Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία"

Transcript

1 Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων (23/06/06) ΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ (Μουσικό Σχολείο Αγρινίου) Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου με βαθμό 18,9. Είναι πρωτοετής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης (με μέσο όρο για το Α εξάμηνο 8). Κατέχει το Lower στα αγγλικά και DELF A5-A6 στα Γαλλικά. ΑΜΠΕΝΤΙΝΑΪ ΜΑΡΙΟ ΑΛΝΤΟ (1ο ΤΕΕ Ραφήνας) Έχει γεννηθεί στα Τίρανα. Απόφοιτος ΤΕΕ με Πτυχίο Β κύκλου σε Ηλεκτρονικές Εγκαταστάσεις Εσωτερικών Χώρων. Γνωρίζει αγγλικά, ενώ τα καλοκαίρια εργάστηκε ως βοηθός του πατέρα του σε οικοδομικές εργασίες. Τα προσωπικά του ενδιαφέροντα είναι το volley, το ποδόσφαιρο, η μουσική, το γυμναστήριο και ο κινηματογράφος. Ο στόχος του είναι η είσοδος σε ΤΕΙ και η επιτυχία στο χώρο της Ηλεκτρολογίας ή των αυτοματισμών. ΑΝΔΡΕΪΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αρεόπολη Λακωνίας) Απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου και φοιτητής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, στη σχολή «Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία». Του απομένουν μόνο 2 μαθήματα και η πρακτική εξάσκηση, για να αποφοιτήσει.

2 ΒΛΑΓΟΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ (1ο Ενιαίο Λύκειο Σερρών ) Γεννήθηκε στις Σέρρες το Φοίτησε στις γυμνασιακές τάξεις στο μουσικό σχολείο Σερρών και ασχολήθηκε με το πιάνο και την τρομπέτα. Συνέχισε στο 1ο Λύκειο Σερρών, ολοκληρώνοντας φέτος τις σπουδές του. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά (FCE, ZERTIFICAT αντίστοιχα ). Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μουσική και τους υπολογιστές. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Είναι 14 χρονών. Πηγαίνει στο Γυμνάσιο Σοφικού. Μιλάει Αγγλικά και πηγαίνει στην φιλαρμονική. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ dream Είναι απόφοιτη Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου 19,8. κατέχει διπλώματα Lower και Delf στα γαλλικά. Είναι γνώστης και χρήστης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διακρίθηκε στο διαγωνισμό Θαλή 2003, 2004, 2005( μαθηματική εταιρεία). Διακρίθηκε στο διαγωνισμό Euroscola και πήρε μέρος στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Επιλέχθηκε από το πρόγραμμα Νέα Γενιά και επισκέφτηκε την Βιέννη. Ασχολείται κυρίως με το ποδήλατο την επιτραπέζια αντισφαίριση και την μουσική. Επιθυμεί να τελειώσει την Ιατρική. ΓΚΕΡΖΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ( Τεχνικό Λύκειο Πληροφορικής) Oνομάζεται Γκερζελής Ηλίας και είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Πληροφορικής. Είναι γεννημένος στις 19/11/1988. Κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας.

3 ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Πτυχιούχος Προγραμματιστής υπολογιστών Δημοσίου ΙΕΚ) Είναι πτυχιούχος προγραμματιστής Η/Υ Δημοσίου ΙΕΚ, Δημόσιο ΚΕΚ ηλεκτρονικού εμπορίου. (COBOL, PASCAL, WORD, EXCEL, ACCESS, WINDOWS, SQL SERVER, JAVA, PHOTOSHOP, COREDRAL, MP3 MAKER PLATINUM,NETSCAPE COMMUNICATOR, INTERNET EXPLORER ) και κάτοχος Point, πτυχίο Lower στα Αγγλικά. Εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής καθώς και στην μηχανογράφηση. ΔΑΝΗΙΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΦΑΝΗ (1 ο Λύκειο Κορινθίας) Μαθήτρια της Α Λυκείου και απόφοιτος του 1 ου Γυμνασίου Κορίνθου με βαθμό 19. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Τα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνουν ελληνική και ξένη λογοτεχνία, μουσική, χορό και αθλητικές δραστηριότητες (tennis). Έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. ΔΕΠΑΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ( Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας) Αποφοίτησε από το Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας με βαθμό 19,7. κατέχει το πτυχίο Proficiency( Cambridge και Michigan) και το πτυχίο Mittelstufe. Έχει διακριθεί στο διαγωνισμό Θαλή το 2002 και το επισκέφτηκε το Βερολίνο στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής της Νέας Γενιάς που απευθυνόταν στους αριστούχους μαθητές της Ελλάδας.Επίσης με το πρόγραμμα Euroscola επισκέφτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τα βιντεοπαιχνίδια, την μουσική και τα λογοτεχνικά βιβλία. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ενιαίο Λύκειο Ώθηση) Απόφοιτος του ενιαίου Λυκείου «ΩΘΗΣΗ». Ολοκλήρωσε τον κύκλο των εξετάσεων της τεχνολογικής κατεύθυνσης και επιθυμεί να εισαχθεί στο τμήμα πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Proficiency και γνωρίζει και γαλλικά. Συμμετείχε στο Ε Συμπόσιο εταιρικών και συνεργαζόμενων σχολείων UNESCO. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη γυμναστική και τους υπολογιστές.

4 ΖΕΡΔΕΣ ΛΟΥΚΑΣ (Ώθηση) Απόφοιτος Λυκείου. Γνώσεις Αγγλικών (Michigan ECCE) και Γερμανικών (Zertifikat Deutsch) ΖΕΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( 1 ο Ενιαίο Λύκειο Πεύκης ) Γεννήθηκε στις 19/8/1988. Είναι απόφοιτος του 1ου Ενιαίου Λυκείου Πεύκης. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Το 2004 συμμετείχε στο International Youth Parliament (Oxford, England) και το 2005 στο θερινό Σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Παίζει κιθάρα και ακούει μουσική. ΗΛΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (1ο Λύκειο Αρτέμιδας) απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου με κατεύθυνση τεχνολογική, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών (Μ.Ο. Α και Β τετραμήνου 19.2). Επιλεγμένα επιστημονικά πεδία : Θετικών Επιστημών-Παιδαγωγικά και Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης. Πτυχίο Lower Αγγλικών και DELF Γαλλικών. Έχει δουλέψει στην οργάνωση του προγρά,,ατος «Αθλητικό Καλοκαίρι 2004 και 2005» του Δήμου Αρτέμιδος. Ενδιαφέροντα έχει την ξιφασκία και Μουσική-Χορός. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ. Ε-mail: Είναι φοιτήτρια στο 3 ο έτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Ε.Μ.Π. Τελείωσε το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά και της αρέσουν τα ταξίδια. Ήταν εθελόντρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

5 ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ Eίναι τελειόφοιτη του Τοσίτσειου Αρσάκειου Εκάλης. Κατέχει το Proficiency του Cambridge και το Delf1. είναι πτυχιούχος στο πιάνο και συμμετείχε ως εθελόντρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα ήθελε να ακολουθήσει οικονομικές σπουδές. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (3ο Eνιαίο Λύκειο Κομοτηνής) Είναι μαθητής της τρίτης τάξης Λυκείου, κάτοχος ECDL, FCE. Ασχολείται κυρίως με web design, scripting και εκτενείς δοκιμές λογισμικού. ΚΑΝΤΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφοίτηση από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης ) Αποφοίτησε από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης με βαθμό 18,5 και είναι πρωτοετής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα οικονομικής Επιστήμης. Έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας το 2005 και κατέλαβε την 8η θέση. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ (1o Λύκειο Π. Φαλήρου) Γεννήθηκε το Συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius με συνεργασία πολλών σχολείων από την Ευρώπη (Βέλγιο 2001, Πορτογαλία 2002 και Ιταλία 2003). Τα ενδιαφέροντα του είναι το Web Design, ο προγραμματισμός, τα δίκτυα. Επίσης το ποδόσφαιρο, με Δελτίο στον Π.Α.Σ. Π. Φάληρο και συμμετοχή στο San Marino Cup στην Ιταλία. Στον τομέα της μουσικής ασχολείται με την ηλεκτρική κιθάρα, είναι μέλος μαθητικού συγκροτήματος, ενώ έχει κάνει εμφανίσεις σε μαθητικό φεστιβάλ στη Ν. Σμύρνη, σε εκδηλώσεις του Δήμου Π. Φαλήρου και ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και Καλλιθέα.

6 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Σοφικό, Κορινθίας) Είναι γεννημένος στις 9/12/1987. είναι απόφοιτος του 3ου ΤΕΕ Λουτρακίου με ειδικότητα Μηχανολογίας και θέλει να σπουδάσει στο ΤΕΙ οχημάτων. ΚΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1ο Λύκειο Χολαργού) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χολαργό. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Χολαργού. Έχει αρκετές γνώσεις πληροφορικής, και Αγγλικής Γλώσσας. ΚΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Αρσάκειο Ψυχικού) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χολαργό. Έχει τελειώσει το Αρσάκειο, μιλά πολύ καλά Αγγλικά, ενώ έχει και αρκετές γνώσεις πληροφορικής. ΚΛΕΤΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μαθητής στο 1 ο Ενιαίο Λύκειο Κορίνθου. Γεννήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας και σκέφτεται να ακολουθήσει τεχνολογική κατεύθυνση. Είναι γνώστης Αγγλικών και περιμένει τα αποτελέσματα του Lower. Τον ελεύθερο του χρόνο παίζει ποδόσφαιρο και playstation.

7 ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ (8ο Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου) Αποφοίτησε από το 8ο Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου, με τεχνολογική κατεύθυνση. Συμμετείχε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις το 2006, Τεχνολογική Κατεύθυνση, με μαθήματα επιλογής: αρχές οικονομικής θεωρίας). Συμμετείχε στα: το 2004 στην 2η Εκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών, Αιγάλεω με θέμα «Συσκευή Μηχανικών Κυμάτων», το 2005 στην Ι Σύνοδο της «Βουλής των Εφήβων», στην Α «Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων», το 2005 στο Διαγωνισμό «Συμβίωση σε μια πολυπολιτισμική Κοινωνία», Διοργανωτής: «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού», ενώ το 2004 διακρίθηκε στο Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ», με διοργανωτή την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία. Γνωρίζει αγγλικά, (Certificate in Advanced English), Γαλλικά (Diplôme d Études en Langue Française, 1er & 2ème degré) και έχει καλή γνώση των Η/Υ (χρήση Microsoft Windows XP, Microsoft Office XP, & Internet Explorer). Το 200 κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο «άλμα εις μήκος» στους 4ους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου. ΚΟΝΤΗ ΠΑΝΟ ΕΡΟΛΙΑ ( Δημοσθένειο Ενιαίο Λύκειο Παιανίας) Αποφοίτησε από το Δημοσθένειο Ενιαίο Λύκειο Παιανίας με βαθμό απολυτηρίου 19. κατέχει τα πτυχία Lower στα Αγγλικά και το Grundstufe του Goethe στα γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πληροφορικής που διοργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Παιανίας. Έχει κάνει κάποιους μήνες κιθάρα. Της αρέσει η φυσική και την ενδιαφέρει ο χώρος της έρευνας. Συμμετείχε το 2006 στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ο Ενιαίο Λύκειο Ν. Ηρακλείου) Απόφοιτος Λυκείου Ξένες γλώσσες Αγγλικά (Level 1 Certificate in English ESOL), Γερμανικά (Grundstufe).

8 ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (London South Bank University) Τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο το 2003 και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε σπουδές στο Λονδίνο, στο πανεπιστήμιο του Greenwich, στον τομέα των οικονομικών. Ολοκλήρωσε το 1ο έτος, αλλά καθώς το πτυχίο αυτό δεν ήταν το επιθυμητό, έκανε νέες αιτήσεις και από το Σεπτέμβριο του 2004 σπουδάζει Business Administration London South Bank University. Επιπλέον ασχολείται και με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το χάντμπολ, όπου αγωνιζόταν στην Α κατηγορία και ήταν κυπελλούχος Ελλάδος, τη χρονιά με την ομάδα Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ. ΛΟΥΒΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Είναι μαθητής στο γυμνάσιο Σοφικού. Είναι γνώστης Αγγλικών και Γαλλικών. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ποδόσφαιρο, τάβλι, σκάκι. ΜΑΚΛΙΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (1ο Λύκειο Γλυφάδας) Μαθητής Β Λυκείου. Γνώσεις Αγγλικών-Γαλλικών. ΜΕΣΣΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ Μεσολογγίου) Σπουδαστής στο τμήμα ΕΠΔΟ της σχολής ΣΔΟ στοτει Μεσολογγίου. Τις ελεύθερες ώρες του αρέσει να ακούει μουσική και να «σερφάρει» στο internet. Είναι αθλητής του πινγκ πονγκ και ασχολείται στην ομάδα Β εθνικής κατηγορίας.

9 ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Ιταλική Σχολή Αθηνών) Απόφοιτη Λυκείου (Ιταλική Σχολή Αθηνών) με βαθμό Τριτοετής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ξένες γλώσσες Αγγλικά (Proficiency), Ιταλικά (Diploma) και Γερμανικά ΜΟΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων) Είναι 14,5 ετών, μαθητής της τρίτης γυμνασίου του Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών μαθητή, μαθητή του Πειραματικού Λυκείου Αναβρύτων. Είναι κάτοχος του διπλώματος Lower και ZERTIFICAT. Τον Ιούλιο περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το δίπλωμα PROFICIENCY OF MICHIGAN. Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να ασχολείται με τους υπολογιστές και με το μπάσκετ. Μέσα στα μελλοντικά του σχέδια, όσον αφορά το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων) Είναι μαθητής της τρίτης τάξης γυμνασίου. Έχει πάρει Lower. Είναι στην τάξη του Proficiency. Έχει δώσει το Zertificat στα γερμανικά και περιμένει αποτελέσματα. Έχει βασικές γνώσεις του word και του excel και από γλώσσες προγραμματισμού basic. ΜΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ( 1 ο Ενιαίο Λύκειο Κορίνθου) Είναι γεννημένη το 1988 στην Κόρινθο. Είναι απόφοιτη ενιαίου Λυκείου και στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με στρατιωτικά επαγγέλματα.

10 ΜΠΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Είναι γεννημένη στις 21/4/1988 στην Κόρινθο. Είναι απόφοιτη Ενιαίου Λυκείου και στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με επαγγέλματα υγείας. Κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας. ΜΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (3 ο Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής ) Είναι 17,5 χρονών. Είναι φιλικός και ήρεμος σαν χαρακτήρας και γίνεται εύκολα συμπαθητικός στην παρέα. Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον υπολογιστή ευρέως, με βιντεοπαιχνίδια, διαβάζει περιοδικά Πληροφορικής, ακούει μουσική και κάνει ποδήλατο. Ασχολείται επίσης με τις τηλεπικοινωνίες, με την έννοια ότι έχει γνώσεις από τις τεχνολογίες των κινητών. Στην παρέα του τον χρησιμοποιούν ως τεχνικό υπολογιστών. Είναι πολύ ευχαριστημένος που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα και εύχεται να περάσει ωραία εδώ για να φύγει το βάρος των ( πρώην) Πανελλαδικών. MΠΕΖΑΪΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων) Απόφοιτος Γυμνασίου, 15 χρονών, κάτοχος Proficiency ΜΠΡΑΤΣΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ( 1 ΤΕΕ Καλαμάτας) Έχει πτυχίο Α και Β κύκλου τομέα υπολογιστών. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης χρηματοδοτούμενα από το ΕΠΕΑΕΚ2 και έχει αναλάβει τεχνική υποστήριξη σε εκδηλώσεις.

11 ΝΤΑΡΟΥΙΣ ΜΑΡΙΑΜ (ΤΕΕ Βάρης) Φοιτεί στο ΤΕΕ Βάρης, στον τομέα πληροφορικής. Έχει παρακολουθήσει για ένα περίπου μήνα μαθήματα word στα info quality. Επίσης έχει γνώσεις τυφλού συστήματος, χειρισμού υλικού και λογισμικού μέρους ενός υπολογιστή. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τους υπολογιστές και τις τηλεπικοινωνίες. ΝΤΟΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Σοφικό Κορινθίας) Είναι γεννημένη στις 2/2/1989. είναι απόφοιτη Ενιαίου Λυκείου και θέλει να σπουδάσει οικονομικά. Κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας. ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Ι.Μ. Παναγιωτοπουλος) Ά λυκείου με Μ.Ο Αγαπημένα μαθήματα Μαθηματικά- Φυσική, Χόμπι ποδόσφαιρο Η/Υ και μουσική. ΠΑΦΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1 ο ΤΕΕ Μεσολογγίου) Απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου, κάτοχος πτυχίου Lower Αγγλικών, πτυχίου Α και Β κύκλου πληροφορικής. Κατέχει τα βασικά της Ιταλικής γλώσσας.

12 ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (κ. Καστριτσίου) Μαθητής Γ Γυμνασίου ( ). Διάκριση σε Διαγωνισμό Θαλή (Μαθηματική Εταιρία) Διάκριση σε Διαγωνισμό Ευκλείδη (Μαθηματική Εταιρία) Διάκριση σε Διαγωνισμό Θαλή (Μαθηματική Εταιρία) Διάκριση σε Διαγωνισμό Ευκλείδη (Μαθηματική Εταιρία) ο Βραβείο Γ Γυμνασίου Δυτικής Ελλάδας 10ος Διαγωνισμός Λυσίας Γνώσεις ξένων γλωσών: Αγγλικά (Lower Cambridge A ), Γερμανικά (Zertifikat Deutsch Goethe-Institut), Γλώσσες C / C++ δημιουργία απλών προγραμμάτων. Κατέχει και το Proficiency του Michigan. ΠΙΤΣΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων) Γεννήθηκε τον Ιούλιο του Τελείωσε το 5ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων και το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων. Συνεχίζει στο Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και καλά Γερμανικά. Χόμπυ του το ποδόσφαιρο, το τέννις και οι υπολογιστές. Είναι κάτοχος γλώσσας ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Είναι φοιτητής Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλε/νιων στο ΤΕΙ Λάρισας. Είναι κάτοχος διπλωμάτων ECDL, LOWER. Θα ήθελε να ασχοληθεί με το hardware μέρος των υπολογιστών και με την τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών. ΠΟΛΙΤΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (3 ο Ενιαίο Λύκειο Κομοτηνής ) Είναι 17 ετών, μαθητής της Β Λυκείου στην Θετική Κατεύθυνση. Ασχολείται με τους υπολογιστές από την ηλικία των 12 ετών. Το έτος 2002 απέκτησε τα πτυχία FCE, ECCE. Το έτος 2003 απέκτησε το πτυχίο ECDL και το 2004 απέκτησε το πτυχίο ECPE και ZERTIFICAT. Επίσης έχει τελειώσει την σχολή του Ν. Γυφτόπουλου με βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

13 ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. Είναι μαθητής στο πρώτο έτος του International Bacaloriat, σχολής Μωραΐτη. Είναι κάτοχος Lower και Advanced και μιλάει καλά Γαλλικά. Χόμπι του η μουσική το tennis, σκι και ποίηση. ΣΑΚΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (59ο Λύκειο Αθηνών) Μαθητής Α Λυκείου. Κάτοχος Lower & Advanced Cambridge. Επίσης έχει δώσει εξετάσεις για το Proficiency. ΣΕΚΕΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ( 1 ο ΤΕΕ Καλαμαριάς ) Είναι τελειόφοιτος Α και Β κύκλου ΤΕΕ με ειδικότητα Ηλεκτρονικός Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων. Έχει συμμετάσχει στις ημερίδες με θέμα Δραστηριότητες των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στις 4/4/2005 και στις 12/4/2006. Συμμετέχει στην Περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΤΕΕ Καλαμαριάς που υλοποιεί το πρόγραμμα Η παραλία της Αρετσούς στην Καλαμαριά καθώς και στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 4/5/2006 στη Θεσσαλονίκη. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ( Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων) Είναι κάτοχος Lower και DELF A1, A2

14 ΣΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ( Βαρβάκειο Πειραματικό Γυμνάσιο) Είναι μαθητής της Γ Τάξης του Βαρβάκειου Πειραματικού Γυμνασίου. Μιλάει καλά Αγγλικά. Είναι μέλος της ομάδας Ξιφασκίας του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Του αρέσει η μελέτη βιβλίων και ασχολείται αρκετές ώρες με τον υπολογιστή του και το Internet. ΣΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( 9 ο Λύκειο Αθηνών) Είναι τελειόφοιτος Λυκείου και εν αναμονή αποτελεσμάτων Πανελλαδικών με στόχο την ΑΣΟΕ. Μιλάει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά. Τα τελευταία 2 καλοκαίρια εργαζόταν σαν assistant manager σε τουριστική μονάδα. Στον ελεύθερο του χρόνο μελετά οικονομικά περιοδικά και εφημερίδες. Συμμετέχει σε ομάδα μπάσκετ και βόλεϊ. Του αρέσει να ταξιδεύει. Συμμετέχει στο σεμινάριο γιατί πιστεύει ότι η τεχνολογία είναι βασικός παράγοντας βοήθειας στην εξέλιξη του και θέλει να είναι πάντα ενημερωμένος για τις δυνατότητες που του παρέχει. ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Είναι μαθητής της Γ Τάξης Λυκείου ΤΕΕ Πληροφορικής και θα ήθελε να τελειώσει και να σπουδάσει σε κάποιο ΤΕΙ ως τεχνικός υπολογιστών. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΑΣΩΝ (4ο Ενιαίο Λύκειο Γαλατσίου «Κων. Καραθεοδωρή») Είναι τελειόφοιτος λυκείου. Τα πρώτα 9 σχολικά χρόνια (έως και την 3η Γυμνασίου) φοίτησε στα εκπαιδευτήρια Ελληνική Παιδεία. Μετενεγράφη στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Γαλατσίου λόγω γειτνίασης με τον τόπο κατοικίας του και επειδή το συγκεκριμένο δημόσιο σχολείο θεωρείτε από τα πιο διακεκριμένα στο χώρο του. Η διαγωγή του υπήρξε κοσμιωτάτη. Η αγγλική είναι η μητρική του γλώσσα και έχει προχωρήσει τις σπουδές του στα Γαλλικά. Είναι σοβαρός χαρακτήρας και του αρέσει η κοινωνική συναναστροφή. Λατρεύει τον κόσμο της

15 πληροφορικής και όνειρό του είναι να γίνει ερευνητής στον τομέα των υπολογιστών. Στις εισαγωγικές εξετάσεις που έδωσε για τα ΑΕΙ, ευελπιστεί να επιτύχει στο Πολυτεχνείο ώστε να ακολουθήσει τις σπουδές του συγκεκριμένου κλάδου. Του αρέσει το διάβασμα, η κολύμβηση, η μουσική(παίζει κιθάρα), ο κινηματογράφος και τα ταξίδια. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ( Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας) Είναι μαθήτρια της Λυκείου. Κατέχει το Proficiency του Cambridge, ενότητες Α1,Α2 στα Γαλλικά, και βεβαίωση σπουδών στις θεματικές ενότητες ( Access 2002, for N.XP, INTERNET EXPLORER 6.O, Outlook Express). ΦΛΩΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (4ο Ενιαίο Λύκειο Λαμίας) Σπουδαστής στο Πτυχίο στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας, Τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής, απόφοιτος λυκείου το Διατέλεσε, στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία Λογισμικού ΙΙ του 5ου Εξαμήνου Σπουδών του Τμήματος Βιομηχανικής Πληροφορικής, Διαχειριστής Έργου (Project Manager) σε έργο που σαν θέμα είχε την ανάπτυξη υποτιθέμενου λογισμικού για τοπική Βιομηχανία Γάλακτος.Επίσης διατέλεσε επικεφαλής ομάδας που σαν έργο είχε την διεξαγωγή μιας πειραματικής διδασκαλίας σε σχολείο εντός του Νομού Καβάλας στα πλαίσια του μαθήματος Διδακτική της Πληροφορικής του 5ου εξαμήνου σπουδών του τμήματος Επικεφαλής τριμελούς ομάδος που σαν στόχο είχε την εκπόνηση εργασίας για θέματα Ανοικτού Λογισμικού (Open Source) και Κώδικα στα πλαίσια του μαθήματος Τηλεματική του 7ου εξαμήνου σπουδών του τμήματος. Γνώσεις υπολογιστή καθώς και Αντικειμενοστραφή γλώσσα προγραμματισμού C++ και C. Καλή γνώση Αγγλικής και Γαλλικής

16 ΦΟΥΡΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ) Απόφοιτος του 59 ου Ενιαίου Λυκείου Αθηνών και τελειόφοιτος του τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά, μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Γνωρίζει Microsoft Excel, access, PowerPoint, Internet explorer, word.

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010 ΧΑΜΠΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑCS Athens) E-mail: mareva65@gmail.com Η Αναστασία είναι 17 χρονών και φοιτά στο ACS Athens σε πρόγραμμα ΙΒ. Θα ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική σε σχέση με τη ρομποτική. Έχει ασχοληθεί

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Γιάννης Τσαρπαλής Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Οι Άριστοι της Αναγέννησης Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1

Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης. Τετάρτη 07.3.2012. για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1 Ηµερίδα Επαγγελµατικής Ενηµέρωσης Τετάρτη 07.3.2012 για µαθητές/τριες Α, Β, Γ Λυκείου & ΙΒ1 Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα ευχαριστεί θερμά τους διακεκριμένους προσκεκλημένους της Ημερίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση real #1studies ΕΚΔΟΣΗ KYΡΙΑΚΗ 30.8.2009 Νέος χάρτης στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ισότιμα τα πτυχία των Κολεγίων που συνεργάζονται με ξένα Πανεπιστήμια Το Διάταγμα του υπουργείου Παιδείας για τα επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΛΕΙΑ; Προσόντα / Επιθυµητή Τηλ.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΥΛΕΙΑ; Προσόντα / Επιθυµητή Τηλ. Ονοµατεπώνυµο Νίτσα, 55 ετών (Κάτοικος Χαλανδρίου) Ηρακλής Κουγεµήτρος (Κάτοικος Πετρούπολης) Βασίλειος Μαγγίνας, 45 ετών (Κάτοικος Ν. Ερυθραίας) Σεβαστή Γουλά, 49 ετών (Κάτοικος Μενιδίου) Γεώργιος Γουλάς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 12:00 12:45 Μ.Μ. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 12:00 12:45 Μ.Μ. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 12:00 12:45 Μ.Μ. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Συγκεντρωτική κατάσταση Ειδικών Επιστηµόνων και Επαγγελµατιών Α. ΟΜΑ ΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - WORK SHOPS (3 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 1 ΜΑΪΟΥ 2013 ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 1 ΜΑΪΟΥ 2013 ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 1 ΜΑΪΟΥ 2013 ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ8 Οι ερωδιοί είναι πουλιά που ζουν πάντα στο υγρό στοιχείο. Επιλέγουν λίμνες ή λιμνοθάλασσες και τρέφονται από τους καρπούς τους. Στο Μεσολόγγι έχουμε πολλούς

Διαβάστε περισσότερα

Master in Services Management Σειρά 12 (MSM 12) 2014-2016 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Master in Services Management Σειρά 12 (MSM 12) 2014-2016 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Master in Services Management Σειρά 12 (MSM 12) 2014-2016 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Το 1989 στην Αθήνα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ: Του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ αρχιτέκτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο H πρότασή μας για να κάνουμε την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό Σημείωμα. Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Μιχάλης Ταρουδάκης Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Παν/μίου Κρήτης

Εισαγωγικό Σημείωμα. Ιδρυματικός Υπεύθυνος: Μιχάλης Ταρουδάκης Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Παν/μίου Κρήτης ΤΕΥΧΟΣ Νο 2, Οκτώβριος 2012 2o Ενημερωτικό Δελτίο της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Κρήτης Καλή αρχή! Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γεννήθηκε στην Πτερούντα Μυτιλήνης το 1943 και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1945. Τελείωσε την Ευαγγελική και σπούδασε Χημεία στην Αθήνα. Ανήκει στη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση MA in Drama and Performing

Διαβάστε περισσότερα

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη:

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη: Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αγ. Αναργύρους. Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών των τµηµάτων Ζωγραφικής και Κεραµικής. Επίσης σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1. Ηλίας Κικίλιας Διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ). Διετέλεσε Διοικητής του ΟΑΕΔ. Κάτοχος διδακτορικού διπλώµατος στα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Το μόνο τμήμα που σου δίνει το δικαίωμα υπογραφής επίσημων μεταφράσεων!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Το μόνο τμήμα που σου δίνει το δικαίωμα υπογραφής επίσημων μεταφράσεων! Τεύχος 3 - Mάρτιος 09 www.orientum.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΜΗΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Το μόνο τμήμα που σου δίνει το δικαίωμα υπογραφής επίσημων μεταφράσεων! 2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακή Οικονομία. Παπαρδέλες με θαλασσινά. Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά. Υλικά: Υλικά:

Οικιακή Οικονομία. Παπαρδέλες με θαλασσινά. Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά. Υλικά: Υλικά: Οικιακή Οικονομία Παπαρδέλες με θαλασσινά Υλικά: Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά 320 γρ. παπαρδέλες 1 κιλό μύδια 300 γρ. γαρίδες 3 ντομάτες 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 αγγουράκια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Λάρισα 2010 Επιμέλεια Έκδοσης 2010 Δρ. Γκαράνη Γεωργία, Επίκουρος Καθηγήτρια Δρ. Αδάμ Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Προϊστάμενος Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2002). Ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου της σχολής ΠΜ

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος

Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς, αυτονόμησης και ισχύος ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 42 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ISSN 1986-132X Πανεπιστημιακές σπουδές και έρευνα στην Κύπρο: Π ο λ ι τ ι κ ή ε θ ν ι κ ή ς α ν ά π τ υ ξ η ς,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΨΕΙΣ των ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ (2012-2014) του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ των ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ (2012-2014) του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ των ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ (2012-2014) του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Εσόγλου, Χριστίνα «Ονομάζομαι Εσόγλου Χριστίνα, γεννήθηκα στην Αυστραλία και μεγάλωσα στην Καστοριά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ ΛΑΡΙΣΑ 2013 Πρόλογος Αγαπητές σπουδάστριες και αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Editorial Του Επαμεινώνδα Στυλόπουλου

Editorial Του Επαμεινώνδα Στυλόπουλου Editorial Του Επαμεινώνδα Στυλόπουλου Life style = η σχιζοφρένεια σε συσκευασία δώρου Αγαπητό μέλος, Τον Ιούνιο του χρόνου που πέρασε λάβαμε ένα e-mail από την απόφοιτη Αλεξία Γιαγκίνη ( 06) αναφορικά

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Απρίλιος 2006. Κυρία, Κύριε,

Μαρούσι, Απρίλιος 2006. Κυρία, Κύριε, Μαρούσι, Απρίλιος 2006 Κυρία, Κύριε, Με την εμπειρία 26 χρόνων στη διοργάνωση Ημερίδων ενημέρωσης των μαθητών και γονέων για τις σχολές, το αντικείμενο σπουδών και τη σχέση με την αγορά εργασίας, αποτολμώ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας»,

Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας», > page _ 2 Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας», Σε καλωσορίζουμε στο σύγχρονο κόσμο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Όπως ήδη γνωρίζεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ εμπεριέχει σε κάθε του κύτταρο όλη την εμπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση 16 2007-2008 Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα Μετά τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στα τελευταία χρόνια του προηγούμενου αιώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014

Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Εκλογές 39 ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Μάιος 2014 Α. Υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο Αλεξανδρίδης Αναστάσιος του Χρήστου (ΑΛΟΥΜΥΛ

Διαβάστε περισσότερα

OΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

OΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ OΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Φιλοσοφία 6 Χαιρετισμός 7 10 Σημεία Υπεροχής 8 Η ταυτότητά μας 10 Εγκαταστάσεις 12 Αναγνωρίσεις & Διακρίσεις Διεθνούς

Διαβάστε περισσότερα

23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014

23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014 Πολιτιστική Επιτροπή ΣΚΕ Πέρα Ορεινής Θ ε ρ ι ν ό Σ χ ο λ ε ί ο Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες 23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέρα Ορεινής ΧΟΡΗΓΟΙ: Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα