ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ / ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ s.polykalas@teiion.gr ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ g.heliades@gmail.com 1. Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα από κινητές εφαρμογές (mobile apps). 2. Διαδικτυακό μάρκετινγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης: μελέτη περίπτωσης Facebook. 3. Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) & Facebook (μελέτη περίπτωσης Cambridge Analytica). 4. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εκλογές. 5. Όροι χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών. 6. Επίδραση τεχνολογιών STEM στην εκπαίδευση. 7. Κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων (General Data Protection Regulation). 8. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πολιτική: μελέτη περίπτωσης Twitter. 1. Η συμβολή των Τ.Π.Ε. στη γλωσσική ανάπτυξη παιδιών προσχολικής ηλικίας. 2. Αξιολόγηση λογισμικού γονικού ελέγχου. 3. Διερεύνηση των παραγόντων επιφυλακτικότητας των νέων απέναντι στα νέα μέσα. 4. Μελέτη του φαινομένου Νetflix στην οικιακή ψυχαγωγία. 5. Η ένταξη τοπικών γαστρονομικών παραδόσεων στον χώρο του food blogging. 6. Ανάπτυξη ηλεκτρονικού πακέτου προβολής του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.

2 ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 1. Destination Management στην Ελλάδα και Διεθνώς. 2. Μοντέλα προβλέψεων τουριστικών αφίξεων με χρήση Big Data. 3. Η χρήση των Social Media για προβολή τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα. 4. Η επίδραση του Digital Marketing στην αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία. 5. Online Travel Agencies (OTA) και ο βαθμός εξάρτησης τουριστικών προορισμών από αυτούς. 6. Online κριτικές και σχόλια στον τουρισμό. Μελέτη περίπτωσης: TripAdvisor vs Booking.com. 7. Η χρήση των Social Media από τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και Διεθνώς. 8. Χρήση Ψηφιακών Υπηρεσιών από Δήμους και Περιφέρειες στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. 9. Χρήση του Instagram για Branding και Influencer Marketing. 1. Πώς η φωτογραφία επηρεάζει και επηρεάζεται από την ψηφιακή κοινωνία: Επαγγελματίες φωτογράφοι στο Instagram. 2. Το σύνδρομο FoMO (Fear of Missing Out) και η χρήση του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). 3. Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής ιστοσελίδας για την τουριστική προβολή του κάστρου της Κεφαλονιάς. 4. Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Μελέτη περίπτωσης του theharvardshop.com και δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. 5. Μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής πύλης για την εύρεση κατοικίας από φοιτητές για φοιτητές στα νησιά του Ιονίου Πελάγους 6. Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας για το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. 7. Διαδικτυακή δημοσιογραφία και crowd funding στην Ελλάδα: Πρόταση δημιουργίας νέου μέσου ενημέρωσης για τουρίστες. 8. Συγκριτική μελέτη τεχνολογιών και υπηρεσιών των διαδικτυακών τόπων των τμημάτων με αντικείμενο τα ψηφιακά μέσα και την επικοινωνία.

3 9. Στρατηγικές και τακτικές χωρίς κόστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 1. Πολιτικός λόγος και αμφισβήτηση στην περίοδο των μνημονίων ( ). 2. Το άσεμνο λεξιλόγιο των πρωτοσέλιδων των αθλητικών εφημερίδων και η συμβολή του στον οπαδισμό (χουλιγκανισμό). 3. Ο δικομματισμός (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) μέσα από δημοσιογραφική αντιπαράθεση στις εφημερίδες εθνικής εμβέλειας στην Ελλάδα. 4. Πατριωτισμός και Πατριδοκαπηλία: ιστορική και πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων (FYROM). 5. Η κρίση του Ελληνικού Τύπου και η αναμέτρηση των εκδοτών στο πεδίο του Επαυξημένου Προϊόντος (προσφορές) στο διάστημα Το Facebook ως μέσο επικοινωνίας των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας για ακαδημαϊκά θέματα. 2. Το Facebook ως μέσο επικοινωνίας κατά τον ελεύθερο χρόνο των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας. 3. Εταιρική διακυβέρνηση και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Το ζήτημα της παγκοσμιοποίησης και η ηθική διάσταση του επιχειρείν. 4. Εταιρική διακυβέρνηση και εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ο ρόλος των ΜΜΕ στην ανάπτυξη της ΕΚΕ την τελευταία εικοσαετία στον ελλαδικό χώρο. 5. Η έναρξη της κρίσης και η έκρηξη δημοσιότητας περί αυτοκτονιών στην Ελλάδα από το 2010 έως και το Η αντιστροφή του ονοματεπωνύμου και οι απόψεις των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας αλλά και άλλων φοιτητών τμημάτων σχετικών με την επικοινωνία. 7. Μελέτη της χρήσης του ρήματος «επικοινωνώ» ως μεταβατικού μέσα από αρχεία εικόνας και ήχου ή/και μόνο ήχου ή/και γραπτών κειμένων ανθρώπων της εφαρμοσμένης επικοινωνίας.

4 Μελέτη περίπτωσης: Μέλη του Ινστιτούτου Επικοινωνίας και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδας 8. Μελέτη της χρήσης του ρήματος «επικοινωνώ» ως μεταβατικού μέσα από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές λόγου της ΕΡΤ. 9. Βιβλιογραφική ανασκόπηση σχετικά με την χρήση των emojis στην καθημερινή επικοινωνία. 10. Έρευνα σχετικά με τη χρήση των emojis και τις σχετικές αντιλήψεις των φοιτητών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας συγκριτικά με άλλα Τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου. 11. Γλώσσα, οπτικά σύμβολα και επικοινωνία χθες και σήμερα. 12. Ο πολιτικός τύπος τη δεκαετία Μελέτη περίπτωσης: Εφημερίδα «Αυριανή». ΠΑΝΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗ ΕΡΑΤΩ 1. Digital Media Communication in Tourism. Έρευνα για την χρήση των ψηφιακών μέσων και νέων τεχνολογιών από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ανά νομό. Μελέτη περίπτωσης. 2. Η συμβολή των ΤΠΕ στον τομέα της Υγείας. 3. Ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Μελέτη Περίπτωσης. 4. Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Ελλάδα. 5. Η επίδραση των ΤΠΕ στην καταναλωτική συμπεριφορά στον κλάδο της ένδυσης. Μελέτη Περίπτωσης ZARA. 6. Κόκκινα δάνεια και ελληνική οικονομία. 7. Στρατηγικές επικοινωνίας σε επιχειρήσεις προϊόντων περιποίησης. Μελέτη περίπτωσης. 1. Ανάπτυξη τουριστικής εφαρμογής με το MIT Inventor για λειτουργικά συστήματα Android, με στόχο την τουριστική προβολή ενός τόπου. 2. Χρήση των νέων τεχνολογιών για ανάδειξη τουριστικού περιεχομένου. 3. Αξιολόγηση τουριστικών ιστοσελίδων και εφαρμογών-μελέτη περίπτωσης. 4. Χρήση των τεχνολογιών QR code και NFC tag στις υπηρεσίες του τουρισμού. 5. Xρήση των νέων τεχνολογιών µε στόχο την ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

5 ΠΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1. Η Διερεύνηση των προτιμήσεων των καταναλωτών σε θέματα διαδικτυακών αγορών. 2. Οι στρατηγικές ανάπτυξης μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων που εφαρμόζονται από τουριστικές επιχειρήσεις. Η περίπτωση των τουριστικών επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς. 3. Η αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων από τα μουσεία. Μελέτη περίπτωσης τα μουσεία των Ιονίων νήσων. 4. Συγκριτική αξιολόγηση της αποδοτικότητας των social media εργαλείων που χρησιμοποιούν οι Δήμοι στα Ιόνια Νησιά. 5. Σύγχρονες τάσεις της διαφήμισης. Διαφήμιση μέσω Google και μέσω Facebook. 1. Αξιολόγηση των Κοινωνικών Δικτύων σε σχέση με την επίδρασή τους στο η-επιχειρείν και στη Συμπεριφορά Καταναλωτή. 2. Η επίδραση των Κοινωνικών Δικτύων-Twitter, Instagram, Hashtags και άλλων διαδικτυακών εργαλείων στο τομέα του Τουρισμού. 3. Πληροφοριακά Συστήματα και Διαδικτυακές Υπηρεσίες στον Τουρισμό (e-tourism). Μελέτη Περίπτωσης. 4. Διαδικτυακά Εργαλεία Προβολής Επιχειρήσεων στα Ψηφιακά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μελέτη Περίπτωσης στα Ιόνια Νησιά. 5. E-Marketing και Social Media στις Επιχειρήσεις. Η Περίπτωση του Social Media Manager και η Xρησιμότητά του. 1. Νέα τεχνολογικά εργαλεία στη σύγχρονη δημοσιογραφία: Μελέτη της χρήσης τους από τους έλληνες δημοσιογράφους σε συνδυασμό με τη χρήση των social media ως μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. 2. Μελέτη της αξίας της εμπορικής επωνυμίας σήματος (Brand Equity) και της διαχείρισής της στα social media. 3. Η εμφάνιση του φαινομένου Churnalism (δημοσιογραφία της διαδικτυακής κλοπής) με έμφαση στα ελληνικά online μέσα επικοινωνίας. 4. To φαινόμενο των Fake News στην Ελληνική Ηλεκτρονική και Έντυπη Δημοσιογραφία.

6 5. Αναγνωρισιμότητα Brand μέσα από τεχνικές real time marketing. 6. Ψηφιακή οικονομία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Αξιοποίηση συστημάτων πληρωμής POS και e-shop σε αυτές. ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΣΤΑΜΩ ΚΙΟΥΡΕΞΙΔΟΥ ΜΑΤΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1. Το ηλεκτρονικό εμπόριο και το e - marketing ως εργαλείο εξέλιξης των επιχειρήσεων -Μελέτη περίπτωσης. 2. Τηλεϊατρική και εφαρμογές στην σύγχρονη ιατρική. 3. Τα Social Media και το διαδικτυακό Marketing στις επιχειρησεις. 4. Social Media και η συμβολή τους στον χώρο του αθλητισμού. 1. Νέες τεχνολογίες και εικονική πραγματικότητα στην ψηφιακή τέχνη στην Ελλάδα. 2. Πρόταση σχεδιασμού διαδικτυακής εικονικής έκθεσης για τις προτομές που υπάρχουν στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. 3. Μελέτη και σχεδιασμός υλικού για την προώθηση του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. 4. Η χρήση των τρισδιάστατων γραφικών στη προβολή και την ενημέρωση για τα αξιοθέατα ενός τόπου. 5. Σχεδιασμός και υλοποίηση έντυπου ενημερωτικού μέσου που απευθύνεται στους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου. 1. 5G Verticals: Media, Smart Cities 2. Διαδίκτυο των Πραγµάτων (Internet of Things) - ευκαιρίες και προκλήσεις στον πολιτισμό και τον τουρισμό. 3. Big Data: Πολιτικά πλαίσια και κοινωνικά προβλήµατα 4. EU General Data Protection Regulation (GDPR) - Ετοιµότητα στην Ελλάδα. 5. Ψηφιακό Επιχειρείν και Ελληνική Επαρχία. 6. Ψηφιακά Μέσα - χρήση σε δήμους και περιφέρειες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018 2019 ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ s.polykalas@ionio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-2018 ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ e-mail: s.polykalas@teiion.gr ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ e-mail: g.heliades@gmail.com 1. Διασφάλιση ιδιωτικότητας και προστασία προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-2017 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ / ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ e-mail: s.polykalas@teiion.gr 1. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ 2. Διασφάλιση ιδιωτικότητας και προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-2017 ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 1. Διασφάλιση ιδιωτικότητας και προστασία προσωπικών δεδομένων στη ψηφιακή εποχή. e-mail: s.polykalas@teiion.gr 2. Πνευματικά Δικαιώματα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015-2016 ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ e-mail: s.polykalas@teiion.gr ΗΛΙΑ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ e-mail: g.heliades@gmail.com 1. Το Ψηφιακό Χάσμα (Digital Divide) και οι επιπτώσεις του. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ι (ΔΣΕ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΙ (ΔΣΕ) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ι (ΔΣΕ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΙ (ΔΣΕ) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/9 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ & ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΕΝΔΥΜΑ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ι ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ Η/Υ ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-2015

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-2015 ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014-2015 ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ e-mail: koubarelis@yahoo.com 1. Τουρισμός και Οικονομική Κρίση Η περίπτωση της Ελλάδας 2. Travel Agent Marketing Η περίπτωση της Κεφαλονιάς

Διαβάστε περισσότερα

Economy ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Οι προκλήσεις της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση

Economy ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Οι προκλήσεις της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση + Οι προκλήσεις της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην εκπαίδευση Economy 4.0 - Ψηφιακές Εφαρμογές για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Μάρω Βλαχοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επικοινωνία konidari@teiion.gr ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Πέμπτη 9:00-11:00 Παρασκευή 9:00-11:00

Διαβάστε περισσότερα

Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία

Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ «Εκπαιδευτική Ημερίδα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2017 Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital Footprint in Hospitality Εκπαίδευση, κατάρτιση και υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Βούλγαρης Αριστείδης Αυτόνομο Γραφείο RIS 3 Τρίκαλα, 19 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙAΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ(HRIS)

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙAΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ(HRIS) Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ). ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Αντωνοπούλου Ηρα 3376 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙAΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ(HRIS) Βασιλείου Κωνσταντίνος 3398 3400 3399 επαναγορά

Διαβάστε περισσότερα

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας υπηρεσιες προστιθέμενης αξίας Η σημασία των υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εφευρετική, να καινοτομεί περισσότερο και να αντιδρά καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2008-2009

ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2008-2009 ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2008-2009 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ Σ. ΚΟΥΡΗΣ sotkour@teiion.gr Ι. ΦΑΡΑΚΛΟΥ faraklou@teiion.gr Β. ΠΑΛΙΑΤΣΑ paliatsa@teiion.gr Γ. ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ beriatos@teiion.gr ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011-2012 (Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Δράσης 3 (Δ3): Παραγωγή περιεχομένου για την ψηφιακή υπηρεσία στήριξης των τοπικών μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ Δράσης 3 (Δ3): Παραγωγή περιεχομένου για την ψηφιακή υπηρεσία στήριξης των τοπικών μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ WEB 2.0 / SOCIAL MEDIA / MOBILE TECHNOLOGIES

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011-2012 (Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 3 Αυγούστου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 3 Αυγούστου 2009 Νέες ευκαιρίες για αλλαγή επιχειρηματικού προφίλ των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων μέσα από την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 24η θέση στο

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας στον Τουρισμό (Γ εξάμηνο)

Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας στον Τουρισμό (Γ εξάμηνο) Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας στον Τουρισμό (Γ εξάμηνο) Ακαδ. Έτος 2014-15 e-tourism και internet: Β. Φερεντίνος από το web 2.0 στο web3.0 και m-commerce ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (PL 0114)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (PL 0114) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (PL 0114) Δομή και Περιεχόμενο Μαθήματος Καθηγήτρια Μάρω Βλαχοπούλου Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Πολιτισμικών Δεδομένων

Διαχείριση Πολιτισμικών Δεδομένων Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Διαχείριση Πολιτισμικών Δεδομένων Ενότητα 4: Ανάδειξη πολιτισμικής κληρονομιάς με νέες τεχνολογίες Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με άδεια Creative

Διαβάστε περισσότερα

Διερευνώντας τον ρόλο των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας στο city branding.

Διερευνώντας τον ρόλο των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας στο city branding. Διερευνώντας τον ρόλο των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας στο city branding. Ονοματεπώνυμο: ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: ΒΡΕΧΟΠΟΥΛΟΣ Α. Δεκέμβριος 2014 BRAND ΚΑΙ BRANDING Kotler and Armstrong

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Κεφαλονιά, 22 23 & 29 30 Νοεμβρίου, 6 7 Δεκεμβρίου 2014 Αίθουσες ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Αργοστόλι ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 09:00 12:00 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ/ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Κ Ο Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Ι Δ Ρ Υ Μ Α ( Τ. Ε. Ι. ) Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Τ Μ Η Μ Α Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Σ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Περιεχόμενο Τμήματος

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Περιεχόμενο Τμήματος ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Γνωστικό περιεχόμενο Περιεχόμενο Τμήματος Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καταλαμβάνει σημαντική θέση στο χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ στην «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Προώθηση Τουριστικών Προορισμών»

Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ στην «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Προώθηση Τουριστικών Προορισμών» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ στην «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Προώθηση Τουριστικών Προορισμών» 9 Η Ι ΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΜΕΡΟΣ B Ο ρόλος και

Διαβάστε περισσότερα

Ενθάρρυνση της εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας. Θεσσαλονίκη, 29 Νοεµβρίου 2012

Ενθάρρυνση της εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας. Θεσσαλονίκη, 29 Νοεµβρίου 2012 Ενθάρρυνση της εξωστρεφούς επιχειρηµατικότητας Θεσσαλονίκη, 29 Νοεµβρίου 2012 Θέµατα Οι Κρατικές Ενισχύσεις στην ΚτΠ Α.Ε. Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων σε υλοποίηση Καλό παράδειγµα: δράση digi-lodge 3 Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας: Προτεραιότητες ανά περιοχή παρέμβασης στους τομείς Πολιτισμού-Τουρισμού-Πολιτιστκών/Δημιουργικών Βιομηχανιών

Πίνακας: Προτεραιότητες ανά περιοχή παρέμβασης στους τομείς Πολιτισμού-Τουρισμού-Πολιτιστκών/Δημιουργικών Βιομηχανιών Πίνακας: Προτεραιότητες ανά περιοχή παρέμβασης στους τομείς Πολιτισμού-Τουρισμού-Πολιτιστκών/Δημιουργικών Βιομηχανιών ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ προϊόντων και υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

«ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ»

«ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» «ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» Ονοματεπώνυμο: ΒΛΑΧΟΥ ΣΟΦΙΑ Σειρά: 10 Επιβλέπων Καθηγητής: ΒΡΕΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜ Δεκέμβριος 2013 ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία

Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία Crowdsourcing, Eφαρμογές για τον εμπλουτισμό δημόσιου περιεχομένου Ανοιχτά δεδομένα - Η διάσταση της ανάπτυξης μέσα από ψηφιακή καινοτομία Γιώργος Καραμανώλης, Crowdpolicy, Co-Founder & CTO Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος B εξάμηνο (εαρινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος B εξάμηνο (εαρινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 B εξάμηνο (εαρινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 4 η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η προβολή πολυτελών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η προβολή πολυτελών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Η προβολή πολυτελών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Δομή έρευνας Εισαγωγή Βασικές Έννοιες και Εργαλεία Έρευνας Σχεδιασμός Έρευνας Σκοπός Έρευνας Στρατηγική Έρευνας και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠIΔΟΥ ΑΦΡΟΔIΤΗ ΕΛEΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΑΡΩ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Περιεχόμενα Σημαντικότητα του θέματοςσκοπός Κύριες

Διαβάστε περισσότερα

Α:Γενικά Στοιχεία. ιαβούλευση για τη «Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2020

Α:Γενικά Στοιχεία. ιαβούλευση για τη «Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2020 ιαβούλευση για τη «Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ / ΕΝ ΙΑΜΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ερευνα Γνώµης Επιχειρήσεων (Σεπτ-Οκτ. 2013) Α:Γενικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Σκοπός του project Να προσδιορίσει το ρόλο των DMO, στην προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΙΤΛΟΣ. Διερεύνηση της χρήσης λογισμικού αυτοματισμού γραφείου στο δημόσιο τομέα. 2-3 2-3

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΙΤΛΟΣ. Διερεύνηση της χρήσης λογισμικού αυτοματισμού γραφείου στο δημόσιο τομέα. 2-3 2-3 Α.Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ A/A Αγγελόπουλος Ιωάννης Διερεύνηση της χρήσης λογισμικού αυτοματισμού γραφείου στο δημόσιο τομέα. Αλεξόπουλος Ανδρέας Η εξέλιξη του εργατικού κόστους στην

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία

Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία Αξιοποίηση πολιτιστικής πληροφορίας στον Τουρισμό «ΔΙΑΖΩΜΑ Ζ Γενική Συνέλευση» Βόλος, 21/09/2014 Κώστας Κωνσταντινίδης Πολιτισμός και Ψηφιακή Αειφορία Αξιοποίηση πολιτιστικής

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

Η Συμπεριφορά του Έλληνα Online Καταναλωτή

Η Συμπεριφορά του Έλληνα Online Καταναλωτή . Η Συμπεριφορά του Έλληνα Online Καταναλωτή Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, * Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών *Αντιπρόεδρος του GRECA 1 Καθ. Γ. Δουκίδης,

Διαβάστε περισσότερα

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity. Παράθυρο στη γνώση Ευρυζωνικότητα για όλους Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.gr 0101011011101010000000010101010101 010000101010000101010101010101011111111111010101010101010000001010101010101011111111111110101010101010

Διαβάστε περισσότερα

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Εκτός από τις γνώσεις που απαιτούνται για το ECDL Core και το ECDL Advanced, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θεματικές ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Αθλητισμός και ΜΜΕ: θετικές/αρνητικές επιδράσεις ΜΜΕ Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πύλου-Νέστορος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πύλου-Νέστορος ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλου-Νέστορος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Πύλου-Νέστορος Ενημερώνουμε όλους

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ 4-6 Μαΐου Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2 Περιεχόµενα 4-6 Μαΐου 2018 διακοπές για όλους 02 όλη η Ελλάδα στο Μαρούσι 03 παράλληλες εκδηλώσεις 05 επισκέπτες 05 πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1 η ΔΙΑΛΕΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από απόφαση της ΓΣ του ΤΕΜΕΠ κατά την 15η Οκτωβρίου 2015, ακαδ. έτους το Πρόγραμμα Σπουδών διαμορφώνεται ως εξής: Α Ε Ξ Α Μ Η Ν Ο

Μετά από απόφαση της ΓΣ του ΤΕΜΕΠ κατά την 15η Οκτωβρίου 2015, ακαδ. έτους το Πρόγραμμα Σπουδών διαμορφώνεται ως εξής: Α Ε Ξ Α Μ Η Ν Ο Μετά από απόφαση της ΓΣ του ΤΕΜΕΠ κατά την 15η Οκτωβρίου 2015, ακαδ. έτους 2015-2016 το Πρόγραμμα Σπουδών διαμορφώνεται ως εξής: Α Ε Ξ Α Μ Η Ν Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ [επιλέγονται 5] 1 410114 2 410255 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing A 360 Technology Marketing Agency Ανάγκη Σύγχυση της αγοράς, για την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Π.Ε. Κισσάβου Ελασσόνας Όλυμπος, από το Μύθο και την Ιστορία στην Αειφορική Διαχείριση Διήμερο Σεμινάριο Ενηλίκων Παρασκευή 13 Σάββατο 14 Ιουνίου

Κ.Π.Ε. Κισσάβου Ελασσόνας Όλυμπος, από το Μύθο και την Ιστορία στην Αειφορική Διαχείριση Διήμερο Σεμινάριο Ενηλίκων Παρασκευή 13 Σάββατο 14 Ιουνίου Κ.Π.Ε. Κισσάβου Ελασσόνας Όλυμπος, από το Μύθο και την Ιστορία στην Αειφορική Διαχείριση Διήμερο Σεμινάριο Ενηλίκων Παρασκευή 13 Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Πολιτιστική Διαδρομή Σύνολο επισκέψιμων τόπων σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΑΠ) 10.00-11.00 ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΑΔ4 ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΗΣ ΑΔ4 12.00-13.00 ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ ΑΔ4

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών Καθηγητής Βασιλείου Κωνσταντίνος 3351 1 ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΠΟΠ (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΠΑΑ 2007 2013. Τίτλος: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΠΑΑ 2007 2013. Τίτλος: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΠΑΑ 2007 2013 Τίτλος: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Title: ENHANCEMENT OF EUROPEAN RURAL DEVELOPMENT CAPABILITIES Acronym: ENERDECA ΕΘΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών Αντωνοπούλου Ηρα 3652 Ανάπτυξη εφαρμογής βάσεων δεδομένων με σκοπό την διαχείριση εταιρείας logistics 1 ΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10611 Βασιλείου Κωνσταντίνος 3640 Η επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ Τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1 Η εξωτερική ανάθεση εργασιών και διαδικασιών (Outsourcing) 2 Τα Ελληνικά Συστήματα ERP στο Ελληνικό επιχειρηματικό πεδίο. Έρευνα καταγραφή και παρουσίαση, των ελληνικών εταιριών ERP και των προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε για να σας βρουν, είναι να έχετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό στίγμα. Το δικό σας ηλεκτρονικό στίγμα πόσο ισχυρό είναι;

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε για να σας βρουν, είναι να έχετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό στίγμα. Το δικό σας ηλεκτρονικό στίγμα πόσο ισχυρό είναι; Στην εποχή που ζούμε σχεδόν όλες οι μορφές αναζήτησης γίνονται μέσω του διαδικτύου. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε για να σας βρουν, είναι να έχετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό στίγμα. Το δικό σας ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων.

ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων. ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ιωάννης Οφάκογλου (Managing Director, RISTART) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ρέθυμνο, Κρήτη Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ για πολίτες, επαγγελματίες και εταιρίες Communication through new media Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα Διοίκηση Επικοινωνίας μέσω των Social Media είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΣΤΡΑΤΗΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξιμες Δαπάνες είναι εκείνες που θα ξεκινήσουν μετά την ημερομηνία έγκρισης του Επενδυτικού Σχεδίου.

Επιλέξιμες Δαπάνες είναι εκείνες που θα ξεκινήσουν μετά την ημερομηνία έγκρισης του Επενδυτικού Σχεδίου. ΕΣΠΑ 2007-2013 ΔΡΑΣΗ ICT4Growth Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων που αφορούν Ανάπτυξη και Παροχή Καινοτόμων Προϊόντων & Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας Ημερομηνία Λήξης 1 ου

Διαβάστε περισσότερα

Α1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Α1. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Ταχ. /νση : Αγ. Σπυρίδωνα, 122 43 Αιγάλεω Τηλέφωνο : 210 5385209 Ηµεροµηνία : 21.9.2018 FAX : 210 5385253 Αριθµ. Πρωτοκ.: EMail : marketing@teiath.gr Πληροφορίες : Μ. Παπαµιχαήλ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 Α Ε Ξ Α

Διαβάστε περισσότερα

3 η συνάντηση συμβουλευτικής ομάδας εργασίας Πέμπτη 23/11/ Βασίλης Γογγολίδης Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Πολιτικών & Δράσεων Έρευνας &

3 η συνάντηση συμβουλευτικής ομάδας εργασίας Πέμπτη 23/11/ Βασίλης Γογγολίδης Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Πολιτικών & Δράσεων Έρευνας & 3 η συνάντηση συμβουλευτικής ομάδας εργασίας Πέμπτη 23/11/2017 - Βασίλης Γογγολίδης Δ/νση Σχεδιασμού & Προγραμματισμού Πολιτικών & Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας Περιεχόμενα Γενικά στοιχεία της δράσης ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» Διεξαγωγή: CMR Cypronetwork και CIM Ταυτότητα έρευνας Μέγεθος δείγματος: 400 συνεντεύξεις Ημερομηνία διεξαγωγής: Μάρτιος 2015 Κάλυψη: Επιλογή δείγματος:

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Περιεχόμενα Παρουσίασης Γιατί γαστρονομία; Σκοπός Γαστρονομικά προϊόντα στην τουριστική αγορά Αξιολόγηση γαστρονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Νέες Ευκαιρίες Γιώργος Καραμανώλης, Partner CTO Crowdpolicy Σύμβουλος Πληροφορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Project management

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ. Μελέτη καταναλωτικών προτιμήσεων αλλαντικών. Μελέτη καταναλωτικών προτιμήσεων νωπού γάλακτος.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ. Μελέτη καταναλωτικών προτιμήσεων αλλαντικών. Μελέτη καταναλωτικών προτιμήσεων νωπού γάλακτος. Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ). ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ Βασιλείου Κωνσταντίνος 3518 3517 3519 Μελέτη καταναλωτικών προτιμήσεων αλλαντικών. Μελέτη καταναλωτικών προτιμήσεων νωπού γάλακτος. Μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ. 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΡΕΣ. 1.1 Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων 25 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σας ενημερώνουμε ότι η Γ.Γ.Δ.Β.Μ και Ν.Γ με το υπ' αριθμ. 49688/05-11-2015 σχετικό έγγραφό της, ενέταξε νέα προγράμματα, στα ήδη υλοποιούμενα προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας από τα Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Επεξήγηση. Διδάσκων. Τίτλος Πτυχιακής

Συνοπτική Επεξήγηση. Διδάσκων. Τίτλος Πτυχιακής 1 Κίνητρα Χρήσης του Facebook από τους Έλληνες Χρήστες Το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και στην Ελλάδα είναι το Facebook. Θα διερευνηθούν τα κίνητρα και οι λόγοι για τους οποίους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Ευάγγελος Γρηγορούδης Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείο Κρήτης

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Ευάγγελος Γρηγορούδης Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείο Κρήτης ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ευάγγελος Γρηγορούδης Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείο Κρήτης Περιεχόμενα Προφίλ τουριστικού προϊόντος Κρήτης Σύγχρονες προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2015-16 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΩΔ. ΜΑΘ. ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ/ΟΥΣΑ ΗΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΑΙΘΟΥΣΑ Β ΚΟΙΝΟ ΓΕ 1100

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαλαμίνας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαλαμίνας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Περιεχόμενο και Συμπεριφορά Καταναλωτή στον Τομέα της Ψυχαγωγίας

Ψηφιακό Περιεχόμενο και Συμπεριφορά Καταναλωτή στον Τομέα της Ψυχαγωγίας Ψηφιακό Περιεχόμενο και Συμπεριφορά Καταναλωτή στον Τομέα της Ψυχαγωγίας Ονοματεπώνυμο: Μαγδαληνή Βασιλάκη Σειρά: MSM 8 Επιβλέπων Καθηγητής: Α. Βρεχόπουλος Δεκέμβριος 2011 Σκοπός Έρευνας και Ερευνητικά

Διαβάστε περισσότερα

Άξονας Τοπικής Ανάπτυξης

Άξονας Τοπικής Ανάπτυξης O Πολιτισμός ως Κομβικός Άξονας Τοπικής Ανάπτυξης Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Πολιτικός Επιστήμων Διεθνολόγος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κλεισθένης Πολιτιστικός Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ταχ. Δ/νση : Φιλοσόφων και Τζεβελέκη ΤΚ 31100 Λευκάδα Τηλ.26450-26160

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρητικό πλαίσιο. Επισκόπηση ερευνών. Δημιουργία ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία. Αποτελέσματα μέσω SPSS. Συμπεράσματα.

Θεωρητικό πλαίσιο. Επισκόπηση ερευνών. Δημιουργία ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία. Αποτελέσματα μέσω SPSS. Συμπεράσματα. 1 Κίνητρα Χρήσης του Facebook από τους Έλληνες Χρήστες Το πιο διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο και στην Ελλάδα είναι το Facebook. Θα διερευνηθούν τα κίνητρα και οι λόγοι για τους οποίους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-2013 Α Εξάμηνο 1. Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών 4 6 - Εισαγωγή στον Προγραμματισμό 4 6 2E 3. Μαθηματικός Λογισμός 4 5-4. Γραμμική

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ σε ομάδες Σπουδαστών Καθηγητής Βάσιος 3138 Η πορεία του Δημοσίου Χρέους της Ελλάδας την περίοδο 2009-2016. Εκτιμήσεις - Προβλέψεις. 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10288 ΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 10155

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ & ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ [Χειμερινών εξαμήνων για φοιτητές/τριες επί

Διαβάστε περισσότερα

...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012

...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012 ...Χτίζοντας την Επικοινωνία του Μέλλοντος 24 04-2012 Interactive Νew Media Solution All-in-one marketing-oriented system, το οποίο περιλαμβάνει: Digital Signage & Interactive Touch Screens (Σε σημεία

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Διδάσκων. Τίτλος Πτυχιακής. Κίνητρα Χρήσης του Facebook από τους Έλληνες Χρήστες. Αζαρία Αλμπέρτος

Διδάσκων. Τίτλος Πτυχιακής. Κίνητρα Χρήσης του Facebook από τους Έλληνες Χρήστες. Αζαρία Αλμπέρτος Κίνητρα Χρήσης του Facebook από τους Έλληνες Χρήστες Τρόποι χρήσης του Facebook στην εκπαιδευτική διαδικασία. Απειλές και Κίνδυνοι στην Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα των Ελλήνων Χρηστών του Facebook Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου για την «Έξυπνη πόλη»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου για την «Έξυπνη πόλη» Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου για την «Έξυπνη πόλη» Μοχιανάκης Κωστής Διευθυντής Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Ηρακλείου Πολιτικές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Σαλαμίνας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Σας κάνουμε γνωστό, ότι ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

«Στηρίζουμε τον Ελληνικό Τουρισμό» mygreece.travel

«Στηρίζουμε τον Ελληνικό Τουρισμό» mygreece.travel «Στηρίζουμε τον Ελληνικό Τουρισμό» mygreece.travel EΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2013/2014 Περιεχόμενο Εταιρικό προφίλ... Γιατί Εμάς;... Τουριστικοί Οδηγοί Ελλάδος... Smartphone Εφαρμογές... 02 03 04 06 Ενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

Πτ. Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Msc Πληροφορικής

Πτ. Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Msc Πληροφορικής Πτ. Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Msc Πληροφορικής ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τεχνολογία μας έχει μαγνητίσει και σαγηνεύσει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή Τέτοια καθημερινά παραδείγματα μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ELTRUN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠIΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014 ΠΟΣΟ DIGITAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ MARKETING ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ; Ενώ οι περισσότερες πρωτοπόρες στον κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Το πρόγραμμα αφορά κατάρτιση ανέργων δημοσιογράφων σε εκμάθηση και χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας με πιστοποίηση γνώσεων και

Διαβάστε περισσότερα

«Από την Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ψηφιακή Σύγκλιση»

«Από την Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ψηφιακή Σύγκλιση» «Από την Κοινωνία της Πληροφορίας στην Ψηφιακή Σύγκλιση» ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠ ΚΤΠ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Στο πλαίσιο του ΕΠ ΚτΠ ο Δήμος Ηρακλείου σχεδίασε και υλοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report XTERRA Greece Championship 2015 Η επιτυχία του XTERRA Greece Championship, αποτυπώνεται στους 3 απολογισμούς δημοσιότητας, οι οποίοι αφορούν: Α) στην ανακοίνωση της ημερομηνίας, των εγγραφών, των διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Ψυχαγωγικό Λογισμικό

Ψυχαγωγικό Λογισμικό Ψυχαγωγικό Λογισμικό Δομή Μαθήματος, Περιεχόμενα, Στόχοι Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πληροφορικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Πληροφορικής, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Επίκουρος Καθηγητής Βασίλειος Κομιανός,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΤΠ 61. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ 16/01/2011

ΓΤΠ 61. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ 16/01/2011 ΓΤΠ 61 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ dgiannopoulou@yahoo.gr 16/01/2011 Ως διαφήμιση ορίζεται κάθε απρόσωπη μορφή παρουσίασης και προώθησης ιδεών, αγαθών ή υπηρεσιών με πληρωμή από αναγνωρισμένο εγγυητή ή ανάδοχο

Διαβάστε περισσότερα

THE700 Διαδικτυακή Επικοινωνία (Ζ εξάμηνο) Διδάσκων: Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος Επίκουρος Καθηγητής Χειμερινό εξάμηνο

THE700 Διαδικτυακή Επικοινωνία (Ζ εξάμηνο) Διδάσκων: Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος Επίκουρος Καθηγητής Χειμερινό εξάμηνο THE700 Διαδικτυακή Επικοινωνία (Ζ εξάμηνο) Διδάσκων: Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος Επίκουρος Καθηγητής Χειμερινό εξάμηνο 2015-2016 Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του

Διαβάστε περισσότερα