6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες"

Transcript

1 6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες Άφιξη στην Αθήνα Tο ιεθνές αεροδρόµιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" βρίσκεται στα Σπάτα, σε απόσταση 33 χιλιοµέτρων νοτιοανατολικά της Αθήνας και εξυπηρετεί όλες τις πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού. Από το αεροδρόµιο, µπορείτε να µεταβείτε εύκολα στο κέντρο της Αθήνας, από τον αυτοκινητόδροµο, ή µε λεωφορείο εξπρές ή µετρό. Κατά τις ώρες αιχµής, οι συµµετέχοντες στη ιάσκεψη θα µπορούν να χρησιµοποιούν τα ειδικά λεωφορεία που θα συνδέουν το αεροδρόµιο µε τα δύο συνεργαζόµενα ξενοδοχεία (Hilton και Caravel): Πέµπτη 6 Μαρτίου (προβλεπόµενες αναχωρήσεις: 13:30 / 14:30 / 15:30 / 16:30 / 17:30 / 18:30 / 19:30 / 20:30 / 21:30): από το αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος προς τα ξενοδοχεία Hilton και Divani Caravel Παρασκευή 7 Μαρτίου (προβλεπόµενες αναχωρήσεις: 11:30 / 12:30 / 13:30 / 14:30 / 15:30) από το αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος προς τα ξενοδοχεία Hilton και Divani Caravel Σάββατο 8 Μαρτίου (12:30): από το Μέγαρο - ιεθνές συνεδριακό κέντρο προς το αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος Σάββατο 8 Μαρτίου (14:00 / 14:30 / 15:00 / 15:30 / 16:00): από τα ξενοδοχεία Hilton και Divani Caravel προς το αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος Σηµεία συνάντησης των επιβατών που χρησιµοποιούν τα ειδικά λεωφορεία: - στην αίθουσα αφίξεων του αεροδροµίου Ελ. Βενιζέλος, Αεροσταθµός B (Schengen) - στον προθάλαµο των ξενοδοχείων Hilton και Divani Caravel - στον προθάλαµο του Μεγάρου - ιεθνούς συνεδριακού κέντρου Αθηνών (MAICC) Η µέση διάρκεια της διαδροµής µε ταξί από το αεροδρόµιο προς το κέντρο της πόλης είναι λεπτά, ανάλογα µε την κίνηση, και κοστίζει περίπου 35. Η γραµµή του λεωφορείου εξπρές X95 (κατεύθυνση Σύνταγµα) εξυπηρετεί το κέντρο της Αθήνας. Η στάση βρίσκεται στο επίπεδο των αφίξεων µεταξύ των εξόδων 4 και 5. Το εισιτήριο κοστίζει 5. Το εισιτήριο δίνει τη δυνατότητα απεριόριστων διαδροµών σε όλα τα δηµόσια µέσα µεταφοράς (συµπεριλαµβανοµένων λεωφορείων και µετρό) για 24 ώρες από την ώρα ακύρωσής του. Στη γραµµή 3 του µετρό, οι συρµοί περνούν ανά 10 λεπτά. Η διαδροµή από το αεροδρόµιο στο κέντρο της πόλης διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κοστίζει 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το δίκτυο δηµόσιων µεταφορών στην Αθήνα, θα βρείτε στην ιστοσελίδα: EL

2 - 2 - Ξενοδοχεία Οι διοργανωτές της ιάσκεψης έχουν δεσµεύσει ορισµένα δωµάτια σε προνοµιακή τιµή σε δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στον συνεδριακό χώρο, και συγκεκριµένα το Hilton Athens (από 129 ανά διανυκτέρευση, συµπεριλαµβανοµένων πρωινού, φόρων και κόστους χρήσης του διαδικτύου) και το Divani Caravel (από 119 ανά διανυκτέρευση, συµπεριλαµβανοµένων πρωινού, φόρων και κόστους χρήσης του διαδικτύου). Όπως αναφέρεται στη σελίδα κρατήσεων, η προθεσµία για κρατήσεις σε ειδική τιµή λήγει στις 5 Φεβρουαρίου 2014 για το ξενοδοχείο Divani Caravel και στις 30 Ιανουαρίου 2014 για το Hilton. Οι κρατήσεις πραγµατοποιούνται µέσω του ηλεκτρονικού συστήµατος κράτησης κάθε ξενοδοχείου. Ύστερα από αυτή την ηµεροµηνία, η κράτησή σας θα εξαρτάται από τα διαθέσιµα δωµάτια των ξενοδοχείων. Hilton Athens Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα Τηλ λεπτά από τον συνεδριακό χώρο Για ηλεκτρονικές κρατήσεις: onalized/a/athhitw-gerca /index.jhtml?WT.mc_id=POG Divani Caravel Βασιλέως Αλεξάνδρου Αθήνα Τηλ.: λεπτά από τον συνεδριακό χώρο Για ηλεκτρονικές κρατήσεις: https://bookings.ihotelier.com/divani- Caravel/bookings.jsp?hotelId=13101&us ertype=grp κωδικός κράτησης: Summit14 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τα ξενοδοχεία στο κέντρο των Αθηνών, παρακαλείστε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ξενοδοχειακού Επιµελητηρίου Ελλάδος:

3 - 3 - Συνεδριακός χώρος Μέγαρο - ιεθνές συνεδριακό κέντρο Αθηνών Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη Αθήνα Η 6η Ευρωπαϊκή διάσκεψη των περιφερειών και των πόλεων θα πραγµατοποιηθεί στο Μέγαρο - ιεθνές συνεδριακό κέντρο Αθηνών (MAICC). Το MAICC βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και µπορείτε να µεταβείτε εύκολα σε αυτό µε το µετρό, µε λεωφορείο ή µε τρόλεϊ. Επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά στα συνεργαζόµενα ξενοδοχεία (Hilton και Caravel). Ο πλησιέστερος σταθµός µετρό στο MAICC είναι ο σταθµός "Μέγαρο Μουσικής" στη γραµµή 3 (γαλάζια γραµµή), που ενώνει το αεροδρόµιο µε το κέντρο της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες, συµβουλευθείτε την ιστοσελίδα του Μετρό της Αθήνας: Τα ακόλουθα λεωφορεία, λεωφορεία εξπρές και τρόλεϊ περνούν και σταµατούν κοντά στο MAICC: - Λεωφορεία: 450, 550, 601, Λεωφορείο: X95 (απευθείας σύνδεση µε το αεροδρόµιο), A5, E6, E7, X14 - Τρόλεϊ: 3, 7, 8, 13 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το δίκτυο δηµόσιων µεταφορών στην Αθήνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα: ΟΙ σύνεδροι µπορούν να χρησιµοποιήσουν ειδικό λεωφορείο: Παρασκευή 7 Μαρτίου (19:30-21:00): από το Megaron Conference Centre προς τα ξενοδοχεία Hilton και Divani Caravel Σάββατο 8 Μαρτίου (8:30 / ώρα 9:00): από τα ξενοδοχεία Hilton και Divani Caravel Hotel προς το Μέγαρο Σάββατο 8 Μαρτίου (12:30): από το Megaron Conference Centre στο αεροδρόµιο Ελευθέριος Βενιζέλος Κατά τη διάρκεια της ιάσκεψης, οι ελληνικές αρχές θα λάβουν ειδικά µέτρα ασφαλείας τόσο στο εσωτερικό όσο και γύρω από το MAICC. Για το λόγο αυτό, παρακαλείστε να έχετε µαζί σας την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας και απόδειξη της εγγραφής σας στη ιάσκεψη όταν φτάσετε στον συνεδριακό χώρο. Προβλέψτε 15 επιπλέον λεπτά για την διαπίστευση και τον έλεγχο ασφαλείας.

4 - 4 - ιευκολύνσεις κατά τη διάρκεια της ιάσκεψης Εγγραφή Το σηµείο εγγραφής θα είναι ανοιχτό την Παρασκευή 7 Μαρτίου µεταξύ 8:00 και 21:00 και το Σάββατο 8 Μαρτίου µεταξύ 8:30 και 13:00. Θα παραλάβετε εκεί το δελτίο συνέδρου. Οφείλετε να διατηρείτε εµφανές ανά πάσα στιγµή το δελτίο συνέδρου κατά τη διάρκεια της ιάσκεψης. Ιµατιοφυλάκιο Στον προθάλαµο του ξενοδοχείου θα υπάρχει φυλασσόµενο ιµατιοφυλάκιο. Σας γνωστοποιούµε ότι το ιµατιοφυλάκιο θα κλείσει το Σάββατο στις 14:00. Αίθουσες συνεδριάσεως Ισόγειο: Muses foyer (κεντρικό σηµείο συνάντησης, έκθεση, εστίαση) και Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (εναρκτήρια συνεδρία και εργαστήριο A την Παρασκευή, και συζήτηση το Σάββατο) Επίπεδο -1: Αίθουσα Νίκου Σκαλκώτα (εργαστήριο B την Παρασκευή) και conference suites (αίθουσες τύπου και αίθουσες εργασίας για τα µέλη) Επίπεδο -2: Banqueting hall (Αίθουσα δεξιώσεων) (αίθουσα συνεδρίασης του Προεδρείου ΕτΠ την Παρασκευή) ιερµηνεία Θα υπάρχει διερµηνεία για όλες τις συνεδρίες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τους γλωσσικούς συνδυασµούς κάθε συνεδρίας περιλαµβάνονται στο πρόγραµµα της ιάσκεψης. Εστίαση Στο Muses foyer θα λειτουργεί συνεχώς αναψυκτήριο για τους συνέδρους. Το βράδυ της Παρασκευής (18:00-21:00), η Περιφέρεια Αττικής θα παραθέσει δεξίωση στους συµµετέχοντες στη ιάσκεψη στην ίδια αίθουσα. WiFi ιατίθεται δωρεάν πρόσβαση WiFi σε όλο το κτίριο και στις αίθουσες συνεδριάσεων (επιλογή: δίκτυο OMMA, δεν υπάρχει κωδικός πρόσβασης) Αίθουσες Εργασίας Οι συµµετέχοντες µπορούν να χρησιµοποιούν τον εξοπλισµό που παρέχεται στην αίθουσα MC3 (conference suites, επίπεδο -1) Ζωντανή διαδικτυακή µετάδοση και µέσα κοινωνικής δικτύωσης Οι κύριες συνεδρίες της ιάσκεψης θα βιντεοσκοπηθούν και θα διατίθενται µέσω της ιστοσελίδας της διάσκεψης Επίσης, θα διατίθεται ζωντανή διαδικτυακή µετάδοση στην ίδια ιστοσελίδα, µε την έναρξη της ολοµέλειας, το εργαστήριο Α την Παρασκευή και τη συζήτηση του Σαββάτου. Για να σχολιάσετε και να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις για τη ιάσκεψη µέσω Twitter, χρησιµοποιήστε την ετικέτα #Euregions.

5 - 5 - Κινηµατογραφήσεις και φωτογραφίσεις Πρέπει να γνωρίζετε ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση τόσο των συνεδριών όσο και των εκδηλώσεων της ιάσκεψης. Οι συµµετέχοντες που δεν επιθυµούν να βιντεοσκοπηθούν ή να φωτογραφηθούν θα πρέπει να ενηµερώσουν εκ των προτέρων τους οργανωτές. Φωτογραφίες και βίντεο θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ιάσκεψης (www.cor.europa.eu/athina2014). Οι συµµετέχοντες µπορούν, ανά πάσα στιγµή, να ζητήσουν τη διαγραφή µιας φωτογραφίας ή του στιγµιότυπου βίντεο όπου εµφανίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες: 6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ Περιφέρεια Αττικής Περισσότερες πληροφορίες ιεύθυνση ηλ. ταχυδροµείου:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Κ. Καραμανλή 12, 546 38 Θεσσαλονίκη Τ: 2310 889244-5, F: 2310 889246 E: diastasi@diastasitravel.gr, W: www.diastasitravel.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Κ. Καραμανλή 12, 546 38 Θεσσαλονίκη Τ: 2310 889244-5, F: 2310 889246 E: diastasi@diastasitravel.gr, W: www.diastasitravel. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΠΑΤΟΣ Σ. Σλήμαν 48 & Λεωφ. Μεσογείων, 115 26 Αμπελόκηποι T/ F: 210 6748561 E: eemh@otenet.gr, W: www.eemh.gr ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος: Γεν. Γραμματέας: Ταμίας:

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κάρτας InterRail 2014. Κατεβάστε την εφαρμογή InterRail Rail Planner App. Είναι δωρεάν και λειτουργεί εκτός σύνδεσης.

Οδηγός κάρτας InterRail 2014. Κατεβάστε την εφαρμογή InterRail Rail Planner App. Είναι δωρεάν και λειτουργεί εκτός σύνδεσης. Οδηγός κάρτας InterRail 2014 Κατεβάστε την εφαρμογή InterRail Rail Planner App. Είναι δωρεάν και λειτουργεί εκτός σύνδεσης. Αγαπητέ ταξιδιώτη της κάρτας InterRail, Επιλέξατε τον ιδανικό τρόπο για να ταξιδέψετε

Διαβάστε περισσότερα

07 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας;

07 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας; 1 Περιεχόμενα 03 Χαιρετισμός Οργανωτικής Επιτροπής 04 Οργάνωση Οργανωτική Επιτροπή 05 Γενικές Πληροφορίες 06 Εγγραφές 07 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας;

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Με την συμβολή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ευρωπαϊκό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο και πρακτική Εναρκτήρια Ημερίδα Αθήνα, 30 Ιουνίου 2012 diamesolavisi.net

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 06 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας;

Περιεχόμενα. 06 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας; 1 Περιεχόμενα 03 Οργάνωση 05 Γενικές Πληροφορίες 05 Εγγραφές 06 Γιατί να γίνεται Χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας; 06 Πλεονεκτήματα Χορηγίας 06 Προβολή Συνεδρίου 07

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1.- ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1.- ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ Όροι και προϋποθέσεις - edreams ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 1 Η χρήση της ιστοσελίδας 2 Λειτουργία της ιστοσελίδας 3 Όροι αγοράς 3.1. Ακυρώσεις και αλλαγές 3.2. Τιµές και όροι πληρωµής 3.3. Επιστροφές χρηµάτων 3.4. Διαβατήριο,

Διαβάστε περισσότερα

6-8. προκαταρκτικό πρόγραμμα. Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών. Ιουνίου 2008 EEMMO

6-8. προκαταρκτικό πρόγραμμα. Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών. Ιουνίου 2008 EEMMO 16 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών EEMMO 6-8 Ιουνίου 2008 Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Κω KICC - Kos International Convention Centre Κως Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Navigation app for iphone/ipad Εγχειρίδιο αναφοράς

TomTom Navigation app for iphone/ipad Εγχειρίδιο αναφοράς TomTom Navigation app for iphone/ipad Εγχειρίδιο αναφοράς Περιεχόμενα Έναρξη 6 Έναρξη TomTom Navigation app for iphone/ipad... 6 Ενημέρωση του TomTom Navigation app for iphone/ipad... 6 Λήψη GPS... 7 Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Προορισµός Hµ Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο 2κλ/νο 1κλ/ν Παιδί. Date 09.09.2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TIMEΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 28η Οκτ. 25-28/10/13 & 26-29/10/13 24-28/10/13

Προορισµός Hµ Αναχωρήσεις Ξενοδοχείο 2κλ/νο 1κλ/ν Παιδί. Date 09.09.2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TIMEΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. 28η Οκτ. 25-28/10/13 & 26-29/10/13 24-28/10/13 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 2103237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr Date 09.09.2013 Αν έχεις

Διαβάστε περισσότερα

Διερμηνεία και μετάφραση για την ΕΥΡΩΠΗ EUROPEAN UNION UNION EUROPEENNE

Διερμηνεία και μετάφραση για την ΕΥΡΩΠΗ EUROPEAN UNION UNION EUROPEENNE Διερμηνεία και μετάφραση για την ΕΥΡΩΠΗ EUROPEAN UNION UNION EUROPEENNE Τι είναι η Διοργανική Επιτροπή Μετάφρασης και Διερμηνείας; Η Διοργανική Επιτροπή Μετάφρασης και Διερμηνείας είναι το φόρουμ συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 1 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

, 24-12-2012 .: , &

, 24-12-2012 .:   , & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 24-12-2012 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. πρωτ.: ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ Ι ΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Προς: ΠΡΟΕ ΡΟ.Σ. ΒΟΛΟΥ Σας διαβιβάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Πληροφορίες 2. Χρονοδιάγραμμα-Θεματολογία 3 Χορηγικές Δραστηριότητες 4. Διαδικασία Συμμετοχής-Οικονομική Πολιτική 10

Γενικές Πληροφορίες 2. Χρονοδιάγραμμα-Θεματολογία 3 Χορηγικές Δραστηριότητες 4. Διαδικασία Συμμετοχής-Οικονομική Πολιτική 10 ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΙΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΙΣ ΔΙΙΑΜΟΝΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 2 Χρονοδιάγραμμα-Θεματολογία 3 Χορηγικές Δραστηριότητες 4 Διαδικασία Συμμετοχής-Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002725801 2015-04-23

15PROC002725801 2015-04-23 Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203830 / Fax: 210 8203831 46, Kefallinias Str., Athens 112 51 Greece. Tel.: (+30) 210 8203830 / Fax: (+30) 210 8203831 E-mail: info@rc.aueb.gr / www.rc.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος: Μέλη: Αθανάσιος Κοβάνης Βασίλειος Κιμισκίδης Κυριάκος Γαργάνης Στυλιανός

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ 1.1. ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ)

1. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ 1.1. ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ) ΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Το γλωσσάριο που ακολουθεί περιέχει ορισµούς σχετικά µε τη συλλογή στατιστικών στοιχείων στον τοµέα του τουρισµού και αποτελεί δηµοσίευση της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, σας καλωσορίζει στο Επιστημονικό Συνέδριο: επείγουσες καταστάσεις στην αίθουσα τοκετών, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Δέσποινα Σ. Γαλανάκη Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Υποβληθείσα για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε μαζί μας

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε μαζί μας ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ Α.Ε. Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε μαζί μας Πρόλογος 1. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. είναι σιδηροδρομική εταιρία μεταφοράς επιβατών και φορτίου.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί και Ειδικοί Όροι

Γενικοί και Ειδικοί Όροι Γενικοί και Ειδικοί Όροι Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More ( Miles & More ) επιβραβεύει την εμπιστοσύνη σας ως πελάτη. To Miles & More προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ Α.Ε. Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε μαζί μας. Πρόλογος

ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ Α.Ε. Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε μαζί μας. Πρόλογος ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ Α.Ε. Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε μαζί μας Πρόλογος 1. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ. είναι σιδηροδρομική εταιρία μεταφοράς επιβατών και φορτίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθ η ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ. www. all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com. Οκτωβριου 2010

Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθ η ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ. www. all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com. Οκτωβριου 2010 Ne w sletter Οκτωβριου 2010 Ενω σ η Ξε ν ο δ ο χ ω ν Αθ η ν ω ν - Ατ τ ι κ η σ Στ α δ ίο υ 24-10564, Αθ ή ν α Τη λ.: 210 3235485 // Fa x:. 210 3235033 www. all-athens-hotels.com e-mail: aha@all-athens-hotels.com

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΛΟΥΒΡΟ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΚΑΘ. ΕΥΤΕΡΑ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΛΟΥΒΡΟ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΚΑΘ. ΕΥΤΕΡΑ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Athens, Greece. Tel: (0030) 211 211 2111, 2103250401-5, Fax: 2103237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Διαβάστε περισσότερα

Όπου ισχύει το σύστημα της Σύμβασης της Βαρσοβίας, μπορούν να ισχύσουν οι ακόλουθοι περιορισμοί ευθύνης:

Όπου ισχύει το σύστημα της Σύμβασης της Βαρσοβίας, μπορούν να ισχύσουν οι ακόλουθοι περιορισμοί ευθύνης: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ Η Σύμβαση του Μόντρεαλ ή το σύστημα της Σύμβασης της Βαρσοβίας, μπορεί να ισχύουν για το ταξίδι σας και οι συμβάσεις αυτές διέπουν και μπορεί να μειώσουν την ευθύνη των αερομεταφορέων

Διαβάστε περισσότερα

χρηματοδότησης οδηγός Ερευνητικών Επιμορφωτικών Έργων Οδηγός Χρηματοδότησης Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας - 1 -

χρηματοδότησης οδηγός Ερευνητικών Επιμορφωτικών Έργων Οδηγός Χρηματοδότησης Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας - 1 - - 1 - Οδηγός Χρηματοδότησης Ερευνητικών Επιμορφωτικών Έργων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας χρηματοδότησης οδηγός - 2 - ΕΛΚΕ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ περιεχόμενα Πρόλογος 1. Κεφάλαιο πρώτο 5 7 9 10 12 Όργανα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Τ.Ε.Ι. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ : ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ : ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Α. Εισαγωγή... 3 Τι είναι η εκπαίδευση εξ αποστάσεως και πώς διεξάγεται... 3 Τι είναι η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση - Περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα