ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ : FAX: URL:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis."

Transcript

1 ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ : FAX: URL: HYDRO BS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

2 Η εταιρία ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 1984 από συγχώνευση ατομικής επιχείρησης με ιστορικό δραστηριότητας στο χώρο της οικοδομής πλέον των 50 ετών και ειδικεύτηκε στην πώληση και τεχνογνωσία σε ότι άφορα τα είδη που αφορούν το Μπάνιο και το Δάπεδο και την κατασκευη υδρομασαζ λουτηρων Την τελευταία δεκαετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης. Η εταιρεία εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ σε ιδιόκτητες συγχρονεs εγκαταστασειs τ.μ. από τα οποία τ.μ. είναι στεγασμένα με πολύ εξειδικευμένο προσωπικό και εμπειρία, προτείνοντας λύσειs που ικανοποιούν τις ανάγκεs και επιθυμίεs κάθε πελάτη. Ύστερα από μια επιτυχημένη πολύχρονη πορεία στον τομέα χονδρικών πωλήσεων η εταιρεία με την νέα υπερπολυτελή της έκθεση απευθύνεται και στους ιδιώτες πελάτες. Η εταιρεία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και σερβιs που ξεκινάει από την μοντέρνα και λειτουργική έκθεση, χώροs ο οποίοs φιλοξενεί τα πλέον πιο επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα μεγάλων ευρωπαϊκών εργοστάσιων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τηs, στην λιανική και χονδρική πώληση. Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (δίκτυο διανομής, ανθρώπινο δυναμικό, βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλπ) η εταιρεία οδηγείται σ αυτό που ονομάζεται Ολική Ποιότητα, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται όλο και καλύτερη. Διαθέτει δε ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα για την άμεση μεταφορά των προϊόντων από χώρες του εξωτερικού και του εσωτερικού στον χώρο των πελατών τηs. Το όραμα μαs είναι να είμαστε μια από τις πρωτοπόρες εταιρείεs στο χώρο ειδών υγιεινήs και πλακιδίων και να παρέχουμε στους πελάτες μαs προϊόντα και υπηρεσίεs υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και να βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με σεβασμό και ειλικρίνεια, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα και αξιοπιστία στις απαιτήσειs τουs.

3 ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Το νερό είναι μοναδικό και αναντικατάστατο Η ευεργετική αξία του νερού είναι διαχρονικά αδιαμφισβήτητη. Η υδροθεραπεία συνίσταται στην χρήση του νερού ως θεραπευτικού μέσου και παλιότερα στηρίζονταν σε καθαρά εμπειρική βάση. Στις μέρες μας γίνεται με τρόπο συστηματικό και απόλυτα επιστημονικό και έχει ενταχθεί στις εναλλακτικές θεραπείες της ιατρικής επιστήμης. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Κάνοντας λόγο για μασάζ αναφερόμαστε στην τεχνική που σκοπό έχει τη αποθεραπεία προβλημάτων των μυών και των αρθρώσεων, την αντιμετώπιση του πόνου και της κόπωσης και τη χαλάρωση του οργανισμού. Η λειτουργία του μασάζ με την αναζωογονητική χρήση του νερού αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή υδροθεραπείας, το υδρομασάζ. Υδρομασάζ, ουσιαστικά, είναι η άσκηση πίεσης στο ανθρώπινο σώμα από νερό και αέρα που εκτοξεύονται από ειδικά ακροφύσια (jets) της μπανιέρας. Μέσα από τα ακροφύσια αυτά εκτοξεύεται μίγμα νερού και αέρα υπό πίεση, το οποίο δημιουργεί τύρβη (αναταραχή) στο νερό της μπανιέρας με άμεσο αποτέλεσμα ο λουόμενος να απολαμβάνει ένα καθολικό ευεργετικό μασάζ. Η κίνηση του νερού επιτυγχάνεται με τη λειτουργία κινητήριας αντλίας. Επισημαίνεται ότι σύστημα υδρομασάζ τοποθετείται σε όλους ανεξαιρέτως τους τύπους μπανιέρας που κατασκευάζει η εταιρεία μας. Σε τι ωφελεί το υδρομασάζ; α) Στη σωματική υγεία» Αυξάνει την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος.» Ανακουφίζει τους μυς από την καταπόνηση που προκαλεί η άσκηση, η επίπονη εργασία ή η υπερδραστηριότητα και επιτυγχάνει τη μυϊκή χαλάρωση.» Τονώνει τον μεταβολισμό του σώματος.» Μειώνει την ευαισθησία στον πόνο των αρθρώσεων ή των μυών.» Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη.» Μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς που είναι συνέπεια κόπωσης ή τραυματισμού.» Αυξάνει την ευκολία κίνησης της άρθρωσης σε ηλικιωμένους ή καταπονημένους οργανισμούς (άτομα με αναπηρίες ή αθλητές) βελτιώνοντας και διατηρώντας την τροχιά των δύσκαμπτων αρθρώσεων.» Βοηθά στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. β) Στην ψυχική ισορροπία» Δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης από την πίεση που προκαλούν οι εξοντωτικοί ρυθμοί της καθημερινής ζωής.» Μειώνει δραστικά και άμεσα την ένταση τους στρες και του άγχους.» Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά φαινόμενα αϋπνίας και υπερέντασης.» Αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα. Εξάλλου, τίποτα δεν μας εμποδίζει να τη μοιραστούμε και με άλλον γ) Στην αισθητική του σώματος» Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους με την άσκηση επαναλαμβανόμενης πίεσης στους ιστούς του δέρματος.» Προσδίδει φρεσκάδα και ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα.» Διαστέλλει τους πόρους της επιδερμίδας, δίνοντας την ευκαιρία για βαθύ και υγιή καθαρισμό του δέρματος.» Συσφίγγει και τονώνει τους παραμελημένους και χαλαρωμένους μυς.

4 XΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η χρωματοθεραπεία είναι απλή, ευχάριστη, φυσικά εντελώς ανώδυνη και κυρίως χωρίς παρενέργειες. Στηρίζεται στην αντίληψη ότι καθένα από τα χρώματα του φάσματος δρα σε συγκεκριμένα σημεία του οργανισμού, ασκώντας ευεργετική επίδραση στην ψυχική και σωματική υγεία του ατόμου. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Η χρωματοθεραπεία στο υδρομασάζ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση συσκευής που διοχετεύει φωτισμό με φίλτρα χρώματος στην μπανιέρα. Ο λουόμενος έχει τη δυνατότητα της ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του συστήματος, καθώς και της επιλογής του επιθυμητού χρώματος, με τη χρήση ειδικού διακόπτη (μπουτόν), ο οποίος είναι τοποθετημένος σε κατάλληλο σημείο της μπανιέρας Η χρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί έξι βασικά χρώματα: το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το μπλε, το πράσινο και το ιώδες-μενεξεδί.

5 ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Τι είναι η οζονοθεραπεία; Το όζον είναι μια χημική ένωση (αέριο) που αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου (Ο 3 ). Είναι το ισχυρότερο οξειδωτικό μέσο με το οποίο περιορίζονται τα μικρόβια και οι ιοί. Σε συνδυασμό με το υδρομασάζ η οζονοθεραπεία φροντίζει ώστε το σώμα του λουόμενου να εκτίθεται σε ατμόσφαιρα όζοντος, υψηλότερης συγκέντρωσης από αυτή της συνήθους ατμόσφαιρας. Έτσι, χάρη στο όζον, οι πόροι διαστέλλονται και αυτό ευνοεί την αποβολή των ουσιών που εμποδίζουν το δέρμα να αναπνεύσει, επιτρέποντας έτσι στα κύτταρα να απορροφήσουν ελεύθερο καθαρό οξυγόνο. Τρόπος λειτουργίας Στο σύστημα υδρομασάζ τοποθετείται ένας μηχανισμός παροχής όζοντος που διοχετεύει αναζωογονητικό όζον στο νερό της μπανιέρας. Σημειώνεται ότι ο μηχανισμός όζοντος λειτουργεί ταυτόχρονα με την ενεργοποίησή του υδρομασάζ. Τρόπος χρήσης - Το λουτρό πρέπει να έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά. - Η χρήση της οζονοθεραπείας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις τρεις φορές εβδομαδιαίως. - Η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτερη των 32 0 C. Σε τι ωφελεί η οζονοθεραπεία; - Καταπολεμά τα βακτήρια και τους ιούς. - Τροφοδοτεί το δέρμα με πλούσιο οξυγόνο χαρίζοντάς του ελαστική και απαλή υφή. - Τονώνει και καθαρίζει την επιδερμίδα. - Ανανεώνει την κυκλοφορία του αίματος. - Προσφέρει ενέργεια σε καταπονημένους οργανισμούς. - Περιορίζει τις κρίσεις ημικρανίας και πονοκεφάλων.

6 ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Αρωματοθεραπεία είναι η επιστημονική μέθοδος αξιοποίησης των βοτάνων.στην εποχή μας, ιδιαίτερα, παρατηρείται μια αυξημένη ζήτηση σε φυσικά προϊόντα που είναι συνυφασμένη με την ανάγκη αποτοξίνωσης και υγιεινής διαβίωσης. Τα αιθέρια έλαια είναι -όπως δηλώνει το όνομα τους- ελαιώδη, υγρά και πτητικά (δηλαδή εξατμίζονται γρήγορα).τα συναντάμε στα διάφορα μέρη των φυτών (όπως άνθη, φύλλα, καρπό, βλαστούς, κορμό, ρίζες κ.λπ.). Μάλιστα, είναι δυνατόν στο ίδιο φυτό να ανιχνεύονται αιθέρια έλαια διαφορετικής σύστασης. Η λήψη τους από τους αδένες και τους πόρους των φυτών γίνεται με ειδικούς τρόπους εκχύλισης και απόσταξης. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός λουτρού σε μια απλή μπανιέρα ή σε υδρομασάζ. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και σε συσκευασία μικρών μπουκαλιών τα οποία έχουν ελεγχθεί επιστημονικά ώστε να διασφαλιστεί η ανόθευτη και άριστη ποιότητα. Γεμίστε την μπανιέρα με νερό, προσθέστε 4-5 σταγόνες αιθέριων ελαίων -αρκεί η χρησιμοποίηση λίγων μόνο σταγόνων για να αρχίσει η ευεργετική τους δράση- και βυθιστείτε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέστε τα έλαια, αμέσως μόλις το νερό αρχίσει να τρέχει. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνονται περισσότερο οι ευεργετικές τους ιδιότητες και η εισπνοή των ατμών γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη. Με την επίδραση της ζεστής θερμοκρασίας του νερού οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται, βοηθώντας έτσι τα ενεργά στοιχεία των ελαίων να εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα. Εκλύεται υπέροχο άρωμα που προσδίδει ευχάριστη διάθεση στο μπάνιο, ενώ παράλληλα τα εκχυλίσματα των αρωματικών βοτάνων και φυτών διαπερνούν τις στοιβάδες της επιδερμίδας του λουόμενου προσφέροντας σωματική και ψυχική ευεξία. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων αναιρείται όταν χρησιμοποιούμε παράλληλα σαπούνια ή σαμπουάν, τα οποία έχουν χημική σύσταση. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότερη δράση της αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια επιτυγχάνεται με τη θερμοκρασία του νερού στους 37 0 C. Σε τι ωφελεί η αρωματοθεραπεία Ανάλογα με το εκχύλισμα των βοτάνων ή των φυτών τα αιθέρια έλαια έχουν μια μεγάλη ευρύτητα δράσης με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα. Μπορούν να δρουν ως καλλυντικά, αντισηπτικά, αντιμικροβιακά, τονωτικά, στυπτικά κ.λπ.

7 ΣΕΛΙΔΑ 7 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αντλία 1,20HP 6 αυτορυθμιζόμενα jet μεγάλα 86mm (νερού-αέρα) 1 χειριστήριο air button Air control ΧΡΩΜΕ Αναρρόφηση Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης περιμετρική 1 TEM. 1 TEM. 1 TEM. 6 TEM. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

8 ΣΕΛΙΔΑ 8 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο1 Αντλία 1,20HP 6 αυτορυθμιζόμενα jet 86 mm (νερού-αέρα) 2 μικρά jet αυχένα ή ποδιών 1 χειριστήριο air button ΧΡΩΜΕ Air control Αναρρόφηση Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης περιμετρική 1 TEM. 1 TEM. 2 TEM. 6 TEM. 1 TEM. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

9 ΣΕΛΙΔΑ 9 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο2 Αντλία 1,25HP με λειτουργία ρύθμισηs 20 λεπτών ή 1,25-1,50 HP ( κατ επιλογή) 6 αυτορυθμιζόμενα jet (νερού-αέρα) 1 χειριστήριο air button ΧΡΩΜΕ Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμηs νερού Air control Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίαs. Βάση στήριξηs περιμετρική. 1 TEM. 1 TEM. 6 TEM. 1 TEM. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

10 ΣΕΛΙΔΑ 10 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο3 Αντλία 1,25HP με λειτουργία ρύθμισηs 20 λεπτών ή 1,50ΗP ( κατ επιλογή) 6 αυτορυθμιζόμενα jet μεγάλα 86 mm (νερού-αέρα) 2 μικρά jet αυχένα ή ποδιών ΧΡΩΜΕ 1 χειριστήριο air button Air control Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμης νερού Πίνακας συνδεσμολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης περιμετρική Αυτόματος θερμικός διακόπτης 6 TEM. 2 TEM. 1 ΣΕΤ. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

11 ΣΕΛΙΔΑ 11 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο4 Αντλία 1,50HP με λειτουργία ρύθμισηs 20 λεπτών 6 αυτορυθμιζόμενα jet μεγάλα 86 mm (νερού-αέρα) 2 μικρό jet αυχένα ΧΡΩΜΕ 2 μικρό jet ποδιών 1 χειριστήριο air button Air control ( 2 κατ επιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμης νερού Πίνακας συνδεσμολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης περιμετρική Αυτόματος θερμικός διακόπτης 1 ΣΕΤ. 6 ΤΕΜ. 4 ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

12 ΣΕΛΙΔΑ 12 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο1 Αντλία 1,00ΗΡ με λειτουργία ρύθμισηs 20 λεπτών 6 αυτορυθμιζόμενα jet μεγάλα 86-95mm 1 χειριστήριο ηλεκτρονικό-air control ΧΡΩΜΕ Πίνακας συνδεσμολογίας-ασφαλείας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφάλειαs Βάση στήριξης περιμετρική Αυτόματος θερμικός διακόπτης Ασφαλείας αντλίας Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμης νερού 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 6 ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

13 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Αντλία 1,25HP (κατ επιλογή 1,50ΗΡ) 5-30 λεπτών 6 αυτορυθμιζόμενα jet μεγάλα mm (νερού-αέρα) 2 μικρά jet αυχένα 2 μικρά jet ποδιών ΧΡΩΜΕ ΣΕΛΙΔΑ 13 1 ηλεκτρονικό χειριστήριο φωτιζόμενο με ένδειξη θερμοκρασίας νερού και απολύμανση με δοσομετρική αντλία και φωτεινή ένδειξη νερού Air control ( 2 κατ επιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμης νερού Πίνακας συνδεσμολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης περιμετρική Αυτόματος θερμικός διακόπτης 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 6 4 ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

14 ΣΕΛΙΔΑ 14 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο3 Αντλία 1,50HP με λειτουργία ρύθμισηs 5-30 λεπτών 6 αυτορυθμιζόμενα jet 86-95mm (νερού-αέρα) 4 μικρά jet αυχένα ΧΡΩΜΕ 4 μικρά jet ποδιών 1 ηλεκτρονικό χειριστήριο με ένδειξη θερμοκρασίας νερού και φωτεινή απολύμανση με δοσομετρική αντλία και φωτεινή ένδειξη στάθμηs νερού Φως Λευκό η μπλε η πράσινο η κόκκινο Air control ( 2 κατ επιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμης νερού Πίνακας συνδεσμολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας 8 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 6 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα υδρομασάζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα αερομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs χρωματοθεραπειαs Νο 3

15 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ- ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο4 ΣΕΛΙΔΑ 15 Αντλία 1,50HP με λειτουργία ρύθμισηs 5-30 λεπτών 6 αυτορυθμιζόμενα jet 86χιλ-95χιλ ΧΡΩΜΕ (νερού-αέρα) 4 μικρά jet αυχένα 4 μικρά jet ποδιών 1 ηλεκτρονικό χειριστήριο με ένδειξη θερμοκρασίας νερού και φωτεινή απολύμανση με δοσομετρική αντλία και φωτεινή ένδειξη στάθμηςs νερού χρωματοθεραπεία αυτόματηs εναλλαγήs Νο 3 Air control ( 2 κατ επιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθμης νερού Πίνακας συνδεσμολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση με βαλβίδα ασφαλείας Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης περιμετρική Αυτόματος θερμικός διακόπτης Ασφαλείας αντλίας Αυτόματη βαλβίδα Blower 650W με θερμαντή 12 jet αέρα 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 8 ΤΕΜ. 6 ΤΕΜ. 12 ΤΕΜ.

16 ΣΕΛΙΔΑ 16 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Νο1 Blower 300W 10jet αέρα 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφάλειαs Βlower Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης ΧΡΩΜΕ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 10ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα αερομασαζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα υδρομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

17 ΣΕΛΙΔΑ 17 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Νο2 Blower 650W (θερμαντής κατ επιλογή) 12 jet αέρα ( 16 κατ επιλογή) 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφάλειαs Βlower Σύστημα απορρόφησης κραδασμών αντλίας. Βάση στήριξης ΧΡΩΜΕ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 1 2ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα αερομασαζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα υδρομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

18 ΣΕΛΙΔΑ 18 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ Νο3 Blower 650W (θερμαντής κατ επιλογή) 12 jet αέρα ( 16 κατ επιλογή) Ηλεκτρονικό χειριστήριο on-off 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφαλείαςs Βlower Σύστημα απορρόφησης ΧΡΩΜΕ κραδασμών αντλίας Βάση στήριξης ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΣΕΤ. 12 ΤΕΜ. Το παραπάνω σύστημα αερομασαζ μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με κάποιο από τα συστήματα υδρομασάζ. Με δυνατότητα εφαρμογήs οικονομικήs χρωματοθεραπειαs No 1-2

19 ΣΕΛΙΔΑ 19 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΥΣΟ ΧΑΛΚΟΥ ΜΠΡΟΝΖΕ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ *KATA ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

20 Σελίδα 20 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ 87mm ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ 68 mm ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ 80 mm ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ 42mm ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΚ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΙΚΡΟ 42mm ΜΑΣΑΖ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΙΚΡΟ 42mm

21 Σελίδα 21 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΕΤ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ-ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΝ- ΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

22 ΣΕΛΙΔΑ 22 ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Νο 3 Λευκό-μπλε-πράσινο-κόκκινο ΧΡΩΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΛΑΞ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ 6 ΧΡΩΜΑΤΩΝ No 1 ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ LED ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ 12 ΧΡΩΜΑΤΩΝ No 2 ΑΥΤΟΜΑΤΟ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ 16 ΧΡΩΜΑΤΩΝ No3 ΘΕΡΜΑΝΤΗΣ 1300WATT 3000WATT 4500WATT 6000WATT ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΟΥ

23 ΣΕΛΙΔΑ 23 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΛΟΥΤΗΡΩΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙ ΑΣΠΡΟ ΜΠΕΖ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΒΕΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙ ΑΣΠΡΟ ΜΠΕΖ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΧΡΩΜΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ

24 Σ ΕΛΙΔΑ 24 ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ-ΠΛΑΙΝΗ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΠAΝΙΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ *κατά παραγγελία Swarovski

25 ΣΕΛΙΔΑ 25 ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΕΣ Ενσωματωμένη στη μπανιέρα από γαλβάνιζε σκελετό με ντίζες και ποδαράκια για την αυξομείωση του ύψους. ΣΕΤ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Περιλαμβάνει 2 βέργες γαλβανιζέ, ξυλόβιδες, ποδαράκια για την αυξομείωση του ύψουςs και γωνιέs στήριξηs για τον τοίχο.

26 ΣΕΛΙΔΑ 26 ΒΡΥΣΕΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΕΣ KIT LINEA KIT ONDA KIT ARENA ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ

27 ΣΕΛΙΔΑ 27 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ-ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ LONA 2.00X1.20 *ποδιές κατά παραγγελία

28 ΣΕΛΙΔΑ 28 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ-ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ LUGANO 1.90X1.50 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΖΕΥΓΟΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΩΝ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

29 ΣΕΛΙΔΑ 29 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ-ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ VALEDINA 1.95X1.40 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

30 ΣΕΛΙΔΑ 30 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ CALIFORNIA 2.10X1.00 *δεν διατίθενται ποδιές

31 ΣΕΛΙΔΑ 31 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ KORINA 1.80X105 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : 235 ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: 230 ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: 250 ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ : 90

32 ΣΕΛΙΔΑ 32 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΙΟΣ 1.80Χ0.80 ΙΟΣ 1.70Χ0.80 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : 1.80Χ0.80 ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: 1.70Χ X X1.80 ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ

33 ΣΕΛΙΔΑ 33 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ DILOS 1.90X0.80/0.90 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

34 ΣΕΛΙΔΑ 34 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ CAROLINE 1.80X0.90 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

35 ΣΕΛΙΔΑ 35 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ SYROS 1.80X X0.75 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

36 ΣΕΛΙΔΑ 36 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ MACEDONIA 180X X080 *ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΕΣ

37 ΣΕΛΙΔΑ 37 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ IRIS 1.80X X X0.75 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: 78 ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: 250 ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ: 90

38 ΣΕΛΙΔΑ 38 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ QUADRA 1.70X X X0.80 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΑΛΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

39 ΣΕΛΙΔΑ 39 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ *ΠΑΧΟΣ: 7 ΧΙΛ IRIS ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: 170X X X090 ΠΟΔΙΑ ΠΑΛΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

40 ΣΕΛΙΔΑ 40 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ *ΠΑΧΟΣ: 9 ΧΙΛ ELEGANCIA 170X X Χ X090 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

41 ΣΕΛΙΔΑ 41 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ANEMONA ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ : 170X X X070

42 ΣΕΛΙΔΑ 42 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ *ΠΑΧΟΣ: 6ΧΙΛ VALERIA 170X X X X X X X X070 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

43 ΣΕΛΙΔΑ 43 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ DILOS 1.70Χ ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

44 ΣΕΛΙΔΑ 44 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ AHIVADA 1.70X0.75 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

45 ΣΕΛΙΔΑ 45 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ NAXOS 170X X X X X070 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

46 ΣΕΛΙΔΑ 46 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ SINE 1.70Χ Χ Χ0.70 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΠΟΔΙΑ ΠΛΑΙΝΗ ΞΥΛΙΝΗ:

47 ΣΕΛΙΔΑ 47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΕΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΔΙΑ

48 ΣΕΛΙΔΑ 48 ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ LYDIA 1.65X X X X0.90 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ 1.65X X1.00: 1.40X X0.90

49 ΣΕΛΙΔΑ 49 ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ SERIFOS 160X060 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

50 ΣΕΛΙΔΑ 50 ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ MYKONOS 1.50X1.50 ΜΕ ΛΑΒΗ ΧΡΩΜΙΟΥ 1.25X1.25ΜΕ ΛΑΒΗ ΧΡΩΜΙΟΥ ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ 1.50X0.50: 1.25X1.25:

51 ΣΕΛΙΔΑ 51 ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ FOLEGANDROS 145X145 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

52 ΣΕΛΙΔΑ 52 ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ *ΠΑΧΟΣ: 7 ΧΙΛ ORCHIDEA 140X X X X105 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

53 ΣΕΛΙΔΑ 53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 1.60Χ Χ1.00 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

54 ΣΕΛΙΔΑ 54 ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ *ΠΑΧΟΣ: 7 ΧΙΛ ANTHEMIA 153X X090 (δεξιά-αριστερή) ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

55 ΣΕΛΙΔΑ 55 ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ KONCHILI 1.55X1.00 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

56 ΣΕΛΙΔΑ 56 ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ KONCHILI 1.25X0.90 ΠΟΔΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

57

58 HYDRO BS BOURDOUKIS S. J. T., S.A IOANNINA-GREECE TEL. : FAX: URL:

HYDRO. FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr

HYDRO. FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr HYDRO BS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡ ΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr Η εταιρία ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

FAX: URL: HYDRO BS

FAX: URL:  HYDRO BS ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡ ΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr HYDRO BS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-Υ ΡΟΜΑΣΑΖ 2015 Η εταιρία ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας.

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας. Τα καλύτερα προιόντα..........στο μπάνιο σας. Αξία παντού 1 200 x 140 1 x 1 130 x 130 130 x 130 8 10 12 13 Celsius Duo Centennial Tranquility Vienna 120 x 120 105 x 105 170 x 100 155 x 95 14 15 16 17 Bali

Διαβάστε περισσότερα

μπανιέρες & υδρομασάζ

μπανιέρες & υδρομασάζ μπανιέρες & υδρομασάζ Carron Carronite 308 310 Carron Παραλληλόγραμμες Celsius Celsius Duo Delta Haiku Imperial Linea Profile Quantum Quantum integra Sigma 316 312 322 315 324 314 320 317 318 322 Carron

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Γενικά : Χαλάρωση είναι η ηρεμία και η ανάπαυση του σώματος και του μυαλού, δηλ. το αντίθετο του στρες. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: επιστημονικά ορίζεται η κατάσταση κατά την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης H Μαστίχα Χίου είναι η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τον κορμό & τα κλαδιά του σχίνου. Η έκκριση

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

μπανιέρες - spa ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ

μπανιέρες - spa ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ μπανιέρες spa ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 247 Σύστημα Υδρομασάζ Ακρυλική μπανιέρα Carronite To Carronite είναι το μοναδικό πατενταρισμένο υλικό κατασκευής. Η βεβαιότητα για την αντοχή και την ποιότητα του υλικού, επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη. Ευχαριστούμε που επέλεξες το προϊόν μας. Για την ασφάλειά σου, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Μπανιέρες & συστήματα υδρομασάζ

Μπανιέρες & συστήματα υδρομασάζ ΤΡΙΑΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ AΥΣ 25 years guarantee Greek Design & Production Μπανιέρες & συστήματα υδρομασάζ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΝΕΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Μία μεγάλη γκάμα από ακρυλικές μπανιέρες Biojet και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw.

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τον κήπο σας ή οποιονδήποτε κλειστό χώρο σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και θεραπείας. Αποκτώντας ένα υδρομασάζ έχετε το προνόμιο μέσα σε ένα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ELIZA 1,70X0,75 360 1,55X0,60 (Προσαρμόζονται μόνο ποδιές ΖΕN) 320

ELIZA 1,70X0,75 360 1,55X0,60 (Προσαρμόζονται μόνο ποδιές ΖΕN) 320 THE WaTER BOOK THE WaTER BOOK Lona 2,00X1,20 1160 Celine 1,80X0,85 520 Mπροστινή Ποδιά ZEN (συμπεριλαμβάνεται περιμετρική βάση) 620 Πλαϊνή Ποδιά ZEN 280 Zeta 1,80X0,80 496 Τρίπλευρη Ποδιά Χρώμα Wenge 1320

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ιστορία της αρωµατοθεραπείας χάνεται στα βάθη των αιώνων, πολύ πριν υπάρξουν γραπτά µνηµεία. Πιστεύεται ότι απλές µέθοδοι απόσταξης χρησιµοποιούνταν στην Περσία, την Ινδία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 6 ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ 8 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 10 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ 12 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ 14 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 16 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 17 ΞΥΛΙΝΑ ΑΠΕ Α - LAMINATE 18 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Τι είναι η Cold Laser LLLT Η θεραπεία με Laser, θεωρείται η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα. Το Laser δεν περιέχει χημικές ουσίες, είναι καθαρή ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2011. Basic55 ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού

Τιμοκατάλογος 2011. Basic55 ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Τιμοκατάλογος 2011 Basic55 ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Συχνά, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που προσδίδουν κάτι το διαφορετικό στη ζωή μας. Αντικείμενα προσεκτικά επιλεγμένα, που όμως συνιστούν ένα εναρμονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ιδιότητες του νερού

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ιδιότητες του νερού ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η φυσικοθεραπεία βασίζεται σε φυσικά μέσα. Ένα από αυτά είναι και το υγρό στοιχείο, το νερό. Η εφαρμογή του νερού ως μέσο στη θεραπεία ονομάζεται Υδροθεραπεία. Η επίδραση του νερού είναι ευεργετική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ Το Σιάτσου Μασάζ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες τεχνικές μασάζ και γίνεται με την πίεση και κινήσεις των δακτύλων των χεριών. Αυτή η μορφή σωματικής

Διαβάστε περισσότερα

μπανιέρες & υδρομασάζ

μπανιέρες & υδρομασάζ μπανιέρες & υδρομασάζ Carron Carronite 308 310 Carron Παραλληλόγραμμες Celsius Celsius Duo Delta Haiku Imperial Linea Profile Quantum Quantum integra Sigma 316 312 322 315 324 314 320 317 318 322 Carron

Διαβάστε περισσότερα

κουρτίνες 9,32 10,86 12,32 Πλαστική μονόχρωμη Σιέλ Λευκό cm x 180cm cm x 200cm cm x 180cm

κουρτίνες 9,32 10,86 12,32 Πλαστική μονόχρωμη Σιέλ Λευκό cm x 180cm cm x 200cm cm x 180cm Πλαστική μονόχρωμη Λευκό 71881 180cm x 180cm 71801 180cm x 200cm 71481 240cm x 180cm Σιέλ Ροζ 71884 180cm x 180cm 71804 180cm x 200cm 71484 240cm x 180cm Πράσινο 71885 180cm x 180cm 71805 180cm x 200cm

Διαβάστε περισσότερα

Θερμολυπόλυση από την Hydrosun

Θερμολυπόλυση από την Hydrosun Θερμολυπόλυση από την Hydrosun Η Υπερθερμική Συσκευή με Φίλτρο Νερού Το Ηydrosun Ιrradiator είναι ένα νέο σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας Α με φίλτρο νερού (wira). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΤΥΠΟΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΤΥΠΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ DRY BABY 11 DRY DIGIT13-17 ΤΥΠΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ DRY & PLATINUM ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ(mm) Μέγεθος δοχείου (lt) ΤΙΜΗ ( ) DRY BABY 11 11 496/353/225 3 204 DRY DIGIT 13 13 496/353/225

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO FANNY BLACK/WHITE FANNY BLACK PLUS FANNY TOWER SPEEDY FRAME ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 FANNY TOWER 78 Ψηφιακός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΡΑΝΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΟΓΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ευεργετική δράση των βοτάνων και των φυτών στον κόσμο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ SAPI SA-8814 Με 6 θήκες για τα μικροπράγματα του γραφείου. Διάσταση: 16x11x10 εκ. Από ανθεκτικό υλικό. Χρώματα: μαύρο, μπορντό, γκρι. ΣΑ.09.021 ΒΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE. A Luxurious Journey Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays

WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE. A Luxurious Journey Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE D i s c o v e r a w o r l d o f p l e a s u r e & r e l a x a t i o n A Luxurious Journey.3.4.5.6.7 Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays .2 PRINCESS 165 X 165 X 72 Με

Διαβάστε περισσότερα

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1 Γαστρονομία Μασάζ Αισθητική Λουτρά 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 2 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 3 Το Therma Spa βρίσκεται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Kατάλογος προϊόντων Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Ο παγκόσμιος ηγέτης σε ασύρματες συσκευές μέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωμένη λύση αυτονομίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ Με βάση τη θέση στο ανθρώπινο σώμα Με βάση την ιδιότητα για γενικευμένη ή εξειδικευμένη δράση Εξωτερικοί εσωτερικοί μη ειδικοί μηχανισμοί ειδικοί

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο Νέο 121 Φυσικά Χρώματα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 1 (3 αποχρώσεις) 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ (ανακεφαλαίωση με επιπλέον πληροφορίες)

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ (ανακεφαλαίωση με επιπλέον πληροφορίες) Παναγιώτης Φαντάκης 1 ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ (ανακεφαλαίωση με επιπλέον πληροφορίες) Όπως είδαμε και στο περί απωλειών κεφάλαιο, η ισχύς των σωμάτων που τοποθετούνται σε ένα χώρο υπολογίζεται ώστε να μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Synergy Mat. Βέλτιστη ιδιοδεκτικότητα με γυμνά πόδια. synergymat.it

Synergy Mat. Βέλτιστη ιδιοδεκτικότητα με γυμνά πόδια. synergymat.it Synergy Mat Βέλτιστη ιδιοδεκτικότητα με γυμνά πόδια synergymat.it ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 06 08 11 12 14 16 17 18 ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SYNERGY

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem

Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem Κατάλογος προϊόντων Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem Ο παγκόσμιος ηγέτης σε ασύρματες συσκευές μέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωμένη λύση αυτονομίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Παράδοση μόνο σε κιβώτια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Παράδοση μόνο σε κιβώτια ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 54 529 E-mail: kit@ath.forthnet.gr www.taousianis.gr ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡ-ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ.

8 ΧΡΟΝΙΑ. Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής ΕΓΓΥΗΣΗ. 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Θερμοπομποί Ελληνικής κατασκευής Ζεσταθείτε υγιεινά, οικονομικά και με ασφάλεια! www.rig-radiators.com Ιδανικός συνδυασμός θερμού αέρα και θερμικής εκπομπής (infrared) 2 Ελληνικοί Θερμοπομποί

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009 s Ενημέρωση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 Για εφαρμογές θέρμανσης No. 32E056el Ιούλιος 2009 32 Θερμοστάτες χώρου Έναρξη πωλήσεων Προϊόντα: RDD310 RDE410 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Π. (Β 2 ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

Κωνσταντίνος Π. (Β 2 ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ Κωνσταντίνος Π. (Β 2 ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ Βιοενεργητική είναι ο κλάδος της Βιολογίας που μελετά τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί χρησιμοποιούν ενέργεια για να επιβιώσουν και να υλοποιήσουν τις

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

VITOSET. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010. Δοχεία διαστολής και μειωτές πίεσης. Περιγραφή Κωδικός Τιμή

VITOSET. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010. Δοχεία διαστολής και μειωτές πίεσης. Περιγραφή Κωδικός Τιμή Δοχεία διαστολής και μειωτές πίεσης Περιγραφή Κωδικός Τιμή Δοχεία διαστολής για κλειστά συστήματα θέρμανσης και ψύξης με πίεση λειτουργίας 3 bar και χρώμα ασημί (VIESSMANN): - N 25 με χωρητικότητα 25 lt,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Πορεία που ακολουθείται σε αυτό το πρόγραμμα.

Πορεία που ακολουθείται σε αυτό το πρόγραμμα. Φυτάστοδιάστημα Στόχος Οι μαθητές αναλαμβάνουν τον ρόλο του ερευνητή σε ένα πανεπιστημιακό τμήμα βίο-αστρονομίας. Θα πρέπει να κάνουν μια προκαταρκτική έρευνα για τον σχεδιασμό μιας αυτόνομης μονάδας διατήρησης

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr Ανεμιστήρες Οροφής 2013 www.fanaway.gr Αυτός ο κατάλογος, παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των Ανεμιστήρων Οροφής που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Προτεινόμενο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

ANTIMETΩΠΙΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

ANTIMETΩΠΙΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ Οι ακόλουθες οδηγίες αφορούν τους εργαζοµένους κατά την διάρκεια καύσωνα. Τα άτοµα αυτά υπόκεινται σε θερµική κόπωση. Ο εργαζόµενος υπόκειται σε θερµική κόπωση όταν το άµεσο εργασιακό του περιβάλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ Κωδικός: WW01L 1.000 τεμάχια 0,070 /τεμάχιο 10.000 τεμάχια 0,063 /τεμάχιο Διάσταση μαντηλιού: 16cmx20cm Διάσταση συσκευασίας: 12cmx4cm Κωδικός: WW01S 1.000 τεμάχια 0,060

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Υπέρυθρες 6 σε 1 22W Monlové MA-118B

Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Υπέρυθρες 6 σε 1 22W Monlové MA-118B Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Υπέρυθρες 6 σε 1 22W Monlové MA-118B Γνωρίζοντας το προϊόν Η συσκευή αυτή κατά της κυτταρίτιδας σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μόνοι σας μασάζ για να προωθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

EASY FIT 5 TRAINER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

EASY FIT 5 TRAINER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EASY FIT 5 TRAINER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΡΕΙΝΕΡ, ΤΡΕΙΝΕΡ-1 Το σετ που έχετε αγοράσει περιλαµβάνει: 1 Easy Fit 5 Trainer 2 χειρολαβές 2 µπάλες αντίστασης επίπεδο εκγύµνασης 2: µεσαίο (πράσινο)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Απώθησης Εντόμων

Συστήματα Απώθησης Εντόμων Συστήματα Απώθησης Εντόμων Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες Γενικά χαρακτηριστικά Συσκευές Φιλικές προς το περιβάλλον. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα προσέλκυσης των εντόμων από τον ειδικό φωτισμό UV. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LOW-H 2 O ΤΗΣ JAGA

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LOW-H 2 O ΤΗΣ JAGA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LOW-H 2 O ΤΗΣ JAGA Τα ενεργειακά θερμαντικά σώματα Low-H 2 O της JAGA έχουν το 1/10 του όγκου νερού ενός κοινού σώματος. Συνεπώς ο λέβητας ή η αντλία θερμότητας καταναλώνουν λιγότερη

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Κατασκευής Συσκευών Διεργασιών ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν την άνεση που παρέχουν τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού. Τα περισσότερα συστήματα που εγκαταστάθηκαν πρίν τη δεκαετία

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟ ΜΑΡΙΑ ΧΟΚΑΡ ΤΑΪΜΟΥΡ ΑΛΙ ΠΑΠΑ ΑΝΙΣΑ «Η ποδηλασία φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, οι ορμόνες που προκαλούν στρες μειώνονται και

Διαβάστε περισσότερα

Dectro International. Dectro International reserved.2010. www.dectro.com

Dectro International. Dectro International reserved.2010. www.dectro.com APILUX 2G APL Η Dectro,με την άριστη τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση της τριχοφιύας,πιστεύοντας ότι η τεχνολογία της επιτρέπει πλέον να κατασκευάσει ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο μηχάνημα φωτόλυσης, χρηματοδότησε

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

μηχανισμοί αέρος 19,10 19,10 DUO SPEK 27000 Μηχανισμός DUO SPEK 2/7 22000 Μηχανισμός DUO SPEK 2/2 14cm 21cm

μηχανισμοί αέρος 19,10 19,10 DUO SPEK 27000 Μηχανισμός DUO SPEK 2/7 22000 Μηχανισμός DUO SPEK 2/2 14cm 21cm DUO SPEK 27000 Μηχανισμός DUO SPEK 2/7 Ο μηχανισμός DUO SPEK περιλαμβάνει: -κορμό μηχανισμού κομπλέ DUO SPEK 2 με ρυθμιζόμενη υπερχείλιση και πλωτήρα. Μπουτόν DUO SPEK 2/7, (φώτο) για τρύπα καπακιού 39mm.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Κατάλογος Προϊόντων Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Ο παγκόσµιος ηγέτης σε ασύρµατες συσκευές µέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωµένη λύση αυτονοµίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

Δ (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Ε (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Στ (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Στ (Ενέργεια) Ε (Θερμότητα - Θερμοκρασία)

Δ (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Ε (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Στ (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Στ (Ενέργεια) Ε (Θερμότητα - Θερμοκρασία) Κατάλογος διδακτικών/εποπτικών μέσων «Κατηγορίας 3» για τις «Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογία» και τις «Φυσικές Επιστήμες» της Δημοτικής Εκπαίδευσης Σχολική Χρονιά 2017-18 Περιγραφή υλικού Ορθοστάτης με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011. ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΛΟΥΤΡΟΥ SILE by ΤΥΠΟΣ. ΤΙΜΗ uro χρώμα ΛΕΥΚΟ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011. ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΛΟΥΤΡΟΥ SILE by ΤΥΠΟΣ. ΤΙΜΗ uro χρώμα ΛΕΥΚΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΛΟΥΤΡΟΥ SILE by (Kcal) χρώμα 85,5 / 40 15 370 89,00 182,00 85,5 / 45 15 440 91,00 --------- 85,5 / 50 15 510 93,00 188,00 85,5 / 55 15 540 95,00 --------- 85,5 / 60 15 585 97,00 196,00

Διαβάστε περισσότερα

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο Η πιο αποτελεσματική στην κατηγορία της: ως επαγγελματική έκδοση, η συμπαγής και δυνατή μηχανή, με 10λιτρο δοχείο και 400 mm πλάτος εργασίας, είναι ιδανική για χρήση σε δάπεδα λαδωμένα. 1 Ισχυρό και γρήγορο

Διαβάστε περισσότερα

Τα φίλτρα προστασίας µε αναστροφή ροής της

Τα φίλτρα προστασίας µε αναστροφή ροής της Για οικιακές και βιοµηχανικές εφαρµογές Φίλτρο προστασίας µε αναστροφή ροής Τα φίλτρα προστασίας µε αναστροφή ροής της σειράς PROFI, είναι φίλτρα πλέγµατος για συστήµατα πόσιµου νερού. Με την κατοχυρωµένη,

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κανονική (Regular) κατηγορία Λυκείου Περιγραφή παιχνιδιού, κανόνες και σκορ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κανονική (Regular) κατηγορία Λυκείου Περιγραφή παιχνιδιού, κανόνες και σκορ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2018 Κανονική (Regular) κατηγορία Λυκείου Περιγραφή παιχνιδιού, κανόνες και σκορ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Έκδοση: Τελική έκδοση 15 Ιανουαρίου (Μετάφραση επιμέλεια

Διαβάστε περισσότερα

FotoSan. Αντιβακτηριακή δράση σε δευτερόλεπτα

FotoSan. Αντιβακτηριακή δράση σε δευτερόλεπτα FotoSan Αντιβακτηριακή δράση σε δευτερόλεπτα Περίληψη FotoSan αντιβακτηριακή θεραπεία Εντοπισμένη θεραπεία Καταστρέφει βακτήρια, ιούς, μύκητες, πρωτόζωα Χωρίς παρενέργειες Χωρίς αντενδείξεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Weller Σταθμοί συγκόλλησης. Weller Αυτόματα Πιστόλια Συγκόλλησης

Weller Σταθμοί συγκόλλησης. Weller Αυτόματα Πιστόλια Συγκόλλησης Weller Σταθμοί συγκόλλησης Weller WHS 40 Weller WHS 40 D Ψηφιακός σταθμός κόλλησης με ρύθμιση θερμοκρασίας από Αναλογικός Σταθμός κόλλησης με ρύθμιση θερμοκρασίας από 150 C έως 450 C. Η επιλεγμένη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα