ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ"

Transcript

1

2

3 ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΕΩΝ Περιεχόμενα: 1. Παρουσίαση του ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ. Θράκης 2. Φωτογραφικές Εκθέσεις 3. Terra Thrakia 4. Φιλοξενία Φωτογράφων & Ημερίδες 5. Παράλληλες Δράσεις & Συνεργασίες 6. Σεμινάρια - Εκδόσεις - Εξοπλισμός

4

5 Κεφάλαιο 1 Παρουσίαση του ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ. Θράκης Ταυτότητα και σύντομο ιστορικό Ο Σύλλογος με την επωνυμία Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2007 από μία ομάδα 22 ατόμων, τους οποίους ένωσε το κοινό τους ενδιαφέρον και αγάπη για την καλλιτεχνική φωτογραφία. Σκοπός του συλλόγου είναι η προβολή, καλλιέργεια και ανάπτυξη της τέχνης και ειδικότερα της τέχνης της φωτογραφίας. Ο σύλλογος διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχιεραισίες της 17ης Φεβρουαρίου 2014 και η σύνθεση του είναι η παρακάτω : Δούκας Πάνος... Πρόεδρος Μπολιάκης Μιχάλης... Αντιπρόεδρος Ζωάκης Νίκος... Γραμματέας Παπαράδης Δήμος... Ταμίας Γιαννακίδης Θεοδόσης... Μέλος Καραγεωργίου Δημοσθένης... Μέλος Νάκος Αναστάσιος... Μέλος Ήδη μετά από επτά χρόνια ο σύλλογος αριθμεί περί τα 100 τακτικά μέλη, μη συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών που συμμετέχουν σε δράσεις του συλλόγου ανοιχτές για το ευρύ κοινό.

6

7 Κεφάλαιο 2 Φωτογραφικές Εκθέσεις Οι δραστηριότητες του ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ. από την ίδρυση του μέχρι σήμερα Από την ίδρυση του έως σήμερα το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης έχει πραγματοποιήσει διάφορες ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε διάφορες άλλες γειτονικές πόλεις. Επίσης έχει στηρίξει διάφορες ατομικές εκθέσεις φωτογράφων της Θράκης. Έχει καθιερωθεί ως θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης η ετήσια φωτογραφική έκθεση των μελών του συλλόγου, που λαμβάνει χώρα τα τελευταία 5 χρόνια, κάθε καλοκαίρι, στην Αλεξανδρούπολη. 11 Αυγούστου 2009, «Ταξιδεύοντας εντός και εκτός ορίων» Η έκθεση του συλλόγου διοργανώνεται στα πλαίσια της δράσης «Τρένο του Πολιτισμού» στο Art Gallery. Ιούνιος 2010, «Γη και Ύδωρ» Η έκθεση του συλλόγου πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης «Τρένο του Πολιτισμού» στη πλατεία Φάρου Αλεξανδρούπολης. 30 Ιουλίου 7 Αυγούστου 2011, Πορτραίτα της πόλης Η έκθεση του συλλόγου διεξάγεται στον χώρο της πλατείας του Φάρου. 24 Αυγούστου 2 Σεπτεμβρίου 2012, Θάλασσα Η έκθεση του συλλόγου διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στα πλαίσια της δράσης Τρένο του Πολιτισμού, στον χώρο της πλατείας του Φάρου Απριλίου 2013, Terra Thrakia Η έκθεση του ομώνυμου project του συλλόγου εκτίθεται για πρώτη φορά στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον σύλλογο Αρχαιόφιλων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς νομού Έβρου Ιουλίου 2013, «Αστικό Τοπίο» Η έκθεση του συλλόγου πραγματοποιείται στον χώρο της πλατείας του Φάρου σε συνεργασία με το επιμελητήριο Έβρου Ιουλίου 2014, «Ο περίγυρος μου» Η έκθεση του συλλόγου πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο του Νομαρχείου Έβρου.

8

9 Κεφάλαιο 3 TERRA THRAKIA Οι δραστηριότητες του ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ. από την ίδρυση του μέχρι σήμερα O Σύλλογος μας σε συνεργασία με δυο ομάδες διακεκριμένων φωτογράφων από την Τουρκία και την Βουλγαρία φωτογράφησαν περιοχές τις ευρύτερης Θράκης με τον ακόλουθο τρόπο: κάθε ομάδα φωτογράφησε περιοχές τις Θράκης που βρίσκονται στις γείτονες χώρες. Στόχος η δημιουργία καλλιτεχνικών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις ασχολίες των Θρακιωτών, τα τοπία της Θράκης, τις εκδηλώσεις, τα ήθη και τα έθιμα μέσα από των φωτογραφικό φακό. Η επιλογή των φωτογραφιών έγινε από τους διακεκριμένους φωτογράφους George Georgiou και Vanessa Winship τους οποίους φιλοξένησε ο σύλλογος μας. Ο στόχος του project είναι η δημιουργία έκθεσης των φωτογραφιών σε επτά πόλεις, για την Ελλάδα Αλεξανδρούπολη Κομοτηνή Ξάνθη, για την Τουρκία Κωνσταντινούπολη - Αδριανούπολη, για την Βουλγαρία Φιλιππούπολη Χάσκοβο, καθώς και η έκδοση φωτογραφικού λευκώματος. Το Terra Thrakia γίνεται και ντοκιμαντέρ με διευθυντή φωτογραφίας τον Βασίλη Καραφυλλίδη. Οι 93 φωτογραφίες του λευκώματος επιλέχθηκαν από τους διεθνώς αναγνωρισμένους και βραβευμένους φωτογράφους George Georgiou και Vanessa Winship μέσα από ένα σύνολο περίπου 400 φωτογραφιών και διήρκησε τέσσερα χρόνια. Το έργο πήρε σάρκα και οστά με την συνδρομή των μελών και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Εβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την έκδοση του λευκώματος Terra Thrakia. Φωτογράφοι που συμμετείχαν: Ελλάδα [Γιαννακίδης Θεοδόσης,Καραφυλλίδης Βασίλης, Κοσμίδου Μαρία, Πατέρας Πέτρος Κυπουρός, Μπολιάκης Μιχάλης, Μυραγιάννης Χρήστος, Χατζιλίδης Συμεών. Τουρκία [Arif Asci, Serkan Taycan, Kerem Uzel]. Βουλγαρία [Pavel Belchev, Venneta Zacharieva].

10

11 Φάσεις υλοποίησης του TERRA THRAKIA 26/27 Σεπτεμβρίου 2009 Πρώτη συνάντηση των μελών του συλλόγου στα πλαίσια της έναρξης υλοποίησης της εργασίας. Ταυτόχρονη επίσκεψη των συναδέλφων φωτογράφων από την Βουλγαρία και την Τουρκία. Δεκέμβριος 2010 Ο κ.george Georgiou και η κα. Vanessa Winship επιμελούνται την επιλογή των φωτογραφιών του project. Δεκέμβριος 2010 Παρουσίαση του project τόσο από τοπικά όσο και πανελλήνια μέσα μαζικής ενημέρωσης. (ΘράκηΝετ, ΑΝΑ-ΜΠΑ). 20 Δεκεμβρίου 2010 Παρουσίαση στα μέλη του συλλόγου των φωτογραφιών που επέλεξε ο κ. George Georgiou. Νοέμβριος 2012 Ολοκληρώνεται η διαδικασία εκτύπωσης του ομώνυμου λευκώματος με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Απριλίου 2013 Η έκθεση του ομώνυμου project του συλλόγου εκτίθεται για πρώτη φορά στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον σύλλογο Αρχαιόφιλων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς νομού Έβρου. 28 Απριλίου 2013 Αφιέρωμα της πανελλήνιας εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» μέσω του περιοδικού «Έψιλον» στο project Terra Thrakia. Ιούνιος 2013 Αφιέρωμα του τηλεοπτικού σταθμού «Δέλτα» στο project. Οκτώβριος Νοέμβριος 2014 Το project «Terra Thrakia» συμμετέχει στην Photobiennale 2014 στην Θεσσαλονίκη. Αποτελεί έναν από τους δύο βασικούς άξονες της έκθεσης «Λόγος Χ» που διοργανώνεται στο Βασιλικό Θέατρο του ΚΘΒΕ.

12

13 Κεφάλαιο 4 Φιλοξενία Φωτογράφων & Ημερίδες Απρίλιος 2008, Νίνα Κασσιανού Ημερίδα φωτογραφίας με θέμα «Προσωπικές ιστορίες Δημόσιες εικόνες». 8 Ιουνίου 2009, Τάκης Δεβελίδης Σεμινάριο φωτογραφίας από τον καθηγητή φωτογραφίας Τάκη Δεβελίδη και θέμα Σύνθεση και Αισθητική. 20/21 Δεκεμβρίου 2009 & 20/21 Φεβρουαρίου 2010, Χάρης Κακαρούχας Σεμιναριο με θέμα Portfolio review. Arif Asci, Serkan Taycan, Kerem Uzel, Pavel Belchev, Venneta Zacharieva Παρουσίαση του συνολικού φωτογραφικού έργου των φωτογράφων από Τουρκία και Βουλγαρία που συμμετείχαν στο project του συλλόγου Τerra Thrakia. 4 Δεκεμβρίου 2010, George Georgiou - Vanessa Winship Παρουσίαση και ανάλυση των φωτογραφιών του κ. Georgiou και της κα. Winship. Editing στο project του συλλόγου Terra Thrakia. 20 Ιανουαρίου 2011, Πάρης Πετρίδης Παρουσίαση της ανέκδοτης δουλειάς του κ. Πάρη Πετρίδη από την Αίγυπτο και τη χρήση τριών φορμά, 135, 6 x 7 και 4 x Μαϊου 2011, Στράτος Καλαφάτης Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του κ. Καλαφάτη. 29 Αυγούστου 4 Σεπτεμβρίου 2011, Χάρης Κακαρούχας Βιωματικό σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα «Αφυπνίζοντας το βλέμμα». Οκτώβριος 2011, Χάρης Κακαρούχας Παρουσίαση των φωτογραφιών του σεμιναρίου με θέμα Αφυπνίζοντας το βλέμμα. 17 Οκτωβρίου 2011, Νίκος Πηλός Ο φωτορεπόρτερ κ. Πηλός παρουσιάζει στον σύλλογο το φωτογραφικό του έργο.

14

15 21 Ιανουαρίου 2012, Ara Güler Ομιλία του Ara Güler με τίτλο «Η μνήμη του τόπου μέσα από τον φακό του Ara Güler». 29/30 Ιουνίου 2012, Νίνα Κασσιανού Παρουσίαση των σύγχρονων τάσεων γύρω από την φωτογραφία και portfolio review. 29 Οκτωβρίου 2012, Αβραάμ Παυλίδης Ο φωτογράφος κ. Παυλίδης παρουσιάζει το φωτογραφικό του έργο με τίτλο Το τελευταίο βλέμμα στον σύλλογο. 1 Δεκεμβρίου 2013, Άρης Τσιάπας Σεμινάριο από τον κ. Τσιάπα με θέμα Φωτογραφία studio. 16/18 Δεκεμβρίου 2012, Χάρης Κακαρούχας Ομιλία με θέμα : "Η καλλιτεχνική φωτογραφία ως θεραπευτική - μεταμορφωτική διαδικασία" και portfolio review. 14/15 Μαρτίου 2014, Παύλος Φυσσάκης Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του κ. Φυσσάκη και portfolio review. 11 Απριλίου 2014, Κώστας Ορδόλης Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του κ. Ορδόλη και συζήτηση. 13/15 Ιουνίου 2014, Νίκος Οικονομόπουλος Φωτογραφικό εργαστήριο με τον κ. Οικονομόπουλο. Φωτογράφηση και επιλογή φωτογραφιών και ανάλυση και κριτικός σχολιασμός Οκτωβρίου 2014, Πάνος Κοκκινιάς Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου και portfolio review.

16

17 Κεφάλαιο 5 Παράλληλες Δράσεις & Συνεργασίες 2008 Υποστήριξη του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης για την παραγωγή ημερολογίου. 30 Ιουλίου Σεπτεμβρίου 2008 Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετέχει στο πρόγραμμα της Νομαρχίας Έβρου Τρένο του Πολιτισμού με μία έκθεση φωτογραφίας των μελών του. 10 Ιανουαρίου 2009 Λατινοαμερικάνικος κινηματογράφος στη Βόρεια Ελλάδα. Το Ινστιτούτο Θερβάντες, σε συνεργασία με το Ελληνοϊσπανικό Κέντρο Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης "Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα", εγκαινιάζουν στην Αλεξανδρούπολη έναν κύκλο προβολών λατινοαμερικάνικου κινηματογράφου σε συνεργασία με το ΚΕΔΗΦΩΤ. Ιούνιος 2010 Έκθεση φωτογραφίας και παρουσίαση του λευκώματος Colore Cubano του Μιχάλη Μπολιάκη στο Art Gallery στην Αλεξανδρούπολη Σεπτεμβρίου 2010 «Η Θράκη πατάει... Γκάζι». Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης συμμετέχει με έκθεση φωτογραφίας των μελών του στις εκδηλώσεις στο Γκάζι. Διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων, Νομαρχία Έβρου, Νομαρχία Ξάνθης Νοεμβρίου 2010 Συμμετοχή των φωτογράφων του ΚΕΔΗΦΩΤ Θεοδόση Γιαννακίδη και Χρήστου Μυρογιάννη στην Έκθεση: «Αφιέρωμα στην Ιμβρο και Τενεδο», που διοργάνωσε το Ιδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παραδοσης στην Ξάνθη. 1-9 Αυγούστου 2011 Το Τρένο Πολιτισμού σταθμεύει στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης από 1 έως 9 Αυγούστου. Στο πρώτο βαγόνι του τρένου εκτίθενται φωτογραφίες των μελών του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης με θέμα: Σιδηροδρομικοί Σταθμοί του Νομού Έβρου.

18

19 30 Νοεμβρίου 4 Δεκεμβρίου 2011 Η ART/IF/ACT διοργανώνει το αποκεντρωτικό εκπαιδευτικό φωτογραφικό πρόγραμμα PANOPTIKON13X13 με θέμα «Ταυτότητα». Η Αλεξανδρούπολη συμμετέχει ανάμεσα σε 13 αστικά κέντρα της ελληνικής περιφέρειας με τις αντίστοιχες δράσεις του συλλόγου. 17 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2012 Το Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας «Πορτραίτα της Πόλης» του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012 Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων του Τοπικού Διαμερίσματος Μάκρης- Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας "Το Λιμανάκι Της Μάκρης - Χθες - Σήμερα - Αύριο". Συμμετέχει ο σύλλογος μας με φωτογραφίες των μελών του. Διοργάνωση: Ο.Λ.Α. και Δήμος Αλεξανδρούπολης. 3 4, 10-11, Νοεμβρίου 2012 Εργαστήρι φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους με θέμα «Τι κρύβει το μαύρο κουτί;». Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ.), στο πλαίσιο των δράσεων του «Τρένου του Πολιτισμού», διοργανώνει εργαστήρι φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους 11 έως 15 ετών. 20 Μαρτίου 2013 Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων «Μάρτης της Ισότητας» και «Δράσεις Τέχνης αφιερωμένες στην Γυναίκα» ο σύλλογος συμμετέχει με φωτογραφική έκθεση των μελών του με θέμα «Γυναίκα». Διοργάνωση: Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, Περιφερειακή ενότητα Έβρου, Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας ΠΑΜΘ. 12 Απριλίου 2014 Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος του Μιχάλη Μπολιάκη με θέμα «Στην Πόλη».

20

21 16-20 Μαρτίου 2014 Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας της Π.Ε. Έβρου διοργανώνει εκδήλωση για την Γυναίκα και την επιχειρηματικότητα, στην Ορεστιάδα, με την υποστήριξη του Ελληνικού Προξενείου της Ανδριανούπολης. Ο σύλλογος συμμετέχει με την έκθεση των μελών του με θέμα «Γυναίκα» Αυγούστου 2014 Συμμετοχή στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ομάδα UPLO με θέμα «Συνάντηση στον ΦλΟίΣβΟ!». Ο σύλλογος συμμετέχει με δικό του περίπτερο και παρουσιάζει την φωτογραφική έκθεση με θέμα τη «Θάλασσα».

22

23 Κεφάλαιο 6 Σεμινάρια - Εκδόσεις - Εξοπλισμός Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης από την ίδρυση του προσφέρει στα μέλη του συλλόγου και στο κοινό ετήσια σεμινάρια φωτογραφίας. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται από τα μέλη του συλλόγου. Η θεματολογία καλύπτει ευρύ φάσμα της τέχνης της φωτογραφίας από την λήψη έως την παρουσίαση της. Καλύπτονται τα εξής θέματα: Χρήση Φωτογραφικής Μηχανής Πρακτική Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνας Καλλιτεχνική Φωτογραφία Αναλογική Φωτογραφία και Σκοτεινός Θάλαμος Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας Φωτογραφία στο Στούντιο Προβολή και Προώθηση της Φωτογραφίας Βιβλιοθήκη Στον χώρο του Συλλόγου λειτουργεί μόνιμη βιβλιοθήκη φωτογραφικών βιβλίων η οποία περιέχει πάνω από 200 τίτλους ανάμεσα στους οποίους και εξαιρετικά σπάνιες εκδόσεις. Η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου τις ημέρες λειτουργίας προς μελέτη. Εκδόσεις Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται και στον τομέα των εκδόσεων με τις ακόλουθες εκδόσεις φωτογραφικών λευκωμάτων. 1. Terra Thrakia 2. Στην Πόλη 3. Colore Cubano 4. Πορτραίτα της πόλης Έκθεση φωτογραφικών μηχανών Ο Σύλλογος διαθέτει μόνιμη έκθεση φωτογραφικών μηχανών που χρησιμοποιήθηκαν στις αρχές του αιώνα μας, προκειμένου τα μέλη και επισκέπτες του να έρθουν κοντά στην εμπειρία χρήσης των πρώτων μηχανών. Εργαστήριο σκοτεινού θαλάμου Ο Σύλλογος διαθέτει σκοτεινό θάλαμο με την δυνατότητα εμφάνισης έγχρωμων και ασπρόμαυρων φιλμ καθώς και εκτύπωσης. Τεχνικός Εξοπλισμός Για τις ανάγκες του Κέντρου υπάρχουν εποπτικά μέσα, projector, ηχητική εγκατάσταση και ηλεκτρονικός υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας.

24

Εκθέσεις «Λόγος Χ» στο Βασιλικό Θέατρο του ΚΘΒΕ

Εκθέσεις «Λόγος Χ» στο Βασιλικό Θέατρο του ΚΘΒΕ PhotoBiennale. Λόγος Εκθέσεις «Λόγος Χ» στο Βασιλικό Θέατρο του ΚΘΒΕ - Terra Thrakia - Arif Aşçi TR, Pavel Belchev BG, Serkan Taycan TR, Kerem Uzel TR, Veneta Zacharieva BG, Θεοδόσης Γιαννακίδης GR, Βασίλης

Διαβάστε περισσότερα

Πάρης Αναγνωστόπουλος

Πάρης Αναγνωστόπουλος Η σχολή FOCUS ιδρύθηκε το 1985. Αφιερωμένη αποκλειστικά στη φωτογραφική εκπαίδευση εφαρμόζει από την αρχή ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών. Από το 1993 περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της νέα μέσα όπως το βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Πρόγραμμα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Πρόγραμμα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Μουσείο Αργυροτεχνίας - νέο μέλος στο Δίκτυο Μουσείων ΠΙΟΠ Αθήνα Σεπτέμβριος 2016 14/9, 20:30 Προβολή ταινίας και έκθεση «1922» Εκδήλωση μνήμης της Μικρασιατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ»

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» Βιογραφικό του Συλλόγου Ο Λαογραφικός & Πολιτιστικό Σύλλογος Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι» ιδρύθηκε το 1991 και τα µέλη του κατοικούν

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής

Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας. Οδηγός Συµµετοχής Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας Οδηγός Συµµετοχής Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», µε την υποστήριξη του Τµήµατος Δηµοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το 2007 και Καταληκτικές Ημερομηνίες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το και Καταληκτικές Ημερομηνίες Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης -2013 απευθύνεται σε όλους τους τομείς και επίπεδα εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ»

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» Η «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑΣ» : ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ «ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ο» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΗ «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS

INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS INTERNATIONAL MASTERCLASS SERIES 2010 PATRICK ZACHMANN 31 MAY - 4 JUNE 2010 ATHENS Patrick Zachmann Ο Patrick Zachmann εργάζεται ως freelance φωτογράφος από το 1976 και αποτελεί μέλος του πρακτορείου Magnum

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 670 γονείς ~ 1300 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 670 γονείς ~ 1300 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 670 γονείς ~ 1300 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Νικόλας Αντωνίου Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.ΗΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.ΗΣ Κείμενα- Φωτογραφίες Δημήτρης Σοφιανός Η ιστορία της Φωτο.Λεσχ.Ης Με την ανάρτηση αυτή αρχίζει να γράφεται, συνοπτικά, η ιστορία της ΦΩΤΟγραφικήςΛΕΣΧης της Ηλιούπολης. Tον Μάιο του 2011 ιδρύθηκε η ΦΩΤΟ.ΛΕΣΧ.Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΕΚ9-ΤΓ2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙΕΚ9-ΤΓ2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία

Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Γλυκά Νερά, 6/2/2017 Αρ. Πρωτ.: Φ.

Διαβάστε περισσότερα

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου

26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου 26 30 Ιουλίου 2017 Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου Στη γραµµή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταµού Άρδα, πραγµατοποιούνται κάθε καλοκαίρι ανελλιπώς, από το

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων

Δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων και Καλλιτεχνικών Αγώνων Δραστηριότητες του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων Καλλιτεχνικών Αγώνων Υπεύθυνος: Παγιώτης Σκορδάς, Φιλόλογος Υλοποίηση Πολιτιστικών Προγραμμάτων στα πλαίσια των σχολικών Δραστηριοτήτων Έ πολιτιστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ γεννήθηκε στην Κατερίνη και σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Γραφικές Τέχνες στο Ινστιτούτο WEDER της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 Ροτόντα A Filetta Το πολυφωνικό σεξτέτο με την ηγεμονική θέση στη μουσική σκηνή της Κορσικής, ερμηνεύει την πιο πρόσφατη δουλειά του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Εκπαιδευτικός ΠΕ6 Αγγλικών με οργανική θέση στο 51 ο Γυμνάσιο Αθηνών

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Εκπαιδευτικός ΠΕ6 Αγγλικών με οργανική θέση στο 51 ο Γυμνάσιο Αθηνών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο: Ειρήνη Αγγελή-Παπανδρέου Διεύθυνση: Αγίου Θωμά 7, Αμπελόκηποι, 11527 Αθήνα Τηλέφωνο: 2107794853, 2105153318, 6977946874 Tόπος Γεννήσεως: Αθήνα Ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

έξυπνα Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Αρχεία έξυπνοι πολίτες, έξυπνη πόλη Κώστας Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος PostScriptum

έξυπνα Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Αρχεία έξυπνοι πολίτες, έξυπνη πόλη Κώστας Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος PostScriptum έξυπνα Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Αρχεία έξυπνοι πολίτες, έξυπνη πόλη Κώστας Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος PostScriptum Ποιοι είμαστε ΜΜΕ παροχής υπηρεσιών από το 1991 παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 21,22,23 Μαρτίου 22 Μαρτίου 26 Μαρτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ολων των κατηγοριών Β κ Δ Περιφέρειας (Θεσσαλία-Μακεδονία-Θράκη)

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων. Απολογισμός Εκθέσεων και Δρώμενων 2011

Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων. Απολογισμός Εκθέσεων και Δρώμενων 2011 Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων Απολογισμός Εκθέσεων και Δρώμενων 2011 Η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων Η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων ξεκίνησε την λειτουργία της το 2003 και από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ευάγγελος Κελεσίδης Δάσκαλος (ΠΕ70) Έτος γέννησης 1963 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Αλεξανδρείας 68 546 45 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 851 117 (οικ), 6947838389

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ

Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Ο Λ Υ Μ Π Ι Ο Ν ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Α Ι Θ Ο Υ Σ Α Τ Α Κ Η Σ Κ Α Ν Ε Λ Λ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ που επηρέασε την καλλιτεχνική εξέλιξη στην περιοχή την προσδιορίσουμε από τον ερχομό των προσφύγων. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Παραδόσεις, έθιμα λαϊκή και θρησκευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~300 γονείίςς = 600 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 7-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις).

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια Παγκοσμίου Δικτύου Βυζαντινών πόλεων με υπογραφή μνημονίων συνεργασίας

Εγκαίνια Παγκοσμίου Δικτύου Βυζαντινών πόλεων με υπογραφή μνημονίων συνεργασίας 15 Ιουλίου 2019 Εγκαίνια Παγκοσμίου Δικτύου Βυζαντινών πόλεων με υπογραφή μνημονίων συνεργασίας Πολιτισμός / Εκδηλώσεις ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Την Τετάρτη 10 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Διευθυντής σχολικής μονάδας: 54 ο Δ.Σ. Πειραιά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Διευθυντής σχολικής μονάδας: 54 ο Δ.Σ. Πειραιά ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία υπαλλήλου: 1. Όνομα: ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2. Επώνυμο: ΝΙΚΑΣ 3. Ημερομηνία Γέννησης: 20-11-1966 4. Οικογενειακή κατάσταση: ΕΓΓΑΜΟΣ (με δύο παιδιά) Α. Τίτλοι σπουδών: 1. Πτυχίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

Οµάδα Γονέων µε παιδιά στην εφηβεία στο ήµο Ελευθερίου-Κορδελιού.

Οµάδα Γονέων µε παιδιά στην εφηβεία στο ήµο Ελευθερίου-Κορδελιού. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ.. Αποδέκτες ~ 400 γονείίς = 800 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε θέµατα «Επικοινωνία στην οικογένεια» ή «Γονέας και Έφηβος»

Διαβάστε περισσότερα

ποδράσηη Έθιμα γάμου διαφορετικών πολιτισμικών κοινοτήτων Σχέδια εργασίας σχολείων-μουσείων σχολικού έτους 2011-2012 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ποδράσηη Έθιμα γάμου διαφορετικών πολιτισμικών κοινοτήτων Σχέδια εργασίας σχολείων-μουσείων σχολικού έτους 2011-2012 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 9 ποδράσηη 5 Σχέδια εργασίας σχολείων-μουσείων σχολικού έτους 2011-2012 Εθνολογικό Μουσείο Θράκης «Αγγελική Γιαννακίδου» 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης Έθιμα γάμου διαφορετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ À O O À πoàãø πo π π ƒ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ À O O À πoàãø πo π π ƒ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Αφιέρωμα στο Ανθρώπινο Δυναμικό της ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Το Ημερολόγιό μας έτους κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή και είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που εργάσθηκαν, μόχθησαν και αγωνίσθηκαν,

Διαβάστε περισσότερα

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~500 γονείίςς = 1000 παιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε παιδιά προσχολικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016 User-Pc Θ έ μ ι δ ο ς 9, Π α λ α ι ό Φ ά λ η ρ ο e - m a i l : b o r g i a s - @ o t e n e t. g r w w w. b o r g i a s - a r t. g r w w w. f a c e b o o k. c o m / b o r g i a s a r

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ Αντώνης Διαμαντής, θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ μέσα από την ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Γενικά για τον ακριβή καθορισμό της οικονομικής έννοιας της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΘΕΜΑ: 20 ο Τρικάλων. Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δράσεις Πληροφόρησης και Επικοινωνίας 2017-2018 (Οκτώβριος

Διαβάστε περισσότερα

13 ο Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

13 ο Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Ιδρύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1999 με σκοπό την προαγωγή και διάδοση του χορού και κάθε συναφούς καλλιτεχνικής δραστηριότητας, τη συσπείρωση τωv χορογράφων και τηv ενημέρωση τωv μελών του για κάθε ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Πράξης: «Εύθραυστες Ανθρώπινες Μονάδες Νοτίου Έβρου» Κωδικός ΟΠΣ: Βασικά Στοιχεία Πράξης

Τίτλος Πράξης: «Εύθραυστες Ανθρώπινες Μονάδες Νοτίου Έβρου» Κωδικός ΟΠΣ: Βασικά Στοιχεία Πράξης Τίτλος Πράξης: «Εύθραυστες Ανθρώπινες Μονάδες Νοτίου Έβρου» Κωδικός ΟΠΣ: 375417 Βασικά Στοιχεία Πράξης Εταιρικό Σχήμα «Α.Σ. ΝΟΤΙΟΥ ΕΒΡΟΥ» 1. Συντονιστής Εταίρος: ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. 2. Εταίρος 1: Δήμος Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία

OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία Διεύθυνση Σπουδών: Μισέλ Φάις, Βαγγέλης Χατζηβασιλείου 13ος Κύκλος Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής Διόρθωσης Επιμέλειας Κειμένων Εικονογράφησης OPEN DAY: Ενημέρωση γνωριμία Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στις 12.00

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Αναδρομή πίσω στον χρόνο

Αναδρομή πίσω στον χρόνο 1988-2018 Αναδρομή πίσω στον χρόνο - 1988 - Ίδρυση Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυναικών Επιχειρηματιών - Επαγγελματιών (KΟΓΕΕ) Πέμπτη 21 Απριλίου 1988 1 η Ιδρυτική Σύναξη, 4.00 μ.μ. Λεμεσός Ξενοδοχείο «Κούριον»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (ΚΕ.Ο.Δ.Υ.) ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (ΚΕ.Ο.Δ.Υ.) ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Fall 08 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ (ΚΕ.Ο.Δ.Υ.) ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Θεσσαλονίκη, Μάιος 2011 ΙΔΡΥΣΗ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ» ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης «Ο Γραμματισμός των Μέσων (Μιντιακός. Γραμματισμός) ως Μορφή Επικοινωνίας» , Μ.Ε.Τ.

ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης «Ο Γραμματισμός των Μέσων (Μιντιακός. Γραμματισμός) ως Μορφή Επικοινωνίας» , Μ.Ε.Τ. ΔΙΚΤΥΟ Σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης «Ο Γραμματισμός των Μέσων (Μιντιακός Γραμματισμός) ως Μορφή Επικοινωνίας» 2013-2014, Μ.Ε.Τ. Παν/μίου Πατρών ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΚΤΥΟΥ «Μιντιακός Γραμματισμός» Εξοικείωση μαθητών με

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass

Βιογραφικό σημείωμα Europass Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες πώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) Διεύθυνση (-εις) ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 19, ΑΘΗΝΑ, 17121 Ν.ΣΜΥΡΝΗ Τηλέφωνο (-α) 2109329890, 6948595973 Διεύθυνση E-mail mpsarrakou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 4 η ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το ΠΠΚΑ απέσπασε για άλλη μια φορά τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 200 εκθέτες Το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του 19/02/2019 Ο Λαογραφικός Όμιλος Ελλήνων Αμερικής εορτάσε την Επέτειο ίδρυσης του / Ομογένεια Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τσιπουροβραδιά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 15 Φεβρουαρίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ, στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει κάθε χρόνο, προσπαθεί να αφυπνίσει τους μαθητές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος εξαιτίας της

Διαβάστε περισσότερα

www.thessalonikibiennale.gr

www.thessalonikibiennale.gr www.thessalonikibiennale.gr 3 η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΠΑΛΙΕΣ ΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ-MAKE IT NEW» 18 Σεπτεµβρίου 18 εκεµβρίου 2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ» ιάρκεια: 18

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΙ. ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΔΙΑ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ προτείνουν στο ΣΤΑΘΜΟ»

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΙ. ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΔΙΑ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ προτείνουν στο ΣΤΑΘΜΟ» ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Βασ. Αλεξάνδρου 1 211 00 ΝΑΥΠΛΙΟ Τηλ.: 27520 28947 Fax: 27520 27960 e-mail education@pli.gr ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΔΙΑ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα Εκπαιδευτικά προγράμματα Η βελτίωση της επικοινωνίας και η προώθηση της δηµιουργικής συνεργασίας Η ενηµέρωση σχολικής ζωής Το σχολικό υλοποιήθηκαν προαιρετικά προγράµµατα: σε θέµατα της Η γνώση θεµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 4.12.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 4.12. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερµού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073 32 21 255 FAX: 210 32 27 382 33 11 338 www.olme.gr e-mail:olme@otenet.gr Αθήνα, 4.12.08 ΠΡΟΣ: τα.σ. των ΕΛΜΕ ΘΕΜΑ: Ελεύθερη είσοδος σε µουσεία και αρχαιολογικούς

Διαβάστε περισσότερα

Καταχειροκροτήθηκε «Η Θαυμαστή μπαλωματού» από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης

Καταχειροκροτήθηκε «Η Θαυμαστή μπαλωματού» από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης Καταχειροκροτήθηκε «Η Θαυμαστή μπαλωματού» από το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης Παρασκευή, 26 Απρίλιου 2013 13:29 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ «Θ» Απολαυστική ήταν η παράσταση που δόθηκε χθες το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2013-2015

ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2013-2015 ΠΕΕΚΠΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 2013-2015 Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση - Αργυρούπολη, 5 Ιουνίου 2015 ΔΡΑΣΕΙΣ 2013-2015 18/9/2013 Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Παραρτήματος 16/10/ 2013 Συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017»

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΣΤΟΧΟΣ 3 ος : Η αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου του συνόλου των κατοίκων της Ευρώπης και η ανάδειξη των κοινών στοιχείων και της πολυμορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, μέσα από πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Η ναυτική παράδοση στο Λιτόχωρο Πολιτιστική κληρονομιά και τοπική ιστορία

Η ναυτική παράδοση στο Λιτόχωρο Πολιτιστική κληρονομιά και τοπική ιστορία 2 ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2008-2009 Η ναυτική παράδοση στο Λιτόχωρο Πολιτιστική κληρονομιά και τοπική ιστορία Υπεύθυνη εκπαιδευτικός Κωνσταντία Σβάρνα Λιτόχωρο, 2009 ΘΕΜΑ: Η ναυτική παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΑΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΑΡΜΕΝΗ Η παρούσα βάση δεδομένων έχει ως αντικείμενο την καταγραφή των πατριδοτοπικώνεθνοτοπικών-πολιτιστικών σωματείων που εδρεύουν σ όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων 1ου εξαμήνου 2009 ουάριος Παρουσίαση βιβλίου Εν oνόματι της Μακεδονίας, Μαργαρίτης Τζίμας, Μάρκος Μπόλαρης, Σταύρος Λυγερός Η συμβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κατά τη διάρκεια 2008-2013 (Α εξάμηνο) η ΣΥΜΒΟΛΗ ανέλαβε την διοργάνωση 12 ημερίδων στις οποίες συμμετείχαν κατά μέσο όρο 150-200 άτομα 2008 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ» ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 12 Οκτωβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. Στόχοι του Έργου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ. Στόχοι του Έργου Έργο R e.herb Recording, documentation, promotion and distribution of the aromatic and therapeutic herbs, plants and plant products ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΛΤΙΟ Στόχοι του Έργου Η καταγραφή και ανάδειξη των αρωματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Γ. ΜΑΡΚΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2007-2008 ΚΑΙ 2008-2009 Στις 2 Οκτωβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους διευθυντές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης (Γυμνάσιο και Λύκειο)

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ /

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27 Δεκεμβρίου 1985 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κέρκυρα Φελίξ Λαμές

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

Επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Εκπαιδευτικές δράσεις σε μουσειακά περιβάλλοντα (κύκλος Α )»

Επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Εκπαιδευτικές δράσεις σε μουσειακά περιβάλλοντα (κύκλος Α )» Επιμορφωτικό πρόγραμμα: «Εκπαιδευτικές δράσεις σε μουσειακά περιβάλλοντα (κύκλος Α )» Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Συνεργαζόμενοι φορείς Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ: 1 Ο Αρ. Απόφασης: 4/2011 Περί: Έγκρισης Προγράμματος Δράσης Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής :

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΘΕΜΑ: 1 Ο Αρ. Απόφασης: 4/2011 Περί: Έγκρισης Προγράμματος Δράσης Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΠΔΔ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16 Τ.Κ. 171 21 ΤΗΛ.: 213.2025.922 έως 926 FAX: 210-9310408 e-mail: politistika@0149.syzefxis.gov.gr ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της

Διαβάστε περισσότερα

Athens Fringe Industry 2013-2014

Athens Fringe Industry 2013-2014 Athens Fringe Industry 2013-2014 Athens Fringe Network Fringe Industry Fringe Industry Το Athens Fringe Network δημιουργεί τις βάσεις για δικτύωση, προετοιμασία και προώθηση όλων των μελών 1. Οι νέοι δημιουργοί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 15 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ «Ασπίδα μου, αγλάισμα της Θρώσσας γης που εχάθη, στα λαξευμένα μάρμαρα της μνήμης τ όνομά σου...» ΣΚΟΥΤΑΡΙ ΣΕΡΡΩΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ Από τις αλησμόνητες πατρίδες στους νέους τόπους Η

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013. Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρίες: 1. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ): Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και.

ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013. Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρίες: 1. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ): Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και. ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013 Το Φεστιβάλ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και διαρκή, πολυάριθμη συμμετοχή κόσμου, στις 7,8 και 9 Ιουνίου 2013, στον Πευκώνα της Ορεστιάδας. Διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Λήξης Εργασιών 9ου Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών

Τελετή Λήξης Εργασιών 9ου Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών 5 Ιουλίου 2019 Τελετή Λήξης Εργασιών 9ου Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών Πολιτισμός / Εκδηλώσεις ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 15 Ιουνίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ- ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ- ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ- ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 33. ΑΘΗΝΑ. 13.553. ΤΗΛ. 3222222 ΝΙΚΗΣ 11, ΑΘΗΝΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΘΕΜΑ: 57 ο Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων Π.Ε Μαγνησίας & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα Europass ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ. Προσωπικές πληροφορίες. 17121 N. ΑΘΗΝΑ, (Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ελλάδα) mpsarrakou@gmail.com. Ελληνική.

Βιογραφικό σημείωμα Europass ΨΑΡΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ. Προσωπικές πληροφορίες. 17121 N. ΑΘΗΝΑ, (Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ελλάδα) mpsarrakou@gmail.com. Ελληνική. Βιογραφικό σημείωμα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυμο (-α) / Όνομα (-τα) Διεύθυνση (-εις) ΘΡΑΚΗΣ 19, 17121 N. ΑΘΗΝΑ, (Ν.ΣΜΥΡΝΗ, Ελλάδα) Διεύθυνση (-εις) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Τηλέφωνο (-α) 2109329890

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Προσωπικά στοιχεία: 1. Όνομα: Χρήστος 2. Επώνυμο: Δημητρίου 3. Ημερομηνία Γέννησης: 9/7/1960 4. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015 ΘΕΜΑ: 79 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 29 Ιανουάριος :57 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 30 Ιανουάριος :11

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 29 Ιανουάριος :57 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 30 Ιανουάριος :11 Σε 26 ανέρχονται οι υποψηφιότητες για το διαγωνιστικό μέρος του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, από 14 έως 23 Μαρτίου 2019, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό Δίκτυο για το Ν. Καζαντζάκη

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε θεματικό Δίκτυο για το Ν. Καζαντζάκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 09-11-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρωτ: 140 & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 1 ης, 5 ης, 6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Prj. 4 : Τέχνη + Επάγγελμα + Μαθηματικά + Τεχνολογία = ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Υπόθεμα ομάδας 2: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Μέλη ομάδας : Χρήστος Φωτογλίδης Παρασκευάς Στρατηγούσης Χρήστος Τόρε Δημήτριος Ταραμάς Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα