Πρακτικό της 4 η Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Δελφών 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρακτικό της 4 η Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Δελφών 9 Σεπτεμβρίου 2011"

Transcript

1 Πρακτικό της 4 η Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Δελφών 9 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα μετά την από 17 Μαΐου ενημέρωση-πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ συνήλθαμε τα μέλη του Σωματείου στο χώρο του αρχαίου θεάτρου των Δελφών στη Φωκίδα. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου κ. Σταύρος Μπένος καλωσόρισε τα μέλη εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων. Κατόπιν προέβη σε μια σειρά οδηγιών και διευκρινίσεων, τόσο για τη διαδικασία των εργασιών της γενικής συνέλευσης, αλλά και προς αποφυγή προβλημάτων στην ροή του προγράμματος της επόμενης ημέρας. Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στις αδελφές Θεοδώρα Ανδριοπούλου-Αθανασούλα και Πολυτίμη Αθανασούλα, χάρις στη δωρεά των οποίων το ΔΙΑΖΩΜΑ ανέθεσε τη μελέτη αναστήλωσης του θεάτρου των Δελφών για λογαριασμό του Υπουργείου Πολιτισμού. Έπειτα ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο των Δελφών κ. Νικόλαο Φουσέκη, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και του καλεσμένους του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και τόνισε ότι το έτος 2011 είναι εξίσου σημαντικό όσο το 1895 όταν η Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή ξεκίνησε τις αποχωματώσεις για να εμφανιστεί το αρχαίο θέατρο, έχει την ίδια σπουδαιότητα με τα έτη 1927 και 1930, όταν έγινε η αναβίωση του Δελφικού Πνεύματος από τους Άγγελο και Εύα Σικελιανού και το έτος 1981, οπότε το Υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε να μη διατίθεται το θέατρο στο κοινό για να προστατευτεί. Κατόπιν ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κάλεσε στο βήμα την Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή, η οποία εξέφρασε τη χαρά της για τη διάσωση και ανάδειξη του μνημείου, αλλά παράλληλα τη θλίψη της, αφού τόσα χρόνια οι κεντρικές και οι τοπικές εξουσίες δεν ακούμπησαν και δεν αγκάλιασαν αυτό το χώρο. Προσφωνώντας τον Διευθυντή της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής κ. Αlexandre Farnoux ο κ. Μπένος επεσήμανε το έργο και την προσφορά της αρχαιολογικής κοινότητας μέσα από δύσκολες συνθήκες και δήλωσε πώς μια από τις αποστολές τους ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ είναι η γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στους αρχαιολόγους και τις τοπικές κοινωνίες. Επίσης έκανε μνεία στην επιστημονική συνεργασία ανάμεσα στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και το ΔΙΑΖΩΜΑ με τη μορφή ανταλλαγής επιστημονικών δεδομένων τόσο για το αρχαίο θέατρο των Δελφών όσο και για το αρχαίο θέατρο της Δήλου. Ο Διευθυντής της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής κ. Alexandre Farnoux μίλησε για τη συνεχή και αδιάκοπη δραστηριότητα της Σχολής, άλλοτε εμφανή με ανασκαφές, αναστηλώσεις και άλλοτε πιο διακριτική με μελέτες, δημοσιεύσεις συντήρηση αντικειμένων κ.λ.π και βεβαίωσε πως θα είναι πάντα αρωγός σε παρόμοιες πρωτοβουλίες. Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ μετέφερε τους χαιρετισμούς του Υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου και της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου κας Λίνας Μενδώνη και έδωσε το λόγο στην Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κα Νάνσυ Ψάλτη ως εκπρόσωπο του Υπουργείου.

2 Η κα Νάνσυ Ψάλτη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, τις κυρίες Ανδριοπούλου για τη δωρεά τους, την τοπική αυτοδιοίκηση που στηρίζουν την προσπάθεια, το προσωπικό της Ι Εφορείας Αρχαιοτήτων, το διευθυντή της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής, που συνδράμει την προσπάθεια του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ. Απευθυνόμενη δε στον κ. Σ. Μπένο τον διαβεβαίωσε πως θα είναι στο πλευρό του, προκειμένου να ευοδωθεί ο σκοπός της ανάδειξης και της αναστήλωσης του θεάτρου των Δελφών. Τέλος, ο κ. Μπένος κάλεσε το βήμα τη Βουλευτή Φωκίδας κα Αφροδίτη Παπαθανάση, η οποία στο χαιρετισμό της απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο που επιτελείται και που σε τόσο δύσκολες συνθήκες διδάσκεται ακόμα πολιτισμός. Ακολούθησε η διαδικασία για τη διαπίστωση απαρτίας. Οι παρόντες σύνεδροι δήλωσαν την παρουσία τους δι ανατάσεως της χειρός. Το σύνολο των παρόντων ανήλθε σε 162 και το σύνολο των μελών που είχαν εξουσιοδοτηθεί να εκπροσωπήσουν τα απόντα μέλη ανήλθε σε 111. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας αφού το σύνολο των ψήφων (παρόντες και εξουσιοδοτήσεις) ήταν =273, πολύ πιο πάνω από 225, το 50% δηλαδή των ταμειακώς εντάξει μελών που ήταν 450. Ακολούθως ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινε ως πρόεδρο της γενικής συνέλευσης τον καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Καραδέδο και ως γραμματέα τη δικηγόρο κα Μαρία Μίχα, από την κοινωνία των πολιτών. Η πρόταση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε ομόφωνα αποδεκτή δια βοής. Μετά την εκλογή και εγκατάσταση του Προεδρείου ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καραδέδος έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ. Σ. Μπένο για να παρουσιάσει τον απολογισμό του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ για το έτος 2011, τον προγραμματισμό του έργου για το 2012, τον οικονομικό απολογισμό του 2011 και την πρόταση του προϋπολογισμού για το Ο κ. Σ. Μπένος μίλησε για την εμφανή δουλειά των τελευταίων τριών ετών αλλά και για εκείνη την αφανή προετοιμασία μιας δεκαετίας. Για τη δέσμευση του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ να συνδέει και να υποκινεί όλες τις δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, με μείζονα στόχο την ανάδειξη και την καθολική προστασία των αρχαίων χώρων θέασης και ακρόασης. Επεσήμανε επίσης πως έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και μια γέφυρα ανάμεσα στην αρχαιολογική κοινότητα και την κοινωνία και πως η προσπάθεια του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ έχει φέρει στην επιφάνεια τα αστείρευτα κοιτάσματα της ελληνικής κοινωνίας που πασχίζουν να αναδείξουν τη φωτεινή πλευρά της πατρίδας μας. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ προχώρησε σε μια αναλυτική παρουσίαση των εργασιών σε 49 αρχαία θέατρα και τόνισε πως η παρουσίαση των εργασιών θα επικαιροποιείται και οι πολίτες θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ

3 Αρχαίο θέατρο Δελφών Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ανέθεσε τη μελέτη αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου των Δελφών στους μελετητές Ελένη Άννα Χλέπα και Κωνσταντίνο Παπαντωνόπουλο. Το κόστος της ανάθεσης καλύπτεται από τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στον κουμπαρά (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) του θεάτρου και την ευγενική χορηγία των αδελφών Θεοδώρας και Πολυτίμης Ανδριοπούλου. Αρχαίο θέατρο Δήλου Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» ανέθεσε τη μελέτη αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Δήλου στο μελετητή Κωνσταντίνο Ζάμπα. Το κόστος της ανάθεσης θα καλυφθεί από τα χρήματα που συγκεντρώνονται στον κουμπαρά (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) του θεάτρου. Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου του 2011 ξεκίνησαν οι επί τόπου εργασίες για τη μελέτη αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Δήλου και ο καθαρισμός του μνημείου. Αρχαίο θέατρο Διονύσου Η Νομαρχία Αθηνών διέθεσε με Προγραμματική Σύμβαση στο ΥΠ.ΠΟ.Τ ευρώ για το έργο «Αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου του Διονύσου». Το ποσό των ευρώ έχει ήδη εκταμιευθεί σε ειδικό λογαριασμό του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. Στο θέατρο εκτελούνται τα ακόλουθα έργα αποκατάστασης από την επιστημονική επιτροπή Νοτίου Κλιτύος Ακροπόλεως του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε.: 1. Αποκατάσταση του κοίλου του Διονυσιακού θεάτρου μέχρι το ανώτατο σωζόμενο σε κάθε κερκίδα εδώλιο. 2. Ολοκλήρωση αναστήλωσης του Χορηγικού μνημείου του Θρασύλλου. 3. Ολοκλήρωση αποκατάστασης του ανατολικού πλευρικού αναλήμματος του θεάτρου. 4. Ολοκλήρωση της αποκατάστασης των βάθρων και του αντιγράφου του αγάλματος του Μενάνδρου στην ανατολική πάροδο. Τις μελέτες έχουν εκπονήσει οι μελετητές Κωνσταντίνος Μπολέτης, Κλήμης Ασλανίδης, Μαυροειδής Μαυροειδόπουλος, Αθηνά Σαμαρά και Χριστίνα Παπασταμάτη φον Μόοκ. Ένα μικρό μέρος του έργου στη μεσαία κερκίδα του μνημείου, με πιλοτικό χαρακτήρα, ολοκληρώθηκε το Χάρη στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών και του Υπουργείου Πολιτισμού οι εργασίες ξεκινούν και πάλι. Περιλαμβάνουν την επανένταξη διάσπαρτων αρχαίων λίθων και τη συμπλήρωση με νέο υλικό.

4 Αρχαίο θέατρο Αβδήρων Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των δοκιμαστικών τομών, με χρηματοδότηση ύψους ,00 που διέθεσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ξάνθης στο ΥΠ.ΠΟ.Τ., μέσω Προγραμματικής Σύμβασης. Ολοκληρώθηκαν οι τοπογραφικές εργασίες στο μνημείο, με χρηματοδότηση ύψους 5.000,00 που διέθεσε ο Δήμος Αβδήρων στο ΥΠ.ΠΟ.Τ., μέσω Προγραμματικής Σύμβασης. Ολοκληρώθηκε η γεωφυσική έρευνα, με χορηγία του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Για την πραγματοποίηση της δεύτερης φάσης των δοκιμαστικών τομών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα διαθέσει στο ΥΠ.ΠΟ.Τ., με Προγραμματική Σύμβαση χρηματοδότηση ύψους ,00. Αρχαίο θέατρο Αιγείρας Το θέατρο ως τμήμα του ευρύτερου έργου «Ανάπλαση και ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Παλαιοκάστρου Αιγών (Αρχαία Αιγείρα)» έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση ύψους ,00. Έγινε προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού και οι εργασίες συντήρησης του θεάτρου ξεκίνησαν. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί επιμελημένος καθαρισμός του θεάτρου. Μικρό θέατρο Αμβρακίας Απαιτείται η ολοκλήρωση των ανασκαφικών εργασιών και η πραγματοποίηση των απαιτούμενων μικρής κλίμακας στερεωτικών επεμβάσεων. Για την υλοποίηση των παραπάνω εργασιών το θέατρο έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση ύψους ,00, ως υποέργο του ευρύτερου έργου «Ανάδειξη ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων αρχαίας Αμβρακίας στην πόλη της Άρτας, Δήμου Αρταίων: δυτική νεκρόπολη, ναός Απόλλωνα και μικρό θέατρο». Έγινε προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού και οι εργασίες ξεκίνησαν. Αρχαίο θέατρο Αμφίπολης Είναι σε εξέλιξη διαδικασία απαλλοτρίωσης ακινήτου από τη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων και Ακίνητης Περιουσίας του ΥΠ.ΠΟ.Τ. Τα χρήματα για τα ην απαλλοτρίωση θα διατεθούν από τον κουμπαρά (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ». Αρχαίο θέατρο Απτέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Γ ΚΠΣ-ΠΕΠ ( έως ): Οι εργασίες άρχισαν τον Ιούλιο του 2008 με βάση την εγκεκριμένη από το ΚΑΣ μελέτη (ΥΠΠΟ/ΔΑΑΜ/56/40285/ ) και χρηματοδότηση, ύψους ευρώ από το Γ ΚΠΣ ΠΕΠ Κρήτης.

5 Ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του θεάτρου, έως το τέλος του 2008 στον απαλλοτριωμένο αγρό και συνεχίστηκαν το 2009 στο ανατολικό τμήμα του κοίλου, της σκηνής και του προσκηνίου τα οποία βρίσκονται στην όμορη ιδιοκτησία και η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο απαλλοτρίωσης. ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ Ε.Σ.Π.Α. Για τις εργασίες αποκατάστασης - αναστήλωσης του μνημείου ετοιμάζεται από την ΚΕ Εφορεία Αρχαιοτήτων το τεχνικό δελτίο για την ένταξη του έργου σε β φάση στο Ε.Σ.Π.Α., με ύψος χρηματοδότησης ευρώ. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ Προωθείται απαλλοτρίωση ενός ακινήτου από το Τ.Α.Π.Α., προϋπολογισμού ,00. Αρχαίο θέατρο Άργους Το αρχαίο θέατρο έχει πρόσφατα αναστηλωθεί από το ΥΠ.ΠΟ.Τ. Απαιτούνται όμως συμπληρωματικές εργασίες για τη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης των θεατών. Έχει γίνει ειδική εκδήλωση στο Άργος στα γραφεία του συλλόγου «ΔΑΝΑΟΣ». Αρχαίο θέατρο Αχαρνών Τμήμα του αρχαίου θεάτρου αποκαλύφθηκε το Είναι σε εξέλιξη η απαλλοτρίωση δύο οικοπέδων από τη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων και Ακίνητης Περιουσίας του ΥΠ.ΠΟ.Τ.: Για το πρώτο αναμένεται η καταβολή της αποζημίωσης με τη λήξη του 18μηνου (Οκτώβρης 2011) Για το δεύτερο η διαδικασία απαλλοτρίωσης είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο. Απαιτείται επίσης: Ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων Συνέχιση ανασκαφών Πεζοδρόμηση οδού Σαλαμίνος. Αρχαίο θέατρο Βεργίνας Καταβάλλεται προσπάθεια για την ένταξη της ανάδειξης του μνημείου στο Ε.Σ.Π.Α Αρχαίο θέατρο Γιτάνων Για τη συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών απαιτείται χρηματοδότηση, ύψους ευρώ.

6 Η Περιφέρεια Ηπείρου θα διαθέσει με Προγραμματική Σύμβαση στο ΥΠ.ΠΟ.Τ., χρηματοδότηση, ύψους Αρχαίο θέατρο Γόρτυνας Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου διέθεσε με Προγραμματική Σύμβαση στο ΥΠ.ΠΟ.Τ., χρηματοδότηση ύψους 7.000, 00 για την πραγματοποίηση Γεωφυσικής Έρευνας. Η γεωφυσική έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η Περιφέρεια Κρήτης διέθεσε με προγραμματική σύμβαση, χρηματοδότηση ύψους , 00. Τα χρήματα αυτά διατίθενται για την αποκάλυψη του μνημείου. Έγινε προκήρυξη θέσεων για την πρόσληψη προσωπικού και οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Αρχαίο θέατρο Δημητριάδας Το έργο «Αναστήλωση και αποκατάσταση τμημάτων του αρχαίου θεάτρου Δημητριάδος και συνολική βελτίωση του μνημείου και του περιβάλλοντος χώρου του», έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση ύψους ευρώ. Έχει γίνει προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού και οι εργασίες ξεκίνησαν. Αρχαίο θέατρο Διονύσου Ικαρίας Ο Δήμος Διονύσου έχει αποδεχθεί δωρεά ύψους ευρώ από την εταιρεία «ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Ε.» για την αποκάλυψη του αρχαίου θεάτρου Διονύσου στον αρχαίο δήμο Ικαρίας Αττικής (σημερινός Διόνυσος). Ωδείο του Δίου Το έργο «ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΥ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ», συνολικού προϋπολογισμού , εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. Τον Ιούλιο του 2011 ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και ανάδειξης του Ωδείου, τόσο στο εσωτερικό του όσο και στους χώρους περιμετρικά αυτού: Απομακρύνθηκαν πεσμένοι λίθοι και πλίνθοι μαζί με τα χώματα από τα δωμάτια του ωδείου (1-11) αλλά και τον περιμετρικό διάδρομο (I- ΧI). Καθαρίστηκε το ανατολικό και δυτικό εξωτερικό κλιμακοστάσιο του ωδείου, καθώς και η νότια του ωδείου περιοχή. Ξεκίνησε η συντήρηση των κιόνων του προσκηνίου καθώς και η αποτύπωση του εξωτερικού ανατολικού τοίχου του ωδείου. Τον Αύγουστο άρχισαν οι ανασκαφικές εργασίες στην περιοχή του ωδείου. Η ανασκαφή στα νότια ανέδειξε περισσότερο και καλύτερα τα δωμάτια (με αργολιθοδομή) που χτίστηκαν σε μεταγενέστερη του ωδείου εποχή.

7 Επίσης ολοκληρώθηκε η συντήρηση των τεσσάρων κιόνων του προσκηνίου. Ξεκίνησε η συντήρηση των υπολοίπων αρχιτεκτονικών μελών (βάσεις κιόνων και κιονόκρανα). Αρχαίο θέατρο Δωδώνης Το θέατρο της Δωδώνης είχε ενταχθεί στο Γ Κ.Π.Σ., με χρηματοδότηση από το οποίο πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις επιφανειών σε ολόκληρο το πρώτο και δεύτερο διάζωμα του κοίλου. Οι εργασίες είχαν ως βασικό στόχο τη συγκόλληση όλων, κατά το δυνατόν, των αποκολλημένων θραυσμάτων ή και τμημάτων από το σώμα των εδωλίων των κερκίδων και την πλήρωση των μεγάλων ρωγμών. Πραγματοποιήθηκαν αναστηλωτικές εργασίες στις τοιχοποιίες της αρένας εντός του σκηνικού οικοδομήματος. Με χρηματοδότηση από το Γ Κ.Π.Σ. και κατόπιν εγκρίσεως των εργασιών από το Κ.Α.Σ. πραγματοποιήθηκε επίσης η πιλοτική αποκατάσταση της ακραίας ανατολικής κερκίδας του α διαζώματος (κερκίδα 1Α) και του νοτιανατολικού αναλημματικού τοίχου. Το θέατρο εντάχθηκε επίσης και στο Ε.Σ.Π.Α., με ύψος χρηματοδότησης Προβλεπόμενες Εργασίες με χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α.: Με πιλότο την ήδη αποκατεστημένη κερκίδα οι εργασίες θα προχωρήσουν και στις υπόλοιπες κερκίδες του κάτω κοίλου Όταν το έργο ολοκληρωθεί (έως το 2015) με τη χρηματοδότηση από το Ε.Σ.Π.Α. θα έχουν αναστηλωθεί και οι υπόλοιπες εννέα κερκίδες του κάτω διαζώματος Αρχαίο θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου Το έργο «Συντήρηση, αναστήλωση και ανάδειξη μνημείων της Επιδαύρου» εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση , 00 ευρώ. Έχει γίνει προκήρυξη θέσεων για την πρόσληψη προσωπικού και ξεκίνησαν οι προπαρασκευαστικές εργασίες. Μικρό θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου Το έργο «Συντήρηση, αναστήλωση και ανάδειξη μνημείων της Επιδαύρου» εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση , 00 ευρώ. Το έργο εκτελείται από την Επιτροπή Συντήρησης Μνημείων Επιδαύρου του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ (ΕΠΑΝ). Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει επίσης τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για την ενίσχυση της χρηματοδότησης στο μικρό θέατρο αρχαίας Επιδαύρου. Αρχαίο θέατρο Ερέτριας Με πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, η «ΜΕΔΟΥΣΑ» έγινε καθαρισμός του θεάτρου από τη βλάστηση. Απαιτείται η ανάθεση της εκπόνησης μελέτης αποκατάστασης του μνημείου.

8 Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει έρθει σε συνεννόηση με την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων και την Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή. Με χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον κουμπαρά του μνημείου (από δωρεές χορηγών και πολιτών) το «ΔΙΑΖΩΜΑ» θα αναθέσει τη μελέτη αποκατάστασης. Αρχαίο θέατρο Θάσου Εγκρίθηκε από το Κ.Α.Σ. η «Μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου της Θάσου». Η μελέτη περιλαμβάνει την αναστήλωση του ελληνιστικού λογείου, την αποκατάσταση των αναλημματικών τοίχων των παρόδων και την ανάδειξη του μνημείου και του περιβάλλοντα χώρου. Το έργο «Αναστήλωση αρχαίου θεάτρου Θάσου» έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση , 00 ευρώ. Αναμένεται η έναρξη των εργασιών. Αρχαίο θέατρο Θήρας Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διαθέσει με Προγραμματική Σύμβαση στο Υπουργείο Πολιτισμού (ΚΑ Ε.Π.Κ.Α.), χρηματοδότηση ύψους ,00 ευρώ. Η χρηματοδότηση των ,00 ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία και την ένταξη των εργασιών αποκατάστασης του θεάτρου στο Ε.Σ.Π.Α. Αρχαίο θέατρο Θορικού Είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του μνημείου από το ΥΠ.ΠΟ.Τ., συγκεκριμένα πραγματοποιείται η στερέωση και αποκατάσταση των τεσσάρων πρώτων σειρών της δυτικής κερκίδας. Η χρηματοδότηση, ύψους ευρώ, προέρχεται από τους Εθνικούς Πόρους. Αρχαίο θέατρο Ιεράπυτνας Έχει ήδη ολοκληρωθεί η γεωφυσική έρευνα, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου, μέσω Προγραμματικής Σύμβασης. Απαιτείται η εξεύρεση των απαραίτητων χρηματικών πόρων για την έναρξη των ανασκαφικών εργασιών. Αρχαίο θέατρο Κασσώπης Το έργο «Ανάδειξη συνοικίας θεάτρου αρχαίας Κασσώπης» εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. με χρηματοδότηση ύψους ευρώ.

9 Αρχαίο θέατρο Καλυδώνας Οι ανασκαφικές εργασίες στο μνημείο χρηματοδοτούνται από το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Δανίας, με το ποσό των ,00. Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει εγκρίνει το ποσό των ευρώ για τη φιλοξενία των συνεργείων της ανασκαφής. Το ΔΙΑΖΩΜΑ, όταν ολοκληρωθούν οι ανασκαφικές εργασίες, θα διαθέσει τα χρήματα που συγκεντρώνονται στον κουμπαρά (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) του μνημείου για την ανάθεση της μελέτης αποκατάστασης του τμήματος του θεάτρου που θα αποκαλυφθεί. Η συνεννόηση έχει ήδη γίνει ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, την προϊσταμένη της ΛΣΤ Εφορείας Αρχαιοτήτων, κα Ολυμπία Βικάτου, και τον υπεύθυνο του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Δανίας, κο Rune Frederiksen. Αρχαίο θέατρο Κουφονησίου Λεύκης Η τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου χρηματοδότησε με προγραμματική Σύμβαση γεωφυσική έρευνα για το αρχαίο θέατρο στο Κουφονήσι της Λεύκης. Η γεωφυσική έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε, έγινε από κοινού με το θέατρο Ιεράπετρας. Οι αρχιτέκτονες Κανναβάκης Γιώργος και Ευθυμιάδου Λιάνα προσφέρουν εθελοντική εργασία για την εκπόνηση μελέτης για την προστασία του μνημείου από τις καιρικές συνθήκες και την αμμοβολή. Αρχαίο θέατρο Λάρισας Το έργο «Συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη αρχαίου θεάτρου Λάρισας» εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση ευρώ. Στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ θα πραγματοποιηθούν εργασίες που στόχο έχουν την άμεση σταθεροποίηση και εξυγίανση της επιφάνειας των μαρμάρινων όσο και των πώρινων μελών που βρίσκονται στο χώρο του κυρίως θεάτρου, του σκηνικού οικοδομήματος, καθώς και στο χώρο των διάσπαρτων (διάσπαρτα σκηνικού οικοδομήματος και περιμετρικά της ορχήστρας). Παράλληλα θα επιτευχθεί η αισθητική αποκατάσταση των αρχιτεκτονικών μελών, ώστε να δημιουργηθεί καλύτερη και πληρέστερη εικόνα του μνημειακού συνόλου. Οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης του θεάτρου έχουν ήδη ξεκινήσει. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν εργασίες με στόχο την καλύτερη προβολή, αναγνωσιμότητα και ανάδειξη του μνημείου.

10 Αρχαίο θέατρο Λίνδου Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διέθεσε με Προγραμματική Σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας και του Υπουργείου Πολιτισμού, χρηματοδότηση ύψους ,00 ευρώ, για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Λίνδου. Η χρηματοδότηση από την Προγραμματική Σύμβαση θα αξιοποιηθεί για την υλοποίηση εργασιών, οι οποίες θα προετοιμάσουν τη μελλοντική ένταξη του μνημείου στο Ε.Σ.Π.Α. Αρχαίο θέατρο Μακύνειας Ο Δήμος Αντιρρίου έχει διαθέσει χρηματοδότηση, ύψους ευρώ, στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. μέσω Προγραμματική Σύμβασης για την προστασία και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Μακύνειας. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Εταιρεία «Γέφυρα Α.Ε.» έχει διαθέσει χορηγία ύψους ευρώ για την ενίσχυση του κουμπαρά του μνημείου. Το Διάζωμα σε συνεργασία με τη Γέφυρα Α.Ε. και τους πολίτες θα συγκεντρώσει το ποσό των ,00 που απαιτείται για την ολοκλήρωση της μελέτης αποκατάστασης του μνημείου. Αρχαίο θέατρο Μαντίνειας Το ευρύτερο έργο «Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Μαντίνειας» έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση , 00 ευρώ. Αρχαίο θέατρο Μαρώνειας Το 2009 ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους οι εργασίες αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των έργων «Αρχαιολογικές Εργασίες Ανάπλασης Ανάδειξης Αρχαιολογικών Χώρων Ν.Δ. Ροδόπης. Αρχαιολογικός χώρος Μαρώνειας - Ισμάρου» του ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ποσό ) και «Προστασία Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου και Ρωμαϊκής Αγοράς Μαρώνειας» του Ε. Π. «Πολιτισμός» (ποσό ). Επιπλέον χρηματοδότηση ποσού («Εργασίες αναστήλωσης αρχαίου θεάτρου Μαρώνειας 2009») δόθηκε από το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Ροδόπης (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι). Υπάρχει εγκεκριμένη από το Κ.Α.Σ. μελέτη, προϋπολογισμού ,00 ευρώ, (κατασκευή βοηθητικών χώρων για το θέατρο, τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου και των προσβάσεων). Γίνεται προσπάθεια για την ένταξη στη Β φάση του Ε.Σ.Π.Α. της ολοκλήρωσης των εργασιών αναστήλωσης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Μαρώνειας, συνολικού προϋπολογισμού ευρώ.

11 Αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης Έχει υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση, προϋπολογισμού ευρώ μεταξύ του Δήμου Μεγαλόπολης και του ΥΠ.ΠΟ.Τ., τα προβλήματα για την υλοποίηση της οποίας ξεπεράστηκαν. Είναι στην τελική φάση η υπογραφή σύμβασης πολιτιστικής χορηγίας μεταξύ της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και του ΥΠ.ΠΟ.Τ., ύψους ευρώ, με την οποία η Δ.Ε.Η. Α. Ε. αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει έργα και μελέτες αρμοδιότητας της ΛΘ Εφορίας για την προστασία και ανάδειξη αρχαιολογικών μνημείων της περιοχής Μεγαλόπολης και κυρίως την αναστήλωση και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου. Η μη κυβερνητική οργάνωση «ΕΛΙΞ», συνεργάστηκε με το Δήμο Μεγαλόπολης και υλοποίησε προγράμματα εθελοντικής εργασίας με στόχο την συντήρηση και αποκατάσταση του Θεάτρου Μεγαλόπολης, καθώς και του αρχαιολογικού χώρου. Αρχαίο θέατρο Μεσσήνης Αναστηλώνεται τμήμα του θεάτρου με δωρεά του ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», ύψους ευρώ. Αρχαίο θέατρο Μήλου Η αναστήλωση και η ανάδειξη του θεάτρου της Μήλου έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση ,00. Το ΔΙΑΖΩΜΑ ανέθεσε Γεωτεχνική μελέτη στην εταιρεία «ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.», η οποία ήδη ολοκληρώθηκε. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Αρχαίο θέατρο Μίεζας Η μελέτη για τη συντήρηση και την αποκατάστασή του πραγματοποιήθηκε από την ομάδα έρευνας και μελέτης υπό τον αναπληρωτή καθηγητή του Α.Π.Θ. Γ. Καραδέδο. Το 2007 το έργο «Αρχαίο Θέατρο Μίεζας: Έρευνα Συντήρηση Αποκατάσταση» εντάχθηκε στο πρόγραμμα Πολιτισμική Εγνατία του Γ Κ.Π.Σ., με συνολικό προϋπολογισμό Οι εργασίες είχαν ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση με νέους λίθους της σκηνής και μέρους του κοίλου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη μελέτη, την αισθητική αποκατάσταση μέρους των νέων λίθων και τη μερική συντήρηση των αρχαίων λίθων. Προέκυψαν επίσης νέα στοιχεία για μια παλαιότερη φάση του θεάτρου, η οποία τοποθετείται στην ελληνιστική εποχή. Το έργο «Συντήρηση ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Μίεζας Β φάση» έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία Πράξη, με υπεύθυνο τον αρχαιολόγο της ΙΖ ΕΠΚΑ, κ. Ν. Πουλακάκη και με χρηματοδότηση ,00. Με την παραπάνω χρηματοδότηση προβλέπεται: η ολοκλήρωση των εργασιών αισθητικής αποκατάστασης των νέων λίθων η συντήρηση των αρχαίων λίθων

12 οι αποκαταστάσεις των δαπέδων της ορχήστρας και της σκηνής και του επιπέδου του κοίλου πάνω από την 7η σειρά των εδωλίων. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το θέατρο της Μίεζας θα καταστεί ένας επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος, το μόνο αποκατεστημένο θέατρο στην περιοχή της Ημαθίας και στο βορειότερο τμήμα της Κεντρικής Μακεδονίας. Αρχαίο θέατρο Μικροθηβών ή Φθιωτίδων Θηβών Έχουν απορροφηθεί ήδη ευρώ από δύο προγραμματικές συμβάσεις: την πρώτη, ύψους ευρώ, υπέγραψε η Νομαρχία Μαγνησίας με το ΥΠ.ΠΟ.Τ., τη δεύτερη, ύψους ευρώ, υπέγραψε ο Δήμος Ν. Αγχιάλου, με το ΥΠ.ΠΟ.Τ. τα χρήματα αυτά αξιοποιήθηκαν στις ανασκαφικές έρευνες στην ορχήστρα του θεάτρου. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα διαθέσει με νέα Προγραμματική σύμβαση ευρώ για τη συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών στο κάτω κοίλο. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» από την πλευρά του κάνει προσπάθειες για την ενίσχυση του κουμπαρά του θεάτρου. Η εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» και το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας, με το οποίο προβλέπεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης για υπηρεσίες και δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα στο πρόγραμμα «Αποκατάσταση του κοίλου του θεάτρου των Φθιωτίδων Θηβών». Αρχαίο θέατρο Μυτιλήνης Η τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου διέθεσε με Προγραμματική Σύμβαση στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. χρηματοδότηση, ύψους ,00, για την αποκάλυψη και συντήρηση του αρχαίου θεάτρου Μυτιλήνης. Έχει ήδη γίνει προκήρυξη για τις νέες θέσεις εργασίας. Αρχαίο θέατρο Νικόπολης Η Περιφέρεια Ηπείρου θα διαθέσει με Προγραμματική Σύμβαση ,00 ευρώ στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. για την ολοκλήρωση των ανασκαφικών εργασιών και τη φωτογραφική τεκμηρίωση του μνημείου. Σε δεύτερη φάση η «ΕΓΝΑΝΤΙΑ Α.Ε.» προτίθεται να είναι χορηγός για τη μελέτη αναστήλωσης του μνημείου. Αρχαίο θέατρο Οινιάδων Έχει υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση, ύψους ευρώ μεταξύ της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. για τη μελέτη αποκατάστασης των θεάτρων Οινιαδών και Πλευρώνας. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το θέατρο των Οινιαδών.

13 Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Βοιωτίας Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα διαθέσει χρηματοδότηση ύψους ευρώ στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. μέσω Προγραμματικής Σύμβασης για τις ανάγκες της αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το θέατρο των Ορχομενού Βοιωτίας. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» με χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον κουμπαρά του μνημείου θα αναθέσει την εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία αρχαιολογικού πάρκου, το οποίο εκτός από το αρχαίο θέατρο θα συμπεριλαμβάνει και το σπουδαίο Μυκηναϊκό Ταφικό μνημείο (Θησαυρός του Μινύα) και ένα βυζαντινό ναό, σημείο αναφοράς του 10ου αιώνα (Παναγία της Σκριπούς). Αρχαίο θέατρο Ορχομενού Αρκαδίας Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το θέατρο των Ορχομενού Αρκαδίας. Η ΑΤΤΙCA BANK έχει διαθέσει χορηγία ύψους , 00 ευρώ για τη χρηματοδότηση των ανασκαφικών εργασιών. Οι ανασκαφικές εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Νομαρχία Αρκαδίας διέθεσε μέσω Προγραμματικής Σύμβασης , 00 ευρώ στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. για την κατασκευή δρόμου προς το θέατρο. Το ευρύτερο έργο της ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου του Ορχομενού έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α., με χρηματοδότηση ύψους ,00. Αρχαίο θέατρο Πλευρώνας Έχει υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση, ύψους ευρώ μεταξύ της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας και του ΥΠ.ΠΟ.Τ. για τη μελέτη αποκατάστασης των θεάτρων Οινιαδών και Πλευρώνας. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το θέατρο της Πλευρώνας. Αρχαίο θέατρο Σικυώνας Είναι σε εξέλιξη η υπογραφή δύο προγραμματικών συμβάσεων (η πρώτη με την Αντιπεριφέρεια Κορίνθου και το ΥΠ.ΠΟ.Τ., ύψους ευρώ και η δεύτερη με το Δήμο Σικυώνας και το ΥΠ.ΠΟ.Τ, ύψους ευρώ). Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση των ανασκαφικών εργασιών. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει επίσης ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το αρχαίο θέατρο.

14 Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον κουμπαρά του μνημείου θα είναι χρήσιμα στη συνέχεια για την ανάθεση της μελέτης αποκατάστασης του μνημείου. Αρχαίο θέατρο Σπάρτης Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον κουμπαρά του μνημείου θα είναι χρήσιμα για την ανάθεση της μελέτης αποτύπωσης και στερέωσης του μνημείου. Αρχαίο θέατρο Φερών Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το αρχαίο θέατρο των Φερών. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον κουμπαρά του μνημείου θα είναι χρήσιμα για την υλοποίηση ανασκαφικών εργασιών στο μνημείο. Αρχαίο θέατρο Φιλίππων Είναι σε εξέλιξη η υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης, ύψους ,00 ευρώ, η οποία έχει υπογραφεί με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και το ΥΠ.ΠΟ.Τ., για τη μελέτη αποκατάστασης του κοίλου. Αρχαίο θέατρο Χαιρώνειας Η Θ Ε.Π.Κ.Α. έχει συντάξει το Χορηγικό Φάκελο για το μνημείο, όπου περιγράφεται το μνημείο και οι απαιτούμενες σε αυτό εργασίες. Αρχαίο θέατρο Χερσονήσου Ο Δήμος Χερσονήσου διέθεσε με Προγραμματική Σύμβαση ,00 ευρώ στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. για τη διευθέτηση του αρχαίου υλικού, τον καθαρισμό και τη μερική ανάδειξη του θεάτρου της Χερσονήσου. Ο Δήμος Χερσονήσου διέθεσε επίσης 5.000,00 με Προγραμματική Σύμβαση στο ΥΠ.ΠΟ.Τ. για την υλοποίηση γεωφυσικής έρευνας στο μνημείο. Η γεωφυσική έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ανοίξει ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (κουμπαρά) για το αρχαίο θέατρο της Χερσονήσου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στον κουμπαρά του μνημείου θα είναι χρήσιμα για την υλοποίηση των ανασκαφικών εργασιών στο μνημείο.

15 Κατόπιν ο κ. Μπένος αναφέρθηκε στις δράσεις και στις νέες εφαρμογές που προωθεί το ΔΙΑΖΩΜΑ. Πιο συγκεκριμένα: στις τρεις πύλες χρηματοδότησης των μνημείων, της Αυτοδιοίκησης, των χορηγών και τους κουμπαράδες του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, την πύλη των πολιτών στην τεκμηρίωση των μνημείων, το ΠΑΝΟΡΑΜΑ, μια πολύ σημαντική καταγραφή των αρχαίων χώρων θέασης και ακρόασης, η οποία ξεκίνησε από δύο σπουδαίους επιστήμονες, τους κ.κ. Κων/νο Μπολέτη και Μιχάλη Πιτένη και ολοκληρώθηκε από την αρχαιολόγο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κα Μαρία Σοφικίτου υπό την επίβλεψη των καθηγητών κ.κ. Πέτρου Θέμελη και Βασίλη Λαμπρινουδάκη στις εκδόσεις του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ. Πέραν από τις τρεις ήδη γνωστές (αρχαία θέατρα της Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσήνης, Θεσσαλίας) ετοιμάζονται αντίστοιχες για τα αρχαία θέατρα της Μακεδονίας, της Θράκης και της Στερεάς Ελλάδας στα ντοκιμαντέρ του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ. Το πρώτο αφορούσε στα αρχαία θέατρα της Αιτωλοακαρνανίας και το δεύτερο, αυτό που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εργασιών της γενικής συνέλευσης, είχε ως θέμα τα μνημεία της Ηπείρου στις συνεργασίες του Σωματείου. Με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, το Εθνικό Θέατρο, την εταιρία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., τη ΝΕΤ και την πιο πρόσφατη με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ένα θεατρικό αναλόγιο στη Μαρώνεια και δύο συναυλίες της ΚΑΜΕΡΑΤΑ στην αρχαία Μεσσήνη και το αρχαίο ωδείο της Κω. Μία νέα δράση πολύ σημαντική σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ είναι οι αναθέσεις μελετών. Το ΔΙΑΖΩΜΑ έχει συνυπογράψει ήδη δύο αναθέσεις μελετών (Δελφοί, Δήλος) με σπουδαίους επιστήμονες και προετοιμάζει άλλες τρεις για τα αρχαία θέατρα του Αρκαδικού Ορχομενού, του Ορχομενού Βοιωτίας και της Ερέτριας. Σε συνεργασία με την APPLE και χάρη στη σημαντική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προωθείται η εφαρμογή της ξενάγησης μέσω κινητών τηλεφώνων, στην αρχαία Μεσσήνη και την Επίδαυρο. Η εφαρμογή αυτή είναι πιλοτική και θα εξαπλωθεί σταδιακά σε όλα τα μνημεία. Στη συνέχεια ο κ. Μπένος αναφερόμενος στα οικονομικά του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ επεσήμανε πως έχουν διαχωριστεί τα χρήματα που προορίζονται για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων από τα χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα του Σωματείου και υπενθύμισε τη δέσμευση πως το ΔΙΑΖΩΜΑ δεν θα δεχτεί οικονομική βοήθεια από το κράτος. Κατόπιν παρουσίασε τους πίνακες του οικονομικού απολογισμού μέχρι και του προϋπολογισμού του (βλ. συνημμένα) Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και αναφέρθηκε στη μεγάλης ποιοτικής αξίας συνεργασία που έχει με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κάλεσε στο βήμα το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Γιώργο Σκεπαθιανό, ο οποίος ανέγνωσε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

16 Ε Κ Θ Ε Σ Η Επιτροπής Ελέγχου του Σωματείου Δ Ι Α Ζ Ω Μ Α Στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και ώρα στα γραφεία του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ στην οδό Μπουμπουλίνας 30 στην Αθήνα, συνήλθε η Εξελεγκτική Επιτροπή του σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ που αποτελείται από τους : Μικρούτσικο Θάνο Δανέλλη Σπύρο Σκεπαθιανό Γιώργο και ασχολήθηκε με τον έλεγχο και τη διαχείριση των οικονομικών του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αφού έλαβε γνώση του βιβλίου Ταμείου και των λοιπών παραστατικών στοιχείων σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ διαπίστωσε τα παρακάτω: 1.Τα έσοδα του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ για το έτος 2010 χρήση(01/01/10-31/12/10 ) ήταν συνολικά ,09 Ευρώ, και τα οποία έχουν ως εξής: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΝ ,39 ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ 0 ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΔΩΡΕΕΣ ,00 ΚΑΙ ΑΡΩΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΚΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ 10,70 Σ Υ Ν Ο Λ Ο Ε Σ Ο Δ Ω Ν ,09 2.Τα έξοδα από την έναρξη λειτουργίας του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ μέχρι όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία, βιβλία και αποδείξεις, ανέρχονταν συνολικά στα ,82 Ευρώ, και τα οποία έχουν ως εξής: (ΕΞΟΔΑ ) ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ Η/Υ 0 ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ, 9.888,10 ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,75 ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ & ΤΡΙΤΩΝ ,34 ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 0 -ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ- ΕΞΟΔΑ Γ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 8.811,95 ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΑ (Ε.Ν.Α.Ε ) ,85 ΦΟΡΟΣ ΤΟΚΩΝ 1,83

17 Σ Υ Ν Ο Λ Ο Ε Ξ Ο Δ Ω Ν ,82 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΑ ,09 ΕΞΟΔΑ ,82 ΥΠΟΛΟΙΠΟ ,27 Τα χρηματικά διαθέσιμα του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ στις 31/12/2010 έχουν ως εξής : Το υπόλοιπο του Ταμείου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ στις ήταν 386,49 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΟΓ/ , 40 ALPHA BANK ΛΟΓ/ ,00 EUROBANK ΛΟΓ/ ,68 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΛΟΓ/ ,00 ΤΡ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΟΓ/ ,64 ΤΡ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓ/ ,06 PROTON BANK ΛΟΓ/ ,00 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΟΓ/ ,00 ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ 31/12/ ,27 Από το σύνολο των παραπάνω διαθεσίμων των ,27 ευρώ,το ποσό των ,00 προέρχεται από τα διαθέσιμα της 31/12/2009. B. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ /ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ. Πίνακας με αναλυτικά στοιχεία για τα υπόλοιπα των Κουμπαράδων ανά Θέατρο με 31/12/ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΟΣ ,00 2.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ,76 3.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΛΟΥ 1.040,00 4.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ 1.000,00 5. ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟΚΑΣΣΩΠΗΣ 500,00 7. ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ 1.000,00 8.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΘΑΙΑΣ ΚΕΑΣ 530,00 13.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ 8.100,00

18 14.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΥΔΩΝΑΣ ,00 16.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 200,00 22.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ 4.500,00 25.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 80,00 26.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ,00 27.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1.050,00 29.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 500,00 30.ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΟΡΙΚΟΥ 200,00 Σύνολο ευρώ ,76 Τα Τραπεζικά διαθέσιμα των Κουμπαράδων με 31/12/2010 έχουν ως εξής : Τράπεζα Αττικής ,90 Τράπεζα Πειραιώς ,85 Τράπεζα Εθνική ,00 EUROBANK 1.600,00 ALPHA BANK ,00 Αγροτική Τράπεζα 1.500,00 Τράπεζα Κύπρου 150,01 Σύνολο ,76 Η Εξελεγκτική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και πρότεινε την πλήρη απαλλαγή του Δ.Σ. για τη θητεία από έως Τελειώνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στον ταμία για την άμεμπτη οικονομική διαχείριση που είχαν. Η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μικρούτσικος Θάνος Δανέλλης Σπύρος Σκεπαθιανός Γιώργος

19 Κατόπιν ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης έδωσε το λόγο σε όσα από τα μέλη του Σωματείου επιθυμούσαν να κάνουν παρατηρήσεις, προτάσεις και σχόλια: Γιώργος Γιαμαρέλος: Να προχωρήσει η ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου του Αμφιάρειου και να γίνει διάβημα προς το υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να αποκατασταθεί η ανακρίβεια στην πλάκα του Αρχίνοου. Βασίλης Καρασμάνης: Αφού θρησκευτικο-χορευτικά, θεατρικά δρώμενα υπήρχαν σε όλους τους πολιτισμούς γιατί το θέατρο γεννιέται μόνο στην Ελλάδα; Το θέατρο γεννιέται μαζί με τις επιστήμες τη φιλοσοφία, τη δημοκρατία; Τι το ιδιαίτερο υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα για να γεννηθεί το θέατρο εδώ. Πρότεινε να εξετασθεί από το ΔΙΑΖΩΜΑ αυτή η εξαιρετική προτεραιότητα. Πέτρος Χριστοφιλίδης: Να υπάρξει μιας μορφής καθοδήγηση στα μέλη, προκειμένου να αυξηθεί η απόδοση του έργου του Σωματείου. Γιάννης Σάπκας: Να λειτουργήσει το ΔΙΑΖΩΜΑ σε περιφερειακό επίπεδο, με περιφερειακή υπόσταση για να βοηθηθούν καλύτερα οι στόχοι του. Στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ τόνισε πως: όλες οι προτάσεις αξιολογούνται σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου είναι καλύτερο να υπάρχουν ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών, σε αντίθεση με μια κάθετη γραφειοκρατική δομή με απρόβλεπτες παρενέργειες. Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ζήτησε από το Σώμα: την έγκριση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από έως την τροποποίηση του αρχικού προϋπολογισμού του 2011 τον προτεινόμενο οικονομικό προγραμματισμό για το έτος 2012 τον απολογισμό του έργου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ για το 2011 και τον προγραμματισμό του έργου για το 2012 Ακολούθησε ψηφοφορία δια βοής, οπότε προέκυψε η ομόφωνη έγκριση: της έγκρισης της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από έως της τροποποίησης του αρχικού προϋπολογισμού του 2011 του προτεινόμενου οικονομικού προγραμματισμού για το έτος 2012 του απολογισμού του έργου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ για το 2011 και του προγραμματισμού του έργου για το Τέλος, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κήρυξε τη λήξη των εργασιών της 4 ης γενικής συνέλευσης. Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καραδέδος Η Γραμματέας Μαρία Μίχα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014 ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΜΕΛΗ: ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΚΕΠΑΘΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑYΡΙΔΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 15 / 01 / 13. Ι. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ) Φορέας Χρηματοδότησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 15 / 01 / 13. Ι. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ) Φορέας Χρηματοδότησης Αρχαία Θέατρα 1. Αρχαίο θέατρο Αβδήρων 2. Αρχαίο θέατρο Αμφιαραείου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 15 / 01 / 13 Ι. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ) Ύψος Φορέας Χρηματοδότησης

Διαβάστε περισσότερα

«Η πρόοδος των εργασιών στα αρχαία θέατρα και η συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σοφικίτου Μαρία, Αρχαιολόγος, MA στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ»

«Η πρόοδος των εργασιών στα αρχαία θέατρα και η συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σοφικίτου Μαρία, Αρχαιολόγος, MA στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ» «Η πρόοδος των εργασιών στα αρχαία θέατρα και η συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» Σοφικίτου Μαρία, Αρχαιολόγος, MA στη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ» ΔΙΑΖΩΜΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Ο σκοπός της ίδρυσης του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Εφορεία Αρχαιοτήτων)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Εφορεία Αρχαιοτήτων) ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Θέατρο Διονύσου, Ωδείο Περικλέους Αθηναίων Αθήνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών Ηρώδειο Αθηναίων Αθήνα Εφορεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ- ΕΠΚΑ Θέατρο Διονύσου, Ωδείο Περικλέους ς Αθήνα Α ΕΠΚΑ Ηρώδειο ς Αθήνα Α ΕΠΚΑ Θέατρο Αχαρνών Αχαρνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ του ΥΠ.ΠΟ.Τ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΓΟ:

Διαβάστε περισσότερα

18. ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ

18. ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ 18. ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ 18. Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας Το 2009 ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους οι εργασίες αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014

Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014 Z ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 19-21/9/2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ ΕΩΣ 31/8/2014 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΚΟΥΡΟΥΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΌ 01/01/2014 ΕΩΣ 31/08/14

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό της 3 ης γενικής συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών 29 Μαΐου 2010

Πρακτικό της 3 ης γενικής συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών 29 Μαΐου 2010 Πρακτικό της 3 ης γενικής συνέλευσης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών 29 Μαΐου 2010 Σήμερα, 29 Μαΐου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, μετά την από 29 Απριλίου 2010 πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 Σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 Σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Εφορεία Αρχαιοτήτων)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Εφορεία Αρχαιοτήτων) ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Θέατρο Διονύσου, Ωδείο Περικλέους Αθηναίων Αθήνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών Ηρώδειο Αθηναίων Αθήνα Εφορεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.00 μετά την από την 6η Σεπτεμβρίου 2012 πρόσκληση του προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΥΔΩΝΑΣ. βασίσθηκε στην εργασία που εκπόνησε ειδική επιστημονική ομάδα υπό τους κ.κ. Λάζαρο Κολώνα τ. γενικό Διευθυντή Αρχαιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Ελευσίνας Ελευσίς Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής

Ελευσίνας Ελευσίς Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ) Θέατρο Διονύσου, Ωδείο Περικλέους Αθηναίων Αθήνα Εφορεία Αθηνών Ηρώδειο Αθηναίων Αθήνα Εφορεία Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 Σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα, Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ.

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ. Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΚΥΝΕΙΑΣ. βασίσθηκε στην εργασία που εκπόνησε ειδική επιστημονική ομάδα υπό τους κ.κ. Λάζαρο Κολώνα τ. γενικό Διευθυντή Αρχαιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ. βασίσθηκε στην εργασία που εκπόνησε ειδική επιστημονική ομάδα υπό τους κ.κ. Λάζαρο Κολώνα τ. γενικό Διευθυντή Αρχαιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ. βασίσθηκε στην εργασία που εκπόνησε ειδική επιστημονική ομάδα υπό τους κ.κ. Λάζαρο Κολώνα τ. γενικό Διευθυντή Αρχαιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποίησε και φέτος την 8 η ετήσια γενική συνέλευσή του στα Καμένα Βούρλα στις 25,26,27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Στην τετραήμερη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΟΛΟΣ 2011 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. Το αρχαίο θέατρο Φθιωτίδων Θηβών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Σήµερα, Τρίτη 04 Σεπτεµβρίου 2012, στο επί της οδού Μπουµπουλίνας 30, γραφείο του Σωµατείου «ΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙΝΙΑΔΩΝ. βασίσθηκε στην εργασία που εκπόνησε ειδική επιστημονική ομάδα υπό τους κ.κ. Λάζαρο Κολώνα τ. γενικό Διευθυντή Αρχαιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΩΝ ΘΗΒΩΝ» Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η πρώτη συνάντηση του Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: 1. Περιφερειακές Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε.

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: 1. Περιφερειακές Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ του ΥΠ.ΠΟ.Τ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΓΟ:

Διαβάστε περισσότερα

11. ΩΔΕΙΟ ΔΙΟΥ «Το Ωδείο των Μεγάλων Θερμών του Δίου, Προστασία, Συντήρηση, Αποκατάσταση»

11. ΩΔΕΙΟ ΔΙΟΥ «Το Ωδείο των Μεγάλων Θερμών του Δίου, Προστασία, Συντήρηση, Αποκατάσταση» Το έργο «Το Ωδείο των Μεγάλων Θερμών του Δίου, Προστασία, Συντήρηση, Αποκατάσταση» εντάχθηκε στο Ε.Π. «Μακεδονία Θράκη 2007-2013» στις 6 Απριλίου 2011 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο 2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου Μάρτιος 2015 Ι. Φορέας Υλοποίησης Φορέας Υλοποίησης: Διάζωμα Το ΔΙΑΖΩΜΑ είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του τέως Υπουργού

Διαβάστε περισσότερα

1. Υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της εκπόνησης μελέτης του έργου αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου Δελφών

1. Υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της εκπόνησης μελέτης του έργου αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου Δελφών ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 Σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΔΑ Α Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Ταχ. Κώδικας : 10681 Αθήνα Πληροφορίες: Π, ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΥ Τηλέφωνο : 2103307621

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστική Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού στον νομό Αιτωλοακαρνανίας»

Πολιτιστική Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού στον νομό Αιτωλοακαρνανίας» Πολιτιστική Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού στον νομό Αιτωλοακαρνανίας» 2 1. Τι είναι Πολιτιστική Διαδρομή; Η πολιτιστική διαδρομή είναι ένα εξειδικευμένο και επώνυμο προϊόν πολιτιστικού τουρισμού, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Ζάµπας Πολιτικός Μηχανικός ρ ΕΜΠ. Σκιάθου 43-11254 Αθήνα. Τηλέφωνο: 210-2237167 Φαξ: 210-2237257 Ηλεκτρονική διεύθυνση: c-zambas@hol.

Κώστας Ζάµπας Πολιτικός Μηχανικός ρ ΕΜΠ. Σκιάθου 43-11254 Αθήνα. Τηλέφωνο: 210-2237167 Φαξ: 210-2237257 Ηλεκτρονική διεύθυνση: c-zambas@hol. Κώστας Ζάµπας Πολιτικός Μηχανικός ρ ΕΜΠ. Σκιάθου 43-11254 Αθήνα. Τηλέφωνο: 210-2237167 Φαξ: 210-2237257 Ηλεκτρονική διεύθυνση: c-zambas@hol.gr Αθήνα 4/2/2015 Προς τον Πρόεδρο τους µη κερδοσκοπικού σωµατείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Σταύρος Μπένος

Πρόλογος. Σταύρος Μπένος Πρόλογος Το πανόραμα των αρχαίων θεάτρων είναι καρπός της εργασίας πολλών ανθρώπων. φετηρία ήταν ο κατάλογος που είχαν επεξεργαστεί ο Κωνσταντίνος Μπολέτης και ο Μιχάλης Πιτένης, στους οποίους και αφιερώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Ηπείρου Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή. Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου Ολοκληρωμένη Εδαφική Επένδυση

Περιφέρεια Ηπείρου Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή. Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου Ολοκληρωμένη Εδαφική Επένδυση Περιφέρεια Ηπείρου Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου Ολοκληρωμένη Εδαφική Επένδυση Ολοκληρωμένη Εδαφική Επένδυση Ολοκληρωμένη πολιτιστική διαδρομή Πρώτη οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Αρχαίο θέατρο Δωδώνης ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Μια συμβολή του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ στον πολιτιστικό τουρισμό Αρχαίο θέατρο Κασσώπης Αρχαιολογικός χώρος Νικόπολης Mια πολιτιστική διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου ΣΤ' Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ηπείρου 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ηαρχή 1 η συνάντηση: 17 Ιουλίου, ΔΙΑΖΩΜΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Γραφείο Υπουργού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ minoff@culture.gr Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Ειδική Προβολής και Αξιοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 16 Μαΐου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 16 Μαΐου 2017 Σήμερα, Τρίτη 16 Μαΐου 2017, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30 γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Θερινό ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους.

ΘΕΜΑ : Θερινό ωράριο λειτουργίας Αρχαιολογικών Χώρων, Μουσείων και Μνημείων του Κράτους. ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8-7-2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ Αρ. Πρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜΕΕΠ/ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ

Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ Η ανάλυση των στοιχείων στο Παρατηρητήριο στο αρχαίο θέατρο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. βασίσθηκε στην εργασία που εκπόνησε ειδική επιστημονική ομάδα υπό τους κ.κ. Λάζαρο Κολώνα τ. γενικό Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Αρχαιολογική διαχείριση μνημείων,

Αρχαιολογική διαχείριση μνημείων, Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διαχείριση Μνημείων: Αρχαιολογία, Πόλη και Αρχιτεκτονική Αρχαιολογική διαχείριση μνημείων, ιδιαίτερα σε αστικό και περιαστικό χώρο Διδάσκοντες: Β. Λαμπρινουδάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ηλεκτρονική 3D Σχεδίαση και Παραγωγή Οπτικοακουστικού Υλικού για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ηλεκτρονική 3D Σχεδίαση και Παραγωγή Οπτικοακουστικού Υλικού για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», Μπουμπουλίνας 30, Αθήνα, 106 82. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», μετά την υπ αριθμ. απόφαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙ ΑΥΡΟΣ. Είμαι η ήμητρα Αλεβίζου, μαθήτρια του Βαρβακείου ΠΠ Γυμνασίου και θα σας παρουσιάσω το Ωδείο και το μικρό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου...

ΕΠΙ ΑΥΡΟΣ. Είμαι η ήμητρα Αλεβίζου, μαθήτρια του Βαρβακείου ΠΠ Γυμνασίου και θα σας παρουσιάσω το Ωδείο και το μικρό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου... ΕΠΙ ΑΥΡΟΣ Είμαι η ήμητρα Αλεβίζου, μαθήτρια του Βαρβακείου ΠΠ Γυμνασίου και θα σας παρουσιάσω το Ωδείο και το μικρό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου... Ας ξεκινήσουμε με το Ωδείο... Το ρωμαϊκό Ωδείο σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ στο Megaron Plus Το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου 2015 η αίθουσα «Δημήτρη Μητρόπουλου», με 450 καθίσματα, του Μegaron Plus του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ήταν κάτι παραπάνω από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. 3. Το άρθρο 162 Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Πρόγραμμα

ΑΠΟΦΑΣΗ. 3. Το άρθρο 162 Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 Πυλαία Θεσσαλονίκη Ταχ.Κώδικας : 570 01 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξανδρος Νικολάου, ΒΠΠΓ

Αλέξανδρος Νικολάου, ΒΠΠΓ Αλέξανδρος Νικολάου, ΒΠΠΓ Στην αρχαϊκή εποχή εικάζεται ότι υπήρχε κάποιο είδος θεατρικής κατασκευής στο χώρο που βρίσκονται τα σημερινά ευρήματα του θεάτρου, ενώ στα κλασσικά χρόνια υπήρχε σίγουρα κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ) Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων Εθνικού Αρχείου, Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΔΑ: 4ΑΛ3Κ-6Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ : ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΣ ΑΘΗΝΑ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΥΜΒΑΣΗ Ανάθεσης της εκπόνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 13-17 Νοεμβρίου 2008 Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», Μπουμπουλίνας 30, Τ.Κ. 10682, Αθήνα www.diazoma.gr / info@diazoma.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. STATUS ΠΙΝΑΚΑ: Οριστικός

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ. STATUS ΠΙΝΑΚΑ: Οριστικός 383947 383939 Φύλαξη, ανάδειξη και βελτίωση προσβασιμότητας αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Με τη συγκέντρωση και ταξινόμηση της διάσπαρτης

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Με τη συγκέντρωση και ταξινόμηση της διάσπαρτης 6ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ KEIMENO: ΔΕΡΒΕΝΗ ΑΝΝΑ - ΣΟΦΙΚΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΖΩΜΑ, WWW.DIAZOMA.GR Στην Ελλάδα σώζονται σήμερα 125 αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης. Από αυτούς κάποιοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΔΑ Α Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Ταχ. Κώδικας : 10681 Αθήνα Πληροφορίες: Α. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Τηλέφωνο : 2103307622 Fax

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 222 68 49 585 Κλίνες 147 365 449 121 92 1.174 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΙ7Λ1-02Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΔΙ7Λ1-02Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΞΥΓΚΟΥ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας

airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας airetos.gr Άρθρο 129 Α του ν.3852/2010: Με το σταυρό προτίμησης ο εκλογέας εκφράζει την προτίμησή του Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης προς έναν (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ» Στην

Διαβάστε περισσότερα

Παρεμβάσεις στα πλαίσια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Α Αρχαίο θέατρο Λάρισας. Μάρτιος 2012

Παρεμβάσεις στα πλαίσια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Α Αρχαίο θέατρο Λάρισας. Μάρτιος 2012 Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: Παρεμβάσεις στα πλαίσια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων Αθ. Τζιαφάλιας, αρχαιολόγος, Επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Αρχαίου θεάτρου Λάρισας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10681 Πληροφορίες : Λαμπρινή Μπλουγούρα Τηλέφωνο :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ40Γ-ΔΛ2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΛ40Γ-ΔΛ2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10681 Πληροφορίες : Λαμπρινή Μπλουγούρα Τηλέφωνο : 2103307618 Fax

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2012 Σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΔΑ Α1 Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Ταχ. Κώδικας : 10681 Αθήνα Πληροφορίες: Π. Μπρατσιάκου Τηλέφωνο : 2103307621

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΞΥΓΚΟΥ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Σήμερα, Τρίτη 02 Απριλίου 2013, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔ3Γ-ΓΥΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΔ3Γ-ΓΥΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Σήμερα, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Τρίπολη Ταχ.Κώδικας : 22100 Πληροφορίες : ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΞΥΓΚΟΥ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: Παρεμβάσεις στα πλαίσια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων

Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: Παρεμβάσεις στα πλαίσια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: Παρεμβάσεις στα πλαίσια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων Αθ. Τζιαφάλιας, αρχαιολόγος, Επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Α Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes.

Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας 2 Ταχ. Κώδικας : 101 83 Πληροφορίες : Θ. Φλώρος Τηλέφωνα : 210 3741131 Φαξ : 210 3741140 E-mail: te.ekloges@ypes. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ταχ. Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΒ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Θ Ε Α Τ Ρ Ο ΛΙΝΔΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΒ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Θ Ε Α Τ Ρ Ο ΛΙΝΔΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΒ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Θ Ε Α Τ Ρ Ο ΛΙΝΔΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΟΔΟΣ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 1 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 2 2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Αν. Καραματσούκης

Διαβάστε περισσότερα

Τζωρτζίνα Μπαρλαμπά, ΒΠΠΓ

Τζωρτζίνα Μπαρλαμπά, ΒΠΠΓ Τζωρτζίνα Μπαρλαμπά, ΒΠΠΓ Χτισμένοιστιςνοτιοδυτικέςπλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 570 μ. Πόλη αρχαίας Φωκίδας Σε απόσταση 21 χλμ. από την Άμφισσα Εδώ λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5-4 - 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΠΟΤ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ44/26613/1154 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 10 Μαΐου 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τρίτη 10 Μαΐου 2011 Σήμερα, Τρίτη 10 Μαΐου 2011, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Η Βοιωτία θεωρείται από αρχαίους και συγχρόνους ιστορικούς καθώς και γεωγράφους, περιοχή ευνοημένη από τη φύση και τη γεωπολιτική θέση της.

Η Βοιωτία θεωρείται από αρχαίους και συγχρόνους ιστορικούς καθώς και γεωγράφους, περιοχή ευνοημένη από τη φύση και τη γεωπολιτική θέση της. Η Βοιωτία θεωρείται από αρχαίους και συγχρόνους ιστορικούς καθώς και γεωγράφους, περιοχή ευνοημένη από τη φύση και τη γεωπολιτική θέση της. Βρίσκεται στο κέντρο σχεδόν της ελληνικής χερσονήσου, πάνω στο

Διαβάστε περισσότερα

Χρονικές ασυνέχειες. Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: 25 χρόνια μεγάλων παρεμβάσεων - προοπτικές. Αρχαιολογικοί χώροι σε αστικά περιβάλλοντα

Χρονικές ασυνέχειες. Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: 25 χρόνια μεγάλων παρεμβάσεων - προοπτικές. Αρχαιολογικοί χώροι σε αστικά περιβάλλοντα Χρονικές ασυνέχειες Αρχαιολογικοί χώροι σε αστικά περιβάλλοντα Αρχαίο Θέατρο Λάρισας: 25 χρόνια μεγάλων παρεμβάσεων - προοπτικές Δημ. Καραγκούνης, Αρχιτέκτων μηχανικός τμηματάρχης έργων και μελετών Εφορείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, 121-34 Τηλ.: 2105745826, 2105762434, Fax: 2105759547 Περιστέρι: 6/3/2017 Αρ. Πρωτ.: 664 Αναρτητέο

Διαβάστε περισσότερα

αρχαια θεατρα ηπειρου

αρχαια θεατρα ηπειρου αρχαια θεατρα ηπειρου Ρωμαϊκό θέατρο Νικόπολης 16γεωδρ μιο Ο δρόμος της ιστορίας... Τα μνημεία της Ηπείρου είναι ξακουστά. Σε λίγο θα είναι και... επώνυμα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία branding της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ : ΠΛΕΙΑΣ Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο. ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ, Μ. ΜΠΟΡΝ Ε.Π.Ε. με δ.τ «ΠΛΕΙΑΣ Ε.Π.Ε.»

ΣΥΜΒΑΣΗ. ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ : ΠΛΕΙΑΣ Δ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο. ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ, Μ. ΜΠΟΡΝ Ε.Π.Ε. με δ.τ «ΠΛΕΙΑΣ Ε.Π.Ε.» ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΜIΝYΟΥ, ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΚΡΙΠΟΥΣ) ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ : ΠΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την εκπαιδευτική δράση: Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την εκπαιδευτική δράση: Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑ» Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 Σήμερα, Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», έγινε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραµµατέας του Υπουργείου Πολιτισµού και Τουρισµού

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Γενική Γραµµατέας του Υπουργείου Πολιτισµού και Τουρισµού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑ Α Α1 Ταχ. /νση : Θεµιστοκλέους 87 Ταχ. Κώδικας : 10681 Αθήνα Πληροφορίες: Αλ. Καλογήρου Τηλέφωνο : 2103307622

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΝ3Γ-ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΝ3Γ-ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Θεμιστοκλέους 87 Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10681

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 Μαρτίου 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24 Μαρτίου 2010 Σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010, στο επί της οδού Μπουμπουλίνας 30, γραφείο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002340258 2014-10-14

14PROC002340258 2014-10-14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Βαθμός Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου

Περιφερειακές εκλογές. 26 ης Μαΐου Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων. περιφερειακών εκλογών. Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Περιφερειακές εκλογές 26 ης Μαΐου 2019 Μορφή και περιεχόμενο ψηφοδελτίων περιφερειακών εκλογών Σύντομος οδηγός- Υπόδειγμα ψηφοδελτίου Υπουργείο Εσωτερικών Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΥΝ-3ΡΞ. Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011. Αριθμ. Πρωτ.: 34486

ΑΔΑ: 4ΑΣΥΝ-3ΡΞ. Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011. Αριθμ. Πρωτ.: 34486 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κωδ.: 10183 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Μ. Δαφνά, Λ. Δουληγέρη

Διαβάστε περισσότερα