ΑΙΤΗΤΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ Α) / ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ATOMO (ΕΝΤΥΠΟ Β)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΙΤΗΤΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ Α) / ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ATOMO (ΕΝΤΥΠΟ Β)"

Transcript

1 ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Ημερομηνία Παραλαβής της Αίτησης: Ίδρυμα Παραλαβής της Αίτησης: Για επίσημη χρήση Αριθμός Αίτησης: Η «Αίτηση» αποτελείται από το Έντυπο Α και το(τα) Έντυπο/α Β. Το Έντυπο Α συμπληρώνεται από το άτομο το οποίο αιτείται ένταξη στο Σχέδιο, τον ΑΙΤΗΤΗ, και θα αναλάβει αποκλειστικά (ή με τον/τη σύζυγο της/του) την αποπληρωμή του Αναδιαρθρωμένου Δανείου Κύριας Κατοικίας. Το Έντυπο Β συμπληρώνεται από το κάθε άτομο εκτός του Αιτητή και του/της συζύγου του, το οποίο είναι (συν)δανειολήπτης στις Μη Εξυπηρετούμενες Πιστωτικές Διευκολύνσεις όπως αυτές ορίζονται στο Σχέδιο ή/και (συν)ιδιοκτήτης της Κύριας Κατοικίας, το ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, και το οποίο (μαζί με την οικογένειά του) πρέπει να πληροί ξεχωριστά τα κριτήρια και προϋποθέσεις ένταξης στο Σχέδιο. Το παρόν Έντυπο λειτουργεί και ως Έντυπο Α και ως Έντυπο Β. Όταν πρόκειται για Έντυπο Β οι αναφορές σε «Αιτητή» αφορούν το «Εξεταζόμενο Άτομο» εκτός εκεί όπου γίνεται ρητή αναφορά. ΑΙΤΗΤΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ Α) / ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ATOMO (ΕΝΤΥΠΟ Β) (να διαγραφεί αυτό που δεν ισχύει) Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά το Σχέδιο καθώς και τον Οδηγό Συμπλήρωσης και συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα παραστατικά που αναφέρονται στο Μέρος Ι του παρόντος Εντύπου. Το Έντυπο να συμπληρωθεί ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα σε όσα στοιχεία εφαρμόζεται Είναι υποχρέωση του Αιτητή να συγκεντρώσει από το κάθε Εξεταζόμενο Άτομο δηλαδή τον κάθε (συν)ιδιοκτήτη που θα αναφέρεται στο Μέρος Γ3 του παρόντος Εντύπου και από τον κάθε (συν)δανειολήπτη που θα αναφέρεται στο Μέρος Δ2 το συμπληρωμένο Έντυπο Β και να τα υποβάλει όλα μαζί ως μία Αίτηση. ΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΟΥ Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ... 2 Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 30/9/ Γ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ... 6 Δ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ... 7 Ε. ΕΤΗΣΙΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ζ. ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΤΗΤΗ Η. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΕΝΤΥΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Ι. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΙΑ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ (1)

2 Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ 1 Α1. Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας Αρ. Ταυτότητας (ΑΔΤ) Αρ. Εγγρ. Αλλοδαπού (ARC) 2 Αρ. Διαβατηρίου 3 Χώρα Έκδοσης Διαβατηρίου Αρ. Κοιν. Ασφαλίσεων (ΑΚΑ) Δεν έχω ΑΚΑ 4 (σημειώστε αν ισχύει) Όνομα Επίθετο Υπηκοότητα Ημερ. Γέννησης / / Φύλο: Άρρεν Θήλυ Ηλ. Ταχυδρομείο Τηλέφωνο σταθερό Τηλέφωνο κινητό Α2. Διεύθυνση επικοινωνίας Οδός Αριθμός Δήμος / Κοινότητα Ταχ. Κώδ. Διαμ. Όνομα Κτηρίου Επαρχία Ταχ. Θυρ. Ταχ. Κωδ. Α3. Σχέση Αιτητή με την Κύρια Κατοικία Σημειώστε την σχέση σας με την Κύρια Κατοικία. Μπορείτε να σημειώσετε πέραν της μιας επιλογής (Συν)Ιδιοκτήτης/ Κύριας Κατοικίας (Συν)Δανειολήπτης των Μη Εξυπηρετούμενων Πιστωτικών Διευκολύνσεων όπως ορίζονται στο Σχέδιο Κύριος μέτοχος νομικής οντότητας που οφείλει τις Μη Εξυπηρετούμενες Πιστωτικές Διευκολύνσεις. Α4. Επιβεβαίωση συνεχόμενης διαμονής σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ο Αιτητής θα πρέπει να έχει νόμιμη και συνεχή διαμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2013 και μετά. Η συνεχής διαμονή δεν διακόπτεται αν απουσίαζε: (α) για μέχρι ένα (1) μήνα κάθε έτος, (β) για λήψη θεραπείας για λόγους υγείας και (γ) προσωρινά για σπουδές Δηλώστε κατά πόσο είχατε τη νόμιμη και συνεχή διαμονής σας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2013 μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. ΝΑΙ ΟΧΙ Αν διαμένατε σε τρίτες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για οποιαδήποτε περίοδο, από το 2013 μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, να συμπληρωθούν τα ακόλουθα: Κράτος Διαμονής Από (ημερομηνία) Μέχρι (ημερομηνία) Αιτιολογία διαμονής (π.χ. σπουδές, λόγοι υγείας, άλλα) 1 Ο Αιτητής θα πρέπει να είναι Πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2 Ο Αιτητής που δεν έχει Κυπριακή Υπηκοότητα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει Αριθμό Εγγραφής Αλλοδαπού (ARC) 3 Μόνο για Αιτητή που δεν έχει Κυπριακή Υπηκοότητα 4 Είτε θα σημειωθεί ο Αριθμός Κοινωνικών Ασφαλίσεών (ΑΚΑ) είτε θα σημειωθεί ότι δεν έχει εξασφαλιστεί ΑΚΑ. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο κενά. (2)

3 Α5. Περίπτωση πτωχεύσαντος Ο Αιτητής και το Εξεταζόμενο άτομο που είναι (συν)ιδιοκτήτες της Κύριας Κατοικίας ΔΕΝ μπορούν να βρίσκονται σε καθεστώς πτώχευσης. Σε περίπτωση όπου έχει εκδοθεί διάταγμα αποκατάστασης πτωχεύσαντος, μπορούν να συμμετέχουν στο Σχέδιο με την προϋπόθεση ότι έχουν εξασφαλίσει συγκατάθεση από το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη. Αν είστε ο Αιτητής ή (συν)ιδιοκτήτης, σημειώστε ό,τι ισχύει από τα πιο κάτω. 1. Δεν έχω ποτέ κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης / έχω κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης αλλά έχω Διάταγμα Δικαστηρίου που ακυρώνει το Διάταγμα πτώχευσης 2. Έχω κηρυχθεί σε κατάστασης πτώχευσης αλλά έχει εκδοθεί διάταγμα αποκατάστασης πτωχεύσαντος για το άτομό μου και έχω εξασφαλίσει συγκατάθεση για συμμετοχή στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ από το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη Α6. Διαμονή στην Κύρια Κατοικία Δηλώστε / Συμπληρώστε τα πιο κάτω: 1. Η πιο πάνω κατοικία είναι ο κύριος χώρος διαμονής μου για πέραν των 6 μηνών κατ έτος από / (μήνας/έτος) 2. Η πιο πάνω κατοικία είναι ο κύριος χώρος διαμονής των μελών της οικογένειάς μου για πέραν των 6 μηνών κατ έτος από / (μήνας/έτος) 3. Ούτε εγώ ούτε τα μέλη της οικογένειας μου διαμένουν στην πιο πάνω κατοικία. Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 30/9/2017 Β1. Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας συζύγου 5 Αρ. Ταυτότητας (ΑΔΤ) Αρ. Εγγρ. Αλλοδαπού(ARC) Αρ. Διαβατηρίου Χώρα Έκδοσης Διαβατηρίου Αρ. Κοιν. Ασφαλίσεων (ΑΚΑ) Δεν έχει ΑΚΑ 6 (σημειώστε αν ισχύει) Όνομα Επίθετο Υπηκοότητα Ημερ. Γέννησης / / Φύλο: Άρρεν Θήλυ Ηλ. Ταχυδρομείο Τηλέφωνο σταθερό Τηλέφωνο κινητό 5 Ο/η Σύζυγος θα πρέπει να είναι Πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός και εάν δεν είναι ούτε (συν)ιδιοκτήτης της Κύριας Κατοικίας ούτε (συν)δανειολήπτης. 6 Είτε θα σημειωθεί ο Αριθμός Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΑΚΑ) είτε θα σημειωθεί ότι δεν κατέχει ΑΚΑ. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο κενά. (3)

4 Β2. Υφιστάμενη διεύθυνση επικοινωνίας συζύγου Να συμπληρωθούν τα ακόλουθα σε περίπτωση που η υφιστάμενη διεύθυνση επικοινωνίας του/της συζύγου είναι διαφορετική από του Αιτητή (Μέρος Α2) Οδός Αριθμός Δήμος / Κοινότητα Ταχ. Κώδ. Διαμ. Όνομα Κτηρίου Επαρχία Ταχ. Θυρ. Ταχ. Κωδ. Β3. Σχέση συζύγου Αιτητή με την Κύρια Κατοικία Σημειώστε την σχέση του/της συζύγου με την Κύρια Κατοικία. Μπορείτε να σημειώσετε πέραν της μιας επιλογής (Συν)Ιδιοκτήτης Κύριας Κατοικίας (Συν)Δανειολήπτης των Μη Εξυπηρετούμενων Πιστωτικών Διευκολύνσεων όπως ορίζονται στο Σχέδιο Κύριος μέτοχος νομικής οντότητας που οφείλει τις Μη Εξυπηρετούμενς Πιστωτικές Διευκολύνσεις. Κανένα από τα πιο πάνω Β4. Επιβεβαίωση συνεχόμενης διαμονής συζύγου σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ο/Η σύζυγος του Αιτητή/Εξεταζόμενου Ατόμου στην περίπτωση που είναι (συν)ιδιοκτήτης της Κύριας Κατοικίας ή/και (συν)δανειολήπτης σε Μη Εξυπηρετούμενες Πιστωτικές Διευκολύνσεις ή/και θα αναλάβει μαζί με τον/τη σύζυγο της/του (που είναι ο Αιτητής) το Αναδιαρθρωμένο Δάνειο θα πρέπει να έχει νόμιμη και συνεχή διαμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2013 και μετά. Η συνεχής διαμονή δεν διακόπτεται αν απουσίαζε: (α) για μέχρι ένα (1) μήνα κάθε έτος, (β) για λήψη θεραπείας για λόγους υγείας και (γ) προσωρινά για σπουδές Δηλώστε κατά πόσο ο/η σύζυγος είχε τη νόμιμη και συνεχή διαμονής του/της εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2013 μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. ΝΑΙ ΟΧΙ Αν διέμενε σε τρίτες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για οποιαδήποτε περίοδο, από το 2013 μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, να συμπληρωθούν τα ακόλουθα: Κράτος Διαμονής Από (ημερομηνία) Μέχρι (ημερομηνία) Αιτιολογία διαμονής (π.χ. σπουδές, λόγοι υγείας, άλλα) Β5. Περίπτωση πτωχεύσαντος/σας συζύγου Τα πιο κάτω στοιχεία να συμπληρωθούν μόνο στην περίπτωση που ο/η σύζυγος είναι (συν)ιδιοκτήτης της Κύριας Κατοικίας. Άτομα που είναι (συν)ιδιοκτήτες της Κύριας Κατοικίας ΔΕΝ μπορούν να βρίσκονται σε καθεστώς πτώχευσης. Σε περίπτωση όπου έχει εκδοθεί διάταγμα αποκατάστασης πτωχεύσαντος, μπορούν να συμμετέχουν στο Σχέδιο με την προϋπόθεση ότι έχουν εξασφαλίσει συγκατάθεση από το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη. Τα πιο πάνω ισχύουν και στην περίπτωση συζύγου του Αιτητή (όχι Εξεταζόμενου Ατόμου) για να μπορεί να αναλάβει μαζί με τον/τη σύζυγο της/του στο Αναδιαρθρωμένο Δάνειο. Σημειώστε ότι ισχύει από τα πιο κάτω: 1. Δεν έχει ποτέ κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης / έχει κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης αλλά έχει Διάταγμα Δικαστηρίου που ακυρώνει το Διάταγμα πτώχευσης 2. Έχει κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης αλλά έχει εκδοθεί διάταγμα αποκατάστασης πτωχεύσαντος για το άτομό του/της και έχει εξασφαλίσει συγκατάθεση για συμμετοχή στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ από το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη 3. Βρίσκομαι σε καθεστώς πτώχευσης (4)

5 Β6. Τέκνα οικογένειας αιτητή που κατά τις 30/9/2017 ήταν κάτω των 18 χρονών 7 Α/Α Αρ. Ταυτότητας ή αρ. εγγραφής αλλοδαπού (ARC) Όνομα / Επίθετο Ημερ. γέννησης / / 1 / / 2 / / 3 / / 4 / / 5 7 Στην περίπτωση διαζευγμένων γονέων πριν τις 30/9/2017, το κάθε παιδί μπορεί να καταχωρηθεί μόνο μία φορά στη συγκεκριμένη Αίτηση (είτε στο Έντυπο Α είτε στο Έντυπο Β). (5)

6 Γ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Το Μέρος αυτό της Αίτησης συμπληρώνεται μόνο από τον Αιτητή εκτός από το σημείο Γ1 που συμπληρώνεται και από το Εξεταζόμενο Άτομο (για σκοπούς συσχετισμού των Εντύπων Α & Β) Γ1. Ταυτότητα Κύριας Κατοικίας Επαρχία Δήμος / Κοινότητα Αρ. Εγγραφής Αρ. Τεμαχίου Τμήμα Φύλλο / Σχέδιο Γ2. Διεύθυνση Κύριας Κατοικίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από τη διεύθυνση επικοινωνίας Αιτητή) Οδός Αριθμός Διαμ. Όνομα Κτηρίου Δήμος / Κοινότητα Ταχ. Κώδ. Επαρχία Γ3. (Συν)Ιδιοκτήτες Κύριας Κατοικίας 8 Να σημειωθούν τα στοιχεία των Συνιδιοκτητών το μερίδιο των οποίων χρησιμοποιήθηκε ως εξασφάλιση για τις Μη Εξυπηρετούμενες Πιστωτικές Διευκολύνσεις ΑΔΤ / ARC Ονοματεπώνυμο Μερίδιο Γ4. Στοιχεία Πωλητηρίου Εγγράφου Κύριας Κατοικίας όταν ο/οι ιδιοκτήτης/ες δεν κατέχει/ουν τίτλο ιδιοκτησίας Όνομα Πωλητή:... Ημερομηνία Πωλητήριου Εγγράφου (ΠΩΕ):... Αριθμός. κατάθεσης ΠΩΕ στο Κτηματολόγιο:. Δεν ισχύει Ημερομηνία κατάθεσης ΠΩΕ στο Κτηματολόγιο:... Δεν ισχύει Ποσό αγοράς Κύριας Κατοικίας όπως αναφέρεται στο Πωλητήριο Έγγραφο... Ποσό που με βάση το Πωλητήριο Έγγραφο θα έπρεπε να έχει ήδη καταβληθεί στον Πωλητή... Ποσό που έχει καταβληθεί στο Πωλητή 9... Γ5. Στοιχεία εκτίμησης Κύριας Κατοικίας Ο Αιτητής θα πρέπει να ζητήσει από το Ίδρυμα στο οποίο θα υποβληθεί η Αίτηση την εκτίμηση που έχει διεξαχθεί για την αξία της Κύριας Κατοικίας. Σε περίπτωση που ο Αιτητής δεν αποδέχεται την εκτίμηση του Ιδρύματος, μπορεί να προβεί σε δική του εκτίμηση από εγκεκριμένο εκτιμητή (έντυπο ΙΑ2). Σε περίπτωση που η μεγαλύτερη, σε αξία, από τις δύο εκτιμήσεις, διαφέρει κατά ή πέραν του 25% της χαμηλότερης εκτίμησης, ο αιτητής οφείλει να προνοήσει για να διεξαχθεί μια τρίτη εκτίμηση από ανεξάρτητο εγκεκριμένο από το ΕΤΕΚ εκτιμητή. Στον πιο κάτω πίνακα να καταχωρηθούν τα στοιχεία των εκτιμήσεων που έχουν διεξαχθεί. Εκτίμηση εκ μέρους Εκτιμητής 10 Ημερομ. εκτίμησης Αγοραία Αξία 1. Ιδρύματος 2. Αιτητή (εάν υπάρχει) 3. Ανεξάρτητη (εάν απαιτείται) 8 (Συν)Ιδιοκτήτες που δεν είναι ο Αιτητής ή ο/η σύζυγός του θα πρέπει να υποβάλουν Έντυπο Β. 9 Ο αγοραστής θα πρέπει να έχει τηρήσει πλήρως τις, δυνάμει της σύμβασης πώλησης, συμβατικές του υποχρεώσεις έναντι του πωλητή ή έχει καταβάλει τουλάχιστον το 80% του τιμήματος πώλησης 10 Οι εκτιμητές θα πρέπει να βρίσκονται στον κατάλογο εκτιμητών του ΕΤΕΚ (6)

7 Δ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ Στο Μέρος αυτό, τα Εξεταζόμενα Άτομα συμπληρώνουν μόνο τον Πίνακα Δ3 Δ1. Στοιχεία δανείων, με το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση, τα οποία εξασφαλίζονται με πρώτη υποθήκη σε σειρά προτεραιότητας ή/και με πρώτη υποθήκη σε σειρά προτεραιότητας και συνεχόμενες αυτής σε σειρά υποθήκες επί της Κύριας Κατοικίας (ΚΚ) Ο πιο κάτω πίνακας συμπληρώνεται μόνο από τον Αιτητή και όχι από Εξεταζόμενο Άτομο Για τη συμπλήρωση των πιο κάτω στοιχείων ζητήστε κατάσταση από το Ίδρυμα στο οποίο θα υποβάλετε την αίτηση. Η κατάσταση να επισυναφθεί με την αίτηση. Αρ. Λογ. Δανείου Υπόλοιπο Δανείου στις 30/9/2017 Αριθμός/Κώδικας Υποθήκης Ημερ. Υποθήκης Σειρά Υποθ. 11 Ύψος Υποθήκης επί της ΚΚ Αγοραία αξία άλλων εμπράγματων εξασφαλίσεων που συνεξασφαλίζουν μαζί με την ΚΚ το δάνειο Με Καθυστερ. πάνω από 90 μέρες κατά τις 30/9/ ΝΑΙ/ΟΧΙ Με Καθυστερ. πάνω από 90 μέρες κατά το μήνα πριν την Προκήρυξη του Σχεδίου 12 ΝΑΙ/ΟΧΙ Σύνολο 11 1η, 2η, όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό έρευνας του Κτηματολογίου 12 Θα συμπληρωθεί από το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση (7)

8 Δ2. Στοιχεία δανειοληπτών των δανείων που αναφέρονται στον πίνακα Δ1 πιο πάνω 13 Ο πιο κάτω πίνακας συμπληρώνεται μόνο από τον Αιτητή και όχι από Εξεταζόμενο Άτομο 1. Αρ. Λογ. Δανείου ΑΔΤ / ARC Δανειολήπτη ή Αρ. Εγγραφής Εταιρείας Ονοματεπώνυμο Δανειολήπτη ή Επωνυμία Εταιρείας ΑΔΤ / ARC Κύριου Μετόχου Εταιρείας (αν ισχύει) Ονοματεπώνυμο Κύριου Μετόχου Εταιρείας (αν ισχύει) (Συν)Δανειολήπτες που δεν είναι ο Αιτητής ή ο/η Σύζυγος θα πρέπει να υποβάλουν Έντυπο Β. Στην περίπτωση που ο (συν)δανειολήπτης είναι εταιρεία, Έντυπο Α (εάν θα είναι ο Αιτητής) ή Έντυπο Β (εάν δεν θα είναι ο Αιτητής) θα πρέπει να υποβάλει ο Κύριος Μέτοχος της εταιρείας όπως αυτός ορίζεται στο Σχέδιο. (8)

9 Δ3. Πιστωτικές διευκολύνσεις (δάνεια / χρεωστικοί λογαριασμοί) μελών οικογένειας με το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση εκτός των πιστωτικών διευκολύνσεων επί της Κυρίας Κατοικίας Να μην περιληφθούν οι Πιστωτικές Διευκολύνσεις που αναφέρονται στον πίνακα Δ1. Επομένως, όσοι συμπληρώνουν το παρόν έντυπο ως Έντυπο Β να επιβεβαιώσουν με τον Αιτητή (Έντυπο Α) ως προς τους λογαριασμούς Πιστωτικών Διευκολύνσεων επί της Κύριας Κατοικίας που δηλώθηκαν στον πίνακα Δ Αρ. Λογ. Δανείου Σύνολο Υπόλοιπο Δανείου κατά τις 30/9/2017 Με Καθυστερ. πάνω από 90 μέρες κατά τις 30/9/ ΝΑΙ/ΟΧΙ Με Καθυστερ. πάνω από 90 μέρες κατά το μήνα πριν την Προκήρυξη του Σχεδίου 14 ΝΑΙ/ΟΧΙ 14 Θα συμπληρωθεί από το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση (9)

10 Ε. ΕΤΗΣΙΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Ε1. Ετήσια εισοδήματα Να δηλωθούν τα εισοδήματα της οικογένειας όπως αυτή καθορίζεται στο Μέρος Β (Οικογένεια κατά τις 30/9/2017). Ετήσια Εισοδήματα που προέρχονται από την Κύπρο ή/και το εξωτερικό 1. Εισόδημα από εργασία μισθωτού (ακαθάριστες απολαβές) (συμπερ. 13ου και 14ου μισθού) 2. Για τους αυτοτελώς εργαζόμενους παρακαλώ δηλώστε το Λογιστικό Κέρδος 3. Δώρα, φιλοδωρήματα, προμήθειες και άλλα που δεν περιλαμβάνονται στο (1) πιο πάνω 4. Μερίσματα από μετοχές σε δημόσιες ή/και ιδιωτικές εταιρείες 5. Τόκοι από καταθέσεις 6. Τόκοι από ομόλογα / χρεόγραφα 7. Διατροφή από υπόχρεο πρόσωπο 8. Συντάξεις από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Θεσμοθετημένη, Χηρείας, Ανικανότητας, Αναπηρίας, Κοινωνική) 9. Συντάξεις από Επαγγελματικό Σχέδιο (συμπερ. του Γενικού Λογιστηρίου) 10. Συντάξεις από Ατομικό Ασφαλιστικό / Συνταξιοδοτικό Σχέδιο (εξαιρουμένου του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων) Όνομα επαγγελματικού σχεδίου Όνομα ασφαλιστικού ιδρύματος Χώρες εξωτερικού 11. Συντάξεις / επιδόματα... εξωτερικού Χορηγία για Επαγγελματική Κατάρτιση ή/και Απόκτηση Εργασιακής Πείρας μόνο όταν δεν περιλαμβάνεται στο (1) πιο πάνω 13. Εισόδημα από ακίνητη περιουσία (Ενοίκια) 14. Επίδομα Ενοικίου από Υπηρεσία Μερίμνης 15. Άλλα επιδόματα από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ταμείο αδειών, ανεργιακό, επίδομα ασθενείας, παροχή πλεονασμού και λοιπές παροχές) 16. Άλλα επιδόματα ή παροχές από το ΥΕΠΚΑ (Επίδομα Τέκνου και Μονογονίας, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα περιλαμβανόμενου επιδόματος στέγασης, Δημόσιο Βοήθημα, παροχές από Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων ή και οποιαδήποτε άλλα επιδόματα και παροχές του ΥΕΠΚΑ) 17. Παροχές από Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών 18. Οποιοδήποτε εισόδημα από άλλη πηγή: ΣΥΝΟΛΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ Αιτητή /Αιτήτριας Συζύγου Ανήλικων Τέκνων Σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί οποιοδήποτε εισόδημα, να δηλωθούν οι οικονομικοί πόροι διαβίωσης της οικογένειας κατά το έτος αναφοράς Δεν λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του οικογενειακού εισοδήματος: τυχόν εισόδημα εργασίας τέκνου το οποίο τυγχάνει τακτικής εκπαίδευσης, παροχές φοιτητικής μέριμνας, υποτροφίες, επιδόματα/χορηγίες σε άτομα με αναπηρίες ή χρόνιες παθήσεις που παρέχονται λόγω της αναπηρίας τους. (10)

11 Ε2. Ετήσια εισοδήματα Να δηλωθούν τα εισοδήματα της οικογένειας όπως αυτή καθορίζεται στο Μέρος Β (Οικογένεια κατά τις 30/9/2017). Ετήσια Εισοδήματα που προέρχονται από την Κύπρο ή/και το εξωτερικό 1. Εισόδημα από εργασία μισθωτού (ακαθάριστες απολαβές) (συμπερ. 13ου και 14ου μισθού) 2. Για τους αυτοτελώς εργαζόμενους παρακαλώ δηλώστε το Λογιστικό Κέρδος 3. Δώρα, φιλοδωρήματα, προμήθειες και άλλα που δεν περιλαμβάνονται στο (1) πιο πάνω 4. Μερίσματα από μετοχές σε δημόσιες ή/και ιδιωτικές εταιρείες 5. Τόκοι από καταθέσεις 6. Τόκοι από ομόλογα / χρεόγραφα 7. Διατροφή από υπόχρεο πρόσωπο 8. Συντάξεις από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Θεσμοθετημένη, Χηρείας, Ανικανότητας, Αναπηρίας, Κοινωνική) 9. Συντάξεις από Επαγγελματικό Σχέδιο (συμπερ. του Γενικού Λογιστηρίου) 10. Συντάξεις από Ατομικό Ασφαλιστικό / Συνταξιοδοτικό Σχέδιο (εξαιρουμένου του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων) Όνομα επαγγελματικού σχεδίου Όνομα ασφαλιστικού ιδρύματος Χώρες εξωτερικού 11. Συντάξεις / επιδόματα... εξωτερικού Χορηγία για Επαγγελματική Κατάρτιση ή/και Απόκτηση Εργασιακής Πείρας μόνο όταν δεν περιλαμβάνεται στο (1) πιο πάνω 13. Εισόδημα από ακίνητη περιουσία (Ενοίκια) 14. Επίδομα Ενοικίου από Υπηρεσία Μερίμνης 15. Άλλα επιδόματα από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ταμείο αδειών, ανεργιακό, επίδομα ασθενείας, παροχή πλεονασμού και λοιπές παροχές) 16. Άλλα επιδόματα ή παροχές από το ΥΕΠΚΑ (Επίδομα Τέκνου και Μονογονίας, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα περιλαμβανόμενου επιδόματος στέγασης, Δημόσιο Βοήθημα, παροχές από Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων ή και οποιαδήποτε άλλα επιδόματα και παροχές του ΥΕΠΚΑ) 17. Παροχές από Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών 18. Οποιοδήποτε εισόδημα από άλλη πηγή: ΣΥΝΟΛΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ Αιτητή /Αιτήτριας Συζύγου Ανήλικων Τέκνων Σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί οποιοδήποτε εισόδημα, να δηλωθούν οι οικονομικοί πόροι διαβίωσης της οικογένειας κατά το έτος αναφοράς Δεν λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του οικογενειακού εισοδήματος: τυχόν εισόδημα εργασίας τέκνου το οποίο τυγχάνει τακτικής εκπαίδευσης, παροχές φοιτητικής μέριμνας, υποτροφίες, επιδόματα/χορηγίες σε άτομα με αναπηρίες ή χρόνιες παθήσεις που παρέχονται λόγω της αναπηρίας τους. (11)

12 ΣΤ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Να δηλωθούν τα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κατοχή του στην Κύπρο ή/και στο εξωτερικό ο Αιτητής που δηλώνεται στο Μέρος Α και τα μέλη της οικογένειάς του που δηλώνονται στο Μέρος Β. Α/Α ΣΤ1. Λογαριασμοί με πιστωτικό υπόλοιπο (καταθετικοί λογαριασμοί, γραμμάτια, κ.ά.) Κοινοί λογαριασμοί να σημειώνονται μόνο μια φορά Ίδρυμα Αριθμός Λογαριασμού Δεσμευμένο ποσό έναντι πιστωτικής υποχρέωσης Μέγιστο Υπόλοιπο Λογ/σμού Υπόλοιπο στις 31/12 Μέγιστο Υπόλοιπο Λογ/σμού Υπόλοιπο στις 31/12 Μέγιστο Υπόλοιπο Λογ/σμού Υπόλοιπο στις 31/12 Υπόλοιπο τον μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου (12)

13 ΣΤ2. Λογαριασμοί που ανήκουν στα τέκνα της οικογένειας (Πίνακας Β6) Από τους πιο πάνω τραπεζικούς λογαριασμούς (Πίνακας ΣΤ1) σημειώστε στον πιο κάτω πίνακα αυτούς, αν υπάρχουν, που ανήκουν στα ανήλικα τέκνα της οικογένειας. Α/Α Αριθμός Λογαριασμού ΑΔΤ / ARC Παιδιού Υπόλοιπο κατά τις 30/9/ ΣΤ3. Κοινοί Λογαριασμοί με άτομα ΜΗ μέλη της οικογένειας Από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται στον Πίνακα ΣΤ1 πιο πάνω σημειώστε τυχών λογαριασμούς που είναι κοινοί με άτομο/α που δεν είναι μέλος/η της οικογένειας και για τους οποίους μπορεί να τεκμηριωθεί με παραστατικά ότι μέρος του ποσού του/των λογαριασμού/ων του/τους ανήκει. Α/Α Αριθμός Λογαριασμού Μερίδιο ΜΗ μέλους της οικογένειας Μερίδιο Μη μέλους της οικογένειας που Τεκμηριώνεται Θα συμπληρώνεται από το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση (13)

14 ΣΤ4. Μετοχές σε Δημόσιες Εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο 18 / Ομόλογα 19 / Άλλα Χρεόγραφα Α/Α Επωνυμία εταιρείας Δικαιούχος Αξία στις 31/12/2016 Αξία στις 31/12/2017 Αξία στις 31/12/2018 Αξία το μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου ΣΤ5. Μετοχές σε Ιδιωτικές Εταιρείες Α/Α Επωνυμία εταιρείας % Μετοχικού Κεφαλαίου Οικογένειας στην Εταιρεία Στις 31/12/2016 Στις 31/12/2017 Στις 31/12/2018 Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία Εταιρείας % Μετοχικού Κεφαλαίου Οικογένειας στην Εταιρεία Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία Εταιρείας % Μετοχικού Κεφαλαίου Οικογένειας στην Εταιρεία Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία Εταιρείας Κατά το μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου % Μετοχικού Κεφαλαίου Οικογένειας στην Εταιρεία Καθαρά Περιουσιακά Στοιχεία Εταιρείας Σύμφωνα με την τελευταία τιμή κλεισίματος κατά τις ημερομηνίες που αναφέρονται 19 Για ομόλογα εισηγμένα στο χρηματιστήριο σύμφωνα με την τελευταία τιμή κλεισίματος κατά τις ημερομηνίες που αναφέρονται. Για ομόλογα μη εισηγμένα στο χρηματιστήριο, η ονομαστική αξία τους κατά την αγορά τους από την οικογένεια του Αιτητή. (14)

15 ΣΤ6. Άλλα χρηματοοικονομικά στοιχεία (π.χ. Ταμεία Προνοίας, ασφαλιστήρια συμβόλαια, εισπρακτέοι λογαριασμοί) Α/Α Ιδιοκτήτης/Δικαιούχος Αρ. Ταυτότητας Ιδιοκτήτη/ Δικαιούχου Είδος χρηματοοικονομικού στοιχείου Αξία στις 31/12/2016 Αξία στις 31/12/2017 Αξία στις 31/12/ (15) Αξία το μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου

16 ΣΤ7. Ακίνητη ιδιοκτησία εκτός Κύριας Κατοικίας στις περιοχές που τελούν υπό τον αποτελεσματικό έλεγχο της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας Επισυνάψετε πιστοποιητικό Παγκύπριας Έρευνας του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας για το κάθε μέλος της οικογένειας που να περιλαμβάνει όλα τα εμπράγματα βάρη, συμπεριλαμβανομένων των Πωλητηρίων Εγγράφων (ΠΩΕ) καθώς και πιστοποιητικό αποξενώσεων από το 2016 και μετά. Το Πιστοποιητικό πρέπει απαραίτητα να αναγράφει τις αξίες ακινήτων σε τιμές του Ο πιο κάτω πίνακας πρέπει να συμπληρώνεται με τη συνολική αξία, σε τιμές του 2018, της ακίνητης ιδιοκτησίας για κάθε μέλος της οικογένειας του Αιτητή ΜΗ περιλαμβανομένης της αξίας της Κύριας Κατοικίας. Για τον υπολογισμό της συνολικής αξίας του κάθε έτους οι τιμές του 2018 θα προσαρμοστούν με βάση το Δείκτη Τιμών Ακινήτων (ΔΤΑ) του κάθε έτους με βάση το 2018 (ΔΤΑ2019, ΔΤΑ2018, ΔΤΑ2017, ΔΤΑ2016). Οι εν λόγω δείκτες διαμορφώνονται από την Κεντρική Τράπεζα και σημειώνονται στον Οδηγό Συμπλήρωσης της Αίτησης. Έτος Περιγραφή Αξίας ΑΔΤ/ARC Αιτητή ΑΔΤ/ARC Συζύγου ΑΔΤ/ARC 1ου παιδιού ΑΔΤ/ARC 2ου παιδιού ΑΔΤ/ARC 3ου παιδιού ΑΔΤ/ARC 4ου παιδιού ΑΔΤ/ARC 5ου παιδιού Σύνολα Α. Υφιστάμενη Συνολική Αξία περιουσίας μέλους οικογένειας (εκτίμηση 2018) 2019 α. Αξία νέων αγορών/αποκτήσεων κατά το έτος β. Συνολική Αξία Αποξενώσεων κατά το έτος γ. Αξία ακίνητης περιουσίας σε τιμές 2018 =(Α)+(β) δ. Αναπροσαρμογή αξίας =(γ)*δτα α. Αξία νέων αγορών/αποκτήσεων κατά το έτος β. Συνολική Αξία Αποξενώσεων κατά το έτος γ. Αξία ακίνητης περιουσίας σε τιμές 2018 =(γ)2019 (α)2019+(β) δ. Αναπροσαρμογή αξίας =(γ) 2017 α. Αξία νέων αγορών/αποκτήσεων κατά το έτος β. Συνολική Αξία Αποξενώσεων κατά το έτος γ. Αξία ακίνητης περιουσίας σε τιμές 2018 =(γ)2018 (α)2018+(β) δ. Αναπροσαρμογή αξίας =(γ)* ΔΤΑ α. Αξία νέων αγορών/αποκτήσεων κατά το έτος β. Συνολική Αξία Αποξενώσεων κατά το έτος γ. Αξία ακίνητης περιουσίας σε τιμές 2018 =(γ)2017 (α)2017+(β) δ. Αναπροσαρμογή αξίας =(γ)* ΔΤΑ 2016 (16)

17 ΣΤ8. Ακίνητη περιουσία στο εξωτερικό A/A Περιγραφή Ακινήτου (π.χ. οικία, διαμέρισμα, κατάστημα, πολυκατοικία, οικόπεδο, χωράφι) Χώρα / Πόλη Αξία κατά το 2016 ( ) Αξία κατά το 2017 ( ) ΣΤ9. Κινητή Ιδιοκτησία (αυτοκίνητα, οικιακός εξοπλισμός, έργα τέχνης, κοσμήματα κ.α.) Περιγραφή ΑΔΤ / ARC Ιδιοκτήτη Αξία στις 31/12/ (17) Αξία κατά το 2018 ( ) Αξία στις 31/12/2017 Αξία κατά το 2019 ( ) Μερίδιο οικογένειας Αιτητή Αξία στις 31/12/2018 Αξία κατά το μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου

18 Α/Α ΣΤ10. Άλλα Δάνεια / Χρεωστικοί λογαριασμοί της οικογένειας του Αιτητή Να περιληφθούν όλα τα δάνεια της οικογένειας και δάνεια των μελών της οικογένειας κοινά με τρίτους σε οποιοδήποτε Ίδρυμα. Να περιληφθούν και τα δάνεια που έγιναν με το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση που δεν εξασφαλίζονται με υποθήκη επί της Κύριας Κατοικίας καθώς και τα δάνεια που αναφέρονται στον Πίνακα Δ3 της Αίτησης. Να ζητηθούν καταστάσεις από το κάθε Ίδρυμα για το κάθε μέλος της οικογένειας. Κοινά δάνεια/λογαριασμοί να σημειώνονται μόνο μία φορά Ίδρυμα Αριθμός Λογαριασμού Μέγιστο χρεωστικό υπόλοιπο Υπόλοιπο στις 31/12 Μέγιστο χρεωστικό υπόλοιπο Υπόλοιπο στις 31/12 Μέγιστο χρεωστικό υπόλοιπο Υπόλοιπο στις 31/12 Υπόλοιπο τον μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου (18)

19 Ζ. ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΣΧΟΛΙΑ ΑΙΤΗΤΗ (19)

20 Η. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα πιο πάνω είναι αληθή και παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα, χωρίς να αποκρύπτουν οποιαδήποτε πληροφορία, σε σχέση με τις πρόνοιες και τις προϋποθέσεις του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ, τις οποίες γνωρίζω. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσής μου, γνωρίζω ότι είμαι ένοχος αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης μου υπόκειμαι σε χρηματική ποινή μέχρι ή σε φυλάκιση μέχρι 2 χρόνια ή και στις δύο ποινές μαζί. Γνωρίζω, επίσης, ότι σε περίπτωση που μου καταβληθεί χορηγία αντικανονικά χωρίς να τη δικαιούμαι οφείλω να το επιστρέψω. Δηλώνω ότι, σε ό,τι αφορά το Μέρος ΣΤ του παρόντος εντύπου/αίτησης που αναφέρεται στα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας, η συνολική καθαρή τους αξία όπως υπολογίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ, εξ όσων καλύτερα γνωρίζω και με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία που έχω ενώπιον μου, δηλώνω ότι αυτή δεν υπερβαίνει, ούτε έχει ποτέ υπερβεί για κάθε έκαστο ημερολογιακό έτος 2016, 2017, 2018, το 80% της αγοραίας αξίας της Κύριας Κατοικίας για την οποία γίνεται η αίτηση για ένταξη στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ, και σε καμία περίπτωση δεν έχει υπερβεί τις Δεσμεύομαι ότι, για οποιαδήποτε αλλαγή των συνθηκών και στοιχείων που επηρεάζουν το δικαίωμά μου σε καταβολή χορηγίας, θα ενημερώσω εντός 15 ημερών τον αρμόδιο Κρατικό Φορέα διαχείρισης του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ. Εξουσιοδοτώ το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, να επαληθεύσει σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας, με αντίστοιχους αρμόδιους φορείς του εξωτερικού καθώς επίσης και σε συνεργασία με τα αδειοδοτημένα πιστωτικά ιδρύματα, εταιρίες εξαγοράς πιστώσεων και τις ασφαλιστικές εταιρείες, όσα από τα στοιχεία που περιέχονται στην αίτηση μου κρίνει απαραίτητο. Σημειώνεται ότι, για σκοπούς εξέτασης της αίτησης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του Εντύπου Εξουσιοδότησης που αποτελεί μέρος του εντύπου της αίτησης, από τον Αιτητή και τον/την σύζυγο και τα τέκνα που αναφέρονται στο Μέρος Β6 τα οποία μετά τις 30/9/2017 ενηλικιώθηκαν. Με το έντυπο εξουσιοδότησης εξουσιοδοτείται το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων όπως το χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς που αναφέρονται πιο πάνω. / / Ημερομηνία υποβολής της αίτησης Υπογραφή Αιτητή/τριας Υπογραφή συζύγου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημέρωση που γίνεται με βάση το Κεφάλαιο ΙΙΙ του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που µε αφορούν και δηλώνονται από εµένα την ιδία/τον ίδιο, θα τηρούνται σε αρχείο και θα τυγχάνουν αντικείμενο νόμιμης επεξεργασίας κατά την έννοια του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27 ης Απριλίου 2016 όπως ισχύει, από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας που είναι το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για σκοπούς εξέτασης της αίτησής µου για ένταξη στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ. Αποδέκτες των δεδομένων θα είναι το αρμόδιο προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Τα προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνονται στα αρχεία που τηρεί το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μπορούν να ανακοινώνονται ή να μεταδίδονται μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Η διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών µου δεδομένων θα γίνεται µε ασφάλεια και εχεμύθεια και θα υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Επίσης, πληροφορούμαι ότι, μεταξύ άλλων, έχω τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που με αφορούν, όπως αυτά αναφέρονται στα άρθρα 13, 14, 15, 16, 17, 18 και 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27 ης Απριλίου 2016, για τα οποία μπορώ να απευθυνθώ στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας (το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων). (20)

21 Θ. ΕΝΤΥΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (για υπηρεσιακή χρήση) Αρ. φακ.:. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΙΑ Ημ. Παραλαβής:. Εγώ/Εμείς ο/οι πιο κάτω υπογράφοντας/ες, ρητά εξουσιοδοτώ/ούμε όλα τα αδειοδοτημένα πιστωτικά ιδρύματα όπως ορίζονται στους περί Εργασιών Πιστωτικών Ιδρυμάτων Νόμους του 1997 έως 2019 και τον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης που διέπεται από τους περί Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης Νόμους του 1980 έως 2017 καθώς και όλες τις εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων στις οποίες έχει παραχωρηθεί άδεια δυνάμει των περί Αγοραπωλησίας Πιστωτικών Διευκολύνσεων και για Συναφή Θέματα Νόμων του 2015 έως 2018 (στο εξής «Πιστωτικά Ιδρύματα»), όπως παρέχουν στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (στο εξής «ΥΕΠΚΑ»), τις πληροφορίες εκείνες που είναι απαραίτητες για την εφαρμογή του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ αναφορικά με όλους τους λογαριασμούς κάθε μορφής που διατηρώ/ούμε στο κάθε Πιστωτικό Ίδρυμα (όπως για παράδειγμα καταθετικούς, όψεως, προθεσμίας, τρεχούμενους, δανείου, περιλαμβανομένων πληροφοριών αναφορικά με την εξυπηρέτηση των δανείων μου/μας, όπως λόγου χάρη ότι δάνειο έχει εξοφληθεί ή τερματιστεί λόγω λήψης νομικών μέτρων από το Πιστωτικό Ίδρυμα ή ότι εξυπηρετείται), όπως δυνατόν να ζητηθούν από τον Γενικό Διευθυντή του ΥΕΠΚΑ, καθώς και άλλα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μου/μας που είναι απολύτως απαραίτητα για την εξέταση της αίτησης μου/μας για ένταξη στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ και τα οποία έκαστο Πιστωτικό Ίδρυμα κατέχει, τόσο για τους υπογράφοντες όσο και για τα ανήλικα τέκνα του αιτητή/τριας και του/της συζύγου. Εξουσιοδοτώ/ούμε επίσης το ΥΕΠΚΑ, να επαληθεύσει σε συνεργασία µε άλλες αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας, με Οργανισμούς/Φορείς/Επιχειρήσεις, µε αντίστοιχους αρμόδιους φορείς του εξωτερικού καθώς επίσης και σε συνεργασία µε τα Πιστωτικά Ιδρύματα και τις ασφαλιστικές εταιρείες, όσα από τα στοιχεία που περιέχονται στην αίτηση µου κρίνει απαραίτητο για σκοπούς εφαρμογής του Σχεδίου ΕΣΤΙΑ, τα οποία έκαστο Πιστωτικό Ίδρυμα κατέχει, τόσο για τους υπογράφοντες όσο και για τα ανήλικα τέκνα του αιτητή/τριας και του/της συζύγου. Εγώ/Εμείς ο/οι πιο κάτω υπογράφοντας/ες περαιτέρω δηλώνω/ουμε ότι: 1. Δίδω/ουμε την παρούσα εξουσιοδότηση στα πλαίσια της αίτησης μου/μας αναφορικά με την ένταξη μου/μας στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ. 2. Αντιλαμβάνομαι/στε ότι, οι πιο πάνω πληροφορίες που με/μας αφορούν και η πιο πάνω ενημέρωση από τις Συμμετέχουσες προς το ΥΕΠΚΑ είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η αξιολόγηση ή επιβεβαίωση των στοιχείων που συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση ή/και επιβεβαίωση του γεγονότος ότι συνεχίζω/ουμε να είμαι/αστε δικαιούχος/οι όπως ορίζεται στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ. 3. Σε περίπτωση ανάκλησης της εξουσιοδότησης αυτής, υποχρεώνομαι/μαστε να ενημερώσω/ουμε άμεσα τον Γενικό Διευθυντή του ΥΕΠΚΑ Όνομα: Επίθετο: ΑΔΤ/ARC: Υπογραφή: Ημερομηνία: Όνομα: Επίθετο: ΑΔΤ/ARC: Υπογραφή: Ημερομηνία: Όνομα: Επίθετο: ΑΔΤ/ARC: Υπογραφή: Ημερομηνία: Αιτητής/τρια Σύζυγος Όνομα: Επίθετο: ΑΔΤ/ARC: Υπογραφή: Ημερομηνία: Τέκνα ανήλικα κατά τις 30/9/2017 και τα οποία στη συνέχεια ενηλικιώθηκαν Όνομα: Επίθετο: ΑΔΤ/ARC: Υπογραφή: Ημερομηνία: Όνομα: Επίθετο: ΑΔΤ/ARC: Υπογραφή: Ημερομηνία: (21)

22 *ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημέρωση που γίνεται με βάση το Κεφάλαιο ΙΙΙ του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων): Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που µε αφορούν και δηλώνονται από εμένα την ιδία/τον ίδιο, θα τηρούνται σε αρχείο και θα τυγχάνουν αντικείμενο νόμιμης επεξεργασίας κατά την έννοια του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 όπως ισχύει, από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας που είναι το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για σκοπούς εξέτασης της αίτησής µου για ένταξη στο Σχέδιο ΕΣΤΙΑ. Αποδέκτες των δεδομένων θα είναι το αρμόδιο προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Τα προσωπικά δεδομένα που περιλαμβάνονται στα αρχεία που τηρεί το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μπορούν να ανακοινώνονται ή να μεταδίδονται μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Η διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών µου δεδομένων θα γίνεται µε ασφάλεια και εχεμύθεια και θα υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Επίσης, πληροφορούμαι ότι, μεταξύ άλλων, έχω τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που με αφορούν, όπως αυτά αναφέρονται στα άρθρα 13, 14, 15, 16, 17, 18 και 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, για τα οποία μπορώ να απευθυνθώ στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας (το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων). (22)

23 Ι. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Για τα στοιχεία στα οποία γίνεται αναφορά στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά παραστατικά για τον/την Αιτητή/τρια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του (τα παραστατικά δύνανται να προσκομιστούν και σε αντίγραφα). Τα αποδεικτικά παραστατικά για τα διάφορα μέρη της αίτησης φαίνονται πιο κάτω. 2. Παραστατικά τα οποία είναι σε γλώσσα εκτός της Ελληνικής και της Αγγλικής θα πρέπει να υποβάλλονται μαζί με πιστοποιημένη μετάφραση. 1. Το Έντυπο Β ξεχωριστά για κάθε Εξεταζόμενο Άτομο που πρέπει να πληροί τα κριτήρια και προϋποθέσεις ένταξης στο Σχέδιο, δηλαδή τον κάθε (συν)ιδιοκτήτη που αναφέρεται στο Μέρος Γ3 του παρόντος Εντύπου και τον κάθε (συν)δανειολήπτη που θα αναφέρεται στο Μέρος Δ2 ΜΕΡΟΣ Α, Β: Στοιχεία Αιτητή και της Οικογένειάς του 2. Αντίγραφο πολιτικής ταυτότητας ή Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού (ΔΕΑ/ARC) για κάθε μέλος της οικογένειας του Αιτητή. Στην περίπτωση των τέκνων που δεν έχουν ταυτότητα να επισυναφθεί πιστοποιητικό γέννησης. 3. Αντίγραφο διαβατηρίου για μη Kύπριους υπηκόους (για κάθε μέλος της οικογένειας του Αιτητή) 4. Αντίγραφο κατάστασης/βεβαίωσης στην οποία να φαίνεται ο Αριθμός Κοινωνικών Ασφαλίσεων (για τον Αιτητή και τον/την συζύγο). 5. Βεβαίωση κοινοτάρχη(ών) για τη διεύθυνση διαμονής του Αιτητή και των μελών της οικογένειάς του στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές από το 2013 μέχρι σήμερα 6. Αναλυτική κατάσταση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος ή υδατοπρομήθειας ανά διμηνία, από το 2013 για την οικία διαμονής του Αιτητή και των μελών της οικογένειάς του. 7. Αντίγραφο διαζυγίου στην περίπτωση ζευγαριών που εξασφάλισαν διαζύγιο πριν τις 30/9/2017 ΜΕΡΟΣ Α5 & Β5: Στοιχεία Πτωχεύσαντος 8. Διάταγμα Δικαστηρίου που ακυρώνει το Διάταγμα πτώχευσης 9. Διάταγμα αποκατάστασης πτωχεύσαντος από το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη 10. Συγκατάθεση από το Τμήμα Έφορου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη (σε περίπτωση που έχει εκδοθεί διάταγμα αποκατάστασης πτωχεύσαντος για τον Αιτητή). ΜΕΡΟΣ Γ: Στοιχεία Κύριας Κατοικίας. Τα πιο κάτω παραστατικά να επισυναφθούν μόνο από τον Αιτήτη και όχι από το/τα Εξεταζόμενο/α Άτομο/α. 11. (Γ1) Αντίγραφο επικαιροποιημένου τίτλου ιδιοκτησίας ή 12. (Γ4) του πωλητηρίου εγγράφου της Κύριας Κατοικίας που έχει κατατεθεί στο Κτηματολόγιο σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν κατέχει τίτλο ιδιοκτησίας (23)

24 13. (Γ4) αποδεικτικά ότι έχουν τηρηθεί πλήρως με βάση τη σύμβαση πώλησης της Κύριας Κατοικίας, οι συμβατικές υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη έναντι του πωλητή ή ότι έχει καταβληθεί τουλάχιστον το 80% του τιμήματος πώλησης. 14. (Γ5.1) Έκθεση εκτίμησης αξίας Κύριας Κατοικίας εκ μέρους του Ιδρύματος 15. (Γ5.2) Έκθεση εκτίμησης αξίας Κύριας Κατοικίας εκ μέρους του Αιτητή (με βάση το πρότυπο έντυπο που είναι συνημμένο στην αίτηση) ή έκθεση προϋπάρχουσας εκτίμησης η οποία διεξάχθηκε κατά τους τελευταίους 12 μήνες 16. (Γ5.3) Έκθεση εκτίμησης αξίας Κύριας Κατοικίας ανεξάρτητου εκτιμητή, αν απαιτείται 17. (Δ &Δ2) Καταστάσεις/παραστατικά από το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση για επιβεβαίωση των στοιχείων που δηλώνονται στους υπό αναφορά πίνακες 18. (Δ) Στοιχεία Νομικής Οντότητας σε περίπτωση που κάποιος από τους δανειολήπτες είναι νομική οντότητα η οποία οφείλει τις μη εξυπηρετούμενες πιστωτικές διευκολύνσεις 19. Αποδεικτικά στοιχεία της σύστασης και της διοίκησης του νομικού προσώπου ή της ένωσης προσώπων Στην περίπτωση εταιρείας περιορισμένης ευθύνης να προσκομιστούν αντίγραφα από τον Έφορο Εταιρειών (διαθέσιμα αντίγραφα εντός 12 μηνών πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο Σχέδιο γίνονται αποδεκτά) με τα οποία θα επιβεβαιώνεται η σχέση του Αιτητή με την εταιρεία: Πιστοποιητικό Μετόχων και Πιστοποιητικό Διευθυντών και Γραμματέα ΜΕΡΟΣ Δ3: Πιστωτικές Διευκολύνσεις (Δάνεια) με το Ίδρυμα 22. Κατάσταση/παραστατικά από το Ίδρυμα στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση για επιβεβαίωση των στοιχείων που δηλώνονται στον πίνακα του Μέρους Δ3. ΜΕΡΟΣ Ε: Ετήσια Εισοδήματα 23. Πιστοποιητικό απολαβών από τον εργοδότη για τα έτη 2017 και Βεβαίωση εισοδήματος από αδειούχο λογιστή/ελεγκτή για τα έτη 2017 και 2018 (για τις περιπτώσεις που ο κύκλος εργασιών/πωλήσεις υπερβαίνουν τις ) για αυτοτελώς εργαζόμενους/ελεύθερους επαγγελματίες 25. Αντίγραφα φορολογικών δηλώσεων για τα έτη 2017 και 2018 εκτός για τα άτομα των οποίων το ετήσιο εισόδημά τους είναι μικρότερο του φορολογητέου. 26. Σχετικά πιστοποιητικά/βεβαιώσεις εσόδων από Μερίσματα μετοχών για τα έτη 2017 και Σχετικά πιστοποιητικά/βεβαιώσεις εσόδων από τόκους καταθέσεων για τα έτη 2017 και Σχετικά πιστοποιητικά/βεβαιώσεις εσόδων από ομόλογα και χρεόγραφα για τα έτη 2017 και 2018 (24)

25 29. Αποδεικτικά λήψης εισοδημάτων διατροφής για τα έτη 2017 και Αναφορικά με το (29) πιο πάνω να επισυναφθεί και το σχετικό Διάταγμα Δικαστηρίου αναφορικά με την Υποχρέωση καταβολής/είσπραξης Διατροφής για ανήλικο τέκνο, εάν υπάρχει 31. Αποδεικτικά λήψης σύνταξης από άλλα σχετικά Ταμεία Σύνταξης (κυβερνητικό κλπ) για τις απολαβές για τα έτη 2017 και Αποδεικτικά λήψης σύνταξης από ατομικό ασφαλιστικό / συνταξιοδοτικό Σχέδιο για τα έτη 2017 και Αποδεικτικά λήψης σύνταξης / επίδομα από το εξωτερικό για τα έτη 2017 και Αποδεικτικά λήψης χορηγίας για επαγγελματική κατάρτιση ή/και απόκτηση εργασιακής πείρας για τα έτη 2017 και Αποδεικτικά εσόδων από ακίνητη περιουσία (αντίγραφα ενοικιαστηρίων συμβολαίων ιδιοκτητών ακινήτων ή καταστάσεις τραπεζικού λογαριασμού που να φαίνονται οι καταθέσεις του ενοικίου) για τα έτη 2017 και Αποδεικτικά λήψης χορηγίας από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών για τα έτη 2017 και Αποδεικτικά εσόδων για το σημείο Ε1(18) και Ε2(18)από άλλες πηγές για τα έτη 2017 και 2018 αντίστοιχα ΜΕΡΟΣ ΣΤ: Περιουσιακά Στοιχεία και Άλλες Υποχρεώσεις Τα πιο κάτω παραστατικά, εκεί όπου εφαρμόζεται, θα πρέπει να υποβληθούν για τα έτη 2016, 2017, 2018 και για το μήνα που προηγείται της προκήρυξης του Σχεδίου 38. (ΣΤ1) Κατάσταση των τραπεζικών λογαριασμών για επιβεβαίωση του μέγιστου υπολοίπου του κάθε έτους, του υπολοίπου στο τέλος του κάθε έτους και του υπολοίπου πριν την προκήρυξη του Σχεδίου. 39. (ΣΤ3) Στην περίπτωση που έχουν σημειωθεί λογαριασμοί στον συγκεκριμένο πίνακα να επισυναφθούν παραστατικά που τεκμηριώνουν ότι μέρος του ποσού του/των λογαριασμού/ων ανήκει σε ΜΗ μέλη της οικογένειας. (ΣΤ5) Μετοχές Ιδιωτικών Εταιρειών 40. Ελεγμένες Οικονομικές καταστάσεις 41. Πιστοποιητικό (Εφόρου Εταιρειών) αξιωματούχων της επιχείρησης Όπου δεν υπάρχουν ελεγμένες καταστάσεις να υποβληθούν Καταστάσεις υπογραμμένες από το διοικητικό συμβούλιο / αξιωματούχους Πιστοποιητικό μετόχων από τον Έφορο Εταιρειών Πιστοποιητικό αλλαγής μετόχων από το 2016 και μετά (25)

26 45. (ΣΤ4) Πιστοποιητικά μετοχών της οικογένειας του Αιτητή και πιστοποιητικά τιμής κλεισίματος μετοχών δημόσιας εισηγμένης εταιρείας στο Χρηματιστήριο 46. (ΣΤ6) Σχετικά πιστοποιητικά/ βεβαιώσεις για τα υπόλοιπα χρηματοοικονομικά στοιχεία της οικογένειας του Αιτητή (π.χ. ασφαλιστικά συμβόλαια, Ταμεία Προνοίας). 47. (ΣΤ7) Πιστοποιητικό παγκύπριας έρευνας ακίνητης ιδιοκτησίας για τον Αιτητή και όλα τα μέλη της οικογένειας του Αιτητή, από το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας που να περιλαμβάνει τα εμπράγματα βάρη, συμπεριλαμβανομένων και των Πωλητήριων Εγγράφων (ΠΩΕ), καθώς και την αποξένωση περιουσίας από το 2016 και μετά. Το πιστοποιητικό θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφει τις αξίες ακινήτων σε τιμές του (ΣΤ8) Αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας ή/και άλλου αποδεικτικού ακίνητης περιουσίας στο εξωτερικό. 49. (ΣΤ9) Αντίγραφα τίτλων ιδιοκτησίας αυτοκινήτων, αντίγραφα ασφαλιστήριων συμβολαίων και οποιαδήποτε άλλα παραστατικά που να τεκμηριώνουν την αξία της κινητής περιουσίας. 50. (ΣΤ10) Καταστάσεις λογαριασμών δανείων ή/και άλλων πιστωτικών διευκολύνσεων (π.χ. όρια τρεχούμενων και πιστωτικές κάρτες) από άλλα Ιδρύματα με τις οποίες να επιβεβαιώνεται το μέγιστο ποσό χρέους κάθε έτους, το ποσό κατά το τέλος του κάθε έτους και το ποσό κατά το μήνα πριν την προκήρυξη του Σχεδίου. 51. ΜΕΡΟΣ Θ: ΕΝΤΥΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ υπογραμμένο από τον Αιτητή, τον/τη σύζυγο που αναφέρεται στο Μέρος Β1 της Αίτησης και τα παιδιά που αναφέρονται στο Μέρος Β6 τα οποία κατά την υποβολή της αίτησης έχουν ενηλικιωθεί. (26)

27 ΙΑ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΝ (27)

28 ΙΑ1. ΕΝΤΥΠΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ Στοιχεία Ατόμου Αρ. Ταυτότητας Αρ. Εγγρ. Αλλοδαπού (ARC) Όνομα Επίθετο Υπηκοότητα Ημερ. Γέννησης / / Φύλο: Άρρεν Θήλυ Τηλέφωνο σταθερό Τηλέφωνο κινητό Διεύθυνση διαμονής Ατόμου Οδός Αριθμός Δήμος / Κοινότητα Ταχ. Κώδ. Διαμ. Όνομα Κτηρίου Επαρχία Περίοδος Διαμονής μου και των μελών της οικογένειάς μου (διαγράψετε ότι δεν εφαρμόζεται) στην πιο πάνω διεύθυνση Από /. (μήνας / έτος), Μέχρι /. (μήνας / έτος) Δήλωση Ατόμου Δηλώνω ότι τα πιο πάνω στοιχεία είναι αληθή Υπογραφή Ατόμου... Ημερομηνία... Βεβαίωση Κοινοτάρχη Βεβαιώνεται ότι εξ όσων γνωρίζω το πιο πάνω άτομο και τα μέλη της οικογένειάς του (διαγράψετε ότι δεν εφαρμόζεται) διαμένει/διέμενε στην πιο πάνω διεύθυνση από τον /. (μήνας / έτος) μέχρι /. (μήνας / έτος) Υπογραφή Κοινοτάρχη... Ημερομηνία... (28)

29 ΙΑ2. ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Γενικές οδηγίες Σκοπός έκθεσης εκτίμησης Εκτιμητής Τύπος επιθεώρησης Βάση εκτίμησης Θα ζητούνται 2 ξεχωριστές εκτιμήσεις, μια από την τράπεζα και μία από τον δανειολήπτη Η διαδικασία για όλες τις εκτιμήσεις θα είναι όπως περιγράφεται στο παρόν έγγραφο Υπολογισμός αγοραίας αξίας ακινήτου Ανεξάρτητος αδειούχος εκτιμητής, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος ως μέλος στο Μητρώο Μελών του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου και δεν έχει προηγουμένως προβεί σε εκτίμηση του ιδίου ακινήτου Εξωτερική επιτόπια επιθεώρηση (drive-by inspection) Αγοραία αξία Εκτιμητικά πρότυπα RICS Red Book - Global Standards 2017 Νόμισμα εκτίμησης Έκθεση εκτίμησης Ευρώ Όλες οι εκθέσεις να καταγράφονται στην βάση της φόρμας που επισυνάπτεται στο παρών παράρτημα (29)

30 Έκθεση Εκτίμησης 1. ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΤΙΜΗΤΗ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Όνομα εταιρείας εκτιμητή Όνομα εκτιμητή Αριθμός μέλους ΕΤΕΚ Βεβαίωση ανεξαρτησίας και αντικειμενικότητας Με την παρούσα δήλωση επιβεβαιώνω ότι ενείργησα ως ανεξάρτητος εκτιμητής και ότι δεν έχω σύγκρουση συμφερόντων που θα επηρέαζαν την ετοιμασία της παρούσας έκθεσης. Επιβεβαιώνω, επίσης, ότι κατέχω τα κατάλληλα προσόντα, γνώση και εμπειρία για τη δέουσα εκτέλεση της παρούσας έκθεσης εκτίμησης με τον αρμόζοντα τρόπο. Υπογραφή 2. ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Αριθμός αναφοράς Ανατέθηκε από Ημερομηνία ανάθεσης εκτίμησης Σκοπός εκτίμησης Παραληφθέντα έγγραφα / πληροφορίες 3. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Ημερομηνία επιθεώρησης Υποθέσεις και περιορισμοί σε σχέση με την εκτίμηση (30)

31 4. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΜΕΤΡΙΑΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Αριθμός εγγραφής Φύλλο / Σχέδιο Αριθμός τεμαχίου Εμβαδόν Επαρχία Δήμος / Κοινότητα Ενορία Μερίδιο ιδιοκτησίας Εγγεγραμμένα βάρη / υποθήκες Σχόλια (προαιρετικό) 5. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Πολεοδομική ζώνη Επικρατούσα χρήση Συντελεστής δόμησης Μέγιστος αριθμός ορόφων Συντελεστής κάλυψης Μέγιστο ύψος Περιορισμός στη συλλογή πολεοδομικών δεδομένων 6. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Τύπος ακινήτου Σύντομη περιγραφή ακινήτου υπό εκτίμηση (Χρήση, Ηλικία, Κατάσταση επιδιόρθωσης κτλ.) Εμβαδό Κλειστός χώρος Καλυμμένες Βεράντες Ακάλυπτες Βεράντες Υπόγειο (31)

32 7. ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Πολεοδομική άδεια (ΝΑΙ/ΟΧΙ) Άδεια οικοδόμησης (ΝΑΙ/ΟΧΙ) Αριθμός αναφοράς Αριθμός αναφοράς Ημερομηνία έκδοσης Ημερομηνία έκδοσης Ο τίτλος ιδιοκτησίας αντικατοπτρίζει την παρούσα χρήση (ΝΑΙ/ΟΧΙ) Παρούσα κατάσταση έκδοσης τίτλου ιδιοκτησίας (εάν υπάρχει) 8. ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) 9. ΕΚΤΙΜΗΣΗ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Μέθοδος εκτίμησης Ημερομηνία εκτίμησης Σχολιασμός και βάση εκτίμησης (με αναφορά σε συγκρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία και σχετική ανάλυση όπως παρουσιάζεται στο παράρτημα 2) 10. ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΞΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) Υπολογισμοί / Ανάλυση εκτίμησης Αγοραία Αξία (32)

33 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) (33)

34 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) [Υποβολή πίνακα με συγκρίσιμα στοιχεία (εγγεγραμμένες πράξεις στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας και αξία δήλωσης) και παρουσίαση ανάλυσης / προσαρμογών αξίας αυτών των τιμών ώστε να προκύψει η αξία ανά τετραγωνικό μέτρο που χρησιμοποιήθηκε ώστε να προκύψει η Αγοραία αξία του ακινήτου.] (34)

Οδηγός Συμπλήρωσης της Αίτησης για Ένταξη στο Σχέδιο Εστία

Οδηγός Συμπλήρωσης της Αίτησης για Ένταξη στο Σχέδιο Εστία Οδηγός Συμπλήρωσης της Αίτησης για Ένταξη στο Σχέδιο Εστία Ο Οδηγός δημιουργήθηκε με βάση τη δομή του Εντύπου της Αίτησης για Ένταξη στο Σχέδιο, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για την ορθή συμπλήρωσή

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 09 00 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Λεωφ. Αθαλάσσας, ος όροφος, 0 Στρόβολος, Τ.Θ. 98, 687 Λευκωσία, Κύπρος Τηλ: 7000, Φαξ:5, e-mail:koag@cytanet.com.cy, ιστοσελίδα: www.cldc.org.cy ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ημερομηνία παραλαβής Αίτησης:. Αρ. Πρωτοκόλλου:. Επαρχία:. ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Σημείωση: Προτού συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ)

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΗΣ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ) Αριθμός Αίτησης : Στοιχεία Αιτητή / Αιτήτριας Συζύγου Αιτητή / Αιτήτριας Όνομα Επώνυμο Όνομα Πατρός Ημερομηνία Γεννήσεως Τόπος Γεννήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Προσωπικών & Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ)

Κατάσταση Προσωπικών & Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Κατάσταση Προσωπικών & Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Μέρος 1 - Προσωπικά 2 στοιχεία ΑΙΤΗΤΗΣ 1 ΑΙΤΗΤΗΣ 2 ΑΙΤΗΤΗΣ 3 Επίθετο Όνομα Όνομα Πατρός Αρ. Ταυτότητας/Διαβατηρίου Ημερομηνία Γεννήσεως Επίπεδο Μόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 (Έντυπο Ε.Τ.9) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Φακ.:.. Αρ. Αιτ.:.... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Προσωπικών Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ)

Κατάσταση Προσωπικών Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Κατάσταση Προσωπικών Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Μέρος 1 - Προσωπικά 2 στοιχεία: ΑΙΤΗΤΗΣ 1 ΑΙΤΗΤΗΣ 2 ΑΙΤΗΤΗΣ 3 Επίθετο Όνομα Όνομα πατρός Αριθμός Ταυτότητας/Διαβατηρίου Ημερομηνία Γεννήσεως Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ Φ.Π.Α. ΓΙA ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ή ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Για επίσημη χρήση Η δήλωση αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την αίτηση, μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Συνολικά: Μόρια απόστασης Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2016 ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την αίτηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1 Ποιος δικαιούται να υποβάλει αίτηση για ΕΕΕ; πολίτης της Δημοκρατίας πολίτης της Ένωσης* υπήκοος τρίτης χώρας*, ο οποίος έχει καθεστώς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Προσωπικών Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ)

Κατάσταση Προσωπικών Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Κατάσταση Προσωπικών Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Μέρος 1 - Προσωπικά 2 στοιχεία: ΑΙΤΗΤΗΣ 1 ΑΙΤΗΤΗΣ 2 ΑΙΤΗΤΗΣ 3 Επίθετο Όνομα Όνομα πατρός Αριθμός Ταυτότητας/Διαβατηρίου Γεννήσεως Επίπεδο μόρφωσης Υπηκοότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες από το σχετικό ενημερωτικό έντυπο.

Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες από το σχετικό ενημερωτικό έντυπο. Αρ.Φακ.: (για υπηρεσιακή χρήση) (Έντυπο Κ.Φ.Μ.4) Σφραγίδα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017/2018 (ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο

Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο Ενιαίο Στεγαστικό Σχέδιο Για επίσηµη χρήση Κοινότητες µε πληθυσµό κάτω 500 κατοίκων Πράσινη Γραµµή Γραµµή αντιπαράθεσης Πολύτεκνοι Ευρωπαίος Πολίτης Επαναπατρισθείς Ανάπηροι Αίτηση για παραχώρηση δανείου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η Η ΤΟ ΕΠΙ ΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΑ

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η Η ΤΟ ΕΠΙ ΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΑ (για υπηρεσιακή χρήση) Αρ. Μητρώου:.. Αρ. Αίτησης Μ.Σ.. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Έντυπο ΕEE.5) Ηµ. Παραλαβής:. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016/2017

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016/2017 Αρ.Φακ.: (για υπηρεσιακή χρήση) (Έντυπο Κ.Φ.Μ.3) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Επίσημη Σφραγίδα ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016/2017 Προτού συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017/2018

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017/2018 Αρ.Φακ.: (για υπηρεσιακή χρήση) (Έντυπο Κ.Φ.Μ.4) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Επίσημη Σφραγίδα ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017/2018 Προτού συμπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 1.1 Στο Σχέδιο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν φυσικά πρόσωπα τα οποία: (α) έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο με υποθήκη την κύρια (μόνιμη) τους κατοικία

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [Συμπληρώστε κατάλληλα (με κεφαλαία γράμματα ή αριθμούς) τα ατομικά σας στοιχεία]

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [Συμπληρώστε κατάλληλα (με κεφαλαία γράμματα ή αριθμούς) τα ατομικά σας στοιχεία] ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Κλήμεντος 17-19, 4 ος όροφος,1061 Λευκωσία, Τ.Θ. 26765, 1641 Λευκωσία Τηλέφωνο: 22557200, Φαξ: 22875021 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή σε θέση πρώτου διορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Προδρόμου 1 & Χείλωνος 17, 1449 Λευκωσία, Τ.Θ. 25087, 1306 Λευκωσία Τηλέφωνο: 22 605670, 22605734 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για διορισμό στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έντυπο Αίτηση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Για επίσημη χρήση ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ή ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η αίτηση αυτή συμπληρώνεται από δικαιούχα πρόσωπα για την παραχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Προσωπικών & Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ)

Κατάσταση Προσωπικών & Οικονομικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Μέρος 1 - Προσωπικά 2 στοιχεία ΑΙΤΗΤΗΣ Επίθετο (όπως αναγράφεται στην ταυτότητα σας) Όνομα Όνομα Πατρός Αρ. Ταυτότητας/Διαβατηρίου Ημερομηνία Γέννησης Επίπεδο Μόρφωσης Υπηκοότητα Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254, 2048

Διαβάστε περισσότερα

Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες από το σχετικό ενημερωτικό έντυπο.

Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες από το σχετικό ενημερωτικό έντυπο. Αρ.Φακ.: (για υπηρεσιακή χρήση) (Έντυπο Κ.Φ.Μ.2) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015/2016 (ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7/11/ /11/ Επώνυμο: Όνομα:. 3. Αρ. πολιτικής ταυτότητας: Αρ. Φοιτ. Ταυτ. Πανεπιστημίου:...

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7/11/ /11/ Επώνυμο: Όνομα:. 3. Αρ. πολιτικής ταυτότητας: Αρ. Φοιτ. Ταυτ. Πανεπιστημίου:... Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2012 ΑΙΤΗΣΗ για ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση μοτοποδηλάτου Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2014 ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ (για υπηρεσιακή χρήση) Αρ. Μητρώου:.. Αρ. Αίτησης Μ.Σ.. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Έντυπο ΕEE.3) Ηµ. Παραλαβής:. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Κατοικίας: Ταχ. Κώδικας Πόλη/Χωριό Τηλ. Επικοινωνίας Κινητό Τηλέφωνο Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

Ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε υπηκόους τρίτων χωρών που επενδύουν στην Κύπρο

Ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε υπηκόους τρίτων χωρών που επενδύουν στην Κύπρο Ταχεία διαδικασία χορήγησης Άδειας Μετανάστευσης σε υπηκόους τρίτων χωρών που επενδύουν στην Κύπρο Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών - 7 Μαΐου 2013 www.bakertillyklitou.com Αναθεώρηση κριτηρίων που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2.2 Για επιβεβαίωση της απαραίτητης πιο πάνω προϋπόθεσης του σημείου (ii), οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν: Σελίδα 1 από 3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 2.2 Για επιβεβαίωση της απαραίτητης πιο πάνω προϋπόθεσης του σημείου (ii), οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν: Σελίδα 1 από 3 _ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 15Ο ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έντυπο Αίτηση ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Για επίσημη χρήση ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ή ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η αίτηση αυτή συμπληρώνεται από δικαιούχα πρόσωπα για την παραχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων µέτρων κρατικής φοιτητικής πρόνοιας

ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων µέτρων κρατικής φοιτητικής πρόνοιας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής:.. Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 - ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η Η ΗΜΟΣΙΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η Η ΗΜΟΣΙΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ (για υπηρεσιακή χρήση) Αρ. Μητρώου:.. Αρ. Αίτησης Μ.Σ.. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Έντυπο ΕEE.4) Ηµ. Παραλαβής:. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΑΠΟ ΘΕΜΑ : Αλλαγή τρόπου πληρωμής τόκων και κεφαλαίου όλων των κατόχων ΚΟΧΑ και Γραμματίων Δημοσίου ΗΜΕΡ. : ΑΡ. ΕΓΚ. :

ΠΡΟΣ : ΑΠΟ ΘΕΜΑ : Αλλαγή τρόπου πληρωμής τόκων και κεφαλαίου όλων των κατόχων ΚΟΧΑ και Γραμματίων Δημοσίου ΗΜΕΡ. : ΑΡ. ΕΓΚ. : ΠΡΟΣ : Μέλη και Θεματοφύλακες του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΑΠΟ : Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΘΕΜΑ : Αλλαγή τρόπου πληρωμής τόκων και κεφαλαίου όλων των κατόχων ΚΟΧΑ και Γραμματίων Δημοσίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2014 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση Κοινωνοικονοµικά µόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής: / /2010 ΑΙΤΗΣΗ για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/ ΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/ ΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριµνας Για Επίσηµη Χρήση ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Γραφείο Στέγασης Σαριπόλου 16 Αχιλλέως ΙΙ Τ.Θ. 50329, 3603 Λεµεσός Τηλ. 25002414, 25002426 Fax. 25002684 Ηλ. ιεύθυνση: housing@cut.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Η φοιτητική χορηγία παραχωρείται βάσει των προνοιών που ορίζονται στον περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα:... Επώνυμο:... (όπως αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας)

Όνομα:... Επώνυμο:... (όπως αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας) (Έντυπο Γ.Ε.Ρ.Η.Ε.Τ. 1) Αίτηση για Διορισμό ή Προαγωγή σε θέσεις Πρώτου Διορισμού ή Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΚΑΝ. 8)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ / ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείστε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις επεξηγηματικές σημειώσεις πριν συμπληρώσετε τη Δήλωση αυτή. Μέρος 1 Στοιχεία Φυσικού Προσώπου Φύλο: Άρρεν Θήλυ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα (1) Πατέρα / (2)

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Προσωπικών Οικονοµικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ)

Κατάσταση Προσωπικών Οικονοµικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Κατάσταση Προσωπικών Οικονοµικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Μέρος 1 - Προσωπικά 2 Επίθετο Ταυτότητας Γεννήσεως Οικογενειακή κατάσταση στοιχεία: ιεύθυνση κατοικίας Ταχ. Κώδικας ιεύθυνση αλληλογραφίας (αν διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ Ημερομηνία... Προς Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ Αναφέρομαι στην αίτησή μου με αριθμό φακέλου... (α.δ.τ. αιτητή...) και με την επιστολή μου αυτή,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Προσωπικών Οικονοµικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ)

Κατάσταση Προσωπικών Οικονοµικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Κατάσταση Προσωπικών Οικονοµικών Στοιχείων 1 (ΚΠΟΣ) Μέρος 1 - Προσωπικά στοιχεία: ΑΙΤΗΤΗΣ 1 ΑΙΤΗΤΗΣ 2 Επίθετο Ταυτότητας γεννήσεως Οικογενειακή κατάσταση 2 Σχέση µε Αιτητή 1 ιεύθυνση παρούσας κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΑΕΚ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΑΕΚ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΑΕΚ (Να συμπληρωθεί από τον αιτητή/την αιτήτρια ιδιόχειρα) ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ (ξεχωριστή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 1.1 Το Σχέδιο αφορά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. 1.2 Στο Σχέδιο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όσοι έχουν λάβει στεγαστικό δάνειο με υποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

1. Θέση για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.. (Ξεχωριστός Τύπος θα πρέπει να συμπληρώνεται για κάθε θέση για την οποία υποβάλλεται αίτηση)..

1. Θέση για την οποία υποβάλλεται η αίτηση.. (Ξεχωριστός Τύπος θα πρέπει να συμπληρώνεται για κάθε θέση για την οποία υποβάλλεται αίτηση).. ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΤΣΙΩΝ (Να συμπληρωθεί από τον αιτητή / την αιτήτρια ιδιόχειρα) 1. Θέση για την οποία υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΟΝ. ΠΑΡ.: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΗΜΕΡ. ΠΑΡ.: ΑΡ. ΚΑΤ.: ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Ανέργου από Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόλησης. Αντίγραφο Πτυχίου ή διπλώματος πανεπιστημίου

Πιστοποιητικό Ανέργου από Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόλησης. Αντίγραφο Πτυχίου ή διπλώματος πανεπιστημίου Έργο Παροχής Ευκαιριών σε Νέους αποφοίτους των Κλάδων Αρχιτεκτονικής και Πολιτικής Μηχανικής, μέχρι 29 ετών, που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης για πραγματοποίηση της απαιτούμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ - ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ - ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Αριθμός Αίτησης:. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ) (Να συμπληρωθεί από τον αιτητή/την αιτήτρια ιδιοχείρως) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ - ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Όνομα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ (Να συμπληρωθεί από τον αιτητή/την αιτήτρια) (Τύπος Κ.Φ. 1/2) 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Έντυπο Φ.Χ.9) Αρ. Φακ:... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 04/05 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδός:... Αρ.:... Τ.Κ... Πόλη/Χωριό:... Επαρχία: Στοιχεία Επικοινωνίας αιτητή: Τηλέφωνο (σταθερό)... (κινητό)...

Οδός:... Αρ.:... Τ.Κ... Πόλη/Χωριό:... Επαρχία: Στοιχεία Επικοινωνίας αιτητή: Τηλέφωνο (σταθερό)... (κινητό)... Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: ΑΙΤΗΣΗ για Υποτροφίες Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Τα παρακάτω στοιχεία είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ.

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ (ΚΕΦ. Α Ν.4161/2013-ΦΕΚ 143 Α / 14.6.2013) Ονοματεπώνυμο: Όνομα πατρός: Όνομα μητρός: Διεύθυνση (οδός, αριθμός, Τ.Κ., δήμος, πόλη): Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.: Επάγγελμα:

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4523, 16.7.2015 Ν. 118(Ι)/2015 118(I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2014 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ Η ΙΔΙΩΤΗ ΦΥΛΑΚΑ Ν. 125(Ι)/07 και Ν. 54(Ι)/2009 - άρθρο 6(1)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ Η ΙΔΙΩΤΗ ΦΥΛΑΚΑ Ν. 125(Ι)/07 και Ν. 54(Ι)/2009 - άρθρο 6(1) (Έντυπο Αστ.361) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Αρ. Αίτησης:. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ Η ΙΔΙΩΤΗ ΦΥΛΑΚΑ Ν. 125(Ι)/07 και Ν. 54(Ι)/2009 - άρθρο 6(1) Αν οποιαδήποτε στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή σε θέσεις πρώτου διορισμού ή πρώτου διορισμού και προαγωγής στο ΕΤΕΚ. Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός (Λογιστηρίου)

Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή σε θέσεις πρώτου διορισμού ή πρώτου διορισμού και προαγωγής στο ΕΤΕΚ. Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός (Λογιστηρίου) Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή σε θέσεις πρώτου διορισμού ή πρώτου διορισμού και προαγωγής στο ΕΤΕΚ (Να συμπληρωθεί από τον αιτητή/την αιτήτρια ιδιόχειρα) 1. Θέση για την οποία υποβάλλεται η αίτηση: (επιλέξετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»]

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Κτίριο Έλληνα, Λεωφόρος

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας 1. Το Σχέδιο Ο Κεντρικός Φορέας Ισότιμης Κατανομής Βαρών εφαρμόζει το Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχομένης ή Απροσπέλαστης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο 4)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο 4) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο ) Ο ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ) ΝΟΜΟΣ Δ Η Λ Ω Σ Η Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Κ Ω Ν Σ Τ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 31 Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λ/σού, 4 ος όροφος 3036 Λεμεσός Τ.Θ. 50329,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. (Άρθρο 4)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ. (Άρθρο 4) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (Άρθρο ) Ο ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ) Δ Η Λ Ω Σ Η Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Κ Ω Ν Σ Τ Ο Ι Χ Ε Ι Ω Ν ΜΕΡΟΣ Α ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - Προγραμματική Περίοδος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - Προγραμματική Περίοδος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β.6 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Αρ. Φακ. Ημερομηνία:... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - Προγραμματική Περίοδος 2014-2020 «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20.. κατά το άρθρο 2 του Ν. 3213/2003 (ΦΕΚ 309/Α/31-12-2003)

ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20.. κατά το άρθρο 2 του Ν. 3213/2003 (ΦΕΚ 309/Α/31-12-2003) ΚΑΤΑΘΕΣΗ.... Αριθμ. Πρωτοκόλλου... ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ... Αριθμ. Μητρώου... Ημερομηνία:... 20. ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20.. κατά το άρθρο 2 του Ν. 3213/2003 (ΦΕΚ 309/Α/31-12-2003) Παραλήπτης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Έντυπα πιστοποιητικών τα οποία συμπληρώνονται όπως περιγράφεται στις οδηγίες στο Μέρος IV

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Έντυπα πιστοποιητικών τα οποία συμπληρώνονται όπως περιγράφεται στις οδηγίες στο Μέρος IV ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ανδροκλέους 9, 2 ος όροφος Γρ. 204, 1060 Λευκωσία Τηλ. 22206306 ΦΑΞ. 22206360, 22206370 Τ.Θ. 20595, 1660, Λευκωσία www.contractorscouncil.org.cy

Διαβάστε περισσότερα

Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος: Τίτλος Προγράμματος: Συνολικό κόστος προγράμματος:

Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος: Τίτλος Προγράμματος: Συνολικό κόστος προγράμματος: ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος:.

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Υπεύθυνου Φυσικού Προσώπου σε Αδειούχο Υποστατικό

Δήλωση Υπεύθυνου Φυσικού Προσώπου σε Αδειούχο Υποστατικό Ε.Α.Σ. 4 Δήλωση Υπεύθυνου Φυσικού Προσώπου σε Αδειούχο Υποστατικό Βάσει του άρθρου 36(2) του περί Στοιχημάτων Νόμου του 2012 106 (Ι)/2012 Υπεύθυνη Δήλωση εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου/ εκπροσώπου της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ Α.Π.Ε. ΚΑΙ ΕΞ.Ε. ΣΧΕΔΙΟ «ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ Α.Π.Ε. ΚΑΙ ΕΞ.Ε. ΣΧΕΔΙΟ «ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ Αρ. Φακέλου: 13.32.31.8.1.Φ /14 Ημερομηνία Υποβολής Αίτησης:.. /.. /2014 Υπογραφή Εξουσιοδοτημένου Παραλήπτη.. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ Α.Π.Ε. ΚΑΙ ΕΞ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Κατάθεση : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Ταχυδρομικώς : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Παραλήπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΚΠΟΣ)* Μέρος A: Στοιχεία Δανειολήπτη & Περίληψη Οικονομικών Στοιχείων

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΚΠΟΣ)* Μέρος A: Στοιχεία Δανειολήπτη & Περίληψη Οικονομικών Στοιχείων ΜΕΡΟΣ III ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΚΠΟΣ)* Μέρος A: Στοιχεία Δανειολήπτη & Περίληψη Οικονομικών Στοιχείων Στοιχεία Δανειολήπτη Δανειολήπτης 1 Δανειολήπτης 2 Σύνολο A1 Ονοματεπώνυμο A2(α)

Διαβάστε περισσότερα

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Παραλήπτης της

Διαβάστε περισσότερα

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»]

ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] ΈΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ [Η «ΤΡΑΠΕΖΑ»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Υπηρεσία Εκτιμήσεων και Ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ/ΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟ Αρχική έκδοση Πιστοποιητικού/ών Για το έτος: 2019 (σημειώστε όπου εφαρμόζεται) η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική) Έχω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Α/Α ΑΙΤΗΣΗΣ.. ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ... (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο διαβάστε τους Κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών του Δήμου Κ. Πολεμιδιών) 1. Επώνυμο αιτητή

Διαβάστε περισσότερα

% Ποσό Φόρου 0-19.500 0 ------ 19.500 ------ 19.501-28.000 20 1.700 28.000 1.700 28.001-36.300 25 2.075 36.300 3.775

% Ποσό Φόρου 0-19.500 0 ------ 19.500 ------ 19.501-28.000 20 1.700 28.000 1.700 28.001-36.300 25 2.075 36.300 3.775 Φορολογικοί Συντελεστές Φυσικών Προσώπων Φορολογητέο εισόδημα % Ποσό Φόρου Συνολικό Eισόδημα Συνολικός Φόρος 0-19.500 0 ------ 19.500 ------ 19.501-28.000 20 1.700 28.000 1.700 28.001-36.300 25 2.075 36.300

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙ Α ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙ Α ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙ Α ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Συμπληρώνεται τον/την αιτητή/ αιτήτρια ιδιόχειρα Θέση για την οποία υποβάλλεται η αίτηση... Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑΣΤΟΙΧΕΙΑ (Να συμπληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙ ΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙ ΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 (Έντυπο Ε.Τ.9B) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Φακ.:.. Αρ. Αιτ.:.... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙ ΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 0 Προτού συµπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΑΤΑΣΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ: 2310 995132 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΟΜΑ 1000

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254, 2048

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ. Σχέδιο Επιχορήγησης Εργοληπτικών Επιχειρήσεων για την Αναβάθμιση του Εξοπλισμού τους. για το έτος 2006

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ. Σχέδιο Επιχορήγησης Εργοληπτικών Επιχειρήσεων για την Αναβάθμιση του Εξοπλισμού τους. για το έτος 2006 α.α. 13.14.05 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Αρ. Αίτησης: Ημερ. Υποβολής:.. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ Σχέδιο Επιχορήγησης Εργοληπτικών Επιχειρήσεων για την Αναβάθμιση του Εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

% Ποσό Φόρου Συνολικό Εισόδημα 0-10.000 0 ------ 10.000 ------

% Ποσό Φόρου Συνολικό Εισόδημα 0-10.000 0 ------ 10.000 ------ Φορολογικοί Συντελεστές Φυσικών Προσώπων Φορολογητέο εισόδημα % Ποσό Φόρου Συνολικό Εισόδημα Συνολικός Φόρος 0-10.000 0 ------ 10.000 ------ 10.001-15.000 20 1.000 15.000 1.000 15.001-20.000 25 1.250 20.000

Διαβάστε περισσότερα