Αριθμός Αποφάσεως 45/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αριθμός Αποφάσεως 45/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας)"

Transcript

1 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Αποφάσεως 45/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη Ευαγγελάτο, Πρωτοδίκη, και Καλλιρρόη Γωνιωτάκη, Πρωτοδίκη Εισηγήτρια, και Γραμματέα την Δέσποινα Παπαλιονάκη. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του την , για να επικυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 18 ης και της 25 ης Μαΐου 2014 του Δήμου ΚΙΣΑΜΟΥ της Περιφέρειας Κρήτης και να ανακηρύξει τον επιτυχόντα και τους επιλαχόντες συνδυασμούς, τον Δήμαρχο, τους τακτικούς και τους αναπληρωματικούς δημοτικούς συμβούλους κάθε συνδυασμού και τους τακτικούς και τους αναπληρωματικούς συμβούλους και εκπροσώπους των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων κάθε συνδυασμού. Ορίσθηκε δικάσιμος η παραπάνω αναφερομένη, με τη με αριθμό 328/2014 πράξη της Διευθύνουσας το Πρωτοδικείο Χανίων Προέδρου Πρωτοδικών. ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α 877/ ), το Δικαστήριο αυτό νόμιμα επιλαμβάνεται της επικύρωσης του αποτελέσματος της εκλογής και ανακήρυξης του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, του Δημάρχου, των τακτικών και αναπληρωματικών δημοτικών συμβούλων κάθε συνδυασμού και των

2 τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων και εκπροσώπων των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων κάθε συνδυασμού στον Δήμο Κισάμου, κατά την ψηφοφορία της 18 ης Μαΐου 2014 και κατά την επαναληπτική ψηφοφορία της 25 ης Μαΐου Με τη με αριθμό 23/ απόφαση του Δικαστηρίου τούτου και την διορθωτική αυτής με αριθμό 30/ απόφαση, ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υποψήφιοι σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κισσάμου με τους παρακάτω συνδυασμούς: Α) «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γεώργιο Αννουσάκη του Γεωργίου. Β) «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γεώργιο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ. Γ) «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», με υποψήφιο δήμαρχο τον Σοφοκλή Τσουρουνάκη του Ελευθερίου Δ) «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σταθάκη του Θεοδώρου. Τα πρακτικά της εκλογής και τα λοιπά στοιχεία της ψηφοφορίας, μαζί με τον πίνακα των αποτελεσμάτων και με το με αριθμό 298/2014 σχετικό πρακτικό, που καταρτίσθηκαν από την Πρόεδρο του Πρωτοδικείου Χανίων, εκτέθηκαν με την από πράξη της ίδιας Προέδρου στο Κατάστημα του Πρωτοδικείου Χανίων επί πέντε [5] ημέρες, κατ άρθρο 43 παρ. 2 του Ν. 3852/2010. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, ορίσθηκε νόμιμα, με έκθεμα που συντάχθηκε από την Πρόεδρο και τοιχοκολλήθηκε στο ακροατήριο, η σημερινή δικάσιμος, για να γίνει η επικύρωση του αποτελέσματος της εκλογής και η ανακήρυξη των επιτυχόντων υποψηφίων, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 3852/2010. ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Κατά τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 7 του Ν. 3852/2010, «2. Το δημοτικό συμβούλιο αποτελείται από δεκατρία (13) μέλη σε δήμους με πληθυσμό έως δύο χιλιάδες (2.000) κατοίκους, δεκαεπτά (17) σε δήμους με πληθυσμό από δύο χιλιάδες έναν έως πέντε χιλιάδες ( ) κατοίκους, είκοσι ένα (21) σε δήμους με πληθυσμό από πέντε χιλιάδες έναν έως δέκα χιλιάδες ( ) κατοίκους, είκοσι επτά (27) σε δήμους με πληθυσμό από δέκα χιλιάδες έναν έως τριάντα χιλιάδες ( )

3 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων κατοίκους, τριάντα τρία (33) σε δήμους με πληθυσμό από τριάντα χιλιάδες έναν έως εξήντα χιλιάδες ( ) κατοίκους, σαράντα ένα (41) σε δήμους με πληθυσμό από εξήντα χιλιάδες έναν έως εκατό χιλιάδες ( ) κατοίκους, σαράντα πέντε (45) σε δήμους με πληθυσμό από εκατό χιλιάδες έναν έως εκατόν πενήντα χιλιάδες ( ) κατοίκους και σαράντα εννέα (49) σε δήμους με πληθυσμό από εκατόν πενήντα χιλιάδες έναν ( ) και άνω κατοίκους. 3. Σε δήμους που συνιστώνται με την διάταξη του άρθρου 2 του παρόντος νόμου στους, οποίους οι συνενούμενοι δήμοι και κοινότητες υπερβαίνουν τους έξι (6), ο αριθμός των μελών του δημοτικού τους συμβουλίου είναι εκείνος που αντιστοιχεί στην επόμενη πληθυσμιακή κλίμακα, σε σχέση με το συνολικό τους πληθυσμό. Συνεπώς, δεδομένου ότι ο Δήμος Κισσάμου α) έχει πληθυσμό κατοίκους (όπως φαίνεται από τους επίσημους πίνακες των αποτελεσμάτων της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού της χώρας) και β) συνιστάται σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 2 του ως άνω νόμου στους και οι συνενούμενοι δήμοι αυτού είναι 3 (άρα δεν υπερβαίνουν τους 6), το Δημοτικό συμβούλιο αποτελείται από 27 μέλη, στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο δήμαρχος. Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 31 του ως άνω νόμου: «1. Στις εκλογές των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων θεωρείται επιτυχών συνδυασμός αυτός που πλειοψήφησε με ποσοστό μεγαλύτερο του πενήντα τοις εκατό (50% + 1 ψήφο) του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων και επιλαχόντες όσοι συνδυασμοί έλαβαν έστω και μία έδρα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στα άρθρα 32, 33 και 41 του ίδιου νόμου. 2. Δήμαρχος εκλέγεται ο επικεφαλής του επιτυχόντος συνδυασμού». Σύμφωνα δε με το άρθρο 33 του ίδιου νόμου: «1. Εάν κανένας συνδυασμός δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των έγκυρων ψηφοδελτίων, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή ανάμεσα μόνο στους υποψήφιους δημάρχους των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους. Επιτυχών θεωρείται ο υποψήφιος δήμαρχος και ο συνδυασμός του που συγκέντρωσε στην επαναληπτική ψηφοφορία την απόλυτη πλειοψηφία ολόκληρου του αριθμού των έγκυρων ψηφοδελτίων. Εάν στην επαναληπτική ψηφοφορία οι δύο συνδυασμοί ισοψηφήσουν, το αρμόδιο πρωτοδικείο διενεργεί κλήρωση για την ανάδειξη του επιτυχόντος συνδυασμού. 2. Οι έδρες των δημοτικών συμβουλίων κατανέμονται, σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, στους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές, σε δύο φάσεις, που ονομάζονται κατανομές.

4 Στην πρώτη (Α) κατανομή κατανέμονται οι μισές έδρες του δημοτικού συμβουλίου. Το κλάσμα που προκύπτει στρογγυλοποιείται στην αμέσως μεγαλύτερη μονάδα. Στη δεύτερη (Β) κατανομή κατανέμονται οι υπόλοιπες. Με βάση τον αριθμό των εδρών των δημοτικών συμβουλίων οι έδρες που αναλογούν σε καθεμία από τις δύο αυτές κατανομές έχουν ως εξής: για τα 27 μελή συμβούλια οι έδρες της Α' κατανομής είναι 14 και της Β' κατανομής Οι έδρες της Α' κατανομής κατανέμονται αναλογικά στους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία: Το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβαν σε όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου όλοι οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές στην αρχική ψηφοφορία διαιρείται με τον αριθμό των εδρών της Α' κατανομής. Το πηλίκο της διαίρεσης, αυξημένο κατά μία μονάδα, παραλειπομένου του κλάσματος, αποτελεί το εκλογικό μέτρο της Α' κατανομής. Ο αριθμός των έγκυρων ψηφοδελτίων κάθε συνδυασμού διαιρείται στη συνέχεια με το εκλογικό μέτρο και καθένας τους καταλαμβάνει τόσες έδρες όσο είναι το ακέραιο πηλίκο της διαίρεσης. Εάν οι έδρες που καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί με την προηγούμενη διαδικασία είναι λιγότερες από τις προς διάθεση της Α' κατανομής, οι έδρες που απομένουν διανέμονται ανά μία μεταξύ των επιλαχόντων συνδυασμών, ανάλογα με τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα τους. Εάν συνδυασμοί έχουν ίσο αριθμό αχρησιμοποίητων υπολοίπων διενεργείται κλήρωση. Εάν και μετά τη διανομή εδρών με βάση τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα παραμένουν αδιάθετες έδρες, κατανέμονται ανά μία κατά σειρά, ανάλογα με το συνολικό αριθμό των έγκυρων ψηφοδελτίων κάθε επιλαχόντος συνδυασμού. 4. Για τη διάθεση των εδρών της Β' κατανομής υπολογίζεται, αρχικά, πόσες από τις έδρες αυτές πρέπει να προσκυρωθούν στον επιτυχόντα συνδυασμό, ώστε να συγκεντρώσει συνολικά, συνυπολογιζομένων και των εδρών που κατανεμήθηκαν σε αυτόν από την Α' κατανομή, τα τρία πέμπτα (3/5) του συνόλου των εδρών. Οι έδρες της Β' κατανομής που απομένουν προς διάθεση, μετά την παραχώρηση των εδρών στον επιτυχόντα συνδυασμό, διατίθενται στον άλλο συνδυασμό που έλαβε μέρος στην επαναληπτική ψηφοφορία. Στην περίπτωση όπου λόγω του μικρού αριθμού εδρών που τους έχουν κατανεμηθεί από την Α' κατανομή, ο επιτυχών συνδυασμός δεν μπορεί να συμπληρώσει τον αριθμό των τριών πέμπτων (3/5) του συνόλου των εδρών, προσκυρώνονται σε αυτόν όλες οι έδρες της Β' κατανομής και δεν γίνεται καμία μεταβολή στη διάθεση των εδρών της Α' κατανομής, ανάμεσα στους υπόλοιπους συνδυασμούς».

5 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων Από τον πίνακα των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προκύπτει το ακόλουθο αποτέλεσμα στον Δήμο ΚΙΣΣΑΜΟΥ, αναφορικά με τις εκλογές που διενεργήθηκαν κατά την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 (Α Κυριακή): ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: ΨΗΦΙΣΑΝ: 9535 ΑΚΥΡΑ: 146 ΛΕΥΚΑ: 47 ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΥΡΩΝ/ΛΕΥΚΩΝ: 193 ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: 9342 Από τους συνδυασμούς που μετείχαν στην εκλογή, έλαβαν: Α) «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», ψήφους (δύο χιλιάδες διακοσίους είκοσι οκτώ), δηλαδή ποσοστό 23,85%. Β) «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», ψήφους (τέσσερις χιλιάδες εκατόν ενενήντα τρεις), δηλαδή ποσοστό 44,88% Γ) «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», 215 (διακοσίους δεκαπέντε) δηλαδή ποσοστό 2,3% Δ) «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», ψήφους (δύο χιλιάδες επτακοσίους έξι), δηλαδή ποσοστό 28,97%. Με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα, κανένας συνδυασμός δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των έγκυρων ψηφοδελτίων, για τον λόγο δε αυτό η ψηφοφορία επαναλήφθηκε την Κυριακή ανάμεσα μόνο στους υποψήφιους δημάρχους των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους («Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» και «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή»). Από τον πίνακα δε των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προκύπτει το ακόλουθο αποτέλεσμα στον Δήμο ΚΙΣΣΑΜΟΥ, αναφορικά με την επαναληπτική ψηφοφορία που διενεργήθηκε κατά την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 (Β Κυριακή): ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: ΨΗΦΙΣΑΝ: ΑΚΥΡΑ: 210

6 ΛΕΥΚΑ: 187 ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΥΡΩΝ/ΛΕΥΚΩΝ: 397 ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: Από τους συνδυασμούς που μετείχαν στην εκλογή, έλαβαν: Α) «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γεώργιο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ, ψήφους (τέσσερις χιλιάδες εκατόν τριάντα τρεις), δηλαδή ποσοστό 49,09% Β) «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Σταθάκη του Θεοδώρου, ψήφους (τέσσερις χιλιάδες διακοσίους οδγόντα έξι), δηλαδή ποσοστό 50,91%. Επιτυχών είναι ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», καθώς έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψηφοδελτίων κατά την ως άνω επαναληπτική ψηφοφορία, από τον οποίο εκλέγεται ο Δήμαρχος. Επομένως, ΔΗΜΑΡΧΟΣ του Δήμου Κισάμου εκλέγεται ο υποψήφιος του επιτυχόντος συνδυασμού «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Περαιτέρω, αναφορικά με τις έδρες δημοτικών συμβούλων που λαμβάνουν οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές, ισχύουν τα εξής: 1) Ως προς τις 14 έδρες της Α' κατανομής: Σύνολο έγκυρων ψηφοδελτίων (ΣΕΨ) που έλαβαν σε όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου όλοι οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές στην αρχική ψηφοφορία: Εκλογικό μέτρο: ΣΕΨ διά του αριθμού των εδρών και το πηλίκο, παραλειπομένου του κλάσματος, αυξημένο κατά μία μονάδα, ήτοι: [9.342 : 14] + 1 = = 668. Με βάση το ως άνω εκλογικό μέτρο, οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές στην αρχική ψηφοφορία λαμβάνουν τις παρακάτω έδρες: Α) Ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», με ψήφους (δύο χιλιάδες διακοσίους είκοσι οκτώ), λαμβάνει 3 έδρες και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο 224. Β) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με ψήφους (τέσσερις χιλιάδες εκατόν ενενήντα τρεις) λαμβάνει 6 έδρες και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο 185. Γ) Ο συνδυασμός «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», με ψήφους 215 (διακοσίους δεκαπέντε), δεν λαμβάνει έδρα και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο 215.

7 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων Δ) Ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», με ψήφους (δύο χιλιάδες επτακοσίους έξι), λαμβάνει 4 έδρες και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο 34. Επειδή δε το σύνολο των εδρών ( ), που με βάση την προηγούμενη διαδικασία λαμβάνουν οι ως άνω συνδυασμοί, υπολείπεται των προς διάθεση εδρών της Α' κατανομής (14), η μία (1) έδρα που απομένει καταλαμβάνεται από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», ο οποίος έχει το μεγαλύτερο αχρησιμοποίητο υπόλοιπο (224). Έτσι, τις 14 έδρες της Α' κατανομής λαμβάνουν οι παραπάνω συνδυασμοί (κατά φθίνουσα σειρά) ως εξής: έδρες. Α) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», λαμβάνει 6 Β) Ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», λαμβάνει 4 έδρες. έδρα. Γ) Ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» λαμβάνει 4 έδρες και Δ) Ο συνδυασμός «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», δεν λαμβάνει 2) Ως προς τις 13 έδρες της Β' κατανομής: Α) Ο επιτυχών συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», προκειμένου να λάβει συνολικά 16 έδρες (τα 3/5 των 27 εδρών του δημοτικού συμβουλίου), λαμβάνει 12 έδρες. Β) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», που έλαβε μέρος στην επαναληπτική ψηφοφορία, λαμβάνει τη μία (1) έδρα που απομένει. Έτσι, τις 27 έδρες (σύνολο Α' και Β κατανομής) λαμβάνουν οι παραπάνω συνδυασμοί (κατά φθίνουσα σειρά) ως εξής: Α) Ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» λαμβάνει ( =) 16 έδρες. Β) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» λαμβάνει (6 + 1 =) 7 έδρες. Γ) Ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» λαμβάνει 4 έδρες. Δ) Ο συνδυασμός «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», δεν λαμβάνει έδρα.

8 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Με τη με αριθμό 14587/ (Φ.Ε.Κ. Β 938/ ) υπουργική απόφαση, ορίσθηκε ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας του άρθρου 25 του Ν. 3852/2010 (με βάση τον πληθυσμό της, όπως προκύπτει από την τελευταία απογραφή) για τον Δήμο Κισάμου ως εξής: ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ 2 ΚΙΣΣΑΜΟΥ 19 ΜΥΘΗΜΝΗΣ 6 Σύμφωνα με το άρθρο 34 του ως άνω νόμου: «Οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου σε δήμο που έχει περισσότερες από μία εκλογικές περιφέρειες κατανέμονται μεταξύ του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας, όπως καθορίζονται στο άρθρο 32 του παρόντος, ως εξής: 1) Η κατανομή ξεκινά αποδίδοντας στον επιτυχόντα συνδυασμό σε κάθε εκλογική περιφέρεια μία έδρα, εφόσον έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιοι του στην οικεία εκλογική περιφέρεια. 2) Στη συνέχεια, αρχίζοντας από το μικρότερο σε εκλογική δύναμη συνδυασμό, ο οποίος εξασφάλισε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 32 του παρόντος, συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο, ο αριθμός των έγκυρων ψηφοδελτίων του στο δήμο διαιρείται με τον αριθμό των εδρών που δικαιούται και το ακέραιο πηλίκο της διαίρεσης, προσαυξημένο κατά μία μονάδα, αποτελεί το εκλογικό μέτρο. Ο αριθμός των έγκυρων ψηφοδελτίων του διαιρείται σε κάθε εκλογική περιφέρεια με το εκλογικό του μέτρο και ο συνδυασμός καταλαμβάνει τόσες έδρες όσο είναι το ακέραιο πηλίκο της διαίρεσης. Εάν ο συνδυασμός εξακολουθεί να δικαιούται έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, ο αριθμός τους συμπληρώνεται με την διάθεση ανά μίας από κάθε εκλογική περιφέρεια, όπου διατηρεί το μεγαλύτερο, κατά φθίνουσα σειρά, αδιάθετο υπόλοιπο ψηφοδελτίων. Στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιοι του σε μια εκλογική περιφέρεια, οι έδρες αυτές παραμένουν κενές, δεν προσκυρώνονται στον

9 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων επιτυχόντα συνδυασμό σύμφωνα με την παράγραφο 6 του παρόντος και μειώνεται ανάλογα ο αριθμός των μελών του δημοτικού συμβουλίου. 3) Εάν σε κάθε εκλογική περιφέρεια υπάρχουν τόσες διαθέσιμες έδρες όσες δικαιούται ο συνδυασμός, τις καταλαμβάνει όλες και ο αριθμός τους αφαιρείται από τις διαθέσιμες της περιφέρειας. Εάν δεν υπάρχει επαρκής αριθμός, στο συνδυασμό κατακυρώνονται μόνον οι διαθέσιμες έδρες. Εάν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής παραμένουν αδιάθετες για το συνδυασμό έδρες, κατανέμονται ανά μία κατά σειρά στις εκλογικές περιφέρειες, όπου ο συνδυασμός διατηρεί το μεγαλύτερο, κατά φθίνουσα σειρά, αδιάθετο υπόλοιπο ψηφοδελτίων. 4) Οι έδρες που κατανέμονται σύμφωνα με τις παραγράφους 1 και 2 αφαιρούνται από τις διαθέσιμες της εκλογικής περιφέρειας. 5) Με την ίδια διαδικασία κατανέμονται οι έδρες σε κάθε εκλογική περιφέρεια για καθέναν από τους άλλους επιλαχόντες συνδυασμούς κατά αύξουσα σειρά εκλογής. 6) Οι έδρες που παραμένουν αδιάθετες σε κάθε εκλογική περιφέρεια μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας και για όλους τους επιλαχόντες συνδυασμούς καταλαμβάνονται από τον επιτυχόντα συνδυασμό, εφόσον έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιοι του στις αντίστοιχες εκλογικές περιφέρειες. Τυχόν αδιάθετες έδρες δεν κατανέμονται και μειώνεται αναλόγως ο αριθμός των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Από τον πίνακα των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προκύπτει το ακόλουθο αποτέλεσμα στον Δήμο ΚΙΣΣΑΜΟΥ, αναφορικά με τις ψήφους που έλαβε έκαστος συνδυασμός ανά εκλογική περιφέρεια κατά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 (Α Κυριακή): ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ «Νέα «Κίσσαμος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Κίσαμος - Πρωτεύουσα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Νέα Δύναμη» ΕΥΘΥΝΗΣ» Εποχή» ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ (2) ΚΙΣΣΑΜΟΥ (19) ΜΗΘΥΜΝΗΣ (6) Με βάση τα ως άνω αποτελέσματα, η κατανομή των εδρών θα γίνει ως εξής: α) Αποδίδεται στον επιτυχόντα συνδυασμό «Νέα Κίσαμος - Νέα

10 Εποχή» σε κάθε εκλογική περιφέρεια μία έδρα. β) Στην συνέχεια, εξευρίσκεται το εκλογικό μέτρο για τον μικρότερο σε εκλογική δύναμη συνδυασμό, που είναι η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», με την διαίρεση του αριθμού των έγκυρων ψηφοδελτίων του στο δήμο (2.228) με τον αριθμό των εδρών που δικαιούται (4) και το ακέραιο πηλίκο της διαίρεσης, προσαυξημένο κατά μία μονάδα. Εν προκειμένω, το εκλογικό μέτρο για τον παραπάνω συνδυασμό είναι [2.228 : 4] + 1 = 558. Επομένως στον εν λόγω συνδυασμό, θα διατεθεί από την εκλογική περιφέρεια Ιναχωρίου 1 έδρα, από την εκλογική περιφέρεια Κισσάμου 2 έδρες και από την εκλογική περιφέρεια Μηθύμνης 1 έδρα. γ) Η ίδια διαδικασία (υπό β) ακολουθείται και για τους υπόλοιπους επιλαχόντες συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, για τον συνδυασμό «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», που λαμβάνει συνολικά 7 έδρες, το εκλογικό μέτρο είναι [4.193: 7] + 1 = 600, οπότε, βάσει αυτού, δεν λαμβάνει από την εκλογική περιφέρεια Ιναχωρίου καμία έδρα, καθόσον οι έδρες αυτής έχουν ήδη καταληφθεί από τους ως άνω συνδυασμούς, ενώ από την εκλογική περιφέρεια Κισσάμου λαμβάνει 4 έδρες και από την εκλογική περιφέρεια Μηθύμνης 3 έδρες. Τέλος, ο επιτυχών συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» λαμβάνει τις υπόλοιπες έδρες κάθε εκλογικής περιφέρειας, όσες δηλαδή δεν έχουν διατεθεί στους επιλαχόντες συνδυασμούς, σύμφωνα με τα παραπάνω. Έτσι, οι έδρες που συνολικά λαμβάνει έκαστος συνδυασμός σε εκάστη εκλογική περιφέρεια, είναι οι παρακάτω: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ «Κίσσαμος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ «Νέα Κίσαμος Πρωτεύουσα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - Νέα Εποχή» Δύναμη» ΕΥΘΥΝΗΣ» ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ (2) ΚΙΣΣΑΜΟΥ (19) ΜΗΘΥΜΝΗΣ (6) ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 9 του Ν. 3852/2010, οι τακτικοί και αναπληρωματικοί σύμβουλοι εκλέγονται με βάση την πρώτη ψηφοφορία σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης που έλαβε καθένας στην

11 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων ψηφοφορία αυτή, όπως ορίζεται στην παράγραφο 3 του άρθρου 32 και του άρθρου 38 του παρόντος. Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο 38 του Ν. 3852/2010: «1) Τακτικοί δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται, από τους υποψηφίους καθενός από τους συνδυασμούς του άρθρου 31, κατά σειρά, αυτοί που έλαβαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 35 του παρόντος. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι των επιλαχόντων συνδυασμών θεωρούνται πρώτοι επιτυχόντες σύμβουλοι των συνδυασμών τους. Σε περίπτωση που ο συνδυασμός καταλαμβάνει έδρες σε περισσότερες εκλογικές περιφέρειες, ο υποψήφιος δήμαρχος λαμβάνει την έδρα της εκλογικής περιφέρειας όπου ο συνδυασμός έλαβε τις περισσότερες έδρες. Σε περίπτωση ίσου αριθμού εδρών σε περισσότερες περιφέρειες, τότε λαμβάνει την έδρα αυτής στην οποία ο συνδυασμός έλαβε τις περισσότερες ψήφους. Σε περίπτωση όπου σε περισσότερες περιφέρειες ο συνδυασμός έλαβε ίσο αριθμό ψήφων, διενεργείται κλήρωση. 2) Οι λοιποί υποψήφιοι του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών είναι αναπληρωματικοί των τακτικών συμβούλων της εκλογικής τους περιφέρειας με την σειρά των σταυρών προτίμησης. 3) Εάν οι υποψήφιοι του ίδιου συνδυασμού ισοψηφήσουν, το αρμόδιο πρωτοδικείο διενεργεί κλήρωση. Από τον πίνακα των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προκύπτει το ακόλουθο αποτέλεσμα στον Δήμο ΚΙΣΣΑΜΟΥ, αναφορικά με τους σταυρούς προτίμησης που έλαβε κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εκάστου συνδυασμού ανά εκλογική περιφέρεια κατά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 (Α Κυριακή): Α) ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 284 ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 213 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 141 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 559 ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 417 ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ 397 ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 385

12 ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 344 ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 302 ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ 277 ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 255 ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 253 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 214 ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 206 ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 199 ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 192 ΚΑΤΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 154 ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 149 ΜΠΑΛΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ 140 ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 135 ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 131 ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΔΙΑΜΑΝΤΩ) ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ 120 ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ 115 ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 109 ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 103 ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΚΟΥΦΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 94 ΑΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 78 ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 61 ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗ - ΜΟΥΡΑΝΤΟΒΑ ΜΑΡΙΑΜ ΤΟΥ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ 56 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΘΥΜΝΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 614 ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 368 ΨΑΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 285 ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 267 ΤΑΠΕΙΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 250 ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 220 ΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΤΙΜΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 196 ΓΕΩΡΓΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 160 ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΥ 158

13 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα, τακτικοί και αναπληρωματικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του παραπάνω επιτυχόντος συνδυασμού εκλέγονται οι παρακάτω: Στην εκλογική περιφέρεια ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Στην εκλογική περιφέρεια ΚΙΣΣΑΜΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, 2) ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 3) ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ, 4) ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, 5) ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, 6) ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 7) ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ, 8) ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 9) ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, 10) ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 11) ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, 12) ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ και 13) ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Στην εκλογική περιφέρεια ΜΗΘΥΜΝΗΣ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και 2) ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Δύναμη»: Β) ΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Κίσσαμος Πρωτεύουσα ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 534 ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ 206 ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΜΑ 188 ΒΑΪΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ 145 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ 629 ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 377 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 374 ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 356

14 ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ 349 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 292 ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 268 ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΠΑΞΕΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 267 ΚΕΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 261 ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 256 ΜΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 249 ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 228 ΠΡΟΦΗΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 218 ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 202 ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ 180 ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 180 ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 176 ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 147 ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 145 ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 139 ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 138 ΚΑΤΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 132 ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 111 ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 106 ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 106 ΧΟΧΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 106 ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 104 ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 99 ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ 97 ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 85 ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 83 ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 80 ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΙΟΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 78 ΜΟΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ 72 ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 72 ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 65 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 43 ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 39 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΘΥΜΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 650

15 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 646 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 509 ΚΑΛΟΓΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 471 ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 447 ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 336 ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 335 ΜΠΑΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 300 ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 270 ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 230 ΔΕΡΟΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 217 ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 194 Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα, τακτικοί και αναπληρωματικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του παραπάνω επιλαχόντος συνδυασμού εκλέγονται οι παρακάτω: Στην εκλογική περιφέρεια ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ δεν εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος. Στην εκλογική περιφέρεια ΚΙΣΣΑΜΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού), 2) ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ, 3) ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και 4) ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Σημειώνεται ότι: α) Ως προς τη σειρά κατάταξης των αναπληρωματικών συμβούλων ΣΚΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ και ΧΑΤΖΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι οποίοι ισοψήφισαν, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε κατά τη δικάσιμο που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας, θα καταταγεί πρώτα ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και μετά ο ΣΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ. Β) Ως προς τη σειρά κατάταξης των αναπληρωματικών συμβούλων ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΧΟΧΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, οι οποίοι ισοψήφισαν, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε κατά τη δικάσιμο που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας, θα καταταγεί πρώτα ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, έπειτα ο ΧΟΧΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ακολούθως ο ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Γ) Ως προς τη σειρά κατάταξης των αναπληρωματικών συμβούλων ΜΟΤΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ και

16 ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, οι οποίοι ισοψήφισαν, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε κατά τη δικάσιμο που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας, θα καταταγεί πρώτα ο ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και μετά ο ΜΟΤΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΟΥ. Στην εκλογική περιφέρεια ΜΗΘΥΜΝΗΣ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται 1) ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, 2) ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και 3) ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Γ) ΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»: ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 466 ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 213 ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 84 ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 84 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 250 ΜΑΡΑΚΑΚΗ-ΣΚΑΛΙΔΑΚΗ ΚΟΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 179 ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 161 ΜΑΡΕΝΤΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ 159 ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 157 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 151 ΚΟΜΠΟΓΕΝΝΗΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 150 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 147 ΠΕΤΡΑΚΗ-ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ 144 ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 143 ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 139 ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 136 ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 134 ΣΠΕΡΕΛΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 128

17 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 127 ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 126 ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 124 ΜΕΤΖΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ 122 ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ-ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 120 ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 105 ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 92 ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 91 ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 88 ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 86 ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 76 ΒΙΔΑΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 72 ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 71 ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ-ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 68 ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ 68 ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 67 ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 67 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 62 ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 52 ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 51 ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 45 ΒΟΥΤΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 44 ΦΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ 25 ΝΤΟΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 17 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΘΥΜΝΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 475 ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ 266 ΡΑΪΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 236 ΦΑΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 172 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 102 ΚΟΥΚΟΥΛΑ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 86 ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 86 ΤΖΙΡΤΖΙΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 69 ΓΚΛΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 60 ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 35

18 ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 20 Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα, τακτικοί και αναπληρωματικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του παραπάνω επιλαχόντος συνδυασμού εκλέγονται οι παρακάτω: Στην εκλογική περιφέρεια ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Στην εκλογική περιφέρεια ΚΙΣΣΑΜΟΥ τακτικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται 1) ο ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού) και 2) ο ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Σημειώνεται ότι α) Ως προς τη σειρά κατάταξης των αναπληρωματικών συμβούλων ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ-ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και ΜΑΡΚΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ, οι οποίοι ισοψήφισαν, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε κατά τη δικάσιμο που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας, θα καταταγεί πρώτα ο ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ-ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και μετά ο ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ. β) Ως προς τη σειρά κατάταξης των αναπληρωματικών συμβούλων ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, οι οποίοι ισοψήφισαν, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε κατά τη δικάσιμο που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας, θα καταταγεί πρώτα η ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και μετά ο ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ. Στην εκλογική περιφέρεια ΜΗΘΥΜΝΗΣ τακτικός Δημοτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ίδιας περιφέρειας εκλέγονται αναπληρωματικοί. Σημειώνεται ότι ως προς τη σειρά κατάταξης των αναπληρωματικών συμβούλων ΚΟΥΚΟΥΛΑ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, οι οποίοι ισοψήφισαν, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε κατά τη δικάσιμο που αναγράφεται στην αρχή της παρούσας, θα καταταγεί πρώτα η ΚΟΥΚΟΥΛΑ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και μετά ο ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

19 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ Σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν. 3852/2010: «1) Τα Όργανα της δημοτικής κοινότητας είναι: α) Το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας. β) Ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας. 2) Όργανα της τοπικής κοινότητας είναι: α) το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας, β) ο πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας, γ) ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, προκειμένου για τοπικές κοινότητες μέχρι τριακόσιους (300) κατοίκους. 3) Σε δημοτικές κοινότητες με πληθυσμό έως δέκα χιλιάδες (10.000) κατοίκους το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας αποτελείται από πέντε (5) μέλη. Σε δημοτικές κοινότητες με πληθυσμό από δέκα χιλιάδες έναν (10.001) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) κατοίκους το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας αποτελείται από έντεκα (11) μέλη. Σε δημοτικές κοινότητες με πληθυσμό από πενήντα χιλιάδες έναν (50.001) και άνω κατοίκους το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας αποτελείται από δεκαπέντε (15) μέλη. 3) Σε τοπικές κοινότητες με πληθυσμό έως τριακόσιους (300) κατοίκους εκλέγεται ένας (1) εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας. Σε τοπικές κοινότητες με πληθυσμό από τριακόσιους έναν (301) έως δύο χιλιάδες (2.000) κατοίκους, το συμβούλιο τοπικής κοινότητας αποτελείται από τρία (3) μέλη. Συνεπώς, δεδομένου ότι ο πληθυσμός της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου είναι κάτοικοι (όπως φαίνεται από τους επίσημους πίνακες των αποτελεσμάτων της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού της χώρας), το συμβούλιό της αποτελείται από 5 μέλη. Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν. 3852/2010: «1) Για την εκλογή των συμβούλων της δημοτικής κοινότητας εφαρμόζονται ανάλογα οι διατάξεις των άρθρων 31, 32, 33, 35, 39, 41 και 42 του παρόντος. 2) Ο συνδυασμός του επιτυχόντος δημάρχου στις δημοτικές εκλογές λαμβάνει τα τρία πέμπτα (3/5) του συνόλου των εδρών των συμβούλων σε κάθε δημοτική κοινότητα και τα δύο πέμπτα (2/5) λαμβάνουν οι επιλαχόντες συνδυασμοί, σύμφωνα με όσα ορίζονται στα άρθρα 32, 33 και 41 του παρόντος. Αν σε δημοτική κοινότητα δεν έχουν ανακηρυχθεί υποψήφιοι του συνδυασμού του επιτυχόντος δημάρχου, οι έδρες του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας κατανέμονται αναλογικά μεταξύ των υπόλοιπων συνδυασμών κατ' ανάλογη εφαρμογή της παραγράφου 4 του άρθρου 32. 3) Για την κατανομή των εδρών των συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων σε κάθε δημοτική κοινότητα λαμβάνεται υπόψη το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε συνδυασμός υποψήφιου δημάρχου σε όλα

20 τα εκλογικά τμήματα της εδαφικής περιφέρειας του δήμου». Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 39 του Ν. 3852/2010: «1) Τακτικοί σύμβουλοι του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας εκλέγονται από τους υποψηφίους καθενός από τους συνδυασμούς των υποψήφιων δημάρχων, κατά σειρά, αυτοί που έλαβαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. 2) Οι λοιποί υποψήφιοι των συνδυασμών είναι αναπληρωματικοί των τακτικών συμβούλων του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας με τη σειρά των σταυρών προτίμησης. 3) Αν οι υποψήφιοι του ίδιου συνδυασμού ισοψηφήσουν, το πρωτοδικείο διενεργεί κλήρωση». Από τον πίνακα των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προκύπτει το ακόλουθο αποτέλεσμα στον Δήμο ΚΙΣΣΑΜΟΥ, αναφορικά με τα έγκυρα ψηφοδέλτια που έλαβε κάθε συνδυασμός κατά την εκλογή της 18 ης Μαΐου 2014 (Α Κυριακή), κατά φθίνουσα σειρά: Α) «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», ψήφους και ποσοστό 44,88% Β) «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» (επιτυχών συνδυασμός), ψήφους και ποσοστό 28,97%. Γ) «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», ψήφους και ποσοστό 23,85%. Δ) «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», 215 και ποσοστό 2,3% Όπως προαναφέρθηκε, με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα κανένας συνδυασμός δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των έγκυρων ψηφοδελτίων, για τον λόγο δε αυτό η ψηφοφορία επαναλήφθηκε την Κυριακή ανάμεσα μόνο στους υποψήφιους δημάρχους των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους («Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» και «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή»). Από τον πίνακα δε των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προέκυψε, όπως προαναφέρθηκε, το ακόλουθο αποτέλεσμα στον Δήμο ΚΙΣΣΑΜΟΥ, αναφορικά με τα έγκυρα ψηφοδέλτια που έλαβε κάθε συνδυασμός κατά την επαναληπτική ψηφοφορία που διενεργήθηκε την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 (Β Κυριακή): Α) «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Σταθάκη του Θεοδώρου, ψήφους (τέσσερις χιλιάδες διακοσίους οδγόντα έξι), δηλαδή ποσοστό 50,91%. Β) «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γεώργιο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ, ψήφους (τέσσερις χιλιάδες εκατόν τριάντα τρεις), δηλαδή ποσοστό 49,09%

21 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων Συνεπώς, όπως και παραπάνω αναφέρθηκε, επιτυχών είναι ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», καθώς έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψηφοδελτίων κατά την ως άνω επαναληπτική ψηφοφορία. Περαιτέρω, αναφορικά με τις έδρες συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου που λαμβάνουν οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές, ισχύουν τα εξής: Κατ ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 33 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 (βλ. άρθρο 36 παρ. 1 και 2 του ίδιου νόμου), οι έδρες κατανέμονται, σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, στους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές, σε δύο φάσεις, που ονομάζονται κατανομές. Στην πρώτη (Α) κατανομή κατανέμονται οι μισές έδρες του συμβουλίου. Το κλάσμα που προκύπτει στρογγυλοποιείται στην αμέσως μεγαλύτερη μονάδα. Στην δεύτερη (Β) κατανομή κατανέμονται οι υπόλοιπες. Με βάση δε τον αριθμό των εδρών του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου (5), οι έδρες που αναλογούν σε καθεμία από τις δύο αυτές κατανομές έχουν ως εξής: της Α' κατανομής είναι 3 και της Β' κατανομής 2. Επομένως: 1) Ως προς τις 3 έδρες της Α' κατανομής: Σύνολο έγκυρων ψηφοδελτίων (ΣΕΨ) που έλαβαν σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Κισσάμου όλοι οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές στην αρχική ψηφοφορία: Εκλογικό μέτρο: ΣΕΨ διά του αριθμού των εδρών της Α Κατανομής του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου και το πηλίκο, παραλειπομένου του κλάσματος, αυξημένο κατά μία μονάδα, ήτοι: [9.342 : 3] + 1 = = Με βάση το ως άνω εκλογικό μέτρο, οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές στην αρχική ψηφοφορία λαμβάνουν τις παρακάτω έδρες: Α) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με ψήφους 4.193, λαμβάνει 1 έδρα και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο ψήφων. Β) Ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», με ψήφους 2.706, δεν λαμβάνει έδρα και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο όλες του τις ψήφους (2.706). Γ) Ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», με ψήφους 2.228, δεν λαμβάνει έδρα και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο όλες του τις ψήφους (2.228). Δ) Ο συνδυασμός «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», με ψήφους 215, δεν λαμβάνει έδρα και έχει αχρησιμοποίητο υπόλοιπο όλες του τις ψήφους (215).

22 Επειδή δε το σύνολο των εδρών ( =1), που με βάση την προηγούμενη διαδικασία λαμβάνουν οι ως άνω συνδυασμοί, υπολείπεται των προς διάθεση εδρών της Α' κατανομής (3), οι έδρες που απομένουν (2) διανέμονται ανά μία μεταξύ των ως άνω συνδυασμών, ανάλογα με τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα τους. Συνεπώς, από μία έδρα λαμβάνουν ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» και ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», που έχουν τα μεγαλύτερα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα (2.706 και αντίστοιχα). Έτσι, τις 3 έδρες της Α' κατανομής λαμβάνουν οι παραπάνω συνδυασμοί ως εξής: Α) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» λαμβάνει 1 έδρα. Β) Ο συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» λαμβάνει 1 έδρα. Γ) Ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» λαμβάνει 1 έδρα. 2) Ως προς τις 2 έδρες της Β' κατανομής: Ο επιτυχών συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή», ο οποίος πρέπει να λάβει συνολικά 3 έδρες (τα 3/5 των 5 εδρών του συμβουλίου), λαμβάνει και τις 2 έδρες της Β Κατανομής, ο δε επιλαχών συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», που έλαβε μέρος στην επαναληπτική ψηφοφορία, δεν λαμβάνει έδρα από την Β Κατανομή. Επομένως, στην Δημοτική Κοινότητα Κισάμου, τις 5 έδρες του συμβουλίου της (σύνολο Α' και Β κατανομής) λαμβάνουν οι παραπάνω συνδυασμοί (κατά φθίνουσα σειρά) ως εξής: Α) Ο επιτυχών συνδυασμός «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» λαμβάνει 3 έδρες. Β) Ο συνδυασμός «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» λαμβάνει 1 έδρα. Γ) Ο συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» λαμβάνει 1 έδρα. Εξάλλου, από τον ως άνω πίνακα των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, προκύπτει το ακόλουθο αποτέλεσμα αναφορικά με τους σταυρούς προτίμησης που έλαβε κάθε υποψήφιος σύμβουλος εκάστου συνδυασμού που λαμβάνει κατά τα άνω έδρες στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, κατά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 (Α Κυριακή):

23 Εποχή»: ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων Α) ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Νέα Κίσαμος - Νέα ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΔΟΥΒΛΕΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 206 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 200 ΒΕΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 187 ΦΙΩΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 174 ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 86 ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 85 Β) ΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη»: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 195 ΜΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 191 ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗ-ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 179 ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΣΑΝΤΡΑ) ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 176 ΤΥΡΑΚΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 121 ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 96 Γ) ΤΟΥ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΑΜΟΥ ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΒΑΝΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 206 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 181 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 149 ΣΑΜΨΑΚΗ - ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 126 ΤΖΙΡΤΖΙΛΑΚΗ-ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 120 Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα, τακτικοί και αναπληρωματικοί Σύμβουλοι του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου εκλέγονται οι παρακάτω: Α) Από τον επιτυχόντα συνδυασμό «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι 1) ΔΟΥΒΛΕΤΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΤΟΥ

24 ΑΝΔΡΕΑ, 2) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και 3) ΒΕΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί. Β) Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί. Γ) Από τον επιλαχόντα συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται η ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΒΑΝΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3852/2010: «1) Στις εκλογές των συμβουλίων τοπικής κοινότητας η κατανομή των εδρών γίνεται αναλογικά, μεταξύ όλων των συνδυασμών που συμμετέχουν στις εκλογές και έχουν υποψηφίους για το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας, με τον ακόλουθο τρόπο: Το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβαν στην τοπική κοινότητα όλοι μαζί οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές και είχαν υποψηφίους για το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας διαιρείται με τον αριθμό των εδρών του συμβουλίου τοπικής κοινότητας, αυξημένο κατά μία μονάδα. Το πηλίκο που προκύπτει, παραλειπομένου του κλάσματος, αποτελεί το εκλογικό μέτρο. Ο αριθμός των έγκυρων ψηφοδελτίων κάθε συνδυασμού διαιρείται στη συνέχεια με το εκλογικό μέτρο και κάθε συνδυασμός καταλαμβάνει τόσες έδρες, όσο και το ακέραιο πηλίκο αυτής της διαίρεσης. Εάν οι έδρες που καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στην κατανομή με την προηγούμενη διαδικασία είναι λιγότερες από τις προς διάθεση έδρες, οι έδρες που απομένουν διανέμονται ανά μία μεταξύ όλων αυτών των συνδυασμών, ανάλογα με τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα που έχουν. Αν οι συνδυασμοί αυτοί ή μερικοί από αυτούς έχουν ίσο αριθμό αχρησιμοποίητων υπολοίπων, γίνεται κλήρωση. Αν και μετά τη διανομή των εδρών με βάση τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα παραμένουν αδιάθετες έδρες, αυτές κατανέμονται ανά μία, ανάλογα με το συνολικό αριθμό των έγκυρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε συνδυασμός. Αν οι έδρες που καταλαμβάνουν οι συνδυασμοί με το εκλογικό μέτρο είναι περισσότερες από τις προς διάθεση έδρες, η πλεονάζουσα έδρα αφαιρείται από το

25 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων συνδυασμό που έχει το μικρότερο σχετικώς υπόλοιπο έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε περίπτωση ίσου αριθμού έγκυρων ψηφοδελτίων δύο ή και περισσότερων συνδυασμών, ενεργείται μεταξύ αυτών κλήρωση από το αρμόδιο πρωτοδικείο. 2) Αν έχει ανακηρυχθεί ένας μόνο συνδυασμός για το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας, ο πρόεδρος του συμβουλίου τοπικής κοινότητας και οι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας εκλέγονται από το μοναδικό αυτό συνδυασμό. Οι πρώτοι κατά σειρά σε σταυρούς προτίμησης, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των εδρών του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας εκλέγονται τακτικοί σύμβουλοι και οι υπόλοιποι αναπληρωματικοί. 3) Αν έχουν ανακηρυχθεί δύο μόνο συνδυασμοί για το συμβούλιο τοπικής κοινότητας ή για τον εκπρόσωπο τοπικής κοινότητας και ισοψηφίσουν, το πρωτοδικείο ενεργεί κλήρωση για ανάδειξη του πλειοψηφούντος συνδυασμού. Στην περίπτωση αυτή στα τριμελή συμβούλια τοπικής κοινότητας κατανέμονται στον πλειοψηφούντα συνδυασμό δύο (2) έδρες και στον επιλαχόντα συνδυασμό μία (1) έδρα. Την έδρα εκπροσώπου τοπικής κοινότητας λαμβάνει ο συνδυασμός που πλειοψήφησε. 4) Αν ισοψηφήσουν περισσότεροι από δύο συνδυασμοί, το πρωτοδικείο ενεργεί κλήρωση. Στα τριμελή συμβούλια τοπικής κοινότητας ο πρώτος συνδυασμός εκλέγει τον πρόεδρο και οι άλλοι δύο συνδυασμοί από έναν σύμβουλο τοπικής κοινότητας. Αν ισοψηφήσουν περισσότεροι από δύο συνδυασμοί για τον εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας το πρωτοδικείο ενεργεί κλήρωση για ανάδειξη του πλειοψηφούντος συνδυασμού, ο οποίος και λαμβάνει την έδρα του εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας. Αν υποψήφιοι του ίδιου συνδυασμού ισοψηφήσουν, το πρωτοδικείο ενεργεί κλήρωση». Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 40 του Ν. 3852/2010: «1) Τακτικοί σύμβουλοι του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας εκλέγονται από τους υποψηφίους κάθε συνδυασμού, κατά σειρά, αυτοί που έλαβαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας εκλέγεται από τους υποψηφίους του συνδυασμού που πλειοψήφησε αυτός που έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. 2) Πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας είναι ο υποψήφιος σύμβουλος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού ο οποίος έχει λάβει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. 3) Οι λοιποί υποψήφιοι είναι αναπληρωματικοί των τακτικών συμβούλων της τοπικής κοινότητας ή του εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας. 4) Αν οι υποψήφιοι του ίδιου συνδυασμού ισοψηφήσουν, το πρωτοδικείο διενεργεί κλήρωση».

26 Από το αποτέλεσμα στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κισσάμου, όπως αυτό προκύπτει από τον πίνακα των αποτελεσμάτων και από όλα τα λοιπά εκλογικά στοιχεία, και σε συνδυασμό με τα ως άνω αναφερόμενα στην προπαρατεθείσα μείζονα σκέψη, προκύπτουν τα εξής αναφορικά με το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβαν σε κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου Κισσάμου οι συνδυασμοί που συμμετείχαν στις εκλογές και είχαν υποψηφίους για τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων («Σ.Ε.Ψ.»), τα έγκυρα ψηφοδέλτια που έλαβε κάθε συνδυασμός, το εκλογικό μέτρο («Ε.Μ.»), τις έδρες που λαμβάνει κάθε συνδυασμός με βάση το εκλογικό μέτρο («ΕΔΡΕΣ ΜΕ Ε.Μ.»), τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπα («ΥΠΟΛ») και τις έδρες που λαμβάνει κάθε συνδυασμός με βάση αυτά («ΕΔΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΛ»), το σύνολο των εδρών που τελικά λαμβάνει κάθε συνδυασμός, τους σταυρούς που έλαβε κάθε υποψήφιος των συνδυασμών που λαμβάνουν έδρες και το ποιοι εκλέγονται σύμβουλοι των παρακάτω τοπικών κοινοτήτων και αναπληρωματικοί αυτών στα (τριμελή) συμβούλια κάθε τοπικής κοινότητας του Δήμου Κισάμου με πληθυσμό άνω των 300 κατοίκων: ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΜΒΟΥΣΗΣ Σ.Ε.Ψ.: 754 Ε.Μ. = [754 : 4] = 188 ΕΔΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΕ Ε.Μ. ΥΠΟΛ ΜΕ ΥΠΟΛ ΕΔΡΩΝ «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ» ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Α) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 104

27 ο φύλλο της με αριθμό 45/2014 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων ΤΣΙΚΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 72 ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 69 ΔΕΙΚΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 31 Β) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» ΠΕΡΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 81 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 78 ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 51 ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 37 Γ) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 71 ΓΙΟΥΡΟΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 42 ΚΑΤΕΡΟΥΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 24 Δ) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ» ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6 Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα, τακτικοί και αναπληρωματικοί Σύμβουλοι του συμβουλίου της ως άνω Τοπικής Κοινότητας εκλέγονται οι παρακάτω: - από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται οι ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ως Πρόεδρος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί. - από τον συνδυασμό «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται η ΠΕΡΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί - από τον συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», τακτικός Σύμβουλος εκλέγεται ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί - από τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΣΑΜΟΥ» δεν εκλέγεται Σύμβουλος. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΕΡΓΙΑΝΩΝ Σ.Ε.Ψ.: 152

28 Ε.Μ. = [152 : 4] = 38 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ ΜΕ Ε.Μ. «Κίσσαμος Πρωτεύουσα 85 2 Δύναμη» «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» 44 1 «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 23 0 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Α) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ 42 ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 29 ΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 4 ΑΛΥΓΙΖΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Β) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή» ΒΕΡΓΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 20 ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ 18 ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 4 Γ) ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 Με βάση το ως άνω αποτέλεσμα, τακτικοί και αναπληρωματικοί Σύμβουλοι του συμβουλίου της ως άνω Τοπικής Κοινότητας εκλέγονται οι παρακάτω: - από τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» τακτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ως Πρόεδρος, και η ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκλέγονται αναπληρωματικοί.

Αριθμός Απόφασης 43/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αριθμός Απόφασης 43/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Απόφασης 43/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Γεώργιο Ρόλη, Πρωτοδίκη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός αποφάσεως 5932/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός αποφάσεως 5932/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός αποφάσεως 5932/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνα Λέκκου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 47/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αριθμός Απόφασης 47/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Απόφασης 47/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Γεώργιο Ρόλη, Πρωτοδίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Αριθμός Απόφασης 22 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Ευαγγελία Μπάλλα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Πασιαλή, Πρωτοδίκη, Λάμπρο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός αποφάσεως 5929/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός αποφάσεως 5929/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός αποφάσεως 5929/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνα Λέκκου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 3306 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ)

Αριθμός Απόφασης 3306 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθμός Απόφασης 3306 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δωροθέα Νικάνδρου, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοδικείου ανακηρύσσονται οι τακτικοί και αναπληρωµατικοί σύµβουλοι της κάθε εκλογικής περιφέρειας κάθε συνδυασµού. γ. Με την ίδια απόφαση ανακηρύσσ

Πρωτοδικείου ανακηρύσσονται οι τακτικοί και αναπληρωµατικοί σύµβουλοι της κάθε εκλογικής περιφέρειας κάθε συνδυασµού. γ. Με την ίδια απόφαση ανακηρύσσ ΑΠΟΦΑΣΗ 17 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ από τους ικαστές Αικατερίνη Ντόκα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Τσάµη Στυλιανή, Πρωτοδίκη-Εισηγήτρια και Μαρία Κωτούλα, Πρωτοδίκη, καθώς και από τη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3122/2014. ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ιαδικασία Εκουσίας ικαιοδοσίας)

Αριθμός 3122/2014. ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ιαδικασία Εκουσίας ικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3122/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ιαδικασία Εκουσίας ικαιοδοσίας) Συγκροτήθηκε από τους ικαστές Σοφία Καλούδη Πρόεδρο Πρωτοδικών-εισηγήτρια, Γεώργιο Ξυνόπουλο και

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 7228 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

Αριθμός 7228 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Αριθμός 7228 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε Πρόεδρος του Εκλογικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Αποφάσεως 44/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός Αποφάσεως 44/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Αποφάσεως 44/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη Ευαγγελάτο, Πρωτοδίκη,

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός Απόφασης 3301 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δωροθέα Νικάνδρου, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Απόφασης: 62 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙ ΑΣ Συγκροτήθηκε από τις ικαστές Κωνσταντίνα Σπηλιωτοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη

Αριθµός Απόφασης: 62 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙ ΑΣ Συγκροτήθηκε από τις ικαστές Κωνσταντίνα Σπηλιωτοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη Αριθµός Απόφασης: 62 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙ ΑΣ Συγκροτήθηκε από τις ικαστές Κωνσταντίνα Σπηλιωτοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη Πετρόπουλο Πρωτοδίκη, Ελένη Κολοβού Πρωτοδίκη Εισηγήτρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 7281/2019 Αριθμός κατάθεσης 11627/9725/2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους

ΑΠΟΦΑΣΗ 7281/2019 Αριθμός κατάθεσης 11627/9725/2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους ΑΠΟΦΑΣΗ 7281/2019 Αριθμός κατάθεσης 11627/9725/2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές, Βασιλική Ζώτου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

46/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

46/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Αριθμός Απόφασης 46/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη Ευαγγελάτο, Πρωτοδίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 1383/2012. κατά των:α)... και β)..., κατοίκων..., τακτικών δημοτικών συμβούλων, στις ως άνω δημοτικές εκλογές, οι οποίοι δεν παρέστησαν.

ΣτΕ 1383/2012. κατά των:α)... και β)..., κατοίκων..., τακτικών δημοτικών συμβούλων, στις ως άνω δημοτικές εκλογές, οι οποίοι δεν παρέστησαν. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Γ ΣτΕ 1383/2012 Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 7 Απριλίου 2011, με την εξής σύνθεση: Γ. Σταυρόπουλος, Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος του Γ Τμήματος, Ν. Μαρκουλάκης,

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ 1 Αριθμός10/ 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Μαρία Δανιήλ, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ελευθέριο Παΐσιο, Πρωτοδίκη, Χρυσούλα Ορφανού Πρωτοδίκη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός αποφάσεως 5933/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου Πρόεδρο

Αριθμός αποφάσεως 5933/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου Πρόεδρο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός αποφάσεως 5933/2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνα Λέκκου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3123/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ιαδικασία Εκουσίας ικαιοδοσίας)

Αριθμός 3123/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ιαδικασία Εκουσίας ικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3123/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ( ιαδικασία Εκουσίας ικαιοδοσίας) Συγκροτήθηκε από τους ικαστές Σοφία Καλούδη Πρόεδρο Πρωτοδικών-εισηγήτρια, Γεώργιο Ξυνόπουλο και

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 6ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Απόσπασμα από το πρακτικό της 6ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 140 Απόσπασμα από το πρακτικό της 6ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής (άρθρο 74)

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Καταρτίζει, μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων όλων των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης της Περιφερειακής Ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής (άρθρο 74)

Θέμα: Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής (άρθρο 74) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 708 Απόσπασμα από το πρακτικό της 27ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής (άρθρο 74) Από τα πρακτικά της με αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 7235/2019 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ 7235/2019 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 7235/2019 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε Πρόεδρος του Εκλογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) Μέγεθος Γραμμάτων ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (INTRASOFT INTERNATIONAL) 4209/2015 ΣΤΕ ( 672248) (Α ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΟΜΟΣ) Δημοτικές εκλογές και κατανομή των εδρών. Η παρ. 2 του άρθρου 32 του ν. 3852/2010,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 3303 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ)

Αριθμός Απόφασης 3303 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθμός Απόφασης 3303 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) ----------------------------------------- Αποτελούμενο από τους

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 6ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Απόσπασμα από το πρακτικό της 6ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 141 Απόσπασμα από το πρακτικό της 6ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκλογή μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (άρθρο 74)

Θέμα: Εκλογή μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (άρθρο 74) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 709 Απόσπασμα από το πρακτικό της 27ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (άρθρο 74) Από τα πρακτικά της με αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου ΕΝΣΤΑΣΗ

Ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου ΕΝΣΤΑΣΗ Ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου ΕΝΣΤΑΣΗ 1) Γεωργίου Υψηλάντη του Εμπεδοκλή, κατοίκου Ρόδου, οδός Ελσίνκι αρ. 4, υπό την ιδιότητα του εκλογέα και του υποψήφιου Δημάρχου με το συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

«2. Ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου των Επιμελητηρίων καθορίζεται ως εξής για εγγεγραμμένα μέλη:

«2. Ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου των Επιμελητηρίων καθορίζεται ως εξής για εγγεγραμμένα μέλη: N.4484/2017 Άρθρο 58 1. Η παρ. 2 του άρθρου 3β του ν. 2081/1992 (Α 154), «2. Ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου των Επιμελητηρίων καθορίζεται ως εξής για εγγεγραμμένα μέλη: α. μέχρι δεκαπέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α8ΩΩΨ8-ΣΓΥ. ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΑΔΑ: 4Α8ΩΩΨ8-ΣΓΥ. ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Διεύθυνση Διοίκησης Τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136 73, Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυασμοί των υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων (αριθ. 12/2019 Απόφαση

Συνδυασμοί των υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων (αριθ. 12/2019 Απόφαση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 21 Μαΐου 2019 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ Έχοντας υπόψη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος 1. Τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 3304 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

Αριθμός Απόφασης 3304 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθμός Απόφασης 3304 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ --------------------------------- Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δωροθέα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ Είδος: ΝΟΜΟΣ Αριθµός: 3231 Έτος: 2004 ΦΕΚ: Α 45 20040211 Τέθηκε σε ισχύ: 11.02.2004 Ηµ.Υπογραφής: 11.02.2004 Τίτλος: Εκλογή βουλευτών. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α ΒΑΘΜΟΥ Σύντομος οδηγός υποψηφίου δημάρχου/δημοτικού συμβούλου Υποψηφιότητες κατάρτιση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΡ ΗΡΑΚΛ 7/2011. Κατά τη συζήτηση, οι διάδικοι ανέπτυξαν τους ισχυρισμούς τους και ζήτησαν όσα αναφέρονται στα πρακτικά.

ΔΠΡ ΗΡΑΚΛ 7/2011. Κατά τη συζήτηση, οι διάδικοι ανέπτυξαν τους ισχυρισμούς τους και ζήτησαν όσα αναφέρονται στα πρακτικά. ΔΠΡ ΗΡΑΚΛ 7/2011 ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Β Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του ( Β Αίθουσα Συνεδριάσεων Πρωτοδικείου Ηρακλείου), στις 23 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 3302 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ)

Αριθμός Απόφασης 3302 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθμός Απόφασης 3302 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δωροθέα Νικάνδρου, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3117/ /2012 ΤΟ ΠΟΑΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός 3117/ /2012 ΤΟ ΠΟΑΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3117/2012 V 5505/2012 ΤΟ ΠΟΑΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Χαρίκλεια Σαραμαντή, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Νικόλαο Τσιρώνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης (ειδικής) συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3615/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ---------------

Αριθμός 3615/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) --------------- ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3615/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) --------------- Αποτελούμενο από τους Δικαστές Σοφία Καλούδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών-Εισηγήτρια,

Διαβάστε περισσότερα

[β] Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 74 του ν. 3852 / 2010 και

[β] Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 74 του ν. 3852 / 2010 και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝAΣ Νέα Φιλαδέλφεια, 03.01.2011 Αρ. Απόφασης: 3 /2011 Αρ. Πρωτ. : 72 / 05.01.2011 Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 30 / 2019 Αριθμός έκθεσης κατάθεσης πράξης 11/2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Αριθμός 30 / 2019 Αριθμός έκθεσης κατάθεσης πράξης 11/2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ Αριθμός 30 / 2019 Αριθμός έκθεσης κατάθεσης πράξης 11/2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Ελισάβετ Κούτρα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ελένη Χρυσοστομίδου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 8/07 Σεπτεμβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 8/07 Σεπτεμβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 8/07 Σεπτεμβρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Αριθμός Απόφασης 13 /2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΑΜΟΥ Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Ευαγγελία Μπάλλα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνο Πασιαλή, Πρωτοδίκη, Λάμπρο

Διαβάστε περισσότερα

α) Ο Νομός Αττικής σε πέντε (5) εκλογικές περιφέρειες, δηλαδή στις: αα) Α' Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών, που αποτελείται από το Δήμο Αθηναίων,

α) Ο Νομός Αττικής σε πέντε (5) εκλογικές περιφέρειες, δηλαδή στις: αα) Α' Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών, που αποτελείται από το Δήμο Αθηναίων, Εκλογικός νόμος ΝΟΜΟΣ 3231/2004 ΦΕΚ 45/Α/11.2.2004 με την την τροποποίηση 3636/2008 www.24grammata.com Εκλογή βουλευτών. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7)

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) Ψήφισαν: διακόσιοι εξήντα έξι (266) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Βρέθηκαν: διακόσια εξήντα πέντε (265) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Έγκυρα: διακόσια πενήντα πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ελληνική Δημοκρατία Νόμος Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 3 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 01ο Πρακτικό της από 06-01-2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα του

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 7232 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου,

Αριθμός 7232 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου, Αριθμός 7232 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε Πρόεδρος του Εκλογικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 17 / 06-09-2011 συνεδρίασης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 17 / 06-09-2011 συνεδρίασης. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ.πρωτ.: 11782/14-09-2011 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 17 / 06-09-2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

[β] Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 74 του ν. 3852 / 2010 και

[β] Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 74 του ν. 3852 / 2010 και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝAΣ Νέα Φιλαδέλφεια, 03.01.2011 Αρ. Απόφασης: 2 /2011 Aρ. Πρωτ. : 71/05.01.2011 Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια

Διαβάστε περισσότερα

4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 5 ης Μαρτίου 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 5 ης Μαρτίου 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 4 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 5 η Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα, 5η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 Αριθμ. Απόφασης 1/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 06 ης Ιανουαρίου 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 06 ης Ιανουαρίου 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 1ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 6η Ιανουαρίου 2013 Στην Κέα, σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2013, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης 4/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Εκλογή µελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Αριθ. Απόφασης 4/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Εκλογή µελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.

Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Στην Αίγινα σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα Κυριακή και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Σηρικαρίου, Καλουδιανών, Κεφαλίου, Στροβλών, Καλαθενών και Ρόκκας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Σηρικαρίου, Καλουδιανών, Κεφαλίου, Στροβλών, Καλαθενών και Ρόκκας. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ Κίσσαµος 30-1-2019 Αρ.Απόφασης:1/2019 Αρ.Πρωτ:762 Απόσπασµα από το Πρακτικό 1/25-1-2019 Συνεδρίασης ηµοτικού Συµβουλίου. Στην Κίσσαµο και στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3118/ /2012 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός 3118/ /2012 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3118/2012 5507/2012 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Χαρίκλεια Σαραμαντή, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Νικόλαο Τσιρώνη,

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ: 163/2014

Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ: 163/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ: 163/2014 Απόσπασµα από το πρακτικό της..18 ης /2014.. Ειδικής Επαναληπτικής ηµόσιας Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Θέµα: «Εκλογή Εκπροσώπων ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α ΒΑΘΜΟΥ Σύντομος οδηγός υποψηφίου συμβούλου/προέδρου κοινότητας Κοινότητες Με το ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Καταρτίζει, μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων όλων των εκλογικών τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης 3308 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

Αριθμός Απόφασης 3308 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθμός Απόφασης 3308 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δωροθέα Νικάνδρου, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7)

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) Ψήφισαν: διακόσιοι εξήντα έξι (266) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Βρέθηκαν: διακόσια εξήντα πέντε (265) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Έγκυρα: διακόσια πενήντα πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός αποφάσεως 5930 /2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός αποφάσεως 5930 /2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός αποφάσεως 5930 /2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Ελένη Τσίτσιου Πρόεδρο Πρωτοδικών, Κωνσταντίνα Λέκκου

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 27 μελών βρέθηκαν παρόντα 27. Παρόντες. Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 27 μελών βρέθηκαν παρόντα 27. Παρόντες. Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος Σήμερα στις 2 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστίδος συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα, ύστερα από την υπ. αριθμ. 11945/23/12/2010

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7)

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) Ψήφισαν: διακόσιοι εξήντα έξι (266) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Βρέθηκαν: διακόσια εξήντα πέντε (265) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Έγκυρα: διακόσια πενήντα πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 27-11- 2018 α) για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής, βρέθηκαν 469 ψηφοδέλτια εκ των οποίων έγκυρα 447 και άκυρα-λευκά 22 και β)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3 ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους.

ΘΕΜΑ 3 ο : Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2012 και καθορισμός της αμοιβής τους. ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ΤΗΣ 02/06/2012 Αρ.Μ.Α.Ε.: 11946/06/Β/86/07 ΘΕΜΑ 1 ο : Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 7Λ3ΔΩ0Ο-ΛΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΔΑ: 7Λ3ΔΩ0Ο-ΛΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ : 155 ======================= (Απόσπασμα από το πρακτικό αριθμ. 7) =============================== Περίληψη: Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Προεδρεύων διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων ήταν:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Προεδρεύων διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -------------- ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 2/2013 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατάταξης δύο (2) ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πίνακας Κατάταξης δύο (2) ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Νίκου Ξυλούρη και Φούμη γωνία Τ.Κ: 712 03 Ηράκλειο Κρήτης Τηλ: 2810.215080, 2810.21508 Ηράκλειο 6 Οκτωβρίου 2010 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2810.215090 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/06/2004

Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/06/2004 Ημερομηνία Ανάρτησης: 24/06/2004 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 29 και 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ 6 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΓΥΡΟΥ Τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦΔΩ6Θ-9Σ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΦΔΩ6Θ-9Σ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: ΕΚΛΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2013-2014 Α) εκλογή οκτώ τακτικών µελών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου 2017 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

14η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 1 η Σεπτεμβρίου 2019

14η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 1 η Σεπτεμβρίου 2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 14ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 1 η Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα, 1 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός απόφασης: 42/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

Αριθμός απόφασης: 42/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Αριθμός απόφασης: 42/2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Χρυσή Φυντριλάκη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ιωάννη Ευαγγελάτο, Πρωτοδίκη, και Γεώργιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α.Π.Θ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α.Π.Θ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΟ Α.Π.Θ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ Α.Π.Θ. Σήμερα, Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019, διεξήχθη η εκλογική διαδικασία με κάλπη για την ανάδειξη Πρύτανη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 84/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.

από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Στην Αίγινα σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα Κυριακή και

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 1/2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 1/2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 1/2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 6 του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2019

ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2019 ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2019 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στον Πολύγυρο, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΜΑ

TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΜΑ TEI ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΜΑ "ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΥΛΩΝ, ΡΟΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΝΟΜΑΡΧΗ " ΣΠΟ ΥΔΑΣΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013. Απόσπασµα από το πρακτικό της..1 ης /2013.. Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013. Απόσπασµα από το πρακτικό της..1 ης /2013.. Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013 Απόσπασµα από το πρακτικό της..1 ης /2013.. Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Θέµα: Εκλογή Προεδρείου ηµοτικού Συµβουλίου (άρθρο 64) Στον Άγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Εκλογών Π.Ε.Γ.Δ.Υ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Εκλογών Π.Ε.Γ.Δ.Υ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αποτελέσματα Εκλογών Π.Ε.Γ.Δ.Υ. 03-05-2018 Την Πέμπτη 03 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του σωματείου μας. Η προσέλευση των συναδέλφων από όλα τα επίπεδα διοίκησης, ήταν η μεγαλύτερη όλων

Διαβάστε περισσότερα

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθμός 3300 / 2014 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Αποτελούμενο από τους Δικαστές Δωροθέα Νικάνδρου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Γεώργιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ /2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43177/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από

ΑΠΟΦΑΣΗ /2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43177/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από ΑΠΟΦΑΣΗ 34757 /2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43177/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Κυριάκο Μπαμπαλίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213 41602 Fax: 28210-93300 Email: mayor@chania.gr www.chania.gr Χανιά: 29.03.2011 Αρ. Απόφ. : 264 Αρ. Πρωτ. : 19293

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 7234/2019 ΓΑΚ/ΕΑΚ πράξης 11455/9575/ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ 7234/2019 ΓΑΚ/ΕΑΚ πράξης 11455/9575/ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 7234/2019 ΓΑΚ/ΕΑΚ πράξης 11455/9575/19-6-2019 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ------------------------ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3616/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ---------------

Αριθμός 3616/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) --------------- ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3616/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) --------------- Αποτελούμενο από τους Δικαστές Σοφία Καλούδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών-Εισηγήτρια Kωνσταντίνο

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 16/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Απόσπασμα από το πρακτικό της 16/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Απόσπασμα από το πρακτικό της 16/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 34766 /2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43186/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από

ΑΠΟΦΑΣΗ 34766 /2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43186/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από ΑΠΟΦΑΣΗ 34766 /2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43186/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Κυριάκο Μπαμπαλίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Ημερομηνία Ανάρτησης: 11/06/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΜΑ: Διαδικασία για τις εκλογές της 18ης/19ης Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 1/2013 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 1/2013 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ Αριθμός 19/2019 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ από τους Δικαστές Ιωάννη Κοσμάτο, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Μαρία Κορυφίδου, Πρωτοδίκη Εισηγήτρια, Πρωτοδίκη, Ελένη Αντωνοπούλου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ για το ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 18 και 19 του ν.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 7227 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ

Αριθμός 7227 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Αριθμός 7227 / 2019 TO ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές Αναστασία Σαπουνοπούλου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, η οποία ορίστηκε Πρόεδρος του Εκλογικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 4/2017 Ειδικής Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 22-05-2019 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ:7216 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Εκλογών Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750)

Διαβάστε περισσότερα