ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2011

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2011"

Transcript

1 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΡΤΣΟΣ (5 Λύκειο Βύρωνα) Ο Αλέξανδρος είναι 17 χρονών και απόφοιτος της 2ας Λυκείου, στο 5 ο Λύκειο Βύρωνα. Τελείωσε το Γυμνάσιο στα εκπαιδευτήρια ΘΕΟΜΗΤΩΡ. Μιλάει Αγγλικά και τα χόμπυ του είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (1 ο Γενικό Λύκειο Ρέντη) ΜΑΡΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (1 ο Γενικό Λύκειο Καλυβίων) Ο Μάριος είναι απόφοιτος Γενικού Ενιαίου Λυκείου. Έδωσε πρόσφατα Πανελλαδικές εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα για να διασφαλίσει την εισαγωγή μου σε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα ηλεκτρολογίας ή ενέργειας. Όσον αφορά στις ξένες γλώσσες είναι κάτοχος πτυχίου γερμανικών επιπέδου Β1 και αγγλικών επιπέδου Lower. Παράλληλα παρακολουθεί εδώ και ένα χρόνο περίπου μαθήματα για πτυχίο του Proficiency. Έχει φοιτήσει σε γερμανικό σχολείο όλα τα χρόνια του δημοτικού.

2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (3 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάιο του 96. Tελείωσε το Γυμνάσιο με γενικό βαθμό 18, 7/13 και το Σεπτέμβριο θα είναι μαθητής της Α Λυκείου. Είναι κάτοχος Lower στα Αγγλικά (αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο Proficiency) και πτυχίου Β1 στα Γερμανικά. Πιστεύει στην εθελοντική προσφορά και στην ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Του αρέσουν τα ταξίδια, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και παίζει μπάσκετ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΣΤΑΣ (4 ο Λύκειο Ηλιούπολης) Γεννήθηκε στην Αθήνα το Φοίτησε στο δημοτικό και το Γυμνάσιο στα Εκπαιδευτήρια «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», στην Ηλιούπολη. Το 2011 αποφοίτησε από την Β Τάξη του 4 ου Λυκείου Ηλιούπολης. Μιλάει και γράφει επαρκώς την Αγγλική γλώσσα. Του αρέσει να ασχολείται με τα ηλεκτρονικά παιγνίδια, το κολύμπι, τους Η/Υ, να σερφάρει στο Internet και να παίζει μπάσκετ. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ Ο Δαμιανός γεννήθηκε το 1995 στον Καναδά και το Σεπτέμβριο θα φοιτήσει στην Β τάξη του 1 ου Γενικού Λυκείου Μαρκοπούλου. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και τα ενδιαφέροντα του είναι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και ο προγραμματισμός.

3 ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΑΓΑΠΗΣ ο Γιάννης είναι 15 χρονών και απόφοιτος Γυμνασίου στα Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά πολύ καλά. Έχει άριστη γνώση του Microsoft Office και χρήσης Internet. Τα ενδιαφέροντα του είναι προγραμματισμός και Robotics. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ (3 ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ) Ο Ευθύμιος είναι μαθητής Β Λυκείου με γνώσεις Αγγλικών Lower και Γαλλικών Β1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ (30 ο ΛΥΚΕΙΟ) Ο Δημήτρης είναι μαθητής Α Λυκείου και γνωρίζει Αγγλικά Advanced, ESB και γαλλικά A2.

4 ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (2 ο ΓΕΛ ΜΟΣΧΑΤΟΥ) Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995, είναι μόνιμος κάτοικος Μοσχάτου και απόφοιτος της Α τάξης του 2 ου ΓΕΛ Μοσχάτου. Γνωρίζει αρκετά καλά αγγλικά (κάτοχος του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας σε επίπεδο C1) και φέτος έδωσε για Proficiency. ΕΛΕΝΗ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ (2 ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) Η Ελένη είναι μαθήτρια Α Λυκείου και σκοπεύει να ακολουθήσει τη θετική κατεύθυνση. Της αρέσουν αρκετά τα μαθήματα της τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης. ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ) Είναι μαθητής Α Λυκείου. Θα ακολουθήσει θετική κατεύθυνση και στη Β αλλά και στη Γ Λυκείου. Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας και το Δεκέμβριο δίνει για το Lower. Γνωρίζει ελάχιστα γαλλικά. Ασχολείται με τους υπολογιστές και διάφορες εφαρμογές του.

5 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (4 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ) Ο Βασίλης είναι μαθητής της Α Λυκείου και έχει συμμετάσχει 4 φορές στο διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ κ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΝΙΟΣ (52ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ) Η πρώτη επαφή του Χαράλαμπου με την τεχνολογία έγινε πολύ νωρίς. Από τότε 13 χρόνια μετά, είναι ακόμη προσκολλημένος στους υπολογιστές και σε οτιδήποτε έχει σχέση με νέες τεχνολογίες. Καθημερινά αφιερώνει πολλές ώρες για να ενημερωθεί για ότι νεότερο. Θα ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί και επαγγελματικά στον τομέα αυτόν. Όταν δεν είναι χαμένος κάπου στον παγκόσμιο ιστό θα τον βρείτε στα πιο απίθανα μέρη να τραβάει φωτογραφίες ή θα τον συναντήσετε σε κάποιο κινηματογράφο.

6 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (1ο ΓΕΛ ΡΕΝΤΗ) Ο Ευθύμιος είναι μαθητής Β Λυκείου και τα χόμπι του είναι kick boxing, ποδόσφαιρο και γυμναστήριο. Είναι κάτοχος του Lower. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ (ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ) Γεννήθηκε στην Αθήνα την Τελείωσε την Α Λυκείου στο Αρσάκειο Ψυχικού. Μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Παίζει βόλεϊ ως πασαδόρος στην ομάδα της Κηφισιάς. Τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα μαθηματικά και οι Υπολογιστές. Χόμπυ εκτός από το βόλεϊ, είναι η ροκ μουσική, τα ταξίδια και οι διακοπές με τους φίλους του. ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ (ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ) Γεννήθηκε στην Αθήνα την Τελείωσε την Γ Γυμνασίου στο Αρσάκειο Ψυχικού. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Παίζει βόλεϊ ως λίμπερο στην ομάδα της Κηφισιάς. Τον ενδιαφέρουν τα μαθηματικά και οι Υπολογιστές. Χόμπυ εκτός από το βόλεϊ, είναι η ροκ μουσική, τα ταξίδια και οι διακοπές με τους φίλους του.

7 ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΟΥΔΙΓΚΕΛΗ (ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ) Μαθήτρια Γ Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Γνώστρια αγγλικής (κάτοχος Proficiency) και γερμανικής γλώσσας (κάτοχος Β2). Ενδοσχολικές δραστηριότητες: τριετής συμμετοχή στον όμιλο UNESCO με ετήσια θητεία ως Γενικός Γραμματέας (το δεύτερο έτος) και ως Πρόεδρος (το τρίτο έτος), συμμετοχή στον Περιβαλλοντικό όμιλο. Εξωσχολικές δραστηριότητες: 7 χρόνια μπαλέτο, ενόργανη, τένις, κιθάρα και συγγραφή ποιημάτων. ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΑ) Ο Βίκτωρας είναι μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα και αποφοίτησε από το Λύκειο με 19,1. Είναι κάτοχος DELF B1 στα Γαλλικά, φέτος το Μαϊο έδωσε για το DELF B2 και αναμένει τα αποτελέσματα. Στα Αγγλικά είναι κάτοχος του FCE με βαθμό C+, φέτος έδωσε για το ECPE και αναμένει τα αποτελέσματα. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία για τη διασκέδαση του, καθώς και για τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα του.

8 ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΣ (ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΥΚΕΙΟ ΡΕΝΤΗ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (1 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΕΝΤΗ )

9 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ (ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (ΖΑΝΝΕΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) Ο Δημήτρης είναι μαθητής της Β Λυκείου ( ), κάτοχος CPE C1 Advanced στα Αγγλικά και έχει μέτρια γνώση Γερμανικών. Του αρέσει πολύ η τεχνολογία και σκοπεύει να προχωρήσει στη Β Λυκείου με τη θετική κατεύθυνση και στην Γ Λυκείου την τεχνολογική. Του αρέσει να ακούει μουσική και τα τελευταία 4 χρόνια μαθαίνει κιθάρα. Ασχολείται αρκετή ώρα με τον υπολογιστή του κάνοντας εργασίες (σχολικές, φροντιστηριακές κλπ) και επιπλέον ψυχαγωγείται παίζοντας παιχνίδια. ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΚΗΣ (3 ο ΓΕΛ ΒΥΡΩΝΑ) Ο Μανώλης είναι απόφοιτος 3 ου ΓΕΛ Βύρωνα με βαθμό απολυτηρίου 18,8. Έχει γνώση αγγλικών (επίπεδο Proficiency) και γαλλικών (επίπεδο Delf B2) και τέλος γνώσεις Η/Υ.

10 ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΟΣΥΒΑ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ) Γεννήθηκε στην Κόρινθο στις Κατά το διάστημα φοίτησε στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών. Στη συνέχεια ( ) φοίτησε στο Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων και από το 2009 και μετά παρακολουθεί το Βαρβάκειο Λύκειο. Επιπλέον, κατά τα δύο τελευταία χρόνια προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του αγγλικού συστήματος (GCE). Έχει ήδη επιτύχει στα Μαθηματικά (A star) και στα Γαλλικά (Α) και περιμένει βαθμολογία στα μαθήματα Physics και Further Maths. Γνωρίζει αγγλικά (C2), γαλλικά (C2), γερμανικά (B2) και ισπανικά (B2). Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχε επιτυχείς συμμετοχές στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (μια χρονιά πέτυχε πανελλαδικά το χάλκινο μετάλλιο). Έχει μετάσχει σε δύο 5νθήμερα καλοκαιρινά σχολεία προετοιμασίας για μαθηματικούς διαγωνισμούς καθώς και δύο συμμετοχές με εισηγήσεις στα αγγλικά σε ισάριθμα μαθητικά συνέδρια EUROMATH. Επιθυμεί να σπουδάσει Μαθηματικά στην Αγγλία, με πιθανή εξειδίκευση στο Risk Management ή τα Αναλογιστικά Μαθηματικά. Της αρέσει πολύ ο χορός. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΣΥΒΑΣ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ) m Γεννήθηκε στην Κόρινθο στις Κατά το διάστημα φοίτησε στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών, κατά το διάστημα στο Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων και από το 2009 και μετά παρακολουθεί το Βαρβάκειο Λύκειο. Επιπλέον, κατά τα δύο τελευταία χρόνια προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του αγγλικού συστήματος (GCE). Έχει ήδη επιτύχει στα Maths (A star) και περιμένει βαθμολογία στια μαθήματα Physics και Further Maths. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Διακρίθηκε σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, συμμετείχε σε δύο 5νθήμερα καλοκαιρινά σχολεία προετοιμασίας για μαθηματικούς διαγωνισμούς καθώς και σε δύο μαθητικά συνέδρια EUROMATH με εισηγήσεις στην αγγλική γλώσσα. Επιθυμεί να σπουδάσει στην Αγγλία μηχανολόγος μηχανικός ή Computer Science. Του αρέσει το μπάσκετ και το γυμναστήριο.

11 ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΗ (2 ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) Η Δήμητρα είναι απόφοιτος του 3 ου Αθλητικού Γυμνασίου στο Μαρούσι. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Περιβαλλοντικής για 3 χρόνια και τώρα φοιτά στο 2 ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου. Την επόμενη σχολική χρονιά θα ακολουθήσει τον κλάδο της Πληροφορικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλές αναδασώσεις και ασχολείται με τα αθλήματα. Είναι άνθρωπος γεμάτος ενέργεια. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΠΛΑΤΩΝ» ΚΑΤΕΡΙΝΗ) E -mail: Ο Γ ιώργος είναι μαθητής στα Εκπαιδευτήρια Πλάτων και γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει γνώσεις προγραμματισμού AS2, Γραφιστικής και άριστη γνώση Η/Υ. Εχει απασχοληθεί στην εταιρία Intelligent Platon Technology με γραφιστική, web design και προγραμματισμό. ΜΙΧΑΗΛ ΦΑΝΟΥΡΙΑΔΗΣ (ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ) Ο Μιχάλης είναι κάτοχος Proficiency, University of Michigan, Πτυχίο Γερμανικών Zertifikat Goete University, πτυχίο πληροφορικής Microsoft Specialist, και Cambridge International Diploma in IT Skills.

12 ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ) ail.com ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΕΛΗΣ (ΛΥΚΕΙΟ ΡΕΝΤΗ) E -mail:

13 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ (2 ο ΓΕΛ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ) E -mail: Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος Λυκείου ( ΓΕΛ) και έχει γνώσεις αγγλικών, γερμανικών και Η/Υ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΔΑΛΟΓΛΟΥ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ) l.com Ο Νίκος είναι μαθητής στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας και κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά. Έχει γνώσεις πληροφορικής (ECDL Expert _ ECDL Core), ενώ έχει συμμετάσχει στους διαγωνισμούς Εμπορίας & Διαφήμισης και Καινοτομίας του ΣΕΝ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων (23/06/06) ΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ (Μουσικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010 ΧΑΜΠΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑCS Athens) E-mail: mareva65@gmail.com Η Αναστασία είναι 17 χρονών και φοιτά στο ACS Athens σε πρόγραμμα ΙΒ. Θα ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική σε σχέση με τη ρομποτική. Έχει ασχοληθεί

Διαβάστε περισσότερα

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1

Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1 Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης Τετάρτη 07.3.2012 για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1 Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα ευχαριστεί θερμά τους διακεκριμένους προσκεκλημένους της Ημερίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ! Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης. ÄÞìïò Ðáéáíßáò ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ. Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ! Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης. ÄÞìïò Ðáéáíßáò ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ÍÝá Ðüëç Ç ðñþôç ìáò åðéëïãþ Õð. ÄÞìáñ ïò ÄçìÞôñçò Ã. ÄÜâ ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η ώρα των έργων - Η ώρα της νίκης ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΔΑΒΑΡΗΣ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ & ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΛΕΙΑ; Προσόντα / Επιθυµητή Τηλ.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΛΕΙΑ; Προσόντα / Επιθυµητή Τηλ. Ονοµατεπώνυµο Νίτσα, 55 ετών (Κάτοικος Χαλανδρίου) Ηρακλής Κουγεµήτρος (Κάτοικος Πετρούπολης) Βασίλειος Μαγγίνας, 45 ετών (Κάτοικος Ν. Ερυθραίας) Σεβαστή Γουλά, 49 ετών (Κάτοικος Μενιδίου) Γεώργιος Γουλάς

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Γιάννης Τσαρπαλής Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Οι Άριστοι της Αναγέννησης Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Ι IOYΛΙΟΣ 2008

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Ι IOYΛΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Ι IOYΛΙΟΣ 2008 Περιεχόμενα Χαιρετισμός εκδότη... 1 Σταθμοί Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου... 2 Το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο αναγνωρίζεται ως Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης...

Διαβάστε περισσότερα

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γεννήθηκε στην Πτερούντα Μυτιλήνης το 1943 και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1945. Τελείωσε την Ευαγγελική και σπούδασε Χημεία στην Αθήνα. Ανήκει στη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

6986 545 214, 6984 834 777. 210 7511099, vaveledu@otenet.gr

6986 545 214, 6984 834 777. 210 7511099, vaveledu@otenet.gr ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Ονοµατεπώνυµο Υπηρεσία ιεύθυνση Τηλ / Email Προσφορές «ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ» Θεσσαλονίκης 151, Άνω Πετράλωνα (έναντι 210 3470026 Ηλεκτρικού Σταθµού) 50% µείωση τιµών για τους µαθητές των οποίων οι γονείς

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων

Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2.1 Mission Statement 2.2 Ακαδημαϊκός στόχος 3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΒ (ΙΒΟ) 3.1 Αποστολή του οργανισμού ΙΒ

Διαβάστε περισσότερα

2.306. Θέσεις εργασίας. 40 σελίδες που αφορούν στη διαχείριση και στη βελτίωση της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. 25.

2.306. Θέσεις εργασίας. 40 σελίδες που αφορούν στη διαχείριση και στη βελτίωση της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. 25. Δωρεάν Eβδομαδιαία Εφημερίδα ΤΕΥΧΟΣ #93 / Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 40 σελίδες που αφορούν στη διαχείριση και στη βελτίωση της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής 25.000 Αντίτυπα Υπάλληλοι Γραφείου, Γραμματείς,

Διαβάστε περισσότερα

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη:

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη: Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αγ. Αναργύρους. Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών των τµηµάτων Ζωγραφικής και Κεραµικής. Επίσης σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ αρχιτέκτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο H πρότασή μας για να κάνουμε την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν

χρονιά που μαθητές επιτυγχάνουν 45 points και η 2η χρονιά που 2 παιδιά εξασφάλισαν ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β' ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ" ΤΕΥΧΟΣ 6 // ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 www.moraitis.edu.gr Αποτελέσματα 2010 Γενικό Λύκειο: Επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ - ΤΕΙ: 70 στους 73, δηλαδή 96%, από αυτούς

Διαβάστε περισσότερα

Editorial Του Επαμεινώνδα Στυλόπουλου

Editorial Του Επαμεινώνδα Στυλόπουλου Editorial Του Επαμεινώνδα Στυλόπουλου Life style = η σχιζοφρένεια σε συσκευασία δώρου Αγαπητό μέλος, Τον Ιούνιο του χρόνου που πέρασε λάβαμε ένα e-mail από την απόφοιτη Αλεξία Γιαγκίνη ( 06) αναφορικά

Διαβάστε περισσότερα

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση real #1studies ΕΚΔΟΣΗ KYΡΙΑΚΗ 30.8.2009 Νέος χάρτης στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ισότιμα τα πτυχία των Κολεγίων που συνεργάζονται με ξένα Πανεπιστήμια Το Διάταγμα του υπουργείου Παιδείας για τα επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση MA in Drama and Performing

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τρίτη 8 Απριλίου 2014 Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Τρίτη 8 Απριλίου 2014 για µαθητές/τριες Γ Γυμνασίου, Α, Β Λυκείου και IB 1 Diploma Programme education success education success Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακή Οικονομία. Παπαρδέλες με θαλασσινά. Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά. Υλικά: Υλικά:

Οικιακή Οικονομία. Παπαρδέλες με θαλασσινά. Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά. Υλικά: Υλικά: Οικιακή Οικονομία Παπαρδέλες με θαλασσινά Υλικά: Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά 320 γρ. παπαρδέλες 1 κιλό μύδια 300 γρ. γαρίδες 3 ντομάτες 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 αγγουράκια

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 42 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ISSN 1986-132X Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς,

Διαβάστε περισσότερα

το παγκύπριο ρεκόρ κάτω των 23 ετών, το οποίο κατείχε

το παγκύπριο ρεκόρ κάτω των 23 ετών, το οποίο κατείχε τα νέα του ΓΣΠ TEYXOΣ 20 Τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια» ISSN 1986-2326 (print) ISSN 1986-2334 (online) Ο Φεβρουάριος των Ρεκόρ Παγκύπρια ρεκόρ από Ευαγγελίδου, Καλλένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Κώστα Αγγελική, Α1 Στα πλαίσια συνεργασίας του σχολείου μου, του 2 ου Γυμνασίου Αργοστολίου, με το ελληνοαμερικάνικο κολλέγιο είχαμε την ευκαιρία μία ομάδα από 12

Διαβάστε περισσότερα

Καλό καλοκαίρι! Ραντεβού το Σεπτέμβρη

Καλό καλοκαίρι! Ραντεβού το Σεπτέμβρη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΤΕΥΧΟΣ 25 Καλό καλοκαίρι! Ραντεβού το Σεπτέμβρη 4Απολογισμός μελών του Συλλόγου που... «αποφοιτούν» 8 Ασφαλής οδική συμπεριφορά 14 Ι Μαθητικό συμπόσιο ASP net UNESCO 20 Εκλογές Δ.Σ. Βιογραφικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Το μόνο τμήμα που σου δίνει το δικαίωμα υπογραφής επίσημων μεταφράσεων!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Το μόνο τμήμα που σου δίνει το δικαίωμα υπογραφής επίσημων μεταφράσεων! Τεύχος 3 - Mάρτιος 09 www.orientum.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Το μόνο τμήμα που σου δίνει το δικαίωμα υπογραφής επίσημων μεταφράσεων! 2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

Master in Services Management Σειρά 12 (MSM 12) 2014-2016 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Master in Services Management Σειρά 12 (MSM 12) 2014-2016 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Master in Services Management Σειρά 12 (MSM 12) 2014-2016 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Το 1989 στην Αθήνα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ: Του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Geitonas Alumni UK. Η Disneyland των μεγάλων... Συνέντευξη Μαρία Αλεξίου. Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ. Magic Bus.

Geitonas Alumni UK. Η Disneyland των μεγάλων... Συνέντευξη Μαρία Αλεξίου. Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ. Magic Bus. ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Σ.Α.Ε.Γ. ΤΕΥΧΟΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Η Disneyland των μεγάλων... Magic Bus Geitonas Alumni UK Ένα νέο ξεκίνημα Συνέντευξη Μαρία Αλεξίου Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο ΕΚΕ [ WELCOME PAGE ] EDITORIAL

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική έκδοση Γενικού Κανονισμού της Ιονίου Σχολής. Σεπτέμβριος 2012. www.ionios.gr

Συνοπτική έκδοση Γενικού Κανονισμού της Ιονίου Σχολής. Σεπτέμβριος 2012. www.ionios.gr Συνοπτική έκδοση Γενικού Κανονισμού της Ιονίου Σχολής Σεπτέμβριος 2012 www.ionios.gr Η Ιόνιος Σχολή σας καλωσορίζει... Αγαπητοί φίλοι, παιδιά, γονείς, Στο «κατώφλι» της Ιονίου Σχολής ξεκινά το πιο καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα