ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Παραθέτω ορισµένα στοιχεία που έχουν αντληθεί από το εβδοµαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ για την οικονοµία:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Παραθέτω ορισµένα στοιχεία που έχουν αντληθεί από το εβδοµαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ για την οικονοµία:"

Transcript

1

2

3

4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Γ.Γ..Ε, προκύπτει ότι από την ανάλυση των δηλωθέντων εισοδηµάτων το έτος 2015 (εισοδήµατα 2014), το 3% των φορολογουµένων πλήρωσαν το 42% του συνολικού φόρου εισοδήµατος. Παραθέτω ορισµένα στοιχεία που έχουν αντληθεί από το εβδοµαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ για την οικονοµία:

5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στοιχεία δηλώσεων εισοδήµατος 2015 φυσικών προσώπων Κλιμάκιο, Φορολογούμενοι, χιλιάδες Δηλωμένα εισοδήματα, εκατ. Φόρος και εισφορά, εκατ. Μέσος φορ. Συντελεστής Εισόδημα / κεφαλή Φόρος / κεφαλή ,20% ,00% ,60% ,30% ,60% ,00% ,60% και άνω ,10% Σύνολο ,80%

6 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μέσος φορολογικός συντελεστής και ποσοστό φόρου εισοδήµατος φυσικών προσώπων

7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Από την παράθεση των στοιχειών αυτών διαπιστώνεται υπερφορολόγηση των συνεπών φορολογουµένων και όσων δεν έχουν την δυνατότητα να αποκρύψουν εισοδήµατα µε τα σχετικά υψηλότερα εισοδήµατα. Προκειµένου να µειωθούν τα ελλείµµατα, σύµφωνα µε τους στόχους που τίθενται κάθε φορά, θα πρέπει να µειωθούν οι δαπάνες ή να αυξηθούν τα έσοδα ή και συνδυασµός των δύο. Τα τελευταία έτη, οι πολιτικές αποφάσεις, έχουν µετατοπίσει το κέντρο βάρους στην αύξηση των δηµοσίων εσόδων και κυρίως στην επιβολή νέων φόρων και στην αύξηση υφιστάµενων φόρων. Αποτέλεσµα είναι να επιβαρύνονται συνεχώς οι ίδιοι φορολογούµενοι µε µεγαλύτερους φόρους.

8 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Υπουργείο Οικονοµικών, σύµφωνα µε όσα έχουν γίνει γνωστά στα Μ.Μ.Ε., προτίθεται να αυξήσει περαιτέρω την φορολογία των µεσαίων και µεγαλύτερων εισοδηµατικών στρωµάτων, και να διαµορφωθεί ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής, της φορολογίας εισοδήµατος σε 50% και της εισφοράς αλληλεγγύης σε 10%, δηλαδή συνολικά στο 60%. Επίσης έχει τεθεί και το θέµα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των µη µισθωτών σε ποσοστό 20% επί του εισοδήµατος, δηλαδή αντιµετωπίζονται σαν φόρος.

9 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ποιο το αποτέλεσµα της όλης προσπάθειας των φορολογούµενων; Είναι αναπτυξιακή αυτή η πολιτική; Βοηθάει στο να παραµείνουν επιχειρήσεις στην χώρα µας; Υπάρχει κίνητρο για να δηµιουργηθούν νέες επιχειρήσεις; Είναι κίνητρο για να µην φοροδιαφύγει ο φορολογούµενος; Είναι γνωστό ότι όσο αυξάνεται η φορολογία τόσο µεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι πολίτες να φοροδιαφύγουν ή και να φοροαποφύγουν.

10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κατά δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονοµικών, τα έσοδα που χάνει το ελληνικό δηµόσιο κάθε χρόνο από την φοροδιαφυγή και το λαθρεµπόριο είναι της τάξης των δισ. Ευρώ. Αφού προκρίνεται αυτή η πολιτική, της αύξησης των φόρων, για την αντιµετώπιση του δηµοσιονοµικού προβλήµατος, θα πρέπει το κράτος να ακολουθήσει µεθόδους τέτοιες που να διευρύνει την φορολογική βάση, µε τον εντοπισµό αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης που δεν συλλαµβάνεται.

11 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ανάµεσα στον συνδυασµό των πρωτοβουλιών που πρέπει να αναλάβει το Υπουργείο Οικονοµικών προκειµένου να αντιµετωπίσει το πρόβληµα της φοροδιαφυγής είναι και η καθιέρωση του περιουσιολογίου, που θα οδηγήσει, αν εφαρµοστεί ορθά, σε σύλληψη, όχι µόνο του φόρου εισοδήµατος, αλλά και του ΦΠΑ.

12

13 ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Στις διατάξεις του νόµου 4336/2015, που αφορά στην εφαρµογή του τρίτου µνηµονίου, µεταξύ των µέτρων που θα πρέπει να αναληφθούν για την καταπολέµηση της φοροδιαφυγής, είναι και η καθιέρωση περιουσιολογίου. Ανάλογη νοµοθετική πρωτοβουλία είχε αναληφθεί και το έτος 1992, µε το άρθρο 10 του νόµου 2019/1992, που έδινε την δυνατότητα δήλωσης περιουσιακών στοιχείων, περιλαµβανοµένων των καταθέσεων και των µετρητών των φορολογουµένων κατά την Ένα από τα αρνητικά της ρύθµισης αυτής ήταν η δήλωση µετρητών, για τα οποία δεν ζητήθηκε η απόδειξη ύπαρξής τους, και τα οποία χρησιµοποιήθηκαν για να καλύψουν τεκµήρια στο επόµενο έτος, αν και είχαν απαλλαγεί από κάθε φορολόγηση, δηλαδή είχε χορηγηθεί πλήρης αµνηστία.

14 ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Επίσης το άρθρο 83 του νόµου 3842/2010, προέβλεπε να συγκροτηθεί στη Γενική Γραµµατεία Πληροφοριακών Συστηµάτων του Υπουργείου Οικονοµικών, περιουσιολόγιο όλων των φυσικών προσώπων φορολογικών κατοίκων Ελλάδας στο οποίο: Θα περιλαµβάνονταν κυρίως: ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη,εναέρια µέσα µεταφοράς, κατοχή µετοχών, αµοιβαίων κεφαλαίων και εταιρικών µεριδίων.

15 ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ εν θα περιλαµβάνονταν οι τραπεζικές καταθέσεις, τα οµόλογα του Ελληνικού ηµοσίου τα αµοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και οι µετοχές σε εταιρείες που έχουν συσταθεί και λειτουργούν σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν.δ. 2687/1953 (Α 317) και του ν. 27/1975 (Α 77). Οι ανωτέρω διατάξεις δεν εφαρµόσθηκαν τελικά.

16

17 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Το περιουσιολόγιο θα αναφέρεται στο σύνολο της ακίνητης και κινητής περιουσίας στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό. Μια εικόνα του τι πιθανόν να περιλαµβάνει, µπορούµε να λάβουµε από τα ζητούµενα στοιχεία τα οποία προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 2 του Ν. 3213/2003, «ήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δηµόσιων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών µέσων µαζικής ενηµέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων» και ειδικότερα:

18 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ α. Η αρχική δήλωση περιουσιακής κατάστασης περιέχει, λεπτοµερώς, τα υφιστάµενα κατά τις 31 εκεµβρίου του προηγούµενου έτους περιουσιακά στοιχεία στην ηµεδαπή και την αλλοδαπή: - ακίνητα, καθώς και τα εµπράγµατα δικαιώµατα σε αυτά, µε ακριβή προσδιορισµό τους, - µετοχές ηµεδαπών και αλλοδαπών εταιρειών, τα οµόλογα και οµολογίες κάθε είδους, τα µερίδια αµοιβαίων κεφαλαίων κάθε είδους και τα παράγωγα χρηµατοοικονοµικά προϊόντα κάθε είδους,

19 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ - καταθέσεις σε τράπεζες, ταµιευτήρια και άλλα πιστωτικά ιδρύµατα, καθώς και τα κάθε είδους χρηµατιστηριακά ή ασφαλιστικά προϊόντα και συµµετοχές σε κεφάλαια επιχειρηµατικών ή επενδυτικών συµµετοχών (funds) και καταπιστεύµατα (trusts). - τα φυλασσόµενα εκτός πιστωτικών ιδρυµάτων ή εντός θυρίδων και ιδίως: µετρητά, όταν το συνολικό ποσό τους υπερβαίνει τις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ

20 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ τιµαλφή, πολύτιµα είδη, πολύτιµα µέταλλα, πολύτιµοι λίθοι, όταν η συνολική αξία τους υπερβαίνει το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ. - Μεταφορικά µέσα, πλωτά και εναέρια µεταφορικά µέσα και τα κάθε χρήσης οχήµατα. - Συµµετοχή σε κάθε είδους επιχείρηση. - Απαιτήσεις από τρίτους. - Υποχρεώσεις προς τρίτους.

21 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ β. Σε περίπτωση απόκτησης νέου περιουσιακού στοιχείου ή επαύξησης υφιστάµενου, στη δήλωση περιλαµβάνεται, υποχρεωτικά, το ύψος της σχετικής δαπάνης, καθώς και αναλυτική παράθεση της πηγής προέλευσης των σχετικών πόρων. γ. Σε περίπτωση εκποίησης µνηµονεύεται το εισπραχθέν τίµηµα. Μετά την αρχική δήλωση, στην ετήσια δήλωσή τους οι υπόχρεοι δηλώνουν µόνον τις µεταβολές που επήλθαν στην περιουσιακή τους κατάσταση κατά το χρονικό διάστηµα που αφορά η δήλωση.

22 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Με ποιο τρόπο θα καταρτιστεί το περιουσιολόγιο είναι θέµα τεχνικό. Η Γ.Γ..Ε. έχει τα περισσότερα από τα στοιχεία που απαιτούνται και προφανώς θα ζητηθεί να συµπληρωθούν τα υπόλοιπα στοιχεία. Αυτά που είναι γνωστά αναφέρονται κατωτέρω: Τα ακίνητα έχουν δηλωθεί. τα οχήµατα, τα σκάφη αναψυχής, οι πισίνες, κλπ. είναι δηλωµένα. Μετοχές, εταιρειών εισηγµένων στο χρηµατιστήριο, αλλά και µη εισηγµένων είναι επίσης γνωστές από στοιχεία του χρηµατιστηρίου, από βεβαιώσεις για µερίσµατα κλπ.

23 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Καταθέσεις στο εσωτερικό για τις οποίες ήδη υπάρχουν στοιχεία, στις δηλώσεις φόρου εισοδήµατος, από τις τράπεζες. Καταθέσεις στο εξωτερικό είναι γνωστές, αν έχουν προκύψει από µεταφορές χρηµάτων από λογαριασµούς ελληνικών τραπεζών, ενώ αν προέρχονται από άλλα εισοδήµατα αυτές δεν είναι γνωστές.

24 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Ζήτηµα γεννάται από τα πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία που δεν έχει στην διάθεσή της η Γ.Γ..Ε. Όπως έχει δηλώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονοµικών, όσα περιουσιακά στοιχεία δεν δηλωθούν, θα δεσµεύονται υπέρ του Ελληνικού ηµοσίου, οποτεδήποτε και οπουδήποτε εντοπιστούν και θα αποδεσµεύονται, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του ελέγχου. Επίσης, θα επιβάλλεται χρηµατική ποινή, ανάλογη µε την αξία του στοιχείου.

25 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Περαιτέρω στον νόµο 4336/2015 προβλέπεται η λήψη µέτρων για: τον εντοπισµό των µη δηλωµένων καταθέσεων, µέσω ελέγχων των τραπεζικών συναλλαγών σε τραπεζικά ιδρύµατα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και την θέσπιση προγράµµατος εθελοντικής γνωστοποίησης µε: κατάλληλες κυρώσεις, κατάλληλα κίνητρα και διαδικασίες επαλήθευσης, σύµφωνα µε τη διεθνή βέλτιστη πρακτική και χωρίς καµία αµνηστευτική διάταξη.

26 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Προκειµένου να υλοποιηθούν τα ανωτέρω θα πρέπει: να δοθεί η δυνατότητα για εθελοντική γνωστοποίηση αδήλωτων περιουσιακών στοιχείων, να φορολογηθούν µε χαµηλούς φορολογικούς συντελεστές (π.χ %) κατά παρέκκλιση των διατάξεων για την προσαύξηση της περιουσίας (άρθρο 21 παρ /2013 ΚΦΕ και άρθρο 15 παρ. 3 του ν. 3888/2010), να αποδεικνύεται η ύπαρξη τους π.χ. τα µετρητά θα πρέπει να είναι κατατεθειµένα σε τραπεζικό λογαριασµό σε συγκεκριµένη ηµεροµηνία

27 ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Η σκέψη να φορολογηθούν µε ισχύοντες φορολογικούς συντελεστές: δεν θα αποτελέσει κίνητρο αλλά ισχυρό αντικίνητρο, για την δήλωσή τους, όσο και αν υπάρχει δυνατότητα στο µέλλον να εντοπιστούν από τις φορολογικές αρχές, τα ποσά των φόρων είναι απαραίτητα να εισρεύσουν σήµερα στα ταµεία του κράτους, επίσης, θα πρέπει να τραβηχτεί µια διαχωριστική γραµµή και να αρχίσει ο φορολογικός έλεγχος να λειτουργεί σε άλλη βάση.

28

29 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟ ΙΑΦΥΓΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ Με την εφαρµογή του περιουσιολογίου θα παρέχεται η δυνατότητα: Προσδιορισµού της µεταβολής της περιουσίας του φορολογουµένου. ιενέργειας στοχευµένων ελέγχων στις περιπτώσεις που διαπιστώνονται αδικαιολόγητες αποκλίσεις. Αξιοποίησης των στοιχείων για την εφαρµογή των έµµεσων τεχνικών ελέγχου. - Τεχνική της ανάλυσης ρευστότητας του φορολογούµενου.

30 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟ ΙΑΦΥΓΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ - Τεχνική της καθαρής θέσης. - Τεχνική των τραπεζικών καταθέσεων και των δαπανών σε µετρητά. Και οι τρεις τεχνικές, προκειµένου να εφαρµοστούν απαιτούν να λαµβάνουν υπόψη τους στοιχεία, που θα βρίσκονται στο περιουσιολόγιο προκειµένου να αξιοποιηθούν, ώστε να προσδιοριστεί το εισόδηµα µε αυτές. Κατάργησης των τεκµηρίων που προσδιορίζουν το εισόδηµα κατά αυθαίρετο τρόπο και προσδιορισµό αυτού, βάσει πραγµατικών δεδοµένων.

31 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟ ΙΑΦΥΓΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ Αύξησης της φορολογικής συµµόρφωσης επειδή γίνεται αντιληπτό από τους πολίτες, ότι η φορολογική διοίκηση έχει όλη την πληροφόρηση, ώστε να διαπιστώνει έγκαιρα σηµαντικές αποκλίσεις των δηλωθέντων εισοδηµάτων και να διενεργεί πρόσθετες ελεγκτικές διαδικασίες. Συνέργεια και στην απόδοση των έµµεσων φόρων κυρίως του ΦΠΑ, λόγω της φορολογικής συµµόρφωσης.

32

33 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Προβληµατισµοί που έχουν τεθεί σχετικά µε την εφαρµογή του, είναι οι εξής: εν έχει αποσαφηνιστεί πως θα αξιοποιηθούν τα δεδοµένα του περιουσιολογίου, - θα αποτελέσει την βάση για επιβολή φόρου επί του συνόλου της περιουσίας µε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ; - θα χρησιµοποιηθούν για τον προσδιορισµό και φορολόγηση µη δηλωθέντων εισοδηµάτων του παρελθόντος; αν ναι θα καταστρατηγηθούν παλαιότερες διατάξεις για τη µη εφαρµογή τεκµηρίου, σε ορισµένες συναλλαγές π.χ. αγορά πρώτης κατοικίας, µετοχών, κλπ.

34 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Σε πολλές περιπτώσεις, θα υπάρχει αδυναµία συλλογής στοιχείων του παρελθόντος για να δικαιολογηθούν τα τεκµαρτά εισοδήµατα. Εισοδήµατα τα οποία ο φορολογούµενος δεν ήταν υποχρεωµένος να δηλώσει, αλλά µόνο εφόσον ήθελε να τα επικαλεστεί για κάλυψη τεκµηρίων. Επισηµαίνεται ότι η τακτική αυτή δεν οδηγεί στην αύξηση της φορολογικής συµµόρφωσης και στην εµπέδωση κλίµατος εµπιστοσύνης µεταξύ κράτους και πολιτών.

35 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Η ασφάλεια των δεδοµένων που θα περιλαµβάνονται στο περιουσιολόγιο για την αποφυγή διαρροής τους και την κακόβουλη χρήση τους. Γίνεται πολύ συζήτηση σχετικά µε το θέµα αυτό, αν και πολλά από τα στοιχεία των φορολογουµένων υπάρχουν και σήµερα κυρίως στις εφορίες, και στις τράπεζες. Επισηµαίνεται ότι, υφίστανται οι διατάξεις του νόµου 2472/1997 «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» και θα πρέπει να κριθεί αν είναι επαρκείς, για να διαφυλάξουν την ασφάλεια των δεδοµένων ή θα πρέπει να νοµοθετηθούν και πρόσθετες διατάξεις.

36 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Επίσης διατυπώνονται και ορισµένοι προβληµατισµοί οι όποιοι αφορούν κυρίως τεχνικά ζητήµατα σχετικά µε την κατάρτιση του, όπως: Ποια θα είναι η δηλωθείσα αξία της περιουσίας που θα καταχωρισθεί στο περιουσιολόγιο; - Η τιµή κτήσεως ή - Η τρέχουσα

37 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Πώς θα προσδιορισθεί η τρέχουσα αξία; - για τα ακίνητα οι εµπορικές ή οι αντικειµενικές αξίες; - για µετοχές, συµµέτοχες σε λοιπές επιχειρήσεις και λοιπές κινητές αξίες που δεν είναι εισηγµένες σε χρηµατιστήριο. - σκάφη, αυτοκίνητα - τα τιµαλφή - οι πίνακες Θα µπορούσαν, πολλά από αυτά τα στοιχεία να παρακολουθούνται µόνο ποσοτικά, ώστε να διαπιστώνεται η µεταβολή τους και να χρησιµοποιούνται οι αξίες µόνο κατά την πώληση προς κάλυψη άλλων αγορών.

38 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ Τελικά, ο τρόπος µε τον οποίο θα δηλωθούν, έχει σχέση µε τις επιδιώξεις του Υπουργείου, σχετικά µε την χρήση του περιουσιολογίου. Αν η πρόθεση του είναι να το χρησιµοποιήσει για την καταγραφή των µεταβολών της περιουσιακής κατάστασης, τότε είναι αδιάφορο µε ποια αξία θα καταχωρισθούν, κατά την αρχική τους ένταξη, στο περιουσιολόγιο. Αν η πρόθεση του είναι να φορολογήσει αναδροµικά ή να επιβάλλει φόρο επί του συνόλου της περιουσίας, τότε είναι σηµαντικό ποιες αξίες θα ληφθούν υπόψη.

39 Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Εγκύκλιος 16327/2016

Εγκύκλιος 16327/2016 Εγκύκλιος 16327/2016 Τύπος και περιεχόμενο της ήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (.Π.Κ) και της ήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων (.Ο.Σ) - Ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών. ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Είναι δυνατή η συμπόρευση του «Περιουσιολογίου» και η υποστήριξη της «Τέχνης»;

Είναι δυνατή η συμπόρευση του «Περιουσιολογίου» και η υποστήριξη της «Τέχνης»; Είναι δυνατή η συμπόρευση του «Περιουσιολογίου» και η υποστήριξη της «Τέχνης»; Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός Σύμβουλος Msc Εφαρμοσμένης Λογιστικής & Ελεγκτικής Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή των προνοιών για το περιουσιολόγιο στην Ελλάδα

Εφαρμογή των προνοιών για το περιουσιολόγιο στην Ελλάδα Εφαρμογή των προνοιών για το περιουσιολόγιο στην Ελλάδα Στυλιανός-Ιωάννης Γ. Κουτνατζής Δικηγόρος ΜΚ legal Law Offices Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Θράκης Δημ. Σούτσου 9, Τ.Κ.: 11521, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής

Άρθρο 1 Πεδίο Εφαρμογής ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 19 Οκτωβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3703 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Πρωτ. 12391 ιεκπ. 7569 Τύπος και περιεχόμενο της ήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (.Π.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Πόθεν Έσχες Ν.3213/2003 σαν εργαλείο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής

Δήλωση Πόθεν Έσχες Ν.3213/2003 σαν εργαλείο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής Δήλωση Πόθεν Έσχες Ν.3213/2003 σαν εργαλείο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής 7 Νοεµβρίου 2016 Περιεχόμενα Ιστορική Αναδροµή 01 Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης (ΔΠΚ) Νέοι υπόχρεοι Η ΔΠΚ µε λίγα λόγια Προθεσµία

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η περιουσία σε μια δήλωση Τι θα περιλαμβάνεται και τι όχι στο περιουσιολόγιο

Όλη η περιουσία σε μια δήλωση Τι θα περιλαμβάνεται και τι όχι στο περιουσιολόγιο ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Όλη η περιουσία σε μια δήλωση Τι θα περιλαμβάνεται και τι όχι στο περιουσιολόγιο Σε ερώτηση του βουλευτή Ι.Λαγού απάντησε

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

PwC. November 2015 1

PwC. November 2015 1 Φορολογική συµµόρφωση φυσικών προσώπων στο πλαίσιο προγραµµάτων εθελοντικής δήλωσης εισοδηµάτων Εισαγωγικές παρατηρήσεις ιεθνές φορολογικό περιβάλλον Η καταπολέµηση της φοροδιαφυγής αποτελεί προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΨΑΡΡΕΑ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΡΙΤΣΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

I. ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. 1. Ορισμοί Σελ Υποκείμενο του φόρου Σελ.

I. ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. 1. Ορισμοί Σελ Υποκείμενο του φόρου Σελ. ΠΡΟΛΟΓΟΣ Σελ. VII I. ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 1. Ορισμοί Σελ. 1 2. Υποκείμενο του φόρου Σελ. 4 3. Φορολογική κατοικία Σελ. 4 4. Μεταφορά φορολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε παγίδες εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων κρύβουν και φέτος οι διατάξεις για τα τεκμήρια διαβίωσης.

Πέντε παγίδες εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων κρύβουν και φέτος οι διατάξεις για τα τεκμήρια διαβίωσης. ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Εφορία: Ποιες οι παγίδες με τα τεκμήρια διαβίωσης Πέντε παγίδες εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων Σε πολλές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΤΑΝΑΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΖΗΚΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛ ΑΓΓΕΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΤΖΙΑ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΑΡΘΟΥΡ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΑΜΒΑΚΑ ΕΥΓΕΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΗΣΙΜΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : KUNEVA KOSTADINKA NIKOLA Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΤΖΙΑΖΑ ΑΘΗΝΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΟΚΑ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ ΜΕΜΕΤ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΟΣΜΑΝ ΜΠΙΡΤΖΕΝ ΡΕΜΖΗ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 24933

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 24933 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ) 24933 Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ 1. Αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης των υπόχρεων του ελεγχόµενου έτους (ΕΙ) 2. Αντίγραφο του τελευταίου Ε9 Οι υπόχρεοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΩΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Παραλήπτης της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΗΛΙΩΡΗ ΕΒΕΛΙΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ ΑΡΚΑΔΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση Φορολογικού Δικαίου ΠΜΣ

Κατεύθυνση Φορολογικού Δικαίου ΠΜΣ Κατεύθυνση Φορολογικού Δικαίου ΠΜΣ 2016-2017 16.12.2016 Φόρος εισοδήματος Ιστορική αναδρομή 1877: Ν. ΧΚ /1877 (Φόρος εισοδήματος στις κινητές αξίες) 1885: Ν. ΑΣϡΗ /1885 (Εισφορά σε μισθούς και συντάξεις)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΟΚΑ ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ Επώνυμο: KOUKOUTSIS Όνομα : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Όνομα: DANA GEORGETA Όνομα πατρός : ΝΙΚΟΛΑΟΣ Όνομα πατρός : GEORGE Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΤΣΑΚΙΛΗ ΔΟΜΝΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Ιδιότητες με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΗΝΕΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΣΑΑΚ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΣΟΥΠΙΑΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΜΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : KUNEVA KOSTADINKA NIKOLA Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015. κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 223 του ν.4281/2014

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015. κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 223 του ν.4281/2014 Αριθµός Πρωτοκόλλου : Αριθµός Μητρώου : Ηµεροµηνία : ΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2015. κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΕΩΡΓ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΑΛΕΤΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΘΕΡΑΠΩΝ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΟΛΙΟΥΣΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΠΟΥΣΙΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΣΑΝΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΣΧΑΛΗ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΕΜΕΤ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΛΒΑΝ ΑΔΝΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΟΓΛΟΥ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) έτους 2015 και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.)

ΘΕΜΑ: Υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Δ.Π.Κ.) έτους 2015 και δήλωσης οικονομικών συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Α / ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πλωτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία :

Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 20... κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΑΓΓΕΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Υ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικό Δίκαιο. Φορολογία εισοδήματος. Α. Τσουρουφλής

Φορολογικό Δίκαιο. Φορολογία εισοδήματος. Α. Τσουρουφλής Φορολογικό Δίκαιο Φορολογία εισοδήματος Α. Τσουρουφλής 17/4/2018 Φόρος εισοδήματος Φόρος εισοδήματος Φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων Φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων Φόρος εισοδήματος Ιστορική αναδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΙΧΑΗΛ Ιδιότητες με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει

ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Κατάθεση : Αριθμός Πρωτοκόλλου : Ταχυδρομικώς : Αριθμός Μητρώου : Ημερομηνία : ΔΗΛΩΣΗ περιουσιακής κατάστασης έτους 20... του Ν.3213 / 2003 (ΦΕΚ 309/A/31-12-2003) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Παραλήπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Α.Φ.Μ. : 132781215 Δ.Ο.Υ. : ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Μ.Κ.Α. : 21018304093 Α.Δ.Τ. ή Α.Γ.Μ. Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : Όνομα μητρός : ΑΗ793042 ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΤΟΜΠΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ιδιότητες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2014 κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 223 του ν.4281/2014

Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2014 κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 223 του ν.4281/2014 Αριθµός Πρωτοκόλλου : Αριθµός Μητρώου : Ηµεροµηνία : ΗΛΩΣΗ Περιουσιακής Κατάστασης έτους 2014 κατά το άρθρο 2 του ν.3213 / 2003 Όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 223 του ν.4281/2014 (Φ.Ε.Κ. Α 160/8.8.2014)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΜΠΑΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Αρνητικός προβληματισμός της Ε.Σ.Ε.Ε. για το Φόρο Ακινήτων

Αρνητικός προβληματισμός της Ε.Σ.Ε.Ε. για το Φόρο Ακινήτων Αρνητικός προβληματισμός της Ε.Σ.Ε.Ε. για το Φόρο Ακινήτων Δείτε τις λοιπές αλλαγές νομοσχεδίου στη φορολόγηση ακινήτων και εισοδήματος: - Μείωση από 1/1/2014 του φόρου μεταβίβασης ακινήτων από επαχθή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση: ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Βαθμός : Ημερομηνία Διορισμού : 2 / Έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθηκαν κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος Ο ΑΠΟΚΤΩΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΙΔΟΣ ΕΣΟΔΟΥ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 3 / Μετοχές ημεδαπών και αλλοδαπών

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων χρηματοπιστωτικών μέσων,φορολογικού έτους 2017

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων χρηματοπιστωτικών μέσων,φορολογικού έτους 2017 Δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων χρηματοπιστωτικών μέσων,φορολογικού έτους 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ 4.ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Δ1: ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΟΚΟΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Κωδικοί 291-292 Μερίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ ΚΩΝ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΤΣΕΚΕΝΗΣ ΑΝΔΡ ΑΝΑ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται η δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα