1. Πώς να καταχωρίσετε την Κάμερα στο λογαριασμό Hubble



Σχετικά έγγραφα
hp LaserJet 3300mfp series

Οδηγός χρήσης Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

Οδηγίες χρήστη NPD EL

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Σειρά Moov/Navman Spirit Εγχειρίδιο υλικού

USB Stick HSPA+/3G/2G

Λειτουργία. Οδηγός χρήσης

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7

LEITZ ICON ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Προβολέας L50W. Εγχειρίδιο χρήσης. Αρ. Μοντέλου NP-L50W

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

Οδηγός γρήγορης έναρξης. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του. Συνδέστε και ενεργοποιήστε το PS4 που αποκτήσατε με αυτόν τον χρήσιμο Οδηγό γρήγορης έναρξης.

AXIS 1650 Οδηγίες χρήσης

ADVANCED NAVI STATION

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός Χρήστη. Έναρξη. Τοποθέτηση Χαρτιού. Αντιμετώπιση Προβλημάτων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας

Μηνύματα σφάλματος Προβλήματα και λύσεις... 16

MOBILE MEDIA STATION IVE-W535BT

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών

Βιβλίο οδηγιών SCPH Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Σύστημα εντοπισμού σκύλων με δέκτη GPS Garmin Ltd. ή Θυγατρικές της

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD

Διάταξη μεταγωγής για εφεδρικά συστήματα AUTOMATIC SWITCH BOX M-20/L-20

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Transcript:

Ο ΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΗΣΗΣ EL Για πλήρη και αναλυτική επεξήγηση όλων των χαρακτηριστικών, των λειτουργιών και των οδηγιών, ανατρέξτε στον Οδηγό Χρήσης. 1. Πώς να καταχωρίσετε την Κάμερα στο λογαριασμό Hubble ΜΟΝΤΕΛΑ: SCOUT73 SCOUT73-2 A. Συνδέστε στην πρίζα ρεύματος. 1. Συνδέστε το στρογγυλό βύσμα της Κάμερας στην υποδοχή καλωδίου Τροφοδοσίας/LAN σχήματος Y. 2. Συνδέστε το βύσμα του τροφοδοτικού στην υποδοχή τροφοδοσίας και το άλλο άκρο του τροφοδοτικού σε μια κατάλληλη πρίζα. 3. Η Κάμερα ενεργοποιείται και η ένδειξη LED θα αρχίσει να αναβοσβήνει αργά αφού έχει τελειώσει η εκκίνηση. B. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Hubble for Motorola Monitors. Κάντε λήψη της εφαρμογής Hubble for Motorola Monitors από το App Store για συσκευές ios ή από το Google Play TM Store για συσκευές Android TM. ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: ΚΙΝ ΥΝΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ Σε περίπτωση που αυτή η συσκευή χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση μωρών ή παιδιών, διατηρήστε το καλώδιο της μονάδας και του τροφοδοτικού σε απόσταση πάνω από 1 μέτρο από αυτά. Ποτέ μην τοποθετείτε την κάμερα ή τα καλώδια κοντά στο κρεβατάκι ή μέσα στην κούνια. Στερεώστε το καλώδιο μακριά από τα παιδιά. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε καλώδια προέκτασης με τα τροφοδοτικά AC. Χρησιμοποιείτε μόνο τα παρεχόμενα τροφοδοτικά AC. Όπως με κάθε ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να γίνεται παρακολούθηση της χρήσης από το κατοικίδιό σας μέχρι το κατοικίδιο να έχει εγκλιματιστεί με το προϊόν. Εάν το κατοικίδιό σας είναι επιρρεπές στο μάσημα, σας συνιστούμε να διατηρήσετε αυτό το προϊόν καθώς και όλες τις άλλες ηλεκτρικές συσκευές μακριά του.

Γ. Προβολή σε συμβατά smartphones, tablets & υπολογιστές. Κάμερα Wi-Fi Συνδεθείτε στο Internet μέσω Wi-Fi Συμβατές Συσκευές Προβολής 1. Τρέξτε την εφαρμογή Hubble for Motorola Monitors σε smartphones ή tablets. 2. Ακολουθήστε της οδηγίες που δίνονται στην εφαρμογή για να δημιουργήσετε τον δικό σας Hubble for Motorola Monitors λογαριασμό. 3. Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο συμβατό σας smartphone, το tablet ή μέσω υπολογιστή στην ιστοσελίδα www.hubbleconnected.com/ motorola/login για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάμερά σας. Λάβετε υπόψη σας τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματος: Smartphones/Tablets: ios 7, Android 4.2 PC (εάν χρησιμοποιείται για θέαση): Windows 7, Mac OS 10.7, Chrome 24, Internet Explorer 9, Safari 6, Firefox 18, Adobe Flash 15, Java 7 2. Πώς να τοποθετήσετε την Κάμερα στον τοίχο A. Στερέωση της βάσης τοποθέτησης στον τοίχο. 1. Μαρκάρετε τη θέση των οπών για τις βίδες στον τοίχο. 2. Ανοίξτε με τρυπάνι 4 οπές και εισάγετε με σφυρί τα ούπα γυψοσανίδας (περιλαμβάνονται) μέσα στις τρύπες, όπως απαιτείται. 3. Στερεώστε τη βάση τοποθέτησης στον τοίχο με τις 4 βίδες με κεφαλή τύπου Philips (παρέχονται). B. Ανάρτηση της Κάμερας στη βάση τοποθέτησης. Τοποθετήστε τις 4 σχισμές στερέωσης της βάσης κάμερας στα 4 άγκιστρα στη βάση τοποθέτησης. Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα κάθεται σταθερά στη βάση τοποθέτησης με τις κεντρικές οπές των 2 τμημάτων ευθυγραμμισμένες.

Γ. Στερεώστε τη μονάδα Κάμερας.. Σύνδεση της ηλεκτρικής τροφοδοσίας για τη μονάδα Κάμερας. Στερεώστε τη μονάδα στη βάση τοποθέτησης στην κεντρική οπή με την απαραβίαστη βίδα χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο κλειδί. Συνδέστε το βύσμα του τροφοδοτικού στην υποδοχή τροφοδοσίας και το άλλο άκρο του τροφοδοτικού σε μια κατάλληλη πρίζα. 3. Υποστήριξη Πελατών Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την Βιντεοκάμερα κατοικιδίου Wi-Fi για εξωτερικούς χώρους της Motorola, παρακαλούμε να επισκεφτείτε το τμήμα βοήθειας στην ιστοσελίδα μας www.motorola.com Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τις ομάδες υποστήριξης πελατών μας +49 (0) 1805 938 802 Ευρώπη Email:motorola-mbp@tdm.de Κατασκευάζεται, διανέμεται ή πωλείται από την Binatone Electronics International LTD., επίσημο αδειοδοτημένο συνεργάτη για αυτό το προϊόν. Η ονομασία "MOTOROLA" και το λογότυπο του ειδικά μορφοποιημένου χαρακτήρα "M" είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Motorola Trademark Holdings, LLC. και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας. Τα Apple logo και Safari είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθειμένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το App Store είναι ένα σήμα υπηρεσίας της Apple Inc. Τα Android, Google Play και Chrome είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. το Wi-Fi είναι εμπορικό σήμα της Wi-Fi Alliance. Τα Windows και Internet Explorer είναι εμπορικά σήματα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Το Firefox είναι ένα κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Mozilla Foundation. Τα Adobe και Flash είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα ή εμπορικά σήματα της Adobe Systems Incorporated. Το Java είναι ένα κατατεθειμένο εμπορικό σήμα της Oracle και/ή των θυγατρικών της. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. 2014 Motorola Mobility LLC. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Τυπώθηκε στην Κίνα EL_EU Version 1.0