markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας"

Transcript

1 σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σκίαση εκεί που τη χρειάζεστε. Δροσερή, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έξυπνοι μηχανισμοί. Χρώματα για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε το μοντέλο που επιθυμείτε. Απολαύστε το καλοκαίρι με στυλ και συστήματα σκίασης markilux.

2 /// made in germany markilux Προϊόντα Εμπειρία και γνώση από το παρελθόν - Ιδέες και δημιουργικότητα για το μέλλον Design Τα προϊόντα markilux ξεχωρίζουν για τον διαχρονικό τους σχεδιασμό. Το μοντέρνο και το κλασσικό συνδυάζονται και δημιουργούν ιδανικές κατασκευές για την οικία σας. Γνωστοί σχεδιαστές δημιουργούν αισθητική σε υφάσματα και στα μηχανικά μέρη των προϊόντων μας. Καινοτομία Στα συστήματα σκίασης markilux τίποτα δε έχει γίνει τυχαία. Σε κάθε μοντέλο συστήματος θα βρείτε τεχνικές καινοτομίες, οι οποίες καλύπτουν και διαφορετικές ανάγκες. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε σήμερα τις ανάγκες του αύριο. Δυναμική Η εξέλιξη των προϊόντων της markilux είναι δυναμική. Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας για πάρα πολλά χρόνια. Πολλές από τις ιδέες μετατροπών μπορούν να εφαρμοστούν σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα συστημάτων. Έτσι η διάρκεια ζωής τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

3 3 Header σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή Λειτουργία Η τεχνολογία markilux είναι δοκιμασμένη ώστε να διαρκέσει μια μικρή αιωνιότητα. Τα υλικά υψηλότατων προδιαγραφών εξασφαλίζουν την μακροχρόνια λειτουργία των συστημάτων χωρίς προβλήματα. Ασφάλεια Τα αυστηρά πρότυπα και τα πιστοποιητικά ανεξαρτήτων ινστιτούτων ελέγχου αποδεικνύουν την δέσμευσή μας για ποιότητα. Η markilux παράγει μοναδικά, ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης, χάρη στην παραγωγή υφασμάτων αλλά και την κατασκευή των σκελετών, τα οποία καλύπτουν κάθε επιθυμία. Service Η εταιρία markilux είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της. Στην περιοχή σας θα βρείτε εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν για την αγορά αλλά και την τοποθέτηση ενός συστήματος σκίασης. Η markilux υποστηρίζει τους συνεργάτες της προσφέροντας εκπαιδεύσεις και μεταφέροντας τη τεχνοτροπία. Περιεχόμενα markilux Συμβάλλει στην προστασία του κλίματος Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας markilux 780/ markilux markilux markilux 8000 τοξοειδής markilux RS markilux Πτυσσόμενο σύστημα markilux Baldachin Πρόσθετος και ειδικός εξοπλισμός markilux markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σύνοψη χρωμάτων σκελετού και διαστάσεων Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

4 Header 4 markilux Συμβάλλει στην προστασία του κλίματος

5 5 Προστασία του κλίματος Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω συστημάτων σκίασης // Τα συστήματα σκίασης markilux μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του κλίματος Αποδοτική τεχνολογία θέρμανσης, καλή θερμομόνωση, σύγχρονες λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας ακόμα και οι ιδιωτικές οικίες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών ρύπων. Ένας τομέας, ο οποίος στο πλαίσιο της εξοικονόμησης και προστασίας του κλίματος συχνά παραμελείται, είναι αυτός της σκίασης και ηλιοπροστασίας. Εδώ υπάρχει ακριβώς η ευκαιρία με μία συγκριτικά χαμηλού κόστους επένδυση να αποφεύγονται μεγάλες ποσότητες εκπομπής CO2. Το μεγάλο πλεονέκτημα των συστημάτων προστασίας από τον ήλιο είναι η ευελιξία τους. Μπορούν να χρησιμοποιούνται αναλόγως της ώρας, της ημέρας ή της εποχής του χρόνου με τέτοιον τρόπο, ώστε να επηρεάζεται θετικά το συνολικό ενεργειακό ισοζύγιο κάθε κτηρίου. κλείνουν, ώστε η ενέργεια του χειμερινού ήλιου να υποστηρίζει τη θέρμανση του κτηρίου. Τη νύχτα, κυρίως στον συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, σχηματίζονται πρακτικοί θύλακες αέρα, οι οποίοι παρεμποδίζουν τις απώλειες θερμότητας προς τα έξω. Οι ενεργειακές ανάγκες για θέρμανση μίας οικίας μπορούν να μειωθούν έτσι έως και δέκα τοις εκατό. Πρόσφατη μελέτη του ευρωπαϊκού οργανισμού σκίασης European Solar Shading Organization (ES-SO), αποδίδει στην παραπάνω χρήση των συστημάτων σκίασης τεράστιο δυναμικό προστασίας του κλίματος: 111 εκατομύρια τόνοι CO2 μπορούν να εξοικονομηθούν συνολικά ανά έτος σε όλη την Ευρώπη, μόνο από τη σωστή εφαρμογή συστημάτων σκίασης. Από αυτά, 80 εκατομύρια τόνοι εξοικονομούνται από τη μείωση της ενεργειακής ανάγκης για ψύξη και 31 εκ. τόνοι από την περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση. Έτσι το καλοκαίρι, η σκίαση παραθύρων και γυάλινων προσόψεων βοηθά στην αραιότερη ενεργοποίηση των κλιματιστικών. Στην κρύα περίοδο του έτους τα εξωτερικά συστήματα σκίασης πρέπει να markilux

6 Header 6 markilux Συστήματα σκίασης για αίθρια και πέργκολες

7 7 Συστήματα σκίασης για αίθρια και πέργκολες Ένας χώρος με φως όλο το χρόνο είναι ίσως και η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού. Σε ένα κλασσικό αίθριο, σε μια βεράντα με υαλοϋπόστεγο, σε μια πέργκολα ή μια λότζια: Τα συστήματα σκίασης αιθρίου και πέργκολας markilux ρυθμίζουν την ηλιοφάνεια. Φωτίζουν το χειμώνα και δροσίζουν το καλοκαίρι σας. Εφαρμόζονται σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε μικρές ή μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και κλασσικές ή γωνιώδεις οροφές. Η πολλαπλότητα εφαρμογών και η κορυφαία ποιότητα, που προσφέρει η markilux, αναδεικνύονται και σε αυτόν τον τομέα. markilux

8 Header 8 markilux 780/880 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 χάρη στο σύστημα τεντώματος με ιμάντες Vario (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6)

9 9 markilux 780/880 markilux // Ασυνήθιστα μικρών διαστάσεων, αλλά αποδοτικά συστήματα σκίασης. Για εξωτερική ή εσωτερική εφαρμογή σε μικρές γυάλινες επιφάνειες Σχεδιασμός και τεχνική Είναι εκεί όταν το χρειάζεστε, ενώ επανέρχεται διακριτικά μέσα στην κασέτα, όταν θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο. Τετράγωνο ή στρογγυλό - εσείς επιλέγετε. Η μικρών διαστάσεων, καλαίσθητη κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο έχει ηλεκτροστατική βαφή, και σε θέση σύμπτυξης το ύφασμα προστατεύεται ιδανικά από τις καιρικές συνθήκες περιμετρικά από την κλειστή κασέτα. Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών αλουμινίου. Ένα ειδικό σύστημα ιμάντων τεντώματος Vario εξασφαλίζει ιδανικό τέντωμα του υφάσματος όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη προέκταση. Η markilux 780/880 ανήκει στην κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (ένταση ανέμου 6). Επιλογή υφάσματος Δυνατότητα εφαρμογής ακρυλικών, sunsilk snc ή ακόμα και των ειδικών υφασμάτων transolair, τα οποία ενώ σκιάζουν, επιτρέπουν ταυτόχρονα την οπτική προς τα έξω. Διαστάσεις Το μέγιστο πλάτος είναι 400 εκ. σε μέγιστη προβολή 250 εκ. Σε μέγιστη προβολή 400 εκ. είναι εφικτό μέγιστο πλάτος 325 εκ. Μηχανισμός κίνησης Εργοστασιακά, το σύστημα σκίασης είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό χειροκίνησης. Ηλεκτρικό μοτέρ ή ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο markilux διατίθεται ως ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός. Μεγαλύτερα συστήματα διαθέτουν έναν πρόσθετο σωλήνα στήριξης του υφάσματος, ο οποίος περιορίζει το κρέμασμα του υφάσματος. Όλα τα κατασκευαστικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ δεν απαιτούν συχνή συντήρηση. Πλαϊνή όψη, markilux 780 Σωλήνας υποστήριξης υφάσματος σε μεγαλύτερα συστήματα Πλαϊνή όψη, markilux 880 Το ύφασμα, αναδιπλωμένο και προστατευμένο μέσα στην κασέτα Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

10 Header 10 markilux 889

11 11 markilux 889 markilux 889 // Με το κομψό σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοεπιφάνεια επιτυγχάνετε το ιδανικό υπόστεγο της βεράντας σας. Σχεδιασμός και τεχνική Η ιδανική σκίαση για το υπόστεγο της βεράντας σας. Μία γυάλινη οροφή ωστόσο από μόνη της δεν προσφέρει προστασία από την άμεση ακτινοβολία του ήλιου. Με το σύστημα markilux 889 μπορεί κανείς να δημιουργήσει από τον υποστεγαζόμενο χώρο μια πολύ όμορφη και καλαίσθητη γωνιά, ιδανική για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. προκύψει ένα κρέμασμα του υφάσματος σε ενδιάμεσες θέσεις. Ελάχιστα ορατά σύρματα σύσφιγξης ανοξείδωτου χάλυβα περιορίζουν το κρέμασμα του υφάσματος. Όλα τα κατασκευαστικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ δεν απαιτούν συχνή συντήρηση. Μηχανισμός κίνησης Εργοστασιακά το σύστημα σκίασης είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό χειροκίνησης. Το ηλεκτρικό μοτέρ με αυτόματο τερματισμό λειτουργίας ή εναλλακτικά το ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο διατίθενται ως ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός. Η markilux 889 σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύπτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό, ενώ επιστρέφει γρήγορα και διακριτικά στην κασέτα, σε περίπτωση που επιθυμείτε τη θαλπωρή του ήλιου. Η όμορφη, στρογγυλή κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο έχει ηλεκτροστατική βαφή και σε θέση σύμπτυξης το ύφασμα του συστήματος σκίασης προστατεύεται ιδανικά από τις καιρικές συνθήκες μέσα στην περιμετρικά κλειστή κασέτα. Επιλογή υφάσματος Δυνατότητα εφαρμογής ακρυλικών, sunsilk snc ή ακόμα και των ειδικών υφασμάτων transolair, τα οποία ενώ σκιάζουν, επιτρέπουν ταυτόχρονα την οπτική προς τα έξω. Διαστάσεις Το μέγιστο πλάτος είναι 600 εκ. σε προβολή 450 εκ. Σε μέγιστη προβολή 600 εκ. το μέγιστο εφικτό πλάτος είναι 325 εκ. Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών αλουμινίου. Ένα ιδανικό σύστημα τεντώματος ιμάντων Vario εξασφαλίζει ένα ιδανικό τέντωμα του υφάσματος όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη προέκταση. Εξαιτίας της κατασκευής ενδέχεται να Η πατενταρισμένη στερέωση με κλιπ για τους πλευρικούς οδηγούς και τις βάσεις των οδηγών διευκολύνει τη συναρμολόγηση. Ύψος μόνο 130 χιλ.: Η κομψή και συμπαγών διαστάσεων κασέτα της markilux 889. Κομψοί, λεπτοί οδηγοί 36 χιλ. και σταθερό προφίλ αντίβαρου προβολής 70 χιλ. Ανάλογα με τις διαστάσεις, έως 2 ελάχιστα ορατά σύρματα σύσφιγξης από ανοξείδωτο χάλυβα εμποδίζουν το κρέμασμα του υφάσματος. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

12 Header 12 markilux 8000 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6)

13 13 markilux 8000 markilux 8000 // Το σύστημα σκίασης με την αξεπέραστη τεχνολογία για μεγάλες επιφάνειες. Σχεδιασμός και τεχνική Μία κομψή, ιδιαίτερα ανθεκτική κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο προστατεύει το ύφασμα σε θέση σύμπτυξης από τις καιρικές επιδράσεις. H markilux 8000 διατίθεται έως περ. 36 τ.μ. ως μεμονωμένο σύστημα. Τα συστήματα πλάτους πάνω από 650 τ.μ. συνδέονται, αλλά έχουν μόνο έναν μεσαίο οδηγό για εύκολη, εξατομικευμένη στερέωση. Είναι δυνατή η σύνδεση έως και τριών συστημάτων σκίασης. Επιλογή υφάσματος Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακρυλικά ή sunsilk snc υφάσματα για τα συστήματα σκίασης markilux. Η markilux προτείνει ως καταλληλότερο, το διαμπερές στο φως και διαπερατό στον αέρα, διάτρητο υφάσμα Perfotex. Διαστάσεις: Το μέγιστο πλάτος ενός μεμονωμένου συστήματος είναι 650 εκ. σε μέγιστη προβολή 500 εκ. Σε μέγιστη προβολή 700 εκ. είναι εφικτό ένα μέγιστο πλάτος 500 εκ. Οι οδηγοί μπορούν να προεξέχουν έως και 100 εκ. πάνω από την μπροστινή ακμή της επιφάνειας στήριξης. Μηχανισμός κίνησης και μηχανικά μέρη Το ηλεκτρικό μοτέρ διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Εάν υπάρχουν περισσότερες τέντες θα χρειαστούν ενδεχομένως περισσότερα, ξεχωριστά ελεγχόμενα μοτέρ (βλ. πίνακα). Αριθμός πεδίων Αριθμός μοτέρ 2 1* 2 2* 3 2* * ανεξάρτητου ελέγχου Βελτιωμένα αμορτισέρ πεπιεσμένου αερίου επιτυγχάνουν ένα ιδιαίτερα τεντωμένο ύφασμα, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό προφίλ αντίβαρου προβολής ελαχιστοποιεί το κρέμασμα του υφάσματος και του ιδίου. Ιδιαιτερότητες: Εξαιτίας του ίδιου βάρους του υφάσματος υπάρχει πιθανότητα να κρέμεται όταν είναι υγρό. Για αυτόν τον λόγο, τα μεγαλύτερα συστήματα διαθέτουν έναν σωλήνα υποστήριξης υφάσματος. Όταν υπάρχει επίπεδη κλίση του συστήματος σκίασης συνιστάται εξίσου ένας σωλήνας υποστήριξης υφάσματος. Κομψή κασέτα από κάθε οπτική γωνία Standard τοποθέτηση πάνω σε πλαίσιο Βάση τοίχου με περιστρεφόμενη άρθρωση και προφίλ σύνδεσης τοίχου (προαιρετικά) Υπερυψωμένη τοποθέτηση με κινούμενες βάσεις στήριξης Συνδεδεμένο σύστημα με μεσαίο οδηγό Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

14 Header 14 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6) markilux 8000 τοξοειδής // Η markilux που σχηματίζει καμπύλη. Σχεδιασμός και τεχνική Από ένα μικρό λύγισμα μέχρι μια πλήρη κάθετη κλίση, ό,τι επιθυμείτε από το σύστημα σκίασης για τον χώρο σας είναι εφικτό. Αυτό το σύστημα markilux προσφέρει όλα τα στοιχεία που κάνουν τη markilux 8000 να ξεχωρίζει. Επιπλέον, το ύφασμα οδηγείται μέσω σωληνών καθοδήγησης υφάσματος στην καμπύλη: Γωνία κλίσης Σωλήνες καθοδήγησης υφάσματος έως έως έως 85 3 Σωλήνες καθοδήγησης υφάσματος στην περιοχή καμπύλης Τοξοειδές σύστημα για λύγισμα αναλόγως της θέσης του ήλιου Σωλήνας υποστήριξης υφάσματος Πατενταρισμένη στερέωση με κλιπ markilux 8000 τοξοειδής Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

15 15 markilux 8000 avec Header arc markilux RS-8000 // Σταθερή υποδομή για σκίαση μεγάλων επιφανειών. Αυτό το σύστημα εδράζεται σε σταθερά στηρίγματα και στερεώνεται μονόπλευρα στον τοίχο. Υλικό: Το σύστημα πλαισίου από προφίλ αλουμινίου έχει ηλεκτροστατική βαφή. Ως ειδικός εξοπλισμός (έναντι πρόσθετης χρέωσης) τοποθετούνται και προφίλ κάλυψης. Διαστάσεις Ο σκελετός markilux RS-8000 μπορεί να δεχθεί έως και 3 συστήματα markilux Εδώ είναι εφικτή μία προβολή έως 700 εκ. Σχεδιασμός και τεχνική: Το RS-8000 είναι το πρακτικό, ασφαλές και σταθερό σύστημα πλαισίου για την τοποθέτηση του συστήματος σκίασης markilux 8000 και χωρίς πέργκολα ή αίθριο, όπου πρέπει να σκιαστούν μεγάλες επιφάνειες. Όλα τα προφίλ και τα τμήματα σύνδεσης περιέχονται στο σύνολο δομικής μονάδας και μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα. Στερέωση σε τοίχο κλίση 0-30 Σημείο σύνδεσης με προφίλ κάλυψης Πόδι με προφίλ βάσης Προφίλ κάλυψης και στοιχείο σύνδεσης markilux RS-8000 Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

16 Header 16 markilux 8500

17 17 markilux 8500 markilux 8500 // Το σύστημα σκίασης με μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς για κεκλιμένες οροφές Σχεδιασμός και τεχνική: Όταν η επιφάνεια στήριξης/σκίασης δεν έχει κλασικό σχήμα - το σύστημα markilux 8500 με τους μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς προσφέρει σκιά και σε κεκλιμένες στο πλάι επιφάνειες οροφών. Κατά κανόνα, η markilux 8500 προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με τη markilux Οι μετατοπισμένοι προς τα μέσα οδηγοί διευκολύνουν επιπλέον τη γρήγορη, απροβλημάτιστη συναρμολόγηση σε κεκλιμένες στο πλάι επιφάνειες οροφών. Διαστάσεις Ένα μεμονωμένο σύστημα προσφέρει σκιά σε επιφάνεια το πολύ 25 τ.μ. Το μέγιστο πλάτος είναι 650 εκ. σε μέγιστη προβολή 400 εκ. Σε προβολή 500 εκ. είναι εφικτό ένα μέγιστο πλάτος 500 εκ. Η μετατοπισμένη προς τα μέσα διάσταση οδηγών μπορεί να είναι το πολύ 120 εκ. ανά πλευρά και η προεξοχή οδηγών προς τα εμπρός το πολύ 100 εκ. Το σύστημα σκίασης με μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς προβλέπεται για επιφάνειες, κεκλιμένες στο πλάι (σχήμα οροφής που διαφέρει από το κλασικό σχήμα οροφής). Κομψό σχήμα κασέτας Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

18 Header 18 markilux Baldachin

19 19 markilux Baldachin markilux Baldachin // Λειτουργική ευκολία και οικεία ατμόσφαιρα από ένα σύστημα εσωτερικής σκίασης. Σχεδιασμός και τεχνική: Εφόσον τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο, με αυτό το σύστημα δημιουργείτε μία εντελώς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Το σύστημα Baldachin αποτελεί εγγύηση για ευχάριστη σκιά το καλοκαίρι, διατηρώντας τη θερμότητα στη διάρκεια του χειμώνα. Πρακτικές ντίζες (βλ. πίνακα) δεν εξασφαλίζουν απλά την ασφαλή στερέωση της Baldachin αλλά της προσδίδουν και ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. Επιλογή υφάσματος Τα ειδικά υφάσματα Baldachin είναι ανθεκτικά στο φως και αντιστατικά, αφήνουν τον αέρα να διαπεράσει, πλένονται στους 40, είναι σταθερά και κυρίως μόνιμα δύσφλεκτα σύμφωνα με την πιστοποίηση DIN 4102 B 1. Διαστάσεις Η markilux Baldachin μπορεί να προσφέρει σκιά σε επιφάνειες έως 23 τ.μ. Το μέγιστο πλάτος είναι 500 εκ. σε μέγιστο άνοιγμα 470 εκ. Το μέγιστο άνοιγμα είναι 610 εκ. σε μέγιστο πλάτος 350 εκ. Μηχανισμός κίνησης Η markilux Baldachin διατίθεται κατ' επιλογή με χειροκίνητη λειτουργία (μηχανισμός με κορδόνι) ή με μοτέρ (έναντι πρόσθετης χρέωσης). Για πλάτος πάνω από 400 εκ. είναι εφικτή μόνο ηλεκτροκίνηση. Η άριστη λειτουργία του μηχανισμού με κορδόνι είναι εξασφαλισμένη για μέγιστη γωνία κλίσης 20, του μηχανισμού κίνησης με μοτέρ μόνο για γωνία κλίσης 0. Ντίζες markilux Baldachin: markilux Baldachin σε κλειστή θέση: Κίνηση με μηχανισμό κορδονιού ή μοτέρ Μηχανισμός κίνησης μόνο με μοτέρ Άνοιγμα έως 234 εκ. Βάθος αναδιπλωμένου υφάσματος περ. 18 εκ. Πλάτος εκ. 100* Ντίζες έως 422 εκ. έως 610 εκ. περ. 26 εκ. περ. 38 εκ. * Εναλλακτικά του κορδονιού, δυνατότητα χειρισμού με ράβδο έλξης*. Φυσικά διατίθενται και ενδιάμεσες διαστάσεις πλάτους και ανοίγματος. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

20 Header 20 markilux Πρόσθετος και ειδικός εξοπλισμός

21 Header Τα σημαντικότερα στοιχεία γύρω από τη λειτουργία και την τεχνολογία Ένα σύστημα markilux μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε // Ανακαλύψτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Εσείς επιλέγετε: Αισθητήρες ηλίου και αέρα / Αισθητήρας ηλίου Sunis Το έξυπνο αυτόματο σύστημα καιρικών συνθηκών: Εσείς απλά χαλαρώστε - το σύστημα markilux αντιδρά σε κάθε αλλαγή του καιρού. Το αυτόματο σύστημα αισθητήρων του αισθητήρα ηλίου και ανέμου φροντίζει ώστε η markilux να ανοίγει αυτόματα όταν υπάρχει ήλιος και να κλείνει πάλι αυτόματα όταν επικρατούν ισχυροί άνεμοι. Ο αισθητήρας ηλίου Sunis δίνει την εντολή του ανοίγματος και κλεισίματος σε συστήματα σκίασης με ασύρματο μοτέρ χωρίς καθόλου καλωδίωση με το δίκτυο ρεύματος. Η τροφοδοσία τάσης του αισθητήρα διασφαλίζεται με ενσωματωμένες ηλιακές κυψέλες. Ένα πρακτικό βοήθημα για την προστασία των εσωτερικών χώρων από τη θερμότητα. Ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο Με το άνετο ασύρματο μοτέρ η markilux λειτουργεί με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Το ιδανικό του συμπλήρωμα είναι ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο markilux με τον καλαίσθητο και πρακτικό χειροπομπό markilux. Υφάσματα ενωμένα μεταξύ τους με επικόλληση Μία υψηλής συμπίεσης κόλληση επιφανειών των λωρίδων του υφάσματος σε μέθοδο κόλλησης με υπερήχους αποτελεί εγγύηση για βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τις συμβατικές ραφές (τα υφάσματα Perfotex και Baldachin ράβονται για τεχνικούς λόγους). Toiles de store markilux sunsilk snc Μια ασύγκριτη εμπειρία: Τα υφάσματα sunsilk snc, χάρη στην ασυνήθιστη φωτεινότητα των χρωμάτων τους, αφήνουν να διαχυθεί φως στη βεράντα σας και στους διπλανούς χώρους της κατοικίας ενώ προσδίδουν σκίαση με ευχάριστη φωτεινότητα. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί επίτευγμα μακροχρόνιων ερευνών. Ακόμα και τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα εγγυώνται υψηλή προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας. Μέχρι τώρα αυτή την ιδιότητα είχαν μόνο τα παραδοσιακά ακρυλικά υφάσματα. Τα sunsilk snc υφάσματα είναι πιο λεπτά σε πάχος, πιο λεία και πιο ελαφρά από τα ακρυλικά. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι ισοδύναμα από κάθε άποψη, συχνά ανώτερα. sunsilk snc, το καινοτόμο ύφασμα σκίασης με εφέ αυτοκαθαρισμού με τη βοήθεια της βροχής (απαραίτητη κλίση του συστήματος τουλάχιστον 14, για την απορροή του νερού). Ο υψηλής ποιότητας και απόδοσης καθαρισμός διασφαλίζει τη φωτεινότητα των χρωμάτων σε όλη τη διάρκεια του έτους. 200 πολύχρωμα σχέδια υφασμάτων Ακρυλικό ύφασμα ή sunsilk snc - ποιο απ' τα δύο δεν έχει σημασία: Η επιλογή είναι δική σας. Όλη η κολεξιόν markilux βρίσκεται σε εξειδικευμένα καταστήματα στη διάθεσή σας. Ασφάλεια Για να μπορείτε να απολαμβάνετε ανέμελοι τη σκιά μιας markilux, τα συστήματα σκίασής μας έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα DIN EN για ένταση ανέμου 5 (ανάλογα με το μοντέλο και τις διαστάσεις και για την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3, η οποία αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6). Το σήμα έγκρισης CE επιβεβαιώνει την ποιότητα και την ύψιστη ασφάλεια. 1 Άνετο κατοικείν. Με στυλ και προσωπικότητα. Ποιότητα για υψηλές απαιτήσεις. Ανακαλύψτε το δικό σας μοντέλο σκίασης. Απολαύστε το καλοκαίρι με στυλ και συστήματα σκίασης markilux. Ακόμα περισσότερη markilux; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες: Στο φυλλάδιο για τα συστήματα σκίασης για το μπαλκόνι και τον κήπο θα βρείτε πολλές ωραίες ιδέες διαμόρφωσης περαιτέρω χώρων σκίασης. Ρωτήστε στα εξειδικευμένα καταστήματα ή παραγγείλτε δωρεάν το φυλλάδιό σας στο διαδίκτυο: Header σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης για τη βεράντα και τον κήπο Μικρές ατέλειες όπως κόμποι, διαφορετικό πάχος νήματος, μεμονωμένα κομμένα νήματα και κυματισμοί στα στριφώματα και στα σημεία ένωσης των κομματιών υφασμάτων, δημιουργούνται κατά τη διαδικασία της παραγωγής και δεν μπορούν πάντα να αποφευχθούν. Δεν επηρεάζουν την ποιότητα του συστήματός σας σε καμία περίπτωση!

22 markilux Χρώματα σκελετού, ειδικός εξοπλισμός και διαστάσεις

23 23 Χρώματα σκελετού, ειδικοί εξοπλισμοί και διαστάσεις Header markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας // Χρώματα σκελετού, ειδικοί εξοπλισμοί και διαστάσεις markilux 780 / 880 markilux 889 markilux 8000 markilux 8000 τοξοειδής markilux 8500 markilux Baldachin Χρώματα ειδικής παραγγελίας είναι εφικτά σε όλα τα μοντέλα (εκτός από τη Baldachin) προαιρετικά έναντι ξεχωριστής χρέωσης. Standard χρώματα σκελετού 1 Λευκό RAL 9016 Χρώμα αλουμινίου - RAL 9006 Ανθρακί μεταλλικό Γκρι-καφέ παρόμοιο με RAL 8019 Διαστάσεις Μέγιστο πλάτος 400 εκ. 325 εκ. 600 εκ. 350 εκ. 650 εκ. 500 εκ. 400 εκ 650 εκ. 500 εκ. 500 εκ. 350 εκ. Μέγιστη προβολή 250 εκ. 400 εκ. 450 εκ. 600 εκ. 500 εκ. 700 εκ. 700 εκ 400 εκ. 500 εκ. 470 εκ. 610 εκ. Συνδεδεμένα συστήματα Προαιρετικοί ειδικοί εξοπλισμοί: Μοτέρ Ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο Χειροκίνηση με χερούλι Μηχανισμός χειρισμού με κορδόνι ή ράβδο έλξης (αναλόγως του μεγέθους) Αισθητήρας ήλιου και αέρα* Τοποθέτηση πάνω από υαλοεπιφάνεια κάτω από υαλοεπιφάνεια Τοποθέτηση μόνο σε εσωτερικό χώρο Οδήγηση Οδηγοί με σύστημα τεντώματος Σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα Μετατοπισμένοι προς τα μέσα οδηγοί Βασικός εξοπλισμός / Διατίθεται προαιρετικά με ξεχωριστή χρέωση / εφικτό / μη εφικτό / * Διατίθεται μόνο σε μοντέλα με μηχανισμό κίνησης με μοτέρ / 1 Χρώματα παρόμοια με RAL - με επιφύλαξη για αποκλίσεις χρωμάτων μεταξύ εικόνων και τελικής διαμόρφωσης. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

24 σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή /11 Με επιφύλαξη τεχνικών αλλαγών. Τα συστήματα σκίασης markilux είναι προϊόντα της markilux

markilux Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοϋπόστεγο για τέλεια σκίαση μεγάλων επιφανειών προαιρετικά με σύστημα zip

markilux Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοϋπόστεγο για τέλεια σκίαση μεγάλων επιφανειών προαιρετικά με σύστημα zip σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή collection Εξοπλισμός 1700 1700 stretch 1710 1710 stretch 8800 / 8800 zip 8850 889 / 889 zip 869 / 869 zip 889 / 889 zip pergola 110 Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών

Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών PL50-M Πλισέ 50mm με χειρισμό κορδονιού, ελεύθερης κρέμασης Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών Σύστημα σκίασης πλισέ με ύφασμα πτυχών 50 χιλιοστών,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόμαν

Συστήματα σκίασης Ρόμαν Εσωτερική σκίαση Yφασμάτινο με μηχανισμό αλυσίδας RAS-M Συστήματα εσωτερικής σκίασης ρόμαν με ύφασμα Το σύστημα διατίθεται με χειροκίνητη λειτουργία αλλά και με ηλεκτροκίνηση δεχόμενο και αυτοματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών

Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών Mονά συστήματα Συστήματα σκίασης πλισέ 25 χιλιοστών με μηχανισμό κορδονιού, λαβής ή ηλεκτροκίνησης Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών Τα συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες

Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι Α Υ Τ Ο Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ Α Τ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Μ η χ α ν ι σ μ ο ί κ α ι α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco:

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco: Η ηλιακή σκίαση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού για κάθε κτίριο και προσφέρει μια ποικιλία λύσεων. Η προσοχή επικεντρώνεται πάντα στην επιθυμία ελέγχου του φωτός για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Διαβάστε περισσότερα

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Jupiter 550 κάθετο Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Ένθετα τζάκια Jupiter 550 κάθετο 2 Jupiter 550 XXL 7 Jupiter 550 XL 8 Jupiter 500-850 9 Jupiter 550 με καμπυλωτή πόρτα 10 Jupiter 550

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πάνελ

Συστήματα σκίασης Πάνελ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πάνελ Model P-ABS-C Χειροκίνητο πάνελ με χειρισμό κορδονιού συνεχούς κίνησης Συστήματα σκίασης πάνελ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας Το σύστημα πάνελ Optima P-ABS είναι

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 590H Ρόλερ με μεταλλικό ηλεκτροκίνητο μηχανισμό 590Η Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Εξωτερική σκίαση Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Model 90ZEP, 90ZMP Συστήματα σκίασης περιστεφούμενων και ανυψούμενων οριζόντιων εξωτερικών περσίδων αλουμινίου, χειροκίνησης και ηλεκτροκίνησης. Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πάνελ

Συστήματα σκίασης Πάνελ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πάνελ Model P-ABS-C Χειροκίνητο πάνελ με χειρισμό κορδονιού συνεχούς κίνησης Συστήματα σκίασης πάνελ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας Το σύστημα πάνελ Optima P-ABS είναι

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Εσωτερική σκίαση Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Model Classic Οριζόντιες περσίδες Classic 16, 25 mm Συστήματα σκίασης οριζοντιών περσίδων με πλευρικό μηχανισμό κορδόνι, μπαστουνι ή ηλεκτροκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Αρχές Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική αφορά στο σχεδιασμό κτιρίων και χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών-υπαίθριων) με βάση το τοπικό κλίμα, με σκοπό την εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τέντας Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ ΑΤ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y

Οδηγός τέντας Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ ΑΤ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Οδηγός τέντας Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ ΑΤ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Μ η χ α ν ι σ μ ο ί κ α ι α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί γ ι α τ έ ν τ ε ς Ηλεκτροκινήστε τις τέντες

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 360B Ρόλερ με μηχανισμό μπαταρίας 360Β Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

F LIGHT II TUNNELS 2014

F LIGHT II TUNNELS 2014 F LIGHT TUNNELS 2014 II ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να παρέχουμε φυσικό φως, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την εγκατάσταση κάθετων παραθύρων ή παραθύρων στέγης μία αποτελεσματική λύση είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κάθετες Περσίδες. Model V-ABS-M. Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm. Εσωτερική σκίαση

Κάθετες Περσίδες. Model V-ABS-M. Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm. Εσωτερική σκίαση Εσωτερική σκίαση Κάθετες Περσίδες Model V-ABS-M Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm Συστήματα σκίασης κάθετων περσίδων με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας και κορδονιού Το σύστημα κάθετων περσίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ www.rehau.gr Κατασκευές Αυτοκινητοβιομηχανία Βιομηχανία ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα σύγχρονα κτίρια συχνά. Συστήματα σκίασης. Tεχνικά θέματα

Τα σύγχρονα κτίρια συχνά. Συστήματα σκίασης. Tεχνικά θέματα Sch co Του Λυμπέρη Λυμπερόπουλου, Αρχιτέκτoνα, lymperis@teemail.gr Συστήματα σκίασης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εφαρμογές, επιλογές και είδη συστημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο ρόλος τους στην ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 2. Συμμόρφωση με τα πρότυπα... 2 3. Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά... 2 4. Μεταλλική κατασκευή...

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr Ανεμιστήρες Οροφής 2013 www.fanaway.gr Αυτός ο κατάλογος, παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των Ανεμιστήρων Οροφής που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Προτεινόμενο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός είναι ο τρόπος σχεδιασμού κτιρίων που λαμβάνει υπόψη τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες, τη θέση των χώρων και

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Ποιότητα είναι η δύναμή μας Η TORMAX υλοποιεί από κοινού με αξιόπιστους συνεργάτεςσε όλο τον κόσμο λύσεις συρόμενων πορτών για πολύ διαφορετικές ανάγκες. Η καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Οικιακού Ρολού Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ ΡΜ ΑΤ ΗΣ ΤΕ Χ ΝΟΛΟ ΓΙ Α Σ SO M F Y

Οδηγός Οικιακού Ρολού Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ ΡΜ ΑΤ ΗΣ ΤΕ Χ ΝΟΛΟ ΓΙ Α Σ SO M F Y Οδηγός Οικιακού Ρολού Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ ΡΜ ΑΤ ΗΣ ΤΕ Χ ΝΟΛΟ ΓΙ Α Σ SO M F Y Μ η χ α ν ι σ μ ο ί κ α ι α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί γ ι α ο ι κ ι α κ ά ρ ο λ ά Αξιοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα εκ του µηδενός σε ιστορικά πλαίσια ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Ο φυσικός φωτισµός αποτελεί την τεχνική κατά την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Ελέγχου Ρολών. Εκπαιδευτικό κέντρο ISC

Βασικές Αρχές Ελέγχου Ρολών. Εκπαιδευτικό κέντρο ISC Εκπαιδευτικό κέντρο ISC July 2010 > Ρολά / Περσίδες Περιεχόμενα Έλεγχος ρολών - πλεονεκτήματα Τρόποι Ελέγχου Ρολών Ρολά στο σπίτι Ρολά στο γραφείο Ανασκόπηση προσφοράς της Schneider Electric 2 > Ρολά /

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά τζάκια ΚΑ226. ÙÌfiÛÊ ÈÚ ÂÛÙ ÛÈ Î È ı ÏappleˆÚ ΚΑ306 ΚΑ136 ΚΑ146 R KA146 P. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο µας

Ενεργειακά τζάκια ΚΑ226. ÙÌfiÛÊ ÈÚ ÂÛÙ ÛÈ Î È ı ÏappleˆÚ ΚΑ306 ΚΑ136 ΚΑ146 R KA146 P. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο µας Ενεργειακά τζάκια ÙÌfiÛÊ ÈÚ ÂÛÙ ÛÈ Î È ı ÏappleˆÚ ΚΑ226 ΚΑ306 ΚΑ136 ΚΑ146 R KA146 P Η ζεστασιά είναι το στοιχείο µας Ã ÚÂ ÙÂ ÙË ı ÏappleˆÚ ÙË «ÂÛÙ» Απολαύστε το παιχνίδι της φωτιάς, νιώστε τη ζεστή και

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

τεχνικό εγχειρίδιο τέντες βεδουίνος

τεχνικό εγχειρίδιο τέντες βεδουίνος τεχνικό εγχειρίδιο τέντες βεδουίνος ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το μοναδικό αμφίδρομο τέντωμα του υφάσματος προκαλεί τη θεαματική ικανότητα της τέντας για μετασχηματισμό και επανεφεύρεση του χώρου. Ο επανακαθορισμός του

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακή ενέργεια. Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Ηλιακή ενέργεια. Φωτοβολταϊκά Συστήματα Ηλιακή ενέργεια Είναι η ενέργεια που προέρχεται από τον ήλιο και αξιοποιείται μέσω τεχνολογιών που εκμεταλλεύονται τη θερμική και ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ήλιου με χρήση μηχανικών μέσων για τη

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell ΦΕΒ. 2012-1/14 - Περιεχόμενα Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell Θαλπωρή σαν να μας ζεσταίνει ο ήλιος. 4 Τεχνολογία και Λειτουργικότητα Η υψηλή Ελβετική τεχνολογία, πρωτοπορεί με προϊόντα μεγάλης εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Η Sedna Aire είναι προσφέρει με υπερηφάνεια το σύστημα κλιματισμού SolarCool. Είναι ο συνδυασμός ενός πατενταρισμένου ηλιακού συλλέκτη κενού με ένα διβάθμιο μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης συνήθειες. Η θερµική προστασία του κελύφους, του δώµατος και της στέγης είναι βασική προϋπόθεση για τη σωστή θερµική συµπεριφορά οποιουδήποτε κτηρίου. Η θερµοµόνωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry. Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry. Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις Μονοκόμματες γκαραζόπορτες Berry Η ευρωπαϊκή γκαραζόπορτα με τις περισσότερες πωλήσεις ΣΧΕΔΙΟ 905 ΓΙΑ ΔΙΑΜΌΡΦΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΛΆΤΗ Μοναδική διαμόρφωση πόρτας Με το σχέδιο 905 διαμορφώνετε την πρόσοψη του

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com

Συστήματα Σκίασης. Πέργκολες Στέγαστρα. www.aluminco.com Συστήματα Σκίασης Πέργκολες Στέγαστρα www.aluminco.com www.aluminco.com 3 4-5 6-7 8-11 12-19 20-21 22-26 27 28-29 30-33 34 35 Περιεχόμενα Εταιρικό Προφίλ Συστήματα Σκίασης Classic - Παραδοσιακή Πέργκολα

Διαβάστε περισσότερα

ProFresh. Οικονομικός φωτισμός LED για καταστήματα λιανικού εμπορίου με καταψύκτες και βιτρίνες τροφίμων

ProFresh. Οικονομικός φωτισμός LED για καταστήματα λιανικού εμπορίου με καταψύκτες και βιτρίνες τροφίμων Οικονομικός φωτισμός LED για καταστήματα λιανικού εμπορίου με καταψύκτες και βιτρίνες τροφίμων Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των νέων ProFresh 1. Σημαντικά καλύτερη προβολή του προϊόντος. 2. Ομοιόμορφη

Διαβάστε περισσότερα

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Τι είναι η Provence? Η Provence είναι μια σειρά προϊόντων με παραδοσιακό χαρακτήρα που έχει αναπτύξει η GIESSE για το κλείσιμο των παραθύρων

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα Πέμπτη, 30 Απρίλιος :02 - Τελευταία Ενημέρωση Σάββατο, 13 Ιούνιος :25

Περισσότερα Πέμπτη, 30 Απρίλιος :02 - Τελευταία Ενημέρωση Σάββατο, 13 Ιούνιος :25 Είδη ιστών: -κεντρικός ιστός : το διαχρονικό σχήμα ομπρέλας. Τύποι ομπρέλας: Riviera Samara Bajazzo Big Ben -σκίαση «εκκρεμές»: η παρέα μπορεί να καθίσει κατευθείαν κάτω από την ομπρέλα χωρίς ο ιστός να

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Εξοικονόμηση χρημάτων σε υφιστάμενα και νέα κτίρια Ένα υφιστάμενο κτίριο παλαιάς κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί τα συστήματα δαπέδων Arline είναι η Νο.1 Επιλογή?

Γιατί τα συστήματα δαπέδων Arline είναι η Νο.1 Επιλογή? Γιατί τα συστήματα δαπέδων Arline είναι η Νο.1 Επιλογή? Διότι: Δεν χρειάζονται συντήρηση λόγω της σύνθεσής τους. Δεν επηρεάζονται από υγρασία, ζέστη και αέρα. Ιδανικά για οποιαδήποτε χρήση κοντά σε θάλασσα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Aqua-Max της Itho Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Το νέο πρότυπο λέβητα συμπύκνωσης.ενεργειακά οικονομικός και φιλικός προς το χρήστη. Θαυμάσιος! Αυτή θα είναι η πρώτη σας αντίδραση όταν

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

«Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν

«Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν «Το μέλλον στους θερμοσυσσωρευτές είναι ήδη παρόν Το σύστημα ECOMBI που αναπτύχθηκε από την ELNUR είναι μια πραγματική επανάσταση μεταξύ των υφιστάμενων λύσεων σε υψηλής - απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας Η προετοιμασία του φαγητού και οι εργασίες στην κουζίνα γίνονται πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο διασκεδαστικές, όταν έχετε έναν καλό και ομοιόμορφο φωτισμό κατά μήκος

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης

Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Σύστηµα µε λεπτοµέρεια Λεπτοµέρειες για το σύστηµα Χωρίς Θερµογέφυρες Ευκολία και οικονοµία Λειτουργικότητα για πολλά χρόνια Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ Σε συνεργασία με την OLITER Η NanoDomi σας προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά αυτόνομου φωτισμού για δρόμο ή κήπο. Ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας για φωτισμό δεν είναι συνδεδεμένο

Διαβάστε περισσότερα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα Η επιλογή του κατάλληλου ηλιακού θερμοσίφωνα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε καταναλωτή, μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόδοση μιας έτσι κι αλλιώς ενδεδειγμένης

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. 03 Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα κραμάτων αλουμινίου, χαλκού και τιτανίου που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύντομο λεξικό όρων ηλιακής ενέργειας ZEBRA Σύστημα στερέωσης φωτοβολταϊκών πάνελ - Τα πλεονεκτήματα με μιά ματιά 8-9 Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοστό απόδοσης. Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση

Ποσοστό απόδοσης. Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση Ποσοστό απόδοσης Ποιοτικός παράγοντας για την φωτοβολταϊκή εγκατάσταση Περιεχόμενα Το ποσοστό απόδοσης είναι ένα από τα σημαντικότερα μεγέθη για την αξιολόγηση της αποδοτικότητας μίας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη

Επίσης, διατίθεται σε ιδιαίτερα μεγέθη Τετραπλό Σταντ Προβολή Εντύπων "Wing" Κατασκευασμένο από ασημί ανοδιωμένο τετράγωνο κατακόρυφο ST-DIS 052 προφίλ με στρόγγυλη επιχριωμένη ατσάλινη βάση και 6 x A4 κάθετε διαφανέ ακρυλικέ θήκε εντύπων (ρυθμιζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Σ H Τ Α Σ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Σ H Τ Α Σ Η ΕΤΑΙΡΙΑ H ITALSIT είναι μία σύγχρονη, δυναμική και ευέλικτη εταιρία, κατασκευής και εμπορίας Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα