Εφαρμογή των προνοιών για το περιουσιολόγιο στην Ελλάδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εφαρμογή των προνοιών για το περιουσιολόγιο στην Ελλάδα"

Transcript

1 Εφαρμογή των προνοιών για το περιουσιολόγιο στην Ελλάδα Στυλιανός-Ιωάννης Γ. Κουτνατζής Δικηγόρος ΜΚ legal Law Offices Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Θράκης Δημ. Σούτσου 9, Τ.Κ.: 11521, Αθήνα Τηλ. : koutnatzis@mklegal.gr

2 I. Μια πρώτη απόπειρα δημιουργίας περιουσιολογίου (άρθρο 10 ν. 2019/1992) Δυνατότητα των υπόχρεων σε δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για την υποβολή, μαζί με την οικεία δήλωση του έτους 1992, δήλωσης των κινητών περιουσιακών στοιχείων που είχαν στην κυριότητά τους την 1 η Ιανουαρίου Η δήλωση είναι προαιρετική και γίνεται υποχρεωτικά δεκτή από τον προϊστάμενο της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας, χωρίς να αναζητηθεί από αυτόν η προέλευση ή ο τρόπος και χρόνος απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων που αναφέρονται σε αυτή.

3 ΙΙ. Το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο 1/3: Δήλωση στοιχείων ακινήτων (άρθρο 23 ν. 3427/2005) Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή κάθε είδους νομική οντότητα, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια, κατοικία ή έδρα του, το οποίο έχει την 1η Ιανουαρίου εμπράγματο δικαίωμα πλήρους κυριότητας, ψιλής κυριότητας, επικαρπίας, οίκησης και επιφάνειας επί του ακινήτου, καθώς και εμπράγματο ή ενοχικό δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης θέσης στάθμευσης, βοηθητικού χώρου και κολυμβητικής δεξαμενής, που βρίσκονται σε κοινόκτητο τμήμα του ακινήτου και αποτελούν παρακολούθημα των παραπάνω εμπραγμάτων δικαιωμάτων, υποχρεούται να υποβάλει δήλωση στοιχείων ακινήτων. Την ίδια υποχρέωση έχουν τα παραπάνω πρόσωπα όταν νέμονται ακίνητα χωρίς τη συναίνεση φορέα της Γενικής Κυβέρνησης Η Δήλωση στοιχείων ακινήτων υποβάλλεται μία φορά, στο έτος που προκύπτει τέτοια υποχρέωση, σύμφωνα με το προηγούμενο εδάφιο. Η πρώτη εφαρμογή ήταν την 1η Ιανουαρίου Σε περίπτωση μεταβολής της περιουσιακής ή οικογενειακής κατάστασης του υπόχρεου την 1η Ιανουαρίου, υποβάλλεται δήλωση μεταβολής στοιχείων ακινήτων το αντίστοιχο έτος. Οι δηλώσεις στοιχείων ακινήτων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για φορολογικούς σκοπούς και δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίησή τους για δίωξη εκείνου που υπέβαλε τη δήλωση, για παράβαση των κειμένων διατάξεων. Οι δηλώσεις στοιχείων ακινήτων είναι καταρχήν απόρρητες και δεν επιτρέπεται η γνωστοποίηση τους σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον φορολογούμενο στον οποίο αφορούν αυτές.

4 ΙΙΙ. Το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο 2/3: Περιουσιολόγιο Ακινήτων (άρθρο 23 Α ν. 3427/2005, όπως προστέθηκε με το άρθρο 52 ν. 3842/2010) Ως Περιουσιολόγιο Ακινήτων ορίζεται το σύνολο της ακίνητης περιουσίας κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου, η οποία αποτελείται από τα εμπράγματα δικαιώματα της πλήρους ή ψιλής κυριότητας ή επικαρπίας ή οίκησης επί ακινήτων, καθώς και το δικαίωμα της αποκλειστικής χρήσης θέσεων στάθμευσης, βοηθητικών χώρων και κολυμβητικών δεξαμενών που βρίσκονται σε κοινόκτητο τμήμα υπογείου, πυλωτής, δώματος ή ακαλύπτου χώρου οικοδομής των πιο πάνω ακινήτων την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους. Το Περιουσιολόγιο Ακινήτων προκύπτει από τη μηχανογραφική διαχείριση των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων των ετών 2005 έως 2009, οι οποίες υποβάλλονται από τα υπόχρεα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Έτος δημιουργίας του Περιουσιολογιου Ακινήτων ορίζεται το έτος Το Περιουσιολόγιο Ακινήτων ενημερώνεται μέσω των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων, οι οποίες υποβάλλονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 23 του ν. 3427/2005, όπως ισχύει. Το περιεχόμενο του Περιουσιολογίου Ακινήτων είναι απόρρητο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 7 του άρθρου 23 του ν. 3427/2005, όπως ισχύει. Το περιεχόμενο του Περιουσιολογίου Ακινήτων διαφυλάσσεται και διατηρείται στο διηνεκές από το Υπουργείο Οικονομικών. Ο Υπουργός Οικονομικών με αποφάσεις του, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, προσδιορίζει, εγκρίνει και δίνει εντολές για κάθε δαπάνη που είναι αναγκαία για την εκτέλεση και εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος άρθρου, η οποία καταλογίζεται στα έξοδα βεβαίωσης των άμεσων φόρων, όπου από τις διατάξεις που ισχύουν δεν ορίζεται διαφορετικά, και καθορίζει κάθε αναγκαία λεπτομέρεια και γενικά όσα αφορούν την εκτέλεση των διατάξεων του άρθρου αυτού.

5 IV. Το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο 3/3: Συγκρότηση περιουσιολογίου (άρθρο 83 ν. 3842/2010) Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών συγκροτείται περιουσιολόγιο όλων των φυσικών προσώπων, φορολογικών κατοίκων Ελλάδας Στο περιουσιολόγιο περιλαμβάνονται κυρίως ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη, εναέρια μέσα μεταφοράς, κατοχή μετοχών, αμοιβαίων κεφαλαίων και εταιρικών μεριδίων. Δεν περιλαμβάνονται οι τραπεζικές καταθέσεις, τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, τα αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και οι μετοχές σε εταιρείες που έχουν συσταθεί και λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 2687/1953 (Α 317) και του ν. 27/1975 (Α 77) Οι υπηρεσίες, φορείς, νομικά και φυσικά πρόσωπα οφείλουν να αποστέλλουν ή να παραδίδουν στοιχεία για περιουσιακά δεδομένα, κινητή περιουσία, τόκους εισοδημάτων σύμφωνα με την Οδηγία 2003/48 και το ν. 3312/2005, δεδομένα οικονομικών συναλλαγών και κάθε πληροφορία οικονομικής φύσης στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Για την αποστολή και συγκέντρωση των στοιχείων αυτών δεν μπορεί να γίνει επίκληση τραπεζικού ή άλλου απορρήτου ως προς το Υπουργείο Οικονομικών. Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών ορίζονται: Ο τρόπος αποτύπωσης και συγκέντρωσης των πιο πάνω περιουσιακών στοιχείων. Ο τρόπος και ο χρόνος υποβολής των περιουσιακών στοιχείων για τη συγκρότηση και παρακολούθηση του περιουσιολογίου Κάθε αναγκαία λεπτομέρεια ή διαδικασία. Ζητήματα συνταγματικότητας καθορισμού των περιουσιακών στοιχείων με υπουργική απόφαση Ζητήματα συμβατότητας προς το ενωσιακό δίκαιο διακριτικής μεταχείρισης ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού

6 V. H λειτουργία περιουσιολογίου ως διεθνής υποχρέωση της χώρας και η μη εφαρμογή της «Έως τον Νοέμβριο του 2015, οι αρχές θα καταρτίσουν συνολικό σχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με βάση την αποτελεσματική διυπηρεσιακή συνεργασία, το οποίο θα περιλαμβάνει: ε) καθιέρωση περιουσιολόγιου για τη βελτίωση της παρακολούθησης» (ν. 4336/2015, Γ. Συμφωνία Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, 2.3. Μεταρρυθμίσεις της Φορολογικής Διοίκησης) «Θα κληθούν όλοι οι φορολογούμενοι, κάτοικοι εσωτερικού ή εξωτερικού, να δηλώσουν τα στοιχεία της περιουσίας τους». «Θα περιλαμβάνονται ενδεικτικά ακίνητα, οχήματα, αεροσκάφη, σκάφη, μετοχές, εταιρικές μερίδες, συμμετοχές σε επιχειρήσεις (οποιασδήποτε μορφής), τραπεζικοί λογαριασμοί, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, επενδυτικά προϊόντα, μίσθωση θυρίδων, δρόμωνες ίπποι, κινητά μεγάλης αξίας κλπ.» «Το Περιουσιολόγιο θα τηρείται αποκλειστικά στο Υπουργείο Οικονομικών και θα αντλεί στοιχεία τόσο από άλλες υπηρεσίες της ημεδαπής και της αλλοδαπής όσο και από τις δηλώσεις των φορολογουμένων» (Απολογισμός Τρ. Αλεξιάδη [Νοέμβριος 2016]) Το περιουσιολόγιο ως διευρυμένη μορφή της δήλωσης πόθεν-έσχες με πλήρη καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των μετρητών που φυλάσσονται εκτός τραπεζικού συστήματος, όπως και κινητών πραγμάτων μεγάλης αξίας (π.χ. πίνακες ζωγραφικές μεγάλης αξίας), ακινήτων αλλοδαπής, κινητών αξιών, αυτοκινήτων, σκαφών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υπερβαίνει το πλαίσιο της υφιστάμενης διάταξης του άρθρου 83 ν. 3842/2010.

7 VI. Ηλεκτρονική δήλωση πόθεν-έσχες και περιουσιολόγιο 1/2 (ν. 3213/2003 όπως ισχύει σήμερα) Η ηλεκτρονική δήλωση περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημόσιων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων περιέχει λεπτομερώς τα υφιστάμενα κατά την 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους περιουσιακά στοιχεία στην ημεδαπή και την αλλοδαπή και υποβάλλεται στην ιστοσελίδα Ως περιουσιακά στοιχεία, θεωρούνται, ιδίως: Τα έσοδα από κάθε πηγή Τα ακίνητα, καθώς και τα εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά Οι μετοχές ημεδαπών και αλλοδαπών εταιρειών, τα ομόλογα και ομολογίες κάθε είδους, τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων κάθε είδους και τα παράγωγα χρηματιστηριακά προϊόντα κάθε είδους. Οι κάθε είδους καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα πιστωτικά ιδρύματα, καθώς και τα κάθε είδους χρηματιστηριακά ή ασφαλιστικά προϊόντα και συμμετοχές σε κεφάλαια επιχειρηματικών ή επενδυτικών συμμετοχών (funds) και καταπιστεύματα (trusts), με αναφορά σε ποσό και πηγή προέλευσης και όλους τους συνδικαιούχους. Η μίσθωση θυρίδων σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα. Το σύνολο των μετρητών εφόσον το συνολικό ποσό υπερβαίνει τις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ (αθροιστικά για τον υπόχρεο, τον/την σύζυγο και τα ανήλικα τέκνα) Τα κινητά μεγάλης αξίας, εφόσον η αξία αυτών υπερβαίνει το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

8 VIΙ. Ηλεκτρονική δήλωση πόθεν-έσχες και περιουσιολόγιο 2/2 (ν. 3213/2003 όπως ισχύει σήμερα) Σε περίπτωση απόκτησης νέου περιουσιακού στοιχείου ή επαύξησης υφιστάμενου, στη δήλωση περιλαμβάνεται, υποχρεωτικά, το ύψος της σχετικής δαπάνης καθώς και αναλυτική παράθεση της πηγής προέλευσης των σχετικών πόρων. Βλ. επίσης υπ αρ οικ./ κοινή απόφαση των Υπουργών Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών (ΦΕΚ Β 3300) «Τύπος και περιεχόμενο της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (Δ.Π.Κ.) και της Δήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) Ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών». 14 πίνακες προς συμπλήρωση που αφορούν, μεταξύ άλλων, στοιχεία οικείων (ενήλικα τέκνα, θετά τέκνα, γονέας, θετός γονέας, αδέλφια, παππούδες, γιαγιάδες), θυρίδες σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά ιδρύματα, φυλασσόμενα εκτός πιστωτικών ιδρυμάτων ή εντός θυρίδων μετρητά, τιμαλφή, πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμους λίθους, καθώς και συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρηση / νομική οντότητα.

9 VΙII. Ο σκοπός του περιουσιολογίου ως πολιτικό και νομικό ζήτημα «Το Περιουσιολόγιο θα συμβάλλει αφενός στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της απόκρυψης κεφαλαίων, αφετέρου στην ορθότερη άσκηση της φορολογικής πολιτικής, με δικαιότερη κατανομή των βαρών» (Απολογισμός Τρ. Αλεξιάδη [Νοέμβριος 2016]) Επιβολή ενός φόρου επί του συνόλου της περιουσίας (net wealth tax) σύμφωνα με το πρότυπο άλλων ευρωπαϊκών κρατών (ιδίως Γαλλία, Ισπανία) με κατάργηση ή μείωση του ΕΝΦΙΑ; Οικονομική αποδοτικότητα vs. ισότητα ενώπιον των δημοσίων βαρών Αποκάλυψη και φορολόγηση αποκρυβέντων εισοδημάτων του παρελθόντος (ενδεχομένως σε συνδυασμό με κίνητρα «αυτοαποκάλυψης»); Έλεγχος συνταγματικότητας ως συνάρτηση του επιδιωκόμενου σκοπού

10 ΙΧ. Ανοικτά ζητήματα 1/2 Τρέχουσα αξία ή αξία κτήσης της περιουσίας; Τρόπος αποτίμησης αξίας; «Η δηλούμενη αξία προκύπτει είτε από σχετικό παραστατικό αγοράς ή από πράξη της φορολογικής αρχής για την επιβολή φόρου αιτία θανάτου, δωρεάς, γονικής παροχής ή προίκας κατά το χρόνο κτήσης τους. Η εκτιμώμενη αξία κινητών που είναι ασφαλισμένα κατά κινδύνων κλοπής, πυρκαγιάς και λοιπών κινδύνων δεν μπορεί να είναι κατώτερη αυτής που αναγράφεται στη σχετική σύμβαση» (άρθρο 2 παρ. 1 ν. 3213/2003) Σημαντικά νομοθετικά κενά Ζητήματα συνταγματικότητας λόγω αποτίμησης αξίας κτήσης Κατάργηση τεκμηρίων δαπανών και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων; Σχέση περιουσιολογίου και «πόθεν έσχες»; Αναδρομική φορολόγηση προσαύξησης περιουσίας που απαλλασσόταν του «πόθεν έσχες»; Διοικητικό κόστος λειτουργίας και προσαρμογής των πληροφοριακών συστημάτων;

11 X. Ανοικτά ζητήματα 2/2 Το δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων (άρθρο 9 α Συντ., άρθρα 4 παρ. 1 και 5 παρ. 1, 2 ν. 2472/1997) επιβάλλει τήρηση της αρχής της αναλογικότητας κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Η υποχρέωση δήλωσης μετρητών, πλην καταθέσεων, και άλλων κινητών αντικειμένων μπορεί να υποστηριχθεί ότι εκθέτει σε κίνδυνο την προσωπική και οικογενειακή ασφάλεια και ασφάλεια της περιουσίας των υποχρέων, χωρίς να εξυπηρετείται ο επιδιωκόμενος σκοπός Δεν υφίσταται ασφαλής και δεσμευτική μέθοδος υπολογισμού των αντικειμένων αξίας που φυλάσσονται εκτός τραπεζικών ιδρυμάτων. «Η συλλογή [των κινητών μεγάλης αξίας που η αξία τους υπερβαίνει τις ευρώ και των κινητών που φυλάσσονται εντός θυρίδων] καθίσταται απρόσφορη και μη κατάλληλη για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού της πλήρους καταγραφής και αποτύπωσης της περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων σε δήλωση προσώπων. Η συλλογή τους είναι νόμιμη μόνο για τις περιπτώσεις που υπάρχει αποδεικτικό της αξίας αυτών, όπως παραστατικό αγοράς ή πράξη φορολογικής αρχής για την επιβολή φόρου αιτία θανάτου, δωρεάς, γονικής παροχής, ή ασφαλιστική σύμβαση σε περίπτωση ασφάλισής τους κ.λπ. και εφόσον δεν πρόκειται περί οικογενειακών κειμηλίων που έχουν συνήθως από διαθέσεως αξία για τους υποχρέους». (ΑΠΔΠΧ 6/2016) Κίνδυνος διαρροής, δημοσιοποίησης και αθέμιτης χρήσης των υποβαλλόμενων στοιχείων Υποχρέωση λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από κάθε αθέμιτη επεξεργασία (άρθρο 10 παρ. 3 ν. 2472/1997) Υποχρέωση εκπόνησης μελέτης επικινδυνότητας με βάση τους κινδύνους και τη φύση των δεδομένων που θα συγκεντρωθούν στην ηλεκτρονική βάση (πρβλ. ΑΠΔΠΧ 98/2013) Τήρηση αρχής αναλογικότητας λόγω επιβολής κυρώσεων φυλάκισης και χρηματικής ποινής έως ευρώ σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης ή υποβολής ανακριβούς ή ελλιπούς δήλωσης

Είναι δυνατή η συμπόρευση του «Περιουσιολογίου» και η υποστήριξη της «Τέχνης»;

Είναι δυνατή η συμπόρευση του «Περιουσιολογίου» και η υποστήριξη της «Τέχνης»; Είναι δυνατή η συμπόρευση του «Περιουσιολογίου» και η υποστήριξη της «Τέχνης»; Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός Σύμβουλος Msc Εφαρμοσμένης Λογιστικής & Ελεγκτικής Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 12η. 1.- Άρθρο 23 Ν. 3427/2005

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 12η. 1.- Άρθρο 23 Ν. 3427/2005 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 12η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Αριθμ. πρωτ. 57 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ -----------

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Υ.Α. αριθμ. απόφ. ΑΥΤ. ΤΜ. ΣΤΡ ΕΞ

Κ.Υ.Α. αριθμ. απόφ. ΑΥΤ. ΤΜ. ΣΤΡ ΕΞ Πίνακας περιεχομένων Άρθρο 1 Διαδικασία υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης Άρθρο 2 Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης Άρθρο 3 Διασφαλίσεις για την ηλεκτρονική υποβολή Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής

Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 19 Οκτωβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3703 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Πρωτ. 12391 ιεκπ. 7569 Τύπος και περιεχόμενο της ήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (.Π.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Πόθεν Έσχες Ν.3213/2003 σαν εργαλείο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής

Δήλωση Πόθεν Έσχες Ν.3213/2003 σαν εργαλείο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής Δήλωση Πόθεν Έσχες Ν.3213/2003 σαν εργαλείο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής 7 Νοεµβρίου 2016 Περιεχόμενα Ιστορική Αναδροµή 01 Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης (ΔΠΚ) Νέοι υπόχρεοι Η ΔΠΚ µε λίγα λόγια Προθεσµία

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 16327/2016

Εγκύκλιος 16327/2016 Εγκύκλιος 16327/2016 Τύπος και περιεχόμενο της ήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (.Π.Κ) και της ήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων (.Ο.Σ) - Ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών. ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Παραθέτω ορισµένα στοιχεία που έχουν αντληθεί από το εβδοµαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ για την οικονοµία:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Παραθέτω ορισµένα στοιχεία που έχουν αντληθεί από το εβδοµαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ για την οικονοµία: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Γ.Γ..Ε, προκύπτει ότι από την ανάλυση των δηλωθέντων εισοδηµάτων το έτος 2015 (εισοδήµατα 2014), το 3% των φορολογουµένων πλήρωσαν το 42% του συνολικού φόρου εισοδήµατος.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή επανάληψη : Τι ισχύει σχετικά με τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» μετά την ψήφιση του νέου νόμου

Ορθή επανάληψη : Τι ισχύει σχετικά με τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» μετά την ψήφιση του νέου νόμου Ημερομηνία Ανάρτησης: 29/10/2018 Ορθή επανάληψη : Τι ισχύει σχετικά με τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» μετά την ψήφιση του νέου νόμου Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΠΟΘΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τι ισχύει με τις δηλώσεις «Πόθεν έσχες» μετά την ψήφιση του νέου νόμου

Τι ισχύει με τις δηλώσεις «Πόθεν έσχες» μετά την ψήφιση του νέου νόμου Ημερομηνία Ανάρτησης: 25/10/2018 Τι ισχύει με τις δηλώσεις «Πόθεν έσχες» μετά την ψήφιση του νέου νόμου Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) έτους 2015 και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.)

ΘΕΜΑ: Υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) έτους 2015 και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Α / ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πλωτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Παραλήπτης της

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Εργαλείο Οικονομικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης

ΧΡΗΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Εργαλείο Οικονομικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης 12 th ANNUAL ATHENS TAX FORUM ΧΡΗΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Εργαλείο Οικονομικής Ανάπτυξης και Απασχόλησης Η υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) του ν.4281/2014 Εταίρος Ομιλητής:

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος /2015

Εγκύκλιος /2015 Εγκύκλιος 0000910/2015 Τύπος και περιεχόμενο της ήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης και της ήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων - Ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών. ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η περιουσία σε μια δήλωση Τι θα περιλαμβάνεται και τι όχι στο περιουσιολόγιο

Όλη η περιουσία σε μια δήλωση Τι θα περιλαμβάνεται και τι όχι στο περιουσιολόγιο ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Όλη η περιουσία σε μια δήλωση Τι θα περιλαμβάνεται και τι όχι στο περιουσιολόγιο Σε ερώτηση του βουλευτή Ι.Λαγού απάντησε

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3996-3/ Γ Ν Ω Μ Ο Ο Τ Η Σ Η 6 /2016

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3996-3/ Γ Ν Ω Μ Ο Ο Τ Η Σ Η 6 /2016 ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 2016 Αθήνα, 22-07-2016 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3996-3/22-07- Γ Ν Ω Μ Ο Ο Τ Η Σ Η 6 /2016 Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνήλθε στην έδρα της την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Πειραιάς, 20 Ιουλίου 2016 Α.Π.: 1301.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Πειραιάς, 20 Ιουλίου 2016 Α.Π.: 1301. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ 1ο Ταχ. Δ/νση : Υψηλάντου 109 Ταχ. Κώδικας : 185 32 Πειραιάς Τηλ. : 2131371389 Fax : 210-4128215 Ε-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Υ.Α. αριθμ. πρωτ.: 1846/ Τύπος και περιεχόμενο της Δήλ

Κ.Υ.Α. αριθμ. πρωτ.: 1846/ Τύπος και περιεχόμενο της Δήλ Πίνακας περιεχομένων Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής Άρθρο 3 Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) Άρθρο 4 Διασφαλίσεις για την ηλεκτρονική υποβολή και Συνημμένα Δικαιολογητικά Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ Επώνυμο: KOUKOUTSIS Όνομα : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Όνομα: DANA GEORGETA Όνομα πατρός : ΝΙΚΟΛΑΟΣ Όνομα πατρός : GEORGE Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΙΝΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΣΙΝΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. Στοιχεία του/της υπόχρεου ΑΦΜ ΑΔΤ ΑΕ Αρμόδια Δ.Ο.Υ ΡΟΔΟΥ... Επώνυμο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ Όνομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

1. Στοιχεία του/της υπόχρεου ΑΦΜ ΑΔΤ ΑΕ Αρμόδια Δ.Ο.Υ ΡΟΔΟΥ... Επώνυμο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ Όνομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015 κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα 06-08-2014 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 2426 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 -

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΛΙΑΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΡΙΖΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα Τηλέφωνο : 210 95636085 ΦΑΞ : 210

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Α.Φ.Μ. : 111841497 Δ.Ο.Υ. : ΠΑΛΛΗΝΗΣ Α.Μ.Κ.Α. : 24108303561 Α.Δ.Τ. ή Α.Γ.Μ. 283823 Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : Όνομα μητρός : ΠΑΠΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ Ιδιότητες με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΗΛΙΩΡΗ ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΩΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Κατάθεση : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Ταχυδρομικώς : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Παραλήπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Α.Φ.Μ. : 064837901 Δ.Ο.Υ. : Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Μ.Κ.Α. : 12105301340 Α.Δ.Τ. ή Α.Γ.Μ. Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : Όνομα μητρός : ΑΕ172098 ΚΑΤΣΑΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (Ε.Τ.ΑΚ.), ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Φ.Α.Π.) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (Ε.Τ.ΑΚ.), ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Φ.Α.Π.) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (Ε.Τ.ΑΚ.), ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Φ.Α.Π.) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 1. Το ενιαίο τέλος ακινήτων (Ε.Τ.ΑΚ.) ισχύει για το έτος 2010 ή έχει καταργηθεί; Με το άρθρο 56

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΥΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤ ΠΑΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΦΟΥΦΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΡΡΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΕΤΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Α.Φ.Μ. : 132781215 Δ.Ο.Υ. : ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Μ.Κ.Α. : 21018304093 Α.Δ.Τ. ή Α.Γ.Μ. Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : Όνομα μητρός : ΑΗ793042 ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΖΟΥΦΗ ΜΕΡΟΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΛΙΑΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΡΙΖΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΤΟΜΠΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΟΔΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΗΝΕΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛ ΑΓΓΕΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΤΖΙΑ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΑΡΘΟΥΡ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΡΟΥΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (Έντυπο Ε9) - Περιουσιολόγιο

Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων (Έντυπο Ε9) - Περιουσιολόγιο ΓΕΝΙΚΑ Είναι κοινή αντίληψη ότι στη Χώρα μας είναι απαραίτητη η καταγραφή των ακινήτων, στην οποία πρέπει να προσδιορίζονται τα χαρακτηριστικά κάθε ακινήτου και ο ιδιοκτήτης του, έτσι ώστε να δημιουργηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΕΩΡΓ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΑΛΕΤΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΘΕΡΑΠΩΝ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΟΚΑ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Α.Φ.Μ. : 144430584 Δ.Ο.Υ. : ΠΑΛΛΗΝΗΣ Α.Μ.Κ.Α. : 08038802438 Α.Δ.Τ. ή Α.Γ.Μ. Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : Όνομα μητρός : Χ063625 ΤΣΟΥΠΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Α.Φ.Μ. : 139722132 Δ.Ο.Υ. : ΔΡΑΜΑΣ Α.Μ.Κ.Α. : 11118601845 Α.Δ.Τ. ή Α.Γ.Μ. Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : Όνομα μητρός : ΑΗ396502 ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΤΣΙΜΕΝΤΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Καλλιθέα ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 19.01.2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Αριθμός απόφασης: 63 Ταχ. Δ/νση : Αριστογείτονος 19 Ταχ. Κώδικας : 176 71 - Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015 κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΑΝΑΗ ΦΑΙΔΩΝ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΡΡΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015 κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΠΕΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΤΑΝΑΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΟΚΑ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα