Θερμές ευχές! ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θερμές ευχές! ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010. www.coralgas.gr. Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι. Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL"

Transcript

1 ΤΕΥΧΟΣ 20 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 3 Ι Σεμινάριο Aμυντικής Oδήγησης της Coral GAS 4 Ι «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω - Προβλέπω - Αποφεύγω» Έκθεσης παιδικής ζωγραφικής ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 7 Ι Παρουσίαση: Χρήστος Μπίρμπος ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ 8Ι Υπηρεσία Home Delivery: Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι 9Ι Η Coral GAS συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι FLV ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ Έκτακτη ανάγκη: Αθήνα: Θεσ/νίκη: ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΜΑΣ 10 Ι Aνάπτυξη Δικτύου Πρατηρίων Auto GAS: η νέα πρόκληση ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 12 Ι Η Coral GAS, μέλος της κοινότητας Strongest Companies in Greece σύμφωνα με την αξιολόγηση της ICAP Group 14 Ι Μεγάλος Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός της Coral GAS 15 Ι ΦΙΑΛΙΔΙΑ Coral GAS η νέα εποχή Θερμές ευχές! 15 Ι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2 2 Ι EDITORIAL από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ Εμπορικό Διευθυντή Coral GAS Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι, Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου που επικοινωνώ και πάλι μαζί σας από την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Coral GAS. Ύστερα από απουσία επτά ετών σε θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό επέστρεψα και πάλι πίσω στην εταιρεία που ξεκίνησα την καριέρα μου το 1991 και την βρίσκω πιο δραστήρια και πιο μαχητική από ποτέ. Αυτή την περίοδο διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2010, μιας χρονιάς που παρ όλες τις αντιξοότητες, υπήρξε επιτυχημένη για την εταιρεία μας όπως αναγνωρίστηκε και από τον οίκο ICAP που την αξιολόγησε και την κατέταξε τον περασμένο Ιούλιο στις δυνατότερες ελληνικές εταιρείες (Strongest companies in Greece). Το 2010 αποτελεί σταθμό στην ιστορία της εταιρείας με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της, τον περασμένο Ιούλιο, στην Motor Oil Hellas, στον μεγάλο αυτό όμιλο της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και την μετονομασία της σε Coral GAS. Ως μέλος της οικογένειας του ομίλου Motor Oil Hellas, η Coral GAS έχει πλέον την υποστήριξη ενός από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια στην Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα να αναπτύξει τις εμπορικές της δραστηριότητες στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της υγραεριοκίνησης (autogas) στα δίκτυα πρατηρίων καυσίμων της Shell και της Avin. Το φθινόπωρο που μας πέρασε, ύστερα από την απόφαση του ομίλου να διακόψει από το Σεπτέμβριο, τη δραστηριοποίηση της AVIN στον τομέα εμπορίας υγραερίου, η Coral GAS κατάφερε να έλθει σε επαφή με τους πελάτες της AVIN και να αναλάβει την τροφοδοσία τους προσφέροντάς τους, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας. Συνεχίζοντας την πορεία της στην καινοτομία, η Coral GAS, τον Ιούλιο που μας πέρασε, διέθεσε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την φιάλη με την νέα βαλβίδα ασφαλείας FLV προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια στον Έλληνα καταναλωτή. Η φιάλη αυτή μαζί με την ειδική φιάλη FLT για περονοφόρα οχήματα που μόνη η Coral GAS διαθέτει στην ελληνική αγορά, αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη στον τομέα του εμφιαλωμένου υγραερίου. Όλοι μας περιμένουμε το 2011 να φέρει πολύ μεγάλες δυσκολίες για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Για τη διοίκηση και το προσωπικό της Coral GAS, η χρονιά αυτή αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και την εδραίωση της στην ηγετική θέση, στο χώρο εμπορίας υγραερίου. Η Coral GAS με τις εγκαταστάσεις τις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, αλλά και με το υψηλού επιπέδου προσωπικό της, είναι κατάλληλα οργανωμένη και διαθέτει όλα τα όπλα για την επίτευξη του στόχου αυτού, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια, τον σεβασμό προς τους γύρω μας και την προστασία του περιβάλλοντος. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΟΣΗΣ: Ντέλα Γουνελά ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ: Ειρήνη Στέφα Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε και να ευχηθώ σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ευτυχία και επιτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας.

3 ΥΓΙΕΙΝΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ι 3 Σεμινάριο Αμυντικής Οδήγησης της Coral GAS από την Δήμητρα Σταμπουλή Τεχνική Υπηρεσία Coral GAS Έχοντας ως κύριο μελημά της την ασφάλεια, η Coral GAS εκπαιδεύεται και εκπαιδεύει με στόχο την πρόληψη και την αποφυγή ατυχημάτων. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Αμυντικής Οδήγησης για τους οδηγούς οχημάτων ΙΧ και ΔΧ της εταιρίας. Εισηγητής ήταν ο κ. Γ. Καρφής από την εταιρία SAFE TRUCK, ενώ τον πρόλογο έκανε ο νέος Eμπορικός Διευθυντής της Coral GAS κος Παναγιώτης Χαριτόπουλος, δίνοντας έμφαση στη σημασία της δεοντολογίας που πρέπει να συνοδεύει τον επαγγελματία οδηγό και την προτεραιότητα που δίνει η εταιρία στην ασφάλεια των οδικών μεταφορών. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας των επαγγελματιών οδηγών ώστε να ευαισθητοποιηθούν και να εκπαιδευτούν για την πρόληψη και αποφυγή ατυχημάτων κατά την οδική μεταφορά. Περιλαμβάνει ένα θεωρητικό και ένα πρακτικό κομμάτι. Στο θεωρητικό μέρος παρουσιάζονται και αναλύονται οι τελευταίες στατιστικές ατυχημάτων οδικών μεταφορών, νέες νομοθεσίες, καθώς και παραδείγματα με πραγματικά περιστατικά σε video και προσομοιώσεις που τίθενται προς συζήτηση. Στο πρακτικό κομμάτι κάθε οδηγός ξεχωριστά έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα καθημερινό δρομολόγιο με συνοδηγό τον κ. Καρφή και να συζητήσει περιστατικά που πιθανόν να προκύψουν στην πράξη. Κάθε κομμάτι ακολουθείται από αξιολόγηση και από τις δύο πλευρές προκειμένου να εντοπισθούν τυχόν ανάγκες για περαιτέρω εμβάθυνση στην κατανόηση των θεμάτων. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και εφιστούμε σε όλους μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που διανύουμε, με τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα να δυσχεραίνουν τις οδικές μετακινήσεις. Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλές διαδρομές με ασφάλεια!

4 4 Ι ΥΓΙΕΙΝΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Διευθυντή Ασφάλειας & Τεχνικό Προϊστάμενο Coral GAS «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω - Προβλέπω - Αποφεύγω» Έκθεσης παιδικής ζωγραφικής Τα παιδιά ευαισθητοποιούνται από μικρή ηλικία σε θέματα πρόληψης και ασφάλειας! Στις 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την ημέρα ασφάλειας 2010, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής και κολάζ, για τα παιδιά του προσωπικού και των συνεργατών της Coral και Coral GAS. Η έκθεση είχε τίτλο «Τα ατυχήματα δεν είναι θέμα τύχης. Αναγνωρίζω Προβλέπω - Αποφεύγω», και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ) με τη συμμετοχή 13 παιδιών μέχρι 12 ετών. Το ΙΜΕ επιλήφθηκε της αξιολόγησης των παιδικών έργων αλλά και για την κατάλληλη υποδομή της έκθεσης με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά. Τα φετινά έργα των παιδιών ήταν υψηλού επιπέδου, όπως αξιολογήθηκαν από τους ειδικούς του ΙΜΕ. Σε αυτά τα έργα φάνηκε η δυνατότητα των παιδιών να αποτυπώσουν επιτυχώς την κεντρική ιδέα του θέματος που αποδεικνύει ότι η κουλτούρα για ασφάλεια μπορεί να αναπτυχθεί στην νέα γενιά από πολύ νωρίς. Είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προτρέψει να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε ευκαιρία και να μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και δούλεψαν ώστε να γίνει πραγματικότητα η έκθεση παιδικής ζωγραφικής και κολάζ 2010.

5

6 6 Ι ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ από τον Λευτερη ιατροπουλο Marketing Manager & Προϊστάμενο Πωλήσεων Auto GAS & Φιαλίδιων Παρουσίαση συνεργάτη: Χρήστος Μπίρμπος Η οικογενειακή επιχείρηση Υγραεριοκίνηση δραστηριοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης και εμπορίας συστημάτων υγραερίου κίνησης πάνω από 25 χρόνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον κ. Χρήστο Μπίρμπο, μηχανικό αυτοκινήτων, και σήμερα μαζί με τους δυο του γιους επίσης μηχανικούς, Στάθη και Κωνσταντίνο Μπίρμπο, εφαρμόζει νέες τεχνολογίες εισάγοντας και τοποθετώντας συστήματα υγραεριοκίνησης 4ης και 5ης γενιάς σε ιδιώτες και σε εταιρικούς στόλους αυτοκινήτων. Στο οικογενειακό πρατήριο και συνεργείο στην Αγίας Άννης 46 & Μακρυγιάννη, στο Ρέντη, η επιχείρηση εφαρμόζει την τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης από τη δεκαετία του 1980, όταν η μετατροπή του κινητήρα εφαρμοζόταν κυρίως σε ταξί. Σήμερα, με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, παρακολουθώντας κάθε χρόνο σχετικά σεμινάρια στην Ιταλία και Ολλανδία και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις γνώσεις και τις συνεργασίες τους, προσφέρουν σύγχρονες λύσεις για κάθε ανάγκη μετατροπής βενζινοκίνητων οχημάτων, αλλά και περονοφόρων υγραερίου.

7 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ Ι 7 Ο κ. Χρήστος Μπίρμπος στο περίπτερο της υγραεριοκίνησης στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου Autoshow 2010, όπου τα υγραεριοκίνητα οχήματα (powered by Coral GAS), έκλεψαν την παράσταση. Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίρμπος (αριστερά) και Χρήστος Μπίρμπος (δεξιά) Η επιχείρηση του Κου Μπίρμπου έχει μια πολύ δραστήρια παρουσία τόσο στον έντυπο τύπο, όσο και στην τηλεόραση, όπου με συχνές παρουσιάσεις στο τηλεοπτικό κοινό, αναλύει στο ευρύ κοινό τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη της υγραεριοκίνησης. Ιδιαίτερης απήχησης έτυχε και η παρουσία του περιπτέρου της «υγραεριοκίνησης» στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου Autoshow, όπου τα υγραεριοκίνητα οχήματα (powered by Coral GAS), έκλεψαν την παράσταση. Το πρατήριο του Χρήστου Μπίρμπου αποτελεί επίσης στην περιοχή του Ρέντη ένα πολύ γνωστό σημείο πώλησης φιαλών Coral GAS για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ενώ οι εξειδικευμένοι τεχνίτες του πραγματοποιούν καθημερινά και εγκαταστάσεις/μετατροπές περονοφόρων υγραερίου, εγκαθιστώντας τα ειδικά συστήματα ταχυσυνδέσμων ασφαλείας για τις φιάλες περονοφόρων FLT της Coral GAS. Συνεργείο Στο αδειοδοτημένο συνεργείο πραγματοποιούνται: Τοποθέτηση και εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου (μονού και πολλαπλού ψεκασμού) & και τεχνική υποστήριξη. Service βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων Καθαρισμός μπεκ για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με τα πιο σύγχρονα συστήματα Διαγνωστικός έλεγχος Πωλήσεις - Αξεσουάρ αυτοκινήτων Πρατήριο Το πρατήριο παρέχει ανεφοδιασμό υγραερίου κίνησης (autogas) και πώληση φιαλών (όπως τη νέα φιάλη με την ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV) 365 μέρες το χρόνο, σε 24ωρη βάση. Εκτός από Υγραέριο Κίνησης Coral GAS το πρατήριο του Χρήστου Μπίρμπου παρέχει ανεφοδιασμό με diesel extra, αμόλυβδη βενζίνη και super αμόλυβδη (V-Power) σε συνεργασία με την Coral A.E. και τα σήματα της SHELL που με συνεχείς ελέγχους εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα καυσίμων για τα οχήματα.

8 8 Ι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ από την ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Εμφιαλωμένου Υγραερίου Υπηρεσία Home Delivery: Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι Γεια σας! Είμαι η Ειρήνη, Αν μας παραγγέλνετε φιάλες σίγουρα θα έχουμε μιλήσει! Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην εταιρία αυτή, ασχολήθηκα με την υπηρεσία του Home Delivery. Φαινόταν μια απλή δουλειά, που στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν πολύ σημαντική! Η επαφή της εταιρίας με τον τελικό καταναλωτή αποτελεί για μια εμπορική επιχείρηση κάτι σπουδαίο και απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και κατ επέκταση και των συνεργατών-μεταπωλητών της εταιρίας. Εκτός από την επικοινωνία της εταιρίας με τους πελάτες, αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθόρμητη επαφή του καταναλωτή με την εταιρία είναι εξίσου σημαντική. Ο τελικός καταναλωτής μπορεί να μιλήσει, να πληροφορηθεί, να παραπονεθεί, και έτσι να επηρεάσει και να βελτιώσει τη λειτουργία της εταιρίας. Home Delivery Παράδοση Φιαλών Υγραερίου στο Σπίτι FLV ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ Έκτακτη ανάγκη: Αθήνα: Θεσ/νίκη: Μην ξεχνάμε όμως και την εξυπηρέτηση. Είναι πολύ σπουδαίο, με τους ρυθμούς που ζούμε, να ξέρουμε ότι υπάρχει μια υπηρεσία που με ένα τηλέφωνο χωρίς χρέωση στο παραδίδει τη φιάλη και την συνδέει με ασφάλεια στις συσκευές του καταναλωτή. Η υπηρεσία μας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 με 16:00. Τέλος θα ήθελα να καλωσορίσω στην οικογένεια του Home Delivery τη νέα μας φιάλη με την ειδική βαλβίδα ασφάλεια FLV που έχει κάνει ήδη αίσθηση με την καινοτομία της και αποτελεί αυτό το μήνα το 90% των παραγγελιών της υπηρεσίας μας. Καλές γιορτές σε όλους!

9 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ Ι 9 από τον ΜΙΧΑΛΗ ΣΗΜΙΡΙΩΤΗ Επιθεωρητή Πωλήσεων Φιαλιδίων Υγραερίου Η Coral GAS συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας O φετινός Μαραθώνιος δεν ήταν ξεχωριστός μόνο για την συμπλήρωση των χρόνων από την μάχη του Μαραθώνα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες, είχε εκδηλωθεί ρεκόρ συμμετοχών, με τις ΗΠΑ μόνο να μετρούν συμμετοχές! Στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας πήραν μέρος δρομείς από 88 χώρες και από όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη της γης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι δρομείς που ήλθαν από το Μακάου (1), τις Παρθένους νήσους (8), τη Χιλή (14), το Περού (1), τη Σρι Λάνκα (1) αλλά και το Ιράκ (1), τη Νικαράγουα (1) και το Παλάου (1).Ένα μεγάλο ποσοστό ήλθε με συνοδό ή με την οικογένειά του. Σύμφωνα με τον τύπο, το 85% από αυτούς (16000) ήταν πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών και το 65% από αυτούς μεσαίου έως πολύ υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Η πληρότητα των ξενοδοχείων έφθασε το 90% και πλέον δρομείς έδωσαν δυναμικό «παρών» στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. αλλά και στον Κλασικό Μαραθώνιο! Η Coral GAS είχε την δικιά της παρουσία με τον συνάδελφο Μιχάλη Σημιριώτη στα m Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Ώρα 09:00 το πρωί της Κυριακής. Μετά την έναρξη της τελετής του αγώνα και την αναφώνηση του όρκου του αθλητή, όλοι είχαν το βλέμμα «καρφωμένο» στο πιστόλι του αφέτη. Ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν τον αγώνα, τρέχοντας στα χνάρια του αρχαίου αγγελιοφόρου και κατόπιν του άλλου μεγάλου θρύλου, του Σπύρου Λούη. Να μεταφέρουν το μήνυμα της νίκης Οι ζητωκραυγές των θεατών προς όλους τους δρομείς εκκωφαντικές. Αγκαλιές, υποδοχές, δάκρυα συγκίνησης για πολλούς και μια αδιόρατη αλλά διάχυτη ευτυχία για όλους. «ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ» το 2010, θα μπορούν να επικαλούνται όλοι οι δρομείς στις επόμενες γενιές. Ελπίζουμε σε επόμενους Μαραθώνιους να είναι η συμμετοχή μας πιο μεγάλη και με άλλους συναδέλφους! Ένα υπέροχο συναίσθημα είναι αυτό που θα προσφέρει η συμμετοχή και μόνο σε έναν τέτοιο αγώνα! Ας δώσουμε ραντεβού του χρόνου στον επόμενο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και πριν από αυτόν στον Μαραθώνιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει τον Απρίλιο του 2011.

10 10 Ι ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ από τον Λευτερη ιατροπουλο Marketing Manager & Προϊστάμενο Πωλήσεων Autogas & Φιαλίδιων Aνάπτυξη Δικτύου Πρατηρίων AUTOGAS: η νέα πρόκληση Tο υγραέριο κίνησης, ένα καύσιμο γνωστό στην αγορά του αυτοκινήτου εδώ και πολλά χρόνια, εξελίσσεται πλέον σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη και διαδεδομένη εναλλακτική μορφή ενέργειας για τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα! Ακολουθώντας πλέον με γοργούς ρυθμούς το παράδειγμα χωρών όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ολλανδία, η Γερμανία κ.α., η αυτοκίνηση στη χώρα μας εξοικειώνεται με μια αξιόπιστη, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή το υγραέριο κίνησης. Η Coral GAS, ανταποκρινόμενη στην πρόκληση της ανόδου της αγοράς υγραερίου και θέλοντας να είναι στην αιχμή της εξυπηρέτησης του αυξανόμενου αριθμού οδηγών που αναζητούν σταθμούς εφοδιασμού υγραερίου κίνησης, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία ανάπτυξης του υπάρχοντος δικτύου ανεφοδιασμού σε όλη την ελληνική επικράτεια. Με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες ασφάλειας και στην ισχύουσα νομοθεσία που διέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί κάποιο πρατήριο να διαθέσει υγραέριο κίνησης, η Coral GAS προχωρά με σταθερά βήματα τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην υλοποίηση όλο και περισσότερων νέων σημείων εξυπηρέτησης των οδηγών! Η πληροφόρηση για τα νέα σημεία εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας: Το έντονο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το εναλλακτικό αυτό καύσιμο, έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη ζήτηση αξιόπιστων λύσεων για μετατροπές κινητήρων από βενζίνη σε διπλό καύσιμο (βενζίνη / υγραέριο), αλλά και στην αναζήτηση εργοστασιακών μοντέλων υγραερίου. Πολλές εισαγωγικές εταιρίες αυτοκινήτου άλλωστε, έχουν ήδη μπει στη διαδικασία της διάθεσης και τέτοιων μοντέλων στο αγοραστικό κοινό.

11 ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Ι 11

12 12 Ι ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ από τον ΘΑΝΟ ΜΠΕΛΕΚΟ Οικονομικό Διευθυντή Coral GAS Η Coral GAS, μέλος της κοινότητας «Strongest Companies in Greece» σύμφωνα με την αξιολόγηση της ICAP Group Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, Κατά τη φετινή χρονιά αντιμετωπίσαμε με επιτυχία μια από μεγαλύτερες προκλήσεις για την εταιρεία μας, καθώς ολοκληρώθηκε η εξαγορά από τον μεγαλύτερο Ελληνικό πολυεθνικό όμιλο πετρελαιοειδών της Motor Oil Hellas A.E, ενώ παράλληλα πετύχαμε να διακριθούμε και να αξιολογηθούμε από την ICAP σαν εταιρεία με τη διάκριση ΑΑ. Με βάση το ICAP Rating Score η Coral GAS Α.Ε.Β.Ε.Υ. εντάχθηκε στην Κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE». Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο. Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή που μας κάνει όλους να νοιώθουμε υπερήφανοι και μας δεσμεύει για το μέλλον, ανήκει εξ ολοκλήρου στους συναδέλφους που προσπάθησαν σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να αποκτήσει η εταιρεία μας το συγκριτικό αυτό πλεονέκτημα, ενώ σε εμένα έτυχε η χαρά να ανακοινώσω, από τις στήλες του αερόστατου, το σημαντικό αυτό επίτευγμα και να δεσμευτώ να ακολουθήσω το δύσκολο δρόμο της επιτυχίας, μέσα σε ένα πολύ δυσχερές οικονομικό περιβάλλον που θα μας επηρεάσει για τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες, τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους για την νέα χρονιά, υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

13 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Ι 11

14 14 Ι ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Μεγάλος Ραδιοφωνικός Διαγωνισμός της Coral GAS από την ΝΤΕΛΑ ΓΟΥΝΕΛΑ Τμήμα Marketing Στα μέσα Νοεμβρίου, η Coral GAS ξεκίνησε τη διαφημιστική ραδιοφωνική προβολή της μπορντό φιάλης υγραερίου με τη νέα βαλβίδα FLV! Η φιάλη με βαλβίδα FLV προσφέρει διπλή ασφάλεια στον καταναλωτή διαθέτοντας ειδικό προστατευτικό μηχανισμό, ο οποίος είναι τοποθετημένος εσωτερικά της στρόφιγγας και περιορίζει τη ροή του υγραερίου από τη φιάλη σε περίπτωση έντονης διαρροής. Στα πλαίσια της ραδιοφωνικής προβολής, η Coral GAS πραγματοποίησε διαγωνισμό σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που κλήρωσαν σε 80 τυχερούς τη μπορντό φιάλη της Coral GAS με τη νέα βαλβίδα ασφαλείας FLV μαζί με μια θερμάστρα υγραερίου. Κατά τη διάρκεια της διανομής των δώρων, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με τους νικητές και να μιλήσουμε για τα οφέλη από τη χρήση υγραερίου και της φιάλης FLV της Coral GAS. Αρκετοί είναι οι νικητές που χρησιμοποιούν ήδη υγραέριο και τη φιάλη FLV της Coral GAS, για εφαρμογές όπως: μαγείρεμα, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Μεγάλο ήταν μάλιστα το ενδιαφέρον εκείνων που τους δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσουν υγραέριο, για την ασφάλεια κατά τη χρήση, την αυτονομία, και την ευκολία που προσφέρει το υγραέριο και η Coral GAS! Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε 10 σταθμούς, με υψηλή ακροαματικότητα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη και η συμμετοχή στους εν λόγω διαγωνισμούς ξεπέρασε τους 2,500 ακροατές! Η νέα φιάλη της Coral GAS για οικιακή χρήση με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV

15 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ι 15 ΦΙΑΛΙΔΙΑ Coral GAS η νέα εποχή Customer Service (Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών) Ώρες Λειτουργίας 08:00 16:00 Τηλέφωνα Παραγγελιών (Χύμα & Εμφιαλωμένο) & & (Β. Ελλάδα) (Ιωάννινα) Σε συνέχεια της πρόσφατης αλλαγής της «σκυτάλης» από την Shell GAS στην Coral GAS, αποφασίσαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που επέλεγαν επί πολλά χρόνια το φιαλίδιο Shell GAS, αλλά και όλο το αγοραστικό κοινό, με μια μεγάλη προσφορά: Τη συσκευασία 3 φιαλιδίων (2+1 δώρο και 20% έκπτωση), που είναι διαθέσιμη σε πολλά σημεία πώλησης μεγάλων, αλλά και μικρότερων αλυσίδων supermarket! Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο (κλήση χωρίς χρέωση). Γνωρίζετε πως η Coral GAS είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες φιαλιδίων υγραερίου στην Ελλάδα, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα? Home Delivery (παράδοση φιαλών στο χώρο σας) (χωρίς χρέωση) FAX Γραμμή Παραπόνων (χωρίς χρέωση) Τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης & & (Β. Ελλάδα & Ιωάννινα) Κεντρικά Γραφεία CORAL GAS Ιλισού 123, Μοσχάτο Τηλ.: & Fax: Εγκαταστάσεις (Έδρα) Ασπρόπυργος Όπισθεν Ελλ. Διυλ. Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Αττικής Τηλ: Fax: Θεσσαλονίκη Οδός προς Καλοχώρι, Νέα Μενεμένη Τ.Θ.: 183 / Τ.Κ.: Τηλ.: Fax: Ιωάννινα ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων Τηλ. & Fax:

16