abistarakis PASS - Σωστή κατασκευή tgz και ονοµασία αρχείων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "abistarakis PASS - Σωστή κατασκευή tgz και ονοµασία αρχείων"

Transcript

1 Στις επόµενες σελίδες µπορείτε να δείτε ενδεικτικούς βαθµούς και σχόλια για το lab1. Επειδή αυτό ήταν το πρώτο εργαστήριο, οι βαθµοί δε θα µετρήσουν (δηλαδή όποιος βαθµολογήθηκε µε fail δε θα πάρει απουσία) αλλά σας τους ανακοινώνουµε για να γνωρίζετε τον τρόπο βαθµολόγησης. Επειδή δεν είναι ακόµα γνωστοί οι αριθµοί µητρώου, οι βαθµοί ανακοινώνονται µε βάση το όνοµα χρήστη σας. Πιθανοί βαθµοί: : Ικανοποιητική δουλειά χωρίς σοβαρά λάθη : Μέτρια δουλειά, χρειάζεται βελτίωση, αλλά είναι προβιβάσιµη Χαµηλής ποιότητας δουλειά ή σοβαρά λάθη στην αποστολή της FAIL: άσκησης που καθιστούν αδύνατη τη διόρθωση. Έχουν σχολιαστεί/βαθµολογηθεί τα παρακάτω: - Θέµα, περιεχόµενο, αποστολή αντιγράφου, σύναψη αρχείου - Συνηµµένο: Κατασκευή φακέλου σύµφωνα µε τις προδιαγραφές, αντιγραφή του lab1.c στο φάκελο, δηµιουργία tgz αρχείου - lab1.c: Ορθότητα προγράµµατος, µορφοποίηση προγράµµατος Αν έχετε κάνει λάθη στις δύο πρώτες κατηγορίες, πηγαίνετε στο εργαστήριο αυτή την εβδοµάδα πριν την Πέµπτη/Παρασκευή, για να κάνετε περισσότερη εξάσκηση. Αν έχετε κάνει λάθη στη µορφοποίηση του προγράµµατος, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα παραδείγµατα των διαλέξεων και στις εξηγήσεις του κ. Αντωνόπουλου σχετικά µε το πώς µορφοποιούµε ένα πρόγραµµα (στοίχιση, κενές γραµµές κτλ.) Σε κάθε περίπτωση, περιµένουµε να µην επαναλαµβάνονται τα ίδια λάθη σε επόµενα εργαστήρια, και να έχετε µια ευχέρεια στη χρήση τερµατικού κτλ. Μην παραλείψετε να µελετήσετε το λεπτοµερές φυλλάδιο για τα βασικά του linux ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ - Το πρόγραµµα C είναι µεν στοιχισµένο, αλλά µε 1560 Α.Γ NO GRADE Δεν ελήφθη άσκηση λόγω έλλειψης κωδικού Α.Τ. Β.Π. NO GRADE Δεν ελήφθη άσκηση λόγω έλλειψης κωδικού Δ.Σ. Ν.Φ. Π.Σ. NO GRADE Δεν ελήφθη άσκηση λόγω έλλειψης κωδικού aanastasiou aargyri abistarakis adiogenous akatara

2 akoroni akritikou akyritsakas alallas amarelas amavrelis anasiou angelo.s.f.p antoumos apapettas apmichalop apolychronou aptheodor astefanidis asyrogiann atsamadias atsantili FAIL - Δεν είχες υπογράψει στο παρουσιολόγιο. Πρόσεχέ το στο µέλλον γιατί αν δεν υπάρχει υπογραφή, µπαίνει απουσία. - Εφόσον είσαι στο τµήµα 3, έπρεπε να γράψεις section3 κι όχι 1 στο θέµα. Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο . - Σωστά διαµορφωµένο - Δεν ακολούθησες σωστά τις οδηγίες για το πακετάρισµα και συµπίεση του φακέλου, και ως αποτέλεσµα το αρχείο tgz που έστειλες δεν περιλαµβάνει το lab1.c. Κατά πάσα πιθανότητα δεν έλεγξες τα περιεχόµενα του αντιγράφου που έστειλες στον εαυτό σου, όπως τονίζουµε στην εκφώνηση. - Δεν είχες υπογράψει στο παρουσιολόγιο. Πρόσεχέ το στο µέλλον γιατί αν δεν υπάρχει υπογραφή, µπαίνει απουσία. - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά καλό είναι να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc). Επίσης, δε χρειάζεται να στέλνεις πολλαπλά . - Σωστή κατασκευή tgz. - Σε ένα πρόγραµµα C είναι καλό να υπάρχει µία κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main. Επίσης, ο κώδικας είναι γενικά πιο ξεκάθαρος αν υπάρχει ένα κενό µετά από κάθε κόµµα (πχ. πριν το age) και γύρω από το =, όπως φαίνεται και στην εικόνα της εκφώνησης. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα., αλλά έχεις µεγάλο κενό από τις γραµµές int age; έως και return 0;. Αρκεί ένα tab (το οποίο βάζει αυτόµατα το Kate). Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα.

3 avasilopoulou aveliskaki aximini aziagkovas caxelos ceffrosynis chpapadopoulou ckaratasios ckefalopoulos ckontomitros cmalakoudi cpapanikolaou cpistis - Το όνοµα του φακέλου έπρεπε να έχει πρώτα το επώνυµό σου και µετά το µικρό. Κατά τα άλλα σωστή η κατασκευή του tgz., αλλά το πρώτο y στην εντολή print έπρεπε να είναι κεφαλαίο. - Δεν κατασκεύασες το φάκελο που ζητήθηκε, ούτε το tgz αρχείο, αλλά έστειλες "σκέτο" το lab1.c Στο µέλλον φρόντισε να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες. Δεν είχαµε καν ιδέα ποιος είσαι (δεδοµένου ότι δε φαίνεται το πραγµατικό σου όνοµα στο gmail) κι απλά µαντέψαµε µε βάση τις υπογραφές που είχαµε για το συγκεκριµένο τµήµα. - Στο µήνυµα της εντολής printf το σωστό είναι \n κι όχι /n. Κατά τα άλλα το πρόγραµµα είναι σωστό. - Είσαι στο τµήµα 2, εποµένως το θέµα του έπρεπε να έχει section2 κι όχι section1. Κατά τα άλλα είναι σωστά διαµορφωµένο., αλλά καλό είναι να αφήνεις µια κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main - Εφόσον είσαι στο τµήµα 3, έπρεπε να γράψεις section3 κι όχι 1 στο θέµα. Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο .. Η στοίχιση είναι εµφανισιακά σωστή, αλλά φαίνεται να µην ακολούθησες σωστά τις οδηγίες για τις ρυθµίσεις του Kate ή να χρησιµοποίησες κάποιον άλλο Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά καλό είναι να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc). Επίσης, δε χρειάζεται να στέλνεις πολλαπλά . - Σωστή κατασκευή tgz. Στο όνοµα του φακέλου βάλε πρώτο το επώνυµό σου και µετά το µικρό. - Σε ένα πρόγραµµα C είναι καλό να υπάρχει µία κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main. Επίσης, ο κώδικας είναι γενικά πιο ξεκάθαρος αν υπάρχει ένα κενό µετά από κάθε κόµµα (πχ. πριν το age) και γύρω από το =, όπως φαίνεται και στην εικόνα της εκφώνησης. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα.

4 csakkas csotiropoulos ctsamour ctsiagkalis cvoutsadakis cxygkos dgeorgiadis dintzeler dipapato dkothona dpanagiot dsergiou dtsiagkalis dtsiamis dvaliantzas dvalkaniotis FAIL, αλλά καλό είναι να αφήνεις µια κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main - Δεν ελήφθη . - Σωστά διαµορφωµένο , εκτός από ένα τυπογραφικό στη λέξη section, στο θέµα. - Λάθος στο θέµα του έπρεπε να είναι ce120 lab1 section1. Κατά τα άλλα σωστά διαµορφωµένο ., αλλά το πρώτο y στην εντολή print έπρεπε να είναι κεφαλαίο. - Το θέµα του έπρεπε να γράφει section5 κι όχι 1, εφόσον είσαι στο τµήµα 5. Κατά τα άλλα το είναι σωστά διαµορφωµένο - Είσαι στο τµήµα 2, εποµένως το θέµα του έπρεπε να έχει section2 κι όχι section1. Κατά τα άλλα είναι σωστά διαµορφωµένο.. Θα προτιµούσαµε το όνοµα του φακέλου να είναι µε λατινικούς κι όχι ελληνικούς χαρακτήρες. - Εφόσον είσαι στο τµήµα 3, έπρεπε να γράψεις section3 κι όχι 5 στο θέµα. Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο . - Σωστή κατασκευή tgz. Στο όνοµα του φακέλου βάλε πρώτο το επώνυµό σου και µετά το µικρό. - Θα προτιµούσαµε το όνοµα του φακέλου να είναι µε λατινικούς κι όχι ελληνικούς χαρακτήρες.

5 dvalouxis dvogiatz ebaxevanis echatzis echioktouridi efragkou efvoulgari FAIL, αλλά το πρώτο y στην εντολή print έπρεπε να είναι κεφαλαίο. - Το πρόγραµµα λειτουργεί, αλλά ο κώδικας είναι γενικά πιο ξεκάθαρος αν υπάρχει ένα κενό µετά από κάθε κόµµα (πχ. πριν το char *argv[]) και γύρω από το =, όπως φαίνεται και στην εικόνα της εκφώνησης. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. Επίσης, θα προτιµούσαµε το όνοµα του φακέλου που κατασκευάζεις να είναι µε λατινικούς κι όχι ελληνικούς χαρακτήρες. - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά δεν έστειλες αντίγραφο στον εαυτό σου (βάζοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc) όπως συστήνουµε., αλλά καλό είναι να αφήνεις µια κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main - Δε µπορούµε να προσπελάσουµε το αρχείο που έστειλες γιατί είναι στο google drive του προσωπικού σου λογαριασµού. Πρέπει να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες του φυλλαδίου. - Καλό είναι να στέλνεις αντίγραφο και στον εαυτό σου (γράφοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc) - Θα προτιµούσαµε το όνοµα του φακέλου να είναι µε λατινικούς κι όχι ελληνικούς χαρακτήρες. egkiastas ekafantaris ekamenou ekanari ekasfiki elamprinidi - Δεν κατασκεύασες το φάκελο που ζητήθηκε, ούτε το tgz αρχείο, αλλά έστειλες "σκέτο" το lab1.c Στο µέλλον φρόντισε να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες. Δεν είχαµε καν ιδέα ποιος είσαι (δεδοµένου ότι δε φαίνεται το πραγµατικό σου όνοµα στο gmail) κι απλά µαντέψαµε µε βάση το µικρό σου και τις υπογραφές που είχαµε για το συγκεκριµένο τµήµα. - Σωστή κατασκευή tgz. Στο όνοµα του φακέλου βάλε πρώτο το επώνυµό σου και µετά το µικρό.

6 epetrianou estathopoulos evairamis fefstratiadis fkondylis gadamakis gathanasop, αλλά θα έπρεπε να είναι µόνο το lab1.c µέσα στο φάκελο., αλλά καλό είναι να αφήνεις µια κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main. Το πρώτο y στην εντολή printf είναι κεφαλαίο. - Όταν στέλνεις την άσκηση, να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας το σου στο πεδίο cc). Κατά τα άλλα το είναι σωστά διαµορφωµένο - Ο τίτλος του έπρεπε να είναι ce120 lab1 section1 - Σε ένα πρόγραµµα C είναι καλό να υπάρχει µία κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main. Επίσης, ο κώδικας είναι γενικά πιο ξεκάθαρος αν υπάρχει ένα κενό µετά από κάθε κόµµα (πχ. πριν το char *argv[]) και γύρω από το =, όπως φαίνεται και στην εικόνα της εκφώνησης. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. Τέλος, ξέχασες το θαυµαστικό στο µήνυµα της εντολής printf. Πρόσεχε να είσαι πιο ακριβής στο µέλλον. Δεν είναι λάθος το πρόγραµµά σου, αλλά δεν είναι κι ακριβώς αυτό που ζητήθηκε, πράγµα που θα είναι σηµαντικό όσο γίνονται πιο µεγάλα και πολύπλοκα τα προγράµµατα.

7 gdrakos getzavel gfakas ggavriil ggkougkoudis ginikolaou giosifidis gipapana gkaisoudis gkalfountzos gkaralis gkaraolanis gkoutsimanis gmargoula gperamatzis gpolychronis gstaras - Το θέµα του είναι λάθος. Λείπει το c από το ce120 κι έπρεπε να έχει section2 εφόσον είσαι στο τµήµα 2. Επίσης, έπρεπε να στείλεις αντίγραφο στον _εαυτό_ σου. Μην ακολουθείς τυφλά τις οδηγίες. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι γράφεις και γιατί, κι αν δεν είσαι σίγουρος, ρώτα.. Στο µέλλον, πρόσεξε να περιλαµβάνονται στο φάκελο µόνο τα αρχεία C που ζητείται να στείλετε., αν και το πρώτο y στο µήνυµα της εντολής printf έπρεπε να είναι κεφαλαίο., αλλά το πρώτο y στην εντολή print έπρεπε να είναι κεφαλαίο. - Σωστά διαµορφωµένο , απλά άφηνε ένα κενό ανάµεσα στις ξεχωριστές λέξεις του θέµατος του ., αλλά το πρώτο y στην εντολή printf έπρεπε να το έχεις κεφαλαίο. - Καλό είναι να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc). - Δεν κατασκεύασες το φάκελο που ζητήθηκε, ούτε το tgz αρχείο, αλλά έστειλες "σκέτο" το lab1.c Στο µέλλον φρόντισε να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες.. Το πρώτο y στην εντολή printf είναι κεφαλαίο.. Στο µέλλον, πρόσεξε να περιλαµβάνονται στο φάκελο µόνο τα αρχεία C που ζητείται να στείλετε. - Είσαι στο τµήµα 2, εποµένως το θέµα του έπρεπε να έχει section2 κι όχι section1 (και κενό µετά το ce120). Κατά τα άλλα είναι σωστά διαµορφωµένο.

8 gstavropoulos gstergiadis gtampasis gtheofil gtsikriteas gtsolakidis gtsoumos gvarras gzakchaios iathanasiadis iathanasiou ibermperoglou ibikogiannis ifasilis ifikaris igoulias, αλλά καλό είναι να υπάρχει µια κενή γραµµή µεταξύ του #include<stdio.h> και του int main - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά δεν έστειλες αντίγραφο στον εαυτό σου (βάζοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc) όπως συστήνουµε. - Το πρόγραµµα λειτουργεί, αλλά ο κώδικας είναι γενικά πιο ξεκάθαρος αν υπάρχει ένα κενό µετά από κάθε κόµµα (πχ. πριν το char *argv[]) και γύρω από το =, όπως φαίνεται και στην εικόνα της εκφώνησης. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. - Σωστά διαµορφωµένο , ήθελε µόνο ένα κενό πριν το section1 στο θέµα του . Τέλος, προσπάθησε να είσαι πιο ακριβής: Το πρώτο y στο µήνυµα της εντολής printf είναι κεφαλαίο.

9 ikavazidis ikokologos ikostikas iliakos ilpapadopoulou imanitaris intzios kchristou kdamaskos kkanellis kkarras kkatsimentes klampropoulos kmaragkos kmavromatis - Είναι καλό να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας το σου στο πεδίο cc). Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο . - Το θέµα του έπρεπε να γράφει section3 κι όχι 1, εφόσον είσαι στο τµήµα 3. Κατά τα άλλα είναι σωστά διαµορφωµένο - Το θέµα του έπρεπε να γράφει section4 κι όχι 1, εφόσον είσαι στο τµήµα 4. Κατά τα άλλα το είναι σωστά διαµορφωµένο - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά στο δεύτερο που έστειλες ξέχασες το αντίγραφο στον εαυτό σου. Διόρθωσε τις ρυθµίσεις του Kate, και φρόντισε να, αλλά στο µέλλον να βάζεις στο φάκελο µόνο τα αρχεία c που ζητάµε., αλλά ένα πρόγραµµα είναι γενικά πιο ξεκάθαρο αν υπάρχει ένα κενό µετά από κάθε κόµµα (πχ. πριν το age). Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. - Το θέµα του έπρεπε να γράφει section4 κι όχι 3, εφόσον είσαι στο τµήµα 4. Κατά τα άλλα το είναι σωστά διαµορφωµένο

10 kmoschos knikolaidis kokatsaros kooikonomou kprantikos kstavridis ktsatsi kvlachas lstamatakis magapakis margkeka miadam mkarafylli mkasimeri mkonstant mkoukoulis msidira msoula FAIL - Έκανες λάθος στη διαδικασία αντιγραφής του lab1.c στο φάκελο και δηµιουργία του tgz αρχείου. Φαίνεται να παρέκαµψες το βήµα κατασκευής του νέου φακέλου και το ακόλουθο πακετάρισµα. Στο µέλλον να ακολουθείς προσεκτικά τις οδηγίες. - Σωστή κατασκευή tgz. Στο όνοµα του φακέλου βάλε πρώτο το επώνυµό σου και µετά το µικρό. - Εφόσον είσαι στο τµήµα 5, έπρεπε να γράψεις section5 κι όχι 1 στο θέµα. Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο . - Ξέχασες να αντιγράψεις το lab1.c στο φάκελο και µάλλον να ελέγξεις το αντίγραφο του για να βεβαιωθείς ότι όλα έχουν σταλεί σωστά. - Το πρόγραµµα δεν είναι στοιχισµένο σωστά. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα., αλλά θα έπρεπε να είναι µόνο το lab1.c µέσα στο φάκελο., αλλά καλό είναι να αφήνεις µια κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main. Το πρώτο y στην εντολή printf είναι κεφαλαίο., αλλά θα έπρεπε να είναι µόνο το lab1.c µέσα στο φάκελο.

11 mzianou ngkourmpatsis nikpappas niliopoulos nkalomoiris nkaradimos nkelepouris nkorkanas nkostakis nloulakis nmaistralis nmazari nmitro npampoukidis npappas nxiradakis nxiromeritis okatopodis okatsonis - Εφόσον είσαι στο τµήµα 5, έπρεπε να γράψεις section5 κι όχι 1 στο θέµα. Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο . - Σωστή κατασκευή tgz αλλά όταν κατασκευάζεις τον φάκελο να γράφεις πρώτα το επώνυµο και κατά προτίµηση σε λατινικούς χαρακτήρες (ακριβώς όπως το παράδειγµα στις οδηγίες) - Γενικά σωστά γραµµένο πρόγραµµα C, αλλά δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στις οδηγίες: στο µήνυµα της εντολής printf το πρώτο y είναι κεφαλαίο και το %d δεν είναι κοληµένο στο are. - Γενικά σωστά γραµµένο πρόγραµµα C, αλλά σου ξέφυγε λίγο η στοίχιση της γραµµής int age; Έπρεπε να υπάρχει tab στην αρχή (όπως και στις επόµενες γραµµές) κι όχι κενά - Το πρόγραµµα C έχει κακή µορφή: Το { έπρεπε να είναι στην ίδια γραµµή µε τη main. Επίσης, είναι µεν στοιχισµένο, αλλά µε δύο κενά αντί για το tab που βάζει αυτόµατα το Kate.

12 papaleka pbrousovana pchatzidamos pchatziio pchristoforou pdimitroulis pgrigoriadis pkarykas pmakrygianni pmaltos pmitsou pnikitakis prafail FAIL - Το πρόγραµµα C έχει κακή µορφή: Το { έπρεπε να είναι στην ίδια γραµµή µε τη main και το int age; να είναι ένα tab πιο "µέσα" στη γραµµή, όπως και οι επόµενες εντολές. Παρόλο που το πρόγραµµα εξακολουθεί να λειτουργεί, έχει µεγάλη σηµασία να ακολουθούνται συγκεκριµένοι κανόνες για τη µορφοποίησή του ώστε να είναι αναγνώσιµο. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. - Δεν ελήφθη . - Το πρόγραµµα δεν είναι στοιχισµένο σωστά. Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα., αλλά καλό είναι να αφήνεις µια κενή γραµµή ανάµεσα στο #include<stdio.h> και στο int main - Δεν έστειλες αντίγραφο στον εαυτό σου όπως ζητούσαν οι οδηγίες (έπρεπε να είχες βάλει τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc). Κατά τα άλλα το είναι σωστά διαµορφωµένο. - Το πρόγραµµα C είναι µεν στοιχισµένο, αλλά µε

13 pvenizeleas rkyriakou sanagnost schristak sdimakopoulos sdrakou skaraiskos skontogiorgis slagaras smichail spanagiot spanousis sprokopiou Επίσης, θα προτιµούσαµε στο όνοµα του φακέλου να έχεις πρώτα το επώνυµο και µετά το µικρό, όπως άλλωστε λένε και οι οδηγίες., αλλά έχεις µεγάλο κενό από τις γραµµές int age; έως και return 0;. Αρκεί ένα tab (το οποίο βάζει αυτόµατα το Kate). Θα µάθετε περισσότερες λεπτοµέρειες στο µάθηµα. - Εφόσον είσαι στο τµήµα 5, έπρεπε να γράψεις section5 κι όχι 1 στο θέµα. Κατά τα άλλα, σωστά διαµορφωµένο .

14 ssimoglou sstamou stkogia stompazi stsantzalis szarzonis szervoudakis tbourchas tchantzakos theopaba tntintou ttokatlidis. Δε χρειαζόταν να συµπεριλάβεις το εκτελέσιµο lab1 στο φάκελο. Μόνο το lab1.c χρειαζόµαστε. - Να διαβάζεις προσεκτικά τις οδηγίες. Έστειλες την άσκησή σου στη λίστα αλληλογραφίας του µαθήµατος, το οποίο σηµαίνει ότι θα την ελάµβανε όλη η τάξη αν δεν είχαµε προλάβει να το µπλοκάρουµε. Η σωστή διεύθυνση για την αποστολή ασκήσεων είναι ce120lab@gmail.com - Η διεύθυνσή σου (όπως και όλες) είναι το όνοµα χρήστη και και Πρόσεξέ το στο µέλλον. Αν γενικά έχεις δυσκολίες µε την έννοια του ζήτα βοήθεια (οι ώρες γραφείου του κ. Αντωνόπουλου είναι στη σελίδα του µαθήµατος) - Δεν κατασκεύασες το φάκελο που ζητήθηκε, ούτε το tgz αρχείο, αλλά έστειλες "σκέτο" το lab1.c Στο µέλλον φρόντισε να ακολουθείς ακριβώς τις οδηγίες. - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά καλό είναι να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc). - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά δεν έστειλες αντίγραφο στον εαυτό σου (βάζοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc) όπως συστήνουµε. - Είσαι στο τµήµα 2, εποµένως το θέµα του έπρεπε να έχει section2 κι όχι section1. Επίσης, είναι καλό να στέλνεις κι ένα αντίγραφο στον εαυτό σου (γράφοντας το σου στο πεδίο cc) - Στο µήνυµα της εντολής printf το σωστό είναι \n κι όχι /n. Κατά τα άλλα το πρόγραµµα είναι σωστό. - Σωστά διαµορφωµένο , απλά άφηνε ένα κενό ανάµεσα στις ξεχωριστές λέξεις του θέµατος του . - Σωστή κατασκευή tgz, αλλά προτιµάµε να έχεις πρώτα το επώνυµο και µετά το µικρό σου στο όνοµα του φακέλου. - Σωστά γραµµένο το πρόγραµµα C εκτός από το τελευταίο } το οποίο έπρεπε να βρίσκεται στην επόµενη γραµµή. Θα µάθετε λεπτοµέρειες στο µάθηµα. - Σωστά διαµορφωµένο , αλλά δεν έστειλες αντίγραφο στον εαυτό σου (βάζοντας τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc) όπως συστήνουµε.

15 vamanola vcharakidas vchristodoulou vchrysoulis vioannidis vmakridis vskouroliakou xegeorgi FAIL Διόρθωσε τις ρυθµίσεις του Kate, και φρόντισε να - Σωστά διαµορφωµένο , απλά άφηνε ένα κενό ανάµεσα στις ξεχωριστές λέξεις του θέµατος του .. Το πρώτο που έστειλες βαθµολογήθηκε µε fail: - Το θέµα του έπρεπε να γράφει section1 κι όχι 3, εφόσον είσαι στο τµήµα 1. - Δεν έστειλες αντίγραφο στον εαυτό σου όπως ζητούσαν οι οδηγίες (έπρεπε να είχες βάλει τη διεύθυνσή σου στο πεδίο cc) - Δεν έβαλες το lab1.c στο φάκελο που περιέγραφαν οι οδηγίες ώστε να κατασκευάσεις το αρχείο tgz, αλλά το έστειλες "σκέτο". - Το πρόγραµµα δεν είναι σωστό γιατί έχεις ξεχάσει το } στην τελευταία γραµµή. Πρέπει πάντα να µεταγλωττίζεις το πρόγραµµα, να διορθώνεις τυχόν λάθη και να το εκτελείς ώστε να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί σωστά. Το δεύτερο που έστειλες είχε διορθωµένα τα παραπάνω λάθη αλλά ήταν εκπρόθεσµο, εποµένως και πάλι βαθµολογήθηκε µε fail.

lab2 -Στην printf να βάζεις \n έτσι ώστε να αλλάζει γραµµή όποτε σου εµφανίζει κάποιο µήνυµα.

lab2 -Στην printf να βάζεις \n έτσι ώστε να αλλάζει γραµµή όποτε σου εµφανίζει κάποιο µήνυµα. Α. Μ. Βαθμός Σχόλιο 1183 lab2 - Πολύ καλή δουλειά κατά τα άλλα 1194 1238 1239 FAIL 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 - πολύ καλό (*υπάρχουν οι τελεστές = ). Ο κώδικας είναι καλά σχολιασµένος -

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Στόχοι Συµβολοσειρές, πίνακες Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1: Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα σε αυτόν ένα φάκελο µε όνοµα

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Στόχοι Συµβολοσειρές, πίνακες Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1: Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα σε αυτόν ένα φάκελο µε όνοµα

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έστειλες την άσκηση 1, και αυτό που έστειλες ήταν σκέτο αρχείο, όχι το tgz που ζητούσε η εκφώνηση.

Δεν έστειλες την άσκηση 1, και αυτό που έστειλες ήταν σκέτο αρχείο, όχι το tgz που ζητούσε η εκφώνηση. Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Οκ 321 PASS -Το σχόλιο στην αρχή του προγράµµατος δεν είναι περιγραφικό. -Προσπάθησε να χρησιµοποιείς πιο περιγραφικά ονόµατα µεταβλητών για να αποφεύγεις και τα πολλά σχόλια στον κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Στόχοι Δοµές ελέγχου (συνθήκες, επαναλήψεις) Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1: Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα σε αυτόν ένα φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Στόχοι Δοµές ελέγχου (συνθήκες, επαναλήψεις) Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1: Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα σε αυτόν ένα φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΜ ή username. Sheet2

ΑΕΜ ή username. Sheet2 ΑΕΜ ή username ΒΑΘΜΟΣ 357 ΣΧΟΛΙΑ - Σωστοί τύποι και περιγραφικά ονόµατα µεταβλητών. Αν το price_euro το είχατε price_euro_liter (όπως κάνατε και µε το price_dollar_gallon) δε θα χρειαζόταν καν διευκρινιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 3ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 3ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Εξάσκηση στη βασική είσοδο / έξοδο Εξάσκηση στη χρήση µεταβλητών Δυαδικοί τελεστές Φορµαρισµένη έξοδος Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1:

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 13ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 13ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Αναδροµή Σηµείωση: Απαγορεύονται static και global µεταβλητές. Πριν ξεκινήσετε Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 6ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 6ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Φορµαρισµένη είσοδος και έξοδος Αριθµητική χαρακτήρων Δοµές ελέγχου Δοµές επανάληψης Πίνακες Πριν ξεκινήσετε Πηγαίνετε στο φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

Sheet3_2. Τα literals (3.0, 1.5, κτλ) πρέπει να ορίζονται ως σταθερές.

Sheet3_2. Τα literals (3.0, 1.5, κτλ) πρέπει να ορίζονται ως σταθερές. AEM LAB2 0001 Δεν είναι στοιχισµένες σωστά οι εντολές µέσα στη main. 0002 Η απόδειξη εκτυπώνεται όλη σε µία γραµµή, όχι όπως ζητά η εκφώνηση: Να χρησιµοποιείς \n στο printf. 0003 0004 Οι µεταβλητές πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: Τρίτη 4/11/2014, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: Τρίτη 4/11/2014, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Προθεσµία: Τρίτη 4/11/2014, 22:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραµµά σας στο χαρτί.

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 6ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 6ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Φορµαρισµένη είσοδος και έξοδος Αριθµητική χαρακτήρων Δοµές ελέγχου Δοµές επανάληψης Πίνακες Πριν ξεκινήσετε Πηγαίνετε στο φάκελο

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 13ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 13ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Αναδροµή Σηµείωση: Απαγορεύονται static και global µεταβλητές. Πριν ξεκινήσετε Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 15/11/09, 23:59

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 15/11/09, 23:59 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2009-20010 Προθεσµία: 15/11/09, 23:59 Στόχοι Χρήση συναρτήσεων Χρήση µονοδιάστατων πινάκων Διαχείριση συµβολοσειρών Φορµαρισµένη έξοδος δεδοµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: Τρίτη 10/11/2015, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: Τρίτη 10/11/2015, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 Προθεσµία: Τρίτη 10/11/2015, 22:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραµµά σας στο χαρτί.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: Πέµπτη 17/12/2015, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: Πέµπτη 17/12/2015, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 Προθεσµία: Πέµπτη 17/12/2015, 22:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραµµά σας πριν

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 5ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 5ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Εξάσκηση στη βασική είσοδο / έξοδο Εξάσκηση στη χρήση μεταβλητών Φορμαρισμένη είσοδος και έξοδος Δομές ελέγχου Δομές επανάληψης

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Στόχοι Τελεστές, σταθερές Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1: Πηγαίνετε στο φάκελο ce120 και κατασκευάστε µέσα σε αυτόν ένα φάκελο µε όνοµα lab2.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 3/12/2018, 23:59

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 3/12/2018, 23:59 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Προθεσµία: 3/12/2018, 23:59 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραµµά σας στο χαρτί. Ίσως

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 9ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 9ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Φορµαρισµένη είσοδος και έξοδος Αλφαριθµητικά Δείκτες Προσοχή: Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση goto. Πριν ξεκινήσετε Πηγαίνετε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LAB 1. Sheet3_2

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LAB 1. Sheet3_2 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ LAB 1 Ασκήσεις που είναι µαρκαρισµένες µε οριακά, δεν είναι επαρκούς ποιότητας για να περάσουν. Ο λόγος που τελικά παίρνουν είναι επειδή αυτό ήταν το πρώτο εργαστήρ και κάποια λάθη και δυσκολίες

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 9ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 9ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Φορμαρισμένη είσοδος και έξοδος Αλφαριθμητικά Δείκτες Προσοχή: Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση goto. Πριν ξεκινήσετε Πηγαίνετε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: 7/1/2014, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: 7/1/2014, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Προθεσµία: 7/1/2014, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης 1 Οδηγίες αποστολής άσκησης Πριν ξεκινήσετε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσμία: Τετάρτη 9/11/2016, 21:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσμία: Τετάρτη 9/11/2016, 21:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Προθεσμία: Τετάρτη 9/11/2016, 21:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε ΟΛΗ την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραμμά σας στο

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Στόχοι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 Δοµές ελέγχου και επανάληψης Μεταβλητές/σταθερές Μορφοποιηµένη έξοδος Ανάπτυξη αλγορίθµων Πριν ξεκινήσετε Βήµα 1: Πηγαίνετε στο

Διαβάστε περισσότερα

lab13grades 449 PASS 451 PASS PASS FAIL 1900 FAIL Page 1

lab13grades 449 PASS 451 PASS PASS FAIL 1900 FAIL Page 1 ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ 449 PASS 451 PASS 476-1733 PASS 1779-1899 FAIL 1900 FAIL Page 1 1901 PASS 1904 PASS 1908 PASS 1909 PASS 1910 - Page 2 1911 PASS 1914 Οριακό PASS 1915 PASS 1926 PASS Page 3 1927 PASS 1928 Οριακό

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 8ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 8 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 8ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 8 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 8 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Φορμαρισμένη είσοδος και έξοδος Πίνακες Αλφαριθμητικά Συναρτήσεις Προσοχή: Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση goto. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσµία: 13/1/13, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσµία: 13/1/13, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Προθεσµία: 13/1/13, 22:00 Περιεχόµενα Διαδικαστικά Εκφώνηση άσκησης (Στάδιο 0, Στάδιο 1, Στάδιο 2, Στάδιο 3, Στάδιο 4, Στάδιο 5) Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

lab2grades - Στη scanf υπολογίζετε τουλάχιστον 5 χαρακτήρες %5.2f προδιαγραφές που ζητούνται στην εκφώνηση. -

lab2grades - Στη scanf υπολογίζετε τουλάχιστον 5 χαρακτήρες %5.2f προδιαγραφές που ζητούνται στην εκφώνηση. - Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ 1375 - Καλή στοίχηση, σωστά ονόµατα µεταβλητών, όµως δεν έχετε δηλώσει ως σταθερές το ΦΠΑ και την τιµή ανά τετραγωνικό µέτρο για τη µοκέτα. - Στη scanf υπολογίζετε τουλάχιστον 5 χαρακτήρες

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 8ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 8 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραμματισμός Ι Εργαστήριο 8ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 8 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 8 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Φορμαρισμένη είσοδος και έξοδος Πίνακες Αλφαριθμητικά Συναρτήσεις Προσοχή: Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση goto. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Σχόλιο. lab3_grades

Βαθμός Σχόλιο. lab3_grades Α. Μ. Βαθμός Σχόλιο 1183 1194 - Το πρόγραµµα πέφτει σε ατέρµονο loop γιατί στο while δεν έχει scanf ώστε να διαβάζει νέα επιλογή, η τιµή της επιλογής δε µπορεί να γίνει ποτέ 5 ή 6 για να τερµατίσει. -

Διαβάστε περισσότερα

lab6grades - Δεν έχετε δηλώσει το βαθµό βάσης ως σταθερά. - Το µήνυµα εισόδου θέλει χαρακτήρα κενού ' ' στο τέλος και όχι TAB '\t'.

lab6grades - Δεν έχετε δηλώσει το βαθµό βάσης ως σταθερά. - Το µήνυµα εισόδου θέλει χαρακτήρα κενού ' ' στο τέλος και όχι TAB '\t'. 00497 PASS - Τα ονόµατα των µεταβλητών θα µπορούσαν να ήταν λίγο πιο περιγραφικά. - Το µήκος του πίνακα θα έπρεπε να δωθεί ως σταθερά πριν τη main µε την εντολή #define SIZE 5 και όχι ως const. - Πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Ποιος πρέπει να ολοκληρώσει αυτή την εργασία? Φοιτητές έτους >=2 που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσμία: 17/1/14, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσμία: 17/1/14, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Προθεσμία: 17/1/14, 22:00 Περιεχόμενα Διαδικαστικά Οδηγίες Αποστολής Εκφώνηση άσκησης (Στάδιο 0, Στάδιο 1, Στάδιο 2, Στάδιο 3, Στάδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσµία: 22/12/2016, 21:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσµία: 22/12/2016, 21:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Προθεσµία: 22/12/2016, 21:00 Διαδικαστικά Η εργασία αυτή µπορεί να γίνει σε οµάδες µέχρι 2 ατόµων. Δεν είναι απαραίτητο να συνεργαστείτε

Διαβάστε περισσότερα

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 4ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Προγραµµατισµός Ι Εργαστήριο 4ο Ακαδ. Έτος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Στόχοι Εξάσκηση στη βασική είσοδο / έξοδο Εξάσκηση στη χρήση µεταβλητών Φορµαρισµένη είσοδος και έξοδος Δοµές ελέγχου Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσμία: Τετάρτη 23/11/2016, 21:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσμία: Τετάρτη 23/11/2016, 21:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Προθεσμία: Τετάρτη 23/11/2016, 21:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραμμά σας στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: 5/12/10, 23:59

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: 5/12/10, 23:59 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011 Προθεσµία: 5/12/10, 23:59 Στόχοι structs Πίνακες Συναρτήσεις Συµβολοσειρές Χρήση µεταβλητών και σταθερών Χρήση τελεστών Χρήση δοµών

Διαβάστε περισσότερα

lab2grades printf("calculus: %.4lf\n", calculus);

lab2grades printf(calculus: %.4lf\n, calculus); lab2b.c:20:2: error: expected ; before print print("calculus: "); ^ printf("calculus:"); 02103 PASS - Απουσία σχολίων στο πρόγραµµα σας. - Τα ονόµατα των µεταβλητών που έχετε επιλέξει είναι περιγραφικά,

Διαβάστε περισσότερα

lab14grades ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ

lab14grades ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ 00497 lab14grades - Σωστός έλεγχος του argc για όλες τις περιπτώσεις. - Θα έπρεπε να καλέσεις τη συνάρτηση strlen_r και στην περίπτωση του κενού string, strlen_r("\0"). - Σωστή χρήση

Διαβάστε περισσότερα

lab3grades - Δεν παραδόθηκε. - Προσπαθήστε να κάνετε την άσκηση στο σπίτι.

lab3grades - Δεν παραδόθηκε. - Προσπαθήστε να κάνετε την άσκηση στο σπίτι. 02103 FAIL προγράµµατος µε κενές γραµµές -Δεν έχετε συµπεριλάβει καθόλου σχόλια!!! -Τα ονόµατα των σταθερών είναι µε ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Επίσης, το 20 και το 1000 έπρεπε να είναι αποθηκευµένα σε σταθερές. - Έχετε

Διαβάστε περισσότερα

lab4grades Παράδοση ασκήσεων: -Όλα καλά Άσκηση 1η: -Σωστή 357 PASS

lab4grades Παράδοση ασκήσεων: -Όλα καλά Άσκηση 1η: -Σωστή 357 PASS ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ -Όλα καλά ΣΧΟΛΙΑ η: -Σωστή 357 PASS η: -Ο κώδικας για την είσοδο του µητρώου πρέπει να δοµηθεί αλλιώς γιατί εµφανίζει λάθος πριν καν δοθεί για πρώτη φορά το µητρώο. -Σωστή στοίχιση, µοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 15/11/10, 23:59

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 15/11/10, 23:59 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011 Προθεσµία: 15/11/10, 23:59 Στόχοι Πίνακες Συναρτήσεις Συµβολοσειρές Χρήση µεταβλητών και σταθερών Χρήση τελεστών Χρήση δοµών ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Τα ονόµατα των φακέλων πρέπει να έχουν το επίθετά σας και όχι τα username που χρησιµοποιείτε στα εργαστήρια.

Τα ονόµατα των φακέλων πρέπει να έχουν το επίθετά σας και όχι τα username που χρησιµοποιείτε στα εργαστήρια. Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Άσκηση 1η - Θα µπορούσατε να κάνετε µία do while για τον έλεγχο της επιλογής και κατά συνέπεια, µια printf/scanf για την επιλογή - ΛΑΘΟΣ: δηλώσατε το τύπο της επιλογής σαν char ενώ θα

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Σχόλια. lab5 PASS PASS PASS PASS PASS. Οριακά PASS - Καλή δουλειά

Βαθμός Σχόλια. lab5 PASS PASS PASS PASS PASS. Οριακά PASS - Καλή δουλειά Α. Μ. Βαθμός Σχόλια 1183 1194 1238 1239 1240 1241 - Καλή δουλειά 1242 1243 1244 1245 - Κακή χρήση συναρτήσεων. Κάνεις τον ίδιο έλεγχο και εντός και εκτός της συνάρτησης. Θα έπρεπε να έχεις βρεί ένα τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 10/11/12, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 10/11/12, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Προθεσµία: 10/11/12, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης 1 Εκφώνηση άσκησης 2 Οδηγίες αποστολής άσκησης Παράρτηµα

Διαβάστε περισσότερα

- Σωστή χρήση του προσδιοριστή const για την σταθερά pi. Καλό θα ήταν επιλέξετε κεφαλαία γράµµατα για το όνοµα της σταθεράς.

- Σωστή χρήση του προσδιοριστή const για την σταθερά pi. Καλό θα ήταν επιλέξετε κεφαλαία γράµµατα για το όνοµα της σταθεράς. ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ - Σωστή χρήση του προσδιοριστή const για την σταθερά p. Καλό θα ήταν επιλέξετε κεφαλαία γράµµατα για το όνοµα της σταθεράς. - Στην printf("enter radius: \n"); ο χαρακτήρας αλλαγής γραµµής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Προθεσµία: 10/12/2014, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ Προθεσµία: 10/12/2014, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 Προθεσµία: 10/12/2014, 22:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραµµά σας πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: 18/12/12, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: 18/12/12, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Προθεσµία: 18/12/12, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης 1 Οδηγίες αποστολής άσκησης Διαδικαστικά Η εργασία

Διαβάστε περισσότερα

LAB1 ΛΥΣΗ. Ευρετήριο απαντήσεων ανά τµήµα: Ευρετήριο απαντήσεων ανά µήνυµα λάθους/προειδοποίησης

LAB1 ΛΥΣΗ. Ευρετήριο απαντήσεων ανά τµήµα: Ευρετήριο απαντήσεων ανά µήνυµα λάθους/προειδοποίησης LAB1 ΛΥΣΗ Ευρετήριο απαντήσεων ανά τµήµα: Τµήµα 1 Τµήµα 2 Τµήµα 3 Τµήµα 4 Τµήµα 5 Ευρετήριο απαντήσεων ανά µήνυµα λάθους/προειδοποίησης error: invalid preprocessing directive #includes error: syntax error

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσµία: 8/1/12, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4. Προθεσµία: 8/1/12, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 Προθεσµία: 8/1/12, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης Οδηγίες αποστολής άσκησης Πριν ξεκινήσετε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Sheet1_2. - Δεν απελευθερώνεις τη δυναµικά δεσµευµένη µνήµη. - Η έξοδος του προγράµµατός σου δεν είναι ακριβώς όπως ζητούσε η άσκηση.

Sheet1_2. - Δεν απελευθερώνεις τη δυναµικά δεσµευµένη µνήµη. - Η έξοδος του προγράµµατός σου δεν είναι ακριβώς όπως ζητούσε η άσκηση. Sheet1_2 AEM 0001 0002 0003 0004 0006 COMMENTS - Segmentation fault λόγω λάθους στην αναδροµή. Δες τη λύση, αλλά προσπάθησε να το ξανακάνεις και στο σπίτι για εξ - Πρόσεχε λίγο τη στοίχιση - Καλή δουλειά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 25/11/12, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 25/11/12, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Προθεσµία: 25/11/12, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης 1 Εκφώνηση άσκησης 2 Οδηγίες αποστολής άσκησης Πριν

Διαβάστε περισσότερα

lab1: Εισαγωγή σε Linux

lab1: Εισαγωγή σε Linux 2016-2017: Προγραµµατισµός 1 - Εργαστήριο 1 1/11 lab1: Εισαγωγή σε Linux Σκοπός του σημερινού εργαστηρίου είναι να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον συγγραφής και εκτέλεσης προγραμμάτων C που θα χρησιμοποιήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Πώς να χρησιμοποιήσετε το Moodle Οδηγός για Φοιτητές/τριες (ΔΕΟ10) του Αριστείδη Χατζή ahatzis@phs.uoa.gr ΣΕΠ ΑΘΗΝΑ-2, Portal Officer ΔΕΟ10 Αυτός ο οδηγός απευθύνεται στις φοιτήτριες και τους φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

lab6grades ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Διαδικαστικά: Όλα οκ.

lab6grades ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Διαδικαστικά: Όλα οκ. ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Διαδικαστικά: Όλα οκ. 449 451 οριακό PASS οριακό PASS, αλλά τα ονόµατα σταθερών γράφονται πάντα µε κεφαλαία για να ξεχωρίζουν. Το max έπρεπε να ήταν MAX. - Ονόµατα µεταβλητών: Καλά, εκτός

Διαβάστε περισσότερα

lab5 -Ο κώδικάς σου είναι σωστός αλλά από εδώ και στο εξής προσπάθησε να βάζεις σχόλια στην µορφή που ζητάει το φυλλάδιο

lab5 -Ο κώδικάς σου είναι σωστός αλλά από εδώ και στο εξής προσπάθησε να βάζεις σχόλια στην µορφή που ζητάει το φυλλάδιο AEM 0001 0002 0003 0004 0005 0006 0007 0008 0009 0012 COMMENTS -Ο κώδικάς σου είναι σωστός αλλά από εδώ και στο εξής προσπάθησε να βάζεις σχόλια στην µορφή που ζητάει το φυλλάδιο commenting_standard.pdf.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 6/11/11, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 6/11/11, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 Προθεσµία: 6/11/11, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης Οδηγίες αποστολής άσκησης Παράρτηµα Α: Ανακατεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Σχόλια. lab6 PASS PASS. - Πολύ καλή δουλειά, αλλά προσπάθησε να κάνεις την άσκηση χρησιµοποιώντας συναρτήσεις από το string.

Βαθμός Σχόλια. lab6 PASS PASS. - Πολύ καλή δουλειά, αλλά προσπάθησε να κάνεις την άσκηση χρησιµοποιώντας συναρτήσεις από το string. Α. Μ. Βαθμός Σχόλια 1183 1194 1238 1239 1240 1241 1242 1243 - Πολύ καλή δουλειά κατά τα άλλα, µπράβο. - Πολύ καλή δουλειά, αλλά προσπάθησε να κάνεις την άσκηση χρησιµοποιώντας συναρτήσεις από το string.h

Διαβάστε περισσότερα

FAIL PASS PASS οριακά

FAIL PASS PASS οριακά AEM 0001 0002 COMMENTS οριακά -Το πρόγραµµά σου δουλεύει λάθος για τις εισόδους: 7 -Δεν έχεις µεριµνήσει για την περίπτωση step=1. Μπορούσες να θεωρήσεις ειδική περίπτωση και να την υλοποιείς σε άλλον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 27/11/11, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2. Προθεσµία: 27/11/11, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012 Προθεσµία: 27/11/11, 22:00 Περιεχόµενα Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Εκφώνηση άσκησης Οδηγίες αποστολής άσκησης Πριν ξεκινήσετε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Sheet1_2. - Δεν υπάρχουν σχόλια συναρτήσεων - Να χρησιµοποιείς πιο περιγραφικά ονόµατα µεταβλητών (και σίγουρα όχι απλούς χαρακτήρες όπως c, d) Page 1

Sheet1_2. - Δεν υπάρχουν σχόλια συναρτήσεων - Να χρησιµοποιείς πιο περιγραφικά ονόµατα µεταβλητών (και σίγουρα όχι απλούς χαρακτήρες όπως c, d) Page 1 AEM 0001 0002 0003 0004 0005 0006 0007 COMMENTS οριακά -Υπολογίζεις λάθος τα στατιστικά. -Δεν βάζεις τα σχόλια µε βάση τις προδιαγραφές του φυλλαδίου. -Πρόσεξε λίγο την στοίχιση σε κάποια σηµεία. - Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 25/11/13, 22:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1. Προθεσµία: 25/11/13, 22:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Προθεσµία: 25/11/13, 22:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε την εκφώνηση προσεκτικά και σχεδιάστε το πρόγραµµά σας στο χαρτί. Για

Διαβάστε περισσότερα

lab13grades Άσκηση 2 -Σωστά απελευθερώνετε ολόκληρη τη λίστα και την κεφαλή

lab13grades Άσκηση 2 -Σωστά απελευθερώνετε ολόκληρη τη λίστα και την κεφαλή ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ 00497 -Δεν ελέγχετε αν η createlist εκτελλέστικε σωστά και δεν τερµατίζετε το πρόγραµµα σε διαφορετική -Σωστά βρίσκετε το σηµείο στο οποίο πρέπει να προστεθεί ο κόµβος. -Σωστά τερµατίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Sheet2 Α.Μ FAIL. οριακό PASS. - Έπρεπε να χρησιµοποιήσετε συναρτήσεις από τη string.h

Sheet2 Α.Μ FAIL. οριακό PASS. - Έπρεπε να χρησιµοποιήσετε συναρτήσεις από τη string.h Α.Μ. 1375 FAIL 1413 1417 1420 1421 FAIL 1422 FAIL 1424 1425 FAIL 1426 FAIL - Πρώτα να ελέγχετε αν η malloc επέστρεψε NULL και µετά να προσπαθείτε να προσπελάσετε τη δεσµευµένη µνήµη - Όταν διαβάζετε string

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: Τετάρτη 7/12/2016, 21:00

ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3. Προθεσµία: Τετάρτη 7/12/2016, 21:00 ΣΕΤ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 3 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Προθεσµία: Τετάρτη 7/12/2016, 21:00 Διαβάστε πριν ξεκινήσετε Διαβάστε όλη την εκφώνηση προσεκτικά πριν ξεκινήσετε να γράφετε κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα

lab7 PASS -Δεν έχεις καθόλου σχόλια! Διάβασε το φυλλάδιο. PASS -Πολύ καλή εργασία µε σωστά και επεξηγηµατικά σχόλια. -Πρόσεξε την στοίχισή σου!

lab7 PASS -Δεν έχεις καθόλου σχόλια! Διάβασε το φυλλάδιο. PASS -Πολύ καλή εργασία µε σωστά και επεξηγηµατικά σχόλια. -Πρόσεξε την στοίχισή σου! AEM 0001 0002 0003 COMMENTS -Δεν έχεις καθόλου σχόλια! Διάβασε το φυλλάδιο. -Πολύ καλή εργασία µε σωστά και επεξηγηµατικά σχόλια. -Πρόσεξε την στοίχισή σου! -Τυπώνεις 1,2,3 αντί για AVAILABLE, RESERVED,

Διαβάστε περισσότερα

lab4grades Παρακαλούµε µη γράφετε σχόλια στα ελληνικά!

lab4grades Παρακαλούµε µη γράφετε σχόλια στα ελληνικά! 02103 - Κατα σύµβαση οι σταθερές είναι δηλωµένες µε ΚΕΦΑΛΑΙΑ - Λάθος χρήση της scanf. Το γεγονός ότι η scanf είναι αρκετά "έξυπνη" δεν σηµαίνει ότι το µοτίβο που χρησιµοποιήσατε είναι σωστό. Έπρεπε να

Διαβάστε περισσότερα

lab5grades Διαδικαστικά: όλα οκ, αλλά καθυστερήσατε στην αποστολή. Να προσέχετε να στέλνετε τις ασκήσεις σας εντός της προθεσµίας.

lab5grades Διαδικαστικά: όλα οκ, αλλά καθυστερήσατε στην αποστολή. Να προσέχετε να στέλνετε τις ασκήσεις σας εντός της προθεσµίας. ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Διαδικαστικά: όλα οκ, αλλά καθυστερήσατε στην αποστολή. Να προσέχετε να στέλνετε τις ασκήσεις σας εντός της προθεσµίας. : 449 οριακό - Λάθος στους υπολογισµούς. Σε κάθε µία επανάληψη

Διαβάστε περισσότερα

lab7: Συμβολοσειρές Συμβολοσειρές Ασφάλεια εισόδου Αναγνωσιμότητα κώδικα (σχόλια, στοίχιση, περιγραφικά ονόματα μεταβλητών, κτλ.)

lab7: Συμβολοσειρές Συμβολοσειρές Ασφάλεια εισόδου Αναγνωσιμότητα κώδικα (σχόλια, στοίχιση, περιγραφικά ονόματα μεταβλητών, κτλ.) 2016-2017: Προγραμματισμός 1 - Εργαστήριο 7 1 /5 Προετοιμασία: lab7: Συμβολοσειρές 1. Πλοηγηθείτε στον κατάλογο ce120 2. Κατασκευάστε μέσα στο ce120 ένα νέο κατάλογο με όνομα lab7 3. Ολοκληρώστε τις ασκήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/ Υ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Ποιος πρέπ ει να ολοκληρώσει αυτή την εργασία? Φοιτητές έτους >2

Διαβάστε περισσότερα

lab1_grades Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ

lab1_grades Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ 1375 1389 1413 1414 1417 FAIL - Πάρα πολύ καλή περιγραφή των σφαλµάτων του κώδικα και των διορθώσεών σας - Το λάθος µε τις παρενθέσεις γύρω από τα σχόλια στη γραµµή radius = 4.5; (/*

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο ΙV: Δείκτες και πίνακες. 4.1 Δείκτες.

Κεφάλαιο ΙV: Δείκτες και πίνακες. 4.1 Δείκτες. Κεφάλαιο ΙV: Δείκτες και πίνακες. 4.1 Δείκτες. Η C, όπως έχουμε αναφέρει, είναι μια γλώσσα προγραμματισμού υψηλού επιπέδου η οποία αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1972 από τον Dennis Ritchie στα AT&T Bell

Διαβάστε περισσότερα

lab5grades ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ

lab5grades ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ 00497 PASS 02103 PASS - Δεν έχει γίνει καθόλου χρήση σταθερών όπως έχουµε ζητήσει να γίνεται για όλες τις σταθερές τιµές. - Υπάρχουν σχόλια αλλά θα µπορούσαν να ήταν πιο επεξηγηµατικά και λίγο περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Προγραµµατισµό. Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ

Εισαγωγή στον Προγραµµατισµό. Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Εισαγωγή στον Προγραµµατισµό Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Συναρτήσεις 19.11.16 Β. Ντουφεξή 2 Προβλήματα: Οσο μεγαλώνουν τα προγράμματα, γίνονται πιο πολύπλοκα.

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις για τις ασκήσεις του lab5

Λύσεις για τις ασκήσεις του lab5 Εισαγωγή Λύσεις για τις ασκήσεις του lab5 Επειδή φάνηκε να υπάρχουν αρκετά προβλήματα σχετικά με τον τρόπο σκέψης για την επίλυση των προβλημάτων του lab5, θα συνοδεύσουμε τις λύσεις με αρκετές επεξηγήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Χειµερινό Εξάµηνο 2013

Χειµερινό Εξάµηνο 2013 Προγραµµατισµός Χειµερινό Εξάµηνο 2013 Προγραµµατισµός Εισαγωγή Περιεχόµενο : γλώσσα προγραµµατισµού: C++ µέθοδοι προγραµµατισµού προγραµµατιστικές αρχές δοµηµένος προγραµµατισµός, αφαιρετικότητα, υλοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

CE 120. Φροντιστήριο 14/10/2011

CE 120. Φροντιστήριο 14/10/2011 CE 120 Φροντιστήριο 14/10/2011 1 Απολογισµός εργαστηρίου Βρείτε το τµήµα σας στη σελίδα του µαθήµατος. Να ξέρετε τον Α.Μ. σας πριν το επόµενο εργαστήριο. Φτιάξτε ένα καλογραµµένο αρχείο σαν το errors.txt

Διαβάστε περισσότερα

scanf() scanf() stdin scanf() printf() int float double %lf float

scanf() scanf() stdin scanf() printf() int float double %lf float Εισαγωγή Στον Προγραµµατισµό «C» Είσοδος Δεδοµένων Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου Τµήµα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Νικόλαος Δ. Τσελίκας Νικόλαος Προγραµµατισµός Δ. Τσελίκας Ι Η συνάρτηση scanf() Η συνάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Χειμερινό Εξάμηνο 2014

Προγραμματισμός Χειμερινό Εξάμηνο 2014 Χειμερινό Εξάμηνο 2014 Εισαγωγή Περιεχόμενο : μέθοδοι προγραμματισμού προγραμματιστικές αρχές δομημένος προγραμματισμός, αφαιρετικότητα, υλοποίηση, έλεγχος, και αποσφαλμάτωση καλές πρακτικές γλώσσα προγραμματισμού:

Διαβάστε περισσότερα

Παράδοση άσκησης: οκ, αλλά προσέξτε τις νέες οδηγίες για την ονοµασία του φακέλου.

Παράδοση άσκησης: οκ, αλλά προσέξτε τις νέες οδηγίες για την ονοµασία του φακέλου. ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ Άσκηση 1: -Σωστά αποτελέσµατα και σωστή έξοδος. -Δεν έχετε περιορισµό στην scanf για την ανάγνωση strings. Δηµιουργείτε το format του string µε χρήση της µεθόδου µε το sprintf αλλά δεν

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Σχόλια. lab PASS 1194 PASS 1238 PASS 1239 PASS

Βαθμός Σχόλια. lab PASS 1194 PASS 1238 PASS 1239 PASS lab7 Α. Μ. Βαθμός Σχόλια 1183 1194 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1246 - Η συνθήκη του do/while είναι λάθος µε αποτέλεσµα να µπορεί ο χρήστης να βάζει στοιχεία περισσότερα του SIZE. - Στην συνθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ Γ'

ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ Γ' ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΜΕΡΟΣ Γ' ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2009-2010 Προθεσµία : ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11/09, 23:59 Στόχοι Οι στόχοι αυτού του τµήµατος της εργασίας είναι: Εισαγωγή κίνησης Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

- Το πρόγραµµα σας δίνει τα αναµενόµενα αποτελέσµατα.

- Το πρόγραµµα σας δίνει τα αναµενόµενα αποτελέσµατα. Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ 1349 FAIL Δεν ελήφθη άσκηση 1482 1556 1559 1562 1563 1565 1566 FAIL - Στην initialize πρέπει να κάνετε έλεγχο αν η malloc αποτυγχάνει για κάθε κλήση της, άρα και για δέσµευση χώρου για

Διαβάστε περισσότερα

lab11 - Να εκτυπώνεις πιο κατατοπιστικά µηνύµατα λάθους. Αν είναι όλα ίδια, δεν είναι ξεκάθαρο ποιο αρχείο έχει πρόβληµα.

lab11 - Να εκτυπώνεις πιο κατατοπιστικά µηνύµατα λάθους. Αν είναι όλα ίδια, δεν είναι ξεκάθαρο ποιο αρχείο έχει πρόβληµα. Α. Μ. Βαθμός Σχόλια 1183 FAIL - Πρώτα ελέγχουµε το argc και µετά κάνουµε προσπάθεια να προσπελάσουµε το argv. - Λάθος στην ανάγνωση του πρώτου αρχείου. Κάθε φορά που κάνεις fgetc διαβάζεις τον επόµενο

Διαβάστε περισσότερα

Mεταγλωττιστές. 4 ο εργαστηριακό μάθημα Λεξική ανάλυση και flex. Θεωρία

Mεταγλωττιστές. 4 ο εργαστηριακό μάθημα Λεξική ανάλυση και flex. Θεωρία Mεταγλωττιστές 4 ο εργαστηριακό μάθημα Λεξική ανάλυση και flex Σκοπός: Το μάθημα αυτό αναφέρεται: στις κανονικές εκφράσεις στην δομή και το περιεχόμενο του αρχείου-εισόδου του flex Γενικά Θεωρία Κατά την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ I, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Ποιος πρέπει να ολοκληρώσει αυτή την εργασία? Φοιτητές έτους >= 2 που

Διαβάστε περισσότερα

lab0: Εισαγωγή σε Linux

lab0: Εισαγωγή σε Linux 2019-2020: Προγραμματισμός 1 - Εργαστήριο 1 1/9 lab0: Εισαγωγή σε Linux Σκοπός του σημερινού εργαστηρίου είναι να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον συγγραφής και εκτέλεσης προγραμμάτων C που θα χρησιμοποιήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Sheet PASS 1426 PASS 1428 PASS. Page 1

Sheet PASS 1426 PASS 1428 PASS. Page 1 Α.Μ. ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ -Δεν εκτελείτε κάποιο loop για το πλήθος των επαναλήψεων που 1413 FAIL θα κληθεί η ανάγνωση και η εγγραφή από το αρχείο. -Το άνοιγµα και κλείσιµο του αρχείου γίνεται σωστά. Έχετε αποστείλει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Σύντομη εισαγωγή στο εργαστήριο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Σύντομη εισαγωγή στο εργαστήριο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Σύντομη εισαγωγή στο εργαστήριο Στο φετινό εργαστήριο του μαθήματος, έχετε τη δυνατότητα να δουλέψετε σε 2 περιβάλλοντα. Ένα σε περιβάλλον UNIX μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης σε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior)

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Να ξεκινάς πάντα απο το κείμενο μέσα στο οποίο βρίσκεται η ιστορία (coursebook), το λεξιλόγιο και η γραμματική

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός Χειμερινό Εξάμηνο 2017

Προγραμματισμός Χειμερινό Εξάμηνο 2017 Χειμερινό Εξάμηνο 2017 Εισαγωγή Μέθοδοι, αρχές προγραμματισμού δομημένος προγραμματισμός, αφαιρετικότητα, υλοποίηση, έλεγχος, και αποσφαλμάτωση, καλές πρακτικές γλώσσα προγραμματισμού: C++ Αλγοριθμική

Διαβάστε περισσότερα

lab3grades οριακό PASS

lab3grades οριακό PASS ΑΕΜ ΒΑΘΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑ - Αποστολή email: διαδικαστικά οκ, αλλά στείλατε την άσκηση µε δέκα λεπτά καθυστέρηση. Στο µέλλον τόσο µεγάλη καθυστέρηση θα είναι λόγος για fail γιατί η άσκηση θα θεωρείται εκπρόθεσµη.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο προγραμματιστικό περιβάλλον ANSI

Εισαγωγή στο προγραμματιστικό περιβάλλον ANSI Εργαστήριο 1ο Εισαγωγή στο προγραμματιστικό περιβάλλον ANSI Σε αυτό το κεφάλαιο θα ασχοληθούμε με την περιγραφή της διαδικασίας μεταγλώττισης ενός προγράμματος C κάνοντας χρήση του μεταγλωττιστή gcc σε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση και δήλωση µαθηµάτων στον Εύδοξο

Πρόσβαση και δήλωση µαθηµάτων στον Εύδοξο Πρόσβαση και δήλωση µαθηµάτων στον Εύδοξο Τι πρέπει να γνωρίζω πριν ξεκινήσω την διαδικασία 1. Να έχω κωδικούς από τον Κέντρο Δικτύου του ΤΕΙ Αθήνας (είναι αυτοί µε τους οποίους έχω πρόσβαση στο ασύρµατο

Διαβάστε περισσότερα

Επανάληψη για τις Τελικές εξετάσεις. (Διάλεξη 24) ΕΠΛ 032: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Επανάληψη για τις Τελικές εξετάσεις. (Διάλεξη 24) ΕΠΛ 032: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Επανάληψη για τις Τελικές εξετάσεις (Διάλεξη 24) Εισαγωγή Το μάθημα EPL032 έχει ως βασικό στόχο την επίλυση προβλημάτων πληροφορικής με την χρήση της γλώσσας προγραμματισμού C. Επομένως πρέπει: Nα κατανοήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΜΕΠΑ Πρακτική Άσκηση Μαθηματικών Β' Φάση. Εργασία πειραματισμού με μαθητή

ΔΙΜΕΠΑ Πρακτική Άσκηση Μαθηματικών Β' Φάση. Εργασία πειραματισμού με μαθητή ΔΙΜΕΠΑ Πρακτική Άσκηση Μαθηματικών Β' Φάση Εργασία πειραματισμού με μαθητή Διδάσκων: Χαράλαμπος Λεμονίδης Φοιτήτρια: Χατζή Κυριακή- Ιωάννα ΑΕΜ: 3659 Εξάμηνο: ΣΤ Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 2. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αλγόριθμος. Αλγόριθμο ονομάζουμε τη σαφή και ακριβή περιγραφή μιας σειράς ξεχωριστών οδηγιών βημάτων με σκοπό την επίλυση ενός προβλήματος.

Αλγόριθμος. Αλγόριθμο ονομάζουμε τη σαφή και ακριβή περιγραφή μιας σειράς ξεχωριστών οδηγιών βημάτων με σκοπό την επίλυση ενός προβλήματος. Αλγόριθμος Αλγόριθμο ονομάζουμε τη σαφή και ακριβή περιγραφή μιας σειράς ξεχωριστών οδηγιών βημάτων με σκοπό την επίλυση ενός προβλήματος. Εντολές ή οδηγίες ονομάζονται τα βήματα που αποτελούν έναν αλγόριθμο.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 14: Συμβουλές προς έναν νέο προγραμματιστή

Κεφάλαιο 14: Συμβουλές προς έναν νέο προγραμματιστή Κεφάλαιο 14: Συμβουλές προς έναν νέο προγραμματιστή Φτάσαμε σιγά σιγά στο τέλος του βιβλίου. Αντί για κάποιον επίλογο σκέφτηκα να συλλέξω κάποια πράγματα που θα ήθελα να πω σε κάποιον ο οποίος αρχίζει

Διαβάστε περισσότερα