FAX: URL: HYDRO BS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "FAX: URL: HYDRO BS"

Transcript

1 ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡ ΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ : FAX: URL: HYDRO BS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-Υ ΡΟΜΑΣΑΖ 2015

2 Η εταιρία ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε-HYDRO BS ιδρύθηκε στα Ιωάννινα αϖό συγχώνευση ατοµικής εϖιχείρησης µε ιστορικό δραστηριότητας στο χώρο της οικοδοµής ϖλέον των 50 ετών και ειδικεύτηκε στην ϖώληση και τεχνογνωσία σε ότι άφορα τα είδη ϖου αφορούν το Μϖάνιο και το άϖεδο και την ϖαραγωγη λουτηρων αϖλων και υδροµασαζ. Την τελευταία δεκαετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυµο της ϖοιότητας και της κορυφαίας εξυϖηρέτησης. Η εταιρεία εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ σε ιδιόκτητες συγχρονεs εγκαταστασειs τ.µ. αϖό τα οϖοία τ.µ. είναι στεγασµένα µε ϖολύ εξειδικευµένο ϖροσωϖικό και εµϖειρία, ϖροτείνοντας λύσειs ϖου ικανοϖοιούν τις ανάγκεs και εϖιθυµίεs κάθε ϖελάτη. Ύστερα αϖό µια εϖιτυχηµένη ϖολύχρονη ϖορεία στον τοµέα χονδρικών ϖωλήσεων η εταιρεία διαθετει και την νέα υϖερϖολυτελή της έκθεση για την εϖιδειξη των υλικων στους ϖελατεs της. Η εταιρεία διακρίνεται για το υψηλό εϖίϖεδο υϖηρεσιών και σερβιs ϖου ξεκινάει αϖό την µοντέρνα και λειτουργική έκθεση, χώροs ο οϖοίοs φιλοξενεί τα ϖλέον ϖιο εϖώνυµα, ϖοιοτικά και καλαίσθητα ϖροϊόντα µεγάλων ευρωϖαϊκών εργοστάσιων για την καλύτερη εξυϖηρέτηση των ϖελατών τηs, στην λιανική και χονδρική ϖώληση. Με διαρκή ανάϖτυξη σε ϖολλά εϖίϖεδα (δίκτυο διανοµής, ανθρώϖινο δυναµικό, βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλϖ) η εταιρεία οδηγείται σ αυτό ϖου ονοµάζεται Ολική Ποιότητα, ϖροσϖαθώντας κάθε µέρα να γίνεται όλο και καλύτερη. ιαθέτει δε ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήµατα για την άµεση µεταφορά των ϖροϊόντων αϖό χώρες του εξωτερικού και του εσωτερικού στον χώρο των ϖελατών τηs. Το όραµα µαs είναι να είµαστε µια αϖό τις ϖρωτοϖόρες εταιρείεs στο χώρο ειδών υγιεινήs και ϖλακιδίων και να ϖαρέχουµε στους ϖελάτες µαs ϖροϊόντα και υϖηρεσίεs υψηλού εϖαγγελµατικού εϖιϖέδου και να βρισκόµαστε ϖάντα δίϖλα τους µε σεβασµό και ειλικρίνεια, ανταϖοκρινόµενοι µε ταχύτητα και αξιοϖιστία στις αϖαιτήσειs τουs.

3 ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Το νερό είναι μοναδικό και αναντικατάστατο Η ευεργετική αξία του νερού είναι διαχρονικά αδιαμφισβήτητη. Η υδροθεραπεία συνίσταται στην χρήση του νερού ως θεραπευτικού μέσου και παλιότερα στηρίζονταν σε καθαρά εμπειρική βάση. Στις μέρες μας γίνεται με τρόπο συστηματικό και απόλυτα επιστημονικό και έχει ενταχθεί στις εναλλακτικές θεραπείες της ιατρικής επιστήμης. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Κάνοντας λόγο για μασάζ αναφερόμαστε στην τεχνική που σκοπό έχει τη αποθεραπεία προβλημάτων των μυών και των αρθρώσεων, την αντιμετώπιση του πόνου και της κόπωσης και τη χαλάρωση του οργανισμού. Η λειτουργία του μασάζ με την αναζωογονητική χρήση του νερού αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή υδροθεραπείας, το υδρομασάζ. Υδρομασάζ, ουσιαστικά, είναι η άσκηση πίεσης στο ανθρώπινο σώμα από νερό και αέρα που εκτοξεύονται από ειδικά ακροφύσια (jets) της μπανιέρας. Μέσα από τα ακροφύσια αυτά εκτοξεύεται μίγμα νερού και αέρα υπό πίεση, το οποίο δημιουργεί τύρβη (αναταραχή) στο νερό της μπανιέρας με άμεσο αποτέλεσμα ο λουόμενος να απολαμβάνει ένα καθολικό ευεργετικό μασάζ. Η κίνηση του νερού επιτυγχάνεται με τη λειτουργία κινητήριας αντλίας. Επισημαίνεται ότι σύστημα υδρομασάζ τοποθετείται σε όλους ανεξαιρέτως τους τύπους μπανιέρας που κατασκευάζει η εταιρεία μας. Σε τι ωφελεί το υδρομασάζ; α) Στη σωματική υγεία» Αυξάνει την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος.» Ανακουφίζει τους μυς από την καταπόνηση που προκαλεί η άσκηση, η επίπονη εργασία ή η υπερδραστηριότητα και επιτυγχάνει τη μυϊκή χαλάρωση.» Τονώνει τον μεταβολισμό του σώματος.» Μειώνει την ευαισθησία στον πόνο των αρθρώσεων ή των μυών.» Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη.» Μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς που είναι συνέπεια κόπωσης ή τραυματισμού.» Αυξάνει την ευκολία κίνησης της άρθρωσης σε ηλικιωμένους ή καταπονημένους οργανισμούς (άτομα με αναπηρίες ή αθλητές) βελτιώνοντας και διατηρώντας την τροχιά των δύσκαμπτων αρθρώσεων.» Βοηθά στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. β) Στην ψυχική ισορροπία» Δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης από την πίεση που προκαλούν οι εξοντωτικοί ρυθμοί της καθημερινής ζωής.» Μειώνει δραστικά και άμεσα την ένταση τους στρες και του άγχους.» Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά φαινόμενα αϋπνίας και υπερέντασης.» Αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα. Εξάλλου, τίποτα δεν μας εμποδίζει να τη μοιραστούμε και με άλλον γ) Στην αισθητική του σώματος» Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους με την άσκηση επαναλαμβανόμενης πίεσης στους ιστούς του δέρματος.» Προσδίδει φρεσκάδα και ζωντάνια στο κουρασμένο δέρμα.» Διαστέλλει τους πόρους της επιδερμίδας, δίνοντας την ευκαιρία για βαθύ και υγιή καθαρισμό του δέρματος.» Συσφίγγει και τονώνει τους παραμελημένους και χαλαρωμένους μυς.

4 XΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η χρωµατοθεραϖεία είναι αϖλή, ευχάριστη, φυσικά εντελώς ανώδυνη και κυρίως χωρίς ϖαρενέργειες. Στηρίζεται στην αντίληψη ότι καθένα αϖό τα χρώµατα του φάσµατος δρα σε συγκεκριµένα σηµεία του οργανισµού, ασκώντας ευεργετική εϖίδραση στην ψυχική και σωµατική υγεία του ατόµου. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Η χρωµατοθεραϖεία στο υδροµασάζ εϖιτυγχάνεται µε την τοϖοθέτηση συσκευής ϖου διοχετεύει φωτισµό µε φίλτρα χρώµατος στην µϖανιέρα. Ο λουόµενος έχει τη δυνατότητα της ενεργοϖοίησης ή αϖενεργοϖοίησης του συστήµατος, καθώς και της εϖιλογής του εϖιθυµητού χρώµατος, µε τη χρήση ειδικού διακόϖτη (µϖουτόν), ο οϖοίος είναι τοϖοθετηµένος σε κατάλληλο σηµείο της µϖανιέρας Η χρωµατοθεραϖεία χρησιµοϖοιεί έξι βασικά χρώµατα: το κόκκινο, το ϖορτοκαλί, το κίτρινο, το µϖλε, το ϖράσινο και το ιώδες-µενεξεδί.

5 ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Τι είναι η οζονοθεραπεία; Το όζον είναι μια χημική ένωση (αέριο) που αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου (Ο 3 ). Είναι το ισχυρότερο οξειδωτικό μέσο με το οποίο περιορίζονται τα μικρόβια και οι ιοί. Σε συνδυασμό με το υδρομασάζ η οζονοθεραπεία φροντίζει ώστε το σώμα του λουόμενου να εκτίθεται σε ατμόσφαιρα όζοντος, υψηλότερης συγκέντρωσης από αυτή της συνήθους ατμόσφαιρας. Έτσι, χάρη στο όζον, οι πόροι διαστέλλονται και αυτό ευνοεί την αποβολή των ουσιών που εμποδίζουν το δέρμα να αναπνεύσει, επιτρέποντας έτσι στα κύτταρα να απορροφήσουν ελεύθερο καθαρό οξυγόνο. Τρόπος λειτουργίας Στο σύστημα υδρομασάζ τοποθετείται ένας μηχανισμός παροχής όζοντος που διοχετεύει αναζωογονητικό όζον στο νερό της μπανιέρας. Σημειώνεται ότι ο μηχανισμός όζοντος λειτουργεί ταυτόχρονα με την ενεργοποίησή του υδρομασάζ. Τρόπος χρήσης - Το λουτρό πρέπει να έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά. - Η χρήση της οζονοθεραπείας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις τρεις φορές εβδομαδιαίως. - Η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτερη των 32 0 C. Σε τι ωφελεί η οζονοθεραπεία; - Καταπολεμά τα βακτήρια και τους ιούς. - Τροφοδοτεί το δέρμα με πλούσιο οξυγόνο χαρίζοντάς του ελαστική και απαλή υφή. - Τονώνει και καθαρίζει την επιδερμίδα. - Ανανεώνει την κυκλοφορία του αίματος. - Προσφέρει ενέργεια σε καταπονημένους οργανισμούς. - Περιορίζει τις κρίσεις ημικρανίας και πονοκεφάλων.

6 ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Αρωματοθεραπεία είναι η επιστημονική μέθοδος αξιοποίησης των βοτάνων.στην εποχή μας, ιδιαίτερα, παρατηρείται μια αυξημένη ζήτηση σε φυσικά προϊόντα που είναι συνυφασμένη με την ανάγκη αποτοξίνωσης και υγιεινής διαβίωσης. Τα αιθέρια έλαια είναι -όπως δηλώνει το όνομα τους- ελαιώδη, υγρά και πτητικά (δηλαδή εξατμίζονται γρήγορα).τα συναντάμε στα διάφορα μέρη των φυτών (όπως άνθη, φύλλα, καρπό, βλαστούς, κορμό, ρίζες κ.λπ.). Μάλιστα, είναι δυνατόν στο ίδιο φυτό να ανιχνεύονται αιθέρια έλαια διαφορετικής σύστασης. Η λήψη τους από τους αδένες και τους πόρους των φυτών γίνεται με ειδικούς τρόπους εκχύλισης και απόσταξης. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός λουτρού σε μια απλή μπανιέρα ή σε υδρομασάζ. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και σε συσκευασία μικρών μπουκαλιών τα οποία έχουν ελεγχθεί επιστημονικά ώστε να διασφαλιστεί η ανόθευτη και άριστη ποιότητα. Γεμίστε την μπανιέρα με νερό, προσθέστε 4-5 σταγόνες αιθέριων ελαίων -αρκεί η χρησιμοποίηση λίγων μόνο σταγόνων για να αρχίσει η ευεργετική τους δράση- και βυθιστείτε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέστε τα έλαια, αμέσως μόλις το νερό αρχίσει να τρέχει. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνονται περισσότερο οι ευεργετικές τους ιδιότητες και η εισπνοή των ατμών γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη. Με την επίδραση της ζεστής θερμοκρασίας του νερού οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται, βοηθώντας έτσι τα ενεργά στοιχεία των ελαίων να εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα. Εκλύεται υπέροχο άρωμα που προσδίδει ευχάριστη διάθεση στο μπάνιο, ενώ παράλληλα τα εκχυλίσματα των αρωματικών βοτάνων και φυτών διαπερνούν τις στοιβάδες της επιδερμίδας του λουόμενου προσφέροντας σωματική και ψυχική ευεξία. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων αναιρείται όταν χρησιμοποιούμε παράλληλα σαπούνια ή σαμπουάν, τα οποία έχουν χημική σύσταση. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότερη δράση της αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια επιτυγχάνεται με τη θερμοκρασία του νερού στους 37 0 C. Σε τι ωφελεί η αρωματοθεραπεία Ανάλογα με το εκχύλισμα των βοτάνων ή των φυτών τα αιθέρια έλαια έχουν μια μεγάλη ευρύτητα δράσης με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα. Μπορούν να δρουν ως καλλυντικά, αντισηπτικά, αντιμικροβιακά, τονωτικά, στυπτικά κ.λπ.

7 ΣΕΛΙ Α 7 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αντλία 1,20HP 6 αυτορυθµιζόµενα jet µεγάλα 86mm (νερού-αέρα) 1 χειριστήριο air button Air control ΧΡΩΜΕ Αναρρόφηση Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ϖεριµετρική 1 TEM. 1 TEM. 1 TEM. 6 TEM. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

8 ΣΕΛΙ Α 8 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο1 Αντλία 1,20HP 6 αυτορυθµιζόµενα jet 86 mm (νερού-αέρα) 2 µικρά jet αυχένα ή ϖοδιών 1 χειριστήριο air button ΧΡΩΜΕ Air control Αναρρόφηση Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ϖεριµετρική 1 TEM. 1 TEM. 2 TEM. 6 TEM. 1 TEM. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

9 ΣΕΛΙ Α 9 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο2 Αντλία 1,25HP µε λειτουργία ρύθµισηs 20 λεϖτών ή 1,25-1,50 HP ( κατ εϖιλογή) 6 αυτορυθµιζόµενα jet (νερού-αέρα) 1 χειριστήριο air button ΧΡΩΜΕ Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµηs νερού Air control Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίαs. Βάση στήριξηs ϖεριµετρική. 1 TEM. 1 TEM. 6 TEM. 1 TEM. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

10 ΣΕΛΙ Α 10 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο3 Αντλία 1,25HP µε λειτουργία ρύθµισηs 20 λεϖτών ή 1,50ΗP ( κατ εϖιλογή) 6 αυτορυθµιζόµενα jet µεγάλα 86 mm (νερού-αέρα) 2 µικρά jet αυχένα ή ϖοδιών ΧΡΩΜΕ 1 χειριστήριο air button Air control Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµης νερού Πίνακας συνδεσµολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ϖεριµετρική Αυτόµατος θερµικός διακόϖτης 6 TEM. 2 TEM. 1 ΣΕΤ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

11 ΣΕΛΙ Α 11 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Νο4 Αντλία 1,50HP µε λειτουργία ρύθµισηs 20 λεϖτών 6 αυτορυθµιζόµενα jet µεγάλα 86 mm (νερού-αέρα) 2 µικρό jet αυχένα ΧΡΩΜΕ 2 µικρό jet ϖοδιών 1 χειριστήριο air button Air control ( 2 κατ εϖιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµης νερού Πίνακας συνδεσµολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ϖεριµετρική Αυτόµατος θερµικός διακόϖτης 1 ΣΕΤ. 6 ΤΕΜ. 4 ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

12 ΣΕΛΙ Α 12 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο1 Αντλία 1,00ΗΡ µε λειτουργία ρύθµισηs 20 λεϖτών 6 αυτορυθµιζόµενα jet µεγάλα 86-95mm 1 χειριστήριο ηλεκτρονικό-air control ΧΡΩΜΕ Πίνακας συνδεσµολογίας-ασφαλείας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφάλειαs Βάση στήριξης ϖεριµετρική Αυτόµατος θερµικός διακόϖτης Ασφαλείας αντλίας Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµης νερού 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 6 ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

13 ΣΕΛΙ Α 13 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο2 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Αντλία 1,25HP (κατ εϖιλογή 1,50ΗΡ) 5-30 λεϖτών 6 αυτορυθµιζόµενα jet µεγάλα mm (νερού-αέρα) 2 µικρά jet αυχένα 2 µικρά jet ϖοδιών ΧΡΩΜΕ 1 ηλεκτρονικό χειριστήριο φωτιζόµενο µε ένδειξη θερµοκρασίας νερού και αϖολύµανση µε δοσοµετρική αντλία και φωτεινή ένδειξη νερού Air control ( 2 κατ εϖιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµης νερού Πίνακας συνδεσµολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ϖεριµετρική Αυτόµατος θερµικός διακόϖτης 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 6 4 ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

14 ΣΕΛΙ Α 14 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο3 Αντλία 1,50HP µε λειτουργία ρύθµισηs 5-30 λεϖτών 6 αυτορυθµιζόµενα jet 86-95mm (νερού-αέρα) 4 µικρά jet αυχένα ΧΡΩΜΕ 4 µικρά jet ϖοδιών 1 ηλεκτρονικό χειριστήριο µε ένδειξη θερµοκρασίας νερού και φωτεινή αϖολύµανση µε δοσοµετρική αντλία και φωτεινή ένδειξη στάθµηs νερού Φως Λευκό η µϖλε η ϖράσινο η κόκκινο Air control ( 2 κατ εϖιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµης νερού Πίνακας συνδεσµολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας 8 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 6 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα υδροµασάζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα αεροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs χρωµατοθεραϖειαs Νο 3

15 ΣΕΛΙ Α 15 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ- ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Νο4 Αντλία 1,50HP µε λειτουργία ρύθµισηs 5-30 λεϖτών 6 αυτορυθµιζόµενα jet 86χιλ-95χιλ (νερού-αέρα) ΧΡΩΜΕ 4 µικρά jet αυχένα 4 µικρά jet ϖοδιών 1 ηλεκτρονικό χειριστήριο µε ένδειξη θερµοκρασίας νερού και φωτεινή αϖολύµανση µε δοσοµετρική αντλία και φωτεινή ένδειξη στάθµηςs νερού χρωµατοθεραϖεία αυτόµατηs εναλλαγήs Νο 3 Air control ( 2 κατ εϖιλογή) Ηλεκτρονικός αισθητήρας στάθµης νερού Πίνακας συνδεσµολογίας Και ασφαλείας Αναρρόφηση µε βαλβίδα ασφαλείας Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ϖεριµετρική Αυτόµατος θερµικός διακόϖτης Ασφαλείας αντλίας Αυτόµατη βαλβίδα Blower 650W µε θερµαντή 12 jet αέρα 1 ΣΕΤ. 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 8 ΤΕΜ. 6 ΤΕΜ. 12 ΤΕΜ.

16 ΣΕΛΙ Α 16 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΤΡΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Blower 300W-650W 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφάλειαs Βlower Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ΧΡΩΜΕ ΕΞΤΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΤΖΕΤ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ.

17 ΣΕΛΙ Α 17 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Νο1 Blower 300W 10jet αέρα 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφάλειαs Βlower Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ΧΡΩΜΕ 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 10ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα αεροµασαζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα υδροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

18 ΣΕΛΙ Α 18 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Νο2 Blower 650W (650wblower και 300w θερµαντηρασ αερα) 12 jet αέρα ( 16 κατ εϖιλογή) 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφάλειαs Βlower Σύστηµα αϖορρόφησης κραδασµών αντλίας. Βάση στήριξης ΧΡΩΜΕ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΤΕΜ. 1 ΤΕΜ. 1 2ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα αεροµασαζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα υδροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

19 ΣΕΛΙ Α 19 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ Νο3 Blower 1100W(800w blower και 300w θερµαντηραs αερα) 12 jet αέρα ( 16 κατ εϖιλογή) Ηλεκτρονικό χειριστήριο on-off 1 χειριστήριο air button Βαλβίδα ασφαλείαςs Βlower Σύστηµα αϖορρόφησης ΧΡΩΜΕ κραδασµών αντλίας Βάση στήριξης ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΣΕΤ. 12 ΤΕΜ. Το ϖαραϖάνω σύστηµα αεροµασαζ µϖορεί να τοϖοθετηθεί µαζί µε κάϖοιο αϖό τα συστήµατα υδροµασάζ. Με δυνατότητα εφαρµογήs οικονοµικήs χρωµατοθεραϖειαs No 1-2

20 ΣΕΛΙ Α 20 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΥΣΟ ΧΑΛΚΟΥ ΜΠΡΟΝΖΕ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ *KATA ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

21 Σελίδα 21 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ 87mm ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ 68 mm ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ 80 mm ΧΡΩΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ 42mm ΧΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΚ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΙΚΡΟ 42mm ΜΑΣΑΖ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΙΚΡΟ 42mm

22 Σελίδα 22 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΕΤ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ-ΠΟ ΙΩΝ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΝ- ΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

23 ΣΕΛΙ Α 23 ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Νο 3 Λευκό-μπλε-πράσινο-κόκκινο ΧΡΩΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΛΑΞ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ 6 ΧΡΩΜΑΤΩΝ No1 ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ LED ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ 12 ΧΡΩΜΑΤΩΝ No 2 ΑΥΤΟΜΑΤΟ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ 16 ΧΡΩΜΑΤΩΝ No3 ΘΕΡΜΑΝΤΗΣ 1300WATT 3000WATT WATT 6000WATT ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΟΥ

24 ΣΕΛΙ Α 24 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΛΟΥΤΗΡΩΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙ ΑΣΠΡΟ ΜΠΕΖ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΒΕΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙ ΑΣΠΡΟ ΜΠΕΖ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΙΟΥ

25 Σελίδα 25 ΑΞΕΣΟΥΑΡ Μαγνητικη θυριδα επισκεψηs ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

26 ΣΕΛΙ Α 26

27 Σ ΕΛΙ Α 27 ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ-ΠΛΑΙΝΗ ΠΟ ΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ *κατά 3αραγγελία Swarovski

28 ΣΕΛΙ Α 28 ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΕΣ Ενσωματωμένη στη μπανιέρα από γαλβάνιζε σκελετό με ντίζες και ποδαράκια για την αυξομείωση του ύψους. ΣΕΤ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Περιλαμβάνει 2 βέργες γαλβανιζέ, ξυλόβιδες, ποδαράκια για την αυξομείωση του ύψουςs και γωνιέs στήριξηs για τον τοίχο.

29 ΣΕΛΙ Α 29 ΒΡΥΣΕΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΕΣ KIT SKY ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ KIT TIMER KIT SKY ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΗ ΧΡΩΜΙΟΥ

30 ΣΕΛΙ Α 30 ΒΡΥΣΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ΛΟΥΤΗΡΩΝ

31 ΣΕΛΙ Α 31 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ-ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ-SPA 1.90x1.30 *Ποδιές κατά ϖαραγγελία ξυλου η ϖλεξιγλαs Χρωµα δρυs και βεγκε

32 ΣΕΛΙ Α 32 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1.90X1.00 *ϖοδιές κατά ϖαραγγελία ξυλου η ϖλεξιγλαs ΡΥΣ-ΒΕΓΚΕ

33 ΣΕΛΙ Α 33 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1.80X0.80 ΠΟ ΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟ ΙΑ ΠΛΑΙΝΗ: ΠΟ ΙΑ ΞΥΛΙΝΗ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

34 ΣΕΛΙ Α 34 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1.70X0.80 Ποδιες ξυλου κατά ϖαραγγελια ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΥΣ-ΒΕΓΚΕ

35 ΣΕΛΙ Α 35 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1.70X X X0.70 Ποδιες ξυλου κατά ϖαραγγελια ΚΑΤΆ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

36 ΣΕΛΙ Α 36 ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1,53Χ1,00 ΠΟ ΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

37 ΣΕΛΙ Α 37 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1,53Χ1,00 ΠΟ ΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

38 ΣΕΛΙ Α 38 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1,40Χ1,40 ΠΟ ΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ :

39 ΣΕΛΙ Α 39 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 1,25Χ1,25 ΠΟ ΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ : ΠΟ ΙΑ ΠΛΑΙΝΗ:

40 ΣΕΛΙ Α 40 ΕΥΘΥΓΡΑΜΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ CUB , X X X0.80 ΠΑΝΕΛ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΛΑΙΝΟ

41 Οδηγίες καθαρισµου και τοϖοθετησηs µϖανιεραs Οδηγίες καλής συντήρησης και καθαρισµού Αφαιρείτε το ϖροστατευτικό φιλµ µετά το τέλος όλων των εργασιών του µϖάνιου σας. Καθαρίζετε την µϖανιέρα µετά αϖό κάθε χρήση της, για να αϖοφύγετε τα κατάλοιϖα αϖό σαϖούνι και άλατα. Μην χρησιµοϖοιείται συρµάτινα σφουγγάρια ή άλλα αιχµηρά αντικείµενα και σκληρά καθαριστικά. Κάθε 1 µήνα ρίχνουµε στην µϖανιέρα 1/2 µϖουκάλι χλωρίνη αφού την έχουµε γεµίσει νερό. Βάζουµε το υ- δροµασάζ σε λειτουργία για 5 λεϖτά και µετά την αδειάζουµε. Την ξαναγεµίζουµε µε σκέτο νερό και βάζουµε το υδροµασάζ ξανά σε λειτουργία για να καθαρίσουν οι σωληνώσεις του συστήµατος. Για τα ηλεκτρονικά χειριστήρια υϖάρχει ειδικό σύστηµα αϖολύµανσης. Πρόκληση ζηµιάς αϖό κακή χρήση ή ακατάλληλο καθαρισµό Η µϖανιέρα έχει την δυνατότητα να εϖιδιορθωθεί αν ϖάθει ζηµιά αϖό κακή χρήση ή ακατάλληλο καθαρισµό. Σε ϖερι- ϖτώσεις ϖου ϖροκληθούν γρατσουνιές ή άλατα, χρησιµο- ϖοιούµε το σετ εϖιδιόρθωσης ή κάϖοια άλλη γυαλιστική α- λοιφή.

42 ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ Τοϖοθετούµε τη µϖανιέρα στην θέση της στο µϖάνιο. Την αλφαδιάζουµε και συνδέουµε τη βαλβίδα υϖερχείλισης και αϖοχέτευσης. (βιδώνουµε τα ϖλαστικά ϖόδια στο δάϖεδο). Όταν η µϖανιέρα συνοδεύεται αϖό ϖοδιά, το ύψος της µϖανιέρας ρυθµίζεται βάσει του ύψους της ϖοδιάς και µένει µόνο να εφαρµόσουµε την ϖοδιά στις ειδικές υϖοδοχές βιδώνοντας την ϖάνω στις γωνίες της ϖεριµετρικής βάσης. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Παροχή ρεύµατος 220V Ασφάλεια 16 Amber µε καλωδιο 3χ1,5 η 3χ2,5 Όταν υϖαρχουν ϖολλα συστηµατα υδροµασαζ και Αεροµασαζ µαζι η θερµαντεs και φωτα.

43

44 HYDRO BS BOURDOUKIS S. ΑΒΕΕ-HYDRO BS ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ-ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Υ ΡΟΜΑΣΑΖ IOANNINA-GREECE TEL. : FAX: URL:

HYDRO. FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr

HYDRO. FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr HYDRO BS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-Υ ΡΟΜΑΣΑΖ ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡ ΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr Η εταιρία ΜΠΟΥΡ ΟΥΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.

ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis. ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ Σ.Γ.Θ Α.Ε ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ :0030-26510-23585 FAX: 0030-26510-21177 E-MAIL: bourdouk@otenet.gr URL: www.bourdoukis.gr HYDRO BS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΗΡΩΝ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Η εταιρία ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας.

Τα καλύτερα προιόντα......στο μπάνιο σας. Τα καλύτερα προιόντα..........στο μπάνιο σας. Αξία παντού 1 200 x 140 1 x 1 130 x 130 130 x 130 8 10 12 13 Celsius Duo Centennial Tranquility Vienna 120 x 120 105 x 105 170 x 100 155 x 95 14 15 16 17 Bali

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης H Μαστίχα Χίου είναι η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τον κορμό & τα κλαδιά του σχίνου. Η έκκριση

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Γενικά : Χαλάρωση είναι η ηρεμία και η ανάπαυση του σώματος και του μυαλού, δηλ. το αντίθετο του στρες. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: επιστημονικά ορίζεται η κατάσταση κατά την

Διαβάστε περισσότερα

μπανιέρες & υδρομασάζ

μπανιέρες & υδρομασάζ μπανιέρες & υδρομασάζ Carron Carronite 308 310 Carron Παραλληλόγραμμες Celsius Celsius Duo Delta Haiku Imperial Linea Profile Quantum Quantum integra Sigma 316 312 322 315 324 314 320 317 318 322 Carron

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

μπανιέρες - spa ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ

μπανιέρες - spa ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ μπανιέρες spa ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ 247 Σύστημα Υδρομασάζ Ακρυλική μπανιέρα Carronite To Carronite είναι το μοναδικό πατενταρισμένο υλικό κατασκευής. Η βεβαιότητα για την αντοχή και την ποιότητα του υλικού, επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw.

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τον κήπο σας ή οποιονδήποτε κλειστό χώρο σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και θεραπείας. Αποκτώντας ένα υδρομασάζ έχετε το προνόμιο μέσα σε ένα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη. Ευχαριστούμε που επέλεξες το προϊόν μας. Για την ασφάλειά σου, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ιστορία της αρωµατοθεραπείας χάνεται στα βάθη των αιώνων, πολύ πριν υπάρξουν γραπτά µνηµεία. Πιστεύεται ότι απλές µέθοδοι απόσταξης χρησιµοποιούνταν στην Περσία, την Ινδία

Διαβάστε περισσότερα

Μπανιέρες & συστήματα υδρομασάζ

Μπανιέρες & συστήματα υδρομασάζ ΤΡΙΑΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ AΥΣ 25 years guarantee Greek Design & Production Μπανιέρες & συστήματα υδρομασάζ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΝΕΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Μία μεγάλη γκάμα από ακρυλικές μπανιέρες Biojet και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 6 ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ 8 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 10 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ 12 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ 14 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 16 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 17 ΞΥΛΙΝΑ ΑΠΕ Α - LAMINATE 18 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα

Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Cold Lazer LLLT η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα Τι είναι η Cold Laser LLLT Η θεραπεία με Laser, θεωρείται η πράσινη θεραπεία του 21ου αιώνα. Το Laser δεν περιέχει χημικές ουσίες, είναι καθαρή ενέργεια

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM250 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ιδιότητες του νερού

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ιδιότητες του νερού ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η φυσικοθεραπεία βασίζεται σε φυσικά μέσα. Ένα από αυτά είναι και το υγρό στοιχείο, το νερό. Η εφαρμογή του νερού ως μέσο στη θεραπεία ονομάζεται Υδροθεραπεία. Η επίδραση του νερού είναι ευεργετική

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣΑΖ Το Σιάτσου Μασάζ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες τεχνικές μασάζ και γίνεται με την πίεση και κινήσεις των δακτύλων των χεριών. Αυτή η μορφή σωματικής

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Κατάλογος Προϊόντων Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Ο παγκόσµιος ηγέτης σε ασύρµατες συσκευές µέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωµένη λύση αυτονοµίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Τα φίλτρα προστασίας µε αναστροφή ροής της

Τα φίλτρα προστασίας µε αναστροφή ροής της Για οικιακές και βιοµηχανικές εφαρµογές Φίλτρο προστασίας µε αναστροφή ροής Τα φίλτρα προστασίας µε αναστροφή ροής της σειράς PROFI, είναι φίλτρα πλέγµατος για συστήµατα πόσιµου νερού. Με την κατοχυρωµένη,

Διαβάστε περισσότερα

μπανιέρες & υδρομασάζ

μπανιέρες & υδρομασάζ μπανιέρες & υδρομασάζ Carron Carronite 308 310 Carron Παραλληλόγραμμες Celsius Celsius Duo Delta Haiku Imperial Linea Profile Quantum Quantum integra Sigma 316 312 322 315 324 314 320 317 318 322 Carron

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Υπέρυθρες 6 σε 1 22W Monlové MA-118B

Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Υπέρυθρες 6 σε 1 22W Monlové MA-118B Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας με Υπέρυθρες 6 σε 1 22W Monlové MA-118B Γνωρίζοντας το προϊόν Η συσκευή αυτή κατά της κυτταρίτιδας σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μόνοι σας μασάζ για να προωθήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM180 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem

Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem Κατάλογος προϊόντων Προϊόντα διαχείρισης ενέργειας Techem Ο παγκόσμιος ηγέτης σε ασύρματες συσκευές μέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωμένη λύση αυτονομίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS250 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει νεξάρτητα πλυντήρια ποτηριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ Ηµεροµηνία και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Synergy Mat. Βέλτιστη ιδιοδεκτικότητα με γυμνά πόδια. synergymat.it

Synergy Mat. Βέλτιστη ιδιοδεκτικότητα με γυμνά πόδια. synergymat.it Synergy Mat Βέλτιστη ιδιοδεκτικότητα με γυμνά πόδια synergymat.it ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 06 08 11 12 14 16 17 18 ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SYNERGY

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

Θερμολυπόλυση από την Hydrosun

Θερμολυπόλυση από την Hydrosun Θερμολυπόλυση από την Hydrosun Η Υπερθερμική Συσκευή με Φίλτρο Νερού Το Ηydrosun Ιrradiator είναι ένα νέο σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας Α με φίλτρο νερού (wira). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΤΥΠΟΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΤΥΠΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ DRY BABY 11 DRY DIGIT13-17 ΤΥΠΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ DRY & PLATINUM ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ(mm) Μέγεθος δοχείου (lt) ΤΙΜΗ ( ) DRY BABY 11 11 496/353/225 3 204 DRY DIGIT 13 13 496/353/225

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem

Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Kατάλογος προϊόντων Προϊόντα και Υπηρεσίες Techem Ο παγκόσμιος ηγέτης σε ασύρματες συσκευές μέτρησης ενέργειας Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες αποτελούν την απόλυτα ολοκληρωμένη λύση αυτονομίας κεντρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

ELIZA 1,70X0,75 360 1,55X0,60 (Προσαρμόζονται μόνο ποδιές ΖΕN) 320

ELIZA 1,70X0,75 360 1,55X0,60 (Προσαρμόζονται μόνο ποδιές ΖΕN) 320 THE WaTER BOOK THE WaTER BOOK Lona 2,00X1,20 1160 Celine 1,80X0,85 520 Mπροστινή Ποδιά ZEN (συμπεριλαμβάνεται περιμετρική βάση) 620 Πλαϊνή Ποδιά ZEN 280 Zeta 1,80X0,80 496 Τρίπλευρη Ποδιά Χρώμα Wenge 1320

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τ.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2011. Basic55 ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού

Τιμοκατάλογος 2011. Basic55 ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Τιμοκατάλογος 2011 Basic55 ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Συχνά, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που προσδίδουν κάτι το διαφορετικό στη ζωή μας. Αντικείμενα προσεκτικά επιλεγμένα, που όμως συνιστούν ένα εναρμονισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΜΥΝΑΣ Με βάση τη θέση στο ανθρώπινο σώμα Με βάση την ιδιότητα για γενικευμένη ή εξειδικευμένη δράση Εξωτερικοί εσωτερικοί μη ειδικοί μηχανισμοί ειδικοί

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΥ 1 ο ΕΚΦΕ (Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ) Δ Δ/ΝΣΗΣ Δ. Ε. ΑΘΗΝΑΣ 1 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΝ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ & ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΥ Α. ΣΤΟΧΟΙ Η παραγωγή λευκού φωτός με τη χρήση λαμπτήρα πυράκτωσης. Η χρήση πηγών φωτός διαφορετικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ (ανακεφαλαίωση με επιπλέον πληροφορίες)

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ (ανακεφαλαίωση με επιπλέον πληροφορίες) Παναγιώτης Φαντάκης 1 ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ (ανακεφαλαίωση με επιπλέον πληροφορίες) Όπως είδαμε και στο περί απωλειών κεφάλαιο, η ισχύς των σωμάτων που τοποθετούνται σε ένα χώρο υπολογίζεται ώστε να μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΉΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Spa 2015

Τιμοκατάλογος Spa 2015 Τιμοκατάλογος Spa 2015 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώματος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώματος με Φύλλα Ελιάς και Φραγκόσυκο 50

Διαβάστε περισσότερα

κουρτίνες 9,32 10,86 12,32 Πλαστική μονόχρωμη Σιέλ Λευκό cm x 180cm cm x 200cm cm x 180cm

κουρτίνες 9,32 10,86 12,32 Πλαστική μονόχρωμη Σιέλ Λευκό cm x 180cm cm x 200cm cm x 180cm Πλαστική μονόχρωμη Λευκό 71881 180cm x 180cm 71801 180cm x 200cm 71481 240cm x 180cm Σιέλ Ροζ 71884 180cm x 180cm 71804 180cm x 200cm 71484 240cm x 180cm Πράσινο 71885 180cm x 180cm 71805 180cm x 200cm

Διαβάστε περισσότερα

EASY FIT 5 TRAINER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

EASY FIT 5 TRAINER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EASY FIT 5 TRAINER ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΡΕΙΝΕΡ, ΤΡΕΙΝΕΡ-1 Το σετ που έχετε αγοράσει περιλαµβάνει: 1 Easy Fit 5 Trainer 2 χειρολαβές 2 µπάλες αντίστασης επίπεδο εκγύµνασης 2: µεσαίο (πράσινο)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr

Ανεμιστήρες Οροφής 2013. www.fanaway.gr Ανεμιστήρες Οροφής 2013 www.fanaway.gr Αυτός ο κατάλογος, παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των Ανεμιστήρων Οροφής που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο. Προτεινόμενο ύψος

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΡΑΝΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΟΓΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ευεργετική δράση των βοτάνων και των φυτών στον κόσμο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Απώθησης Εντόμων

Συστήματα Απώθησης Εντόμων Συστήματα Απώθησης Εντόμων Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες Γενικά χαρακτηριστικά Συσκευές Φιλικές προς το περιβάλλον. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα προσέλκυσης των εντόμων από τον ειδικό φωτισμό UV. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W)

R-061 R-062 Τάση 230 V AC, 50 Hz 230 V AC, 50 Hz. 63cm (L) x 57cm (H) x 23 cm (W) 73cm (L) x 67cm (H) x 23 cm (W) ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MICA (MICATHERMIC) ΜΟΝΤΕΛΟ R-061 / R-062 Αυτοί οι νέου τύπου θερµοποµποί διαθέτουν θερµικά στοιχεία κατασκευασµένα µε MICA, υλικό που αποτελεί τη νέα τεχνολογία θέρµανσης του 21

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΣΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ

ΦΑΣΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ 1 ΕΚΦΕ Ν.ΚΙΛΚΙΣ 1 η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ : Κ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ - ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ [ Ε.Λ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ] ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΟΣ ΦΑΣΜΑΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LOW-H 2 O ΤΗΣ JAGA

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LOW-H 2 O ΤΗΣ JAGA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ LOW-H 2 O ΤΗΣ JAGA Τα ενεργειακά θερμαντικά σώματα Low-H 2 O της JAGA έχουν το 1/10 του όγκου νερού ενός κοινού σώματος. Συνεπώς ο λέβητας ή η αντλία θερμότητας καταναλώνουν λιγότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΧΕΣ - ΒΟΥΡΤΣΕΣ EIΔΟΣ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΠΛΗ ΑΠΟΧΗ ΠΥΘΜΕΝΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ ΠΥΘΜΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ

ΑΠΟΧΕΣ - ΒΟΥΡΤΣΕΣ EIΔΟΣ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΠΛΗ ΑΠΟΧΗ ΠΥΘΜΕΝΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ ΠΥΘΜΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΣ - ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΠΛΗ ΑΠΟΧΗ ΠΥΘΜΕΝΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ ΠΥΘΜΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Βούρτσα Πλαστική 45 cm Βούρτσα Πλαστική 45 cm Eνισχυμένη με αλουμίνιο Βούρτσα άλγεων 10 Τηλεσκοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ANTIMETΩΠΙΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

ANTIMETΩΠΙΣΗ ΚΑΥΣΩΝΑ Οι ακόλουθες οδηγίες αφορούν τους εργαζοµένους κατά την διάρκεια καύσωνα. Τα άτοµα αυτά υπόκεινται σε θερµική κόπωση. Ο εργαζόµενος υπόκειται σε θερµική κόπωση όταν το άµεσο εργασιακό του περιβάλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

Dectro International. Dectro International reserved.2010. www.dectro.com

Dectro International. Dectro International reserved.2010. www.dectro.com APILUX 2G APL Η Dectro,με την άριστη τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση της τριχοφιύας,πιστεύοντας ότι η τεχνολογία της επιτρέπει πλέον να κατασκευάσει ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο μηχάνημα φωτόλυσης, χρηματοδότησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1 Γαστρονομία Μασάζ Αισθητική Λουτρά 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 2 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 3 Το Therma Spa βρίσκεται στα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

Logatrend VC-Profil. εξωτερικού βρόγχου μήκη από 400-3000 mm ύψη από 300-900 mm. εσωτερικού βρόγχου μήκη από 400-3000 mm ύψη από 300-900 mm

Logatrend VC-Profil. εξωτερικού βρόγχου μήκη από 400-3000 mm ύψη από 300-900 mm. εσωτερικού βρόγχου μήκη από 400-3000 mm ύψη από 300-900 mm Logatrend VC-Profil Κεφάλαιο 8 Logatrend Θερμαντικά σώματα πάνελ Buderus Arbonia Σώματα μπάνιου Ελβετίας C-Profil VC-Profil C-Plan VC-Plan Arbonia εξωτερικού βρόγχου μήκη από 400-3000 ύψη από 300-900 εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ. Υποδείξεις ασφαλείας

DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ. Υποδείξεις ασφαλείας DIPLOMAT SP 2003/60 / 1Μ Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 2M Diplomat SP 2003/60 / 1Μ Υποδείξεις ασφαλείας Η συσκευή και η συσκευασία της παράγονται µε διαδικασίες φιλικές στο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Κανάλια με εξωτερικά εξαρτήματα

Κανάλια με εξωτερικά εξαρτήματα Κανάλια με εξωτερικά εξαρτήματα tehalit.ateha σύστημα μίνι καναλιών 9.05 tehalit.sl σύστημα καναλιών με εξωτερικά εξαρτήματα 9.09 νέο tehalit.sl decor σύστημα καναλιών με εξωτερικά εξαρτήματα στο χρώμα

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

Παρατήρηση και καταγραφή φασμάτων. Εργαστηριακή άσκηση: Παρατήρηση και καταγραφή φασμάτων

Παρατήρηση και καταγραφή φασμάτων. Εργαστηριακή άσκηση: Παρατήρηση και καταγραφή φασμάτων Εργαστηριακή άσκηση: Παρατήρηση και καταγραφή φασμάτων (Τροποποίηση άσκησης από ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ 08-2, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕ) Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟΧΟΙ Οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ Εγχειρίδιο εγκατάστασης Περιγραφή εξοπλισμού Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τον εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνεται. Γρίλιες εξόδου αέρα Πίνακας ελέγχου Χερούλι μεταφοράς Χερούλι

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 03 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ T.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία Υδραυλικών, Θερμικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Hydro BS. Collection BATHTUBS-HYDRO/AIR-MASSAGE SPA

Hydro BS. Collection BATHTUBS-HYDRO/AIR-MASSAGE SPA R Hydro BS R Collection 2017-2018 BATHTUBS-HYDRO/AIR-MASSAGE SPA Collection 2017-2018 Η εταιρεία HYDRO BS παράγει ακρυλικέs μπανιέρες Υδρομασάζ-αερομασάζ-σπά σε μια ξεχωριστή γκάμα λουτήρων από 100% καθαρό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

S P A E T I Q U E T T E

S P A E T I Q U E T T E SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Συμβουλεύουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 009 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΘΕΩΡHΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία Υδραυλικών, Θερμικών

Διαβάστε περισσότερα

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο Η πιο αποτελεσματική στην κατηγορία της: ως επαγγελματική έκδοση, η συμπαγής και δυνατή μηχανή, με 10λιτρο δοχείο και 400 mm πλάτος εργασίας, είναι ιδανική για χρήση σε δάπεδα λαδωμένα. 1 Ισχυρό και γρήγορο

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν

Διαβάστε περισσότερα