EOC5750AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "EOC5750AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης"

Transcript

1 EOC5750AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

2 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε μια συσκευή της Electrolux. Έχετε επιλέξει ένα προϊόν το οποίο συνοδεύεται από δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας και καινοτομίας. Εύχρηστο και κομψό, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας. Επομένως, όποτε το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι θα έχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Καλώς ορίσατε στην Electrolux. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να: Βρείτε υποδείξεις χρήσης, φυλλάδια, συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων, πληροφορίες συντήρησης: Καταχωρήσετε το προϊόν σας, ώστε να έχετε καλύτερο σέρβις: Αγοράσετε εξαρτήματα, αναλώσιμα και γνήσια ανταλλακτικά για τη συσκευή σας: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ Συνιστάται η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Όταν επικοινωνείτε με το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα τα ακόλουθα στοιχεία: Μοντέλο, Κωδ. προϊόντος (PNC), Αριθμός σειράς. Τα στοιχεία αυτά θα τα βρείτε στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Προειδοποίηση / Προσοχή - Πληροφορίες για την ασφάλεια Γενικές πληροφορίες και συμβουλές Πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση.

3 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν τραυματισμούς ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα λανθασμένης εγκατάστασης ή χρήσης. Να φυλάσσετε πάντα αυτές τις οδηγίες σε ένα ασφαλές μέρος με εύκολη πρόσβαση για μελλοντική αναφορά. 1.1 Ασφάλεια παιδιών και ευπαθών ατόμων Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές δυνατότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εάν επιβλέπονται ή έχουν λάβει οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο και κατανοούν τους κινδύνους που ενέχονται. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με τη συσκευή. Φυλάσσετε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα παιδιά και απορρίψτε τα κατάλληλα. Κρατάτε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευή όταν λειτουργεί ή όταν ψύχεται. Τα προσβάσιμα μέρη είναι πολύ ζεστά. Εάν η συσκευή διαθέτει διάταξη ασφαλείας για παιδιά, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Τα παιδιά δεν πρέπει να εκτελούν τον καθαρισμό και τη συντήρηση που εκτελεί ο χρήστης στη συσκευή χωρίς επίβλεψη. Παιδιά ηλικίας 3 ετών ή μικρότερα πρέπει να κρατούνται συνεχώς μακριά από τη συσκευή όταν αυτή βρίσκεται σε λειτουργία. 1.2 Γενικές πληροφορίες για την ασφάλεια Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής και η αντικατάσταση του καλωδίου πρέπει να εκτελείται μόνο από κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3

4 4 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η συσκευή και τα προσβάσιμα μέρη της θερμαίνονται κατά τη χρήση. Προσέξτε να μην αγγίξετε τις αντιστάσεις. Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 8 ετών πρέπει να παραμένουν μακριά, εκτός αν επιβλέπονται συνεχώς. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια φούρνου όταν αφαιρείτε ή εισάγετε εξαρτήματα ή σκεύη. Πριν από οποιαδήποτε εργασία συντήρησης, διακόπτετε την παροχή ρεύματος. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη προτού αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα για την αποφυγή πιθανότητας ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε ατμοκαθαριστή για τον καθαρισμό της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά λειαντικά καθαριστικά ή αιχμηρές μεταλλικές ξύστρες για να καθαρίσετε τη γυάλινη πόρτα, καθότι μπορεί να χαράξουν την επιφάνεια και αυτό μπορεί να προκαλέσει θραύση του γυαλιού. Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας έχει υποστεί φθορές, θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις ή ένα κατάλληλα καταρτισμένο άτομο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος από το ηλεκτρικό ρεύμα. Πριν από τον πυρολυτικό καθαρισμό πρέπει να απομακρυνθεί η μεγαλύτερη ποσότητα από τα χυμένα υγρά. Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα από τον φούρνο. Για να αφαιρέσετε τα στηρίγματα σχαρών, πρώτα τραβήξτε να αποσπάσετε το μπροστινό άκρο του στηρίγματος σχάρας και κατόπιν το πίσω άκρο από τα πλαϊνά τοιχώματα. Τοποθετήστε τα στηρίγματα σχαρών στη θέση τους, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά.

5 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ 2.1 Εγκατάσταση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής πρέπει να εκτελείται μόνο από κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. Αφαιρέστε όλα τα υλικά της συσκευασίας. Εάν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, μην προβείτε σε εγκατάσταση ή χρήση της. Ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με τη συσκευή. Πάντα να προσέχετε όταν μετακινείτε τη συσκευή καθώς είναι βαριά. Να χρησιμοποιείτε πάντα γάντια ασφαλείας και κλειστά παπούτσια. Μην τραβάτε τη συσκευή από τη λαβή. Τηρείτε την ελάχιστη απόσταση από τις άλλες συσκευές και μονάδες. Βεβαιωθείτε ότι οι κατασκευές κάτω από τις οποίες ή δίπλα στις οποίες εγκαθίσταται η συσκευή είναι ασφαλείς. Οι πλευρές της συσκευής πρέπει να πρόσκεινται σε συσκευές ή μονάδες με το ίδιο ύψος. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ηλεκτρικό σύστημα ψύξης. Πρέπει να χρησιμοποιείται με την ηλεκτρική παροχή. 2.2 Ηλεκτρική σύνδεση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας. Όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών συμφωνούν με την παροχή ρεύματος. Αν δεν συμφωνούν, επικοινωνήστε με ηλεκτρολόγο. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 Χρησιμοποιείτε πάντα σωστά εγκατεστημένη πρίζα με προστασία κατά της ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα και μπαλαντέζες. Προσέχετε να μην προκληθεί ζημιά στο φις τροφοδοσίας και το καλώδιο τροφοδοσίας. Σε περίπτωση που πρέπει να αντικατασταθεί το καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής, η αντικατάσταση πρέπει να γίνει από το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις μας. Μην επιτρέπετε σε καλώδια τροφοδοσίας να βρίσκονται κοντά ή να έρχονται σε επαφή με την πόρτα της συσκευής, ιδιαίτερα όταν η πόρτα είναι ζεστή. Η προστασία από ηλεκτροπληξία των υπό τάση ή μονωμένων τμημάτων πρέπει να στερεώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η αφαίρεσή της χωρίς εργαλεία. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα μόνον αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στο φις τροφοδοσίας. Εάν η πρίζα είναι χαλαρή, μη συνδέετε το φις τροφοδοσίας. Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Τραβάτε πάντα το φις τροφοδοσίας. Χρησιμοποιείτε μόνο σωστές μονωτικές διατάξεις: ασφαλειοδιακόπτες, ασφάλειες (βιδωτές ασφάλειες αφαιρούμενες από την υποδοχή), διακόπτες διαφυγής ρεύματος και ρελέ. Στην ηλεκτρική εγκατάσταση της συσκευής πρέπει να προβλέπεται μονωτική διάταξη που να επιτρέπει την αποσύνδεση της συσκευής από το δίκτυο ρεύματος από όλους τους πόλους. Η μονωτική διάταξη πρέπει να έχει ελάχιστη απόσταση 3 mm μεταξύ των επαφών. Κλείστε καλά την πόρτα της συσκευής πριν συνδέσετε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα. Η συσκευή αυτή συμμορφώνεται με τις Οδηγίες της ΕΟΚ.

6 Χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού, εγκαυμάτων και ηλεκτροπληξίας ή έκρηξης. Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι τα ανοίγματα αερισμού δεν είναι φραγμένα. Μην αφήνετε τη συσκευή χωρίς επιτήρηση όταν μαγειρεύετε. Απενεργοποιείτε τη συσκευή μετά από κάθε χρήση. Προσέχετε όταν ανοίγετε την πόρτα της συσκευής ενόσω η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορεί να διαφύγει καυτός αέρας. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή με βρεγμένα χέρια ή όταν βρίσκεται σε επαφή με νερό. Μην εφαρμόζετε πίεση στην πόρτα της συσκευής όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως επιφάνεια εργασίας ή ως επιφάνεια απόθεσης αντικειμένων. Ανοίγετε την πόρτα της συσκευής προσεκτικά. Η χρήση υλικών με αλκοόλη μπορεί να δημιουργήσει μείγμα αλκοόλης και αέρα. Κατά το άνοιγμα της πόρτας, μην επιτρέπετε σε σπινθήρες ή γυμνές φλόγες να έρθουν σε επαφή με τη συσκευή. Μην τοποθετείτε μέσα, κοντά ή επάνω στη συσκευή εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα εμποτισμένα με εύφλεκτα προϊόντα. Μη χρησιμοποιείτε τη λειτουργία μικροκυμάτων για να προθερμάνετε τον φούρνο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στη συσκευή. Για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιάς ή ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επίστρωσης: μην τοποθετείτε σκεύη ή άλλα αντικείμενα απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. μην τοποθετείτε αλουμινόχαρτο απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. μην τοποθετείτε νερό απευθείας μέσα στη συσκευή όταν αυτή είναι ζεστή. μην αφήνετε υγρά πιάτα και φαγητά μέσα στη συσκευή μετά την ολοκλήρωση του μαγειρέματος. κατά την αφαίρεση ή την τοποθέτηση των εξαρτημάτων απαιτείται προσοχή. Ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επιφάνειας δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής. Χρησιμοποιείτε βαθύ ταψί για κέικ με μεγάλη ποσότητα υγρών. Οι χυμοί φρούτων προκαλούν λεκέδες οι οποίοι μπορεί να είναι μόνιμοι. Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για μαγειρική χρήση. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλες χρήσεις, όπως για θέρμανση χώρων. Ψήνετε πάντα με την πόρτα του φούρνου κλειστή. Αν η συσκευή έχει εγκατασταθεί πίσω από ένα πλαίσιο επίπλου (π.χ. μια πόρτα) φροντίστε η πόρτα να μην είναι ποτέ κλειστή όσο η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορεί να συσσωρευτεί θερμότητα και υγρασία σε ένα κλειστό πλαίσιο επίπλου και να προκληθεί ζημιά στη συσκευή, το έπιπλο εντοιχισμού ή το δάπεδο. Μην κλείνετε το πλαίσιο του επίπλου προτού η συσκευή έχει κρυώσει εντελώς μετά τη χρήση. 2.4 Φροντίδα και καθάρισμα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού, πυρκαγιάς, ή βλάβης της συσκευής. Πριν από την πραγματοποίηση συντήρησης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα.

7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 7 Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι κρύα. Υπάρχει κίνδυνος θραύσης των τζαμιών. Αντικαταστήστε άμεσα τα τζάμια της πόρτας όταν έχουν υποστεί ζημιά. Επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις. Απαιτείται προσοχή κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή. Η πόρτα είναι βαριά! Καθαρίζετε τακτικά τη συσκευή για να αποτραπεί η φθορά του υλικού της επιφάνειας. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα υγρό μαλακό πανί. Χρησιμοποιείτε μόνο ουδέτερα απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σφουγγαράκια που χαράσσουν, διαλύτες ή μεταλλικά αντικείμενα. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι καθαρισμού για φούρνους, ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας στη συσκευασία. Μην καθαρίζετε την καταλυτική εμαγιέ επίστρωση (εάν υπάρχει) με κανένα είδος απορρυπαντικού. 2.5 Πυρολυτικός καθαρισμός Κίνδυνος τραυματισμού / Πυρκαγιές / Χημικές εκπομπές (Αναθυμιάσεις) σε πυρολυτική λειτουργία. Πριν πραγματοποιήσετε μια λειτουργία πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού ή την πρώτη χρήση, αφαιρέστε από το εσωτερικό του φούρνου: τυχόν υπερβολική ποσότητα υπολειμμάτων τροφίμων, λαδιού ή λεκέδων από λίπη / επικαθίσεων. τυχόν αφαιρούμενα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένων σχαρών, πλευρικών σχαρών κ.λπ., που παρέχονται μαζί με το προϊόν), και ιδιαίτερα τυχόν αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη, ταψιά, οικιακά σκεύη κ.λπ. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες σχετικά με τον πυρολυτικό καθαρισμό. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τη συσκευή ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία ο πυρολυτικός καθαρισμός. Η συσκευή θερμαίνεται πάρα πολύ και απελευθερώνεται ζεστός αέρας από τους μπροστινούς αγωγούς ψύξης. Ο πυρολυτικός καθαρισμός είναι μια λειτουργία υψηλής θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να προκαλέσει καπνούς από τα υπολείμματα μαγειρέματος και τα υλικά κατασκευής, οπότε οι καταναλωτές συνιστάται να: παρέχουν καλό αερισμό κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε διαδικασία πυρολυτικού καθαρισμού. παρέχουν καλό αερισμό κατά τη διάρκεια και μετά την πρώτη χρήση σε μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με το σύνολο των ανθρώπων, κάποια πουλιά και ερπετά μπορεί να είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στις πιθανές αναθυμιάσεις που εκπέμπονται κατά τη διαδικασία καθαρισμού κάθε πυρολυτικού φούρνου. Απομακρύνουν τυχόν κατοικίδια (ιδιαίτερα τα πουλιά) από την περιοχή γύρω από τη συσκευή κατά τη διάρκεια και μετά από τον πυρολυτικό καθαρισμό, και να χρησιμοποιήσουν αρχικά τη μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο. Τα μικρά κατοικίδια μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στις τοπικές αλλαγές θερμοκρασίας στην περιοχή κάθε πυρολυτικού φούρνου, όταν βρίσκεται σε λειτουργία το πρόγραμμα πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού. Οι αντικολλητικές επιφάνειες μαγειρικών σκευών, ταψιών, οικιακών σκευών κ.λπ. μπορούν να υποστούν ζημιά από τη λειτουργία του πυρολυτικού καθαρισμού υψηλής θερμοκρασίας κάθε πυρολυτικού φούρνου και μπορούν επίσης να είναι πηγή επιβλαβών αναθυμιάσεων χαμηλού επιπέδου. Οι αναθυμιάσεις που εκπέμπονται από τους προαναφερόμενους πυρολυτικούς φούρνους / υπολείμματα μαγειρέματος, δεν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών και των ατόμων με ιατρικές παθήσεις.

8 Εσωτερικός φωτισμός Ο τύπος λαμπτήρα πυράκτωσης ή αλογόνου που χρησιμοποιείται σε αυτή τη συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακές συσκευές. Μην τον χρησιμοποιείτε για οικιακό φωτισμό. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Πριν από την αντικατάσταση του λαμπτήρα, αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή από την ηλεκτρική τροφοδοσία. Χρησιμοποιείτε μόνο λαμπτήρες με τις ίδιες προδιαγραφές. 2.7 Απόρριψη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού ή ασφυξίας. 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 3.1 Γενική επισκόπηση Αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας κοντά στη συσκευή και απορρίψτε το. Αφαιρέστε το μάνταλο της πόρτας για να αποτραπεί ο εγκλεισμός παιδιών ή ζώων μέσα στη συσκευή. 2.8 Σέρβις Για να επισκευάσετε τη συσκευή, επικοινωνήστε με ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις. Χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. 1 Πίνακας χειριστηρίων 2 Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 3 Αντίσταση 4 Λαμπτήρας 5 Ανεμιστήρας 6 Στήριγμα σχάρας, αποσπώμενο 7 Θέσεις σχαρών Αξεσουάρ Μεταλλική σχάρα Για μαγειρικά σκεύη, φόρμες γλυκών, ψητά. Ταψί ψησίματος Για κέικ και μπισκότα. Βαθύ ταψί ψησίματος Για παρασκευή μουσακά. Τηλεσκοπικοί βραχίονες Για τις σχάρες και τα ταψιά.

9 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ 4.1 Ηλεκτρονικός προγραμματιστής ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χρησιμοποιήστε τα πεδία αφής για τη λειτουργία της συσκευής. 1 Πεδίο αφής Λειτουργία ΕΝΑΡΞΗ / ΛΗΞΗ Περιγραφή Για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ / ΤΑΧΕΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΘΟΝΗ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΡΟΛΟΪ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ Σ Για ρύθμιση μιας λειτουργίας φούρνου, μιας λειτουργίας καθαρισμού ή ενός αυτόματου προγράμματος. Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του λαμπτήρα φούρνου. Για ρύθμιση και έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φούρνου ή της θερμοκρασίας του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα (αν υπάρχει). Αν πιέσετε το πεδίο αυτό παρατεταμένα για τρία δευτερόλεπτα, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η λειτουργία ταχείας προθέρμανσης. Για αποθήκευση του αγαπημένου σας προγράμματος. Το πεδίο αυτό χρησιμοποιείται για άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σας πρόγραμμα, ακόμα και όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Εμφανίζει τις τρέχουσες ρυθμίσεις της συσκευής. Για μετακίνηση στο μενού προς τα πάνω. Για μετακίνηση στο μενού προς τα κάτω. Για ρύθμιση των λειτουργιών του ρολογιού. Για ρύθμιση της λειτουργίας Χρονομετρητή.

10 10 Πεδίο αφής Λειτουργία Περιγραφή 11 OK Για επιβεβαίωση της επιλογής ή της ρύθμισης. 4.2 Οθόνη A B E C D A. Σύμβολο λειτουργίας φούρνου B. Αριθμός λειτουργίας του φούρνου / προγράμματος C. Ενδείξεις λειτουργιών ρολογιού (ανατρέξτε στον πίνακα «Λειτουργίες ρολογιού») D. Ρολόι / ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας E. Ένδειξη θερμοκρασίας / ώρας Άλλες ενδείξεις της οθόνης: Σύμβολο Όνομα Περιγραφή / / Αυτόματο πρόγραμμα Το αγαπημένο μου πρόγραμμα kg / g Μπορείτε να επιλέξετε ένα αυτόματο πρόγραμμα. Έχει τεθεί σε Αγαπημένο πρόγραμμα σας πρόγραμμα. Έχει τεθεί σε λειτουργία ένα αυτόματο πρόγραμμα με καταχώριση βάρους. ώ. / λεπτά Έχει ενεργοποιηθεί μια λειτουργία ρολογιού. Ένδειξη θέρμανσης / υπολειπόμενης θερμότητας Θερμοκρασία / ταχεία προθέρμανση Θερμοκρασία Κλείδωμα πόρτας Χρονομετρητής Εμφανίζει το επίπεδο θερμοκρασίας στη συσκευή. Η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε να ελέγξετε ή να αλλάξετε τη θερμοκρασία. Έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία κλειδώματος της πόρτας. Έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία του Χρονομετρητής. 4.3 Ένδειξη θέρμανσης Όταν ενεργοποιείτε μια λειτουργία φούρνου, ανάβουν οι ράβδοι στην οθόνη. Οι ράβδοι υποδεικνύουν αύξηση ή μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της συσκευής. Όταν η συσκευή επιτυγχάνει την καθορισμένη θερμοκρασία, οι ράβδοι σβήνουν από την οθόνη.

11 5. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. 5.1 Πρώτος καθαρισμός Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα και τα αποσπώμενα στηρίγματα σχαρών από τη συσκευή. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Φροντίδα και καθάρισμα». Καθαρίστε τη συσκευή και τα εξαρτήματα πριν από την πρώτη χρήση. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα και τα αποσπώμενα στηρίγματα σχαρών στην αρχική τους θέση. 5.2 Ρύθμιση της ώρας Κατά την πρώτη σύνδεση στην ηλεκτρική παροχή, στην οθόνη εμφανίζονται όλα τα σύμβολα για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, στην οθόνη εμφανίζεται η έκδοση λογισμικού για λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις σβήσει η ένδειξη της έκδοσης λογισμικού από την οθόνη, εμφανίζονται οι ενδείξεις «h» και «12:00». Η ένδειξη «12» αναβοσβήνει. 1. Αγγίξτε το ή το για να ρυθμίσετε την ώρα. 2. Αγγίξτε το. 3. Αγγίξτε το ή το για να ρυθμίσετε τα λεπτά. 6. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. 4. Αγγίξτε το ή το. Η ένδειξη θερμοκρασίας/ώρας εμφανίζει τη νέα ώρα. 5.3 Αλλαγή της ώρας Μπορείτε να αλλάξετε την ώρα μόνο όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Αγγίξτε επανειλημμένα το, μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη στην οθόνη. Για να ρυθμίσετε καινούρια ώρα, ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση της ώρας». 5.4 Προθέρμανση Προθερμάνετε την άδεια συσκευή πριν από την πρώτη χρήση. 1. Επιλέξτε τη λειτουργία Πάνω / Κάτω Θέρμανση και τη μέγιστη θερμοκρασία. 2. Αφήστε τη συσκευή να λειτουργήσει για 1 ώρα. 3. Επιλέξτε τη λειτουργία Θερμός Αέρας και τη μέγιστη θερμοκρασία. 4. Αφήστε τη συσκευή να λειτουργήσει για 15 λεπτά. Τα εξαρτήματα μπορεί να αποκτήσουν υψηλότερη θερμοκρασία από ό,τι συνήθως. Από τη συσκευή μπορεί να αναδυθεί μια οσμή και καπνός. Αυτό είναι φυσιολογικό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο. τη χειροκίνητη λειτουργία τα αυτόματα προγράμματα 6.1 Λειτουργία της συσκευής Για τη λειτουργία της συσκευής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

12 Λειτουργίες φούρνου Λειτουργία φούρνου Θερμός Αέρας Πίτσα Πάνω/Κάτω Θέρμανση Χαμηλή Θερμοκρασία Χρήση Για ψήσιμο μέχρι και σε τρεις θέσεις σχαρών ταυτόχρονα και για ξήρανση φαγητού.ρυθμίστε τη θερμοκρασία κατά C χαμηλότερα από ό,τι για τη λειτουργία Πάνω / Κάτω Θέρμανση. Για ψήσιμο φαγητών σε μία θέση σχάρας με έντονο ρόδισμα και τραγανή βάση. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία κατά C χαμηλότερα από ό,τι για τη λειτουργία Πάνω / Κάτω Θέρμανση. Για ψήσιμο φαγητού σε μία θέση σχάρας. Για την παρασκευή τρυφερών, ζουμερών ψητών. Κάτω Θέρμανση Υγρός Θερμός Αέρας Απόψυξη Διατήρηση Θερμότητας Ψήσιμο ECO Για ψήσιμο κέικ με τραγανή βάση, καθώς και για συντήρηση φαγητών. Για το ψήσιμο αρτοσκευασμάτων σε φόρμα σε μία μόνο θέση σχάρας. Για να εξοικονομήσετε ενέργεια κατά το ψήσιμο. Αυτή η λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με του πίνακες μαγειρέματος ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μαγειρέματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνιστώμενες ρυθμίσεις, ανατρέξτε στους πίνακες μαγειρέματος. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιούνταν για τον προσδιορισμό της τάξης ενεργειακής απόδοσης σύμφωνα με το πρότυπο EN Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόψυξη καταψυγμένων τροφίμων, όπως λαχανικά και φρούτα. Ο χρόνος απόψυξης εξαρτάται από την ποσότητα και το μέγεθος των κατεψυγμένων τροφίμων. Για τη διατήρηση των φαγητών ζεστών. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία κατά το μαγείρεμα, σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνιστώμενες ρυθμίσεις, ανατρέξτε στους πίνακες μαγειρέματος με την αντίστοιχη λειτουργία (Γκριλ με Θερμό Αέρα).

13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 13 Λειτουργία φούρνου Γκριλ Γκριλ Γρήγορο Γκριλ Με Θερμό Αέρα Χρήση Για ψήσιμο στο γκριλ φαγητού σε φέτες, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο στο γκριλ μεγάλων ποσοτήτων φαγητού σε φέτες, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο μεγαλύτερων μερίδων κρέατος ή πουλερικών με κόκκαλα σε μία θέση σχάρας. Επίσης, για γκρατινάρισμα και για ρόδισμα. 6.3 Ρύθμιση της λειτουργίας φούρνου 1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή με το.. Στην οθόνη εμφανίζεται η καθορισμένη θερμοκρασία, το σύμβολο και ο αριθμός της λειτουργίας του φούρνου. 2. Αγγίξτε το ή το για να ρυθμίσετε μια λειτουργία φούρνου. 3. Αγγίξτε το, διαφορετικά η συσκευή τίθεται αυτόματα σε λειτουργία μετά από πέντε δευτερόλεπτα. Αν ενεργοποιήσετε τη συσκευή χωρίς να ρυθμίσετε κάποια λειτουργία ή πρόγραμμα φούρνου, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 20 δευτερόλεπτα. 6.4 Αλλαγή της θερμοκρασίας Αγγίξτε το ή το για να αλλάξετε τη θερμοκρασία σε βήματα των 5 C. Όταν η συσκευή επιτύχει την καθορισμένη θερμοκρασία, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα τρεις φορές και η ένδειξη θέρμανσης σβήνει. 6.5 Έλεγχος της θερμοκρασίας Μπορείτε να βλέπετε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής, όταν είναι ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία ή κάποιο πρόγραμμα. 1. Αγγίξτε το. Η ένδειξη θερμοκρασίας / ώρας εμφανίζει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής. 2. Αγγίξτε το για να επανεμφανιστεί η καθορισμένη θερμοκρασία, διαφορετικά η θερμοκρασία εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη μετά από πέντε δευτερόλεπτα. 6.6 Λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης Μην τοποθετείτε φαγητό στο φούρνο όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης. Η λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης δεν είναι διαθέσιμη με όλες τις λειτουργίες του φούρνου. Αν η λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης δεν είναι διαθέσιμη με την επιλεγμένη λειτουργία, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα, αν ο ήχος σφάλματος είναι ενεργοποιημένος από το μενού ρυθμίσεων. Ανατρέξτε στην ενότητα «Χρήση του μενού ρυθμίσεων». Η λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης μειώνει το χρόνο προθέρμανσης του φούρνου. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης αγγίξτε παρατεταμένα το για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης, οι οριζόντιες ράβδοι στην οθόνη αναβοσβήνουν, υποδεικνύοντας ότι η λειτουργία είναι ενεργή.

14 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ 7.1 Πίνακας λειτουργιών ρολογιού Λειτουργία ρολογιού ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΟΣ Χρήση Εμφανίζει την ώρα. Για να αλλάξετε την ώρα, ανατρέξτε στην ενότητα «Ρύθμιση της ώρας». Για ρύθμιση της διάρκειας λειτουργίας της συσκευής. Για ρύθμιση της ώρας απενεργοποίησης της συσκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Διάρκεια και Τέλος ταυτόχρονα (Χρόνος καθυστέρησης), αν θέλετε η συσκευή να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. 7.2 Χρονόμετρο Το Χρονόμετρο δεν ενεργοποιείται αν οι λειτουργίες Διάρκεια και Τέλος είναι ρυθμισμένες. Το Χρονόμετρο ξεκινά να μετράει όταν η συσκευή ξεκινάει να θερμαίνεται. Για να επαναρρυθμίσετε το Χρονόμετρο, αγγίξτε ταυτόχρονα τα και μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη «00:00» στην οθόνη και το Χρονόμετρο να ξεκινήσει να μετράει ξανά. 7.3 Ρύθμιση της λειτουργίας ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και ρυθμίστε τη λειτουργία φούρνου και τη θερμοκρασία. 2. Αγγίξτε επανειλημμένα το, μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη οθόνη. στην Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη. 3. Χρησιμοποιήστε το ή το για να ρυθμίσετε τα λεπτά της ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. 4. Αγγίξτε το για επιβεβαίωση. 5. Χρησιμοποιήστε το ή το για να ρυθμίσετε τις ώρες της ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Αν αγγίξετε το ενώ ρυθμίζετε τη ΔΙΑΡΚΕΙΑ, η συσκευή μεταβαίνει στη ρύθμιση της λειτουργίας ΤΕΛΟΣ. 6. Μόλις παρέλθει ο καθορισμένος χρόνος, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για δύο λεπτά. Στην οθόνη αναβοσβήνει το και ο ρυθμισμένος χρόνος. Η συσκευή απενεργοποιείται. 7. Για να διακόψετε το ηχητικό σήμα, αγγίξτε ένα πεδίο αφής ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 8. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. 7.4 Ρύθμιση της λειτουργίας ΤΕΛΟΣ 1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και ρυθμίστε τη λειτουργία φούρνου και τη θερμοκρασία. 2. Αγγίξτε επανειλημμένα το, μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη οθόνη. στην Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη. 3. Χρησιμοποιήστε το ή το για να ρυθμίσετε τη λειτουργία ΤΕΛΟΣ και το για να το επιβεβαιώσετε. Πρώτα ρυθμίζετε τα λεπτά και μετά τις ώρες. Μόλις ολοκληρωθεί η καθορισμένη διάρκεια μαγειρέματος, ακούγεται ένα

15 ηχητικό σήμα για δύο λεπτά. Το σύμβολο και η ρύθμιση χρόνου αναβοσβήνουν στην οθόνη. Η συσκευή απενεργοποιείται. 4. Για να διακόψετε το ηχητικό σήμα, αγγίξτε ένα πεδίο αφής ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 5. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. 7.5 Ρύθμιση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ Χρησιμοποιήστε τον ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ για να ρυθμίστε μια αντίστροφη μέτρηση (μέγιστο 2 ώρες 30 λεπτά).αυτή η λειτουργία δεν έχει επίδραση στη λειτουργία του φούρνου. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. 1. Αγγίξτε το. Στην οθόνη αναβοσβήνουν οι ενδείξεις και «00». 2. Χρησιμοποιήστε το για να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ των επιλογών. Πρώτα ρυθμίζετε τα δευτερόλεπτα και μετά τα λεπτά και τις ώρες. 3. Χρησιμοποιήστε το ή το για να ρυθμίσετε τον ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ και το για επιβεβαίωση. 4. Αγγίξτε ταυτόχρονα το και το για να μηδενίσετε τον καθορισμένο χρόνο. 5. Αγγίξτε το, διαφορετικά ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗΣ τίθεται αυτόματα 8. ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. Υπάρχουν 9 αυτόματα προγράμματα. Χρησιμοποιήστε τα αυτόματα σε λειτουργία μετά από πέντε δευτερόλεπτα. Μόλις ολοκληρωθεί η καθορισμένη διάρκεια μαγειρέματος, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για δύο λεπτά και στην οθόνη αναβοσβήνουν οι ενδείξεις «00:00» και. 6. Για να διακόψετε το ηχητικό σήμα, αγγίξτε ένα πεδίο αφής ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 7.6 Ρύθμιση της λειτουργίας Χρόνου καθυστέρησης Οι λειτουργίες ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΤΕΛΟΣ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φούρνου σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να ρυθμίσετε πρώτα τη λειτουργία ΔΙΑΡΚΕΙΑ και μετά τη λειτουργία ΤΕΛΟΣ (ανατρέξτε στις ενότητες «Ρύθμιση της λειτουργίας ΔΙΑΡΚΕΙΑ» και «Ρύθμιση της λειτουργίας ΤΕΛΟΣ»). Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Χρόνου καθυστέρησης, στην οθόνη εμφανίζεται ένα στατικό σύμβολο της λειτουργίας φούρνου, ΕΛΛΗΝΙΚΑ 15 μαζί με μια κουκίδα και το σύμβολο. Η κουκίδα υποδεικνύει ποια λειτουργία ρολογιού είναι ενεργοποιημένη στην ένδειξη ρολογιού/υπολειπόμενης θερμότητας. προγράμματα και τις συνταγές όταν δεν έχετε γνώσεις ή εμπειρία για την προετοιμασία ενός φαγητού. Η οθόνη εμφανίζει τους προεπιλεγμένους χρόνους μαγειρέματος για όλα τα αυτόματα προγράμματα.

16 Αυτόματα προγράμματα Αριθμός προγράμματος Ονομασία προγράμματος 1 ΨΗΤΟ ΒΟΔΙΝΟ 2 ΨΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ 3 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ 4 ΠΙΤΣΑ 5 ΚΕΪΚ MUFFINS 6 ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ 7 ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ 8 ΠΑΤΑΤΕΣ ΩΓΚΡΑΤΕΝ 9 ΛΑΖΑΝΙΑ 8.2 Αυτόματα προγράμματα 1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή. 2. Αγγίξτε το. Η οθόνη προβάλλει τον αριθμό του αυτόματου προγράμματος (1 9). 3. Αγγίξτε το ή το για να επιλέξετε την αυτόματο πρόγραμμα. 4. Αγγίξτε το ή περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα μέχρι η συσκευή να αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα. 5. Μόλις παρέλθει ο καθορισμένος χρόνος, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για δύο λεπτά. Το σύμβολο αναβοσβήνει. 6. Για να διακόψετε το ηχητικό σήμα, αγγίξτε ένα πεδίο αφής ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 7. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. 8.3 Αυτόματα προγράμματα με καταχώριση βάρους Εάν καταχωρίσετε το βάρος του κρέατος, η συσκευή υπολογίζει το χρόνο ψησίματος. 9. ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. 1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή. 2. Αγγίξτε το. 3. Αγγίξτε το ή το για να ορίσετε το πρόγραμμα καταχώρισης βάρους. Η οθόνη εμφανίζει τα εξής: τη διάρκεια μαγειρέματος, το σύμβολο διάρκειας, ένα προεπιλεγμένο βάρος, μια μονάδα μέτρησης (kg, g). 4. Αγγίξτε το, διαφορετικά οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται αυτόματα μετά από πέντε δευτερόλεπτα. Η συσκευή ενεργοποιείται. 5. Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη τιμή βάρους με το ή το. Αγγίξτε το. 6. Μόλις παρέλθει ο χρόνος ρύθμισης, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για δύο λεπτά. Το σύμβολο αναβοσβήνει. 7. Για να διακόψετε το ηχητικό σήμα, αγγίξτε ένα πεδίο αφής ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 8. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. 9.1 Τοποθέτηση των εξαρτημάτων Μεταλλική σχάρα:

17 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 17 Σπρώξτε τη σχάρα ανάμεσα στις ράβδους οδήγησης του στηρίγματος σχαρών και βεβαιωθείτε ότι τα πόδια είναι στραμμένα προς τα κάτω. Η μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος αυξάνει την ασφάλεια. Οι εγκοπές λειτουργούν και ως ασφάλειες ανατροπής. Το υπερυψωμένο πλαίσιο γύρω από το ράφι αποτρέπει την ολίσθηση των μαγειρικών σκευών. 9.2 Τηλεσκοπικοί βραχίονες Φυλάξτε τις οδηγίες εγκατάστασης για τους τηλεσκοπικούς βραχίονες για μελλοντική χρήση. Βαθύ ταψί: Σπρώξτε το βαθύ ταψί ανάμεσα στις ράβδους οδήγησης του στηρίγματος σχαρών. Με τους τηλεσκοπικούς βραχίονες, μπορείτε να τοποθετείτε και να αφαιρείτε τις σχάρες πιο εύκολα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πλένετε τους τηλεσκοπικούς βραχίονες στο πλυντήριο πιάτων. Μη λιπαίνετε τους τηλεσκοπικούς βραχίονες. 1. Τραβήξτε προς τα έξω τον δεξιό και τον αριστερό τηλεσκοπικό βραχίονα. C Μεταλλική σχάρα και βαθύ ταψί μαζί: Σπρώξτε το βαθύ ταψί ανάμεσα στις ράβδους οδήγησης του στηρίγματος σχαρών και τη μεταλλική σχάρα στις επάνω ράβδους οδήγησης και βεβαιωθείτε ότι τα πόδια είναι στραμμένα προς τα κάτω. 2. Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες και σπρώξτε τους προσεκτικά στο εσωτερικό της συσκευής.

18 18 C Βεβαιωθείτε ότι έχετε σπρώξει τους τηλεσκοπικούς βραχίονες πλήρως μέσα στη συσκευή πριν κλείσετε την πόρτα του φούρνου. 10. ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ 10.1 Χρήση της λειτουργίας Το αγαπημένο μου πρόγραμμα Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις θερμοκρασίας και διάρκειας για μια λειτουργία ή ένα πρόγραμμα του φούρνου. 1. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και τη διάρκεια για μια λειτουργία ή ένα πρόγραμμα του φούρνου. 2. Αγγίξτε παρατεταμένα το για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. 3. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, αγγίξτε το. Η συσκευή ενεργοποιεί το αγαπημένο σας πρόγραμμα. Όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να αλλάξετε τη διάρκεια και τη θερμοκρασία. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, αγγίξτε το. Η συσκευή απενεργοποιεί το αγαπημένο σας πρόγραμμα Χρήση του Κλειδώματος Ασφαλείας για Παιδιά Το Κλείδωμα Ασφαλείας για Παιδιά εμποδίζει την ακούσια ενεργοποίηση της συσκευής. Αν λειτουργεί η λειτουργία Πυρόλυση, η πόρτα είναι κλειδωμένη. Όταν αγγίζετε ένα πεδίο αφής, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη. 1. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, απενεργοποιήστε τη συσκευή με το. Μη ρυθμίσετε κάποια λειτουργία φούρνου. 2. Αγγίξτε παρατεταμένα τα και ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη SAFE. Η πόρτα κλειδώνει. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Κλειδώματος Ασφαλείας για Παιδιά επαναλάβετε το βήμα Χρήση της λειτουργίας Κλείδωμα χειρισμού Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Το Κλείδωμα χειρισμού εμποδίζει την ακούσια αλλαγή της λειτουργίας του φούρνου.

19 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ενεργοποιήστε τη συσκευή. 2. Ενεργοποιήστε μια λειτουργία ή ρύθμιση του φούρνου. 3. Αγγίξτε παρατεταμένα τα και ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη Loc. Για να απενεργοποιήσετε το Κλείδωμα χειρισμού επαναλάβετε το βήμα 3. Αν λειτουργεί η λειτουργία Πυρόλυση, η πόρτα είναι κλειδωμένη. Όταν αγγίζετε ένα πεδίο αφής, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή όταν είναι ενεργοποιημένο το Κλείδωμα χειρισμού. Όταν απενεργοποιήσετε τη συσκευή, απενεργοποιείται και το Κλείδωμα χειρισμού Χρήση του μενού ρυθμίσεων Το μενού ρυθμίσεων σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε λειτουργίες στο κεντρικό μενού. Η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη SET και τον αριθμό της ρύθμισης. 1 2 Περιγραφή ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Τιμή προς ρύθμιση ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 3 ΗΧΟΙ ΠΛΗΚΤΡΩΝ1) ΚΛΙΚ / ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ / ΛΗΞΗ 4 ΗΧΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ DEMO Κωδικός ενεργοποίησης: ΜΕΝΟΥ ΣΕΡΒΙΣ - 7 ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΝΑΙ / ΟΧΙ 1) Δεν είναι δυνατή η απενεργοποίηση του ήχου του πεδίου αφής ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. 1. Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, αγγίξτε το και, στη συνέχεια, αγγίξτε το ξανά παρατεταμένα για τρία δευτερόλεπτα. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη SET1 και αναβοσβήνει ο αριθμός «1». 2. Αγγίξτε το ή το για να ορίσετε τη ρύθμιση. 3. Αγγίξτε το. 4. Αγγίξτε το ή το για να αλλάξετε την τιμή της ρύθμισης. 5. Αγγίξτε το. Για έξοδο από το μενού Ρυθμίσεις, αγγίξτε το. ή αγγίξτε παρατεταμένα το 10.5 Αυτόματη απενεργοποίηση Για λόγους ασφαλείας, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγη ώρα αν μια λειτουργία του φούρνου λειτουργεί και δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις.

20 20 Θερμοκρασία ( C) μέγιστη 1.5 Χρόνος απενεργοποίηση ς (ώρες) Για να θέσετε ξανά τη συσκευή σε λειτουργία μετά από Αυτόματη απενεργοποίηση, αγγίξτε ένα πεδίο αφής. Η Αυτόματη απενεργοποίηση δεν λειτουργεί με τις λειτουργίες: Φωτισμός Φούρνου, Χαμηλή Θερμοκρασία, Διάρκεια, Τέλος, Χρόνος καθυστέρησης Φωτεινότητα της οθόνης Υπάρχουν δύο λειτουργίες φωτεινότητας οθόνης: Φωτεινότητα νύχτας - όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, η φωτεινότητα της οθόνης μειώνεται από τις 10 μμ έως τις 6 πμ. Φωτεινότητα ημέρας: όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. 11. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. Οι τιμές θερμοκρασίας και χρόνου ψησίματος στους πίνακες είναι μόνο ενδεικτικές. Εξαρτώνται από τις συνταγές, καθώς και από την ποιότητα και ποσότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. αν αγγίξετε οποιοδήποτε πεδίο αφής κατά τη διάρκεια της λειτουργίας φωτεινότητας νύχτας (εκτός από το πεδίο ΕΝΑΡΞΗ / ΛΗΞΗ), η οθόνη επιστρέφει σε λειτουργία φωτεινότητας ημέρας για τα επόμενα 10 δευτερόλεπτα. αν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και ρυθμίσετε τη λειτουργία Χρονομετρητής. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία του Χρονομετρητή, η οθόνη επιστρέφει σε λειτουργία φωτεινότητας νύχτας Ανεμιστήρας ψύξης Όταν λειτουργεί η συσκευή, ο ανεμιστήρας ψύξης ενεργοποιείται αυτόματα, ώστε να διατηρούνται ψυχρές οι επιφάνειες της συσκευής. Εάν απενεργοποιήσετε τη συσκευή, ο ανεμιστήρας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι να κρυώσει η συσκευή Θερμοστάτης ασφαλείας Η εσφαλμένη λειτουργία της συσκευής ή τα ελαττωματικά εξαρτήματα μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνη υπερθέρμανση. Για να αποτραπεί κάτι τέτοιο, ο φούρνος διαθέτει θερμοστάτη ασφαλείας, ο οποίος διακόπτει την παροχή ρεύματος. Ο φούρνος ενεργοποιείται ξανά αυτόματα μόλις μειωθεί η θερμοκρασία Εσωτερική πλευρά της πόρτας Σε ορισμένα μοντέλα, στην εσωτερική πλευρά της πόρτας θα βρείτε: τους αριθμούς των θέσεων των σχαρών. πληροφορίες για τις λειτουργίες του φούρνου, τις συνιστώμενες θέσεις για τις σχάρες και θερμοκρασίες για αντιπροσωπευτικά φαγητά Γενικές πληροφορίες Η συσκευή έχει πέντε θέσεις σχαρών. Μετρήστε τις θέσεις των σχαρών

21 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 21 αρχίζοντας από το κάτω μέρος της συσκευής. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τοποθετείτε το βαθύ ταψί ψησίματος στη χαμηλότερη θέση σχάρας. Η συσκευή διαθέτει ένα ειδικό σύστημα για την κυκλοφορία του αέρα και ανακυκλώνει διαρκώς τον ατμό. Με το σύστημα αυτό, μπορείτε να μαγειρέψετε σε ένα περιβάλλον ατμού, διατηρώντας τα τρόφιμα μαλακά εσωτερικά και τραγανά εξωτερικά. Μειώνει το χρόνο μαγειρέματος και την κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο. Μπορεί να σχηματιστούν συμπυκνωμένοι ατμοί στο εσωτερικό ή στα τζάμια της πόρτας της συσκευής. Αυτό είναι φυσιολογικό. Να στέκεστε πάντα μακριά από τη συσκευή όταν ανοίγετε την πόρτα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Για να μειώσετε τη συμπύκνωση υδρατμών, αφήστε τη συσκευή να λειτουργήσει για 10 λεπτά πριν από το μαγείρεμα. Καθαρίζετε την υγρασία μετά από κάθε χρήση της συσκευής. Μην τοποθετείτε τα αντικείμενα απευθείας στο δάπεδο της συσκευής και μην τοποθετείτε αλουμινόχαρτο επάνω στα εξαρτήματα όταν μαγειρεύετε. Αυτό μπορεί να αλλάξει τα αποτελέσματα του ψησίματος και να προκαλέσει ζημιά στο σμάλτο Ψήσιμο κέικ Μην ανοίγετε την πόρτα του φούρνου πριν περάσουν 3/4 του καθορισμένου χρόνου ψησίματος. Εάν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο ταψιά ψησίματος, αφήστε ένα κενό επίπεδο ανάμεσά τους Μαγείρεμα κρέατος και ψαριού Για τρόφιμα με πολύ λίπος, χρησιμοποιήστε ένα βαθύ ταψί, προκειμένου να μη λερωθεί ο φούρνος με λεκέδες που ίσως να μη βγαίνουν. Αφήστε το κρέας να κρυώσει για περίπου 15 λεπτά πριν το κόψετε, ώστε να μη χάσει τους χυμούς του. Για να αποφύγετε τον πολύ καπνό στο φούρνο όταν ψήνετε, προσθέστε λίγο νερό στο βαθύ ταψί. Για να αποφύγετε τη συμπύκνωση του καπνού, προσθέτετε νερό κάθε φορά που το νερό εξατμίζεται Χρόνοι μαγειρέματος Η διάρκεια μαγειρέματος εξαρτάται από το είδος του φαγητού, τη σύσταση και τον όγκο του. Αρχικά, παρακολουθείτε την απόδοση όταν μαγειρεύετε. Βρείτε τις πλέον κατάλληλες ρυθμίσεις (σκάλα μαγειρέματος, διάρκεια μαγειρέματος κ.λπ.) για τα μαγειρικά σας σκεύη, τις συνταγές σας και τις ποσότητες όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή.

22 Πίνακας μαγειρέματος και ψησίματος Κέικ Τύπος φαγητού Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια Ζύμη (2 και 4) Σε φόρμα για κέικ Ζύμη για μπισκότα σόρτμπρε ντ Cheese cake με βουτυρόγα λα Κέικ μήλου (Μηλόπιτα ) 1) (2 και 4) Σε φόρμα για κέικ Σε φόρμα για κέικ των 26 cm (αριστερά και δεξιά) Σε δύο φόρμες για κέικ των 20 cm επάνω σε μεταλλική σχάρα Στρούντελ Σε ταψί ψησίματος Πάστα φλώρα Αφράτο κέικ Χριστουγε ννιάτικο κέικ / Κέικ φρούτων 1) Τάρτα με δαμάσκην α 1) Μικρά κέικ - ένα επίπεδο 1) (αριστερά και δεξιά) Σε φόρμα για κέικ των 26 cm Σε φόρμα για κέικ των 26 cm Σε φόρμα για κέικ των 20 cm Σε μακρόστεν η φόρμα Σε ταψί ψησίματος

23 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23 Τύπος φαγητού Μικρά κέικ - δύο επίπεδα 1) Μικρά κέικ - τρία επίπεδα 1) Μπισκότα / ζύμη σε λωρίδες - ένα επίπεδο Μπισκότα / ζύμη σε λωρίδες - δύο επίπεδα Μπισκότα / ζύμη σε λωρίδες - τρία επίπεδα Μαρέγκες - ένα επίπεδο Μαρέγκες - δύο επίπεδα 1) Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια και Σε ταψί ψησίματος , 3 και Σε ταψί ψησίματος Σε ταψί ψησίματος και Σε ταψί ψησίματος , 3 και Σε ταψί ψησίματος Σε ταψί ψησίματος και Σε ταψί ψησίματος Φραντζολ Σε ταψί άκια 1) ψησίματος Εκλέρ - ένα επίπεδο Εκλέρ - δύο επίπεδα Σε ταψί ψησίματος και Σε ταψί ψησίματος Τάρτες Σε φόρμα για κέικ των 20 cm

24 24 Τύπος φαγητού Κέικ φρούτων Κέικ «σάντουιτ ς» 1) Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια Σε φόρμα για κέικ των 24 cm (αριστερά και δεξιά) Σε φόρμα για κέικ των 20 cm 1) Προθερμάνετε τον φούρνο για 10 λεπτά. Ψωμί και πίτσα Τύπος φαγητού Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια Λευκό ψωμί 1) τεμάχια, 500 g το τεμάχιο Ψωμί σίκαλης Σε μακρόστεν η φόρμα Ψωμάκι (2 και 4) α 1) ψωμάκια σε ταψί ψησίματος Πίτσα1) Σε ταψί ψησίματος ή βαθύ ταψί Βουτήματ Σε ταψί α 1) ψησίματος 1) Προθερμάνετε τον φούρνο για 10 λεπτά. Τάρτες Τύπος φαγητού Σουφλέ ζυμαρικών Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια Σε φόρμα

25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 25 Τύπος φαγητού Σουφλέ λαχανικών Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια Σε φόρμα Κις1) Σε φόρμα Λαζάνια1) Σε φόρμα Καννελόνι Σε φόρμα α 1) 1) Προθερμάνετε τον φούρνο για 10 λεπτά. Κρέας Τύπος φαγητού Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια Βοδινό Σε μεταλλική σχάρα Χοιρινό Σε μεταλλική σχάρα Μοσχάρι Σε μεταλλική σχάρα Ψητό βοδινό, λίγο ψημένο Ψητό βοδινό, μέτρια ψημένο Ψητό βοδινό, καλοψημέ νο Χοιρινό ωμοπλάτη Σε μεταλλική σχάρα Σε μεταλλική σχάρα Σε μεταλλική σχάρα Με την πέτσα

26 26 Τύπος φαγητού Μπούτι χοιρινό Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια κομμάτια Αρνί Μπούτι Κοτόπουλ ο Γαλοπούλ α Ολόκληρη Ολόκληρη Πάπια Ολόκληρη Χήνα Ολόκληρη Κουνέλι Σε κομμάτια Λαγός Σε κομμάτια Φασιανός Ολόκληρη Ψάρι Τύπος φαγητού Πέστροφα / Συναγρίδα Τόνος / Σολομός 11.7 Γκριλ Πάνω / Κάτω Θέρμανση Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Θερμός Αέρας Θερμοκρ ασία ( C) Θέση σχάρας Χρόνος (λεπτά) Σχόλια ψάρια φιλέτα Προθερμάνετε τον κενό φούρνο για 3 λεπτά πριν από το ψήσιμο. Τύπος φαγητού Μοσχαρίσι α φιλέτα Ποσότητα Θερμοκρ Χρόνος (λεπτά) Κομμάτια (g) ασία ( C) 1η 2η πλευρά πλευρά μέγ Θέση σχάρας

27 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 27 Τύπος φαγητού Βοδινές μπριζόλες Ποσότητα Θερμοκρ Χρόνος (λεπτά) Κομμάτια (g) ασία ( C) 1η 2η πλευρά πλευρά μέγ Λουκάνικα 8 - μέγ Χοιρινές μπριζόλες Κοτόπουλ ο (κομμένο στα 2) μέγ μέγ Κεμπάπ 4 - μέγ Στήθος κοτόπουλ ο μέγ Μπιφτέκι μέγ Φιλέτο ψαριού Τοστ (σάντουιτς ) Φρυγανισ μένο ψωμί μέγ μέγ μέγ Γκριλ με Θερμό Αέρα Βοδινό Τύπος φαγητού Ποσότητα Θερμοκρασία ( C) Ψητό βοδινό ή φιλέτο, λίγο ψημένο 1) Ψητό βοδινό ή φιλέτο, μέτρια ψημένο 1) Ψητό βοδινό ή φιλέτο, καλοψημένο 1) για κάθε εκατοστό πάχους για κάθε εκατοστό πάχους για κάθε εκατοστό πάχους 1) Προθερμάνετε τον φούρνο. Χρόνος (λεπτά) ή ή ή 2 Θέση σχάρας Θέση σχάρας

28 28 Χοιρινό Τύπος φαγητού Ωμοπλάτη, λαιμός, χοιρινό μπούτι Μπριζόλα, παϊδάκια Ποσότητα (kg) Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) ή ή 2 Ρολό κιμάς ή 2 Κότσι χοιρινό (προμαγειρεμένο) ή 2 Θέση σχάρας Μοσχάρι Τύπος φαγητού Ποσότητα (kg) Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) Ψητό μοσχάρι ή 2 Μοσχάρι κότσι ή 2 Αρνί Τύπος φαγητού Αρνί μπούτι, ψητό αρνί Ποσότητα (kg) Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) ή 2 Σπάλα Αρνιού ή 2 Πουλερικά Τύπος φαγητού Μερίδες πουλερικών Κοτόπουλο, μισό Κοτόπουλο, κότα Ποσότητα (kg) 0,2-0,25 η καθεμία 0,4-0,5 το καθένα Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) ή ή ή 2 Πάπια ή 2 Χήνα ή 2 Γαλοπούλα ή 2 Γαλοπούλα ή 2 Θέση σχάρας Θέση σχάρας Θέση σχάρας

29 Ψάρι (στον ατμό) Τύπος φαγητού Ποσότητα (kg) Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) Ψάρι ολόκληρο ή Υγρός Θερμός Αέρας Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ανοίγετε την πόρτα μόνο όταν είναι απαραίτητο. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 29 Θέση σχάρας Τύπος φαγητού Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) Ζυμαρικά ωγκρατέν Πατάτες ωγκρατέν Μουσακάς Λαζάνια Καννελόνια Τάρτα με βάση το ψωμί Ρυζόγαλο Κέικ μήλου Λευκό ψωμί Θέση σχάρας Χαμηλή Θερμοκρασία Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να ετοιμάσετε άπαχα, τρυφερά κομμάτια κρέατος και ψαριού. Αυτή η λειτουργία δεν εφαρμόζεται σε συνταγές όπως το ψητό κατσαρόλας ή το ψητό χοιρινό με λίπος. Στα πρώτα 10 λεπτά μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία φούρνου μεταξύ 80 C και 150 C. Η προεπιλογή είναι 90 C. Μετά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, ο φούρνος συνεχίζει να μαγειρεύει στους 80 C. Μη χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία για πουλερικά. Μαγειρεύετε πάντα χωρίς καπάκι όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία. 1. Τσιγαρίστε το κρέας σε ένα ταψί στην εστία σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά. 2. Τοποθετήστε το κρέας με το ζεστό ταψί στο φούρνο επάνω στη μεταλλική σχάρα. 3. Επιλέξτε τη λειτουργία Χαμηλή Θερμοκρασία.

30 30 Τύπος φαγητού Ποσότητα Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (λεπτά) Ψητό βοδινό g Βοδινό φιλέτο g Ψητό μοσχάρι g Μπριζόλες g Απόψυξη Τύπος φαγητού Ποσότητ α (g) Χρόνος απόψυξης (λεπτά) Επιπλέον χρόνος απόψυξης (λεπτά) Σχόλια Θέση σχάρας Κοτόπουλο Τοποθετήστε το κοτόπουλο επάνω σε ένα αναποδογυρισμένο πιατάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Κρέας Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Κρέας Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Πέστροφα Φράουλες Βούτυρο Κρέμα 2 x Μπορείτε να χτυπήσετε την κρέμα ακόμη και αν παραμένει ελαφρώς παγωμένη σε κάποια σημεία. Τούρτα Διατήρηση - Κάτω Θέρμανση Χρησιμοποιείτε μόνο γυάλινα δοχεία ίδιων διαστάσεων που διατίθενται στην αγορά. Μη χρησιμοποιείτε δοχεία με καπάκια βιδωτά και τύπου μπαγιονέτ ή μεταλλικά δοχεία. Χρησιμοποιήστε το πρώτο επίπεδο σχάρας από κάτω για αυτή τη λειτουργία.

31 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 31 Μην τοποθετείτε περισσότερα από έξι γυάλινα δοχεία του ενός λίτρου στο ταψί ψησίματος. Γεμίστε τα δοχεία στην ίδια στάθμη και κλείστε τα με σφιγκτήρα. Τα δοχεία δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Προσθέστε περίπου 1/2 λίτρο νερό στο ταψί ψησίματος, ώστε να υπάρχει αρκετή υγρασία στο φούρνο. Όταν το υγρό στα δοχεία αρχίσει να σιγοβράζει (μετά από περίπου λεπτά για δοχεία του ενός λίτρου), σβήστε τον φούρνο ή μειώστε τη θερμοκρασία στους 100 C (δείτε τον πίνακα). Μαλακά φρούτα Τύπος φαγητού Θερμοκρασία ( C) Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό βράσιμο (λεπτά) Φράουλες / Βατόμουρα / Σμέουρα / Ώριμα φραγκοστάφυλα Φρούτα με κουκούτσι Τύπος φαγητού Θερμοκρασία ( C) Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό βράσιμο (λεπτά) Αχλάδια / Κυδώνια / Δαμάσκηνα Λαχανικά Τύπος φαγητού Θερμοκρασία ( C) Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό βράσιμο (λεπτά) Καρότα1) Αγγούρια Ανάμικτα τουρσιά Ρέβα / Αρακάς / Σπαράγγια ) Αφήστε τα να παραμείνουν στον φούρνο μετά την απενεργοποίηση. Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C (λεπτά) Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C (λεπτά) Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C (λεπτά) Ξήρανση - Θερμός Αέρας Καλύψτε τα ταψιά με χαρτί ανθεκτικό στο λίπος ή λαδόκολλα. Για καλύτερα αποτελέσματα, σταματήστε τον φούρνο μόλις περάσει ο μισός χρόνος ξήρανσης, ανοίξτε την πόρτα και αφήστε τον να κρυώσει για μια νύχτα για να ολοκληρωθεί η ξήρανση.

32 32 Λαχανικά Τύπος φαγητού Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (ώρες) Θέση σχάρας 1 θέση 2 θέσεις Φασόλια / 4 Πιπεριές / 4 Λαχανικά για σούπα / 4 Μανιτάρια / 4 Μυρωδικά / 4 Φρούτα Τύπος φαγητού Θερμοκρασία ( C) Χρόνος (ώρες) Θέση σχάρας 1 θέση 2 θέσεις Δαμάσκηνα / 4 Βερίκοκα / 4 Φέτες μήλου / 4 Αχλάδια / ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Σημειώσεις για τον καθαρισμό Καθαρίστε την πρόσοψη της συσκευής με ένα μαλακό πανί, χλιαρό νερό και ένα προϊόν καθαρισμού. Για να καθαρίσετε τις μεταλλικές επιφάνειες, χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο καθαριστικό. Καθαρίζετε το εσωτερικό της συσκευής μετά από κάθε χρήση. Η συσσώρευση λίπους ή άλλων υπολειμμάτων φαγητού μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για το ταψί του γκριλ. Καθαρίστε τους επίμονους λεκέδες με ειδικά καθαριστικά για φούρνους. Καθαρίζετε όλα τα εξαρτήματα μετά από κάθε χρήση και αφήνετέ τα να στεγνώσουν. Χρησιμοποιείτε ένα μαλακό πανί, χλιαρό νερό και κάποιο καθαριστικό. Αν χρησιμοποιείτε αντικολλητικά εξαρτήματα, μην τα καθαρίζετε με ισχυρά καθαριστικά, αιχμηρά αντικείμενα ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στην αντικολλητική επικάλυψη Συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο Καθαρίστε την πόρτα του φούρνου χρησιμοποιώντας μόνο ένα υγρό πανί ή ένα σφουγγάρι. Στεγνώστε την με ένα μαλακό πανί. Μη χρησιμοποιείτε σύρμα, οξέα ή προϊόντα που χαράσσουν, διότι μπορεί να καταστρέψουν την επιφάνεια του φούρνου. Καθαρίστε το χειριστήριο του φούρνου λαμβάνοντας τις ίδιες προφυλάξεις.

33 12.3 Αφαίρεση των στηριγμάτων σχαρών Για να καθαρίσετε τον φούρνο, αφαιρέστε τα στηρίγματα σχαρών. 1. Τραβήξτε το μπροστινό τμήμα του στηρίγματος σχαρών για να το αποσπάσετε από το πλαϊνό τοίχωμα. 2. Τραβήξτε το πίσω άκρο του στηρίγματος σχαρών από το πλαϊνό τοίχωμα και αφαιρέστε το. 1 2 Τοποθετήστε τα στηρίγματα σχαρών στη θέση τους, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Οι πείροι στερέωσης των τηλεσκοπικών βραχιόνων πρέπει να είναι στραμμένοι προς τα εμπρός Πυρόλυση ΠΡΟΣΟΧΗ! Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα και τα αποσπώμενα στηρίγματα σχαρών. Η διαδικασία πυρολυτικού καθαρισμού δεν μπορεί να ξεκινήσει: εάν δεν έχετε κλείσει καλά την πόρτα του φούρνου. Σε ορισμένα μοντέλα, η οθόνη εμφανίζει την ένδειξη «C3» όταν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν άλλες συσκευές έχουν εγκατασταθεί στο ίδιο ντουλάπι, μην τις χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα με τη λειτουργία Πυρόλυσης. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στη συσκευή. Κατά τη διάρκεια του πυρολυτικού καθαρισμού, η πόρτα είναι κλειδωμένη. Εμφανίζεται το σύμβολο και οι ράβδοι της ένδειξης θερμότητας, μέχρι να ξεκλειδώσει η πόρτα. Η πόρτα ξεκλειδώνει όταν η θερμοκρασία στο εσωτερικό του φούρνου είναι σε ασφαλή επίπεδα και έχει ολοκληρωθεί ο πυρολυτικός καθαρισμός. Κατά τη διάρκεια του πυρολυτικού καθαρισμού, ο λαμπτήρας απενεργοποιείται. 1. Αφαιρέστε τις πλέον εμφανείς βρομιές με το χέρι. 2. Καθαρίστε την εσωτερική πλευρά της πόρτας με ζεστό νερό για να αποτρέψετε το κάψιμο τυχόν υπολειμμάτων από τον καυτό αέρα. 3. Ενεργοποιήστε τη συσκευή. 4. Αγγίξτε επανειλημμένα το, μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη "Pyro" στην οθόνη και ο αριθμός του προγράμματος καθαρισμού. 5. Αγγίξτε το. ΕΛΛΗΝΙΚΑ Αγγίξτε το ή το για να ρυθμίσετε τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού:

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB35701XK Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 9 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

EOB2200BAX EOB2200COX...

EOB2200BAX EOB2200COX... EOB2200BAX EOB2200COX...... EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB33701 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 3 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 8 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

EZB3411AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EZB3411AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EZB3411AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 8 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB22601 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση _ 6 Λειτουργίες ρολογιού _

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB25602

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB25602 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB25602 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση _ 7 Λειτουργίες ρολογιού _

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZOB22701XU EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

EON3430AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EON3430AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EON3430AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 8 5.

Διαβάστε περισσότερα

EEA4233POX EOA3430AOX...

EEA4233POX EOA3430AOX... EEA4233POX EOA3430AOX...... EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZZU20309XB

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZZU20309XB EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZZU20309XB Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Χρήση των εξαρτημάτων 8 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

EOB3454. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EOB3454. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EOB3454 EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 7 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ

Διαβάστε περισσότερα

EOA5654AAX EOA5654AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης

EOA5654AAX EOA5654AOX. EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης EOA5654AAX EOA5654AOX EL Φούρνος Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

GETTING STARTED? EASY.

GETTING STARTED? EASY. User Manual GETTING STARTED? EASY. ZOB25602XU EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HS 630 www.teka.com HS 630 1. Πίνακας χειρισμού 2. Λάστιχο φούρνου 3. Αντίσταση Γκριλ 4. Επιχρωμιωμένα Πλευρικά Στηρίγματα Ταψιών 5. Σχάρα Ψησίματος 6. Ταψί ψησίματος 7. Μεντεσές 8. Πόρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 Μέγ 89 537 572 5,5 6 4 538 595 ελάχ. 550 ελάχ. 550 ελάχ. 500 600 30 ελάχ. 560 ελάχ. 500 ελάχ. 560 583 + 2 30 5 = = ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCE540G1WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

BPS351120M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BPS351120M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BPS351120M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 9 5.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40 GR SMAKSAK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV550G1WA ZCV550G1XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV550G1WA ZCV550G1XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV550G1WA ZCV550G1XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

BP EL Οδηγίες Χρήσης

BP EL Οδηγίες Χρήσης BP5313021 EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP3013001 BP3013021 BP3013081 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος EEBP6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση 11

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ

Διαβάστε περισσότερα

BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

EES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

EES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL EES331110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΊΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΊΩΝ... 8 5.

Διαβάστε περισσότερα

BES331110B BES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES331110B BES331110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES331110B BES331110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65050WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65050WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65050WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 7 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 42

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 42 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES230010M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...2 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

EHA6040XOK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EHA6040XOK EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EHA6040XOK...... EL ΕΣΤΊΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKC5651AOW EKC5651AOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65020XA ZCV65030WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65020XA ZCV65030WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65020XA ZCV65030WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 7 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX Electrolux Cooking Φούρνος EVYP5841AX 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 GR SMAKSAK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ BE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

BPE742320B BPE742320M BPK742320M BPK74232SM BPM742320M BPR742320B BPR742320M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BPE742320B BPE742320M BPK742320M BPK74232SM BPM742320M BPR742320B BPR742320M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BPE742320B BPE742320M BPK742320M BPK74232SM BPM742320M BPR742320B BPR742320M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 46

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 46 GR FINSMAKARE NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης

Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης Οδηγός Υγείας και Ασφάλειας και Εγκατάστασης EL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγός υγείας και ασφάλειας 3 Οδηγός εγκατάστασης 6 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EL ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΕ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES351110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

EKI6451AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKI6451AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKI6451AOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 9 5.

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65340WA ZCV65320XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65340WA ZCV65320XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65340WA ZCV65320XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 8 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR EFTERSMAK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EP3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

BCE451350M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BCE451350M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BCE451350M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HKL-840 www.teka.com ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Η Teka δεν ευθύνεται για τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKC5651AOW EKC5651AOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKC5651AOW EKC5651AOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι

SC709X-2. classic. EAN13: ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic Ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς δακτυλιές Ψηφιακό-αναλογικό ρολόι 70 εκ Φούρνος Ηλεκτρικός Αερόθερμος 10 λειτουργειών Σειρά Classic, inox χωρίς δακτυλιές Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709150419 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Classic

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-257

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-257 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-257 Γνωρίστε τη συσκευή Με τη νέα σας συσκευή, μπορείτε να μαγειρέψετε διάφορες υγιεινές και γευστικές τροφές όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και λαχανικά. Κατά το μαγείρεμα, το λίπος

Διαβάστε περισσότερα

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 30006VL-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

EKI6771DOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης

EKI6771DOX. EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης EKI6771DOX EL Κουζίνα Οδηγίες Χρήσης 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ... 10

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα V-MN V-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα V-MN V-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 347056V-MN 347056V-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCM65331WA GR Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

47056IU-MN 47056IU-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL

47056IU-MN 47056IU-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 47056IU-MN 47056IU-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 44

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 44 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM653H1WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM653H1WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCM653H1WA GR Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 8 Πριν από την πρώτη χρήση 9 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ EURO CHEF - OVEN EC 150- EC 150S EC 350 EC EC EC 400SC EC 400CER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ EURO CHEF - OVEN EC 150- EC 150S EC 350 EC EC EC 400SC EC 400CER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ EURO CHEF - OVEN EC 150- EC 150S EC 350 EC 400 - EC 450 - EC 400SC EC 400CER Σας ευχαριστούμε για την επιλογή αυτής της συσκευής, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα