Απουσίαζαν 1. Καρφάκη Μαριάννα 2. Καββαδάς Αθανάσιος 3. Ψωµά Αντιγόνη 4. Λώλη Γεωργία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απουσίαζαν 1. Καρφάκη Μαριάννα 2. Καββαδάς Αθανάσιος 3. Ψωµά Αντιγόνη 4. Λώλη Γεωργία"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Ν.Π... ΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ «ΠΑΙ ΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ- ΠΑΙ ΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Αριθ. Αποφ.44/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 11/15 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου του Ν.Π... «Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθµοί-Παιδεία-Κοινωνική Μέριµνα-Αθλητισµός-Πολιτισµός-Περιβάλλον» ήµου Λευκάδας Στη Λευκάδα σήµερα στις 20 Αυγούστου 2015 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 12:00 π.µ στο ηµοτικό Κατάστηµα του ήµου Λευκάδας ήρθε σε τακτική συνεδρίαση το ιοικητικό Συµβούλιο του Ν.Π... «Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθµοί Παιδεία Κοινωνική Μέριµνα Αθλητισµός Πολιτισµός Περιβάλλον» ύστερα από την µε αρ. πρωτ. 8/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του ιοικητικού Συµβουλίου, η οποία επιδόθηκε νόµιµα στα µέλη του.σ. σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 32/2010 (ΦΕΚ Α 87). Παραβρέθηκαν 1. Περδικάρης Αθανάσιος 2. Πολίτης Σπυρίδων 3. Ροντογιάννης Θεόδωρος 4. Κατωπόδη Σπυριδούλα 5. Αρβανίτης Σπυρίδων Απουσίαζαν 1. Καρφάκη Μαριάννα 2. Καββαδάς Αθανάσιος 3. Ψωµά Αντιγόνη 4. Λώλη Γεωργία Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του ήµου Λευκάδας Κονιδάρη Νικολέττα για την τήρηση των πρακτικών. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόµιµη απαρτία, ο Πρόεδρος άρχισε την συνεδρίαση.

2 1 ο Θέµα της ηµερήσιας διάταξης της αρ. 11/15 συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου του Ν.Π.. Λευκάδας: ««Απόφαση.Σ σχετικά µε την έκδοση αποτελεσµάτων για εγγραφές βρεφών και νηπίων µε τροφεία σε Βρεφονηπιακό Σταθµό και Παιδικούς Σταθµούς του ΝΠ για την περίοδο ». 1-.Ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη των µελών του.σ. : -Το Άρθρο 7 του Πρότυπου Κανονισµού Λειτουργίας ηµοτικών και Κοινοτικών Προσώπων ηµοσίου ικαίου Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών (ΦΕΚ 497/2002), που συντάχθηκε σύµφωνα µε το άρθρο 12 του Ν. 28/ Τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί µε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. -Την υπ αριθ. 36/2015 Απόφαση του.σ., σύµφωνα µε την οποία καθορίστηκε η δυναµικότητα των σταθµών. -Την υπ αριθ. 37/2015 Απόφαση του.σ. σχετικά µε τις δοµές του ΝΠ ήµου Λευκάδας που συµµετέχουν στην υπ αριθ. 2/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. -Τον οριστικό πίνακα επιλέξιµων δοµών της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. -Την υπ αριθ. 25/2015 Απόφαση του ΝΠ σχετικά µε την θέσπιση, καθιέρωση και εφαρµογή συστήµατος µοριοδότησης για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθµούς και τον Βρεφονηπιακό Σταθµό του ΝΠ. -Την υπ αριθ. 26/2015 Απόφαση του.σ. σχετικά µε την συγκρότηση επιτροπής καταγραφής, ελέγχου και αξιολόγησης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για εγγραφή σε Βρεφονηπιακό Σταθµό και Παιδικούς Σταθµούς του ΝΠ. 2._Σας αναφέρω ότι σύµφωνα µε την υπ αριθ. 36/2015 Απόφασή µας καθορίστηκε ως εξής η δυναµικότητα των Παιδικών Σταθµών και του Βρεφονηπιακού Σταθµού ΝΠ : - Παιδικός Σταθµός Λευκάδας: 3 τµήµατα νηπίων 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση µε 25 νήπια ανά τµήµα, συνολικά 75 νήπια. Έχουν δοθεί σαράντα (40) θέσεις στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. - Παιδικός Σταθµός Βλυχού: 1 τµήµα νηπίων 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, 25 νήπια ανά τµήµα. Έχουν δοθεί δέκα πέντε (15) θέσεις στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. - Παιδικός Σταθµός Καρυάς: 1 τµήµα νηπίων 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, 25 νήπια ανά τµήµα. Έχουν δοθεί δέκα πέντε (15) θέσεις στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε - Βρεφονηπιακός Σταθµός Λευκάδας: 3 τµήµατα, το Α τµήµα έχει δυναµικότητα 6 βρεφών από 8-18 µηνών, το Β τµήµα έχει δυναµικότητα 7 βρεφών από 18 µηνών έως 2,5 ετών και το Γ τµήµα έχει δυναµικότητα 25 νηπίων από 2,5 ετών έως την εγγραφή στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Για το Γ Τµήµα έχουν δοθεί δέκα πέντε (15) θέσεις στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. 3._Βάσει του ΦΕΚ 497/2002 (άρθρο 7, παράγραφος 6) υπάρχει η δυνατότητα προσαύξησης της δυναµικότητας των Σταθµών. 4._Σύµφωνα µε την 2/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της ράσης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής», στην οποία συµµετέχουν οι δοµές του ΝΠ και έχουν δοθεί οι συγκεκριµένες θέσεις, όπως αναφέρονται παραπάνω, τα οριστικά αποτελέσµατα θα ανακοινωθούν στις και οι εγγραφές θα γίνουν από µέχρι και

3 Με αυτά τα δεδοµένα δεν είναι εφικτό να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσµατα για τις εγγραφές µε τροφεία σε όλους τους Παιδικούς και το Βρεφονηπιακό Σταθµό του ΝΠ. Συγκεκριµένα υπάρχει πρόβληµα µε τις εγγραφές στο Παιδικό Σταθµό Λευκάδας (3 Τµήµατα Νηπίων) και στο Βρεφονηπιακό Σταθµό Λευκάδας (Τµήµα Β Βρεφών και Τµήµα Γ Νηπίων). Αντίθετα στους Παιδικούς Σταθµούς Βλυχού και Καρυάς, επειδή ο αριθµός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν είναι µικρότερος της δυναµικότητας των δοµών, δεν θα υπάρξει ζήτηµα επιλογής στους δύο (2) αυτούς Σταθµούς και όλες οι αιτήσεις µπορούν να γίνουν δεκτές. 5._ Κατατέθηκαν συνολικά διακόσιες σαράντα εννέα (249) αιτήσεις για φοίτηση µε τροφεία, αναλυτικά ανά σταθµό και κατηγορία, ως εξής : α) Παιδικός Σταθµός Λευκάδας : β) Βρεφονηπιακός Σταθµός Λευκάδας Α Τµήµα Βρεφών : 27, Β Τµήµα Βρεφών : 56, Γ Τµήµα Νηπίων : 41 γ) Παιδικός Σταθµός Καρυάς : 1 δ) Παιδικός Σταθµός Βλυχού : 16 ε) Επανεγγραφές : 48 6._ Με βάση τη συνολική δυναµικότητα των Σταθµών, το ΦΕΚ 497/2002 (άρθρο 7, παράγραφος 6) και τις αιτήσεις εγγραφών που κατατέθηκαν, προκύπτει ότι ο συνολικός αριθµός των θέσεων που θα καλυφθούν µε τροφεία, µέσω της διαδικασίας µοριοδότησης (επιπλέον των επανεγγραφών και των θέσεων που δόθηκαν στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) και κατά κατηγορία είναι: Σαράντα (40) θέσεις νηπίων (2,5 ετών και άνω) εκαοκτώ (18) θέσεις βρεφών (8 µηνών έως 2,5 ετών) 7._ Από το σύνολο των διακοσίων σαράντα εννέα(249) αιτήσεων που κατατέθηκαν, υπάρχουν εννιά (9) αιτήσεις που είτε είναι εκπρόθεσµες είτε αφορούν µη δηµότες ή µη µόνιµους κατοίκους Λευκάδας. Σύµφωνα µε τα παραπάνω στοιχεία προτείνω τα εξής: - Να εγκριθούν από το.σ. και να ανακοινωθούν οι πίνακες των αποτελεσµάτων, κατά σειρά κατάταξης, για όλους τους Παιδικούς Σταθµούς και το Βρεφονηπιακό Σταθµό του ΝΠ, όπως προέκυψαν ύστερα από τις αιτήσεις των ενδιαφεροµένων, τον έλεγχο, την αξιολόγηση και την επεξεργασία που έγινε σύµφωνα µε τις υπ αριθ. 25/2015 και 26/2015 Αποφάσεις του.σ. του ΝΠ και αφορούν την θέσπιση, καθιέρωση και εφαρµογή συστήµατος µοριοδότησης για τις εγγραφές και την συγκρότηση των Επιτροπών. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν οι επανεγγραφές σε όλους τους Παιδικούς Σταθµούς και το Βρεφονηπιακό Σταθµό του ΝΠ. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσµατα για τις εγγραφές επτά (7) βρεφών στο Α Τµήµα Βρεφών (8 18 µηνών) του Βρεφονηπιακού Σταθµού. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσµατα για τις εγγραφές σε Παιδικό Σταθµό Καρυάς και Παιδικό Σταθµό Βλυχού, όπου όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσµατα για τις εγγραφές σαράντα (40) νηπίων στον Παιδικό Σταθµό Λευκάδας και το Γ Τµήµα Νηπίων του Βρεφονηπιακού Σταθµού Λευκάδας (2,5 ετών και άνω). - Τα αποτελέσµατα για τις υπολειπόµενες έντεκα (11) θέσεις βρεφών (8 µηνών 2,5 ετών) θα οριστικοποιηθούν µε την ανακοίνωση των τελικών πινάκων από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

4 - Τα οριστικά αποτελέσµατα, η τελική κατάταξη, η κατανοµή και η τοποθέτηση των βρεφών και νηπίων στον Παιδικό Σταθµό Λευκάδας και το Βρεφονηπιακό Σταθµό Λευκάδας θα ανακοινωθούν µετά την έκδοση των τελικών πινάκων από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. - Οι εννιά (9) αιτήσεις εγγραφών που έχουν υποβληθεί εκπρόθεσµα ή αφορούν µη δηµότες και µη µόνιµους κατοίκους Λευκάδας θα εξετασθούν και θα αξιολογηθούν εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις. Ενστάσεις για τα αποτελέσµατα µπορούν να κατατεθούν, από τους ενδιαφερόµενους, στα Γραφεία του ΝΠ ήµου Λευκάδας µέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου. Το ιοικητικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και µετά από διαλογική συζήτηση: αποφασίζει οµόφωνα - Να εγκριθούν από το.σ. και να ανακοινωθούν οι πίνακες των αποτελεσµάτων, κατά σειρά κατάταξης, για όλους τους Παιδικούς Σταθµούς και το Βρεφονηπιακό Σταθµό του ΝΠ, όπως προέκυψαν ύστερα από τις αιτήσεις των ενδιαφεροµένων, τον έλεγχο, την αξιολόγηση και την επεξεργασία που έγινε σύµφωνα µε τις υπ αριθ. 25/2015 και 26/2015 Αποφάσεις του.σ. του ΝΠ και αφορούν την θέσπιση, καθιέρωση και εφαρµογή συστήµατος µοριοδότησης για τις εγγραφές και την συγκρότηση των Επιτροπών. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν οι επανεγγραφές σε όλους τους Παιδικούς Σταθµούς και το Βρεφονηπιακό Σταθµό του ΝΠ. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσµατα για τις εγγραφές επτά (7) βρεφών στο Α Τµήµα Βρεφών (8 18 µηνών) του Βρεφονηπιακού Σταθµού. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσµατα για τις εγγραφές σε Παιδικό Σταθµό Καρυάς και Παιδικό Σταθµό Βλυχού, όπου όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές. - Να εγκριθούν και να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσµατα για τις εγγραφές σαράντα (40) νηπίων στον Παιδικό Σταθµό Λευκάδας και το Γ Τµήµα Νηπίων του Βρεφονηπιακού Σταθµού Λευκάδας (2,5 ετών και άνω). - Τα αποτελέσµατα για τις υπολειπόµενες έντεκα (11) θέσεις βρεφών (8 µηνών 2,5 ετών) θα οριστικοποιηθούν µε την ανακοίνωση των τελικών πινάκων από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. - Τα οριστικά αποτελέσµατα, η τελική κατάταξη, η κατανοµή και η τοποθέτηση των βρεφών και νηπίων στον Παιδικό Σταθµό Λευκάδας και το Βρεφονηπιακό Σταθµό Λευκάδας θα ανακοινωθούν µετά την έκδοση των τελικών πινάκων από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. - Οι εννιά (9) αιτήσεις εγγραφών που έχουν υποβληθεί εκπρόθεσµα ή αφορούν µη δηµότες και µη µόνιµους κατοίκους Λευκάδας θα εξετασθούν και θα αξιολογηθούν εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις. Ενστάσεις για τα αποτελέσµατα µπορούν να κατατεθούν, από τους ενδιαφερόµενους, στα Γραφεία του ΝΠ ήµου Λευκάδας µέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

5 Ακολουθούν οι πίνακες µοριοδότησης και κατάταξης στο παράρτηµα Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αρ. 44/2015. Αφού αναγνώσθηκε το παρόν πρακτικό υπογράφεται ως ακολούθως: Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΠΕΡ ΙΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Τα παρόντα µέλη Όπως αναφέρονται παραπάνω Ακριβές Απόσπασµα Ο πρόεδρος του.σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

6 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Α (ΕΩΣ 18 ΜΗΝΩΝ) - υναµικότητα: 7 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΦΑΚΙΝΟΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΜΙΧΑΗΛ 2 ΦΑΚΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΜΑΤΑ ΕΥ ΟΚΙΑ ΦΑΚΙΝΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΜΙΧΑΗΛ 3 ΦΑΚΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΜΑΤΑ ΕΥ ΟΚΙΑ ΒΛΑΧΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΘΕΟ ΩΡΟΥ 683 ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΑΚΗ 110 ΑΝΤΙΓΩΝΗ 4 ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΤΙΜΟΛΕΩΝ 622 ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΓ ΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΕΝΕΤΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΟΨΙ ΑΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του 564 ΒΕΝΕΤΗΣ ΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 110 ΜΑΡΙΑ 615 ΚΟΨΙ Α ΘΕΟ ΩΡΑ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΙΩΑΝΝΗ 720 ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΛΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 5 ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 9 ΣΚΙΑ ΑΡΕΣΗ ΝΙΚΗ του ΙΟΝΥΣΙΟΥ 570 ΣΚΙΑ ΑΡΕΣΗΣ ΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ 10 ΤΖΑΝΙ ΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΑΝΤΩΝΗ 659 ΤΖΑΝΙ ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 11 ΣΗΦΑΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ 1 ΣΗΦΑΛΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΜΑΡΙΝΑ 12 ΦΡΑΝΤΖΙ ΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΠΑΡΑΣΧΟΥ 708 ΦΡΑΝΤΖΙ ΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΟΦΙΑ 13 ΒΡΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του 9 ΒΡΕΚΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΟ ΩΡΑ 14 ΖΩΓΑΛΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 715 ΖΩΓΑΛΗΣ ΑΝ ΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 15 ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 581 ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΕΓΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 16 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του 623 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗ ΑΚΡΙΒΗ 17 ΓΑΝΤΖΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 7 ΓΑΝΤΖΟΥ ΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΣΟΦΟΚΛΗ 571 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΡΕΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΗΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΡΟΥΤΟΥΛΑΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΗΛΙΑΣ 651 ΤΣΙΠΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΜΑΡΙΕΤΑ 611 ΡΟΥΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΙ ΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΡΤΗΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του 533 ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΟΥΡΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΤΖΙΑΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 591 ΓΑΝΤΖΙΑΣ ΚΑΒΒΑ Α ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡ ΑΡΑ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 441 ΜΠΟΥΡ ΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ

7 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Α (ΕΩΣ 18 ΜΗΝΩΝ) - υναµικότητα: 7 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 24 ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 492 ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΜΑΓ ΑΚΗ ΙΛΙΑΝΝΑ- ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 25 ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του 525 ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΓΑΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 26 ΑΛΠΙΤΣΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΑΝΤΩΝΗ 700 ΑΛΠΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 27 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ 716 ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑ ΘΕΟ ΩΡΑ 50

8 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Β (18 ΕΩΣ 2,5 ΕΤΩΝ) - ΑΠΟΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΚΥΡΙΚΛΙ ΗΣ του 721 ΚΥΡΙΚΛΙ ΗΣ ΚΑΤΑΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΜΟΜΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

9 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Β (18 ΕΩΣ 2,5 ΕΤΩΝ) - υναµικότητα: - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΦΟΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΑΚΩΒΟΥ 662 ΦΟΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΡΕΛΗ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 573 ΜΕΡΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΥ ΑΝ ΡΙΑΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ ΦΕΤΣΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 709 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΑΚΑ 125 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 692 ΦΕΤΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΛΑΧΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του 617 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΡΕΑΣ του 470 ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του 712 ΓΚΕΚΑΣ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗ 110 ΕΙΡΗΝΗ 649 ΤΣΟΥΚΗ ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του 658 ΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ 699 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΩΠΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΙΚΡΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΛΕΩΝΙ ΑΣ 572 ΜΙΚΡΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΓΙΟΒΑΝΑ ΚΑΤΩΠΟ Η ΑΣΠΑΣΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 722 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΝ ΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ 575 ΒΑΝ ΩΡΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΛΕΑΝΑ του 521 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΑΡΕΛΗ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 586 ΒΑΓΕΝΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ 16 ΧΑΪ ΑΚΗ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ 530 ΧΑϊ ΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΩΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 529 ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ 18 ΠΕΡΑΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 569 ΠΕΡΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΚΙΑ ΑΡΕΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 19 ΧΥΤΙΡΙ ΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 610 ΧΥΤΙΡΙ ΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗ ΧΑΡΑ 20 ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΘΕΟ ΩΡΟΥ 691 ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΧΟΡΤΗ ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ 21 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 684 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΚΑΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 22 ΓΟΥΡΖΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ του ΑΝ ΡΕΑΣ 535 ΓΟΥΡΖΗΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΜΙΧΕΛΗ ΜΑΡΙΑ 23 ΣΟΥΝ ΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ 613 ΣΟΥΝ ΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟ ΩΡΑ

10 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Β (18 ΕΩΣ 2,5 ΕΤΩΝ) - υναµικότητα: - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 24 ΣΟΥΝ ΙΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ 614 ΣΟΥΝ ΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟ ΩΡΑ 25 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 646 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΜΟΝΙΚΑ 26 ΓΚΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του 501 ΓΚΑΖΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ 27 ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΑΚΡΙΒΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 520 ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 28 ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του 719 Α ΑΜΑΝΤΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 29 ΤΣΙΟΝΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του 620 ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΗ ΕΛΕΝΗ ΧΟΡΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΜΙΧΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 ΧΟΡΤΗΣ ΜΠΙΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 451 ΜΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΚΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΜΑΤΑΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ του ΑΡΜΑΤΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ 705 ΑΡΜΑΤΑΣ ΛΑΖΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 704 ΑΡΜΑΤΑΣ ΛΑΖΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 709 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΥΡΑΚΑ 90 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 35 ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 717 ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΙΤΗ ΣΟΦΙΑ ΛΥ ΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 508 ΛΥ ΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ 90 ΑΝΘΟΥΛΑ 37 ΚΟΝΙ ΑΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙ Η 567 ΚΟΝΙ ΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΝΕΣΑ ΜΑΡΓΗ ΑΓΑΘΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΗ 534 ΜΑΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του 587 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΟΛΟΒΡΑΝΖΑ ΑΝΤΩΝΙΑ 40 ΑΡΓΥΡΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 657 ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΚΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 41 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΡΜΙΟΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ 650 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 42 ΕΣΥΛΛΑΣ του 693 ΕΣΥΛΛΑΣ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 43 ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ ΦΙΛΙΠΠΑ- ΕΣΠΟΙΝΑ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ ΑΣ 568 ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ ΑΣ ΛΑΖΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 44 ΚΑΨΑΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 4 ΚΑΨΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΙ ΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ 45 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ του 437 ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΑΞΙΝΟΥ ΑΡΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 574 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ 70

11 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Β (18 ΕΩΣ 2,5 ΕΤΩΝ) - υναµικότητα: - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 47 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ ΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ 472 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΙΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΟΣΗ ΜΑΡΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 5 ΡΟΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 49 DOGARIU MARIA-LANINIA του PETRUT-ADRIAN 562 DOGARIU PETRUT- ADRIAN DOGARIU MINODORA 50 ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 703 ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΜΠΟΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 51 ΜΑΡΓΕΛΗ ΡΑΦΑΕΛΑ του 686 ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 52 ΜΟΣΧΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 8 ΜΟΣΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΑΘΗΝΑ 53 ΚΟΛΛΟΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 6 ΚΟΛΛΟΚΑΣ ΚΑΡΦΑΚΗ ΚΛΕΑΝΘΗ 54 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 450 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΒΒΑ Α ΣΠΥΡΙ ΟΥΛΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 619 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 35

12 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Β (18 ΕΩΣ 2,5 ΕΤΩΝ) - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΑΣΠΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ 688 ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΑΜΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ 2 ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΛΥ ΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ 499 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 3 ΓΛΗΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του 579 ΓΛΗΓΟΡΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΛ ΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 4 ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 588 ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 5 ΜΑΛΦΑΣ ΑΝ ΡΙΑΝΟΣ του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 566 ΜΑΛΦΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΙΛΗ ΑΝ ΡΟΜΑΧΗ 6 ΜΠΙΡΠΑΝΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝ ΡΕΑΣ 589 ΜΠΙΡΠΑΝΑΓΟΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ 7 ΜΠΟΥΡ ΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του 701 ΜΠΟΥΡ ΑΡΑΣ ΚΟΚΟΛΗ ΛΟΥΛΑ 8 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του 656 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 9 ΦΑΚΙΟΛΑΣ του 6 ΦΑΚΙΟΛΑΣ ΚΟΤΣΙΦΗ ΣΟΦΙΑ

13 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΑΠΟΡΙΨΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΚΑΣΑΡΙ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΤΖΕΝΤΙΑΝ 732 ΚΑΣΑΡΙ ΤΖΕΝΤΙΑΝ ΝΤΟΥΡΑΪ ΤΑΜΠΕΝΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ 2 ΚΟΡΟΛΕΝΚΟ ΠΩΛΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ 791 ΚΟΡΟΛΕΝΚΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΡΟΝΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΚΠΡΌΘΕΣΜΗ 3 ΠΑΞΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 541 ΠΑΞΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΟΥΡΑ ΑΝΝΑ ΜΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΠΟΥΤΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΘΑΝΑΣΗ 793 ΠΟΥΤΟΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΝΤΖΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ 5 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ του 743 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ 6 7 ΤΕΛΗ ΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΑΒΙ Η ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 538 ΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛ ΣΑΓΕΝΤ ΜΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΟΥΣΑΖΑ 718 ΤΖΑΒΙ ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΆΤΟΙΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ 8 ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 479 ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

14 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - υναµικότητα: 40 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΚΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 629 ΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 628 ΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΨΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΛΕΩΝΙ ΑΣ 697 ΓΡΑΨΑΣ ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ 125 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΑΠΙΟΥ 510 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ ΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ ΖΑΡΙΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΠΛΕ ΧΑΡΙΤΙΝΗ- ΕΣΠΟΙΝΑ του 583 ΓΙΑΠΛΕ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΛΦΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του 577 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ του 576 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΡΕΑ ΣΟΦΙΑ-ΒΑΝΕΣΑ του ΜΟΝΤΑ ΘΕΟ ΩΡΑ-ΒΙΟΛΕΤΑ του 682 ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΡΕΛΑ- 110 ΣΙΜΟΝΑ 674 ΜΟΝΤΑ ΛΟΥΜΙΝΙΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ του ΤΙΜΟΛΕΩΝ 621 ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΓ ΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΑ του ΑΝ ΡΕΑΣ 584 ΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΗΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΚΕΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗΣ του ΜΕΛΛΑΣ 678 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΛΛΑΣ ΟΥΒΙΤΣΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΡΙΑ ΝΗ του ΖΑΜΠΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΧΑΡΑ του 516 ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΠΥΡΕΤΟΥ ΟΛΓΑ ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΒΒΑ Α ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ 698 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΩΠΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 675 ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΛΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ του 447 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΠΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΓΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ 476 ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΡΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΑΒΑΝΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ 469 ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝ του 676 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΟΥΦΗ ΖΩΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΑΣΩΝ-ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 565 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΖΙΩΤΗ ΕΛΕΝΑ 612 ΡΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙ ΕΡΗ ΣΠΥΡΙ ΟΥΛΑ

15 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - υναµικότητα: 40 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 24 ΤΖΙΦΑ-ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΩΝΗ του 524 ΤΣΙΦΑΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΤΖΑΝΙ ΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ- του ΑΝΤΩΝΗ 673 ΤΖΑΝΙ ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 26 ΤΥΡΟΛΟΓΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 548 ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΜΑΝΤΖΑΦΟΥ ΗΜΗΤΡΑ 27 ΚΟΥΡΤΗΣ του ΠΑΝΤΑΖΗ 5 ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ Υ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 28 ΘΕΟ ΩΡΑΚΗ ΟΛΓΑ του ΑΛΕΞΙΟΥ 639 ΘΕΟ ΩΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗ ΑΓΓΛΑΙΑ 29 ΘΕΟ ΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ 638 ΘΕΟ ΩΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗ ΑΓΓΛΑΙΑ ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ 5 ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΕΓΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 452 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΡΟΣΥΝΗ 453 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ 33 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 540 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΟΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 34 ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του 5 ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΓΡΑΨΑ ΑΝΝΑ- ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 633 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΓΚΙΜΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΖΗΣΗ 6 ΓΚΙΜΑΣ ΖΗΣΗΣ ΡΑΚΑΚΗ ΜΑΙΡΗ ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΜΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΞΕΝΟΦΩΝ 631 ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΑΛΦΑ ΖΩΗ ΠΑΞΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του 630 ΠΑΞΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΤΖΙΚΗ 90 ΕΥΑΝΘΙΑ 636 ΣΑΝΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟ Η 90 ΗΜΗΤΡΑ 41 ΚΙΜΩΛΙΑΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΣΥΜΕΩΝ 471 ΚΙΜΩΛΙΑΤΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΦΕΛΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΓΕΝΑ ΕΛΠΙ Α του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 710 ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΟΓΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΜΗΤΡΑ του 0 ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΕΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 677 ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΛΥΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 527 ΘΕΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΛΕ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ- ΙΟΝΕΛΑ 439 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΟΠΟ ΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

16 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - υναµικότητα: 40 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 47 ΡΟΜΠΟΤΗΣ του 543 ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗ ΗΜΗΤΡΑ 48 ΘΕΙΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του 627 ΘΕΙΑΚΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΜΗΤΡΟΥ ΕΛΠΙ Α 49 ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του 563 ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ 50 ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 493 ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 51 ΚΑΤΩΠΟ Η ΣΟΦΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 647 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΜΟΝΙΚΑ 52 ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΘΑΝΑΣΗ 702 ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 53 ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του 648 ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΒΡΥΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 54 ΒΕΡΓΙΝΗ ΑΝΝΑ του 707 ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΖΑΜΠΕΛΗ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 634 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 56 ΜΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΛΕΑΝΘΗ 515 ΜΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΠΟΥΛΟ ΑΝΙΣΑ 57 ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ ΙΑΣΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ 7 ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 58 ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 561 ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΙΤΗ ΑΝΝΑ 59 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΥΡΤΩ του 694 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 714 ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 706 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΤΣΙΝΗ ΜΑΓ ΑΛΙΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ-ΘΕΟ ΩΡΑ του 511 ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΡ ΑΣΗ ΑΝΑΗ- 75 ΖΩΗ 63 ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του 443 ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΗΜΗΤΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 635 ΓΟΥΡΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΖΩΗΣ του 2 ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΥΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του 532 ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΟΥΡΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΘΕΟ ΟΣΙΟΣ του 681 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΖΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 592 ΓΑΝΤΖΙΑΣ ΚΑΒΒΑ Α ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΩ του 9 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Σ Α ΑΜ ΑΝΝΑ 65

17 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - υναµικότητα: 40 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 70 ΚΟΥΡΤΗΣ ΘΗΣΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 661 ΚΟΥΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗ 65 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 71 ΚΟΨΙ ΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ 4 ΚΟΨΙ ΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 72 ΜΠΟΥΡ ΑΡΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 442 ΜΠΟΥΡ ΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ 73 ΜΕΤΑΛΛΙ ΗΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ του ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ 444 ΜΕΤΑΛΛΙ ΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΒΑΙΑ 74 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 454 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΤΖΑΝΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ 75 ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του 539 ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 76 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του 502 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΠΕΝΕΣΚΟΥ ΣΙΜΟΝΑ 77 ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ ΕΛΛΗ του 503 ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΟΣ ΜΠΑΚΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 78 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ του 711 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΑΤΑΚΟΥΛΙΑ ΑΙΜΙΛΙΑ 79 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ του ΑΝ ΡΕΑΣ 689 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΧΑΡΑ του 478 ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 81 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 449 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑ 82 ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΥ ΑΝΝΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ του 526 ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ ΓΑΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 83 ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του 509 ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΛΙΩΡΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ 84 ΓΚΕΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΤΖΑΝΙΝΗ ΚΑΡΟΛΙΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ του ΟΡΕΣΤΗ 713 ΓΚΕΚΑΣ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗ 50 ΙΚΕΚΑ-ΕΙΡΗΝΗ 642 ΤΖΑΝΙΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ 590 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΟΥΛΙΕΡΗ ΕΥΣΤΑΘΟΥΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 517 ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟ ΟΣΗ ΣΟΦΙΑ- ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙ Η ΣΜΑΡΑΓ Α του ΑΝΤΩΝΗ 6 ΧΡΙΣΤΟΦΙ ΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΩΤΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΡΥ ΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 549 ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ 45 ΙΟΥΛΙΑ 542 ΚΑΡΥ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΟΥ ΖΩΗ ΤΣΑΡΙ(CARI) ALBI(ALBI) του ΑΛΤΙΝ(ALTIN) ΑΡΓΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 6 ΤΣΑΡΙ(CARI) ΑΛΤΙΝ(ALTIN) 679 ΑΡΓΥΡΟΣ ΤΣΑΡΙ(CARI) ΕΝΚΕΛΕΝΤΑ(ENKEL EDA) ΣΟΛ ΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 40 20

18 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 672 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 2 ΑΡΜΑΤΑΣ ΜΑΡΙΟ-ΤΕΡΙ του ΙΩΑΝΝΗ 456 ΑΡΜΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΩΠΟ Η ΙΩΑΝΝΑ 3 ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ του ΘΕΟ ΩΡΟΥ 690 ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΧΟΡΤΗ ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ 4 ΒΑΦΙΑ ΜΕΛΙΝΑ του ΘΕΟ ΟΣΙΟΥ 8 ΒΑΦΙΑΣ ΘΕΟ ΟΣΙΟΣ ΓΑΖΗ ΣΟΦΙΑ 5 ΒΕΡΓΙΝΗ ΘΕΩΝΗ-ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΗ 440 ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑ ΑΙΜΙΛΙΑ 6 ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ 696 ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΦΟΥ ΑΛΙΚΗ 7 ΒΡΕΤΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 640 ΒΡΕΤΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ ΗΜΗΤΡΑ 8 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του 547 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 9 ΓΑΝΤΖΙΑ ΑΝΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 641 ΓΑΝΤΖΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΘΕΙΑΚΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 10 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΥΣΣΕΑΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ 645 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 11 ΓΟΥΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝ ΡΕΑΣ 536 ΓΟΥΡΖΗΣ ΑΝ ΡΕΑΣ ΜΙΧΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΡΑΨΑ ΕΥΡΥ ΙΚΗ-ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΕΣΠΟΙΝΑ- ΗΜΗΤΡΑ του 477 ΓΡΑΨΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΜΠΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ 514 ΓΡΙΒΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΙΝΤΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 14 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΕΥ ΟΚΙΑ του ΑΝΤΩΝΗ 491 ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΡΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 15 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 537 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΙΑ ΑΡΕΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 16 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΝ ΡΙΑΝΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ 637 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΣΑΚΤΣΙΕΒΑ ΛΙΟΥΝΤΜΙΛΑ 17 ΚΑΤΣΕΝΟΥ ΝΕΦΕΛΗ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 643 ΚΑΤΣΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 18 ΚΑΤΩΠΟ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΖΑΧΑΡΙΑΣ 445 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗ ΕΛΕΝΗ 19 ΚΑΤΩΠΟ Η ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ 687 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 20 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ ΑΣ 4 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ ΑΣ ΤΣΕΡΤΟΥ ΘΕΟ ΟΤΑ ΝΤΑΪΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΛΟΥΚΑΣ 522 ΝΤΑΪΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝ ΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 523 ΠΑΠΑ ΑΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 23 ΡΟΜΠΟΤΗ ΦΙΛΙΩ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 500 ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

19 ΠΑΙ ΙΚΟΣ & ΒΡΕΦ. ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 24 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΗΝΑ του 624 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΓΙΝΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΑ 25 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ 644 ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗ ΑΜΑΛΙΑ 26 ΣΑΡΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 617 ΣΑΡΜΑΣ ΚΑΤΩΠΟ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ 27 ΣΙΩΖΟΥ ΑΝ ΡΟΝΙΚΗ του ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΝΗ 578 ΣΙΩΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΝΗΣ ΚΑΖΙΑΝΗ ΘΕΟ ΩΡΑ 28 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 29 ΧΑΛΑΦΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 582 ΧΑΛΑΦΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

20 ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΒΛΥΧΟΥ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - υναµικότητα: 25 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ του 519 ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΝΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ 545 ΒΛΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΟΛ ΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΙΟΝΥΣΙΟΣ του 596 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΟΝΙ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 497 ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΕΖΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΘΑΝΑΣ 487 ΜΠΕΖΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣ ΜΠΕΖΑΝΗ 110 ΕΡΙΣΕΛΝΤΑ 6 ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 668 ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΜΙΧΝΙΤΣΚΑ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΓΑΖΗ ΑΓΓΛΑΙΑ του 669 ΓΑΖΗΣ ΑΚΕΣΣΟΝ ΕΡΙΚΑ- ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του 670 ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΒΡΥΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 9 ΚΑΟΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ 750 ΚΑΟΥΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΡΤΣΙΑΝΚΟΒΑ ΤΑΤΙΑΝΑ 10 ΓΑΒΡΙΛΗ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ του 498 ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΞΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΝΤΑΛΙΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ του ΜΑΡΙΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ- ΗΜΗΤΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 4 ΝΤΑΛΙΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΜΙΝΑΤΟΥ ΕΥΤΡΟΠΙΑ 3 ΝΤΑΛΙΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΜΙΝΑΤΟΥ ΕΥΤΡΟΠΙΑ 484 ΠΑΞΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΛ ΑΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ 14 ΚΑΟΥΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ- ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΘΕΟ ΩΡΟΥ 486 ΚΑΟΥΝΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΞΙΝΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 15 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ 597 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΣΒΑϊΤΣΕΡ ΣΑΝΤΡΑ 16 ΜΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ 518 ΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗ ΑΝΘΗ 90

21 ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΒΛΥΧΟΥ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΓΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΠΑΝΟΥ 488 ΓΑΖΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ 110 ΕΛΕΝΗ 2 ΚΑΒΒΑ Α ΜΑΤΙΝΑ του 4 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΜΚΟΒΙΤΣΟΒΑ ΣΟΥΣΑΖΑ 3 ΒΑΓΕΝΑ ΑΝΤΙΓΩΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 5 ΒΑΓΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΛΑΛΑΪ ΤΖΕΜΙΛΕ 4 ΒΑΓΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 594 ΒΑΓΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΛΑΛΑΪ ΤΖΕΜΙΛΕ 5 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του 483 ΚΑΒΒΑ ΑΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΑ 65

22 ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΚΑΡΥΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - υναµικότητα: 25 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του 481 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΙΝΑ ΙΡΙΝΑ

23 ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΚΑΡΥΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΝΗΠΙΑ - Τµήµα: ΝΗΠΙΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ-ΜΑΡΙΑ του 598 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ 2 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΙΟΥΛΙΑ-ΤΑΤΙΑΝΑ του 4 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΙΝΙΝΑ ΙΡΙΝΑ 3 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΜΗΝΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΖΩΗ 664 ΚΑΤΩΠΟ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΖΩΗΣ ΣΑΜΙΟΥ ΣΟΦΙΑ 4 ΣΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ 591 ΣΑΝΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗ ΜΑΡΙΑ 5 ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΘΕΟ ΩΡΟΥ 665 ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΧΟΤΖΑ ΑΝΙΛΑ

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ..ΛΕΥΚΑ ΑΣ 1 Αραβανή Νίκη 2 2645022971 2 Αρβανίτης Ζώης 3 2645025402 3 Ασπρογέρακα Βασιλική 1 2645024824 4 Βουκελάτος Θωµάς 3 2645023833 5 Βούλγαρη Άννα 2 2645021825 6 Γράψας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 63.605/01/2012 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 63.605/01/2012 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π ΚΟΧ.Π. 13.605/1/2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ.Π ΚΟΧ.Π. 13.605/1/2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι 1. Αντύπας Απόστολος του ιονυσίου. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι 1. Αντύπας Απόστολος του ιονυσίου. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ Στον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ)

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ) ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ 59570 127,50 ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1 1243 Δ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 63.605/01/2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 63.605/01/2012 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 7: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

13043 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΕΤΣΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝ ΗΛΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

13043 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΕΤΣΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝ ΗΛΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ - ΦΥΛΑΞΗ Τάξη: ΒΡΕΦΗ - Τµήµα: ΒΡΕΦΗ Α (ΕΩΣ 18 ΜΗΝΩΝ) - υναµικότητα: 8 - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙ ΙΟΥ 1 ΒΛΑΧΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΘΕΟ ΩΡΟΥ 12940 ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ) ΑΝΑ ΔΟΜΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ) ΑΝΑ ΔΟΜΗ 1243 Δ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) Μόρια: 127,50 -- 45,85 Προσφερόμενες θέσεις: 18 Καλύφθηκαν: 16 Κενές: 2 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ 59964 60,37 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΒΕΡΓΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ 1 BOTAZZI THERESE ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΜΕΝΗ 340370805078 ΣΚΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 2 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805077 ΣΚΑΛΟΥΣ 16/4/2019 08:00-17:00 16/4/2019 3 CANAJ DONIKA CEMAN LIRI 340370805071

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΛΕΥΚΑ Α Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» Βλάχος Κωνσταντίνος του Πανταζή, υποψήφιος ήµαρχος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΛΕΥΚΑ Α Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» Βλάχος Κωνσταντίνος του Πανταζή, υποψήφιος ήµαρχος EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤ. ΚΑΙ ΗΜ. ΚΑΤ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ Στον οποίο περιλαµ βάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος ήµαρχος Καλλιθέας Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας 1 ης ηµοτικής Κοινότητας (µέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίµησης)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ. Α. Συνδυασµός µε το όνοµα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Μήτσουρας Πέτρος του Στέφανου, υποψήφιος ήµαρχος. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι

ΠΙΝΑΚΑΣ. Α. Συνδυασµός µε το όνοµα «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Μήτσουρας Πέτρος του Στέφανου, υποψήφιος ήµαρχος. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑ ΟΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤ.ΚΑΙ ΗΜ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ Στον οποίο περιλαµβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ 1 ΝΑΪΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ 12 14,8 13,4 0,4 13,8 2 ΚΑΡΑΪΝ ΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟΛΟΓΗΣ 11,5 13,5 12,5 0,4 12,9 3 ΚΑΛΟΥ ΗΣ ΜΗΝΑΣ-ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 11,875 12,9 12,3875 0,4 12,7875 4 ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ YΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : Ειδικότητα : ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ YΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : Ειδικότητα : ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΟΣ sort 1 ΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΑΑ323766 Οχι 7 1 29 43 0 350 0 30 0 580 409 0 0 Οχι 1.369,00 1 2 ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΑΡΓΥΡΗ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΗ205511 Οχι 7 29 43 0 350 0 0 0 580 409 0 0 Οχι 1.339,00 2 3 ΖΩΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ ΑΝΑ ΔΗΜΟ)

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ ΑΝΑ ΔΗΜΟ) ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΛΓΑ 59987 77,03 ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 1 888 Α2 - Παιδικός Σταθμός Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ. ΑΔΑΜ ΑΝΝΑ 59885 31,23 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ 1 20444 Α2 - Παιδικός Σταθμός Λευκάδας ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ 35328 34,54 ΓΕΩΡΓΑΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ανακοίνωση: 334/2422/ , Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. 1/2018

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Ανακοίνωση: 334/2422/ , Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. 1/2018 ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ 1 ΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΑΑ323766 Οχι 7 1 29 43 0 350 0 30 0 580 409 0 0 Οχι 1.369,00 1 2 ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΑΡΓΥΡΗ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΗ205511 Οχι 7 64 8 0 350 0 0 0 916 80 0 0 Οχι 1.346,00 2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΠ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΜΟΥ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ υποψηφίων της αριθ. Αριθµός 1/644Μ/2008 προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων µε σειρά προτεραιότητας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΒ045850 Ναι 1 12 2 Ναι Οχι 40 300 40 25 0 600 1 Ναι 965,00 1 ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΜ107982 Ναι 1 12 1 Οχι Οχι 40 300 20 0 0 600 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Τ.Ε. ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 107-ΚΟΙΝ/ΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Τ.Ε. ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 107-ΚΟΙΝ/ΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ιάρκεια Σύµβασης :ΈΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 20 ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΠΥΡΙ ΩΝ ΑΖ 211551 Οχι 1 14 0 Οχι Οχι 33 300 0 0 0 495 1 Οχι 795,00 1 4 ΒΗΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Φ 257870

Διαβάστε περισσότερα

Ι.Ε.Κ. ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ 14/2/2011

Ι.Ε.Κ. ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ 14/2/2011 ΤΜΗΜΑ : ΓΕΛ-> Γ1 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 002212 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ 2 002213 ΓΑΛΑΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ 3 002218 ΚΑΡΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. : ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ Ή ΤΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 001

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. : ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ Ή ΤΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 001 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. : 1/2017 ιάρκεια Σύµβασης : Ένα έτος µε δυνατότητα ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ 54 ΚΕΧΡΑ ΑΝΝΑ ΙΩΑ ΑΗ000376 Οχι 1 14 0 Οχι Οχι 41 300 0 0 0 600 1 Οχι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ Ή ΤΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 002

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ Ή ΤΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 002 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ιάρκεια Σύµβασης : Ένα έτος µε δυνατότητα ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ 1 ΑΝΙΗΛ ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ ΕΜΜ ΑΜ065155 Οχι 1 29 1 Οχι Οχι 101 300 20 0 0 600 1 Οχι 920,00 3 ΚΑΡΩΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΛ. 210-5531742 / 210-5531744 / FAX 210-5531755 Σκαραµαγκάς 22-Μαϊ-13 Α/Α Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΧ 1/2017 ΚΩ. ΘΕΣΗΣ 102- ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ- 1 ΘΕΣΗ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΧ 1/2017 ΚΩ. ΘΕΣΗΣ 102- ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ- 1 ΘΕΣΗ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΧ ΚΩ. ΘΕΣΗΣ 102- ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ- 1 ΘΕΣΗ Α/Α ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΕΝΟΦΩΑΓΓΕΛΑ ΚΩΝΣΤΟχι 1 8 0 Οχι Οχι 40 200

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΕΠ : Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισµένου χρόνου 1 από 19

ΑΣΕΠ : Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισµένου χρόνου 1 από 19 0,00 ΦΟΡΕΑΣ: ΗΜΟΣ ΚΟΡΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Σ ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort 63 ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΚ 206397 Οχι 1 0 2 Οχι Οχι 48 0 40 0 0 600 1 Οχι 640,00 26 ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΟΝΥΣΙΟΣ Χ 109417 Οχι 1 4 1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ) ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΔΟΜΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ) ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΔΟΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΛΓΑ 59987 77,03 ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 888 Α2 - Παιδικός Σταθμός Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ. ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ 35328 34,54 ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ 20447 Α2 - Παιδικός Σταθμός Καρυάς ΑΡΑΒΑΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 82775 43,89 ΓΕΙΤΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (6) (7) (8) (9) (10)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) (2) (6) (7) (8) (9) (10) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort sort ΞΗΡΑΚΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1 ΥΦΑΝΤΙ ΟΥ ΝΙΚΗ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 2 ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΩΜΑΣ 3 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 4 ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ 5 ΘΕΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΗΜΗΤΡΙΟΣ 6

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ) ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΔΟΜΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ) ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΔΟΜΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ 59570 127,50 α:57,50 β:0 γ:0 δ:70 ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 1243 Δ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 19896 123,69 α:53,69 β:40 γ:0

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥ ΑΣΤΩΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΠΟΥ ΑΣΤΩΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Α/Α ΟΝ/ΜΟ ΣΠΟΥ ΑΣΤΗ ΟΝ.ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΓ. 1 ΡΟΓΓΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 11,92500 14,50 14,14 13,22 12,26500 2 ΑΦΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 11,29000 14,62 14,37 13,55 12,20533 3 ΙΩΑΝΝΙ ΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙ ΑΣ 11,56000

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΣΟΧ-3/2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΠΕ) (ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ)

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΣΟΧ-3/2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΠΕ) (ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΣΟΧ-3/2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΠΕ) (ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: 101 ΠΕ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α/Α Α.Μ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ Α..Τ 1 23006/13-12-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ 1. ΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΧΑΡΗ 2. ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗ-ΚΕΡΙ ΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ 3. ΠΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μητρώον τών Αρρένων του Χωριού Εγκλουβής (Καταρτιθέν εν έτει 1879)

Μητρώον τών Αρρένων του Χωριού Εγκλουβής (Καταρτιθέν εν έτει 1879) Μητρώον τών Αρρένων του Χωριού Εγκλουβής (Καταρτιθέν εν έτει 1879) Ο κάθε δήμος και ή κάθε κοινότητα του Ελληνικού Κράτους υποχρεούται να τηρή ειδικό βιβλίο, ονομαζόμενο Μητρώον Αρρένων στο οποίο είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΤΡΟΣ sort ΧΡΙΣΤΟ ΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΟΣ ΑΒ780072 Ναι 1 12 0 Οχι Οχι 40 300 0 0 0 600 1 Ναι 900,00 1 ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΚ055406 Ναι 1 12 1 Οχι Οχι 37 300 20 0 0

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 4/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 4/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ 35/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 4/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας Θέμα: Έγκριση δαπανών Π.Ο.Ε. (παρελθόντων

Διαβάστε περισσότερα

Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ 1. ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3. ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

(1) (2) (3) (4) (5) MAKSAKULI AMARILDA STEFAN A Οχι Οχι 640,00 5

(1) (2) (3) (4) (5) MAKSAKULI AMARILDA STEFAN A Οχι Οχι 640,00 5 Α Α: 75ΞΘΩΞΥ-ΣΣ2 Φορέας : ήµος Πειραιά ιάρκεια Σύµβασης : Ένα έτος από την υπογραφή της σύµβασης µε ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Ανακοίνωση : ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ 26696 ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 101 ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1)

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΕ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 101 ΚΡΙΤΗΡΙΑ (1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ 1 ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ ΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΖ621097 Οχι Οχι 1 29 8,48 51 800 0 0 0 0 0 339,20 357 Οχι 1 Οχι 1.496,20 1η ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ 2 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΥΡΤΩ ΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Σελίδα ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 448 ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ 48 5059 50594 ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΦΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Χ866768 ΑΖ758 Ν6099 4408

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 14/02/2018 Αρ. Πρωτ: 7180 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 14/02/2018 Αρ. Πρωτ: 7180 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΠΙΚΟΥ Ηµ/νία: 14/2/218 Αρ. Πρωτ: 718 1:ΚΥΡΙ ΠΙΝΑΚΑΣ 2:Α ΕΠΙΚΟΥΡΙΚ ΠΙΝΑΚΑΣ 5:ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΠΡΛΗΨΗ ΠΡΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ι ΙΩΤΙΚΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΓ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ Μ.Ο. ΓΡΑΠΤΩΝ *(70%) Μ.Ο. ΠΡΟΦΟΡΙΚΩ *(30%) ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΚΓ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ Μ.Ο. ΓΡΑΠΤΩΝ *(70%) Μ.Ο. ΠΡΟΦΟΡΙΚΩ *(30%) ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΤ- Ι ΑΚΤ 1 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10.9125 13.7000 11.7488 0.00 0.1 11.8488 2 ΚΑΙΡΕΤΟΓΛΟΥ ΑΜΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 11.4625 12.1000 11.6538 0.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ. Ανακοίνωση : Εργο : ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙ ΙΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ. Ανακοίνωση : Εργο : ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙ ΙΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ 4339 ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ 707596000 Οχι 1 12 8,44 56 800 0 0 0 0 0 337,60 392 1 Οχι 1.529,60 1 4257 ΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή εγγράφων αιτήσεων σχετικά µε την υποβολή εγκλίσεων ποινικής δίωξης για µη απόδοση τελών παρεπιδηµούντων και ακαθάριστων τελών

Αποστολή εγγράφων αιτήσεων σχετικά µε την υποβολή εγκλίσεων ποινικής δίωξης για µη απόδοση τελών παρεπιδηµούντων και ακαθάριστων τελών 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 30/2014 της συνεδρίασης της Οικονοµικής επιτροπής του ήµου Πολυγύρου Στov Πoλύγυρo σήµερα την πέµπτη (5η) Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00 στo ηµoτικό Κατάστηµα του ήµου Πολυγύρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ανακοίνωση : Υπηρεσία : ΚΑΠΗ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 103 ΚΡΙΤΗΡΙΑ. (4 ή 5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ανακοίνωση : Υπηρεσία : ΚΑΠΗ ΚΩ ΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 103 ΚΡΙΤΗΡΙΑ. (4 ή 5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) Φορέας :ΝΠ ΚΑΠΗ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ανακοίνωση : Υπηρεσία : ΚΑΠΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. : 1/2018 Έδρα Υπηρεσίας : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

1/2016 (10) (3) (6) (7) (9) (8) (1) (2) (6) (7) (8) (9) (10) (1) (2) (3)

1/2016 (10) (3) (6) (7) (9) (8) (1) (2) (6) (7) (8) (9) (10) (1) (2) (3) Α Α: 6 3ΡΩΞΥ-ΠΗΣ Φορέας : ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ανακοίνωση : ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ 38429 ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Σ 543158 Οχι Οχι 1 25 2 8,40 93 800 0 0 0 60

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΟ Πειραιώς 68Β, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10436, Τηλ. : 2105235535, ΑΦΜ : 090152667 ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 1957 TA Ι ΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1. Ο ΥΣΣΕΑΣ Λ. ΒΟΥ ΟΥΡΗΣ. 2. ΙΩΑΝΝΗΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης

Ιανουάριος. Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης Τερσεφάνου 2014 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ, Ιανουάριος Κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου 1 Βασίλης 6 Θεοφάνης, Φώτης 7 Ιωάννης, Πρόδρομος 11 Θεοδόσης 17 Αντώνης 18 Θανάσης, Κύριλλος 19 Μακάριος 20 Ευθύμιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΔΙΟΥ 1 CHLIEMOVA KATERYNA DMITRI ZOYA 340263402074 ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 19/6/2019 08:00-17:00 ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2 KALKANIS-ASSMANN ZOE ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ 340263402061 ΦΡΟΥΡΙΟ 18/6/2019 08:00-17:00 ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3 KALKANIS-ASSMANN

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑ-Θεωρητικό-Δ Α.Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΛΕΓΜ. ΜΟΡΙΑΑΠΟΡΡΙΨΗ? 1 ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΘΕΡΜΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΣ 42,830

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑ-Θεωρητικό-Δ Α.Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΛΕΓΜ. ΜΟΡΙΑΑΠΟΡΡΙΨΗ? 1 ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΘΕΡΜΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΣ 42,830 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΓΓΛΙΚΑ-Θεωρητικό-Δ 1 ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΘΕΡΜΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΣ 42,830 2 ΛΑΖΑΡΗ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 31,393 3 ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ 31,000 4 ΖΑΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 29,491 5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Αγαπητοί γονείς και κηδεµόνες,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Αγαπητοί γονείς και κηδεµόνες, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί γονείς και κηδεµόνες, Ο ήµαρχος κος Γεώργιος Καπλάνης και η Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος των ηµοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΣΟΧ 1/2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΥΕ) (ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ)

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΣΟΧ 1/2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΥΕ) (ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΣΟΧ 1/2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΥΕ) (ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: 105 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Α/Α Α.Μ. ΕΠΩΝΥΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΧ 1/2017 ΚΩ. ΘΕΣΗΣ ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΧ 1/2017 ΚΩ. ΘΕΣΗΣ ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΧ 1/2017 ΚΩ. ΘΕΣΗΣ 101 - ΠΕ/ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ Α/Α ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ 2 ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14 ης /2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Αριθ. Απόφασης 249/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14 ης /2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Αριθ. Απόφασης 249/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1. 4400****** ΦΟΥΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2. 7493****** ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3. 3416****** Φορλίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΤΕ3) ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ (ΤΕ3) ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΑΡ.ΦΕΚ.:275/23-06-2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΟΡΙΣΤΕΩΝ 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΑΕ 8. ΑΓΓΛΙΚΑ 13.ΡΩΣΙΚΑ 18ΑΡ. ΜΗΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ 23 ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ Ή ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ 4. Ι ΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤ. ΑΝΤΙΚ. ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ +

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Α. ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Α. ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι 1. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ 1 / 29 1. Βουκελάτου Γεωργία (Γωγώ) του Θεοδώρου 2. Κατηφόρης Σπυρίδων (Μοντέλος) του Γεωργίου 3. Κατηφόρης Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Υ.ΠΕ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Υ.ΠΕ. ΙΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 1 104 ΑΖΙΖΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΚ992152 07077003148 7/7/1970 5694211 83 2 104 ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΚΩΝΝΤΙΝΟΣ ΑΚ996120 16/10/1983 37 4 104 ΑΛΕΞΑΝ ΡΗ ΕΛΕΝΗ ΖΗΣΗΣ ΑΑ429440 17108802780 17/10/1988

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7)

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) Ψήφισαν: διακόσιοι εξήντα έξι (266) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Βρέθηκαν: διακόσια εξήντα πέντε (265) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Έγκυρα: διακόσια πενήντα πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τµήµα ευτέρα 09:30-12:00 Α.Μ. 29/3/ ΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,5 8 6,7 45,2 6 0

Τµήµα ευτέρα 09:30-12:00 Α.Μ. 29/3/ ΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,5 8 6,7 45,2 6 0 Τµήµα ευτέρα 0:0-:00 0 00000 ΗΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,,, 0 00000 ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,,,,,, 0 0000 ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝ ΡΕΑΣ,,,, 0 0000 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΗΣ,, 0,, 0 0000 ΡΟΚΑΙ ΒΑΣΙΛ,, 0, 0, 0 0000 ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΤ- Ι ΑΚΤ 1 ΤΣΟΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 11.0125 14.2000 11.9688 0.00 0.0 11.9688 2 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10.8813 13.7000 11.7269 0.00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ειδικότητα : ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. (1) (2) (3) (4 ή 5) (6) (7) (8) (9) (10)

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Ειδικότητα : ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. (1) (2) (3) (4 ή 5) (6) (7) (8) (9) (10) Φορέας :.ΟΕ.Π.Α.Π. - Η.ΠΕ.ΘΕ. ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΧ : 1/2016 Υπηρεσία : /ΝΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ ΙΟΥ ΑΝΑΣΥΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 16874/16-12-2016

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα : ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ

Ειδικότητα : ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ Φορέας : ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Υπηρεσία : ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ' αριθµ. Σ.Ο.Χ. : 1/2013 ΠΑΤΡΟΣ ΚΩΛΥ ΥΜΑ 8ΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡ ΡΟΣΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σας διαβιβάζουµε την απόφαση µε αριθµό 3012/Γ6/11-1-07 «Κύρωση. Παρακαλούµε για τις άµεσες δικές σας ενέργειες.

Σας διαβιβάζουµε την απόφαση µε αριθµό 3012/Γ6/11-1-07 «Κύρωση. Παρακαλούµε για τις άµεσες δικές σας ενέργειες. Β.ασφαλείας: Να διατηρηθεί: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ Π.Ε.&.Ε. Αθήνα Αρ. Πρωτ. Βαθµ.προτερ. 11-1-2007 3012/Γ6 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕI ΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7)

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) Ψήφισαν: διακόσιοι εξήντα έξι (266) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Βρέθηκαν: διακόσια εξήντα πέντε (265) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Έγκυρα: διακόσια πενήντα πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Στο Ίλιον τις 02 / 07 / 2009, ημέρα Πέμπτη και 03 / 07 / 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-13:00 μ.μ., συνήλθε η επιτροπή εξέτασης ενστάσεων επί των αποτελεσμάτων εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙ ΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙ ΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Σελίδα : 1 10ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 1 13998 Μ. Σ. ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ 310 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ 1 14159 Κ. Α. 280 2 15004 Λ. Ε. ΛΟΪΖΟΣ 245 3 11648 Μ. Α. 245 4 14988 Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙ Α ΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ 09 εκ 2012. 400 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΑΝ ΡΩΝ (50m) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. 9/12/2012 Πρωί # 1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙ Α ΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ 09 εκ 2012. 400 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΑΝ ΡΩΝ (50m) ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. 9/12/2012 Πρωί # 1 400 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ - ΑΝ ΡΩΝ (50m) # 1 151541 ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ 1994 ΓΛΑΥΚΟΣ ΑΝ Ρ 03:244 151606 ΣΤΑΥΡΙ ΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩ 1997 ΓΛΑΥΚΟΣ ΕΦΗΒ 03:28.37 130635 ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ 1997 ΑΕ ΧΑΙ ΑΡ ΕΦΗΒ 03:452

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Απόφασης : 49/2015

Αριθµός Απόφασης : 49/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ηµοτικός Οργανισµός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.) Αριθµός Απόφασης : 49/2015 Με το υπ αριθµό 18 o /2014 Πρακτικό του ιοικητικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

16 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙ ΗΣ Α078897 Civil Engineer Larnaca 22518556/7 22511739 info@alaplanning.com

16 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙ ΗΣ Α078897 Civil Engineer Larnaca 22518556/7 22511739 info@alaplanning.com 1 ΑΝ ΡΕΑΣ ΒΛΙΤΤΗΣ Α060782 Civil Engineer Famagusta 23731005 23826648 receptionvlittis@cytanet.com.cy 2 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΥΣΠΥΡΟΣ Α013411 Civil Engineer Famagusta 24726664 99613910 24726664 zachard@cytanet.com.cy

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 15ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 15ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 15ης/2014, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Κέρκυρα. Αριθ. Απόφασης 155-15/2014

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2 ΒΑΙΚΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4 ΕΜΕΡΤΖΙ ΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 5 ΗΜΗΤΡΙΑ ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

1 ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2 ΒΑΙΚΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4 ΕΜΕΡΤΖΙ ΟΥ ΘΕΟ ΩΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 5 ΗΜΗΤΡΙΑ ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ /ΝΣΗ ΛΙΓΝΙΤ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΤ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ( ΛΚ Μ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 29 1 ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2 ΒΑΙΚΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3 ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4 ΕΜΕΡΤΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

1. Καρφάκη Μαριάννα 2. Πολίτης Σπυρίδων

1. Καρφάκη Μαριάννα 2. Πολίτης Σπυρίδων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ Ν.Π... ΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑ ΑΣ «ΠΑΙ ΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ- ΠΑΙ ΕΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» Αριθ. Αποφ. 67/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Σ Σελίδα ΑΕ Α.Ε. 3980 ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΑΕ ΚΑΛΛΙΓΟΝΙ ΚΑΛΛΙΓΟΝΙ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΡΟΣ 3 488 5365 5370 ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΛΗ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΗ ΟΝΗΣ ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΕΥΤΕΡΠΗ Π 504 Ζ60038 ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΠΟΛΥΣ (αριθμ. (αριθμ. Υπηρεσία: ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ αριθμ. Σ.Ο.Χ : 1/2015 1 ΑΛΗΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ρ035678 Οχι Οχι 1 12 0 6 1 0 0 60 800 0 300 30 0 0 420,00 Οχι 1 Οχι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ II ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΗΜΕΡΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 12:45-14:30 Α ΤΜΗΜΑ (Α-Κ)

ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ II ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΗΜΕΡΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 12:45-14:30 Α ΤΜΗΜΑ (Α-Κ) - 1 - ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ II ΗΜΕΡΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 12:45-14:30 Α ΤΜΗΜΑ (Α-Κ) 1 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 2 ΑΛΥΣΑΝ ΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ 2265ΜΠΙΛΙΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΙ243740 ΟχιΝαι 1 12 0 4 0 0 0 16,00 0 800 0 200 0 0 0 320,00 0 Οχι 1 Ναι 1.320,00 1 2380ΛΕΟΝΑΡ ΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (σε μήνες)

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (σε μήνες) ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ 42 ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΙ860298 Οχι Οχι 1 12 0 5 0 0 0 0 9,00 40 0 0 800 0 250 0 0 0 0 360,00 280 0 0 Οχι 1 Οχι 1.690,00 1 46 ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ034819

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, 06.07.2012 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. πρωτ. : 57560 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 54174/28.06.2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΑΣΓ ΑΣΜ ΚΛ. ΕΣΣΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΑΣΓ ΑΣΜ ΚΛ. ΕΣΣΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Β4( ΣΛ)/2 ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΒΑ ΟΠΛΩΝ-ΣΩΜΑΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΕΙ ΙΚΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ) ΣΧΕΤ.: α. Ν. 1911/90 (ΦΕΚ 116/11 εκ 90, τ. Α ), όπως ισχύει β. Φ.415/3/507868/Σ.5447/5 Οκτ 17/Απ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΕΠ : Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισµένου χρόνου 1 από 18

ΑΣΕΠ : Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ορισµένου χρόνου 1 από 18 ## ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΖΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΤΡΙΣ ή 8 Ρ3028ΟχιΟχι 1 13 6 2 2 43 800 0 300 0 60 100 0 301 Οχι 1 Οχι 1.561,00 1 ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ 3 Μ4616ΟχιΟχι 1 13

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ ΛΙΒΑ ΕΙΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008

ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ ΛΙΒΑ ΕΙΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 1η Αγωνιστική ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ ΛΙΒΑ ΕΙΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 50m ΠΕΤΑΛΟΥ Α - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9 ΕΤΩΝ (25) 1 ΚΟΡΩΝΙΑ Η ΘΕΟ ΩΡΑ 1999 ΟΕΑΝΑΒ ΚΡ9 00:44.80 2 136793 ΤΣΙΡΟΥ ΑΡΙΑ ΝΗ 1999 ΝΟΙΤ ΚΡ9 00:48.31 50m ΠΕΤΑΛΟΥ Α - ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 27/4/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 27/4/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 27/4/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Καθορισµός εκλογικών τµηµάτων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Ο ήµος Μινώα Πεδιάδας ενηµερώνει τους δηµότες του ότι σύµφωνα µε Απόφαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΟΙΚΟΝ. Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Ανακηρυχθέντων Συνδυασµών Υποψηφίων ηµάρχων και ηµοτικών Συµβούλων του ήµου Λέρου για

Διαβάστε περισσότερα

Μόρια Πτυχίου Μόρια ιδακ/κου. Μόρια Μεταπ/κου Μόρια 2ου Μεταπ/κου ή. ιδακ/κου τίτλου Μόρια Γνώσης Ξένης

Μόρια Πτυχίου Μόρια ιδακ/κου. Μόρια Μεταπ/κου Μόρια 2ου Μεταπ/κου ή. ιδακ/κου τίτλου Μόρια Γνώσης Ξένης ΗΜΕΡ/ΝIA: ΣΕΛΙ Α 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΡΙΘ. 1068/12-12-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης / της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης / της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ. Αποφ. 03/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης /27.10.2011 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου ΘΕΜΑ: Συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 210-8203911 - FAX: 210-8226204 - http://www.aueb.gr

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 210-8203911 - FAX: 210-8226204 - http://www.aueb.gr Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ. 210-8203911 - FAX: 210-8226204 - http://www.aueb.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 11ης/2018 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 11ης/2018 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Κ Α Τ Α Τ Α Ξ Η Σ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ρ Ι Κ Η Σ Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ (Α.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ 21809/20-11-2009)

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Κ Α Τ Α Τ Α Ξ Η Σ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ρ Ι Κ Η Σ Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ (Α.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ 21809/20-11-2009) Ε Π Ι Λ Ο Γ Η Σ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Κ Α Τ Α Τ Α Ξ Η Σ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ρ Ι Κ Η Σ Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ (Α.Π. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ 21809/20-11-2009) Α/Α ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα