ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣTEΓΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Heiner. Eraritjaritjaka SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: SGT.GR

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣTEΓΗ 26 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014. Heiner. Eraritjaritjaka SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR"

Transcript

1 ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣTEΓΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Heiner goebbels Το Μουσείο των Φράσεων Eraritjaritjaka κείμενα του Elias Canetti SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: SGT.GR

2 ΜοΥΣΙκΟ ΘΕΑΤΡΟ HeineR GoebbelS ΤΟ ΜοΥΣΕΙΟ Των ΦΡΑΣΕων eraritjaritjaka κειμενα ΤΟΥ elias Canetti ΣκΗΝΟΘΕΤΙκΟ ΣΗΜΕΙωΜΑ Eraritjaritjaka, στη γλώσσα Αρούντα των Αβοριγίνων της Αυστραλίας, σημαίνει «αναζητώ απελπισμένα κάτι που έχει χαθεί» και το έργο αυτό είναι ένα «μουσείο» υπέροχων φράσεων. Τα κείμενα του Κανέττι είναι βαθιά κατά του ολοκληρωτισμού (κάτι το οποίο δεν αποκλείει ισχυρές δόσεις χιούμορ, ασφαλώς): κατά του ολοκληρωτισμού στην πολιτική, στον τρόπο που φερόμαστε ο ένας στον άλλον, στην παρατήρησή μας για τον κόσμο, τόσο τον ανθρώπινο όσο και τον μη-ανθρώπινο επίσης. Θεωρήστε αυτό το έργο σαν μια μουσική, λογοτεχνική και εικαστική πρόσκληση για να σκεφτείτε μια ζωή λίγο καλύτερη από αυτή που υπάρχει όταν ο σεβασμός προς τον άλλον θα ισούται με τη φράση: «Μια χώρα όπου όποιος λέει εγώ, τον καταπίνει αμέσως η γη». Heiner Goebbels ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Συνάντηση του ευρωπαϊκού δικτύου για την προώθηση της σύγχρονης μουσικής Varèse, με τίτλο: «Το μουσικό θέατρο σήμερα» Ομιλητές: Jean-François Trubert, Κάτια Αρφαρά, Heiner Goebbels, Antoine Gindt ΤΡΙΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Masterclass από τον Heiner Goebbels: «Σχετικά με την πολυφωνία του συνθετικού θεάτρου» ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Συζήτηση μετά την παράσταση με τον Heiner Goebbels Συντονισμός: Ιλειάνα Δημάδη, θεατρολόγος - κριτικός θεάτρου και Χρήστος Καρράς, Εκτελεστικός Διευθυντής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μουσικής της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών

3 26 28 ΦΕΒΡΟΥaΡΙΟΥ 2014 κεντρικη ΣκΗΝΗ 20:30 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: μειωμ ΑneΡΓΟΙ 5 HeineR GoebbelS Ο Γερμανός συνθέτης και σκηνοθέτης Χάινερ Γκαίμπελς γεννήθηκε το 1952 και από το 1972 ζει στη Φρανκφούρτη. Έχοντας σπουδάσει κοινωνιολογία και μουσική, δημιουργεί έργα μουσικού θεάτρου, σκηνογραφημένες συναυλίες, έργα για το ραδιόφωνο, καθώς και συνθέσεις για μουσικά σύνολα και για μεγάλες ορχήστρες. Ως συνθέτης, συνεργάζεται με κορυφαία μουσικά σύνολα και ορχήστρες (Ensemble Modern, London Sinfonietta, Orchestra in the Age of Enlightenment, Berlin Philharmonics) και μαέστρους (Lothar Zagrosek, Sir Simon Rattle, Peter Eötvös, Peter Rundel και πολλούς άλλους). Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έχει συνθέσει και σκηνοθετήσει μοναδικά και καταξιωμένα έργα μουσικού θεάτρου, όπως τα Black on White (1996), Max Black (1998), Eislermaterial (1998), Hashirigaki (2000), Landscape with distant relatives (2002), Eraritjaritjaka (2004), Stifters Dinge (2007), Songs of Wars I have seen (2007), I went to the house but did not enter (2008) και When the Mountain changed its clothing (2012), μεταξύ πολλών άλλων, τα περισσότερα από τα οποία ήταν παραγωγές του θεάτρου Vidy της Λωζάννης και έχουν μετακληθεί στα σημαντικότερα διεθνή μουσικά και θεατρικά φεστιβάλ, στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία. Έχει μια εκτενή δισκογραφία στην ECM Records, για την οποία ήταν δύο φορές υποψήφιος για Γκράμμυ, ενώ παράλληλα γράφει και δίνει διαλέξεις. Έχει τιμηθεί με διεθνή δισκογραφικά, ραδιοφωνικά, θεατρικά και μουσικά βραβεία. Είναι φιλοξενούμενος συνθέτης (in-residence) στο Φεστιβάλ της Λουκέρνης και στη Συμφωνική Ορχήστρα του Μπόχουμ, φιλοξενούμενος καλλιτέχνης στο πανεπιστήμιο Cornell, στην Ίθακα της Νέας Υόρκης, μέλος αρκετών ακαδημιών καλών τεχνών, εταίρος στο Dartington College of Arts, στο Central School of Speech and Drama του Λονδίνου και στο Ινστιτούτο Προηγμένων Σπουδών του Βερολίνου. Το 2012 του απονεμήθηκε το Διεθνές Βραβείο Ίψεν, που είναι μία από τις πιο τιμητικές διακρίσεις στον κόσμο, για το χώρο του θεάτρου. Ο Χάινερ Γκαίμπελς είναι καθηγητής στο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Θεατρικών Σπουδών του Justus-Liebig-Universität Gießen και από το 2006 στη Θεατρική Ακαδημία του Έσσε. Για την περίοδο είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της περίφημης Ruhrtriennale, δηλαδή του Φεστιβάλ Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών της Βόρειας Βεστφαλίας-Ρηνανίας.

4 andré WilmS Το Eraritjaritjaka είναι η τρίτη παραγωγή του καταξιωμένου Αλσατού ηθοποιού Αντρέ Βιλμς με τον Χάινερ Γκαίμπελς, μετά τα Ou bien le débarquement désastreux (1993) και Max Black (1998). Γεννημένος το 1947 στο Στρασβούργο, ο Βιλμς έχει συνεργαστεί επίσης ως ηθοποιός με τον σκηνοθέτη Michael Grüber στα έργα Φάουστ του Γκαίτε, Ο θάνατος του Δαντόν του Γκέοργκ Μπύχνερ και Ο Πόλος του Ναμπόκοφ. Με τον σκηνοθέτη André Engel, έχει εμφανιστεί στα έργα Βάαλ του Μπρεχτ, Περιμένοντας τον Γκοντό του Μπέκετ και Η νύχτα των κυνηγών, βασισμένο στο Βόυτσεκ του Μπύχνερ, Επιπλέον, ο Βιλμς έχει παίξει, υπό τη σκηνοθεσία των Jean Jourdheuil και Jean-François Peyret, στα έργα Paysage sous surveillance του Heiner Müller, Τα σονέτα του Σαίξπηρ, Περί της φύσης των πραγμάτων του Λουκρήτιου στο La Maison de poupée σε σκηνοθεσία της Deborah Warner και στο Imprécation II, IV, and 36 σε σκηνοθεσία Michel Deutsch. Έχει εμφανιστεί επίσης σε ταινίες που έχουν γράψει και σκηνοθετήσει ο Aki Kaurismaki (Μποέμικη ζωή, 1993, βραβείο Félix / Το λιμάνι της Χάβρης, 2011, Βραβείο Louis-Delluc), ο Etienne Chatilliez, ο Michel Deville, ο François Dupeyron και, πιο πρόσφατα, στο Über ich und Du (2014), σε σκηνοθεσία του Benjamin Heisenberg. Από τα τέλη της δεκαετίας του 80 ο Αντρέ Βιλμς εργάζεται επίσης ως σκηνοθέτης θεάτρου και όπερας, έχοντας παρουσιάσει έναν εντυπωσιακό όγκο έργων. Πιο συγκεκριμένα, έχει σκηνοθετήσει, μεταξύ άλλων, τις παραγωγές Le Château de Barbe Bleue του Μπέλα Μπάρτοκ, Le Château des Carpathes του Philippe Hersant, Η φιλοσοφία στο μπουντουάρ του Μαρκησίου ντε Σαντ, Μικροαστικοί γάμοι του Μπρεχτ, Βάκχες του Ευριπίδη και Histoires de famille της Biljana Srbljanovic. Έχει σκηνοθετήσει έργα σε διάφορα φεστιβάλ και μεγάλα θέατρα, όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μονπελιέ, στην Όπερα του Μονπελιέ, στο Marstall του Μονάχου, στο Théâtre de la Colline του Παρισιού, στη Ναντέρ, στη Φρανκφούρτη, στην Κομεντί Φρανσαίζ, στο φεστιβάλ Schwetzonger και στο Théâtre de l Athénée Louis-Jouvet του Παρισιού.

5 ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙκΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜοΥΣΙκΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΒΑΣΙΣμενΗ ΣΕ κειμενα ΤΟΥ νομπελιστα ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΛΙΑΣ καnettι, ΑΠΟ Τον ΠΡωΤΟΠΟΡΟ ΣκΗΝΟΘΕΤΗ και ΣΥνΘΕΤΗ ΧΑÏneΡ ΓκΑΙΜΠΕΛΣ. ΜοndRiaan QuarTeT Το Mondriaan Quartet ιδρύθηκε το Τα τελευταία χρόνια, οι Mondriaan έχουν μια διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για τις ερμηνείες τους σε έργα ρεπερτορίου του 20ού αιώνα και δίνουν τακτικά παγκόσμιες πρώτες ερμηνείες συνθέσεων που έχουν γραφτεί αποκλειστικά για το κουαρτέτο τους. Ανάμεσα στα ογδόντα και πλέον έργα που έχουν γραφτεί ειδικά για το συγκεκριμένο κουαρτέτο, περιλαμβάνονται συνθέσεις των Ιάννη Ξενάκη, John Cage, Guus Janssen, Henri Brant, Diderik Wagenaar, Luca Francesconi, Takayuki Rai, Neely Bruce και Paul Termos. Το Mondriaan Quartet συμμετέχει τακτικά σε σημαντικά φεστιβάλ, όπως το Huddersfield Contemporary Festival (Αγγλία), το Ars Musica (Βέλγιο), το Festival Internacional de Las Artes (Κόστα Ρίκα), το Festival Internacional Cervantino (Μεξικό) και το Holland Festival (Άμστερνταμ). Στο τελευταίο έχουν παρουσιάσει έργα δωματίου των Anton Webern και Darius Milhaud. Το κουαρτέτο έχει δώσει επίσης συναυλίες στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα. Έχουν ηχογραφήσει το Streepjes του σύγχρονου Ολλανδού συνθέτη Guus Janssen (Donemus CV 8302) και δύο κουαρτέτα εγχόρδων του πρωτοπόρου Αμερικανού George Antheil ( ) (Data 851). Και τα τρία κουαρτέτα του ίδιου συνθέτη κυκλοφόρησαν σε cd (KTC 1093) από την Etcetera. Πέρα από τις συναυλίες τους στην Ολλανδία και το εξωτερικό, συμμετέχουν επίσης σε παραγωγές θεάτρου, κινηματογράφου και χορού. Σε συνεργασία με την ομάδα χορού Rosas της Βελγίδας χορογράφου Anne Teresa de Keersmaeker δημιούργησαν τη μικρού μήκους ταινία Hoppla (Arcanal cnc edv98), μια συμπαραγωγή του Channel 4, του RTBF, του NDR Hamburg, του NOS και του παρισινού Théâtre de la Ville. Η μουσική σε αυτή την ταινία είναι το τέταρτο κουαρτέτο του Béla Bartók.

6 ME THN YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σύλληψη, Μουσική και Σκηνοθεσία: Heiner Goebbels Σχεδιασμός Σκηνικών και Φωτισμών: Klaus Grünberg Σχεδιασμός live video: Bruno Deville Σχεδιασμός Κοστουμιών: Florence von Gerkan Σχεδιασμός Ήχου: Willi Bopp Δραματουργία και καλλιτεχνική συνεργασία: Stephan Buchberger Βοηθός Σκηνοθέτη: Leman Yilmaz Βοηθός Σχεδιασμού Σκηνικών και Κατασκευές: Anne Niederstadt Με τον: André Wilms και το Mondriaan Quartet, Άμστερνταμ: Jan Erik van Regteren Altena (βιολί), Annette Bergman (βιόλα), Edwin Blankenstijn (βιολί), Eduard van Regteren Altena (τσέλο) Παιδική φωνή: Jérémy Carruba Γυναικεία φωνή: Florence von Gerkan Μουσική των: Johann Sebastian Bach, Gavin Bryars, George Crumb, Vassily Lobanov, Alexeij Mossolov, John Oswald, Maurice Ravel, Giacinto Scelsi, Dmitri Shostakovich, Heiner Goebbels Ομάδα περιοδείας: Τεχνική διεύθυνση: Nicolas Bridel Φωτιστής: Roby Carruba Δημιουργία ηχητικού περιβάλλοντος: Willi Bopp Live video: Bastien Genoux Τεχνικός βίντεο: Marc Perroud Τεχνικοί σκηνής: Fabio Gaggetta, Nicolas Pilet Ηλεκτρολόγοι: Stéphane Janvier, Thierry Kaltenrieder Υπεύθυνη περιοδείας: Elizabeth Gay Παραγωγή: Théâtre Vidy-Lausanne (Ελβετία) Συμπαραγωγή: Schauspiel Frankfurt (Γερμανία), spielzeit europa Berliner Festspiele (Γερμανία), Pour-cent culturel Migros (Ελβετία), T&M - Odéon Théâtre de l Europe (Γαλλία), Wiener Festwochen (Αυστρία) Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Landis & Gyr, του προγράμματος Culture 2000 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (UTE, Réseau Varèse) και του Pro Helvetia - Swiss Arts Council Πρεμιέρα: 20 Απριλίου 2004, Théâtre Vidy-Lausanne (Ελβετία)

7 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙκΟΙνωνΙΑΣ ΜΕ ΤΗν ΥΠΟΣΤΗΡΙξΗ: ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΑΤΡΙκΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙκΤΗΣ: ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟξΕνΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥνΣΗ ΕΠΙκΟΙνωνΙΑΣ & markεting ΤΜΗΜΑ ΕκΔΟΣΕων

8 SGT.GR

Heiner Goebbels. Κείμενα του Elias Canetti. 26-28 Φεβρουαρίου 2014

Heiner Goebbels. Κείμενα του Elias Canetti. 26-28 Φεβρουαρίου 2014 Heiner Goebbels Eraritjaritjaka, Το Μουσείο των Φράσεων Κείμενα του Elias Canetti 26-28 Φεβρουαρίου 2014 Μια εμβληματική παράσταση μουσικού θεάτρου, βασισμένη σε κείμενα του Νομπελίστα Ελίας Κανέτι, από

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αίτησης επιχορήγησης επαγγελματικής θεατρικής παραγωγής για την περίοδο

Έντυπο αίτησης επιχορήγησης επαγγελματικής θεατρικής παραγωγής για την περίοδο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,. 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Ρεθύμνου 1

Διαβάστε περισσότερα

16 Νοεμβρίου 2014-26 Απριλίου 2015. Θέατρο - Έφηβοι στη Στέγη. Γεωργία Μαυραγάνη & Ομάδα Happy End. Συγγρού Ι07. sgt.gr

16 Νοεμβρίου 2014-26 Απριλίου 2015. Θέατρο - Έφηβοι στη Στέγη. Γεωργία Μαυραγάνη & Ομάδα Happy End. Συγγρού Ι07. sgt.gr Θέατρο - Έφηβοι στη Στέγη 16 Νοεμβρίου 2014-26 Απριλίου 2015 Γεωργία Μαυραγάνη & Ομάδα Happy End Συγγρού Ι07 sgt.gr Θέατρο - Έφηβοι στη Στέγη Γεωργία Μαυραγάνη & Ομάδα Happy End Όχι αθώος πια 16 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του)

Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του) 1 Ονοματεπώνυμο: Γιάννης Λεοντάρης Βαθμίδα: Επίκουρος Καθηγητής (2016: έχει εκλεγεί στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή και εκκρεμεί ο διορισμός του) Γνωστικό αντικείμενο: Θεωρία του Κινηματογράφου Ερευνητικά

Διαβάστε περισσότερα

Θέατρο για παιδιά 9+ και εφήβους στη Στέγη. 11-22 Ιανουαρίου 2015. Συγγρού Ι07. sgt.gr

Θέατρο για παιδιά 9+ και εφήβους στη Στέγη. 11-22 Ιανουαρίου 2015. Συγγρού Ι07. sgt.gr Θέατρο για παιδιά 9+ και εφήβους στη Στέγη 11-22 Ιανουαρίου 2015 Συγγρού Ι07 sgt.gr Θέατρο για παιδια 9+ και εφήβους στη Στέγη Η Άφιξη 11-22 Ιανουαρίου 2015 Μικρή Σκηνή Εισιτήρια: 18 Μειωμ. 10 Άνεργοι

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική στη Στέγη Ergon Ensemble Alternativa. 28 Μαρτίου 2015. Εισιτήρια: 15 18 28 Μειωμ. 10 12 15 Άνεργοι 5

Μουσική στη Στέγη Ergon Ensemble Alternativa. 28 Μαρτίου 2015. Εισιτήρια: 15 18 28 Μειωμ. 10 12 15 Άνεργοι 5 Μουσική στη Στέγη Ergon Ensemble Alternativa 28 Μαρτίου 2015 Εισιτήρια: 15 18 28 Μειωμ. 10 12 15 Άνεργοι 5 Το Ergon Ensemble, σε ένα πρόγραμμα με πέντε πρώτες εκτελέσεις στην Ελλάδα, προτείνει συνθέτες

Διαβάστε περισσότερα

Θέατρο στη Στέγη. 8-19 Oκτωβρίου 2014. Συγγρού Ι07. sgt.gr

Θέατρο στη Στέγη. 8-19 Oκτωβρίου 2014. Συγγρού Ι07. sgt.gr Θέατρο στη Στέγη 8-19 Oκτωβρίου 2014 Συγγρού Ι07 sgt.gr Θέατρο στη Στέγη Ομάδα VASISTAS & Αργυρώ Χιώτη «Αίματα» του Ευθύμη Φιλίππου ΑΙΜΑΤΑ Αλληλογραφία Δημήτρη Καλαφάτη Γιώργου Σιμόπουλου (1990-1993) Ο

Διαβάστε περισσότερα

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009

Fuga για έναν Άγγελο έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 "Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου Διεύθυνση : Πέγκυ Στεφανίδου -Τσιτσιρίκου Διαμορφωμένο από τον σκηνογράφο αρχιτέκτονα Αντώνη Δαγκλίδη και απέναντι από το πράσινο του Λυκαβηττού, φωτεινός και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗ ΣTEΓΗ. Anthony. Diamond Curtain Wall Quartet SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR

ΣΤΗ ΣTEΓΗ. Anthony. Diamond Curtain Wall Quartet SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣTEΓΗ 10 ΜΑÏου 2014 Anthony Braxton Diamond Curtain Wall Quartet SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR moυσικη Anthony BRAxTon DiAmond CurTAin Wall QuarTeT Anthony Braxton Diamond

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΛΑΜ Αφήγηση για 2 χορευτές Λίγα λόγια για το έργο Ο κύριος Χαρίτονος ήταν βαρύτονος, όχι μάγειρας, ράφτης, μπάτλερ, επιπλοποιός αλλά, ένας καλοστεκούμενος,

Διαβάστε περισσότερα

Δρ Δήμητρα Τρυπάνη Βαθμίδα: Λέκτορας Γνωστικό Αντικείμενο: Θεωρητικά της Μουσικής

Δρ Δήμητρα Τρυπάνη Βαθμίδα: Λέκτορας Γνωστικό Αντικείμενο: Θεωρητικά της Μουσικής Δρ Δήμητρα Τρυπάνη Βαθμίδα: Λέκτορας Γνωστικό Αντικείμενο: Θεωρητικά της Μουσικής Email: dtrypani@ionio.gr www.dimitratrypani.com Η Δήμητρα σπούδασε Σύνθεση (PhD και ΜMus και τα δύο με διάκριση) στο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Live ANEMA E CORE Στους ρυθμούς της Μεσογείου Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Τραγούδια με άξονα τις μελωδίες και τους ρυθμούς της Μεσογείου παρουσιάζει το μουσικό σύνολο Anema e Core, στο Black Duck, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

DJANGOFEST 2018 ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (η είσοδος σε όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση θέσης)

DJANGOFEST 2018 ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (η είσοδος σε όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση θέσης) DJANGOFEST 2018 ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (η είσοδος σε όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κράτηση θέσης) Σάββατο 22/9/18 Αίθουσα Νέοι Φούρνοι 15.00-16.00 Χρήστος Κοσίδης (βιολί) Jazz βιολί, βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «CINE ΔΡΑΣΕΙΣ» ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «CINE ΔΡΑΣΕΙΣ» ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ Αστική - Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ημιουργική Ομάδα για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και Έκφρασηςτων Νέων Ανθρώπων ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «CINE ΔΡΑΣΕΙΣ» ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

«FIGARO» με το Κρατικό Μπαλέτο του Κρεμλίνου φιλοξενεί ο Δήμος Λεμεσού

«FIGARO» με το Κρατικό Μπαλέτο του Κρεμλίνου φιλοξενεί ο Δήμος Λεμεσού «FIGARO» με το Κρατικό Μπαλέτο του Κρεμλίνου φιλοξενεί ο Δήμος Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού με περηφάνια παρουσιάζει φέτος στο θεσμό «Μεγάλα Μπαλέτα» το Κρατικό Μπαλέτο του ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ με το έργο FIGARO με μια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

31.5 ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 31 ΜΑΐΟΥ 2019 ΏΡΑ 20:30 ΙGOR STRAVINSKY ( ) C.F. RAMUZ ( ) Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ (πλήρης) Η Θεατρική

31.5 ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 31 ΜΑΐΟΥ 2019 ΏΡΑ 20:30 ΙGOR STRAVINSKY ( ) C.F. RAMUZ ( ) Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ (πλήρης) Η Θεατρική 31.5 ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 31 ΜΑΐΟΥ 2019 ΏΡΑ 20:30 ΙGOR STRAVINSKY (1882 1971) C.F. RAMUZ (1878 1947) Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ (πλήρης) Η Θεατρική διάσταση μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας KYKLOS

Διαβάστε περισσότερα

HEARING. του Amir Reza Koohestani Απριλίου :00 Μικρή Σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

HEARING. του Amir Reza Koohestani Απριλίου :00 Μικρή Σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ HEARING του Amir Reza Koohestani 28 30 Απριλίου 2017 21:00 Μικρή Σκηνή Πώς είναι να παίζεις στο θέατρο φορώντας τσαντόρ; Πώς είναι να περνάς τη νιότη σου σε συνθήκες καταστολής; Ένα λιτό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: Το 1946 συντελείται η πρώτη του εργασία για τον κινηματογράφο, στην ταινία Αδούλωτοι Σκλάβοι και στα επόμενα χρόνια συνθέτει μουσική

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: Το 1946 συντελείται η πρώτη του εργασία για τον κινηματογράφο, στην ταινία Αδούλωτοι Σκλάβοι και στα επόμενα χρόνια συνθέτει μουσική ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ: O Μάνος Χατζιδάκις, γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1925 στην Ξάνθη. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες. Το έργο του θεωρείται πως συνέδεσε τη λόγια

Διαβάστε περισσότερα

C A P T I V A E Ρ Ω Ά Δ Ε Σ

C A P T I V A E Ρ Ω Ά Δ Ε Σ C A P T I V A E Ρ Ω Ά Δ Ε Σ Οι και παρουσιάζουν: CAPTIVAE ΤΡΩΑΔΕΣ Οι Τρωάδες του Ευριπίδη, τραγωδία παρουσιασμένη για πρώτη φορά το 415 π.χ., έργο πολύπλευρο και βαθειά αντιπολεμικό είναι και σήμερα (όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ OLIVIER MESSIAEN

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ OLIVIER MESSIAEN 6 ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ OLIVIER MESSIAEN 4 7 Μαρτίου 2019 Ωδείο Αθηνών Ένα αφιέρωμα με συναυλίες, ομιλίες, ανοιχτά μαθήματα για σπουδαστές οργάνων και συνθέτες, με προσκεκλημένους τον πιανίστα

Διαβάστε περισσότερα

Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες

Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες Σοφία Μαυραγάνη & Θάνος Πολυμενέας - Λιοντήρης Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες Ιανουάριος Μάρτιος 2018 Υποβολή αιτήσεων έως: 30 Οκτωβρίου 2017 Έναρξη workshop:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ 2019 EAST MEETS WEST Piano for two

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ 2019 EAST MEETS WEST Piano for two ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ 2019 EAST MEETS WEST Piano for two 12 Ιουνίου 2019 Μικρή Σκηνή 20:30 Για πέμπτη χρονιά, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει τον μουσικό θεσμό «Συνηχήσεις».

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αίτησης επιχορήγησης ομάδας κλασικού και σύγχρονου χορού για πρωτότυπη παραγωγή περιόδου

Έντυπο αίτησης επιχορήγησης ομάδας κλασικού και σύγχρονου χορού για πρωτότυπη παραγωγή περιόδου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Μετσόβου 5 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου...

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου... Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας Μουσική παράσταση Άκουσε το τραγούδι μου... 2018 Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας 2018 Άκουσε το τραγούδι μου... Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

μουσική ιδιοφυΐα της Ελλάδας, ο Μάνος Χατζιδάκις

μουσική ιδιοφυΐα της Ελλάδας, ο Μάνος Χατζιδάκις ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ Η μεγαλύτερη μουσική ιδιοφυΐα της Ελλάδας, ο Μάνος Χατζιδάκις, γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1925 στην Ξάνθη, «τη διατηρητέα κι όχι την άλλη, τη φριχτή, που χτίστηκε μεταγενέστερα από

Διαβάστε περισσότερα

Τα Κυπριακά Σημεία Επαφής «Πολιτισμό» και «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής

Τα Κυπριακά Σημεία Επαφής «Πολιτισμό» και «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Τα Κυπριακά Σημεία Επαφής «Πολιτισμό» και «Ευρώπη για τους Πολίτες» συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας (50%) και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (50%) Παραδείγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 7 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ / 7 th ATHENS AVANT- GARDE FILM FESTIVAL 17-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOME LIKE IT SHORT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 7 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ / 7 th ATHENS AVANT- GARDE FILM FESTIVAL 17-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOME LIKE IT SHORT ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ / 7 th ATHENS AVANT- GARDE FILM FESTIVAL 17-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 SOME LIKE IT SHORT Μερικοί το προτιμούν μικρό. Γιατί η μικρού μήκους ταινία

Διαβάστε περισσότερα

Διήμερο σεμινάριο. Εισαγωγή στη θεατρική Σκηνοθεσία. Bar theater

Διήμερο σεμινάριο. Εισαγωγή στη θεατρική Σκηνοθεσία. Bar theater Διήμερο σεμινάριο Εισαγωγή στη θεατρική Σκηνοθεσία Bar theater & Γιατί η υποκριτική είναι Τέχνη Σάββατο και Κυριακή 19 και 20 Οκτωβρίου 2013 στην αίθουσα του ''Θυρεάτη''(παραπλεύρως Αφων Καρκούλη) Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση

Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση 28 Πόλη και πολιτισμός Πόλη και διασκέδαση Η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης Έντονη είναι η πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ολόκληρο τον χρόνο. Εκδηλώσεις του Μακεδονικού Μουσείου της Σύγχρονης Τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

409 Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη)

409 Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) 409 Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) Σκοπός Το Τμήμα προσφέρει προγράμματα εφαρμοσμένων μουσικών σπουδών στα πρότυπα των Ανωτάτων Μουσικών Ακαδημιών (Musikhochschule) και παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Η ATOPOS ΣΤΟ KUNSTENCETRUM BELGIE

Η ATOPOS ΣΤΟ KUNSTENCETRUM BELGIE Contemporary Visual Culture ----------------------------------- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ATOPOS ΣΤΟ KUNSTENCETRUM BELGIE ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ MANIFESTA 9 BIENNIAL Open Circuit

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής

ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ. Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής ΛΟΓΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Γνωστικό Αντικείμενο: Διεύθυνση Ορχήστρας Βαθμίδα: Καθηγητής email: miltoslog@yahoo.gr Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και Χαλανδρίου, αποσπώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Συναυλίας

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Συναυλίας ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Τετάρτες» διοργανώνει συναυλία του ενόργανου συνόλου idee fixe ensemble

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 άτομα) (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ 22 μόρια 1.1 Τίτλοι Ωδείων (μέγιστο 7 μόρια) Πτυχίο 1 μόριο Πτυχίο με Άριστα 2 μόρια Δίπλωμα 4 μόρια Δίπλωμα με Άριστα 6 μόρια

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ. Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ. Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014 Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014 Η Εθνική Λυρική Σκηνή επενδύει στην εκπαίδευση για τη δημιουργία αφενός μιας νέας γενιάς Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ- MUSIC THERAPY Μουσικοθεραπεία είναι η κλινική και τεκμηριωμένη χρήση της μουσικής από ειδικευμένο θεραπευτή, ο οποίος με επιστημονικές μεθόδους αξιοποιεί τις ιδιαίτερες συναισθηματικές,

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος /2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

Σεπτέμβριος /2016 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. Σεπτέμβριος 2015 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015/2016 www.thoc.org.cy ΣΚΗΝΗ 018 ΕΓΩ, Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ Σε αυτήν τη διαφορετική ποπ όπερα για παιδιά, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Σκηνή 018

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΡΜΟΝΙΑ (ΟΣΤΙΝΑΤΟ 1) ΣΧΟΛΕΙΟ/ΤΑΞΗ: A AΡ. ΜΑΘΗΤΩΝ:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΡΜΟΝΙΑ (ΟΣΤΙΝΑΤΟ 1) ΣΧΟΛΕΙΟ/ΤΑΞΗ: A AΡ. ΜΑΘΗΤΩΝ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΡΜΟΝΙΑ (ΟΣΤΙΝΑΤΟ 1) ΣΧΟΛΕΙΟ/ΤΑΞΗ: A AΡ. ΜΑΘΗΤΩΝ: ΣΚΟΠΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΣΤΟΧΟΙ:ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δεύτερες εκτιμήσεις για την εξέλιξη του Ακαθάριστου

ΘΕΜΑ: Δεύτερες εκτιμήσεις για την εξέλιξη του Ακαθάριστου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.197 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Δεύτερες εκτιμήσεις για την εξέλιξη του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ), κατά τη διάρκεια του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 2012 ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΦΟΡΕΑ: Ι. ΜΟΡΤΖΟΣ Γ. ΖΗΚΟΥ "ΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Άντα Πουράνη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ύψος: 1,67 m Χρώμα ματιών: καστανό σκούρο Χρώμα μαλλιών: καστανό χάλκινο. Ημερομηνία γέννησης: 18/02/1991

Άντα Πουράνη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ύψος: 1,67 m Χρώμα ματιών: καστανό σκούρο Χρώμα μαλλιών: καστανό χάλκινο. Ημερομηνία γέννησης: 18/02/1991 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Άντα Πουράνη Ύψος: 1,67 m Χρώμα ματιών: καστανό σκούρο Χρώμα μαλλιών: καστανό χάλκινο Ημερομηνία γέννησης: 18/02/1991 E-mail: ada-ger@hotmail.com Εκπαίδευση 2017 Απόφοιτος ραματικής

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: http://hassanakos.blogspot.com.es/2011/12/17.html (16/10/2013) http://www.asda.gr/hgianniris/senario.htm (16/10/2013)

Πηγή: http://hassanakos.blogspot.com.es/2011/12/17.html (16/10/2013) http://www.asda.gr/hgianniris/senario.htm (16/10/2013) A.K. 0280 Επώνυμο Μελησσινός Όνομα Ιάσων Ψευδώνυμο/ Καλλιτεχνικό όνομα Τόπος γεννήσεως Ημερομηνία γεννήσεως Ημερομηνία θανάτου Βιογραφικά στοιχεία Προσωπογραφίες Μόνιμη εγκατάσταση Ημερομηνίες ενασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Οι συμμετοχές του CISV Ελλάδας σε διεθνή προγράμματα και συναντήσεις του CISV από το 1983 έως σήμερα

Οι συμμετοχές του CISV Ελλάδας σε διεθνή προγράμματα και συναντήσεις του CISV από το 1983 έως σήμερα Οι συμμετοχές του CISV Ελλάδας σε διεθνή προγράμματα και συναντήσεις του CISV από το 1983 έως σήμερα 1983 1 Χωριό (Λουξεμβούργο) 1984 1 Χωριό (Ρουμανία) 1985 2 Χωριά (Ιταλία και Σουηδία) 1 Seminar Camp

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΓΓΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΓΓΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ JW MARRIOTT HOTEL GROSVENOR HOUSE 15-31/10 650 1000 620 01/11-31/12 590 550 580 170 ΑΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗ IMPERIAL RIDING SCHOOL RENAISSANCE VIENNA

Διαβάστε περισσότερα

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά 1-2 Μαρτίου 2019 Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1926. Υπήρξε µία από

Διαβάστε περισσότερα

www.poa-mandolinarte.org Το Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών MandolinARTE δημιουργήθηκε το 1994. Το ρεπερτόριό της ορχήστρας MandolinARTE περιλαμβάνει έργα κλασσικής μουσικής γραμμένα για μαντολίνο των A.Vivaldi,

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική στη Στέγη. 12-14 Δεκεμβρίου 2014. Συγγρού Ι07. sgt.gr

Μουσική στη Στέγη. 12-14 Δεκεμβρίου 2014. Συγγρού Ι07. sgt.gr Μουσική στη Στέγη 12-14 Δεκεμβρίου 2014 Συγγρού Ι07 sgt.gr Μουσική στη Στέγη 4ο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ 12-14 Δεκεμβρίου 2014 Κεντρική Σκηνή Εισιτήρια: 15 18 28 Μειωμ. 10-12 - 15 Άνεργοι 5 Μικρή Σκηνή

Διαβάστε περισσότερα

Διδακτική πρόταση της καθηγήτριας Νατάσας Καραγιαννίδου. Τάξεις: Α Γυμνασίου, Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου, Α Λυκείου

Διδακτική πρόταση της καθηγήτριας Νατάσας Καραγιαννίδου. Τάξεις: Α Γυμνασίου, Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου, Α Λυκείου Διδακτική πρόταση της καθηγήτριας Νατάσας Καραγιαννίδου ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ Τάξεις: Α Γυμνασίου, Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου, Α Λυκείου Σχετικά διδακτικά αντικείμενα: Νεοελληνική γλώσσα ( Τάξη Α Γυμνασίου, Διδακτική

Διαβάστε περισσότερα

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας «Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες Συμπεριλαμβάνεται CD με φωτογραφικό υλικό Το πορτοκάλι με την περόνη: υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕTΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 5/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ Πετρούπολη 31-12-2018 Αριθ. πρωτ.: 20133 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακές ταινίες των φοιτητών Σκηνοθεσίας στο 39ο ιεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της ράµας Συνεχίζεται η επιτυχία των πτυχιακών ταινιών των τελειόφοιτων του Τµήµατος Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00 Η "Ασκητική" του Νίκου Καζαντζάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού από το Κρατικό Θέ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 21:00

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης

Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Έρευνα Περιφερειακής Κατανοµής της Ετήσιας Τουριστικής απάνης Πίνακας 1:Πλήθος αποκρινόμενων ανά περιφέρεια - Σεπτέμβριος 2013 Περιφέρεια Αποκρινόμενοι Παρατηρήσεις - Θράκη >100 - Κεντρική >100 -

Διαβάστε περισσότερα

Σοπέν Μπετόβεν Μότσαρτ

Σοπέν Μπετόβεν Μότσαρτ Σοπέν Μπετόβεν Μότσαρτ Ιστορία της Μουσικής (Θ) - ΜΙΧΑ Παρασκευή 1 (Wolfgang Amadeus Mozart) (1756-1791) Ιστορία της Μουσικής (Θ) - ΜΙΧΑ Παρασκευή 2 Ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες κλασικής μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2015. Πολλές γλώσσες Μια γιορτή. www.imera-glosson-2015.eu

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2015. Πολλές γλώσσες Μια γιορτή. www.imera-glosson-2015.eu ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2015 Πολλές γλώσσες Μια γιορτή -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Χάϊνερ Μύλλερ - Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», Θέατρο ΑΤΤΙΣ Νέος Χώρος, Λεωνίδου 12 (πλησίον μετρό Μεταξουργείου)

Δελτίο Τύπου. Χάϊνερ Μύλλερ - Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», Θέατρο ΑΤΤΙΣ Νέος Χώρος, Λεωνίδου 12 (πλησίον μετρό Μεταξουργείου) Δελτίο Τύπου Χάϊνερ Μύλλερ - Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», Θέατρο ΑΤΤΙΣ Νέος Χώρος, Λεωνίδου 12 (πλησίον μετρό Μεταξουργείου) Για 11 Παραστάσεις: 20 Μαΐου-5 Ιουνίου 2016 Πέμπτη, Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

A T O P O S στη. Paris

A T O P O S στη. Paris A T O P O S στη La Gaîté Lyrique Paris Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Τ Η Ν Ε Κ Θ Ε Σ Η POST DIGITAL MONSTERS B Y PICTOPLASMA 07. - 31.12. 2011 L a G a î t é L y r i q u e 3 b i s r u e P a p i n 7 5 0 0 3 P a r

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο και Εργαστήρια

Σεμινάριο και Εργαστήρια 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 17-24 Ιουλίου 2014 Σεμινάριο και Εργαστήρια για επαγγελματίες και προχωρημένους σπουδαστές του χορού, καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών, μικρούς και μεγάλους, ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός «Έτσι γεννήθηκε η μουσική του κινηματογράφου, θα έλεγε κανείς. Από τη σιωπή. Και η μουσική αυτή υπήρξε στην αρχή λίγο σκοτάδι, τίτλοι ηχητική περιγραφή του ονείρου, πράξη ζωής και θάνατος, ενέργεια, νίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015 Σελίδα 1/6 Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου 2015 17/10/15 23/10/2015 Όροι και Κανονισμοί 1) Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου (ΔΦΜΜΚ) διοργανώνεται από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ»

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Φιλαδελφείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟΥ. Εκπαιδευτική περίοδος ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟΥ

ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟΥ. Εκπαιδευτική περίοδος ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟΥ Α/Α 1 2 3 4 5 6 ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Μουσικοθεατρικά εκπαιδευτικά προγράμματα "Η Μουσική της " για παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό τη

Διαβάστε περισσότερα

Dance waves festival

Dance waves festival Dance Lab Nicosia @ Egomio Cultural Centre Nέας Έγκωμης 8, Έγκωμη, 2409 Τ.Θ 27980 Έγκωμη, 2434,Κύπρος dancelablefkosia@gmail.com Fb page Dance Lab Nicosia Egomio Cultural Centre www.dancelabnicosia.com

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιούλιο 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17) - Στοιχεία της Eurostat

ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα Ιούλιο 2012 στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (27) και της Ευρωζώνης (17) - Στοιχεία της Eurostat ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.32.59.198 - FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Δείκτης Ανεργίας για το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 04/09 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 29/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 04/09 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 29/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 04/09 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 29/09 2017 ΩΡΑ / ΜΕΡΑ Α ΕΤΟΣ Β ΕΤΟΣ Γ ΕΤΟΣ Δ ΕΤΟΣ Ε ΕΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/09 ΤΡΙΤΗ 05/09 Ιστορία Παγκοσμίου θεάτρου Ι (Πιπινιά) Ιστορία Παγκοσμίου Θεάτρου

Διαβάστε περισσότερα

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου Καλοκαίρι Αυγούστου Χίος - Οινούσσες Love and Diversity

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου Καλοκαίρι Αυγούστου Χίος - Οινούσσες Love and Diversity Μουσικό Φεστιβάλ Χίου Καλοκαίρι 2019 2-10 Αυγούστου Χίος - Οινούσσες Love and Diversity Με παραμύθια για νεράιδες και ξωτικά, μια σύγχρονη διαδραστική παράσταση μουσικού θεάτρου με άξονα το speed dating,

Διαβάστε περισσότερα

H IONIKH ENOTHTA σας πάει... Αρχαίο Θέατρο : «Πλούτος» (13/7) και «Ηλέκτρα» (21/7) στην Επίδαυρο

H IONIKH ENOTHTA σας πάει... Αρχαίο Θέατρο : «Πλούτος» (13/7) και «Ηλέκτρα» (21/7) στην Επίδαυρο H IONIKH ENOTHTA σας πάει Αρχαίο Θέατρο : «Πλούτος» (13/7) και «Ηλέκτρα» (21/7) στην Επίδαυρο Σίγουρα πλέον έχετε συνηθίσει η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ να σας πηγαίνει στις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις, αλλά η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ γεννήθηκε στην Κατερίνη και σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Γραφικές Τέχνες στο Ινστιτούτο WEDER της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2007-2013»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2007-2013» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2007-2013» Παρουσίαση: ΕιρήνηΚοµνηνού, ιεύθυνσηευρωπαϊκήςένωσης, ΥΠΠΟΤ, Πολιτιστικό Σηµείο Επαφής της Ελλάδας «Πολιτισµός & Νεολαία: Χρηµατοδοτικές δυνατότητες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα χορού Αερίτες / Πατρίσια Απέργη. Era povera Μέχρι τις 8 Απριλίου (Πέμπτη έως Κυριακή)

Ομάδα χορού Αερίτες / Πατρίσια Απέργη. Era povera Μέχρι τις 8 Απριλίου (Πέμπτη έως Κυριακή) 10.01.2012 Ομάδα χορού Αερίτες / Πατρίσια Απέργη Era povera Μέχρι τις 8 Απριλίου (Πέμπτη έως Κυριακή) Σύγχρονος χορός και αστικό τοπίο, σε μια χορογραφία της Πατρίσια Απέργη. Parkour, hip-hop, street dance

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΣΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΣΟΣ Βιογραφικό Σημείωμα Στοιχεία επικοινωνίας Email: kmantsos@yahoo.gr Τηλέφωνο: +30 6976075473 ιεύθυνση: Μακεδονίας 104 Πόλη: Θεσσαλονίκη ΤΚ: 54248 Γενικά Χαρακτηριστικά Ηλικία: 21 Ύψος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης) Τόπος Εκτέλεσης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕTΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 8 /2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Πετρούπολη, 22-12-2017 Αριθ.πρωτ.: 25737 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Έχοντας υπόψη: 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ (FOTA)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ (FOTA) ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΑΙΟΥ (FOTA) Η Διεθνής Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Φεστιβάλ Αιγαίου θα περιλαμβάνει νέους μουσικούς μεταξύ 16 24 ετών από την Ελλάδα και παγκοσμίως. Οι μουσικοί που

Διαβάστε περισσότερα

6η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών και νέων ηθοποιών/καλλιτεχνών σωματικού θεάτρου

6η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών και νέων ηθοποιών/καλλιτεχνών σωματικού θεάτρου 6η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών και νέων ηθοποιών/καλλιτεχνών σωματικού θεάτρου Στόχοι της Συνάντησης νέων κουκλοπαικτών είναι: Η προώθηση του νέου ελληνικού κουκλοθέατρου και του σωματικού θεάτρου

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 «Σουμπερτιάδα» Συναυλία του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Πρόγραμμα

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 «Σουμπερτιάδα» Συναυλία του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Πρόγραμμα Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 «Σουμπερτιάδα» Συναυλία του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη Franz Schubert Κουιντέτο σε ντό μείζονα opus 163 β βιολοντσέλο Βύρων Φιδετζής ---------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. κύκλος» και τη λογοτέχνη. Το πρώτο. την

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. κύκλος» και τη λογοτέχνη. Το πρώτο. την ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Θεατρική Σκηνή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζει τη σεζόν 2016 2017 ένα αφιέρωμα στον μεγάλο μας λογοτέχνη Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Θεωρώντας ότι τα κείμενα του Παπαδιαμάντη είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠ.ΠΟ.Α. ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟΥ. Εκπαιδευτική περίοδος

ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠ.ΠΟ.Α. ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟΥ. Εκπαιδευτική περίοδος Α/Α 1 2 3 4 5 ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Μουσικοθεατρικά εκπαιδευτικά προγράμματα "Η Μουσική της " για παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό τη γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΠΛΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ( Α, Β, Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΠΛΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ( Α, Β, Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΠΛΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕ05 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠ/ΚΟΥ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ - ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Το σεμινάριο ασχολείται με θέματα θεωρίας - ιστορίας - τεχνικής και παραγωγής των ταινιών τεκμηρίωσης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

TONINO CAROTONE LOCOMONDO. Special guest έκπληξη. Μία ανατρεπτική βραδιά. ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΡΘΙΩΝ 10 (5 το ποτό) STANDS ΟΡΘΙΩΝ 20 (10 το ποτό)

TONINO CAROTONE LOCOMONDO. Special guest έκπληξη. Μία ανατρεπτική βραδιά. ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΡΘΙΩΝ 10 (5 το ποτό) STANDS ΟΡΘΙΩΝ 20 (10 το ποτό) TONINO CAROTONE LOCOMONDO & Special guest έκπληξη Μία ανατρεπτική βραδιά Athens Music Festival - 28 Ιανουαρίου ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΡΘΙΩΝ 10 (5 το ποτό) STANDS ΟΡΘΙΩΝ 20 (10 το ποτό) ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ A' Ζώνη:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣTEΓΗ. Ground and Floor SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣTEΓΗ. Ground and Floor SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣTEΓΗ 30 Οκτωβρίου 3 ΝΟΕΜβρίου 2013 Ground and Floor TOSHIKI OKADA / chelfitsch SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR ΘΕΑτΡΟ GRound and FlooR ToSHIKI OKaDA chelfitsch ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑτΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 1981-2001

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 1981-2001 ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 1981-2001 Θέατρο του Νότου ΑΜΟΡΕ Ομάδα Θέαμα Τεχνοχώρος Εταιρεία Θεάτρου «Διπλούς Έρως» Θέατρο Θησείον ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΜΟΡΕ Το Θέατρο Αμόρε,

Διαβάστε περισσότερα

Μία ξεχωριστή παρουσίαση καλλιτεχνικού προγράμματος από τη Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών

Μία ξεχωριστή παρουσίαση καλλιτεχνικού προγράμματος από τη Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών Μία ξεχωριστή παρουσίαση καλλιτεχνικού προγράμματος από τη Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, πραγματοποιήθηκε στις 3

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ : Τα δάκρυα του βουνού (109 ) (Παραγωγή: ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ-ΕΡΤ-ΕΚΚ-ΑΡΚΤΟΣ-2/35)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ : Τα δάκρυα του βουνού (109 ) (Παραγωγή: ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ-ΕΡΤ-ΕΚΚ-ΑΡΚΤΟΣ-2/35) ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Σπούδασε οικονομικά και κινηματογράφο στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομία στο Παρίσι. Υπήρξε εκδότης του

Διαβάστε περισσότερα

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT EU FO RIA ΣΤΕΛΛΑ EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT 1 ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Στέλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μιχάλης Κακογιάννης ΣΕΝΑΡΙΟ: Διασκευή: Μιχάλης Κακογιάννης Αρχική Πηγή: από το θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

MOΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣTEΓΗ 23 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. mazurek & SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR

MOΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣTEΓΗ 23 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. mazurek & SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR rob 2013 mazurek & MOΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣTEΓΗ 23 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ SÃO PAULO UNDERGROUND SGT.GR ΣΥΓΓΡΟΥ 107 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 210 900 5 800 SGT.GR MOΥΣΙΚΗ Rob mazurek & SÃo PaULo UNDeRGRoUND Ήχος που δεν ταξινομείται και δεν

Διαβάστε περισσότερα

The Best of the Best

The Best of the Best LONDON GREEK FILM FESTIVAL Το διεθνές σημείο συνάντησης για το ελληνικό φιλμ ---------------------------------------------- 6ο ετήσιο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 2013 London Greek Film Festival

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ

ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ 2015-2016 Δικαιώματα μηχανικής αναπαραγωγής Ποσοστό 8,712% επί της χονδρικής τιμής πωλήσεως των ηχογραφημάτων όπως προβλέπεται στη Διεθνή Σύμβαση μεταξύ της BIEM και της IFPI. Μηχανική αναπαραγωγή:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ 19-20 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ 19-20 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ 19-20 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2011 ΤΙΤΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ ΑNALYTICAL THOUGHT AND CREATIVITY Η διεπιστημονική προσέγγιση των αντικειμένων

Διαβάστε περισσότερα