Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία"

Transcript

1 Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ) john.athanasiou1@yahoo.gr Είναι 15 χρονών και μαθητής της Γ τάξης του Γυμνασίου Κορωπίου. Κατέχει το Lower στα Αγγλικά και μαθαίνει Γερμανικά. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τους υπολογιστές( Windows, Microsoft Office),το μπάσκετ, την ανάγνωση βιβλίων, τα παιχνίδια και τα graphics. Οι μελλοντικοί του στόχοι είναι να σπουδάσει στο Τμήμα Πληροφορικής. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ( 2 ΤΕΕ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ) Ε-mail: avd2tee@yahoo.gr Είναι 22 ετών και απόφοιτος του τμήματος ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων της Σιβιτανιδείου Σχολής. Κατέχει το FCE στα Αγγλικά.Έχει εργαστεί σαν τεχνικός υπολογιστών και ερασιτεχνικά ασχολείται με την κινητή τηλεφωνία. Ενδιαφέροντα του, το ποδόσφαιρο, η υδατοσφαίριση και η μουσική. Οι μελλοντικοί του στόχοι είναι να γίνει τεχνικός δικτύων και κινητής τηλεφωνίας.

2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ( ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ) Ε-mail: aneliram8@hotmail.com Είναι 16 ετών και μαθήτρια της Β τάξης του Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Στον χώρο της πληροφορικής χρησιμοποιεί Εxcel, Word, Word Expert, PowerPoint. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το volley. Μελλοντικά θέλει να ασχοληθεί με την Ιατρική, Οδοντιατρική ή την Βιολογία. ΑΞΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) Eίναι 17 ετών και μελλοντικός φοιτητής στο Φυσικό τμήμα Αθηνών. Κατέχει το Lower στα Αγγλικά και γνωρίζει επίσης Γερμανικά. Στόχος του είναι οι μεταπτυχιακές σπουδές στο CERN του Φυσικού Τμήματος. ΒΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (1 Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) Ε-mail: V.Varotsakis@otesatmaritel.com Είναι απόφοιτος Λυκείου και κατέχει το Lower στα Αγγλικά και τα Delf στα Γαλλικά. Ασχολείται με τους υπολογιστές (Windows XP-Word, Excel). Eρασιτεχνικά έχει ασχοληθεί με το θέατρο, παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις, του αρέσει η μουσική, ο κινηματογράφος, τα videogames και παίζει μπάσκετ. Σκέφτεται να ακολουθήσει την υποκριτική ή να εργαστεί ως προγραμματιστής σε εταιρεία.

3 ΒΕΤΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ( ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ) Είναι μαθήτρια Λυκείου και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Ασχολείται με τον αθλητισμό, τον χορό και την μουσική. Μελλοντικά θέλει να ακολουθήσει τον τομέα των Οικονομικών. ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ ΧΑΡΗΣ( ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ) Ε-mail: viliardos@kbanalysis.com Γεννήθηκε στο Αμβούργο Γερμανίας στις 26/12/1989. Τελείωσε το νηπιαγωγείο και πήγε σε Γερμανικό Σχολείο ( Γερμανικό τμήμα-dsa) στο Μαρούσι μέχρι την 4 η τάξη του δημοτικού σχολείου. Στη συνέχεια φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, όπου τελέιωσε και το Λύκειο. Ασχολείται με την κολύμβηση και το τένις. Θέλει να σπουδάσει στο Deree οικονομικά και marketing. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ( ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Ε-mail: higreece@hotmail.com Είναι 15 ετών και μαθήτρια της Α Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις στους υπολογιστές. Ασχολείται με το volley και παρακολουθεί θέατρο. Θέλει να εργαστεί ως φυσιοθεραπεύτρια.

4 ΖΩΤΟΥ- ΒΑΡΟΥΤΑ ΜΑΡΙΑ (PIERCE COLLEGE, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) Είναι 15 ετών και απόφοιτη Γυμνασίου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Κατέχει το FCE στα Αγγλικά και το Zertificat στα Γερμανικά. Επίσης μαθαίνει πιάνο και φλάουτο.θέλει να σπουδάσει Οικονομικά ή Διοίκηση Επιχειρήσεων και να ασχοληθεί περισσότερο με την μουσική. ΚΑΤΕΜΗ ΣΟΦΙΑ ( 1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Είναι 15 ετών, απόφοιτη Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Της αρέσει ο αθλητισμός, ο χορός, το κολύμπι και η ζωγραφική. Θέλει να σπουδάσει στην Νομική Σχολή. ΚΕΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Είναι 14 ετών και μαθητής Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά και κατέχει το πτυχίο ECDL. Ενδιαφέροντα του ο χορός, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και η κιθάρα. Μελλοντικά θέλει να εισαχθεί σε κάποια στρατιωτική σχολή.

5 ΚΟΛΥΤΑ ΜΑΡΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ (ΑΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ) Ε-mail: Φοιτεί στο 2 ο έτος του τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Καστοριά.Γνωρίζει Αγγλικά (Lower), Γερμανικά και Γαλλικά. Στα πλαίσια του ΑΤΕΙ ασχολήθηκε με επεξεργαστές Pentium, επεξεργαστές ARM, MP4 και μεταγλωττιστές. Μελλοντικά θέλει να κάνει μεταπτυχιακό στις τεχνολογίες και την πληροφορική. ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ( ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) spongy_92@hotmail.com Είναι 15 ετών και μαθητής Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και έχει βασικές γνώσεις στους υπολογιστές. Στον ελεύθερο χρόνο του ακούει μουσική και παίζει volley. Θα ήθελε μελλοντικά να εργαστεί ως τεχνικός Υπολογιστών. ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( 2 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) dimitrakis6@yahoo.gr Είναι 15 ετών και απόφοιτος Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις στους υπολογιστές.ενδιαφέροντα του, το μπάσκετ, το κυνήγι, το ποδόσφαιρο. Μελλοντικά θέλει να εισαχθεί σε κάποια Στρατιωτική Σχολή ή στο Οικονομικό τμήμα.

6 ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΔΑΝΑΗ (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ) Είναι πρωτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Κατέχει το Proficiency( Michigan) στα Αγγλικά, τα Delf (ενότητες 1και 2) στα Γαλλικά και γνωρίζει Ιταλικά. Γνωρίζει Προγραμματισμό( Pascal, C), Λογική Σχεδίαση Ψηφιακών Κυκλωμάτων, Internet. Aσχολείται με τον χορό, πιάνο, υπολογιστές. Μελλοντικά θέλει να τελειώσει με την σχολή της και να δουλέψει σε ιδιωτική επιχείρηση ή ως ελεύθερος επαγγελματίας. ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΙΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) giorgosmarinos@yahoo.gr Eίναι 15 ετών και μαθητής Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά και ασχολείται με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Θέλει να φοιτήσει στα επίλεκτα σώματα των Στρατιωτικών Σχολών (ΣΜΑ). ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ) Είναι 14 ετών και μαθητής Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά, λίγα Γαλλικά και βασικές γνώσεις υπολογιστών ( Windows, Word, Excel). Παίζει μπιλιάρδο και μπάσκετ. Θέλει να σπουδάσει στο Εμπορικό Ναυτικό.

7 ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( 1 Ο ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ) Ε-mail: p_c_meletis@yahoo.com Eίναι 16 ετών και μαθητής Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό και σερφάρει στο διαδύκτιο. Θέλει να σπουδάσει στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. ΜΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ( 1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Eίναι 16 ετών και μαθήτρια Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και έχει ελάχιστες γνώσεις πάνω στην χρήση υπολογιστών. Μαθαίνει φλάουτο και ασχολείται με τον αθλητισμό. Στόχος της είναι να τελειώσει το Λύκειο και να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων ή να εισαχθεί σε κάποια Στρατιωτική Σχολή. ΜΠΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ( 1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Είναι 15 ετών και μαθήτρια Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις υπολογιστών( Windows, Word, Excel). Ασχολείται με τον αθλητισμό και θέλει να σπουδάσει κτηνιατρική. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΚΟΡΙΝΑ ( ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 15 ετών και μαθήτρια Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Παίζει volley και ακούει πολύ μουσική. Θέλει να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο Πολιτικός Μηχανικός. ΜΠΟΡΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Ε-mail: tsoglanboy4@msn.com Είναι 15 ετών και μαθητής Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Θέλει να σπουδάσει στην Νομική σχολή και

8 στην συνέχεια να φοιτήσει στην Διπλωματική Ακαδημία. ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( 2 Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ) Ε-mail: orestis.brentas@yahoo.gr Φοιτεί στο 2 ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών και κατέχει το Proficiency( Cambridge) στα Αγγλικά και τα Delf στα Γαλλικά. Ασχολείται τα τελευταία 2 χρόνια με τον Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών. Συγκεκριμένα έχει δημιουργήσει κόμβο με το όνομα drone. Έιναι μέλος της ομάδας που κατασκεύασε τον ιστότοπο του σχολείου του( Θέλει να σπουδάσει Πληροφορική και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τον τομέα του Προγραμματισμού και των Τηλεπικοινωνιών. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ( 1 Ο ΤΕΕ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ) Ε-mail: niolis_ab@hotmail.com Είναι 18 ετών και φοιτεί στο 1 ο ΤΕΕ Ν. Ιωνίας ( κλάδος πληροφορικής). Του αρέσουν τα ταξίδια και θέλει να εργαστεί ως Τεχνικός Υπολογιστών και Δικτύων. ΠΕΡΡΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ( ΛΥΚΕΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Είναι 15 ετών και μαθήτρια της 1 ης Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά και ασχολείται με τον αθλητισμό ( volley, ποδόσφαιρο, στίβος). Θέλει να εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός.

9 ΠΛΙΑΚΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ( ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 16 ετών και μαθήτρια Λυκείου. Κατέχει το Proficiency στα Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις υπολογιστών. Παίζει κιθάρα κα τις αρέσουν οι πολεμικές τέχνες, ο χορός, ο κινηματογράφος και το κολύμπι. Μελλοντικά θέλει να σπουδάσει Ιατρική ή να εισαχθεί σε κάποια στρατιωτική σχολή. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ) garrettpreeborn@yahoo.gr Είναι απόφοιτος Λυκείου στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Γνωρίζει Αγγλικά κα Γερμανικά και ασχολείται με τους υπολογιστές. Μελλοντικά θέλει να πετύχει στην σχολή της επιλογής του. ΡΟΜΠΟΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( 1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Ε-mail: apapafili@yahoo.gr Eίναι μαθητής της 1 ης τάξης του Λυκείου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (Proficiency) και πολύ καλά Γερμανικά. Του αρέσει ο αθλητισμός και ο κινηματογράφος και θέλει να σπουδάσει στη σχολή Πληροφορικής. ΣΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΙΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Είναι 14 ετών και μαθήτρια της Γ Γυμνασίου. Μιλάει Αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις στη χρήση υπολογιστών. Της αρέσει ο αθλητισμός και θέλει να γίνει φυσιοθεραπεύτρια.

10 ΣΙΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ( 28 Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) sikalidis@hotmail.com Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης. Έχει τελειώσει σε ΙΕΚ την ειδικότητα εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Έχει άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και γνωρίζει Αγγλικά. Μελλοντικά θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τηλεόραση και με τα διάφορα μέσα της όπως χορός, θέατρο και τραγούδι. ΣΙΤΕ ΑΡΓΥΡΩ ( ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 16 ετών και μαθήτρια Λυκείου. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και έχει βασικές γνώσεις στους υπολογιστές. Ασχολείται με τον χορό, το τραγούδι και την μουσική. Μόλις τελειώσει το Λύκειο, θέλει να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή. ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΑΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ) Ε-mail: manolisskondras@yahoo.gr Φοιτεί στο 2 ο έτος του τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Καστοριά. Γνωρίζει Αγγλικά (Lower) και Γαλλικά. Στα πλαίσια του ΑΤΕΙ ασχολήθηκε με επεξεργαστές Pentium, επεξεργαστές ARM, MP4 και μεταγλωττιστές. Μελλοντικά, θέλει να κάνει τα ενδιαφέροντα του επάγγελμα και να συνεχίσει με μεταπτυχιακές σπουδές.

11 ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ( ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 15 ετών και μαθητής Λυκείου. Μιλάει Αγγλικά και ασχολείται με το μπάσκετ. Μελλοντικά θέλει να ακολουθήσει Ανώτατες Σπουδές. ΣΟΨΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 15 ετών και μαθητής Λυκείου. Μιλάει Αγγλικά και ασχολείται με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο. ΣΤΟΛΙΓΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ( ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 15 ετών και μαθήτρια Λυκείου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και κάνει μαθήματα φωνητικής και Ταε-Κβο-Ντο. Θέλει να σπουδάσει Ιατρική και να εργαστεί στις ΗΠΑ. ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ) Ε-mail: jpsyangnas@hotmail.com Eίναι 17 ετών και μαθητής στο Κολλέγιο Ψυχικού. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Ασχολείται με το τένις, μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Μελλοντικά θέλει να εργαστεί ως Μηχανικός παραγωγής ή πολιτικός. ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΙΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ) Ε-mail: giorg.tzanavaras@yahoo.gr Είναι 14 ετών και μαθητής Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά και παίζει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και volley. Mελλοντικά θέλει να εργαστεί ως ηλεκτρονικός υπολογιστών.

12 ΤΟΓΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ( 1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) Ε-mail: niketogia@yahoo.com Είναι 15 ετών και απόφοιτη Γυμνασίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και κατέχει βασικές γνώσεις γύρω από τους υπολογιστές. Ασχολείται με τον αθλητισμό και την μουσική. Μελλοντικά θέλει να φοιτήσει στην Σχολή Αστυνομίας ή να εργαστεί ως επιχειρηματίας. ΤΟΥΣΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ( ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Είναι 14 ετών και μαθήτρια της Γ Γυμνασίου. Μιλάει Αγγλικά και κατέχει το δίπλωμα ECDL. Ασχολείται με τον αθλητισμό και θέλει να σπουδάσει Φιλολογία. ΤΟΥΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) Είναι 14 ετών και μαθήτρια της Γ Γυμνασίου. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και ασχολείται με τον αθλητισμό. Μελλοντικά θέλει να σπουδάσει στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ( ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Ε-mail: andaris3@yahoo.gr Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Αγ.Στεφάνου. Είναι κάτοχος FCE στα Αγγλικά, επιτυχής στα Preliminary του Michigan και κάτοχος Delf ( ενότητα Β2) στα Γαλλικά. Aσχολείται με τον αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση). Θέλει να σπουδάσει στο Φυσικό Τμήμα.

13 ΧΑΡΙΤΣΗ ΒΑΝΤΑ ( ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) Είναι 15 ετών και μαθήτρια της 1 ης τάξης του Λυκείου. Μιλάει Αγγλικά ( Lower) και Γερμανικά. Ασχολείται με το κολύμπι και το volley. Θέλει να σπουδάσει σε κάποια ανώτερη πανεπιστημιακή σχολή ( Αρχιτεκτονική/ Φαρμακευτική).

3 ο Meet Your Future 3 ο Συνάντησε το μέλλον σου 30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2008

3 ο Meet Your Future 3 ο Συνάντησε το μέλλον σου 30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2008 Athens Information Technology 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων. 1. ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΗ (6ο ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) Είναι απόφοιτος της Γ Λυκείου και συμμετείχε στις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009 ΖΕΥΓΩΛΗ ΕΡΣΗ (Κολλέγιο Αθηνών) E-mail: ersopoulo@hotmail.com Είναι τελειόφοιτη της Πρώτης Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Lower και γνωρίζει Γαλλικά. Τα προσωπικά τhς ενδιαφέροντα είναι η μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2011

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2011 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΡΤΣΟΣ (5 Λύκειο Βύρωνα) Ο Αλέξανδρος είναι 17 χρονών και απόφοιτος της 2ας Λυκείου, στο 5 ο Λύκειο Βύρωνα. Τελείωσε το Γυμνάσιο στα εκπαιδευτήρια ΘΕΟΜΗΤΩΡ. Μιλάει Αγγλικά και τα χόμπυ του είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010 ΧΑΜΠΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑCS Athens) E-mail: mareva65@gmail.com Η Αναστασία είναι 17 χρονών και φοιτά στο ACS Athens σε πρόγραμμα ΙΒ. Θα ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική σε σχέση με τη ρομποτική. Έχει ασχοληθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011 Καθηγήτρια Φιλόλογος. Καθηγήτρια Φιλόλογος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011 Καθηγήτρια Φιλόλογος. Καθηγήτρια Φιλόλογος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικές πληροφορίες ATH-5760-THEOD-0 τηλ. επικοινωνίας: 2108210551 Επαγγελματική εμπειρία 2014-2015 Ιδιαίτερα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά Γυμνασίου Λυκείου / Νεοελληνική Γλώσσα Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Όνομα: Λαφατζής Δημήτριος ΣΠΟΥΔΕΣ 1988-1991: Απόφοιτος από το 2 0 Λύκειο Συκεών 1992-1997: Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της Φυσικομαθηματικής Σχολής του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ζ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ζ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ζ Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 συνεδρίασε η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων για την ομάδα Ζ: «Τεχνολογικός σχεδιασμός ηλεκτρονικής μάθησης,

Διαβάστε περισσότερα

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων (23/06/06) ΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ (Μουσικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισα 11/09/2018 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3648/20-06-2018 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

MSM-15 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MSM-15 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ MSM-15 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ ΡΟΔΑΥΓΗ NICKNAME: ΡΟΔΟΥΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Το 1993 στην Κόρινθο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ: του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών (κατεύθυνση Διεθνών Σχέσεων) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΚΥΡ. Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου δεκαετία 1940 Η Μ Ε Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 2 150 χρόνια Δημοτικά Σχολεία Παλαιοχωρίου α ο & Καψοράχης ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Τ Α ΚΑΨΟΡΑΧΙΤΩΝ Α - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ Α Ι Ω ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ Α Ο ΑΓΙΟΣ NΙΚΟΛΑΟΣ Ι Κ Ο Λ Α Ο Σ 13 14 15 16 28 29 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS 2011 2012 ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Προπτ. Μεταπτ. Διδακτ. Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ MBA ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Ευελπίδων 47 και Λευκάδος 33, 113 62 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203615 / Fax: 210 8203622 FULL TIME: 47, Evelpidon & 33, Leykados Street, Athens 113 62 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 615/ Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΙΙΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΙΙΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. Είδαμε πως το 4.2% των μαθητών στο δείγμα μας δεν έχουν ελληνική καταγωγή. Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε κάποια ειδικά χαρακτηριστικά αυτών των ξένων μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: 3ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών 35100 Λαμία ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΚΟΙΝ: TEI ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ 1 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

1 ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ 1 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ 1 ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ 1 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΙΓΑΛΕΩ Η πληροφορική και οι εξειδικεύσεις της, διαδραματίζουν κορυφαίο ρόλο στις εξελίξεις της τεχνολογίας. η αγορά της πληροφορικής,παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη σε παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 15 α Ναύπλιο 16/02/2015 ΤΗΛ. : 27520-23488 ΚΙΝ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΣ : 6947562807 E- mail ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΣ: pappajoan@hotmail.com ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Κατανόηση γραπτού λόγου Επίπεδο Β Πρώτη διδακτική πρόταση Φίλοι δι αλληλογραφίας Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Ενσωμάτωση δεξιοτήτων: Υλικό: 1 διδακτική ώρα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 4 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 5 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 6 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 7 ΚΕΣΥΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Στοιχεία Επικοινωνίας: Διεύθυνση: e-mail: Τηλέφωνο/FAX: Υπεύθυνος για επικοινωνία: \ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 4 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 5 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 6 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 15/07/2014 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αργοστόλι 03/10/2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αργοστόλι 03/10/2012 ΑΔΑ: Β4ΤΧΟΠ837 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΗΣΩΝ Αργοστόλι 03/0/0 ΑΡΧΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΝ ΝΗΣΩΝ 003 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 5./0/0/490 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΕΝ ΝΗΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θεωρητική 46 Θετική 30 Τεχνολογίας & Παραγωγής 24 Πληροφορικής & Υπηρεσιών 54

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θεωρητική 46 Θετική 30 Τεχνολογίας & Παραγωγής 24 Πληροφορικής & Υπηρεσιών 54 ΚΟΛΛΕΓΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ATHENS COLLEGE Σεπτέμβριος, 2008 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1. Κατά το σχολικό έτος 2007-2008 φοίτησαν στη Γ Λυκείου 154 μαθητές. Η κατανομή των μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 32. Μέτρια 18.9% Καλή 40.2% Πολύ καλή 40.8% ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 31. 10 Αττική. Φαίνεται πως οι μαθητές στην Αττική έχουν καλύτερες γνώσεις Αγγλικών.

ΠΙΝΑΚΑΣ 32. Μέτρια 18.9% Καλή 40.2% Πολύ καλή 40.8% ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 31. 10 Αττική. Φαίνεται πως οι μαθητές στην Αττική έχουν καλύτερες γνώσεις Αγγλικών. Β. Ενδιαφέροντα κι εξωσχολικές δραστηριότητες. Γνώση Αγγλικών Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 97.9% των ερωτηθέντων μαθητών γνωρίζει Αγγλικά. Το επίπεδο γνώσεών τους εκτιμάται απ τους ίδιους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 477/1-1-21 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ Διαγωνισμός: 449/24-9-21 Ειδικότητα: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ( 1 )

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2011-2012 ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΣΤΙΒΟΣ Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Dδαφος Δήμου Ψυχικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ. πριν το πανεπιστήμιο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ. πριν το πανεπιστήμιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ πριν το πανεπιστήμιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2018 ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. nikpe.m@windowslive.com

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. nikpe.m@windowslive.com E U R O P E A N C U R R I C U L U M V I T A E F O R M A T ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ E-mail nikpe.m@windowslive.com Υπηκοότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ημερομηνίες (από έως)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΣΤΗ ΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΝΑΔΕΣ 5 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Ε. ΙΑ.Μ.ΜΕ. Ρέθυµνο, 014 1 ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Άσκηση 1 (6

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση για τη βράβευση των άριστων μαθητών για την επίδοσή τους κατά το Α τετράμηνο. 2013-2014

Εκδήλωση για τη βράβευση των άριστων μαθητών για την επίδοσή τους κατά το Α τετράμηνο. 2013-2014 Εκδήλωση για τη βράβευση των άριστων μαθητών για την επίδοσή τους κατά το Α τετράμηνο. 2013-2014 'Aριστοι σε επίδοση μαθητές και μαθήτριες κατά το Α' τετράμηνο 2013-2014 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ, Κυπριανού Τμήμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος οικονομία και κοινωνία των χωρών BRICS του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, βελτιώνω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΙΟΣ 2007 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 4 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 5 1 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 6 ΚΕΣΥΠ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 7 ΚΕΣΥΠ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1871 Αγίας Σοφίας 38, Τ.Κ. 54622 Θεσσαλονίκη τηλ.: 2310-220.700, 2310-277.911 fax: 2310-277.768 web site: www.faath.org.gr e-mail: faath@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. H ΓΣΘ ως ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης με εκπαιδευτικό στόχο το Γερμανικό Διεθνές Απολυτήριο (DIA)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. H ΓΣΘ ως ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης με εκπαιδευτικό στόχο το Γερμανικό Διεθνές Απολυτήριο (DIA) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ H ΓΣΘ ως ολοκληρωμένο σχολείο συνάντησης με εκπαιδευτικό στόχο το Γερμανικό Διεθνές Απολυτήριο (DIA) Τι προσδοκούν οι σύγχρονοι γονείς από το σχολείο που θα επιλέξουν για το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-INTERNATIONAL BACCALAUREATE Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών της Α τάξης του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΜΗΝΕΣ) 52 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΜΗΝΕΣ) 52 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘ.5η/Θ.3/17-03-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι

1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι 1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι Συνολικά: 2124.90 Πτυχίο: 856.90 Μεταπτυχιακό 1o: 200 Μεταπτυχιακό 2o: 0 Διδακτορικό 1ο: 400 Διδακτορικό 2ο: 0 Αγγλικά: 50 Γαλλικά: 30 Γερμανικά: 0 Ιταλικά: 0

Διαβάστε περισσότερα

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο 12.03.2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Τµήµα: ιοικητικής Υποστήριξης-Προµήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 29/03/2010 Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Δελτίο Τύπου 29/03/2010 Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.ypepth.gr email: press@ypepth.gr Δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 2218 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 2218 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 2218 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.), προκηρύσσει την πλήρωση 1 (μίας) θέσης υπαλλήλου με γνώσεις λογιστικής για τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ 16.01 ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ 16.01 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ 16.01 ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ 16.01 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ανά θεματικό πεδίο για τα Μουσικά Γυμνάσια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ / ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ-ΑΕΙ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ ΑΕΙ ΜΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ ΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς 2 0 1 5-25 - 27/08 28/08 MANDOULIDES OPEN COMPUTER EPATHLON CAMP & ROBOTICS CAMP (ΓΥΜΝΑΣΙΟ) MANDOULIDES

Διαβάστε περισσότερα

420 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηράκλειο 21/02/2014

420 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηράκλειο 21/02/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 420 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηράκλειο 21/02/2014 Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες Πληροφορίες: Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 21001

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 21001 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 200 ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ ΦΟΡΕΑΣ 0 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ 02 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ 03 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ 04 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ. Διεύθυνση: Διον. Σολωμού 7, Σταυρούπολη Πόλη: Θεσσαλονίκη, 56430 Τηλέφωνο: 6936450437 E-mail: maria.and538@gmail.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ. Διεύθυνση: Διον. Σολωμού 7, Σταυρούπολη Πόλη: Θεσσαλονίκη, 56430 Τηλέφωνο: 6936450437 E-mail: maria.and538@gmail. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ημ. Γεν: 19/07/1986 Διεύθυνση: Διον. Σολωμού 7, Σταυρούπολη Πόλη: Θεσσαλονίκη, 56430 Τηλέφωνο: 6936450437 E-mail: maria.and538@gmail.com Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΘΕΣΗ : ΠΕ ή ΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 Πολύτεκνοςή Εγγαμος με α. Προκήρυξης : 35 Νέος έως 30 Τέκνο α. 1 έως 5 χρ.(ένα ετών Μόρια 5 Πολύτεκνης ανήλικα ή μόριο ανά έτος ) Μόρια: 15 ΣΥΝΟΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α.Σ.Ι.Σ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α.Σ.Ι.Σ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α.Σ.Ι.Σ ΜΗΝΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ι ΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 24/10/2010 Ποδόσφαιρο Μαθητών Λυκείου Εκπ/ρια Ν.Μαλιάρα-Νέα

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 30/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 845 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 30/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 845 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 30/05/2018 Αρ. Πρωτ.: 845 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.) προκηρύσσει την πλήρωση 1 (μίας) θέσης υπαλλήλου βοηθού λογιστή / γραμματειακής υποστήριξης για τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Διαδικτυακής Μαθητικής Εγκυκλοπαίδειας για την Τεχνολογία

Δημιουργία Διαδικτυακής Μαθητικής Εγκυκλοπαίδειας για την Τεχνολογία 4 ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας Δημιουργία Διαδικτυακής Μαθητικής Εγκυκλοπαίδειας για την Τεχνολογία Σχολείο : Καθηγητής : Μαθητές : Επιμέλεια : Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτη τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, βελτιώνω την εργασιακή μου εμπειρία δουλεύοντας στη γραμματειακή υποστήριξη του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 19/12/2011 Αρ. Πρωτ.: 1841 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 19/12/2011 Αρ. Πρωτ.: 1841 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 19/12/2011 Αρ. Πρωτ.: 1841 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.), ως φορέας υλοποίησης του προγράμματος διερμηνείας στη Νοηματική Γλώσσα, με την διαδικασία που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπές Συνεδρίου Συντονιστές Διοργάνωσης Συνεδρίου Συντονιστές Θεματικών Περιοχών

Επιτροπές Συνεδρίου Συντονιστές Διοργάνωσης Συνεδρίου Συντονιστές Θεματικών Περιοχών 3 η Ανακοίνωση 3ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή «Χωροταξικό»

Εφαρμογή «Χωροταξικό» Εφαρμογή «Χωροταξικό» Περιεχόμενα Εφαρμογή «Χωροταξικό»... 3 Εισαγωγή στην εφαρμογή... 3 Πρώτη Χρήση... 4 Εξαγωγή στοιχείων... 5 Έξοδος από την εφαρμογή... 5 Χρήστης Δημοτικό... 6 Καταχώρηση Μαθητών...

Διαβάστε περισσότερα

«Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων»

«Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» «Αναπτυξιακή Σύμπραξη: Προώθηση και διεθνοποίηση των τοπικών προϊόντων» Στοιχεία Επικοινωνίας Διεύθυνση: Βαλτετσίου 1 & Μαιζώνος, 26223, Πάτρα e-mail: info@datarc.gr Τηλέφωνο/FAX: 2611100200/2610240902

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

Ευτυχία Σπυριδάκη. 15/02/1991, Θεσ/νικη. Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ευτυχία Σπυριδάκη. 15/02/1991, Θεσ/νικη. Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Ευτυχία Σπυριδάκη 15/02/1991, Θεσ/νικη Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +302310864000 (σπίτι) +306987269141 (κινητό) eu.spyridaki@gmail.com Εκπαίδευση Αριστούχος απόφοιτος Δραματικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ 2014 Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Pierce College Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014

ΑΣΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΥΚΕΙΩΝ 2014 Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Pierce College Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 50μ Ελεύθερο Μαθητών ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ - 00:25:68 2008 1 ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα 00:25.90 2 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Αθηνών Κολλέγιο Ψυχικού 00:26.25 3 ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Εράσμειος Ελληνογερμανική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Σχέδιο Δράσης «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσια Κλάδοι Σπουδών (συνοπτικά) Υποχρεωτικά Μαθήματα Παγκυπρίων Εξετάσεων Επιλεγόμενα Μαθήματα Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης

Πλαίσια Κλάδοι Σπουδών (συνοπτικά) Υποχρεωτικά Μαθήματα Παγκυπρίων Εξετάσεων Επιλεγόμενα Μαθήματα Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης Πλαίσια Πρόσβασης Μαθήματα Πρόσβασης είναι τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι τελειόφοιτοι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, που επιθυμούν να διεκδικήσουν θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

1 37 ΒΑΛΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Ψυχολόγοι

1 37 ΒΑΛΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Ψυχολόγοι 1 37 ΒΑΛΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ Ψυχολόγοι Συνολικά: 1732.80 Πτυχίο: 844.80 Μεταπτυχιακό 1o: Διδακτορικό 2ο: 0 Αγγλικά: 70 Γαλλικά: 30 2 41 ΒΑΛΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Οδοντίατροι Συνολικά: 961.50

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 14/09/2016 Αρ. Πρωτ.: 1174 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα 14/09/2016 Αρ. Πρωτ.: 1174 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα 14/09/2016 Αρ. Πρωτ.: 1174 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος επαναπροκηρύσσει την πλήρωση 1 (μίας) θέσης υπαλλήλου για γραμματειακή υποστήριξη των κεντρικών γραφείων της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Κατοικίας: Αδριανουπόλεως 31, Νίκαια , Πειραιάς

Τόπος Κατοικίας: Αδριανουπόλεως 31, Νίκαια , Πειραιάς ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Όνομα: Δέσποινα Επώνυμο: Καρούμπη Ειδικότητα: Φιλόλογος/ Παιδαγωγός Ημ. Γέννησης: 27/04/1984 Τόπος Καταγωγής: Ελλάδα, Πειραιάς Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017»

ΑΠΟΦΑΣΗ. ΘΕΜΑ: «Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αγ. Παρασκευή, 30-5-2017 Αρ. Πρωτ.: Φ.26.2/10178 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Δελτίο Τύπου 26/5/15 Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Τέσσερεις κύκλοι εργαστηρίων-σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΣ Α. φροντιστήρια ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΙΣ Α. φροντιστήρια ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ φροντιστήρια ΠΡΙΣ Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ α/α Ονοματεπώνυμο Μόρια Σχέδιο Σχολείο Σχολή Σειρά ΤΣΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 18.937 ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 18.835 13ο ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΓΛΙΚΑ Σ Α Β Β Α Τ Ο 1 0 Μ Α Ϊ Ο Υ 2 0 1 4

ΑΓΓΛΙΚΑ Σ Α Β Β Α Τ Ο 1 0 Μ Α Ϊ Ο Υ 2 0 1 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») 0 10.15-10.40 Ενότητα 3: «Κατανόηση προφορικού λόγου» ΑΓΓΛΙΚΑ Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») 18.00-18.30

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ Ο/Η υπογράφ...... κηδεμόνας τ... μαθητ...... της... τάξης του...λυκείου, δηλώνω ότι το παιδί μου επιθυμεί να συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΙΓΓΕΛΗ. Απρίλιος 2015 έως Μάρτιος Λεκατσάς Ζώης Φαρµακείο: Πελατών και τις παραγγελίες προϊόντων.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΙΓΓΕΛΗ. Απρίλιος 2015 έως Μάρτιος Λεκατσάς Ζώης Φαρµακείο: Πελατών και τις παραγγελίες προϊόντων. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΙΓΓΕΛΗ Σοφοκλή Βενιζέλου 120, Ηλιούπολη, Αττικής, 16342, Ελλάδα 210 9918449 6979307584 euaggelou.sofia1977@gmail.com Φύλο: Θήλυ Ηµεροµηνία γέννησης: 07/10/1977 Εθνικότητα:

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους, καταρτισμένους και εξειδικευμένους καθηγητές!

Εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους, καταρτισμένους και εξειδικευμένους καθηγητές! Εκπαίδευση από τους πλέον έμπειρους, καταρτισμένους και εξειδικευμένους καθηγητές! Επιτυχίες μαθητών μας στις εξετάσεις 2016 και 2017 ΛΟΥΚΟΠΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΚΠΑ ΚΑΛΙΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ ΧΗΜΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΚΟΥΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΑ9-ΡΣ3 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΦΕΚ 210/τ Β / 5-2-2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΑ9-ΡΣ3 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΦΕΚ 210/τ Β / 5-2-2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα

Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα Πρόγραμμα Μαθητικής Εκδήλωσης 6 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζοντας την Τεχνική Εκπαίδευση Ν 4386/2016 ΦΕΚ 83 Α Ν 4186/2013 ΦΕΚ193 /

Γνωρίζοντας την Τεχνική Εκπαίδευση Ν 4386/2016 ΦΕΚ 83 Α Ν 4186/2013 ΦΕΚ193 / Γνωρίζοντας την Τεχνική Εκπαίδευση Ν 4386/2016 ΦΕΚ 83 Α Ν 4186/2013 ΦΕΚ193 /17-9-2013 ΑΕΙ ΤΕΙ 4 Ο ΕΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ Η ΣΤΑ 2/ΕΤΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΕΙ/ ΤΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΠΕΔΟΥ 5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΙ 5% - ΤΕΙ 20%

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4999-Τ9Β ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΔΑ: Β4999-Τ9Β ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων σχολικού έτους στην Α Τάξη Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου

Πρακτικό Κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων σχολικού έτους στην Α Τάξη Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου Πρακτικό Κλήρωσης για την πλήρωση κενών θέσεων σχολικού έτους 2015-16 στην Α Τάξη Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου Στο Ηράκλειο σήμερα Τετάρτη 09-09-2015, ώρα 12:30, στο διδακτήριο του Πειραματικού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Στην κεντρική είσοδο σας υποδέχονται με τα τραγούδια τους τα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού σχολείου και ο όμιλος μουσικής του Γυμνασίου. Επίσης, θα συναντήσετε την ομάδα μαθητών Smilers που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ι. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 9-11 II. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Πίνακας ΜΕΡΟΣ Α' ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣ ΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ι. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 9-11 II. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Πίνακας ΜΕΡΟΣ Α' ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣ ΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ι. ΠΡΟΛΟΓΟΣ II. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 9-11 13-23 Πίνακας ΜΕΡΟΣ Α' ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣ ΜΟΥ 1. Εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολικές μονάδες, σχολές και τμήματα. Μαθητές, σπουδαστές-φοιτητές,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα : Λέκκα Στυλιανή Ημερομηνία γέννησης : 24/6/1976 Τόπος γέννησης : Οικογενειακή κατάσταση : Βόλος έγγαμη Τέκνα: 2 Διεύθυνση κατοικίας Αναγνωστοπούλου 30β, Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : Αποστολάκης Χρήστος Ανακρέοντος 28, Γέρακας, Αττική Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : chr_apostolakis@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική Εργασία. Οι απόψεις των μαθητών του 50 ου Γενικού Λυκείου Αθηνών για την διασκέδαση και τα ενδιαφέροντά τους.

Ερευνητική Εργασία. Οι απόψεις των μαθητών του 50 ου Γενικού Λυκείου Αθηνών για την διασκέδαση και τα ενδιαφέροντά τους. 50 ο ΓΕ.Λ. Αθηνών Τμήμα: Α 3 Σχολικό Έτος: 2015-16 Ερευνητική Εργασία Οι απόψεις των μαθητών του 50 ου Γενικού Λυκείου Αθηνών για την διασκέδαση και τα ενδιαφέροντά τους Ομάδα Εργασίας Μ. Κωνσταντίνα,

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Eθνομάρτυρα Κυπριανού

Λύκειο Eθνομάρτυρα Κυπριανού Λύκειο Eθνομάρτυρα Κυπριανού 2016-2017 Στόχοι Ν.Ω.Π. Η εφαρμογή του ΝΩΠ στοχεύει στο: 1. Να διορθώσει αδυναμίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος, 2. Να ενδυναμώσει το κύρος του Απολυτηρίου του δημόσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

12.000 έως και 16.000

12.000 έως και 16.000 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αριθμ. Πρωτ. Αίτησης (συμπληρώνεται από το Φορέα) Αίτηση συμμετοχής στην Πράξη: «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού» για συμμετοχή στην πράξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. -από πού είσαι; Ο Αλέξανδρος γνωρίζει μια κοπέλα...

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. -από πού είσαι; Ο Αλέξανδρος γνωρίζει μια κοπέλα... ΕΝΟΤΗΤΑ 2 Από πού είσαι; A ΜΕΡΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ Αλέξανδρος: Από πού είσαι; Πηνελόπη: Είμαι από την Ελλάδα. Από πού είσαι; Σοφία: Πολ: Εσείς από πού είστε; Είμαι από το Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος 102 ΑΡΙΣΤΑ! Το Φροντιστήριο για όλα τα μαθήματα. Σαρωτικές επιδόσεις και το 2014.

Φέτος 102 ΑΡΙΣΤΑ! Το Φροντιστήριο για όλα τα μαθήματα. Σαρωτικές επιδόσεις και το 2014. Το Φροντιστήριο για όλα τα μαθήματα ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 30,65% 54,05% ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 24,17% 49,05% ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ 27,45% 48% ΛΑΤΙΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου»

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική Εργασία Β τετραμήνου

Ερευνητική Εργασία Β τετραμήνου Ερευνητική Εργασία Β τετραμήνου ΘΕΜΑ: Τριτοβάθμια εκπαίδευση και Επαγγελματική αποκατάσταση Επιμέρους θέμα: Καλλιτεχνικές σπουδές στη ζωγραφική στο θέατρο στη μουσική και επαγγελματική αποκατάσταση ΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου»

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου» ΦΕΚ Β 58/7-06-09 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

:22 Σελίδα 1 από 8

:22 Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. /A ρωτ. Επώνυμο Όνομα Όνομα πατρός Ε δικότη α Αριθμός μορίων Συνολικά: 1540.00 τυχίο: 880.00 Μεταπτυχιακό: 0 Διδακτορικό: 1 41 ΑΑΑΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 300 0 Αγγλικά: 70 Γαλλικά:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ AΠ. ΒΑΡΝΑΒΑ Σχολική Χρονιά Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

ΛΥΚΕΙΟ AΠ. ΒΑΡΝΑΒΑ Σχολική Χρονιά Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής ΛΥΚΕΙΟ AΠ. ΒΑΡΝΑΒΑ Σχολική Χρονιά 2015-2016 Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής είναι τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι τελειόφοιτοι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, που

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων & Αξιοποίηση τους στη συμβουλευτική διαδικασία:

Χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων & Αξιοποίηση τους στη συμβουλευτική διαδικασία: Χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων & Αξιοποίηση τους στη συμβουλευτική διαδικασία: Διαχείριση δύσκολων περιπτώσεων Νίκος Δρόσος & Σοφία Παπαθεοδώρου Πώς μπορώ να βοηθήσω έναν μαθητή που έρχεται σε μένα για να

Διαβάστε περισσότερα

Το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα

Το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα Το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα Δομή Το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα διαρθρώνεται σε τρεις διαδοχικές βαθμίδες: την Πρωτοβάθμια, τη Δευτεροβάθμια και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η Εκπαίδευση στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα