Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:"

Transcript

1 Θήρα, 29//209 ριθμ. Πρωτ. 344 Προς :ΜΔ ΔΙΙΚΗΗ ΕΡΓΥ (ΔΕ) «ΠΡΓΡΜΜ ΔΙΥΓΕΙ» ΚΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: νάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ. /209 συνεδρίασης του Δ.. που συνεδρίασε την & Κατόπιν της υπογραφής αποσπάσματος πρακτικού της υπ αριθμ. / & συνεδρίασης του Δ.. της.ε.μ.υ..ε. παρακαλώ όπως προβείτε στην ανάρτηση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 386/200 για το «Πρόγραμμα Διαύγεια», του συνημμένου αποσπάσματος υπ αριθμ. (θέμα7)/ & απόφασης του Δ.. της.ε.μ.υ..ε. ντιπρόεδρος Δ ΕΜΥ Ε Εντεταλμένος ύμβουλος για το Γ.Ν.Θήρας Χαράλαμπος Πανοτόπουλος υνημμένα: πόσπασμα πόφασης (σελ. 30)

2 ΠΡΚΤΙΚ υπ αριθμ. 0/208 της πρώτης ( ης ) συνεδρίασης έτους 209 του Διοικητικού υμβουλίου της νώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία νώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας.Ε. της 2/0/209 & 22/0/209 τις χαρνές σήμερα την 2/0/209, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3:00 και 22/0/209, ημέρα Τρίτη και ώρα 0:45 σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 0 και 7 του νόμου 3293/2004 (Φ.Ε.Κ ), δυνάμει του οποίου συνεστήθη η εταιρεία με την επωνυμία «νώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας. Ε» και δ. τ «. Ε. Μ. Υ..Ε.» στα γραφεία της έδρας της, που βρίσκονται επί της οδού Γ. Δαμάσκου αρ. στην Πολυκλινική του λυμπιακού Χωριού, στις χαρνές, συνήλθε το Διοικητικό υμβούλιο αυτής σε συνεδρίαση. Παρόντες αυτοπροσώπως ήταν τα μέλη του Διοικητικού υμβουλίου, που ορίσθηκαν δυνάμει της υπ αριθμ. Γ4β/Γ.Π.οικ.983 (Φ.Ε.Κ. 5/τ.ΥΔΔ/ ) απόφασης των Υπουργών ικονομικών και Υγείας καθώς και της υπ αριθμ. / απόφασης του Διοικητικού υμβουλίου περί νασυγκροτήσεώς του σε ώμα Εκπροσώπησης της Εταιρείας οι κάτωθι αναφερόμενοι. την παρούσα συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού υμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 3 και 4 του καταστατικού, συμφώνησαν και αποδέχθηκαν τη δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση και μέσω τηλεδιάσκεψης. Ειδικότερα παρόντες ήταν οι:. Γεώργιος Γεωργίνης του Παναγιώτη (Πρόεδρος) 2. ταύρος θανασιάδης του Ελευθερίου (Διευθύνων ύμβουλος & Εντεταλμένος ύμβουλος για ΠΡΚΕΚ κλπ.) 3. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος του Διονυσίου (ντιπρόεδρος & Εντεταλμένος ύμβουλος Γ.Ν.Θ) 4. Μιχαήλ Παπαντωνόπουλος του Κωνσταντίνου (Μέλος) πουσίαζε o: Κύρος Παγκαλίδης (Μέλος) λόγω προβλήματος επικοινωνίας. Ως εκ τούτου το Διοικητικό υμβούλιο διακόπτεται και θα συνεχιστεί αύριο, 22/0/209 στις 09:30 π.μ.

3 Η διακοπείσα συνεδρίαση συνεχίστηκε στις 22 Ιανουαρίου 209. Παρών ήταν ο Κύρος Παγκαλίδης (Μέλος) Παρούσα στο Διοικητικό υμβούλιο ήταν η κ. εβαστή Πειραντάκου, Νομική ύμβουλος. ΘΕΜΤ ΗΜΕΡΗΙ ΔΙΤΞΗ 7. Έγκριση ορθής επανάληψης προσωρινών πινάκων των ειδικοτήτων ΔΕ ΚΛΙΒΝΙΤΩΝ και ΥΕ ΦΥΛΚΩΝ του διαγωνισμού /208 για το ΓΝ Θήρας Θέμα 7 ο : Έγκριση ορθής επανάληψης προσωρινών πινάκων των ειδικοτήτων ΔΕ ΚΛΙΒΝΙΤΩΝ και ΥΕ ΦΥΛΚΩΝ του διαγωνισμού /208 για το ΓΝ Θήρας Πρόεδρος φέρει στα μέλη του Διοικητικού υμβουλίου την υπ αριθμ. πρωτ. 272/ εισήγηση του ντιπροέδρου Διοικητικού υμβουλίου & Εντεταλμένου υμβούλου του Γ.Ν. Θήρας με θέμα: «Έγκριση ρθής Επανάληψης Προσωρινών Πινάκων βάσει προκήρυξης ΕΠ /208 της ΕΜΥ Ε για προσωπικό ΙΔΧ Ειδικότητας ΔΕ Κλιβανιστών ποστείρωσης (ΔΕ5) και ΥΕ Φυλάκων (ΥΕ6) κατόπιν Πρακτικών Επιτροπών ξιολόγησης» σύμφωνα με την οποία και λαμβάνοντας υπόψη το γενικό νομοθετικό πλαίσιο i) το Ν.3293/2004 (ΦΕΚ 23/ ) «Πολυκλινική λυμπιακού Χωριού, υνήγορος Υγείας και Κοινωνικής σφάλισης και λοιπές διατάξεις» ii) το Ν. 3429/2005 (ΦΕΚ 34/ ) «Δημόσιες Επιχειρήσεις και ργανισμοί», όπως ισχύει iii) το Ν.4368/206 (ΦΕΚ 2/ ) «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» άρθρα «Λειτουργία του Γ.Ν Θήρας από την ΕΜΥ Ε ( ΦΕΚ 2// ). iv) Το αρθρο 20 του Ν 4505/207 «Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών σπουδών και άλλες διατάξεις»

4 v) το Ν. 442/206 (ΦΕΚ 47// ) «Δημόσιες υμβάσεις Έργων Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις οδηγίες 204/24 ΕΕ και 204/25/ΕΕ) vi) το Π.Δ 80/206 (ΦΕΚ 45 / ) «νάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες») vii) τους εγκεκριμένους Κανονισμούς Εσωτερικής ργάνωσης και Λειτουργίας της.ε.μ.υ..ε. και το παράρτημα αυτού Γενικό Κανονισμό (υπ αριθμ. ΦΕΚ 3638/ , τ..ε. & Ε.Π.Ε.), όπως ισχύουν viii) την τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικής ργάνωσης και Λειτουργίας της.ε.μ.υ..ε. όπως υποβλήθηκε προς έγκριση με την απόφαση του Δ.. υπ αρ. 5θέμα/ (.Δ.. 6ΚΚ4ΡΡ3-7Ι) και με την υπ αρ. 2 θέμα6/ απόφαση Δ.. «Έγκριση Τροποποίησης ΚΕΛ» όπως υποβλήθηκε προς δημοσίευση στο ΓΕΜΗ με το υπ αρ. πρωτ. ΓΕΜΗ 354/ και με την υπ αριθ.6 θεμα 6 / απόφαση Δ «Τροποποίηση ΚΕΛ της ΕΜΥ Ε όσον αφορά το ΓΝ Θήρας σχετικά με την γνώση της γγλικής γλώσσας για τους εργαζομένους κατηγορίας ΔΕ» ix) την Δ τροποποίηση του προϋπολογισμού έτους 208 η οποία εγκρίθηκε δυνάμει της υπ αριθμ.38 θέμα / απόφασης του Δ. της.ε.μ.υ. και αναρτήθηκε στη ΔΙΥΓΕΙ με Δ: 723ΡΡ3-45Ε x) Το υπ αρ. ΦΕΚ ΥΔΔ 5/ σχετικά με την υπογραφή του ντιπροέδρου του Δ της.ε.μ.υ..ε. & Εντεταλμένου υμβούλου για το Γ.Ν. Θήρας καθώς και υπ αρίθ.φεκ ΥΔΔ 368/ με θέμα τροποπόιηση της Γ4β/ΓΠοικ.983/ απόφασης υπουργού οικονομικών και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με περιεχόμενο τον ορισμό των μελών Διοικητικού υμβουλίου της xi) Την υπ αρ Γ4β/Γ.Π ΦΕΚ ΥΔΔ 368/ (τροποποίηση της αριθ. Γ4β/Γ.Π.οικ.983/ κοινής υπουργικής απόφασης ΦΕΚ 5/ΥΔΔ/ Δ:Ω9Τ465ΦΥ-Ρ2) σχετικά με τον ορισμό μελών Διοικητικού υμβουλίου της ΕΜΥ Ε (αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους), και το ειδικό νομοθετικό ή κανονιστικό πλαίσιο i) Την υπ αρ. 3 θεμα απόφαση Δ ΕΜΥ για έκδοση ΠΥ για την κάλυψη 60 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για την στελέχωση του Γ.Ν Θήρας από την ΕΜΥ Ε. ii) Την αρ.πρωτ. ΔΙΠΔ/ΦΕΗΡ./56/2288/ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΠΥ με θέμα «έγκριση για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης δύο (2) Διευθυντικών στελεχών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ως 3 έτη και

5 58 (58) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την στελέχωση του του Γ.Ν Θήρας από την ΕΜΥ ( Υπουργείο Υγείας ). iii) Τη υπ αρ. 7 θέμα / απόφαση Δ ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ έγκριση σχεδίου κοινής υπουργικής απόφασης για πρόσληψη προσωπικού ορίστου χρόνου ΕΜΥ Ε για την στελέχωση του Γ.Ν. Θήρας και επικύρωση απόφαση αναπληρωτή Υπουργού Υγείας για παράταση των συμβάσεων του προσωπικού του Γ,Ν Θήρας ( Δ ΩΜΜΘΡΡ3-ΤΗΙ ) iv) Την κοινή υπ. απόφαση Γ4β/ΓΠ οικ.50869/ «καθορισμός προσόντων ανά κλάδο και ειδικότητα,κριτηρίων, μοριοδότησης και διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου από την ΕΜΥ Ε» (ΦΕΚ 2706/Β/ ΚΙ ΦΕΚ 370/Β )έγκριση σχεδίου για διαβίβαση στο ΕΠ προκήρυξης της ΕΜΥ Ε για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την στελέχωση του Γ.Ν. Θήρας. v) Το υπ αρ.πρωτ.3739/ και 4505/ διαβιβαστικά προς το ΕΠ με θέμα «έγκριση προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την στελέχωση του Γ.Ν.Θήρας. vi) Το υπ αρ. πρ. 2557//0/208/ έγγραφο του ΕΠ με θέμα τελικό σχέδιο προκήρυξης ( υπ αρ πρωτ ΕΜΥ Ε 5800/ ) vii) Την υπ αρ. 30 θέμα / απόφαση Δ «έγκριση προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου από την ΕΜΥ Ε για την στελέχωση του Γ.Ν. Θήρας και την δημοσίευση αυτής σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 20 του ν 4505 / 207». viii) Την υπ αρ. 24/208 θέμα απόφασης Δ για Έγκριση επιτροπών αξιολόγησης και προσλήψεων διαγωνισμού ΙΔΧ το Γ.Ν. Θήρας Δ ΩΦ37ΡΡ3-ΓΕΜ. ix) Το υπ αρ. Πρωτ. Γ.Ν. Θήρας: 4690/ διαβιβαστικό προς ΕΤ προς δημοσίευση Προκήρυξης νώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας.Ε. (.Ε.Μ.Υ. Ε )για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου της Θήρας σε τεύχος Προκηρύξεων ΕΠ» x) Την Προκήρυξη ριθμός /208 Γ.Ν. Θήρας Τεύχος ΕΠ Δ ΨΒ5ΡΡ3-ΕΗΨ. xi) υπ αρ. 30/208 Θέμα Έγκριση προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου από την.ε.μ.υ..ε. για τη στελέχωση του Γ.Ν. Θήρας και δημοσίευσης αυτής, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το άρθρο 20 του Ν. 4505/207. xii) Την υπ αρ. 43 θέμα / «Εισήγηση έγκρισης προσωρινών πινάκων βάσει προκήρυξης ΕΠ /208 της ΕΜΥ.Ε για προσωπικό ΙΔΧ όλων των

6 ειδικοτήτων της εκπαιδευτικής κατηγορίας ΔΕ» (Δ 7ΔΧΜΡΡ3-ΤΝΔ) και το συνημμένο αυτής πρακτικό υπ αρ. πρωτ. 7822/ της Επιτροπής ξιολόγησης υποψηφίων ειδικότητας ΔΕ Κλιβανιστών ποστείρωσης (ΔΕ5) xiii) Την υπ αρ. 44 θέμα2 / «Εισήγηση έγκρισης προσωρινών πινάκων βάσει προκήρυξης ΕΠ /208 της ΕΜΥ Ε για προσωπικό ΙΔΧ της εκπαιδευτικής κατηγορίας ΥΕ» (Δ Ω39ΡΡΡ3-ΘΘΤ) και το συνημμένο αυτής υπ αρ. πρωτ. 8679/ Πρακτικό της Επιτροπής ξιολόγησης υποψηφίων ειδικότητας ΥΕ Φυλάκων (ΥΕ6) xiv) Το υπ αρ. πρωτ. 270/--209 πρακτικό της Επιτροπής ξιολόγησης υποψηφίων ειδικότητας ΔΕ Κλιβανιστών ποστείρωσης (ΔΕ5) xv) Την υπ αρ. πρωτ. 27/--209 Πρακτικό της Επιτροπής ξιολόγησης υποψηφίων ειδικότητας ΥΕ Φυλάκων (ΥΕ6) Κατόπιν της υποβολής των συνημμένων στο παρόν α) υπ αρ. πρωτ. 270/--209 και β) υπ αρ. πρωτ. 27/--209 πρακτικών των επιτροπών αξιολόγησης υποψηφίων ειδικότητας αφενός ΔΕ Κλιβανιστών ποστείρωσης (ΔΕ5) και αφετέρου ΥΕ Φυλάκων (ΥΕ6), βάσει των οποίων τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα για διόρθωση των προσωρινών πινάκων προσληπτέων και γενικής κατάταξης των εν λόγω ειδικοτήτων, λόγω επανελέγχου των δικαιολογητικών των υποψηφίων, ο ντιπρόεδρος Διοικητικού υμβουλίου & Εντεταλμένος ύμβουλος για το Γ.Ν. Θήρας εισηγείται Την ορθή επανάληψη των αναρτημένων με τις αποφάσεις Δ 43 θέμα / και 44 θέμα2 / προσωρινών πινάκων που αφορούν αντίστοιχα στις ειδικότητες ΔΕ Κλιβανιστών ποστείρωσης (ΔΕ5) και ΥΕ Φυλάκων (ΥΕ6) και την εκ νέου έγκριση των αποτελεσμάτων όπως αναφέρονται στους αναμορφωμένους πλέον επισυναπτόμενους προσωρινούς πίνακες των εν λόγω ειδικοτήτων και τέλος την εκ νέου ανάρτηση της ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ των προσωρινών πινάκων στη Διαύγεια και στους ιστότοπους της ΕΜΥ.Ε και του Γ.Ν.Θήρας. Κατόπιν της ανάρτησής τους στη ΔΙΥΓΕΙ, εισηγούμαι όπως δοθεί εκ νέου προθεσμία στους υποψηφίους των εν λόγω ειδικοτήτων για υποβολή ενστάσεων κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης στον τύπο περί της διόρθωσης των προσωρινών πινάκων.

7 ντιπρόεδρος του Δ ΕΜΥ Ε & Εντεταλμένος ύμβουλος για το ΓΝ Θήρας ΧΡΛΜΠ ΠΝΤΠΥΛ Το Διοικητικό υμβούλιο, ύστερα από διαλογική συζήτηση, ομόφωνα συμφωνεί με την ανωτέρω εισήγηση ως έχει, εξουσιοδοτεί δε τον Εντεταλμένο ύμβουλο για το Γ.Ν. Θήρας για την ανάρτηση αποσπάσματος της παρούσας απόφασης στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 386/200 για το «Πρόγραμμα Διαύγεια». Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση λύεται η συνεδρίαση. κριβές απόσπασμα από το Βιβλίο Πρακτικών συνεδριάσεων του Διοικητικού υμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΝΩΝΥΜΗ ΕΤΙΡΕΙ ΜΝΔΩΝ ΥΓΕΙ.Ε. Θήρα, 29 Ιανουαρίου 209 ντιπρόεδρος Δ ΕΜΥ Ε Εντεταλμένος ύμβουλος για το Γ.Ν.Θήρας Χαράλαμπος Πανοτόπουλος

8 ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΔΕ5 - ΔΕ ΚΛΙΒΝΙΤΩΝ ΠΤΕΙΡΩΗ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΠΡΛΗΠΤΕΩΝ ( ΘΕΗ ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ, ΘΕΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΓΡΙ ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ) ) ΜΙ ΘΕΗΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛΛ Υ ΙΤΗΗ 538/ **827 4 ΕΠΩΝΥΜ ΝΤΜΤ ΝΜ ΦΙ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 036) ΒΘΜ ΤΙΤΛΥ ΠΥΔΩ Ν ΜΡΙ ΝΙ 0 00 ΕΝΤΠΙΤΗΤ ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΓΡΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩ 205) ΜΡΙ ΤΡΙΤΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩ 206) ΜΡΙ ΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩ 207) ΜΡΙ ΔΙΠΛΩΜ.Ε.Ε.Κ. Ή ΔΕΥΤΕΡ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 209) ΜΡΙ ΧΕΙΡΙΜ Υ Η/Υ 20) ΜΡΙ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) Κ ΝΙ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ ΜΡΙ 63 8 Παρατηρήσε ις Β ) ΘΕΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΓΡΙ ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛΛ Υ ΙΤΗΗ 539/ **789 7 ΕΠΩΝΥΜ ΧΙΡΕΤΗ ΝΜ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 036) ΒΘΜ ΤΙΤΛΥ ΠΥΔΩ Ν ΜΡΙ ΕΜΜΝΥΗ Λ ΝΙ 0 00 ΕΝΤΠΙΤΗΤ ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΓΡΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩ 205) ΜΡΙ ΤΡΙΤΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩ 206) ΜΡΙ ΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩ 207) ΜΡΙ ΔΙΠΛΩΜ.Ε.Ε.Κ. Ή ΔΕΥΤΕΡ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 209) ΜΡΙ ΧΕΙΡΙΜ Υ Η/Υ 20) ΜΡΙ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) Κ ΝΙ ΝΙ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ ΜΡΙ 63 8 Παρατηρήσε ις

9 ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΔΕ5 - ΔΕ ΚΛΙΒΝΙΤΩΝ ΠΤΕΙΡΩΗ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΓΕΝΙΚΗ ΚΤΤΞΗ (ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ) / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛΛ Υ ΙΤΗΗ 539/ / / / / / / / / / / / / / ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ ΤΥΠΙΚ ΠΡΝΤ ΠΡΘΕΤ - ΜΡΙΔΤΥΜΕΝ ΠΡΝΤ ΔΙΠΛΩΜ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ.Ε.Ε.Κ. ΒΘΜ ΔΕΥΤΕΡ ΤΙΤΛ ΤΡΙΤΗ ΓΓΛΙΚ Ή ΝΠΗΡΙ Η ΧΕΙΡΙΜ ΠΥΔΩ ΜΡΙ ΕΝΤΠΙΤΗ ΜΡΙ ΞΕΝΗ ΜΡΙ Η ΜΡΙ ΔΕΥΤΕΡ ΜΡΙ ΤΙΤΛΥ 67% & ΞΕΝΗ Υ Η/Υ Ν Τ ΓΛΩ ΓΛΩ ΠΥΔΩ ΝΩ ΓΛΩ 036) ΤΙΤΛ Ν 20) 206) 207) ΠΥΔΩ 205) Ν 209) **789 7 **827 4 **278 4 **362 3 **85 4 **792 5 **355 8 **26 0 **030 **2 5 **564 9 **635 6 **580 2 **704 8 ΧΙΡΕΤΗ ΝΤΜΤ ΚΥΖΥΚΙΔ Υ ΒΡΝΤΖ ΙΩΝΝΙΔΗ ΔΙΛΛ ΓΥΛ ΤΛΛΡΗ ΜΕΚΡ ΚΡΚΛΕΤΗ ΒΙΝΔΕΝ ΠΡΩΝΗ ΠΛΙΥΤ ΛΓΡΗ ΕΜΜΝΥΗ Λ ΝΙ 0 00 ΦΙ ΓΕΩΡΓΙ ΝΙΚΛ ΔΗΜΗΤΡΙ ΘΝΙ ΝΙ 0 00 ΝΙ ΝΙ 0 00 ΝΙ 0 00 ΝΙ ΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙ ΕΥΘΥΜΙ- ΝΤΩΝΙ ΝΙ 0 00 ΚΩΝΤΝΤΙΝ ΝΙ ΕΡΦΕΙΜ ΒΙΛΙΚΗ ΙΩΝΝ ΝΙ ΝΙ 0 00 ΝΙ 0 00 ΕΛΕΝΗ ΝΙ 0 00 ΚΩΝΤΝΤΙΝ ΝΙ ΜΡΙ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥΤΙ Κ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) Κ ΝΙ ΝΙ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ Κ ΝΙ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ Κ ΚΛΗ 30 0 ΚΛΗ 30 ΝΙ 50 ΝΙ Κ Κ ΚΛΗ 30 0 ΚΛΗ 30 ΝΙ 50 ΝΙ Κ ΝΙ 50 ΝΙ Κ Κ 0 0 ΚΛΗ 30 ΝΙ 50 ΝΙ Κ ΚΛΗ 30 0 ΚΛΗ 30 ΝΙ 50 ΝΙ Κ ΝΙ 50 ΝΙ Κ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ Κ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ 50 ΝΙ ΜΡΙ ΥΝΛ ΜΡΙΩ Ν Παρατηρήσ εις ΕΝΤΠΙΤΗ Τ ΕΝΤΠΙΤΗ Τ

10 / / / / / / **680 0 **758 8 **384 9 **493 6 **272 5 **279 0 ΤΥΛΙΗ ΖΗΚΥ ΜΕΡΡΗ ΔΥΤΗ ΖΝΙ ΚΩΤΓΙΝΝ ΓΕΩΡΓΙ ΡΙΤΕ ΝΤΩΝΙ ΜΡΙ ΕΥΤΘΙ ΓΕΩΡΓΙ ΝΙ 0 00 ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ 5,5 605 Κ Κ ΝΙ Κ 0 0 ΚΛΗ Κ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ Κ ΝΙ Κ / ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΔΕ5 - ΔΕ ΚΛΙΒΝΙΤΩΝ ΠΤΕΙΡΩΗ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΘΕΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΤΗΓΡΙ (ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ) ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛΛ Υ ΙΤΗΗ 539/ ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ ΤΥΠΙΚ ΠΡΝΤ ΠΡΘΕΤ - ΜΡΙΔΤΥΜΕΝ ΠΡΝΤ ΔΙΠΛΩΜ.Ε.Ε.Κ. ΤΙΤΛ ΒΘΜ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΤΗ ΓΓΛΙΚΗ ΝΠΗΡΙ Ή ΕΠΩΝΥΜ ΠΥΔΩ ΤΙΤΛΥ ΜΡΙ ΕΝΤΠΙΤΗΤ ΞΕΝΗ ΜΡΙ ΞΕΝΗ ΜΡΙ ΜΡΙ ΜΡΙ ΝΜ 67% & ΔΕΥΤΕΡ Ν ΠΥΔΩ ΓΛΩ ΓΛΩ ΓΛΩ ΝΩ ΤΙΤΛ 036) Ν ΠΥΔΩ 205) 206) 207) Ν 209) **789 7 ΧΙΡΕΤΗ ΕΜΜΝΥΗ Λ ΝΙ 0 00 ΧΕΙΡΙΜ Υ Η/Υ 20) ΜΡΙ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) Κ ΝΙ ΝΙ 0 0 ΚΛΗ 30 0 ΝΙ ΜΡΙ ΥΝΛ ΜΡΙΩ Ν Παρατηρήσε ις ΕΝΤΠΙΤΗΤ

11 ΔΕ5 - ΔΕ ΚΛΙΒΝΙΤΩΝ ΠΤΕΙΡΩΗ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΠΡΡΙΠΤΕΩΝ / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛΛΥ ΙΤΗΗ ΔΤ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ ΠΡΤΗΡΗΕΙ 207/ **4 ΒΛΧΥ ΒΙΛΙΚΗ 248/ **906 ΠΠΓΕΩΡΓΙΥ ΤΕΦΝ 2 245/ **2895 ΧΡΙΤΔΥΛΚΗ ΝΤΡΙΝ 3 ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΓΗ ΒΕΙ ΙΤΗΗ (Δ5) ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΓΗ ΒΕΙ ΙΤΗΗ (Δ3) ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΓΗ ΒΕΙ ΙΤΗΗ (Δ5)

12 ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΥΕ6 - ΥΕ ΦΥΛΚΩΝ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΠΡΛΗΠΤΕΩΝ (3 ΘΕΕΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ, 2 ΘΕΕΙ ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ) / 2 3 / ) 3 ΘΕΕΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛ ΛΥ ΙΤΗΗ 94/ / / ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ ΔΤ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ **55 65 **42 38 **0 26 ΙΓΛ ΚΤΙΠΗ ΔΜΙΓ Β) 2 ΘΕΕΙ ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛ ΛΥ ΙΤΗΗ ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ ΛΥΚ ΙΩΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡ Ι ΔΤ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ ΤΥΠΙΚ ΠΡ ΝΤ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 04) ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΤΥΠΙΚ ΠΡ ΝΤ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 04) ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥ ΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) ΜΡ Ι ΕΜΠΕΙ ΡΙ ΓΕΝΙΚΗ (έως και 84 μήνες) 22) ΜΡ Ι ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΕΩ 2) 23) ΜΡ Ι ΠΡΘΕΤ - ΜΡΙΔΤΥΜΕΝ ΠΡΝΤ ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΝΩ ΤΩΝ 2) 23) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΠΛΥΤΕΚ ΝΗ ΙΚΓΕΝΕ Ι 24) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΙΚΓΕΝ ΕΙ 25) ΜΡ Ι ΧΡΝ ΝΕΡΓΙ (έως 8 εξάμην α) 26) ΜΡ Ι ΧΡΝΛ ΓΙ ΓΕΝΝΗΗ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥ ΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) ΜΡ Ι ΕΜΠΕΙ ΡΙ ΓΕΝΙΚΗ (έως και 84 μήνες) 22) ΜΡ Ι ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΕΩ 2) 23) ΜΡ Ι ΠΡΘΕΤ - ΜΡΙΔΤΥΜΕΝ ΠΡΝΤ ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΝΩ ΤΩΝ 2) 23) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΠΛΥΤΕΚ ΝΗ ΙΚΓΕΝΕ Ι 24) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΙΚΓΕΝ ΕΙ 25) ΜΡ Ι ΧΡΝ ΝΕΡΓΙ (έως 8 εξάμην α) 26) ΜΡ Ι ΧΡΝΛ ΓΙ ΓΕΝΝΗΗ ΗΛΙΚ Ι ΗΛΙΚ Ι ΜΡ Ι (Π 24 ΕΩ ΕΤΩ Ν) (κωδ. 27) ΜΡ Ι (Π 24 ΕΩ ΕΤΩ Ν) (κωδ ΜΡ Ι (Ν Ω ΤΩΝ ΕΤΩ Ν) (κωδ. 28) ΜΡ Ι (Ν Ω ΤΩΝ ΕΤΩ Ν) (κωδ ΥΝ Λ ΜΡΙ ΩΝ ΥΝ Λ ΜΡΙ ΩΝ Παρατηρή σεις ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ Παρατηρή σεις

13 . 27). 28) 2 906/ / **62 ΚΛΒΥΝ 05 ΚΗ **32 24 ΖΩΡΖ ΓΓΕΛ ΕΥΓΓΕΛ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΥΕ6 - ΥΕ ΦΥΛΚΩΝ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΚΤΤΞΗ (ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ) / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚ ΛΛΥ ΙΤΗΗ 94/ / / / / ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ ΔΤ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ **55 65 **42 38 **0 26 **62 05 **32 24 ΙΓΛ ΚΤΙΠΗ ΔΜΙΓ ΚΛΒΥΝΚΗ ΖΩΡΖ ΛΥΚ ΙΩΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙ ΓΓΕΛ ΕΥΓΓΕΛ ΤΥΠΙΚ ΠΡ ΝΤ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 04) ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥ ΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) ΜΡ Ι ΕΜΠΕΙ ΡΙ ΓΕΝΙΚ Η (έως και 84 μήνες) 22) ΜΡ Ι ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΕΩ 2) 23) ΜΡ Ι ΠΡΘΕΤ - ΜΡΙΔΤΥΜΕΝ ΠΡΝΤ ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΝΩ ΤΩΝ 2) 23) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΠΛΥΤΕΚ ΝΗ ΙΚΓΕΝ ΕΙ 24) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΤΡΙΤΕΚΝ Η ΙΚΓΕΝ ΕΙ 25) ΜΡ Ι ΧΡΝ ΝΕΡΓ Ι (έως 8 εξάμη να) 26) ΜΡ Ι ΧΡΝΛ ΓΙ ΓΕΝΝΗΗ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ ΗΛΙΚ Ι ΜΡ Ι (Π 24 ΕΩ ΕΤΩ Ν) (κωδ. 27) ΜΡ Ι (Ν Ω ΤΩΝ ΕΤΩ Ν) (κωδ. 28) ΥΝ Λ ΜΡΙ ΩΝ Παρατηρή σεις ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ

14 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **44 2 **38 75 **65 50 **9 35 **3 6 **27 87 **86 32 **32 2 **42 9 ** **70 4 **04 20 **7 2 ** 3 **88 90 **5 3 **08 **87 88 **57 90 **3 80 **8 54 **57 30 ΔΚΡΩΝΙ ΡΥ ΔΡ ΡΗΓΠΥΛ ΚΛΛΙΝΕΖ ΜΡΙΔΗ ΠΠΚΩΝΤΝ ΤΗ ΓΙΝΝΚ ΤΜΡ ΧΡΗΤΚΗ ΠΛΥΧΡΝΙΔΗ ΓΙΩΤ ΞΥΠΛΙΤΚΗ ΧΥΛΙΡ ΚΜΖΕΛ ΜΠΝΤ ΠΕΡΙΒΛΡΗ ΧΛΒΤΖΗ ΗΛΙΔΗ ΠΛΛ ΦΩΛΙΝ ΔΙΝΥΗ ΤΥΛΙΝ ΡΤΕΜΙ ΧΡΗΤ ΒΙΛΕΙ ΒΙΛΕΙ ΝΙΚΛ ΝΙΚΛ ΘΝΙ ΕΠΜΕΙΝΔ ΩΝ ΙΩΗΦ ΓΕΩΡΓΙ ΔΗΜΗΤΡΙ ΧΡΗΤ ΝΙΚΛ ΙΩΝΝΗ ΠΝΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙ ΕΥΓΓΕΛ ΜΙΛΤΙΔΗ ΠΡΚΕΥ ΠΡΔΡΜ ΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ

15 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **95 54 **66 32 **57 0 **08 33 **3 85 **2 70 **09 59 **0 86 **95 30 **98 78 **35 54 **00 45 **6 27 **65 66 **80 88 **88 **78 3 **4 30 **6 03 **2 59 **90 93 **05 0 ΠΤΥΡ ΚΕΝΤΡ ΓΙΩΡΓ ΚΚΛΕΤΡΗ ΜΠΚ ΡΚΒΛΗ ΤΜΠΝΙΔΗ ΤΥΠΙΝΚΗ ΠΡΥΗ ΜΗΝ ΜΚΡΗ ΜΥΤΙΛΗΝΙ ΛΙΡΗ ΛΓΡΙ ΧΤΖΗΔΠΥΛ ΚΗ ΓΡΦ ΚΨΗ ΡΗΓΙΝΝΙΔΗ ΠΝ ΛΕΞΚΗ ΧΡΝΠΥΛ ΠΕΝΤΙΔΗ ΧΡΗΤ ΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΓΓΕΛΙ ΘΝΙ ΛΕΞΝΔΡ ΠΝΤΕΛΕΗ ΜΩΝ ΚΛΕΝΘΗ ΙΩΝΝΗ ΧΡΗΤ ΓΕΩΡΓΙ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΙΩΝΝΗ ΘΕΦΝΗ ΘΩΜ ΙΩΝΝΗ ΠΝΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙ ΔΗΜΗΤΡΙ ΧΡΗΤ ΙΩΝΝΗ ΠΝΓΙΩΤΗ ΕΥΓΓΕΛ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ

16 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **07 77 ΡΥΠΤΙ 9949 ΤΜΠΡ **92 47 **03 33 **56 74 **05 7 **62 02 **52 76 **26 7 **23 2 **75 58 **44 49 **04 3 ** 45 **58 87 **4 78 **28 94 **27 56 **60 8 **56 42 **73 78 ΜΠΕΖ ΚΛΦΤΗ ΤΙΡΜΠ ΚΨΛΗ ΚΒΛΛΡΗ ΝΤΛΚΥ ΧΡΥΧΪΔΗ ΥΜΕΩΝΙΔΗ ΧΤΖΡ ΤΕΡΓΚΗ ΜΠΡΜΠΤΗ ΧΡΙΤΚΗ ΝΝΥ ΚΙΝΤΖΗ ΚΥΡΙΔΗ ΝΙΚΛΠΥΛ ΠΠΔΠΥΛ Υ ΖΥΓΚΗ ΚΡΝΡΗ ΠΤΛ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΠΧΛΗ ΙΩΝΝ ΓΕΩΡΓΙ ΗΛΙ ΜΡΙΝ ΔΗΜΗΤΡ ΓΕΩΡΓΙ ΙΩΝΝΗ ΠΝΓΙΩΤΗ ΝΤΙ ΚΥΡΙΚ ΘΕΦΝΗ ΜΙΧΛΗ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΝΙΚΛ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΧΡΗΤ ΙΩΝΝ ΜΡΙΝ ΔΙΝΥΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ

17 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **03 3 **52 26 **3 37 **52 92 **46 73 **43 53 **95 5 **44 70 **03 07 **44 33 ΚΚΕΡΙΔΥ ΚΛΓΗΡ ΚΛΙΠΝΥ ΠΤΛΠΥ ΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΥ ΒΥΡ ΕΥΤΘΙΥ ΙΓΚ ΧΝΤΕ ΚΝΤΕ ΛΙΚΗ ΗΛΙ ΝΤΩΝΙ ΠΝΓΙΩΤ ΠΝΓΙΩΤΗ ΙΩΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙ ΓΡΗΓΡΙ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΝΕΚΤΡΙ 79 ΧΝΤΖΙΡ ΡΕΤΗ **72 53 **74 96 **04 55 **4 32 **23 74 **57 88 **5 58 **34 54 **78 23 **05 22 **93 49 ΒΝΔΩΡ ΧΠΗ ΚΛΙ ΠΛΔ ΠΠΤΕΡΓΙΥ ΤΡΙΒΛΗ ΓΚΥΒΕΛΥ ΤΕΓΚΕΛΙΔΗ ΖΧΡΠΥΛ ΚΩΝΤΝΤΙΝΠ ΥΛ ΤΙΡΙΜΩΚ ΓΡΗΓΡΙ ΓΕΩΡΓΙ ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΤ ΒΙΛΕΙ ΧΡΙΤΙΝ ΒΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙ ΝΙΚΛ ΖΧΡΙ ΘΩΜ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ

18 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **65 22 **73 43 **8 96 **39 82 **66 92 **23 8 **94 49 **38 03 **50 06 **79 8 **28 90 **9 50 **62 97 **62 87 **82 78 **02 85 **8 22 **37 46 **09 98 **77 46 **58 59 ΓΚΡΙΤ ΛΙΛΙ ΜΕΤΡ ΦΙΛΙΠΠΗ ΘΝΠΥΛ Υ ΓΛΥΚ ΠΛΙΧ ΤΜΥΛΗ ΤΙΡΩΝΗ ΜΧΙΡ ΤΥ ΚΡΤΙΔΥ ΠΕΓΚΛΙΔΗ ΛΠΙΓΓΙΔΗ ΚΤΕΛ ΜΠΡΛ ΓΙΛΜ ΛΜΠΡΙΝΙΔΗ ΝΙΚΛΠΥΛ ΕΖΙ ΤΙΒΚΤΗ ΒΙΛΕΙ ΙΩΝΝΗ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΤΕΦΝ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΕΥΓΓΕΛ ΦΩΤΙ ΧΡΛΜΠ ΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙ ΝΙΚΛ ΤΥΡΥΛ ΛΕΞΝΔΡ ΠΝΓΙΩΤΗ ΘΝΙ ΕΥΓΓΕΛ ΜΙΧΗΛ ΝΤΙ ΝΙΚ ΘΝΙ ΛΥΚ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ

19 ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΥΕ6 - ΥΕ ΦΥΛΚΩΝ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΚΤΤΞΗ (ΧΩΡΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙ) / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚ ΛΛΥ ΙΤΗΗ 906/ / / / / / / / / / / / ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ ΔΤ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ ΤΥΠΙΚ ΠΡ ΝΤ ΤΙΤΛ ΠΥΔΩ Ν 04) **62 ΚΛΒΥΝΚΗ ΓΓΕΛ 05 ΝΙ **55 ΙΓΛ ΛΥΚ 65 ΝΙ **42 ΚΤΙΠΗ ΙΩΝΝΗ 38 ΝΙ **0 ΕΛΕΥΘΕΡΙ ΔΜΙΓ 26 ΝΙ **32 24 ΖΩΡΖ ΕΥΓΓΕΛ ΝΙ **44 ΔΚΡΩΝΙ ΤΥΛΙΝ 2 ΝΙ **65 50 ΔΡ ΧΡΗΤ ΝΙ **9 ΡΗΓΠΥΛ ΒΙΛΕΙ 35 ΝΙ **38 ΡΥ ΡΤΕΜΙ 75 ΝΙ **3 ΚΛΛΙΝΕΖ ΒΙΛΕΙ 6 ΝΙ **98 ΜΗΝ ΓΕΩΡΓΙ 78 ΝΙ **5 ΠΝΓΙΩΤΗ ΜΠΝΤ 3 ΝΙ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΜΠΕΙΡΙ Ε Β/ΘΜΙ Ή Γ/ΘΜΙ ΝΗΛΕΥ ΤΙΚ ΙΔΡΥΜ (έως και 24 μήνες) 2) ΜΡ Ι ΕΜΠΕΙ ΡΙ ΓΕΝΙΚ Η (έως και 84 μήνες) 22) ΜΡ Ι ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΕΩ 2) 23) ΜΡ Ι ΠΡΘΕΤ - ΜΡΙΔΤΥΜΕΝ ΠΡΝΤ ΡΙΘΜ ΝΗΛΙΚ ΩΝ ΤΕΚΝΩ Ν (ΝΩ ΤΩΝ 2) 23) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΠΛΥΤΕΚ ΝΗ ΙΚΓΕΝ ΕΙ 24) ΜΡ Ι ΤΕΚΝ ΤΡΙΤΕΚΝ Η ΙΚΓΕΝ ΕΙ 25) ΜΡ Ι ΧΡΝ ΝΕΡΓ Ι (έως 8 εξάμη να) 26) ΜΡ Ι ΧΡΝΛ ΓΙ ΓΕΝΝΗΗ Κ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ ΗΛΙΚ Ι ΜΡ Ι (Π 24 ΕΩ ΕΤΩ Ν) (κωδ. 27) ΜΡ Ι (Ν Ω ΤΩΝ ΕΤΩ Ν) (κωδ. 28) ΥΝ Λ ΜΡΙ ΩΝ Παρατηρή σεις ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ ΕΝΤΠΙΤ ΗΤ

20 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **56 74 **52 76 **26 7 **27 87 **23 2 **32 2 **86 32 **57 90 **27 56 ** 45 **73 78 **42 9 ** **70 4 **04 20 **7 2 **52 26 ** 3 **60 8 **88 90 **46 73 **43 53 ΤΙΡΜΠ ΝΤΛΚΥ ΧΡΥΧΪΔΗ ΜΡΙΔΗ ΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΝΝΚ ΠΠΚΩΝΤΝ ΤΗ ΗΛΙΔΗ ΝΙΚΛΠΥΛ ΧΡΙΤΚΗ ΚΡΝΡΗ ΤΜΡ ΧΡΗΤΚΗ ΠΛΥΧΡΝΙΔΗ ΓΙΩΤ ΞΥΠΛΙΤΚΗ ΚΛΓΗΡ ΧΥΛΙΡ ΠΠΔΠΥΛ Υ ΚΜΖΕΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΥ ΒΥΡ ΓΕΩΡΓΙ ΔΗΜΗΤΡ ΓΕΩΡΓΙ ΝΙΚΛ ΙΩΝΝΗ ΘΝΙ ΝΙΚΛ ΜΙΛΤΙΔΗ ΧΡΗΤ ΜΙΧΛΗ ΔΙΝΥΙ ΕΠΜΕΙΝΔ ΩΝ ΙΩΗΦ ΓΕΩΡΓΙ ΔΗΜΗΤΡΙ ΧΡΗΤ ΗΛΙ ΝΙΚΛ ΙΩΝΝ ΙΩΝΝΗ ΠΝΓΙΩΤΗ ΙΩΝΝΗ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ

21 **44 49 **08 **44 70 **03 07 **87 88 **44 33 **56 42 **03 3 **3 80 **8 54 ΤΕΡΓΚΗ ΠΕΡΙΒΛΡΗ ΙΓΚ ΧΝΤΕ ΧΛΒΤΖΗ ΚΝΤΕ ΖΥΓΚΗ ΚΚΕΡΙΔΥ ΠΛΛ ΦΩΛΙΝ ΚΥΡΙΚ ΔΗΜΗΤΡΙ ΓΡΗΓΡΙ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΕΥΓΓΕΛ ΝΕΚΤΡΙ ΜΡΙΝ ΛΙΚΗ ΠΡΚΕΥ ΠΡΔΡΜ 79 ΧΝΤΖΙΡ ΡΕΤΗ **72 53 **57 30 **05 0 **4 78 **95 54 **4 32 **23 74 **66 32 **57 88 **57 0 **08 33 ΒΝΔΩΡ ΔΙΝΥΗ ΠΕΝΤΙΔΗ ΚΙΝΤΖΗ ΠΤΥΡ ΠΛΔ ΠΠΤΕΡΓΙΥ ΚΕΝΤΡ ΤΡΙΒΛΗ ΓΙΩΡΓ ΚΚΛΕΤΡΗ ΓΡΗΓΡΙ 226/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / ΓΓΕΛΙΚΗ- ΚΡΥΤΛΛΗ ΕΥΓΓΕΛ ΝΙΚΛ ΧΡΗΤ ΧΡΗΤ ΒΙΛΕΙ ΠΥΡΙΔΩΝ ΧΡΙΤΙΝ ΕΥΓΓΕΛΙ ΘΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ ΝΙ Κ

22 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **3 85 **2 70 **09 59 **0 86 **62 02 **28 94 **5 58 **34 54 **05 22 **93 49 **95 30 **3 37 **65 22 **73 43 **8 96 **39 82 **04 3 **66 92 **78 23 **35 54 **00 45 **03 33 ΜΠΚ ΡΚΒΛΗ ΤΜΠΝΙΔΗ ΤΥΠΙΝΚΗ ΚΒΛΛΡΗ ΚΥΡΙΔΗ ΓΚΥΒΕΛΥ ΤΕΓΚΕΛΙΔΗ ΚΩΝΤΝΤΙΝΠ ΥΛ ΤΙΡΙΜΩΚ ΠΡΥΗ ΚΛΙΠΝΥ ΓΚΡΙΤ ΛΙΛΙ ΜΕΤΡ ΦΙΛΙΠΠΗ ΜΠΡΜΠΤΗ ΘΝΠΥΛ Υ ΖΧΡΠΥΛ ΜΚΡΗ ΜΥΤΙΛΗΝΙ ΚΛΦΤΗ ΛΕΞΝΔΡ ΠΝΤΕΛΕΗ ΜΩΝ ΚΛΕΝΘΗ ΙΩΝΝΗ ΜΡΙΝ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΒΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙ ΖΧΡΙ ΘΩΜ ΧΡΗΤ ΝΤΩΝΙ ΒΙΛΕΙ ΙΩΝΝΗ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΤΕΦΝ ΘΕΦΝΗ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΝΙΚΛ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΙΩΝΝΗ ΙΩΝΝ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ

23 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / **04 55 **23 8 **94 49 **38 03 **50 06 **28 90 **6 27 **95 5 **65 66 **80 88 **62 97 **58 87 **88 **78 3 **4 30 **6 03 **05 7 **75 58 **9 50 **82 78 **02 85 ΚΛΙ ΓΛΥΚ ΠΛΙΧ ΤΜΥΛΗ ΤΙΡΩΝΗ ΤΥ ΛΙΡΗ ΕΥΤΘΙΥ ΛΓΡΙ ΧΤΖΗΔΠΥΛ ΚΗ ΠΕΓΚΛΙΔΗ ΝΝΥ ΓΡΦ ΚΨΗ ΡΗΓΙΝΝΙΔΗ ΠΝ ΚΨΛΗ ΧΤΖΡ ΚΡΤΙΔΥ ΚΤΕΛ ΜΠΡΛ ΕΛΕΝΗ ΕΥΓΓΕΛ ΦΩΤΙ ΧΡΛΜΠ ΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΛ ΘΕΦΝΗ ΓΕΩΡΓΙ ΘΩΜ ΙΩΝΝΗ ΛΕΞΝΔΡ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΠΝΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙ ΔΗΜΗΤΡΙ ΧΡΗΤ ΗΛΙ ΠΝΓΙΩΤΗ ΝΤΙ ΤΥΡΥΛ ΘΝΙ ΕΥΓΓΕΛ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ

24 / / / / / / / / / / / / / / **2 59 **90 93 **92 47 **07 77 ΛΕΞΚΗ ΧΡΝΠΥΛ ΜΠΕΖ ΡΥΠΤΙ 9949 ΤΜΠΡ **52 92 **74 96 **79 8 **62 87 **8 22 **37 46 **09 98 **77 46 **58 59 ΠΤΛΠΥ ΛΥ ΧΠΗ ΜΧΙΡ ΛΠΙΓΓΙΔΗ ΓΙΛΜ ΛΜΠΡΙΝΙΔΗ ΝΙΚΛΠΥΛ ΕΖΙ ΤΙΒΚΤΗ ΙΩΝΝΗ ΠΝΓΙΩΤΗ ΠΧΛΗ ΠΤΛ ΚΩΝΤΝΤΙ Ν ΠΝΓΙΩΤ ΓΕΩΡΓΙ ΓΕΩΡΓΙ ΠΝΓΙΩΤΗ ΜΙΧΗΛ ΝΤΙ ΝΙΚ ΘΝΙ ΛΥΚ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ ΝΙ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ Κ

25 ΡΘΗ ΕΠΝΛΗΨΗ ΥΕ6 - YE ΦΥΛΚΩΝ ΠΡΩΡΙΝ ΠΙΝΚ ΠΡΡΙΠΤΕΩΝ ΤΙΧΕΙ ΥΠΨΗΦΙΥ / ΡΙΘΜ ΠΡΩΤΚΛΛΥ ΙΤΗΗ ΔΤ ΕΠΩΝΥΜ ΝΜ Παρατηρήσεις 275/ **477 ΛΦΥΖ ΓΕΩΡΓΙ / **544 ΥΓΕΡΗ ΤΤΙΝΗ 286/ **8452 ΓΙΖΙΤΖΗ ΧΡΙΤΙΝ 04 ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ ΒΕΙ Ρ.ΠΡΩΤ 709/ **3352 ΘΕΔΩΡΠΥΛΥ ΦΙ ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ 5 647/ **668 ΚΡΓΙΩΤ ΦΩΤΗ / **5943 ΚΤΕΛ ΠΤΛ ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ / **9059 ΚΡΙΜΝΙΩΤΗ ΤΕΡΓΙ 20/ **6762 ΜΚΡΗ ΤΕΦΝ ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ 65/ **206 ΜΠΚΥΛ ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ 5 472/ **6698 ΝΝΠΥΛ ΗΛΙ 4/ **5878 ΥΖΚΒ ΛΛ 69/ **6583 ΠΕΛΕΚΗ ΧΡΛΜΠ 04 ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ 5 ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ 5 04

26 3 266/ **7023 ΠΡΒΕΛΕΓΓΙ ΖΩΗ / **633 ΤΥΜΠ ΠΝΤΕΛΗ 48/ **305 ΤΜΠΖΓΛΥ ΒΒ 04 ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ 238/ **94 ΤΙΤΙΛΙΩΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙ ΞΙΛΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΕ / **24 ΤΥΜΠ ΠΥΡΙΔΩΝ 04

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax: Θήρα, 28/12/ ριθμ Πρωτ 7011 Προς :ΜΔ ΔΙΙΚ ΕΡΓΥ (ΔΕ) «ΠΡΓΡΜΜ ΔΙΥΓΕΙ» ΚΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: νάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ 44 ης / συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax: Θήρα, 2/5/2018 Αριθμ. Πρωτ. 2031 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Θήρα, 07/04/2017 Αριθμ. Πρωτ. 1983 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου. Ολυμπιακό Χωριό, 24/10/2018 Αριθμ. Πρωτ Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου. Ολυμπιακό Χωριό, 24/10/2018 Αριθμ. Πρωτ Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου Ολυμπιακό Χωριό, 24/10/2018 Αριθμ. Πρωτ. 7140 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ: -Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο

Διαβάστε περισσότερα

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax: Θήρα, 24/10/2017 Αριθμ. Πρωτ. 5920 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Θήρα, 15/03/2017 Αριθμ. Πρωτ. 1436 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 24/11/2017 Αριθμ. Πρωτ. 6614

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 24/11/2017 Αριθμ. Πρωτ. 6614 Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 24/11/2017 Αριθμ. Πρωτ. 6614 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο

Διαβάστε περισσότερα

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Θήρα, 08/03/2017 Αριθμ. Πρωτ. 1297 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (ΑΕΜΥ ΑΕ) λαμβάνοντας υπόψη: Συνήγορος Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές διατάξεις»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (ΑΕΜΥ ΑΕ) λαμβάνοντας υπόψη: Συνήγορος Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης και λοιπές διατάξεις» Αρ.Πρωτ. Γ.Ν. Θήρας : 130/15-01-2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. (ΑΕΜΥ ΑΕ) λαμβάνοντας υπόψη: i) το Ν.3293/2004 (ΦΕΚ 231/26.11.204) «Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού, Συνήγορος Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ 6)

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ 6) Ολυμπιακό Χωριό, 3677 Αχαρναί τηλ: 20 24 20 000, fax: 20 24 20 00 Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 06/09/206 Αριθμ. Πρωτ. 5550 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ ΚΟΧ 86.907/1/2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ ΚΟΧ 86.907/1/2012 ΜΚΡΟΧΡΟΝΙ ΝΕΡΓΟ (> ΜΗΝΩΝ) ΝΕΟ ΝΕΡΓΟ ΕΩ ΕΤΩΝ ΒΡΧΥΧΡΟΝΙ ΝΕΡΓΟ ΧΩΡΙ ΕΠΙΔΟΜ ΝΕΡΓΙ ΓΡΟΤΗ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙ ΕΓΓΜΟ/-Η ΜΕ ΥΖΥΓΟ ΝΕΡΓΟ ΠΡΟΤΤΕΥΟΜΕΝ ΜΕΛΗ, -.,., -.,., -.,., -.,., και άνω ΝΠΗΡΙ % - % ΝΠΗΡΙ % ΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου. Ολυμπιακό Χωριό, 02/06/2017 Αριθμ. Πρωτ Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου. Ολυμπιακό Χωριό, 02/06/2017 Αριθμ. Πρωτ Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου Ολυμπιακό Χωριό, 02/06/2017 Αριθμ. Πρωτ. 2313 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ: Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Δραστηριοτήτων Θέμα: Ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax: Θήρα, 5/2/208 ριθμ Πρωτ 665 Προς :ΜΔ ΔΙΙΚ ΕΡΓ (ΔΕ) «ΠΡΓΡΜΜ ΔΙΓΕΙ» ΚΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών πηρεσιών Θέμα: νάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ 4/208 συνεδρίασης του Δ

Διαβάστε περισσότερα

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax:

Καρτεράδος Τ.Κ Θήρα Τηλ: Fax: Θήρα, // ΡΘ ΕΠΝΛΨ ριθμ. Πρωτ. Προς :ΜΔ ΔΙΙΚ ΕΡΓΥ (ΔΕ) «ΠΡΓΡΜΜ ΔΙΥΓΕΙ» ΚΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: νάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ. ης / συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ7 ) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ7 ) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου Ολυμπιακό Χωριό, 04/07/206 Αριθμ. Πρωτ. 427 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ: Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Δραστηριοτήτων Θέμα: Ανάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ.6) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ.6) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου Ολυμπιακό Χωριό, 3677 Αχαρναί τηλ: 20 24 20 000, fax: 20 24 20 00 Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 23/03/206 Αριθμ. Πρωτ. 487/6.03.206 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΕΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΕΑΠΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΕΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΕΑΠΤ ΝΚΟΙΝΩ ΕΡΓΤΡΙΟ ΓΡΟΤΙΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙ Β ΕΤΟ ΠΟΥΔΩΝ ΤΜΜ ΔΕΠΤ ΤΟ ΜΘΜ ΕΡΓΤΡΙΟ ΓΡΟΤΙΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙ Θ ΠΡΓΜΤΟΠΟΙΕΙΤΙ ΤΟ ΟΜΟΝΥΜΟ ΕΡΓΤΡΙΟ ΓΡΟΤΙΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙ (ΠΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, αίθουσα Υπολογιστών, Υπεύθυνος Καθηγητής Ρεζίτης ντώνιος)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Αριθμ.Πρωτ.: 356/29-01-2019 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣ : Γεωργίου Δαμάσκου 1, ΤΚ 13677, Αχαρναί 1) Υπουργείο Υγείας Τηλ : 210-2420059/000 (για ενημέρωση ιστοσελίδας)

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ.8) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ.8) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου Ολυμπιακό Χωριό, 3677 Αχαρναί τηλ: 20 24 20 000, fax: 20 24 20 00 Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 6/03/206 Αριθμ. Πρωτ. 488 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.Κ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011»

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.Κ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΚΡΤΙ ΝΡΤΗΤΕ Τ ΔΙΔΙΚΤΥ ΥΠΥΡΓΕΙ ΠΛΙΤΙΜΥ & ΤΥΡΙΜΥ ΡΓΝΙΜ ΤΥΡΙΤΙΚΗ ΕΚΠΙΔΕΥΗ ΚΙ ΚΤΡΤΙΗ (.Τ.Ε.Κ) / (Ν.Π.Δ.Δ.) ΔΙΙΚΗΤΙΚ ΥΜΒΥΛΙ ρ. Πρωτ. :68/24-02-2011 υνεδρ. :7 η /2011 ριθμ. πόφ. :68/24-02-2011 ΘΕΜ:

Διαβάστε περισσότερα

1/2018 ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ: 1 ΚΡΙΤΗΡΙΑ

1/2018 ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ: 1 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠ:Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισμένου χρόνου ελίδα από νακοίνωση ΛΙΤΟΥ ΖΡΙΦΗ ΒΒΒ ΜΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΠΚΟΠΟΥΛ ΒΡΛΜ ΕΜΜΝΟΥΗΛ ΦΡΟΥΖΚΗ ΤΘΙ ΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΟΥΛΙΩΤΗ ΒΛΧΟΥ ΠΤΙΛΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΡΠΤΗ ΧΡΙΤΟΠΟΥΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚ ΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚ ΤΥΟ ΝΡΤΗΤΕ ΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΠΟΠΜ ΠΡΚΤΙΚΟΥ ΤΚΤΙΚΗ ΥΝΕΔΡΙΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Δ..) Του Γ.Ν.Λαμίας της 5 ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και τερεάς Ελλάδας ΡΙΘΜ. 10/03-04-15 ΘΕΜ 19 ο : «Έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Θήρα, 13/03/2017 Αριθμ. Πρωτ. 1394 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ :Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο Διαδίκτυο στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» απόφασης της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ 9 ) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου

Συνημμένα: Απόσπασμα Απόφασης (σελ 9 ) Μαρία Καραφώτη -Φωτιάδου Γραφείο Διευθύνουσας Συμβούλου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ολυμπιακό Χωριό, 27/05/2016 Αριθμ. Πρωτ. 3131 Προς :ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΟΔΕ) «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΟΙΝ: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Θέμα: Ανάρτηση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΚΣ ΚΤΤΞΗΣ & ΒΘΜΟΛΟΓΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΤΗΓΟΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤ: Ρ. ΘΕΣΕΩΝ: ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΒΛΚΝ ΜΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΟΥ ΒΡΘΟΛΟΜΙΟΣ ΓΙΝΝΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕ ΠΝΓΙΩΤΗΣ Ι ΠΕ ΜΗΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ (ΦΚ): ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 1 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ (ΦΚ): ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 1 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 26.09.2017 Αριθ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 250/ Γ /15-4-2011) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 250/ Γ /15-4-2011) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 250/ Γ /15-4-2011) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΚΕΝΤΡΩΗ ΚΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΚΥΒΕΡΝΗΗ Με την αριθμ. 16818/06 04 2011 κοινή απόφαση των Υφυπουργών Εσωτερικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ζωοκομείο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών»

ΕΡΓΟ: «Ζωοκομείο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 21/07/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 22/06/2018 Αρ. Πρωτ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (12) (9) (10) (11) Σελίδα 1 από 5

ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 22/06/2018 Αρ. Πρωτ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (12) (9) (10) (11) Σελίδα 1 από 5 ΜΟ ΛΡΙΙ /Ν ΙΟΙΚΤΙΚ ΤΜΜ ΠΡΟΩΠΙΚ ΠΡΟΛΨ ΠΡΟΩΠΙΚ ΜΕ ΥΜΒ ΕΡΓΙ Ι ΙΩΤΙΚ ΙΚΙ ΟΡΙΜΕΝ ΧΡΟΝ ΟΝΟΜΤΙΚΟ ΠΙΝΚ ΓΙ ΤΝ ΠΛΡΩ 25 ΘΕΕ ΕΙ ΙΚΟΤΤ: ΥΕ ΕΡΓΤ ΠΡΙΝ µ/νία: 22/6/218 Πρωτ: 22496 ΕΙΡ ΕΠΙΚΡΙ* 1:ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΚ 2: ΕΠΙΚΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 25 ΘΕΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 25 ΘΕΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΟ ΛΡΙΙ /Ν ΙΟΙΚΤΙΚ ΤΜΜ ΠΡΟΩΠΙΚ ΠΡΟΛΨ ΠΡΟΩΠΙΚ ΜΕ ΥΜΒ ΕΡΓΙ Ι ΙΩΤΙΚ ΙΚΙ ΟΡΙΜΕΝ Υ ΠΙΝΚ ΚΤΤΞ ΓΙ ΤΝ ΠΛΡΩ 25 ΘΕΕ ΕΙ ΙΚΟΤΤ: ΥΕ ΕΡΓΤ ΠΡΙΝ µ/νία: 25/6/218 Πρωτ: 22547 1:ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΚ 2: ΡΙΚΟ ΠΙΝΚ 3:Β ΡΙΚΟ ΠΙΝΚ 4:Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): 1185

ΕΡΓΟ: «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): 1185 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα, 18.09.2017

Διαβάστε περισσότερα

4 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙΝ /3/2013 courier. 7 ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙΝ /3/2013 courier

4 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙΝ /3/2013 courier. 7 ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙΝ /3/2013 courier ΜΝΔ ΚΙΝΤΜΙ και ΕΠΙΧΕΙΡΜΤΙΚΤΤ του ΤΕΙ ΠΕΙΡΥ Περιοχή Ψαθάκι, Τ.Κ. 48100, ΠΡΕΒΕΖ Τηλ. 26820.50552, κιν. 6932.997672 Fax: 26820.50631 e-mail: sotiropoulosioan@yahoo.gr http:// innovation of epirus.yolasite.com

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Προϊσταμένων 1/θ - 2/θ 3/θ Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων». Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

ΘΕΜΑ: «Ορισμός Προϊσταμένων 1/θ - 2/θ 3/θ Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων». Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε ΝΡΤΤΕ ΕΛΛΝΙΚ ΔΜΟΚΡΤΙ ΠΟΡΓΕΙΟ ΠΙΔΕΙ, ΕΡΕΝ ΚΙ ΘΡΚΕΜΤΩΝ ΠΕΡ/Κ Δ/Ν Π.Ε. & Δ.Ε. ΘΕΛΙ ----- Δ/Ν Π.Ε. ΤΜΜ ΔΙΟΙΚΤΙΚΟ ----- Διεύθυνση : Μπότσαρη 2 42100 Τρίκαλα Πληροφορίες : Ελ. Οικονόμου Ρ. Ντίνα Τηλέφωνο : 24310

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06/10/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 07.02.2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 01/11/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ ΦΚ:

ΕΡΓΟ: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ ΦΚ: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 27/03/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 16.10.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 30.12.2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 08/12/2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 19/07/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 30-10-2017. Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/8 ΤΗΛ: 260/996660 FAX: 260/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 30.0.207 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 4 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 4 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ν. 4485/2017 Α.Φ.Μ.: 998219694 Α Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΛ: 2610 996660 FAX: 2610 996677 E mail: rescom@upatras.gr Url: http://research.upatras.gr Πάτρα,

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 20/09/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΕ70

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΕ70 ΤΟΠΟΘΕΤΗΗ ΥΠΕΡΡΙΘΜ ΕΚΠΙΔΕΥΤΙΚ / ΟΝΟΜΤΕΠΥΜΟ ΡΙΘΜΟ ΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΔ ΜΕΤΘΕΗ ΕΚΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ /ΤΟΠΟΘΕΤΗΗ 1 υγέρης Βασίλειος 602543 Δημ. χολ. Άστρους 2 Πάπαρη Γεωργία 581536 4 ο Δημ. χολ. ΔΚΛΟΙ ΠΕ70 / Επώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα,06.06.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

4. Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας. 1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

4. Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας. 1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 20.02.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 23/05/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 01/02/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Συστημάτων Επιστημονικής Τεχνοοικονομικής Οργάνωσης Υπηρεσιών» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ):

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Συστημάτων Επιστημονικής Τεχνοοικονομικής Οργάνωσης Υπηρεσιών» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06.06.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 13/09/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 29/11/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Έργο Ενδοσκοπικής Ουρολογίας» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ):

ΕΡΓΟ: «Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Έργο Ενδοσκοπικής Ουρολογίας» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/8 ΤΗΛ: 260/996660 FAX: 260/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 2.07.207 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα, 30.10.2017

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 27/04/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 17.07.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Συστημάτων Επιστημονικής Τεχνοοικονομικής Οργάνωσης Υπηρεσιών» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ):

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Συστημάτων Επιστημονικής Τεχνοοικονομικής Οργάνωσης Υπηρεσιών» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 18/10/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 19/07/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 29.12.2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Symbiotic and Genetic Evaluation of strains used in SIT» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ/MIS):

ΕΡΓΟ: «Symbiotic and Genetic Evaluation of strains used in SIT» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ/MIS): Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα, 13/07/2017

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06/07/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ& Δ/ΘΜΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ& Δ/ΘΜΙΑΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΙ ΝΡΤΗΤΕ ΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΙΔΕΙ, ΕΡΕΥΝ ΚΙ ΘΡΗΚΕΥΜΤΩΝ Πάτρα,3/9/ 26 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΗ Δ/ΝΗ Π/ΘΜΙ& Δ/ΘΜΙ ριθμ.πρωτ.:φ.35.2/956 ΕΚΠΙΔΕΥΗ ΔΥΤ.ΕΛΛΔ ΥΠΗΡΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙ ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΥΠΟΤΗΡΙΞΗ ΠΟΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/8 ΤΗΛ: 260/996660 FAX: 260/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 6/04/208 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 11/07/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 13/01/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ι

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ι ΤΜΗΜ 1 ΤΕΤΡΤΗ : ΩΡ : 08:00-10:00 π.μ. 1 ΒΡΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΟΣ 13470 2 ΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 13606 3 ΒΡΟΥΤ ΝΝ 13422 4 ΒΛΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝ 12053 5 ΔΛΚΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝ-ΠΡΣΚΕΥΗ 12063 6 ΖΗΤΣΗ ΣΟΦΙ 11917 7 ΘΝΕΛΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11912 8 ΘΕΟΔΩΡΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Μονάδα Παροχής Υπηρεσιών (Μ.Π.Υ)» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): Β.583

ΕΡΓΟ: «Μονάδα Παροχής Υπηρεσιών (Μ.Π.Υ)» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ): Β.583 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 20/04/2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 12.05.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 21.07.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 31/03/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 05/07/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 24.05.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Έκτακτης Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 07.12.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Επιδημιολογική διερεύνηση και παράγοντες κινδύνου

Επιδημιολογική διερεύνηση και παράγοντες κινδύνου Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/8 ΤΗΛ: 260/996660 FAX: 260/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 23/03/207 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ ΝΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ριθμός Πρωτοκόλλου: 8753/21-12-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ πόσπασμα Πρακτικού 53/20-12-2017 Σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 21/3/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06/04/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 20.07.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 19/06/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 19.07.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά στοιχεία μαθητών

Γενικά στοιχεία μαθητών / ριθμός μητρώου Επώνυμο μαθητή 36ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΤΡΣ Ταντάλου & πάροδος ΒΘ69 ΠΤΡ 26333 Τηλέφωνο: 2610521977 Fax: 2610524607 Email: mail@36dim-patras.ach.sch.gr Όνομα μαθητή 1 185 ΝΔΡΕΣ 2 186 ΠΡΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Ένταξη ασθενών σε κλινική μελέτη και λήψη δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις»

«Ένταξη ασθενών σε κλινική μελέτη και λήψη δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 15/06/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 23.03.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο της/του ανωτέρω σύμβασης/συμφωνητικού ανατίθεται η εκτέλεση έργου με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Στο πλαίσιο της/του ανωτέρω σύμβασης/συμφωνητικού ανατίθεται η εκτέλεση έργου με τις παρακάτω προϋποθέσεις: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 07/06/2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Α. 6Λ51ΟΡΡ3-0ΩΨ Αρ. Πρωτ.: 4257/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Α. 6Λ51ΟΡΡ3-0ΩΨ Αρ. Πρωτ.: 4257/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ. Δαμάσκου 1, 13677 Αχαρναί τηλ: 210 24 20 000, fax: 210 24 20 100 www.aemy.gr info@aemy.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Α. 6Λ51ΟΡΡ3-0ΩΨ Αρ. Πρωτ.: 4257/07-08-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Horizon 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Horizon 2020 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 29.12.2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 04/04/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕΛΙΔ ΠΟ ΚΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΡΒΝΙΤΙΔΟΥ ΡΧΜΝΙΔΟΥ ΤΣΛΙΣΚΝΗ ΚΛΤΣ ΓΚΙΟΥΛΕ ΧΤΖΟΥΡΙΔΟΥ ΚΡΓΚΙΟΖΙΔΟΥ ΓΚΟΡΗ ΚΟΥΤΣΜΠΣΗ ΤΣΟΥΡΙΔΟΥ ΤΣΤΛΚΗ ΠΥΛΟΥ ΤΡΧΝ ΠΣΧΛΙΔΟΥ ΣΚΙΛΖΗ ΠΤΖΗ ΙΔΟΥ ΠΡΣΧΚΗ ΤΖΙΩΤΖΙΟΣ ΒΡΒΤΣΟΥΛΗ ΚΠΟΥΡΕΛΚΟΥ ΜΠΪΡΚΤΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 11/04/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αρ. Πρωτ.: 4635/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αρ. Πρωτ.: 4635/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ. Δαμάσκου 1, 13677 Αχαρναί τηλ: 210 24 20 000, fax: 210 24 20 100 www.aemy.gr info@aemy.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Αρ. Πρωτ.: 4635/05-09-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05Ε01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 05.07.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Horizon 2020

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Horizon 2020 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 04/07/17 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 20/07/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 29/03/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 02 14/11/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 26/05/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 18/12/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΚΣ ΚΤΤΞΗΣ & ΘΜΟΛΟΓΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΤΗΓΟΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : ΕΙΔΙΚΟΤΗΤ: Ρ. ΘΕΣΕΩΝ: ΤΖΕΕΛΕΚΙΔΗΣ ΚΟΥΝΗΣ ΖΡΜΠΟΥΝΗΣ ΙΔΗΣ ΠΝΓΙΩΤΟΥ ΙΟΣ ΣΤΜΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΟΣΠΟΣΤΟ ΧΡΙΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 01 15/02/2016 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 01 15/02/2016 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 25/07/2016 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα