Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα. editorial. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα. editorial. www.shellgas.gr. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,"

Transcript

1 ΤΕΥΧΟΣ 16 Ι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ editorial Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, από τον Ντίνο Ντάσιο Operation, Distribution, Supply & Technical Manager Η Shell Gas, εμφανίσθηκε στην σταδιοδρομία μου ως ισχυρός μαγνήτης με σημαντικές προκλήσεις που κέντρισε το ενδιαφέρον για να συνδεθώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Η σύνδεσή μου με την εταιρία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του Μέσα σ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα προσπάθησα να δώσω ένα καινούργιο ρυθμό στη λειτουργία των εγκαταστάσεων της εταιρίας αξιοποιώντας όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες και οικοδομώντας βάσεις για περαιτέρω αξιοποίηση, παραγόντων που θα οδηγήσουν σε νέες δράσεις για αύξηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τελικό καταναλωτή. Μέσα στην μακροπρόθεσμη στρατηγική της Shell Gas για την ελληνική αγορά εντάσσεται και η έναρξη λειτουργίας της εγκατάστασης των Ιωαννίνων. Η εγκατάσταση των Ιωαννίνων, βρίσκεται στη καρδιά της Βιομηχανικής περιοχής, διαθέτει 3 δεξαμενές υγραερίου συνολικής αποθηκευτικής ικανότητας 210 m 3 και μπορεί να αποθηκεύει και να τροφοδοτεί τους πελάτες της Ηπείρου με Μίγμα & Προπάνιο υγραέριο. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν προκειμένου η εγκατάσταση να λειτουργήσει σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας της Shell Gas αφορούσαν, εργασίες υποδομής, εργασίες βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων, φυσικά των δεξαμενών, των αντλιών και γενικά του μηχανολογικού εξοπλισμού, των συστημάτων ασφαλείας, των πυροσβεστικών μέσων, του περιμετρικού φωτισμού, του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, των αποχετευτικών δικτύων κλπ. Δημιουργήθηκε έτσι μία εγκατάσταση που διαθέτει όλες τις δυνατότητες των μεγάλων εγκαταστάσεων της Shell Gas, και σε επίπεδο ασφάλειας αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο. (συνέχεια στη σελίδα 2) Καλές γιορτές! Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα Με μεγάλη μας χαρά εγκαινιάσαμε τις νέες εγκαταστάσεις μας στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008 με σκοπό την ενδυνάμωση της εταιρίας μας στο χύμα υγραέριο στην περιοχή της Ηπείρου και την δυνατότητα εξαγωγών στις γειτονικές μας χώρες. (συνέχεια στη σελίδα 2)

2 2 Ι (συνέχεια από τη σελίδα 1) Ο εφοδιασμός της εγκατάστασης Ιωαννίνων γίνεται με βυτιοφόρα από τον Ασπρόπυργο αλλά και από την Θεσσαλονίκη, ενώ το μόνιμο βυτίο της εγκατάστασης των Ιωαννίνων, μεταφέρει το υγραέριο σε οικιακούς και βιομηχανικούς πελάτες. Τα αποτέλεσμα των πρώτων μηνών λειτουργίας της εγκατάστασης είναι απόλυτα ικανοποιητικό, γεγονός που εγγυάται την ανάπτυξη και την επίτευξη του στόχου μας. Αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα οφείλεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στο ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί και το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρίας. από τον Χρήστο Βογιατζή Επιθεωρητής Πωλήσεων Χύμα Υγραερίου Β. Ελλάδας. Εκτεταμένες και πολυήμερες εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων. Οι εκπαιδεύσεις αφορούσαν θέματα ασφάλειας, λειτουργίας της εγκατάστασης Ιωαννίνων, εξυπηρέτησης πελατών, ποιότητας και ακεραιότητας των προϊόντων, πωλήσεων αλλά και των επιχειρησιακών αρχών της εταιρίας (Shell Business Principles) και συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία. Η γενική εκπαίδευση σε θέματα υγραερίου όλων των εργαζομένων των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο και στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο έμπειρο προσωπικό αυτών των εγκαταστάσεων. Ακολούθησαν εξειδικευμένες και λεπτομερείς εκπαιδεύσεις σε κάθε τμήμα σε όλη την έκταση της κάθε εργασίας. Έτσι σήμερα οι συνάδελφοι των Ιωαννίνων διαθέτουν όλα τα εφόδια για να προσφέρουν λύσεις στους πελάτες με επαγγελματισμό, με γνώση και έχοντας σαν πρώτο στόχο την ασφάλεια και την ποιότητα, σεβόμενοι πάντα τους νόμους, εκτιμώντας το περιβάλλον, έχοντας συναίσθηση και του κοινωνικού ρόλου τους. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα η περιοχή αυτή θα αναπτυχθεί σημαντικά και θα πετύχουμε την υλοποίηση του οράματός μας που είναι να αποτελούμε διαρκώς την πρώτη επιλογή του πελάτη. Ο κ. Ντίνος Ντάσιος είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Ρομποτική. Έχει εργασθεί σε πολυεθνικές εταιρίες και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις παραγωγής και διοίκησης. (συνέχεια από τη σελίδα 1) 3 Ι Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα 4 Ι Πρωτοποριακές εφαρμογές οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την αγορά υγραερίου 5 Ι Παρουσίαση της Shell Gas στα Ιωάννινα 6 Ι Ημέρα Ασφάλειας Ι Επιθεώρηση SEVESO 8 Ι Customer Service ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ: Γραφεία Αθήνας τηλ.: fax: Εγκ/ση Θεσσαλονίκης τηλ.: fax: Ντέλα Γουνελά Della.Gounela@shell.com eyeqcreative Ειρήνη Στέφα Εγκ/ση Ασπροπύργου τηλ.: fax: Εγκ/ση Iωαννίνων τηλ.: fax: Η εγκατάσταση αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου και της Θεσσαλονίκης και καλύπτει ποσότητα ικανή να εφοδιάσει άμεσα Βιοτεχνικές και Βιομηχανικές μονάδες της Ηπείρου συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της. Kαλύπτει ένα χώρο 6 στρεμμάτων, και αποτελείται από 2 δεξαμενές των λίτρων και μία δεξαμενή των λίτρων, με σημεία φόρτωσης εκφόρτωσης βυτιοφόρου, πλήρες πυροσβεστικό δίκτυο καθώς και γραφεία πλήρως εξοπλισμένα.

3 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ Ι 3 Νέα εγκατάσταση στα Ιωάννινα Η εγκατάσταση της Shell Gas στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων. 2. από αριστερά προς τα δεξιά: οι κ.κ. Τόλης Βασιλακάκης, γενικός διευθυντής της Shell Gas Ελλάδος, Ζήσης Κολέμπας, Η διαχείριση της εγκατάστασης έχει ανατεθεί στην εταιρία ΚΟΛΕΜΠΑΣ ΑΕ και διαχειριστής της εγκατάστασης είναι ο κος Ζήσης Κολέμπας. Η εταιρία ΚΟΛΕΜΠΑΣ ΑΕ είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, στο εμπόριο υλικών επένδυσης και επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς επίσης στο εμπόριο υλικών κλιματισμού και θέρμανσης. Έχει μία πορεία 10 ετών στον χώρο και συμμετέχει στις κατασκευές με τα υλικά που αντιπροσωπεύει σε μεγάλα έργα (νοσοκομεία εθνικά σταδία κλπ). Η εταιρία ΚΟΛΕΜΠΑΣ ΑΕ διαθέτει ιδιόκτητο βυτιοφόρο υγραερίου το οποίο τροφοδοτεί τους πελάτες του νομού Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Κοινός σκοπός των δύο εταιριών είναι η ενδυνάμωση της θέσης της εταιρίας και η ανάπτυξη της Shell Gas στην εν λόγω περιοχή. Τα εγκαίνια της εγκατάστασης Ιωαννίνων έκανε ο νομάρχης Ιωαννίνων κος Καχριμάνης καθώς επίσης και ο γενικός διευθυντής της Shell Gas στην Ευρώπη, Αφρική και Αμερική κος Roy Wyllie. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν από την Shell Gas ο γενικός διευθυντής Ελλάδος κος Βασιλακάκης Τόλης, ο διευθυντής πωλήσεων κος Βανδώρος Γεράσιμος, ο τεχνικός διευθυντής κος Ντάσιος Κωνσταντίνος καθώς επίσης και αρκετά άλλα στελέχη και από πλευράς τοπικής κοινωνίας εκπρόσωποι από την Νομαρχία, την Πυροσβεστική την ΕΤΒΑ και άλλες υπηρεσίες καθώς επίσης και αρκετοί μηχανικοί και συνεργάτες της ΚΟΛΕΜΠΑΣ ΑΕ. Είμαστε περήφανοι για την παρουσία μας στα Ιωάννινα και στοχεύουμε, με την εγγύηση της Shell Gas, να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις σε όλους τους οικιακούς και βιομηχανικούς πελάτες μας στην περιοχή της Ηπείρου. υπεύθυνος διαχείρισης της εγκατάστασης Shell Gas στα Ιωάννινα, ο Roy Wyllie, γενικός διευθυντής της Shell Gas Ευρώπης, Αφρικής και Αμερικής. 3. από αριστερά προς τα δεξιά: οι κ.κ Αλέκος Καχριμάνης, νομάρχης Ιωαννίνων, Τόλης Βασιλακάκης, γενικός διευθυντής της Shell Gas Ελλάδος, Ζήσης Κολέμπας, υπεύθυνος διαχείρισης της εγκατάστασης Shell Gas στα Ιωάννινα, ο Roy Wyllie, γενικός διευθυντής της Shell Gas Ευρώπης, Αφρικής και Αμερικής. Μάνθος Κολέμπας, μετά τα εγκαίνια της εγκατάστασης στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων.

4 4 Ι ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Πρωτοποριακές εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν την αγορά υγραερίου από τον Μιχάλη Σημιριώτη Account Manager, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ Στις μέρες μας επιτυχημένες θεωρούνται οι εταιρίες όπου η δημιουργικότητα εμφανίζεται στον οργανισμό τους, όχι περιστασιακά, ούτε κατά λάθος, αλλά είναι ευθυγραμμισμένη ουσιαστικά με τις αρχές, τις αξίες και τις διαδικασίες τους. H αγορά του υγραερίου αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, που απαιτούν περισσότερες νέες ιδέες. Στην SHELL GAS ακούμε τον πελάτη και σχεδιάζουμε την στρατηγική μας βάσει των αναγκών του. Έχοντας γνώμονα τα παραπάνω συνδιοργανώσαμε μια εκδήλωση στην Τρίπολη με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ, η οποία ασχολείται με Ανανεώσιμες Γεωθερμικές πηγές ενέργειας και προηγμένα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, και με την εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων NOISIS ΑΕ, της οποίας η κύρια δραστηριότητα είναι η ένταξη επενδυτικών έργων σε αναπτυξιακούς νόμους, και η οποία αναφέρθηκε σε αριθμητικά και μη στοιχεία σχετικά με τα επενδυτικά κίνητρα και τις χρηματοδοτήσεις που αφορούν και τα Συστήματα Ψύξης Θέρμανσης με Υγραέριο. Στον Κλιματισμό που δουλεύει με Υγραέριο, ήταν το θέμα της εκδήλωσης της εταιρίας g h p TECH LTD στην οποία συμμετοχή είχαν και οι εταιρίες ΕΠΑ Αττικής, MITSUBISHI και η SHELL GAS και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Τα συστήματα Κλιματισμού (Ψύξη Θέρμανση με ταυτόχρονη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης) με χρήση Υγραερίου, είναι αντλίες θερμότητας αερίου. Η εξωτερική μονάδα είναι μια υδρόψυκτη μηχανή εσωτερικής καύσης που κινείται με χρήση Υγραερίου. Όσον αφορά τους συμπιεστές, το ψυκτικό κύκλωμα, τους εναλλάκτες κλπ, δεν διαφέρουν από τα υπάρχοντα ηλεκτροκίνητα συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η αγορά των παραπάνω συστημάτων μπορεί να ενταχθεί σε αναπτυξιακούς νόμους που επιδοτούν την χρήση Υγραερίου, έναντι του πετρελαίου ή του ηλεκτρισμού. Η SHELL GAS και στις δύο εκδηλώσεις παρουσίασε τις χρήσεις του Υγραερίου στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα από την χρήση του Υγραερίου, έδειξε την δυνατότητα εγκατάστασης Υγραερίου σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανίες και εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και σε κατοικίες. Έδωσε έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με την χρήση του Υγραερίου σε σχέση με το πετρέλαιο ή τον ηλεκτρισμό. Γνωρίζοντας πως πρέπει να παραμείνει δημιουργική, η SHELL GAS θα συνεχίσει να αναζητά νέες λύσεις, και θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις της τεχνολογίας, όπως στην περίπτωση της συνεργασίας μας στον χώρο του Κλιματισμού με χρήση Υγραερίου.

5 ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ Ι 5 από την ΝΤΕΛΑ ΓΟΥΝΕΛΑ Τμήμα Marketing Παρουσίαση της Shell Gas στα Ιωάννινα Στα πλαίσια λειτουργίας της νέας εγκατάστασης της Shell Gas στα Ιωάννινα, πραγματοποιήσαμε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου δύο παρουσιάσεις, που απευθύνονταν στους υδραυλικούς και τεχνικούς εγκαταστάτες καυστήρων και σε πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους και τεχνικές εταιρίες της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων. Οι κ.κ. Καλτσίδης και Ιατρόπουλος εξηγούν τεχνικά θέματα στους υδραυλικούς και τεχνικούς στην παρουσίαση που έγινε στο κατάστημα Mega Center Κολέμπας Στόχος μας ήταν να έρθουμε σε επαφή με τους υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς συνεργάτες μας στην περιοχή, και να μιλήσουμε μαζί τους για την εταιρία μας, τα πλεονεκτήματα από την χρήση υγραερίου Shell Gas, καθώς και για τα τεχνικά θέματα και θέματα ασφαλείας. Η πρώτη παρουσίαση, με καλεσμένους υδραυλικούς και τεχνικούς, έγινε στο κατάστημα Mega Center Κολέμπας και πραγματοποιήθηκε σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα. Στη συνάντηση αυτή καλύφθηκαν επιτυχώς όλα τα ερωτήματα των καλεσμένων μας για θέματα σχετικά με την ασφαλή τοποθέτηση δεξαμενών και συστοιχιών φιαλών υγραερίου καθώς και όλα τα θέματα σχετικά με τις χρήσεις του υγραερίου. Η δεύτερη παρουσίαση που απευθυνόταν σε πολιτικούς μηχανικού, μηχανολόγους και τεχνικές εταιρίες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Epirus Palace. Και σε αυτή την παρουσίαση συζητήθηκαν οι επιχειρησιακές αρχές της Shell Gas, οι εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του υγραερίου από την Shell Gas και η εμπορική πολιτική της για το χύμα υγραέριο, ενώ λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των καλεσμένων για τα τεχνικά θέματα και τα θέματα ασφαλείας, έγινε από τον κ. Βασίλη Καλτσίδη, υπεύθυνο σε θέματα ασφαλείας Βορείου Ελλάδας, εκτενής παρουσίαση με σκοπό την τεχνική κατάρτιση των ενδιαφερόμενων. Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν ακόμα ο κ. Λευτέρης Ιατρόπουλος, προϊστάμενος της Shell Gas στο χύμα υγραέριο, ο κ. Ζήσης Κολέμπας, υπεύθυνος διαχείρισης της εγκατάστασης Shell Gas στα Ιωάννινα, και το τμήμα marketing. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης η συμμετοχή των κ. Χρήστο Βογιατζή, επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας στο χύμα υγραερίου, και κ. Βασίλη Καλτσίδη, υπεύθυνο σε θέματα ασφαλείας Βορείου Ελλάδας, καθώς και οι δύο είναι υπεύθυνοι για την εμπορική και τεχνική υποστήριξη, αντίστοιχα, της εγκατάστασης και του συνεργάτη της περιοχής των Ιωαννίνων. Μετά το τέλος και των δύο συναντήσεων νιώσαμε χαρούμενοι και περήφανοι για το ενδιαφέρον που οι καλεσμένοι μας δείξανε τόσο για την Shell Gas όσο και για το πώς η εταιρία μας χειρίζεται τα θέματα ασφαλείας. Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, καθώς επιθυμούμε οι συνεργάτες μας και κατ' επέκταση οι πελάτες μας, να είναι απόλυτα καταρτισμένοι, σε θέματα ασφάλειας των εγκαταστάσεων, των παραλαβών και των πολλών χρήσεων του υγραερίου, που η Shell Gas τους παρέχει, υπενθυμίζοντας σε όλους πως είναι η εταιρία που μπορεί να παρέχει με ασφάλεια «αέριο, τώρα και παντού».

6 6 Ι ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ημέρα Ασφάλειας 2008 από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ HSSE MANAGER & SOUTH GREECE TECHNICAL SUPERVISOR Στα πλαίσια της προσπάθειας του ομίλου Shell για βελτίωση της κουλτούρας των ανθρώπων στην ασφάλεια, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε παγκόσμια, η Ημέρα Ασφάλειας στις 11 Ιουνίου Πέρυσι η ημέρα Ασφάλειας συνέβαλε στην κατανόηση των λόγων για τους οποίους παραβιάζουμε τους κανόνες κατά την εργασία μας. Εφέτος η κεντρική ιδέα ήταν ότι μέσω της Ημέρας Ασφάλειας θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε ο καθένας μας τουλάχιστον ένα πράγμα (μια συμπεριφορά, μέθοδο ή διαδικασία) που θα βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης της Shell στον τομέα της ασφάλειας. ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ήταν το μήνυμα της φετινής ημέρας ασφάλειας. Έτσι, ζητήθηκε από όλους, προσωπικό της Shell και συνεργάτες, να δεσμευτούμε ότι θα κάνουμε μια ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ που θα συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης της Shell στους τομείς Υγείας, Ασφάλειας, Προστασίας & Περιβάλλοντος. Σε συλλογικό επίπεδο, όλες αυτές οι μικρές αλλαγές θα κάνουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Στις 11 Ιουνίου συζητήθηκε το θέμα αυτό σε ομάδες και στη Shell Gas. Οι ομάδες ξεκίνησαν την κουβέντα με προτροπή ένα σύντομο Video που εστιάζει στις συνθήκες εργασίας πριν από 30 χρόνια και πως με Μικρές Αλλαγές στο πέρασμα του χρόνου, δουλεύουμε σήμερα με Μεγάλη Διαφορά στην Ασφάλεια. Στην συνέχεια με την υποστήριξη των προϊσταμένων των ομάδων προσδιόρισε ο καθένας μας τις μικρές αλλαγές που μπορεί να κάνει. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε στην πράξη ότι βελτίωση στα θέματα HSSE μπορεί να έρθει μόνο εάν όλοι λειτουργούμε σαν Ηγέτες Ασφάλειας και με προσωπική υπευθυνότητα. Για κάθε ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ που δεσμευτήκαμε να πραγματοποιήσουμε η Shell θα ενισχύσει με 1 Euro το πρόγραμμα Breathing Space το οποίο βοηθάει να σωθούν ζωές μέσω της διαχείρισης της μόλυνσης του αέρα του σιωπηλού δολοφόνου 1,5 εκ. ανθρώπων στα πιο φτωχά νοικοκυριά του κόσμου που μαγειρεύουν με βιομάζα μέσα στο σπίτι αναπνέοντας τα καυσαέρια. Το Breathing Space είναι ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Shell Foundation που αφορά στην αντιμετώπιση της «ρύπανσης του αέρα εσωτερικών χώρων» (IAP, indoor air pollution), που προκαλείται από τη χρήση ανοιχτής φωτιάς ή από εστίες που καίνε ξύλα ή κοπριά για μαγείρεμα και θέρμανση σε πολλά σπίτια αναπτυσσόμενων χωρών. Μικρές Υποσχέσεις Μεγάλες Αλλαγές Να παρεμβαίνω σε κάθε ανασφαλή συνθήκη Να αφιερώνω χρόνο στη αρχή κάθε συνάντησης με τους πελάτες ώστε να μιλάμε για θέματα ασφαλείας Να βελτιώνομαι καθημερινά σε θέματα ασφαλείας Όχι στην χρήση κινητού στο Ι.Χ.

7 ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ι 7 Επιθεώρηση SEVESO από τον Στέλιο Πολυζώη Τεχνική Υπηρεσία Shell Gas Την Τρίτη 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επιθεώρηση SEVESO II στην Εγκατάσταση του Ασπροπύργου. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας του Σ.Ν.Ο (Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο, για ατυχήματα μεγάλης Έκτασης), Αντιστράτηγος ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΚΑΠΕΡΑΣ και 10 εκπρόσωποι από τα Υπουργεία Εργασίας, ΚΕΠΕΚ (Κέντρο Προστασίας & Επαγγελματικού Κίνδυνου), Δ/νση Βιομηχανίας Δυτ. Αττικής, Πυρ. Υπηρ.Ελευσίνας. Ο έλεγχος κάλυψε όλο αναλυτικά το σύστημα διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας της εγκατάστασης, επίσημα έγγραφα της εγκατάστασης για ασκήσεις και εκπαίδευση προσωπικού, αποδεικτικά έγγραφα συντήρησης ασφαλιστικών και δεξαμενών υγραερίου καθώς πυροσβεστικού εξοπλισμού και συστημάτων πυρανίχνευσης. Στην συνέχεια έγινε άσκηση στο δυσκολότερο σενάριο, που είναι μία υποθετική διαρροή στην σφαίρα του υγραερίου. Ακολούθησε επιθεώρηση σε όλη την Εγκατάσταση, όπου επικεντρώθηκαν στον βαρύ εξοπλισμό του Αντλιοστασίου Πυρόσβεσης και στο διαθέσιμο αποθηκευμένο νερό των m3 που επαρκεί για 2,1/2'' ώρες, και στα 2 Control Room που ευρίσκονται στην Πύλη και στον Οικίσκο Φορτωτών, όπου έλεγξαν τον φύλακα της Πύλης για τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας. Τέλος ζήτησαν και έγινε γενική δοκιμή καταιονισμών, σε όλες τις δεξαμενές υγραερίου, καθώς και στον Σταθμό Φόρτωσης βυτιοφόρων, η οποία εκτελέσθηκε με απόλυτη επιτυχία, πράγμα το οποίο τους εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Με το τέλος της άσκησης επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι η Shell Gas κινείται με συνέπεια και επιτυχία στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας.

8 8 Ι ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SHELL GAS Customer Service Αγαπητοί αναγνώστες, από την ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ Customer Service & Business Excellence Manager Νιώθω μεγάλη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας ξανά, έχοντας αναλάβει τα νέα μου καθήκοντα ως Customer Service & Business Excellence Manager στην Ελλάδα. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχει σαν στόχο να χτίσει και να ενισχύσει τη σχέση πελάτη-εταιρείας μέσα από την άμεση ανταπόκριση αλλά και συγχρόνως την αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Οι ρόλοι των συναδέλφων μας διαχωρίστηκαν (Back /Front office)με σκοπό την επικέντρωση στα επιμέρους θέματα και την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται, ώστε στο τέλος της ημέρας ο πελάτης να λάβει το καλύτερο δυνατό service. Παράλληλα το Business Excellence project αποτελεί το υποστηρικτικό πρόγραμμα για την υλοποίηση ενός σύγχρονου κέντρου εξυπηρέτησης πελατών προσφέροντας την εμπειρία αλλά και τα εργαλεία. Έτσι το Customer Service θα μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τις αυξανόμενες προσδοκίες για άμεση και πλήρη τηλεφωνική επικοινωνία όσο και τους πολλαπλούς σκοπούς που έχει η τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη. Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας προσθέσαμε στο site μας πληροφορίες σχετικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπως και μια φόρμα παραγγελίας, όπου μπορείτε να παραγγέλνετε το προϊόν και την ποσότητα που επιθυμείτε. Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Τηλέφωνα Επικοινωνίας για παραγγελίες Εμφιαλωμένο: Εµφιαλωµένο (Β. Ελλάδα): Χύμα: Χύμα (Β. Ελλάδα): Home Delivery: (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο) Fax: LPG-customerservice-hellas@shell.com Φραγκούδης Μενέλαος από τον Τόλη Βασιλακάκη Γενικός Διευθυντής της Shell Gas Hρθε το πλήρωμα του χρόνο για τον Λάκη μετά από 32 χρόνια εργασίας, προσπάθειας, και ζήλου. Ο Λάκης ξεκίνησε την καριέρα του στην SHELL το 1976 από το τμήμα εφοδιασμού και μεταφορών στο Πέραμα, εργάστηκε 11 χρόνια στον τμήμα Ανθρωπίνων πόρων και τα τελευταία 19 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην SHELL GAS και ειδικότερα στην αγορά του εμφιαλωμένου. Η παρουσία του Λάκη στην εταιρία είναι ταυτισμένη με την αγορά του εμφιαλωμένου υγραερίου και ήταν ο μακροβιότερος Επιθεωρητής σ' αυτή την αγορά. Θέλω να πιστεύω με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτά τα τελευταία 19 χρόνια ήταν και τα πιο έντονα και σκληρά ιδιαίτερα στην δεκαετία του 90 όπου η αγορά πέρασε από συμπληγάδες και η συνεισφορά του Λάκη ήταν καθοριστική και ανεκτίμητη όχι μόνο στην εταιρία και τους συνεργάτες της αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που πέρασαν και εκπαίδευσε ο ίδιος. Ηταν κοντά σε όλους για να τους βοηθήσει και οργώνοντας όλη την Νότια Ελλάδα με οδήγηση πέραν των 700 χιλ. χλμ. κατάφερε να φτάσει μέχρι σήμερα χωρίς κανένα ατύχημα. Λάκη θα θέλαμε όλοι εμείς και η εταιρία να σε ευχαριστήσει για αυτή τη μεγάλη συνεισφορά τόσα χρόνια, να σου ευχηθούμε ότι καλύτερο για από εδώ και πέρα και όταν σου λείπει η μυρωδιά του υγραερίου θα είμαστε εδώ να σε δούμε με χαρά ακούγοντας όλες αυτές τις εμπειρίες που είχες τόσα χρόνια. Σου ευχόμαστε υγεία και ευτυχία τόσο σε σένα όσο και στην οικογένειά σου.

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πετρέλαιο Κίνησης 21% Μαζούτ 18% Πετρέλαιο Θέρµανσης

Πετρέλαιο Κίνησης 21% Μαζούτ 18% Πετρέλαιο Θέρµανσης «Φυσικό Αέριο στο Μεγάλο Εµπορικό και Βιοµηχανικό Τοµέα της Αττικής: Ανάπτυξη και ιαχείριση Μεγάλων Πελατών περιόδου 2004-2009» 2009» ΕΠΑ Αττικής Νοέµβριος 2010 Αναστάσιος Τόσιος ιευθυντής Τεχνικής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Οι πρωτοβουλίες της Τράπεζας Πειραιώς

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Οι πρωτοβουλίες της Τράπεζας Πειραιώς ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Οι πρωτοβουλίες της Τράπεζας Πειραιώς Βρ. Ζάβρας Μονάδα Περιβάλλοντος Τράπεζας Πειραιώς greenbanking@piraeusbank.gr EnergyRes - Αθήνα, 11 Απριλίου 2008 Τεχνολογικές και

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου στο Υγραέριο Κίνησης Δημοσιογραφική Παρουσίαση Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 Coral Gas Η Ιστορία μας 1965 Έναρξη Δραστηριότητας 1986 Εξαγορά Minogas & ίδρυση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι δύο μίγματα υδρογονανθράκων που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για Εργαζόµενους

Οδηγός για Εργαζόµενους EIPIL-PAN Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Προώθηση της Άτυπης Μάθησης Βραβείο Εργαζόµενου Οδηγός για Εργαζόµενους εκέµβριος 2009 Asset Τεχνολογική Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για την Προώθηση της Άτυπης Μάθησης

Διαβάστε περισσότερα

LTD ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Ver

LTD ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Ver LTD m a n u fa c t u r e r s o f a ir-c o ndi t i o ning e q u i p m e n t ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 2016 2018 Ve r. 1.01 01 _ 2016 Ver. 1.02-2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ... 3 ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΞΙΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Πράσινη θερµότητα Ένας µικρός πρακτικός οδηγός

Πράσινη θερµότητα Ένας µικρός πρακτικός οδηγός Πράσινη θερµότητα Ένας µικρός πρακτικός οδηγός Αν δεν πιστεύετε τις στατιστικές, κοιτάξτε το πορτοφόλι σας. Πάνω από τη µισή ενέργεια που χρειάζεται ένα σπίτι, καταναλώνεται για τις ανάγκες της θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

«Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ»

«Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ» «Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ» ρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ιευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και

Διαβάστε περισσότερα

JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 03/07/2009 NEWSLETTER JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑ o Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Assistant Project Manager (new) Εκπαιδευτή Sales Expert Εκπαιδευτή Logistics Expert Εκπαιδευτή Finance Expert Εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και

Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και Safety First αρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες πυρασφάλειας Πυψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και πιστοποίηση, τηρώντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και νομοθεσίες. Σφραγίδα εγγύησης αποτελεί η πιστοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας Λίγα λόγια για εμάς Η Επιθεώρηση πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου (A Team) αποτελεί μία εκ των 11 Επιθεωρήσεων (πανελλαδικά) της Εθνικής Ασφαλιστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Αξίες ΤΙΤΑΝ. «Τα βασικά πιστεύω της επιχείρησης που καθορίζουν την συμπεριφορά της και τον τρόπο λειτουργίας της» Ακεραιότητα. Γνώση.

Αξίες ΤΙΤΑΝ. «Τα βασικά πιστεύω της επιχείρησης που καθορίζουν την συμπεριφορά της και τον τρόπο λειτουργίας της» Ακεραιότητα. Γνώση. Κυρίαρχος Στόχος Να αναπτυχθούμε ως πολυπεριφερειακή εταιρία, η οποία υπολογίζεται ως ανεξάρτητη δύναμη στην παγκόσμια αγορά των δομικών υλικών και συνδυάζει την επιχειρηματική ικανότητα και ανταγωνιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας και κτίρια: Επισκόπηση εξελίξεων για τον τεχνικό κόσμο

Εξοικονόμηση ενέργειας και κτίρια: Επισκόπηση εξελίξεων για τον τεχνικό κόσμο ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Εξοικονόμηση ενέργειας και κτίρια: Επισκόπηση εξελίξεων για τον τεχνικό κόσμο Εισηγητής: Αμανατίδης Άνθιμος Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΤΕΥΧΟΣ 28 Ι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 www.coralgas.gr H Coral Gas φέρνει την καινοτομία στην αγορά του υγραερίου. 2 Ι EDITORIAL Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες και φίλοι, από τον ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΧΑΡΙΤΌΠΟΥΛΟ Εμπορικό Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική»

3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική» 3 O ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «Η συμβολή της Κύπρου στη νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική» ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON PARK 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ 1 Αγαπητέ κύριε

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Β ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΡΟΥΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Β ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΡΟΥΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2013 2014 Β ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΡΟΥΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Εξοικονόμηση ενέργειας ονομάζεται οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών D.3.1.c Επιχειρηματικό Σχέδιο από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Τίτλος του έργου: Μέτρα Ενεργειακής απόδοσης και αξιοποίησης των ΑΠΕ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Λακατάμιας. Τοποθεσία: Λακατάμια,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του 4 η ενότητα Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας ΕΜΠ Απαιτήσεις του ISO9001:2015 1. Αντικείμενο 2. Τυποποιητική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συστήματα Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Α.Π.Θ. Ενεργειακός επιθεωρητής`

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Α.Π.Θ. Ενεργειακός επιθεωρητής` ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ Εισηγητής: Γκαβαλιάς Βασίλειος,διπλ μηχανολόγος μηχανικός ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL COLLEGE. Γλώσσα Διδασκαλίας

GLOBAL COLLEGE. Γλώσσα Διδασκαλίας GLOBAL COLLEGE 9. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη, Δίπλωμα) Εγγεγραμμένος Διάρκεια Σπουδών: 2 Έτη Τίτλος Σπουδών: Δίπλωμα Τεχνικού Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων Στόχοι του κλάδου Σκοπός του Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

25 % 101,5 % 15 % 97,3 % ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! << www.klimatika.gr >>

25 % 101,5 % 15 % 97,3 % ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! << www.klimatika.gr >> ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! Υψηλές αποδόσεις, που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις NAI ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ! Compact λέβητας για εύκολη εγκατάσταση! Απλός και εύχρηστος για ακόμα μεγάλυτερη

Διαβάστε περισσότερα

editorial Τεύχος 2ο - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Τεύχος 3ο - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Τεύχος 1ο - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008

editorial Τεύχος 2ο - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Τεύχος 3ο - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Τεύχος 1ο - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008 2 editorial Με τον ερχομό του καινούριου χρόνου, μεταφέροντας τις προσδοκίες και τα απραγματοποίητα όνειρά μας, οφείλουμε ως ένα βαθμό να κάνουμε και την αυτοκριτική μας για όσα καταφέραμε και για όσα

Διαβάστε περισσότερα

Ο δευτερογενής τομέας παραγωγής, η βιομηχανία, παράγει την ηλεκτρική ενέργεια και τα καύσιμα που χρησιμοποιούμε. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ διακρίνεται σε

Ο δευτερογενής τομέας παραγωγής, η βιομηχανία, παράγει την ηλεκτρική ενέργεια και τα καύσιμα που χρησιμοποιούμε. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ διακρίνεται σε στον κόσμο Οι κινήσεις της Ευρώπης για «πράσινη» ενέργεια Χρειαζόμαστε ενέργεια για όλους τους τομείς παραγωγής, για να μαγειρέψουμε το φαγητό μας, να φωταγωγήσουμε τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα σχολεία,

Διαβάστε περισσότερα

Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια.

Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια. Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια 183 83 www.watt-volt.gr 183 83 Ρεύμα Ρεύμα Ο ηλεκτρισμός είναι πολλά περισσότερα απ όσα νομίζεις! Απολαύστε πραγματική οικονομία στο ρεύμα σας! Επιλέγοντας τη WATT+VOLT

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση. 4 ο Κεφάλαιο

Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση. 4 ο Κεφάλαιο Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση 4 ο Κεφάλαιο Μαθησιακοί στόχοι (1) Μετά τη μελέτη του κεφαλαίου, θα είστε σε θέση να: 1. Συνοψίσετε τα βασικά βήματα σε οποιαδήποτε διαδικασία προγραμματισμού. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Χρήσης 2018 Διαρκής ανάπτυξη πωλήσεων και βελτίωση κερδοφορίας

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Χρήσης 2018 Διαρκής ανάπτυξη πωλήσεων και βελτίωση κερδοφορίας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14 Μαρτίου 2019 Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Χρήσης 2018 Διαρκής ανάπτυξη πωλήσεων και βελτίωση κερδοφορίας Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση που

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΠΕΚ. Γραφεία ΟΕΒ 26 Μαΐου, 2010

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΠΕΚ. Γραφεία ΟΕΒ 26 Μαΐου, 2010 Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΠΕΚ Γραφεία ΟΕΒ 26 Μαΐου, 2010 Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας για να απευθύνω

Διαβάστε περισσότερα

Gregory s Future Managers Program

Gregory s Future Managers Program Gregory s Future Managers Program Η καριέρα σου έχει όνομα! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σκοπός του προγράμματος Future Managers Program είναι η προσέλκυση ταλαντούχων και νέων υποψηφίων με όρεξη και πάθος για εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012,

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, Ε-News Τεύχος 58 Φεβρουάριος 2012 Συμμετοχή στην έκθεση Climatherm 2012 Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, που

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας

Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας Διαρκής βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας Ευθύνη της Διοίκησης Πελάτες Πελάτες Διαχείριση Πόρων Μέτρηση, ανάλυση και βελτίωση Ικανοποίηση Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Your Staff Partner Athens Thessaloniki -Nicosia

Your Staff Partner Athens Thessaloniki -Nicosia 04/05/2009 NEWSLETTER JOB OPENINGS ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για πλήρη περιγραφή, πατήστε στους τίτλους των θέσεων ΑΘΗΝΑ o Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Assistant Project Manager (new) Εκπαιδευτή Sales Expert Εκπαιδευτή

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου «Αντίστροφη Μέτρηση για Κατοικίες Χαμηλού Άνθρακα»

Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου «Αντίστροφη Μέτρηση για Κατοικίες Χαμηλού Άνθρακα» Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου «Αντίστροφη Μέτρηση για Κατοικίες Χαμηλού Άνθρακα» Ανθή Χαραλάμπους Διευθύντρια Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών 18 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα: 5:30 μ.μ. Ξενοδοχείο Hilton Park

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, ώρα: 5:30 μ.μ. Ξενοδοχείο Hilton Park Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών EcoBuilding Conference, EXPO ATHENS Ανθούσα 10 Δεκεμβρίου 2010 Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών () Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών Μαρκογιαννάκης Γιώργος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. Τμήμα Ανάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακή Αποδοτικότητα με Α.Π.Ε.»

«Ενεργειακή Αποδοτικότητα με Α.Π.Ε.» «Ενεργειακή Αποδοτικότητα με Α.Π.Ε.» Δρ. Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός Διευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κ.Α.Π.Ε. Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ δ ι β ά θ μ ι ο ι κ α υ σ τ ή ρ ε ς κ α υ σ τ ή ρ ε ς μ ε έ λ ε γ χ ο I N V E RT E R π ν ε υ μ α τ ι κ ά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Μαϊος 2015 Νταίζη Θεοδώρου Recruitment & HR Development Senior Manager OTE COSMOTE Human Resources Division 1 Προφίλ εταιρείας Όμιλος OTE Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός

Διαβάστε περισσότερα

2.2. Η έννοια της Διοίκησης

2.2. Η έννοια της Διοίκησης 2.2. Η έννοια της Διοίκησης 1) Εισαγωγή (ιστορία, ορισμός, παραδείγματα) Η ανάγκη της διοίκησης εμφανίστηκε από τότε που οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να σχηματίσουν ομάδες και ήταν απαραίτητη για τον συντονισμό

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες

PROJECT 100. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες PROJECT 100 Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος και Συνεργάτες Η βασική ιδέα Μετά από 25 χρόνια υποστήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με παροχή Επιχειρηματικών Συμβουλών, Εκπόνηση Μελετών και Εκπαίδευση του

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων

Χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων Χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων Αθήνα, 31 Μαΐου 2018 ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ TOMEA EΝΕΡΓΕΙΑΣ Προγραμματική περίοδος 2014-2020 Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων

ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων ΔΠΜΣ: «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» Διαχείριση Ενεργειακών Πόρων 12. Μελέτη Περίπτωσης: Ενεργειακή Επιθεώρηση σε Ξενοδοχειακή Μονάδα Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς e-mail: john@epu.ntua.gr Εργαστήριο Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Παραδείγματα καλών πρακτικών και μελλοντικές προκλήσεις

Παραδείγματα καλών πρακτικών και μελλοντικές προκλήσεις Πολιτικές προώθησης Θέρμανσης & Ψύξης από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Παραδείγματα καλών πρακτικών και μελλοντικές προκλήσεις Συγγραφείς: Austrian Energy Agency: Nina Pickl, Johannes Schmidl, Lorenz Strimitzer

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών TECHNOLOGICAL EDUCATION INSTITUTE OF CENTRAL MACEDONIA SCHOOL OF TECHNOLOGICAL APPLICATIONS DEPARTMENT OF MECHANICAL ENGINEERING Graduate Studies Program: Academic Year 2015-16 Renewable Energy Systems:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Γ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ, PhD, Διπλ. Μηχ. Μηχ Υπεύθυνος Τμήματος Ανάπτυξης Αγοράς ΚΑΠΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ενότητες παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΠΕ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ. Ιωάννης Τρυπαναγνωστόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής Παν/μίου Πατρών

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΠΕ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ. Ιωάννης Τρυπαναγνωστόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής Παν/μίου Πατρών ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΠΕ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ Ιωάννης Τρυπαναγνωστόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Φυσικής Παν/μίου Πατρών Παγκόσμια ενεργειακή κατάσταση Συνολική παγκόσμια κατανάλωση ενέργειας 2009: 135.000 ΤWh (Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

TECHNODYNE. Υπηρεσίες Υψηλής Τεχνολογίας ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ»

TECHNODYNE. Υπηρεσίες Υψηλής Τεχνολογίας ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ» TECHNODYNE Ε.Π.Ε. Υπηρεσίες Υψηλής Τεχνολογίας ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ» ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Marketing στη ιεθνή Οικονομία. Νικόλαος Α. Παναγιώτου Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Ο ρόλος του Marketing στη ιεθνή Οικονομία. Νικόλαος Α. Παναγιώτου Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Ο ρόλος του Marketing στη ιεθνή Οικονομία Νικόλαος Α. Παναγιώτου Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών 1 @ Ιούνιος 2003 Περιεχόμενα & Επεξηγήσεις Marketing 2

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η (2017-18) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης Email: aapostolakis@staff.teicrete.gr Τηλ.: 2810379621 E-class μαθήματος: https://eclass.teicrete.gr/courses/dsη141

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η (2016-17) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης Email: aapostolakis@staff.teicrete.gr Τηλ.: 2810379621 E-class μαθήματος: https://eclass.teicrete.gr/courses/dsη141

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης 35 Τώρα ξεκινά ένα μέλλον πιο καθαρό Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ. Η ARISTON ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 14 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (WCIT 2004) ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πίτας ΔΕΔΔΗΕ 19 Ιανουαρίου 2015, Κωνσταντίνος Ζωντανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Κοπή πίτας ΔΕΔΔΗΕ 19 Ιανουαρίου 2015, Κωνσταντίνος Ζωντανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Κοπή πίτας ΔΕΔΔΗΕ 19 Ιανουαρίου 2015, Κωνσταντίνος Ζωντανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Κύριε Υπουργέ Κύριε Πρόεδρε της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων Κύριε εκπρόσωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ / ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ / ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ / ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΑΣ ΣΥΝΟΛΑ ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΪ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΕΚ 1 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν:

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν: Εταιρεία: COSMOTE AE Τίτλος Προγράμματος / Δράσης: Ο Κόσμος μας, Εσύ Ημερομηνία Υποβολής: 29/11/2012 Υπεύθυνος Project: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Γενικά Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

26 Ιουνίου 2014. Ξενοδοχείο Athinais, αίθουσα Leontius Ώρα έναρξης: 11:00

26 Ιουνίου 2014. Ξενοδοχείο Athinais, αίθουσα Leontius Ώρα έναρξης: 11:00 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Ενεργειακή διαχείριση κτιρίων Η λύση της meazon Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών meazon» Μέτρηση της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και εξ αποστάσεως διαχείριση της λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Έκδοση : 3 η Περίοδος Ιούλιος Σεπτ. 13. Περιεχόμενα. Μήνυμα Λειτουργού Υγείας & Ασφάλειας. Γενική Επισκευή ΜΗΔΕΝ ΑΤΥΧΗΜΑ

ΔΡΑΣΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Έκδοση : 3 η Περίοδος Ιούλιος Σεπτ. 13. Περιεχόμενα. Μήνυμα Λειτουργού Υγείας & Ασφάλειας. Γενική Επισκευή ΜΗΔΕΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Περιεχόμενα Μήνυμα Λειτουργού Υγείας & Ασφάλειας Γενική Επισκευή ΜΗΔΕΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ακαδημία Ταλέντων Συμβολή στη Γενική Επισκευή Βραβεία Ασφάλειας & Υγείας Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ασφάλειας & Υγείας 21-25 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

1. Προσδιορισμός της ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ του λειτουργικού κόστους με τις μονάδες GHP (ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ) Τιμολόγιο ΔΕΗ Γ21

1. Προσδιορισμός της ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ του λειτουργικού κόστους με τις μονάδες GHP (ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ) Τιμολόγιο ΔΕΗ Γ21 Συγκριτικές Οικονομικές Μελέτες Μέσα από αυτήν την σελίδα μπορείτε να δείτε συγκριτικές οικονομικές μελέτες ηλεκτρικών συστημάτων κλιματισμού με αυτά του φυσικού αερίου της ghp Hellas. Για τις μελέτες

Διαβάστε περισσότερα

EUROCONTRACT Πιλοτικό έργο Σoυηδία Δήμος του Nyköping

EUROCONTRACT Πιλοτικό έργο Σoυηδία Δήμος του Nyköping EUROCONTRACT Πιλοτικό έργο Σoυηδία Δήμος του Nyköping Περίπτωση μελέτης εφαρμογής Ενεργειακών Υπηρεσιών, χωρίς να έχει συμπεριληφθεί χειρισμός και συντήρηση από την ΕΕΥ Χώρα Σουηδία Έργο Η χρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED Ημερομηνία συμπλήρωσης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ Πιλοτική Κατοικία: Τοποθεσία: Ιδιοκτήτης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΟΜΕΝΟΥ Φύλο: Α Θ Ηλικία: Αρχηγός νοικοκυριού: Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 14 -Απρίλιος 2011 by * Χορηγία της foodstandard σε φιλανθρωπική εκδήλωση * Σπατάλη τροφίμων = Σπατάλη νερού * * * Δημιουργία Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων Πλαίσιο και πολιτικές στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης

Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων Πλαίσιο και πολιτικές στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων Πλαίσιο και πολιτικές στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης Στόχοι της Ευρωπαϊκής και Εθνικής Ενεργειακής Πολιτικής: Η Προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και η

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014

Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014 Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεκινήσει κανείς μία ομιλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΟΡΑ ΤΕΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 1 Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος Hellenic Petroleum Marketing Companies Association Ο ΣΕΕΠΕ λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Εφαρμογές Α.Π.Ε. σε Κτίρια και Οικιστικά Σύνολα Μαρία Κίκηρα, ΚΑΠΕ - Τμήμα Κτιρίων Αρχιτέκτων MSc Αναφορές: RES Dissemination, DG

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία UCB και Pharmathen για την προώθηση των προϊόντων αλλεργίας

Στρατηγική συνεργασία UCB και Pharmathen για την προώθηση των προϊόντων αλλεργίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στρατηγική συνεργασία UCB και Pharmathen για την προώθηση των προϊόντων αλλεργίας Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014. Μία νέα στρατηγική συμμαχία δημιουργείται στην ελληνική φαρμακευτική αγορά μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AMAZE A.E. ΕΚΔΟΣΗ 02 Αθήνα, 26/5/2011 Σελίδα 2 από11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 4 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 5 ΓΕΝΙΚΑ... 5 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α 4η ΕΒ ΟΜΑ Α ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΝΕ

ΗΜΕΡΙ Α 4η ΕΒ ΟΜΑ Α ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΝΕ ΗΜΕΡΙ Α 4η ΕΒ ΟΜΑ Α ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΘΕΡΜΙΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΜΟΝΑ ΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Π.Ε. ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΤ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΒΗΕ Greek Solar Industry

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέες θέσεις Συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες ως Επιστημονικοί Διαγνώστες (Cleaning Advisors) Green Services: Διάγνωση περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτικό τεστ: Πώς θα διαλέξω το είδος θέρμανσης που με συμφέρει

Συγκριτικό τεστ: Πώς θα διαλέξω το είδος θέρμανσης που με συμφέρει Συγκριτικό τεστ: Πώς θα διαλέξω το είδος θέρμανσης που με συμφέρει Δεκάδες αναλύσεις έχουν γραφτεί σε μια προσπάθεια να απαντηθεί το ερώτημα «ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό» με το αποτέλεσμα τις περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ»

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» Βασικός στόχος του προγράμματος είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ. κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» 1 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ κ. ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: To Πρόγραμμα Green emotion» Τίτλος: «Η ΔΕΗ κινητήρια δύναμη της Ηλεκτροκίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ BUILDING GREEN 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ 7 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Δυνητικά Πεδία για Ενεργειακή Συμβολαιοποίηση

Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Δυνητικά Πεδία για Ενεργειακή Συμβολαιοποίηση Εμπορίου Βιομάζας Ενεργειακή Συμβολαιοποίηση Ι. Ελευθεριάδης Τμήμα Βιομάζας, ΚΑΠΕ Εμπορίου Βιομάζας Τοπικός σταθμός υπηρεσιών καύσιμων Συγκομιδή Παραγωγή Διαμόρφωση Προετοιμασία- Αποθήκευση Εμπόριο Διακίνηση-

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά από τη συνάντηση εργασίας για τον προσδιορισμό των στόχων θέρμανσης/ ψύξης από ΑΠΕ για τα έτη 2020/ 2030 στην Ελλάδα

Πρακτικά από τη συνάντηση εργασίας για τον προσδιορισμό των στόχων θέρμανσης/ ψύξης από ΑΠΕ για τα έτη 2020/ 2030 στην Ελλάδα Πρακτικά από τη συνάντηση εργασίας για τον προσδιορισμό των στόχων θέρμανσης/ ψύξης από ΑΠΕ για τα έτη 2020/ 2030 στην Ελλάδα Παραδοτέο D8.1 του έργου RES-H Policy Η παρούσα έκθεση συντάχθηκε στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα