AbuDhabi, DubaiandSharjah. Σας ευχαριστούµε για το ενδιαφέρον σας για την επιχειρηµατική αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AbuDhabi, DubaiandSharjah. Σας ευχαριστούµε για το ενδιαφέρον σας για την επιχειρηµατική αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα."

Transcript

1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ AbuDhabi, DubaiandSharjah Σάββατο 3 Πέµπτη8 Σεπτεµβρίου 2016 Καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής φόρµας συµµετοχής: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστούµε για το ενδιαφέρον σας για την επιχειρηµατική αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα. Ο Σύνδεσµος Βιοµηχανιών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ΕAGLE 1 (European Actions for GlobaLtradE 1), το οποίο χρηµατοδοτείτε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριµένα από το πρόγραµµα COSME ( ), συνδιοργανώνει µε το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο του Λονδίνου, το Εµπορικό Επιµελητήριο των Βρυξελλών, το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο της Ουγγαρίας, το Κέντρο Καινοτοµίας της Λιθουανίας και τον Σύνδεσµο Βιοµηχανιών της Σικελίας την Ευρωπαϊκή Επιχειρηµατική Αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα [AbuDhabi 4/9/2016, Dubai 5-6/9/2016, Sharjah 7/9/2016]. Η επιχειρηµατική αποστολή θα υποστηριχθεί ενεργά από τα Εµπορικά και Βιοµηχανικά Επιµελητήρια του AbuDhabi, του Dubai και του Sharjah. Οι φορείς αυτοί θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων µεταξύ ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων που εδρεύουν στα Αραβικά Εµιράτα, µε στόχο την επίτευξη επιχειρηµατικών συνεργασιών. Τα Η.Α.Ε. είναι ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισµός καθώς έχουν υιοθετήσει ευνοϊκές επενδυτικές πολιτικές για τους ξένους επιχειρηµατίες και ενθαρρύνουν την ιδιοκτησία γης και άυλων περιουσιακών στοιχείων όπως µετοχές. Το Dubai αποτελεί έναν από τους σηµαντικότερους επιχειρηµατικούς και επενδυτικούς προορισµούς κυρίως λόγω της χαµηλής φορολογίας και της πολιτική ανοιχτού εµπορίου που έχει υιοθετήσει. Έχει χαρακτηριστεί ως περιφερειακός κόµβος (regionalhub) για την µέση Ανατολή και την Αφρική. Το Dubai είναι ο 7 ος πιο δηµοφιλής τουριστικός προορισµός παγκοσµίως, ενώ το αεροδρόµιο του Dubai είναι 3 ο παγκοσµίως σε επιβατικό κοινό Επιπλέον, το Dubai έχει αναλάβει την διοργάνωση της Expo 2020 και εποµένως αναµένεται ότι θα διατεθεί προϋπολογισµός της τάξης των $6.9 δις για την κατασκευή των απαιτούµενων υποδοµών.

2 ΠΡΟΣΧΕ ΙΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Date Time Activity tbc Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη Σάββατο 3 Σεπτεµβρίου ΆφιξηAbuDhabi Μεταφορά στοξενοδοχείο Κυριακή 4 Σεπτεµβρίου ευτέρα 5 Σεπτεµβρίου 09:00 11:00 09:00 11:00 14:00 16:00 19:00 Ενηµέρωση από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αγορά των Η.Α.Ε. Γεύµα εργασίας µε το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο του AbuDhabi Συνάντηση εργασίας µε το Επιχειρηµατικό Συµβούλιο Γυναικών του AbuDhabi Αναχώρηση για το Dubai (άφιξη στο ξενοδοχείο) Εκδήλωση µε το Επιχειρηµατικό Συµβούλιο Γυναικών του Dubai Συνάντηση µε Επιχειρηµατικούς φορείςτων Η.Α.Ε. εξίωσηδικτύωσης Τρίτη 6 Σεπτεµβρίου 10:00 16:00 Συναντήσεις B2B που θα διοργανώσει το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο του Dubai Τετάρτη 7 Σεπτεµβρίου Πέµπτη 8 Σεπτεµβρίου tbc tbc Αναχώρηση για το Sharjah Συναντήσεις Β2Β που θα διοργανώσει το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο του Sharjah Αναχώρηση για το Dubai Αναχώρηση από το Dubai ΆφιξηστηΘεσσαλονίκη

3 Συνάντηση Προετοιµασίας για την Επιχειρηµατική Αποστολή Πριν από την διεξαγωγή της επιχειρηµατικής αποστολής θα πραγµατοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη συνάντηση προετοιµασίας µόνο για τους συµµετέχοντες στην αποστολή (ηµεροµηνία και τόπος θα αποσταλούν εγκαίρως).κατά την συνάντηση προετοιµασίας θα παρασχεθούν πληροφορίες σχετικά µε την αγορά στα Η.Α.Ε., λεπτοµέρειες για το πρόγραµµα της αποστολής, καθώς και οτιδήποτε αφορά στις µετακινήσεις και τη διαµονή των συµµετεχόντων στην αποστολή. Μπροσούρα της Επιχειρηµατικής Αποστολής To Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο του Λονδίνου, έχει αναλάβει να ετοιµάσει µπροσούρα η οποία θα περιλαµβάνει πληροφορίες για όλες τις επιχειρήσεις που θα συµµετάσχουν στην Ευρωπαϊκή επιχειρηµατική αποστολή στα Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα. Η Μπροσούρα αυτή θα διανεµηθεί στις επιχειρήσεις των Η.Α.Ε. στο Dubai, AbuDhabi και Sharjah από τα αντίστοιχα τοπικά επιµελητήρια που έχουν αναλάβει να υποστηρίξουν την αποστολή και να οργανώσουν τις συναντήσεις Β2Β µεταξύ ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων. Σ αυτό το πλαίσιο θα θέλαµε να µας αποστείλετε µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου µία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης (300dpi, 4cmx 5cm),η οποία περιλαµβάνει κεφάλι και ώµο του εικονιζόµενου. ικτύωση µε Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις Η αποστολή αυτή έχει ευρωπαϊκό χαρακτήρα και εποµένως αποτελείται από έξι εθνικές αποστολές από την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ουγγαρία και την Λιθουανία. Εποµένως, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συνευρεθούν και να συνοµιλήσουν µε άλλες ευρωπαϊκές (εκτός από τις αραβικές) επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των δεξιώσεων δικτύωσης που συµπεριλαµβάνονται στο πρόγραµµα.

4 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝH ΠΤΗΣH (µε την εταιρεία Etihad) EY90 03 Σεπτεµβρίου από Αθήνα (ATH) προς AbuDhabi (AUH) 14:15-20:25 EY91 08 Σεπτεµβρίου από AbuDhabi (AUH) προς Αθήνα (ATH) 08:20-12:45 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: EUR Στο παραπάνω κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το κόστος του αεροπορικού εισιτήριου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα Σηµειώνουµε ότι το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα µε την ηµεροµηνία ολοκλήρωσης της κράτησης. Για την διευκόλυνση των ελληνικών επιχειρήσεων έχει πραγµατοποιηθεί προ-κράτηση 5 θέσεων στην προτεινόµενη πτήση της Etihad. Οι ενδιαφερόµενοι παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε µε τον ΣΒΒΕ. Θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ιανυκτέρευση στο AbuDhabi Σάββατο 3/9/2016 (1 διανυκτέρευση): Οι συµµετέχοντες στην αποστολή θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο CourtyardbyMarriottWorldTradeCentre ( Κόστος Μονόκλινου ωµατίου: AED (ανά διανυκτέρευση το οποίο περιλαµβάνει πρωϊνό και σύνδεση στο διαδίκτυο) Κόστος ίκλινου ωµατίου: AED (ανά διανυκτέρευση το οποίο περιλαµβάνει πρωϊνό και σύνδεση στο διαδίκτυο) o Το ανωτέρω κόστος περιλαµβάνει δηµοτικούς φόρους (6%) και κόστος παροχής υπηρεσιών (servicecharge 10%) o Ώρα άφιξης από: 3:00µµ ; Ώρα αναχώρησης το αργότερο µέχρι: 12:00 π.µ.

5 Για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων της αποστολής υπάρχει προ-κράτηση 40 δωµατίων στο προαναφερόµενο ξενοδοχείο. Ο κάθε συµµετέχον αναλαµβάνει να κάνει τη σχετική κράτηση δωµατίου το αργότερο µέχρι 03 Αυγούστου Μετά το πέρας της ηµεροµηνίας αυτής δεν ισχύει η προκράτηση των δωµατίων αλλά ούτε και οι προνοµιακές τιµές που προαναφέρθηκαν. Για την πραγµατοποίηση κρατήσεων δωµατίων µπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: Bookyourcorporateratefor Londonchamberofcommerce ιανυκτέρευση στο Dubai Κυριακή 4/9/2016 Πέµπτη 8/9/2015 (4 διανυκτερεύσεις): ιανυκτέρευση στο ξενοδοχείο JWMarriottMarquisHotelDubai ( Κόστος Deluxe Μονόκλινο ωµάτιο: AED (ανά διανυκτέρευσητο οποίο περιλαµβάνει πρωϊνό και σύνδεση στο διαδίκτυο) Κόστος ίκλινου ωµατίου: AED (ανά διανυκτέρευση το οποίο περιλαµβάνει πρωϊνό και σύνδεση στο διαδίκτυο) o Ώρα άφιξης από: 3:00µµ ; Ώρα αναχώρησης το αργότερο µέχρι: 12:00 π.µ. o Το ανωτέρω κόστος περιλαµβάνει δηµοτικούς φόρους (10%) και κόστος παροχής υπηρεσιών (servicecharge 10%) Για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων της αποστολής υπάρχει προ-κράτηση 30 δωµατίων στο προαναφερόµενο ξενοδοχείο Ο κάθε συµµετέχον αναλαµβάνει να κάνει τη σχετική κράτηση δωµατίου το αργότερο µέχρι 01 Ιουλίου Μετά το πέρας της ηµεροµηνίας αυτής δεν ισχύει η προ-κράτηση των δωµατίων αλλά ούτε και οι προνοµιακές τιµές που προαναφέρθηκαν Για την πραγµατοποίηση κρατήσεων δωµατίων µπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: Book your group rate for London Chamber Trade Mission Σαφώς και µπορείτε να τακτοποιήσετε το ταξίδι σας µε όποιον άλλο τρόπο επιθυµείτε, αλλά συνιστάται να µείνετε στα προτεινόµενα ξενοδοχεία της αποστολής, προκειµένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες δικτύωσης

6 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑ Η.Α.Ε Για τις εσωτερικές µετακινήσεις, µεταξύ των πόλεων AbuDhabi, Dubai και Sharjah, των συµµετεχόντων της αποστολής από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα χρησιµοποιηθεί λεωφορείο. Το κόστος του λεωφορείου ανέρχεται στο ποσό των 30 το άτοµο περίπου. To ποσό αυτό ενδέχεται ν αλλάξει ανάλογα µε τον αριθµό των συµµετεχόντων. Το κόστος αυτό δεν περιλαµβάνει τις µετακινήσεις από και προς το αεροδρόµιο. Συγκεκριµένα το κόστος αυτό περιλαµβάνει τις ακόλουθες µετακινήσεις: Κυριακή 4 Σεπτεµβρίου - Μετακίνηση απόabudhabiστοdubai (µέχρι το Ξενοδοχείο) ευτέρα 5 Σεπτεµβρίου Μετακινήσεις στοdubai για να πραγµατοποιηθούν οι συναντήσεις σύµφωνα µε το πρόγραµµα Τρίτη 6 Σεπτεµβρίου Μετακινήσεις που αφορούν τις προγραµµατισµένες συναντήσεις στο Dubai Τετάρτη 7 Σεπτεµβρίου Μετακίνηση από το Dubai στη Sharjah&επιστροφή στοdubai Ταξιδιωτική Ασφάλιση Το παραπάνω αναγραφόµενο κόστος εισιτηρίων δεν περιλαµβάνει ταξιδιωτική ασφάλιση. Σε περίπτωση που κάποιος από τους συµµετέχοντες ενδιαφέρετε, θα µπορούσαµε να σας παραπέµψουµε στο ταξιδιωτικό γραφείο που έχει αναλάβει τα αεροπορικά εισιτήρια της αποστολής, προκειµένου να σας συστήσουν συγκεκριµένο πρόγραµµα ασφάλισης. Σε περίπτωση ακύρωσης της αποστολής για λόγους πέρα από τον έλεγχό µας, ο ΣΒΒΕ δεν αναλαµβάνει καµία ευθύνη για οποιαδήποτε οικονοµική απώλεια µπορεί να υποστείτε. Εµβολιασµός Ο ΣΒΒΕ δεν µπορεί να παρέχει συµβουλευτική υποστήριξη για θέµατα εµβολιασµού. Σας προτείνουµε να επικοινωνήσετε µε τον οικογενειακό σας γιατρό και να ζητήσετε συµβουλή αν χρειάζεται να κάνετε κάποιο εµβόλιο. Έκδοση Βίζας Για επισκέπτες των Η.Α.Ε δεν χρειάζεται η έκδοση VISAS. Το διαβατήριο των επιχειρηµατιών που θα συµµετέχουν θα πρέπει να έχει ισχύ επιπλέον έξι µήνες από την ηµεροµηνία εισόδου στα Η.Α.Ε. Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή θα ενηµερωθείτε σχετικά.

7 Επικοινωνία ρ. Κατερίνα Τζιτζινού ιευθύντρια ιεθνών Σχέσεων Σύνδεσµος Βιοµηχανιών Βορείου Ελλάδος ιεύθυνση: Πλ. Μοριχόβου 1, Θεσσαλονίκη T: , εσ.206 F: Web: Sbbe.gr Facebook: Sbbe.gr CHECKLIST Προκειµένου να συµµετέχετε στην αποστολή αυτή παρακαλούµε όπως µας αποστείλετε τα ακόλουθα µέχρι Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016: 1) Φόρµα συµµετοχής συµπληρωµένη στα ΑΓΓΛΙΚΑ. 2) Φωτογραφία σύµφωνα µε την παραπάνω περιγραφή 3) Προσεκτική συµπλήρωση της παραγράφου µε τίτλο «missionbrochure» η οποία βρίσκεται στη φόρµα συµµετοχής και θα συµπεριληφθεί στην µπροσούρα της αποστολής

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Τετάρτη 6 Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 Διοργάνωση σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ Κυριακή 14 Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 Πλ. Μοριχόβου 1 54625 Θεσσαλονίκη Τ 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΤΕΧΕΡΑΝΗ Κυριακή 14 Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 Πλ. Μοριχόβου 1 54625 Θεσσαλονίκη Τ 2310

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 2 Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 2 Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Β2Β ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ Δευτέρα 2 Παρασκευή 6 2017 Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων Συμμετοχής: 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ [ΤΕΧΕΡΑΝΗ]

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ [ΤΕΧΕΡΑΝΗ] με την υποστήριξη ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ [ΤΕΧΕΡΑΝΗ] Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στο Ιράν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ με την υποστήριξη [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 με την υποστήριξη Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συμμετέχοντες Φορείς Taipei, 20-23

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2015. Δρομολόγια: Ημερομηνία Από Προς Gulf Air Αναχώρηση Άφιξη

Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2015. Δρομολόγια: Ημερομηνία Από Προς Gulf Air Αναχώρηση Άφιξη Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητοί επιχειρηματίες, Κυρίες & Κύριοι, Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αριθ. Πρωτ: 295/ΓΓ/ΒΦ/βφ Το Άραβο-Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ Σάββατο 23 Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΟΚΥΟ 25-26/9, ΠΕΚΙΝΟ 27/9, ΣΑΓΚΑΗ 28/9, ΤΑΙΠΕΙ 29/9 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ με την υποστήριξη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία Τόκυο 25-26

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Κυρίες και Κύριοι, Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας. Κυρίες και Κύριοι, Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, διοργανώνουν επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. Mumbai (21-22 Νοεμβρίου 2016), Bangalore (23-24 Νοεμβρίου 2016), Νέο Δελχί (25-26 Νοεμβρίου 2016)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. Mumbai (21-22 Νοεμβρίου 2016), Bangalore (23-24 Νοεμβρίου 2016), Νέο Δελχί (25-26 Νοεμβρίου 2016) Δευτέρα 21 Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 με την υποστήριξη Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ [MUMBAI BANGALORE

Διαβάστε περισσότερα

Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο 2.745, ,00 Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 2.245, ,00

Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο 2.745, ,00 Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 2.245, ,00 Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιορδανία, Ιράκ και Λίβανο 23 30 Μαρτίου 2018 Αγαπητοί επιχειρηματίες, Κυρίες & Κύριοι, Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ: 34/ΓΓ/ΒΦ/ΜΠ/μπ Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική Αποστολή στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη Ιανουαρίου 2019

Επιχειρηματική Αποστολή στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη Ιανουαρίου 2019 Επιχειρηματική Αποστολή στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη 10-11 Ιανουαρίου 2019 Τον Ιανουάριο του 2017 υπογράφθηκε στην Γενεύη πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/11/2015 1 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30/11/2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Τιμή γιά 2 ατομα Περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων 8/11 24/11 3794 Επι πλέον παροχές 25/11 3703 26/11 3612 27/11 3520 28/11

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 3/ 2015

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 3/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : 3/ 2015 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ µεταφοράς, διατροφής, διαµονής στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ηµοκρατική ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία - Πάδοβα»

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία - Πάδοβα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε Νέα Σμύρνη, 02-12-2015 & Δ.Ε ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 506 Δ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 5 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης».

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης». Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2009 Αριθμ. Πρωτ. 1780 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΘΕΜΑ : 23 Ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι το 23 ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

DUBAI ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

DUBAI ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 22/04 29/04 480 580 560 605 690 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ 19:40-23:50 ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 01:55-04:05 (+1) 22, 29/04 ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ 14:55-19:05 ΜΠΑΧΡΕΙΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 20:10-22:25 ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΜΠΑΧΡΕΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για διεξαγωγή Εκπαιδευτικής Εκδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων, στην Κρήτη.

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για διεξαγωγή Εκπαιδευτικής Εκδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων, στην Κρήτη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ------------ ΣΧΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής στη Ρόδο Κοζάνη : 20-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 862 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Dance Days 6! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες

6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες 6η Ευρωπαϊκή ιάσκεψη Πόλεων και Περιφερειών Πρακτικές πληροφορίες για τους συµµετέχοντες Άφιξη στην Αθήνα Tο ιεθνές αεροδρόµιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" βρίσκεται στα Σπάτα, σε απόσταση 33 χιλιοµέτρων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα...

Περιεχόμενα. Eυχαριστίες...3. Διοργάνωση - Οργάνωση...4. Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5. Πρόσκληση Προέδρου...6. Κύρια Θέματα... Περιεχόμενα Eυχαριστίες...3 Διοργάνωση - Οργάνωση...4 Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή...5 Πρόσκληση Προέδρου...6 Κύρια Θέματα...7 Επιστημονικό Πρόγραμμα...8-10 Γενικές Πληροφορίες...11-14 2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747 ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 3 83440 ΦΑΞ: 3 83747 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το ιοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΤΥΚ σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να αποστέλλετε τις αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 11ο 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Σ. Βαλαβάνη Δνση: Πόντου-Κομνηνών

Διαβάστε περισσότερα

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες

CIEPO-20. Πρακτικές πληροφορίες Πανεπιστήμιο Κρήτης Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου 74100 Ρέθυμνο http://www.history-archaeology.uoc.gr Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών Τ.Θ. 119

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59. ΘΕΜΑ : 67η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59. ΘΕΜΑ : 67η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 29 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59 ΑΠΟ : Εφορεία Εκπαίδευσης ΠΡΟΣ : - Πτυχιούχους ιακριτικού άσους - Σώµα Προσκόπων Κύπρου ΚΟΙΝ. : -Περιφερειακές Εφορείες - Εφόρους Γενικής Εφορείας ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα...

Eυχαριστίες... 3. Διοργάνωση - Οργάνωση... 4. Επιτροπές... 5. Πρόσκληση Προέδρου... 6. Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7. Επιστημονικό Πρόγραμμα... Eυχαριστίες... 3 Διοργάνωση - Οργάνωση... 4 Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Επιτροπές... 5 Πρόσκληση Προέδρου... 6 Κύρια Θέματα Σεμιναρίου... 7 Επιστημονικό Πρόγραμμα... 8-10 Γενικές Πληροφορίες... 11-15 2 Eυχαριστίες

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη)

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στην Ιταλία (Βενετία-Φλωρεντία-Σιέννα-Ρώμη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ----- Tαχ. Δ/νση: Μακρυγιάννη 24

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων. Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Γραφείο Γενικού Τουρισμού Ενοικιάσεις Τουριστικών Λεωφορείων Εθνάρχου Μακαρίου 8, Αφάντου Τ.Κ. 85103 Ρόδος Τηλέφωνο: 2241052035 36 Fax: 2241052037 Email: kbtravel@otenet.gr, www.kbtravel.gr ΡΟΔΟΣ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο o θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 6-10 Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 10Iουλίου 201 Προκαταρκτικο προγραµµα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ευχαριστίες - Χορηγοί Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γενικές πληροφορίες για το Μαλάουι: Πληροφορίες για Κοινότητα & Έργο:... 4

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γενικές πληροφορίες για το Μαλάουι: Πληροφορίες για Κοινότητα & Έργο:... 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές πληροφορίες για το Μαλάουι:... 3 Πληροφορίες για Κοινότητα & Έργο:... 4 Αναλυτικό Πρόγραμμα Ταξιδιού Αλληλεγγύης στο Μαλάουι:... 5 Κόστος ταξιδιού:... 7 Επόμενα Βήματα για τη Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

στην Αίγυπτο για επιχειρηµατικές συναντήσεις Β2Β στο Επιµελητήριο Εµπορίου του Καΐρου και

στην Αίγυπτο για επιχειρηµατικές συναντήσεις Β2Β στο Επιµελητήριο Εµπορίου του Καΐρου και Λεωφ. Κηφισίας 180 182 / 154 51 Νέο Ψυχικό /Αθήνα (4ος όροφος) Τηλ. 210 6711210/ 6773428 (εσωτ. 101)/ Fax: 210 6746577 www.arabhellenicchamber.gr/κεντρικό e mail: mailto:chamber@arabgreekchamber.gr Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: ΕΛΕ_2014_ 6871 Μυτιλήνη, 22 Αυγούστου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7!

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Dance Days 7, Χανιά 2017 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, σας παραθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 23 Απριλίου 2014 ΤΜΗΜΑ: Εμπορίου Αρ. Πρωτ.: 2476 Πληροφορίες: Ε. Ξενάκη Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε τα παρακάτω πολύ προσεκτικά! Αυτό το ταξίδι δεν είναι ένα συνηθισμένο τουριστικό ταξίδι ή ένα ταξίδι αναψυχής, διασκέδασης, ξεκούρασης, ιστορικής

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικές Προτάσεις. Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia

Χορηγικές Προτάσεις. Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Χορηγικές Προτάσεις Ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Αλεξανδρούπολη 20 21 Σεπτεμβρίου 2019 Περιεχόμενα Σελ. Οργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης 3 Θεματολογία 4 Δυνατότητες χορηγίας 5 Σημαντικές παρατηρήσεις -

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.& Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Α.ΜΑΚ. & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ 10/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΦΡΥΝΙΟΥ Πληρ: Μελίνης Σταύρος Δνση: Οφρύνιο Καβάλας 64008

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ - Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΡΩΜΗ - Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 Κάθε Πέμπτη 4 ημέρες ΡΩΜΗ - Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 Στις τιμές περιλαμβάνονται : Αεροπορικά εισιτήρια σύμφωνα με τις παρακάτω πτήσεις, φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ Κοζάνη : 31-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω:

Τα πρακτορεία που θα καταθέσουν προσφορές πρέπει να εξασφαλίζουν τα παρακάτω: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 15-01-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ.: 10 ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΙΒΛΟΥ ΝΑΞΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθμό : 2/ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στο πλαίσιο υλοποίησης του δικτύου MAPS

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθμό : 2/ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στο πλαίσιο υλοποίησης του δικτύου MAPS ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθμό : 2/ 2016 ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ στο πλαίσιο υλοποίησης του δικτύου MAPS ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.300,00 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : URBACT III και ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 25-04-207 Αριθμ. Πρωτ.: 00039 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ. Πέτρου Ράλλη 221 18451 Νίκαια Τηλ :2104250072-4 Fax 2104250078 www.nikaiatravel.gr info@nikaiatravel. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΕΣ ( 16/12/1-9/1/2015 ) ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 30 205 260 350 205 *SUP BOUTIQUE 260 365 205 METROPARK *

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. Το όνομα της χορηγού Εταιρείας θα τυπωθεί στο Τελικό Πρόγραμμα.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ. Το όνομα της χορηγού Εταιρείας θα τυπωθεί στο Τελικό Πρόγραμμα. ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η Έκθεση θα λάβει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής- Μετακίνησης.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής- Μετακίνησης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Π & Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ----- 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ Ταχ.Δ/νση: ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές ΠΡΟΟIΜΙΟ Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με 140 γραφεία σε 92 χώρες. Με στόχο την υποστήριξη, ενίσχυση και ισχυροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) Θεσσαλονίκη, 09-03-017 Αριθμ. Πρωτ.: 000096 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 21-11-2016 Αριθμ. Πρωτ.: 000011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΡΕΑΛ 17 Μαΐου 11 Οκτωβρίου 2015 20 Μαΐου 17 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΡΕΑΛ 17 Μαΐου 11 Οκτωβρίου 2015 20 Μαΐου 17 Ιουνίου 2015 Αγαπητοί Συνεργάτες, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη δραστηριοτήτων της νέας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, της SkyGreece Airlines S.A. Η SkyGreece Airlines είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16-2-2017 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 19 ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Λόγω κωλύματος του πρακτορείου όσον αφορά τη διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 06-03-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000098 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική Αποστολή στη Συρία 05-09 Οκτωβρίου 2009

Επιχειρηματική Αποστολή στη Συρία 05-09 Οκτωβρίου 2009 ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ARAB-HELLENIC CHAMBER OF COMMERCE & DEVELOPMENT Tel.: +30-210-6711210/+30-210-6726882/Fax.:+30-210-6746577 e-mail: chamber@arabgreekchamber.gr / www.arabgreekchamber.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 1 4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 4 th ARAB-HELLENIC ECONOMIC FORUM Athens, 03-04 June, 2015 Υπό την αιγίδα: Εταίρος και Κύριος Χορηγός: Jordan Chamber of Commerce Τίτλος: 35 years of Excellence in

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για κατάθεση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8ο 9/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ Πληρ: Αναστασιάδου Ελένη Δνση: Β.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων: τι είναι;

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων: τι είναι; Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2019 Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων: τι είναι; Ο διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων είναι έλεγχος εισιτηρίων που γίνεται μέσω του διαδικτύου. Η άλλη επιλογή είναι να κάνετε έλεγχο

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας

Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδας & Τουρκίας Προς τους Προέδρους όλων των επιμελητηρίων της χώρας. Αγαπητέ Πρόεδρε, Αθήνα, 9.12.10 Αριθ. Πρωτ.: 3990 Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με την Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων

Διαβάστε περισσότερα

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας

4802/ΙΑ/ Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 ο 12/ΘΕΣΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση Κινητικότητας με σκοπό την Επιμόρφωση μέσω του προγράμματος Erasmus+, ακαδ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση Κινητικότητας με σκοπό την Επιμόρφωση μέσω του προγράμματος Erasmus+, ακαδ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών & Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννινα, 3 Μαρτίου 2017 Αρ. πρωτ. Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Διευθύντρια. Μαρία Γ. Πατραμάνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Διευθύντρια. Μαρία Γ. Πατραμάνη Ηράκλειο 04 / 03 / 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθµός Πρωτοκόλλου: Ταχυδροµική

Διαβάστε περισσότερα

12/4/2012 19/4/2012 (ΠΑΣΧΑ) 11/6/2012 18/6/2012

12/4/2012 19/4/2012 (ΠΑΣΧΑ) 11/6/2012 18/6/2012 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Η Επιτροπή Αφυπηρετησάντων μελών της ΕΤΥΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι η Οργάνωσή μας, μας προσφέρει την ευκαιρία να περάσουμε ευχάριστες διακοπές στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 26/11/2018 Αρ. Πρωτ : 180/Φ10 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ρόδος, 23/11/2015 Αρ. Πρωτ.: 2561 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ. Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση

3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ. Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για τη διοργάνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ 3o ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ Tαχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΣΧΑ / ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ / ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ) : ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 201 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 2ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 2ΚΛΙΝΟ 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 01/2019/ΣΒΒΕ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 01/2019/ΣΒΒΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 01/2019/ΣΒΒΕ Ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Βιομηχανίων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διενεργεί Συνοπτικό Διαγωνισμό με βάση το περιεχόμενο του άρθρου 117 του Ν. 4412/16, για την ανάθεση της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι)

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) A MEMBER OF/RECOGNISED BY Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Muaythai) Αθλητική Ομοσπονδία Μιλήτου 2, Αργυρούπολη Τ.Κ. 16451 Τηλ: 2109603031 Email: pmf@pmf.gr Παγκόσμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) 6o χλμ. Χαριλάου-Θέρμης 5700 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 2-09-206 Αρ. Πρωτ.: 339/2-09-206 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2014

KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2014 KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 2014 Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το υπό αναφορά Πρόγραμμα έχει σαν στόχο

Διαβάστε περισσότερα

Μόσχα - Αγία Πετρούπολη SLAVYANSKAYA RADISSON ή MARRIOTT TVERSKAYA Ξενοδοχεία 4* στη Μόσχα. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) VEDENSKY Ξενοδοχεία 4* στην Αγία Πετρούπολη

Μόσχα - Αγία Πετρούπολη SLAVYANSKAYA RADISSON ή MARRIOTT TVERSKAYA Ξενοδοχεία 4* στη Μόσχα. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) VEDENSKY Ξενοδοχεία 4* στην Αγία Πετρούπολη Τιμές-Αναχ/σεις από Θεσ/νίκη Τελευταία ενημέρωση τιμοκαταλόγου - 31/10/2017. Οι τιμές Early booking ισχύουν βάση τιμοκαταλόγου. Περίοδος Χριστούγεννα Πόλη αναχώρησης Θεσσαλονίκη Διάρκεια 8 ημέρες Διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ+ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ+ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ+ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ρόδος, 30/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 2389 Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2 ο ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

- Επιταγές αξίας 100 / ζευγάρι για εκδρομές στο Ντουμπάι διοργάνωσης SIGMA TRAVEL.

- Επιταγές αξίας 100 / ζευγάρι για εκδρομές στο Ντουμπάι διοργάνωσης SIGMA TRAVEL. Λεοφόρος Ηρακειδων, RHODESLAND +30 22410 71222 Φαξ:+30 22410 96697 e-mail :sigmatravel @gmail.com www. Sigma-travel.gr Kεντρικό κατάστημα : εμπορικό κέντρο Tηλ:+30 22410 90049, ΠΡΟΣ YΠΟΨΗ ΘΕΜΑ :ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών

Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών Κανονισμός Υπηρεσιακών Ταξιδιών To Ε.Ι.Ε καλύπτει το κόστος των μετακινήσεων του προσωπικού του καθώς και των συνεργατών του εφόσον μετακινούνται κατ εντολή του Ιδρύματος, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 30 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 30 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 30 OΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Double Tree by Hilton North Coast Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Garden view Pool view 1/4-30/6 1,205 100 11/6-31/7 1/9-31/10 1,299

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΣΗ Π.&. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ /ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ» Ταχ. /νση : Πλαστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Νοταρά 34 Τ.Κ.: 20400, Ξυλόκαστρο Τηλέφωνα: 27430 29087, 27430-29088

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ROYAL JORDANIAN TEΤΑΡΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ. EGYPT AIR ή QATAR ή ETIHAD ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ROYAL JORDANIAN TEΤΑΡΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ. EGYPT AIR ή QATAR ή ETIHAD ΤΡΙΤΗ/ΠΕΜΠΤΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΣΑΒΒΑΤΟ Για πληροφορίες & κρατήσεις: Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 12A Νέο Λιμάνι 49100 Κέρκυρα Τηλ: (+30) 210 45005 Fax: (+30) 210 45005 e-mail: info@kingtravel.gr Web : www. kingtravel.gr ΕΚΔΟΣΗ : 02/05/12 DUBAI 4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ-ΒΟΣΠΟΡΟΣ -- ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΛΙΝΕΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ 655 935 75 550 720 60 550 720 60 5 09-13/0/2015 10-1/0/2015 15-19/0/2015 INNPERA * 525 675 55 AVANTGARDE * 525 675 55 METROPARK * 525 675 55 525

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πολιτική Παροχής Φιλοξενίας σε ξένες αθλητικές ομάδες, ομίλους και συνδέσμους για προπόνηση και προετοιμασία στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ενισχύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Γενικά Ο επαγγελματικός τουρισμός αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου, αυτού των εναλλακτικών μορφών τουρισμού Οι εναλλακτικές μορφές, υιοθετήθηκαν για να δημιουργηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της οργάνωσης και διεκπεραίωσης του ταξιδιωτικού προγράμματος στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της οργάνωσης και διεκπεραίωσης του ταξιδιωτικού προγράμματος στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ Ντουμπάι 4νύχτες/5 ημέρες : 07-11 Μαίου 2016 Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα της οργάνωσης και διεκπεραίωσης του ταξιδιωτικού προγράμματος στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού.

Διαβάστε περισσότερα