markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας"

Transcript

1 σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σκίαση εκεί που τη χρειάζεστε. Δροσερή, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έξυπνοι μηχανισμοί. Χρώματα για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε το μοντέλο που επιθυμείτε. Απολαύστε το καλοκαίρι με στυλ και συστήματα σκίασης markilux.

2 /// made in germany markilux Προϊόντα Εμπειρία και γνώση από το παρελθόν - Ιδέες και δημιουργικότητα για το μέλλον Design Τα προϊόντα markilux ξεχωρίζουν για τον διαχρονικό τους σχεδιασμό. Το μοντέρνο και το κλασσικό συνδυάζονται και δημιουργούν ιδανικές κατασκευές για την οικία σας. Γνωστοί σχεδιαστές δημιουργούν αισθητική σε υφάσματα και στα μηχανικά μέρη των προϊόντων μας. Καινοτομία Στα συστήματα σκίασης markilux τίποτα δε έχει γίνει τυχαία. Σε κάθε μοντέλο συστήματος θα βρείτε τεχνικές καινοτομίες, οι οποίες καλύπτουν και διαφορετικές ανάγκες. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε σήμερα τις ανάγκες του αύριο. Δυναμική Η εξέλιξη των προϊόντων της markilux είναι δυναμική. Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας για πάρα πολλά χρόνια. Πολλές από τις ιδέες μετατροπών μπορούν να εφαρμοστούν σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα συστημάτων. Έτσι η διάρκεια ζωής τους είναι ακόμα μεγαλύτερη.

3 3 Header σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή Λειτουργία Η τεχνολογία markilux είναι δοκιμασμένη ώστε να διαρκέσει μια μικρή αιωνιότητα. Τα υλικά υψηλότατων προδιαγραφών εξασφαλίζουν την μακροχρόνια λειτουργία των συστημάτων χωρίς προβλήματα. Ασφάλεια Τα αυστηρά πρότυπα και τα πιστοποιητικά ανεξαρτήτων ινστιτούτων ελέγχου αποδεικνύουν την δέσμευσή μας για ποιότητα. Η markilux παράγει μοναδικά, ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης, χάρη στην παραγωγή υφασμάτων αλλά και την κατασκευή των σκελετών, τα οποία καλύπτουν κάθε επιθυμία. Service Η εταιρία markilux είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της. Στην περιοχή σας θα βρείτε εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν για την αγορά αλλά και την τοποθέτηση ενός συστήματος σκίασης. Η markilux υποστηρίζει τους συνεργάτες της προσφέροντας εκπαιδεύσεις και μεταφέροντας τη τεχνοτροπία. Περιεχόμενα markilux Συμβάλλει στην προστασία του κλίματος Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας markilux 780/ markilux markilux markilux 8000 τοξοειδής markilux RS markilux Πτυσσόμενο σύστημα markilux Baldachin Πρόσθετος και ειδικός εξοπλισμός markilux markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας Σύνοψη χρωμάτων σκελετού και διαστάσεων Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

4 Header 4 markilux Συμβάλλει στην προστασία του κλίματος

5 5 Προστασία του κλίματος Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω συστημάτων σκίασης // Τα συστήματα σκίασης markilux μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του κλίματος Αποδοτική τεχνολογία θέρμανσης, καλή θερμομόνωση, σύγχρονες λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας ακόμα και οι ιδιωτικές οικίες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών ρύπων. Ένας τομέας, ο οποίος στο πλαίσιο της εξοικονόμησης και προστασίας του κλίματος συχνά παραμελείται, είναι αυτός της σκίασης και ηλιοπροστασίας. Εδώ υπάρχει ακριβώς η ευκαιρία με μία συγκριτικά χαμηλού κόστους επένδυση να αποφεύγονται μεγάλες ποσότητες εκπομπής CO2. Το μεγάλο πλεονέκτημα των συστημάτων προστασίας από τον ήλιο είναι η ευελιξία τους. Μπορούν να χρησιμοποιούνται αναλόγως της ώρας, της ημέρας ή της εποχής του χρόνου με τέτοιον τρόπο, ώστε να επηρεάζεται θετικά το συνολικό ενεργειακό ισοζύγιο κάθε κτηρίου. κλείνουν, ώστε η ενέργεια του χειμερινού ήλιου να υποστηρίζει τη θέρμανση του κτηρίου. Τη νύχτα, κυρίως στον συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, σχηματίζονται πρακτικοί θύλακες αέρα, οι οποίοι παρεμποδίζουν τις απώλειες θερμότητας προς τα έξω. Οι ενεργειακές ανάγκες για θέρμανση μίας οικίας μπορούν να μειωθούν έτσι έως και δέκα τοις εκατό. Πρόσφατη μελέτη του ευρωπαϊκού οργανισμού σκίασης European Solar Shading Organization (ES-SO), αποδίδει στην παραπάνω χρήση των συστημάτων σκίασης τεράστιο δυναμικό προστασίας του κλίματος: 111 εκατομύρια τόνοι CO2 μπορούν να εξοικονομηθούν συνολικά ανά έτος σε όλη την Ευρώπη, μόνο από τη σωστή εφαρμογή συστημάτων σκίασης. Από αυτά, 80 εκατομύρια τόνοι εξοικονομούνται από τη μείωση της ενεργειακής ανάγκης για ψύξη και 31 εκ. τόνοι από την περιορισμένη κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση. Έτσι το καλοκαίρι, η σκίαση παραθύρων και γυάλινων προσόψεων βοηθά στην αραιότερη ενεργοποίηση των κλιματιστικών. Στην κρύα περίοδο του έτους τα εξωτερικά συστήματα σκίασης πρέπει να markilux

6 Header 6 markilux Συστήματα σκίασης για αίθρια και πέργκολες

7 7 Συστήματα σκίασης για αίθρια και πέργκολες Ένας χώρος με φως όλο το χρόνο είναι ίσως και η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού. Σε ένα κλασσικό αίθριο, σε μια βεράντα με υαλοϋπόστεγο, σε μια πέργκολα ή μια λότζια: Τα συστήματα σκίασης αιθρίου και πέργκολας markilux ρυθμίζουν την ηλιοφάνεια. Φωτίζουν το χειμώνα και δροσίζουν το καλοκαίρι σας. Εφαρμόζονται σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε μικρές ή μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και κλασσικές ή γωνιώδεις οροφές. Η πολλαπλότητα εφαρμογών και η κορυφαία ποιότητα, που προσφέρει η markilux, αναδεικνύονται και σε αυτόν τον τομέα. markilux

8 Header 8 markilux 780/880 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 χάρη στο σύστημα τεντώματος με ιμάντες Vario (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6)

9 9 markilux 780/880 markilux // Ασυνήθιστα μικρών διαστάσεων, αλλά αποδοτικά συστήματα σκίασης. Για εξωτερική ή εσωτερική εφαρμογή σε μικρές γυάλινες επιφάνειες Σχεδιασμός και τεχνική Είναι εκεί όταν το χρειάζεστε, ενώ επανέρχεται διακριτικά μέσα στην κασέτα, όταν θέλετε να απολαύσετε τον ήλιο. Τετράγωνο ή στρογγυλό - εσείς επιλέγετε. Η μικρών διαστάσεων, καλαίσθητη κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο έχει ηλεκτροστατική βαφή, και σε θέση σύμπτυξης το ύφασμα προστατεύεται ιδανικά από τις καιρικές συνθήκες περιμετρικά από την κλειστή κασέτα. Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών αλουμινίου. Ένα ειδικό σύστημα ιμάντων τεντώματος Vario εξασφαλίζει ιδανικό τέντωμα του υφάσματος όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη προέκταση. Η markilux 780/880 ανήκει στην κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (ένταση ανέμου 6). Επιλογή υφάσματος Δυνατότητα εφαρμογής ακρυλικών, sunsilk snc ή ακόμα και των ειδικών υφασμάτων transolair, τα οποία ενώ σκιάζουν, επιτρέπουν ταυτόχρονα την οπτική προς τα έξω. Διαστάσεις Το μέγιστο πλάτος είναι 400 εκ. σε μέγιστη προβολή 250 εκ. Σε μέγιστη προβολή 400 εκ. είναι εφικτό μέγιστο πλάτος 325 εκ. Μηχανισμός κίνησης Εργοστασιακά, το σύστημα σκίασης είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό χειροκίνησης. Ηλεκτρικό μοτέρ ή ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο markilux διατίθεται ως ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός. Μεγαλύτερα συστήματα διαθέτουν έναν πρόσθετο σωλήνα στήριξης του υφάσματος, ο οποίος περιορίζει το κρέμασμα του υφάσματος. Όλα τα κατασκευαστικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ δεν απαιτούν συχνή συντήρηση. Πλαϊνή όψη, markilux 780 Σωλήνας υποστήριξης υφάσματος σε μεγαλύτερα συστήματα Πλαϊνή όψη, markilux 880 Το ύφασμα, αναδιπλωμένο και προστατευμένο μέσα στην κασέτα Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

10 Header 10 markilux 889

11 11 markilux 889 markilux 889 // Με το κομψό σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοεπιφάνεια επιτυγχάνετε το ιδανικό υπόστεγο της βεράντας σας. Σχεδιασμός και τεχνική Η ιδανική σκίαση για το υπόστεγο της βεράντας σας. Μία γυάλινη οροφή ωστόσο από μόνη της δεν προσφέρει προστασία από την άμεση ακτινοβολία του ήλιου. Με το σύστημα markilux 889 μπορεί κανείς να δημιουργήσει από τον υποστεγαζόμενο χώρο μια πολύ όμορφη και καλαίσθητη γωνιά, ιδανική για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. προκύψει ένα κρέμασμα του υφάσματος σε ενδιάμεσες θέσεις. Ελάχιστα ορατά σύρματα σύσφιγξης ανοξείδωτου χάλυβα περιορίζουν το κρέμασμα του υφάσματος. Όλα τα κατασκευαστικά μέρη είναι ανθεκτικά στη διάβρωση ενώ δεν απαιτούν συχνή συντήρηση. Μηχανισμός κίνησης Εργοστασιακά το σύστημα σκίασης είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό χειροκίνησης. Το ηλεκτρικό μοτέρ με αυτόματο τερματισμό λειτουργίας ή εναλλακτικά το ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο διατίθενται ως ειδικός πρόσθετος εξοπλισμός. Η markilux 889 σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύπτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό, ενώ επιστρέφει γρήγορα και διακριτικά στην κασέτα, σε περίπτωση που επιθυμείτε τη θαλπωρή του ήλιου. Η όμορφη, στρογγυλή κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο έχει ηλεκτροστατική βαφή και σε θέση σύμπτυξης το ύφασμα του συστήματος σκίασης προστατεύεται ιδανικά από τις καιρικές συνθήκες μέσα στην περιμετρικά κλειστή κασέτα. Επιλογή υφάσματος Δυνατότητα εφαρμογής ακρυλικών, sunsilk snc ή ακόμα και των ειδικών υφασμάτων transolair, τα οποία ενώ σκιάζουν, επιτρέπουν ταυτόχρονα την οπτική προς τα έξω. Διαστάσεις Το μέγιστο πλάτος είναι 600 εκ. σε προβολή 450 εκ. Σε μέγιστη προβολή 600 εκ. το μέγιστο εφικτό πλάτος είναι 325 εκ. Οδήγηση του υφάσματος μέσω σταθερών οδηγών αλουμινίου. Ένα ιδανικό σύστημα τεντώματος ιμάντων Vario εξασφαλίζει ένα ιδανικό τέντωμα του υφάσματος όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη προέκταση. Εξαιτίας της κατασκευής ενδέχεται να Η πατενταρισμένη στερέωση με κλιπ για τους πλευρικούς οδηγούς και τις βάσεις των οδηγών διευκολύνει τη συναρμολόγηση. Ύψος μόνο 130 χιλ.: Η κομψή και συμπαγών διαστάσεων κασέτα της markilux 889. Κομψοί, λεπτοί οδηγοί 36 χιλ. και σταθερό προφίλ αντίβαρου προβολής 70 χιλ. Ανάλογα με τις διαστάσεις, έως 2 ελάχιστα ορατά σύρματα σύσφιγξης από ανοξείδωτο χάλυβα εμποδίζουν το κρέμασμα του υφάσματος. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

12 Header 12 markilux 8000 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6)

13 13 markilux 8000 markilux 8000 // Το σύστημα σκίασης με την αξεπέραστη τεχνολογία για μεγάλες επιφάνειες. Σχεδιασμός και τεχνική Μία κομψή, ιδιαίτερα ανθεκτική κασέτα από διελασμένο αλουμίνιο προστατεύει το ύφασμα σε θέση σύμπτυξης από τις καιρικές επιδράσεις. H markilux 8000 διατίθεται έως περ. 36 τ.μ. ως μεμονωμένο σύστημα. Τα συστήματα πλάτους πάνω από 650 τ.μ. συνδέονται, αλλά έχουν μόνο έναν μεσαίο οδηγό για εύκολη, εξατομικευμένη στερέωση. Είναι δυνατή η σύνδεση έως και τριών συστημάτων σκίασης. Επιλογή υφάσματος Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακρυλικά ή sunsilk snc υφάσματα για τα συστήματα σκίασης markilux. Η markilux προτείνει ως καταλληλότερο, το διαμπερές στο φως και διαπερατό στον αέρα, διάτρητο υφάσμα Perfotex. Διαστάσεις: Το μέγιστο πλάτος ενός μεμονωμένου συστήματος είναι 650 εκ. σε μέγιστη προβολή 500 εκ. Σε μέγιστη προβολή 700 εκ. είναι εφικτό ένα μέγιστο πλάτος 500 εκ. Οι οδηγοί μπορούν να προεξέχουν έως και 100 εκ. πάνω από την μπροστινή ακμή της επιφάνειας στήριξης. Μηχανισμός κίνησης και μηχανικά μέρη Το ηλεκτρικό μοτέρ διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Εάν υπάρχουν περισσότερες τέντες θα χρειαστούν ενδεχομένως περισσότερα, ξεχωριστά ελεγχόμενα μοτέρ (βλ. πίνακα). Αριθμός πεδίων Αριθμός μοτέρ 2 1* 2 2* 3 2* * ανεξάρτητου ελέγχου Βελτιωμένα αμορτισέρ πεπιεσμένου αερίου επιτυγχάνουν ένα ιδιαίτερα τεντωμένο ύφασμα, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό προφίλ αντίβαρου προβολής ελαχιστοποιεί το κρέμασμα του υφάσματος και του ιδίου. Ιδιαιτερότητες: Εξαιτίας του ίδιου βάρους του υφάσματος υπάρχει πιθανότητα να κρέμεται όταν είναι υγρό. Για αυτόν τον λόγο, τα μεγαλύτερα συστήματα διαθέτουν έναν σωλήνα υποστήριξης υφάσματος. Όταν υπάρχει επίπεδη κλίση του συστήματος σκίασης συνιστάται εξίσου ένας σωλήνας υποστήριξης υφάσματος. Κομψή κασέτα από κάθε οπτική γωνία Standard τοποθέτηση πάνω σε πλαίσιο Βάση τοίχου με περιστρεφόμενη άρθρωση και προφίλ σύνδεσης τοίχου (προαιρετικά) Υπερυψωμένη τοποθέτηση με κινούμενες βάσεις στήριξης Συνδεδεμένο σύστημα με μεσαίο οδηγό Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

14 Header 14 Αντοχή στον άνεμο έως την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3 (αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6) markilux 8000 τοξοειδής // Η markilux που σχηματίζει καμπύλη. Σχεδιασμός και τεχνική Από ένα μικρό λύγισμα μέχρι μια πλήρη κάθετη κλίση, ό,τι επιθυμείτε από το σύστημα σκίασης για τον χώρο σας είναι εφικτό. Αυτό το σύστημα markilux προσφέρει όλα τα στοιχεία που κάνουν τη markilux 8000 να ξεχωρίζει. Επιπλέον, το ύφασμα οδηγείται μέσω σωληνών καθοδήγησης υφάσματος στην καμπύλη: Γωνία κλίσης Σωλήνες καθοδήγησης υφάσματος έως έως έως 85 3 Σωλήνες καθοδήγησης υφάσματος στην περιοχή καμπύλης Τοξοειδές σύστημα για λύγισμα αναλόγως της θέσης του ήλιου Σωλήνας υποστήριξης υφάσματος Πατενταρισμένη στερέωση με κλιπ markilux 8000 τοξοειδής Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

15 15 markilux 8000 avec Header arc markilux RS-8000 // Σταθερή υποδομή για σκίαση μεγάλων επιφανειών. Αυτό το σύστημα εδράζεται σε σταθερά στηρίγματα και στερεώνεται μονόπλευρα στον τοίχο. Υλικό: Το σύστημα πλαισίου από προφίλ αλουμινίου έχει ηλεκτροστατική βαφή. Ως ειδικός εξοπλισμός (έναντι πρόσθετης χρέωσης) τοποθετούνται και προφίλ κάλυψης. Διαστάσεις Ο σκελετός markilux RS-8000 μπορεί να δεχθεί έως και 3 συστήματα markilux Εδώ είναι εφικτή μία προβολή έως 700 εκ. Σχεδιασμός και τεχνική: Το RS-8000 είναι το πρακτικό, ασφαλές και σταθερό σύστημα πλαισίου για την τοποθέτηση του συστήματος σκίασης markilux 8000 και χωρίς πέργκολα ή αίθριο, όπου πρέπει να σκιαστούν μεγάλες επιφάνειες. Όλα τα προφίλ και τα τμήματα σύνδεσης περιέχονται στο σύνολο δομικής μονάδας και μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα. Στερέωση σε τοίχο κλίση 0-30 Σημείο σύνδεσης με προφίλ κάλυψης Πόδι με προφίλ βάσης Προφίλ κάλυψης και στοιχείο σύνδεσης markilux RS-8000 Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

16 Header 16 markilux 8500

17 17 markilux 8500 markilux 8500 // Το σύστημα σκίασης με μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς για κεκλιμένες οροφές Σχεδιασμός και τεχνική: Όταν η επιφάνεια στήριξης/σκίασης δεν έχει κλασικό σχήμα - το σύστημα markilux 8500 με τους μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς προσφέρει σκιά και σε κεκλιμένες στο πλάι επιφάνειες οροφών. Κατά κανόνα, η markilux 8500 προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με τη markilux Οι μετατοπισμένοι προς τα μέσα οδηγοί διευκολύνουν επιπλέον τη γρήγορη, απροβλημάτιστη συναρμολόγηση σε κεκλιμένες στο πλάι επιφάνειες οροφών. Διαστάσεις Ένα μεμονωμένο σύστημα προσφέρει σκιά σε επιφάνεια το πολύ 25 τ.μ. Το μέγιστο πλάτος είναι 650 εκ. σε μέγιστη προβολή 400 εκ. Σε προβολή 500 εκ. είναι εφικτό ένα μέγιστο πλάτος 500 εκ. Η μετατοπισμένη προς τα μέσα διάσταση οδηγών μπορεί να είναι το πολύ 120 εκ. ανά πλευρά και η προεξοχή οδηγών προς τα εμπρός το πολύ 100 εκ. Το σύστημα σκίασης με μετατοπισμένους προς τα μέσα οδηγούς προβλέπεται για επιφάνειες, κεκλιμένες στο πλάι (σχήμα οροφής που διαφέρει από το κλασικό σχήμα οροφής). Κομψό σχήμα κασέτας Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

18 Header 18 markilux Baldachin

19 19 markilux Baldachin markilux Baldachin // Λειτουργική ευκολία και οικεία ατμόσφαιρα από ένα σύστημα εσωτερικής σκίασης. Σχεδιασμός και τεχνική: Εφόσον τοποθετηθεί σε εσωτερικό χώρο, με αυτό το σύστημα δημιουργείτε μία εντελώς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Το σύστημα Baldachin αποτελεί εγγύηση για ευχάριστη σκιά το καλοκαίρι, διατηρώντας τη θερμότητα στη διάρκεια του χειμώνα. Πρακτικές ντίζες (βλ. πίνακα) δεν εξασφαλίζουν απλά την ασφαλή στερέωση της Baldachin αλλά της προσδίδουν και ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. Επιλογή υφάσματος Τα ειδικά υφάσματα Baldachin είναι ανθεκτικά στο φως και αντιστατικά, αφήνουν τον αέρα να διαπεράσει, πλένονται στους 40, είναι σταθερά και κυρίως μόνιμα δύσφλεκτα σύμφωνα με την πιστοποίηση DIN 4102 B 1. Διαστάσεις Η markilux Baldachin μπορεί να προσφέρει σκιά σε επιφάνειες έως 23 τ.μ. Το μέγιστο πλάτος είναι 500 εκ. σε μέγιστο άνοιγμα 470 εκ. Το μέγιστο άνοιγμα είναι 610 εκ. σε μέγιστο πλάτος 350 εκ. Μηχανισμός κίνησης Η markilux Baldachin διατίθεται κατ' επιλογή με χειροκίνητη λειτουργία (μηχανισμός με κορδόνι) ή με μοτέρ (έναντι πρόσθετης χρέωσης). Για πλάτος πάνω από 400 εκ. είναι εφικτή μόνο ηλεκτροκίνηση. Η άριστη λειτουργία του μηχανισμού με κορδόνι είναι εξασφαλισμένη για μέγιστη γωνία κλίσης 20, του μηχανισμού κίνησης με μοτέρ μόνο για γωνία κλίσης 0. Ντίζες markilux Baldachin: markilux Baldachin σε κλειστή θέση: Κίνηση με μηχανισμό κορδονιού ή μοτέρ Μηχανισμός κίνησης μόνο με μοτέρ Άνοιγμα έως 234 εκ. Βάθος αναδιπλωμένου υφάσματος περ. 18 εκ. Πλάτος εκ. 100* Ντίζες έως 422 εκ. έως 610 εκ. περ. 26 εκ. περ. 38 εκ. * Εναλλακτικά του κορδονιού, δυνατότητα χειρισμού με ράβδο έλξης*. Φυσικά διατίθενται και ενδιάμεσες διαστάσεις πλάτους και ανοίγματος. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

20 Header 20 markilux Πρόσθετος και ειδικός εξοπλισμός

21 Header Τα σημαντικότερα στοιχεία γύρω από τη λειτουργία και την τεχνολογία Ένα σύστημα markilux μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε // Ανακαλύψτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Εσείς επιλέγετε: Αισθητήρες ηλίου και αέρα / Αισθητήρας ηλίου Sunis Το έξυπνο αυτόματο σύστημα καιρικών συνθηκών: Εσείς απλά χαλαρώστε - το σύστημα markilux αντιδρά σε κάθε αλλαγή του καιρού. Το αυτόματο σύστημα αισθητήρων του αισθητήρα ηλίου και ανέμου φροντίζει ώστε η markilux να ανοίγει αυτόματα όταν υπάρχει ήλιος και να κλείνει πάλι αυτόματα όταν επικρατούν ισχυροί άνεμοι. Ο αισθητήρας ηλίου Sunis δίνει την εντολή του ανοίγματος και κλεισίματος σε συστήματα σκίασης με ασύρματο μοτέρ χωρίς καθόλου καλωδίωση με το δίκτυο ρεύματος. Η τροφοδοσία τάσης του αισθητήρα διασφαλίζεται με ενσωματωμένες ηλιακές κυψέλες. Ένα πρακτικό βοήθημα για την προστασία των εσωτερικών χώρων από τη θερμότητα. Ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο Με το άνετο ασύρματο μοτέρ η markilux λειτουργεί με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Το ιδανικό του συμπλήρωμα είναι ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο markilux με τον καλαίσθητο και πρακτικό χειροπομπό markilux. Υφάσματα ενωμένα μεταξύ τους με επικόλληση Μία υψηλής συμπίεσης κόλληση επιφανειών των λωρίδων του υφάσματος σε μέθοδο κόλλησης με υπερήχους αποτελεί εγγύηση για βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τις συμβατικές ραφές (τα υφάσματα Perfotex και Baldachin ράβονται για τεχνικούς λόγους). Toiles de store markilux sunsilk snc Μια ασύγκριτη εμπειρία: Τα υφάσματα sunsilk snc, χάρη στην ασυνήθιστη φωτεινότητα των χρωμάτων τους, αφήνουν να διαχυθεί φως στη βεράντα σας και στους διπλανούς χώρους της κατοικίας ενώ προσδίδουν σκίαση με ευχάριστη φωτεινότητα. Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί επίτευγμα μακροχρόνιων ερευνών. Ακόμα και τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα εγγυώνται υψηλή προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας. Μέχρι τώρα αυτή την ιδιότητα είχαν μόνο τα παραδοσιακά ακρυλικά υφάσματα. Τα sunsilk snc υφάσματα είναι πιο λεπτά σε πάχος, πιο λεία και πιο ελαφρά από τα ακρυλικά. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι ισοδύναμα από κάθε άποψη, συχνά ανώτερα. sunsilk snc, το καινοτόμο ύφασμα σκίασης με εφέ αυτοκαθαρισμού με τη βοήθεια της βροχής (απαραίτητη κλίση του συστήματος τουλάχιστον 14, για την απορροή του νερού). Ο υψηλής ποιότητας και απόδοσης καθαρισμός διασφαλίζει τη φωτεινότητα των χρωμάτων σε όλη τη διάρκεια του έτους. 200 πολύχρωμα σχέδια υφασμάτων Ακρυλικό ύφασμα ή sunsilk snc - ποιο απ' τα δύο δεν έχει σημασία: Η επιλογή είναι δική σας. Όλη η κολεξιόν markilux βρίσκεται σε εξειδικευμένα καταστήματα στη διάθεσή σας. Ασφάλεια Για να μπορείτε να απολαμβάνετε ανέμελοι τη σκιά μιας markilux, τα συστήματα σκίασής μας έχουν εγκριθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα DIN EN για ένταση ανέμου 5 (ανάλογα με το μοντέλο και τις διαστάσεις και για την κατηγορία ανθεκτικότητας ανέμου 3, η οποία αντιστοιχεί σε ένταση ανέμου 6). Το σήμα έγκρισης CE επιβεβαιώνει την ποιότητα και την ύψιστη ασφάλεια. 1 Άνετο κατοικείν. Με στυλ και προσωπικότητα. Ποιότητα για υψηλές απαιτήσεις. Ανακαλύψτε το δικό σας μοντέλο σκίασης. Απολαύστε το καλοκαίρι με στυλ και συστήματα σκίασης markilux. Ακόμα περισσότερη markilux; Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες: Στο φυλλάδιο για τα συστήματα σκίασης για το μπαλκόνι και τον κήπο θα βρείτε πολλές ωραίες ιδέες διαμόρφωσης περαιτέρω χώρων σκίασης. Ρωτήστε στα εξειδικευμένα καταστήματα ή παραγγείλτε δωρεάν το φυλλάδιό σας στο διαδίκτυο: Header σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή markilux Συστήματα σκίασης για τη βεράντα και τον κήπο Μικρές ατέλειες όπως κόμποι, διαφορετικό πάχος νήματος, μεμονωμένα κομμένα νήματα και κυματισμοί στα στριφώματα και στα σημεία ένωσης των κομματιών υφασμάτων, δημιουργούνται κατά τη διαδικασία της παραγωγής και δεν μπορούν πάντα να αποφευχθούν. Δεν επηρεάζουν την ποιότητα του συστήματός σας σε καμία περίπτωση!

22 markilux Χρώματα σκελετού, ειδικός εξοπλισμός και διαστάσεις

23 23 Χρώματα σκελετού, ειδικοί εξοπλισμοί και διαστάσεις Header markilux Συστήματα σκίασης αιθρίων-πέργκολας // Χρώματα σκελετού, ειδικοί εξοπλισμοί και διαστάσεις markilux 780 / 880 markilux 889 markilux 8000 markilux 8000 τοξοειδής markilux 8500 markilux Baldachin Χρώματα ειδικής παραγγελίας είναι εφικτά σε όλα τα μοντέλα (εκτός από τη Baldachin) προαιρετικά έναντι ξεχωριστής χρέωσης. Standard χρώματα σκελετού 1 Λευκό RAL 9016 Χρώμα αλουμινίου - RAL 9006 Ανθρακί μεταλλικό Γκρι-καφέ παρόμοιο με RAL 8019 Διαστάσεις Μέγιστο πλάτος 400 εκ. 325 εκ. 600 εκ. 350 εκ. 650 εκ. 500 εκ. 400 εκ 650 εκ. 500 εκ. 500 εκ. 350 εκ. Μέγιστη προβολή 250 εκ. 400 εκ. 450 εκ. 600 εκ. 500 εκ. 700 εκ. 700 εκ 400 εκ. 500 εκ. 470 εκ. 610 εκ. Συνδεδεμένα συστήματα Προαιρετικοί ειδικοί εξοπλισμοί: Μοτέρ Ασύρματο μοτέρ με τηλεχειριστήριο Χειροκίνηση με χερούλι Μηχανισμός χειρισμού με κορδόνι ή ράβδο έλξης (αναλόγως του μεγέθους) Αισθητήρας ήλιου και αέρα* Τοποθέτηση πάνω από υαλοεπιφάνεια κάτω από υαλοεπιφάνεια Τοποθέτηση μόνο σε εσωτερικό χώρο Οδήγηση Οδηγοί με σύστημα τεντώματος Σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα Μετατοπισμένοι προς τα μέσα οδηγοί Βασικός εξοπλισμός / Διατίθεται προαιρετικά με ξεχωριστή χρέωση / εφικτό / μη εφικτό / * Διατίθεται μόνο σε μοντέλα με μηχανισμό κίνησης με μοτέρ / 1 Χρώματα παρόμοια με RAL - με επιφύλαξη για αποκλίσεις χρωμάτων μεταξύ εικόνων και τελικής διαμόρφωσης. Ειδικοί εξοπλισμοί, χρώματα σκελετού και τεχνικές λεπτομέρειες μετά τη σελίδα 22.

24 σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή /11 Με επιφύλαξη τεχνικών αλλαγών. Τα συστήματα σκίασης markilux είναι προϊόντα της markilux

markilux Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοϋπόστεγο για τέλεια σκίαση μεγάλων επιφανειών προαιρετικά με σύστημα zip

markilux Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης εφαρμογής κάτω από υαλοϋπόστεγο για τέλεια σκίαση μεγάλων επιφανειών προαιρετικά με σύστημα zip σίγουρη διαχρονική εντυπωσιακή collection Εξοπλισμός 1700 1700 stretch 1710 1710 stretch 8800 / 8800 zip 8850 889 / 889 zip 869 / 869 zip 889 / 889 zip pergola 110 Λειτουργικό, οριζόντιο το σύστημα σκίασης

Διαβάστε περισσότερα

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy

:: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy Β400 {pgslideshow id=61 width=640 height=480 delay=3000 image=l} :: Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με οριζόντια συστήματα Topscreen και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτερ και τηλεχειρισμό Somfy - Τα

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών

Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών PL50-M Πλισέ 50mm με χειρισμό κορδονιού, ελεύθερης κρέμασης Συστήματα σκίασης Πλισέ 50 χιλιοστών Σύστημα σκίασης πλισέ με ύφασμα πτυχών 50 χιλιοστών,

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε ακόμα πιο όμορφη όψη στο σπίτι σας. Εντυπωσιακά συστήματα σκίασης για παράθυρα

Δώστε ακόμα πιο όμορφη όψη στο σπίτι σας. Εντυπωσιακά συστήματα σκίασης για παράθυρα Δώστε ακόμα πιο όμορφη όψη στο σπίτι σας. Εντυπωσιακά συστήματα σκίασης για παράθυρα 2 Το φως της ημέρας προσφέρει ευεξία. Το φυσικό φως και οι ακτίνες του ήλιου είναι από τα λίγα πράγματα που ενισχύουν

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy

Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy B300 {pgslideshow id=60 width=640 height=480 delay=3000 image=l} Υδατοστεγές σύστημα σκίασης με συρόμενη οροφή και κατακόρυφα συστήματα τύπου zip με μοτέρ Somfy - Η πτυσσόμενη συρόμενη οροφή προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόμαν

Συστήματα σκίασης Ρόμαν Εσωτερική σκίαση Yφασμάτινο με μηχανισμό αλυσίδας RAS-M Συστήματα εσωτερικής σκίασης ρόμαν με ύφασμα Το σύστημα διατίθεται με χειροκίνητη λειτουργία αλλά και με ηλεκτροκίνηση δεχόμενο και αυτοματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών

Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών Mονά συστήματα Συστήματα σκίασης πλισέ 25 χιλιοστών με μηχανισμό κορδονιού, λαβής ή ηλεκτροκίνησης Συστήματα σκίασης Πλισέ 25 χιλιοστών Τα συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Vitalise χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mybathroom Vitalise μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια για να ταιριάζει στις

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες

Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες Οδηγός για σκίαστρα εσωτερικού χώρου και κουρτίνες Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι Α Υ Τ Ο Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ Α Τ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Μ η χ α ν ι σ μ ο ί κ α ι α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Hydrate χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Παρά την εγγύτητα με το νερό, η απλίκα Philips mybathroom Hydrate είναι στεγανοποιημένη έναντι της υγρασίας. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Jupiter 550 κάθετο Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Ένθετα τζάκια Jupiter 550 κάθετο 2 Jupiter 550 XXL 7 Jupiter 550 XL 8 Jupiter 500-850 9 Jupiter 550 με καμπυλωτή πόρτα 10 Jupiter 550

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco:

Συστήματα ηλιακής σκίασης Schüco: Η ηλιακή σκίαση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού για κάθε κτίριο και προσφέρει μια ποικιλία λύσεων. Η προσοχή επικεντρώνεται πάντα στην επιθυμία ελέγχου του φωτός για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 590H Ρόλερ με μεταλλικό ηλεκτροκίνητο μηχανισμό 590Η Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου

Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Εξωτερική σκίαση Εξωτερικές περσίδες αλουμινίου Model 90ZEP, 90ZMP Συστήματα σκίασης περιστεφούμενων και ανυψούμενων οριζόντιων εξωτερικών περσίδων αλουμινίου, χειροκίνησης και ηλεκτροκίνησης. Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ViewLine. Συστήματα ρολών με μικρό διάτρητο φύλλο διελασμένου αλουμινίου. Makes your

ViewLine. Συστήματα ρολών με μικρό διάτρητο φύλλο διελασμένου αλουμινίου. Makes your ViewLine Συστήματα ρολών με μικρό διάτρητο φύλλο διελασμένου αλουμινίου ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΡΟΛΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΌ ΔΙΆΤΡΗΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΛΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Φύλλα διελασμένου προφίλ για ρολά, ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα με

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πάνελ

Συστήματα σκίασης Πάνελ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πάνελ Model P-ABS-C Χειροκίνητο πάνελ με χειρισμό κορδονιού συνεχούς κίνησης Συστήματα σκίασης πάνελ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας Το σύστημα πάνελ Optima P-ABS είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Αρχές Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική αφορά στο σχεδιασμό κτιρίων και χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών-υπαίθριων) με βάση το τοπικό κλίμα, με σκοπό την εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

TheaRoll. Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης. Makes your

TheaRoll. Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης. Makes your TheaRoll Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΔΙΑΤΡΗΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΛΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η σύγχρονη μορφή του TheaRoll προσφέρει ύψιστη ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

ViewLine. Συστήματα ρολών με μικρό διάτρητο φυλλαράκι αλουμίνιου διέλασης. Makes your

ViewLine. Συστήματα ρολών με μικρό διάτρητο φυλλαράκι αλουμίνιου διέλασης. Makes your ViewLine Συστήματα ρολών με μικρό διάτρητο φυλλαράκι αλουμίνιου διέλασης ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΡΟΛΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΌ ΔΙΆΤΡΗΤΟ ΦΥΛΛΑΡΆΚΙ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟΥ ΔΙΈΛΑΣΗΣ Ιδανικά φυλλαράκια από διελασμένο προφίλ για ρολά που προσφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων

Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Εσωτερική σκίαση Συστήματα Σκίασης Οριζόντιων Περσίδων Model Classic Οριζόντιες περσίδες Classic 16, 25 mm Συστήματα σκίασης οριζοντιών περσίδων με πλευρικό μηχανισμό κορδόνι, μπαστουνι ή ηλεκτροκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Πάνελ

Συστήματα σκίασης Πάνελ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Πάνελ Model P-ABS-C Χειροκίνητο πάνελ με χειρισμό κορδονιού συνεχούς κίνησης Συστήματα σκίασης πάνελ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας Το σύστημα πάνελ Optima P-ABS είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

F LIGHT II TUNNELS 2014

F LIGHT II TUNNELS 2014 F LIGHT TUNNELS 2014 II ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να παρέχουμε φυσικό φως, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την εγκατάσταση κάθετων παραθύρων ή παραθύρων στέγης μία αποτελεσματική λύση είναι

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε την ομορφότερη σκιά του κόσμου. Εντυπωσιακά συστήματα σκίασης για βεράντες και μπαλκόνια

Απολαύστε την ομορφότερη σκιά του κόσμου. Εντυπωσιακά συστήματα σκίασης για βεράντες και μπαλκόνια Απολαύστε την ομορφότερη σκιά του κόσμου. Εντυπωσιακά συστήματα σκίασης για βεράντες και μπαλκόνια 2 Ευχάριστες ώρες σε εξωτερικούς χώρους. Ώρες χαλάρωσης ή ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Οι λαμπτήρες luster LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster 2,2 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W-25 W E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τέντας Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ ΑΤ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y

Οδηγός τέντας Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ ΑΤ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Οδηγός τέντας Μ Η Χ Α Ν Ι Σ Μ Ο Ι Κ Α Ι ΑΥ ΤΟ Μ ΑΤ Ι Σ Μ Ο Ι Α Σ Υ Ρ Μ ΑΤ Η Σ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ S O M F Y Μ η χ α ν ι σ μ ο ί κ α ι α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί γ ι α τ έ ν τ ε ς Ηλεκτροκινήστε τις τέντες

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

τεχνικό εγχειρίδιο τέντες βεδουίνος

τεχνικό εγχειρίδιο τέντες βεδουίνος τεχνικό εγχειρίδιο τέντες βεδουίνος ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το μοναδικό αμφίδρομο τέντωμα του υφάσματος προκαλεί τη θεαματική ικανότητα της τέντας για μετασχηματισμό και επανεφεύρεση του χώρου. Ο επανακαθορισμός του

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σφαιρικοί 10,5 W (75 W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 360B Ρόλερ με μηχανισμό μπαταρίας 360Β Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Σφαιρικοί 13,5W (100W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι σφαιρικοί λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Τι είναι η Provence? Η Provence είναι μια σειρά προϊόντων με παραδοσιακό χαρακτήρα που έχει αναπτύξει η GIESSE για το κλείσιμο των παραθύρων

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr Ανεμιστήρες Οροφής 2013 www.fanaway.gr Αυτός ο κατάλογος, παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των Ανεμιστήρων Οροφής που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Προτεινόμενο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα εκ του µηδενός σε ιστορικά πλαίσια ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Ο φυσικός φωτισµός αποτελεί την τεχνική κατά την οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάθετες Περσίδες. Model V-ABS-M. Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm. Εσωτερική σκίαση

Κάθετες Περσίδες. Model V-ABS-M. Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm. Εσωτερική σκίαση Εσωτερική σκίαση Κάθετες Περσίδες Model V-ABS-M Χειροκίνητες κάθετες περσίδες ABS-M 89, 127, 250mm Συστήματα σκίασης κάθετων περσίδων με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας και κορδονιού Το σύστημα κάθετων περσίδων

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα