Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ"

Transcript

1 Καρδίτσα Αριθ. Πρωτ.: 824 ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, έχοντας υπόψη: 1. την ισχύουσα Αθλητική Νομοθεσία 2. το καταστατικό της, 3. τους Κανόνες Παιχνιδιού Ποδοσφαίρου και τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου(Κ.Α.Π) Ερασιτεχνικών Ομάδων, όπως αυτοί ισχύουν σήμερα, 4. τους βαθμολογικούς πίνακες των τεσσάρων κατηγοριών Α, Α1, Β, και Γ μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων περιόδου και 5. την από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Τους αγώνες Πρωταθλημάτων Α, Α1, Β, και Γ Ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου που για τη διεξαγωγή τους ισχύουν οι παρακάτω όροι: ΑΡΘΡΟ 1: ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η προκήρυξη αυτή είναι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κατάρτιση σύμβασης προσχώρησης μεταξύ της Διοργανώτριας, που είναι η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και των Σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα, που αυτή η προκήρυξη ορίζει. Κατ εφαρμογή δε των διατάξεων του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Ο., η παρούσα δήλωση συμμετοχής αποτελεί ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του καταστατικού αυτού και των εκδοθέντων ή εκδοθησομένων Κανονισμών της Ε.Π.Ο. Ακόμα δε για την επίλυση κάθε αθλητικής διαφοράς από την εφαρμογή του καταστατικού αυτού και των προαναφερόμενων Κανονισμών αναγνωρίζονται και καθίστανται αποκλειστικά αρμόδια τα θεσμοθετημένα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα

2 ενώπιον των οποίων τα σωματεία αναλαμβάνουν την υποχρέωση να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο. Κάθε σωματείο όλων των κατηγοριών που έχει δικαίωμα και επιθυμεί να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα αυτά, πρέπει να υποβάλει στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ το αργότερο μέχρι 7/8/2015, γραπτή δήλωση συμμετοχής, με όλα τα ζητούμενα στοιχεία που τους δίνεται με μέριμνα της ΕΠΣΚ. Παράλληλα, πρέπει να προσκομίσει εγγράφως τη σύνθεση του Δ.Σ. με την έναρξη και λήξη της θητείας του, όπως αυτό εμφανίζεται στο βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ του σωματείου, σε σχετικό έντυπο, καθώς και fax ή για την αποστολή εγγράφων, που αφορούν το σωματείο, τηλέφωνο σταθερό απαραιτήτως, καθώς και κινητό, του εκπροσώπου του στην Ε.Π.Σ.Κ. ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Κάθε Σωματείο και σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, υποχρεούται να καταθέσει συνυποσχετικό διαιτησίας /δήλωση Σωματείου, το οποίο θα φέρει τα στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου του υπογράφοντας. Σωματείο, που ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατέρχεται ν αγωνιστεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελαχίστου επιτρεπομένου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξη του χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης τιμωρείται με απώλεια των αγώνων, αφαίρεση δύο ( 2 ) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αφαίρεση δύο ( 2 ) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς επίσης και με χρηματική ποινή έως δυόμιση χιλιάδες(2500) ευρώ, για κάθε αγώνα που δεν τελείται εξ υπαιτιότητας της βάσει του άρθρου 17 παράγραφος 2 του Κ.Α.Π ΑΡΘΡΟ 2: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ Εφόσον δεν υπάρξει ανάγκη μεταβολής, τα πρωταθλήματα θ αρχίσουν ως εξής: Η Α Ερασιτεχνική κατηγορία το Σάββατο Η Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία το Σάββατο Η Β Ερασιτεχνική κατηγορία το Σάββατο και Κυριακή 19/ Η Γ Ερασιτεχνική κατηγορία το Σάββατο και Κυριακή 3/ Κάθε σωματείο που έχει δικαίωμα και επιθυμεί να μετάσχει στα πρωταθλήματά μας, πρέπει μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, να καταβάλει παράβολο σε μετρητά ποσόν εκατό πενήντα ευρώ ( 150 )

3 για την Α κ Α1 κατηγορία, εκατό ευρώ ( 100 ) για την Β κατηγορία και ογδόντα ευρώ (80 )για τη Γ κατηγορία. Επίσης τα σωματεία όλων των κατηγοριών θα καταβάλουν το ποσόν των εκατό ευρώ ( 100 ),ως συμμετοχή στο Ταμείο Αρωγής τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών της Ε.Π.Σ.Κ Τα Σωματεία με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής είναι υποχρεωμένα να τακτοποιήσουν(διακανονισμός) κάθε οικονομική εκκρεμότητα με την Ένωση από τυχόν οφειλές τους σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 7 του ΚΑΠ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής. Η κλήρωση των αγώνων Πρωταθλήματος Α, Α1, και Β Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα γίνει την Τρίτη και ώρα 20.00μμ στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΙΕΡΟΝ(5 ος όροφος). Η κλήρωση των αγώνων Πρωταθλήματος της Γ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 19:00μμ στο Αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου. ΑΡΘΡΟ 3 : ΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ Οι ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα δηλώνουν στη Διοργανώτρια τα χρώματα τους, καθώς επίσης και τις εναλλακτικές περιπτώσεις στις στολές των ποδοσφαιριστών ( φανέλες παντελονάκια κάλτσες ). Η δήλωση αυτή γίνεται συγχρόνως με τη δήλωση συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που τα χρώματα των δυο αγωνιζομένων ομάδων είναι όμοια ή παρεμφερή, η γηπεδούχος ομάδα είναι υποχρεωμένη να αλλάξει στολή. Ομάδες που επιθυμούν να διαφημίσουν πάνω στις στολές των ποδοσφαιριστών τους διάφορα προϊόντα, αφού τύχουν της σχετικής έγκρισης, οφείλουν να τηρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 14 του Κ.Α.Π `Όλες οι ομάδες υποχρεούνται να παρουσιάζονται στους αγώνες πρωταθλημάτων, με τους ποδοσφαιριστές να φέρουν στις φανέλες τους υποχρεωτικά αρίθμηση από το ένα ( 1 ) έως το δεκαοκτώ ( 18 ). Δεν επιτρέπεται η αναγραφή του ονόματος των ποδοσφαιριστών στις φανέλες όπως επίσης και η αναγραφή αριθμού μεγαλύτερου του δεκαοκτώ ( 18 ). Οι διαιτητές θα πρέπει να απαγορεύουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή με αριθμό φανέλας μεγαλύτερου του δεκαοκτώ ( 18 ). Κάθε σωματείο υποχρεούται να γνωρίσει στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την δήλωση συμμετοχής, το γήπεδο ( ιδιόκτητο ή ιδιόχρηστο ) στα οποία επιθυμεί να αγωνίζεται ως γηπεδούχος. Το σωματείο που δηλώνει γήπεδο, το οποίο ανήκει σε άλλο σωματείο ή Αρχή, πρέπει να συνοδεύει τη δήλωση συμμετοχής με έγγραφη συγκατάθεση ή παραχωρητήριο του σωματείου ή της Αρχής που ανήκει το γήπεδο..

4 Η έγγραφη συγκατάθεση ( παραχωρητήριο γηπέδου ), θα συνοδεύεται και υποχρεωτικά θα υπογράφεται από τον Δήμαρχο ή τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο επί των Αθλητικών θεμάτων του Δήμου, στον οποίο ανήκει το γήπεδο και θα έχει ισχύ καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Τα σωματεία που έχουν ιδιόκτητο γήπεδο ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να το διαθέσουν στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων της. Μετά την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε κανένα σωματείο να γνωρίσει στην Ε.Π.Σ.Κ ότι επιθυμεί ν αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο εκτός των γηπέδων που με την αρχική δήλωση συμμετοχής έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί, εκτός και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι, που θα τους κρίνει το Δ.Σ της `Ενωσης. Σωματείο, που ενώ έχει δηλώσει ιδιόκτητο γήπεδο ή έχει παραχωρητήριο από το Δήμο και τα γήπεδα αυτά καταστούν ακατάλληλα ή γίνει άρση των παραχωρητηρίων προσωρινή ή οριστική από το Δήμο, είναι υπεύθυνο να υποδεικνύει στην Επιτροπή Πρωταθλήματος τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, εναλλακτικό γήπεδο τέλεσης αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση η Διοργανώτρια ορίζει γήπεδο, όπως αυτή κρίνει. ΑΡΘΡΟ 4: ΜΠΑΛΛΕΣ ΑΓΩΝΑ Κάθε μια διαγωνιζόμενη ομάδα είναι υποχρεωμένη α) Να έχει στη διάθεση του Διαιτητή, από την έναρξη του αγώνα μέχρι τη λήξη του, η μεν γηπεδούχος τουλάχιστον τέσσερις(4) μπάλες, η δε φιλοξενούμενη δύο ( 2 ) μπάλες κανονικές και σε καλή κατάσταση. ΑΡΘΡΟ 5: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί μετά από δημόσια κλήρωση η κοινοποίηση του οποίου θα γίνει πέντε ( 5 ) τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Τα γήπεδα τέλεσης των αγώνων, η ημέρα και η ώρα έναρξης των αγώνων θα ορισθούν με το πρόγραμμα των αγώνων. Η διοργανώτρια μπορεί να πραγματοποιεί αλλαγές στις ημέρες και τις ώρες των αγώνων όπου αυτή κρίνει σωστό. Η ειδοποίηση των Σωματείων σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας κα ώρας ή σε περίπτωση νέου ορισμού λόγω αναβολής ή διακοπής αγώνα γίνεται από την διοργανώτρια με FAX ή τηλεφωνικά ή συστημένη επιστολή ή ενημέρωση από το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με την ιστοσελίδα της τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

5 ΑΡΘΡΟ 6 - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ Τους παρατηρητές αγώνων θα τους ορίζει η Επιτροπή Πρωταθλήματος. Αν η Επιτροπή δεν ορίσει Παρατηρητή ή για οποιαδήποτε λόγο αυτός που ορίστηκε από την διοργανώτρια απουσιάζει, τότε οι ομάδες που αγωνίζονται, έχουν υποχρέωση να υποδείξουν κάθε μια από ένα πρόσωπο και ο διαιτητής να κάνει κλήρωση μεταξύ τους, ώστε να αναδειχθεί ο παρατηρητής. ΑΡΘΡΟ 7 - ΑΔΕΙΑ ΑΓΩΝΑ Όλα τα Σωματεία έχουν υποχρέωση για την αδειοδότηση των γηπέδων που τους έχουν παραχωρηθεί από την Δημοτική Αρχή που ανήκει το Σωματείο, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση (Κ.Υ.Α) Αρ. Φύλλου 1352/3/7/2015. ΑΡΘΡΟ 8 - ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ Τα γηπεδούχα Σωματεία πρέπει να λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και καταστολής πράξεων, που δυσφημούν το άθλημα ή διεγείρουν το φίλαθλο κοινό και είναι υπεύθυνα για κάθε αντιαθλητική ενέργεια των ποδοσφαιριστών, των μελών και των οπαδών τους. Σε περίπτωση που θα δημιουργηθούν επεισόδια που δυσφημούν το άθλημα ή διεγείρουν το φίλαθλο κοινό, τους επιβάλλονται, με απόφαση της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, οι προβλεπόμενες από τον Κ.Α.Π. ή από τους άλλους Κανονισμούς ή αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, κυρώσεις. ΑΡΘΡΟ 9: ΓΗΠΕΔΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Για το αν θα διεξαχθεί ένας αγώνας ή θα συνεχιστεί και αν το γήπεδο είναι κατάλληλο, ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο διαιτητής, οι δε ομάδες που θα αγωνίζονται, έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε απόφαση του. ΑΡΘΡΟ 10: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ Κάθε ομάδα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με το απαραίτητο φαρμακευτικό υλικό και λοιπά μέσα πρώτων βοηθειών, αν γίνεται δε, να εξασφαλίζει και γιατρό αγώνα. ΑΡΘΡΟ 11: ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Για κάθε αγώνα θα συντάσσεται από το διαιτητή το Φ.Α. το οποίο είναι έντυπο της Διοργανώτριας, σε τέσσερα αντίτυπα, από τα οποία ένα θα περιέρχεται οπωσδήποτε μέχρι την επομένη του αγώνα στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στην ΕΔ/ΕΠΣ και από ένα θα παραδίδεται στους αρχηγούς των διαγωνιζομένων ομάδων.

6 Η υπογραφή του Φ.Α. από τους αρχηγούς είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΚΑΠ (η τυχόν άρνηση ή αμέλεια υπογραφής επισύρει ποινή για τον αρχηγό μία( 1) αγωνιστικής ) σύμφωνα με το άρθρο 10 του Π.Κ. Έχουν όμως το δικαίωμα οι αρχηγοί να ζητήσουν από το διαιτητή να αναγράψει τις τυχόν διαφωνίες ή επιφυλάξεις τους. Η υπογραφή του Φ.Α. από τους αρχηγούς των ομάδων, δεν έχει την έννοια της αποδοχής των αναγραφομένων, παρά μόνο τη γνωστοποίηση αυτών μέσω στων αρχηγών στις ομάδες. Σε ότι αφορά τα παραπτώματα των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του αγώνα και μέχρι την υπογραφή του Φ.Α., τα οποία τιμωρούνται με το άρθρο 10 του Π.Κ. δεν χωρεί καμία ανταπόδειξη. Οι Διαιτητές και βοηθοί αγώνων θα ορίζονται, από την Επιτροπή Διαιτησίας. Τα έξοδα διαιτησίας πρέπει οπωσδήποτε να καταβληθούν πριν την έναρξη του αγώνα με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί η αποζημίωση, ο αγώνας δεν αρχίζει και το γηπεδούχο σωματείο τιμωρείται με αφαίρεση δυο ( 2 ) βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα και χρηματική ποινή, ενώ μέχρι την εξόφληση της δαπάνης διαιτησίας και της χρηματικής ποινής στη διοργανώτρια δεν ορίζονται οι αγώνες της ομάδας αυτής οι οποίοι και κατακυρώνονται υπέρ της αντιπάλου ομάδας με τέρματα 3-0 άνευ αγώνα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ.16 του Κ.Α.Π. Ο διαιτητής του αγώνα οφείλει να βρίσκεται στο γήπεδο 45 λεπτά τουλάχιστον πριν την έναρξη του αγώνα και να είναι εφοδιασμένος με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου όσον αφορά τον αγώνα, που θα διευθύνει. Σε περίπτωση που επιτρέπεται η συμμετοχή αλλοδαπών ποδοσφαιριστών υποχρεούται στην προσεκτική παρατήρηση της έναρξης και λήξης ισχύος των αθλητικών δελτίων τους και εφ όσον εξ αυτών δεν καλύπτεται η συμμετοχή τους, απαγορεύει την αναγραφή τους στο φύλλο αγώνα ενημερώνοντας σχετικά την ομάδα τους. Είναι επίσης υποχρεωμένος όπου δεν υπάρχει γιατρός αγώνα να ελέγχει για την ύπαρξη φαρμακείου και στα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία. Εάν δεν υπάρχει φαρμακείο θα αναφέρει τούτο στις παρατηρήσεις του στο φύλλο αγώνα και το υπαίτιο σωματείο θα τιμωρείται με χρηματική ποινή 100. Σε αντίθετη περίπτωση ο διαιτητής θα τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για δύο ( 2 ) τουλάχιστον μήνες. Μπορεί κατά την κρίση της η Διοργανώτρια και λόγω έλλειψης διαιτητών ένας αγώνας να πραγματοποιηθεί με ένα διαιτητή και ένα βοηθό ή και μόνο ένα διαιτητή ανάλογα με την κρισιμότητά του. Η διαιτητική τριάδα θα συμπληρώνεται από φίλαθλο ή παράγοντα που υποχρεωτικά θα υποδεικνύεται από τα διαγωνιζόμενα σωματεία βάσει του άρθρου 12 του ΚΑΠ. ΑΡΘΡΟ 12: ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

7 Κάθε σωματείο πριν την έναρξη των αγώνων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής περιόδου οφείλει υποχρεωτικά να εφοδιαστεί με το δελτίο πιστοποίησης προπονητή ή το δελτίο υπεύθυνου αγωνιστικής λειτουργίας το οποίο και θα προσκομίζουν στο διαιτητή, πριν την έναρξη του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση το σωματείο θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα ( 50 ) για κάθε αγώνα που σωματείο στερείται του δελτίου πιστοποίησης προπονητή ή υπεύθυνου αγωνιστικής λειτουργίας, με την προϋπόθεση αναγραφής στο Φ.Α από τον διαιτητή. Προπονητής και τυχόν βοηθός προπονητή οι οποίοι δεν κατέχουν το Δελτίο Πιστοποίησης και το δελτίου υπεύθυνου αγωνιστικής λειτουργίας, απαγορεύεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο(τεχνική Περιοχή), να παραμείνουν και να δίδουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές. Ο σχετικός έλεγχος διενεργείται από τους διαιτητές του αγώνα σύμφωνα με τον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων. ΑΡΘΡΟ 13: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Η υποβολή ενστάσεων από τις διαγωνιζόμενες ομάδες(και μόνο από αυτές) στους μεταξύ τους αγώνες, ρυθμίζεται αναλυτικά από το άρθρο 23 του ΚΑΠ και με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπεται από τα άρθρα 23 και 24 του ΚΑΠ. Για τις ενστάσεις που υποχρεωτικά καταχωρούνται στο Φ.Α δηλαδή αντικανονικού ορισμού διαιτητών, αντικανονικότητας γηπέδου(αυτές οι ενστάσεις υποβάλλονται πριν από την έναρξη του αγώνα) και πλαστοπροσωπίας(μέχρι το κλείσιμο του Φ.Α), δεν απαιτείται υπόμνημα για υποστήριξη, παρά μόνον χρηματικό παράβολο μέσα σε δύο(2) εργάσιμες ημέρες) από την τέλεση του αγώνα. Οι υπόλοιπες ενστάσεις, δηλαδή αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών και αντικανονικής διακοπής αγώνα, υποβάλλονται μέσα σε δύο(2) εργάσιμες ημέρες από την τέλεση του αγώνα με χωριστό για την καθεμία υπόμνημα και χρηματικό παράβολο στην ΕΠΣΚ. Ειδικά και μόνο για τις ενστάσεις πλαστοπροσωπίας κατατίθεται, επί ποινή απαράδεκτου, υποχρεωτικά, ξεχωριστό παράβολο για κάθε ένα πρόσωπο εναντίον του οποίου στρέφεται κάθε μία από τις ενστάσεις, τις οποίες καλείται να εξετάσει η διοργανώτρια. Κατ εξαίρεση, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση στο Φ.Α της ένστασης αντικανονικής συμμετοχής που αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε, ως αναπληρωματικός, χωρίς να έχει αναγραφεί στο Φ.Α. πριν από την έναρξη του αγώνα, ποδοσφαιριστή που ξανασυμμετείχε σε αγώνα, ενώ είχε αντικατασταθεί ή αποβληθεί από αυτόν ή εάν η ομάδα αγωνιστεί για κάποιο διάστημα με ποδοσφαιριστή παραπάνω. Η συζήτηση των ενστάσεων είναι υποχρεωτική. Δεν επιτρέπεται παραίτηση από την ομάδα που έκανε ένσταση. Και αν ακόμη υποβληθεί παραίτηση, αυτή είναι ανίσχυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη.

8 Για κάθε ένσταση το χρηματικό παράβολο καθορίζεται στα 100. Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση, το παράβολο θα επιστρέφεται στο ενιστάμενο σωματείο. Αν απορριφθεί το παράβολο περιέρχεται στο ταμείο της Ένωσης. ΑΡΘΡΟ 14 - ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ - TAYTOTHTA ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ( ΑΡΘΡΟ 18 Κ.Α.Π ) Οι ομάδες σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στον Διαιτητή: α) Το Δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστή και β) Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα πλήρη στοιχεία αυτών καθώς και το Σωματείο που ανήκουν, θα φέρει δε ιατρική θεώρηση, στην οποία θα αναγράφεται ότι οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα ποδοσφαιριστές είναι απολύτως υγιείς και ικανοί να αγωνίζονται σε αγώνες της Ομάδας τους. Η ως άνω ιατρική θεώρηση, πραγματοποιείται μόνο από Αθλίατρο ή Ορθοπεδικό ή Παθολόγο ή Καρδιολόγο ή Αγροτικό Ιατρό ή Γενικής Ιατρικής, ή πνευμονολόγο πρέπει δε να παρέχεται υποχρεωτικά ανά έτος για κάθε ποδοσφαιριστή και να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα. Αντίγραφο του πίνακα υγείας κατατίθεται υποχρεωτικά και εντός 24ώρου από της ιατρικής θεωρήσεως του στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αποτελεί δε το αδιαμφισβήτητα επίσημο έγγραφο σε περίπτωση ενστάσεων και προσφυγών. Η κατάθεση στην Διοργανώτρια, της κατάστασης υγείας των ποδοσφαιριστών εφόσον έχει συντελεστεί πέραν της 24ώρου προθεσμίας δεν επιφέρει ακυρότητα η κύρωση, με την βασική πάντοτε προϋπόθεση ότι η κατάθεση αυτή έχει πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε πριν από την τέλεση του αγώνα. ΑΡΘΡΟ 15: ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο θα διεξαχθεί σε έναν ( 1 ) όμιλο των δεκαέξι ( 16 ) σωματείων. Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Γ Εθνική κατηγορία ή όπως αλλιώς ορίσει η Ε.Π.Ο Ειδικότερα θα διεξαχθούν αγώνες PLAY-OFFS μεταξύ των τεσσάρων ( 4 ) πρώτων σωματείων. Τα πρώτα τέσσερα ( 4 ) σωματεία θα ξεκινήσουν με τους εξής βαθμούς : ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFF S O 1 ος με 5 βαθμούς ο 2 ος με 2 βαθμούς, ο 3 ος με 1 βαθμό, και ο 4 ος με 1 βαθμό. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση.

9 Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα βαθμολογική κατάταξη βάσει της οποίας η ομάδα με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών καταλαμβάνει τη 1 η θέση. Σε περίπτωση που δυο ( 2 ) ή παραπάνω ομάδες ισοβαθμούν στη λήξη των Αγώνων Κατάταξης και στον σχετικό πίνακα βαθμολογίας, θα υπολογίζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κατάταξης ( με βάση τα κριτήρια που αναφέρει ο Κ.Α.Π σε περίπτωση ισοβαθμίας ). Σε περίπτωση που οι ομάδες παραμένουν εκ νέου ισόβαθμες, την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των Αγώνων Κατάταξης καταλαμβάνει η ομάδα που κατατάχθηκε υψηλότερα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος όπου θα είναι και ο Πρωταθλητής της Κατηγορίας. Στους αγώνες PLAY OFFS είναι υποχρεωτική η παρουσία Ιατρού ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου. Σε περίπτωση απουσίας γιατρού, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και το γηπεδούχο σωματείο θα υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 8 παρ. 2β του Κ.Α.Π. ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OUT Υποβιβάζονται στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία 3 Σωματεία ή 2 σε περίπτωση που ο πρωταθλητής θα προβιβαστεί στη Γ Εθνική, ώστε το Πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο να διεξαχθεί με ένα (1 ) όμιλο έως ( 16 ) σωματεία. Τα σωματεία θα ξεκινήσουν με τους εξής βαθμούς : Ο 12 ος με 5 βαθμούς, ο 13 ος με 2 βαθμούς, ο 14 ος με 1 βαθμό, ο 15 ος με 1 βαθμό. Τα διαγωνιζόμενα σωματεία αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα βαθμολογική κατάταξη. Σε περίπτωση που δύο ( 2 ) ή παραπάνω σωματεία ισοβαθμούν στη λήξη των Αγώνων Κατάταξης και στον σχετικό πίνακα βαθμολογίας, θα υπολογίζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κατάταξης ( με βάση τα κριτήρια που αναφέρει ο Κ.Α.Π σε περίπτωση ισοβαθμίας). Σε περίπτωση που τα σωματεία παραμένουν εκ νέου ισόβαθμες, την κατώτερη θέση στη βαθμολογία των Αγώνων Κατάταξης καταλαμβάνει το σωματείο που κατατάχθηκε κατώτερα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Το σωματείο που θα τερματίσει στην Γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος στην 16 η θέση θα υποβιβαστεί απευθείας στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία. Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

10 Το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας τη περίοδο θα διεξαχθεί σε ένα(1) όμιλο των 16 Σωματείων. Το σωματείο που θα τερματίσει στην 1 η θέση θα ανέλθει στην Α Ερασιτεχνική Κατηγορία. Επίσης θα διεξαχθούν αγώνες PLAY-OFF S για να ανέλθουν ακόμη δύο ( 2 ) σωματεία. ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFF S O 2 ος με 5 βαθμούς ο 3 ος με 2 βαθμούς, ο 4 ος με 1 βαθμό, και ο 5 ος με 1 βαθμό. Τα διαγωνιζόμενα σωματεία αγωνίζονται σε εντός και έκτος έδρας αναμετρήσεις οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα βαθμολογική κατάταξη βάση της οποίας τα σωματεία με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών καταλαμβάνουν τη 1 η και 2 η θέση. Σε περίπτωση που δυο ( 2 ) ή παραπάνω σωματεία ισοβαθμούν στη λήξη των Αγώνων Κατάταξης και στον σχετικό πίνακα βαθμολογίας, θα υπολογίζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κατάταξης ( με βάση τα κριτήρια που αναφέρει ο Κ.Α.Π σε περίπτωση ισοβαθμίας). Σε περίπτωση που τα σωματεία παραμένουν εκ νέου ισόβαθμα, την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των Αγώνων Κατάταξης καταλαμβάνει το σωματείο που κατατάχθηκε υψηλότερα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OUT Υποβιβάζονται στην Β Ερασιτεχνική Κατηγορία σε συνάρτηση τυχόν υποβιβασμού από την Α Ερασιτεχνική Κατηγορία τόσα σωματεία όσα απαιτούνται, ώστε το Πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο να διεξαχθεί με έναν ( 1 ) όμιλο έως δεκαέξι ( 16 ) σωματεία. Τα σωματεία θα ξεκινήσουν με τους εξής βαθμούς : Ο 12 ος με 5 βαθμούς, ο 13 ος με 2 βαθμούς, ο 14 ος με 1 βαθμό, ο 15 ος με 1 βαθμό Τα διαγωνιζόμενα σωματεία αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα βαθμολογική κατάταξη. Σε περίπτωση που δυο ( 2 ) ή παραπάνω σωματεία ισοβαθμούν στη λήξη των Αγώνων Κατάταξης και στον σχετικό πίνακα βαθμολογίας, θα υπολογίζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κατάταξης ( με βάση τα κριτήρια που αναφέρει ο Κ.Α.Π σε περίπτωση ισοβαθμίας).σε περίπτωση που οι ομάδες παραμένουν εκ νέου ισόβαθμες, την κατώτερη θέση στη βαθμολογία των Αγώνων Κατάταξης καταλαμβάνει το σωματείο που κατατάχθηκε κατώτερα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

11 Τα σωματείο που θα τερματίσει στην Γενική βαθμολογία του Πρωταθλήματος στην 16 η θέση θα υποβιβαστεί απευθείας στην Β Ερασιτεχνική Κατηγορία. Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί με δυο ( 2 ) ομίλους. ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Το σωματείο που θα τερματίσει στην 1 η θέση και από τους δύο ( 2 ) ομίλους θα ανέλθει στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία. Επίσης θα διεξαχθούν αγώνες PLAY-OFF S για να ανέλθει ακόμη ένα ( 1 ) σωματείο από τον κάθε όμιλο. Συγκεκριμένα από τον κάθε όμιλο : ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFF S O 2 ος με 5 βαθμούς ο 3 ος με 2 βαθμούς, ο 4 ος με 1 βαθμό, και ο 5 ος με 1 βαθμό. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα βαθμολογική κατάταξη, βάση της οποίας τα σωματεία από τον κάθε Όμιλο με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών καταλαμβάνει τη 1 η θέση. Σε περίπτωση που δύο ( 2 ) ή παραπάνω σωματεία ισοβαθμούν στη λήξη των Αγώνων Κατάταξης και στον σχετικό πίνακα βαθμολογίας, θα υπολογίζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κατάταξης ( με βάση τα κριτήρια που αναφέρει ο Κ.Α.Π σε περίπτωση ισοβαθμίας ). Σε περίπτωση που τα σωματεία παραμένουν εκ νέου ισόβαθμες, την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των Αγώνων Κατάταξης καταλαμβάνει η ομάδα που κατατάχθηκε υψηλότερα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Υποβιβάζονται στην Γ Ερασιτεχνική Κατηγορία 2 Σωματεία (1 από κάθε όμιλο), ώστε το Πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας την ποδοσφαιρική περίοδο να διεξαχθεί σε δύο( 2 ) ομίλους, έως δεκαέξι ( 16 ) σωματεία ο κάθε όμιλος. Τα σωματεία που θα τερματίσουν στην Γενική βαθμολογία του Πρωταθλήματος του 1 ου και 2 ου ομίλου στην τελευταία θέση θα υποβιβαστούν απευθείας στην Γ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Δεν θα διεξαχθούν αγώνες play-out.

12 Γ. EΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Το πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής κατηγορίας την περίοδο θα διεξαχθεί σε δύο(2) ομίλους. ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Τα Σωματεία που θα τερματίσουν στην 1 η θέση και από τους δύο ομίλους θα ανέλθουν απευθείας στη Β Ερασιτεχνική κατηγορία. Επίσης θα διεξαχθούν και αγώνες play-offs για να ανέλθουν ακόμη δύο(2) σωματεία από κάθε όμιλο. Συγκεκριμένα από τον κάθε όμιλο: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ PLAY-OFFS Ο 2 ος με 5 βαθμούς, 3 ος με 2 βαθμούς, 4 ος με 1 βαθμό και ο 5 ος με 1 βαθμό. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες αγωνίζονται σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις, οι οποίες ορίζονται μετά από κλήρωση. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, συντάσσεται νέα βαθμολογική κατάταξη, βάση της οποίας τα Σωματεία από τον κάθε όμιλο με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, καταλαμβάνουν τη 1 η και 2 η θέση, ανέρχονται στη Β Ερασιτεχνική κατηγορία. Σε περίπτωση που δύο(2) ή παραπάνω Σωματεία ισοβαθμούν στη λήξη των αγώνων Κατάταξης και στον σχετικό πίνακα βαθμολογίας, θα υπολογίζονται τα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη διάρκεια των αγώνων κατάταξης(με βάση τα κριτήρια που αναφέρει ο ΚΑΠ σε περίπτωση ισοβαθμίας). Σε περίπτωση που τα Σωματεία παραμένουν εκ νέου ισόβαθμα, την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των αγώνων κατάταξης, καταλαμβάνει η ομάδα που κατατάχθηκε υψηλότερα, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. ΑΡΘΡΟ 16: ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΩΣ 16 ΕΝΑΝ ( 1 ) ΟΜΙΛΟ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΩΣ 16 ΕΝΑΝ ( 1 ) ΟΜΙΛΟ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΩΣ 32 ΣΕ ΔΥΟ ( 2 ) ΟΜΙΛΟΥΣ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Εξαρτάται από τις δηλώσεις συμμετοχής των υφιστάμενων Σωματείων και όσων αναγνωρισθούν νομίμως και υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής. ΑΡΘΡΟ 17: ΕΠΑΘΛΑ Στην πρωταθλήτρια ομάδα κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί ΚΥΠΕΛΛΟ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ θα απονεμηθεί σε κάθε ομάδα που δεν έχει στην αγωνιστική περίοδο αποβολή ποδοσφαιριστή της και δεν θα έχει πέσει σε παράπτωμα που τιμωρείται με τις διατάξεις του Π.Κ. και του Κ.Α.Π. Τα κύπελλα θα δοθούν σε επίσημη τελετή που θα καθορίσει το Δ.Σ της ΕΠΣ.

13 ΑΡΘΡΟ 18: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Η οικονομική οργάνωση, διαχείριση και έλεγχος των αγώνων των πρωταθλημάτων αυτών, ανήκει στην Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που στην προκειμένη περίπτωση αναθέτει το έργο αυτό στα γηπεδούχα σωματεία. Η τιμή των εισιτηρίων καθορίζεται σε 5,00 για όλες τις κατηγορίες. Σωματείο που δεν συμμορφώνεται με την προκήρυξη αυτή και τις οικονομικές οδηγίες της Ε.Π.Σ.Κ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ προσωρινά ή οριστικά από την οικονομική διαχείριση του γηπέδου του και αυτή γίνεται από την Οικονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ. ΑΡΘΡΟ 19: ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ Η καταβολή της χρηματικής ποινής γίνεται σε τριάντα ( 30 ) ημέρες από την έκδοση της απόφασης. Σε αντίθετη περίπτωση μη καταβολής της οφειλής και εφ όσον αυτή υπερβαίνει το ποσόν των 400 ο αγώνας δεν θα ορίζεται και θα κατακυρώνεται υπέρ του ανυπαίτιου σωματείου.. ΑΡΘΡΟ 20 : ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ Θεσμοθετήθηκε από τη Διοργανώτρια σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. αγώνας για την ανάδειξη ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ανάμεσα στον Πρωταθλητή της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και στον Κυπελλούχο Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, που θα διεξάγεται πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιείται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ή σε άλλο γήπεδο, που θα ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. Σε περίπτωση που Πρωταθλητής Α Κατηγορίας και Κυπελλούχος είναι το ίδιο σωματείο, θα αγωνίζεται ο φιναλίστ του Κυπέλλου Την ημέρα ανάδειξης Κυπελλούχου ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ απαγορεύεται η διεξαγωγή οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού αγώνα (επίσημου ή φιλικού). Η παράβαση του άρθρου αυτού θα επισύρει χρηματική ποινή μέχρι ποσού των χιλίων Ευρώ( 1000 ) Οι διαιτητές του αγώνα ανάδειξης Κυπελλούχου << ευ αγωνίζεσθαι >> δεν δικαιούνται αποζημίωσης διαιτησίας. ΑΡΘΡΟ 21 : ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των τοπικών Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ανήκουν στην αποκλειστική δικαιοδοσία της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ από την οποία χορηγείται η σχετική έγγραφη άδεια κατόπιν εγγράφου αιτήσεως του

14 ενδιαφερομένου. Απαγορεύεται η ραδιοτηλεοπτική μετάδοση κάθε αγώνα χωρίς την έγγραφη άδεια της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Αν παρά ταύτα ο αγώνας μεταδοθεί η γηπεδούχος ομάδα τιμωρείται με κατακύρωση του αγώνα υπέρ του αντιπάλου σωματείου και επιβάλλεται χρηματική ποινή χιλίων Ευρώ( 1000 ) Σε κάθε περίπτωση η είσοδος ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων επιτρέπεται με τη σχετική έγγραφη άδεια της διοργανώτριας. ΑΡΘΡΟ 22: ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης άρθρων της παρούσης προκήρυξης, αν μέχρι την ημέρα λήξης των πρωταθλημάτων της, υπάρξει αλλαγή του Νομοθετικού Πλαισίου που διέπει τον Αθλητισμό, ή των Κανονισμών Διατάξεων των πρωταθλημάτων. Η διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων αυτών, γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας, του ΚΑΠ και της Προκήρυξης αυτής και για κάθε τι που δεν προβλέπεται από τα παραπάνω θα αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ -Ο- ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΡΗΣ ΤΣΙΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ε.Π.Ο ΕΔ/ΕΠΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

Καρδίτσα ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. αφού έλαβε υπόψη : σήµερα 3. Το καταστατικό της ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Καρδίτσα ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. αφού έλαβε υπόψη : σήµερα 3. Το καταστατικό της ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Καρδίτσα 12-7-2013 Αριθ. Πρωτ.: 862 ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 1.Ε.Π.Ο 2.Γ.Γ.Α ΠΡΟΣ 3.Ε. / Ε.Π.Σ.ΚΑΡ ΙΤΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ αφού έλαβε υπόψη : ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ 1. Την Αθλητική Νοµοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡYΞΗ ΠΡΟΚΗΡYΣΣΕΙ

ΠΡΟΚΗΡYΞΗ ΠΡΟΚΗΡYΣΣΕΙ ΠΡΟΚΗΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩTΑΘΛΗΜΑTΩΝ Α, Α1, Β & Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΗΣ αφού έλαβε υπόψη της : 1. Το Καταστατικό της Ε.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 2017 2. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι EΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ Αριθμ.Πρωτ. :. ΚΟΖΑΝΗ.././20. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ αφού έλαβε υπόψη: Α. Το Καταστατικό της Β. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 1 Ο χλμ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ~ Τ.Κ. 33100 ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΛ. 2265072321 ~ FAX: 2265029646 e -mail: epsfok1@otenet.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ. Ε. Ε. Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το ισχύον καταστατικό 2.Τις διατάξεις του Κ. Α. Π. όπως αυτές θα

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2363 ΧΑΛΚΙΔΑ 29.6.2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Την διοργάνωση των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Ενωσής μας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016.

Την διοργάνωση των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών της Ενωσής μας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΤΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρτας έχουσα υπόψη: 1-Το Καταστατικό της και το Καταστατικό της ΕΠΟ 2-Το Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ 3-Το Κανονισμό Αγώνων Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι. Καρδίτσα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι. Καρδίτσα Καρδίτσα 12-7- 2013 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθµ.πρωτ. 863 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2013-2014 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ αφού έλαβε υπόψη : 1. Την Αθλητική Νοµοθεσία που ισχύει σήµερα. 2. Τον κανονισµό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Αζά Καρδίτσα - Τηλ.: Fax : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Αζά Καρδίτσα - Τηλ.: Fax : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ αφού έλαβε υπόψη της: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα 3. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Αριθ. Πρωτ. 299 Βόλος 27/6/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αφού έλαβε υπόψη της: 1.- Το καταστατικό της. 2.- Τις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158, FAX: 26310-25333 ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 43 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Τ.Κ. 30200 Site: www.epsaitol.gr mail: hff@otenet.gr Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 18-8-2015 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1045 Π Ρ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Ν Ο Μ Ο Υ Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ Χ Α Ρ. Τ Ρ Ι Κ Ο Υ Π Η 4 3 Μ Ε Σ Ο Λ Ο Γ Γ Ι Τ. Κ. 3 0 2 0 0 ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΡΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ » Πύργος 27/07/2016 Αρ.πρωτ.:2732 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 34 & ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ Τ.Κ : 27100 ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛ : +30 26210 33311 ΦΑΞ : +30 26210 34004 epsilia@otenet.gr ΠΡΟΣ : Την Νομική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ Χ Α Ρ. Τ Ρ Ι Κ Ο Υ Π Η 4 3 Μ Ε Σ Ο Λ Ο Γ Γ Ι Τ. Κ. 3 0 2 0 0 ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΟΤΑΡΑ 48 - ΚΟΡΙΝΘΟΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ αφού έλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ

Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Αριθμ. Πρωτ 850 Χίος 03/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ υπ. αρ. πρωτ. 498/29-07-2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ Η Ε.Π.Σ.Χίου αφού έλαβε υπόψη: - Την αθλητική νομοθεσία που ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης.

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης. ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 1928 Ε ΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax (25310) 22058 ΤΗΛ. 25310-33-755 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. Κοµοτηνή 07/09/2011 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: α. Την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Α Ι Τ Ω Λ Ο Α Κ Α Ρ Ν Α Ν Ι Α Σ Χ Α Ρ. Τ Ρ Ι Κ Ο Υ Π Η 4 3 Μ Ε Σ Ο Λ Ο Γ Γ Ι Τ. Κ. 3 0 2 0 0 ΤΗΛ. Γ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία Παλλήνη 17/11/2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2381 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη: 1) Την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία 2) Το καταστατικό της ΕΠΣ Καρδίτσας 3) Tους κανονισμούς του παιχνιδιού, τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αφού έλαβε υπόψη της:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αφού έλαβε υπόψη της: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της Ε.Π.Ο και της Ε.Π.Σ. Λέσβου 2. Τον Κανονισμό Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Β Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Ε. Π. Σ. ΧΑΝΙΩΝ Η Ε. Π. Σ Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το καταστατικό της. 2.Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-16 Η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Αφού έλαβε υπ όψει: Α) Το καταστατικό και τους κανονισµούς της ΕΠΟ Β) Το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ. 1022 ΠΑΛΛΗΝΗ, 30/07/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ. 1021 ΠΑΛΛΗΝΗ, 30/07/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2014-2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της β. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 e mail: epsana@otenet.gr www.epsana.gr Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ.1120 ΠΑΛΛΗΝΗ, 30/08/2017

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος:

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: Ε Τ Ο Σ Ι Δ Ρ Υ Σ Η Σ 11 99 77 88 Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αφού έλαβε υπόψη της: 1. - Το Καταστατικό της και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 26310-28884 / ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 26310-55158, FAX: 26310-25333 ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 43 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Τ.Κ. 30200 Site: www.epsaitol.gr mail: hff@otenet.gr Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 18-8-2014 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1044 Π Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Τ Ε Λ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Τ Ε Λ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Τ Ε Λ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ.1270 ΠΑΛΛΗΝΗ, 13/07/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Α Σ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ Η Ε.Π.Σ Χανίων αφού έλαβε υπ όψη: 1.Το καταστατικό της. 2.Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη : α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 e mail: epsana@otenet.gr www.epsana.gr Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ.1119 ΠΑΛΛΗΝΗ, 30/08/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ SUPER LEAGUE 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2006 2007 Η «SUPER LEAGUE 2007», αφού έλαβε υπ όψιν της: Τις διατάξεις του καταστατικού της Super League 2007, Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Έτος Ιδρύσεως 1929 Αριθ.Πρωτ: 667 Ημερομηνία 23-09-2015 ΠΡΟΣ ΤΑ ENΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ =========== Κύριε Πρόεδρε Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Αφού έλαβε υπ όψει: Α) Το καταστατικό και τους κανονισµούς της ΕΠΟ Β) Το καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015

Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Αριθ.Πρωτ. 776 Βόλος 5/11/2015 Προς Ολα τα Σωματεία της Ενωσής μας Eδρες τους Θέμα : - Συμπλήρωση του άρθρου 20 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 - Διορθωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό της. β) Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010-2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Super League Ελλάδα περιόδου 2010-2011 Η Super League Ελλάδα έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2010-2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό της, β) Τις διατάξεις του ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2016-2017 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.1952 (ΑΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1946) ΑΠΟΦ.ΠΡΩΤΟΔ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 263/1952 & 177/2004 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη: 1) Την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία, 2) Το καταστατικό της ΕΠΣ Καρδίτσας, 3) Tους κανονισμούς του παιχνιδιού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Αρ. πρωτ.1274 Παλλήνη 13/07/2016 Προς Όλα τα σωματεία μας Ενταύθα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 2008-2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Super League Ελλάδα περιόδου 2008-2009 Η Super League Ελλάδα έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 e mail: epsana@otenet.gr www.epsana.gr Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ.1121 ΠΑΛΛΗΝΗ, 30 /08/2017

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Α Ρ Κ Α Δ Ι Α Σ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ - περιόδου 2016-2017 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) Αφού έλαβε υπόψη της:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) Αφού έλαβε υπόψη της: Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ) Αφού έλαβε υπόψη της: α) Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα. β) Το Καταστατικό της. γ) Τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΕΝΩΣΗ ΠΟΔ/ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Α Ρ Κ Α Δ Ι Α Σ Τ Ε Λ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1ης ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ - περιόδου 2017-2018 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ αφού έλαβε υπόψη της:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της β. Τους Κανονισμούς της

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr

Ε Τ Ο Σ Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Ε Τ Ο Σ Ι Δ Ρ Υ Σ Η Σ 11 99 77 88 Δικτυακός Τόπος: www.epsxanthis.gr E-mail : epsxanthi@cyta.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αφού έλαβε υπόψη της: 1. - Το Καταστατικό της και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 2013-2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 2013-2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, αφού έλαβε υπ' όψη : 1. ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. 2. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ. 3. ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τους Κανονισμούς της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 477 Χίος: 26/07/2017 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αριθμ. Πρωτ: 477 Χίος: 26/07/2017 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 477 Χίος:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία έδρες τους Αρ. πρωτ. 1019 ΠΑΛΛΗΝΗ, 30/07/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΝΟΤΑΡΑ 48 ΤΗΛ. 27410 22.258 Κόρινθος, 27.7.11 www.epskor.gr e-mail: epskorinth@ath.forthnet.gr. Αριθµ. Πρωτ. 1629 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 492 Χίος: 31/07/2017

Αριθμ. Πρωτ: 492 Χίος: 31/07/2017 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 492 Χίος:

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ21 Ενότητα Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 2010 Περιεχόμενα Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ17 ΕΝΟΤΗΤΑ Α: Διοργάνωση Πρωταθλήματος Άρθρο 1. Εφαρμοζόμενες Διατάξεις Άρθρο 2. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥ Η - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2011-2012 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: 1. το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Α Κατηγορίας περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Α Κατηγορίας περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Γυναικείων Οµάδων Α Κατηγορίας περιόδου 2014 2015 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της β. Τις διατάξεις των Κανονισµών της

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8x8 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) την από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2015-2016 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ e-mail:info@eskase-basket.gr ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-18 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99, του Καταστατικού και των Κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ ΟΣ 2007-2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Super League Ελλάδα περιόδου 2007-2008 Η Super League Ελλάδα έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ 6 - ΤΑΧ. ΘΥΡΙΣ 8 Τ.Κ. 83100 ΣΑΜΟΣ ΤΗΛ 22730-27794 & FAX: 22730 24577 Email: eps@otenet.gr - website: www.epssamou.gr ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. οικ.281 ΣΑΜΟΣ, 07/09/2017 Π

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστική Περίοδος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (PLAYOFF)

Αγωνιστική Περίοδος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (PLAYOFF) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (PLAYOFF) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Super League Ελλάδα Η Super League Ελλάδα έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Καταστατικού της Super League

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Των αγώνων της 2 ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017 / 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Των αγώνων της 2 ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017 / 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Των αγώνων της 2 ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017 / 2018 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της: 1. Το Καταστατικό της,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 919 ΧΑΛΚΙ Α 23/2/2016

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 919 ΧΑΛΚΙ Α 23/2/2016 Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100 ΧΑΛΚΙ Α ΤΗΛ.22210-23038 &22210-77922 ΦΑΞ 22210-74300 e -mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 919 ΧΑΛΚΙ Α 23/2/2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε ΡΕΣ ΤΟΥΣ Κύριε Πρόεδρε, Σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της β. Τους Κανονισµούς

Διαβάστε περισσότερα