ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ"

Transcript

1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

2 1 HORIZON 2 HORIZON ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ Στην Horizon Fitness, εστιάζουμε σε αυτό που πραγματικά ετρά στα μηχανήματα γ υ μ ν α σ τ ι κ ή ς, ώ σ τ ε ε σ ε ί ς ν α ε σ τ ι ά σ ε τ ε σ ε α υ τ ό π ο υ π ρ α γ μ α τ ι κ ά μ ε τ ρ ά ε ι σ τ η ζ ω ή. Η Horizon Fitness είναι ο συνεργάτης σας. Εμπνεόμαστε από την αποφασιστικότητα σας να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα και υποστηρίζουμε τις προσπάθειές σας, κατασκευάζοντας τα καλύτερο δυνατό εξοπλισμό γυμναστικής. Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Κατασκευάζουμε μηχανήματα γυμναστικής που θα ανταποκρίνονται στις προπονητικές σας απαιτήσεις για χρόνια. Επενδύουμε στην ποιότητα διότι οι απαιτήσεις σας και τα στάνταρ μας είναι υψηλά. Σε όλους μας αρέσουν πράγματα που διαρκούν. Γνωρίζουμε επίσης ότι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για εσάς είναι αυτό που σίγουρα θα χρησιμοποιήσετε. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τι χρειάζεστε και σας ευχαριστεί, ώστε να μπορέσετε να αγοράσετε κάτι που ταιριάζει στο σώμα σας και τον τρόπο ζωής σας.

3 3 HORIZON 4 HORIZON ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΙΡΕΧΟΜΕΝΩΝ 5 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 7 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ 9 ELITE 11 PARAGON 13 ADVENTURE 15 OMEGA 17 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ 19 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ SIX STAR 20 ELITE 21 ANDES 23 ENDURANCE 25 ΠΟΔΗΛΑΤΑ 27 ELITE 29 COMFORT 33 PAROS 34 INDOOR CYCLING 35 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΕΣ 36 STEPPER 37 ΔΥΝΑΜΗ 37 TORUS 38 ADONIS 39 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

4 5 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 6 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ Οι διάδρομοι της Horizon είναι φτιαγμένοι για αθλούμενους όλων των επιπέδων. Κάθε διάδρομος Horizon είναι ανθεκτικός, σταθερός, εύκολος στην κατανόηση και απλός στην χρήση. Επιλέγουμε προσεκτικά τα εξαρτήματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πακέτο σε διάφορες τιμές, χωρίς ποτέ να συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα. Θα έχετε μια σωστή προπόνηση, ό,τι κι αν διαλέξετε.

5 7 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 8 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ HORIZON ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Οι διάδρομοι της Horizon διαθέτουν αποκλειστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, που τα καθιστούν αξιόπιστα, άνετα και βολικά. Το ψηφιακό σύστημα κίνησης προσαρμόζεται στιγμιαία στις εναλλαγές της ταχύτητας και της κλίσης και δεν θα νοιώστε ποτέ τον κινητήρα να επιβαρύνεται. Επίσης, ο κινητήρας της Johnson δουλεύει σε χαμηλές στροφές ανά λεπτό, κάτι που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο. Αυτό διατηρεί τον κινητήρα σε χαμηλή θερμοκρασία, παράγοντας ζωτικής σημασίας για την ανθεκτικότητα του μηχανήματος Συνδυάστε την ανθεκτικότητα και την εξοικονόμηση χώρου ενός αναδιπλούμενου διαδρόμου. Χάρη στο υδραυλικό σύστημα αναδίπλωσης, δεν απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί, και διευκολύνεται η αποθήκευσή του ανάμεσα στις προπονήσεις. Όπως ακριβώς και τα παπούτσια τρεξίματος, οι διάδρομοι Horizon χρησιμοποιούν ένα σύστημα 3 ζωνών προσφέροντας την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση σε κάθε φάση διασκελισμού. Μεγαλύτερη απόσβεση στο μπροστά τμήμα, απορροφά τους κραδασμούς στην προσγείωση του ποδιού, η ουδέτερη ζώνη στην μέση εξωθεί τον διασκελισμό σας και η σταθερή πίσω πλευρά του deck βοηθά την ώθηση σας. ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ PASSPORT Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να τρέξετε στη Νοτιοδυτική Αμερική ή τη Βόρεια Ιταλία, κάθε φορά που ανεβαίνετε στο διάδρομο σας; Ή να κάνετε ποδήλατο σε ένα αλπικό τοπίο, χωρίς να αφήσετε το σαλόνι σας; Τώρα πια αυτό είναι εφικτό με το επαναστατικό σύστημα Passport. Με Virtual Active τεχνολογία, το Passport προσφέρει απόδραση που δεν που δεν έχετε ξαναζήσει. Το Passport media player συγχρονίζει το όργανο γυμναστικής σας με την οθόνη της τηλεόρασής σας ώστε να τρέχετε ή να περπατάτε καθώς το δυναμικό HD video εμφανίζεται στην τηλεόραση σας. Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ζωντανή, καθώς αισθάνεσθε τις σταδιακές αλλαγές της κλίσης ή της αντίστασης στα πόδια σας καθώς ανεβαίνετε και κατεβαίνετε λόφους ή σκαλοπάτια. Θα ακούτε παράλληλα τους περιβάλλοντες ήχους του προορισμού σας μέσα από τα ηχεία ή τα ακουστικά σας. Μετά από 15 λεπτά αδράνειας, τα προϊόντα της Horizon, εξοπλισμένα με την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μεταφέρονται σε λειτουργία αδράνειας, ώστε να καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια. Το passport πωλείται ξεχωριστά. Αναζητήστε το Passport Ready logo για να βρείτε τα συμβατά προϊόντα. Επιπρόσθετα πακέτα προορισμών είναι διαθέσιμα στο world.passportplayer.com.

6 9 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 10 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ELITE T5000 Όταν τα θέλετε όλα, ο κορυφαίος διάδρομος Elite T5000 προσφέρει άριστη απόδοση, εύκολο προγραμματισμό και απεριόριστες επιλογές διασκέδασης, όπως η υποδοχή ipod που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσα από τα ηχεία της οθόνης. ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ELITE ELITE T4000 Ο διάδρομος Τ4000 έρχεται να προσθέσει στην αξιοπιστία των διαδρόμων της σειράς ELITE, μεγαλύτερο ιμάντα για περισσότερο χώρο κίνησης καθώς επίσης και περισσότερες δυνατότητες προγραμματισμού και ανίχνευσης για να προσφέρει ολοένα και μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσετε την άσκησή σας. Όταν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην προπόνησή σας, χρειάζεστε έναν διαδρομο που θα κάνει το ίδιο επίσης. Η σειρά διαδρόμων Elite της Horizon είναι φτιαγμένη για δρομείς, συνεπώς ανταποκρίνεται επάξια σε όλες τις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα με τη συχνότητα και την ταχύτητα με την οποία τρέχετε. Με τις μοναδικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με τον εύκολο προγραμματισμό και τη διασκέδαση που προσφέρουν κίνητρο για συνέχιση της άσκησης, οι διάδρομοι Elite είναι εξίσου αποτελεσματικοί σε κάθε επιπεδο. Λαβή απελευθέρωσης που προσδίδει σταθερότητα Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στους διαδρόμους Elite: Ξεκάθαρη, ευανάγνωστη LED οθόνη Εντοπισμός του προφίλ της απόδοσης και ασύρματος ανιχνευτής των παλμών για να ελέγχετε την πρόοδο της άσκησης Ορθοπεδικός προστατευτικός ιμάντας για απορρόφηση των κραδασμών και μεγαλύτερη άνεση Τέσσερις ρόδες μεταφοράς και αναδιπλούμενο σκελετό για εύκολη αποθήκευση Πολλές βαθμίδες κλίσης για περισσότερη ποικιλία και πρόκληση Υποδοχή για αξεσουάρ μουσικής (Τ5000) ELITE T3000 Η αξιοπιστία, η απόδοση και η ποικιλία των προγραμμάτων των ELITE T3000 θα κρατήσει αμείωτο τον ενθουσιασμό σας καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης σας.

7 11 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 12 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ PARAGON 8E Με διακόπτη οπίσθιου φωτισμού και ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων, ο διάδρομος 8E προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ψυχαγωγίας στην προπόνησή σας, ανεξάρτητα με το πόσο συχνά ή πόσο σκληρά αθλείστε. PARAGON 7E Ο ισχυρός κινητήρας και ο αντικραδασμικός ιμάντας διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή άθληση ανεξάρτητα από την ένταση και τη διάρκεια της άσκησης. ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ PARAGON Εάν είστε έτοιμοι για μια νέα εμπειρία προπόνησης, οι διάδρομοι Paragon της Ηοrizon είναι η ιδανική λύση. Απλοποιήσαμε την συναρμολόγηση τελειοποιήσαμε τον σχεδιασμό για να σας προσφέρουμε έναν χαμηλό διάδρομο με καλύτερη αναδίπλωση. Έτσι, έχετε εύκολη πρόσβαση όταν είστε έτοιμοι να τον χρησιμοποιήσετε και μπορείτε εύκολα να τον αποθηκεύσετε όταν έχετε ολοκληρώσει την προπόνησής σας. Με χαρακτηριστικά ιδιαίτερα φιλικά προς τον χρήστη αλλά και με σταθερό σκελετό, οι διάδρομοι Paragon είναι η πιο λογική λύση. Eύκολος χειρισμός ταχύτητας και κλίσης PARAGON 7S Εάν αναζητάτε ποικιλία, η οθόνη με τις πολλαπλές δυνατότητες προγραμματισμού και καταγραφής της άθλησης, διατηρούν αμείωτο το κίνητρο και το ενδιαφέρον σας. Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στους διαδρόμους Paragon: Χαμηλό ύψος για πιο εύκολη πρόσβαση Τέσσερις ρόδες και μικρή γωνία αναδίπλωσης για εξοικονόμηση χώρου Ιδανικό χώρο αποθήκευσης των αξεσουάρ για εύκολη πρόσβαση λαβές επαφής και ασύρματη λήψη καρδιακών παλμών σας βοηθούν να διατηρήσετε την προσπάθεια σας Διακόπτης οπίσθιου φωτισμού (8Ε) PARAGON 5S Εύκολος στη συναρμολόγηση, απλός στην λειτουργία και άνετος στη χρήση. Με τον PARAGON 5S μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση στη στιγμή.

8 13 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 14 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ADVENTURE 5 PLUS Σχεδιασμένο για απόδοση, ο Adventure 5 Plus διαθέτει μακρύτερο ιμάντα, αθόρυβο κινητήρα και μια πλήρη γκάμα από χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενη προστασία από τους κραδασμούς για ατελείωτη προπόνηση στα μέτρα σας. ADVENTURE 4 PLUS Ο ισχυρός κινητρήρας και ο μακρύς ιμάντας του Adventure 4 Plus δίνουν στους δρομείς τη δύναμη και τον χώρο που χρειάζονται για το καλύτερο δυνατό τρέξιμο. ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ADVENTURE Αν είστε λάτρεις των επιλογών, θα λατρέψετε τους διαδρόμους ADVENTURE. Η πιο ευέλικτη σειρά της Horizon σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα διάδρομο με με όλα ή μερικά απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς, χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα, ώστε να έχετε την καλύτερη προπόνηση οποιοδήποτε μοντέλο κι αν διαλέξετε. Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στους διαδρόμους Adventure: Συμβατό με MP3 ηχεία, έτσι ώστε να προπονείστε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική Προγράμματα στόχων Παχύτεροι ιμάντες και μεταβλητή απορρόφηση κραδασμών για μέγιστη άνεση Απλή, ευανάγνωστη οθόνη, για να παρακολουθείτε την προσπάθειά σας ενώ γυμνάζεστε Πτυσσόμενος σκελετός και μπροστινές ρόδες για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση Προγράμματα στόχων (4 Plus, 5 Plus) Ρυθμιζόμενο σύστημα απορρόφησης κραδασμών (5 Plus) ADVENTURE 3 PLUS Αποκτήστε κίνητρο και μετατρέψτε την προπόνησή σας σε διασκέδαση με την αγαπημένη σας μουσική, χάρη στην υποδοχή ακουστικών που θα βρείτε στον Adventure 3 Plus. ADVENTURE 2 PLUS Όταν είστε έτοιμοι να περάσετε στο επόμενο επίπεδο προπόνησης, ο Advneture 2 Plus προσφέρει μια ποικιλία επιλογών πληροφόρησης και πολλές δυνατότητες προγραμματισμού. ADVENTURE 1 PLUS Ο Adventure 1 Plus είναι ο ιδανικός και αξιόπιστος διάδρομος για μια σταθερή άσκηση, όταν το κόστος είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

9 15 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ 16 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ OMEGA Όταν ο χώρος και ο χρόνος είναι περιορισμένος, οι διάδρομοι Omega της Ηorizon είναι η πιο ταιριαστή λύση. Σε ελάχιστο χρόνο έχετε τη λύση, καθώς το σύστημα αναδίπλωσης προσφέρει εύκολη αποθήκευση όταν δεν χρησιομοποιείται. Επίσης, η προσαρμοζόμενη οθόνη σας δίνει εύκολη πρόσβαση στην οθόνη. Ρυθμιζόμενη γωνία κονσόλας OMEGA 3 Αυξήστε τις προπονήσεις σας με τον Omega 3. Ο διευρυμένος προγραμματισμός και o ισχυρός κινητήρας του, προσθέτουν ποικιλία και ένταση όταν το επιθυμείτε. Με εύκολη συναρμολόγηση και το πάτημα ενός κουμπιού η προπόνηση που επιθυμείτε είναι πλέον στα χέρια σας. OMEGA 2 Ο Omega 2 είναι μια λογική λύση όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να αθλείστε. Η αποθήκευσή του είναι εύκολη, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε και να ανακτήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

10 17 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ 18 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ Είναι υπέροχο να είστε σε καλή φυσική κατάσταση. Και αυτό μπορεί το πετύχετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ένα ελλειπτικό μηχάνημα είναι μια ευέλικτη επιλογή για ήπια άσκηση στο σπίτι, είτε είστε αρχάριοι, είτε γυμνάζεστε για χρόνια. Και ένα ελλειπτικό της Ηorizon είναι η έξυπνη επιλογή γιατί κάθε μοντέλο ξεχωριστά είναι σχεδιασμένο να σας επιτρέψει να κινηθείτε απλά και φυσικά. Τα πάντα, απο τις χειρολαβές, το ύψος των πεντάλ, και την απόσταση μεταξύ τους, είναι εργονομικά κατασκευασμένα, για να αισθάνεστε άνετα σε κάθε διασκελισμό.

11 19 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ 20 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ EΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ELITE Η σειρά ελλειπτικών Elite είναι κατασκευασμένη για απόδοση. Οι στιβαρές λαβές τους εξασφαλίζουν απαλή κίνηση, και ο SixStar σκελετός τους αυξάνει την άνεση σε κάθε προπόνηση. Επιπλέον, εξελιγμένες επιλογές προγραμματισμού και ψυχαγωγίας, σας κρατούν αφοσιωμένους στην άσκηση. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ SIXSTAR Το ελλειπτικό σας θα πρέπει να μιμείται την φυσική σας κίνηση. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί και ο SixStar σκελετός του. Εντοπίσαμε τα 6 σημεία κλειδιά που σας δίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση της φυσική άσκησης. Ιδανική τοποθέτηση πεντάλ το μεγάλο εύρος πατήματος, εξαλείφει την καταπόνηση στους μηρούς και την πλάτη. Ορθή στάση σώματος Η όρθια στάση του σώματος είναι η πλέον βολική και επιφέρει τα πιο γρήγορα αποτελέσματα. Χαμηλό ύψος πεντάλ Η μικρή απόσταση των πεντάλ από το έδαφος διευκολύνουν το ανέβασμα και το κατέβασμα. Βέλτιστη απόσταση χειρολαβών Οι λαβές είναι σε ιδανική απόσταση μεταξύ τους και εξυπηρετούν όλους τους χρήστες αναξάρτητα από τον σωματότυπό τους. Ιδανική θέση πέλματος Η επίπεδη ελλεπτική τροχιά μιμείται την φυσική κίνηση κατά το τρέξιμο ή το βάδισμα. ELITE E4000 ΤΟ κορυφαίο Elite E4000 σας προσφέρει άριστη απόδοση και τεράστιες δυνατότητες προγραμματισμού και διασκέδασης. Ομαλή κίνηση Η ομαλή κίνηση του τροχού δίνει την πιο απαλή και αποτελεσματική άσκηση.

12 21 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ 22 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ANDES 7i Το μαγνητικό φρένο, προσφέρει ακριβείς, στιγμιαίες αλλαγές αντίστασης, για μια πιο επαρκή και αποτελεσματική προπόνηση. Επιπλέον, οι βαριές χειρολαβές, ο πλούσιος προγραμματισμός και η μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη, κάνει το Andes 7i ιδανικό για μια υψηλού επιπέδου προπόνηση. ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ANDES Με την καινούρια σειρά Andes της Horizon δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Αυτά τα αναδιπλούμενα ελλειπτικά μηχανήματα διαθέτουν εργονομικό σκελετό και μια φυσική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε την προπόνηση που ταιριάζει στο σπίτι σας αλλά και στο σώμα σας. ANDES 5 Η ευκολία στη συναρμολόγηση, η αναδίπλωση με μια μόνο κίνηση, τα σταθερά πεντάλ και η μέγιστη αίσθηση άνεσης, καθιστούν το Andes 5 μια από τις καλύτερες επιλογές για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στα ελλειπτικά μηχανήματα Andes: Ευκολη συναρμολόγηση σε 3 βήματα Αναδίπλωση με μια κίνηση Αναδίπλωση με μια μόνο κίνηση για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Εργονομικός σχεδιασμός και μεγαλύτερος διασκελισμός για μια άνετη προπόνηση Πρωτοποριακή οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού που λειτουργεί με οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή ανίχνευσης καρδιακών παλμών, για να έχετε ξεκάθαρη ενημέρωση για την πορεία της άσκησής σας Ενσωματωμένη θήκη μπουκαλιού και επιλογές γρήγορης αναζήτησης (7i) Συνδυάστε την φυσική αίσθηση ενός ελλειπτικού και την ευκολία εξοικονόμησης χώρου. Το πατενταρισμένο υδραυλικό σύστημα αναδίπλωσης χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, διευκολύνει την αποθήκευση μεταξύ των προπονήσεων.

13 23 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ 24 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ EΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ENDURANCE Η ενδελεχής έρευνα, ο μελετημένος σχεδιασμός και η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια κάνουν την σειρά Endurance μια από τις πιο όμορφες και άνετες επιλογές ελλειπτικών που θα μπορούσατε να βρείτε. Επιπλέον, τρεις διαφορετικές επιλογές κλίσης, εξασφαλίζουν την δυνατότητα να βρείτε τον σωστό συνδυασμό χαρακτηριστικών που ταιριάζουν με τους στόχους σας. ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ SYROS Τα ελλειπτικά Syros, είναι ευκολα στη χρήση και αποτελούν την ιδανική λύση για ENDURANCE 5 Είκοσι επίπεδα κλίσης, πηγαίνουν την άσκησή σας σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη, χωρίς να θυσιάσετε την άνεση και την ευκολία της σειράς Andes. κάποιον που ξεκινά να γυμνάζεται στο σπίτι. ENDURANCE 4 Ο μεγάλος διασκελισμός, ο βαρύς δίσκος, η προσαρμοζόμενη κλίση, η φωτιζόμενη οθόνη και οι διάφορες επιλογές προγραμματισμού κάθιστούν το Endurance 4 μια άνετη, φυσική, πολύπλευρη και διασκεδαστική λύση ελλειπτικών. SYROS PRO Οι στιβαροί μοχλοί σας προσφέρουν έναν πιο απαλό διασκελισμό, τα προσαρμοζόμενα πεντάλ σας βοηθούν να βρείτε την πιο άνετη θέση, και ο εκτενής προγραμματισμός σας κρατάει σε εγρήγορση ενώ προπονείστε. ENDURANCE 3 Με τον SixStar σκελετό, το Endurance 3 προσφέρει μια αποτελεσματική και άνετη προπόνηση και το χαμηλό ύψος των πενταλ διευκολύνουν την πρόσβαση και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της άσκησης. SYROS Το μοντέλο Syros της Horizon προσφέρει μια προσφέρει ήπια άσκηση, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

14 25 ΠΟΔΗΛΑΤΑ 26 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Νοιώστε όμορφα από τη στιγμή που θα αρχίσετε την άσκησή σας έως το τελευταίο λεπτό που θα ολοκληρώσετε. Τα ποδήλατα της Horizon είναι η έξυπνη λύση για ήπια άσκηση, υψηλού επιπέδου. Είτε ψάχνετε για απόδοση και άνεση, είτε μια ποδηλατική εμπειρία ανοιχτού δρόμου, η Horizon έχει τα ποδήλατα που αναζητάτε με την αναμενόμενη ποιότητα.

15 27 ΠΟΔΗΛΑΤΑ 28 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ELITE ELITE U4000 Το ποδήλατο της Elite U4000 φέρνει στο σπίτι σας την αίσθηση του ανοιχτού δρόμου. O στιβαρός σκελετός εξασφαλίζει σταθερότητα στην άσκηση, το ρυθμιζόμενο κάθισμα σας επιτρέπει να βρείτε την τέλεια θέση ποδηλασίας, και τα προγράμματά του σας δίνουν κίνητρο να συνεχίσετε. Όταν θέλετε να γυμνάζεστε όπως σας αρέσει, με την ένταση που επιθυμείτε χωρίς συμβιβασμούς, τότε χρειάζεστε ένα ποδήλατο της σειράς Horizon Elite. Κατασκευασμένο για απόδοση, τα ποδήλατα αυτά ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα. Συνδυάστε την αναμενόμενη ποιότητα Horizon με την άνεση και την ποικιλία στην άσκηση για να μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας. Σκελετός step-through (R4000) Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στα ποδήλατα Elite: Ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης για απαλή και αθόρυβη κίνηση των πεντάλ Ρυθμιζόμενα καθίσματα για να βρείτε την καλύτερη θέση ProFILE έλεγχο απόδοσης για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Λαβές καρδιακών παλμών και ασύρματος δέκτης για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε την προσπάθεια και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εύκολη ρύθμιση καθίσματος (U4000) ELITE R4000 Με step-through σκελετό για εύκολη πρόσβαση, αναπαυτικό κάθισμα και οσφυική υποστήριξη για άνεση, το ποδήλατο Elite R4000 είναι ένα καθιστό ποδήλατο που μπορεί οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει. Η οθόνη προσφέρει διασκέδαση, για να μην χάσετε τον ενθουσιασμό σας, και οι λαβές καταμέτρησης καρδιακών παλμών σας προσφέρουν το ανάλογο feedback για να μην ξεφεύγετε απο τους στόχους σας.

16 29 ΠΟΔΗΛΑΤΑ 30 ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ COMFORT Μπορείτε να γυμναστείτε σκληρά χωρίς να καταπονήσετε το σώμα σας.γι αυτό και την αποκαλούμε σειρα Comfort. Αποτελείται από ποδήλατα στα οποία αισθάνεστε άνετα, είτε πρόκειται για ήπια είτε για έντονη άσκηση. Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στα καθιστά ποδήλατα Comfort: Step through σκελετός για πιο εύκολη πρόσβαση Ασύρματος πομπός καρδιακών παλμών που συνδέεται με πρωτοποριακή οθόνη για να ενημερώνεστε για την πορεία της άσκησης Έξυπνη θήκη για να τοποθετείτε τηλέφωνα και tablets χωρίς να εμποδίζουν την οθόνη Θήκη για νερό και πετσέτες με εύκολη πρόσβαση Διπλό τιμόνι και προσαρμοζόμενο κάθισμα με οσφυική υποστήριξη, για να βρείτε την πιο βολική θέση COMFORT R Το μεγάλο κάθισμα και οι εργονομικές χειρολαβές καθιστούν το Comfort R άνετο, ανεξάρτητα από την ένταση της άσκησης, και οι ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς διευκολύνουν την μεταφορά και την αποθήκευση του ποδηλάτου σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

17 31 ΠΟΔΗΛΑΤΑ 32 ΠΟΔΗΛΑΤΑ COMFORT 8i Το πιο πλήρες ποδήλατο, διαθέτει φρένο επαγωγής για άμεσες, ακριβείς εναλλαγές της αντίστασης. Το Comfort 8i διαθέτει επίσης τις περισσότερες επιλογές προγραμματισμού,ενιαίο τιμόνι για περισσότερη ποικιλία κατά την άσκηση και ένα καλάθι αποθήκευσης για όλα τα αξεσουάρ γυμναστικής σας. COMFORT 7 Το Comfort 7 διαθέτει τιμόνι πολλαπλών θέσεων για ποικιλία στην άσκηση και εργονομικά πεντάλ για ομαλή κίνηση. Η μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη διευκολύνει την παρακολούθηση της πορείας της άσκησης. ΟΡΘΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ COMFORT Υπάρχουν άνετα ποδήλατα για τον δρόμο, οπότε γιατί όχι και για τον χώρο σας; Όταν κάνετε ποδήλατο στον χώρο σας με άνεση, θα το χρησιμοποιήτε ολοένα και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε γρηγορότερα τα επιθυμητά αποτελέσματα ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμών. COMFORT 5 Το Comfort 5 διαθέτει τιμόνι πολλαπλών θέσεων για ποικιλία στην άσκηση και εργονομικά πεντάλ για ομαλή κίνηση. Η μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη διευκολύνει την παρακολούθηση της πορείας της άσκησης. Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στα ποδήλατα comfort: Έξυπνη υποδοχή συσκευών (Comfort 3) Step through σκελετός για πιο εύκολη πρόσβαση Πρωτοποριακή οθόνη με ένδειξη καρδιακών παλμών για άμεση ενημέρωση της πορείας της προπόνησής σας Υποδοχή για smartphones & tablets που σας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιείτε χωρίς να επισκιάζονται οι ενδείξεις της οθόνης Εργονομικά πεντάλ για να κρατούν τα πόδια σταθερά στις γρήγορες ταχύτητες Εργονομικά σχεδιασμένες λαβές για άνετη θέση των χεριών Μοναδική έξυπνη θήκη για νερό και πετσέτα για εύκολη πρόσβαση Εργονομικά πεντάλ (Comfort 7, 8i) COMFORT 3 Με λαβές που ευνούν την φυσική στάση του σώματος, με ενδείξεις καρδιακής λειτουργίας και ιδιαίτερο σχεδιασμό στην οθόνη που επιτρέπει την χρήση tablets χωρίς να επισκιάζονται οι ενδείξεις της οθόνης, το Comfort 3 ελαχιστοποιεί την καταπόνηση και διευκολύνει το feedback της άσκησής σας.

18 33 ΠΟΔΗΛΑΤΑ 34 ΠΟΔΗΛΑΤΑ INDOOR CYCLING Τα ποδήλατα indoor cycling προσφέρουν μια ποδηλατική εμπειρία στο σπίτι ΠΟΔΗΛΑΤΑ PAROS σας,με προσαρμοζόμενα καθίσματα και χειρολαβές που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σας. Η σειρά Paros είναι το ιδανικό ξεκίνημα όταν αναζητάτε ένα άνετο και αξιόπιστο ποδήλατο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. ELITE IC7.1 Νοιώστε την αυθεντική εμπειρία ποδηλασίας και επωφεληθείτε της ενημέρωσης μέσω των προηγμένων οθονών με το IC7.1, ένα μοναδικό ποδήλατο, φτιαγμένο για αποδόσεις. PAROS PRO Οι πολλαπλές επιλογές προγραμματισμού διευρύνουν τις επιλογές της άσκησής σας, καθώς η άσκηση γίνεται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. S3+ Απολαύστε το ποδήλατο S3 με την ηλεκτρονική οθόνη ενδείξεων που σας βοηθά να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την άσκησή σας. PAROS Ο στιβαρός σκελετός του Paros και το αναπαυτικό κάθισμα σας επιτρέπει να διανύσετε τις επιθυμητές αποστάσεις. S3 Το προσαρμοζόμενο κάθισμα και οι χειρολαβές, σας βοηθούν να βρείτε την κατάλληλη στάση, ενώ το κουμπί ρύθμισης της έντασης προσφέρει ομαλή, και σωστή αντίσταση σε όλη τη διάρκεια της άσκησης.

19 35 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΕΣ 36 STEPPER ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΕΣ OXFORD 5 DYNAMIC 2 STEPPER Η αναδίπλούμενη κωπηλατική Oxford 5 χρησιμοποιεί την αντίσταση του αέρα για μια ομαλή και φυσική εγκύμναση όλου του σώματος, με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η περιστρεφόμενη οθόνη και η θήκη αποθήκευσης, που σας προσφέρουν οπτική επαφή με τα δεδομένα της οθόνης, και εύκολη πρόσβαση στο νερό σας. Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στην κωπηλατική Oxford 5: Ράγα αλουμινίου για απαλή κίνηση Μεγάλα πεντάλ με ζώνες Ασύρματο δέκτη καρδιακών παλμών για σωστό feedback Αυτό το stepper που λειτουργεί χωρίς ρεύμα και με οθόνη που λειτουργεί με μπαταρία, είναι η ιδανική επιλογή για τους οικολόγους αθλητές, που όμως αγαπούν την πρόκληση και θέλουν να έχουν το ανάλογο feedback της προπόνησής τους. Χαρακτηριστικά που θα βρείτε στο Dynamic 2 Stepper: Χειρολαβές εντοπισμού καρδιακών παλμών 12 επίπεδα αντίστασης Λαβές πολλαπλών θέσεων και μεγάλα, αντιολισθητικά πεντάλ Οθόνη που λειτουργεί με μπαταρία για λειτουργία χωρίς ρεύμα ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή Αναδίπλωση για ευκολη αποθήκευση και μεταφορά

20 37 ΔΥΝΑΜΗ 38 ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΙΡΑ ΔΥΝΑΜΗΣ TORUS ΣΕΙΡΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ADONIS Η στιβαρή κατασκευή και οι πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής σας δίνουν τη σταθερότητα που χρειάζεστε για να νοιώσετε ασφάλεια κατα τη διάρκεια των ασκήσεων σας. Επιπλέον, με περισσότερες απο 40 επιλογές άσκησης, τα Torus σας προσφέρουν την ποικιλία που χρειάζεστε για να μην χάσετε το ενδιαφέρον σας. Συμπληρώστε την καθημερινή σας προπόνηση με έναν ανθεκτικό και ευέλικτο πάγκο για ασκήσεις με ελεύθερα βάρη. TORUS 5 Η σωστή θέση των ποδιών κατά τις ασκήσεις σε συνδυασμό με τις διάφορες λαβές προσφέρουν πολλαπλές επιλογές στις ασκήσεις σας. ADONIS+ Ενδυναμώστε το επάνω μέρος του σώματας σας με τον πάγκο Adonis plus με ορθοστάτη 5 θέσεων και μέγιστο φορτίο 160 kg. TORUS 3 Η στιβαρή κατασκευή κρατά το Torus 3 σταθερό, καθώς πραγματοποιείτε διάφορες ασκήσεις ενδυνάμωσης, τόσο στο πάνω μέρος όσο και στο κάτω μέρος του σώματός σας. ADONIS Ένας πάγκος με πλάτη 7 θέσεων και κάθισμα 2 θέσεων. Το Adonis είναι ιδανικό για οριζόντιες και επικλινείς ασκήσεις.

21 39 HORIZON 40 HORIZON ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ELITE T5000 CONSOLE ELITE T4000 CONSOLE PARAGON 8E CONSOLE PARAGON 7E / 7S CONSOLE ELITE T3000 CONSOLE PARAGON 5S CONSOLE ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ELITE T5000 ELITE T4000 ELITE T3000 ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ PARAGON 8E PARAGON 7E PARAGON 7S PARAGON 5S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ T4000 Ιμάντας 4,4 mm Ορθοπεδικός ιμάντας 4,4 mm Ορθοπεδικός ιμάντας 2,2 mm Ορθοπεδικός ιμάντας Επιφάνεια τρεξίματος 153 x 50 cm / 60 x x 50 cm / 60 x x 50 cm / 55 x 20 Απορρόφηση κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Επίπεδα κλίσης 0 15% 0 14% 0 12% Επίπεδα ταχύτητας 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph Πρόσθετα Nike+iPod, Εξοικονόμηση Ενέργειας, profile Έλεγχος απόδοσης, Διακοσμητικές Λεπτομέρειες Nike+iPod, Εξοικονόμηση Ενέργειας, profile Έλεγχος απόδοσης, Διακοσμητικές Λεπτομέρειες Εξοικονόμηση Ενέργειας, Διακοσμητικές Λεπτομέρειες Ιμάντα, 4 Ρόδες Μεταφοράς Ιμάντα, Τέσσερις ρόδες μεταφοράς Ιμάντα, Τέσσερις ρόδες μεταφοράς ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Κινητήρας 2.75 CHP Drive Motor 2.5 CHP Drive Motor 2.5 CHP Drive Motor ΚΟΝΣΟΛΑ Οθόνη 3 Παράθυρα LED, 10 x 14 Dot-Matrix, 16-ψήφια 3 Παράθυρα LED, 10 x 14 Dot-Matrix, 16-ψήφια 3 Παράθυρα LED, 10 x 14 Dot-Matrix, 16-ψήφια Αλφαριθμητική Οθόνη Αλφαριθμητική Οθόνη Αλφαριθμητική Οθόνη Πληροφορίες Άσκησης Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Ταχύτητα, Ρυθμός, Θερμίδες, Καρδιακοί Παλμοί, Ώρα, Ημερομηνία Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Ταχύτητα, Ρυθμός, Θερμίδες, Καρδιακοί Παλμοί, Ώρα, Ημερομηνία Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Ταχύτητα, Ρυθμός, Θερμίδες, Καρδιακοί Παλμοί, Ώρα, Ημερομηνία Προγράμματα 15 Προγράμματα (Manual, Διαλλειματική Ταχύτητας, Διαλλειματική Έντασης, Αντοχή, Απώλεια Βάρους, Τρέξιμο σε Golf, Λόφοι, Αναρρίχηση βουνού, 5K, 10K, Διαλλειματική Παλμών, THR Ζώνη, Αύξηση καρδιακών παλμών & 2 προσαρμοζόμενα) 12 Προγράμματα (manual, Διαλλειματική Ταχύτητας, Διαλλειματική έντασης, αντοχή, Απώλεια Βάρους,τρέξιμο σε Golf, Λόφοι, Αναρρίχηση βουνού, Διαλλειματική Παλμών, THR Ζώνη, και 2 προσαρμοζόμενα) 10 Προγράμματα (manual, Διαλλειματική Ταχύτητας, Διαλλειματική Έντασης, Αντοχή, Απώλεια Βάρους, τρέξιμο σε Golf, λόφοι, Αναρρίχηση βουνού, Διαλλειματική Παλμών THR Ζώνη και 2 προσαρμοζόμενα) Ψυχαγωγία Συμβατό με Passport, Συμβατό με ipod, Υποδοχές Συμβατό με Passport, Συμβατό με ipod, Υποδοχές Συμβατό με Passport, Συμβατό με ipod, Υποδοχές Ακουστικών Ακουστικών Ακουστικών Καρδιακοί Παλμοί Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές και απο Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές και απο Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές και απο Ασύμαρτο Δέκτη Polar Ασύμαρτο Δέκτη Polar Ασύμαρτο Δέκτη Polar ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 215 x 94 x 145 cm / 85 x 37 x x 94 x 145 cm / 85 x 37 x x 94 x 145 cm / 81 x 37 x 57 Διαστάσεις κλειστού διαδρόμου (ΜxΠxΥ) 110 x 94 x 196 cm / 43 x 37 x x 94 x 196 cm / 43 x 37 x x 94 x 186 cm / 43 x 37 x 73 Βάρος προϊόντος 130 kg / 286 lbs. 130 kg / 286 lbs. 122 kg / 269 lbs. 180 kg / 400 lbs. 170 kg / 375 lbs. 160 kg / 350 lbs. Ιμάντας 3,1 mm Ορθοπεδικός ιμάντας 3,1 mm Ορθοπεδικός ιμάντας 2,2 mm Ορθοπεδικός ιμάντας 2,2 mm Ορθοπεδικός ιμάντας Επιφάνεια τρεξίματος 144 x 50 cm / 56,6 x x 50 cm / 56,6 x x 50 cm / 56,6 x x 50 cm / 56,6 x 20 Απορρόφηση κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Μεταβλητή Απορρόφηση Κραδασμών Επίπεδα κλίσης 0 12% 0 12% 0 12% 0 12% Επίπεδα ταχύτητας 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph 0,8 20 km/h / 0,5 12 mph Πρόσθετα Εξοικονόμηση Ενέργειας, Διακόπτης Λειτουργίας με το logo της Horizon, Πλήκρα Γρήγορης Πρόσβασης με Φωτινή Ένδειξη, Χώροι Εξοικονόμηση Ενέργειας, Πλήκτρα Γρήγορης Πρόσβασης, Χώροι Αποθήκευσης, Προστατευτικό κάλυμα οθόνης, 4 Ρόδες Μεταφοράς, Βάση Εξοικονόμηση Ενέργειας, Πλήκτρα Γρήγορης Πρόσβασης, Χώροι Αποθήκευσης, Προστατευτικό κάλυμα οθόνης, 4 Ρόδες Μεταφοράς, Βάση Εξοικονόμηση Ενέργειας, Πλήκτρα Γρήγορης Πρόσβασης, Χώροι Αποθήκευσης, Προστατευτικό κάλυμα οθόνης, 4 Ρόδες Μεταφοράς, Βάση Αποθήκευσης, Προστατευτικό κάλυμα για smart Συσκευές για smart Συσκευές για smart Συσκευές Οθόνης, 4 Ρόδες Μεταφοράς, Βάση για smart Συσκευές ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Κινητήρας 2.75 CHP Drive Motor 2.75 CHP Drive Motor 2.5 CHP Drive Motor 2.5 CHP Drive Motor ΚΟΝΣΟΛΑ Οθόνη Κονσόλα με 4 LCD Παράθυρα Κονσόλα με 3 Παράθυρα LCD Κονσόλα με 3 Παράθυρα LCD 3 Παράθυρα LCD Οθόνη Προφίλ Dot-Matrix 1 Οθόνη LED 1 Οθόνη LED Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Ταχύτητα, Χρόνος, Απόσταση, Κλίση, Ταχύτητα, Πληροφορίες Ταχύτητα, Ρυθμός, Θερμίδες, Ταχύτητα, Ρυθμός, Θερμίδες, Ρυθμός, Θερμίδες, Καρδιακοι παλμοί, Βήμα, Θερμίδες, Καρδιακοι παλμοί, Άσκησης Καρδιακοι παλμοί, LAPs Καρδιακοι παλμοί, LAPs LAPs Προγραμματισμός Προφίλ 22 Προγράμματα (Classic: 16 Προγράμματα (Classic: 16 Προγράμματα (Classic: manual, 10 Προγράμματα (Classic: manual, Manual, Διαλλειματική Ταχύτητας, manual, Διαλλειματική ταχύτητας, Διαλλειματική ταχύτητας, Διαλλειματική Διαλλειματική ταχύτητας, Διαλλειματική Προγράμματα Διαλλειματική Έντασης, Απώλεια Βάρους, τρέξιμο λόφου, Αναρρίχηση βουνού, τυχαία επιλογή, 2 προσαρμοζόμενα, ρυθμού, FitTest, στόχου απόστασης: 800M, 5K, 10K, Half marathon, Στόχου θερμίδων: 100, 300, 500, 700 KCal., Ελέγχου καρδιακών Παλμών: HRC ταχύτητα, HRC Κλίση, HRC διαλλειματική) Διαλλειματική Έντασης, Απώλεια Βάρους, τρέξιμο λόφου, Αναρρίχηση βουνού, τυχαία επιλογή, 2 προσαρμοζόμενα, ρυθμού, FitTest, στόχου απόστασης: 800M, 5K, 10K, Half marathon, Στόχου θερμίδων: 100, 300, 500, 700 KCal., Ελέγχου καρδιακών Παλμών: HRC Ταχύτητα, HRC Κλίση, HRC Διαλλειματική) Έντασης, Απώλεια Βάρους, τρέξιμο λόφου, Αναρρίχηση βουνού, τυχαία επιλογή, 2 προσαρμοζόμενα, ρυθμού, FitTest, στόχου απόστασης: 800M, 5K, 10K, Half marathon, Στόχου θερμίδων: 100, 300, 500, 700 KCal., Ελέγχου καρδιακών Παλμών: HRC Ταχύτητα, HRC Κλίση, HRC Διαλλειματική) έντασης, Απώλεια Βάρους, τρέξιμο σε λόφο, Αναρρίχηση βουνού, τυχαίας εναλλαγής, 2 προσαρμοζόμενα, Ρυθμού, FitTest, Στόχου απόστασης: 800M, 5K, 10K, Half marathon, Στόχου θερμίδων: 100, 300, 500, 700 KCal., Ελέγχου Καρδιακών Παλμών: HRC Ταχύτητα, HRC Κλίση, HRC Διαλλειματική) Ψυχαγωγία Passport Ready Passport Ready Passport Ready ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ Καρδιακοί Παλμοί Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές Μέτρηση Παλμών από τις χειρολαβές και απο Ασύμαρτο Δέκτη Polar και απο Ασύμαρτο Δέκτη Polar και απο Ασύμαρτο Δέκτη Polar και απο Ασύμαρτο Δέκτη Polar ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 203 x 90 x 136 cm / 80 x 35 x x 90 x 136 cm / 80 x 35 x x 90 x 136 cm / 80 x 35 x x 90 x 136 cm / 80 x 35 x 53 Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων δύνανται να αλλαχθούν χωρίς προειδοποίηση. Διαστάσεις κλειστού διαδρόμου (ΜxΠxΥ) 100 x 90 x 180 cm / 39 x 35 x x 90 x 180 cm / 39 x 35 x x 90 x 180 cm / 39 x 35 x x 90 x 180 cm / 39 x 35 x 71 Βάρος προϊόντος 108,5 kg / 239 lbs. 108,5 kg / 239 lbs. 106 kg / 234 lbs. 106 kg / 234 lbs. 159 kg / 350 lbs. 159 kg / 350 lbs. 148 kg / 325 lbs. 148 kg / 325 lbs.

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower

Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower Upright Bike / Recumbent Bike / Elliptical / Rower ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PROMASTER Ελλειπτικό E12s Οθόνη LED 10x24mm Dot matrix πολλαπλών ενδείξεων, 3 οθόνες 7 τμημάτων LED και 16 χαρακτήρων οθόνη μηνυμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6-7 ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ

ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ 6-7 ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ CV EQUIPMENT 1 ONE SERIES ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΑ ΡΟΜΟΙ GT60 ΙΑ ΡΟΜΟΣ CROSS TRAINERS GX50 CROSS TRAINER ΠΟ ΗΛΑΤΑ GB50 ΠΟ ΗΛΑΤΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΕΣ GR ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ CV ΤΑΠΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 6-7 8-11 10-11 12-15 14-15 16-19 18-19

Διαβάστε περισσότερα

TUNTURI GO 30 Μαγνητικό Ποδήλατο

TUNTURI GO 30 Μαγνητικό Ποδήλατο TUNTURI GO 30 Μαγνητικό Ποδήλατο 499 379 Μόνιτορ LCD Χειροκίνητος έλεγχος έντασης Ενδείξεις: Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Κατανάλωση θερµίδων, παλµοί. 3 Προγράµµατα Αποκατάσταση καρδιακού παλµού και αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ SERVICE ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ SERVICE ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ! Heinz Kettler - Ένα όνομα που βρίσκεται στην 1η θέση στα όργανα γυμναστικής, στον τομέα των προϊόντων άθλησης και ψυχαγωγικής δραστηριότητας, εδώ και 60 χρόνια, με βασικές αρχές την καινοτομία, τη διαρκή

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΑΡ. ΜΕΛ.: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΑΡ. ΜΕΛ.: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΑΡ. ΜΕΛ.: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ 69 / 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αυτή συντάχθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV 4SYMV002385884 204--06 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Καλλιθέα 4--204 Αρ. πρωτ. 5428 ΙΔΡΥΜΑ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα Όλα όσα θα θέλατε σε ένα ακουστικό βοήθημα. Και πολλά περισσότερα. Αυτή είναι η X Series, η τελευταία και πιο προηγμένη σειρά της Starkey Αμερικής στα ψηφιακά ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση....ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση...ξέρει καλύτερα Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής

Σήμερα, η Polar απασχολεί 1200 άτομα σε όλο τον κόσμο, διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρείες παγκοσμίως και διαχειρίζεται ένα δίκτυο διανομής Ο οργανισμός «Science Technologies» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία «Tennis Land» η οποία είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία πώλησης τενιστικού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης 2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης www.vezos.gr FlipDrive Κάθισμα Διπλής Οδήγησης Αναδιπλούμενο Σασί XXL Μπροστινή Ρόδα Σχεδιασμός Αυξημένης Ορατότητας Χειριστήριο Τύπου Μοτοσικλέτας Κοντρόλ Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Κριτήρια Επιλογής Υπολογιστή

Κριτήρια Επιλογής Υπολογιστή Κριτήρια Επιλογής Υπολογιστή Η μηχανοργάνωση ενός διατροφικού γραφείου αποτελεί βασικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων του διότι παρέχει την δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης, διευκολύνει την διεκπεραίωση

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΣΑΟΥΝΕΣ

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΣΑΟΥΝΕΣ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΣΑΟΥΝΕΣ 34 39 Ειδικά χρώματα δερματίνης κατόπιν παραγγελίας στη σελ. 43 Κρεβάτι µε ξύλινα πόδια οξιάς λουστραρισµένα & οπή στο προσκέφαλο 1,85 X 0,65 X 0,70 m Αποχρώσεις ξύλου: φυσικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα η ασφάλεια. Τα πλεονεκτήματα ενός ευθύγραμμου ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi. Εργονομία στη χρήση. Ένα κάθισμα για κάθε περιβάλλον

Πρώτα η ασφάλεια. Τα πλεονεκτήματα ενός ευθύγραμμου ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi. Εργονομία στη χρήση. Ένα κάθισμα για κάθε περιβάλλον Τα πλεονεκτήματα ενός ευθύγραμμου ανελκυστήρα σκάλας από την Prospelasi Εάν σκέπτεστε να εγκαταστήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας στο σπίτι σας, τότε η Prospelasi σας προσφέρει την απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: Τηλ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Προμήθεια: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Τ.Κ.: 712.02 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ηράκλειο 07/10/2016 Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Διάγνωση WOW! Me Snooper +

Διάγνωση WOW! Me Snooper + Διάγνωση WOW! Me Snooper + Απρίλιος 2017 Διάγνωση Snooper plus Κωδ. aρ. 0900 700 100 Η νέα γενιά συστημάτων διάγνωσης οχημάτων Το Snooper+ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στη διάγνωση οχημάτων. Με τον καταγραφέα

Διαβάστε περισσότερα

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2 Διάδρομος LOHAS T µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Περιγραφή Πλήκτρων START / STOP: Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης

Εξοπλισμός για ερμάρια βάσης ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 15άρι-συρόμενο βάσης Σελίδα 2 3 Για προσόψεις 90 και 45 με πολλαπλές λειτουργίες Συρόμενο βάσης COMFORT Σελίδα 2 9 Για προσόψεις 90 και 45 COMFORT DISPENSA Junior Σελίδα 2 15 Εξοπλισμός για

Διαβάστε περισσότερα

> Σκελετός κατά 60 cm μεγαλύτερος από το ύψος του πλατύσκαλου. > Σκελετός από αλουμίνιο > Σκαλιά και πλατύσκαλο από χάλυβα

> Σκελετός κατά 60 cm μεγαλύτερος από το ύψος του πλατύσκαλου. > Σκελετός από αλουμίνιο > Σκαλιά και πλατύσκαλο από χάλυβα ALIUM ΣΚΛΕΣ Οικιακές και επαγγελματικές Οικιακή σκάλα ALIUM > Σταθερές αλλά ελαφριές (αλουμίνιο) > Άνετο πλατύσκαλο από ατσάλι με ενσωματωμένο αντιολισθητικό πλαστικό > Οι άκρες των σκαλιών και του πλατύσκαλου

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ELLIPTICAL TRAINER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον F5 (ELLIPTICAL TRAINER) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και η επιτυχία κατά τη διάρκεια της άσκησης. Προσέξτε και

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα

Βρεφική διαίσθηση. ξέρει καλύτερα Βρεφική διαίσθηση ξέρει καλύτερα 2008 09 Carello Φιλοσοφία Ζωής Carello στα ιταλικά σημαίνει καρότσι και η φιλοσοφία της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την κατασκευή προϊόντων που προσφέρουν τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

...a better point of view

...a better point of view ...a better point of view ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ TV ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤABLETS & SMARTPHONES SELFIE STICKS & ΤΡΙΠΟΔΟ ΓΙΑ SMARTPHONES Από το 1988 η εταιρία Barkan εξειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Keo Power Σεπτέμβριος 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Keo Power Σεπτέμβριος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σεπτέμβριος 2010 Βελτιστοποιήστε την Προπόνηση σας Με τα Πετάλια Όπως και στους αγώνες αυτοκινήτων Formula 1, η σύγχρονη ποδηλασία εποφελείται όλο και περισσότερο από την ενσωματωμένη τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Χ-FIT 205 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση

>> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές CO2 >> Απόλυτη άνεση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Inisol ΟΙΚΙΑΚΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ EASYLIFE Ήλιος για όλους, ηλιακή ενέργεια για όλους >> Μέγιστη εξοικονόμηση >> Μηδενικές εκπομπές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR146-40 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

σε σκέψη. Όταν επιδιώκουμετηνκίνησηοι φυσικοί ρυθμοί ροής τηςσκέψηςδενδιαταράσσονται θουμε υγιείς και ευτυχισμένοι

σε σκέψη. Όταν επιδιώκουμετηνκίνησηοι φυσικοί ρυθμοί ροής τηςσκέψηςδενδιαταράσσονται θουμε υγιείς και ευτυχισμένοι Εμείς οι άνθρωποι δημιουργηθήκαμε για να βρισκόμαστε σε κίνηση, όχι για να είμαστε ακίνητοι. Η κίνηση συμβάλλειστη ροή της σκέψης. Η κίνηση παράγει μια ρυθμική διαδικασία σκέψης καισυναισθήματος.η υγιήςκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ Τάση Της

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα

Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ποδιών Ρυθμιζόμενες χειρολαβές, Καλάθι αποσκευών Ρυθμιζόμενη προστατευτική μπάρα Σκελετός σιδερένιος με βάρος : 6,3 kg Ρυθμιζόμενη πλάτη 4 θέσεων Περιστρεφόμενες ή σταθερές μπροστινές ρόδες Ζώνη ασφαλείας 5 Διαστάσεις Ανοιχτό: 48x80x105 Κουκούλα με παράθυρο και θήκη Ρυθμιζόμενη πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

A running revolution.

A running revolution. A running revolution. boost endless energy H καινοτοµία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιµο για πάντα Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει µεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισµένο αφρώδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

all in TRAINING HARDWARE www.mekma.gr

all in TRAINING HARDWARE www.mekma.gr all in TRAINING HARDWARE τα adidas performance training hardware έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσετε την ταχύτητα, την δύναμη και την αντοχή σας. www.mekma.gr adidas hardware PERFORMANCE Η άσκηση είναι βασικό

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Οδηγίες Λειτουργίας.......... 2 Ασκήσεις Προθέρμανσης. 3-4 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1) Διαβάστε όλες τις οδηγίες στο παρόν εγχειρίδιο και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ.   ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ www.vamvacas.gr www.vamvacas.gr ORGAPACK λύσεις Έργαλεία χειρός Για διαφορετικές εφαρμογές PP = Πολυπροπυλένιο ΡΕΤ = Πολυεστέρας

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2. Βάρος (kg) Να αναφερθεί 3. Ύψος 4. Στην κορυφή να διαθέτει τέσσερα (4) μεταλλικά άγκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα. 5. Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεόραση Full HD 3D για όλη την οικογένεια

Τηλεόραση Full HD 3D για όλη την οικογένεια KDL37EX720 Τηλεόραση Full HD 3D για όλη την οικογένεια www.sonyeurope.com 1 KDL37EX720 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Παρεχόμενα αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο RMED044 Μπαταρίες Τύπος AAA x 2 Καλώδιο τροφοδοσίας AC

Διαβάστε περισσότερα

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ.

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. Με την C6T θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C6T είναι μια Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 204 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Απολαύστε ήχο σχεδιασμένο γύρω από σας Το πάθος μας για τη μουσική ζωντανεύει σε μια άψογα συντονισμένη ακουστική εμπειρία. Όταν σχεδιάζουμε ένα νέο Volvo, πάντα αναρωτιόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Φάρδος 15cm. Ύψος 10cm. Ο πραγματικά συμπαγής αυτόματος μηχανισμός συρόμενων πορτών. O Kόσμος του Γυαλιού Οκτώβριος 2007

Φάρδος 15cm. Ύψος 10cm. Ο πραγματικά συμπαγής αυτόματος μηχανισμός συρόμενων πορτών. O Kόσμος του Γυαλιού Οκτώβριος 2007 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η ΠΡΙΣΜΑ Α.Ε. του Ομίλου εταιρειών Γαρυφάλλου, συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία στο τομέα των αυτόματων πορτών, φέρνει αποκλειστικά για την Ελλάδα & την Κύπρο τον καινούργιο συμπαγή μηχανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό

MIC400 Κάμερα PTZ εμβύθισης σε νερό Κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης MIC400 Κάμερα TZ εμβύθισης Δυνατότητα πλήρους εμβύθισης σε βάθος 25 μέτρων Τεχνολογία κινητήρα χωρίς ψήκτρες Ποικιλία επιλογών στερέωσης και προβολής

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Recumbent Bike

Magnet Power, Recumbent Bike Magnet Power, Recumbent Bike 44286 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44286 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ: ΒΟΥΡΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α.Μ: 30086 ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Μ: 33359 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ 2 NUOS PLUS: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Δ. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

sports & playground

sports & playground sports & playground www.getinaction.gr SPORT & PLAYGROUND Αγαπητοί συνεργάτες Η επιθυμία μας για την όσο το δυνατό πληρέστερη και χρήσιμη έντυπη παρουσίαση της Get in action, είχε ως αποτέλεσμα το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών

Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών Γεφυρώνοντας τις ανάγκες των πελατών Οι κινούμενες γέφυρες έχουν πολλές κοινές απαιτήσεις ελέγχου με τις εφαρμογές διαχείρισης υλικών, όπως είναι οι γερανοί και τα βαρούλκα. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER

ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER ΝΕΑ! ΜΕΤΡΑ & ΑΛΦΑΔΙΑ LASER Μετρητής αποστάσεων laser WDM 2-18 Το WDM2-18 είναι ένας πρακτικός μετρητής αποστάσεων laser ακριβείας για μετρήσεις μηκών και υπολογισμούς επιφανειών. Εύκολη και γρήγορη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλή Προσαρμοστικό Φυσικό. proprio foot... επειδή ο κόσμος δεν είναι επίπεδος.

Ασφαλή Προσαρμοστικό Φυσικό. proprio foot... επειδή ο κόσμος δεν είναι επίπεδος. Ασφαλή Προσαρμοστικό Φυσικό proprio foot... επειδή ο κόσμος δεν είναι επίπεδος. εξυπνη τεχνολογια Η Össur προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Προβάλλοντας πολυάριθμες προόδους

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την πραγματική αξία με κομψό σχεδιασμό και απόδοση Full HD

Ανακαλύψτε την πραγματική αξία με κομψό σχεδιασμό και απόδοση Full HD KDL40BX420 Ανακαλύψτε την πραγματική αξία με κομψό σχεδιασμό και απόδοση Full HD www.sonyeurope.com 1 KDL40BX420 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Παρεχόμενα αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο Μπαταρίες Καλώδιο τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος

Το πρώτο ελληνικό ποδήλατο Downhill(Liolios 222DH) Συντάχθηκε απο τον/την Παρασκευή, 30 Ιούνιος :12. Γιώργος Λιόλιος Γιώργος Λιόλιος Ως ηθικός αυτουργός της ιστορίας που θα διαβάσετε, οφείλω να δηλώσω πως το αμαρτωλό παρελθόν μου περιλαμβάνει μερικά χρόνια σαν οδηγός motocross και περισσότερα σαν μηχανικός μοτοσικλετών,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη X-FIT 38 Εγχειρίδιο Χρήστη ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ακολουθήστε τα βήματα των οδηγιών συναρμολόγησης προσεκτικά. Χρησιμοποιείστε μόνο τα αυθεντικά εξαρτήματα, έτσι όπως παραδίδονται. Για την συναρμολόγηση χρησιμοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SR-146 Εγχειρίδιο Χρήσης Συμβουλές Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ - Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από τη χρήση αυτής της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε το καθιστό ποδήλατο σε χαλί με βαθιά επένδυση,

Διαβάστε περισσότερα