Θερμές ευχές! ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θερμές ευχές! ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010. www.coralgas.gr. Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL"

Transcript

1 ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Σεμινάριο Aμυντικής Oδήγησης της Coral GAS 4 Ι «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω - Προβλέπω - Αποφεύγω» Έκθεσης παιδικής ζωγραφικής ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 7 Ι Παρουσίαση: Χρήστος Μπίρμπος ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ 8Ι Υπηρεσία Home Delivery: Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι 9Ι Η Coral GAS συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι FLV ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ Έκτακτη ανάγκη: Αθήνα: Θεσ/νίκη: ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΜΑΣ 10 Ι Aνάπτυξη Δικτύου Πρατηρίων Auto GAS: η νέα πρόκληση ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 12 Ι Η Coral GAS, μέλος της κοινότητας Strongest Companies in Greece σύμφωνα με την αξιολόγηση της ICAP Group 14 Ι Μεγάλος Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός της Coral GAS 15 Ι ΦΙΑΛΙΔΙΑ Coral GAS η νέα εποχή Θερμές ευχές! 15 Ι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2 2 Ι EDITORIAL από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ Εμπορικό Διευθυντή Coral GAS Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι, Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου που επικοινωνώ και πάλι μαζί σας από την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Coral GAS. Ύστερα από απουσία επτά ετών σε θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό επέστρεψα και πάλι πίσω στην εταιρεία που ξεκίνησα την καριέρα μου το 1991 και την βρίσκω πιο δραστήρια και πιο μαχητική από ποτέ. Αυτή την περίοδο διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2010, μιας χρονιάς που παρ όλες τις αντιξοότητες, υπήρξε επιτυχημένη για την εταιρεία μας όπως αναγνωρίστηκε και από τον οίκο ICAP που την αξιολόγησε και την κατέταξε τον περασμένο Ιούλιο στις δυνατότερες ελληνικές εταιρείες (Strongest companies in Greece). Το 2010 αποτελεί σταθμό στην ιστορία της εταιρείας με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της, τον περασμένο Ιούλιο, στην Motor Oil Hellas, στον μεγάλο αυτό όμιλο της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και την μετονομασία της σε Coral GAS. Ως μέλος της οικογένειας του ομίλου Motor Oil Hellas, η Coral GAS έχει πλέον την υποστήριξη ενός από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια στην Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα να αναπτύξει τις εμπορικές της δραστηριότητες στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της υγραεριοκίνησης (autogas) στα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων της Shell και της Avin. Το φθινόπωρο που μας πέρασε, ύστερα από την απόφαση του ομίλου να διακόψει από το Σεπτέμβριο, τη δραστηριοποίηση της AVIN στον τομέα εμπορίας υγραερίου, η Coral GAS κατάφερε να έλθει σε επαφή με τους πελάτες της AVIN και να αναλάβει την τροφοδοσία τους προσφέροντάς τους, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας. Συνεχίζοντας την πορεία της στην καινοτομία, η Coral GAS, τον Ιούλιο που μας πέρασε, διέθεσε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την φιάλη με την νέα βαλβίδα ασφαλείας FLV προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια στον Έλληνα καταναλωτή. Η φιάλη αυτή μαζί με την ειδική φιάλη FLT για περονοφόρα οχήματα που μόνη η Coral GAS διαθέτει στην ελληνική αγορά, αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη στον τομέα του εμφιαλωμένου υγραερίου. Όλοι μας περιμένουμε το 2011 να φέρει πολύ μεγάλες δυσκολίες για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Για τη διοίκηση και το προσωπικό της Coral GAS, η χρονιά αυτή αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την εδραίωση της στην ηγετική θέση, στο χώρο εμπορίας υγραερίου. Η Coral GAS με τις εγκαταστάσεις τις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, αλλά και με το υψηλού επιπέδου προσωπικό της, είναι κατάλληλα οργανωμένη και διαθέτει όλα τα όπλα για την επίτευξη του στόχου αυτού, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια, τον σεβασμό προς τους γύρω μας και την προστασία του περιβάλλοντος. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΟΣΗΣ: Ντέλα Γουνελά ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ: Ειρήνη Στέφα Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε και να ευχηθώ σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ευτυχία και επιτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας.

3 ΥΓΙΕΙΝΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ι 3 Σεμινάριο Αμυντικής Οδήγησης της Coral GAS από την Δήμητρα Σταμπουλή Τεχνική Υπηρεσία Coral GAS Έχοντας ως κύριο μελημά της την ασφάλεια, η Coral GAS εκπαιδεύεται και εκπαιδεύει με στόχο την πρόληψη και την αποφυγή ατυχημάτων. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Αμυντικής Οδήγησης για τους οδηγούς οχημάτων ΙΧ και ΔΧ της εταιρίας. Εισηγητής ήταν ο κ. Γ. Καρφής από την εταιρία SAFE TRUCK, ενώ τον πρόλογο έκανε ο νέος Eμπορικός Διευθυντής της Coral GAS κος Παναγιώτης Χαριτόπουλος, δίνοντας έμφαση στη σημασία της δεοντολογίας που πρέπει να συνοδεύει τον επαγγελματία οδηγό και την προτεραιότητα που δίνει η εταιρία στην ασφάλεια των οδικών μεταφορών. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας των επαγγελματιών οδηγών ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να εκπαιδευτούν για την πρόληψη και αποφυγή ατυχημάτων κατά την οδική μεταφορά. Περιλαμβάνει ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό κομμάτι. Στο θεωρητικό μέρος παρουσιάζονται και αναλύονται οι τελευταίες στατιστικές ατυχημάτων οδικών μεταφορών, νέες νομοθεσίες, καθώς και παραδείγματα με πραγματικά περιστατικά σε video και προσομοιώσεις που τίθενται προς συζήτηση. Στο πρακτικό κομμάτι κάθε οδηγός ξεχωριστά έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα καθημερινό δρομολόγιο με συνοδηγό τον κ. Καρφή και να συζητήσει περιστατικά που πιθανόν να προκύψουν στην πράξη. Κάθε κομμάτι ακολουθείται από αξιολόγηση και από τις δύο πλευρές προκειμένου να εντοπισθούν τυχόν ανάγκες για περαιτέρω εμβάθυνση στην κατανόηση των θεμάτων. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και εφιστούμε σε όλους μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που διανύουμε, με τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα να δυσχεραίνουν τις οδικές μετακινήσεις. Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλές διαδρομές με ασφάλεια!

4 4 Ι ΥΓΙΕΙΝΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Διευθυντή Ασφάλειας & Τεχνικό Προϊστάμενο Coral GAS «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω - Προβλέπω - Αποφεύγω» Έκθεσης παιδικής ζωγραφικής Τα παιδιά ευαισθητοποιούνται από μικρή ηλικία σε θέματα πρόληψης και ασφάλειας! Στις 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την ημέρα ασφάλειας 2010, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και κολάζ, για τα παιδιά του προσωπικού και των συνεργατών της Coral και Coral GAS. Η έκθεση είχε τίτλο «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω Προβλέπω - Αποφεύγω», και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ) με τη συμμετοχή 13 παιδιών μέχρι 12 ετών. Το ΙΜΕ επιλήφθηκε της αξιολόγησης των παιδικών έργων αλλά και για την κατάλληλη υποδομή της έκθεσης με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά. Τα φετινά έργα των παιδιών ήταν υψηλού επιπέδου, όπως αξιολογήθηκαν από τους ειδικούς του ΙΜΕ. Σε αυτά τα έργα φάνηκε η δυνατότητα των παιδιών να αποτυπώσουν επιτυχώς την κεντρική ιδέα του θέματος που αποδεικνύει ότι η κουλτούρα για ασφάλεια μπορεί να αναπτυχθεί στην νέα γενιά από πολύ νωρίς. Είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προτρέψει να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε ευκαιρία και να μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και δούλεψαν ώστε να γίνει πραγματικότητα η έκθεση παιδικής ζωγραφικής και κολάζ 2010.

5

6 6 Ι ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ από τον Λευτερη ιατροπουλο Marketing Manager & Προϊστάμενο Πωλήσεων Auto GAS & Φιαλίδιων Παρουσίαση συνεργάτη: Χρήστος Μπίρμπος Η οικογενειακή επιχείρηση Υγραεριοκίνηση δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης και εμπορίας συστημάτων υγραερίου κίνησης πάνω από 25 χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον κ. Χρήστο Μπίρμπο, μηχανικό αυτοκινήτων, και σήμερα μαζί με τους δυο του γιους επίσης μηχανικούς, Στάθη και Κωνσταντίνο Μπίρμπο, εφαρμόζει νέες τεχνολογίες εισάγοντας και τοποθετώντας συστήματα υγραεριοκίνησης 4ης και 5ης γενιάς σε ιδιώτες και σε εταιρικούς στόλους αυτοκινήτων. Στο οικογενειακό πρατήριο και συνεργείο στην Αγίας Άννης 46 & Μακρυγιάννη, στο Ρέντη, η επιχείρηση εφαρμόζει την τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης από τη δεκαετία του 1980, όταν η μετατροπή του κινητήρα εφαρμοζόταν κυρίως σε ταξί. Σήμερα, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, παρακολουθώντας κάθε χρόνο σχετικά σεμινάρια στην Ιταλία και Ολλανδία και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις γνώσεις και τις συνεργασίες τους, προσφέρουν σύγχρονες λύσεις για κάθε ανάγκη μετατροπής βενζινοκίνητων οχημάτων, αλλά και περονοφόρων υγραερίου.

7 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ Ι 7 Ο κ. Χρήστος Μπίρμπος στο περίπτερο της υγραεριοκίνησης στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου Autoshow 2010, όπου τα υγραεριοκίνητα οχήματα (powered by Coral GAS), έκλεψαν την παράσταση. Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίρμπος (αριστερά) και Χρήστος Μπίρμπος (δεξιά) Η επιχείρηση του Κου Μπίρμπου έχει μια πολύ δραστήρια παρουσία τόσο στον έντυπο τύπο, όσο και στην τηλεόραση, όπου με συχνές παρουσιάσεις στο τηλεοπτικό κοινό, αναλύει στο ευρύ κοινό τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη της υγραεριοκίνησης. Ιδιαίτερης απήχησης έτυχε και η παρουσία του περιπτέρου της «υγραεριοκίνησης» στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου Autoshow, όπου τα υγραεριοκίνητα οχήματα (powered by Coral GAS), έκλεψαν την παράσταση. Το πρατήριο του Χρήστου Μπίρμπου αποτελεί επίσης στην περιοχή του Ρέντη ένα πολύ γνωστό σημείο πώλησης φιαλών Coral GAS για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ενώ οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του πραγματοποιούν καθημερινά και εγκαταστάσεις/μετατροπές περονοφόρων υγραερίου, εγκαθιστώντας τα ειδικά συστήματα ταχυσυνδέσμων ασφαλείας για τις φιάλες περονοφόρων FLT της Coral GAS. Συνεργείο Στο αδειοδοτημένο συνεργείο πραγματοποιούνται: Τοποθέτηση και εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου (μονού και πολλαπλού ψεκασμού) & και τεχνική υποστήριξη. Service βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων Καθαρισμός μπεκ για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με τα πιο σύγχρονα συστήματα Διαγνωστικός έλεγχος Πωλήσεις - Αξεσουάρ αυτοκινήτων Πρατήριο Το πρατήριο παρέχει ανεφοδιασμό υγραερίου κίνησης (autogas) και πώληση φιαλών (όπως τη νέα φιάλη με την ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV) 365 μέρες το χρόνο, σε 24ωρη βάση. Εκτός από Υγραέριο Κίνησης Coral GAS το πρατήριο του Χρήστου Μπίρμπου παρέχει ανεφοδιασμό με diesel extra, αμόλυβδη βενζίνη και super αμόλυβδη (V-Power) σε συνεργασία με την Coral A.E. και τα σήματα της SHELL που με συνεχείς ελέγχους εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα καυσίμων για τα οχήματα.

8 8 Ι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ από την ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Εμφιαλωμένου Υγραερίου Υπηρεσία Home Delivery: Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι Γεια σας! Είμαι η Ειρήνη, Αν μας παραγγέλνετε φιάλες σίγουρα θα έχουμε μιλήσει! Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην εταιρία αυτή, ασχολήθηκα με την υπηρεσία του Home Delivery. Φαινόταν μια απλή δουλειά, που στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν πολύ σημαντική! Η επαφή της εταιρίας με τον τελικό καταναλωτή αποτελεί για μια εμπορική επιχείρηση κάτι σπουδαίο και απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και κατ επέκταση και των συνεργατών-μεταπωλητών της εταιρίας. Εκτός από την επικοινωνία της εταιρίας με τους πελάτες, αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθόρμητη επαφή του καταναλωτή με την εταιρία είναι εξίσου σημαντική. Ο τελικός καταναλωτής μπορεί να μιλήσει, να πληροφορηθεί, να παραπονεθεί, και έτσι να επηρεάσει και να βελτιώσει τη λειτουργία της εταιρίας. Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι FLV ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ Έκτακτη ανάγκη: Αθήνα: Θεσ/νίκη: Μην ξεχνάμε όμως και την εξυπηρέτηση. Είναι πολύ σπουδαίο, με τους ρυθμούς που ζούμε, να ξέρουμε ότι υπάρχει μια υπηρεσία που με ένα τηλέφωνο χωρίς χρέωση στο παραδίδει τη φιάλη και την συνδέει με ασφάλεια στις συσκευές του καταναλωτή. Η υπηρεσία μας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 με 16:00. Τέλος θα ήθελα να καλωσορίσω στην οικογένεια του Home Delivery τη νέα μας φιάλη με την ειδική βαλβίδα ασφάλεια FLV που έχει κάνει ήδη αίσθηση με την καινοτομία της και αποτελεί αυτό το μήνα το 90% των παραγγελιών της υπηρεσίας μας. Καλές γιορτές σε όλους!

9 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ Ι 9 από τον ΜΙΧΑΛΗ ΣΗΜΙΡΙΩΤΗ Επιθεωρητή Πωλήσεων Φιαλιδίων Υγραερίου Η Coral GAS συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας O φετινός Μαραθώνιος δεν ήταν ξεχωριστός μόνο για την συμπλήρωση των χρόνων από την μάχη του Μαραθώνα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες, είχε εκδηλωθεί ρεκόρ συμμετοχών, με τις ΗΠΑ μόνο να μετρούν συμμετοχές! Στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας πήραν μέρος δρομείς από 88 χώρες και από όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη της γης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι δρομείς που ήλθαν από το Μακάου (1), τις Παρθένους νήσους (8), τη Χιλή (14), το Περού (1), τη Σρι Λάνκα (1) αλλά και το Ιράκ (1), τη Νικαράγουα (1) και το Παλάου (1).Ένα μεγάλο ποσοστό ήλθε με συνοδό ή με την οικογένειά του. Σύμφωνα με τον τύπο, το 85% από αυτούς (16000) ήταν πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών και το 65% από αυτούς μεσαίου έως πολύ υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Η πληρότητα των ξενοδοχείων έφθασε το 90% και πλέον δρομείς έδωσαν δυναμικό «παρών» στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. αλλά και στον Κλασικό Μαραθώνιο! Η Coral GAS είχε την δικιά της παρουσία με τον συνάδελφο Μιχάλη Σημιριώτη στα m Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Ώρα 09:00 το πρωί της Κυριακής. Μετά την έναρξη της τελετής του αγώνα και την αναφώνηση του όρκου του αθλητή, όλοι είχαν το βλέμμα «καρφωμένο» στο πιστόλι του αφέτη. Ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν τον αγώνα, τρέχοντας στα χνάρια του αρχαίου αγγελιοφόρου και κατόπιν του άλλου μεγάλου θρύλου, του Σπύρου Λούη. Να μεταφέρουν το μήνυμα της νίκης Οι ζητωκραυγές των θεατών προς όλους τους δρομείς εκκωφαντικές. Αγκαλιές, υποδοχές, δάκρυα συγκίνησης για πολλούς και μια αδιόρατη αλλά διάχυτη ευτυχία για όλους. «ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ» το 2010, θα μπορούν να επικαλούνται όλοι οι δρομείς στις επόμενες γενιές. Ελπίζουμε σε επόμενους Μαραθώνιους να είναι η συμμετοχή μας πιο μεγάλη και με άλλους συναδέλφους! Ένα υπέροχο συναίσθημα είναι αυτό που θα προσφέρει η συμμετοχή και μόνο σε έναν τέτοιο αγώνα! Ας δώσουμε ραντεβού του χρόνου στον επόμενο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και πριν από αυτόν στον Μαραθώνιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει τον Απρίλιο του 2011.

10 10 Ι ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ από τον Λευτερη ιατροπουλο Marketing Manager & Προϊστάμενο Πωλήσεων Autogas & Φιαλίδιων Aνάπτυξη Δικτύου Πρατηρίων AUTOGAS: η νέα πρόκληση Tο υγραέριο κίνησης, ένα καύσιμο γνωστό στην αγορά του αυτοκινήτου εδώ και πολλά χρόνια, εξελίσσεται πλέον σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη και διαδεδομένη εναλλακτική μορφή ενέργειας για τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! Ακολουθώντας πλέον με γοργούς ρυθμούς το παράδειγμα χωρών όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ολλανδία, η Γερμανία κ.α., η αυτοκίνηση στη χώρα μας εξοικειώνεται με μια αξιόπιστη, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή το υγραέριο κίνησης. Η Coral GAS, ανταποκρινόμενη στην πρόκληση της ανόδου της αγοράς υγραερίου και θέλοντας να είναι στην αιχμή της εξυπηρέτησης του αυξανόμενου αριθμού οδηγών που αναζητούν σταθμούς εφοδιασμού υγραερίου κίνησης, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία ανάπτυξης του υπάρχοντος δικτύου ανεφοδιασμού σε όλη την ελληνική επικράτεια. Με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες ασφάλειας και στην ισχύουσα νομοθεσία που διέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί κάποιο πρατήριο να διαθέσει υγραέριο κίνησης, η Coral GAS προχωρά με σταθερά βήματα τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην υλοποίηση όλο και περισσότερων νέων σημείων εξυπηρέτησης των οδηγών! Η πληροφόρηση για τα νέα σημεία εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας: Το έντονο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το εναλλακτικό αυτό καύσιμο, έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη ζήτηση αξιόπιστων λύσεων για μετατροπές κινητήρων από βενζίνη σε διπλό καύσιμο (βενζίνη / υγραέριο), αλλά και στην αναζήτηση εργοστασιακών μοντέλων υγραερίου. Πολλές εισαγωγικές εταιρίες αυτοκινήτου άλλωστε, έχουν ήδη μπει στη διαδικασία της διάθεσης και τέτοιων μοντέλων στο αγοραστικό κοινό.

11 ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Ι 11

12 12 Ι ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ από τον ΘΑΝΟ ΜΠΕΛΕΚΟ Οικονομικό Διευθυντή Coral GAS Η Coral GAS, μέλος της κοινότητας «Strongest Companies in Greece» σύμφωνα με την αξιολόγηση της ICAP Group Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, Κατά τη φετινή χρονιά αντιμετωπίσαμε με επιτυχία μια από μεγαλύτερες προκλήσεις για την εταιρεία μας, καθώς ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τον μεγαλύτερο Ελληνικό πολυεθνικό όμιλο πετρελαιοειδών της Motor Oil Hellas A.E, ενώ παράλληλα πετύχαμε να διακριθούμε και να αξιολογηθούμε από την ICAP σαν εταιρεία με τη διάκριση ΑΑ. Με βάση το ICAP Rating Score η Coral GAS Α.Ε.Β.Ε.Υ. εντάχθηκε στην Κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE». Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο. Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή που μας κάνει όλους να νοιώθουμε υπερήφανοι και μας δεσμεύει για το μέλλον, ανήκει εξ ολοκλήρου στους συναδέλφους που προσπάθησαν σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να αποκτήσει η εταιρεία μας το συγκριτικό αυτό πλεονέκτημα, ενώ σε εμένα έτυχε η χαρά να ανακοινώσω, από τις στήλες του αερόστατου, το σημαντικό αυτό επίτευγμα και να δεσμευτώ να ακολουθήσω το δύσκολο δρόμο της επιτυχίας, μέσα σε ένα πολύ δυσχερές οικονομικό περιβάλλον που θα μας επηρεάσει για τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες, τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους για την νέα χρονιά, υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

13 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Ι 11

14 14 Ι ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Μεγάλος Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός της Coral GAS από την ΝΤΕΛΑ ΓΟΥΝΕΛΑ Τμήμα Marketing Στα μέσα Νοεμβρίου, η Coral GAS ξεκίνησε τη διαφημιστική ραδιοφωνική προβολή της μπορντό φιάλης υγραερίου με τη νέα βαλβίδα FLV! Η φιάλη με βαλβίδα FLV προσφέρει διπλή ασφάλεια στον καταναλωτή διαθέτοντας ειδικό προστατευτικό μηχανισμό, ο οποίος είναι τοποθετημένος εσωτερικά της στρόφιγγας και περιορίζει τη ροή του υγραερίου από τη φιάλη σε περίπτωση έντονης διαρροής. Στα πλαίσια της ραδιοφωνικής προβολής, η Coral GAS πραγματοποίησε διαγωνισμό σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που κλήρωσαν σε 80 τυχερούς τη μπορντό φιάλη της Coral GAS με τη νέα βαλβίδα ασφαλείας FLV μαζί με μια θερμάστρα υγραερίου. Κατά τη διάρκεια της διανομής των δώρων, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με τους νικητές και να μιλήσουμε για τα οφέλη από τη χρήση υγραερίου και της φιάλης FLV της Coral GAS. Αρκετοί είναι οι νικητές που χρησιμοποιούν ήδη υγραέριο και τη φιάλη FLV της Coral GAS, για εφαρμογές όπως: μαγείρεμα, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Μεγάλο ήταν μάλιστα το ενδιαφέρον εκείνων που τους δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσουν υγραέριο, για την ασφάλεια κατά τη χρήση, την αυτονομία, και την ευκολία που προσφέρει το υγραέριο και η Coral GAS! Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε 10 σταθμούς, με υψηλή ακροαματικότητα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη και η συμμετοχή στους εν λόγω διαγωνισμούς ξεπέρασε τους 2,500 ακροατές! Η νέα φιάλη της Coral GAS για οικιακή χρήση με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV

15 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ι 15 ΦΙΑΛΙΔΙΑ Coral GAS η νέα εποχή Customer Service (Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών) Ώρες Λειτουργίας 08:00 16:00 Τηλέφωνα Παραγγελιών (Χύμα & Εμφιαλωμένο) & & (Β. Ελλάδα) (Ιωάννινα) Σε συνέχεια της πρόσφατης αλλαγής της «σκυτάλης» από την Shell GAS στην Coral GAS, αποφασίσαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που επέλεγαν επί πολλά χρόνια το φιαλίδιο Shell GAS, αλλά και όλο το αγοραστικό κοινό, με μια μεγάλη προσφορά: Τη συσκευασία 3 φιαλιδίων (2+1 δώρο και 20% έκπτωση), που είναι διαθέσιμη σε πολλά σημεία πώλησης μεγάλων, αλλά και μικρότερων αλυσίδων supermarket! Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο (κλήση χωρίς χρέωση). Γνωρίζετε πως η Coral GAS είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες φιαλιδίων υγραερίου στην Ελλάδα, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα? Home Delivery (παράδοση φιαλών στο χώρο σας) (χωρίς χρέωση) FAX Hellas-LPG-Customerservice@ceg.gr Γραμμή Παραπόνων (χωρίς χρέωση) Τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης & & (Β. Ελλάδα & Ιωάννινα) Κεντρικά Γραφεία CORAL GAS Ιλισού 123, Μοσχάτο Τηλ.: & Fax: Εγκαταστάσεις (Έδρα) Ασπρόπυργος Όπισθεν Ελλ. Διυλ. Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Αττικής Τηλ: Fax: Θεσσαλονίκη Οδός προς Καλοχώρι, Νέα Μενεμένη Τ.Θ.: 183 / Τ.Κ.: Τηλ.: Fax: Ιωάννινα ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων Τηλ. & Fax:

16

ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 www.coralgas.gr H Coral Gas φέρνει την καινοτομία στην αγορά του υγραερίου. 2 Ι EDITORIAL Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες και φίλοι, από τον ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΧΑΡΙΤΌΠΟΥΛΟ Εμπορικό Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Coral Gas Η Ιστορία μας 1965 Έναρξη Δραστηριότητας 1986 Εξαγορά Minogas & ίδρυση

Διαβάστε περισσότερα

Χριστός Ανέστη! ΤΕΥΧΟΣ 21 Ι ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011. www.coralgas.gr. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL

Χριστός Ανέστη! ΤΕΥΧΟΣ 21 Ι ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011. www.coralgas.gr. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΤΕΥΧΟΣ 21 Ι ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Νέο Carousel φιαλών προπανίου 25 και 13 κιλών 4 Ι Στόχος: Μηδέν ατυχήματα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Coral Gas AEBEY. Σύσταση & Προέλευση Υγραερίων Ελληνική & Διεθνής Αγορά Πρατήρια υγραερίου Έκτακτη Ανάγκη & Πρώτες βοήθειες. Χρήστος Καστανιώτης

Coral Gas AEBEY. Σύσταση & Προέλευση Υγραερίων Ελληνική & Διεθνής Αγορά Πρατήρια υγραερίου Έκτακτη Ανάγκη & Πρώτες βοήθειες. Χρήστος Καστανιώτης Copyright: SIPC Coral Gas AEBEY Σύσταση & Προέλευση Υγραερίων Ελληνική & Διεθνής Αγορά Πρατήρια υγραερίου Έκτακτη Ανάγκη & Πρώτες βοήθειες Χρήστος Καστανιώτης Μηχανολόγος Μηχανικός (BSc, MSc) Επιθεωρητής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ημερίδα Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας Λευκωσία, 22 Νοεμβρίου 2018 Όμιλος ΕΛΠΕ με μια ματιά 01 02 03 πρωταγωνιστής των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 26 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΤΕΥΧΟΣ 26 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 26 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Ώρα για δέσμευση 4 Ι Καλοκαίρι και εναλλακτικοί τρόποι ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης 6 Ι Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Εταιρική Παρουσίαση Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται σήµερα σε έντεκα (11) Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΟΡΑ ΤΕΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 1 Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος Hellenic Petroleum Marketing Companies Association Ο ΣΕΕΠΕ λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Επιθεώρηση Χρυσολόγου ΕΘΝΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Επιθεώρηση Χρυσολόγου Τεύχος 30 ο Iούλιος Σεπτέμβριος 2014 0.01 Πριν λίγους μήνες ο Mπαϊρακτάρης Γιώργος Προήχθη σε unit manager. Mας παραθέτει τις Απόψεις του για το επάγγελμα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝ

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Σπουδαστής: Μαρίνος Ανδρέου Επιβλέπων Καθηγητής:Ματζινος Παναγιωτης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 Το υγραέριο LPG

Διαβάστε περισσότερα

Οι προβολείς στραμένοι στο CNG. Μικρές και μεγάλες αλήθειες για το Φυσικό Αέριο Κίνησης Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 15 Ιούλιος :37

Οι προβολείς στραμένοι στο CNG. Μικρές και μεγάλες αλήθειες για το Φυσικό Αέριο Κίνησης Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 15 Ιούλιος :37 Η δημοσίευση της Υ.Α. (ΦΕΚ 1466 Β/05-06-2014),, για την μετατροπή των κινητήρων οχημάτων σε διπλού καυσίμου με φυσικό αέριο (CNG), σύμφωνα με τον Κανονισμό R 110/ΟΕΕ/ΗΕ σηματοδοτεί και την έναρξη των μετατροπών

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS. Αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS. Αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Αγαπητοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με αμεσότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Μία «σχέση» που εξελίσσεται

Μία «σχέση» που εξελίσσεται JETOIL και ΕΚΕ Μία «σχέση» που εξελίσσεται Η JETOIL με λίγα λόγια Αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση 45 χρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά εμπορίας πετρελαιοειδών ίκτυο 500 πρατηρίων, εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

3 ο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 3 ο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Ελλάδα, οι τραυματισμοί από τροχαία αποτελούν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής»

Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» ελτίο Τύπου Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2009 Ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, στην εκδήλωση «Καινοτομία, Έρευνα και Ανάπτυξη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Πολιτικής» Κυρίες και κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό. Η συνέχεια. Πωλήσεις

Ιστορικό. Η συνέχεια. Πωλήσεις Ιστορικό Το 1981 ο Λευτέρης Κιτάντζης, γεωπόνος τρίτης γενιάς, δημιουργεί μια επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτή η επιτυχία τον ενθαρρύνει να επεκταθεί

Διαβάστε περισσότερα

WWW.EURO2DAY.GR Lavipharm: Το 11ο Συνέδριο της Pharma PLUS

WWW.EURO2DAY.GR Lavipharm: Το 11ο Συνέδριο της Pharma PLUS ΗΜ/ΝΙΑ 20/9/2011 ΣΕΛΙΔΑ - WWW.EURO2DAY.GR Lavipharm: Το 11ο Συνέδριο της Pharma PLUS Lavipharm: Το 11ο Συνέδριο της Pharma PLUS Δημοσιεύθηκε: 13:12-20/09/11 Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010

ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 3 Ι EDITORIAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 4 Ι ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Δημιουργία αξίας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον 6 Ι Πάμε ακόμα πιο μακριά! ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρές Μεταφορές στις πόλεις - Δυνατότητες και Προοπτικές χρήσης του φυσικού αερίου ως εναλλακτικού καυσίμου στα δημοτικά οχήματα

Καθαρές Μεταφορές στις πόλεις - Δυνατότητες και Προοπτικές χρήσης του φυσικού αερίου ως εναλλακτικού καυσίμου στα δημοτικά οχήματα Καθαρές Μεταφορές στις πόλεις - Δυνατότητες και Προοπτικές χρήσης του φυσικού αερίου ως εναλλακτικού καυσίμου στα δημοτικά οχήματα Αναμφισβήτητα οι μεταφορές έχουν θεμελιώδη σημασία για την οικονομία και

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στην εναλλακτική αυτοκίνηση!

Καλώς ήλθατε στην εναλλακτική αυτοκίνηση! Καλώς ήλθατε στην εναλλακτική αυτοκίνηση! Θανάσης Θανάσης Κονιστής Κονιστής Διευθυντής Διευθυντής Πωλήσεων Πωλήσεων & Marketing Marketing Volkswagen Volkswagen Βιώσιμη Κινητικότητα: Ένα ζήτημα πιο επίκαιρο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Αγαπητοί γονείς, Καθώς ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε το σχολικό έτος, θα θέλαμε να πάρουμε την ευκαιρία να σας πληροφορήσουμε για την τωρινή κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση Μεταφορικών Εταιρειών - Ασφάλεια. Θεοδόσης Αναγνωστόπουλος Operational Excellence & QHSSE Manager October 2013

Αξιολόγηση Μεταφορικών Εταιρειών - Ασφάλεια. Θεοδόσης Αναγνωστόπουλος Operational Excellence & QHSSE Manager October 2013 Αξιολόγηση Μεταφορικών Εταιρειών - Ασφάλεια Θεοδόσης Αναγνωστόπουλος Operational Excellence & QHSSE Manager October 2013 Σκοπός 1. Να αναδειχθεί η ανάγκη ύπαρξης οργανωμένων, αυτοδύναμων και εξωστρεφών

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας Λίγα λόγια για εμάς Η Επιθεώρηση πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου (A Team) αποτελεί μία εκ των 11 Επιθεωρήσεων (πανελλαδικά) της Εθνικής Ασφαλιστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική»

3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική» 3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική» ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON PARK 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ 1 Αγαπητέ κύριε

Διαβάστε περισσότερα

Η Οργάνωσή µας συνέχισε και φέτος το θεσµό της διοργάνωσης παιδικών

Η Οργάνωσή µας συνέχισε και φέτος το θεσµό της διοργάνωσης παιδικών π π ø π 2 03-10-07 23:22 Page 1 π π øσ π À π ª π π Η Οργάνωσή µας συνέχισε και φέτος το θεσµό της διοργάνωσης παιδικών Κατασκηνώσεων στην Κύπρο για τα παιδιά των συναδέλφων. Η κατασκήνωση από φέτος αναβαθµίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζουµε τις επενδύσεις

Συνεχίζουµε τις επενδύσεις Συνεχίζουµε τις επενδύσεις Συνεχίζουµε τις επενδύσεις. Νέες Εταιρίες Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Ανατολ. Μακεδονία & Θράκη µέχρι σήµερα 35 εκ. 2014 2018 59 εκ. Κεντρική Μακεδονία µέχρι σήµερα 50 εκ. 2014 2018

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2016 Β Εξαμήνου

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2016 Β Εξαμήνου Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2016 Β Εξαμήνου Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης Πρόγραμμα Εκπαίδευσης 2016 Β Εξαμήνου Το όνομα ΜΥΛΩΝΑΣ εδώ και 39 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στα συστήματα diesel. To Κέντρο Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ ( ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος. ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ ( ) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος. ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ Γ1 ΤΟΥ 10 ΟΥ Δ.Σ. ΤΣΕΣΜΕ (10.11.2010) ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: Μελέτη Περιβάλλοντος ( Ενότητα 3: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς Κεφάλαιο 3: Κυκλοφορούμε με ασφάλεια) ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν:

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν: Εταιρεία: COSMOTE AE Τίτλος Προγράμματος / Δράσης: Ο Κόσμος μας, Εσύ Ημερομηνία Υποβολής: 29/11/2012 Υπεύθυνος Project: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Γενικά Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλίας Γεωργιάδης: Τα σχέδια και οι επενδύσεις της Sterner Stenhus που αγόρασε τα σχολεία-σδιτ

Ηλίας Γεωργιάδης: Τα σχέδια και οι επενδύσεις της Sterner Stenhus που αγόρασε τα σχολεία-σδιτ Ηλίας Γεωργιάδης: Τα σχέδια και οι επενδύσεις της Sterner Stenhus που αγόρασε τα σχολεία-σδιτ Πριν από λίγες ημέρες και με τη συμβολή της ΕΥ, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη συμφωνία πώλησης εταιρείας που

Διαβάστε περισσότερα

Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα. editorial. www.shellgas.gr. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα. editorial. www.shellgas.gr. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΕΥΧΟΣ 16 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 www.shellgas.gr editorial Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, από τον Ντίνο Ντάσιο Operation, Distribution, Supply & Technical Manager Η Shell Gas, εμφανίσθηκε στην σταδιοδρομία

Διαβάστε περισσότερα

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 Η διαδρομή στον επιχειρηματικό στίβο Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ AutogasAthens Tuesday, 26 July 2011 12:54 - Last Updated Monday, 24 October 2011 09:08

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ AutogasAthens Tuesday, 26 July 2011 12:54 - Last Updated Monday, 24 October 2011 09:08 ΠΡΟΣ : ΕΡΤ A.E. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 22/07/2011 Στα πλαίσια της καλής γειτονίας και με την κρίση που βιώνουμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα, αλλά και με τις συνεχόμενες αυξήσεις που παίρνει η βενζίνη και που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» 1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» Τίτλος: «Η ΔΕΗ κινητήρια δύναμη της Ηλεκτροκίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της!

Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της! Σελίδα 1 Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της! Με πωλήσεις 1.650.010 οχημάτων το 2014 (+12.9%) τα περισσότερα που έχει πουλήσει ποτέ η περασμένη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Πριν συνεχίσω όμως,θα μου επιτρέψετε να σας αναφέρω μερικές πληροφορίες για την ένωση μας. Σας υπόσχομαι να είμαι σύντομος.

Πριν συνεχίσω όμως,θα μου επιτρέψετε να σας αναφέρω μερικές πληροφορίες για την ένωση μας. Σας υπόσχομαι να είμαι σύντομος. ΘΕΜΑ: Ομιλία προέδρου ΠΕΤΕΤ στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Greek Lipid Forum «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ» Αθήνα 5/10/2017 Α.Π: 171005_1 Κυρίες και κύριοι Ευχαριστώ θερμά την οργανωτική επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον

19_05_2016. Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα. End to End value added services for your Customer. Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον End to End value added services for your Customer Εξυπηρετώντας πολλαπλά σημεία λιανικής σε αστικό περιβάλλον Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα Managing Partner 19_05_2016 Αποστολή Να προσφέρει στους πελάτες το ανταγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεία Ασφάλειας για τη Shell Gas

Βραβεία Ασφάλειας για τη Shell Gas ΤΕΥΧΟΣ 18 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 www.shell.gr/lpg Σε αυτό το τεύχος: EDITORIAL 2 Ι Στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Βραβεία Ασφάλειας για την Shell Gas 4Ι Τεχνικό Σεµινάριο

Διαβάστε περισσότερα

«Η σημαντική αξία της μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης στις σύγχρονες υπηρεσίες ασφάλειας»

«Η σημαντική αξία της μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης στις σύγχρονες υπηρεσίες ασφάλειας» «Η σημαντική αξία της μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης στις σύγχρονες υπηρεσίες ασφάλειας» Άγγελος Αγραφιώτης Γενικός Διευθυντής A&K Risk Management Consulting Παίρνοντας ως αφορμή το φετινό τίτλο της υπέροχης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2012 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΝΑΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2012 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΝΑΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2012 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΝΑΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ρήτρα μη ευθύνης Η παρουσίαση αυτή αποτυπώνει την παρούσα άποψη της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Η παρουσίαση αυτή σας παρέχεται για ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης και τον

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης και τον ΠΡΟΒΟΛΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. Δημοκρατίας 20, Ηράκλειο Κρήτης 71306 Tηλ: ++30 2810 / 343458 / 341096 Fax: / 343459 E-mail : info@crete-exporters.com Web site : www.crete-exporters.com Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία

Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Προσόντα με υψηλή αξία για τους εργοδότες σε σχέση με την αναπηρία Απρίλιος 2013 Χαρακτηριστικά που ζητούν οι εργοδότες αναπηρία Πως θα όριζες τη λέξη προσόν ή τη λέξη δεξιότητα ; Και τι εννοούν οι εργοδότες

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε

Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε Κυρίες και κύριοι, θα μιλήσω αγγλικά. Είναι ένας τρόπος για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το χάσμα επικοινωνίας που υπάρχει συνήθως όταν χρησιμοποιούμε διαφορετικές γλώσσες. Η γλώσσα των επιχειρηματιών είναι

Διαβάστε περισσότερα

H πιο ολοκληρωμένη γκάμα φυσικού αερίου

H πιο ολοκληρωμένη γκάμα φυσικού αερίου H πιο ολοκληρωμένη γκάμα φυσικού αερίου Που μπορώ να βρω πληροφορίες όπως για παράδειγμα της περιοδικής συντήρησης, για το εργοστασιακά τοποθετημένο σύστημα του φυσικού αερίου; Στην επίσημη ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου 2009

Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου 2009 Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2008 9 η Ετήσια Γενική Συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητοί μέτοχοι, αγαπητοί συνεργάτες Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου, στην 9 η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης περιοχή της Μεσογείου Σεπτέμβριος Δεκέμβριος 2011 Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Φεβρουάριος 2012

Διαβάστε περισσότερα

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Σ χ ε δ ι α σ μ o ς Α π ο κ ο μ ι δ h Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η Μ ε τ α φ ο ρ a Α ν α κ y κ λ ω σ η Κ α θ α ρ ι σ μ o ς Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Π λ y σ η κ a δ ω ν Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 Χάρη στη μακρόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 περίοδος

ΘΕΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 περίοδος ΘΕΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 περίοδος Στο μάθημα μας θα ασχοληθούμε, με τις πιο κάτω τεχνολογικές έρευνες. Έρευνες που διερευνούν: 1. Τις στάσεις των ανθρώπων έναντι τεχνολογικών έργων, συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

Για να ικανοποιηθούν οι σημερινές απαιτήσεις αναπτύχθηκε ένα

Για να ικανοποιηθούν οι σημερινές απαιτήσεις αναπτύχθηκε ένα Συστήματα Ψεκασμού Για να ικανοποιηθούν οι σημερινές απαιτήσεις αναπτύχθηκε ένα σύστημα συνεχούς ψεκασμού βενζίνης, στο οποίο η ποσότητα της βενζίνης που ψεκάζεται βρίσκεται σε άμεση σχέση με την ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 02/05/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ : 16094 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 ΤΚ 145 65, Άγιος Στέφανος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Βορριά

Διαβάστε περισσότερα

bab.la Φράσεις: Προσωπική Αλληλογραφία Ευχές ελληνικά-κινεζικά

bab.la Φράσεις: Προσωπική Αλληλογραφία Ευχές ελληνικά-κινεζικά Ευχές : Γάμος Συγχαρητήρια. Σας ευχόμαστε όλη την ευτυχία του κόσμου. 祝 贺, 愿 你 们 幸 福 快 乐, 天 长 地 久 νιόπαντρο ζευγάρι Θερμά συγχαρητήρια για τους δυο σας αυτήν την ημέρα του σας. 致 以 我 对 你 们 婚 姻 真 诚 的 祝

Διαβάστε περισσότερα

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της.

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της. Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της. 2 3 ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΑΔΟΥ 1 Εγκαταστάσεις συστημάτων εναλλακτικών

Διαβάστε περισσότερα

The SMS Marketing Guide for

The SMS Marketing Guide for The SMS Marketing Guide for Οδηγός για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS καμπάνιες YUBOTO ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Christmas Mobile Facts Ξέρετε ότι... 7 στις 10 retail

Διαβάστε περισσότερα

eco MOBILITY CONFERENCE 2018

eco MOBILITY CONFERENCE 2018 eco MOBILITY CONFERENCE 2018 Ηλεκτροκίνηση Ποιές υποδομές και ποιές υπηρεσίες απαιτούνται; Αθήνα 22 Μαρτίου 2018 Πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία εξειδικευμένη στην ανάπτυξη υποδομών φόρτισης Η/Ο και στην

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Στέφανος Οικονομίδης Μάρτιος 2016 Φυσικό Αέριο Η ιστορία Η κίνηση των οχημάτων με φυσικό αέριο ξεκινάει από πολύ παλιά 1862: Το πρώτο μηχανοκίνητο όχημα Η επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα: 5:30 μ.μ. Ξενοδοχείο Hilton Park

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα: 5:30 μ.μ. Ξενοδοχείο Hilton Park Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2011

Αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2011 Αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2011 Date : 05-05-2011 O κύκλος εργασιών του Ομίλου ΤΙΤΑΝ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 ανήλθε σε 253 εκ., παρουσιάζοντας μείωση 12% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS, CYPRUS

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS, CYPRUS THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS, CYPRUS 14 th CYPRUS SUMMIT Europe: Performing a balancing act Cyprus: Leaving no stone unturned ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 1 THE ECONOMIST

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA / ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: Λανσάρισμα του FIBRE ONE στην Ελλάδα Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Aqua-Max της Itho Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Το νέο πρότυπο λέβητα συμπύκνωσης.ενεργειακά οικονομικός και φιλικός προς το χρήστη. Θαυμάσιος! Αυτή θα είναι η πρώτη σας αντίδραση όταν

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

Μια νέα εποχή ανατέλλει στην ευρύτερη και ανεξάρτητη

Μια νέα εποχή ανατέλλει στην ευρύτερη και ανεξάρτητη Η νέα εποχή στη συντήρηση-επισκευή του αυτοκινήτου Οι οκτώ νέες τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς Επηρεασμένες από τις νέες συνθήκες ανταγωνισμού, τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών και την τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ www.half-marathon.gr Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Εκκίνηση Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Αγώνες Δρόμου: ΗΜ - 10 χλμ.- 5 χλμ. - 1,5 χλμ. ΑμεΑ & S.O.H Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός μιας άλλης εκπαίδευσης

Οδηγός μιας άλλης εκπαίδευσης Οδηγός μιας άλλης εκπαίδευσης Δίκτυο Σχολείων για τη μη - βία μια πρωτοβουλία του διεθνούς οργανισμού Κόσμος χωρίς πολέμους και βία τι είναι; πώς ξεκίνησε; Το δίκτυο σχολείων για τη μη-βία είναι ένα δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου

Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας 18 Ιανουαρίου 2013 A2 Κείμενα Κατανόησης Γραπτού Λόγου Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Διάρκεια Εξέτασης 30 λεπτά Ερώτημα 1 (7 μονάδες) Διαβάζετε

Διαβάστε περισσότερα

L1 4418 mm Δουλειά μας είναι να διατηρούμε την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Ford Transit24 Στα σημεία του δικτύου Επίσημων Εμπόρων Ford, με την ονομασία Ford Transit Center θα βρείτε τα πολύτιμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 67813 29 Δεκεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4856 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Οικ.93543/4756 Τροποποίηση και συμπλήρωση της υπουργικής απόφασης ΦΑ 1/59683/3936/2015

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύοντας στην ερεύνα σε παγκόσμιο επίπεδο, επιδιώκει να εισάγει προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με τα παρακάτω χαρακτηριστικά :

Επενδύοντας στην ερεύνα σε παγκόσμιο επίπεδο, επιδιώκει να εισάγει προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με τα παρακάτω χαρακτηριστικά : `1 Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΛΗ Α.Ε. Η ΠΥΛΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 με μετοχικό κεφάλαιο 1.700.000. Οι εγκαταστάσεις της ξεπερνούν τα 6.000τμ. Το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Antulio Richetta: Η ΙΒΙ Group είναι ηγέτιδα στην παροχή συστημάτων διοδίων

Antulio Richetta: Η ΙΒΙ Group είναι ηγέτιδα στην παροχή συστημάτων διοδίων Antulio Richetta: Η ΙΒΙ Group είναι ηγέτιδα στην παροχή συστημάτων διοδίων Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στον Νίκο Καραγιάννη και το ypodomes.com o επικεφαλής της ΙΒΙ Group στην Ελλάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό θέμα - για κάθε χρήστη, καθώς και για την paysafecard. Οι αναφορές για περιστατικά απάτης κλονίζουν πολλούς πελάτες. Με το παρόν Δελτίο Ασφάλειας, θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα