ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες Αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος, που διοργανώνονται με την έγκριση της ΕΟΥΔΑ. ΓΕΝΙΚΑ 1.- Απαγορεύεται στους συλλόγους η διοργάνωση πάσης φύσεως αγώνων χωρίς την έγγραφη έγκριση της ΕΟΥΔΑ. 2.- Απαγορεύεται στους συλλόγους και στους αθλητές τους, η συμμετοχή σε πάσης φύσεως αγώνες που δεν διαθέτουν την έγγραφη έγκριση της ΕΟΥΔΑ. 3.- Οι αγώνες που αναγνωρίζει και παρέχει την έγκριση της η ΕΟΥΔΑ μπορούν να έχουν χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής απολύτως ανταποδοτικό των αναγκών της διοργάνωσης και της ενίσχυσης του Τομέα Αλιείας από σκάφος για τις λειτουργικές ανάγκες της ΕΟΥΔΑ και την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας για τη συμμετοχή στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, και το ακριβές ποσό καθορίζεται στην αντίστοιχη Προκήρυξη αγώνα, 4.- Συμβάσεις χορηγιών μεταξύ συλλόγων και χορηγών ή μεταξύ αθλητών και χορηγών κατατίθενται στην ΕΟΥΔΑ προς έγκριση σύμφωνα με το καταστατικό της 5.- Αγώνες που αναγνωρίζει η ΕΟΥΔΑ και παρέχει την έγκριση της είναι οι κάτωθι : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6.- Είναι ο αγώνας που διοργανώνει κάθε σύλλογος και λαμβάνει μέρος όλο το δυναμικό του και όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας και υγείας για την αγωνιστική αλιεία επιφανείας. 7.- Ο Εσωτερικός αγώνας μπορεί να είναι και προκριματικός. 8.- Ο Εσωτερικός αγώνας διοργανώνεται από τον σύλλογο πάντα με την έγγραφη έγκριση της ΕΟΥΔΑ, που ορίζει Παρατηρητή.

2 9.- Ο Εσωτερικός Αγώνας διοργανώνεται από τον σύλλογο με την σύμφωνη γνώμη των κατά τόπους Λιμεναρχείων και την έκδοση άδειας τέλεσης αγώνα από τις κατά τόπους Περιφέρειες (τμήμα αλιείας) σύμφωνα με την Νομοθεσία περί Αθλητικής Αλιείας. ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 10.- Είναι ο αγώνας που διοργανώνει κάθε σύλλογος και λαμβάνουν μέρος συμμετέχοντες διαγωνιζόμενοι, από τουλάχιστον δύο (2) συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ, που διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας και υγείας Ο Διασυλλογικός αγώνας μπορεί να είναι και προκριματικός Ο Διασυλλογικός αγώνας μπορεί να είναι και διεθνής Στους Διασυλλογικούς αγώνες ο αριθμός των συλλόγων και των αθλητών που θα συμμετάσχουν είναι στην εκλεκτική δυνατότητα του διοργανωτή και αναλόγως της υποδομής του και καθορίζεται στην αντίστοιχη Προκήρυξη του αγώνα Ο Διασυλλογικός αγώνας διοργανώνεται από τον σύλλογο, πάντα με την έγγραφη έγκριση της ΕΟΥΔΑ που ορίζει Αλυτάρχη Ο Διασυλλογικός αγώνας διοργανώνεται από τον σύλλογο με την σύμφωνη γνώμη των κατά τόπους Λιμεναρχείων και την έκδοση άδειας τέλεσης αγώνα από τις κατά τόπους Περιφέρειες (τμήμα αλιείας) σύμφωνα με την Νομοθεσία περί Αθλητικής Αλιείας. ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 16.- Είναι κάθε αγώνας που διοργανώνεται για την διάδοση της αγωνιστικής αλιείας και κυρίως για την προστασία της θαλάσσια πανίδας και χλωρίδας. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 17.- Είναι η κορυφαία διοργάνωση της ΕΟΥΔΑ και διεξάγεται μία φορά σε κάθε ημερολογιακό έτος Η ΕΟΥΔΑ αναθέτει την διοργάνωση των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στους ενδιαφερόμενους συλλόγους, μετά από έγγραφη αίτηση τους Οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι θα πρέπει να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον ανάθεσης της διοργάνωσης ενός ή περισσοτέρων αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, υποβάλλοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία ορίζονται επακριβώς στις προσαρτήσεις του παρόντος Κανονισμού Αποτελείται από συνολικά τρεις (3) αγώνες οι οποίοι, ει δυνατόν, διεξάγονται σε διαφορετικά πεδία ανά την Επικράτεια Η ΕΟΥΔΑ αναθέτει την διοργάνωση των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στους ενδιαφερόμενους συλλόγους, το πρώτο δίμηνο εκάστου έτους, μετά από έγγραφη αίτηση τους.

3 22.- Ο πρώτος αγώνας ονομάζεται 1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 23.- Ο δεύτερος αγώνας ονομάζεται Εθνικός Τελικός Πανελλήνιος Αγώνας Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος συμμετέχουν Έλληνες αθλητές (άνδρες) οι οποίοι ανήκουν σε συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ, έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας, θεωρημένο από γιατρό για το εκάστοτε τρέχον έτος Απαγορεύεται στους συλλόγους να διοργανώνουν άλλους αγώνες από σκάφος αγωνιστικής αλιείας επιφανείας, κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καθορίζονται από την ΕΟΥΔΑ λαμβάνοντας υπόψη το αγωνιστικό πρόγραμμα της FIPSm, ώστε να μην υπάρχουν αντίστοιχες διοργανώσεις διεθνών αγώνων Στον Εθνικό Τελικό Αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν στον πρώτο Πανελλήνιο αγώνα ανεξαρτήτως της κατάταξης τους. Αθλητές που για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετείχαν στον 1 ο Πανελλήνιο αγώνα, μπορούν να συμμετάσχουν στον Εθνικό Τελικό αλλά δεν λαμβάνουν συνολική ατομική και ομαδική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και κατά συνέπεια δεν δύνανται να συγκροτήσουν την Εθνική Ομάδα. Αυτοί οι αθλητές λαμβάνουν κατάταξη μόνο για τον Εθνικό Τελικό Στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι σύλλογοι της δύναμης της ΕΟΥΔΑ με μέγιστο αριθμό αθλητών τους οχτώ (8) ανάλογα και με την υποδομή του διοργανωτή συλλόγου. Κάθε σύλλογος που θα συμμετέχει με τουλάχιστον τέσσερις (4) αθλητές θα λαμβάνει θέση και στην κατάταξη συλλόγων Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με καλάμι από αγκυροβολημένο σκάφος έχει ατομική και ομαδική κατάταξη. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 30.- Πρωταθλητής Ελλάδος αθλητής στην ατομική κατάταξη αναδεικνύεται ο αθλητής που έχει το μικρότερο άθροισμα των θέσεων που κατέλαβε στους Πανελλήνιους αγώνες και στον Εθνικό Τελικό Αγώνα. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ α) Ομαδική κατάταξη θα λάβουν μόνο οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με το ολιγότερο τέσσερις (4) αθλητές.

4 β) Οι σύλλογοι ΔΕΝ θα δηλώσουν ομάδες αθλητών για την εκπροσώπηση τους στην ομαδική κατάταξη. Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές των συλλόγων θα αγωνίζονται για την ομαδική κατάταξη. γ) Στην τελευταία αγωνιστική θα προστεθούν τα αθροίσματα των θέσεων της ατομικής κατάταξης των τεσσάρων καλύτερων αθλητών ενός εκάστου συλλόγου και ο σύλλογος του οποίου οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές θα έχουν το μικρότερο άθροισμα θέσεων θα ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Σύλλογος Όλοι οι αθλητές κάθε συλλόγου αγωνίζονται για την ατομική και για την ομαδική κατάταξη Όλοι οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διοργανώνονται με την έγγραφη ανάθεση της ΕΟΥΔΑ και με την έγκριση της ορίζεται ο Αλυτάρχης Όλοι οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος διοργανώνονται με την σύμφωνη γνώμη των κατά τόπους Λιμεναρχείων και την άδεια τέλεσης αγώνα από τις κατά τόπους Περιφέρειες, σύμφωνα με την Νομοθεσία περί Αθλητικής Αλιείας, οποία πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον δέκα (10) μέρες προ της ημερομηνίας τέλεσης τους αγώνα Οι διοργανωτές σύλλογοι των αγώνων (Εσωτερικών, Διασυλλογικών, αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος) μόλις πάρουν την ανάθεση/έγκριση της ΕΟΥΔΑ οφείλουν : α) να μεριμνήσουν για την έκδοση άδειας τέλεσης αγώνα. β) να συμπληρώσουν και να αποστείλουν σε όλους τους συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ την αντίστοιχη Προκήρυξη Αγώνα. γ) να αποστείλουν σε όλους τους συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ τον παρόντα Κανονισμό. δ) να αποστείλουν σε όλους τους συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ, την προς συμπλήρωση δήλωση συμμετοχής αθλητών, Αρχηγού ή/και Κριτή. ε) να αποστείλουν σε όλους τους συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ τα δύο (2) πεδία του αγώνα όπως θα έχουν καθοριστεί σε συμφωνία με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία Η αποστολή όλων των παραπάνω πρέπει να γίνει τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες, προ της ημερομηνίας διεξαγωγής κάθε αγώνα Οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, υποχρεούνται να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής αθλητών, Αρχηγού ή/και Κριτή, στην ΕΟΥΔΑ, εμπρόθεσμα και όπως ορίζεται στην αντίστοιχη Προκήρυξη αγώνα Οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αναγράφουν στη δήλωση συμμετοχής που συμπληρώνουν : α) Το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό Μητρώου των αθλητών από το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας. β) Το ονοματεπώνυμο καθώς και το κινητό τηλέφωνο του αρχηγού ή/και Κριτή.

5 γ) Το δελτίο συμμετοχής πρέπει απαραιτήτως να είναι υπογεγραμμένο από τον νόμιμο εκπρόσωπο του συλλόγου και να φέρει την σφραγίδα του συλλόγου Οι σύλλογοι που θα δηλώσουν συμμετοχή αλλά για διάφορους λόγους δεν δύνανται αδικαιολόγητα να συμμετάσχουν υφίστανται τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον Κανονισμός Λειτουργίας και συμπεριφοράς θεσμικών παραγόντων αγωνιστικής αλιείας που αποτελεί αναπόσπαστη προσάρτηση του παρόντος Κανονισμού Κάθε σύλλογος που συμμετέχει στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορίζει υποχρεωτικά, έναν αρχηγό ο οποίος μπορεί να είναι και συμμετέχων αθλητής Ο αρχηγός της ομάδας είναι ο μόνος αρμόδιος για τυχόν υποβολή ενστάσεων προ του αγώνα, κατά την διάρκεια του, ή μετά την λήξη του, όπως ορίζεται στις Προκηρύξεις των αγώνων. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ 41.- Την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα διασφαλίζει τριμελής Επιτροπή Αγώνα με επί κεφαλής τον Αλυτάρχη ο οποίος ορίζεται από την ΕΟΥΔΑ Ένα (1) μέλος της Επιτροπής Αγώνα ορίζεται από τον διοργανωτή σύλλογο Ένα (1) μέλος της Επιτροπής Αγώνα ορίζεται από την Επιτροπή Αλιείας της ΕΟΥΔΑ Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κρίνουν και αποφασίζουν για όλα όσα αφορούν τον αγώνα κατά πλειοψηφία και ισότιμα. ΠΕΔΙΟ ΑΓΩΝΑ 45.- Το πεδίο του αγώνα οριοθετείται τελικά μεταξύ των δύο (2) που έχουν καθοριστεί, στην συγκέντρωση των αθλητών με ευθύνη της Επιτροπής αγώνα, αναλόγως των καιρικών συνθηκών Στο πεδίο του αγώνα, εκτός των σκαφών των αγωνιζομένων μπορούν επίσης να βρίσκονται : α) Ένα (1) σκάφος που θα επιβαίνει ο Αλυτάρχης με τουλάχιστον ένα (1) μέλος της Επιτροπής Αγώνα. β) Ένα σκάφος που θα επιβαίνει ο γιατρός του αγώνα όπου θα επιβαίνει απαραιτήτως και ένα (1) μέλος της Επιτροπής Αγώνα. Αυτό το σκάφος μπορεί να είναι και τεχνικής υποστήριξης γ) Μπορεί να δοθεί άδεια από την Επιτροπή Αγώνα και να πλέουν στο πεδίο του αγώνα έως δύο (2) σκάφη με δημοσιογράφους ή/και κινηματογραφιστές. Αυτά τα σκάφη πρέπει να φέρουν απαραιτήτως διακριτική σημαία (PRESS) και να επιβαίνουν υποχρεωτικά συνοδοί που θα οριστούν από την Επιτροπή Αλιείας της ΕΟΥΔΑ.

6 47.- Σε όλα τα ανωτέρω σκάφη απαγορεύεται να υπάρχουν αλιευτικά εργαλεία πάσης φύσεως και αλιεύματα. Εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να ενοχλούν παντοιοτρόπως του συμμετέχοντες αθλητές και το έργο της Επιτροπής αγώνα. ΣΚΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 48.- Σε όλους τους αγώνες χρησιμοποιούνται μηχανοκίνητα σκάφη τα οποία μπορούν να δεχτούν τουλάχιστον δύο (2) αθλητές Όλα τα σκάφη που χρησιμοποιούνται στον αγώνα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με τα σωστικά που επιβάλλει η Ελληνική Νομοθεσία, όπως περιγράφονται στην Άδεια Πλόων Σκάφους Όλα τα σκάφη με ευθύνη του διοργανωτή συλλόγου πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά δύο (2) άγκυρες και το κατάλληλο σχοινί σε περίπου διπλάσιο μήκος από το βαθύτερο σημείο του πεδίου του αγώνα, για να μπορούν εύκολα και ασφαλώς να ακινητοποιηθούν τα σκάφη, σε οποιοδήποτε σημείο της τράπεζας του αγώνα. Επίσης θα πρέπει να έχει προβλεφθεί τρόπος ώστε να σηκώνεται εύκολα η άγκυρα (π.χ. μπετόνι, εργάτης κ.λ.π.) 51.- Πριν από τη συγκέντρωση των αθλητών ο Αλυτάρχης του αγώνα θα πραγματοποιεί έλεγχο των σκαφών ώστε να διασφαλίζεται η πιστή τήρηση του ανωτέρω άρθρου 50 και δεν θα επιτρέπει την τέλεση του αγώνα αν δεν πληρούνται όλοι οι όροι της απρόσκοπτης διενέργειας του με ίσους όρους για όλους τους συμμετέχοντες Όλα τα σκάφη πρέπει να διαθέτουν VHF (σταθερό ή φορητό) συντονισμένο σε κανάλι στην διάθεση των κριτών ή ο καπετάνιος να διαθέτει κινητό τηλέφωνο του οποίου το νούμερο γνωστοποιείται στην Επιτροπή Αγώνα με ευθύνη του διοργανωτή συλλόγου Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση κινητών τηλεφώνων από του αθλητές καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα κλειστά και μόνο σε περίπτωση μεγάλης ανάγκης θα τα χρησιμοποιούν αφού ζητήσουν την άδεια του κριτή Το μέγεθος των σκαφών που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα, πρέπει να επιτρέπει την άνετη επιβίβαση τουλάχιστον δύο (2) αθλητών, ενός Κυβερνήτη ή/και ενός Κριτή Οι αθλητές μέσα στο σκάφος, ψαρεύουν υποχρεωτικά σε θέσεις στα πλαϊνά του σκάφους και σε καμία περίπτωση δεν καταλαμβάνουν θέση στην πρύμνη Οι αθλητές είναι δυνατόν να καταλάβουν θέση στην πλώρη του σκάφους μόνο σε περίπτωση που ο αριθμός των επιβαινόντων αλλά και το μέγεθος του σκάφος το επιτρέπουν Ο κυβερνήτης του σκάφους μπορεί να είναι και κριτής, αρκεί να διαθέτει την βεβαίωση επιμόρφωσης κριτών είτε μέσω των σεμιναρίων της ΕΟΥΔΑ, είτε μέσω των σεμιναρίων επιμόρφωσης των συλλόγων.

7 58.- Κυβερνήτης του σκάφους θα μπορούσε να είναι και αγωνιζόμενος αθλητής. Και σ αυτή την περίπτωση θα τοποθετηθεί στο σκάφος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ένας κριτής Οι αθλητές τοποθετούνται στα σκάφη μετά από κλήρωση η οποία διενεργείται παρουσία των αρχηγών των ομάδων ή/και των αθλητών, κατά την συγκέντρωση των αθλητών. Της κλήρωσης εξαιρούνται τυχόν υπάρχοντα σκάφη με κυβερνήτες αθλητές που συμμετέχουν με το δικό τους σκάφος και απλά κληρώνεται ο συναθλητής τους και τοποθετείται ο κριτής με ευθύνη της Επιτροπής αγώνα Οι κριτές τοποθετούνται στα σκάφη μετά από ορισμό από την Επιτροπή Αγώνα, ώστε κατά το δυνατόν να μην συμπέσουν με αθλητές του συλλόγου από τον οποίο προέρχονται Η τράπεζα του αγώνα πρέπει να είναι γνωστή, επακριβώς στους κυβερνήτες, στους αθλητές και στους κριτές ώστε να διασφαλίζεται η διεξαγωγή του αγώνα εντός του προκαθορισμένου πεδίου. Σε κάθε περίπτωση την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι αθλητές οι οποίοι και υφίστανται τις σχετικές κυρώσεις. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 62.- Η αλιεία από αγκυροβολημένο σκάφος, γίνεται με καλάμι και μηχανισμό απαραιτήτως στον πάτο (βυθό) της θάλασσας Στο σκάφος επιτρέπεται να υπάρχει ικανός αριθμός αλιευτικών εργαλείων (καλάμια) για κάθε αθλητή, αλλά χωρίς αρματωσιά (καλάμι και μηχανισμός μόνο) Οι αθλητές μπορούν να έχουν εφεδρικά αλιευτικά εργαλεία (πετονιά με αγκίστρια) όσα επιθυμούν, αλλά απαγορεύεται αυτά να είναι δολωμένα Ο εξοπλισμός του κάθε αθλητή πρέπει να περιλαμβάνει εκτός από τα αλιευτικά εργαλεία και κατάλληλα εξαρτήματα για το μέτρημα, την απαγκίστρωση και την έξοδο των αλιευμάτων από το νερό (απόχη) καθώς και έναν κουβά για τη συντήρηση των ψαριών μέχρι την μέτρησή τους Η διάρκεια του αγώνα ορίζεται στις πέντε (5) ώρες Για να είναι έγκυρος ο αγώνας πρέπει να συμπληρωθεί τουλάχιστον το ήμισυ των πέντε (5) ωρών, δηλ. 2 ½ ώρες, με απόφαση του Αλυτάρχη και της Επιτροπής Αγώνα (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) Κατά την διάρκεια του αγώνα τα σκάφη αγκυροβολούν απαραιτήτως και πρέπει να έχουν μεταξύ τους απόσταση 20 μέτρα τουλάχιστον Η αλλαγή του σημείου αγκυροβολίας μπορεί να γίνεται όσο συχνά επιθυμούν οι αθλητές και απαιτείται η σύμφωνη γνώμη όλων των επιβαινόντων στο σκάφος αθλητών Η διαδικασία αλλαγής του σημείου αγκυροβολίας είναι ευθύνη του κυβερνήτη, συνιστάται όμως να βοηθούν ο κριτής ή/και και οι αθλητές.

8 71.-Κατά την διαδικασία αλλαγής θέσης στην φάση της ανέλκυσης της άγκυρας όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν έξω από το νερό τις αρματωσιές τους. Κατά την διάρκεια της φάσης καθέλκυσης της άγκυρας όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν τις αρματωσιές τους έξω από το νερό και μόνο μετά από εντολή του Κυβερνήτη θα μπορούν να τις ρίξουν Οι αθλητές πρέπει υποχρεωτικά να αλλάζουν θέσεις (σύμφωνα με την φορά των δεικτών ρολογιού) πάνω στο σκάφος συνολικά μία (1) φορά, κατά την διάρκεια του αγώνα και πάντως αυτό τελικά αποφασίζεται στη συγκέντρωση των αθλητών αναλόγως των επιβαινόντων διαγωνιζομένων στα σκάφη Η αλλαγή θέσεων των αθλητών πάνω στο σκάφος, πραγματοποιείται στο ήμισυ του χρόνου του αγώνα και προβλέπεται κατά την αλλαγή ένα διάλειμμα 5 λεπτών. Αν η αλλαγή των θέσεων αποφασιστεί να γίνει περισσότερο από μία (1) φορά τότε οι αλλαγές πραγματοποιούνται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα Αν οι αθλητές επιβαίνουν σε σκάφη μικρού μεγέθους, η αλλαγή των θέσεων γίνεται μόνο αν το ζητήσει ο ένας από τους δύο αθλητές Οι αθλητές επιβάλλεται να φοράνε αντιολισθητικά υποδήματα ασφαλείας μέσα στα σκάφη Στην κατασκευή της αρματωσιάς μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσεκλυστικά υλικά, όπως αστραφτερά κουταλάκια, χρωματιστές επιπλέουσες ή μη χάντρες, χρωματιστά φτερά, φθορίζοντα αντικείμενα κ.α Τα αγκίστρια επιβάλλεται να δολώνονται με φυσικό δόλωμα, απαγορεύεται η χρησιμοποίηση τεχνητών δολωμάτων Επιτρέπεται η χρήση ελαστικού νήματος για την στερέωση του δολώματος στο αγκίστρι Το μήκος της αρματωσιάς, δεν επιτρέπεται να ξεπερνάει το μήκος του καλαμιού που χρησιμοποιείται Στην αρματωσιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τρία μονά αγκίστρια ή ένα διπλό και ένα μονό ή ένα τριπλό (σαλαγκιά) Επιτρέπεται η χρήση μόνο φυσικών δολωμάτων, τα οποία καθορίζονται στην Προκήρυξη αγώνα από τον διοργανωτή ως προς το είδος και την ποσότητα η δε προμήθεια τους είναι της αποκλειστικής ευθύνης των διαγωνιζομένων Συνιστάται ο διοργανωτής σύλλογος να ορίσει δύο τουλάχιστον διαφορετικά είδη δολωμάτων από τα κάτωθι οριζόμενα : Mαλακόστρακα νωπά ή ζωντανά (π.χ. γαρίδα, καβούρι, καραβιδάκι κτλ) Κεφαλόποδα νωπά (π.χ. καλαμάρι, σουπιά, μοσχιός κτλ) Ψαροδόλια νωπά (π.χ. σαρδέλα, γαύρος, σκουμπρί κτλ)

9 Οστρακοειδή, νωπά (π.χ. μύδι, σωλήνα, πορφύρα κτλ). Σκουλήκια (π.χ. ακροβάτης, μάνα κτλ) 83.- Η αλιεία πραγματοποιείται, υποχρεωτικά, στον βυθό (πάτο) της θάλασσας Απαγορεύεται η μακρινή ρίψη τύπου casting της αρματωσιάς και του βαριδίου Το ελάχιστο βάρος βαριδίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ορίζεται στα 30 γραμμάρια και σε κάθε περίπτωση να αποσκοπούν στο ψάρεμα στον πάτο (βυθό) της θάλασσας Σκόπιμο ψάρεμα σε σημεία ανάμεσα στο σκάφος και στον πάτο (βυθό) της θάλασσας (δηλ. στα μεσόνερα) δεν επιτρέπεται και έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αθλητή που το επιδιώκει Επιτρέπονται όλα τα νούμερα πετονιάς (για μάννα και παράμαλλα) Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής συνεχώς ξεκουράζεται και στηρίζει το καλάμι του στην κουπαστή ή το κιγκλίδωμα του σκάφους ή στο κατάστρωμα, σε περίπτωση που εγκαταλείπει συχνά την ορισμένη θέση του μέσα στο σκάφος κατά την αλίευση ή κατά την διάρκεια της «πάλης / μάχης» με το ψάρι, ο αθλητής αυτός αποκλείεται από τον αγώνα Αν το βαρίδιο που χρησιμοποιεί κάποιος αθλητής είναι αναγκαστικά βάρους άνω των 500 γραμμαρίων, δικαιούται να στηρίζει το καλάμι του στην κουπαστή ή το κιγκλίδωμα του σκάφους, αλλά από την στιγμή που θα γίνει αγκίστρωμα (σύλληψη) ψαριού και έπειτα, επιβάλλεται να έχει το καλάμι του στα χέρια Επαφές με την κουπαστή ή το κιγκλίδωμα του σκάφους που είναι αποτέλεσμα της κίνησης του σκάφους επιτρέπονται Κατά την διάρκεια της «πάλης / μάχης» με το ψάρι, δεν επιτρέπεται βοήθεια από τρίτους, έως ότου το ψάρι φτάσει δίπλα στο σκάφος από τον αθλητή και είναι έτοιμο για την έξοδο του από το νερό με την χρησιμοποίηση της απόχης Απαγορεύεται αυστηρά η χρησιμοποίηση γάντζου για το ανέβασμα του ψαριού στο σκάφος Για το ανέβασμα του ψαριού στο σκάφος (και από τη στιγμή που ο διαγωνιζόμενος έχει φέρει το ψάρι δίπλα στο σκάφος και σε θέση αποχιάσματος), μπορεί να δεχτεί βοήθεια από τον κριτή ή από τον κυβερνήτη, αλλά αποκλειστικά και μόνο για το ανέβασμα του ψαριού στο σκάφος Απαγορεύεται η κατοχή και χρησιμοποίηση άλλου δολώματος από τον αθλητή Κάθε αθλητής επιβάλλεται να δολώνει τα αγκίστρια του μόνος του Επιτρέπεται η χρησιμοποίηση βυθόμετρων και GPS σε όλα τα σκάφη των αγωνιζομένων.

10 97.- Η έναρξη και η λήξη του αγώνα σημαίνονται από τον Αλυτάρχη Απαγορεύεται οι διαγωνιζόμενοι να ψαρεύουν πριν από το σήμα έναρξης ή μετά το σήμα λήξης του αγώνα Ο αθλητής που δεν συμμορφώνεται με το ως άνω άρθρο, αποκλείεται από τον αγώνα Αν κάποιος αθλητής, κατά τη διάρκεια του μαζέματος της πετονιάς του μετά το σήμα λήξης του αγώνα πιάσει κάποιο ψάρι, αυτό προσμετρείται στα αλιεύματά του Κατά την διάρκεια του αγώνα, ψάρια αλιευμένα, από τον αθλητή, ή μέρη αυτών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυτόν και μόνο τον αθλητή ως πρόσθετο δόλωμα. Αυτά τα ψάρια που θα χρησιμοποιηθούν ως πρόσθετο δόλωμα πρέπει απαραιτήτως να είναι μετρήσιμα όπως αναφέρονται στον πίνακα των ελάχιστων μετρήσιμων μεγεθών και ειδών. Τα υπολειπόμενα μέρη από αυτά τα ψάρια δεν προσμετρούνται (ζυγίζονται) στην βαθμολογία του αθλητή Υλικά, πέρα από τα ήδη επιτρεπόμενα (ελαστικό νήμα) για την στερέωση ως δολωμάτων, των ψαριών αυτών, του ως άνω άρθρου, απαγορεύονται Η δόλωση ψαριού (ψαροδόλι) επιτρέπεται μόνο για ψάρια που έχει αλιεύσει ο κάθε αγωνιζόμενος, από το σκάφος, κατά τη διάρκεια του αγώνα Η χρήση φελλού απαγορεύεται Αν κάποιο ψάρι έχει πιαστεί (αγκιστρωθεί) από το στόμα, από περισσότερους του ενός αγωνιζόμενου, αυτό το ψάρι δεν προσμετρείται στην κατάταξη Αν ένα ψάρι έχει πιαστεί (αγκιστρωθεί) από το στόμα, από κάποιον αγωνιζόμενο και έπειτα καρφωθεί στο σώμα από κάποιον άλλο αγωνιζόμενο, το ψάρι αυτό προσμετρείται στον αγωνιζόμενο του οποίου το αγκίστρι είναι στο στόμα του ψαριού Αν κάποιο ψάρι έχει πιαστεί (αγκιστρωθεί) με άνω του ενός αγκιστριού, του ίδιου αγωνιζόμενου από το στόμα ή και το σώμα του, το ψάρι αυτό προσμετρείται στην κατάταξη Ακόμη και αν ένα ψάρι έχει πιαστεί (αγκιστρωθεί) μόνο από το σώμα και όχι από το στόμα του, το ψάρι αυτό προσμετρείται στην κατάταξη, εφόσον είναι προφανές ότι το ψάρι δεν αγκιστρώθηκε ή καρφώθηκε από εκεί σκόπιμα Σκόπιμο ή δόλιο ανάλογο αγκίστρωμα ή κάρφωμα ψαριού συνεπάγεται την αποβολή του διαγωνιζόμενου από τον αγώνα Το κάρφωμα ΟΛΩΝ των αλιευμάτων με γάντζο ή καμάκι, απαγορεύεται Το ανέβασμα των αλιευμάτων στο σκάφος γίνεται κατά προτεραιότητα σύλληψης του ψαριού κυρίως αν ο αθλητής δηλώσει ότι αυτό είναι μεγάλο.

11 112.- Οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι επιβάλλεται να μετακινηθούν εάν χρειάζεται και σε καμία περίπτωση να μην ενοχλούν τον αθλητή που έχει πιάσει το ψάρι από την στιγμή που αυτό έχει αγκιστρωθεί μέχρι και την στιγμή που θα ανέβει στο σκάφος Αν δύο ή περισσότεροι διαγωνιζόμενοι πιάσουν ψάρι την ίδια στιγμή, θα πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους και με τον κριτή, για την σειρά με την οποία θα ανέβουν τα ψάρια στο σκάφος και σε περίπτωση διαφωνίας η τελική απόφαση είναι αυτή του κριτή Τα εφεδρικά και βοηθητικά εργαλεία του κάθε αγωνιζόμενου θα πρέπει να τοποθετούνται στο σκάφος, στο συγκεκριμένο χώρο που αναλογεί σε κάθε αθλητή, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους αθλητές που επιβαίνουν στο σκάφος κατά τη διάρκεια του ψαρέματος τους Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από κάθε αθλητή, είτε για το ψάρεμα, είτε για το ανέβασμα του ψαριού στο σκάφος, πρέπει να χρησιμοποιείται με τρόπο που να μην βάζει σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους είτε αυτοί επιβαίνουν στο σκάφος είτε όχι Πολύ μεγάλα ψάρια, τα οποία δεν μπορούν να κρατηθούν πάνω στο σκάφος, λόγω του ότι εμποδίζουν αθλητή ή αθλητές επιβάλλεται να τοποθετούνται σε σακούλα περισυλλογής με καρτέλα με όλα τα στοιχεία του αθλητή και να παραδίδονται άμεσα σε σκάφος της τεχνικής υποστήριξης που θα παραπλέει αφού ειδοποιηθεί από τον κυβερνήτη του σκάφους. ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ Μετρήσιμα είναι τα αλιεύματα σύμφωνα με την λίστα των επιτρεπόμενων αλιευμάτων. Για την μέτρηση τους είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι αθλητές Τα μαλάκια δεν προσμετρούνται και πρέπει να επιστραφούν με ασφάλεια στο φυσικό τους περιβάλλον όπως και τα μη μετρήσιμα αλιεύματα Τα αλιεύματα αμέσως μόλις βγουν από την θάλασσα τοποθετούνται σε ένα κουβά με θαλασσινό νερό, η προμήθεια του οποίου αποτελεί υποχρέωση ενός εκάστου αθλητή Το νερό του κουβά πρέπει να αλλάζει συχνά και με ευθύνη του κριτή πρέπει η θερμοκρασία του να διατηρείται κατά το δυνατόν ως αυτή της θάλασσας Τα αλιεύματα που προσμετρούνται στην κατάταξη ανά μία ώρα θα πρέπει να τοποθετούνται στο ψυγείο του σκάφους με ευθύνη του κριτή. θα πρέπει να αδρανοποιούνται (ακινητοποιούνται) άμεσα με εξαίρεση τα ψάρια που πρόκειται να απελευθερωθούν Τα αλιεύματα που είναι κάτω από τα επιτρεπτά όρια απαγκιστρώνονται προσεκτικά και απελευθερώνονται άμεσα από τους αθλητές Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται ταχύτατα και με ασφάλεια, για την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

12 124.- Δεν επιτρέπεται να πιάσει ο αθλητής το προς απελευθέρωση ψάρι με τα χέρια του, παρά μόνο με πετσετάκι βρεγμένο, η προμήθεια του οποίου αποτελεί υποχρέωση ενός εκάστου αθλητή Εάν υπάρξει αλίευμα μη μετρήσιμο τότε αυτό επιστρέφει ζωντανό (ει δυνατόν) στην θάλασσα Ακόμα και αν το αλίευμα δεν είναι ζωντανό τότε ακολουθείται η ίδια ως άνω διαδικασία Αν το αλίευμα είναι μετρήσιμο τότε με ευθύνη κριτή και αθλητή βγαίνει από τον κουβά με το νερό και τοποθετείται στην σακούλα περισυλλογής αλιευμάτων προς ζύγιση Η καταμέτρηση των αλιευμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με το προσαρτημένο στον παρόντα Κανονισμό πίνακα μετρήσιμων αλιευμάτων το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του παρόντα Κανονισμού Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται από του αγωνιζόμενους όλοι οι όροι περί προστασίας του περιβάλλοντος. ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Η έναρξη και η λήξη του αγώνα σημαίνονται από το σκάφος της Επιτροπής Αγώνα, σε προκαθορισμένο σημείο στο μέσον του πεδίου αγώνα Προ της έναρξης του αγώνα όλα τα σκάφη των αθλητών πλέουν υποχρεωτικά πέριξ του σκάφους της Επιτροπής Αγώνα Πριν δοθεί η έναρξη του αγώνα γίνεται η καταμέτρηση τους από τον Αλυτάρχη και εφ όσον είναι παρόντα όλα τα σκάφη στα οποία επιβαίνουν οι αγωνιζόμενοι και μόνο τότε, σημαίνεται η έναρξη του αγώνα με καπνογόνο ή ηχητικά Κατά την καταμέτρηση των σκαφών προ της έναρξης του αγώνα απαγορεύεται να πλέουν πέριξ του σκάφους της Επιτροπής Αγώνα, τα βοηθητικά σκάφη του αγώνα Εφ όσον κατά την καταμέτρηση απουσιάζει κάποιο σκάφος αγωνιζομένων η Επιτροπή αναμένει επί δέκα πέντε (15) λεπτά να εμφανιστεί Εφ όσον δεν εμφανιστεί τότε οι αγωνιζόμενοι αποβάλλονται από τον αγώνα και μηδενίζονται Εφ όσον η μη εμφάνιση σκάφους αγωνιζομένων οφείλεται σε μηχανική βλάβη κατά την αναχώρηση από το λιμάνι, με την πιστοποίηση του κριτή, τότε ο διοργανωτής σύλλογος είναι υποχρεωμένος να έχει εφεδρικό σκάφος για να επιβιβαστούν οι αγωνιζόμενοι Σ αυτή την περίπτωση η Επιτροπή Αγώνα πρέπει να καθυστερήσει για λίγη ώρα την σήμανση της έναρξης του αγώνα Μετά την σήμανση της έναρξης του αγώνα τα σκάφη μπορούν να αναχωρήσουν για τα σημεία της αγκυροβολίας τους.

13 139.- Η λήξη του αγώνα σημαίνεται από την Επιτροπή Αγώνα στο ίδιο προκαθορισμένο σημείο που σημάνθηκε και η έναρξη Περίπου δέκα (10) λεπτά προ της λήξης του αγώνα ειδοποιούνται όλοι οι κριτές για την ακριβή ώρα λήξης τηλεφωνικά και/ή μέσω VHF. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΖΥΓΙΣΜΑ Με την λήξη του αγώνα ο κριτής παραλαμβάνει τα αλιεύματα των αγωνιζομένων του σκάφους του και τα τοποθετεί σε ομοιόμορφες σακούλες (διπλές) τις οποίες κλείνει καλά παρουσία των αθλητών Ανάμεσα στις διπλές σακούλες παραλαβής εκτός από τα αλιεύματα τοποθετείται χαρτόνι στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει και ο αριθμός τεμαχίων των αλιευμάτων τον οποίο πιστοποιούν με την υπογραφή τους ο αθλητής και ο κριτής Επίσης μέσα στις σακούλες με τα αλιεύματα τοποθετείται προαιρετικά, το έντυπο καταγραφής των αλιευμάτων που ο αγωνιζόμενος έχει απελευθερώσει το οποίο πιστοποιούν με την υπογραφή τους ο αγωνιζόμενος και ο κριτής Οι σακούλες με τα αλιεύματα παραδίδονται από τον ΚΡΙΤΗ εν πλω στο προκαθορισμένο σημείο όπου βρίσκεται το σκάφος της Επιτροπής Αγώνα. Αλιεύματα που για οποιονδήποτε λόγο δεν θα παραδοθούν εν πλω, δεν προσμετρούνται Μόνος αρμόδιος για την παραλαβή των αλιευμάτων είναι ο Αλυτάρχης παρουσία τουλάχιστον ενός (1) ακόμη μέλους της Επιτροπής Αγώνα Την αποκλειστική ευθύνη της φύλαξης των αλιευμάτων μέχρι τη ζύγισή τους την έχει ο Αλυτάρχης του αγώνα Το ζύγισμα των αλιευμάτων πραγματοποιείται από την Επιτροπή Αγώνα παρουσία των αρχηγών των ομάδων ή/και των αγωνιζομένων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Για την πραγματοποίηση του ζυγίσματος των αλιευμάτων είναι απαραίτητα, τα κάτωθι : α) Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας 1 γρ. β) Λεκάνη διάτρητη ώστε να μην κρατάει νερό. γ) Σακούλες σκουπιδιών δ) Ψυγείο τοποθέτησης των αλιευμάτων ε) Κουβάς γεμάτος με καθαρό νερό για να ξεπλένονται τα αλιεύματα προ του ζυγίσματος στ) χάρακας για δειγματοληπτική μέτρηση ζ) Κατάλληλο εργαλείο ή/ και γάντια για την ασφάλεια των μελών της Επιτροπής ζυγίσματος για αλιεύματα όπως δράκαινες, σκορπίνες κ.λ.π.

14 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η βαθμολογία του αθλητή είναι το άθροισμα των παρακάτω α) + β) α) Κάθε ένα αλίευμα λαμβάνει 10 βαθμούς. β) Όλα τα αλιεύματα ζυγίζονται και κάθε γραμμάριο βάρους λαμβάνει 1 βαθμό Τα μαλάκια δεν υπολογίζονται στην βαθμολογία και σε περίπτωση αλίευσης τους επιστρέφονται αμέσως στην θάλασσα από τον αθλητή με ευθύνη του αθλητή και την επίβλεψη του κριτή. Σε περίπτωση που ο αθλητής κρατήσει μαλάκια για οποιονδήποτε λόγο ακυρώνεται από τον αγώνα Επίσης στην βαθμολογία δεν υπολογίζονται τα αλιεύματα της ίδιας οικογένειας (σκουμπρί, σαυρίδι, σαρδέλα, κολιός, φρίσα) Εξυπακούεται ότι και αυτά τα αλειύματα επιστρέφουν άμεσα στο φυσικό τους περιβάλλον Όλα τα αλιεύματα για να υπολογισθούν στην βαθμολογία πρέπει να είναι μετρήσιμα Κατά το ζύγισμα θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά δειγματοληπτικός έλεγχος σχετικά με τα ελάχιστα επιτρεπόμενα μεγέθη αλιευμάτων Εάν βρεθεί αλίευμα μικρότερο από το ελάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος, η μη επιτρεπόμενο αλίευμα, τότε αυτό δεν προσμετρείται. Αν ο αθλητής παρουσιάσει αλίευμα που είναι κάτω από το επιτρεπτό όριο με διαφορά έως και πέντε (9) χιλιοστών τότε το αλίευμα δεν μετράει και ο αθλητής δεν παίρνει ποινή. Αν ο αθλητής παρουσιάσει ένα μόνο αλίευμα μικρότερο από το επιτρεπτό όριο με διαφορά από έξι (6) χιλιοστά και πάνω τότε το αλίευμα δεν μετράει και ο αθλητής δεν παίρνει ποινή. Εάν όμως παρουσιάσει από δύο και πάνω αλιεύματα μικρότερα από το ελάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος με διαφορά από έξι (6) χιλιοστά και πάνω τότε υπάρχει ποινή αφαίρεσης 50 βαθμών για κάθε ένα μη μετρήσιμο αλίευμα μικρότερο των έξι (6) χιλιοστών και πάνω. ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ Νικητής αθλητής για την ατομική κατάταξη είναι αυτός που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη τελική βαθμολογία κ.ο.κ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ Απαγορεύεται αυστηρά στους αγωνιζόμενους η αλίευση στο πεδίο του αγώνα καθ όλο το 48ωρο προς της έναρξης του Αγώνα Η τήρηση όλων των άρθρων του παρόντος Κανονισμού είναι υποχρεωτική για όλους τους αθλητές Η μη τήρηση του παρόντος Κανονισμού και των προσαρτήσεων του, επιφέρει την ακύρωση του αθλητή (για το ατομικό) και κατά συνέπεια την ακύρωση του συλλόγου (για το ομαδικό).

15 159.- Επίσης ακύρωση του αθλητή επιφέρουν: α) Η κάθε είδους μη κόσμια συμπεριφορά, αντίθετη με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε β) Η χρήση απαγορευμένων ουσιών ή αλκοόλ κατά την διάρκεια του αγώνα (η διάρκεια του αγώνα ορίζεται από την έναρξη της συγκέντρωσης των αθλητών μέχρι και την λήξη της τελετής των απονομών). γ) Η ρύπανση της θάλασσας με κάθε είδους απορρίμματα (κυρίως πλαστικά). δ) Η χωρίς τα προβλεπόμενα από το καταστατικό της ΕΟΥΔΑ διαφήμιση ή προβολή προϊόντων ή/και Εμπορικών Επιχειρήσεων από τους αθλητές. ε) Η μη τήρηση των όρων της Προκήρυξης του αγώνα στο σύνολο τους Για τυχόν ασάφειες του παρόντος Κανονισμού μόνη αρμόδια είναι η ΕΟΥΔΑ Κατά την διάρκεια του αγώνα την ΕΟΥΔΑ εκπροσωπεί αυθεντικά μόνο ο Αλυτάρχης Ο παρών Κανονισμός είναι εναρμονισμένος με τον αντίστοιχο Κανονισμό της FIPSm (τελευταία έκδοση 2012) και δύναται να τροποποιηθεί σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις της FIPSm ή/και της ΕΟΥΔΑ, σε καμία περίπτωση όμως κατά την διάρκεια της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου. ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΘΛΗΤΗ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Πρωταθλητής αθλητής είναι ο αθλητής που έχει το μικρότερο άθροισμα των θέσεων τις οποίες έχει καταλάβει στον Πανελλήνιο Αγώνα και στον Εθνικό Τελικό, κ.ο.κ. Παράδειγμα Αθλητής Α Στον Πανελλήνιο αγώνα κατέλαβε την θέση 2 Στον Εθνικό Τελικό κατέλαβε την θέση 5 Άθροισμα : = 7 Αν το άθροισμα 7 είναι το μικρότερο τότε ο αθλητής Α είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος κ.ο.κ Πρωταθλητής σύλλογος είναι ο σύλλογος του οποίου οι τέσσερις (4) καλύτεροι αθλητές στην συνολική ατομική βαθμολογία θα έχουν το μικρότερο άθροισμα θέσεων. Παράδειγμα ΑΘΛΗΤΗΣ Α Στον πρώτο αγώνα κατέλαβε την 1 η θέση Στον Εθνικό Τελικό κατέλαβε την 4 η θέση Άθροισμα 1+4 =5

16 ΑΘΛΗΤΗΣ Β Στον πρώτο αγώνα κατέλαβε την 2 η θέση Στον Εθνικό Τελικό κατέλαβε την 14 η θέση Άθροισμα 2+14=16 ΑΘΛΗΤΗΣ Β ΑΘΛΗΤΗΣ Γ Στον πρώτο αγώνα κατέλαβε την 4 η θέση Στον Εθνικό Τελικό κατέλαβε την 15 η θέση Άθροισμα 4+15=19 ΑΘΛΗΤΗΣ Γ ΑΘΛΗΤΗΣ Δ Στον πρώτο αγώνα κατέλαβε την 6 η θέση Στον Εθνικό Τελικό κατέλαβε την 12 η θέση Άθροισμα 6+12=18 ΑΘΛΗΤΗΣ Β Οι αθλητές Α,Β,Γ και Δ έχουν συνολικό άθροισμα ΑΘΛΗΤΗΣ Α = 5 ΑΘΛΗΤΗΣ Β = 16 ΑΘΛΗΤΗΣ Γ = 19 ΑΘΛΗΤΗΣ Δ = 18 ΑΘΡΟΙΣΜΑ : = 58 Αν το άθροισμα 58 είναι το μικρότερο τότε οι αθλητές Α,Β,Γ και Δ έχουν ανακηρύξει τον σύλλογο τους Πρωταθλητη Ελλάδος. ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ αθλητών στην ατομική κατάταξη, η χαμηλότερη θέση στον πίνακα κατάταξης που αντιστοιχεί στη νικήτρια θέση δίνεται στον αθλητή που έπιασε τα λιγότερα ψάρια και κατά συνέπεια τα μεγαλύτερα. Στη συνέχεια αν υπάρξει

17 ακόμη ισοβαθμία λαμβάνεται υπόψη ο αθλητής με το μεγαλύτερο αλίευμα. Αν και μετά από αυτά εξακολουθεί να υπάρχει ισοβαθμία τότε οι αθλητές λαμβάνουν την ίδια θέση κατάταξης. Αν η ίδια θέση κατάταξης δοθεί δυο φορές η επόμενη θέση στην κατάταξη δεν καταγράφεται π.χ. αν δυο αθλητές καταλάβουν την 6 η θέση ο επόμενος αθλητής θα καταλάβει την 8 η θέση και όχι την 7 η Σε περίπτωση που έχουμε πλήρη ισοβαθμία στην θέση του Πρωταθλητή αθλητή (κ.ο.κ.) στην κατάταξη προηγείται αυτός που έλαβε την καλύτερη θέση στον αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές Σε περίπτωση που έχουμε πλήρη ισοβαθμία στον Πρωταθλητή Σύλλογο (κ.ο.κ.) προηγείται ο σύλλογος που οι αθλητές του έχουν καταλάβει την καλύτερη θέση στον αγώνα με τις περισσότερες συμμετοχές. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Την Εθνική Ομάδα Ελλάδος συγκροτούν οι αθλητές που κατέλαβαν τις θέσεις 1 η έως και 6 η στην συνολική ατομική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Οι αθλητές που κατέλαβαν τις θέσεις 7 η έως και 12 η, στην συνολική ατομική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αποτελούν την Προ Εθνική Ομάδα Ελλάδος Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται με πλήρη αυτοχρηματοδότηση των μελών της Εθνικής Αποστολής Η συγκρότηση και συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υπόκειται στα οριζόμενα στο καταστατικό της ΕΟΥΔΑ Η συμμετοχή και η προσφορά στην Εθνική και Προ εθνική Ομάδα είναι τιμή και ύψιστο καθήκον ενός εκάστου αθλητή Η άνευ σοβαρού λόγου άρνηση συμμετοχής στην Εθνική Ομάδα αποτελεί αντικείμενο του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΥΔΑ Η Εθνική Ομάδα εκάστου έτους συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του επόμενου έτους Ο παρών Κανονισμός αποτελείται από εκατόν εβδομήντα έξι (175) άρθρα που έχουν εγκριθεί από το Δ.Σ. της ΕΟΥΔΑ στο σύνολο τους και έχουν αποσταλεί στην ΓΓΑ σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΥΔΑ και τα σχετικά οριζόμενα στον Αθλητικό Νόμο 2725/99 και τις τροποποιήσεις του, ισχύει δε από 1 Ιανουαρίου 2016 και εφεξής. Για το Δ.Σ. της ΕΟΥΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΚΑΝΤΑΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΗΝΑΣ

Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ****************

Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ O παρών Κανονισμός ισχύει για

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1.- Απαγορεύεται στους συλλόγους η διοργάνωση πάσης φύσεως αγώνων χωρίς την έγγραφη έγκριση της ΕΟΥΔΑ.

1.- Απαγορεύεται στους συλλόγους η διοργάνωση πάσης φύσεως αγώνων χωρίς την έγγραφη έγκριση της ΕΟΥΔΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ) O παρών Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

1.- Απαγορεύεται στους συλλόγους η διοργάνωση πάσης φύσεως αγώνων χωρίς την έγγραφη

1.- Απαγορεύεται στους συλλόγους η διοργάνωση πάσης φύσεως αγώνων χωρίς την έγγραφη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ) O παρών Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2015 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου,

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *****************

Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΒΑΡΩΝ (LONG CASTING) O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. ***************** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ης & 4 ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες Αλιείας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2012 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΟΙ...2 ΓΕΝΙΚΑ.3 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2017 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2363 ΧΑΛΚΙΔΑ 29.6.2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2016-2017 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Εσωτερικού Προκριματικού για το Rally Αιγαίου II 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 8ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 8ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 8ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ - 1-1 - 2 - Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡAΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝ ΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Αρ.Πρ: 320 Ηµερ. 20/7/16 ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ - 1 - Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡAΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝ ΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρ.Πρ: -543- Ηµερ. 25/7/2017 ΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ Ι.Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ Ν.Ο.ΑΣΣΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ Ν.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & Club 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ Οι Ναυτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ 2017-2018 Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή των Προκριματικών Αγώνων για το Rally Αιγαίου 2017-2018, με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Muaythai 2018 Α' και Β' κατηγορίας 17-18 Μαρτίου2018 Κλειστό στάδιο Αργοναύτες Τριπόλεως 17, Αργυρούπολη. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ) σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ»

OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ» Αθήνα, 01.01.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 47/01.01.2018 OMAΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2018 «ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής Φιλίας «Νίκος Στρόφαλης» 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ Αριθ. Πρωτ. : 600 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ DIRT GAMES 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ/ΤΟΠΟΥ ΤΕΛΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2016 ΣΧΕΔΙΟ Αγαπητοί φίλοι, Το ΔΣ της ΕΙΟ, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση της χώρας μας και τη συνεχώς μειούμενη κρατική επιχορήγηση, μετά την εισήγηση του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ(ΝΕΩΝ) - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. 08/09/2017 - E2 ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ) ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ. ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΟΜΠΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΟ "ALL STARS" -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2018 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 244/16/ΠΜ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 84/2016 51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ και ΑΓΩΝΑΣ 2 ης ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 Η Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου είναι ένας οργανισμός όπου αποφασίζουν για όλα οι εκπρόσωποι των ομάδων. Την ευθύνη για τις διοργανώσεις που θα γίνουν θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. 23 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. 23 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 23 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ #1 Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-2016 Α. ΟΜΑΔΕΣ 1. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται ημέρα Πέμπτη (εκτός αν η Εκτελεστική αποφασίσει διαφορετικά) σε ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 07.02.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TIMED RALLY CHALLENGE 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΑΘΛΟ TIMED RALLY CHALLENGE... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Προς Ολα τα Σωματεία της Ενωσής μας Eδρες τους Θέμα : - Συμπλήρωση του άρθρου 20 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 - Διορθωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΜΠΑΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΜΠΑΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα