ΤΕΥΧΟΣ 26 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΥΧΟΣ 26 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013"

Transcript

1 ΤΕΥΧΟΣ 26 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Ώρα για δέσμευση 4 Ι Καλοκαίρι και εναλλακτικοί τρόποι ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης 6 Ι Οδηγίες ελέγχου παραλαβής φιάλης ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 8 Ι Νίκο Κονόμι Άλφρετ Αντεμάι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 12 Ι Υγραέριο Coral Gas Ζήστε άνετα, ζήστε οικονομικά ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ 14 Ι Θάνος Μπελέκος Εκδρομή Προσωπικού Β. Ελλάδας 16 Ι 2 ος Ημι Μαραθώνιος Χίου Χορηγός CoralGas ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ 18 Ι Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι Νέα Υπηρεσία 24ωρης Εξυπηρέτησης 19 Ι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2 2 Ι EDITORIAL Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι, Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται ως μεταβατική και πλαισιώνεται από ένα δυσχερές οικονομικό τοπίο που συμπιέζει, μεταξύ άλλων, και την αγορά της ενέργειας. από τον Ντίνο Ντάσιο Διευθυντή Εκμετάλλευσης, Τεχνικού, Εφοδιασμού, και Εξυπηρέτησης Πελατών ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΟΣΗΣ: Ντέλα Γουνελά ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ: Ειρήνη Στέφα Σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον, τόσο η Coral Gas όσο και οι συνεργάτες της, με μεγάλη αφοσίωση συνεχίζουν να προσφέρουν άριστης ποιότητας προϊόντα και να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, εστιασμένοι πάντα στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε πριν περίπου τρία χρόνια με την επαναστατική εφαρμογή της βαλβίδας FLV στις φιάλες Coral Gas ανεβάζοντας τον πήχη της ασφάλειας σε πολύ υψηλά επίπεδα. Συνεχίστηκε με την τοποθέτηση δύο μηχανημάτων εμφιάλωσης (carousels) στην εγκατάσταση του Ασπροπύργου, όπου οι πολλαπλοί έλεγχοι των φιαλών και ο βελτιωμένος χρόνος εμφιάλωσης εξασφαλίζουν την άριστη ποσότητα και ποιότητα προϊόντος όπως και την ταχύτητα της εξυπηρέτησης. Ακολούθησε η ενοικίαση και δρομολόγηση οχηματαγωγού πλοίου για την εξυπηρέτηση και των πιο απομακρυσμένων νησιών του Αιγαίου, εκπληρώνοντας έτσι έναν από τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της Coral Gas. Από τον Φεβρουάριο του 2013 κι έχοντας βαθειά γνώση ότι η ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση, η Coral Gas ανέπτυξε την 24ωρη υπηρεσία παραγγελιών για την διανομή φιαλών κατ οίκον (Home Delivery), θέτοντας έτσι νέα πρότυπα στην αγορά υγραερίου. Αναφορικά με τον χώρο της Υγραεριοκίνησης, η Coral Gas πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων πανελλαδικά, θέτοντας ως βασικό γνώμονα αφενός το άριστης ποιότητας προϊόν και αφετέρου τις υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας εγκαταστάσεις. Το δίκτυο αποτελείται από πλέον των 130 πρατηρίων, συμπεριλαμβανομένων των 20 που έχει κατασκευάσει η Coral Gas με την τεχνογνωσία που διαθέτει, εξυπηρετώντας με ασφάλεια πάνω από αυτοκινητιστές. Αλλά το υπέροχο ταξίδι αυτό δεν τελειώνει εδώ! Συνεχίζεται με την προοπτική τοποθέτησης μιας υπερσύγχρονης μονάδας εμφιάλωσης στην εγκατάσταση της Θεσσαλονίκης, με το μεγαλεπήβολο αυτό εγχείρημα να εξετάζεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2014 ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται με γοργό ρυθμό το επενδυτικό πλάνο για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων autogas. Τελειώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την δέσμευση όλων μας για ένα πιο ποιοτικό ενεργειακό μέλλον, με υψηλή ασφάλεια, σεβασμό στον άνθρωπο και στην προστασία του περιβάλλοντος. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα ασφαλές και καλό Καλοκαίρι.

3 ΥΓΙΕΙΝΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ι 3 από τον ΒασΙλη ΚαλτσΙδη Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας και Ασφάλειας Πελατών Coral Gas Ώρα για δέσμευση Η Ημέρα Ασφάλειας είναι μία ετήσια εκδήλωση γιορτή που σκοπό έχει να μας συγκεντρώσει όλους, υπαλλήλους και συνεργάτες, με στόχο να επικεντρωθούμε και να δεσμευτούμε σε θέματα ασφάλειας. Είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι μας προς την εδραίωση μιας ισχυρής φιλοσοφίας ασφάλειας για την επιδίωξή του Στόχου Μηδέν (ατυχήματα). Την ημέρα αυτή θυμόμαστε και πάλι ότι σε όλες τις δραστηριότητές μας ελλοχεύει διαρκώς ο κίνδυνος. Δεν μας παρέχει εξασφάλιση η μέχρι αυτή την στιγμή επιτυχία μας στα θέματα ασφάλειας, διότι όλα μπορούν να αλλάξουν στο επόμενο λεπτό. Πρέπει επομένως να ξεχάσουμε τις επιτυχίες και να καταπολεμήσουμε την σκέψη ότι όλα τα κάνουμε σωστά. Πρέπει στην πράξη να ενεργούμε σωστά κάθε στιγμή. Να αποφύγουμε τον εφησυχασμό. Για αυτόν τον λόγο πρέπει καθημερινά να ενδιαφερόμαστε, να παρατηρούμε γύρω μας και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται. Πρέπει να εργαζόμαστε όλοι μαζί, για να αναγνωρίζουμε τους πιθανούς κινδύνους, να βελτιώνουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας, και να παραμένουμε διαρκώς ευαίσθητοι στα θέματα της ασφάλειας. Το 2013 ήταν το έβδομο συνεχόμενο έτος που γιορτάσαμε την Ημέρα Ασφάλειας. Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας, Χρήση Άδειας Εκτέλεσης Εργασίας όπου απαιτείται Μην περπατάτε κάτω από ανυψωμένο φορτίο Έλεγχος Αερίων όπου απαιτείται Μην καπνίζετε πουθενά εκτός από τις περιοχές με την ανάλογη σήμανση Επιβεβαίωση της απομόνωσης εξοπλισμού και χρήση εξοπλισμού προστασίας Όχι αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες κατά την διάρα της εργασίας ή της οδήγησης Λήψη Άδειας πριν της Είσοδο σε Κλειστό Χώρο Λήψη άδειας πριν την υπέρβαση ή απενεργοποίηση εξοπλισμού κρίσιμου για την Ασφάλεια Όταν Πάντα φοράτε οδηγείτε, μην την ζώνη χρησιμοποιείτε ασφαλείας το κινητό τηλέφωνο και μη υπερβαίνετε τα όρια ταχύτητας Προστασία από πτώση κατά την εργασία σε ύψος Ακολουθείτε πάντα το εγκεκριμένο πλάνο ταξιδιού Ασπρόπυργο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, καθώς επίσης και στα κεντρικά γραφεία πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις που περιελάμβαναν παρακολούθηση ταινιών σχετικών με την ασφάλεια, συζητήσεις, αξιολογήσεις-εκτιμήσεις επικίνδυνων καταστάσεων, και τρόπους αλλαγής της συμπεριφοράς μας στα θέματα ασφάλειας. Με στόχο να οικοδομήσουμε μια αντίληψη σύμφωνα με την οποία οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες μας θα γνωρίζουν, θα θέλουν και θα μπορούν να εργάζονται με ασφάλεια ΣΥΝΕΧΕΙΑ, δεσμευθήκαμε όλοι σαν απαύγασμα της ημέρας Ασφάλειας να εφαρμόζουμε 12 κανόνες που σώζουν ζωές.

4 4 Ι ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ από τον ΔΗΜΗΤΡΗ Παυλόπουλο Ιατρό Παθολόγο και μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας Καλοκαίρι και εναλλακτικοί τρόποι ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που μαs δίνει την ευκαιρία να καταπολεμήσουμε την υπέρταση. Έρευνες που παρουσιάστηκαν από την Αμερικανική Καρδιολογική Ένωση έδειξαν ότι όσοι προσπαθούν να καταπολεμήσουν την υπέρταση το καλοκαίρι έχουν 8% περισσότερες πιθανότητες για να την επαναφέρουν σε φυσιολογικά επίπεδα.

5 ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ι 5 Σύμφωνα με τους επιστήμονες, σ αυτό συμβάλλει ο πιο δραστήριος τρόπος ζωής που υιοθετούμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς έχουμε την τάση να τρεφόμαστε πιο υγιεινά, να αθλούμαστε περισσότερο, και να ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση. Eναλλακτικοί τρόποι, όπως η αερόβια άσκηση, η άσκηση με βάρη ή η άσκηση αντοχής και η ισομετρική άσκηση μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Ένωση. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Ένωσης «Hypertension» (Υπέρταση), η Ένωση υποστηρίζει ότι οι εναλλακτικές μέθοδοι θα μπορούν να βοηθήσουν άτομα με πίεση πάνω από 120/80 mm Hg, καθώς και ανθρώπους που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις κλασικές φαρμακευτικές αγωγές ή δεν ανταποκρίνονται επαρκώς σε αυτές. Ωστόσο, «οι εναλλακτικές μέθοδοι δεν θα πρέπει να αντικαθιστούν αποδεδειγμένες θεραπείες για τη μείωση της πίεσης, όπως είναι η φυσική άσκηση, η δίαιτα, η διακοπή του καπνίσματος, η διακοπή πρόσληψης άλατος και η λήψη φαρμάκων όταν αυτό απαιτείται», ξεκαθαρίζει η Ένωση. Η υψηλή πίεση βασικός παράγοντας κινδύνου για την εμφάνιση καρδιακού ή εγκεφαλικού επεισοδίου αφορά πάνω από το 26% του παγκόσμιου πληθυσμού.οταν δε,συνυπάρχουν και άλλοι παράγοντες κινδύνου,όπως κάπνισμα, παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, καθιστική ζωή, ο κίνδυνος για την εμφάνιση καρδιοαγγειακών επεισοδίων πολλαπλασιάζεται δραματικά. Οι εναλλακτικές μέθοδοι σπάνια προκαλούν παρενέργειες, και θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος μιας σύνθετης καί ολοκληρωμένης αντιυπερτασικής αγωγής. Η αλλαγή του τρόπου ζωής μας το καλοκαίρι, η καλή, ελαφριά διατροφή με φρούτα και λαχανικά, η άσκηση, και ο χαλαρός χρόνος που περνάμε με φίλους και συγγενείς συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

6 6 Ι ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Οδηγίες ελέγχου παραλαβής φιάλης Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Coral Gas! Η φιάλη που μόλις παραλάβατε σχεδιάστηκε ειδικά για να σας προσφέρει οικονομία, ασφάλεια και απόδοση, ώστε να απολαμβάνετε ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής, τόσο στο σπίτι, όσο και στην επιχείρηση. Επιλέγοντας τη φιάλη υγραερίου Coral Gas, επιλέγετε τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Η ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV, σας εγγυάται κάθε στιγμή διπλό επίπεδο ασφάλειας, για να ζείτε τη ζωή σας με ξενοιασιά! Για να είστε απολύτως σίγουροι ότι η φιάλη σας είναι αυθεντική, ελέγξτε ότι:

7 ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ι 7

8 8 Ι ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ από τον ΤΑΣΟ ΚΥΡΚΟ Επιθεωρητή Πωλήσεων Εμφυαλωμένου Υγραερίου Νίκο Κονόμι - Άλφρετ Αντεμάι Δύο νέα καταστήματα πώλησης φιαλών από δύο «παλιούς» στην Coral Gas! Οι οικογενειακές επιχειρήσεις εμπορίας φιαλών υγραερίου μετρούν ήδη δέκα χρόνια λειτουργίας ενώ ο Νίκο και ο Άλφρετ δραστηριοποιούνται στην πώληση φιαλών υγραερίου από το Από τότε μέχρι και σήμερα το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με την εταιρεία, αρχικά με τις φιάλες της Shell Gas μέχρι το 2010 και στη συνέχεια με τις νέες φιάλες της Coral Gas. Η πολυετής εμπειρία του Νίκο και του Άλφρετ στο υγραέριο και η σταδιακή ανάπτυξη του δικτύου διανομής φιαλών από τα καταστήματά τους προς τον καταναλωτή συμβάλλουν κατά πολύ στην προώθηση του τρίπτυχου ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της εταιρείας.

9 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ Ι 9 Η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κατασκευής καταστημάτων εταιρικής εικόνας της εταιρείας έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια όλων μας να προωθήσουμε το παραπάνω μήνυμα. Έτσι, με χαρά εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2013 το νέο κατάστημα του Νίκο στο Χαλάνδρι, αλλά και το ανακαινισμένο κατάστημα του Άλφρετ στο Παγκράτι, από όπου ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί τις νέες φιάλες υγραερίου με βαλβίδα ασφαλείας FLV της Coral Gas, καθώς και μια πληθώρα από συσκευές και είδη υγραερίου. Η εξυπηρέτηση, όμως, δε σταματά εδώ, καθώς μέσω της υπηρεσίας HOME DELIVERY της Coral Gas και τα δύο καταστήματα προσφέρουν άμεση και ασφαλή παράδοση φιαλών στο σπίτι ή την επιχείρηση, στις περιοχές που δραστηριοποιούνται. Μέσω ενός δικτύου από σταθερούς και συνεπείς συνεργάτες, όπως ο Νίκο και ο Άλφρετ, η Coral Gas, πρωτοπόρος εταιρεία υγραερίου στην Ασφάλεια, προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό καινοτόμα προϊόντα, όπως οι νέες φιάλες με βαλβίδα ασφαλείας FLV και προάγει το υγραέριο ως μια μοντέρνα, οικονομική και απολύτως ασφαλή ενεργειακή επιλογή. Από τη θέρμανση και το μαγείρεμα μέχρι το αυτοκίνητο το υγραέριο είναι το νέο lifestyle.

10

11

12 12 Ι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Υγραέριο CORAL GAS Ζήστε άνετα, ζήστε οικονοµικά! Ο Βασίλης Καρανάσιος είναι πτυχιούχος του Οικονοµικού τµήµατος της Σχολής Νοµικών και Οικονοµικών Επιστηµών (ΝΟΕ) του ΑΠΘ και κάτοχος µεταπτυχιακού τίτλου MSc in Business Finance από το Πανεπιστήµιο Brunel της Μ. Βρετανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Shell Gas το 1998 στις πωλήσεις Εµφιαλωµένου Υγραερίου. Το 2001 ανέλαβε το Τµήµα Φιαλιδίων και Νέων Εφαρµογών Υγραερίου, το 2007 ανέλαβε τη θέση του ιευθυντή Marketing της Shell Gas και από το 2009 κατέχει τη σηµερινή του θέση, ως ιευθυντής Πωλήσεων Χύµα Υγραερίου της Coral Gas. Ο κ. Καρανάσιος µας παραχώρησε ευγενώς την παρακάτω συνέντευξη, όπου µας ενη- µερώνει για τη χρήση του υγραερίου και τα οφέλη της. Η CORAL GAS Α.Ε.Β.Ε.Υ. είναι η νέα επωνυµία της SHELL GAS Α.Ε.Β.Ε.Υ. µετά την εξαγορά των εταιρειών SHELL από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ). Τι σηµαίνει αυτή η αλλαγή τόσο για την εταιρεία όσο και για τον καταναλωτή; Από τον Ιούνιο του 2010, η εταιρεία ανήκει στον Ελληνικό Όµιλο εταιρειών της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ µε την νέα επωνυµία Coral Gas Α.Ε.Β.Ε.Υ. Η αλλαγή αυτή έχει σηµατοδοτήσει µια νέα πιο δυναµική εποχή για την εταιρεία. Έχοντας ενσωµατώσει την πολύχρονη εµπειρία και τεχνογνωσία της Shell και συνδυάζοντας τον δυναµισµό, την ευελιξία και την υποστήριξη ενός από τα πλέον σύγχρονα ιυλιστήρια της Ευρώπης η Coral Gas µπορεί και προσφέρει ύψιστη ποιότητα, αξιοπιστία και διασφάλιση της τροφοδοσίας του υγραερίου σε όλες τις πιθανές του εφαρµογές, τόσο για την οικογένεια όσο και για τον επαγγελµατία. Γιατί ο καταναλωτής να αναζητήσει το υγραέριο ως ενεργειακή λύση για το σπίτι; Καταρχάς το υγραέριο είναι µια οικονοµική και καθαρή ενεργειακή λύση. Η εξοικονό- µηση πόρων είναι σήµερα πρωτεύουσα επιδίωξη σε κάθε νοικοκυριό και µε τη χρήση υγραερίου επιτυγχάνεται οικονοµία έως και 30% σε σχέση µε το πετρέλαιο θέρµανσης. Το υγραέριο είναι ιδανικό για το µαγείρεµα, χρησιµοποιείται για την κεντρική θέρµανση, για την παροχή ζεστού νερού, για το τζάκι υγραερίου, ακόµα και για τον κλιµατισµό ή την θέρµανση νερού πισίνας. Αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου και χωρίς πάγια έξοδα λογαριασµών. Ο εξοπλισµός του υγραερίου έχει χαµηλότερα έξοδα συντήρησης από αυτά άλλων µορφών ενέργειας. Πολύ σηµαντικό επίσης είναι και το ότι η καύση του υγραερίου δεν αφήνει κατάλοιπα. Τι προϋποθέσεις απαιτούνται για την τοποθέτηση δεξαµενής υγραερίου για το σπίτι; Η αποθήκευση του υγραερίου γίνεται σε ειδική δεξαµενή (υπέργεια ή υπόγεια). Για την τοποθέτηση της εντός του οικόπεδου, είναι απαραίτητο να υπάρχει ελεύθερος χώρος τουλάχιστον 3µ. περιµετρικά της δεξαµενής (απαιτούµενος χώρος 8m x 7m) µακριά από εστίες ανάφλεξης. Επίσης η απόσταση στάθµευσης του βυτιοφόρου από το χώρο που θα τοποθετηθεί η δεξαµενή, δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 25m. Σε περίπτωση που δεν καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις για την τοποθέτηση δεξαµενής, τότε υπάρχει η λύση της φιάλης υγραερίου FLV της Coral Gas. Τι καινοτοµία φέρνει η CORAL GAS στη φιάλη υγραερίου για το σπίτι; Οι φιάλες Coral Gas µε την ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV φέρνουν µια πρωτοποριακή αλλαγή στην Ελλάδα ανεβάζοντας Η παραπάνω συνέντευξη αναδημοσιεύτηκε από το περιοδικό COSYHOME, τεύχος 10, δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζιδάκη T10. COZYHOME // 140. //

13 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ι 13 Φιάλη Υγραερίου από τη Coral Gas µε ειδική βαλβίδα ασφαλείας (FLV) για extra ασφάλεια. το επίπεδο ασφαλείας των καταναλωτών υγραερίου. Η βαλβίδα περιορισµού ροής FLV (Flow Limiter Valve) διαθέτει ειδικό προστατευτικό µηχανισµό τοποθετηµένο εσωτερικά της στρόφιγγας, η οποία περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταµένης διαρροής, καθώς και σε περίπτωση εµπλοκής της στρόφιγγας σε ανοιχτή θέση, παρέχοντας επιπλέον σιγουριά στον οικιακό, αλλά και επαγγελµατία καταναλωτή. Το συγκεκριµένο προϊόν αποτελεί µια σηµαντική καινοτοµία καθώς παρέχει ακόµη µεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία. Πώς µπορεί να ωφεληθεί µια επιχείρηση όπως για παράδειγµα ένα ξενοδοχείο, ένα καφέ ή ένα εστιατόριο από τη χρήση υγραερίου; Με τη χρήση υγραερίου καλύπτονται οι ανάγκες για θέρµανση, ζεστό νερό, θέρµανση νερού πισίνας και κλιµατισµό εξασφαλίζοντας µεγαλύτερη οικονοµία και καθαρότητα σε σχέση µε το πετρέλαιο. Να τονίσω τη σηµασία της χρήσης υγραερίου στο µαγείρεµα µιας και προσφέρει πλεονεκτήµατα, όπως άµεση, δυνατή, ελεγχόµενη και καθαρή καύση που είναι απαραίτητα σε µια επαγγελµατική κουζίνα. Επίσης η χρήση υγραερίου επιτρέπει τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων των εστιατορίων ή των καφέ και κατά τη διάρκεια του χρόνου που οι θερµοκρασίες είναι χαµηλές, είτε µε παροχή υγραερίου από δεξαµενή σε ειδικά κάτοπτρα, είτε µε τη χρήση φιαλών υγραερίου στις «οµπρέλες» θέρµανσης εξωτερικού χώρου. Ποια τα πλεονεκτήµατα της χρήσης υγραερίου για το αυτοκίνητο; Το υγραέριο κίνησης Autogas είναι το εναλλακτικό και καθαρό καύσιµο που επιτρέπει στον καταναλωτή να κάνει τις µετακινήσεις του µε οικονοµία έως και 40%. Η Coral Gas αναπτύσσει δυναµικά το δίκτυο πρατηρίων υγραερίου κίνησης σε όλη την Ελλάδα, προκειµένου ο καταναλωτής να κινείται άνετα µε ευκολία και ασφάλεια. Πώς επιδρά το υγραέριο στο περιβάλλον; Το υγραέριο είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον καύσιµο. Περιορίζει δραστικά την αρνητική επίδραση της χρήσης ενέργειας στην κλιµατική αλλαγή, µειώνοντας σηµαντικά τις εκποµπές αερίων, µεταξύ αυτών και του διοξειδίου του άνθρακα, που προκαλούν το φαινόµενο του θερµοκηπίου. Υπέργεια δεξαµενή υγραερίου από τη Coral Gas για οικιακή χρήση. // 141. // T10. COZYHOME

14 14 Ι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ Θάνος Μπελέκος Ένα μεγάλο ταξίδι τελειώνει και αρχίζει ένα νέο συναρπαστικότερο από τον Τόλη Βασιλακάκη Γενικό Διευθυντή Coral Gas AEBEY Είναι πολύ σημαντικό και αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση γράφοντας δύο λόγια για έναν εκλεκτό και ακέραιο συνάδελφο, όπως ήταν ο Θάνος σε όλη του την πορεία στην εταιρία, που διήρκησε πέραν των 33 ετών. Ο Θάνος ξεκίνησε την καριέρα του το 1980 και δούλευε πάντα σε τμήματα των οικονομικών υπηρεσιών των εταιριών SHELL. Η συνεισφορά του ήταν καθοριστική από όπου και εάν πέρασε, αλλά το σημαντικότερο, ανέπτυξε πολλούς ανθρώπους που σήμερα μπορούν να είναι υπερήφανοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του. Από την CORAL GAS AEBEY (πρώην SHELL GAS) πέρασε δύο φορές ως Διευθυντής των οικονομικών υπηρεσιών. Την πρώτη φορά το 1990 και την τελευταία από το 2010 έως και σήμερα με σημαντικό έργο. Και τις δύο φορές η εταιρία βρισκόταν σε καθοριστικό σημείο αλλαγών και αναδιαρθρώσεων. Προσωπικά, πέραν από ένα μεγάλο ευχαριστώ που θα ήθελα να του απευθύνω για την μεγάλη παρακαταθήκη που μας αφήνει, θα ήθελα να του ευχηθώ το καινούριο του ταξίδι να είναι συναρπαστικότερο με πολλά ενδιαφέροντα, χαρές, υγεία και ευτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για την φανταστική του οικογένεια που μεγαλώνει και αυξάνεται συνεχώς. Θάνο, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έκανες με συνέπεια και κέφι για την εταιρία μας. Εκδρομή προσωπικού Βόρειας Ελλάδας από τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΙΝΕΖΟ Διευθυντή Eγκατάστασης Coral Gas Θεσσαλονίκης Με χορηγία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε η εκδρομή για το προσωπικό Β. Ελλάδας το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η εκδρομή έγινε στην Ορεινή περιοχή των Γρεβενών όπου είχαμε την ευκαιρία, ξεφεύγοντας από τον καθημερινό ρυθμό της πόλης, να έρθουμε σε επαφή με την μαγευτική φύση της περιοχής, όπως η περίφημη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ, αλλά και να διασκεδάσουμε και να ξεκουραστούμε. Το ντόπιο τσίπουρο αλλά και το κρασί της περιοχής ήταν αρωγοί στην δημιουργία ενός οικογενειακού και απόλυτα φιλικού κλίματος και έτσι μέσα από πειράγματα και καλαμπούρια δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν αβίαστα κάποια χρήσιμα σχόλια που αφορούν και την δουλεία μας. Η εκδρομή του Αγίου Πνεύματος είναι παράδοση για την εγκατάσταση της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας θεσμός που καλλιεργεί την συναδελφικότητα, αλλά ενδυναμώνει και τους δεσμούς του προσωπικού με την εταιρεία. Εύχομαι να υπάρχει και στο μέλλον η δυνατότητα να την διατηρήσουμε και μάλιστα με πιο μαζική συμμετοχή.

15

16 16 Ι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ 2 ος Ημι μαραθώνιος στη Χίο Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου ανακοίνωσε και φέτος τη διοργάνωση του ετήσιου θεσμού αγώνων δρόμου με την ονομασία «2 ος Ημι μαραθώνιος στη Χίο στο νησί της μαστίχας». από τον ΜΙΧΑΛΗ ΣΗΜΙΡΙΩΤΗ Επιθεωρητή Πωλήσεων Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 θα διεξαχθούν στους παραδοσιακούς οικισμούς του Κάμπου της Χίου ο «2 ος Ημι μαραθώνιος δρόμος μ., ο αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος μ για ενήλικες» και ο «αγώνας δρόμου των παιδιών 1500μ» Ο Κάμπος, μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χίου, συνιστά ένα μοναδικό οικιστικό σύνολο, όπου συνδυάζεται αρμονικά το εξαίρετο φυσικό τοπίο με ιδιαίτερα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Τόπος κατάφυτος από περιβόλια εσπεριδοειδών, διάσπαρτος με παλιά αρχοντικά σπίτια, 6 μόλις χλμ. στα Νότια της πόλης της Χίου. Ο Κάμπος έχει κηρυχθεί «ιστορικός τόπος«και «παραδοσιακός οικισμός», προστατευόμενος από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου συστάθηκε το 2012 και βασικός σκοπός του είναι: η σωματική και πνευματική ανάπτυξη των κατοίκων, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η διάδοση της άθλησης, και η ανάπτυξη καλύτερης σχέσης με το φυσικό περιβάλλον. Πέρσι παρεβρέθηκαν στο νησί ειδικά για τον ημι μαραθώνιο 300 επισκέπτες. Ανάμεσά τους ερασιτέχνες δρομείς από Λέσβο, Σάμο, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Γιάννενα, Αγρίνιο, Πάτρα, Κόρινθο, Σύρο, Αθήνα, Λαμία και Θεσσαλία. Επίσης, υπήρξε συμμετοχή από χώρες του εξωτερικού, όπως Τουρκία, Ρουμανία, Μαρόκο, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Καναδά, και Η.Π.Α. Στόχος του Συλλόγου είναι να προσφέρει υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου προκειμένου οι επισκέπτες να γίνονται διαφημιστές του νησιού. Ήδη φέτος τα μηνύματα από Ελλάδα και Τουρκία όπου και επικεντρώθηκαν οι προσπάθειές είναι πολύ ενθαρρυντικά. Του χρόνου σειρά έχουν η Ιταλία και Νορβηγία. Περισσότερες πληροφορίες:

17

18 18 Ι ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου από την ΑΝΝΑ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Νέα Υπηρεσία 24ωρης Εξυπηρέτησης Τα νέα του Home Delivery έχουν γίνει ιδιαίτερα ευχάριστα! Η Coral Gas έχει φροντίσει να αναβαθίσει την υπηρεσία διανομής φιαλών υγραερίου παρέχοντας τη δυνατότητα, με ένα μόνο τηλεφώνημα να φέρνει τις φιάλες FLV στο χώρο σας ταχύτατα και αξιόπιστα. Η υπηρεσία του Home Delivery αποκτά ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα και γίνεται 24ώρη.Με ένα απλό τηλεφώνημα στη δωρεάν τηλεφωνική μας γραμμή για κλήσεις από σταθερό στο οι εκπρόσωποί μας θα είναι διαθέσιμοι, για να απαντήσουν στην κλήση σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών, να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση επιθυμεί ο πελάτης και επίσης να καταγράψουν την παραγγελία του και να την προωθήσουν προς εκτέλεση στους αρμόδιους συνεργάτες μας για την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Έτσι λοιπόν, μια ηλιόλουστη ημέρα έχετε αποφασίσει να καλέσετε τους αγαπημένους σας φίλους, για να ψήσετε λαχταριστούς μεζέδες στο Barbeque. Ξαφνικά όμως

19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ι 19 ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (CUSTOMER SERVICE) ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 08:00 16:00 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟN ΧΩΡΟ ΣΑΣ (HOME DELIVERY) (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) FAX διαπιστώνετε ότι η φιάλη υγραερίου Coral Gas έχει αρκετά αδύναμη φλόγα Mην στεναχωριέστε ακόμα υπάρχουν ελπίδες για να μην χαλάσει η υπέροχη ημέρα που ετοιμάζετε. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο δίνετε την παραγγελία σας και οι συνεργάτες της Coral Gas θα φροντίσουν να έχετε την φιάλη στο σπίτι σας την ώρα και ημέρα που εσείς θα επιλέξετε. Με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο, λοιπόν, η Coral Gas φροντίζει να σας εξυπηρετεί άμεσα, υπεύθυνα και ταχύτατα και πάνω από όλα με ασφάλεια, γιατί το δίκτυο των έμπειρων συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα φροντίζει, όχι μόνο να σας φέρνει την φιάλη στο σπίτι, αλλά και να πραγματοποιεί την ασφαλή σύνδεση με τη συσκευή υγραερίου που διαθέτετε, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που παραμένετε πιστοί πελάτες της Coral Gas και ειδικά της πιο εξελιγμένης φιάλης στο χώρο του υγραερίου, τη γνωστή σε όλους μας πλέον «μπορντώ φιάλη» με τη βαλβίδα ασφαλείας FLV! ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ & (Ν. ΕΛΛΑΔΑ) & (Β. ΕΛΛΑΔΑ & ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ CORAL GAS A.E.B.E.Y. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΒΕΡΩΦ 26-28, ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΤΗΛ.: & FAX ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΕΔΡΑ) ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΛΛ. ΔΙΥΛ. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛ.: & FAX: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΝΕΑ ΜΕΝΕΜΕΝΗ Τ.Θ. 183/ Τ.Κ ΤΗΛ.: & FAX: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΛ. & FAX:

20

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 SUNDAY 02 SEPTEMBER 2012 «Στην οµορφότερη διαδροµή - τον µαγευτικό Κάµπο» Περιγραφή της περιοχής που θα γίνει ο Αγώνας: Ο Κάµπος, µια από τις πιο όµορφες περιοχές της Χίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 www.coralgas.gr H Coral Gas φέρνει την καινοτομία στην αγορά του υγραερίου. 2 Ι EDITORIAL Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες και φίλοι, από τον ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΧΑΡΙΤΌΠΟΥΛΟ Εμπορικό Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Coral Gas Η Ιστορία μας 1965 Έναρξη Δραστηριότητας 1986 Εξαγορά Minogas & ίδρυση

Διαβάστε περισσότερα

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Xρειαζόµαστε δίπλα µας συνεργάτες που θα µας στηρίζουν σε κάθε µας ανάγκη Μάριος Απέργης Συνιδιοκτήτης Παγωτό -14 Ο Μάριος, ο Γιάννης, η Κατερίνα και η Πασχαλιά Απέργη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Θερμές ευχές! ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010. www.coralgas.gr. Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL

Θερμές ευχές! ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010. www.coralgas.gr. Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Σεμινάριο Aμυντικής Oδήγησης της Coral GAS 4 Ι «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες,

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Ο Νέος Κατάλογος 2016 έχει για την επιχείρησή μας και τα στελέχη της ξεχωριστή σημασία. Αυτός είναι ο πρώτος κατάλογος που εκδίδεται μετά την ξαφνική απώλεια του

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ. Αριθµ. Πρωτ Λαµία

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ. Αριθµ. Πρωτ Λαµία ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3 ΛΑΜΙΑ Τηλ. 22310-31181,2 Fax 22310-27026 e-mail: tee_lamia@tee.gr, http://www.teetas.gr Αριθµ. Πρωτ. 1295 Λαµία 20 10 2014 Προς

Διαβάστε περισσότερα

ποσό υπολογιζόμενο και ανάλογο του κύκλου εργασιών του Η Σύμβαση

ποσό υπολογιζόμενο και ανάλογο του κύκλου εργασιών του Η Σύμβαση FRANCHISING Γενικά Ως franchising νοείται το σύνολο των δικαιωμάτων βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν εμπορικά σήματα και επωνυμίες, πινακίδες καταστημάτων, πρότυπα χρήσεως, σχέδια, δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Πετρέλαιο Κίνησης 21% Μαζούτ 18% Πετρέλαιο Θέρµανσης

Πετρέλαιο Κίνησης 21% Μαζούτ 18% Πετρέλαιο Θέρµανσης «Φυσικό Αέριο στο Μεγάλο Εµπορικό και Βιοµηχανικό Τοµέα της Αττικής: Ανάπτυξη και ιαχείριση Μεγάλων Πελατών περιόδου 2004-2009» 2009» ΕΠΑ Αττικής Νοέµβριος 2010 Αναστάσιος Τόσιος ιευθυντής Τεχνικής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας ( ) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου Τηλ. Fax : / Κοιν.

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας ( ) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου Τηλ. Fax : / Κοιν. Ψαθόπυργος, 19/05/2011 ΑΠ :2 Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας (6974360502) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου 66-26504 Τηλ. Fax : 2 6 1 0 / 9 3 1. 5 4 1 www.psathopirgos.gr Προς: Κοιν. : Αξιότιμο Δήμαρχο Πατρέων. κ.

Διαβάστε περισσότερα

Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα. editorial. www.shellgas.gr. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα. editorial. www.shellgas.gr. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΕΥΧΟΣ 16 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 www.shellgas.gr editorial Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, από τον Ντίνο Ντάσιο Operation, Distribution, Supply & Technical Manager Η Shell Gas, εμφανίσθηκε στην σταδιοδρομία

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 tel. 2102463925 sales@ergastiriocastello.gr www.ergastiriocastello.gr Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Γενική Διεύθυνση Εμπορίας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Γενική Διεύθυνση Εμπορίας Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη Ευάλωτοι Πελάτες - Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΧΟΣ Να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση «της

Διαβάστε περισσότερα

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων.

Όραμά μας είναι να εξελίξουμε τον κλάδο του Τουρισμού και των Συνεδρίων. Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων. Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική

Διαβάστε περισσότερα

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO 19thRoundtable with the Government of Greece-The Economist Kυρίες και Κύριοι Πριν ξεκινήσω

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Κοινού με βάση την Κ.Δ.Π 347/201. Seveso III

Ενημέρωση Κοινού με βάση την Κ.Δ.Π 347/201. Seveso III με βάση την Κ.Δ.Π 347/201 Seveso III Συνεργατική Εταιρεία Σύνεργκαζ Λτδ Μάρτιος 1 2016 1. Εισαγωγή Το παρόν ενημερωτικό φυλλάδιο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωστοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Καλημέρα σας. Αξιότιμοι Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι Με μεγάλη χαρά το Ελληνικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ υποδέχεται σήμερα, στην Πρώτη Περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. Εργασία των μαθητριών: Μπουδαλάκη Κλεοπάτρα, Λιολιοσίδου Χριστίνα, Υψηλοπούλου Δέσποινα.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. Εργασία των μαθητριών: Μπουδαλάκη Κλεοπάτρα, Λιολιοσίδου Χριστίνα, Υψηλοπούλου Δέσποινα. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Εργασία των μαθητριών: Μπουδαλάκη Κλεοπάτρα, Λιολιοσίδου Χριστίνα, Υψηλοπούλου Δέσποινα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Το φυσικό αέριο είναι: Το φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πίτας ΔΕΔΔΗΕ 19 Ιανουαρίου 2015, Κωνσταντίνος Ζωντανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Κοπή πίτας ΔΕΔΔΗΕ 19 Ιανουαρίου 2015, Κωνσταντίνος Ζωντανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Κοπή πίτας ΔΕΔΔΗΕ 19 Ιανουαρίου 2015, Κωνσταντίνος Ζωντανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Κύριε Υπουργέ Κύριε Πρόεδρε της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων Κύριε εκπρόσωποι

Διαβάστε περισσότερα

Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης. Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες

Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης. Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες Για τον Επαγγελματία Μεγαλώνει το πελατολόγιό του. Έχει πιθανούς πελάτες που θα δουν ΑΜΕΣΑ τις προσφορές του

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Σεβαστές μου πρυτανικές αρχές, Κυρίες και κύριοι. Είναι χαρά και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι δύο μίγματα υδρογονανθράκων που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Aqua-Max της Itho Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Το νέο πρότυπο λέβητα συμπύκνωσης.ενεργειακά οικονομικός και φιλικός προς το χρήστη. Θαυμάσιος! Αυτή θα είναι η πρώτη σας αντίδραση όταν

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Καλησπέρα σας. Εισαγωγή

Κυρίες και Κύριοι, Καλησπέρα σας. Εισαγωγή Οµιλία Προέδρου και ιευθύνοντος Συµβούλου Ε ΗΕ, κ. Κωνσταντίνου Ζωντανού, στο Συνέδριο «Recent Developments in the Greek Gas and Power Markets, 16 εκεµβρίου. Κυρίες και Κύριοι, Καλησπέρα σας. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ (Α.Π.)

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ (Α.Π.) ΥΠΕΡΤΑΣΗ Η καρδιά προωθεί το αίμα στον οργανισμό μέσω των αρτηριών, με αποτέλεσμα οι αρτηρίες να βρίσκονται υπό πίεση. Η πίεση αυξάνει όταν είμαστε αναστατωμένοι, όταν τρομάζουμε, όταν καταβάλουμε κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ανάπτυξη γης & κατασκευές Κλαδική Έρευνα - 1o Τρίμηνο 2019

ανάπτυξη γης & κατασκευές Κλαδική Έρευνα - 1o Τρίμηνο 2019 1 ανάπτυξη γης & κατασκευές Κλαδική Έρευνα - 1o Τρίμηνο 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 {04} Δείκτες αγοράς {06} Συνοπτική Παρουσίαση {08} Αγορά ακινήτων τους επόμενους 12 μήνες {09} Πώληση ακινήτων τους επόμενους

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 03/07/2009 NEWSLETTER JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑ o Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Assistant Project Manager (new) Εκπαιδευτή Sales Expert Εκπαιδευτή Logistics Expert Εκπαιδευτή Finance Expert Εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Στις μέρες μας, η ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση της πληροφορίας

Πρόλογος. Στις μέρες μας, η ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση της πληροφορίας Πρόλογος Στις μέρες μας, η ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση της πληροφορίας αποτελεί δημόσιο αγαθό, το οποίο πρέπει να παρέχεται χωρίς περιορισμούς και εμπόδια στα μέλη της κοινωνίας. Οι πολύπλευρα πληροφορημένοι

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ ανάπτυξη γης. & κατασκευές

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ ανάπτυξη γης. & κατασκευές Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ 2017 ανάπτυξη γης & κατασκευές ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Αγορά ακινήτων τους επόμενους 12 μήνες {12} Πώληση ακινήτων τους επόμενους 12

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT AWARDS BWT E1 Single Lever 2014

PRODUCT AWARDS BWT E1 Single Lever 2014 PRODUCT AWARDS BWT E1 Single Lever 2014 Tριπλή βράβευση για το BWT E1 Single Lever Το φίλτρο BWT E1 Single Lever τιμήθηκε το 2014, για τον άριστο σχεδιασμό και την οικολογική του διάσταση. Η BWT, η κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Επιτελική Σύνοψη. Χρόνια Κινητή Τηλεφωνία στην Ελλάδα

Επιτελική Σύνοψη. Χρόνια Κινητή Τηλεφωνία στην Ελλάδα Επιτελική Σύνοψη 20 Χρόνια Κινητή Τηλεφωνία στην Ελλάδα ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), με αφορμή τη συμπλήρωση των είκοσι χρόνων τoυ Κλάδου στην Ελλάδα, πραγματοποίησε έρευνα κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Είναι ιδιαίτερη χαρά για µένα να βρίσκοµαι σήµερα εδώ. κοντά σας, στη «ιεθνή Έκθεση CLIMATHERM 2008». Θα ήθελα

Είναι ιδιαίτερη χαρά για µένα να βρίσκοµαι σήµερα εδώ. κοντά σας, στη «ιεθνή Έκθεση CLIMATHERM 2008». Θα ήθελα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κυρίες και Κύριοι, Είναι ιδιαίτερη χαρά για µένα να βρίσκοµαι σήµερα εδώ κοντά σας, στη «ιεθνή Έκθεση CLIMATHERM 2008». Θα ήθελα κατ αρχάς να σας εκφράσω

Διαβάστε περισσότερα

Ακούει την καρδιά σας!

Ακούει την καρδιά σας! Ακούει την καρδιά σας! Καρδιοαναπνευστική αποκατάσταση ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Όταν η καρδιά φέρνει τα πάνω κάτω Ένα οξύ καρδιολογικό πρόβλημα ή ένα χειρουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Ανθρώπινης κίνησης & Ποιότητας Ζωής Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε; 15% 9% 1%

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΑΤΖΗΜΠΟΥΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΣΚΟΥΒΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ Μέρος πρώτο: Η πορεία προς μία κοινή ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανάγκη για

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010

ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 3 Ι EDITORIAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 4 Ι ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Δημιουργία αξίας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον 6 Ι Πάμε ακόμα πιο μακριά! ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες PROJECT 100 Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες Η βασική ιδέα Μετά από 25 χρόνια υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με παροχή Επιχειρηματικών Συμβουλών, Εκπόνηση Μελετών και Εκπαίδευση του

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΕ, Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Π.Θ. Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΜSc Εργαστήριο Ιατρικής της Άθλησης Α.Π.Θ. Πτυχιούχος

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FRANCHISE Η Δικαιόχρηση (Franchise) είναι μία εμπορική μέθοδος (συμφωνία) κατά την οποία μια επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Mikel Coffee Company Α.Ε.

Mikel Coffee Company Α.Ε. Mikel Coffee Company Α.Ε. Ποιοι είμαστε? Το όραμά μας Η πορεία μας Η φιλοσοφία μας Οι Αξίες μας Καταστήματα mikel - Το Concept μας Τα προϊόντα μας Διαδικασία παραγωγής Εξοπλισμός στα καταστήματα mikel

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO

Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO The economist-21 st roundtable with the government of Greece June 29 2017 Lights on: Power energy in Europe What changes have been made in the regulatory framework? New Memorandum provisions and Greece

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα της ΕΕΤΤ

Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα της ΕΕΤΤ Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Ημερίδα της ΕΕΤΤ «ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Προκλήσεις και Ευκαιρίες στη Νέα Ψηφιακή Εποχή» Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009 Κυρίες και Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας

Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση Logistics για τις ανάγκες της εφοδιαστικής σας αλυσίδας

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας Λίγα λόγια για εμάς Η Επιθεώρηση πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου (A Team) αποτελεί μία εκ των 11 Επιθεωρήσεων (πανελλαδικά) της Εθνικής Ασφαλιστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή ετικέτα: ένα εργαλείο στην υπηρεσία του καταναλωτή για την επιλογή οικονομικών και ενεργειακά αποδοτικότερων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

Ενεργειακή ετικέτα: ένα εργαλείο στην υπηρεσία του καταναλωτή για την επιλογή οικονομικών και ενεργειακά αποδοτικότερων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Ενεργειακή ετικέτα: ένα εργαλείο στην υπηρεσία του καταναλωτή για την επιλογή οικονομικών και ενεργειακά αποδοτικότερων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Ο καταναλωτής συνήθως επιλέγει ηλεκτρικές οικιακές

Διαβάστε περισσότερα

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και Safety First αρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες πυρασφάλειας Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και πιστοποίηση, τηρώντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και νομοθεσίες. Σφραγίδα εγγύησης αποτελεί η πιστοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ Για μαθητές/τριες γυμνασίου ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΑΘΗΝΑ 2018 Τι είναι η Τρίτη Ηλικία Οι ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα Η Αργυρώ και ο Βασίλης μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αποφάσισαν να επισκεφτούν το θείο Αριστείδη, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Βασίλης: «Πρέπει σύντομα

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ : ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : «ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ» ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ : Κα ΚΥΠΑΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΟ «Βιοµηχανία 2020 ΣΒΒΕ- EUROBANK Περιφερειακή Ανάπτυξη - Καινοτοµία Εξωστρέφεια» Οκτώβριος οµικά Υλικά

ΣΥΝΕ ΡΙΟ «Βιοµηχανία 2020 ΣΒΒΕ- EUROBANK Περιφερειακή Ανάπτυξη - Καινοτοµία Εξωστρέφεια» Οκτώβριος οµικά Υλικά ΣΥΝΕ ΡΙΟ «Βιοµηχανία 2020 ΣΒΒΕ- EUROBANK Περιφερειακή Ανάπτυξη - Καινοτοµία Εξωστρέφεια» Οκτώβριος 2009 οµικά Υλικά Εισηγητής: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ιευθυντής Επιχειρηµατικού Κέντρου PORTO CENTER EUROBANK EFG

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζουµε τις επενδύσεις

Συνεχίζουµε τις επενδύσεις Συνεχίζουµε τις επενδύσεις Συνεχίζουµε τις επενδύσεις. Νέες Εταιρίες Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Ανατολ. Μακεδονία & Θράκη µέχρι σήµερα 35 εκ. 2014 2018 59 εκ. Κεντρική Μακεδονία µέχρι σήµερα 50 εκ. 2014 2018

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου. Παραλία

Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου. Παραλία Στάδιο Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου Παραλία Λιµανάκι Σφαγείων Καρνάγιο Το Περιγιάλι όπως είναι σήμερα. Η γραμμή περιγράφει τη περιοχή που διαμορφώνεται σε μια νέα, πρότυπη πόλη στα ανατολικά της Καβάλας. Η

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρταση. Τι Είναι η Υπέρταση; Από Τι Προκαλείται η Υπέρταση; Ποιοι Είναι Οι Παράγοντες Κινδύνου Για Την Υπέρταση;

Υπέρταση. Τι Είναι η Υπέρταση; Από Τι Προκαλείται η Υπέρταση; Ποιοι Είναι Οι Παράγοντες Κινδύνου Για Την Υπέρταση; Υπέρταση Τι Είναι η Υπέρταση; Η πίεση του αίματος είναι η δύναμη που ασκεί το αίμα στις αρτηρίες όταν μεταφέρεται από την καρδιά στην κυκλοφορία. Η σταθερά αυξημένη πίεση, άνω των φυσιολογικών ορίων, αποκαλείται

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Your Staff Partner Athens Thessaloniki -Nicosia

Your Staff Partner Athens Thessaloniki -Nicosia 04/05/2009 NEWSLETTER JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για πλήρη περιγραφή, πατήστε στους τίτλους των θέσεων ΑΘΗΝΑ o Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Assistant Project Manager (new) Εκπαιδευτή Sales Expert Εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ λιανικό. εμπόριο

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ λιανικό. εμπόριο Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ 2017 λιανικό εμπόριο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Προσδοκίες & αντιλήψεις καταναλωτών στις τιμές καταναλωτικών προϊόντων {12} Κατάλληλη περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - international ROAMING ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - international ROAMING ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - international ROAMING ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ 1 Τι είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται καθώς οι Ευρωπαίοι υιοθετούν νέους τρόπους πληρωμών

Οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται καθώς οι Ευρωπαίοι υιοθετούν νέους τρόπους πληρωμών Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Οι πληρωμές μέσω φορητών συσκευών αυξάνονται καθώς οι Ευρωπαίοι υιοθετούν νέους τρόπους πληρωμών Ο αριθμός των Ευρωπαίων που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές για πληρωμές έχει τριπλασιαστεί

Διαβάστε περισσότερα