2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"

Transcript

1 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Λέρου, Ναυτικός Όμιλος Σάμου, Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου, με τη συμπαράσταση του Δήμου Λέρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου «Άρτεμις» του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας προκηρύσσουν τον 2 ο Αγώνα Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β Παγκοσμίου Πολέμου, από Τετάρτη 19 έως και Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 για σκάφη ανοικτής θαλάσσης καταμετρημένα κατά ORC Club και μη καταμετρημένα στην κατηγορία OPEN CLASS. Ο Αγώνας περιλαμβάνεται στο Αγωνιστικό Ημερολόγιο 2012 της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ε.Ι.Ο και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 1.2 ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Πρόεδρος: Ιωάννης Μαχαιρίδης Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Μέλη: Στυλιανός Θάνος, Δήμαρχος Σάμου. Μιχάλης Κόλιας, Δήμαρχος Λέρου. Ιωάννης Μαραγκουδάκης, Πρόεδρος Π.Ο.Ι.Α.Θ. Άκης Τσαλίκης, Πρόεδρος Ε.Α.Θ. της Ε.Ι.Ο. Ιωάννης Λύτρας, Λιμενάρχης Λέρου. 1.3 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Πρόεδρος: Αλέξης Χαραλαμπίδης Γραμματέας: Δημήτρης Σταματέλος.

2 Μέλη: Πέτρος Καλομοίρης. Μάκης Αηδίνης. Αντώνης Νταλλαρής. Βασίλης Χατζητάκης. Κώστας Κουβάς. Άγγελος Γαϊτανίδης. Χάρης Μυλωνάς. Νίκος Ταχλιαμπούρης. Παναγιώτης Μαλαχίας. 2.ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή του Νοτιοανατολικου Αιγαίου. 3.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. 3.1Η διεύθυνση της Γραμματείας είναι: Ναυτικός Όμιλος Λέρου. Λακκί Λέρου. Τλ E mail: 3.2 H Γραμματεία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17:30 έως 20: Κατά τη διάρκεια του Αγώνα, η γραμματεία θα λειτουργεί στα νησιά σταθμούς. Ο χώρος και οι ώρες λειτουργίας θα καθορισθούν στις Οδηγίες Πλου 4.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. Ο Αγώνας Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν τον Σεπτέμβριο του * Οι Διεθνείς Κανονισμοί Ιστιοδρομιών της I.S.A.F.(R.R.S.) *O Διεθνής Κανόνας O.R.C. Rating Systems 2012 ORC International & ORC Club.

3 *O Ειδικός Κανονισμός Ασφαλείας για αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης του ISAF Offshore Special Regulations Ο Αγώνας κατατάσσεται στην κατηγορία 3 του παρόντος κανονισμού. Όλα τα σκάφη θα πρέπει να έχουν VHFμε τα κανάλια 16 και 72. * Από τη δύση έως την ανατολή του ηλίου ο Διεθνής Κανονισμός Αποφυγής Συγκρούσεων στη Θάλασσα, (1972) όπως τροποποιήθηκε το Νοέμβριο του 1981, αντικαθιστά το Μέρος 2 των RRS. * Ο Ειδικός Κανονισμός Αγώνων 2012 της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ε.Ι.Ο. * Οι κανονισμοί καταμέτρησης του SRS για τα σκάφη κατηγορίας Open Class. *Η παρούσα Προκήρυξη Αγώνα. *Οι Οδηγίες Πλου. * Όπου υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στο Αγγλικό και το Ελληνικό κείμενο, το Ελληνικό είναι αυτό που υπερισχύει σε όλα τα έγγραφα. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την Προκήρυξη του Αγώνα. Οι τροποποιήσεις θα ανακοινώνονται στον Επίσημο Πίνακα Ανακοινώσεων του Διοργανωτή Ομίλου και στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Λέρου ( 5. ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Η Διοργανώτρια Αρχή μπορεί να απαιτήσει από τα συμμετέχοντα σκάφη να αναρτήσουν στον επίτονο τους τον επισείοντα με το λογότυπο του χορηγού, σύμφωνα με τον κανόνα 20, μέρος IV του κανονισμού της I.S.A.F. ( I.S.A.F. Advertising Code). 6.ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΣ.

4 6.1 Ο Αγώνας Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου κατατάσσεται στην κατηγορία C Κανόνας (b) μέρος IV του Κώδικα Διαφημίσεων της I.S.A.F. (I.S.A.F. Advertizing Code) και ως εκ τούτου τα σκάφη που επιθυμούν να φέρουν ατομική διαφήμιση κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρέπει ναι είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προαναφερόμενου κανόνα και επιπλέον με όσα ορίζει σχετικά η Εθνική Αρχή. 6.2 Η Εφαρμογή των διατάξεων του Κανόνα 20 της I.S.A.F. θα ισχύει από 08:00 της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2012 έως την 24:00 της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου Σκάφη που θα φέρουν ατομική διαφήμιση πρέπει να έχουν σχετική γραπτή άδεια από την Εθνική τους Αρχή και να καταθέσουν αντίγραφο της άδειας μαζί με τη δήλωση συμμετοχής. 7.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. 7.1 Στον Αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη με έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης O.R.C. Club καθώς και μη καταμετρημένα Open Class, ολικού μήκους ίσου ή μεγαλύτερου των 7 μέτρων, των οποίων το Π.Γ.Ε. επιτρέπει πλόες τουλάχιστον κατηγορίας ΙΙΙ. 7.2 Στα σκάφη κατηγορίας Open Class, που θα αποτελέσουν ξεχωριστή κατηγορία, η Επιτροπή Αγώνα θα παραχωρήσει δωρεάν βαθμό ικανότητας σύμφωνα με το S.R.S. 7.3 Τα σκάφη με πιστοποιητικό O.R.C. Club θα γίνονται δεκτά εφ όσον: Έχουν GPH>=700 ανεξαρτήτως τύπου προπέλας και πανιών Έχουν GPH<700, αλλά διαθέτουν μεγίστη και πλωριά πανιά μόνο από πολυεστερικό υλικό.

5 7.3 Κάθε σκάφος μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε μία από τις δύο κατηγορίες. 7.4 Σε κάθε σκάφος ORC Club, που ανήκει στη δύναμη της Ε.Ι.Ο/Ε.Α.Θ. πρέπει να επιβαίνουν τουλάχιστον δύο ιστιοπλόοι κάτοχοι αθλητικών ταυτοτήτων, εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι ο κυβερνήτης ή ο εντεταλμένος εκπρόσωπός του. 8.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. 8.1 Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία του αγώνα το αργότερο έως την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18: Ο δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να είναι γραμμένες στο ειδικό έντυπα δηλώσεως συμμετοχής, που θα χορηγεί στους ενδιαφερόμενους η Γραμματεία. 8.3 Κάθε δήλωση συμμετοχής θα συνοδεύεται από : Α) Αντίγραφο έγκυρου πιστοποιητικού καταμέτρησης για το 2012, όπως απαιτεί η Εθνική Αρχή.( Για τα σκάφη κατηγορίας Open Class δεν απαιτείται πιστοποιητικό καταμέτρησης.) B) Ασφαλιστήρια συμβόλαιο του σκάφους εν ισχύ. Γ) Κατάσταση πληρώματος. Δ) Δήλωση αποποίησης ευθύνης. 8.4 Επαφίεται στην κρίση της Οργανωτικής Επιτροπής να δεχθεί αιτήσεις συμμετοχής και μετά τη λήξη του χρονικού ορίου υποβολής. 8.5 Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στο 50 ευρώ για κάθε σκάφος. 9.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

6 9.1 Ο Αγώνας Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου αποτελείται από δύο ιστιοδρομίες και για τις δύο κατηγορίες σκαφών. 9.2 Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 19:00. Συγκέντρωση Κυβερνητών σε χώρο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα από την Επιτροπή Αγώνα. Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 20:00. Τελετή Έναρξης και δεξίωση προς τιμή των πληρωμάτων. 9.2 Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου η Ιστιοδρομία: Διαδρομή ανοικτής θάλασσας. Εκκίνηση: Διαδρομή: Απόσταση: Ώρα 08:00 Από Μαραθόκαμπο. Μαραθόκαμπος Λειψοί. 28 ναυτικά μίλια περίπου. Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου η Ιστιοδρομία: Διαδρομή ανοικτής θάλασσας. Εκκίνηση: Διαδρομή: Απόσταση: Ώρα 10:00 από Λειψούς. Λειψοί Λέρος. 14 ναυτικά μίλια Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου Ώρα 20:00 Τελετή Λήξης, απονομή επάθλων και Ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική και Ελληνική κουζίνα, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου «Άρτεμις». 10. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΛΑΣΕΩΝ Τα σκάφη της κατηγορίας ORC Club μπορεί να χωρισθούν σε κλάσεις ανάλογα με τη συμμετοχή.

7 10.2 Τα σκάφη της κατηγορίας Open Class μπορεί να χωρισθούν σε κλάσεις ανάλογα με τη συμμετοχή Για να πραγματοποιηθεί ο Αγώνας, για κάθε μία από τις κατηγορίες αυτές, ορίζεται ελαχίστη συμμετοχή πέντε (5) σκαφών. Για να δημιουργηθούν κλάσεις στις παραπάνω κατηγορίες, ορίζεται ελαχίστη συμμετοχή οκτώ (8) σκαφών Η Επιτροπή Αγώνα έχει το δικαίωμα να συγχωνεύσει κατηγορίες /κλάσεις ανάλογα με τη συμμετοχή, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ο ορισμός των κατηγοριών και κλάσεων θα ανακοινωθεί στη συγκέντρωση κυβερνητών. 11. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ Για τα καταμετρημένα κατά ORC Club σκάφη θα εφαρμοσθεί το σύστημα «Time on Distance Scoring» 11.2 Για τα σκάφη κατηγορίας Open Class θα εφαρμοστεί το σύστημα SRS. 12. ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Θα ισχύσει το σύστημα χαμηλής βαθμολογίας (R.R.S. Παράτημα Α 4.1) 12.2 Στις Οδηγίες Πλου θα καθορισθεί ο τρόπος επίλυσης τυχόν ισοβαθμιών 13. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Οι Οδηγίες Πλου θα δοθούν στους εντεταλμένους εκπροσώπους των συμμετεχόντων σκαφών στη συγκέντρωση κυβερνητών. 14. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ Όλα τα σκάφη θα παραμείνουν στη διάθεση της Επιτροπής Ελέγχου, Καταμέτρησης και Επιθεωρήσεως γ ια τη διενέργεια ελέγχων και επιθεωρήσεων τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 από

8 ώρα 09:00έως και ώρα 20:00 και την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 από ώρα 09:00 έως ώρα 18: Η Επιτροπή αγώνων διατηρεί το δικαίωμα διενέργειας ελέγχου απροειδοποίητα πριν από την έναρξη και μετά τον τερματισμό της ιστιοδρομίας Στη διάθεση της Επιτροπής Καταμέτρησης πρέπει να υπάρχει σε κάθε σκάφος κατηγορίας ORC Club, αντίγραφο του πιστοποιητικού καταμέτρησης Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος κάθε συμμετέχοντος σκάφους κατηγορίας ORC Club υποχρεούται πριν από την έναρξη της επιθεώρησης να καταθέσει της Επιτροπή Ελέγχου κατάλογο των πανιών που βρίσκονται στο σκάφος Τα σκάφη κατηγορίας ORC Club επιτρέπεται να χρησιμοποιούν στον αγώνα μόνο καταμετρημένα πανιά 14.6 O ιδιοκτήτης ή ο εντεταλμένος εκπρόσωπος κάθε συμμετέχοντος σκάφους πρέπει να γνωρίζει ότι σύμφωνα με τον κανονισμό R.R.S έχει την ευθύνη να διατηρεί το σκάφος σύμφωνα με τους κανονισμούς. 15.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος κάθε συμμετέχοντος σκάφους οφείλει να καταθέσει γραπτή κατάσταση με τα ονόματα όλων των επιβαινόντων, σε ειδικό έντυπο που διατίθεται από τη γραμματεία μαζί με τη δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18: Αλλαγές στη σύνθεση των πληρωμάτων επιτρέπονται μόνον εφ όσον ενημερωθεί γραπτώς η Επιτροπή Αγώνα, σε ειδικό έντυπο που διατίθεται στη γραμματεία, το αργότερο μία(1) ώρα πριν την εκκίνηση της ιστιοδρομίας. Στην περίπτωση αυτή, για την κατηγορία ORC Club, ελέγχεται το βάρος του νέου μέλους του πληρώματος.

9 15.3 Για λόγους ασφάλειας και ευθύνης τόσο του εντεταλμένου εκπροσώπου του σκάφους όσο και της Επιτροπής Αγώνα, η διαπίστωση λανθασμένης ή ελλιπούς κατάστασης πληρώματος μπορεί να επιφέρει ακύρωση του σκάφους. 16. ΕΥΘΥΝΗ Όλοι οι συμμετέχοντες στον 2 ο Αγώνα Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Προσοχή πρέπει να δοθεί στον θεμελιώδη κανόνα 4 «Απόφαση για τη συμμετοχή σε ιστιοδρομία» Η Διοργανώτρια Αρχή και οι ορισμένες από αυτήν επιτροπές δεν φέρουν καμία ευθύνη για σωματική ή υλική ζημία, τραυματισμό, θάνατο ή ότι άλλο ήθελε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον αγώνα. 17. ΕΠΑΘΛΑ Σκάφη κατηγορίας ORC Club Θα απονεμηθούν έπαθλα στον 1 ο, 2 ο και 3 ο νικητή της γενικής κατάταξης Θα απονεμηθούν έπαθλα στον 1 ο, 2 ο και 3 ο νικητή της γενικής κατάταξης κάθε κλάσης, εφ όσον υπάρχουν Θα απονεμηθεί έπαθλο στον 1 ο νικητή εκάστης ιστιοδρομίας Σκάφη κατηγορίας Open Class Θα απονεμηθούν έπαθλα στον 1 ο, 2 ο και 3 ο νικητή της γενικής κατάταξης Θα απονεμηθούν έπαθλα στον 1 ο, 2 ο και 3 ο νικητή της γενικής κατάταξης κάθε κλάσης, εφ όσον υπάρχουν Θα απονεμηθεί έπαθλο στον 1 ο νικητή εκάστης ιστιοδρομίας. 18. ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Συνιστάται η χρήση των παρακάτω χαρτών:

10 Ελληνική Υδρογραφική Υπηρεσία 422/2 και 451/1 Imray Tetra G ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ. Ο ελλιμενισμός των σκαφών θα γίνει στα λιμάνια Μαραθόκαμπου, Λειψών και Λακκιού Λέρου, σύμφωνα με τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και θα είναι δωρεάν για όλα τα συμμετέχοντά σκάφη. 21. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΦΩΝ. 21.1Όλα τα αγωνιζόμενα σκάφη στο 2 ο Αγώνα Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου οφείλουν να διαθέτουν την ελαχίστη προβλεπόμενη από το Νόμο 2743/99 ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων. Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του σκάφους πρέπει να συνοδεύει τη δήλωση συμμετοχής του σκάφους στη διοργάνωση Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να καλύπτει ρητά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων κατά την συμμετοχή του σκάφους σε αγώνες ιστιοπλοΐας. 22. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ. Όλοι οι συμμετέχοντες στον 2 ο Αγώνα Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου αποδέχονται ότι η Διοργανώτρια Αρχή του Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα και την άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομα και την εικόνα για κείμενο, φωτογραφία ή βίντεο είτε των ιδίων είτε του σκάφους με το οποίο αγωνίζονται για να δημοσιευτούν ή να μεταδοθούν από ΜΜΕ ή για μελλοντική χρήση σαν διαφημιστικό υλικό, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση απ αυτούς. Τα ονόματά τους και γενικά το βιογραφικό υλικό τους μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ή να αναπαραχθούν κ με οποιοδήποτε γνωστό τρόπο.

11 Η χρησιμοποίηση στοιχείων του 2 ου Αγώνα Αιγαιοπελαγιτών Εθελοντών Β! Παγκοσμίου Πολέμου επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της Οργανωτικής Επιτροπής. Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ CRETAN UNION CUP 2015 23 29 Mαϊου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Äâ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» 14 Ος ΑΓΩΝΑΣ «ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» 13 & 14 Ιουνίου 2015 Για πλήρωµα 2 ατόµων (άνδρας & γυναίκα) υποχρεωτικά. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου «το Χαµόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος Φάληρο 12-14 Ιουνίου 2015 Διοργανωτής Όμιλος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ. τον. διεξαχθεί ΤΡΙΤΗ. Βουλιαγμένης. ακόλουθη: Για 4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2012. IMS Rule 2012. Συγκρούσεων

ΟΜΙΛΟΣ. τον. διεξαχθεί ΤΡΙΤΗ. Βουλιαγμένης. ακόλουθη: Για 4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2012. IMS Rule 2012. Συγκρούσεων ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2012 Προκήρυξη Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Α Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ COASTAL OFFSHORE ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο (ΝΟΚΒ) προκηρύσσει τον Ιστιοπλοικό Αγώνα Coastal Offshore 8o Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (Ε.Ι.Ο.) ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 86.1(a) ΤΩΝ RRS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2012 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2013 για

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ North Aegean Crossing 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον αγώνα «North Aegean Crossing 2015». 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας, ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015 21-22/03/2015 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΙΟΧ σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει αγώνα με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Α ΦΑΣΗ 17 19 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Οµιλος Ελλάδος σε συνεργασία µε τον Ελληνικό Σύνδεσµο

Διαβάστε περισσότερα

46ο Ράλλυ Αιγαίου Aegean Rally 17 26 July 2009

46ο Ράλλυ Αιγαίου Aegean Rally 17 26 July 2009 46 46 17-26 July 09 O F F I C I A L S P O N S O R 17-26 Ιουλίου 09 Ε Π Ι Σ Η Μ Ο Σ Χ Ο Ρ Η Γ Ο Σ 46ο Ράλλυ Αιγαίου Aegean Rally 17 26 July 2009 Προκήρυξη / Νotice of race ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ORGANIZED BY ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/13

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/13 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/13 Αρ πρωτ.: 130304001 Hµεροµηνία 04 Μαρτίου 2013 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1 : ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ORC INTERNATIONAL, ORC CLUB & IRC 2012

ΘΕΜΑ 1 : ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ORC INTERNATIONAL, ORC CLUB & IRC 2012 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/12 I IPK. : 1 2 0 2 1 6 0 0 3 HE>IHE@FU: 2 0 / 0 2 / 2 0 1 2 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΘΕΜΑ 1. Έκδοση πιστοποιητικών ORC Club, ORC International

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ORGANIZED BY ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ / OFFICIAL SPONSOR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ HELLENIC OFFSHORE RACING CLUB

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ORGANIZED BY ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ / OFFICIAL SPONSOR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ HELLENIC OFFSHORE RACING CLUB 43 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / ORGANIZED BY ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ / OFFICIAL SPONSOR ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ HELLENIC OFFSHORE RACING CLUB Σχεδιασμός & επιμέλεια εντύπου: Photo: Βαγγέλης Φραγκούλης

Διαβάστε περισσότερα

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2015» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ OPTIMIST, LASER RDL, LASER

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2015» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ OPTIMIST, LASER RDL, LASER ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 11 ο ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2015» ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ OPTIMIST, LASER RDL, LASER 4.7 και 8 ο Κύπελλο «Ανάπτυξης OPTIMIST Καβάλα 2015,» 11 13 Σεπτεμβρίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ OPTIMIST & LASER 4,7 12 & 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/14

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/14 Αρ πρωτ.: 140221002 Hμερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2014 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 02/14 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΘΕΜΑ 1. Έκδοση πιστοποιητικών ORC Club, ORC International

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Α Γ Ω Ν Ω Ν Ω Κ Ε Α Ν Ι Κ Ο Υ Κ Α Γ Ι Α Κ (Καγιάκ Ανοιχτής Θάλασσας) Όπως εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων - Μελών της Ε.Ο.Κ.-Κ.

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC LANCIA CLUB

HELLENIC LANCIA CLUB HELLENIC LANCIA CLUB OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012 REGULARITY 1 5 & 1 6 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2 0 1 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(ΝΟΒΣ) SALAMISYACHTINGCLUB (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. 2250/2004 ΠΡΩΤΟ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ:2003 ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ www.nobs.gr Ο ΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2015 Περιεχόμενα 1. Οργάνωση Αγώνα... 5 1.1 Ανακοίνωση Αγώνα... 5 1.2 Ειδικός Κανονισμός του Αγώνα... 5 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο με πλάγιους και έντονους χαρακτήρες Αριθ. Έγκρισης FIA TRRH/HAR/GRE/280515 Αριθ. Έγκρισης ASN: 14/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα