ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ"

Transcript

1 ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Βιογραφικό σημείωμα Ο Θοδωρής είναι Βιολόγος και ασχολείται επαγγελματικά με την επικοινωνία της επιστήμης και την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Είναι διδάκτορας Γενετικής από το Πανεπιστήμιο King s College του Λονδίνου. Εκπόνησε μεταδιδακτορική εργασία στο Ε.Κ.ΕΦ.Ε. Δημόκριτος στον κληρονομικό καρκίνο. Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση και του Εμπειρικείου Ιδρύματος. Είναι Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης SciCo και "SciCo Cyprus" (www.scico.gr), η οποία έχει στόχο την προώθηση της επιστήμης μέσω καινοτόμων τρόπων στο ευρύ κοινό. Είναι Συνιδρυτής των Athens και Thessaloniki Science Festivals, του διαδραστικού προγράμματος School-lab (www.school-lab.org), του TEDMED live Athens και του Health Forward. Ο Θοδωρής έχει δώσει ομιλίες στο Ισραήλ, στην Ταϊλάνδη, στην Ιαπωνία, στην Κορέα, στην Αυστραλία, στις Η.Π.Α και αλλού για την επικοινωνία της επιστήμης. Τον Ιούλιο του 2010 εκπαιδεύτηκε σε θέματα διαδραστικής διδασκαλίας των επιστημών στο Space Camp της NASA στις ΗΠΑ. To 2011 ήταν υποψήφιος από την ελληνική αντιπροσωπεία της UNESCO για το Kalinga Science Popularizator Prize. Τον Αύγουστο του 2012 εκπαιδεύτηκε από τον τέως Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Al Gore για θέματα κλιματικής αλλαγής και είναι πρεσβευτής του για το Climate Reality Project. Το Φθινόπωρο του 2012 παρουσίασε στη Δ.Ε.Θ, στις Βρυξέλλες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Global Entrepreneurship Week τη SciCo ως καλή πρακτική κοινωνικής επιχείρησης στην Ελλάδα. Από το 2011 είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του TEDxAthens και από το 2014 του TEDxLimassol. Είναι, επίσης, συνιδρυτής της Green Project (www.green-project.org) μιας Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης η οποία έχει στόχο να αναδείξει τα σημεία πράσινου ενδιαφέροντος μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο Θοδωρής έχει ταξιδέψει σε 75 χώρες και στον ελεύθερό του χρόνο συνθέτει μουσική στο πιάνο.

2 Από τον Οκτώβριο του 2013 είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση. Σκεπτικό υποψηφιότητας Είχα την τιμή να εκλεγώ Πρόεδρος του Συνδέσμου μας το Σεπτέμβριο του 2013 και να ηγηθώ του Διοικητικού Συμβουλίου μας τους τελευταίους 24 μήνες. Κατά τη διάρκεια της διετίας αυτής οι στόχοι που θέσαμε ήταν η κοινωνική προσφορά με κεντρικό άξονα τα γνωστικά αντικείμενα των Υποτρόφων μας, η ενίσχυση της επικοινωνιακής "ταυτότητας" του Συνδέσμου και η δικτύωση και συσπείρωση των μελών μας. Για τους παραπάνω στόχους το Δ.Σ. μας εργάσθηκε σκληρά με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να ιδρύσουμε, να συνεχίσουμε ή να ενισχύσουμε προτάσεις -δράσεις υποτρόφων μας επάνω στους έξι παρακάτω πυλώνες: επιστήμη, τέχνη, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, παιδεία και κοινωνία. Δειγματοληπτικά και πιο συγκεκριμένα διοργανώσαμε με επιτυχία τα Athens Science Festival 2014 και 2015 για την επιστήμη, το συνέδριο για την υγεία Health Forward, τις "Επανακατοικήσεις" για την αρχιτεκτονική, το φεστιβάλ μουσικής "Συνηχήσεις", το συνέδριο "Scale Up" για την επιχειρηματικότητα, τη "Φωτογραφημένη Πόλη" στον τομέα της φωτογραφίας καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Επίσης δημιουργήσαμε αθλητική ομάδα αγώνα δρόμου των υποτρόφων η οποία συμμετείχε στην Μαραθώνιο της Αθήνας του 2014 καθώς στον ημιμαραθώνιο του Στο κομμάτι της συσπείρωσης των υποτρόφων μας, δημιουργήσαμε νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με "intranet" όπου οι υπότροφοι μπορούν και επικοινωνούν ηλεκτρονικά, πραγματοποιήσαμε θεματικές επαγγελματικές συγκεντρώσεις των υποτρόφων, ενώ αυξήσαμε τη διαδραστικότητα στις ετήσιες εκδηλώσεις της βασιλόπιτας αλλά και του καλοκαιρινού πάρτι. Επίσης πραγματοποιήσαμε εκδρομές τόσο θεματικές (τρεις πεζοπορίες) αλλά και αμιγώς ψυχαγωγικές. Στο κομμάτι της εξωστρέφειας του Συνδέσμου, πέραν της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, συνεργαστήκαμε με επαγγελματίες στον τομέα της επικοινωνίας τόσο στα ψηφιακά μέσα όσο και στα συμβατικά σε κάθε μας δράση. Το αποτέλεσμα ήταν ο τριπλασιασμός των "followers" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εκατοντάδες αναφορές στον τύπο και στο διαδίκτυο. Με βάση τα παραπάνω, καταθέτω την υποψηφιότητα μου με στόχο να θεσμοθετήσουμε τις παραπάνω επιτυχημένες δράσεις, να συσπειρώσουμε περισσότερο τους υποτρόφους μας και να ενισχύσουμε νέες ιδέες και δράσεις αλλά και το ρόλο του Συνδέσμου μας στην Ελληνική Κοινωνία.

3 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΟΥΝΤΡΑ Ονομάζομαι Μαργαρίτα Γκούντρα και είμαι Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Σχολική Ψυχολογία και εξειδίκευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία. Έχω παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα ειδίκευσης στην Κλινική Ψυχοπαθολογία (Α Ψυχιατρική Κλινική-Αιγινήτειο Νοσοκομείο), στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στην αξιολόγηση και αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών/Δυσλεξίας (ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ.). Έχω επίσης εκπαιδευτεί σε προγράμματα εκπαίδευσης γονέων και προαγωγής ψυχικής υγείας παιδιών και γονέων (Παιδοψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών) και έχω συμμετάσχει σε πρόγραμμα κατάρτισης επαγγελματιών ψυχικής υγείας για το φαινόμενο του «εθισμού» των παιδιών και εφήβων στο διαδίκτυο (Β Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών). Έχω ανακοινώσει ερευνητικές εργασίες σε πανελλήνια συνέδρια και έχω λάβει μέρος σε επιμορφωτικές ημερίδες, επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια. Επί σειρά ετών ( ) υπήρξα επιστημονικός συνεργάτης-εκπαιδεύτρια στο σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας που διοργανώνει η Α Πανεπιστημιακή Κλινική σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ) και υπηρέτησα ως ψυχολόγος στο τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών) και στις Σχολές Γονέων του Ινστιτούτου Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης (Υπουργείο Παιδείας) όπου συντόνιζα ομάδες γονέων και ομάδες τρίτης ηλικίας. Έχω παράσχει εθελοντική εργασία σε Κέντρο Ημέρας για παιδιά με αυτισμό, σε ξενώνα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης για χρονίως ψυχικά πάσχοντες και σε Ψυχιατρικά Νοσοκομεία (Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο Αττικής και Α Ψυχιατρική Κλινική-Αιγινήτειο Νοσοκομείο) και κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών πραγματοποίησα πρακτική άσκηση στην Ψυχολογική- Συμβουλευτική Υπηρεσία των Αρσάκειων-Τοσίτσειων σχολείων Ψυχικού-Εκάλης και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου. Σήμερα εργάζομαι σε δομές Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συνδέσμου "Έμπνευση", "Δημιουργία", "Γνώση", "Γόνιμος διάλογος", "Προσφορά" είναι στη κορυφή μιας μακροσκελούς λίστας με όσα έχει να επιδείξει ο σύνδεσμός μας. Μια πολυδιάστατη αλλά ταυτόχρονα συνεκτική κοινότητα, όπου τέχνη και επιστήμη διασταυρώνονται και μετουσιώνονται σε δημιουργία και δράση. Αυτή ακριβώς η διανοητική και δημιουργική όσμωση δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν αδιάφορο. Η συμμετοχή μου στον πυρήνα αυτής της διεπιστημονικής πλατφόρμας ανταλλαγής ιδεών και γνώσης είναι το πρώτιστο κίνητρο για υποβολή υποψηφιότητας. Από την πλευρά μου, θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω με νέες ιδέες

4 για σχεδιασμό δράσεων και υλοποίηση εξειδικευμένων δραστηριοτήτων σε διάφορους τομείς. Η επιδίωξή μου είναι η επαφή παλαιών και νέων μελών ώστε μέσω της διεπιστημονικότητας και της συλλογικής συνείδησης να προωθήσουμε την εφαρμογή προγραμμάτων με στόχο τόσο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, την ανάπτυξη της κοινότητας όσο και την προώθηση της επιστήμης, της τέχνης και της ευρύτερης γνώσης. Συγκεκριμένα, ορμώμενη από το επιστημονικό μου πεδίο, ως ψυχολόγος, θα μπορούσα να συμβάλλω ενεργά στο σχεδιασμό και διεξαγωγή εθελοντικών δράσεων με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων ή την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων σε ζητήματα που άπτονται της σχολικής κοινότητας και της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών. Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως η ψυχαγωγία είναι η καλύτερη μέθοδος μάθησης και ταυτόχρονα αποτελεί τον βέλτιστο τρόπο γνωριμίας και ως εκ τούτου ο συντονισμός και η διοργάνωση ευχάριστων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων θα συμβάλλει στην ισχυροποίηση του συνδέσμου.

5 Δρ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΔΕΓΛΕΡΗΣ Νευρολόγος-Ψυχίατρος/ Ψυχοθεραπευτής Δ/ντής Ψυχογηριατρικής Υπηρεσίας Πειραιά-ΕΚΨΥΕ Assistant Etr. Πανεπιστημίου Paris V Τέως Λέκτορας Κοινωνικής Ιατρικής & Ψυχικής Υγείας Παν/μιου Ιωαννίνων. Το 1970 αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή. Το σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το έκανε τη στρατιωτική του θητεία, το έκανε ειδικότητα Νευρολογίας Ψυχιατρικής στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Το 1980 ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία του Ωνασείου Ιδρύματος. Το έκανε μετεκπαίδευση στο Παρίσι και το Λονδίνο σε θέματα Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας, Ψυχοεκπαίδευσης και Ψυχογηριατρικής. Από το 1986-εως σήμερα διευθύνει τη Μονάδα ψυχοθεραπειών στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (παράρτημα Πειραιά) και το 1997 ίδρυσε ένα Πρότυπο Ιατρείο Διαταραχών Μνήμης και Άνοιας. Το 1991 συνέστησε το Ιατρείο Ψυχοθεραπείας Πειραιά, όπου στεγάζεται το Εργαστήριο Κλινικής Ψυχοεκπαίδευσης και απευθύνεται στο ευρύ κοινό καθώς και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας μαζί με τον τομέα Αξιοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι επιμελητής εκδόσεων ψυχολογικού και ιατρικού περιεχομένου και έχει δημοσιεύσει περί τις 150 ανακοινώσεις, μονογραφίες και λήμματα σε συλλογικούς τόμους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς ( ) και του ελληνικού κλάδου της Ευρωπαϊκής και Γαλλικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών καθώς και Σύμβουλος της Εταιρείας Νόσου ALZHEIMER Ελλάδος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της εφορείας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τμήμα Πειραιά) και ενεργοποιείται ως Special Individual Member of the World Psychiatric Association (WPA). Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Υποτρόφων ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ & Πρόεδρος του Κλάδου Ψυχογηριατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Από το 2013 ίδρυσε & διευθύνει το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ALZHEIMER ΠΕΙΡΑΙΑ.

6 ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΥ Ε. ΔΕΓΛΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Η διαχρονική συμβολή του Συνδέσμου στην προβολή του έργου των υποτρόφων τόσο στις Τέχνες και στα Γράμματα όσο και στην Αθλητισμό και την Κοινωνική Προσφορά διευρύνεται προϊόντος του χρόνου. Η διεπιστημονική ετερότητα των μελών του Δ. Σ. λειτούργησε συμπληρωματικά και νέες δράσεις και συμμετοχές εκτινάσσουν το βεληνεκές των δραστηριοτήτων μας, η ποιότητα των οποίων έχει πάγκοινη αναγνώριση. Δραστηριοποιούμαι επιστημονικά και επαγγελματικά στην ευρύτερη Πειραϊκή Ζώνη, που χειμάζεται από την κρίση στον υπέρτατο βαθμό. Το κοινό αγκάλιασε την πρωτοβουλιακή λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ALZHEIMERS S και δεσμεύομαι στη συνέχιση και βελτίωση της παροχής υπηρεσιών πρόληψης, θεραπείας και ευαισθητοποίησης του ευρέος κοινού στο πλαίσιο του ΕΛΛΗΝΙΚΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ (Παρ/μα Πειραιά).

7 ΜΑΡΙΑ ΔΟΚΑ Γεννήθηκα το 1980 στην Αθήνα. Το 2001 αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών με άριστα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έλαβα υποτροφίες και βραβεία επίδοσης από το ΙΚΥ και από κληροδοτήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Mε υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση καθώς και κληροδοτήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών παρακολούθησα κατά τα έτη 2002 έως 2004 πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Βόννης (κατεύθυνση εταιρικού και εμπορικού δικαίου), το οποίο και ολοκλήρωσα με Άριστα (summa cum laude). Στη συνέχεια εκπόνησα διδακτορική διατριβή με θέμα «Η απαλλαγή μελών διοίκησης κεφαλαιουχικών εταιριών από την ευθύνη τους», επίσης με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση, η οποία έλαβε το βαθμό άριστα και δημοσιεύτηκε με χορηγία του Προγράμματος Χορηγιών και Ενισχύσεων Μελών του Συνδέσμου Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση. Παράλληλα με την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ), ενώ κατά το ακαδημαϊκό έτος παρακολούθησα, με υποτροφία που έλαβα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στις διαπραγματεύσεις Diploma In Negotiations. Μελέτες και σχόλιά μου έχουν δημοσιευτεί σε νομικά περιοδικά. Μιλώ αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Είμαι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, από το Κατά τα έτη 2003 έως 2004 εργάστηκα, παράλληλα με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, στο δικηγορικό γραφείο Redeker-Sellner-Dahs στη Βόννη Γερμανίας. Από το 2004 ασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου με αντικείμενο κατά κύριο λόγο υποθέσεις αστικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου, συνεργαζόμενη κατά το παρελθόν με δικηγορικές εταιρίες και στη συνέχεια αυτοτελώς. Κατά τα έτη 2008 έως 2012 εργάστηκα ως ειδικό επιστημονικό προσωπικό της «Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ) α.ε.» στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας. Από το 2012 είμαι δικηγόρος της Νομικής Υπηρεσίας της Τράπεζας της Ελλάδος. Τον ελεύθερό μου χρόνο αφιερώνω στη μουσική, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και, κυρίως, στα τρία μου παιδιά, Γιώργο (8 ετών), Θοδωρή (7 ετών) και Στάθη (4 ετών). https://gr.linkedin.com/in/mariadoka

8 Γιατί θέτω υποψηφιότητα: Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την εξωστρέφεια και το άνοιγμα του Συνδέσμου Υποτρόφων προς τα μέλη του και την κοινωνία. Το απερχόμενο αλλά και τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας για τις δράσεις και το όραμά τους, στο οποίο δίνουν σάρκα και οστά μέσα από αυτές. Τα επόμενα δύο χρόνια, παλαιά και νέα μέλη θα κληθούν να συνεργαστούν προς την κατεύθυνση της ακόμη μεγαλύτερης κινητοποίησης και αξιοποίησης του τεράστιου και πολύτιμου δυναμικού που διαθέτει αυτός ο Σύνδεσμος, προκειμένου η ωφέλεια από την κινητοποίηση αυτή να έχει αποδέκτη όχι μόνο τον ίδιο το Σύνδεσμο και τα μέλη του, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι ένα από αυτά τα νέα μέλη και να συμβάλλω με την ενέργεια, τις νομικές και μη γνώσεις και τις ιδέες μου σε αυτή την προσπάθεια εμφορούμενη, επιπλέον, από ένα ειλικρινές αίσθημα ευγνωμοσύνης προς το Ίδρυμα για την μακροχρόνια και αδιάλειπτη στήριξή του. Όχι μόνο πιστεύω στη συνεργασία, πολύ περισσότερο θα έλεγα ότι εκεί στηρίζω τις ελπίδες μου για την ανάρρωση της ελληνικής κοινωνίας από την πολύπλευρη κρίση που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολλοί, είμαστε εδώ, έχουμε όρεξη και αισιοδοξία και ως εκ τούτου έχουμε συν-ευθύνη να δράσουμε, να κάνουμε ένα Re-Think των αξιών και των προτεραιοτήτων μας προκειμένου να πετύχουμε το πολυπόθητο Scale Up που θα εξασφαλίσει την επιβίωση και την πρόοδο όλων μας.

9 ΖΩΗ ΖΕΝΙΩΔΗ Η Ζωή Ζενιώδη είναι Αρχιμουσικός της MOYSA (Ορχήστρα Νέων Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης), Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Μαέστρος της Broward Symphony Orchestra, Συνεργάτης Μαέστρος του Φεστιβάλ Αιγαίου, καθώς και Καλλιτεχνική Σύμβουλος της Alhambra Orchestra. Έχει διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Brno, την Cleveland Orchestra, την Stockholm Sinfonietta, την Pan-European Philharmonic, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΝΕΡΙΤ, την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, την Palm Beach Symphony, την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, την Εθνική Ορχήστρα Νέων της Ισπανίας, την Ορχήστρα Νέων της Φλόριντα, τη New Florida Philharmonic καθώς και τα σύνολα ARTéfacts και Ensemble 21. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Μαέστρος της Alhambra Orchestra ( ), Μαέστρος στη Florida Grand Opera ( ) και Συνεργάτης Μαέστρος της Frost Symphony Orchestra ( ). Έχει ηχογραφήσει τρία CD με την Albany Records: Translucence του Thomas Sleeper με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Brno, XENIA του Thomas Sleeper και An American Dream του Frank Ticheli με τη Frost Symphony Orchestra. Ο διεθνής τύπος έχει γράψει: Η συναυλία έδειξε πόσο ικανοποιητικές ερμηνείες μπορούν να δημιουργηθούν από τον κατάλληλο άνθρωπο στο πόντιουμ. Με εντυπωσιακό κύρος και επιδεξιότητα ανέσυρε εκπληκτική ερμηνεία από την ορχήστρα, μία από τις καλύτερες που έχει δώσει ποτέ.» David Fleshler, South Florida Classical Review. (22 Νοεμβρίου 2009) Ως μαέστρος και πιανίστα, έχει εμφανιστεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Κροατία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Αμερική, Ιταλία, Μαυρίκιος, Βενεζουέλα, Ρωσία. Είναι Διδάκτωρ Διεύθυνσης Ορχήστρας από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και ο μόνος κάτοχος του Artist Diploma in Conducting που δόθηκε ποτέ από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Το 2003 της δόθηκε ο τίτλος Rosemary Bugden Junior Fellow από το Βασιλικό Κολλέγιο Μουσικής στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε για δύο έτη. Έχει υπάρξει υπότροφος του Ιδρύματος Αλέξανδρος Α. Ωνάσης, του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, του Ιδρύματος Προποντίς, του Βασιλικού Κολλεγίου Μουσικής και του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

10 Υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Έχοντας πολυετή σχέση και διάφορες συνεργασίες με το Σύλλογο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, έχω βιώσει την εξέλιξη του, έχω δει την επίτευξη μεγάλων στόχων καθώς και την πολυμορφία με την οποία λειτουργεί ο Σύλλογος. Οι αποφάσεις, οι ενέργειες, οι δράσεις και ο τρόπος με τον οποίο βοηθά και συνδέει τους υποτρόφους είναι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Με την καλλιτεχνική αλλά και διοικητική εργασία μου ως μαέστρου, γνωρίζω να εργάζομαι επιτυχώς μέσα σε μία ομάδα, να λαμβάνω υπεύθυνες αποφάσεις για το καλό του συνόλου, να μπορώ να αναγνωρίσω και να απομονώσω στοιχεία και λεπτομέρειες απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και φυσικά, να φέρνω εις πέρας παραγωγές με δημιουργικότητα και συνέπεια. Γνωρίζουμε όλοι ότι σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, το πρώτο πράγμα που κλονίζεται είναι η ενασχόληση με την τέχνη, ενώ η τέχνη είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα επιβίωσης σε δύσκολους χρόνους. Λόγω του συναισθηματικού εδάφους και της διευρυμένης αντιληπτικότητας που προσφέρει, είναι από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο άνθρωπος να βρει λύσεις δημιουργικές και ακέραιες. Θέτω υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επειδή θέλω να συμμετέχω ενεργά σε όλες τις παραγωγές και δράσεις του Συλλόγου. Θέλω να στηρίξω νέους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις τέχνες, τα γράμματα και τις επιστήμες και να τους βοηθήσω να συμπράξουν με δυναμικό και διαδραστικό τρόπο. Με συγκεκριμένες προτάσεις στον τομέα της μουσικής, θέλω να δω νέους ανθρώπους να μπορούν με ελπίδα να συμμετέχουν σε προγράμματα ανάπτυξης δικτύου και επαφών με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και τη συνεργασία με ποικιλόμορφους τρόπους, όπως συναυλίες και συμπαραγωγές, forums, συνελεύσεις και συνέδρια, σεμινάρια, οργάνωση συνεδρίων με στόχο τη διαρκή ενημέρωση καθώς και τη συζήτηση πάνω στους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν οι μουσικοί της χώρας να δημιουργήσουν τόπους για περαιτέρω εξέλιξη δικής τους και των τεχνών.

11 ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ Ονομάζομαι Ιωακείμ Καλλιβρούσης γεννημένος στην Αθήνα το Οι σπουδές μου περιλαμβάνουν τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία (1984), το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας (1988) αλλά και Μεταπτυχιακό M.B.A. in Marketing Project Management & Communications από το University of Dundee, Scotland, UK (1992) που ολοκληρώθηκε με την Υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης». Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο χώρο των Πωλήσεων, του Marketing, της Διαφήμισης αλλά και της ευρύτερης Επικοινωνίας (Δημιουργία και Υλοποίηση Διαφημιστικών Εκστρατειών, Marketing Τραπεζικών Προϊόντων, Συμβουλευτική Επιχειρήσεων για τις Προοπτικές Προϊόντων Τεχνολογικής Αιχμής, Συμβουλευτική στην προώθηση επιχειρήσεων στην Ανατολική Ευρώπη, Εκπαίδευση στη χρήση Multimedia, Marketing-Πωλήσεις-Διαφήμιση, κ.α.). Έχω εργαστεί ως Διευθυντής Πωλήσεων στον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΤV και συγκεκριμένα στην εταιρία AUDIOTEX S.A. έως το 2008, ενώ από το 2008 και μετά είμαι Εμπορικός Διευθυντής στην ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (Εταιρία Εκμετάλλευσης Διαφημιστικών Μέσων των Σταθμών Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ των 100 μεγαλύτερων πόλεων της χώρας). Είμαι μέλος του «Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση», του «Ινστιτούτου Επικοινωνίας» της «Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης-Επικοινωνίας», του «Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing» της «Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων», της «Ένωσης Ελλήνων Φυσικών». Επίσης τη διετία ήμουν Πρόεδρος και τον Απρίλιο 2015 επανεκλέχθηκα Πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Μαθητριών όλων των ΑΡΣΑΚΕΙΩΝ-ΤΟΣΙΤΣΕΙΩΝ Σχολείων της ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» Σχολείων σε όλη την Ελλάδα. Είμαι διαζευγμένος και έχω μια κόρη, την Κατερίνα (γεν.1996) φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Αθήνας και ένα γιο το Στέργιο (γεν.2000), μαθητή Λυκείου στο Β Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού. Συμμετείχα ενεργά και στα πρώτα στάδια της διοργάνωσης του 1 ου Athens Science Festival που έγινε την Άνοιξη του 2014 και συνδιοργανώθηκε και από το Σύνδεσμό μας με την

12 καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Θοδωρή Αναγνωστόπουλου, ενώ διοργάνωσα επισκέψεις ομάδων μαθητών των Αρσακείων-Τοσιτσείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και στο 1 ο αλλά και στο 2 ο Athens Science Festivals. ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Θεωρώ ότι στο Σύνδεσμό μας οφείλουμε : να συνεχίσουμε αλλά και να εντείνουμε τις προσπάθειες για να φέρουμε πιο κοντά όλα τα μέλη, μέσα από εκδηλώσεις, συνεργασίες μεταξύ των μελών, συνέργειες με άλλα Πνευματικά Ιδρύματα και Φορείς, αλλά και πρωτοβουλίες που μπορούν να δώσουν την ευκαιρία και στα μέλη να «επιστρέψουμε» στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ένα μέρος από τις δεξιότητες που αποκτήσαμε με τη βοήθεια των Υποτροφιών του Ιδρύματος που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε. Να βρούμε τρόπους ενεργοποίησης πολλών από τους Υποτρόφους που δεν μετέχουν ενεργά στις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου. Να «ανοίξουμε» το Σύνδεσμό μας στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα νέα δημιουργικά παιδιά (φοιτητές, νέοι επιστήμονες, κ.α.) που αποτελούν το δυναμικό αύριο της κοινωνίας και της χώρας μας. Να βοηθήσουμε μέλη του Συνδέσμου μας στην προσπάθεια τους για επιχειρηματική, πολιτιστική, καλλιτεχνική και πνευματική ανάπτυξη.

13 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ Ένα σύντομο βιογραφικό για να γνωριστούμε. Ονομάζομαι Διονύσης Καμπόλης, γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Bachelor of Art in Art) του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες (UCLA). Το 1994 με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση πραγματοποίησα της μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών του UCLA (Master of Art in Art) στη ζωγραφική το σχέδιο και τις σύγχρονες εικαστικές τέχνες. Τα ακαδημαϊκά έτη εργάστηκα ως βοηθός καθηγητή στο Τμήμα Ζωγραφικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα διετέλεσα καθηγητής και διευθυντής του Τμήματος Καλών Τεχνών του Southeastern College στην Αθήνα ( ) και από το 2003 έως το 2009 εργάστηκα ως καθηγητής στη σχολή ΑΚΤΟ σε τμήματα ελεύθερου σχεδίου. Από το 2005 εργάζομαι ως καθηγητής εικαστικών στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο, ενώ από το 2006 είμαι διευθυντής στο International Internship Program του Πανεπιστημίου Yale στην Αθήνα. Από το 2007 διδάσκω ζωγραφική στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Παράλληλα από το 1998 έχω ιδρύσει το Artspace, Κέντρο Πολιτισμού Τέχνης και Εκπαίδευσης. Έχω τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις και βραβεία, ενώ έχω εκθέσει το έργο μου σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σχετικά με τον Σύνδεσμο τώρα. Από το 2001 έως το 2011 διετέλεσα μέλος του 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου των Υποτρόφων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης», ενώ από το 2003 έως το 2011 ήμουν αναπληρωτής ταμίας του Συνδέσμου. Με διακρίνει η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα σε όλες τις θέσεις που έχω αναλάβει. Σίγουρα πρέπει να συγκαταλέγομαι στην λίστα με τα μέλη που παρευρέθηκαν σε όλα τα συμβούλια, ενώ δεν έχασα καμία από τις υπέροχες διοργανώσεις μας, έτσι είχα την τιμή να δω από κοντά ένα μεγάλο κομμάτι τις δύσκολης πορείας του Συνδέσμου μας. Μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών, μου έλλειψε όλη αυτή η ατμόσφαιρα, αποφάσισα λοιπόν να υποβάλλω και πάλι υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Θα ήθελα να ζητήσω να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας και εγώ με υπευθυνότητα και συνέπεια θα συνεισφέρω ακούραστα με κέφι και δημιουργικότητα στη λαμπρή πορεία του Συλλόγου.

14 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΗΣ, Ph.D. Ο Γιώργος Καστής γεννήθηκε στη Λέρο το Σπούδασε Φυσική στο University of California Irvine απ όπου αποφοίτησε το 1994 και έλαβε BS στη Φυσική με Magna Cum Laude και Honours in Physics με βαθμό 3,92/4,0. Η εργασία του στο πρόγραμμα Honors δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Lasers in Surgery and Medicine και έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα πάνω από 140 ετεροαναφορές. Ο Γιώργος Καστής συνέχισε στις σπουδές του στο University of Arizona με ενός έτους υποτροφία από το Πανεπιστήμιο και τριετής υποτροφία από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης». Απέκτησε MS το 1997 και PhD το 2002 στις Οπτικές Επιστήμες με άριστα. Ασχολήθηκε ερευνητικά με τον τομέα της ιατρικής απεικόνισης με ραδιοϊσότοπα υπό την επίβλεψη του Regents Professor Harrison H. Barrett. Για τη διδακτορική του διατριβή κατασκεύασε και αξιολόγησε το πρώτο απεικονιστικό σύστημα SPECT/CT για μικρά ζώα βασισμένο σε ανιχνευτές ημιαγωγών. Ο Γιώργος Καστής επέστρεψε στην Ελλάδα το Εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής στην ΣΤΥΑ ( ), και ως Λέκτορας Π.Δ. 407/80 στην Σχολή Ικάρων ( ). Παράλληλα εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ίδρυμα Θώραξ ( ) και στο ΕΚΠΑ ( ). Το 2009 εκλέχτηκε Εντεταλμένος Ερευνητής στο Κέντρο Ερευνών Θεωρητικών και Εφηρμοσμένων Μαθηματικών (ΚΕΘΕΜ) της Ακαδημίας Αθηνών στο οποίο, από το Δεκέμβριο του 2009, είναι Διευθύνων του Κέντρου. Το 2014 εξελίχθηκε σε Κύριο Ερευνητή. Ο Γιώργος Καστής έχει συμμετάσχει σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα και έχει λάβει πάνω από 10 υποτροφίες και βραβεία. Έχει 27 άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, και 40 ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 25 επιστημονικά συνέδρια και έχει οργανώσει 2 εργαστήρια (Workshops). Από το 2006 συνεργάζεται με τον Ακαδημαϊκό Αθανάσιο Φωκά, Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Cambridge, με τον οποίον έχουν συγγράψει ένα κεφάλαιο σε βιβλίο. Από το Δεκέμβριο του 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ερευνητικού Προσωπικού της Ακαδημίας Αθηνών.

15 Λόγος Υποψηφιότητας Δεδομένων των οικονομικών και κοινωνικών δυσχερειών που βιώνει ο τόπος μας αισθάνομαι την ευθύνη αλλά και την ανάγκη να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο ως νέος και ενεργός πολίτης αυτής της χώρας. Ειδικότερα, μετά την πρόσφατη χρηματοδότηση που έλαβα μέσω της ενίσχυσης μελών του Συνδέσμου υποτρόφων, αισθάνομαι την ανάγκη ανταπόδοσης αυτής της προσφοράς προς το Κοινωφελές Ίδρυμά μας. Παράλληλα, λόγω της θέσης μου ως Διευθύνων στο Κέντρο Ερευνών Θεωρητικών και Εφηρμοσμένων Μαθηματικών (ΚΕΘΕΜ) της Ακαδημίας Αθηνών αλλά και Προέδρου του Συλλόγου Ερευνητικού Προσωπικού της Ακαδημίας Αθηνών θεωρώ ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος και να προσφέρω στις δράσεις του Συλλόγου μας. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Σύνδεσμο μας να συμμετέχουν νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, νέες ιδέες, ομαδικό πνεύμα και κοινωνική ευαισθησία.

16 ΜΑΝΟΣ ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε το Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Μούκα και πατέρας ενός αγοριού. Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στην ιατρική και στην επιστήμη. Πατέρας του ο Άγγελος Κρανίδης, Ιατρός-Καθηγητής Ουρολογίας, Αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, με σπουδαία προσφορά στα πανεπιστημιακά και δημόσια δρώμενα του χώρου της Υγείας. Μητέρα του η Πόπη Μπορμπουδάκη-Κρανίδη, Ιατρός-Επίκουρος Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, η οποία έχει γεννηθεί και προέρχεται από την Ελληνική Κοινότητα στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. Αποφοίτησε από το 2 ο Λύκειο Χαλανδρίου. Κάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση, με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και Διεθνή Οικονομικά, από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon των ΗΠΑ. Για τις μεταπτυχιακές σπουδές τιμήθηκε με τον ανώτατο έπαινο (Highest Distinction) και υποτροφία από το Ίδρυμα Α.Ωνάση. Διατηρεί τεχνικό γραφείο με εξειδίκευση σε θέματα αδειών μελετών, διοίκησης τεχνικών έργων, ανακαινίσεων, αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ρύθμισης αυθαιρέτων-πολεοδομικών θεμάτων, επενδύσεων και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας. Έχει συνεργαστεί την περίοδο με το κανάλι SBC TV ως αναλυτής ακίνητης περιουσίας στην εκπομπή «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΕΣ». Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου την περίοδο , με καθήκοντα Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος την περίοδο Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε διάφορους οργανισμούς όπως στην «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ)», στο «Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ)», στο «Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛΙΕ)», στο «Σύνδεσμο Υποτρόφων Ιδρύματος Α.Ωνάση», και στον διεθνή οργανισμό «Urban Land Institute (ULI)». Στο «Σύνδεσμο Υποτρόφων Ιδρύματος Α.Ωνάση» έχει θητεύσει στο ΔΣ την περίοδο Αρθρογραφεί τακτικά σε διάφορα μέσα όπως στην εφημερίδα «Real News», στο περιοδικό «Νέα Πολιτική», και στα Portal- ιστοσελίδες «Real.gr», «enikonomia.gr και action24.gr αλλά

17 και τοπικές εφημερίδες όπως η «ΑΜΑΡΥΣΙΑ». Άρθρα του επίσης έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», στα περιοδικά «Economist Intelligence Life» και «Οικονομικός Ταχυδρόμος». Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, και ειδικότερα με το καράτε και το τένις. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης έχει μια σπουδαία και διαχρονική προσφορά. Εξίσου σημαντική είναι και η διαχρονική δράση του Συνδέσμου Υποτρόφων μας. Ειδικά την τελευταία θητεία έλαβαν χώρα καινοτόμες πρωτοβουλίες σε μια νέα ανανεωμένη λογική. Σήμερα, στην δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, η δράση του Συνδέσμου Υποτρόφων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων συγκεντρώνει μέλη με απεριόριστο ταλέντο, γνώση, ποιότητα χαρακτήρων και αναγνωρισμένη ειδίκευση και δράση στο χώρο των γραμμάτων, των τεχνών, και των επιστημών. Ικανότητες που είναι αναγκαίο να ενεργοποιηθούν εποικοδομητικά σε δράσεις με ευρύτερο κοινωνικό αντίκτυπο. Όλοι, ως μέλη του Συνδέσμου, είχαμε την τύχη και την τιμή να υποστηριχθούμε και από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης σε μια κρίσιμη φάση της πορείας μας. Είναι ελάχιστο χρέος μας να συμμετέχουμε ενεργά, με οποιοδήποτε τρόπο, στις δράσεις τις επόμενης περιόδου του Ιδρύματος και του Συνδέσμου Υποτρόφων. Σε αυτή την λογική ζητώ την εμπιστοσύνη σας ώστε να συμβάλλω, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενεργά και εποικοδομητικά στις νέες πρωτοβουλίες και δράσεις της ερχόμενης περιόδου του Συνδέσμου Υποτρόφων. Με κύριο σκοπό την σταθερή ποιοτική αναβάθμιση της δραστηριότητας και κοινωνικής επιρροής του.

18 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Δρ. Ευάγγελος Ι. Μαργαρίτης. Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» ( ). Τίτλος της Διδακτορικής Διατριβής «Συνδεδεμένες Συμβάσεις Franchise. Τυπολογικά χαρακτηριστικά και νομική μεταχείριση». Αποφοίτησε με άριστα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009, πρώτος τη τάξει, και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο, από όπου αποφοίτησε με Άριστα, πρώτος στην τάξη των αποφοίτων του Εκπόνησε μέρος της έρευνας της Διδακτορικής του Διατριβής στο Πανεπιστήμιο Osnabrueck της Κάτω Σαξωνίας της Γερμανίας, με το οποίο συνεργάστηκε σε έρευνες για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πεδίο της εφαρμογής των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου αλλά και στο δίκαιο της προστασίας του καταναλωτή. Συγγραφέας άνω των 20 επιστημονικών δημοσιεύσεων σε Ελλάδα και Γερμανία σε θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου, και ιδίως του δικαίου της δικαιόχρησης (franchising). Συγγράφει μεταδιδακτορική μονογραφία με αντικείμενο τα συστήματα κτήσης της κληρονομίας στο σύγχρονο, συγκριτικό και διεθνές δίκαιο, με έμφαση στην επίδραση των Ιουστινιάνειων Κωδικοποιήσεων στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών νομικών συστημάτων. Δικηγόρος Αθηνών (παρ Εφέταις), από το 2011, οπότε και επέτυχε στις Εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με το βαθμό «ΔΕΚΑ». Ανώτερος Συνεργάτης της Δικηγορικής Εταιρείας Drakopoulos Law Firm, με ειδίκευση στο δίκαιο των συμβάσεων και των εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιρειών στο χώρο της Νοτιανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, με ενεργή δικαστηριακή εμπειρία σε αστικές υποθέσεις και ποινικές δίκες με αντικείμενο οικονομικά εγκλήματα. Μέλος της Επιτροπής Αναμόρφωσης του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που συγκρότησε το Ελληνο Αμερικανικο Επιμελητήριο για την υποβολή προτάσεων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

19 Ο Δρ. Μαργαρίτης έχει αναπτύξει ενεργό κοινωνική δραστηριότητα ως αντιπρόεδρος Τοπικού Συλλόγου στο Δήμο Μεταμόρφωσης, ασχολούμενος με την ανάπτυξη κοινόχρηστων χώρων και την εξεύρεση πόρων για την κάλυψη των σχετικών δράσεων. Πρόταση Υποψηφιότητας «Είμαστε εις το εμείς» κι όχι εις το εγώ», έγραψε ο Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματά του. Και ο αείμνηστος Αριστοτέλης Σ. Ωνάσης, ο μεγαλύτερος, για πολλούς, Έλληνας όλων των εποχών και όχι άδικα είχε κάνει πράξη τη στάση αυτή ζωής, επιδεικνύοντας και ευεργετική μετά θάνατον πρόνοια, συστήνοντας το ευαγές τούτο Ίδρυμα. Άφησε έτσι όμως παρακαταθήκη για εμάς τους νεώτερους, και ιδίως όσους έχουμε υπάρξει μέλη της μεγάλης και ιδιαιτέρως προνομιούχας οικογένειας των τετιμημένων Υποτρόφων του, να συνεχίσουμε το κοινωφελές και φιλανθρωπικό του έργο. Η «λογικά παράλογη» εποχή που ζούμε, στην οποία ήταν μαθηματικά αναπόφευκτα ότι θα καταλήγαμε λόγω της σπατάλης και της υπερβολής των προηγούμενων δύο δεκαετιών, αναδεικνύει ακόμα μεγαλύτερη τη σημασία της προσφορά στο συνάνθρωπο, ώστε ακόμα και η ελάχιστη συνεισφορά, ένα λιθαράκι στο κοινωνικό γίγνεσθαι, να αποκτά αξία. Έτσι, από τη θέση του μέλους του Συνδέσμου των Υποτρόφων του Ιδρύματος, μπορεί καθένας με την πρόταση, με την ιδέα και τη σκέψη του και κυρίως με την παρακίνηση του άλλου, να συμβάλλει τα μέγιστα στην πραγμάτωση του ιδανικού του «είμαστε εις το εμείς», ανταποδίδοντας παράλληλα στο ελάχιστο την προσφορά που έλαβε από το Ίδρυμα και ανταποκρινόμενοι σε αυτό που ο Θουκυδίδης στο κεφάλαιο 40 του Επιταφίου του Περικλέους συγκλονιστικά καταγράφει, ότι όποιος δεν ασχολείται με τα κοινά είναι όχι μόνο αδιάφορος, αλλά και άχρηστος πολίτης. Υπό το πρίσμα αυτό, έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις προσεχείς αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος, ώστε κατέχοντας ενεργή θέση μεταξύ αξιολογότατων Προσωπικοτήτων, να προσπαθήσω να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο η διάθεση για κοινωνικές δράσεις και ανταπόδοση της συνεισφοράς που είχα την Τιμή να λάβω και στο πνεύμα ότι τώρα, πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή, η κοινωνία μας έχει ανάγκη ενεργές δράσεις πολιτών.

20 SPYROS MARTSEKIS , present Ionian Capital Ltd. Athens Founder / Managing Partner Founded Ionian Capital, (www.ionian-capital.com) a global advisory group with senior presence in Athens, London, Los Angeles focusing on Private Equity, Hedge Funds, Pension Funds, Family Offices Built a team of 8 people globally (Chairman, senior advisors, analysts) Advising Global Asset Managers/Private Equities/Hedge Funds for potential Transactions in South/Central Europe & Turkey Advising corporates in South Europe in raising capital (equity/debt) Global Advisor to Pelican Point Capital, CA 08/2011-Dec 2012 Alvarez & Marsal Europe LLP Athens, London Managing Director / Equity Partner Opened and headed the Greek office of A&M (Team of 6 people). Also responsible for business development in Turkey and part of the European Growth Practice (Central/Eastern Europe) Involved in some complex engagements advising the government and corporates / banks in restructuring strategies Member of the strategy team advising the Hellenic Republic Asset Development Fund (Greek Privatisation Fund) regarding the government stakes in the financial institutions Member of the global KKR account team Founding Partner of the European Shipping Advisory Practice Led the restructuring plan of the Greek subsidiary of a Fortune-100 company Advised a top PE firm for a potential acquisition in the region (EV,c.500m) 1/1/2009-July 2011 KPMG S.A. Athens, Greece

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Γερωνυμάκη 70, 713 07 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810-228300, 6974076623

Βιογραφικό Σημείωμα. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Γερωνυμάκη 70, 713 07 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810-228300, 6974076623 1 Βιογραφικό Σημείωμα ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: Δετοράκης Ευστάθιος ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 26/07/1967 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Ηράκλειο Κρήτης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Γερωνυμάκη 70, 713 07 Ηράκλειο Κρήτης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2810-228300,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΕΤΟΡΑΚΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΕΤΟΡΑΚΗ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΕΤΟΡΑΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΓΝΗ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: Δετοράκης Ευστάθιος ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: 26/07/1967 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Ηράκλειο Κρήτης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΖΩΡΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ι. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 21 Αυγούστου 1950. Γονείς μου είναι ο Λύσανδρος Κ. Ζώρας και η Λήδα Ζώρα το γένος Ο. Λαμπροπούλου. ΙΙ. ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Μέση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ημερομηνία γέννησης 20.6.1981 Διεύθυνση κατοικίας Εγνατίας 125, 54635 - Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 535354, 6936127493 Φαξ 2310 530468 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μαθαίνω πριν σπουδάσω 8-2-2016 ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗ Λέκτορας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ίδρυση: 1990 Το τρίτο κατά σειρά τμήμα που δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ανήκει στη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Στέγης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Περιγραφή Συμβουλευτικής ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των Συμβουλευτικών Κέντρων. Τα Συμβουλευτικά Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργαζόμαστε για μια

Συνεργαζόμαστε για μια NEWSLETTER 2 ο Ειδικό Αφιέρωμα Συνεργαζόμαστε για μια ανοιχτή, πολυπολιτισμική κοινωνία ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Έργο 4.1.β/12: «Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι:

Βιογραφικό σημείωμα. Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Βιογραφικό σημείωμα Οι δύο λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί για να είναι επιτυχημένο είναι: Να πληροφορεί τον εργοδότη για τα προσόντα μας. Να τον πείθει ότι είμαστε κατάλληλοι για την συγκεκριμένη θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6878952, Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ : 2710-230000,Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας;

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας; Π. ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ «Το βραβείο του ΕΒΕΑ είναι μεγάλη ευθύνη» (14/7 1:22 μμ) Βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας. Ο κ. Παναγιώτης Πέτρος Γεωργολιός, διευθύνων σύμβουλος της IMC, εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

Τόπος Γέννησης: ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τόπος Γέννησης:   ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΛΑΔΑ ΑΝΔΡΕΑ 9-11, ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: ΚΟΤΣΥΦΟΣ Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πατρώνυμο: ΚΙΜΩΝ Μητρώνυμο: ΕΥΓΕΝΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 06/10/1981 Τόπος Γέννησης: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σταθερό Τηλέφωνο: 2810823002

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ Ρέθυμνο, 12 Αυγούστου 2013 Δεύτερη Αναγγελία Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Σχολείων. οργάνωση και λειτουργία

Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Σχολείων. οργάνωση και λειτουργία Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Σχολείων οργάνωση και λειτουργία Μαρία Φουσέκα, φιλόλογος 1 Τα Ευρωπαϊκά Σχολεία είναι επίσημα εκπαιδευτικά ιδρύματα που συστάθηκαν, αρχικά, για τα παιδιά των υπαλλήλων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική διάκριση φοιτητών της Λογοθεραπείας σε Διεθνές Συνέδριο Πειραματικής Γλωσσολογίας Φοιτήτρια του Προγράμματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρουσίασε την έρευνά της στο διεθνές

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας.

Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Προοπτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας. Χριστίνα Νεοφυτίδου Λειτουργός Νεολαίας, Τομέας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Τι είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη; Σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος.

9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος Χώρος. 1 ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 9ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ενέργεια και Θαλάσσιος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον

Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Eκπαίδευση στην Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στο σύγχρονο Πανεπιστημιακό Περιβάλλον Καθηγητής Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) Εργαστήριο Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

(*) βαθµίδες του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς

(*) βαθµίδες του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς Βιογραφικό σηµείωµα Europass Προσωπικές πληροφορίες Επώνυµο / Όνοµα Αθηνά ελλαπόρτα ιεύθυνση Λάσσης 18, Αργοστόλι, Κεφαλονιά Τηλέφωνα 2671022849 6979244774 Υπηκοότητα Ελληνική Ηµεροµηνία γέννησης 12/06/1978

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε,

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, κύριε Κάλλιε, Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ): Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε, ονομάζομαι Δημήτρης Ντεντάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου και Κοινωνικού Κεφαλαίου ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009 ΖΕΥΓΩΛΗ ΕΡΣΗ (Κολλέγιο Αθηνών) E-mail: ersopoulo@hotmail.com Είναι τελειόφοιτη της Πρώτης Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Lower και γνωρίζει Γαλλικά. Τα προσωπικά τhς ενδιαφέροντα είναι η μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Διδάκτορες. Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Υποψήφιοι Διδάκτορες. Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Υποψήφιοι Διδάκτορες Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Η έρευνα, σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ Α.Π.Θ. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ Α.Π.Θ. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Π.Μ.Σ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΤΟΥ Α.Π.Θ. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Έχοντας υπόψη 1.Τις διατάξεις των άρθρων 10 έως 12 του Ν. 2083/1992

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών στην επιχειρηματικότητα, ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια

Εκπαίδευση. Εισηγήσεις σε Συνέδρια Αικατερίνη Σκαπέτη Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Μυκηνών 19, Καλλιθέα Ημερομηνία Γέννησης: 05/05/1986 Οικογενειακή Κατάσταση: Άγαμη Τόπος Γέννησης: Αθήνα Τηλέφωνο: 2130345556-6947597995 Εκπαίδευση Master

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα Εκπαιδευτικά προγράμματα Η βελτίωση της επικοινωνίας και η προώθηση της δηµιουργικής συνεργασίας Η ενηµέρωση σχολικής ζωής Το σχολικό υλοποιήθηκαν προαιρετικά προγράµµατα: σε θέµατα της Η γνώση θεµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ: 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Τεντολούρης Νικόλαος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 05/07/1962 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Αρματολικό Δήμου Πύλης Τρικάλων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Λακωνίας 33 Αμπελόκηποι Αθήνα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας

Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Γραφεία: Κτήριο Αποστολίδη, Καλλιπόλεως και Ερεσού 1 T.K. 20537, 1678 Λευκωσία, Τηλ.: + 357 22893850, Τηλομ.: + 357 22 894491 Παρουσίαση 26 Ιανουαρίου 2014 2. ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Μαράσλειο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

Το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2421083930, 6908664695, 6982501266 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα : Λέκκα Στυλιανή Ημερομηνία γέννησης : 24/6/1976 Τόπος γέννησης : Οικογενειακή κατάσταση : Βόλος έγγαμη Τέκνα: 2 Διεύθυνση κατοικίας Αναγνωστοπούλου 30β, Βόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» IΣΤΟΡΙΚΟ Tο Κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», αναγνωρίζοντας τις δραστηριότητές

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ The Best and Brightest World-class education It s closer than you think Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ www.ait.gr/bsc Σκέψου από τώρα... Τις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. www.psych.uoa.gr

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. www.psych.uoa.gr Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» Ακαδημαϊκό έτος 201-2016 www.psych.uoa.gr Πληροφορίες για το ΠΜΣ όπως αυτές αναφέρονται στο σχετικό ΦΕΚ ίδρυσής του και στην Προκήρυξη υποβολής υποψηφιοτήτων:

Διαβάστε περισσότερα

Αθανάσιος Ι. Μανώλης Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Ασκληπιείου Βούλας

Αθανάσιος Ι. Μανώλης Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Ασκληπιείου Βούλας Αθανάσιος Ι. Μανώλης Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Ασκληπιείου Βούλας Υποψηφιότητα για τη Θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Προς: τους Συναδέλφους - Μέλη της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα: Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορίες υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα: Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Αξιολόγηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Ανάπτυξη παιδαγωγικών και διδακτικών δεξιοτήτων στη Γενική, Ειδική και Διαπολιτισμική Αγωγή, με έμφαση στην Καινοτομία και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016

Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasmus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Πρόγραμμα ERASMUS+ Πίνακας επιλογής φοιτητών Erasus για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2015 2016 Τμήμα ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ακαδημαϊκός υπεύθυνος ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι-Αθήνα Τηλ: 210 6878809-813, 210 6878888 Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΔΜ: ΠΡΙΝ, ΜΕΤΑ, ΤΩΡΑ. Μαρία Μπιλιώνη, Κατερίνα Θεοδοσιάδου Σταύρος Τσικοτάνης Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΔΜ: ΠΡΙΝ, ΜΕΤΑ, ΤΩΡΑ. Μαρία Μπιλιώνη, Κατερίνα Θεοδοσιάδου Σταύρος Τσικοτάνης Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΔΜ: ΠΡΙΝ, ΜΕΤΑ, ΤΩΡΑ. Μαρία Μπιλιώνη, Κατερίνα Θεοδοσιάδου Σταύρος Τσικοτάνης Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΠΔΜ: λειτούργησε για πρώτη φορά το 2006-2008. Επαναλειτούργησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ERASMUS+ 04.06.2015 Το σχολείο μας τη φετινή χρονιά υλοποίησε 2 ευρωπαϊκά προγράμματα. Το 1 ο αφορά τη δράση ΚΑ1 και το 2 ο τη δράση ΚΑ2 ΚΑ1 1 η διαφάνεια: Τον Ιούλιο του 2014 εγκρίθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων»

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» Διευθυντής ΠΜΣ Καθηγητής Αθανάσιος Κριεμάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 415 Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ηράκλειο 13/12/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Νέας Πρυτανικής Αρχής Πανεπιστημίου Κρήτης

Βιογραφικά Νέας Πρυτανικής Αρχής Πανεπιστημίου Κρήτης Βιογραφικά Νέας Πρυτανικής Αρχής Πανεπιστημίου Κρήτης 1) Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας Ζώρας Οδυσσέας Ζώρας, καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας, Ιατρικής Σχολής, Διευθυντής Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ (TΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ T.E) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΔΡΥΜΑ ΙΑΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ) ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Όνομα: Λαφατζής Δημήτριος ΣΠΟΥΔΕΣ 1988-1991: Απόφοιτος από το 2 0 Λύκειο Συκεών 1992-1997: Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της Φυσικομαθηματικής Σχολής του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MA in Education (Education Sciences) ΑΣΠΑΙΤΕ-Roehampton ΠΜΣ MA in Education (Education Sciences) Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Εκπαίδευση (Επιστήμες της Αγωγής),

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμια με Κλάδους Διατροφολογίας Διαιτολογίας

Πανεπιστήμια με Κλάδους Διατροφολογίας Διαιτολογίας Πανεπιστήμια με Κλάδους Διατροφολογίας Διαιτολογίας Ερευνητική Εργασία B 3 2 ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης Εμμανουέλλα Στρογγύλη-Τσιότσου Λάζαρος Τράικος Ελένη Φαρμάκη Η Διαιτολογία Η Διαιτολογία είναι

Διαβάστε περισσότερα

Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD

Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD Π.Μ.Σ. στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (MSc in Banking & Finance) Chris Grose, PhD Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Το πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την παροχή θεωρητικής και πρακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards 2014 Μάθετε περισσότερα για το θεσμό των βραβείων και δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο www.social-business-awards.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Βιογραφικό. Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: Άννα Επώνυμο: Κονιδάκη Όνομα Πατρός: Γεώργιος Επαγγελματική Εμπειρία: Διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του Δημόσιου Τομέα, (χρόνια): 25+ Επαγγελματική πείρα: Από: 1988 Εώς:

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Περιεχόμενο Τμήματος

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Περιεχόμενο Τμήματος ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Γνωστικό περιεχόμενο Περιεχόμενο Τμήματος Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καταλαμβάνει σημαντική θέση στο χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά & εφήβους

Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά & εφήβους Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Προσέγγιση των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών σε παιδιά & εφήβους Εισηγήτρια: Δρ Φουστάνα Αγγελική Ειδική Παιδαγωγός, Επιστημονική συνεργάτης ΕΚΠΑ, Ερευνήτρια Katholieke Universiteit

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτόκολλα Συνεργασίας

Πρωτόκολλα Συνεργασίας Πρωτόκολλα Συνεργασίας της ΔΑΣΤΑ του ΤΕΙ Αθήνας Η ΔΑΣΤΑ και οι Δοµές του ΤΕΙ Αθήνας για την αποτελεσµατικότερη σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήµατος µε την αγορά εργασίας έχουν συνάψει συνεργασίες µε διάφορους

Διαβάστε περισσότερα

Δυσλεξία και διδασκαλία αγγλικής γλώσσας. Γουλέτη Κατερίνα, Κοκκώνη Ανθή, Περικλεους Κατερίνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δυσλεξία και διδασκαλία αγγλικής γλώσσας. Γουλέτη Κατερίνα, Κοκκώνη Ανθή, Περικλεους Κατερίνα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΕΣ 09.30 Προσέλευση 10.00-11.15 Ο υποτιτλισμός ως εργαλείο εκμάθησης ξένων γλωσσών, Γουλέτη Κατερίνα 11.15-11.45 Διάλειμμα 11.45-13.00 Προσεγγίζοντας τα αγγλικά για μαθητές με δυσλεξία,

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης

Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης Πολυτεχνείο Κρήτης Γενικό Παραγωγής και Διοίκησης Ορυκτών Πόρων Ηλεκτρονικών και Υπολογιστών Περιβάλλοντος Αρχιτεκτόνων

Διαβάστε περισσότερα

α/α Φορέα Επωνυμία / Τμήμα του Φορέα Συντομογραφία Είδος του Φορέα Σύντομη Περιγραφή και Λογότυπο του Φορέα

α/α Φορέα Επωνυμία / Τμήμα του Φορέα Συντομογραφία Είδος του Φορέα Σύντομη Περιγραφή και Λογότυπο του Φορέα α/α Φορέα Επωνυμία / Τμήμα του Φορέα Συντομογραφία Είδος του Φορέα 1 Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Εργαστήριο Ψηφιακών Υπηρεσιών Υγείας, Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) ΠΑΠΕΙ Πανεπιστήμιο Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας «Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες Συμπεριλαμβάνεται CD με φωτογραφικό υλικό Το πορτοκάλι με την περόνη: υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Δυσλεξία & Δυσαριθμησία:

Δυσλεξία & Δυσαριθμησία: 22-23 Νοεμβρίου 2014 Αθήνα Δυσλεξία & Δυσαριθμησία: θεωρητική προσέγγιση, προγράμματα αξιολόγησης και αντιμετώπισης Εισηγήτρια: Δρ Φουστάνα Αγγελική Ειδική Παιδαγωγός, Επιστημονική συνεργάτης ΕΚΠΑ, Ερευνήτρια

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

Η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.

Η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκη, 19 Ιανουαρίου 2016 Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. Προπτυχιακές Σπουδές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΜΑΡΑ Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ΟΜΙΛΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΜΑΡΑ Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ΟΜΙΛΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΜΑΡΑ Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ΟΜΙΛΙΑ Κυρίες και Κύριοι, Είναι μοιραίο, όταν ακολουθείς ως ομιλητής τους συγκεκριμένους σπουδαίους προλαλήσαντες να πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE)

Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE) Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE) του QualityNet Foundation (QNF) στο Οικονομικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact - UNGC) Περίοδος Αναφοράς: 2010-2015 Χώρα Αναφοράς: Ελλάδα Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Συνέδριο Η Αξιοποίηση της Τέχνης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Καινοτόμες εφαρμογές, καλές πρακτικές στη Δ/θμια Εκπ/ση. Η μέθοδος «Μετασχηματίζουσα Μάθηση μέσα από την αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 άτομα) (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ 22 μόρια 1.1 Τίτλοι Ωδείων (μέγιστο 7 μόρια) Πτυχίο 1 μόριο Πτυχίο με Άριστα 2 μόρια Δίπλωμα 4 μόρια Δίπλωμα με Άριστα 6 μόρια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΧΑΛΗΣ Δ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Νομική Σχολή ΔΠΘ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΜΙΧΑΛΗΣ Δ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Νομική Σχολή ΔΠΘ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗΣ Δ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Νομική Σχολή ΔΠΘ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Γεννήθηκε το 1957 στην Καβάλα. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΔΠΘ (1980) και Διδάκτωρ του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου της ίδιας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ.

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. Μαρία Κατσιφαράκη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας Ψυχαναλυτική Προσέγγιση

Διαβάστε περισσότερα

Τ Α Π Ρ Ο Σ Ω Π Α Τ Η Σ Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η Σ Τ Ο Υ Μ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Ο Σ

Τ Α Π Ρ Ο Σ Ω Π Α Τ Η Σ Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η Σ Τ Ο Υ Μ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Ο Σ Δρ. Γεωργία Σαλαντή Δρ. Ελένη Μακαρώνα Δρ. Χριστίνα Πιπέρη Τ Α Π Ρ Ο Σ Ω Π Α Τ Η Σ Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Η Σ Τ Ο Υ Μ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Ο Σ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Χάρη στο Διαδίκτυο, η κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση και Τρόποι Αντιμετώπισης Αποθήκη 1 Λιμένος Θεσσαλονίκης 30 Μαΐου 2009 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αξιολόγηση και Τρόποι Αντιμετώπισης Αποθήκη 1 Λιμένος Θεσσαλονίκης 30 Μαΐου 2009 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ επιστημονική ημερίδα: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ: Αξιολόγηση και Τρόποι Αντιμετώπισης Αποθήκη 1 Λιμένος Θεσσαλονίκης 30 Μαΐου 2009 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Επιστημονική Επιμέλεια: Δρ Τσιμπιδάκη Ασημίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΔΑΠ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, πρόκειται να λειτουργήσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Στο Τμήμα Aρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι δυνατή η εκπόνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Συμμετοχή σε ενημερωτική ημερίδα Τίτλος: «Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία): Από το Νηπιαγωγείο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 1. Συμμετοχή σε ενημερωτική ημερίδα Τίτλος: «Μαθησιακές Δυσκολίες (δυσλεξία): Από το Νηπιαγωγείο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. Όνομα: Αδαμαντία 2. Επώνυμο: Γκουρνέλου Τίτλοι σπουδών: Κλάδος / Ειδικότητα : ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας, πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας

Γνωριμία με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας Γνωριμία με τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας Σύντομο Ιστορικό Ο Τομέας Οικονομικών της Υγείας ιδρύθηκε ως Έδρα Ιατρικής Οικονομίας το 1981 με το υπ αριθμόν Π.Δ. 1233/1981 και άρχισε να λειτουργεί το 1984,

Διαβάστε περισσότερα

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Ημερίδα TEE "Η Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και ο ρόλος των Ελλήνων Μηχανικών" Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΑΘΗΝΑ 2015 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIΖATIONS Οι ΟΜΑΔΕΣ ανθρωπιστικές ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ επιστήμες έχουν πλέον διεισδύσει στην κοινωνία και την αγορά και έχουν γίνει αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

Ψυχολογική προσέγγιση του ασθενή 26 Σεπτεµβρίου 2009,Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης

Ψυχολογική προσέγγιση του ασθενή 26 Σεπτεµβρίου 2009,Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης employ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΣΡΟΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ψυχολογική προσέγγιση του ασθενή 26 Σεπτεµβρίου 2009,Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Επιστηµονική Επιµέλεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (Sigmund Freud, Carl G. Jung, Jacques Lacan) Εισηγητές: Μαρία Καρκανιά Ελένη Ρηγούτσου Δρ. Μαρία Κατσιφαράκη Μαριάνθη Κιουρτσόγλου ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Μέθοδοι Ψυχοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση»

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνική Σύμπραξη στο Ν. Κυκλάδων» σας καλωσορίζει στην Ημερίδα: «Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» 23 Οκτωβρίου 2015 Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άριστα (1 st Class)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Άριστα (1 st Class) 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Επώνυμο: ΜΑΥΡΙΔΗΣ Όνομα: ΗΡΑΚΛΗΣ Ημερομηνία γέννησης: 7 Σεπτεμβρίου 1963 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος - 2 παιδιά Διεύθυνση κατοικίας: Μελπομένης 3, Βάρη, Αττική 166 72

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Στο πλαίσιο της Πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης»,

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management)

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Παρουσίαση Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc in Management) Δρ. Κορίνα Κατσαλιάκη Λέκτορας Περιεχόμενα Αντικείμενο Σκοπός Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δομή Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΥΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΣΚΕΥΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΚΕΥΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΕΥΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ(ΤΑΝΙΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΔΙΔΑΚΤΩΡ

Διαβάστε περισσότερα