Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 26-30 Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία"

Transcript

1 Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου Ιουνίου 2006 Athens Information Technology, 19,5 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων (23/06/06) ΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ (Μουσικό Σχολείο Αγρινίου) Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου με βαθμό 18,9. Είναι πρωτοετής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης (με μέσο όρο για το Α εξάμηνο 8). Κατέχει το Lower στα αγγλικά και DELF A5-A6 στα Γαλλικά. ΑΜΠΕΝΤΙΝΑΪ ΜΑΡΙΟ ΑΛΝΤΟ (1ο ΤΕΕ Ραφήνας) Έχει γεννηθεί στα Τίρανα. Απόφοιτος ΤΕΕ με Πτυχίο Β κύκλου σε Ηλεκτρονικές Εγκαταστάσεις Εσωτερικών Χώρων. Γνωρίζει αγγλικά, ενώ τα καλοκαίρια εργάστηκε ως βοηθός του πατέρα του σε οικοδομικές εργασίες. Τα προσωπικά του ενδιαφέροντα είναι το volley, το ποδόσφαιρο, η μουσική, το γυμναστήριο και ο κινηματογράφος. Ο στόχος του είναι η είσοδος σε ΤΕΙ και η επιτυχία στο χώρο της Ηλεκτρολογίας ή των αυτοματισμών. ΑΝΔΡΕΪΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αρεόπολη Λακωνίας) Απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου και φοιτητής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, στη σχολή «Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία». Του απομένουν μόνο 2 μαθήματα και η πρακτική εξάσκηση, για να αποφοιτήσει.

2 ΒΛΑΓΟΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ (1ο Ενιαίο Λύκειο Σερρών ) poporov@hotmail.com Γεννήθηκε στις Σέρρες το Φοίτησε στις γυμνασιακές τάξεις στο μουσικό σχολείο Σερρών και ασχολήθηκε με το πιάνο και την τρομπέτα. Συνέχισε στο 1ο Λύκειο Σερρών, ολοκληρώνοντας φέτος τις σπουδές του. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά (FCE, ZERTIFICAT αντίστοιχα ). Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μουσική και τους υπολογιστές. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Είναι 14 χρονών. Πηγαίνει στο Γυμνάσιο Σοφικού. Μιλάει Αγγλικά και πηγαίνει στην φιλαρμονική. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ dream girl@msn.com Είναι απόφοιτη Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου 19,8. κατέχει διπλώματα Lower και Delf στα γαλλικά. Είναι γνώστης και χρήστης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διακρίθηκε στο διαγωνισμό Θαλή 2003, 2004, 2005( μαθηματική εταιρεία). Διακρίθηκε στο διαγωνισμό Euroscola και πήρε μέρος στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Επιλέχθηκε από το πρόγραμμα Νέα Γενιά και επισκέφτηκε την Βιέννη. Ασχολείται κυρίως με το ποδήλατο την επιτραπέζια αντισφαίριση και την μουσική. Επιθυμεί να τελειώσει την Ιατρική. ΓΚΕΡΖΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ( Τεχνικό Λύκειο Πληροφορικής) Oνομάζεται Γκερζελής Ηλίας και είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου Πληροφορικής. Είναι γεννημένος στις 19/11/1988. Κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας.

3 ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Πτυχιούχος Προγραμματιστής υπολογιστών Δημοσίου ΙΕΚ) Είναι πτυχιούχος προγραμματιστής Η/Υ Δημοσίου ΙΕΚ, Δημόσιο ΚΕΚ ηλεκτρονικού εμπορίου. (COBOL, PASCAL, WORD, EXCEL, ACCESS, WINDOWS, SQL SERVER, JAVA, PHOTOSHOP, COREDRAL, MP3 MAKER PLATINUM,NETSCAPE COMMUNICATOR, INTERNET EXPLORER ) και κάτοχος Point, πτυχίο Lower στα Αγγλικά. Εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής καθώς και στην μηχανογράφηση. ΔΑΝΗΙΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΦΑΝΗ (1 ο Λύκειο Κορινθίας) kirdanil@otenet.gr Μαθήτρια της Α Λυκείου και απόφοιτος του 1 ου Γυμνασίου Κορίνθου με βαθμό 19. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Τα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνουν ελληνική και ξένη λογοτεχνία, μουσική, χορό και αθλητικές δραστηριότητες (tennis). Έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. ΔΕΠΑΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ( Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας) Αποφοίτησε από το Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας με βαθμό 19,7. κατέχει το πτυχίο Proficiency( Cambridge και Michigan) και το πτυχίο Mittelstufe. Έχει διακριθεί στο διαγωνισμό Θαλή το 2002 και το επισκέφτηκε το Βερολίνο στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής της Νέας Γενιάς που απευθυνόταν στους αριστούχους μαθητές της Ελλάδας.Επίσης με το πρόγραμμα Euroscola επισκέφτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο, τα βιντεοπαιχνίδια, την μουσική και τα λογοτεχνικά βιβλία. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ενιαίο Λύκειο Ώθηση) Απόφοιτος του ενιαίου Λυκείου «ΩΘΗΣΗ». Ολοκλήρωσε τον κύκλο των εξετάσεων της τεχνολογικής κατεύθυνσης και επιθυμεί να εισαχθεί στο τμήμα πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Proficiency και γνωρίζει και γαλλικά. Συμμετείχε στο Ε Συμπόσιο εταιρικών και συνεργαζόμενων σχολείων UNESCO. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη γυμναστική και τους υπολογιστές.

4 ΖΕΡΔΕΣ ΛΟΥΚΑΣ (Ώθηση) Απόφοιτος Λυκείου. Γνώσεις Αγγλικών (Michigan ECCE) και Γερμανικών (Zertifikat Deutsch) ΖΕΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( 1 ο Ενιαίο Λύκειο Πεύκης ) dzermas@hotmail.com Γεννήθηκε στις 19/8/1988. Είναι απόφοιτος του 1ου Ενιαίου Λυκείου Πεύκης. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Το 2004 συμμετείχε στο International Youth Parliament (Oxford, England) και το 2005 στο θερινό Σχολείο του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Παίζει κιθάρα και ακούει μουσική. ΗΛΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (1ο Λύκειο Αρτέμιδας) Marasli.Athanasia@nbg.gr 2006 απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου με κατεύθυνση τεχνολογική, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών (Μ.Ο. Α και Β τετραμήνου 19.2). Επιλεγμένα επιστημονικά πεδία : Θετικών Επιστημών-Παιδαγωγικά και Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης. Πτυχίο Lower Αγγλικών και DELF Γαλλικών. Έχει δουλέψει στην οργάνωση του προγρά,,ατος «Αθλητικό Καλοκαίρι 2004 και 2005» του Δήμου Αρτέμιδος. Ενδιαφέροντα έχει την ξιφασκία και Μουσική-Χορός. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ. Ε-mail: annathanop@gmail.com Είναι φοιτήτρια στο 3 ο έτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Ε.Μ.Π. Τελείωσε το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά και της αρέσουν τα ταξίδια. Ήταν εθελόντρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

5 ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ Eίναι τελειόφοιτη του Τοσίτσειου Αρσάκειου Εκάλης. Κατέχει το Proficiency του Cambridge και το Delf1. είναι πτυχιούχος στο πιάνο και συμμετείχε ως εθελόντρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα ήθελε να ακολουθήσει οικονομικές σπουδές. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (3ο Eνιαίο Λύκειο Κομοτηνής) Είναι μαθητής της τρίτης τάξης Λυκείου, κάτοχος ECDL, FCE. Ασχολείται κυρίως με web design, scripting και εκτενείς δοκιμές λογισμικού. ΚΑΝΤΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφοίτηση από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης ) mariα_kantartzopoulou@hotmail.com Αποφοίτησε από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης με βαθμό 18,5 και είναι πρωτοετής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα οικονομικής Επιστήμης. Έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας το 2005 και κατέλαβε την 8η θέση. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣ (1o Λύκειο Π. Φαλήρου) jan_kar@hotmail.com Γεννήθηκε το Συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius με συνεργασία πολλών σχολείων από την Ευρώπη (Βέλγιο 2001, Πορτογαλία 2002 και Ιταλία 2003). Τα ενδιαφέροντα του είναι το Web Design, ο προγραμματισμός, τα δίκτυα. Επίσης το ποδόσφαιρο, με Δελτίο στον Π.Α.Σ. Π. Φάληρο και συμμετοχή στο San Marino Cup στην Ιταλία. Στον τομέα της μουσικής ασχολείται με την ηλεκτρική κιθάρα, είναι μέλος μαθητικού συγκροτήματος, ενώ έχει κάνει εμφανίσεις σε μαθητικό φεστιβάλ στη Ν. Σμύρνη, σε εκδηλώσεις του Δήμου Π. Φαλήρου και ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και Καλλιθέα.

6 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Σοφικό, Κορινθίας) Είναι γεννημένος στις 9/12/1987. είναι απόφοιτος του 3ου ΤΕΕ Λουτρακίου με ειδικότητα Μηχανολογίας και θέλει να σπουδάσει στο ΤΕΙ οχημάτων. ΚΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1ο Λύκειο Χολαργού) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χολαργό. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Χολαργού. Έχει αρκετές γνώσεις πληροφορικής, και Αγγλικής Γλώσσας. ΚΑΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Αρσάκειο Ψυχικού) Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χολαργό. Έχει τελειώσει το Αρσάκειο, μιλά πολύ καλά Αγγλικά, ενώ έχει και αρκετές γνώσεις πληροφορικής. ΚΛΕΤΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μαθητής στο 1 ο Ενιαίο Λύκειο Κορίνθου. Γεννήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας και σκέφτεται να ακολουθήσει τεχνολογική κατεύθυνση. Είναι γνώστης Αγγλικών και περιμένει τα αποτελέσματα του Lower. Τον ελεύθερο του χρόνο παίζει ποδόσφαιρο και playstation.

7 ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ (8ο Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου) Αποφοίτησε από το 8ο Ενιαίο Λύκειο Περιστερίου, με τεχνολογική κατεύθυνση. Συμμετείχε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις το 2006, Τεχνολογική Κατεύθυνση, με μαθήματα επιλογής: αρχές οικονομικής θεωρίας). Συμμετείχε στα: το 2004 στην 2η Εκθεση Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών, Αιγάλεω με θέμα «Συσκευή Μηχανικών Κυμάτων», το 2005 στην Ι Σύνοδο της «Βουλής των Εφήβων», στην Α «Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων», το 2005 στο Διαγωνισμό «Συμβίωση σε μια πολυπολιτισμική Κοινωνία», Διοργανωτής: «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού», ενώ το 2004 διακρίθηκε στο Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ», με διοργανωτή την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία. Γνωρίζει αγγλικά, (Certificate in Advanced English), Γαλλικά (Diplôme d Études en Langue Française, 1er & 2ème degré) και έχει καλή γνώση των Η/Υ (χρήση Microsoft Windows XP, Microsoft Office XP, & Internet Explorer). Το 200 κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο «άλμα εις μήκος» στους 4ους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου. ΚΟΝΤΗ ΠΑΝΟ ΕΡΟΛΙΑ ( Δημοσθένειο Ενιαίο Λύκειο Παιανίας) Αποφοίτησε από το Δημοσθένειο Ενιαίο Λύκειο Παιανίας με βαθμό απολυτηρίου 19. κατέχει τα πτυχία Lower στα Αγγλικά και το Grundstufe του Goethe στα γερμανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πληροφορικής που διοργανώνει κάθε χρόνο ο δήμος Παιανίας. Έχει κάνει κάποιους μήνες κιθάρα. Της αρέσει η φυσική και την ενδιαφέρει ο χώρος της έρευνας. Συμμετείχε το 2006 στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ο Ενιαίο Λύκειο Ν. Ηρακλείου) Απόφοιτος Λυκείου Ξένες γλώσσες Αγγλικά (Level 1 Certificate in English ESOL), Γερμανικά (Grundstufe).

8 ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (London South Bank University) Τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο το 2003 και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε σπουδές στο Λονδίνο, στο πανεπιστήμιο του Greenwich, στον τομέα των οικονομικών. Ολοκλήρωσε το 1ο έτος, αλλά καθώς το πτυχίο αυτό δεν ήταν το επιθυμητό, έκανε νέες αιτήσεις και από το Σεπτέμβριο του 2004 σπουδάζει Business Administration London South Bank University. Επιπλέον ασχολείται και με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το χάντμπολ, όπου αγωνιζόταν στην Α κατηγορία και ήταν κυπελλούχος Ελλάδος, τη χρονιά με την ομάδα Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ. ΛΟΥΒΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Είναι μαθητής στο γυμνάσιο Σοφικού. Είναι γνώστης Αγγλικών και Γαλλικών. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ποδόσφαιρο, τάβλι, σκάκι. ΜΑΚΛΙΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (1ο Λύκειο Γλυφάδας) Μαθητής Β Λυκείου. Γνώσεις Αγγλικών-Γαλλικών. ΜΕΣΣΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΕΙ Μεσολογγίου) Σπουδαστής στο τμήμα ΕΠΔΟ της σχολής ΣΔΟ στοτει Μεσολογγίου. Τις ελεύθερες ώρες του αρέσει να ακούει μουσική και να «σερφάρει» στο internet. Είναι αθλητής του πινγκ πονγκ και ασχολείται στην ομάδα Β εθνικής κατηγορίας.

9 ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Ιταλική Σχολή Αθηνών) Απόφοιτη Λυκείου (Ιταλική Σχολή Αθηνών) με βαθμό Τριτοετής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ξένες γλώσσες Αγγλικά (Proficiency), Ιταλικά (Diploma) και Γερμανικά ΜΟΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων) Είναι 14,5 ετών, μαθητής της τρίτης γυμνασίου του Πειραματικού Γυμνασίου Αναβρύτων. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών μαθητή, μαθητή του Πειραματικού Λυκείου Αναβρύτων. Είναι κάτοχος του διπλώματος Lower και ZERTIFICAT. Τον Ιούλιο περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το δίπλωμα PROFICIENCY OF MICHIGAN. Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να ασχολείται με τους υπολογιστές και με το μπάσκετ. Μέσα στα μελλοντικά του σχέδια, όσον αφορά το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων) georgemouratidisanab@hotmail.com Είναι μαθητής της τρίτης τάξης γυμνασίου. Έχει πάρει Lower. Είναι στην τάξη του Proficiency. Έχει δώσει το Zertificat στα γερμανικά και περιμένει αποτελέσματα. Έχει βασικές γνώσεις του word και του excel και από γλώσσες προγραμματισμού basic. ΜΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ( 1 ο Ενιαίο Λύκειο Κορίνθου) Είναι γεννημένη το 1988 στην Κόρινθο. Είναι απόφοιτη ενιαίου Λυκείου και στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με στρατιωτικά επαγγέλματα.

10 ΜΠΑΝΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Είναι γεννημένη στις 21/4/1988 στην Κόρινθο. Είναι απόφοιτη Ενιαίου Λυκείου και στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με επαγγέλματα υγείας. Κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας. ΜΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ (3 ο Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής ) TechManiac_1989@hotmail.com Είναι 17,5 χρονών. Είναι φιλικός και ήρεμος σαν χαρακτήρας και γίνεται εύκολα συμπαθητικός στην παρέα. Τον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον υπολογιστή ευρέως, με βιντεοπαιχνίδια, διαβάζει περιοδικά Πληροφορικής, ακούει μουσική και κάνει ποδήλατο. Ασχολείται επίσης με τις τηλεπικοινωνίες, με την έννοια ότι έχει γνώσεις από τις τεχνολογίες των κινητών. Στην παρέα του τον χρησιμοποιούν ως τεχνικό υπολογιστών. Είναι πολύ ευχαριστημένος που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα και εύχεται να περάσει ωραία εδώ για να φύγει το βάρος των ( πρώην) Πανελλαδικών. MΠΕΖΑΪΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων) tolis_aok@hotmail.com Απόφοιτος Γυμνασίου, 15 χρονών, κάτοχος Proficiency ΜΠΡΑΤΣΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ( 1 ΤΕΕ Καλαμάτας) andreas.1987@yahoo.gr Έχει πτυχίο Α και Β κύκλου τομέα υπολογιστών. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης χρηματοδοτούμενα από το ΕΠΕΑΕΚ2 και έχει αναλάβει τεχνική υποστήριξη σε εκδηλώσεις.

11 ΝΤΑΡΟΥΙΣ ΜΑΡΙΑΜ (ΤΕΕ Βάρης) Φοιτεί στο ΤΕΕ Βάρης, στον τομέα πληροφορικής. Έχει παρακολουθήσει για ένα περίπου μήνα μαθήματα word στα info quality. Επίσης έχει γνώσεις τυφλού συστήματος, χειρισμού υλικού και λογισμικού μέρους ενός υπολογιστή. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τους υπολογιστές και τις τηλεπικοινωνίες. ΝΤΟΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Σοφικό Κορινθίας) Είναι γεννημένη στις 2/2/1989. είναι απόφοιτη Ενιαίου Λυκείου και θέλει να σπουδάσει οικονομικά. Κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας. ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Ι.Μ. Παναγιωτοπουλος) Ά λυκείου με Μ.Ο Αγαπημένα μαθήματα Μαθηματικά- Φυσική, Χόμπι ποδόσφαιρο Η/Υ και μουσική. ΠΑΦΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (1 ο ΤΕΕ Μεσολογγίου) Απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου, κάτοχος πτυχίου Lower Αγγλικών, πτυχίου Α και Β κύκλου πληροφορικής. Κατέχει τα βασικά της Ιταλικής γλώσσας.

12 ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (κ. Καστριτσίου) Μαθητής Γ Γυμνασίου ( ). Διάκριση σε Διαγωνισμό Θαλή (Μαθηματική Εταιρία) Διάκριση σε Διαγωνισμό Ευκλείδη (Μαθηματική Εταιρία) Διάκριση σε Διαγωνισμό Θαλή (Μαθηματική Εταιρία) Διάκριση σε Διαγωνισμό Ευκλείδη (Μαθηματική Εταιρία) ο Βραβείο Γ Γυμνασίου Δυτικής Ελλάδας 10ος Διαγωνισμός Λυσίας Γνώσεις ξένων γλωσών: Αγγλικά (Lower Cambridge A ), Γερμανικά (Zertifikat Deutsch Goethe-Institut), Γλώσσες C / C++ δημιουργία απλών προγραμμάτων. Κατέχει και το Proficiency του Michigan. ΠΙΤΣΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων) tolis.pitsalidis@itt.com Γεννήθηκε τον Ιούλιο του Τελείωσε το 5ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων και το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων. Συνεχίζει στο Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) καθώς και καλά Γερμανικά. Χόμπυ του το ποδόσφαιρο, το τέννις και οι υπολογιστές. Είναι κάτοχος γλώσσας ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Είναι φοιτητής Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλε/νιων στο ΤΕΙ Λάρισας. Είναι κάτοχος διπλωμάτων ECDL, LOWER. Θα ήθελε να ασχοληθεί με το hardware μέρος των υπολογιστών και με την τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών. ΠΟΛΙΤΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (3 ο Ενιαίο Λύκειο Κομοτηνής ) Billakos89@yahoo.gr Είναι 17 ετών, μαθητής της Β Λυκείου στην Θετική Κατεύθυνση. Ασχολείται με τους υπολογιστές από την ηλικία των 12 ετών. Το έτος 2002 απέκτησε τα πτυχία FCE, ECCE. Το έτος 2003 απέκτησε το πτυχίο ECDL και το 2004 απέκτησε το πτυχίο ECPE και ZERTIFICAT. Επίσης έχει τελειώσει την σχολή του Ν. Γυφτόπουλου με βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

13 ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. Είναι μαθητής στο πρώτο έτος του International Bacaloriat, σχολής Μωραΐτη. Είναι κάτοχος Lower και Advanced και μιλάει καλά Γαλλικά. Χόμπι του η μουσική το tennis, σκι και ποίηση. ΣΑΚΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (59ο Λύκειο Αθηνών) Μαθητής Α Λυκείου. Κάτοχος Lower & Advanced Cambridge. Επίσης έχει δώσει εξετάσεις για το Proficiency. ΣΕΚΕΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ( 1 ο ΤΕΕ Καλαμαριάς ) Vasilisseker@yahoo.com Είναι τελειόφοιτος Α και Β κύκλου ΤΕΕ με ειδικότητα Ηλεκτρονικός Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων. Έχει συμμετάσχει στις ημερίδες με θέμα Δραστηριότητες των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στις 4/4/2005 και στις 12/4/2006. Συμμετέχει στην Περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΤΕΕ Καλαμαριάς που υλοποιεί το πρόγραμμα Η παραλία της Αρετσούς στην Καλαμαριά καθώς και στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 4/5/2006 στη Θεσσαλονίκη. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ( Πειραματικό Γυμνάσιο Αναβρύτων) statlako@aueb.gr Είναι κάτοχος Lower και DELF A1, A2

14 ΣΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ( Βαρβάκειο Πειραματικό Γυμνάσιο) Είναι μαθητής της Γ Τάξης του Βαρβάκειου Πειραματικού Γυμνασίου. Μιλάει καλά Αγγλικά. Είναι μέλος της ομάδας Ξιφασκίας του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Του αρέσει η μελέτη βιβλίων και ασχολείται αρκετές ώρες με τον υπολογιστή του και το Internet. ΣΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( 9 ο Λύκειο Αθηνών) nsirios@yahoo.com/ vsirios@yahoo.com Είναι τελειόφοιτος Λυκείου και εν αναμονή αποτελεσμάτων Πανελλαδικών με στόχο την ΑΣΟΕ. Μιλάει άριστα Αγγλικά και καλά Ιταλικά. Τα τελευταία 2 καλοκαίρια εργαζόταν σαν assistant manager σε τουριστική μονάδα. Στον ελεύθερο του χρόνο μελετά οικονομικά περιοδικά και εφημερίδες. Συμμετέχει σε ομάδα μπάσκετ και βόλεϊ. Του αρέσει να ταξιδεύει. Συμμετέχει στο σεμινάριο γιατί πιστεύει ότι η τεχνολογία είναι βασικός παράγοντας βοήθειας στην εξέλιξη του και θέλει να είναι πάντα ενημερωμένος για τις δυνατότητες που του παρέχει. ΤΣΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Είναι μαθητής της Γ Τάξης Λυκείου ΤΕΕ Πληροφορικής και θα ήθελε να τελειώσει και να σπουδάσει σε κάποιο ΤΕΙ ως τεχνικός υπολογιστών. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΑΣΩΝ (4ο Ενιαίο Λύκειο Γαλατσίου «Κων. Καραθεοδωρή») alexfilippou@yahoo.gr Είναι τελειόφοιτος λυκείου. Τα πρώτα 9 σχολικά χρόνια (έως και την 3η Γυμνασίου) φοίτησε στα εκπαιδευτήρια Ελληνική Παιδεία. Μετενεγράφη στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Γαλατσίου λόγω γειτνίασης με τον τόπο κατοικίας του και επειδή το συγκεκριμένο δημόσιο σχολείο θεωρείτε από τα πιο διακεκριμένα στο χώρο του. Η διαγωγή του υπήρξε κοσμιωτάτη. Η αγγλική είναι η μητρική του γλώσσα και έχει προχωρήσει τις σπουδές του στα Γαλλικά. Είναι σοβαρός χαρακτήρας και του αρέσει η κοινωνική συναναστροφή. Λατρεύει τον κόσμο της

15 πληροφορικής και όνειρό του είναι να γίνει ερευνητής στον τομέα των υπολογιστών. Στις εισαγωγικές εξετάσεις που έδωσε για τα ΑΕΙ, ευελπιστεί να επιτύχει στο Πολυτεχνείο ώστε να ακολουθήσει τις σπουδές του συγκεκριμένου κλάδου. Του αρέσει το διάβασμα, η κολύμβηση, η μουσική(παίζει κιθάρα), ο κινηματογράφος και τα ταξίδια. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ( Δημοσθένειο Λύκειο Παιανίας) Είναι μαθήτρια της Λυκείου. Κατέχει το Proficiency του Cambridge, ενότητες Α1,Α2 στα Γαλλικά, και βεβαίωση σπουδών στις θεματικές ενότητες ( Access 2002, for N.XP, INTERNET EXPLORER 6.O, Outlook Express). ΦΛΩΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (4ο Ενιαίο Λύκειο Λαμίας) chflwros@mycosmos.gr Σπουδαστής στο Πτυχίο στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας, Τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής, απόφοιτος λυκείου το Διατέλεσε, στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογία Λογισμικού ΙΙ του 5ου Εξαμήνου Σπουδών του Τμήματος Βιομηχανικής Πληροφορικής, Διαχειριστής Έργου (Project Manager) σε έργο που σαν θέμα είχε την ανάπτυξη υποτιθέμενου λογισμικού για τοπική Βιομηχανία Γάλακτος.Επίσης διατέλεσε επικεφαλής ομάδας που σαν έργο είχε την διεξαγωγή μιας πειραματικής διδασκαλίας σε σχολείο εντός του Νομού Καβάλας στα πλαίσια του μαθήματος Διδακτική της Πληροφορικής του 5ου εξαμήνου σπουδών του τμήματος Επικεφαλής τριμελούς ομάδος που σαν στόχο είχε την εκπόνηση εργασίας για θέματα Ανοικτού Λογισμικού (Open Source) και Κώδικα στα πλαίσια του μαθήματος Τηλεματική του 7ου εξαμήνου σπουδών του τμήματος. Γνώσεις υπολογιστή καθώς και Αντικειμενοστραφή γλώσσα προγραμματισμού C++ και C. Καλή γνώση Αγγλικής και Γαλλικής

16 ΦΟΥΡΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ) Απόφοιτος του 59 ου Ενιαίου Λυκείου Αθηνών και τελειόφοιτος του τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά, μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. Γνωρίζει Microsoft Excel, access, PowerPoint, Internet explorer, word.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009 ΖΕΥΓΩΛΗ ΕΡΣΗ (Κολλέγιο Αθηνών) E-mail: ersopoulo@hotmail.com Είναι τελειόφοιτη της Πρώτης Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Lower και γνωρίζει Γαλλικά. Τα προσωπικά τhς ενδιαφέροντα είναι η μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Meet Your Future 3 ο Συνάντησε το μέλλον σου 30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2008

3 ο Meet Your Future 3 ο Συνάντησε το μέλλον σου 30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2008 Athens Information Technology 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων. 1. ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΗ (6ο ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) Είναι απόφοιτος της Γ Λυκείου και συμμετείχε στις

Διαβάστε περισσότερα

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία

Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Meet Your Future Συνάντησε το μέλλον σου 2-6 Ιουλίου 2007 Athens Information Technology, 0, 8 χλμ. Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία Λίστα και Βιογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2010 ΧΑΜΠΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑCS Athens) E-mail: mareva65@gmail.com Η Αναστασία είναι 17 χρονών και φοιτά στο ACS Athens σε πρόγραμμα ΙΒ. Θα ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική σε σχέση με τη ρομποτική. Έχει ασχοληθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2011

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2011 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΡΤΣΟΣ (5 Λύκειο Βύρωνα) Ο Αλέξανδρος είναι 17 χρονών και απόφοιτος της 2ας Λυκείου, στο 5 ο Λύκειο Βύρωνα. Τελείωσε το Γυμνάσιο στα εκπαιδευτήρια ΘΕΟΜΗΤΩΡ. Μιλάει Αγγλικά και τα χόμπυ του είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Εκπαίδευση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 Ονοματεπώνυμο... Κοσσιέρη Ευαγγελία Όνομα πατέρα... Γεώργιος Όνομα μητέρας... Αικατερίνη Τόπος γεννήσεως... Αθήνα Οικογενειακή κατάσταση... Έγγαμη kjnnnbbvvghgf Διεύθυνση επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πάτμου 10 ΤΚ Λάρισα. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Εθνικότητα: Ελληνική Έτος γέννησης: 1973 Τόπος γέννησης: Λάρισα

Πάτμου 10 ΤΚ Λάρισα. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Εθνικότητα: Ελληνική Έτος γέννησης: 1973 Τόπος γέννησης: Λάρισα Πάτμου 10 ΤΚ 41335 Λάρισα Βύρων Δαμασιώτης Αριθμοί τηλεφώνου Εργασίας: 2410 627948 Οικίας: 2410 684249 Κινητό:6945 914041 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο bdama@teilar.gr Προσωπικές πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτη τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, βελτιώνω την εργασιακή μου εμπειρία δουλεύοντας στη γραμματειακή υποστήριξη του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπηκοότητα ΜΠΕΛΟΥΛΗ ΑΓΑΘΗ agathabel@yahoo.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ημερομηνία γέννησης 11/11/1985 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ Ημερομηνίες (από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Όνομα: Λαφατζής Δημήτριος ΣΠΟΥΔΕΣ 1988-1991: Απόφοιτος από το 2 0 Λύκειο Συκεών 1992-1997: Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της Φυσικομαθηματικής Σχολής του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Τμήμα ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ακαδημαϊκός υπεύθυνος ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. nikpe.m@windowslive.com

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ. nikpe.m@windowslive.com E U R O P E A N C U R R I C U L U M V I T A E F O R M A T ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ E-mail nikpe.m@windowslive.com Υπηκοότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ημερομηνίες (από έως)

Διαβάστε περισσότερα

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά

: ΧΑΤΖΗΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος με τρία παιδιά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ Όνομα ΠΑΤΕΡΑ : ΧΑΤΖΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 29 Σεπτεμβρίου 1969 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Δ/θμιας Εκπαίδευσης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. του Κοτσαρίνη Παναγιώτη. Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του Κοτσαρίνη Παναγιώτη Πτυχιούχου Ηλεκτρονικής ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 13 / 4 / 1970 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ Απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος οικονομία και κοινωνία των χωρών BRICS του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, βελτιώνω

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Κατοικίας: Αδριανουπόλεως 31, Νίκαια , Πειραιάς

Τόπος Κατοικίας: Αδριανουπόλεως 31, Νίκαια , Πειραιάς ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Όνομα: Δέσποινα Επώνυμο: Καρούμπη Ειδικότητα: Φιλόλογος/ Παιδαγωγός Ημ. Γέννησης: 27/04/1984 Τόπος Καταγωγής: Ελλάδα, Πειραιάς Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΛΟΠΗΣ 49,11853 ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΛΟΠΗΣ 49,11853 ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:ΜΗΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΛΟΠΗΣ 49,11853 ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ :mitsidimitra2@gmail.com ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS 2011 2012 ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Ονοματεπώνυμο Φοιτητή Προπτ. Μεταπτ. Διδακτ. Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ζ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ζ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ζ Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 συνεδρίασε η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφίων για την ομάδα Ζ: «Τεχνολογικός σχεδιασμός ηλεκτρονικής μάθησης,

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο

Μάρτιος Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο Μάρτιος 2016 Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Δευτεροβάθμιος Κύκλος Σπουδών Τριετής φοίτηση Μεταδευτεροβάθμιος Κύκλος Σπουδών «Τάξη Μαθητείας» Μονοετής φοίτηση Επαγγελματικό Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Διευθυντής: Π. Ντακούλας, Καθηγητής Γραμματεία / πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

(Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος) Ονοματεπώνυμο : Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης

(Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος) Ονοματεπώνυμο : Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης (Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο : Πατρώνυμο Ημερομηνία Γέννησης : : Διεύθυνση κατοικίας : Τηλέφωνα επικοινωνίας : Οικογενειακή κατάσταση : E-mail : 1. ΣΠΟΥΔΕΣ Πτυχίο.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011 Καθηγήτρια Φιλόλογος. Καθηγήτρια Φιλόλογος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011 Καθηγήτρια Φιλόλογος. Καθηγήτρια Φιλόλογος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικές πληροφορίες ATH-5760-THEOD-0 τηλ. επικοινωνίας: 2108210551 Επαγγελματική εμπειρία 2014-2015 Ιδιαίτερα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά Γυμνασίου Λυκείου / Νεοελληνική Γλώσσα Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι πτυχιούχοι του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (ΗΥΣ) του Τ.Ε.Ι. Πειραιά διαθέτουν τις εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

μοιράστηκε Μ.Ε.Υ. Μαθητές Παπαλεωνίδας Αντώνης Γονείς σπουδαστές 250 φυλλάδια Μ.Ε.Υ. μαθητές Παπαλεωνίδας Αντώνης

μοιράστηκε Μ.Ε.Υ. Μαθητές Παπαλεωνίδας Αντώνης Γονείς σπουδαστές 250 φυλλάδια Μ.Ε.Υ. μαθητές Παπαλεωνίδας Αντώνης Tτίτλος παρουσίασης θέμα Μέρος, ημερομηνία Νο συμμετεχόντων ανά κατηγορία (γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί, γιατροί, κ.λπ) Ομάδες στόχοι Νο υλικού που μοιράστηκε Ποιος έκανε την παρουσίαση 1.Σχολείο Αργυρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ. 1. Μία θέση (01) για Α εξάμηνο και μία θέση (01) για Β εξάμηνο για το μάθημα Σύγχρονα Συστήματα Πληροφορικής Λειτουργικά Συστήματα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ. 1. Μία θέση (01) για Α εξάμηνο και μία θέση (01) για Β εξάμηνο για το μάθημα Σύγχρονα Συστήματα Πληροφορικής Λειτουργικά Συστήματα Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας Κοδριγκτώνος 33, 5ος όροφος ΤΚ 10434, Αθήνα Τηλ: 210-8827444 http://www.epe.org.gr e-mail: info@epe.org.gr ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ: Πολιτική ηγεσία Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θεωρητική 46 Θετική 30 Τεχνολογίας & Παραγωγής 24 Πληροφορικής & Υπηρεσιών 54

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Θεωρητική 46 Θετική 30 Τεχνολογίας & Παραγωγής 24 Πληροφορικής & Υπηρεσιών 54 ΚΟΛΛΕΓΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ATHENS COLLEGE Σεπτέμβριος, 2008 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1. Κατά το σχολικό έτος 2007-2008 φοίτησαν στη Γ Λυκείου 154 μαθητές. Η κατανομή των μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : Αποστολάκης Χρήστος Ανακρέοντος 28, Γέρακας, Αττική Τ.Κ.: 15344 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : +30 6978 155 066 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : chr_apostolakis@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Η ειδικότητα ξεκινά στη Β τάξη του ΕΠΑ.Λ. και ολοκληρώνεται πλήρως σε τρία χρόνια. Εγγραφή μπορούν να κάνουν οι μαθητές που έχουν τελειώσει την Α τάξη του Γενικού Λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 349/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 349/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 349/08.07.2011 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης συνεδρίασε σήµερα Παρασκευή, 08 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 1 6o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ Α ΑΘΗΝΑΣ 1/10/2013 09:00 37 2 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α ΑΘΗΝΑΣ 8/10/2013 09:00 46 3 109ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ" Α ΑΘΗΝΑΣ 16/10/2013 09:00 39 4 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΟ: ΚΑΤΕ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΟ: ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ (Ισοτιμία) ΕΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ: 1979 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΤΥΧΙΟ: ΚΑΤΕ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΟ: ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ (Ισοτιμία) ΕΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ: 1979 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΥΤΡΑ ΤΑΜΑΡΕΣΗ ΟΝΟΜΑ: ΑΝΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΜΟΝΙMΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑ: ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ κ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ MSc in Statistics: Applied Stochastic Systems

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ MSc in Statistics: Applied Stochastic Systems ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ MSc in Statistics: Applied Stochastic Systems Διεύθυνση: Θρασύβουλου Τσατσά 21, Τ.Κ. 250 02 Μονοδένδρι ΠΑΤΡΩΝ E-mail : chpapath@otenet.gr Τηλέφωνο.: 2610 671758

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΚΙΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άρτα. Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΚΙΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άρτα. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΚΙΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Ελευθερίου Βενιζέλου, Άρτα Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Σταθερό τηλέφωνο: 2681028520 Κινητό: 6979235075 E-mail: Eya.kioysh@gmail.com ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192)

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) Αρ. Πρωτ.: 260/2018-903 08/03/2018 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2018-473 στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002704.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοϊατρικές Μέθοδοι και Τεχνολογία στη Διάγνωση» Επιστημονικός

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: ECDL Profile 3

Σεμινάριο: ECDL Profile 3 Σεμινάριο: ECDL Profile 3 Μοναδική Προσφορά Έκπτωση 76%! Word Excel Internet Αναγνωρισμένο σε 150 χώρες, από το Δημόσιο, αγγλικά Πανεπιστήμια και την αγορά εργασίας Διάρκεια Σεμιναρίου: 1 μήνας φοίτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φθιώτιδα, Σπετσών 21, Κυψέλη Αττική, ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , ,

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φθιώτιδα, Σπετσών 21, Κυψέλη Αττική, ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Καρούμπης Ευστ. Γεώργιος Αθ. Ευταξία 29, Αμφίκλεια Φθιώτιδα, 35002 Σπετσών 21, Κυψέλη Αττική, 11362 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6980 970 280, 22340 22773,

Διαβάστε περισσότερα

Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: 3ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών 35100 Λαμία ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΚΟΙΝ: TEI ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 05/2008-9/2010: Υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος του ιδιωτικού κέντρου αποκατάστασης «Φιλοκτήτης».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 05/2008-9/2010: Υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος του ιδιωτικού κέντρου αποκατάστασης «Φιλοκτήτης». ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Κατερίνα Βάμβουκα Διεύθυνση: Αγ. Παρασκευής 30, Χαλάνδρι Τ.Κ. 15232 Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6894690, κιν.: 694-5131701 2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 10/2013 ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πληροφορική και Διοίκηση»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 10/2013 ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πληροφορική και Διοίκηση» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ Διεύθυνση κατοικίας Σόλωνος 14, Κιλκίς Τηλ. Οικίας 23410-26210 Τηλ. Κινητό 6996660169 Email eirandreadi@gmail.com Ημ. Γέννησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α3

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α3 1 ο ΕΠΑΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΜΗΜΑ Α3 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ (ΠΕ11) ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΟΣ (ΠΕ12.10) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΑΪΟΣ 2013 Σκοπός της ερευνητικής εργασίας: Η

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοϊατρικές Μέθοδοι και Τεχνολογία στη Διάγνωση» Πρώτο έτος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα ΕΓΝΑΤΙΑΣ 56, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Τ.Κ Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1987 Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Βιογραφικό Σημείωμα ΕΓΝΑΤΙΑΣ 56, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Τ.Κ Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1987 Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΣΙΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ 56, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, Τ.Κ 58100 23825-04781 vasilis@euroagro.gr Ημερομηνία γέννησης: 18/05/1987 Εθνικότητα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 05/02/2015-ΣΗΜΕΡΑ EUROAGRO

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3114 Ηλεκτρονική είναι η τεχνολογία που ασχολείται με την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των ηλεκτρονικών συσκευών (υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ονοματεπώνυμο : Σπανουδάκη Κατερίνα Όνομα Πατρός Μητρός : Εμμανουήλ Ειρήνη Έτος Γέννησης : 1977 Αριθμός Ταυτότητας : Ρ 834308 Τόπος Γέννησης : Ηράκλειο Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα:

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προγράμματα κινητικής αγωγής, τα οποία διεξάγονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. ΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες Τίτλος πράξης: Κατηγορία Πράξης: Ενέργεια: Μέτρο: Επιστ. Υπεύθυνος: "Επιμόρφωση - Πιστοποίηση Γυναικών Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Word 2. Excel 3. Powerpoint 4. Access 5. SPSS

Word 2. Excel 3. Powerpoint 4. Access 5. SPSS Πανεπιστήµιο Κρήτης Τµήµα Κοινωνιολογίας Πρακτική Άσκηση Επιστηµονικά Υπεύθυνος: Γιάννης Ζαϊµάκης Τηλ. επικοινωνίας: 28310 77495 Email: zaimakis@social.soc.uoc.gr Σε παρακαλώ πολύ να αφιερώσεις λίγο χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ : «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ» Στοιχεία Επικοινωνίας: Διεύθυνση: e-mail: Τηλέφωνο/FAX: Υπεύθυνος για επικοινωνία: \ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Επώνυμο : Θωίδης Ονομα : Περικλής Ον.Πατέρα : Ιορδάνης Ον.Μητέρας: Κυριακή Κατοικία : Σιταγροί Δράμας Τηλέφωνο : οικ. 25210-95207 εργ. 25210-62315 & 25210-62424 1982.

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2016 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Βραβεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981 Διεύθυνση κατοικίας Εγνατίας 125, 54635 - Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 535354, 6936127493 Φαξ 2310 530468 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ.

ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ. ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κωνσταντίνος Καλτσάς ΔΡΑΜΑΣ Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ17.03 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Σχέδιο Δράσης «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

4 Πτυχιούχοι ΤΕΙ Ιχθυοκομίας ή συναφούς τμήματος Περιγραφή Έργου Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από τους αλιευτικούς στόλους της Κρήτης.

4 Πτυχιούχοι ΤΕΙ Ιχθυοκομίας ή συναφούς τμήματος Περιγραφή Έργου Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από τους αλιευτικούς στόλους της Κρήτης. Ανάβυσσος: 21/2/2014 Αρ.πρωτ: 20043/1284 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο 12.03.2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Τµήµα: ιοικητικής Υποστήριξης-Προµήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Λύκειο Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 6/7/2015. Έρρικα Κορνηλάκη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου

Νέο Λύκειο Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 6/7/2015. Έρρικα Κορνηλάκη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου Νέο Λύκειο Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 6/7/2015 Έρρικα Κορνηλάκη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηρακλείου ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ Νόμος 4327/2015 ΦΕΚ 50 τ. Α 14-5-2015 Τροποποίηση του Νόμου 4186/2013 και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς 2 0 1 5-25 - 27/08 28/08 MANDOULIDES OPEN COMPUTER EPATHLON CAMP & ROBOTICS CAMP (ΓΥΜΝΑΣΙΟ) MANDOULIDES

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών Σχολική Χρονιά:

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών Σχολική Χρονιά: Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών Σχολική Χρονιά: 2019 2020 ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Κατά την περσινή σχολική χρονιά 2018-2019 δόθηκαν τα πιο κάτω βραβεία. Είναι πιθανό να επιδοθούν τα ίδια ή διαφοροποιημένα ή και νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑ.Λ. Γεωργία Κωστοπούλου Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Υπεύθυνη ΚΕ.ΣΥ.Π. Γαλατσίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑ.Λ. Γεωργία Κωστοπούλου Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Υπεύθυνη ΚΕ.ΣΥ.Π. Γαλατσίου ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΑ.Λ Γεωργία Κωστοπούλου Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Υπεύθυνη ΚΕ.ΣΥ.Π. Γαλατσίου ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Στην Α εγγράφονται κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου Στη Β τάξη οι προαγόμενοι στη από την Α τάξη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος. Πατρώνυμο: Απόστολος. Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος. Πατρώνυμο: Απόστολος. Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο: Μπρισίμης Ευάγγελος Πατρώνυμο: Απόστολος Διεύθυνση: Πατρόκλου 2, Τρίκαλα, Τ.Κ.42100 Τηλέφωνο: 6974952580 Email: ebrisimis@pe.uth.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2011-2012 ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΣΤΙΒΟΣ Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Dδαφος Δήμου Ψυχικού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Γονείς: Τόπος Γεννήσεως: Ημερομηνία: Όνομα Συζύγου: Ονόματα Τέκνων:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Γονείς: Τόπος Γεννήσεως: Ημερομηνία: Όνομα Συζύγου: Ονόματα Τέκνων: Ιωάννης Ε. Κοσμαδάκης xxxxxxxxxx xx, 67100 Ξάνθη Τηλ. Οικίας: 25410 xxxxx, Κιν.: xxxxxxxxxx Μέλος Ε.Τ.Ε.Π., Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Δ.Π.Θ. Πανεπιστημιούπολη Κιμμέριων, 67100 Ξάνθη Τηλ. Εργασίας:

Διαβάστε περισσότερα

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925

http://sep4u.gr Oι συνολικές θέσεις εισακτέων το 2009 στα Ελληνικά ΑΕΙ: 4370 και το 2014 3.925 1 ο Επιστημονικό Πεδίο Κοινά με άλλα Επιστημονικά Πεδία 1ο και 4ο - Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Αγρίνιο) -Πολιτισμικής Τεχ/γίας και Επικ/νίας (Μυτιλήνη) -Τεχνών Ήχου και

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ /

Βιογραφικό Σημείωμα Μαρία Μαυροπούλου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27 Δεκεμβρίου 1985 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κέρκυρα Φελίξ Λαμές

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Μεταπτυχιακές Σπουδές: Ανωτάτη εκπαίδευση: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) στις Διεθνείς Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 29/03/2010 Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Δελτίο Τύπου 29/03/2010 Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 15180 - Μαρούσι Ιστοσελίδα: www.ypepth.gr email: press@ypepth.gr Δελτίο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3114 Μέσα από ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών, το Τμήμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων επιτρέποντας

Διαβάστε περισσότερα

Αποφοίτηση από το 3ο Λύκειο Τρικάλων (Βαθμός 19,2)

Αποφοίτηση από το 3ο Λύκειο Τρικάλων (Βαθμός 19,2) Λουίζα Μερτσιώτη Βιογραφικό Σημείωμα Τηλέφωνο: 6976 793802 E-mail: luisa.mer@gmail.cm Προσωπικές Πληροφορίες Ημ/νία Γέννησης: 02/11/1968 Τόπος Γέννησης: Αθήνα Οικογ. κατάσταση: Έγγαμη Σπουδές Μεταπτυχιακό

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 15/11/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Ηράκλειο 15/11/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 414 Συνεδρίαση της Επταμελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ηράκλειο 29-11-2013 σε συνέχεια της συνεδρίασης με ημερομηνία 22-11-2013.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος «Αναμόρφωση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΠΤΔΕ» (ΕΠΕΑΕΚ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) και με την

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος «Αναμόρφωση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΠΤΔΕ» (ΕΠΕΑΕΚ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) και με την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΤΔΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Φύλο Άνδρας Ημερομηνία γέννησης 29/07/1986 Εθνικότητα Ελληνική. Τεχνικός κτηριακών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Φύλο Άνδρας Ημερομηνία γέννησης 29/07/1986 Εθνικότητα Ελληνική. Τεχνικός κτηριακών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πέκος Φίλιππος Ανθούπολη Λητής, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54500, Ελλάδα +30 2310 685 152 +30 695 726 1877 philippos.pekos@gmail.com www.filippekos.com (Προσωπικό Website) Skype: philippos.pekos

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΜΑΪΟΣ 2011 Α ΕΞΑΜΗΝΟ 1Υ1 1Υ2 1Υ3 1Υ5 2Υ2 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ - Π.Δ. 432/81 Α.Φ.Μ.: 998219694 Α Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΛ: 2610-996660 FAX: 2610-996677 Πάτρα, 02/04/2013 Αρ.Πρωτ. 11459 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία

Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ο.Τ.Ε.Κ.) Ο.Τ.Ε.Κ.: Εκπαίδευση, Ειδικότητες, Μαθητική ζωή, Δεξιότητες και Σταδιοδρομία Ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Συγχαίρει επίσης, τους μαθητές της Α Γυμνασίου, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον τοπικό διαγωνισμό «Ο ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Συγχαίρει επίσης, τους μαθητές της Α Γυμνασίου, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον τοπικό διαγωνισμό «Ο ΕΠΙΜΕΝΙΔΗΣ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δικταίου Άντρου 3 71201 Ηράκλειο Κρήτης e-mail: newsfrommath@yahoo.gr Ιστοσελίδα: : http://mathher.gr/n/ GREEK MATHEMATICAL SOCIETY BRANCH OF HERAKLION

Διαβάστε περισσότερα

(ΝΕΟ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

(ΝΕΟ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 4 ΙΕΚ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 4 ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ + ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 3 ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας 215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας Το Τμήμα ασχολείται με τη διδασκαλία και την έρευνα στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών και τη μελέτη των εφαρμογών τους. Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1980 (ως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ι. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 9-11 II. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Πίνακας ΜΕΡΟΣ Α' ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣ ΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ι. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 9-11 II. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Πίνακας ΜΕΡΟΣ Α' ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣ ΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ι. ΠΡΟΛΟΓΟΣ II. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 9-11 13-23 Πίνακας ΜΕΡΟΣ Α' ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣ ΜΟΥ 1. Εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολικές μονάδες, σχολές και τμήματα. Μαθητές, σπουδαστές-φοιτητές,

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός ΕΚΦΕ Χαλανδρίου Νέας Ιωνίας για την EUSO 2014. Κωνσταντίνος Καμπούρης Κωνσταντίνος Μοράκης

Διαγωνισμός ΕΚΦΕ Χαλανδρίου Νέας Ιωνίας για την EUSO 2014. Κωνσταντίνος Καμπούρης Κωνσταντίνος Μοράκης Διαγωνισμός ΕΚΦΕ Χαλανδρίου Νέας Ιωνίας για την EUSO 2014 Κωνσταντίνος Καμπούρης Κωνσταντίνος Μοράκης 12 η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2014 Αθήνα (30/3 6/4/2014) Στο διαγωνισμό συμμετείχαν για το

Διαβάστε περισσότερα

Όλο το άρθρο έχει ως ακολούθως: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ.) ή ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΓΕ.Λ.)

Όλο το άρθρο έχει ως ακολούθως: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ.) ή ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΓΕ.Λ.) Άρθρο του Σεραφείμ Κερασιώτη στην εκπαιδευτική πύλη edra.gr, που παρουσιάζει αρχικά τους λόγους τους οποίους μπορεί να θεωρήσει σημαντικούς ένας απόφοιτος Γυμνασίου ή καποιος που έχει προαχθεί από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στην «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου Master of Science in Wine and Beer Science» με κατευθύνσεις:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Στυλιανή Στρούβαλη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Στυλιανή Στρούβαλη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Στυλιανή Στρούβαλη e-mail: stellastrouv@primedu.uoa.gr ΣΠΟΥΔΕΣ 2014-σήμερα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ειδική Αγωγή Λογοθεραπεία-Συμβουλευτική, κατεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.Θ-M.Sc - Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15

Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.Θ-M.Sc - Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15 Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.ΘM.Sc Θεσ/κη Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:13 Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 18:15 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεωπόνος Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου Α.Π.ΘM.Sc

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR 17/12/2016 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 24/12-08/01/2017 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΡΑ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φθιώτιδα, Σπετσών 21, Κυψέλη Αττική, ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , ,

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φθιώτιδα, Σπετσών 21, Κυψέλη Αττική, ΤΗΛΕΦΩΝΑ: , , ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Καρούμπης Ευστ. Γεώργιος Αθ. Ευταξία 29, Αμφίκλεια Φθιώτιδα, 35002 Σπετσών 21, Κυψέλη Αττική, 11362 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6980 970 280, 22340 22773,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ. www.kwnstantina- 12@hotmail.com. Ονοματεπώνυμο

ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ. www.kwnstantina- 12@hotmail.com. Ονοματεπώνυμο Πρόγραμμα ERASM Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 Τμήμα: Ακαδημαϊκός υπεύθυνος: Σημειώσεις: Παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό φύλλο excel για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα: Αθήνα, 26 Μαρτίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα: α) των εισιτηρίων εξετάσεων των αποφοίτων Β κύκλου ημερήσιων ΤΕΕ, κατόχων πτυχίου ειδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Προσωπικές πληροφορίες Οικογενειακή κατάσταση: Τόπος γέννησης: Έγγαμη Πάτρα e-mail: oresdana@yahoo.gr Σπουδές 2017 2018 Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακό

Διαβάστε περισσότερα