KTMADVENTURETRAINING

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "KTMADVENTURETRAINING 2010-2011"

Transcript

1 Εκπαίδευση Αναβατών ΚΤΜ Πλήρες Πρόγραµµα Ο πορτοκαλί Οδηγός για έναν νέο Τρόπο Ζωής!

2 ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki To Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και οκιµών της ΚΤΜ! Υποδοµές: το Α και το Ω στην Εκπαίδευση Οι Υποδοµές είναι το Α και το Ω σε µια υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική δραστηριότητα. ΤοΚΤΜ Test & Training Center φιλοξενείταιστιςεγκαταστάσειςστου Sport Camp στολουτράκικορινθίας, µόλις 85 χιλιόµετρα από το κέντρο της Αθήνας. Το Sport Camp είναι σήµερα το µεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα πιστοποιηµένο για την ποιότητα υπηρεσιών του από τις µεγαλύτερες Αθλητικές Οµοσπονδίες της χώραςµας πουτοεµπιστεύονταιαπόλυταγιατιςκορυφαίεςυπηρεσίεςτου. Η ΚΤΜ συνεχίζει να χρησιµοποιεί την βάση που εδώ και επτά χρόνια ήταν το Κέντρο Εκπαίδευσης Αναβατών και Εκδηλώσεωντης Moto Adventures. Ο χώρος είναι πάρα πολύ γνωστός στην κοινότητα των µοτοσυκλετιστών αφού στο παρελθόν έχουν πραγµατοποιηθεί πάνω από εκατό εκπαιδευτικά προγράµµατα, συναντήσεις µοτοσυκλετιστών, Adventure Trophy και Εκδηλώσεις Εταιριών (ΜΟΤΟ Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς). Ο λόγος που καθιστά το κέντρο µας µοναδικό είναι προφανής. Εκτός από την πολλαπλές δυνατότητες υποδοµών (διαµονή, διατροφή, αθλητική προετοιµασία, συνεδριακοί χώροι) είναι ιδανικά στηµένο για οποιουδήποτε τύπου Εκπαίδευση Αναβατών Off Road. Εντός του Κέντρου υπάρχει ιδιωτική πίστα εκπαίδευσης φτιαγµένη για Travel Enduro µοτοσυκλέτες ενώ οι διαδροµές στα Γεράνεια Όρη στις οποίες κινούνται τα Group µε τους πλοηγούς µας είναι 100% ασφαλής ακόµα και σε περίπτωση βροχής. Οι χωµάτινες διαδροµές που ακολουθούµε εκτείνονται σε απόσταση έως και 100 χιλιόµετρα από το Κέντρο καλύπτοντας όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και τις τεχνικές απαιτήσεις των µαθηµάτων. Το Λουτράκι αποτελεί ιδανικό σηµείο επίσης για ένα ευχάριστο σπορ διήµερο. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε µακρινή τοποθεσία µπορείτε να έρθετε µια ηµέρα νωρίτερα, να µείνετε σε δωµάτια τύπου bungalows και την επόµενη ηµέρα να παρακολουθήσετε εντελώς ξεκούραστοι το µάθηµα σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε µε την γραµµατεία µας ή επισκεφτείτε το Web Site του Sport Camp:

3 ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki To Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και οκιµών της ΚΤΜ! Γραφική Απεικόνιση

4 ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki To Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και οκιµών της ΚΤΜ! Φωτογραφικό Άλµπουµ

5 ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki To Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και οκιµών της ΚΤΜ! Φωτογραφικό Άλµπουµ

6 ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki To Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και οκιµών της ΚΤΜ! Τοποθεσία / Πως θα έρθετε Το Sport Camp / KTM Test & Training Center βρίσκεταισεµια προνοµιακή ιδιωτική πεδινή έκταση τ.µ. σε φυσικό περιβάλλον, µε θέα στα Γεράνεια Ορη και στον Κορινθιακό Κόλπο, µόλις 5 Χλµ. πριν την κοσµοπολίτικη πόλη του Λουτρακίου. Οι εγκαταστάσεις µας απέχουν µόλις 2χλµ. απότηνν.ε.ο. Αθηνών Κορίνθου, 75 χλµ. απότηναθήνα, 100 χλµ από το Αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος και 10 χλµ από τον Σταθµό Κορίνθου του Προαστιακού Σιδηροδρόµου και συνδυάζει: Εξαίρετες κλιµατολογικές συνθήκες Τα φηµισµένα ιαµατικά και µεταλλικά νερά του Λουτρακίου Μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που δηµιουργείται από τον αρµονικό συνδυασµό του καταπράσινου βουνού και τις πεντακάθαρες ακρογιαλιές Εγγύτητα στους σηµαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους (Αρχαία Κόρινθος, ΙσθµόςκαιΑρχαία ίολκος, Ηραίον, Επίδαυρος, Μυκήνες) και Πλήρη τουριστική υποδοµή (ξενοδοχεία εστιατόρια, καζίνο, κέντρα διασκέδασης, θεµατικάπάρκα, κ.α.) Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόµο που οδηγεί προς την πόλη του Λουτρακίου αµέσως αφού διασχίσετε τις σιδηροδροµικές γραµµές θα δείτε στο δεξί σας χέρι µεγάλη πινακίδα : ΚΤΜ Test & Training Center. Ακολουθήστετην σήµανση και θα βρεθείτε στην κεντρική είσοδο του Κέντρου καιτηνγραµµατεία. Εκείθασαςπεριµένειένας KTM Instructorγιανασαςκαθοδηγήσειστοχώρο.

7 ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 Η αρχή της Περιπέτειας! Το 1ο επίπεδο εκπαίδευσης έχει σαν στόχο να σας προετοιµάσει για τα ταξίδια περιπέτειας µε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που θα σας φανούν χρήσιµες για να κάνετε τα πρώτα βήµατα στο χώµα. Στο µονοήµερο µάθηµα περιλαµβάνονται τα παρακάτω αντικείµενα: 1. Προετοιµασία Μοτοσικλέτας: Ελαστικά και πιέσεις, Ρυθµίσεις αναρτήσεων, θέσης οδήγησης, ιδιαίτερες τεχνικές συµβουλές γύρω από το set up της µοτοσυκλέτας 2. Εξοπλισµός Αναβάτη για χρήση Adventure Touring 3. Cornering: Ανάλυση γυροσκοπικού φαινόµενου 4. Εστίαση οπτικού πεδίου 5. Στάση σώµατος σε οδήγηση Off Road 6. ιαδικασία πέδησης και χρήση του ABS 7. Ασκήσεις στατικές ιδιοδεκτικότητας 8. Πρακτική εξάσκηση σε πορεία 9. Πρακτική εξάσκηση σε εναλλαγές κατεύθυνσης 10. Ανάλυση εφαρµογής πιέσεων στην µοτοσυκλέτα 11. Basic Off Road Skills - Adventure Track Πέδηση µε και χωρίς ABS 13. Εκπαιδευτικό Adventure Tour στα Γεράνεια Όρη ιάρκεια Μαθήµατος: Μία ηµέρα, ώρες: Τοποθεσία: ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki

8 ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 Η αρχή της Περιπέτειας! Group ανά εκπαιδευτή: 1 εκπαιδευτής προς 8 συµµετέχοντες Σύντοµο Πρόγραµµα: 08.00: Άφιξη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αναβατών ΚΤΜ, Πιστοποίηση συµµετοχών στην γραµµατεία : Τεχνικός Έλεγχος µοτοσυκλετών, Café γνωριµίας µε το Team : Πρακτική & Θεωρητική Εκπαίδευση / ΜΕΡΟΣ Α : ιάλλειµα : Πρακτική & Θεωρητική Εκπαίδευση / ΜΕΡΟΣ Β : Εκπαιδευτικό ΚΤΜ Adventure Tour στα Γεράνεια Όρη : Λήξη εκπαιδευτικού προγράµµατος Αναχώρηση Τι δεν πρέπει να ξεχάσω: Απαιτείται πλήρης εξοπλισµός προστασίας αναβάτη, αδιάβροχα, δύο ή τρεις φανέλες για να αλλάξετε αν ιδρώσετε, να βρίσκεστε στην προκαθορισµένη ώρα έναρξης του µαθήµατος (08.00 το πρωί), η µοτοσυκλέτα σας να βρίσκετε σε άριστη κατάσταση και ιδιαίτερα τα ελαστικά της Άνεση Υπάρχουν αποδυτήρια που µπορείτε να αλλάξετε και να κλειδώσετε τα πράγµατα σας αλλά και να κάνετε το µπάνιο σας µετά το µάθηµα.

9 ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 Οι πιο διαδοµένες απορίες! Υπάρχει κίνδυνος για εµένα ή την µοτοσυκλέτα µου; Απολύτως κανένας. Σκοπός του µαθήµατος είναι να σας δείξουµε όλα όσα απαιτούνται για να διασχίζετε µε ασφάλεια ορεινές διαδροµές χωρίς απολύτως καµία υπερβολή ή extreme στοιχείο. Οι πτώσεις είναι µηδαµινές γιατί η προοδευτικότητα στις ασκήσεις έχει ως δεδοµένο ότι η εµπειρία των συµµετεχόντων είναι µηδενική. Θα κουραστώ στο µάθηµα; Ναι! Κάθε τι νέο απαιτεί από τον καθένα αυτοσυγκέντρωση αλλά και λίγο παραπάνω ιδρώτα. Όχι δεν χρειάζεται να είστε αθλητής για να παρακολουθήσετε τα µαθήµατα µας. Οι συµµετέχοντες άντρες και γυναίκες κυµαίνονται ηλικιακά από 20 έως και 65 χρονών οπότε δεν πρέπει να έχετε το άγχος µιας ιδιαίτερης φυσικής κατάστασης ή µικρής ηλικίας. Ο σκοπός των µαθηµάτων είναι να µυήσουν στο χώµα αρχάριους και όχι πρωταθλητές. Θα κερδίσω κάτι στην καθηµερινή µου µετακίνηση; 100% ναι! Θα µάθετε καλύτερα τεχνικά την µοτοσικλέτα σας, θα συνειδητοποιήσετε την ουσία στα λάθη που ενδεχοµένως κάνετε οδηγώντας, θα διδαχθείτε νέες τεχνικές οδήγησης και ελέγχου της µοτοσυκλέτας που θα σας µεταµορφώσουν κυριολεκτικά. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από τους εκπαιδευτές τα όρια της µοτοσυκλέτας ακόµα και σε πολύ extreme συνθήκες οδήγησης και πως/γιατί αυτή αντιδρά. Όταν µάθετε τον έλεγχο της ολίσθησης στο χώµα σίγουρα θα είστε πολύ καλύτεροι αναβάτες στην άσφαλτο Έχει κάποιο κόστος το µάθηµα; Πρέπει να έχω ΚΤΜ; Όχι. Κανένα κόστος και δεν χρειάζεται να έχετε ΚΤΜ για να συµµετέχετε. Για εµάς όλοι οι αναβάτες είναι το ίδιο. Η ΚΤΜ Hellas αναλαµβάνει µε αυτήν την ενέργεια την εκπαίδευση σας και δεν ζητά απολύτως τίποτα από εσάς. Μόνο την διάθεση και συµµετοχή σας! Καλώς ήρθατε στον Κόσµο της ΚΤΜ!

10 ΚΤΜ Adventure Training Advanced / Level 2 Η Εξειδίκευση στο χώµα! Το 2 ο επίπεδοεκπαίδευσηςέχεισανδεδοµένοότιγνωρίζετεόλαόσαδιδάσκονταιστο 1 ο Level. Εξειδικεύουµετιςγνώσειςσαςπροετοιµάζονταςσαςγιακάθεταξίδιόσο µακρινό ή απαιτητικό και αν είναι. Θα µάθετε να οδηγείτε την µοτοσυκλέτα σας µε έναν τρόπο που σίγουρα θα διαφέρει θα αναζητάτε χώµα και µόνο χώµα. Γιατί να υπάρχει άσφαλτος; Εκπαιδευτικά Αντικείµενα: 1. ΠροετοιµασίαΜοτοσυκλέταςγιαταξίδια: Επιλογήταξιδιωτικούεξοπλισµού, Φόρτωµα, GPS, Χάρτες και χάραξη διαδροµών 2. Αλλαγές κατεύθυνσης σε προκαθορισµένα µε κορύνες πεδία και ακτίνες στροφών 3. Power Control Cornering 4. Braking Control 5. Advanced Enduro Skills Adventure Track 2 6. Εκπαιδευτικό KTM Adventure Tour σταγεράνειαόρη 7. Αλλαγή ελαστικού και σαµπρέλας στο βουνό 8. Καθάρισµα φίλτρου αέρα 9. Αλλαγήλιπαντικών φίλτρου 10. Τέντωµααλυσίδας 11. Οδήγησησεεντελώς Off Road διαδροµές Ορολίβαδα, ανοιχτάµονοπάτια, άµµος 12. ΝυχτερινήΟδήγηση ιάρκειαμαθήµατος:μίαηµέρα, ώρες:

11 ΚΤΜ Adventure Training Advanced / Level 2 Η Εξειδίκευση στο χώµα! Τοποθεσία:ΚΤΜ Test & Training Center Loutraki Group ανάεκπαιδευτή: 1 εκπαιδευτής προς 8 συµµετέχοντες Σύντοµο Πρόγραµµα: 08.00: Άφιξη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αναβατών ΚΤΜ, Πιστοποίηση συµµετοχών στην γραµµατεία : ΤεχνικόςΈλεγχοςµοτοσυκλετών, Caféγνωριµίαςµετο Team : Πρακτική & ΘεωρητικήΕκπαίδευση / ΜΕΡΟΣΑ : ιάλλειµα : Πρακτική & ΘεωρητικήΕκπαίδευση / ΜΕΡΟΣΒ : ΕκπαιδευτικόΚΤΜ Adventure Tour σταγεράνειαόρη : Λήξηεκπαιδευτικούπρογράµµατος Αναχώρηση Τιδενπρέπειναξεχάσω: Απαιτείται πλήρης εξοπλισµός προστασίας αναβάτη (Travel Enduro), αδιάβροχα, δύο ή τρεις φανέλες για να αλλάξετε αν ιδρώσετε, να βρίσκεστε στην προκαθορισµένη ώρα έναρξης του µαθήµατος (08.00 το πρωί), η µοτοσυκλέτα σας να βρίσκετε σε άριστη κατάσταση και ιδιαίτερα τα ελαστικά της που θα χρειαστεί να είναι για χρήση 50% - 50% (χώµα άσφαλτος) Άνεση Υπάρχουν αποδυτήρια που µπορείτε να αλλάξετε και να κλειδώσετε τα πράγµατα σας αλλά και να κάνετε το µπάνιο σας µετάτοµάθηµα.

12 ΚΤΜ Adventure Extreme Training / Level 3 Spanos School Ο Νίκος µεταφέρει την πολυετή εµπειρία του από αγώνες, extreme ταξίδια, αµέτρητα Training, τρελές βόλτες και ακραίες φωτογραφήσεις πάντα στην σέλα δικύλινδρων 1000cc! Αυτό είναι το πιο Extreme σχολείο που υπάρχει για µεγάλα δικύλινδρα και µονοκύλινδρα στην Ελλάδα και όχι µόνο. Τι περιλαµβάνει το menu? Οδήγηση σε µονοπάτια Enduro Motocross Skills Bump n Jump! Sand and Dunes! Muuuuudddd! Rock n Slide Extreme Special Track Night Adventure Tour Km

13 ΚΤΜ Adventure Extreme Training / Level 3 ύσκολα τα πράγµατα; Ναι, Είναι για λίγους και απευθύνεται σε λίγους. Το ετήσιο σχολείο αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες µε ΚΤΜ που το READY TO RACE δεν είναι απλά µια πρόταση αλλά στάση ζωής. Η καυτή κόκκινη πιπεριά στο Πρόγραµµα Εκπαίδευσης τηςκτμ. Το «εργαλείο»πουθασαςφέρειπρώτουςσεκάθε µορφή αγώνα που υπάρχουν δικύλινδρα Εάν είστε Extreme ο Νίκος και το 990 Adventure R του θα σας περιµένουν. ARE YOU READY? ιάρκεια Σχολείου: ύο Ηµέρες Group: 8 άτοµα Έναςεκπαιδευτής Συµµετοχή: ωρεάν και αποκλειστικά για κατόχους ΚΤΜ (990 Adventure, 690 Enduro, 530 EXC Rally) Εγγραφές: Κατόπιν ειδικής συνεννόησης µε την κα Παππά

14 Ηµεροµηνίες Εκπαιδευτικών Προγραµµάτων ΕκπαιδευτικόΠρόγραµµα / KTM Test & Training Center Loutraki ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 KTM Adventure Training Advanced / Level 2 ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 ΚΤΜ Adventure Training Basic / Level 1 KTM Adventure Training Advanced / Level 2 KTM Adventure Extreme Training / Level 3 Ηµεροµηνία

15 ΚΤΜ Adventure Training Tools! Αίτηση Συµµετοχής Κατεβάστε την Αίτηση Συµµετοχής από το Site µας: KTM Adventure Kit 2011 Κατεβάστε σύντοµα από το Site µας το ειδικό έντυπο προετοιµασίας για κάθε περιπέτεια! Περιλαµβάνει: Προτεινόµενες µοτοσικλέτες ΚΤΜ! Προτεινόµενος Εξοπλισµός Αναβάτη ΚΤΜ Power Adventure Parts Προτεινόµενα Ελαστικά GPS Tips & Tricks! Σαςπεριµένουµεσεένααπότα ΚΤΜ Adventure Training!

Γνωρίστε τον Κόσμο της ΚΤΜ! Το μεγαλύτερο Event της χρονιάς τον Νοέμβριο στο Λουτράκι!

Γνωρίστε τον Κόσμο της ΚΤΜ! Το μεγαλύτερο Event της χρονιάς τον Νοέμβριο στο Λουτράκι! Γνωρίστε τον Κόσμο της ΚΤΜ! Το μεγαλύτερο Event της χρονιάς τον Νοέμβριο στο Λουτράκι! H KTM με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό τριήμερης διάρκειας Event με την ονομασία ΚΤΜ Mania 2011! Θ

Διαβάστε περισσότερα

PAO BC ACADEMY. BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017

PAO BC ACADEMY. BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017 PAO BC ACADEMY BP Xmas Tournament ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ακαδημία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, σε συνεργασία με το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας & Διοργανώσεων «SPORTCAMP» και την υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015

Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015 Διεθνείς Αγώνες & Προπονητικό Camp Καράτε 2015 Ηλικιακές κατηγορίες : 10+ 8 έως 12 ΙΟΥΛΙΟΥ Λουτράκι Οργάνωση: Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ Φορέας Υλοποίηση: THE EVENT Περιγραφή: Διεθνείς Αγώνες και Προπονητικό

Διαβάστε περισσότερα

Οχήµατα, βενζίνη, διόδια, ξενοδοχείο, διατροφή, µοιρασµένα στα 3 ή. Γιατί να µην µπορεί να µοιραστεί η αγορά µοτοσυκλετών?

Οχήµατα, βενζίνη, διόδια, ξενοδοχείο, διατροφή, µοιρασµένα στα 3 ή. Γιατί να µην µπορεί να µοιραστεί η αγορά µοτοσυκλετών? ΚΤΜ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ 2014 Η KTM SEE AE, πιστή στις Αγωνιστικές της Υποχρεώσεις, ενηµερώνει όλους τους εµπλεκόµενους φορείς αλλά και τους φίλους των αγώνων µοτοσυκλέτας, ότι θα συνεχίσει και το 2014

Διαβάστε περισσότερα

ENDURO TOUR ENDURO PARK LOUTRAKI Powered by BMW Motorrad

ENDURO TOUR ENDURO PARK LOUTRAKI Powered by BMW Motorrad ENDURO TOUR ENDURO PARK LOUTRAKI 13-14.02.2016 Powered by BMW Motorrad ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ENDURO TOUR NOTIA EYBOIA 2016 Ετοιμαστείτε για μια πολύ γερή δόση Off Road οδήγησης στις καλύτερες διαδρομές γύρω από το

Διαβάστε περισσότερα

ENDURO TOUR ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 05-06.03.2016. Powered by BMW Motorrad

ENDURO TOUR ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 05-06.03.2016. Powered by BMW Motorrad ENDURO TOUR ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 05-06.03.2016 Powered by BMW Motorrad ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ENDURO TOUR ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 2016 Το ταξίδι στον Παρνασσό περιλαμβάνει όλα αυτά που μας κάνουν να αγαπάμε τόσο πολύ την επαφή με την φύση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Β. ΔΕIΠΝΟ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ Γ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

ENDURO TOUR NOTIA EYBOIA 09-10.01.2016. Powered by BMW Motorrad

ENDURO TOUR NOTIA EYBOIA 09-10.01.2016. Powered by BMW Motorrad ENDURO TOUR NOTIA EYBOIA 09-10.01.2016 Powered by BMW Motorrad ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ENDURO TOUR NOTIA EYBOIA 2016 Αυτό το Enduro Tour σχεδιάστηκε για να προσφέρει δύο απολαυστικές ημέρες Adventure Riding και εξερεύνησης

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2018

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2018 Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2018 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

LOUTRAKI CHRISTMAS CUP 2012 27-29 Δεκεμβρίου 2012

LOUTRAKI CHRISTMAS CUP 2012 27-29 Δεκεμβρίου 2012 LOUTRAKI CHRISTMAS CUP 2012 27-29 Δεκεμβρίου 2012 Το Αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κορινθίας συνδιοργανώνουν το Loutraki Christmas Cup 2012. Το τουρνουά αναμένεται να γίνει θεσμός

Διαβάστε περισσότερα

ENDURO TOUR ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 02-03.04.2016. Powered by BMW Motorrad

ENDURO TOUR ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 02-03.04.2016. Powered by BMW Motorrad ENDURO TOUR ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 02-03.04.2016 Powered by BMW Motorrad ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ENDURO TOUR ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2016 Ετοιμαστείτε για δύο ημέρες πραγματικού RAID στην Βόρεια Πελοπόννησο από τα Τρίκαλα Κορινθίας έως την Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2017

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2017 Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2017 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012 Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο 19-20/5 και 26-27/5/2012 H σχολή αρχαρίων είναι μία τετραήμερης διάρκειας ενασχόληση με το καγιάκ ορμητικών νερών. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. AKS Porto Heli AKS Hinitsa Bay Nautica Bay Αγαπητοί Συνεργάτες, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στα πλαίσια της διοργάνωσης του «9 ου Θερινού Σχολείου» της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Άνοιξη 2018

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Άνοιξη 2018 Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Άνοιξη 2018 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια αναρριχήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2017 Σκοπός της σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2014

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2014 Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2014 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση και απόκτηση εμπειριών ώστε μετά τη σχολή να μπορούν οι συμμετέχοντες αναρριχητές να πραγματοποιούν με τη μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Πάτρα, 25 Οκτωβρίου 2008

Πάτρα, 25 Οκτωβρίου 2008 «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO» 6 oς ΑΓΩΝΑΣ Πάτρα, 25 Οκτωβρίου 2008 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008 ώρα 11:00 Λήξη εγγραφών ευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης

Διαβάστε περισσότερα

NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE

NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE NEW IDEA IN GREECE THE BEST EXPERIENCE PRESS RELEASE CANICROSS GREECE TI EINAI TO CANICROSS? Το CaniCross είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα δρόμου off-road το οποίο τα τελευταία χρόνια κατακτάει και περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Sales Department: Tel.: Fax:

Sales Department: Tel.: Fax: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/01/2015 ΑΠΟ Laura Gorzanelli / Sales Manager ΤΗΛ 210 3625715 Fax e-mail 210 3613717 / lgorzanelli@chlsa.gr ΘΕΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ: 1 Νοεμβρίου 2014 30 Απριλίου 2015 Αγαπητοί συνεργάτες, Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PRACTICE DAY 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ - ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 10:00 Λήξη εγγραφών : ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ώρα 12:00 Τεχνικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2015 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση και απόκτηση εμπειριών ώστε μετά τη σχολή να μπορούν οι συμμετέχοντες ορειβάτες να πραγματοποιούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου

8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου 8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «8ου Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου (14χλμ)» Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΣΕΚ ΜΠΟΚΟΤΣ Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Καραγγέλης Χρήστος ( )

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: Καραγγέλης Χρήστος ( ) Γενικός Κανονισμός Enduromania 2014 I. 1.Εισαγωγή Το Enduromania Team με την υποστήριξη του Μ.Α.Σ. Καλαμπάκας, διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, την φιλική enduroσυνάντηση - Enduromania 2014, που

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2015

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2015 Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Φθινόπωρο 2015 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση των συμμετεχόντων ώστε μετά τη σχολή να μπορούν να πραγματοποιούν αυτόνομα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, Απριλίου 2009

Θεσσαλονίκη, Απριλίου 2009 «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO» 2 oς ΑΓΩΝΑΣ Θεσσαλονίκη, 11-12 Απριλίου 2009 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 30 Μαρτίου ώρα 11:00 Λήξη εγγραφών ευτέρα 6 Απριλίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση - Προκήρυξη Ορεινών αγώνων Δάσους Ρούβα "Rouvas Forest Trail"

Αναλυτική Παρουσίαση - Προκήρυξη Ορεινών αγώνων Δάσους Ρούβα Rouvas Forest Trail Αναλυτική Παρουσίαση - Προκήρυξη Ορεινών αγώνων Δάσους Ρούβα "Rouvas Forest Trail" Η οργανωτική ομάδα "Cretantrail" υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, με την υποστήριξη Πολιτιστικού Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014

8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 29 Μαρτίου 2014 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει το 8 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 2018-2019 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα άθλησης και αναψυχής στην Ελλάδα: λειτουργεί με οικογενειακά πρότυπα από το 1978 από επαγγελματίες Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου

9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες ΝΑΟΥΣΑ 2015 Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας - 28 Μαρτίου Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών με Αναπηρίες διοργανώνει την 9 η Ανοιχτή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρίες -υπό την αιγίδα της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ- στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας στις 28 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Άνοιξη 2015

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Άνοιξη 2015 Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων Άνοιξη 2015 Σκοπός της σχολής είναι η τεχνική κατάρτιση και απόκτηση εμπειριών ώστε μετά τη σχολή να μπορούν οι συμμετέχοντες αναρριχητές να πραγματοποιούν με τη μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017

Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017 Σεμινάριο Αρχηγών Αναβάσεων Σωματείων ΕΟΟΑ 2017 Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να ηγηθούν ομάδων ορεινής πεζοπορίας

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 6 ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προσκαλεί τα Ελληνικά αθλητικά σωματεία και τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και ο Δήμος Λαμιέων προκηρύσσουν τον 2 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ( Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ( Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02121F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ( Τρεις διανυκτερεύσεις) Το Λουτράκι είναι πόλη του νομού Κορινθίας, αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τριήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Βάμου

Θέμα: Τριήμερο σεμινάριο στο ΚΠΕ Βάμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια.

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια. Στόχος σου, είναι να φτάσεις στον Κατασκηνωτικό και εκπαιδευτικό Κέντρο «Τα Κονάκια», του Σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Αττικής Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ από τον τόπο σου, θα βρίσκεσαι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Στο ΚΤΗΜΑ BST HORSE STABLES στην Καλαμπάκα οργανώνεται το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλιου 2018 φιλικη εκδήλωση - δραστηριότητα.

Στο ΚΤΗΜΑ BST HORSE STABLES στην Καλαμπάκα οργανώνεται το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλιου 2018 φιλικη εκδήλωση - δραστηριότητα. Φιλική Ιππική Πορεία στα Μετέωρα 20-21 - 22 Απριλίου - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEORA Στο ΚΤΗΜΑ BST HORSE STABLES στην Καλαμπάκα οργανώνεται το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλιου 2018 φιλικη εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγές στους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της NNO

Αλλαγές στους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της NNO 1η Νοεμβρίου 2012 Αλλαγές στους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας της NNO Από την 1η Νοεμβρίου 2012 θα ισχύουν διάφορες αλλαγές στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας της ΝΝΟ. Πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι απλά

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2018

Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2018 Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων 2018 Σκοπός της σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον,

Διαβάστε περισσότερα

Athens ENDURO εκεµβρίου 2006

Athens ENDURO εκεµβρίου 2006 Athens ENDURO 2006 2-3 εκεµβρίου 2006 1. Ανακοίνωση Το OFF ROAD TEAM οργανώνει ιήµερο Αγώνα ENDURO που προσµετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Enduro για τις κατηγορίες που προβλέπει η προκήρυξη του Πρωταθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό!

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας Ένας θρύλος ζωντανεύει Σε μια έκταση 330 στρεμμάτων... Παιχνιδιάρικα Άλογα, Ατμοσφαιρικά Saloon, Μαγικά ξύλινα χωριά,

Διαβάστε περισσότερα

Χελιδορέα(ς) Σεπτέμβριος 2013. Έκθεση αποστολής. Χ. Νικολαΐδου

Χελιδορέα(ς) Σεπτέμβριος 2013. Έκθεση αποστολής. Χ. Νικολαΐδου Χελιδορέα(ς) Σεπτέμβριος 2013 Έκθεση αποστολής Χ. Νικολαΐδου 1 Περιεχόμενα Ιστορικό... 3 Χελιδορέα Σεπτέμβριος 2013... 3 Συνοπτικό ημερολόγιο αποστολής... 3 Ευρήματα αποστολής... 4 Υλικά... 4 Οι συντελεστές...

Διαβάστε περισσότερα

MY TNBA USA TRIP 2017 CLEVELAND TNBA GREECE ELITE TEAM V

MY TNBA USA TRIP 2017 CLEVELAND TNBA GREECE ELITE TEAM V MY TNBA USA TRIP 2017 CLEVELAND TNBA GREECE ELITE TEAM V WHERE? WHAT? Συμμετοχή στο TNBA USA Summer Training Camp Φιλικοί αγώνες με Αμερικάνικες Ομάδες μικρών ηλικιών Επίσκεψη & περιήγηση στην Quicken

Διαβάστε περισσότερα

«Κάθε απαγόρευση που επιβάλλεται είναι ομολογία αποτυχίας να εκπαιδεύσουμε» ΜΟΤΟΘ ΕΣΙΣ

«Κάθε απαγόρευση που επιβάλλεται είναι ομολογία αποτυχίας να εκπαιδεύσουμε» ΜΟΤΟΘ ΕΣΙΣ «Κάθε απαγόρευση που επιβάλλεται είναι ομολογία αποτυχίας να εκπαιδεύσουμε» ΜΟΤΟΘ ΕΣΙΣ Ταυτότητα και άξονες δράσεις Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» έχει ως ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες

Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρίες Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας 20 Απριλίου 2013 Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών Ατόμων με Αναπηρίες διοργανώνει το 7 ο Ανοικτό Τουρνουά Κολύμβησης

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ RALLY CAMP

1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ RALLY CAMP 1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ RALLY CAMP Εμείς στην rallyschool.gr, σας προσκαλούμε σε κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 1ο rally campπου διοργανώνουμε το τριήμερο Παρασκευή-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20/ 05 /2015 ΝΟΜOΣ AΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2015 Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλης Ορφανός: Η Προετοιµασία για το Dakar του 2005

Βασίλης Ορφανός: Η Προετοιµασία για το Dakar του 2005 Βασίλης Ορφανός: Η Προετοιµασία για το Dakar του 2005 Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Παρακολουθώντας από κοντά την προετοιµασία για ένα διεθνή αγώνα σαν το Paris - Dakar διαπιστώσαµε πως η ασφαλέστερη συνταγή

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτεμάχιο προς πώληση, 165 στρεμμάτων στην παραλία Ορκός της Κέας (Τζιας) στις Κυκλάδες ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

Αγροτεμάχιο προς πώληση, 165 στρεμμάτων στην παραλία Ορκός της Κέας (Τζιας) στις Κυκλάδες ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ Αγροτεμάχιο προς πώληση, 165 στρεμμάτων στην παραλία Ορκός της Κέας (Τζιας) στις Κυκλάδες ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ Κέα 2009 Αγροτεμάχιο 165 στρέμματα, ιδανικό για επένδυση στις Κυκλάδες

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας Ιστορική Αναδρομή Μέχρι την Δεκαετία 70 Χρησιμοποιούνταν κατά κύριο λόγω από την εργατική τάξη για την διακίνηση λόγου κόστους. Δεκαετία 80 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ιάγραµµα 1

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ιάγραµµα 1 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ιάγραµµα 1 Α.. Κοινωνικά χαρακτηριστικά οδήγησης αυτοκινήτου ΙΧ ιάγραµµα 2 Ο ΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Οδηγείτε ΙΧ αυτοκίνητο; Όχι 41% Ναι 59% ιάγραµµα 3 Ο ΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Τ Α Δ Ι Ο Υ 3 Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α 1 0 5 6 2 Μ Α Τ Ζ Α Γ Ρ Ι Ω Τ Α Κ Η 82 Κ Α Λ Λ Ι Θ Ε Α 1 7 6 7 6 Τ Η Λ. : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 3 2 3 2 2 0 7 Τ Η Λ. : 2 1 0 9 5 7 9 3 0 0 Φ Α Ξ : 2 1 0 9 5

Διαβάστε περισσότερα

INFO PACK LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP 2019

INFO PACK LOUTRAKI EASTER VOLLEYBALL CUP 2019 INFO PACK ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP διοργανώνει το Loutraki Easter Volleyball Cup 2019, ένα μοναδικό τουρνουά για ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή σχολής προχωρημένων στον ποταμό Μόρνο 17-03-2012

Εκδρομή σχολής προχωρημένων στον ποταμό Μόρνο 17-03-2012 Εκδρομή σχολής προχωρημένων στον ποταμό Μόρνο 17-03-2012 Στα πλαίσια της Σχολής Προχωρημένων η ΜΕΤΑΒΑΣΗ διοργανώνει την πέμπτη εκδρομή της Σχολής για την φετινή περίοδο στο ποτάμι Μόρνος. Η συγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79

Δ.Δ.Ε. Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ: Ξυλόκαστρο, 8/03/2018. Αρ. Πρωτ.: 79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Νοταρά 34 Τ.Κ.: 20400, Ξυλόκαστρο Τηλέφωνα: 27430 29087, 27430-29088

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Βιστωνίδας: «Ψηφιακή αφήγηση Ένα πολυδιάστατο εργαλείο μάθησης» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων

Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Βιστωνίδας: «Ψηφιακή αφήγηση Ένα πολυδιάστατο εργαλείο μάθησης» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων Σεμινάριο μεικτής μάθησης του ΚΠΕ Βιστωνίδας: «Ψηφιακή αφήγηση Ένα πολυδιάστατο εργαλείο μάθησης» Αποτελέσματα αξιολόγησης των συμμετεχόντων Επιμορφωτές: Δήμητρα Θεοδοσιάδου, Άγγελος Κωνσταντινίδης, Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ (Ο.Ε.Φ.Ε.) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Α ΦΑΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ (Ο.Ε.Φ.Ε.) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2015 Α ΦΑΣΗ ΤΑΞΗ: Γ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΤΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 1 Ηµεροµηνία: Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 015 ιάρκεια Εξέτασης: 3 ώρες ΘΕΜΑ A ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ Στις ηµιτελείς προτάσεις Α1 Α4 να γράψετε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013» Ε λ λ η νικ ή Λυγουριό 13 Μαΐου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Αριθ. Πρωτ.26 /13-05-2013 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: 21052-Λυγουριό

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Με το άνοιγμα των σχολείων κορυφώνεται η αγωνία των γονιών για την οδική ασφάλεια των παιδιών τους. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, η Ελληνική Λέσχη

Διαβάστε περισσότερα

Kos Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours

Kos Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours Kos Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours 5-7 Οκτώβρη 2018 1. Κανόνες Ο Αγώνας KOS Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours οργανώνεται σύμφωνα με τους κανόνες της UCI και οι συγκεκριμένοι

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 http://www.trinews.gr/item.php?id=1476 25 Σεπ 16 πίσω Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Α/Γ - Ε/Ν 2016 Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 Οι εγγραφές έχουν ανοίξει

Διαβάστε περισσότερα

Νέος αγώνας, νέες διαδροµές.

Νέος αγώνας, νέες διαδροµές. Νέος αγώνας, νέες διαδροµές. Το Balkan Off Road Marathon 2010 έρχεται ανανεωµένο για το 2010 να ταράξει τα νερά στον χώρο των αγώνων Rally Raid. Με 1800 χλµ και 6 ηµέρες αγώνα, απο την Φιλλιπούπολη στα

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφοριακή Αγωγή. «Κυκλοφορώ με ασφάλεια!» Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας - Γ Τάξη. Σχολικό έτος 2014-15

Κυκλοφοριακή Αγωγή. «Κυκλοφορώ με ασφάλεια!» Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας - Γ Τάξη. Σχολικό έτος 2014-15 Κυκλοφοριακή Αγωγή «Κυκλοφορώ με ασφάλεια!» Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας - Γ Τάξη Σκοπός του προγράμματος είναι: Σχολικό έτος 2014-15 α) Ο εμπλουτισμός της γνώσης και η κατανόηση των βασικών κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα σε τερματικούς σταθμούς μεταφορών στο Βόλο

Έρευνα σε τερματικούς σταθμούς μεταφορών στο Βόλο Έρευνα σε τερματικούς σταθμούς μεταφορών στο Βόλο Το Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιεί έρευνα για τους τερματικούς σταθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι πωλήσεις των προϊόντων μας θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου

Edition ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου Edition 2018 SALONICA SOCCER CUP SALONICA SOCCER CUP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-4 Απριλίου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Στη Θεσσαλονίκη, τη "Νύμφη του Θερμαϊκού" και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, διεξάγεται το Πάσχα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Πιο αναλυτικά θα διεξαχθούν τα κάτωθι αγωνιστικά δρώμενα ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. 100 μέτρα νηπίων έως 5 ετών αγόρια

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Πιο αναλυτικά θα διεξαχθούν τα κάτωθι αγωνιστικά δρώμενα ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. 100 μέτρα νηπίων έως 5 ετών αγόρια ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στο νησί μας ορεινό αγώνα δρόμου, τις 14 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας ο οποίος θα ονομάζεται «Σουλάτσο στο

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές πληροφορίες για τη μετακίνησή σας στη Βουλγαρία

Σημαντικές πληροφορίες για τη μετακίνησή σας στη Βουλγαρία Στον παραπάνω τιμοκατάλογο βλέπετε αναλυτικά τις τιμές ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ανάλογα με την εκδρομή που Από 20 Δεκεμβρίου ξεκινάμε καθημερινές οργανωμένες εκδρομές για το χιονοδρομικό κέντρο του Bansko για όλη την

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΙΤΗΣ & ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους συνοδούς και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Οι καιρικές συνθήκες λαμβάνονται πάντα υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Adventure Mountain Park

Adventure Mountain Park ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2018 Adventure Mountain Park Εξωτερικές δραστηριότητες Εξωτερικές δραστηριότητες Κατώτατο όριο ηλικίας Ελάχιστος αρ. συμμετεχόντων Τιμή Paintball 14 4 Από 9 μέχρι 30 Woodland Paintball Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής

Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής Υπαίθριες Δραστηριότητες Αναψυχής: Ορεινή ποδηλασία Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SUPERMOTO 2009 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ SUPERMOTO Το SUPERMOTO είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σε κλειστή κυκλική διαδρομή που αποτελείται από άσφαλτο

Διαβάστε περισσότερα

Oρεινή Πεζοπορία. Νικολάου Μάρκος

Oρεινή Πεζοπορία. Νικολάου Μάρκος Oρεινή Πεζοπορία Νικολάου Μάρκος ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ φυσική δραστηριότητα που μπορεί να σας επιφέρει διπλά οφέλη: να φορτίσει τις «μπαταρίες» σας και να σας χαρίσει ευεξία. η άσκηση και το περπάτημα θα γίνουν πιο

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Edmodo. Web 2.0 εργαλείο για την εκπαίδευση

Edmodo. Web 2.0 εργαλείο για την εκπαίδευση Edmodo Web 2.0 εργαλείο για την εκπαίδευση Τι είναι το edmodo; Πρόκειται για ένα ασφαλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικής μάθησης που αφορά εκπαιδευτικούς και μαθητές. Πού χρησιμεύει; Με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 7o PSATHATHLON ATTICA 2018 ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 1) Αγώνας ΤΡΙΑΘΛΟΥ «σπριντ» Ατομικό - Ομαδικό (750μ κολύμπι 20 χιλ. ποδηλασία -5 χιλ τρέξιμο) 9:00π.μ 2) Αγώνας ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ (750μ κολύμπι-5 χιλ τρέξιμο)

Διαβάστε περισσότερα