Απόσπασμα Πρακτικού 56/

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απόσπασμα Πρακτικού 56/"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12718/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Τσόχα 36 Αθήνα, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) κ. Παύλου Χαραμή. Παρόντες: Στη συνεδρίαση παρευρίσκονται μετά από πρόσκληση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Ιωάννης Ρουσσάκης και Γεωργία Φέρμελη. Απουσιάζουν οι κ.κ.: Γεράσιμος Κουζέλης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Αφού διαπιστώνεται απαρτία, αρχίζει η συνεδρίαση. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... Θέμα: Έγκριση του υπ αρ. 18/ Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τον υπ αρ. πρωτ / (ΑΔΑ: Ω5ΔΝΟΞΛΔ-9ΥΓ, ΑΔΑΜ: 18PROC ) συνοπτικό διαγωνισμό Απόφαση οριστικής κατακύρωσης Ο Αντιπρόεδρος ενημερώνει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι η κ. Ευανθία- Μαρίνα Καπνιάρη, διαβιβάζει προς έγκριση το υπ αρ. 18/ Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τον υπ αρ. πρωτ / συνοπτικό διαγωνισμό (αρ. πρωτ.: 3275/ ): «ΠΡΑΞΗ 18/ Στην Αθήνα, σήμερα, την δωδεκάτη (12η) Νοεμβρίου 2018, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 10:00 στα γραφεία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και στον τέταρτο (4ο) όροφο αυτού, επί της οδού Τσόχα, αριθμ. 36, συνήλθε σε συνεδρίαση ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου αυτής κ. Νικολάου Ράπτη, αποσπασμένου εκπαιδευτικού στο Ι.Ε.Π, η Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), η οποία συγκροτήθηκε με την υπ αριθμόν 37/ Πράξη του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. και αναρτήθηκε στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με την υπ αριθμόν 10418/ (ΑΔΑ: ΩΨΦΖΟΞΛΔ- Σελ. 1 από 6.

2 Λ52) απόφαση του Προέδρου του Ι.Ε.Π., όπως τροποποιήθηκε ως προς τη διάρκειά της και ισχύει με την υπ αριθμόν 11306/ (ΑΔΑ: 6ΚΕΒΟΞΛΔ-Σ0Ρ) απόφαση του Προέδρου του Ι.Ε.Π.. Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος τα τακτικά μέλη κ. Παρασκευή Τρούκη, Προσωπικό του Ι.Ε.Π. και κ. Νικόλαος Γραμμένος, Σύμβουλος Β του Ι.Ε.Π. Χρέη γραμματέα άσκησε η κ. Αναστασοπούλου Ελισάβετ, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη συγκρότηση αυτής, κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις των άρθρων 13 και 14 του Ν. 2690/1999, προχώρησε στις εργασίες της και ειδικότερα στο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ήτοι: Την Αποσφράγιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης, των συμμετεχόντων στο συνοπτικό διαγωνισμό (Αριθμός Διακήρυξης: 08/2018) με αριθμό πρωτ / (ΑΔΑ: Ω5ΔΝOΞΛΔ-9ΥΓ) με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την επιλογή Αναδόχου/-ων για την προμήθεια αναλωσίμων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Με την έναρξη της διαδικασίας, ο Πρόεδρος της επιτροπής ενημέρωσε τα μέλη αυτής ότι με την υπ αρ. 51/ πράξη του το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: Ω2ΘΑΟΞΛΔ-ΗΑΡ), ενέκρινε την υπ αρ. 15/ Πράξη της παρούσας επιτροπής με την οποία είχε εισηγηθεί την κατακύρωση (Προσωρινοί Ανάδοχοι) της ως άνω πρόσκλησης και ανά τμήμα αυτής ως εξής: Για το Τμήμα Α: «Αναλώσιμα»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΝΤΗΣ Για το Τμήμα Β: «Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία Nexion Hellas Ltd, (Αρ. Πρωτ.: 11733/ ) με έδρα το Χαλάνδρι, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, αριθμ. 4, νόμιμα εκπροσωπούμενης, καθόσον προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από Για το Τμήμα Γ: «Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΝΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11784/ , ώρα 13:45) με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Μάρνη, αριθμ. 18, νόμιμα εκπροσωπούμενης, καθόσον προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από Για το Τμήμα Δ: «Λογογράφος»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΝΤΗΣ Για το Τμήμα Ε: «Επεξεργαστής Εξυπηρετητή»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία TBS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11791/ , ώρα 14:29) με έδρα τη Ν. Σμύρνη, επί της λεωφόρου ΕΛ. Βενιζέλου, αρ. 99, νόμιμα εκπροσωπούμενης, καθόσον προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από Το Τμήμα Προμηθειών και Συμβάσεων με το υπ αρ. Πρωτ / έγγραφο του απευθυνόμενο προς τις τρεις εταιρείες/προσωρινούς αναδόχους, προσκάλεσε αυτές όπως καταθέσουν, εντός προθεσμίας δέκα ημερών, φακέλους με τα Δικαιολογητικά κατακύρωσης, κατά τα οριζόμενα στην οικεία πρόσκληση. Συγκεκριμένα η εταιρεία Nexion Hellas Ltd απέστειλε φάκελο ο οποίος πρωτοκολλήθηκε με αριθμό πρωτ. Ι.Ε.Π / Η Επιτροπή άνοιξε τον ως άνω φάκελο και μονόγραψε τα συμπεριληφθέντα εντός αυτού δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα εντός του φακέλου υπήρχαν τα εξής: Έγγραφο της Α.Α.Δ.Ε. εμφαίνον τις κύριες και δευτερεύουσες δραστηριότητες της προσωρινής αναδόχου εταιρείας Σελ. 2 από 6.

3 Το υπ αρ. πρωτ / Γενικό Πιστοποιητικό ΓΕ.ΜΗ εμφαίνον τις τροποποιήσεις του καταστατικού. Το υπ αρ. πρωτ / Πιστοποιητικό εκπροσώπησης από το οποίο προκύπτει ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας. Η με ημερομηνία υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαιώνεται ότι δεν συντρέχει κανένας από τους λόγους αποκλεισμού της εταιρείας, όπως αυτοί αναφέρονται στο άρθρο 8 της οικείας πρόσκλησης. Η υπ αρ. Πρωτ / Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας εκδοθείσα από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου του Τμήματος Ποινικού Μητρώου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. H εταιρεία ΚΟΝΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε., ανταποκρινόμενη στο ως άνω μήνυμα της Αναθέτουσας Αρχής, απέστειλε φάκελο ο οποίος πρωτοκολλήθηκε με αριθμό πρωτ. Ι.Ε.Π / Η Επιτροπή άνοιξε τον ως άνω φάκελο και μονόγραψε τα συμπεριληφθέντα εντός αυτού δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα εντός του φακέλου υπήρχαν τα εξής: Το υπ αρ. πρωτ. 7036/ Πιστοποιητικό του Ε.Β.Ε.Α. εμφαίνον τις κύριες και δευτερεύουσες δραστηριότητες της προσωρινής αναδόχου εταιρείας (Κ.Α.Δ.) Η υπ αρ /2013 συμβολαιογραφική πράξη μετατροπής της υποψηφίας αναδόχου εταιρείας σε Ε.Π.Ε. Η με ημερομηνία υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαιώνεται ότι δεν συντρέχει κανένας από τους λόγους αποκλεισμού της εταιρείας, όπως αυτοί αναφέρονται στο άρθρο 8 της οικείας πρόσκλησης. Η με ημερομηνία υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαιώνεται ότι οι οργανισμοί κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους καταβάλλονται εισφορές είναι το ΙΚΑ για τους εργαζόμενους και ο ΕΦΚΑ για τον εργοδότη. Η υπ αρ. Πρωτ / Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας εκδοθείσα από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων από την οποία προκύπτει ότι η υποψήφια ανάδοχος εταιρεία έχε καταβάλλει/ρυθμίσει τις απαιτητές ασφαλιστικές εισφορές. Η υπ αρ. Πρωτ / Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας εκδοθείσα από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου του Τμήματος Ποινικού Μητρώου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η εταιρεία TBS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη, στο ως άνω μήνυμα της Αναθέτουσας Αρχής, απέστειλε φάκελο ο οποίος πρωτοκολλήθηκε με αριθμό πρωτ. Ι.Ε.Π.12225/ Η Επιτροπή άνοιξε τον ως άνω φάκελο και μονόγραψε τα συμπεριληφθέντα εντός αυτού δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα εντός του φακέλου υπήρχαν τα εξής: Το υπ αρ. πρωτ. 278/ Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα του Ε.Β.Ε.Α. εμφαίνον τις κύριες και δευτερεύουσες δραστηριότητες της προσωρινής αναδόχου εταιρείας (Κ.Α.Δ.) Σελ. 3 από 6.

4 Η με ημερομηνία υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαιώνεται ότι δεν συντρέχει κανένας από τους λόγους αποκλεισμού της εταιρείας, όπως αυτοί αναφέρονται στο άρθρο 8 της οικείας πρόσκλησης. Η υπ αρ. Πρωτ / Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας εκδοθείσα από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Η υπ αρ. Πρωτ / , ΕΑΜ: , Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας εκδοθείσα από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε.. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου του Τμήματος Ποινικού Μητρώου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Αθανασίου Πολύδωρου ως και της αντιπροέδρου αυτής κ. Ελένης-Ιωάννας Πολύδωρου. Το με αριθμό πρωτοκόλλου / Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης, Διεθνών Νομικών Σχέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων/ Τμήμα Ποινικού Μητρώου και Απονομής Χάριτος του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του μέλους αυτής, κ. Oleksandr Poleshchuk. Από την επισκόπηση των ως άνω δικαιολογητικών τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα ότι οι προσωρινές ανάδοχοι εταιρείες, ήτοι η εταιρεία Nexion Hellas Ltd, (Αρ. Πρωτ.: 11733/ ) με έδρα το Χαλάνδρι, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, αριθμ. 4, νόμιμα εκπροσωπούμενη, η εταιρεία ΚΟΝΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11784/ , ώρα 13:45) με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Μάρνη, αριθμ. 18, νόμιμα εκπροσωπούμενη και η εταιρεία TBS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11791/ , ώρα 14:29) με έδρα τη Ν. Σμύρνη, επί της λεωφόρου ΕΛ. Βενιζέλου, αριθμ. 99, νόμιμα εκπροσωπούμενη, κατόπιν της προσήκουσας σύμφωνα με την οικεία πρόσκληση προσκομιδής των ως άνω δικαιολογητικών εγγράφων, πληρούν τα κριτήρια για την κατακύρωση σε αυτές του συνοπτικού διαγωνισμού (Αριθμός Διακήρυξης: 08/2018) με αριθμό πρωτ / (ΑΔΑ: Ω5ΔΝOΞΛΔ-9ΥΓ) με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την επιλογή Αναδόχου/-ων για την προμήθεια αναλωσίμων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει όπως εισηγηθεί στο Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. την οριστική κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού (Αριθμός Διακήρυξης: 08/2018) με αριθμό πρωτ / (ΑΔΑ: Ω5ΔΝOΞΛΔ-9ΥΓ) με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την επιλογή Αναδόχου/-ων για την προμήθεια αναλωσίμων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών υπολογιστών στις εταιρείες: Nexion Hellas Ltd, (Αρ. Πρωτ.: 11733/ ) με έδρα το Χαλάνδρι, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, αριθμ. 4, νόμιμα εκπροσωπούμενη, ΚΟΝΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11784/ , ώρα 13:45) με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Μάρνη, αριθμ. 18, νόμιμα εκπροσωπούμενη TBS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11791/ , ώρα 14:29) με έδρα τη Ν. Σμύρνη, επί της λεωφόρου ΕΛ. Βενιζέλου, αριθμ. 99, νόμιμα εκπροσωπούμενη, οριστικές ανάδοχοι εταιρείες. Συγκεκριμένα: Σελ. 4 από 6.

5 Για το Τμήμα Α: «Αναλώσιμα»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΝΤΗΣ Για το Τμήμα Β: «Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία Nexion Hellas Ltd, (Αρ. Πρωτ.: 11733/ ) με έδρα το Χαλάνδρι, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, αριθμ. 4, νόμιμα εκπροσωπούμενης, καθόσον προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από Για το Τμήμα Γ: «Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΝΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11784/ , ώρα 13:45) με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Μάρνη, αριθμ. 18, νόμιμα εκπροσωπούμενης, καθόσον προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από Για το Τμήμα Δ: «Λογογράφος»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία ΚΟΝΤΗΣ Για το Τμήμα Ε: «Επεξεργαστής Εξυπηρετητή»: στην υποψήφια ανάδοχο εταιρεία με την επωνυμία TBS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε. (Αρ. Πρωτ.: 11791/ , ώρα 14:29) με έδρα τη Ν. Σμύρνη, επί της λεωφόρου ΕΛ. Βενιζέλου, αριθμ. 99, νόμιμα εκπροσωπούμενης, καθόσον προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από Μη υπάρχοντος ετέρου θέματος για συζήτηση και ώρα 12:30 μ.μ. λύεται η συνεδρίαση και υπογράφεται το παρόν πρακτικό ως εξής:». Ακολουθεί συζήτηση επί του θέματος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα, αποφασίζει να εγκρίνει ως έχει το υπ αρ. 18/ Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών, Προσκλήσεων Μητρώων Φυσικών Προσώπων για τον υπ αρ. πρωτ / συνοπτικό διαγωνισμό. Ειδικότερα:.. Β) Για το Τμήμα Β 1. Την ανάθεση του έργου «Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και αναλωσίμων» για το Τμήμα Β «Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές», βάσει του αποτελέσματος και όπως ορίζεται στον υπ αρ. πρωτ / (ΑΔΑΜ: 18PROC ) συνοπτικό διαγωνισμό στην εταιρεία «Nexion Hellas Ltd», που εδρεύει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 4, , Χαλάνδρι Αττικής με Α.Φ.Μ , Δ.Ο.Υ.: Χαλανδρίου. 2. Αντικείμενο του έργου του Αναδόχου είναι η προμήθεια των κάτωθι ειδών: Σταθεροί υπολογιστές, τεμ. 18 Οθόνες, τεμ. 18 Σελ. 5 από 6.

6 Σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής (desktop) Τύπου 1, τεμ. 2 Σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής (desktop) Τύπου 2, τεμ. 1 Οθόνη, τεμ. 3 Φορητός Υπολογιστής (Laptop), τεμ. 1 Το ειδικότερο αντικείμενο του έργου περιγράφεται στην υπ αρ. πρωτ / (ΑΔΑΜ: 18PROC ) διακήρυξη και στην υπ αρ. πρωτ / προσφορά του Αναδόχου, η οποία γίνεται αποδεκτή και θα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας. Σε όσα σημεία η τεχνική προσφορά υπερέχει των όρων της διακήρυξης, αυτή είναι δεσμευτική ως προς τον ανάδοχο και προς όφελος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. 3. Η διάρκεια της έργου της ανάθεσης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και ανάρτησης της στο ΚΗΜΔΗΣ και θα ισχύει για σαράντα (45) ημέρες (όλα τα παραδοτέα θα πρέπει να έχουν παραδοθεί το αργότερο έως είκοσι (20) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης έως σαράντα πέντε (45) ημέρες από την αρχή της ανάθεσης για την οριστική παραλαβή). 4. Η αμοιβή για το έργο ανέρχεται έως του ποσού των εννέα χιλιάδων εκατόν τριάντα εννέα ευρώ και ενενήντα λεπτών (9.139,90 ) πλέον ΦΠΑ, ήτοι συνολικά το ποσό των έντεκα χιλιάδων τριακοσίων τριάντα ευρώ και σαράντα οκτώ λεπτών (11.333,48 ) συμπεριλαμβανομένου με ΦΠΑ 24% και λοιπών νόμιμων κρατήσεων. 5. Ειδικότερα στοιχεία ως προς τις επιμέρους υποχρεώσεις του Αναδόχου και την εν γένει εφαρμογή της παρούσας ορίζονται στη σύμβαση, η οποία θα υπογραφεί μεταξύ της Αναθέτουσας Αρχής και του Αναδόχου. Η σύμβαση αυτή θα στηριχθεί στη διακήρυξη του εν λόγω διαγωνισμού, καθώς και στην προσφορά του Αναδόχου. Η εταιρεία «Nexion Hellas Ltd» υποχρεούται εντός είκοσι (20) ημερών, από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσας απόφασης, να προσέλθει για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης προσκομίζοντας εγγυητική επιστολή αξίας ίσης προς το 5% της ανώτατης αμοιβής, χωρίς Φ.Π.Α. ως εγγύηση καλής εκτέλεσης... Στο σημείο αυτό, και ώρα 15:00, λήγει η συνεδρίαση. Ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Η Γραμματέας Παύλος Χαραμής Μάρθα Θωμοπούλου αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Ακριβές Απόσπασμα Ψηφιακά Υπογεγραμμένο Σελ. 6 από 6.

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12043/29-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 18/

Απόσπασμα Πρακτικού 18/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4673/23-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 18/23-05-2019 Σήμερα 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11594/12-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 25/

Απόσπασμα Πρακτικού 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6133/24-06-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 25/24-06-2019 Σήμερα 24 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:45, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11193/01-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/27-09-2018 Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11600/12-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7949/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 55/

Απόσπασμα Πρακτικού 55/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12558/15-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 55/15-11-2018 Σήμερα 15 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4949/28-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/27-07-2017 Σήμερα 27 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ του με αρ. πρωτ.: 11596/12-10-2018 και ΑΔΑ 7ΑΥ9ΟΞΛΔ-4ΙΝ ως προς την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών (άρθρο 13, συνοπτικός 11167/28.09.2018) 15-10-2018 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11138/24-10-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/23-10-2019 Σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:50, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 21/

Απόσπασμα Πρακτικού 21/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5339/07-06-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 21/06-06-2019 Σήμερα 6 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4990/31-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/30-05-2019 Σήμερα 30 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 21/

Απόσπασμα Πρακτικού 21/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4798/11-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 21/10-05-2018 Σήμερα 10 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6357/01-08-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/01-08-2016 Σήμερα 1 Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 27/

Απόσπασμα Πρακτικού 27/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7182/09-07-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 27/04-07-2019 Σήμερα 4 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 10/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Γεωργία Φέρμελη.

Απόσπασμα Πρακτικού 10/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Γεωργία Φέρμελη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2335/15-03-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 10/14-03-2019 Σήμερα 14 Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Ελένη Τσίκιζα.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Αλιβίζος Σοφός, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Ελένη Τσίκιζα. Ανακοινοποίηση στο ορθό της με αρ. πρωτ.: 7876/26-07-2019 και με ΑΔΑ: 6ΛΔΝΟΞΛΔ-4Η8 ως προς την εκ παραδρομής παράλειψη των Πρακτικών 11/12-06-19 και 16/03-07-19 26-07-2019 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12714/23-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 56/22-11-2018 Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12397/08-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/08-11-2018 Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11919/23-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7965/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 46/

Απόσπασμα Πρακτικού 46/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11412/05-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9215/12-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 36/12-09-2019 Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7968/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παύλος Χαραμής και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παύλος Χαραμής και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6408/22-06-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/21-06-2018 Σήμερα 21 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3628/13-05-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/12-05-2016 Σήμερα 12 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11995/25-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 46/

Απόσπασμα Πρακτικού 46/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11409/05-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 32/

Απόσπασμα Πρακτικού 32/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8072/20-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 32/19-07-2018 Σήμερα 19 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4001/23-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/22-04-2019 Σήμερα 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:20, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 37/

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9753/04-09-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 37/30-08-2018 Σήμερα 30 Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/31-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/31-05-2018 Σήμερα 31 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 9/

Απόσπασμα Πρακτικού 9/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1320/23-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 9/22-02-2018 Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 4/

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 566/26-01-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/25-01-2018 Σήμερα 25 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 34/

Απόσπασμα Πρακτικού 34/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8951/05-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 34/29-08-2019 Σήμερα, 29 Αυγούστου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 26/27-06-2019 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6366/27-06-2019 Σήμερα 27 Ιουνίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7314/03-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7290/03-07-208 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-208 Σήμερα 28 Ιουνίου 208, ημέρα Πέμπτη και ώρα 3:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4473/30-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/27-04-2018 Σήμερα 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 43/

Απόσπασμα Πρακτικού 43/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 10928/21-09-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 43/20-09-2018 Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/10-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/09-05-2019 Σήμερα 9 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 40/

Απόσπασμα Πρακτικού 40/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6648/06-10-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 40/05-10-2017 Σήμερα 5 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 20/

Απόσπασμα Πρακτικού 20/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2849/05-05-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 20/04-05-2017 Σήμερα 4 Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 17/

Απόσπασμα Πρακτικού 17/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3940/26-05-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 17/26-05-2016 Σήμερα 26 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Αλιβίζος Σοφός.

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Αλιβίζος Σοφός. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9211/12-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 36/12-09-2019 Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 7/

Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 970/12-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/08-02-2018 Σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/

Απόσπασμα Πρακτικού 13/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2925/05-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/04-04-2019 Σήμερα 4 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8458/04-11-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/03-11-2016 Σήμερα 3 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/

Απόσπασμα Πρακτικού 13/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2974/08-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/04-04-2019 Σήμερα 4 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 26/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 26/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4175/03-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 26/30-06-2017 Σήμερα 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 545/27-01-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/26-01-2017 Σήμερα 26 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5951/21-07-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/21-07-2016 Σήμερα 21 Ιουλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4725/20-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/20-07-2017 Σήμερα 20 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/17-02-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/16-02-2017 Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9787/23-12-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/23-12-2016 Σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 16/

Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4283/10-05- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/09-05- Σήμερα 9 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7576/18-07-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/18-07-2019 Σήμερα 18 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 20/

Απόσπασμα Πρακτικού 20/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4625/04-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 20/03-05-2018 Σήμερα 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 14-11-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 14-11-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 14-11-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 598 ΘΕΜΑ: Εξέταση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 42/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 42/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8259/25-10-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 42/20-10-2016 Σήμερα 20 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τόπος Ερμούπολη 2/11/16 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 374 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 6/

Απόσπασμα Πρακτικού 6/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 924/09-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 6/01-02-2018 Σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/30-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 36/30-06-2015 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.07.07 15:49:40 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΙΣ0ΟΞΛΔ-ΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6263/22-09-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 37/21-09-2017 Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 22ης /2014 έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7459/06-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 15/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 15/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 15/22-09-2011 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 275-15/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 25/

Απόσπασμα Πρακτικού 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3976/27-06-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 25/23-06-2017 Σήμερα 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 27/

Απόσπασμα Πρακτικού 27/ Ανακοινοποίηση στο ορθό της με αρ. πρωτ. 4208/04-07-2017 και ΑΔΑ ΩΥΜΧΟΞΛΔ-8ΨΑ ως προς τον αριθμό των επιλεγέντων 04-07-2017 Ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. Παύλος Χαραμής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:28060/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:28060/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:28060/20.07.2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 19.07.2018 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

27 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

27 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 23.06.2016 1 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:27998/24.06.2016 27 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/11-04-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 45/2017 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθ.Αποφ.47/2019 Εξέταση πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σκυροδέματος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αριθ.Αποφ.47/2019 Εξέταση πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια σκυροδέματος Α.Φ.Μ. 090090279 Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της αριθ. 9/06-06-2019 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Αξιοποίησης Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 28/

Απόσπασμα Πρακτικού 28/ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ της με αρ. πρωτ: 6624/22-06-2018 και με ΑΔΑ: 6ΕΙΒΟΞΛΔ-ΛΡΚ ως προς τον Πίνακα ΙΙ για κωδικό θέσης ΚΘ13 26-06-2018 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος Κουζέλης ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ανάθεση παροχής υπηρεσιών σίτισης των ξενώνων του ΕΚΚΑ στην Αθήνα.

Θέμα: Ανάθεση παροχής υπηρεσιών σίτισης των ξενώνων του ΕΚΚΑ στην Αθήνα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ& ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα 29-9-2017 Τμήμα: Προμηθειών & Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6351/01-08-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-07-2016 Σήμερα 28 Ιουλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:15, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 8 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 28 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 12/

Απόσπασμα Πρακτικού 12/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3202/15-03-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 12/15-03-2018 Σήμερα 15 Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 28/

Απόσπασμα Πρακτικού 28/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4512/12-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 28/10-07-2017 Σήμερα 10 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Α π ό σ π α σ μ α τ ο υ Π ρ α κ τ ι κ ο ύ α ρ ι θ. 2 5 / Α Π Ο Φ Α Σ Η Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ι Κ Η Σ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Υ π α ρ ι θ.

Α π ό σ π α σ μ α τ ο υ Π ρ α κ τ ι κ ο ύ α ρ ι θ. 2 5 / Α Π Ο Φ Α Σ Η Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ι Κ Η Σ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Σ Υ π α ρ ι θ. Ελληνική Δημοκρατία Νομός Λάρισας Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων & Κοινοτήτων Ν. Λάρισας ΑΝΑΡTΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Λάρισα,22/12/2016 Αριθ. Πρωτ.: Φ1/Δ/61 Α π ό σ π α σ μ α τ ο υ Π

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:57101/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 49 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:57101/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 49 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:57101/11.12.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 49 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 10.12.2015 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3994/23-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/22-04-2019 Σήμερα 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:20, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ :Προμηθειών Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΝΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ πόσπασμα Πρακτικού 16/09-05-019 ριθμός Πρωτοκόλλου: 4300/10-05-019 Σήμερα 9 Μαΐου 019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 14/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 14/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3291/15-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 14/11-04-2019 Σήμερα 11 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 50/

Απόσπασμα Πρακτικού 50/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8352/08-12-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 50/07-12-2017 Σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4461/27-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/27-04-2018 Σήμερα 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 9 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 18 Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

13 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

13 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 29.03.2018 1 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:13265/30.03.2018 13 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 704

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 704 ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ TAMEIO Αθήνα, 28.01.2019 Αρ. Πρωτ.: 704 Θέμα: Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για την ανάληψη του έργου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 38/

Απόσπασμα Πρακτικού 38/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7968/15-07-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 38/14-07-2015 Σήμερα 14 Ιουλίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1200

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1200 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 36018/31.07.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 36018/31.07.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 36018/31.07.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 30.07.2015 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ» 1190 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑ 28/04/15 Αριθμ. Πρωτ.: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΕΔΕ» προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 4ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 4ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 4ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα στις 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ. ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΔΑΜ: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συνοπτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2018 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2018 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 13/7/2018 Αριθ. Πρωτ. : 18715

Διαβάστε περισσότερα