markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας"

Transcript

1 σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σκίαση εκεί που τη χρειάζεστε. Δροσερή, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έξυπνοι μηχανισμοί. Χρώματα για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε το μοντέλο που επιθυμείτε. Απολαύστε το καλοκαίρι με στυλ και συστήματα σκίασης markilux.

2 /// made in germany markilux Προϊόντα Εμπειρία και γνώση από το παρελθόν - Ιδέες και δημιουργικότητα για το μέλλον Design Τα προϊόντα markilux ξεχωρίζουν για τον διαχρονικό τους σχεδιασμό. Το μοντέρνο και το κλασσικό συνδυάζονται και δημιουργούν ιδανικές κατασκευές για την οικία σας. Γνωστοί σχεδιαστές δημιουργούν αισθητική σε υφάσματα και στα μηχανικά μέρη των προϊόντων μας. Καινοτομία Στα συστήματα σκίασης markilux τίποτα δε έχει γίνει τυχαία. Σε κάθε μοντέλο συστήματος θα βρείτε τεχνικές καινοτομίες, οι οποίες καλύπτουν και διαφορετικές ανάγκες. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε σήμερα τις ανάγκες του αύριο. Δυναμική Η εξέλιξη των προϊόντων της markilux είναι δυναμική. Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας για πάρα πολλά χρόνια. Πολλές από τις ιδέες μετατροπών μπορούν να εφαρμοστούν σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα συστημάτων. Έτσι η διάρκεια ζωής τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

3 3 Header σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή Λειτουργία Η τεχνολογία markilux είναι δοκιμασμένη ώστε να διαρκέσει μια μικρή αιωνιότητα. Τα υλικά υψηλότατων προδιαγραφών εξασφαλίζουν την μακροχρόνια λειτουργία των συστημάτων χωρίς προβλήματα. Ασφάλεια Τα αυστηρά πρότυπα και τα πιστοποιητικά ανεξαρτήτων ινστιτούτων ελέγχου αποδεικνύουν την δέσμευσή μας για ποιότητα. Η markilux παράγει μοναδικά, ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης, χάρη στην παραγωγή υφασμάτων αλλά και την κατασκευή των σκελετών, τα οποία καλύπτουν κάθε επιθυμία. Service Η εταιρία markilux είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της. Στην περιοχή σας θα βρείτε εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν για την αγορά αλλά και την τοποθέτηση ενός συστήματος σκίασης. Η markilux υποστηρίζει τους συνεργάτες της προσφέροντας εκπαιδεύσεις και μεταφέροντας τη τεχνοτροπία. Περιεχόμενα markilux Συμβάλλει στην προστασία του κλίματος Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας markilux 780/ markilux markilux markilux 8000 τοξοειδής markilux RS markilux Πτυσσόμενο σύστημα markilux Baldachin Πρόσθετος και ειδικός εξοπλισμός markilux markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σύνοψη χρωμάτων σκελετού και διαστάσεων Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

4 Header 4 markilux Συμβάλλει στην προστασία του κλίματος

5 5 Προστασία του κλίματος Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω συστημάτων σκίασης // Τα συστήματα σκίασης markilux μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του κλίματος Αποδοτική τεχνολογία θέρμανσης, καλή θερμομόνωση, σύγχρονες λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας ακόμα και οι ιδιωτικές οικίες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών ρύπων. Ένας τομέας, ο οποίος στο πλαίσιο της εξοικονόμησης και προστασίας του κλίματος συχνά παραμελείται, είναι αυτός της σκίασης και ηλιοπροστασίας. Εδώ υπάρχει ακριβώς η ευκαιρία με μία συγκριτικά χαμηλού κόστους επένδυση να αποφεύγονται μεγάλες ποσότητες εκπομπής CO2. Το μεγάλο πλεονέκτημα των συστημάτων προστασίας από τον ήλιο είναι η ευελιξία τους. Μπορούν να χρησιμοποιούνται αναλόγως της ώρας, της ημέρας ή της εποχής του χρόνου με τέτοιον τρόπο, ώστε να επηρεάζεται θετικά το συνολικό ενεργειακό ισοζύγιο κάθε κτηρίου. κλείνουν, ώστε η ενέργεια του χειμερινού ήλιου να υποστηρίζει τη θέρμανση του κτηρίου. Τη νύχτα, κυρίως στον συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, σχηματίζονται πρακτικοί θύλακες αέρα, οι οποίοι παρεμποδίζουν τις απώλειες θερμότητας προς τα έξω. Οι ενεργειακές ανάγκες για θέρμανση μίας οικίας μπορούν να μειωθούν έτσι έως και δέκα τοις εκατό. Πρόσφατη μελέτη του ευρωπαϊκού οργανισμού σκίασης European Solar Shading Organization (ES-SO), αποδίδει στην παραπάνω χρήση των συστημάτων σκίασης τεράστιο δυναμικό προστασίας του κλίματος: 111 εκατομύρια τόνοι CO2 μπορούν να εξοικονομηθούν συνολικά ανά έτος σε όλη την Ευρώπη, μόνο από τη σωστή εφαρμογή συστημάτων σκίασης. Από αυτά, 80 εκατομύρια τόνοι εξοικονομούνται από τη μείωση της ενεργειακής ανάγκης για ψύξη και 31 εκ. τόνοι από την περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση. Έτσι το καλοκαίρι, η σκίαση παραθύρων και γυάλινων προσόψεων βοηθά στην αραιότερη ενεργοποίηση των κλιματιστικών. Στην κρύα περίοδο του έτους τα εξωτερικά συστήματα σκίασης πρέπει να markilux

6 Header 6 markilux Συστήματα σκίασης για αίθρια και πέργκολες

7 7 Συστήματα σκίασης για αίθρια και πέργκολες Ένας χώρος με φως όλο το χρόνο είναι ίσως και η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού. Σε ένα κλασσικό αίθριο, σε μια βεράντα με υαλοϋπόστεγο, σε μια πέργκολα ή μια λότζια: Τα συστήματα σκίασης αιθρίου και πέργκολας markilux ρυθμίζουν την ηλιοφάνεια. Φωτίζουν το χειμώνα και δροσίζουν το καλοκαίρι σας. Εφαρμόζονται σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε μικρές ή μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και κλασσικές ή γωνιώδεις οροφές. Η πολλαπλότητα εφαρμογών και η κορυφαία ποιότητα, που προσφέρει η markilux, αναδεικνύονται και σε αυτόν τον τομέα. markilux

8 Header 8 markilux 780/880 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 χάρη στο σύστημα τεντώματος με ιμάντες Vario (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6)

9 9 markilux 780/880 markilux // Ασυνήθιστα μικρών διαστάσεων, αλλά αποδοτικά συστήματα σκίασης. Για εξωτερική ή εσωτερική εφαρμογή σε μικρές γυάλινες επιφάνειες Σχεδιασμός και τεχνική Είναι εκεί όταν το χρειάζεστε, ενώ επανέρχεται διακριτικά μέσα στην κασέτα, όταν θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο. Τετράγωνο ή στρογγυλό - εσείς επιλέγετε. Η μικρών διαστάσεων, καλαίσθητη κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο έχει ηλεκτροστατική βαφή, και σε θέση σύμπτυξης το ύφασμα προστατεύεται ιδανικά από τις καιρικές συνθήκες περιμετρικά από την κλειστή κασέτα. Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών αλουμινίου. Ένα ειδικό σύστημα ιμάντων τεντώματος Vario εξασφαλίζει ιδανικό τέντωμα του υφάσματος όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη προέκταση. Η markilux 780/880 ανήκει στην κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (ένταση ανέμου 6). Επιλογή υφάσματος Δυνατότητα εφαρμογής ακρυλικών, sunsilk snc ή ακόμα και των ειδικών υφασμάτων transolair, τα οποία ενώ σκιάζουν, επιτρέπουν ταυτόχρονα την οπτική προς τα έξω. Διαστάσεις Το μέγιστο πλάτος είναι 400 εκ. σε μέγιστη προβολή 250 εκ. Σε μέγιστη προβολή 400 εκ. είναι εφικτό μέγιστο πλάτος 325 εκ. Μηχανισμός κίνησης Εργοστασιακά, το σύστημα σκίασης είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό χειροκίνησης. Ηλεκτρικό μοτέρ ή ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο markilux διατίθεται ως ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός. Μεγαλύτερα συστήματα διαθέτουν έναν πρόσθετο σωλήνα στήριξης του υφάσματος, ο οποίος περιορίζει το κρέμασμα του υφάσματος. Όλα τα κατασκευαστικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ δεν απαιτούν συχνή συντήρηση. Πλαϊνή όψη, markilux 780 Σωλήνας υποστήριξης υφάσματος σε μεγαλύτερα συστήματα Πλαϊνή όψη, markilux 880 Το ύφασμα, αναδιπλωμένο και προστατευμένο μέσα στην κασέτα Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

10 Header 10 markilux 889

11 11 markilux 889 markilux 889 // Με το κομψό σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοεπιφάνεια επιτυγχάνετε το ιδανικό υπόστεγο της βεράντας σας. Σχεδιασμός και τεχνική Η ιδανική σκίαση για το υπόστεγο της βεράντας σας. Μία γυάλινη οροφή ωστόσο από μόνη της δεν προσφέρει προστασία από την άμεση ακτινοβολία του ήλιου. Με το σύστημα markilux 889 μπορεί κανείς να δημιουργήσει από τον υποστεγαζόμενο χώρο μια πολύ όμορφη και καλαίσθητη γωνιά, ιδανική για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. προκύψει ένα κρέμασμα του υφάσματος σε ενδιάμεσες θέσεις. Ελάχιστα ορατά σύρματα σύσφιγξης ανοξείδωτου χάλυβα περιορίζουν το κρέμασμα του υφάσματος. Όλα τα κατασκευαστικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ δεν απαιτούν συχνή συντήρηση. Μηχανισμός κίνησης Εργοστασιακά το σύστημα σκίασης είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό χειροκίνησης. Το ηλεκτρικό μοτέρ με αυτόματο τερματισμό λειτουργίας ή εναλλακτικά το ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο διατίθενται ως ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός. Η markilux 889 σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύπτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό, ενώ επιστρέφει γρήγορα και διακριτικά στην κασέτα, σε περίπτωση που επιθυμείτε τη θαλπωρή του ήλιου. Η όμορφη, στρογγυλή κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο έχει ηλεκτροστατική βαφή και σε θέση σύμπτυξης το ύφασμα του συστήματος σκίασης προστατεύεται ιδανικά από τις καιρικές συνθήκες μέσα στην περιμετρικά κλειστή κασέτα. Επιλογή υφάσματος Δυνατότητα εφαρμογής ακρυλικών, sunsilk snc ή ακόμα και των ειδικών υφασμάτων transolair, τα οποία ενώ σκιάζουν, επιτρέπουν ταυτόχρονα την οπτική προς τα έξω. Διαστάσεις Το μέγιστο πλάτος είναι 600 εκ. σε προβολή 450 εκ. Σε μέγιστη προβολή 600 εκ. το μέγιστο εφικτό πλάτος είναι 325 εκ. Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών αλουμινίου. Ένα ιδανικό σύστημα τεντώματος ιμάντων Vario εξασφαλίζει ένα ιδανικό τέντωμα του υφάσματος όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη προέκταση. Εξαιτίας της κατασκευής ενδέχεται να Η πατενταρισμένη στερέωση με κλιπ για τους πλευρικούς οδηγούς και τις βάσεις των οδηγών διευκολύνει τη συναρμολόγηση. Ύψος μόνο 130 χιλ.: Η κομψή και συμπαγών διαστάσεων κασέτα της markilux 889. Κομψοί, λεπτοί οδηγοί 36 χιλ. και σταθερό προφίλ αντίβαρου προβολής 70 χιλ. Ανάλογα με τις διαστάσεις, έως 2 ελάχιστα ορατά σύρματα σύσφιγξης από ανοξείδωτο χάλυβα εμποδίζουν το κρέμασμα του υφάσματος. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

12 Header 12 markilux 8000 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6)

13 13 markilux 8000 markilux 8000 // Το σύστημα σκίασης με την αξεπέραστη τεχνολογία για μεγάλες επιφάνειες. Σχεδιασμός και τεχνική Μία κομψή, ιδιαίτερα ανθεκτική κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο προστατεύει το ύφασμα σε θέση σύμπτυξης από τις καιρικές επιδράσεις. H markilux 8000 διατίθεται έως περ. 36 τ.μ. ως μεμονωμένο σύστημα. Τα συστήματα πλάτους πάνω από 650 τ.μ. συνδέονται, αλλά έχουν μόνο έναν μεσαίο οδηγό για εύκολη, εξατομικευμένη στερέωση. Είναι δυνατή η σύνδεση έως και τριών συστημάτων σκίασης. Επιλογή υφάσματος Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακρυλικά ή sunsilk snc υφάσματα για τα συστήματα σκίασης markilux. Η markilux προτείνει ως καταλληλότερο, το διαμπερές στο φως και διαπερατό στον αέρα, διάτρητο υφάσμα Perfotex. Διαστάσεις: Το μέγιστο πλάτος ενός μεμονωμένου συστήματος είναι 650 εκ. σε μέγιστη προβολή 500 εκ. Σε μέγιστη προβολή 700 εκ. είναι εφικτό ένα μέγιστο πλάτος 500 εκ. Οι οδηγοί μπορούν να προεξέχουν έως και 100 εκ. πάνω από την μπροστινή ακμή της επιφάνειας στήριξης. Μηχανισμός κίνησης και μηχανικά μέρη Το ηλεκτρικό μοτέρ διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Εάν υπάρχουν περισσότερες τέντες θα χρειαστούν ενδεχομένως περισσότερα, ξεχωριστά ελεγχόμενα μοτέρ (βλ. πίνακα). Αριθμός πεδίων Αριθμός μοτέρ 2 1* 2 2* 3 2* * ανεξάρτητου ελέγχου Βελτιωμένα αμορτισέρ πεπιεσμένου αερίου επιτυγχάνουν ένα ιδιαίτερα τεντωμένο ύφασμα, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό προφίλ αντίβαρου προβολής ελαχιστοποιεί το κρέμασμα του υφάσματος και του ιδίου. Ιδιαιτερότητες: Εξαιτίας του ίδιου βάρους του υφάσματος υπάρχει πιθανότητα να κρέμεται όταν είναι υγρό. Για αυτόν τον λόγο, τα μεγαλύτερα συστήματα διαθέτουν έναν σωλήνα υποστήριξης υφάσματος. Όταν υπάρχει επίπεδη κλίση του συστήματος σκίασης συνιστάται εξίσου ένας σωλήνας υποστήριξης υφάσματος. Κομψή κασέτα από κάθε οπτική γωνία Standard τοποθέτηση πάνω σε πλαίσιο Βάση τοίχου με περιστρεφόμενη άρθρωση και προφίλ σύνδεσης τοίχου (προαιρετικά) Υπερυψωμένη τοποθέτηση με κινούμενες βάσεις στήριξης Συνδεδεμένο σύστημα με μεσαίο οδηγό Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

14 Header 14 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6) markilux 8000 τοξοειδής // Η markilux που σχηματίζει καμπύλη. Σχεδιασμός και τεχνική Από ένα μικρό λύγισμα μέχρι μια πλήρη κάθετη κλίση, ό,τι επιθυμείτε από το σύστημα σκίασης για τον χώρο σας είναι εφικτό. Αυτό το σύστημα markilux προσφέρει όλα τα στοιχεία που κάνουν τη markilux 8000 να ξεχωρίζει. Επιπλέον, το ύφασμα οδηγείται μέσω σωληνών καθοδήγησης υφάσματος στην καμπύλη: Γωνία κλίσης Σωλήνες καθοδήγησης υφάσματος έως έως έως 85 3 Σωλήνες καθοδήγησης υφάσματος στην περιοχή καμπύλης Τοξοειδές σύστημα για λύγισμα αναλόγως της θέσης του ήλιου Σωλήνας υποστήριξης υφάσματος Πατενταρισμένη στερέωση με κλιπ markilux 8000 τοξοειδής Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

15 15 markilux 8000 avec Header arc markilux RS-8000 // Σταθερή υποδομή για σκίαση μεγάλων επιφανειών. Αυτό το σύστημα εδράζεται σε σταθερά στηρίγματα και στερεώνεται μονόπλευρα στον τοίχο. Υλικό: Το σύστημα πλαισίου από προφίλ αλουμινίου έχει ηλεκτροστατική βαφή. Ως ειδικός εξοπλισμός (έναντι πρόσθετης χρέωσης) τοποθετούνται και προφίλ κάλυψης. Διαστάσεις Ο σκελετός markilux RS-8000 μπορεί να δεχθεί έως και 3 συστήματα markilux Εδώ είναι εφικτή μία προβολή έως 700 εκ. Σχεδιασμός και τεχνική: Το RS-8000 είναι το πρακτικό, ασφαλές και σταθερό σύστημα πλαισίου για την τοποθέτηση του συστήματος σκίασης markilux 8000 και χωρίς πέργκολα ή αίθριο, όπου πρέπει να σκιαστούν μεγάλες επιφάνειες. Όλα τα προφίλ και τα τμήματα σύνδεσης περιέχονται στο σύνολο δομικής μονάδας και μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα. Στερέωση σε τοίχο κλίση 0-30 Σημείο σύνδεσης με προφίλ κάλυψης Πόδι με προφίλ βάσης Προφίλ κάλυψης και στοιχείο σύνδεσης markilux RS-8000 Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

16 Header 16 markilux 8500

17 17 markilux 8500 markilux 8500 // Το σύστημα σκίασης με μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς για κεκλιμένες οροφές Σχεδιασμός και τεχνική: Όταν η επιφάνεια στήριξης/σκίασης δεν έχει κλασικό σχήμα - το σύστημα markilux 8500 με τους μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς προσφέρει σκιά και σε κεκλιμένες στο πλάι επιφάνειες οροφών. Κατά κανόνα, η markilux 8500 προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με τη markilux Οι μετατοπισμένοι προς τα μέσα οδηγοί διευκολύνουν επιπλέον τη γρήγορη, απροβλημάτιστη συναρμολόγηση σε κεκλιμένες στο πλάι επιφάνειες οροφών. Διαστάσεις Ένα μεμονωμένο σύστημα προσφέρει σκιά σε επιφάνεια το πολύ 25 τ.μ. Το μέγιστο πλάτος είναι 650 εκ. σε μέγιστη προβολή 400 εκ. Σε προβολή 500 εκ. είναι εφικτό ένα μέγιστο πλάτος 500 εκ. Η μετατοπισμένη προς τα μέσα διάσταση οδηγών μπορεί να είναι το πολύ 120 εκ. ανά πλευρά και η προεξοχή οδηγών προς τα εμπρός το πολύ 100 εκ. Το σύστημα σκίασης με μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς προβλέπεται για επιφάνειες, κεκλιμένες στο πλάι (σχήμα οροφής που διαφέρει από το κλασικό σχήμα οροφής). Κομψό σχήμα κασέτας Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

18 Header 18 markilux Baldachin

19 19 markilux Baldachin markilux Baldachin // Λειτουργική ευκολία και οικεία ατμόσφαιρα από ένα σύστημα εσωτερικής σκίασης. Σχεδιασμός και τεχνική: Εφόσον τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο, με αυτό το σύστημα δημιουργείτε μία εντελώς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Το σύστημα Baldachin αποτελεί εγγύηση για ευχάριστη σκιά το καλοκαίρι, διατηρώντας τη θερμότητα στη διάρκεια του χειμώνα. Πρακτικές ντίζες (βλ. πίνακα) δεν εξασφαλίζουν απλά την ασφαλή στερέωση της Baldachin αλλά της προσδίδουν και ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. Επιλογή υφάσματος Τα ειδικά υφάσματα Baldachin είναι ανθεκτικά στο φως και αντιστατικά, αφήνουν τον αέρα να διαπεράσει, πλένονται στους 40, είναι σταθερά και κυρίως μόνιμα δύσφλεκτα σύμφωνα με την πιστοποίηση DIN 4102 B 1. Διαστάσεις Η markilux Baldachin μπορεί να προσφέρει σκιά σε επιφάνειες έως 23 τ.μ. Το μέγιστο πλάτος είναι 500 εκ. σε μέγιστο άνοιγμα 470 εκ. Το μέγιστο άνοιγμα είναι 610 εκ. σε μέγιστο πλάτος 350 εκ. Μηχανισμός κίνησης Η markilux Baldachin διατίθεται κατ' επιλογή με χειροκίνητη λειτουργία (μηχανισμός με κορδόνι) ή με μοτέρ (έναντι πρόσθετης χρέωσης). Για πλάτος πάνω από 400 εκ. είναι εφικτή μόνο ηλεκτροκίνηση. Η άριστη λειτουργία του μηχανισμού με κορδόνι είναι εξασφαλισμένη για μέγιστη γωνία κλίσης 20, του μηχανισμού κίνησης με μοτέρ μόνο για γωνία κλίσης 0. Ντίζες markilux Baldachin: markilux Baldachin σε κλειστή θέση: Κίνηση με μηχανισμό κορδονιού ή μοτέρ Μηχανισμός κίνησης μόνο με μοτέρ Άνοιγμα έως 234 εκ. Βάθος αναδιπλωμένου υφάσματος περ. 18 εκ. Πλάτος εκ. 100* Ντίζες έως 422 εκ. έως 610 εκ. περ. 26 εκ. περ. 38 εκ. * Εναλλακτικά του κορδονιού, δυνατότητα χειρισμού με ράβδο έλξης*. Φυσικά διατίθενται και ενδιάμεσες διαστάσεις πλάτους και ανοίγματος. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

20 Header 20 markilux Πρόσθετος και ειδικός εξοπλισμός

21 Header Τα σημαντικότερα στοιχεία γύρω από τη λειτουργία και την τεχνολογία Ένα σύστημα markilux μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε // Ανακαλύψτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Εσείς επιλέγετε: Αισθητήρες ηλίου και αέρα / Αισθητήρας ηλίου Sunis Το έξυπνο αυτόματο σύστημα καιρικών συνθηκών: Εσείς απλά χαλαρώστε - το σύστημα markilux αντιδρά σε κάθε αλλαγή του καιρού. Το αυτόματο σύστημα αισθητήρων του αισθητήρα ηλίου και ανέμου φροντίζει ώστε η markilux να ανοίγει αυτόματα όταν υπάρχει ήλιος και να κλείνει πάλι αυτόματα όταν επικρατούν ισχυροί άνεμοι. Ο αισθητήρας ηλίου Sunis δίνει την εντολή του ανοίγματος και κλεισίματος σε συστήματα σκίασης με ασύρματο μοτέρ χωρίς καθόλου καλωδίωση με το δίκτυο ρεύματος. Η τροφοδοσία τάσης του αισθητήρα διασφαλίζεται με ενσωματωμένες ηλιακές κυψέλες. Ένα πρακτικό βοήθημα για την προστασία των εσωτερικών χώρων από τη θερμότητα. Ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο Με το άνετο ασύρματο μοτέρ η markilux λειτουργεί με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Το ιδανικό του συμπλήρωμα είναι ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο markilux με τον καλαίσθητο και πρακτικό χειροπομπό markilux. Υφάσματα ενωμένα μεταξύ τους με επικόλληση Μία υψηλής συμπίεσης κόλληση επιφανειών των λωρίδων του υφάσματος σε μέθοδο κόλλησης με υπερήχους αποτελεί εγγύηση για βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τις συμβατικές ραφές (τα υφάσματα Perfotex και Baldachin ράβονται για τεχνικούς λόγους). Toiles de store markilux sunsilk snc Μια ασύγκριτη εμπειρία: Τα υφάσματα sunsilk snc, χάρη στην ασυνήθιστη φωτεινότητα των χρωμάτων τους, αφήνουν να διαχυθεί φως στη βεράντα σας και στους διπλανούς χώρους της κατοικίας ενώ προσδίδουν σκίαση με ευχάριστη φωτεινότητα. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί επίτευγμα μακροχρόνιων ερευνών. Ακόμα και τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα εγγυώνται υψηλή προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας. Μέχρι τώρα αυτή την ιδιότητα είχαν μόνο τα παραδοσιακά ακρυλικά υφάσματα. Τα sunsilk snc υφάσματα είναι πιο λεπτά σε πάχος, πιο λεία και πιο ελαφρά από τα ακρυλικά. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι ισοδύναμα από κάθε άποψη, συχνά ανώτερα. sunsilk snc, το καινοτόμο ύφασμα σκίασης με εφέ αυτοκαθαρισμού με τη βοήθεια της βροχής (απαραίτητη κλίση του συστήματος τουλάχιστον 14, για την απορροή του νερού). Ο υψηλής ποιότητας και απόδοσης καθαρισμός διασφαλίζει τη φωτεινότητα των χρωμάτων σε όλη τη διάρκεια του έτους. 200 πολύχρωμα σχέδια υφασμάτων Ακρυλικό ύφασμα ή sunsilk snc - ποιο απ' τα δύο δεν έχει σημασία: Η επιλογή είναι δική σας. Όλη η κολεξιόν markilux βρίσκεται σε εξειδικευμένα καταστήματα στη διάθεσή σας. Ασφάλεια Για να μπορείτε να απολαμβάνετε ανέμελοι τη σκιά μιας markilux, τα συστήματα σκίασής μας έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα DIN EN για ένταση ανέμου 5 (ανάλογα με το μοντέλο και τις διαστάσεις και για την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3, η οποία αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6). Το σήμα έγκρισης CE επιβεβαιώνει την ποιότητα και την ύψιστη ασφάλεια. 1 Άνετο κατοικείν. Με στυλ και προσωπικότητα. Ποιότητα για υψηλές απαιτήσεις. Ανακαλύψτε το δικό σας μοντέλο σκίασης. Απολαύστε το καλοκαίρι με στυλ και συστήματα σκίασης markilux. Ακόμα περισσότερη markilux; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες: Στο φυλλάδιο για τα συστήματα σκίασης για το μπαλκόνι και τον κήπο θα βρείτε πολλές ωραίες ιδέες διαμόρφωσης περαιτέρω χώρων σκίασης. Ρωτήστε στα εξειδικευμένα καταστήματα ή παραγγείλτε δωρεάν το φυλλάδιό σας στο διαδίκτυο: Header σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης για τη βεράντα και τον κήπο Μικρές ατέλειες όπως κόμποι, διαφορετικό πάχος νήματος, μεμονωμένα κομμένα νήματα και κυματισμοί στα στριφώματα και στα σημεία ένωσης των κομματιών υφασμάτων, δημιουργούνται κατά τη διαδικασία της παραγωγής και δεν μπορούν πάντα να αποφευχθούν. Δεν επηρεάζουν την ποιότητα του συστήματός σας σε καμία περίπτωση!

22 markilux Χρώματα σκελετού, ειδικός εξοπλισμός και διαστάσεις

23 23 Χρώματα σκελετού, ειδικοί εξοπλισμοί και διαστάσεις Header markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας // Χρώματα σκελετού, ειδικοί εξοπλισμοί και διαστάσεις markilux 780 / 880 markilux 889 markilux 8000 markilux 8000 τοξοειδής markilux 8500 markilux Baldachin Χρώματα ειδικής παραγγελίας είναι εφικτά σε όλα τα μοντέλα (εκτός από τη Baldachin) προαιρετικά έναντι ξεχωριστής χρέωσης. Standard χρώματα σκελετού 1 Λευκό RAL 9016 Χρώμα αλουμινίου - RAL 9006 Ανθρακί μεταλλικό Γκρι-καφέ παρόμοιο με RAL 8019 Διαστάσεις Μέγιστο πλάτος 400 εκ. 325 εκ. 600 εκ. 350 εκ. 650 εκ. 500 εκ. 400 εκ 650 εκ. 500 εκ. 500 εκ. 350 εκ. Μέγιστη προβολή 250 εκ. 400 εκ. 450 εκ. 600 εκ. 500 εκ. 700 εκ. 700 εκ 400 εκ. 500 εκ. 470 εκ. 610 εκ. Συνδεδεμένα συστήματα Προαιρετικοί ειδικοί εξοπλισμοί: Μοτέρ Ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο Χειροκίνηση με χερούλι Μηχανισμός χειρισμού με κορδόνι ή ράβδο έλξης (αναλόγως του μεγέθους) Αισθητήρας ήλιου και αέρα* Τοποθέτηση πάνω από υαλοεπιφάνεια κάτω από υαλοεπιφάνεια Τοποθέτηση μόνο σε εσωτερικό χώρο Οδήγηση Οδηγοί με σύστημα τεντώματος Σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα Μετατοπισμένοι προς τα μέσα οδηγοί Βασικός εξοπλισμός / Διατίθεται προαιρετικά με ξεχωριστή χρέωση / εφικτό / μη εφικτό / * Διατίθεται μόνο σε μοντέλα με μηχανισμό κίνησης με μοτέρ / 1 Χρώματα παρόμοια με RAL - με επιφύλαξη για αποκλίσεις χρωμάτων μεταξύ εικόνων και τελικής διαμόρφωσης. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

24 σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή /11 Με επιφύλαξη τεχνικών αλλαγών. Τα συστήματα σκίασης markilux είναι προϊόντα της markilux

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1 Σπαστές γκαραζόπορτες Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα 2 Χαρακτηριστικά ποιότητας Hörmann 4 Πλεονεκτήματα σχεδίασης 6 Σπαστές γκαραζόπορτες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. www.fakro.gr

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. www.fakro.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.fakro.gr 1 2 www.fakro.gr ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ένα καλύτερο και πιο τέλειο μέλλον, μέσα από την εμπειρία μας. Κατά το σχεδιασμό των προϊόντων μας,λαμβάνουμε υπόψη τις αξίες που διαμορφώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία XΤ Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία Μηχανισμοί Εξαρτήματα για προφίλ Ξύλου Deventer Περιεχόμενα Μηχανισμοί για ανοιγόμενα ανακλινόμενα Κύλινδροι απλοί ασφαλείας Maco Multi 3,4 Vorne 5,6 AGB

Διαβάστε περισσότερα

Κτίρια Χαμηλής και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με θερμομόνωση EPS

Κτίρια Χαμηλής και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με θερμομόνωση EPS Κτίρια Χαμηλής και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με θερμομόνωση EPS Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π. με αγγλικό τίτλο: HELLENIC ASSOCIATION OF EXPANDED POLYSTYRENE (ΗEPSΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Κορυφαίας Τεχνολογίας 2 Schüco Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Schüco 3 Θερμοπλαστική Περιεχόμενα Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE.

Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Via no. TREND, AMBIENTE και AVANTGARDE. Το Viano 3 Το Via no. Ελευθερία κινήσεων για μια ζωή. Περιεχόμενα. Ένα «μικρό» θαύμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση. Το Viano άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι.

Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι. Το Atego. Το Axor. Διανομές. 6,5 26 τόνοι. Περιεχόμενα. Το Atego 4 25 Καμπίνες 6 11 Xώρος εργασίας, άνεση χειρισμών 8 9 Εξοπλισμός 10 11 Οικονομία, τεχνολογία 12 19 Τεχνολογία κινητήρων 14 15 Επιλογείς,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Εγκατάσταση, συντήρηση & οδηγίες χρήσης ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ... 4 ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ... 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑ Α ΕΤΕΜ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΑ Α ΕΤΕΜ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Product portfolio ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΑ Α ΚΥΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Έργα ΕΤΕΜ:... ΕΛΛΑ Α: 1. Athens Metro Mall 2. Βιοιατρική ιαγνωστικό Κέντρο 3. Εµπορική Τράπεζα 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ» ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Επιβλέπων Καθηγητής) ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ (Συνεπιβλέπουσα

Διαβάστε περισσότερα

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology EL Off-Grid Solutions The Future of Solar Technology Sunny FaMIly 20/202 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση και διαστασιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Εγκατάσταση, συντήρηση & οδηγίες χρήσης ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ... 4 ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ... 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Εγκατάσταση, συντήρηση & οδηγίες χρήσης ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ... 4 ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ... 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Τ ΥΧ ΙΑ Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ ΙΑ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ ΙΚ Α Κ Α Ι Π Α Θ Η Τ ΙΚ Α Η Λ ΙΑ Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α

Π Τ ΥΧ ΙΑ Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ ΙΑ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ ΙΚ Α Κ Α Ι Π Α Θ Η Τ ΙΚ Α Η Λ ΙΑ Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Π Τ ΥΧ ΙΑ Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ ΙΑ Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ ΙΚ Α Κ Α Ι Π Α Θ Η Τ ΙΚ Α Η Λ ΙΑ Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ ΙΚ Ο Ε Κ Π Α ΙΔ Ε Υ Τ ΙΚ Ο ΙΔΡΥ Μ Α Κ Α ΒΑ Λ Α Σ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

TS R E XP E S S A L G

TS R E XP E S S A L G GLASS EXPERTS Περιεχόμενα Μόνωση Σειρά THERMO-BELT Διπλή Υάλωση 4 Υαλοπίνακες Χαμηλής Εκπομπής Θερμότητας ( Low-E ) 6 Υαλοπίνακες Solar Control 7 Σειρά ECHO-LAM Ηχομείωση 8 Σειρά UV-LAM Προστασία από

Διαβάστε περισσότερα

E-Class. Saloon και Estate.

E-Class. Saloon και Estate. E-Class. Saloon και Estate. Μαγεία. Saloon. Σκοπός της νέας E-Class είναι να σας διευκολύνει. Ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Saloon εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις. Ενώ η γραμμή εξοπλισμού ELEGANCE,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια

Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια 2 Περιεχόμενα Ο Οδηγός 5 Ο οδηγός περιέχει 6 Τηλεφωνικό Κέντρο 8 Ιστοσελίδα ENFORCE 9 Δίκτυο Ενεργειακών Επιθεωρητών 11 Το Δίκτυο 11 Μέθοδος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BECK+HEUN Από την ίδρυσή της το 1962, η εταιρεία μας έχει αφοσιωθεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική εργασία. Ειρήνη Κρεβατσούλη

Διπλωματική εργασία. Ειρήνη Κρεβατσούλη ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Χανιά 2013 Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια Διπλωματική εργασία Ειρήνη Κρεβατσούλη Επιβλέπων: Παπαευθυμίου Σπυρίδων Περίληψη Ένα από

Διαβάστε περισσότερα

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Είμαστε ικανοποιημένοι, μόν Νέος στόχος της Reflex είναι να υποστηρίζει τους πελάτες της με ολοκληρωμένες λύσεις. Ό,τι κι αν σκέφτεστε να κάνετε σε μία εγκατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον;

Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον; Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον; Ομάδα Εργασίας: Γ. Αλέξανδρος, Δ. Λαμπρινή, Κ. Χαραλαμπία, Κ. Θεόδωρος, Κ. Ειρήνη,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! CLA-Class. Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι! Ξεχάστε όσα έχετε συνηθίσει να βλέπετε: η νέα CLA καταργεί όλους τους κανόνες, εκτός από τους κανόνες αισθητικής. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου, η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα