BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL"

Transcript

1 BCE542350M BCM542350M BCR542350B BCR542350M BCR542350W EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

2 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ...39 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και με χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν θα βρείτε σε κοινές συσκευές. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να διαβάσετε τις οδηγίες, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή χρήση της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να: Βρείτε υποδείξεις χρήσης, φυλλάδια, συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων, πληροφορίες συντήρησης: Καταχωρήσετε το προϊόν σας, ώστε να έχετε καλύτερο σέρβις: Αγοράσετε εξαρτήματα, αναλώσιμα και γνήσια ανταλλακτικά για τη συσκευή σας: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ Συνιστάται η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Όταν επικοινωνείτε με το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα τα ακόλουθα στοιχεία: Μοντέλο, Κωδ. προϊόντος (PNC), Αριθμός σειράς. Τα στοιχεία αυτά θα τα βρείτε στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Προειδοποίηση / Προσοχή - Πληροφορίες για την ασφάλεια Γενικές πληροφορίες και συμβουλές Πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον Υπόκειται αε αλλαγές χωρίς προειδποίηση.

3 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις παρεχόμενες οδηγίες. Ο κατασκευαστής δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν τραυματισμούς ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα λανθασμένης εγκατάστασης ή χρήσης. Να φυλάσσετε πάντα αυτές τις οδηγίες σε ένα ασφαλές μέρος με εύκολη πρόσβαση για μελλοντική αναφορά. 1.1 Ασφάλεια παιδιών και ευπαθών ατόμων Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή πνευματικές δυνατότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εάν επιβλέπονται ή έχουν λάβει οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο και κατανοούν τους κινδύνους που ενέχονται. Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με τη συσκευή. Φυλάσσετε όλα τα υλικά συσκευασίας μακριά από τα παιδιά και απορρίψτε τα κατάλληλα. Κρατάτε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευή όταν λειτουργεί ή όταν ψύχεται. Τα προσβάσιμα μέρη είναι πολύ ζεστά. Εάν η συσκευή διαθέτει διάταξη ασφαλείας για παιδιά, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Τα παιδιά δεν πρέπει να εκτελούν τον καθαρισμό και τη συντήρηση που εκτελεί ο χρήστης στη συσκευή χωρίς επίβλεψη. Παιδιά ηλικίας 3 ετών ή μικρότερα πρέπει να κρατούνται συνεχώς μακριά από τη συσκευή όταν αυτή βρίσκεται σε λειτουργία. 1.2 Γενικές πληροφορίες για την ασφάλεια Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής και η αντικατάσταση του καλωδίου πρέπει να εκτελείται μόνο από κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3

4 4 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η συσκευή και τα προσβάσιμα μέρη της θερμαίνονται κατά τη χρήση. Προσέξτε να μην αγγίξετε τις αντιστάσεις. Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 8 ετών πρέπει να παραμένουν μακριά, εκτός αν επιβλέπονται συνεχώς. Χρησιμοποιείτε πάντα γάντια φούρνου όταν αφαιρείτε ή εισάγετε εξαρτήματα ή σκεύη. Πριν από οποιαδήποτε εργασία συντήρησης αποσυνδέετε τη συσκευή από την πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη προτού αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα για την αποφυγή πιθανότητας ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε ατμοκαθαριστή για τον καθαρισμό της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά λειαντικά καθαριστικά ή αιχμηρές μεταλλικές ξύστρες για να καθαρίσετε τη γυάλινη πόρτα, καθότι μπορεί να χαράξουν την επιφάνεια και αυτό μπορεί να προκαλέσει θραύση του γυαλιού. Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας έχει υποστεί φθορές, θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις ή ένα κατάλληλα καταρτισμένο άτομο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος από το ηλεκτρικό ρεύμα. Για να αφαιρέσετε τα στηρίγματα σχαρών, πρώτα τραβήξτε να αποσπάσετε το μπροστινό άκρο του στηρίγματος σχάρας και κατόπιν το πίσω άκρο από τα πλαϊνά τοιχώματα. Τοποθετήστε τα στηρίγματα σχαρών στη θέση τους, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Χρησιμοποιείτε μόνο τον αισθητήρα φαγητού (αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα) που συνιστάται για αυτή τη συσκευή.

5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ 2.1 Εγκατάσταση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η εγκατάσταση αυτής της συσκευής πρέπει να εκτελείται μόνο από κατάλληλα καταρτισμένο άτομο. Αφαιρέστε όλα τα υλικά της συσκευασίας. Εάν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, μην προβείτε σε εγκατάσταση ή χρήση της. Ακολουθείτε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται με τη συσκευή. Πάντα να προσέχετε όταν μετακινείτε τη συσκευή καθώς είναι βαριά. Να χρησιμοποιείτε πάντα γάντια ασφαλείας και κλειστά παπούτσια. Μην τραβάτε τη συσκευή από τη λαβή. Τηρείτε την ελάχιστη απόσταση από τις άλλες συσκευές και μονάδες. Βεβαιωθείτε ότι οι κατασκευές κάτω από τις οποίες ή δίπλα στις οποίες εγκαθίσταται η συσκευή είναι ασφαλείς. Οι πλευρές της συσκευής πρέπει να πρόσκεινται σε συσκευές ή μονάδες με το ίδιο ύψος. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ηλεκτρικό σύστημα ψύξης. Πρέπει να χρησιμοποιείται με την ηλεκτρική παροχή. 2.2 Ηλεκτρική σύνδεση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας. Όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Η συσκευή πρέπει να είναι γειωμένη. Βεβαιωθείτε ότι οι παράμετροι στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών είναι συμβατές με τις ονομαστικές τιμές ηλεκτρικού ρεύματος της παροχής ρεύματος. Χρησιμοποιείτε πάντα σωστά εγκατεστημένη πρίζα με προστασία κατά της ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε πολύπριζα και μπαλαντέζες. Προσέχετε να μην προκληθεί ζημιά στο φις τροφοδοσίας και το καλώδιο τροφοδοσίας. Σε περίπτωση που πρέπει να αντικατασταθεί το καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής, η αντικατάσταση πρέπει να γίνει από το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις μας. Μην επιτρέπετε σε καλώδια τροφοδοσίας να βρίσκονται κοντά ή να έρχονται σε επαφή με την πόρτα της συσκευής, ιδιαίτερα όταν η πόρτα είναι ζεστή. Η προστασία από ηλεκτροπληξία των υπό τάση ή μονωμένων τμημάτων πρέπει να στερεώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι δυνατή η αφαίρεσή της χωρίς εργαλεία. Συνδέστε το φις τροφοδοσίας στην πρίζα μόνον αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι είναι δυνατή η πρόσβαση στο φις τροφοδοσίας. Εάν η πρίζα είναι χαλαρή, μη συνδέετε το φις τροφοδοσίας. Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη συσκευή. Τραβάτε πάντα το φις τροφοδοσίας. Χρησιμοποιείτε μόνο σωστές μονωτικές διατάξεις: ασφαλειοδιακόπτες, ασφάλειες (βιδωτές ασφάλειες αφαιρούμενες από την υποδοχή), διακόπτες διαφυγής ρεύματος και ρελέ. Στην ηλεκτρική εγκατάσταση της συσκευής πρέπει να προβλέπεται μονωτική διάταξη που να επιτρέπει την αποσύνδεση της συσκευής από το δίκτυο ρεύματος από όλους τους πόλους. Η μονωτική διάταξη πρέπει να έχει ελάχιστη απόσταση 3 mm μεταξύ των επαφών. Η συσκευή αυτή συμμορφώνεται με τις Οδηγίες της ΕΟΚ. 2.3 Χρήση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού, εγκαυμάτων και ηλεκτροπληξίας ή έκρηξης.

6 6 Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Μην αλλάζετε τις προδιαγραφές αυτής της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι τα ανοίγματα αερισμού δεν είναι φραγμένα. Μην αφήνετε τη συσκευή χωρίς επιτήρηση όταν μαγειρεύετε. Απενεργοποιείτε τη συσκευή μετά από κάθε χρήση. Προσέχετε όταν ανοίγετε την πόρτα της συσκευής ενόσω η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορεί να διαφύγει καυτός αέρας. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή με βρεγμένα χέρια ή όταν βρίσκεται σε επαφή με νερό. Μην εφαρμόζετε πίεση στην πόρτα της συσκευής όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως επιφάνεια εργασίας ή ως επιφάνεια αποθήκευσης αντικειμένων. Ανοίγετε την πόρτα της συσκευής προσεκτικά. Η χρήση υλικών με αλκοόλη μπορεί να δημιουργήσει μείγμα αλκοόλης και αέρα. Κατά το άνοιγμα της πόρτας, μην επιτρέπετε σε σπινθήρες ή γυμνές φλόγες να έρθουν σε επαφή με τη συσκευή. Μην τοποθετείτε μέσα, κοντά ή επάνω στη συσκευή εύφλεκτα αντικείμενα ή αντικείμενα εμποτισμένα με εύφλεκτα προϊόντα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στη συσκευή. Για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιάς ή ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επίστρωσης: μην τοποθετείτε σκεύη ή άλλα αντικείμενα απευθείας σε επαφή με το δάπεδο της συσκευής. μην τοποθετείτε αλουμινόχαρτο απευθείας σε επαφή με το κάτω μέρος του εσωτερικού της συσκευής. μην τοποθετείτε νερό απευθείας μέσα στη συσκευή όταν αυτή είναι ζεστή. μην αφήνετε υγρά πιάτα και φαγητά μέσα στη συσκευή μετά την ολοκλήρωση του μαγειρέματος. κατά την αφαίρεση ή την τοποθέτηση των εξαρτημάτων απαιτείται προσοχή. Ο αποχρωματισμός της εμαγιέ επιφάνειας ή της επιφάνειας από ανοξείδωτο ατσάλι δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής. Χρησιμοποιείτε βαθύ ταψί για κέικ με μεγάλη ποσότητα υγρών. Οι χυμοί φρούτων προκαλούν λεκέδες οι οποίοι μπορεί να είναι μόνιμοι. Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για μαγειρική χρήση. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλες χρήσεις, όπως για θέρμανση χώρων. Ψήνετε πάντα με την πόρτα του φούρνου κλειστή. Αν η συσκευή έχει εγκατασταθεί πίσω από ένα πλαίσιο επίπλου (π.χ. μια πόρτα) φροντίστε η πόρτα να μην είναι ποτέ κλειστή όσο η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορεί να συσσωρευτεί θερμότητα και υγρασία σε ένα κλειστό πλαίσιο επίπλου και να προκληθεί ζημιά στη συσκευή, το έπιπλο εντοιχισμού ή το δάπεδο. Μην κλείνετε το πλαίσιο του επίπλου προτού η συσκευή έχει κρυώσει εντελώς μετά τη χρήση. 2.4 Φροντίδα και καθάρισμα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού, πυρκαγιάς, ή βλάβης της συσκευής. Πριν από την πραγματοποίηση συντήρησης, απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι κρύα. Υπάρχει κίνδυνος θραύσης των τζαμιών. Αντικαταστήστε άμεσα τα τζάμια της πόρτας όταν έχουν υποστεί ζημιά. Επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις. Απαιτείται προσοχή κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή. Η πόρτα είναι βαριά! Καθαρίζετε τακτικά τη συσκευή για να αποτραπεί η φθορά του υλικού της επιφάνειας. Καθαρίστε τη συσκευή με ένα υγρό μαλακό πανί. Χρησιμοποιείτε μόνο

7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 7 ουδέτερα απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα, σφουγγαράκια που χαράσσουν, διαλύτες ή μεταλλικά αντικείμενα. Αν χρησιμοποιείτε σπρέι καθαρισμού για φούρνους, ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας στη συσκευασία. Μην καθαρίζετε την καταλυτική εμαγιέ επίστρωση (εάν υπάρχει) με κανένα είδος απορρυπαντικού. 2.5 Εσωτερικός φωτισμός Ο τύπος λαμπτήρα πυράκτωσης ή αλογόνου που χρησιμοποιείται σε αυτή τη συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακές συσκευές. Μην τον χρησιμοποιείτε για οικιακό φωτισμό. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Πριν από την αντικατάσταση του λαμπτήρα, αποσυνδέετε πάντα τη συσκευή από την ηλεκτρική τροφοδοσία. 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 3.1 Γενική επισκόπηση Χρησιμοποιείτε μόνο λαμπτήρες με τις ίδιες προδιαγραφές. 2.6 Απόρριψη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Κίνδυνος τραυματισμού ή ασφυξίας. Αποσυνδέστε τη συσκευή από την παροχή ρεύματος. Κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας κοντά στη συσκευή και απορρίψτε το. Αφαιρέστε το μάνταλο της πόρτας για να αποτραπεί ο εγκλεισμός παιδιών ή ζώων μέσα στη συσκευή. 2.7 Σέρβις Για να επισκευάσετε τη συσκευή, επικοινωνήστε με ένα Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Σέρβις. Χρησιμοποιείτε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. 1 Πίνακας χειριστηρίων 2 Διακόπτης λειτουργιών φούρνου 3 Λυχνία / σύμβολο λειτουργίας 4 Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 5 Διακόπτης θερμοκρασίας 6 Ένδειξη / σύμβολο θερμοκρασίας 7 Αντίσταση 8 Λαμπτήρας 9 Ανεμιστήρας 10 Στήριγμα σχάρας, αποσπώμενο 11 Θέσεις σχαρών

8 Αξεσουάρ Μεταλλική σχάρα Για μαγείρεμα και ψήσιμο ή ως ταψί για τη συλλογή λίπους. Αισθητήρας Φαγητού Για μαγειρικά σκεύη, φόρμες για κέικ, ψητά. Ταψί ψησίματος Για μέτρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φαγητού. Τηλεσκοπικοί βραχίονες Για κέικ και μπισκότα. Ταψί Ψησίματος/ Γκριλ Για τις σχάρες και τα ταψιά. 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. Για να ρυθμίσετε την ώρα, ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Λειτουργίες ρολογιού». 4.1 Αρχικός καθαρισμός Αφαιρέστε όλα τα αξεσουάρ και τα αφαιρούμενα στηρίγματα σχαρών από τη συσκευή. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Φροντίδα και καθάρισμα». Καθαρίστε τη συσκευή και τα αξεσουάρ πριν από την πρώτη χρήση. Τοποθετήστε τα αξεσουάρ και τα αφαιρούμενα στηρίγματα σχαρών στην αρχική τους θέση.

9 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. 5.1 Βυθιζόμενοι διακόπτες Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πιέστε το διακόπτη λειτουργίας. Ο διακόπτης λειτουργίας θα πεταχτεί προς τα έξω. 5.2 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής Εξαρτάται από το μοντέλο εάν η συσκευή σας έχει λαμπτήρες, σύμβολα διακοπτών ή ενδείξεις: Ο λαμπτήρας ανάβει όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Το σύμβολο υποδεικνύει κατά πόσον ο διακόπτης ελέγχει τις λειτουργίες του φούρνου ή τη θερμοκρασία. Η ένδειξη ανάβει όταν ο φούρνος θερμαίνεται. 1. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου για να επιλέξετε μια λειτουργία φούρνου. 2. Στρέψτε τον διακόπτη θερμοκρασίας για να επιλέξετε μια ρύθμιση θερμοκρασίας. 3. Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, στρέψτε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου και τον διακόπτη θερμοκρασίας στη θέση απενεργοποίησης. 5.3 Λειτουργίες φούρνου Λειτουργία φούρνου Θέση απενεργοποίησης Ταχεία Προθέρμανση Θερμός Αέρας Πίτσα Χρήση Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Για μείωση του χρόνου προθέρμανσης του φούρνου. Για ψήσιμο μέχρι και σε τρεις θέσεις σχαρών ταυτόχρονα και για ξήρανση φαγητού.ρυθμίστε τη θερμοκρασία κατά C χαμηλότερα από ό,τι για τη λειτουργία Πάνω / Κάτω Θέρμανση. Για ψήσιμο φαγητών σε μία θέση σχάρας με έντονο ρόδισμα και τραγανή βάση. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία κατά C χαμηλότερα από ό,τι για τη λειτουργία Πάνω / Κάτω Θέρμανση.

10 10 Λειτουργία φούρνου Πάνω + Κάτω Θέρμανση (Πάνω/Κάτω Θέρμανση) Κάτω Θέρμανση Απόψυξη Υγρός Θερμός Αέρας Γκριλ Γκριλ Με Θερμό Αέρα Κατάλυση Χρήση Για ψήσιμο φαγητού σε μία θέση σχάρας. Για ψήσιμο κέικ με τραγανή βάση, καθώς και για συντήρηση φαγητών. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόψυξη καταψυγμένων τροφίμων, όπως λαχανικά και φρούτα. Ο χρόνος απόψυξης εξαρτάται από την ποσότητα και το μέγεθος των κατεψυγμένων τροφίμων. Για ψήσιμο ψωμιού, κέικ και μπισκότων. Για την εξοικονόμηση ενέργειας κατά το ψήσιμο. Αυτή η λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον πίνακα Υγρός Θερμός Αέρας ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μαγειρέματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνιστώμενες ρυθμίσεις, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Υποδείξεις και συμβουλές στον πίνακα Υγρός Θερμός Αέρας. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιούνταν για τον προσδιορισμό της τάξης ενεργειακής απόδοσης σύμφωνα με το πρότυπο EN Για ψήσιμο στο γκριλ φαγητού σε φέτες, καθώς και για φρυγάνισμα ψωμιού. Για ψήσιμο μεγαλύτερων μερίδων κρέατος ή πουλερικών με κόκκαλα σε μία θέση σχάρας. Επίσης, για γκρατινάρισμα και για ρόδισμα. Για συμβολή στην καταλυτικά αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση του φούρνου. Ο λαμπτήρας μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα σε θερμοκρασία κάτω των 60 C κατά τη διάρκεια ορισμένων λειτουργιών φούρνου. 5.4 Λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης Η λειτουργία ταχείας προθέρμανσης μειώνει το χρόνο προθέρμανσης του φούρνου. Μην τοποθετείτε φαγητό στον φούρνο όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Ταχείας προθέρμανσης. 1. Ρυθμίστε τη λειτουργία ταχείας προθέρμανσης. Ανατρέξτε στον πίνακα «Λειτουργίες φούρνου». 2. Στρέψτε το διακόπτη θερμοκρασίας για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Μόλις η συσκευή φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα.

11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 Η λειτουργία ταχείας προθέρμανσης δεν απενεργοποιείται μετά το ηχητικό σήμα. Πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία χειροκίνητα. 3. Επιλέξτε μια λειτουργία φούρνου. 5.5 Οθόνη G A F E B C D A. Χρονοδιακόπτης B. Ένδειξη προθέρμανσης και υπολειπόμενης θερμότητας C. Θήκη νερού (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) D. Αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) E. Κλείδωμα πόρτας (μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) F. Ώρες / λεπτά G. Λειτουργίες ρολογιού 5.6 Κουμπιά Κουμπί Λειτουργία Περιγραφή ΡΟΛΟΪ ΠΛΗΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΥΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 5.7 Ένδειξη προθέρμανσης Όταν ενεργοποιείτε μια λειτουργία φούρνου, οι ράβδοι στην οθόνη Για ρύθμιση της λειτουργίας ρολογιού. Για ρύθμιση της ώρας. Για ρύθμιση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ. Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί για περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον λαμπτήρα φούρνου. Για ρύθμιση της ώρας. Για έλεγχο της θερμοκρασίας του φούρνου ή της θερμοκρασίας του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα (εάν διατίθεται). Χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη μια λειτουργία φούρνου. ανάβουν μία-μία. Οι ράβδοι υποδεικνύουν ότι η θερμοκρασία του φούρνου αυξάνεται ή μειώνεται.

12 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΡΟΛΟΓΙΟΎ 6.1 Πίνακας λειτουργιών ρολογιού Λειτουργία ρολογιού ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΥ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ ΤΗΣ Χρήση Για εμφάνιση ή αλλαγή της ώρας. Μπορείτε να αλλάξετε την ώρα μόνο όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Για ρύθμιση της διάρκειας λειτουργίας της συσκευής. Χρησιμοποιείται μόνο όταν έχει ρυθμιστεί μια λειτουργία του φούρνου. Για ρύθμιση της ώρας απενεργοποίησης της συσκευής. Χρησιμοποιείται μόνο όταν έχει ρυθμιστεί μια λειτουργία του φούρνου. Συνδυασμός της λειτουργίας ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΤΕΛΟΣ. Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση αντίστροφης μέτρησης. Η λειτουργία αυτή δεν έχει καμία επίδραση στη λειτουργία της συσκευής. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΗ οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. 00:00 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Εάν δεν ρυθμίσετε καμία άλλη λειτουργία του ρολογιού, η λειτουργία ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ παρακολουθεί αυτόματα τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής. Ενεργοποιείται αμέσως μόλις ο φούρνος αρχίσει να θερμαίνεται. Το Χρονόμετρο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις εξής λειτουργίες: ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΤΕΛΟΣ, αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα. 6.2 Ρύθμιση και αλλαγή της ώρας Μετά την πρώτη σύνδεση στην ηλεκτρική παροχή, περιμένετε μέχρι στην οθόνη να εμφανιστούν οι ενδείξεις και «12:00». "Η ένδειξη «12» αναβοσβήνει. 1. Πιέστε το ή για να ρυθμίσετε την ώρα. 2. Πιέστε το για επιβεβαίωση και για να μεταβείτε στη ρύθμιση των λεπτών. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη και η ρυθμισμένη ώρα. "Η ένδειξη «00» αναβοσβήνει. 3. Πιέστε το ή για να ρυθμίσετε τα λεπτά. 4. Πιέστε το για επιβεβαίωση αλλιώς η ρυθμισμένη ώρα θα αποθηκευτεί αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα. Στην οθόνη εμφανίζεται η νέα ώρα. Για να αλλάξετε την ώρα, πιέστε το επανειλημμένα, μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει στην οθόνη η ένδειξη της ώρας. 6.3 Ρύθμιση της λειτουργίας ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1. Επιλέξτε μια λειτουργία φούρνου. 2. Πιέστε το επανειλημμένα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη. 3. Πιέστε το ή το για να ρυθμίσετε τα λεπτά και κατόπιν τις ώρες της

13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 13 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Πιέστε το για επιβεβαίωση. Όταν η ώρα φθάσει στο τέλος, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για 2 λεπτά. Το σύμβολο και η ρύθμιση χρόνου αναβοσβήνουν στην οθόνη. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. 4. Για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα, πιέστε οποιοδήποτε κουμπί ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 5. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου στη θέση απενεργοποίησης. 6.4 Ρύθμιση της λειτουργίας ΤΕΛΟΣ 1. Επιλέξτε μια λειτουργία φούρνου. 2. Πιέστε το επανειλημμένα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη. 3. Πιέστε το ή το για να ρυθμίσετε τις ώρες και κατόπιν τα λεπτά του ΤΕΛΟΥΣ. Πιέστε το για επιβεβαίωση. Στη ρυθμισμένη ώρα ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για 2 λεπτά. Η ένδειξη και η ρύθμιση ώρας αναβοσβήνουν στην οθόνη. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα. 4. Για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα, πιέστε οποιοδήποτε κουμπί ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 5. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου στη θέση απενεργοποίησης. 6.5 Ρύθμιση της λειτουργίας ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ 1. Επιλέξτε μια λειτουργία φούρνου. 2. Πιέστε το επανειλημμένα μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η ένδειξη. 3. Πιέστε το ή το για να ρυθμίσετε τα λεπτά και κατόπιν τις ώρες της ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Πιέστε το για επιβεβαίωση. Στην οθόνη εμφανίζεται να αναβοσβήνει η ένδειξη. 4. Πιέστε το ή το για να ρυθμίσετε τις ώρες και κατόπιν τα λεπτά του ΤΕΛΟΥΣ. Πιέστε το για επιβεβαίωση. Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα αργότερα, λειτουργεί για τη ρυθμισμένη ώρα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και σταματάει στη ρυθμισμένη ώρα ΤΕΛΟΥΣ. Στη ρυθμισμένη ώρα ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για 2 λεπτά. Η ένδειξη και η ρύθμιση ώρας αναβοσβήνουν στην οθόνη. Η συσκευή απενεργοποιείται. 5. Για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα, πιέστε οποιοδήποτε κουμπί ή ανοίξτε την πόρτα του φούρνου. 6. Στρέψτε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου στη θέση απενεργοποίησης. 6.6 Ρύθμιση του ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ 1. Πιέστε το. Οι ενδείξεις στην οθόνη. και «00» αναβοσβήνουν 2. Πιέστε το ή το για να ρυθμίσετε τον ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ. Πρώτα ρυθμίζετε τα δευτερόλεπτα και μετά τα λεπτά. Όταν ο χρόνος ρύθμισης υπερβαίνει τα 60 λεπτά, στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη. 3. Ρυθμίστε την ώρα. 4. Ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗΣ τίθεται αυτόματα σε λειτουργία μετά από 5 δευτερόλεπτα. Μετά την πάροδο του 90% του καθορισμένου χρόνου, ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα. 5. Μόλις παρέλθει ο χρόνος ρύθμισης, ακούγεται ένα ηχητικό σήμα για 2 λεπτά. "Η ένδειξη «00:00» και το σύμβολο αναβοσβήνουν στην οθόνη. Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα. 6.7 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Για να μηδενίσετε το Χρονόμετρο, πιέστε παρατεταμένα τα και. Το χρονόμετρο ξεκινά και πάλι τη μέτρηση.

14 ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. 7.1 Αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα Ο αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα μετράει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του φαγητού. Όταν το φαγητό φτάσει στη θερμοκρασία που έχετε ορίσει, η συσκευή απενεργοποιείται. Θα πρέπει να ρυθμίσετε δύο θερμοκρασίες: τη θερμοκρασία φούρνου (τουλάχιστον 120 C), τη θερμοκρασία πυρήνα του φαγητού. ΠΡΟΣΟΧΗ! Χρησιμοποιείτε μόνο τον παρεχόμενο αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα και τα γνήσια ανταλλακτικά. Κατηγορίες φαγητού: κρέας, πουλερικά και ψάρι 1. Ρυθμίστε τη λειτουργία και τη θερμοκρασία του φούρνου. 2. Εισαγάγετε το άκρο του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα στο κέντρο του κρέατος ή του ψαριού, στο πιο παχύ μέρος εάν είναι δυνατό. Βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον τα 3/4 του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα είναι εντός του σκεύους. 3. Τοποθετήστε το βύσμα του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα στην υποδοχή που βρίσκεται στο μπροστινό πλαίσιο της συσκευής. Οδηγίες για βέλτιστα αποτελέσματα: Τα υλικά θα πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υγρά πιάτα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ο αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα πρέπει να παραμένει εντός του σκεύους και το βύσμα στην υποδοχή. Χρησιμοποιείτε τις συνιστώμενες ρυθμίσεις θερμοκρασίας πυρήνα του φαγητού. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο «Υποδείξεις και συμβουλές». Κάθε φορά που τοποθετείτε τον αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα στην υποδοχή, πρέπει να ρυθμίζετε ξανά τη θερμοκρασία πυρήνα. Δεν μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια και την ώρα τέλους. Η συσκευή υπολογίζει τον κατά προσέγγιση χρόνο ψησίματος και μπορεί να αλλάξει. Στην οθόνη εμφανίζεται το σύμβολο του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα, η προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα είναι 60 C. Ενώ αναβοσβήνει το σύμβολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διακόπτη θερμοκρασίας για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα. Στην οθόνη εμφανίζεται το σύμβολο του

15 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 15 αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα και η προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα. 4. Πιέστε το για να αποθηκεύσετε τη νέα θερμοκρασία πυρήνα ή περιμένετε 10 δευτερόλεπτα για να αποθηκευτεί η ρύθμιση αυτόματα. Η νέα προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα εμφανίζεται κατά την επόμενη χρήση του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα. Όταν το φαγητό φτάσει στη θερμοκρασία πυρήνα που έχετε ορίσει, αναβοσβήνει η προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα και η ένδειξη. Ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα για 2 λεπτά. 5. Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα. 6. Αφαιρέστε το βύσμα του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα από την υποδοχή και βγάλτε το σκεύος από τη συσκευή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος καθώς ο αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα θερμαίνεται. Να είστε προσεκτικοί όταν τον αποσυνδέετε και τον αφαιρείτε από το σκεύος. Κατηγορία φαγητού: γάστρα 1. Ρυθμίστε τη λειτουργία και τη θερμοκρασία του φούρνου. 2. Τοποθετήστε τα μισά υλικά σε ένα σκεύος ψησίματος. 3. Εισαγάγετε το άκρο του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα ακριβώς στο κέντρο της γάστρας.ο αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα θα πρέπει να είναι σταθεροποιημένος σε μία θέση κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε ένα στέρεο υλικό. Χρησιμοποιήστε το χείλος του σκεύους ψησίματος για να στηρίξετε τη λαβή σιλικόνης του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα. Το άκρο του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα δεν θα πρέπει να αγγίζει τον πυθμένα του σκεύους ψησίματος. 4. Καλύψτε τον αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα με τα υπόλοιπα υλικά. 5. Τοποθετήστε το βύσμα του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα στην υποδοχή που βρίσκεται στο μπροστινό πλαίσιο της συσκευής. Στην οθόνη εμφανίζεται το σύμβολο του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα. 6. Πιέστε το για να αποθηκεύσετε τη νέα θερμοκρασία πυρήνα ή περιμένετε 10 δευτερόλεπτα για να αποθηκευτεί η ρύθμιση αυτόματα. Η νέα προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα εμφανίζεται κατά την επόμενη χρήση του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα. Όταν το φαγητό φτάσει στη θερμοκρασία πυρήνα που έχετε ορίσει, αναβοσβήνει η προεπιλεγμένη θερμοκρασία πυρήνα και η ένδειξη. Ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα για 2 λεπτά. 7. Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα. 8. Αφαιρέστε το βύσμα του αισθητήρα θερμοκρασίας πυρήνα από την

16 16 υποδοχή και βγάλτε το σκεύος από τη συσκευή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος καθώς ο αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα θερμαίνεται. Να είστε προσεκτικοί όταν τον αποσυνδέετε και τον αφαιρείτε από το σκεύος. Αλλαγή της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος Μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος: 1. Πιέστε το : μία φορά - η οθόνη εμφανίζει εναλλάξ ανά 10 δευτερόλεπτα πρώτα την καθορισμένη θερμοκρασία πυρήνα και έπειτα την τρέχουσα θερμοκρασία πυρήνα. δύο φορές - η οθόνη εμφανίζει εναλλάξ ανά 10 δευτερόλεπτα πρώτα την τρέχουσα θερμοκρασία του φούρνου και έπειτα την καθορισμένη θερμοκρασία του φούρνου. τρεις φορές - η οθόνη εμφανίζει την καθορισμένη θερμοκρασία του φούρνου. 2. Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη θερμοκρασίας για να αλλάξετε τη θερμοκρασία. 7.2 Τοποθέτηση των αξεσουάρ Μεταλλική σχάρα: Σπρώξτε τη σχάρα ανάμεσα στις ράβδους οδήγησης του στηρίγματος σχαρών και βεβαιωθείτε ότι τα πόδια είναι στραμμένα προς τα κάτω. Ταψί ψησίματος / Βαθύ ταψί: Σπρώξτε το ταψί ψησίματος / βαθύ ταψί ανάμεσα στις ράβδους οδήγησης του στηρίγματος σχαρών. Μεταλλική σχάρα και ταψί ψησίματος / βαθύ ταψί μαζί: Σπρώξτε το ταψί ψησίματος / βαθύ ταψί ανάμεσα στις ράβδους οδήγησης του στηρίγματος σχαρών και τη μεταλλική σχάρα στις επάνω ράβδους οδήγησης. Η μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος αυξάνει την ασφάλεια. Οι εγκοπές λειτουργούν και ως ασφάλειες ανατροπής. Το υπερυψωμένο πλαίσιο γύρω από τη σχάρα αποτρέπει την ολίσθηση των μαγειρικών σκευών από αυτήν.

17 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Τηλεσκοπικοί βραχίονες - τοποθέτηση των αξεσουάρ Με τους τηλεσκοπικούς βραχίονες, μπορείτε να τοποθετείτε και να αφαιρείτε τις σχάρες πιο εύκολα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πλένετε τους τηλεσκοπικούς βραχίονες στο πλυντήριο πιάτων. Μη λιπαίνετε τους τηλεσκοπικούς βραχίονες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βεβαιωθείτε ότι έχετε σπρώξει τους τηλεσκοπικούς βραχίονες πλήρως μέσα στη συσκευή πριν κλείσετε την πόρτα του φούρνου. Βαθύ ταψί: Τοποθετήστε το βαθύ ταψί επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες. Μεταλλική σχάρα και βαθύ ταψί μαζί: Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα και το βαθύ ταψί μαζί επάνω στον τηλεσκοπικό βραχίονα. Μεταλλική σχάρα: Τοποθετήστε τη μεταλλική σχάρα επάνω στους τηλεσκοπικούς βραχίονες, έτσι ώστε τα πόδια να είναι στραμμένα προς τα κάτω. Το υπερυψωμένο πλαίσιο γύρω από τη μεταλλική σχάρα είναι ένα ειδικό στοιχείο για να αποτρέπει την ολίσθηση των μαγειρικών σκευών. 8. ΠΡΌΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ 8.1 Χρήση της λειτουργίας Κλειδώματος Χειρισμού Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Κλειδώματος Χειρισμού μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Η λειτουργία αυτή κλειδώνει την πόρτα, εμποδίζει την ακούσια αλλαγή της θερμοκρασίας και των ρυθμίσεων ώρας μιας ενεργής λειτουργίας του φούρνου. 1. Επιλέξτε μια λειτουργία φούρνου και ρυθμίστε την σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

18 Πιέστε παρατεταμένα τα και ταυτόχρονα για 2 δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη Loc. Για να απενεργοποιήσετε το Κλείδωμα Χειρισμού επαναλάβετε το βήμα 2. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη Loc, όταν στρέψετε τον διακόπτη θερμοκρασίας ή πιέσετε ένα κουμπί. Όταν στρέψετε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου, η συσκευή απενεργοποιείται. Όταν απενεργοποιήσετε τη συσκευή ενώ είναι ενεργοποιημένο το Κλείδωμα Χειρισμού, το Κλείδωμα Χειρισμού αλλάζει αυτόματα σε Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά. Ανατρέξτε στην ενότητα «Χρήση του Κλειδώματος ασφαλείας για παιδιά». 8.2 Αυτόματη απενεργοποίηση Για λόγους ασφαλείας, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγη ώρα αν μια λειτουργία του φούρνου λειτουργεί και δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις. 9. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Θερμοκρασία μέγιστη 1.5 Χρόνος απενεργοποίησης (ώρες) Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί για να θέσετε ξανά τη συσκευή σε λειτουργία μετά από μια αυτόματη απενεργοποίηση. Η Αυτόματη απενεργοποίηση δεν λειτουργεί με τις λειτουργίες: αισθητήρας θερμοκρασίας πυρήνα, Φωτισμός Φούρνου, Διάρκεια, Τέλος. 8.3 Ανεμιστήρας ψύξης Όταν λειτουργεί η συσκευή, ο ανεμιστήρας ψύξης ενεργοποιείται αυτόματα, ώστε να διατηρούνται ψυχρές οι επιφάνειες της συσκευής. Εάν απενεργοποιήσετε τη συσκευή, ο ανεμιστήρας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι να κρυώσει η συσκευή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια. Οι τιμές θερμοκρασίας και χρόνου ψησίματος στους πίνακες είναι μόνο ενδεικτικές. Εξαρτώνται από τις συνταγές, καθώς και από την ποιότητα και ποσότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. 9.1 Εσωτερική πλευρά της πόρτας Σε ορισμένα μοντέλα, στην εσωτερική πλευρά της πόρτας θα βρείτε: τους αριθμούς των θέσεων των σχαρών. πληροφορίες για τις λειτουργίες του φούρνου, τις συνιστώμενες θέσεις για τις σχάρες και θερμοκρασίες για αντιπροσωπευτικά φαγητά. 9.2 Ψήσιμο Ο καινούριος σας φούρνος μπορεί να ψήνει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τη συσκευή που είχατε. Προσαρμόστε τις συνήθεις ρυθμίσεις σας, όπως θερμοκρασία, χρόνος ψησίματος και θέση σχάρας, στις τιμές που αναφέρονται στους πίνακες. Χρησιμοποιήστε τη χαμηλότερη θερμοκρασία την πρώτη φορά.

19 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις για μια ορισμένη συνταγή, αναζητήστε μια παρόμοια. Μπορείτε να παρατείνετε τους χρόνους ψησίματος κατά λεπτά, αν ψήνετε κέικ σε περισσότερες από μια θέσεις σχάρας. Τα κέικ και τα γλυκά σε διαφορετικά επίπεδα φούρνου δεν ροδίζουν πάντοτε με ομοιόμορφο τρόπο στην αρχή. Σε μια τέτοια περίπτωση, μην αλλάζετε τη ρύθμιση θερμοκρασίας. Οι διαφορές εξομαλύνονται κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τα ταψιά μπορεί να παραμορφωθούν κατά το ψήσιμο. Όταν τα ταψιά κρυώσουν και πάλι, επιστρέφουν ξανά στο κανονικό τους σχήμα. 9.3 Συμβουλές για το ψήσιμο Αποτελέσματα ψησίματος Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Το κέικ δεν έχει ροδίσει αρκετά στο κάτω μέρος. Το κέικ κάθεται και λασπώνει, σβολιάζει ή δημιουργεί ραβδώσεις. Το κέικ κάθεται και λασπώνει, σβολιάζει ή δημιουργεί ραβδώσεις. Η θέση της σχάρας δεν είναι σωστή. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή. Ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ σύντομος. Τοποθετήστε το κέικ σε χαμηλότερη θέση σχάρας. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, μειώστε λίγο τη θερμοκρασία του φούρνου. Αυξήστε το χρόνο ψησίματος. Οι χρόνοι ψησίματος δεν μπορούν να μειωθούν, επιλέγοντας υψηλότερες θερμοκρασίες. Το κέικ κάθεται και λασπώνει, σβολιάζει ή δημιουργεί ραβδώσεις. Υπάρχουν πάρα πολλά υγρά στο μείγμα. Χρησιμοποιήστε λιγότερα υγρά. Προσέχετε τους χρόνους ανάμειξης, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε μίξερ. Το κέικ είναι πολύ στεγνό. Το κέικ είναι πολύ στεγνό. Το κέικ ροδίζει ανομοιόμορφα. Το κέικ ροδίζει ανομοιόμορφα. Το κέικ δεν είναι έτοιμο στον καθορισμένο χρόνο ψησίματος. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ χαμηλή. Ο χρόνος ψησίματος είναι πολύ μεγάλος. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή και ο χρόνος ψησίματος πολύ σύντομος. Το μείγμα δεν έχει απλωθεί ομοιόμορφα. Η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ χαμηλή. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, αυξήστε τη θερμοκρασία του φούρνου. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, μειώστε το χρόνο ψησίματος. Μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου και αυξήστε το χρόνο ψησίματος. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα επάνω στο ταψί ψησίματος. Την επόμενη φορά που θα ψήσετε, αυξήστε λίγο τη θερμοκρασία του φούρνου.

20 Ψήσιμο σε ένα επίπεδο: Ψήσιμο σε βαθιά ταψιά/φόρμες Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Κέικ Στρογγυλής Φόρμας / Μπριός Παντεσπάνι / Κέικ φρούτων Θερμός Αέρας Θερμός Αέρας Βάση Τάρτας - ζύμη κουρού Θερμός Αέρας ) Βάση Τάρτας - αφράτο μείγμα Θερμός Αέρας Cheesecake Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) Προθερμάνετε τον φούρνο. Κέικ / γλυκά / ψωμί σε ταψιά ψησίματος Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Τσουρέκι / Ψωμί Μαργαρίτα Χριστουγεννιάτικο Στόλεν Πάνω/Κάτω Θέρμανση Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) Ψωμί (σίκαλης): 1. Πρώτο μέρος της διαδικασίας ψησίματος. 2. Δεύτερο μέρος της διαδικασίας ψησίματος. Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) Κορνέ / Εκλέρ Κέικ κορμός Πάνω/Κάτω Θέρμανση Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) ) Κέικ με τραγανή επικάλυψη (ξεροψημένο) Θερμός Αέρας Κέικ αμυγδάλου βουτύρου / Κέικ με επικάλυψη ζάχαρης Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) Τάρτες φρούτων (από ζύμη με Θερμός Αέρας μαγιά / αφράτο μείγμα) 2)

21 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 21 Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Τάρτες φρούτων (από ζύμη με μαγιά / αφράτο μείγμα) 2) Πάνω/Κάτω Θέρμανση Τάρτες φρούτων με ζύμη κουρού Θερμός Αέρας Κέικ μαγιάς με λεπτή επικάλυψη (π.χ. τυρί quark, σαντιγί, κρέμα) 1) Προθερμάνετε τον φούρνο. Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) ) Χρησιμοποιήστε ένα βαθύ ταψί ψησίματος. Μπισκότα Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Μπισκότα Ζύμης Κουρού Μπισκότα με αφράτο μείγμα Γλυκίσματα με ασπράδι αβγού / Μαρέγκες Θερμός Αέρας Θερμός Αέρας Θερμός Αέρας Μακαρόν Θερμός Αέρας Μπισκότα από ζύμη με μαγιά Θερμός Αέρας Σφολιατοειδή Ψωμάκια Ψωμάκια Θερμός Αέρας Θερμός Αέρας Πάνω/Κάτω Θέρμανση ) ) ) ) Προθερμάνετε τον φούρνο. 9.5 Σουφλέ και ωγκρατέν Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Σουφλέ με ζυμαρικά Λαζάνια Πάνω / Κάτω Θέρμανση Πάνω / Κάτω Θέρμανση

22 22 Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Λαχανικά ογκρατέν 1) Γκριλ με Θερμό Αέρα Μπαγκέτες με επικάλυψη λιωμένου τυριού Θερμός Αέρας Γλυκά φούρνου Ψάρι στον φούρνο Πάνω / Κάτω Θέρμανση Πάνω / Κάτω Θέρμανση Γεμιστά λαχανικά Θερμός Αέρας ) Προθερμάνετε τον φούρνο. 9.6 Υγρός Θερμός Αέρας Για καλύτερα αποτελέσματα ακολουθήστε τους χρόνους ψησίματος που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Ζυμαρικά ωγκρατέν Πατάτες ωγκρατέν Μουσακάς Λαζάνια Καννελόνια Τάρτα με βάση το ψωμί Ρυζόγαλο Κέικ μήλου, φτιαγμένο με αφράτο μείγμα (στρογγυλή φόρμα για κέικ) Λευκό ψωμί Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Θερμός Αέρας.

23 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23 Κέικ / γλυκά / ψωμί σε ταψιά ψησίματος Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) 2 θέσεις 3 θέσεις Κορνέ / Εκλέρ Κέικ τριφτό, στεγνό ) / / 4-1) Προθερμάνετε τον φούρνο. Μπισκότα / small cakes / μικρά κέικ / γλυκά / ψωμάκια Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) 2 θέσεις 3 θέσεις Μπισκότα Ζύμης Κουρού Μπισκότα με αφράτο μείγμα Μπισκότα με ασπράδι αυγού, μαρέγκες / 4 1 / 3 / / / 4 - Μακαρόν / 4 - Μπισκότα από ζύμη με μαγιά Σφολιατοειδή / ) / 4 - Ψωμάκια / 4-1) Προθερμάνετε τον φούρνο. 9.8 Πίτσα Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Πίτσα (λεπτή ζύμη) Πίτσα (με πλούσια υλικά) )2) Τάρτες Σουφλέ με σπανάκι Κις Λορέν Ελβετική φλαν Cheesecake Μηλόπιτα, σκεπαστή

24 24 Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Πίτα με λαχανικά Άζυμο ψωμί Τάρτα με φύλλο σφολιάτας Flammekuchen (Πίτσα Αλσατίας) Πιροσκί (η ρωσική εκδοχή του καλτσόνε) ) ) ) ) ) Προθερμάνετε τον φούρνο. 2) Χρησιμοποιήστε ένα βαθύ ταψί. 9.9 Ψήσιμο Χρησιμοποιείτε σκεύη ανθεκτικά στη θερμότητα για το ψήσιμο στον φούρνο. Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή του σκεύους. Μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα κομμάτια για ψήσιμο απευθείας στο βαθύ ταψί ή στη μεταλλική σχάρα πάνω από το βαθύ ταψί. Προσθέστε κάποιο υγρό στο βαθύ ταψί ώστε οι χυμοί ή το λίπος από το κρέας να μην καούν στην επιφάνεια του ταψιού. Όλα τα είδη κρέατος που θέλετε να ροδίσουν ή να αποκτήσουν κρούστα, μπορούν να ψηθούν στο ταψί ψησίματος χωρίς καπάκι Πίνακες ψησίματος Βοδινό Τύπος φαγητού Ποσότητα Λειτουργία Θερμοκρασία Αν χρειάζεται, γυρίστε το ψητό μετά από το 1/2-2/3 του συνολικού χρόνου μαγειρέματος. Για να διατηρήσει καλύτερα το κρέας τους χυμούς του: ψήστε άπαχα κρέατα σε ταψί ψησίματος με το καπάκι ή χρησιμοποιήστε σακούλα ψησίματος. ψήστε κρέας και ψάρι σε κομμάτια με βάρος άνω του 1 kg. κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αλείφετε αρκετές φορές τα μεγάλα κομμάτια ψητού και τα πουλερικά με τους χυμούς τους. Χρόνος (λεπτά) Ψητό κατσαρόλας 1-1,5 kg Πάνω / Κάτω Θέρμανση Ψητό βοδινό ή φιλέτο: λίγο ψημένο για κάθε εκατοστό πάχους Γκριλ με Θερμό Αέρα ) Ψητό βοδινό ή φιλέτο: Μέσος μαγειρεμένα για κάθε εκατοστό πάχους Γκριλ με Θερμό Αέρα ) 6-8 1

25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 25 Τύπος φαγητού Ποσότητα Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Ψητό βοδινό ή φιλέτο: καλοψημένο για κάθε εκατοστό πάχους Γκριλ με Θερμό Αέρα ) ) Προθερμάνετε τον φούρνο. Χοιρινό Ποσότητα (kg) Λειτουργία Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Ωμοπλάτη / Λαιμός / Χοιρομέρι Μπριζόλα / Κορτεζίνες Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα Ρολό κιμάς Γκριλ με Θερμό Αέρα Κότσι χοιρινό (προμαγειρεμένο) Μοσχάρι Γκριλ με Θερμό Αέρα Ποσότητα (kg) Λειτουργία Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Ψητό μοσχάρι Μοσχάρι κότσι Αρνί 1 Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα Ποσότητα (kg) Λειτουργία Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Μπούτι Αρνιού / Ψητό Αρνί Σπάλα Αρνιού Γκριλ με Θερμό Αέρα Γκριλ με Θερμό Αέρα

26 26 Κυνήγι Ποσότητα (kg) Λειτουργία Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Σπάλα / Μπούτι λαγού έως 1 κομμάτι Πάνω / Κάτω Θέρμανση 2301) Σπάλα ελαφιού Μπούτι ελαφιού Πάνω / Κάτω Θέρμανση Πάνω / Κάτω Θέρμανση ) Προθερμάνετε τον φούρνο. Πουλερικά Ποσότητα (kg) Λειτουργία Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Μερίδες πουλερικών 0,2-0,25 η καθεμία Γκριλ με Θερμό Αέρα Μισό κοτόπουλο 0,4-0,5 το καθένα Γκριλ με Θερμό Αέρα Κοτόπουλο, κότα Γκριλ με Θερμό Αέρα Πάπια Γκριλ με Θερμό Αέρα Χήνα Γκριλ με Θερμό Αέρα Γαλοπούλα Γκριλ με Θερμό Αέρα Γαλοπούλα 4-6 Γκριλ με Θερμό Αέρα Ψάρι (στον ατμό) Ποσότητα (kg) Λειτουργία Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Ψάρι ολόκληρο Πάνω / Κάτω Θέρμανση Γκριλ Ψήνετε πάντα στο γκριλ με τη μέγιστη ρύθμιση θερμοκρασίας. Τοποθετείτε τη σχάρα στη συνιστώμενη θέση σχάρας, σύμφωνα με τον πίνακα ψησίματος στο γκριλ. Τοποθετείτε πάντα το ταψί συλλογής λίπους στην πρώτη θέση σχάρας. Ψήνετε στο γκριλ μόνο επίπεδα κομμάτια κρέατος ή ψαριού. Προθερμαίνετε πάντα τον κενό φούρνο με τις λειτουργίες γκριλ για 5 λεπτά.

27 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 27 ΠΡΟΣΟΧΗ! Ψήνετε πάντα στο γκριλ με την πόρτα του φούρνου κλειστή. Γκριλ Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) 1η πλευρά 2η πλευρά Ψητό βοδινό Βοδινό φιλέτο Χοιρινή πλάτη Μοσχαρίσιες μπριζόλες Αρνίσια πλάτη Ψάρι Ολόκληρο, g / Κάτω Θέρμανση + Γκριλ + Αέρας Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Θερμού Αέρα. Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Πίτσα, κατεψυγμένη Πίτσα Αμερικής, κατεψ Πίτσα, κρύα Πίτσα Σνακ, κατεψυγ. Τηγανιτές Πατάτες, λεπτές Τηγ. Πατάτες, χοντρ Φέτες/Κροκέτες Hash Browns Λαζάνια / Καννελόνια, φρέσκα Λαζάνι / Καννελόνι, κατεψ

28 28 Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Τυρί ψημένο στον φούρνο Απόψυξη Αφαιρέστε τις συσκευασίες των τροφίμων και βάλτε τα τρόφιμα σε ένα πιάτο. Χρησιμοποιήστε την πρώτη θέση σχάρας από κάτω. Μη σκεπάζετε το φαγητό με μπολ ή πιάτο, καθώς αυτό μπορεί να επιμηκύνει τον χρόνο απόψυξης. Για μεγάλες ποσότητες φαγητού, τοποθετήστε ένα αναποδογυρισμένο άδειο πιάτο στο κάτω μέρος του εσωτερικού του φούρνου. Τοποθετήστε το φαγητό μέσα σε ένα βαθύ πιάτο και τοποθετήστε το επάνω στο πιάτο στο εσωτερικό του φούρνου. Αφαιρέστε τα στηρίγματα σχαρών, εάν χρειάζεται. Τύπος φαγητού Ποσότητα (kg) Χρόνος απόψυξης (λεπτά) Επιπλέον χρόνος απόψυξης (λεπτά) Σχόλια Κοτόπουλο Φτερούγα Κοτόπουλο Τοποθετήστε το κοτόπουλο επάνω σε ένα αναποδογυρισμένο πιατάκι μέσα σε ένα μεγάλο πιάτο. Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Κρέας Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Κρέας Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. Πέστροφα Φράουλες Βούτυρο Κρέμα 2 x 0, Χτυπήστε την κρέμα όταν είναι ακόμη ελαφρώς παγωμένη σε μερικά σημεία. Κέικ

29 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Διατήρηση - Κάτω Θέρμανση Χρησιμοποιείτε μόνο γυάλινα δοχεία ίδιων διαστάσεων που διατίθενται στην αγορά. Μη χρησιμοποιείτε δοχεία με καπάκια βιδωτά και τύπου μπαγιονέτ ή μεταλλικά δοχεία. Χρησιμοποιήστε το πρώτο επίπεδο σχάρας από κάτω για αυτή τη λειτουργία. Μην τοποθετείτε περισσότερα από έξι γυάλινα δοχεία του ενός λίτρου στο ταψί ψησίματος. Γεμίστε τα δοχεία στην ίδια στάθμη και κλείστε τα με σφιγκτήρα. Τα δοχεία δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Προσθέστε περίπου 1/2 λίτρο νερό στο ταψί ψησίματος, ώστε να υπάρχει αρκετή υγρασία στο φούρνο. Όταν το υγρό στα δοχεία αρχίσει να σιγοβράζει (μετά από περίπου λεπτά για δοχεία του ενός λίτρου), σβήστε τον φούρνο ή μειώστε τη θερμοκρασία στους 100 C (δείτε τον πίνακα). Μαλακά φρούτα Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό βράσιμο (λεπτά) Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C (λεπτά) Φράουλες / Βατόμουρα / Σμέουρα / Ώριμα φραγκοστάφυλα Φρούτα με κουκούτσι Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό βράσιμο (λεπτά) Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C (λεπτά) Αχλάδια / Κυδώνια / Δαμάσκηνα Λαχανικά Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος μέχρι να αρχίσει το σιγανό βράσιμο (λεπτά) Συνέχεια μαγειρέματος στους 100 C (λεπτά) Καρότα1) Αγγούρια Ανάμικτα τουρσιά Ρέβα / Αρακάς / Σπαράγγια ) Αφήστε τα να παραμείνουν στον φούρνο μετά την απενεργοποίηση Ξήρανση - Θερμός Αέρας Καλύψτε τα ταψιά με χαρτί ανθεκτικό στο λίπος ή λαδόκολλα. Για καλύτερα αποτελέσματα, σταματήστε τον φούρνο μόλις περάσει ο μισός χρόνος ξήρανσης, ανοίξτε την πόρτα και αφήστε τον να κρυώσει για μια νύχτα για να ολοκληρωθεί η ξήρανση.

30 30 Λαχανικά Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (ώρες) 1 θέση 2 θέσεις Φασόλια / 4 Πιπεριές / 4 Λαχανικά για σούπα / 4 Μανιτάρια / 4 Μυρωδικά / 4 Φρούτα Τύπος φαγητού Θερμοκρασία Χρόνος (ώρες) 1 θέση 2 θέσεις Δαμάσκηνα / 4 Βερίκοκα / 4 Φέτες μήλου / 4 Αχλάδια / Πίνακας Αισθητήρας Φαγητού Βοδινό Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λίγο Ψημένο Μέσος Μαγειρεμένα Καλοψημένο Ψητό βοδινό Φιλέτο Βοδινό Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Ρολό κιμάς Χοιρινό Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Χοιρομέρι, Ψητό

31 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 31 Χοιρινό Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Μπριζόλα (σπάλα), Χοιρινό καπνιστό κόντρα, Καπνιστό κόντρα ποσέ Μοσχάρι Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Ψητό μοσχάρι Μοσχάρι κότσι Πρόβατο / αρνί Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Αρνίσιο μπούτι Αρνίσια σπάλα Μπούτι αρνιού, Ψητό αρνί Κυνήγι Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Σπάλα λαγού, Σπάλα ελαφιού Μπούτι λαγού, Ολόκληρος λαγός, Μπούτι ελαφιού Πουλερικά Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Κοτόπουλο (ολόκληρο / μισό / στήθος) Πάπια (ολόκληρη / μισή), Γαλοπούλα (ολόκληρη / στήθος) Πάπια (στήθος)

32 32 Ψάρι (σολομός, πέστροφα, λαβράκι ποταμίσιο) Ψάρι (ολόκληρο / μεγάλο / στον ατμό), Ψάρι (ολόκληρο / μεγάλο / ψητό) Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Στη γάστρα - Προμαγειρεμένα λαχανικά Κολοκυθάκια στη Γάστρα, Μπρόκολο στη Γάστρα, Μάραθος στη Γάστρα Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Στη γάστρα - Αλμυρά Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Καννελόνια, Λαζάνια, Σουφλέ με ζυμαρικά Στη γάστρα - Γλυκά Θερμοκρασία πυρήνα φαγητού Λιγότερο Μέσος Μαγειρεμένα Περισσότερο Λευκό ψωμί στη γάστρα με / χωρίς φρούτα, Χυλός ρυζιού στη γάστρα με / χωρίς φρούτα, Γλυκά νουντλ στη γάστρα Πληροφορίες για ινστιτούτα δοκιμών Δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο EN :2013 και IEC :2011. Ψήσιμο σε ένα επίπεδο. Ψήσιμο σε φόρμες Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Fatless sponge cake / Αφράτο κέικ χωρίς λιπαρά Θερμός Αέρας

33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 33 Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Fatless sponge cake / Αφράτο κέικ χωρίς λιπαρά Πάνω/Κάτω Θέρμανση Apple pie / Μηλόπιτα (2 βαθιά ταψιά/ φόρμες Ø20 cm, τοποθετημένες διαγώνια) Θερμός Αέρας Apple pie / Μηλόπιτα (2 βαθιά ταψιά/ φόρμες Ø20 cm, τοποθετημένες διαγώνια) Πάνω/Κάτω Θέρμανση Ψήσιμο σε ένα επίπεδο. Μπισκότα Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Short bread / Μπισκότα σόρτμπρεντ / Ζύμη σε λωρίδες Θερμός Αέρας Short bread / Μπισκότα σόρτμπρεντ / Ζύμη σε λωρίδες Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) Πάνω/Κάτω Θέρμανση Θερμός Αέρας Πάνω/Κάτω Θέρμανση 1601) ) ) ) Προθερμάνετε τον φούρνο. Ψήσιμο σε πολλά επίπεδα. Μπισκότα / small cakes / μικρά κέικ / γλυκά / ψωμάκια Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) 2 θέσεις 3 θέσεις Short bread / Μπισκότα σόρτμπρεντ / Ζύμη σε λωρίδες Θερμός Αέρας / 4 1 / 3 / 5 Small cakes / Μικρά κέικ (20 τεμάχια/ταψί) Θερμός Αέρας. 1501) / 4-1) Προθερμάνετε τον φούρνο.

34 34 Γκριλ Τύπος φαγητού Λειτουργία Θερμοκρασία Χρόνος (λεπτά) Toast / Φρυγανισμένο ψωμί Γκριλ μέγ ) 5 Beef Steak / Βοδινή Μπριζόλα Γκριλ μέγ )2) 4 1) Προθερμάνετε τον φούρνο για 5 λεπτά. 2) Γυρίστε από την άλλη πλευρά μόλις περάσει ο μισός χρόνος. 10. ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ανατρέξτε στα κεφάλαια σχετικά με την Ασφάλεια Σημειώσεις για τον καθαρισμό Καθαρίστε την πρόσοψη της συσκευής με ένα μαλακό πανί, χλιαρό νερό και ένα προϊόν καθαρισμού. Για να καθαρίσετε τις μεταλλικές επιφάνειες, χρησιμοποιήστε ένα εξειδικευμένο καθαριστικό. Καθαρίζετε το εσωτερικό της συσκευής μετά από κάθε χρήση. Η συσσώρευση λίπους ή άλλων υπολειμμάτων φαγητού μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για το ταψί του γκριλ. Καθαρίστε τους επίμονους λεκέδες με ειδικά καθαριστικά για φούρνους. Καθαρίζετε όλα τα εξαρτήματα μετά από κάθε χρήση και αφήνετέ τα να στεγνώσουν. Χρησιμοποιείτε ένα μαλακό πανί, χλιαρό νερό και ένα προϊόν καθαρισμού. Αν χρησιμοποιείτε αντικολλητικά εξαρτήματα, μην τα καθαρίζετε με ισχυρά καθαριστικά, αιχμηρά αντικείμενα ή στο πλυντήριο πιάτων. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στην αντικολλητική επικάλυψη Αφαίρεση των στηριγμάτων σχαρών Για να καθαρίσετε τον φούρνο, αφαιρέστε τα στηρίγματα σχαρών. 1. Τραβήξτε το μπροστινό τμήμα του στηρίγματος σχαρών για να το αποσπάσετε από το πλαϊνό τοίχωμα. 2. Τραβήξτε το πίσω άκρο του στηρίγματος σχαρών από το πλαϊνό τοίχωμα και αφαιρέστε το. 1 2 Τοποθετήστε τα στηρίγματα σχαρών στη θέση τους, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία με την αντίστροφη σειρά. Οι πείροι στερέωσης των τηλεσκοπικών βραχιόνων πρέπει να είναι στραμμένοι προς τα εμπρός.

35 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κατάλυση ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην καθαρίζετε την καταλυτική επιφάνεια με σπρέι καθαρισμού για τον φούρνο, λειαντικά καθαριστικά, σαπούνι ή άλλα προϊόντα καθαρισμού. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει ζημιά στην καταλυτική επιφάνεια. Καθαρίστε το εσωτερικό τζάμι της πόρτας του φούρνου με ζεστό νερό και ένα μαλακό πανί. Αφαιρέστε όλα τα εξαρτήματα. Τα τοιχώματα και το επάνω μέρος του εσωτερικού του φούρνου έχουν καταλυτική εμαγιέ επίστρωση. Συλλέγει λίπη και βρομιά τα οποία καίγονται σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να αφήνουν οσμές. Για να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία αυτοκαθαρισμού, θερμαίνετε τη συσκευή τακτικά ενώ είναι άδεια. Οι κηλίδες ή ο αποχρωματισμός των καταλυτικών επιφανειών δεν επηρεάζει τις καταλυτικές ιδιότητες. 1. Ρυθμίστε τη λειτουργία Kατάλυση. Ανατρέξτε στην ενότητα «Λειτουργίες φούρνου». Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη CATA και η διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού (1 ώρα). Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διάρκεια, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Τέλος για να καθυστερήσετε την έναρξη της διαδικασίας καθαρισμού. Ακούγεται ένα ηχητικό σήμα μετά την ολοκλήρωση της χρονικής περιόδου. Η συσκευή απενεργοποιείται. 2. Για να απενεργοποιήσετε το ηχητικό σήμα, πιέστε ένα κουμπί. 3. Καθαρίστε το κάτω μέρος της συσκευής με ένα βρεγμένο μαλακό σφουγγάρι. Για να διακόψετε την Κατάλυση προτού ολοκληρωθεί, στρέψτε τον διακόπτη λειτουργιών φούρνου στη θέση απενεργοποίησης Υπενθύμιση καθαρισμού Ως υπενθύμιση ότι απαιτείται καταλυτικός καθαρισμός, στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη CATA για 10 δευτερόλεπτα μετά από κάθε ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής. Η υπενθύμιση καθαρισμού σβήνει: μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας Kατάλυσης. εάν πιέσετε ταυτόχρονα τα κουμπιά και Αφαίρεση και εγκατάσταση της πόρτας Μπορείτε να αφαιρέσετε την πόρτα και τα εσωτερικά τζάμια για καθαρισμό. Ο αριθμός των τζαμιών διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Απαιτείται προσοχή κατά την αφαίρεση της πόρτας από τη συσκευή. Η πόρτα είναι βαριά. 1. Ανοίξτε πλήρως την πόρτα. 2. Ανασηκώστε πλήρως τους μοχλούς σύσφιξης (Α) στους δύο μεντεσέδες της πόρτας. A 3. Κλείστε την πόρτα μέχρι να βρίσκεται σε γωνία περίπου 45. A

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES230010M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES230010M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...2 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BC531302HM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP

Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP BP BP EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος BP3013001 BP3013021 BP3013081 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM

EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM EL Οδηγίες Χρήσης BP531302PM 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL

BES351110M. Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL BES351110M EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...4 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...7 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

BE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ BE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB35701XK EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB35701XK Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 9 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 68476VS-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...10 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB22601 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB22601 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 3 Περιγραφή προϊόντος _ 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση _ 6 Λειτουργίες ρολογιού _

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος EEBP6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος EEBP6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 9 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση 11

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ZOB33701 EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ZOB33701 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 3 Περιγραφή προϊόντος 6 Πριν από την πρώτη χρήση 6 Καθημερινή χρήση 7 Λειτουργίες ρολογιού 8 Πρόσθετες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 47056IU-MN 47056IU-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 40006VS-MN 40006VS-WN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...8

Διαβάστε περισσότερα

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL

30006VL-WN. Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 30006VL-WN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα USER MANUAL 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...6 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ...9 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9

Διαβάστε περισσότερα

EEA4233POX EOA3430AOX...

EEA4233POX EOA3430AOX... EEA4233POX EOA3430AOX...... EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EE EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EE3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX

Electrolux Cooking. Φούρνος EVYP5841AX Electrolux Cooking Φούρνος EVYP5841AX 2 www.electrolux.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...................................................... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43336VY-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN

Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα 43376VV-MN 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 5 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ... 8 4. ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ...9 5. ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

EP EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ EP3013021 EL ΦΟΎΡΝΟΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το προϊόν της AEG. Το σχεδιάσαμε για να σας παρέχει άψογη απόδοση για πολλά χρόνια, με πρωτοποριακές τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 30006VL EL ΚΟΥΖΊΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ 7 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ 8 ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΧΡΉΣΗ 9 ΕΣΤΊΕΣ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΧΡΉΣΗ 10 ΕΣΤΊΕΣ - ΧΡΉΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ 12 ΕΣΤΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

30006VL EL Οδηγίες Χρήσης

30006VL EL Οδηγίες Χρήσης 30006VL EL Οδηγίες Χρήσης 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ............................................. 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HS 630. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HS 630 www.teka.com HS 630 1. Πίνακας χειρισμού 2. Λάστιχο φούρνου 3. Αντίσταση Γκριλ 4. Επιχρωμιωμένα Πλευρικά Στηρίγματα Ταψιών 5. Σχάρα Ψησίματος 6. Ταψί ψησίματος 7. Μεντεσές 8. Πόρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ατμού EEBKD6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 6 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCV65010WA ZCV65010XA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια _ 4 Περιγραφή προϊόντος _ 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCE540G1WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCE540G1WA Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 8 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBD6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος ατμού EEBD6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος ατμού EEBD6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη χρήση 10 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J

Οδηγίες Χρήσης. Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J EL Οδηγίες Χρήσης Φούρνος combi με φούρνο μικροκυμάτω ν EEBKM6750.0J 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 5 Περιγραφή προϊόντος 7 Πίνακας χειριστηρίων 8 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 36 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 6 Εγκατάσταση 8 Περιγραφή προϊόντος 9 Πίνακας χειριστηρίων 10 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

EEBD6750.0J. BEDIENUNGSANWEISUNG mit Montageanweisungen. INSTRUCTIONS FOR USE and installation

EEBD6750.0J. BEDIENUNGSANWEISUNG mit Montageanweisungen. INSTRUCTIONS FOR USE and installation BEDIENUNGSANWEISUNG mit Montageanweisungen INSTRUCTIONS FOR USE and installation EL EEBD6750.0J Lesen Sie unbedingt die Gebrauchsanleitung und den Montageplan vor Aufstellung, Installation sowie Inbetriebnahme.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 39 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100

ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 ΠΟΛΥΜΑΓΕΙΡΑΣ COMO 1100 Μέρη και εξαρτήματα Μέρη της συσκευής Πίνακας ελέγχου Γυάλινο καπάκι Χαμηλή σχάρα Για μαγείρεμα, άχνισμα και ψήσιμο (για ογκώδη τρόφιμα) Ψηλήσχάρα Γιαgrill, φρυγάνισμα και ξερό ψήσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ

Προετοιμασία των τροφίμων ΨΗΣΙΜΟ EL ΨΗΣΙΜΟ Μη θέτετε ποτέ τη συσκευή σε λειτουργία ενώ είναι άδεια. Μην υπερφορτώνετε το δίσκο, τηρείτε τις συνιστώμενες ποσότητες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για κλασικό τηγάνισμα (μη γεμίζετε το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2128 Για να εξασφαλίσετε σωστή λειτουργία και ασφάλεια, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750RWX. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, κόκκινο κρασί, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709166410 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA

Οδηγίες Χρήσης. Κουζίνα ZCM65331WA EL Οδηγίες Χρήσης Κουζίνα ZCM65331WA GR Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 2 Οδηγίες για την ασφάλεια 4 Περιγραφή προϊόντος 7 Πριν από την πρώτη χρήση 8 Εστίες - Καθημερινή χρήση 9 Εστίες - Υποδειξεισ

Διαβάστε περισσότερα

43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43

43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43 43336VY-MN EL Οδηγίες Χρήσης 2 RUИнструкция по эксплуатации 43 2 www.aeg.com ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ........................................ 3 2. ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.............................................

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com

Οδηγίες Χρήσης HKL-840. www.teka.com Οδηγίες Χρήσης HKL-840 www.teka.com ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της χωρίς προειδοποίηση. Η Teka δεν ευθύνεται για τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 40 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες

DO81CSS-5. classic. EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Διπλός ηλεκτρικός φούρνος πολλαπλών λειτουργιών, 60εκ., σειρά "Classic new", inox Ενεργειακή Κλάση ΑΑ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709080853 Κυρίως φούρνος: 8 λειτουργίες Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR KULINARISK NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 9 Περιγραφή προϊόντος 10 Πίνακας χειριστηρίων 11 Πριν από την πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Περιεχόμενα Πληροφορίες για την ασφάλεια 4 Οδηγίες για την ασφάλεια 7 Εγκατάσταση 10 Περιγραφή προϊόντος 11 Πριν από την πρώτη χρήση 11 Καθημερινή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W KQG-6617G ΟΔHΓOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ & 1 2 3 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 11 12 12 12 13 14 15 17 18 0,8 1 2 3 9 10 4 11 12 13 9 6 7 5 Πίνακας ελέγχου Door open button - To open the door push the door open button.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

SF140. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. SF140 linea Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Inox & Stopsol, Αισθητική Linea, Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177119 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργίες: 17 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 37 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135

ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ HM 135 Μίξερ χειρός AC220-240V 50Hz 350W MAX Γενικές προφυλάξεις ασφαλείας 1. Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος

Λειτουργίες. Επιλογές. Κυρίως φούρνος. Δευτερεύων φούρνος A3-7 νέο classic Kουζίνα 120cm, Opera,µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα,inox Ενεργειακή Κλάση Α + Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709162375 Προγράμματα / Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 34 GR MIRAKULÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο μαγείρεμα λόγω πιθανής μείωσης τάσεως στην περιοχή σας, τότε συνίσταται να προσαρμόσετε το θερμοστάτη του φούρνου σε υψηλότερη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα "Victoria" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

TR93X νέο. Victoria. Κουζίνα Victoria 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr TR93X νέο Κουζίνα "" 90x60 cm, Inox, 3 φούρνοι Ενεργειακή κλάση BA Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709191016 ΕΣΤΙΑ: Εμπρός Δεξιά: 1.80kW Πίσω Δεξιά: 2.90kW Εμπρός Κέντρο: 1.00kW Πίσω

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 NEDERLANDS 35 GR GRÄNSLÖS NL ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα του παρόντος εγχειριδίου για τον πλήρη κατάλογο των διορισμένων Παρόχων Τεχνικής Υποστήριξης της IKEA και για σχετικούς εθνικούς αριθμούς τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

GRILL GL2000 Professional Serie ΨΗΣΤΙΕΡΑ

GRILL GL2000 Professional Serie ΨΗΣΤΙΕΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GRILL GL2000 Professional Serie ΨΗΣΤΙΕΡΑ (GR) TYPE H6001 1 2 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΣΤΙΕΡΑΣ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το προϊόν. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας

A42A-5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας A42A-5 Ελεύθερη κουζίνα 70cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Β (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709073497 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model: R-271 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΣΤΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model: R-271 Συγχαρητήρια για την αγορά αυτής της συσκευής. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία της και την ασφάλειά σας, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CP3639 220-240V~ 50/60Hz 1900-2250W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας

SUK92MFX5. Χειριστήριο επιλογής προγράμματος Θερμοστάτης ασφαλείας Αυτόματος ψυκτικός μηχανισμός προστασίας SUK92MFX5 Ελεύθερη κουζίνα 90cm, µε 2 φούρνους και εστία αερίου, σειρά Concert, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση Α (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709074272 Κυρίως φούρνος: Ενδεικτική

Διαβάστε περισσότερα

RO5FM13BL RO5FM13WH. Εντοιχιζόμενος Ηλεκτρικός φούρνος Εγχειρίδιο οδηγιών

RO5FM13BL RO5FM13WH. Εντοιχιζόμενος Ηλεκτρικός φούρνος Εγχειρίδιο οδηγιών RO5FM13BL RO5FM13WH Εντοιχιζόμενος Ηλεκτρικός φούρνος Εγχειρίδιο οδηγιών ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του με τις πολλές δυνατότητες και

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ -

Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - Τοστιέρα µε 2 σετ αποσπώµενες πλάκες τύπου γκριλ και σάντουιτς Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-202 - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα

CS150-5. Επισμαλτωμένο ταψί Σχάρα ψησίματος Χρωμιωμένο ράφι Αντικολλητική επιφάνεια Αυτοκαθαριζόμενες πλάκες Σούβλα CS150-5 Ελεύθερη κουζίνα 150cm, µε 2 φούρνους, εστία αερίου & ηλεκτρική ψηστιέρα, σειρά Opera, inox Ενεργειακή Κλάση Α (Κυρίως φούρνος) Ενεργειακή Κλάση A (Δευτερεύων φούρνος) EAN13: 8017709100957 Κυρίως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: SM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τοστιέρα-Ψηστιέρα με εναλλάξιμες πλάκες ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ: SM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τοστιέρα-Ψηστιέρα με εναλλάξιμες πλάκες ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SM-2183 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τοστιέρα-Ψηστιέρα με εναλλάξιμες πλάκες Αγαπητέ πελάτη, Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις Οδηγίες Χρήσης προτού συνδέσετε τη συσκευή με την παροχή ρεύματος, προκειμένου να αποφευχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina

SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina SF4750VCOT νέο Σύντομα διαθέσιμο cortina Compact πολυλειτουργικός + ατμός 60εκ., 45εκ ύψος Σειρά Cortina ορείχαλκος, Ενεργειακή κλάση: A+ Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr Εμπρός πάνελ ορειχάλκινο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτές οι οδηγίες είναι επίσης διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.whirlpool.eu Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Το παρόν εγχειρίδιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-2148

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-2148 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικό Φουρνάκι με εστίες Model No.: R-2148 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ EURO - OVEN 1503T- 1503TS SC CER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ EURO - OVEN 1503T- 1503TS SC CER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ EURO - OVEN 1503T- 1503TS - 3503-4003 - 4503-4003SC - 4000CER Σας ευχαριστούμε για την επιλογή αυτής της συσκευής, είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα