ΣΧΕ ΙΟ Φ. ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



Σχετικά έγγραφα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 24/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

Ταχ. /νση : Μανωλοπούλου 47 Ταχ.Κώδικας : Πληροφορίες : Αλ. Λεµποτέσης Τηλέφωνο : Fax:

ΤΙΤΛΟΣ: A. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

16PROC

15PROC

Ενώ ο Πίνακας (2) αναφέρεται στους ροορισµούς ου µ ορεί να ροκύψουν ε ι λέον ή να αντικαταστήσουν τους ροορισµούς της ρόσκλησης.

16PROC

17PROC

16PROC

16PROC

15PROC

Παρακάτω γίνεται ενδεικτική καταγραφή των τουριστικών εκθέσεων όπου προγραμματίζεται η συμμετοχή του Δήμου

16PROC

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κατερίνη 12 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ

16PROC

ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόµενο

17PROC

ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόµενο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

15PROC

- 2 - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.. ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Υποβολής προσφορών για την προµήθεια ζωοτροφών στους πυρόπληκτους δικαιούχους κτηνοτρόφους των περιοχών της Π.Ε. Εύβοιας.

16PROC

16PROC

16PROC

15PROC

Θέµα: «Προµήθεια διαφόρων εντύπων για τις ανάγκες των /νσεων Ανάπτυξης, Κτηνιατρικής καθώς και του Τµήµατος Εµπορίου Περιφέρειας Θεσσαλίας»

Σάµος, 08/05/2015. Αριθ. Πρωτ. οικ.26105/2030 : : : : : :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.

15PROC

17PROC

16PROC

EΠΑΝΑΛΗΨΗ 1 ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ειδικών μεταλλικών δοχείων δειγματοληψίας υγρών καυσίμων

14PROC

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Έδεσσας έχοντας υπόψη:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

15PROC

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟ ΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Η παράδοση των υλικών θα αρχίσει αµέσως µε την υπογραφή της σύµβασης και θα ολοκληρωθεί εντός δέκα πέντε (15) ηµερών µετά την υπογραφή της.

Διαστάσεις: 151mm x 118mm x 27mm και πάχος 0,23mm.

14PROC

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ειδών βαψίματος»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

15PROC

17PROC

Ο ιοικητής του Γενικού Νοσοκοµείου Λευκάδας λαµβάνοντας υπόψη τα αιτήµατα και τις ανάγκες του Γυναικολογικού - Μαιευτικού τµήµατος του Νοσοκοµείου,

Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Ver. 1.1

Κως, 22/02/18 Αρ.Πρωτ.: 411

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

15PROC Fax:

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΨΥΧΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο

FAX:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

17PROC

14PROC

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

15PROC

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

15PROC

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής δύο ρολών εισόδων σε κτίρια του ΥΠΕΝ».

για τους γραφειακούς χώρους του κτηρίου επί της οδού Π. Π. Γερµανού 3-5 στην Αθήνα,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

, 27 / 6 / & : : ( FAX. : : ,

16PROC

laser : 1 , 2.5 : 5

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. Αριθµ. Πρωτ.: οικ /2900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια πλαστικών χρωμάτων για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Υ.Π.ΕΝ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ για τη την μίσθωση υπηρεσιών μεταφοράς και τοποθέτησης εξοπλισμού

16PROC

ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόµενο

α/α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τ/Μ. ΤΙΜΗ μονάδος χωρίς ΦΠΑ 1 Τοποθέτηση κουφωμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 21 /6/2013. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δαδιά, 29 Οκτωβρίου 2014 Α.Π. 1030

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου.

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

17PROC

«Μεταφορά ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «προμήθεια υαλοπινάκων διπλής υάλωσης, διάφανων και αρμέ, και αμφίδρομου καθρέφτη»

16PROC

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Transcript:

ΣΧΕ ΙΟ Φ. ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λευκάδα 24/03/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 29258/4509 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση : ΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ταχ.Κώδικας : 31100 Λευκάδα Πληροφορίες : Κ. Κωστόπουλος Τηλέφωνο : 2645360722 FAX : 2645360725 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΩΣ 31/12/2014, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ 17.000,00 ΕΥΡΩ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ. Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις: α) Του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτη». β) Του Ν. 2362/1995 (ΦΕΚ 247/27-11-95 τεύχος Α ), «Περί ηµοσίου Λογιστικού, ελέγχου των δαπανών του κράτους και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε µε το Ν.3871/2010, ΦΕΚ Α 141/17.8.2010. γ) Του Π.. 113/15-11-2010 (ΦΕΚ 194/Α/2010) «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους ιατάκτες». δ) Του άρθρου 6, παρ. 14 του Ν.4071/2012 [ΦΕΚ Α] «Ρυθµίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωµένη διοίκηση Ενσωµάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ». 2. Την ανάγκη αποστολής διαφηµιστικού υλικού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, καθώς και σε λοιπούς µη δυσπρόσιτους προορισµούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, έως 31/12/2014, για την τουριστική προβολή του Νοµού Λευκάδας. προτίθεται να προχωρήσει στην ανάθεση εργασιών για την παραλαβή-µεταφορά-παράδοση διαφηµιστικού υλικού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, καθώς και σε λοιπούς µη δυσπρόσιτους προορισµούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, έως 31/12/2014, για την τουριστική προβολή του Νοµού Λευκάδας, µε κριτήριο τη χαµηλότερη κατά µέσο όρο τιµή ανά κιλό και µε προϋπολογιζόµενη συνολική αξία 17.000,00 ευρώ, συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ. Προς τούτο, καλούνται οι ενδιαφερόµενοι να καταθέσουν την έγγραφη και σφραγισµένη οικονοµική προσφορά τους, σύµφωνα µε το υπόδειγµα προσφοράς του παραρτήµατος Α, συνοδευόµενη από επικυρωµένο φωτοαντίγραφο άδειας από την Εθνική Επιτροπή

Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) σε κλειστό φάκελο, στο Τµήµα Προµηθειών της /νσης ιοικητικού-οικονοµικού Π.Ε. Λευκάδας, ιοικητήριο, το αργότερο µέχρι την 08/04/ 2014, ηµέρα Τρίτη και ώρα 14:30. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Α) Παραλαβή του πάσης φύσεως διαφηµιστικού υλικού βάρους άνω του ενός (1) κιλού, δηλαδή φόρτωση του από τις αποθήκες της Π.Ε. Λευκάδας (στο ιοικητήριο), κατόπιν υπόδειξης του Τµ. Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας. Β) Συσκευασία υλικού το οποίο χαρακτηρίζεται ως εύθραυστο από το Τµ. Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας σε κιβώτια από ειδικό συσκευαστή. Γ) Ασφάλιση του αποστελλόµενου υλικού. ) Μεταφορά του υλικού οδικώς ή ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς. Ε) Εκτελωνισµός του αποστελλόµενου υλικού (όποτε και εάν απαιτείται). ΣΤ) Παράδοση του υλικού στις ακριβείς ηµεροµηνίες (και ώρες όπου αυτό απαιτείται) και στις ακριβείς διευθύνσεις σύµφωνα µε τις υποδείξεις του Τµήµατος Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας. Εκφόρτωση και τοποθέτησή του µέσα στο συγκεκριµένο χώρο της αποθήκης του κάθε τελικού αποδέκτη του υλικού. Ζ) Άµεση αποστολή στο Τµήµα Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας των κατάλληλα συµπληρωµένων αποδεικτικών παράδοσης-παραλαβής των υλικών που απεστάλησαν. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ εκτές γίνονται οι προσφορές για το σύνολο των προορισµών που αναφέρονται στο υπόδειγµα προσφοράς του παραρτήµατος Α και ΟΧΙ για µέρος µόνο αυτών. Προσφορές που αφορούν µέρος µόνο των ανωτέρω προορισµών θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Προσφορές που δεν συνοδεύονται από επικυρωµένο φωτοαντίγραφο άδειας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Οι προσφορές θα υποβάλονται σύµφωνα µε το υπόδειγµα προσφοράς του παραρτήµατος Α, πλήρως συµπληρωµένο, χωρίς την προσθήκη επιπλέον όρων και προϋποθέσεων, διαφορετικά θα απορρίπτονται. Προσφορές που είναι αόριστες ή ανεπίδεκτες εκτίµησης ή είναι υπό αίρεση ή αντιφατικές ή η προσφερόµενη τιµή δεν προκύπτει µε σαφήνεια από αυτές, θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Στις προσφορές θα ορίζεται σαφώς για κάθε προορισµό ο χρόνος που απαιτείται από την παραλαβή του προς µεταφορά υλικού, µέχρι την παράδοσή του στον προορισµό (αριθµός ηµερών). Αυτός ο χρόνος θα αποτελεί και την προθεσµία πριν από την οποία θα πρέπει το εκάστοτε προς αποστολή υλικό να παραδίδεται από το Τµήµα Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας στον ανάδοχο, προκειµένου το υλικό να φτάνει στον προορισµό του εγκαίρως. Η συγκεκριµένη κάθε φορά ηµεροµηνία και ώρα παράδοσης του υλικού θα καθορίζεται από το Τµ. Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας. Στην προσφερόµενη τιµή ανά κιλό συµπεριλαµβάνονται και τα έξοδα για τα δικαιώµατα φύλαξης/αποθήκευσης (σε περίπτωση που το υλικό φτάσει στον προορισµό νωρίτερα από τον καθορισµένο από το Τµ. Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας χρόνο παράδοσης) και µεταφοράς του υλικού στο περίπτερο (stand) του κάθε εκθέτη, από οποιαδήποτε εταιρεία σε οποιαδήποτε τουριστική έκθεση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, χωρίς καµία επιπλέον επιβάρυνση πέραν της υποβληθείσας προσφοράς. Στην προσφερόµενη τιµή ανά κιλό συµπεριλαµβάνονται επίσης όλες οι νόµιµες κρατήσεις, εκτός του ΦΠΑ. Σε περίπτωση, που προκύψει αποστολή υλικού σε Ευρωπαϊκό προορισµό, ο οποίος δεν αναφέρεται στο υπόδειγµα προσφοράς του παραρτήµατος Α, αυτή θα γίνεται µε βάση την τιµή που ισχύει για τον οδικώς πλησιέστερο προορισµό. 2

Στο εξωτερικό µέρος του φακέλου κάθε προσφοράς θα αναγράφονται: 1) Το ονοµατεπώνυµο ή η επωνυµία του προσφέροντα 2) Η φράση: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΩΣ 31/12/2014, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ». 3) Ο αριθµός πρωτοκόλλου της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (οικ.29258/4509/24-03-2014). Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Συνηµµένα: -Παράρτηµα Α (υπόδειγµα προσφοράς) ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ 3

(κενή σελίδα) 4

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΩΣ 31/12/2014, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘ.. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α/Α ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑ ΟΣ ΗΣ (ΗΜΕΡΕΣ) 1 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΜΟΣΧΑ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ) 2 ΠΟΖΝΑΝ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ) 3 ΛΟΝ ΙΝΟ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ) 4 ΟΥΤΡΕΧΤΗ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝ ΙΑ) 5 ΒΙΕΝΝΗ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ) 6 ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ) 7 ΟΥΒΛΙΝΟ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝ ΙΑ) 8 ΣΟΦΙΑ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) 9 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ) 10 ΜΙΛΑΝΟ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ) 11 ΒΕΛΙΓΡΑ Ι (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ) 12 ΒΕΡΟΛΙΝΟ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) 13 ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗ ΙΑ) 14 ΠΑΡΙΣΙ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ) 15 ΚΙΕΒΟ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) 16 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ (& ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΣΠΡΟΣΙΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α) ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (ΕΥΡΩ) Στην προσφερθείσα τιµή ανά κιλό συµπεριλαµβάνονται: α) Τα έξοδα για τα δικαιώµατα φύλαξης/αποθήκευσης (σε περίπτωση που το υλικό φτάσει στον προορισµό νωρίτερα από τον καθορισµένο από το Τµ. Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας χρόνο παράδοσης) και µεταφοράς του υλικού στο περίπτερο (stand) του κάθε εκθέτη, από οποιαδήποτε εταιρεία σε οποιαδήποτε τουριστική έκθεση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, χωρίς καµία επιπλέον επιβάρυνση για την Π.Ε. Λευκάδας, πέραν της προσφερθείσας τιµής. β) Τα έξοδα εκτελωνισµού του αποστελλόµενου υλικού (όποτε και εάν απαιτείται). γ) Τα έξοδα ασφάλισης του αποστελλόµενου υλικού. 5

δ) Τα έξοδα συσκευασίας υλικού το οποίο χαρακτηρίζεται ως εύθραυστο από το Τµ. Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας σε κιβώτια από ειδικό συσκευαστή. ε) Τα έξοδα αποστολής στο Τµήµα Τουρισµού της Π.Ε. Λευκάδας των κατάλληλα συµπληρωµένων αποδεικτικών παράδοσης-παραλαβής των υλικών που απεστάλησαν και των λοιπών παραστατικών και δικαιολογητικών πληρωµής. (ηµεροµηνία) Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ (υπογραφή, σφραγίδα επιχείρησης, ονοµατεπώνυµο) 6