ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: ΑΝΔΡΟΓΕΩ 2 Τ.Κ: ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Στυλιανή Κορνάρου Τηλ.: Fax: prom@heraklion.gr Ηράκλειο 25/08/2015 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ομαδα 1. Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση Κοινωνικής ανάπτυξης ΑΡΘΡΟ 1 Ο Αντικείµενο της παρούσας µελέτης. Η παρούσα γενική συγγραφή υποχρεώσεων αφορά σε σύναψη σύµβασης εκτέλεσης προµήθειας, µε διαδικασία πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού, µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή για την προµήθεια φαρµακευτικού - υγειονοµικού υλικού για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα την κάλυψη αναγκών των (10) δέκα Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η.) Δήμου Ηρακλείου Κρήτης. ΑΡΘΡΟ 2 Ο Ισχύουσες διατάξεις Η εκτέλεση της προμήθειας διέπεται από τις διατάξεις: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12 του Ν 2286/ Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ.Εσωτ /93). 3. Τις αποφάσεις του Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Π1/3305/2010 και Π1/3306/ Την Εγκ.3/ (άρθρο 4 Ν.4111/2013 ΦΕΚ 18 Α ) 5. Τις διατάξεις του ν.4281/2014 που είναι σε ισχύ και το 4334 / 2015 ( αλλαγή ΦΠΑ ). ΑΡΘΡΟ 3 Ο Προϋπολογισμός- Χρηματοδότηση της προμήθειας Προµήθειας φαρµακευτικού - υγειονοµικού υλικού συνολικού ποσού ,41 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ αναλυτικά έχει ως εξή και θα βαρύνει τους κάτωθι κωδικούς αντίστοιχα: 1. Φαρμακευτικό Υλικό αξίας 1.875,84 πλέον ΦΠΑ ήτοι 1.987,39 και θα βαρύνει τον οικείο Κ.Α του προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου για το οικονομικό έτος 2015.

2 2. Υγειονομικό υλικό αξίας ,94 πλέον ΦΠΑ ήτοι ,64 και θα βαρύνει τον οικείο Κ.Α του προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου για το οικονομικό έτος 2015 ΑΡΘΡΟ 4 Ο Συμβατικά Στοιχεία Στοιχεία της σύµβασης που θα προσαρτηθούν σε αυτή κατά σειρά ισχύος είναι: 1. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων 3. Τεχνική Έκθεση -Τεχνικές Προδιαγραφές ΑΡΘΡΟ 5 Ο Τρόπος διενέργειας του Διαγωνισμού Η προµήθεια θα πραγµατοποιηθεί µε τη διαδικασία πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού. Οι συµµετέχοντες θα πρέπει να δώσουν πρόσφορά για μία ή περισσότερες οµάδες των υλικών που αφορούν τον Δήμου Ηρακλείου. ΑΡΘΡΟ 6 Ο Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό Δικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό έχουν όλα τα φυσικά ή νοµικά πρόσωπα, οι ενώσεις προµηθευτών και οι συνεταιρισµοί που ασκούν εµπορική δραστηριότητα σχετική µε το αντικείµενο της προµήθειας. Αυτό αποδεικνύεται µε την προσκόµιση βεβαίωσης εγγραφής του κάθε ενδιαφερόµενου προµηθευτή στο επαγγελµατικό ή εµπορικό µητρώο. ΑΡΘΡΟ 7 Ο Τρόπος διενέργειας του Διαγωνισμού Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την προσφορά η οποία υποβάλλετε µέσα σε σφραγισµένο φάκελο πρέπει να υποβάλλουν στην Επιτροπή του διαγωνισµού: τα κάτωθι: 1.Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό που είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης από την Υπηρεσία δαπάνη χωρίς το Φ.Π.Α. για την ομάδα αναλυτικά ΟΜΑΔΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ χωρίς ΦΠΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2% Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση Κοινωνικής ανάπτυξης ,79 302,00 η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα αντιστοιχεί στο άθροισμα των επιμέρους ομάδων που επιθυμεί να λάβει μέρος, η αξία της να είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας με ΦΠΑ των ομάδων, για τα οποία καταθέτει προσφορά, και αυτό να δηλωθεί με ΥΠ. Δήλωση, ώστε η επιτροπή να μπορεί να ελέγξει την εγγυητική επιστολή. Η Ισχύ των εγγυητικών επιστολών θα πρέπει να είναι επτά μήνες (7) από την ημέρα κατάθεσης των προσφορών, Γενικά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 26 του ΕΚΠΟΤΑ.

3 2.Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο προκύπτει ότι είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. 3 Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σ αυτό και το ειδικό επάγγελμα τους το οποίο αν δεν συνάδει με το είδος των υπό προμήθεια ειδών θα οδηγεί σε αποκλεισμό του συμμετέχοντος, και θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι (6) μήνες πριν από την διενέργεια του διαγωνισμού. 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι: Α) Δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 2286/95, δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμήθειας του Δημοσίου ή των ΟΤΑ και ότι ασκούν νόμιμα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Β) Ότι δεν τελούν υπό πτώχευση,εκκαθάριση αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό, ή άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία. Γ) Τα προσφερόμενα υλικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. Δ) Η παράδοση των Φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού του Δήμου Ηρακλείου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και τιμολογηθεί από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης-συμφωνητικού όχι πέραν τις ώστε να είναι έγκυρη η σχετική προμήθεια. Ε) Έχουν λάβει γνώση των όρων της παρούσης Συγγραφής Υποχρεώσεων της προμήθειας και συμφωνούν με αυτούς. Σε περίπτωση εγκατάστασης τους στην αλλοδαπή τα δικαιολογητικά των παραπάνω εδαφίων 2 και 3 εκδίδονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας που είναι εγκατεστημένοι από την οποία και εκδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό. Σε περίπτωση µη προσκόµισης έστω και ενός από τα ανωτέρω έγγραφα και κατά τον έλεγχο αυτών προκύψει κώλυµα σύναψης της σύµβασης, η κατακύρωση γίνεται σε συµµετέχοντα που προσφέρει την αµέσως επόµενη καλύτερη για το φορέα προσφορά. ΑΡΘΡΟ 8 Ο Αξιολόγηση προσφορών Η αξιολόγηση των προσφορών γίνεται µε τον παρακάτω τρόπο που καθορίζεται από το άρθρο 20 του ΕΚΠΟΤΑ, µε κριτήριο τη χαµηλότερη τιµή. λαµβάνονται υπόψη: 1. Η συµφωνία της προσφοράς ως προς τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές. 2. Ο ανταγωνισµός που αναπτύχθηκε. 3. Η προσφερόµενη τιµή σε σχέση µε τις τιµές που προσφέρθηκαν σε προηγούµενους διαγωνισµούς και την τρέχουσα στην αγορά τιµή, για όµοιο ή παρεµφερές υλικό. Η κατακύρωση γίνεται στον προµηθευτή που προσφέρει τη χαµηλότερη τιµή στο σύνολο των ειδών και η προσφορά του κρίνεται αποδεκτή µε βάση τις τεχνικές προδιαγραφές.

4 ΑΡΘΡΟ 9 Ο Χρόνος παράδοσης των υλικών Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από την παρούσα συγγραφή και αρχίζει από την υπογραφή των επιµέρους συµφωνητικών που θα υπογράψει ο Δήμος Ηρακλείου Ο προµηθευτής υποχρεούται να παραδώσει τα υλικά µέσα στο χρόνο που ορίζει η σύµβαση. Ο συµβατικός χρόνος παράδοσης µπορεί να παρατείνεται µε απόφαση του.σ. Σε περίπτωση υπέρβασης της συµβατικής ή της παραταθείσης προθεσµίας, επιβάλλεται µε απόφαση του.σ σε βάρος του αναδόχου πρόστιµο, ίσο µε 2 % επί της συµβατικής αξίας των µη παραδοθέντων υλικών, για κάθε µήνα καθυστέρησης. ΑΡΘΡΟ 10 Ο Παραλαβή των υλικών Η παραλαβή των υλικών γίνεται από την αρµόδια επιτροπή, αµέσως µετά την παράδοσή τους αφού προηγηθεί ο ποιοτικός και ποιοτικός έλεγχος ν και ελεγχθεί η αναγραφόµενη ηµεροµηνία λήξης των φαρµάκων, η οποία θα είναι τουλάχιστον δύο έτη από την ηµεροµηνία παράδοσης. Η παραλαβή των υλικών θα γίνεται τµηµατικά ή εξ ολοκλήρου κατόπιν παραγγελίας, ανάλογα µε τις ανάγκες της υπηρεσίας, χωρίς να είναι απαραίτητο να εξαντληθούν όλες οι ποσότητες του ενδεικτικού προϋπολογισµού. Τα προς προµήθεια είδη αναφέρονται στον ενδεικτικό προϋπολογισµό. Το φαρµακευτικό υλικό θα έχει έγκριση από τον ΕΟΦ. Τα υπόλοιπα είδη θα φέρουν το σήµα CE και θα είναι σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής φαρµακοποιίας. ΑΡΘΡΟ 11 Ο Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης Ο προµηθευτής στον οποίο θα γίνει η ανάθεση, υποχρεούται να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύµβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της συνολικής συµβατικής αξίας χωρίς Φ.Π.Α.Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα κατατεθεί κατά την υπογραφή της σύµβασης Η εγγυητική αυτή θα πρέπει ανεξάρτητα από το όργανο που την εκδίδει και τον τύπο που περιβάλλεται θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρει και τα οριζόµενα στην παρ.2δ εδάφιο 1 εώς και 12 του άρθρου 26 της υπ' αριθµόν 11389/93 απόφασης του υπουργού εσωτερικών ( Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.). Η εγγυητική καλής εκτέλεσης επιστρέφεται µετά την οριστική και ποιοτική παραλαβή του υλικού (σύµφωνα µε την παρ.2ε του άρθρου 26 της υπ' αριθµόν 11389/93 απόφασης του υπουργού εσωτερικών). Η εγγύηση καλής εκτέλεσης συντάσσεται κατά τον τύπο που ισχύει στο ηµόσιο και κατατίθεται από µορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισµένης τράπεζας ή γραµµατίου σύστασης παρακαταθήκης του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων

5 ΑΡΘΡΟ 12 Ο Έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης των υλικών Η δαπάνη συσκευασίας, φόρτωσης και µεταφοράς των υλικών στον τόπο παραλαβής τους, βαρύνει τον ανάδοχο, ο οποίος ευθύνεται επίσης για την ασφάλιση των υλικών έναντι κάθε κινδύνου, µέχρι το χρόνο της παραλαβής τους από την αρµόδια επιτροπή. ΑΡΘΡΟ 12 Ο Υπογραφής Σύμβασης Ο προµηθευτής στον οποίο θα ανατεθεί η προµήθεια υποχρεούται εντός δέκα (10) ηµερών από την ηµεροµηνία της κοινοποίησης της ανακοίνωσης να προσέλθει για την υπογραφή της σχετικής σύµβασης. Ο χρόνος παράδοσης αρχίζει από την εκπνοή αυτής της προθεσµίας. ΑΡΘΡΟ 13 Ο Κήρυξη Προμηθευτή Εκπτώτου Ο προµηθευτής που δεν προσέρχεται µέσα στην προθεσµία που του ορίσθηκε για να υπογράψει την σχετική σύµβαση, κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από την κατακύρωση ή ανάθεση που έγινε στο όνοµα του και από κάθε δικαίωµα που απορρέει από αυτή, µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου ύστερα από γνωµοδότηση του αρµόδιου οργάνου. Εάν ο προµηθευτής δεν συµµορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύµβαση και από τις διατάξεις του Υ.Α /1993 (ΕΚΠΟΤΑ) η προς τις νόµιµες εντολές και υποδείξεις της επιβλέπουσας υπηρεσίας, καλείται µε ειδική πρόσκληση του υπευθύνου του αρµοδίου τµήµατος να συµµορφωθεί προς τις υποχρεώσεις και τις εντολές µέσα σε εύλογη προθεσµία, όχι πάντως µικρότερη των δέκα ηµερών. Σε περίπτωση που αξιώνεται από τον ανάδοχο η λήψη µέτρων για την αποτροπή προφανών κινδύνων, η τασσοµένη προθεσµία µπορεί να είναι µικρότερη των δέκα ηµερών. Η ειδική πρόσκληση και η προθεσµία που ορίζεται µε αυτή δεν ανατρέπουν τις συµβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου για την εµπρόθεσµη εκτέλεση της προµήθειας. ΑΡΘΡΟ 14 Ο Διάρκεια Σύμβασης Η διάρκεια της προµήθειας ορίζεται από την υπογραφής της σχετικής συµβάσεως ως την 31/12/2015 µε δυνατότητα παράτασης. ΑΡΘΡΟ 15 Ο Τόπος Παράδοσης Η παράδοση θα γίνει σε αποθηκευτικούς χώρους του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η.) και θα γίνει µετά από τηλεφωνική επικοινωνία των αρµοδίων υπαλλήλων.

6 Ομάδα 2 Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Εμβολίων της Δ/νση Κοινωνικής ανάπτυξης για τις υπυρεσίες του Δήμου και για παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών ΑΡΘΡΟ 1 Ο Αντικείµενο της παρούσας µελέτης. Η παρούσα γενική συγγραφή υποχρεώσεων αφορά σε σύναψη σύµβασης εκτέλεσης προµήθειας, µε διαδικασία πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού, µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή για την προμήθεια Εμβολίων της Δ/νση Κοινωνικής ανάπτυξης για τις υπυρεσίες του Δήμου και για παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών ΑΡΘΡΟ 2 Ο Ισχύουσες διατάξεις Η εκτέλεση της προμήθειας διέπεται από τις διατάξεις: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12 του Ν 2286/ Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ.Εσωτ /93). 3. Τις αποφάσεις του Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Π1/3305/2010 και Π1/3306/ Την Εγκ.3/ (άρθρο 4 Ν.4111/2013 ΦΕΚ 18 Α ) 5. Τις διατάξεις του ν.4281/2014 που είναι σε ισχύ και το 4334 / 2015 ( αλλαγή ΦΠΑ ). ΑΡΘΡΟ 3 Ο Προϋπολογισμός- Χρηματοδότηση της προμήθειας Ο Προυπολογισμός της προμήθειας Εμβολίων της Δ/νση Κοινωνικής ανάπτυξης για τις υπυρεσίες του Δήμου και για παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών είναι συνολικά με ΦΠΑ 8.091,68 αναλυτικά έχει ως εξή και θα βαρύνει τους κάτωθι κωδικούς αντίστοιχα: Α) Προμήθεια υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού, του προϋπολογισμού εξόδων έτους ΚΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ 1750,27 ευρώ ΚΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 341,91 ευρώ ΚΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 64,10 ευρώ ΚΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ 64,10 ευρώ ΚΑ: ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 416,70 ευρώ

7 Β) Το συνολικό κόστος της προμήθειας ανέρχεται στις 5.454,60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και βαρύνει τον Κ.Α Εξόδων Προμήθεια εμβολίων για παιδιά απόρων και ανασφάλιστων οικογενειών, του προϋπολογισμού εξόδων έτους ΑΡΘΡΟ 4 Ο Συμβατικά Στοιχεία Στοιχεία της σύµβασης που θα προσαρτηθούν σε αυτή κατά σειρά ισχύος είναι: 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 5. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων 6. Τεχνική Έκθεση -Τεχνικές Προδιαγραφές ΑΡΘΡΟ 5 Ο Τρόπος διενέργειας του Διαγωνισμού Η προµήθεια θα πραγµατοποιηθεί µε τη διαδικασία πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού. Οι συµµετέχοντες θα πρέπει να δώσουν πρόσφορά για μία ή περισσότερες οµάδες των υλικών που αφορούν τον Δήμου Ηρακλείου. ΑΡΘΡΟ 6 Ο Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό Δικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό έχουν όλα τα φυσικά ή νοµικά πρόσωπα, οι ενώσεις προµηθευτών και οι συνεταιρισµοί που ασκούν εµπορική δραστηριότητα σχετική µε το αντικείµενο της προµήθειας. Αυτό αποδεικνύεται µε την προσκόµιση βεβαίωσης εγγραφής του κάθε ενδιαφερόµενου προµηθευτή στο επαγγελµατικό ή εµπορικό µητρώο. ΑΡΘΡΟ 7 Ο Τρόπος διενέργειας του Διαγωνισμού Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την προσφορά η οποία υποβάλλετε µέσα σε σφραγισµένο φάκελο πρέπει να υποβάλλουν στην Επιτροπή του διαγωνισµού: τα κάτωθι: 1.Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό που είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης από την Υπηρεσία δαπάνη χωρίς το Φ.Π.Α. για την ομάδα αναλυτικά Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Εμβολίων της Δ/νση Κοινωνικής ανάπτυξης για τις υπυρεσίες του Δήμου και για παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών 7.968,17 159,36 η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα αντιστοιχεί στο άθροισμα των επιμέρους ομάδων που επιθυμεί να λάβει μέρος, η αξία της να είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας με ΦΠΑ των ομάδων, για τα οποία καταθέτει προσφορά, και αυτό να δηλωθεί με ΥΠ. Δήλωση, ώστε η επιτροπή να μπορεί να ελέγξει την εγγυητική επιστολή. Η Ισχύ των εγγυητικών επιστολών θα πρέπει να είναι επτά μήνες (7) από την ημέρα κατάθεσης των προσφορών, Γενικά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 26 του ΕΚΠΟΤΑ. 2.Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο προκύπτει ότι είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού.

8 3 Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σ αυτό και το ειδικό επάγγελμα τους το οποίο αν δεν συνάδει με το είδος των υπό προμήθεια ειδών θα οδηγεί σε αποκλεισμό του συμμετέχοντος, και θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι (6) μήνες πριν από την διενέργεια του διαγωνισμού. 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι: Α) Δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 2286/95, δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμήθειας του Δημοσίου ή των ΟΤΑ και ότι ασκούν νόμιμα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Β) Ότι δεν τελούν υπό πτώχευση,εκκαθάριση αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό, ή άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία. Γ) Τα προσφερόμενα υλικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. Δ) Η παράδοση των Φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού του Δήμου Ηρακλείου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και τιμολογηθεί από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασηςσυμφωνητικού όχι πέραν τις ώστε να είναι έγκυρη η σχετική προμήθεια. Ε) Έχουν λάβει γνώση των όρων της παρούσης Συγγραφής Υποχρεώσεων της προμήθειας και συμφωνούν με αυτούς. Σε περίπτωση εγκατάστασης τους στην αλλοδαπή τα δικαιολογητικά των παραπάνω εδαφίων 2 και 3 εκδίδονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας που είναι εγκατεστημένοι από την οποία και εκδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό. Σε περίπτωση µη προσκόµισης έστω και ενός από τα ανωτέρω έγγραφα και κατά τον έλεγχο αυτών προκύψει κώλυµα σύναψης της σύµβασης, η κατακύρωση γίνεται σε συµµετέχοντα που προσφέρει την αµέσως επόµενη καλύτερη για το φορέα προσφορά. ΑΡΘΡΟ 8 Ο Αξιολόγηση προσφορών Η αξιολόγηση των προσφορών γίνεται µε τον παρακάτω τρόπο που καθορίζεται από το άρθρο 20 του ΕΚΠΟΤΑ, µε κριτήριο τη χαµηλότερη τιµή. λαµβάνονται υπόψη: 4. Η συµφωνία της προσφοράς ως προς τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές. 5. Ο ανταγωνισµός που αναπτύχθηκε. 6. Η προσφερόµενη τιµή σε σχέση µε τις τιµές που προσφέρθηκαν σε προηγούµενους διαγωνισµούς και την τρέχουσα στην αγορά τιµή, για όµοιο ή παρεµφερές υλικό. Η κατακύρωση γίνεται στον προµηθευτή που προσφέρει τη χαµηλότερη τιµή στο σύνολο των ειδών και η προσφορά του κρίνεται αποδεκτή µε βάση τις τεχνικές προδιαγραφές.

9 ΑΡΘΡΟ 9 Ο Χρόνος παράδοσης των υλικών Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από την παρούσα συγγραφή και αρχίζει από την υπογραφή των επιµέρους συµφωνητικών που θα υπογράψει ο Δήμος Ηρακλείου Ο προµηθευτής υποχρεούται να παραδώσει τα υλικά µέσα στο χρόνο που ορίζει η σύµβαση. Ο συµβατικός χρόνος παράδοσης µπορεί να παρατείνεται µε απόφαση του.σ. Σε περίπτωση υπέρβασης της συµβατικής ή της παραταθείσης προθεσµίας, επιβάλλεται µε απόφαση του.σ σε βάρος του αναδόχου πρόστιµο, ίσο µε 2 % επί της συµβατικής αξίας των µη παραδοθέντων υλικών, για κάθε µήνα καθυστέρησης. ΑΡΘΡΟ 10 Ο Παραλαβή των υλικών Η παραλαβή των υλικών γίνεται από την αρµόδια επιτροπή, αµέσως µετά την παράδοσή τους αφού προηγηθεί ο ποιοτικός και ποιοτικός έλεγχος που προβλέπεται στην ειδική συγγραφή υποχρεώσεων και ελεγχθεί η αναγραφόµενη ηµεροµηνία λήξης των φαρµάκων, η οποία θα είναι τουλάχιστον δύο έτη από την ηµεροµηνία παράδοσης. Η παραλαβή των υλικών θα γίνεται τµηµατικά ή εξ ολοκλήρου κατόπιν παραγγελίας, ανάλογα µε τις ανάγκες της υπηρεσίας, χωρίς να είναι απαραίτητο να εξαντληθούν όλες οι ποσότητες του ενδεικτικού προϋπολογισµού. Τα προς προµήθεια είδη αναφέρονται στον ενδεικτικό προϋπολογισµό. Τα εμβόλια θα έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Τα υπόλοιπα είδη θα φέρουν το σήµα CE και θα είναι σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής φαρµακοποιίας. ΑΡΘΡΟ 11 Ο Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης Ο προµηθευτής στον οποίο θα γίνει η ανάθεση, υποχρεούται να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύµβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% επί της συνολικής συµβατικής αξίας χωρίς Φ.Π.Α.Η εγγύηση καλής εκτέλεσης θα κατατεθεί κατά την υπογραφή της σύµβασης ΑΡΘΡΟ 12 Ο Έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης των υλικών Η δαπάνη συσκευασίας, φόρτωσης και µεταφοράς των υλικών στον τόπο παραλαβής τους, βαρύνει τον ανάδοχο, ο οποίος ευθύνεται επίσης για την ασφάλιση των υλικών έναντι κάθε κινδύνου, µέχρι το χρόνο της παραλαβής τους από την αρµόδια επιτροπή. ΑΡΘΡΟ 12 Ο

10 Υπογραφής Σύμβασης Ο προµηθευτής στον οποίο θα ανατεθεί η προµήθεια υποχρεούται εντός δέκα (10) ηµερών από την ηµεροµηνία της κοινοποίησης της ανακοίνωσης να προσέλθει για την υπογραφή της σχετικής σύµβασης. Ο χρόνος παράδοσης αρχίζει από την εκπνοή αυτής της προθεσµίας. ΑΡΘΡΟ 13 Ο Κήρυξη Προμηθευτή Εκπτώτου Ο προµηθευτής που δεν προσέρχεται µέσα στην προθεσµία που του ορίσθηκε για να υπογράψει την σχετική σύµβαση, κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος από την κατακύρωση ή ανάθεση που έγινε στο όνοµα του και από κάθε δικαίωµα που απορρέει από αυτή, µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου ύστερα από γνωµοδότηση του αρµόδιου οργάνου. Εάν ο προµηθευτής δεν συµµορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύµβαση και από τις διατάξεις του Υ.Α /1993 (ΕΚΠΟΤΑ) η προς τις νόµιµες εντολές και υποδείξεις της επιβλέπουσας υπηρεσίας, καλείται µε ειδική πρόσκληση του υπευθύνου του αρµοδίου τµήµατος να συµµορφωθεί προς τις υποχρεώσεις και τις εντολές µέσα σε εύλογη προθεσµία, όχι πάντως µικρότερη των δέκα ηµερών. Σε περίπτωση που αξιώνεται από τον ανάδοχο η λήψη µέτρων για την αποτροπή προφανών κινδύνων, η τασσοµένη προθεσµία µπορεί να είναι µικρότερη των δέκα ηµερών. Η ειδική πρόσκληση και η προθεσµία που ορίζεται µε αυτή δεν ανατρέπουν τις συµβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου για την εµπρόθεσµη εκτέλεση της προµήθειας. ΑΡΘΡΟ 14 Ο Διάρκεια Σύμβασης Η διάρκεια της προµήθειας ορίζεται από την υπογραφής της σχετικής συµβάσεως ως την 31/12/2015 µε δυνατότητα παράτασης. ΑΡΘΡΟ 15 Ο Τόπος Παράδοσης Η παράδοση θα γίνει σε αποθηκευτικούς χώρους του Δήμου Ηρακλείου και θα γίνει µετά από τηλεφωνική επικοινωνία των αρµοδίων υπαλλήλων. Ομάδα 3. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού Άρθρο 1ο. Αντικείμενο Αντικείμενο είναι η προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για τα σχολεία της Π/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου για το οικονομικό έτος 2015 Άρθρο 2ο. Προϋπολογισμός προμήθειας Η δαπάνη για την «Προμήθεια Φαρμάκων και Υγειονομικού Υλικού» για τις

11 ανάγκες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Δ. Ηρακλείου έχει προϋπολογιστεί στο ποσό των 6.283,70 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ) για το οικονομικό έτος 2015 και θα χρηματοδοτηθεί από τους πόρους της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ηρακλείου. Άρθρο 3ο. Κριτήριο κατακύρωσης Kριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των προϊόντων του ενδεικτικού προϋπολογισμού και της ζητούμενης ποσότητας. Για τη σύγκριση των προσφορών λαμβάνεται υπόψη η συνολική τιμή προσφοράς χωρίς Φ.Π.Α. Άρθρο 4ο. Τόπος και χρόνος παράδοσης της προμήθειας Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει τμηματικά, ανάλογα με τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Π/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου, μετά την υπογραφή της σύμβασης. Άρθρο 5ο. Παραλαβή των προϊόντων Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από την αρμόδια Επιτροπή κάθε σχολείου. Εάν κατά την παραλαβή και τη λειτουργία του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης και την προσφορά του προμηθευτή, τότε ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαταστήσει ή αποκαταστήσει τα είδη σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Tα σκευάσματα και τα είδη πρέπει να έχουν τις σχετικές εγκρίσεις από τους αρμοδίους φορείς. Όλα τα φάρμακα που θα προσφερθούν πρέπει να έχουν άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων ή τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Η ονομασία του φαρμακευτικού προϊόντος, η ποιοτική και ποσοτική σύνθεση του σε δραστικές ουσίες, η ημερομηνία λήξης, ο αριθμός παρτίδας, το όνομα και η διεύθυνση του κατόχου της άδειας κυκλοφορίας και ο αριθμός άδειας κυκλοφορίας πρέπει να αναγράφονται στη συσκευασία. Όλα τα προς προμήθεια είδη θα είναι κατάλληλης ποιότητας νέα, αμεταχείριστα, κατάλληλα συσκευασμένα στις πρωτότυπες συσκευασίες τους και να είναι πρόσφατης παραγωγής. Άρθρο 6o. Ημερομηνία λήξης Η ημερομηνία λήξης των ειδών, ορίζεται ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ετών μετά την ημερομηνία παραλαβής τους ώστε το ιατροφαρμακευτικό υλικό να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων. Κάθε βλάβη που θα παρουσιάζεται μέσα σ αυτό το χρονικό διάστημα οφειλόμενη σε κακή ποιότητα και κατασκευή, πρέπει να αποκαθίσταται το συντομότερο, μετά την ειδοποίηση της υπηρεσίας Άρθρο 7ο. Εγγυήσεις Ο προμηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού, μετά την κατά νόμον έγκριση του αποτελέσματος και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος υποχρεούται να προσέλθει στη Σχολική Επιτροπή Π/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου μέσα σε διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του εγγράφου ανακοινώσεως του αποτελέσματος για την υπογραφή της σύμβασης, προσκομίζοντας και την εγγυητική καλής εκτέλεσης διάρκειας ενός (1) έτους για ποσό ίσο με το 10% του συμβατικού ποσού χωρίς το

12 Φ.Π.Α. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης συντάσσεται κατά τον τύπο που ισχύει στο Δημόσιο και κατατίθεται υπό μορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ ή γραμματίου σύστασης παρακαταθήκης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Ο χρόνος εγγύησης των προϊόντων ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες και αρχίζει να υπολογίζεται από την υπογραφή της σύμβασης. Άρθρο 8ο.Τρόπος πληρωμής Η πληρωμή της αξίας των προϊόντων θα γίνεται τμηματικά, μετά την παραλαβή των αντίστοιχων προϊόντων από τις σχολικές μονάδες και την έκδοση τιμολογίων που θα συνοδεύονται από τα νόμιμα δικαιολογητικά. Το συνολικό κόστος των φαρμάκων θα διαμορφωθεί σύμφωνα με την επίσημη κρατική διατίμηση (Δελτίο Τιμών Φαρμάκων) του Υπουργείου Υγείας όπως αυτή ισχύει κατά την ημερομηνία παράδοσής τους. Τα τιμολόγια θα παραδίδονται από τον προμηθευτή στον Διευθυντή ή Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας και στη συνέχεια θα προσκομίζονται στη Σχολική Επιτροπή από τους οικονομικούς διαχειριστές των οικείων σχολικών κοινοτήτων, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο κάθε επόμενου, από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου, μήνα. Ενδέχεται λόγω της φύσεως του αντικειμένου, να προκύψουν ανάγκες διαφοροποίησης των ποσοτήτων του υπό προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού. Στην περίπτωση αυτή ο μειοδότης υποχρεούται να προμηθεύσει τις διαφοροποιημένες ποσότητες (αυξομείωση ποσοτήτων των ειδών της μελέτης) χωρίς υπέρβαση του συμβατικού προϋπολογισμού. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωμα να μην απορροφήσει όλο το ποσό του συμβατικού προϋπολογισμού και ο μειοδότης οφείλει να το δεχτεί με τους ίδιους όρους και στην ίδια τιμή. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωμα να απορροφήσει όλο το ποσό του ενδεικτικού προϋπολογισμού της μελέτης και ο μειοδότης οφείλει να το δεχθεί με τους ίδιους όρους και στην ίδια τιμή. Άρθρο 9ο.Φόροι, Κρατήσεις Ο ανάδοχος υπόκειται σε όλους τους, βάσει των κείμενων διατάξεων, φόρους, κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την ημέρα της διενέργειας της προμήθειας. Ο ΦΠΑ βαραίνει τη Σχολική Επιτροπή. Άρθρο 10ο.Εκχώρηση της προμήθειας Απαγορεύεται στον ανάδοχο να εκχωρήσει μέρος ή ολόκληρο το αντικείμενο της σύμβασης σε τρίτο, χωρίς την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η έγκριση παρέχεται με απόφαση του Συμβουλίου, εφ όσον ο τρίτος στον οποίο γίνεται η εκχώρηση έχει τα προσόντα που εγγυώνται, κατά την κρίση του Συμβουλίου, την καλή εκτέλεση της σύμβασης. Έναντι της Σχολικής Επιτροπής Π/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου, ο ανάδοχος παραμένει πάντοτε «εις ολόκληρο» υπεύθυνος μαζί με αυτόν που τον

13 υποκατέστησε. Κατ εξαίρεση μπορεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να απαλλαγεί της ευθύνης του ο ανάδοχος, ύστερα από αίτησή του, εάν πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία τον καθιστά για μεγάλο χρονικό διάστημα ανίκανο να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Μαζί με την αίτηση του αναδόχου, υποβάλλεται και δήλωση αποδοχής εκ μέρους του τρίτου προς τον οποίο γίνεται η εκχώρηση. Μετά την εκχώρηση οι πληρωμές γίνονται απ ευθείας στο νέο ανάδοχο, ο οποίος αναλαμβάνει και όλες τις ευθύνες από τη σύμβαση, υποχρεούμενος να καταθέσει τις προβλεπόμενες εγγυήσεις. Άρθρο 11ο.Έκπτωση του αναδόχου Εάν ο ανάδοχος δεν συμμορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύμβαση και από τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ ή προς τις νόμιμες εντολές και υποδείξεις της επιβλέπουσας υπηρεσίας, καλείται με ειδική πρόσκληση του προέδρου να συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις αυτές ή τις εντολές μέσα σε εύλογη προθεσμία, όχι πάντως μικρότερη των δέκα ημερών. Σε περίπτωση που αξιώνεται από τον ανάδοχο η λήψη μέτρων για την αποτροπή προφανών κινδύνων, η τασσόμενη προθεσμία μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ημερών. Η ειδική πρόσκληση και η προθεσμία που ορίζεται με αυτή δεν ανατρέπουν τις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου για την εμπρόθεσμη εκτέλεση της προμήθειας. Ειδική πρόσκληση μπορεί να σταλεί στον ανάδοχο καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης, μέχρι την οριστική παραλαβή των υλικών. Εάν ο ανάδοχος δεν ανταποκριθεί εμπρόθεσμα στην ανωτέρω ειδική πρόσκληση, κηρύσσεται έκπτωτος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από εισήγηση της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Ο ανάδοχος μπορεί να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης στην επιτροπή του άρθρου 152 του Δ.Κ.Κ. μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επίδοσή της. Ο έκπτωτος προμηθευτής στερείται του δικαιώματος να αναλάβει με οποιοδήποτε τρόπο την εκτέλεση δημοτικών και κοινοτικών προμηθειών, για χρονικό διάστημα που καθορίζεται με απόφαση του Συμβουλίου και δεν μπορεί να είναι μικρότερο του εξαμήνου ούτε μεγαλύτερο του έτους. Άρθρο 12o. Διακοπή της προμήθειας Εάν μετά την έναρξη της εκτέλεσης της προμήθειας διακοπεί αυτή περισσότερο από τρεις μήνες με υπαιτιότητα ή εντολή της Σχολικής Επιτροπής ο ανάδοχος μπορεί να ζητήσει τη λύση της σύμβασης υποβάλλοντας μέσω της επιβλέπουσας υπηρεσίας σχετική δήλωση στην Σχολική Επιτροπή. Ο προϊστάμενος της επιβλέπουσας υπηρεσίας υποχρεούται να προβεί στην εξακρίβωση του περιεχομένου της δήλωσης, μέσα σε δέκα ημέρες από την υποβολή της και να τη διαβιβάσει στην Σχολική Επιτροπή με τις τυχόν παρατηρήσεις του. Η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου για τη διάλυση της σύμβασης λαμβάνεται υποχρεωτικά μέσα σε 15 ημέρες από την πρωτοκόλληση του εγγράφου της επιβλέπουσας υπηρεσίας.

14 Εάν η προμήθεια ματαιωθεί, ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου, η σύμβαση θεωρείται αυτοδικαίως λυμένη από την κοινοποίηση της απόφασης στον ανάδοχο. Στις ανωτέρω περιπτώσεις καταβάλλεται στον ανάδοχο η συμβατική αξία των παραδοθέντων προϊόντων καθώς και αποζημίωση ανάλογη με το όφελος που κατά τεκμήριο θα είχε ο ανάδοχος από τις υπόλοιπες συμβατικές ποσότητες. Η αποζημίωση αυτή κανονίζεται από την επιτροπή παραλαβής και δεν μπορεί να υπερβεί το 7% του υπολειπόμενου χρηματικού αντικειμένου της σύμβασης, ελαττωμένου κατά το 1/3 αυτού. Σε περίπτωση λύσεως της σύμβασης με αίτηση του αναδόχου, μπορεί να εγκριθεί η ταυτόχρονη διενέργεια της προσωρινής και της οριστικής παραλαβής, πριν από την παρέλευση του χρόνου εγγύησης, εάν από τη φύση της προμήθειας δεν απαιτούνται δοκιμές ή συντήρηση των προϊόντων. Άρθρο 13ο. Επίλυση διαφορών Οι τυχόν διαφωνίες που προκύπτουν κατά την εκτέλεση της προμήθειας, επιλύονται κατά τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Ομάδα 4. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού Άρθρο 1ο. Αντικείμενο Αντικείμενο είναι η προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για τα σχολεία της Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου για το οικονομικό έτος 2015 Άρθρο 2ο. Προϋπολογισμός προμήθειας Η δαπάνη για την «Προμήθεια Φαρμάκων και Υγειονομικού Υλικού» για τις ανάγκες των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δ. Ηρακλείου έχει προϋπολογιστεί στο ποσό των 4.582,81 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ) για το οικονομικό έτος 2015 και θα χρηματοδοτηθεί από τους πόρους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ηρακλείου. Άρθρο 3ο. Κριτήριο κατακύρωσης Kριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των προϊόντων του ενδεικτικού προϋπολογισμού και της ζητούμενης ποσότητας. Για τη σύγκριση των προσφορών λαμβάνεται υπόψη η συνολική τιμή προσφοράς χωρίς Φ.Π.Α. Άρθρο 4ο. Τόπος και χρόνος παράδοσης της προμήθειας Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει τμηματικά, ανάλογα με τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου, μετά την υπογραφή της σύμβασης. Άρθρο 5ο. Παραλαβή των προϊόντων Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από την αρμόδια Επιτροπή κάθε σχολείου. Εάν κατά την παραλαβή και τη λειτουργία του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης και την προσφορά του προμηθευτή, τότε ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαταστήσει ή αποκαταστήσει τα είδη σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Tα σκευάσματα και τα είδη πρέπει να έχουν τις σχετικές εγκρίσεις από τους

15 αρμοδίους φορείς. Όλα τα φάρμακα που θα προσφερθούν πρέπει να έχουν άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων ή τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Η ονομασία του φαρμακευτικού προϊόντος, η ποιοτική και ποσοτική σύνθεση του σε δραστικές ουσίες, η ημερομηνία λήξης, ο αριθμός παρτίδας, το όνομα και η διεύθυνση του κατόχου της άδειας κυκλοφορίας και ο αριθμός άδειας κυκλοφορίας πρέπει να αναγράφονται στη συσκευασία. Όλα τα προς προμήθεια είδη θα είναι κατάλληλης ποιότητας νέα, αμεταχείριστα, κατάλληλα συσκευασμένα στις πρωτότυπες συσκευασίες τους και να είναι πρόσφατης παραγωγής. Άρθρο 6o. Ημερομηνία λήξης Η ημερομηνία λήξης των ειδών, ορίζεται ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ετών μετά την ημερομηνία παραλαβής τους ώστε το ιατροφαρμακευτικό υλικό να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων. Κάθε βλάβη που θα παρουσιάζεται μέσα σ αυτό το χρονικό διάστημα οφειλόμενη σε κακή ποιότητα και κατασκευή, πρέπει να αποκαθίσταται το συντομότερο, μετά την ειδοποίηση της υπηρεσίας Άρθρο 7ο. Εγγυήσεις Ο προμηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση του διαγωνισμού, μετά την κατά νόμο έγκριση του αποτελέσματος και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος υποχρεούται να προσέλθει στη Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου μέσα σε διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του εγγράφου ανακοινώσεως του αποτελέσματος για την υπογραφή της σύμβασης, προσκομίζοντας και την εγγυητική καλής εκτέλεσης διάρκειας ενός (1) έτους για ποσό ίσο με το 10% του συμβατικού ποσού χωρίς το Φ.Π.Α. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης συντάσσεται κατά τον τύπο που ισχύει στο Δημόσιο και κατατίθεται υπό μορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ ή γραμματίου σύστασης παρακαταθήκης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Ο χρόνος εγγύησης των προϊόντων ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες και αρχίζει να υπολογίζεται από την υπογραφή της σύμβασης. Άρθρο 8ο.Τρόπος πληρωμής Η πληρωμή της αξίας των προϊόντων θα γίνεται τμηματικά, μετά την παραλαβή των αντίστοιχων προϊόντων από τις σχολικές μονάδες και την έκδοση τιμολογίων που θα συνοδεύονται από τα νόμιμα δικαιολογητικά. Το συνολικό κόστος των φαρμάκων θα διαμορφωθεί σύμφωνα με την επίσημη κρατική διατίμηση (Δελτίο Τιμών Φαρμάκων) του Υπουργείου Υγείας όπως αυτή ισχύει κατά την ημερομηνία παράδοσής τους. Τα τιμολόγια θα παραδίδονται από τον προμηθευτή στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας και στη συνέχεια θα προσκομίζονται στη Σχολική Επιτροπή από τους οικονομικούς διαχειριστές των οικείων σχολικών κοινοτήτων, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο κάθε επόμενου, από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου, μήνα. Ενδέχεται λόγω της φύσεως του αντικειμένου, να προκύψουν ανάγκες διαφοροποίησης των ποσοτήτων του υπό προμήθεια φαρμακευτικού και

16 υγειονομικού υλικού. Στην περίπτωση αυτή ο μειοδότης υποχρεούται να προμηθεύσει τις διαφοροποιημένες ποσότητες (αυξομείωση ποσοτήτων των ειδών της μελέτης) χωρίς υπέρβαση του συμβατικού προϋπολογισμού. Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωμα να μην απορροφήσει όλο το ποσό του συμβατικού προϋπολογισμού και ο μειοδότης οφείλει να το δεχτεί με τους ίδιους όρους και στην ίδια τιμή. Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωμα να απορροφήσει όλο το ποσό του ενδεικτικού προϋπολογισμού της μελέτης και ο μειοδότης οφείλει να το δεχθεί με τους ίδιους όρους και στην ίδια τιμή. Άρθρο 9ο.Φόροι, Κρατήσεις Ο ανάδοχος υπόκειται σε όλους τους, βάσει των κείμενων διατάξεων, φόρους, κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την ημέρα της διενέργειας της προμήθειας. Ο ΦΠΑ βαραίνει τη Σχολική Επιτροπή. Άρθρο 10ο.Εκχώρηση της προμήθειας Απαγορεύεται στον ανάδοχο να εκχωρήσει μέρος ή ολόκληρο το αντικείμενο της σύμβασης σε τρίτο, χωρίς την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η έγκριση παρέχεται με απόφαση του Συμβουλίου, εφ όσον ο τρίτος στον οποίο γίνεται η εκχώρηση έχει τα προσόντα που εγγυώνται, κατά την κρίση του Συμβουλίου, την καλή εκτέλεση της σύμβασης. Έναντι της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου, ο ανάδοχος παραμένει πάντοτε «εις ολόκληρο» υπεύθυνος μαζί με αυτόν που τον υποκατέστησε. Κατ εξαίρεση μπορεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να απαλλαγεί της ευθύνης του ο ανάδοχος, ύστερα από αίτησή του, εάν πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία τον καθιστά για μεγάλο χρονικό διάστημα ανίκανο να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Μαζί με την αίτηση του αναδόχου, υποβάλλεται και δήλωση αποδοχής εκ μέρους του τρίτου προς τον οποίο γίνεται η εκχώρηση. Μετά την εκχώρηση οι πληρωμές γίνονται απ ευθείας στο νέο ανάδοχο, ο οποίος αναλαμβάνει και όλες τις ευθύνες από τη σύμβαση, υποχρεούμενος να καταθέσει τις προβλεπόμενες εγγυήσεις. Άρθρο 11ο.Έκπτωση του αναδόχου Εάν ο ανάδοχος δεν συμμορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύμβαση και από τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ ή προς τις νόμιμες εντολές και υποδείξεις της επιβλέπουσας υπηρεσίας, καλείται με ειδική πρόσκληση του προέδρου να συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις αυτές ή τις εντολές μέσα σε εύλογη προθεσμία, όχι πάντως μικρότερη των δέκα ημερών. Σε περίπτωση που αξιώνεται από τον ανάδοχο η λήψη μέτρων για την αποτροπή προφανών κινδύνων, η τασσόμενη προθεσμία μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ημερών. Η ειδική πρόσκληση και η προθεσμία που ορίζεται με αυτή δεν ανατρέπουν τις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου για την εμπρόθεσμη εκτέλεση της προμήθειας. Ειδική πρόσκληση μπορεί να σταλεί στον ανάδοχο καθ όλη τη διάρκεια της

17 σύμβασης, μέχρι την οριστική παραλαβή των υλικών. Εάν ο ανάδοχος δεν ανταποκριθεί εμπρόθεσμα στην ανωτέρω ειδική πρόσκληση, κηρύσσεται έκπτωτος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ύστερα από εισήγηση της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Ο ανάδοχος μπορεί να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης στην επιτροπή του άρθρου 152 του Δ.Κ.Κ. μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επίδοσή της. Ο έκπτωτος προμηθευτής στερείται του δικαιώματος να αναλάβει με οποιοδήποτε τρόπο την εκτέλεση δημοτικών και κοινοτικών προμηθειών, για χρονικό διάστημα που καθορίζεται με απόφαση του Συμβουλίου και δεν μπορεί να είναι μικρότερο του εξαμήνου ούτε μεγαλύτερο του έτους. Άρθρο 12o. Διακοπή της προμήθειας Εάν μετά την έναρξη της εκτέλεσης της προμήθειας διακοπεί αυτή περισσότερο από τρεις μήνες με υπαιτιότητα ή εντολή της Σχολικής Επιτροπής ο ανάδοχος μπορεί να ζητήσει τη λύση της σύμβασης υποβάλλοντας μέσω της επιβλέπουσας υπηρεσίας σχετική δήλωση στην Σχολική Επιτροπή. Ο προϊστάμενος της επιβλέπουσας υπηρεσίας υποχρεούται να προβεί στην εξακρίβωση του περιεχομένου της δήλωσης, μέσα σε δέκα ημέρες από την υποβολή της και να τη διαβιβάσει στην Σχολική Επιτροπή με τις τυχόν παρατηρήσεις του. Η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου για τη διάλυση της σύμβασης λαμβάνεται υποχρεωτικά μέσα σε 15 ημέρες από την πρωτοκόλληση του εγγράφου της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Εάν η προμήθεια ματαιωθεί, ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου, η σύμβαση θεωρείται αυτοδικαίως λυμένη από την κοινοποίηση της απόφασης στον ανάδοχο. Στις ανωτέρω περιπτώσεις καταβάλλεται στον ανάδοχο η συμβατική αξία των παραδοθέντων προϊόντων καθώς και αποζημίωση ανάλογη με το όφελος που κατά τεκμήριο θα είχε ο ανάδοχος από τις υπόλοιπες συμβατικές ποσότητες. Η αποζημίωση αυτή κανονίζεται από την επιτροπή παραλαβής και δεν μπορεί να υπερβεί το 7% του υπολειπόμενου χρηματικού αντικειμένου της σύμβασης, ελαττωμένου κατά το 1/3 αυτού. Σε περίπτωση λύσεως της σύμβασης με αίτηση του αναδόχου, μπορεί να εγκριθεί η ταυτόχρονη διενέργεια της προσωρινής και της οριστικής παραλαβής, πριν από την παρέλευση του χρόνου εγγύησης, εάν από τη φύση της προμήθειας δεν απαιτούνται δοκιμές ή συντήρηση των προϊόντων. ΟΜΑΔΑ 5. ΔΗ.Κ.Ε.Η ΦΑΡΜΑΚΑ - Φαρμακευτικό και Υγειονομικό υλικού έτους 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1ο : Αντικείμενο συγγραφής Αντικείμενο της ανάθεσης είναι η προμήθεια Υγειονομικού και Φαρμακευτικού Υλικού στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου.

18 Συγκεκριμένα η προμήθεια περιλαμβάνει: Υγειονομικό Υλικό CPVS Α/Α ΠΡΟΪΟΝ M/M 1 Βελονάκια μετρητή Σακχάρου (κουτί 100τεμ.) ΚΟΥΤΙ 2 Εξετεστικά Γάντια μιας χρήσης χωρίς πούδρα (χρώμ. Μπλε) Νο Μ (κουτί 150τεμ.) ΚΟΥΤΙ 3 Εξετεστικά Γάντια μιας χρήσης χωρίς πούδρα (χρώμ. Μπλε) Νο L (κουτί 150τεμ.) ΚΟΥΤΙ 4 Εξετεστικά Γάντια μιας χρήσης χωρίς πούδρα (χρώμ. Μπλε) Νο S (κουτί 150τεμ.) ΚΟΥΤΙ 5 Γάντια Αποστειρωμένα Νο 8 ΖΕΥΓΟΣ 6 Γάντια Αποστειρωμένα Νο 7 ΖΕΥΓΟΣ 7 Γάντια Αποστειρωμένα Νο 6 ΖΕΥΓΟΣ 8 Οινόπνευμα αλκοολούχο λοσιόν, (400ml) ΤΕΜΑΧΙΑ 9 Οινόπνευμα 430ml TEMAXIA 10 Υγρό Κρεμοσάπουνο με αντισηπτικό με αντλία 500ml ΤΕΜΑΧΙΑ 11 Μαντιλάκια Καθαρισμού 200x300mm (50 τεμ.) ΚΟΥΤΙ 12 ΣΥΡΙΓΓΕΣ 5cc (100 τεμ.) ΤΕΜΑΧΙΑ 13 ΣΥΡΙΓΓΕΣ 10cc (100 τεμ.) ΚΟΥΤΙ 14 ΣΥΡΙΓΓΕΣ 20cc (100 τεμ.) ΚΟΥΤΙ 15 ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΤΕΜΑΧΙΑ 16 ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ 21G (ΠΡΑΣΙΝΕΣ) ΤΕΜΑΧΙΑ 17 ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ 23G (ΜΠΛΕ) ΤΕΜΑΧΙΑ 18 ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (50 τεμ.) ΚΟΥΤΙ 19 ΠΟΔΙΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (100 τεμ.) ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ Bonner 40*60εκ. 20 (συσκ.30τεμ.) ΠΑΚΕΤΟ 21 Ιατρικό Ρολό 2πλό 50*70 εκ. ΡΟΛΟ 22 Δοχείο απορριμμάτων μολυσμ.υλικού 5λτ ΤΕΜΑΧΙΑ 23 ΠΟΔΟΝΑΡΙΑ ΚΟΥΤΙ Α/Α ΠΡΟΪΟΝ M/M 1 Βαμβάκι ρολό 800γρ ΡΟΛΟ 2 Αποστειρωμένο Αυτοκόλλητο Επιθέματα Γάζας 5*7,20 cm (50 τεμ.) ΚΟΥΤΙ 3 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΑΖΑΣ 10*8 cm (50 τεμ.)

19 4 ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΑΖΑΣ 10*20 cm (50 τεμ.) 5 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ STRIPS ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ (250 τεμ.) ΚΟΥΤΙ ΚΟΥΤΙ 6 Ταινίες σύγκλισης δέρματος για πρώτες ΤΕΜΑΧΙΑ βοήθειες 12τμχ 7 ΓΑΖΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ 36*40 (10 ΤΕΜΑΧΙΑ τεμ.)κωδ 8 Universal Strips σε συσκευασία 40 τεμ ΚΟΥΤΙ 9 Λευκοπλάστ ρολό 5χ5 εκ. ΡΟΛΟ 10 ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ 8cm ΤΕΜΑΧΙΑ 11 ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ 5cm ΤΕΜΑΧΙΑ 12 ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ 10 cm ΤΕΜΑΧΙΑ 13 ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΟ 5 ΚΙΛΩΝ ΠΑΚΕΤΟ 14 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΟΥΤΙ 15 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΤΕΜΑΧΙΑ ανάλογα με τον τύπο ταινιών 16 ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΙ ΖΑΚΧΑΡΟΥ 60*30mm(100 τεμ) 17 ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΑ ΧΕΡΙΩΝμικρά (475ml) ΤΕΜΑΧΙΑ 18 ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΑ ΧΕΡΙΩΝμικρά (100ml) ΤΕΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ CPVS Α/Α ΠΡΟΪΟΝ M/M 29 Sodium chloride 0.9% 500ml ΤΕΜΑΧΙΟ 30 Sodium chloride 0,9% των 10ml (συσκ.50τεμ.) ΚΟΥΤΙ Α/Α Προιόν M/M 1 Οξυζενέ Spray ΤΕΜΑΧΙΟ 1 Αλοιφή κατακλήσεων zincoxide (250ml) ΤΕΜΑΧΙΟ 2 (fusidate Acid. Betamethasone) ΤΕΜΑΧΙΟ 3 (Sodium Fusidate) ΤΕΜΑΧΙΟ 4 Levocetizizine Dihydrochloride 5 mg ΚΟΥΤΙ 5 Dimenhydrinate+nicotinic+ Vit BG ΚΟΥΤΙ 6 Tb Metocloprainide hydrochloride 10 mg ΚΟΥΤΙ 7 Tb mefenamic Acide 500 mg ΚΟΥΤΙ 8 Methylpriduizolone 16 mg ΚΟΥΤΙ 9 Omeprazole 20 mg ΚΟΥΤΙ

20 10 Tb loperamide hydrochloride 2 mg ΚΟΥΤΙ 11 Tb paracetamol 500mg ΚΟΥΤΙ Metoclopramide hydrochloride ml*5mg/ ΚΟΥΤΙ 13 solbutamel 100mcg ΚΟΥΤΙ 14 Tb 500 MG (παρακεταμόλη) ΤΕΜΑΧΙΟ 15 Tb 5 mg (νιφεδιπίνη) ΤΕΜΑΧΙΟ 16 Horseliver catalase + neomycin sulfate spray ΤΕΜΑΧΙΟ 17 Povidone 240 ml ΤΕΜΑΧΙΟ 18 Paracetamol maximum ΤΕΜΑΧΙΟ Α/Α Προιόν M/M 1 Συμπυκνωτές οξυγόνου cpvs (Αναπνευστικές συσκευές οξυγόνου) ΤΕΜΑΧΙΟ 2 ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΩΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ cpvs (Ιατρικές συσκευές) ΤΕΜΑΧΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ cpvs ΤΕΜΑΧΙΟ Οι συμπυκνωτές οξυγόνου θα έχουν τις κάτωθι τεχνικές προδιαγραφές: Να είναι μέγιστου βάρους 18-20kgr Να είναι διαστάσεων 60χ40χ30 Να είναι χωρίς εργασίες συντήρησης και να έχει σήμα ηχητικής έκτακτης ανάγκης Οι συσκευές θερμών επιθεμάτων θα έχουν τις κάτωθι τεχνικές προδιαγραφές: Να είναι επιτραπέζια Να είναι κατασκευασμένες από ατσάλι Να είναι με επένδυση υαλοβάμβακα για διατήρηση θερµοκρασίας. Να διαθέτει θερµοστάτη Να έχει ισχύ από 1000 έως 1500 Watt τουλάχιστον και να είναι βάρους 6-8kg Να έχει δυνατότητα τοποθέτησης 4 επιθεµάτων τουλάχιστον Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται µε αναλυτικό Φύλλο Συµµόρφωσης για τη σύνθεση συσκευής, τους ειδικούς όρους και τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές µε όλα τα αναγραφόµενα σε αυτό. Το προσφερόµενο είδος, πρέπει να συνοδεύεται από Εγχειρίδια Λειτουργίας Τα πιεσόμετρα κλασσικά χειρός θα έχουν τις κάτωθι προδιαγραφές Να είναι κλασικά, ελαφριά, αξιόπιστα, με πιστοποιημένο αναλογικό μανόμετρο το οποίο να φέρει προστατευτικό κάλυμμα από ανθεκτικό πλαστικό, ενσωματωμένο πουάρ και βαλβίδα απελευθέρωσης του αέρα. Να παρέχονται με λαβή κατάλληλη για χρήση

21 με ένα χέρι και βαθμονομημένη περιχειρίδα ενηλίκων, με κλείσιμο velcro και σωλήνα σύνδεσης. Να διαθέτουν ευανάγνωστη κλίμακα διαμέτρου 65mm περίπου. Να διατίθενται με τσαντάκι αποθήκευσης τύπου νεσεσέρ. Άρθρο 2 Ισχύουσες διατάξεις. 1. Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12 του Ν 2286/ Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ.Εσωτ /93). 3. Τις αποφάσεις του Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Π1/3305/2010 και Π1/3306/ Την Εγκ.3/ (άρθρο 4 Ν.4111/2013 ΦΕΚ 18 Α ) 5. Τις διατάξεις του ν.4281/2014 που είναι σε ισχύ και το 4334 / 2015 ( αλλαγή ΦΠΑ ). Η πίστωση θα επιβαρύνει τον κωδικό Κ.Α με τίτλο Προμήθεια Υγειονομικού και Φαρμακευτικού Υλικού του προϋπολογισμού 2015 και τον κωδικο Κ.Α με τίτλο Προμήθεια Ιατρικού Εξοπλισμού προγραμμάτων του προϋπολογισμού 2015 και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Άρθρο 3 Τρόπος εκτέλεσης της προμήθειας Η εκτέλεση της προμήθειας αυτής θα πραγματοποιηθεί με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό που θα διενεργηθεί από το Δήμο Ηρακλείου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά είδος σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 209 παρ.1 του Ν. 3463/06 του άρθρου 4 & 23 παράγραφος 4 & 2 αντίστοιχα του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Άρθρο 4 Συμβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος Α) Διακήρυξη Β) Συγγραφή υποχρεώσεων Γ) Τεχνικές προδιαγραφές Δ) Ενδεικτικός προϋπολογισμός Άρθρο 5 Δικαιολογητικά συμμετοχής Η προσφορά των ενδιαφερομένων θα συνοδεύεται από: 1.Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό που είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης από την Υπηρεσία δαπάνη χωρίς το Φ.Π.Α. για την ομάδα αναλυτικά ΔΗ.Κ.Ε.Η ΦΑΡΜΑΚΑ - Φαρμακευτικό και Υγειονομικό υλικού έτους ,84 367,64 η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα αντιστοιχεί στο άθροισμα των επιμέρους ομάδων που επιθυμεί να λάβει μέρος, η αξία της να είναι το 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας με ΦΠΑ των ομάδων, για τα οποία καταθέτει προσφορά, και αυτό να δηλωθεί με ΥΠ. Δήλωση, ώστε η επιτροπή να μπορεί να ελέγξει την εγγυητική επιστολή. Η Ισχύ των εγγυητικών επιστολών θα πρέπει να είναι επτά μήνες (7) από την ημέρα κατάθεσης των προσφορών, Γενικά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 26 του ΕΚΠΟΤΑ.

22 2.Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο προκύπτει ότι είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. 3 Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σ αυτό και το ειδικό επάγγελμα τους το οποίο αν δεν συνάδει με το είδος των υπό προμήθεια ειδών θα οδηγεί σε αποκλεισμό του συμμετέχοντος, και θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι (6) μήνες πριν από την διενέργεια του διαγωνισμού. 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι: Α) Δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 2286/95, δηλαδή δεν τους έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις διαδικασίες προμήθειας του Δημοσίου ή των ΟΤΑ και ότι ασκούν νόμιμα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Β) Ότι δεν τελούν υπό πτώχευση,εκκαθάριση αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό, ή άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία. Γ) Τα προσφερόμενα υλικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. Δ) Η παράδοση των Φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού του Δήμου Ηρακλείου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και τιμολογηθεί από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης-συμφωνητικού όχι πέραν τις ώστε να είναι έγκυρη η σχετική προμήθεια. Ε) Έχουν λάβει γνώση των όρων της παρούσης Συγγραφής Υποχρεώσεων της προμήθειας και συμφωνούν με αυτούς. Σε περίπτωση εγκατάστασης τους στην αλλοδαπή τα δικαιολογητικά των παραπάνω εδαφίων 2 και 3 εκδίδονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας που είναι εγκατεστημένοι από την οποία και εκδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό. Άρθρο 6 Αξιολόγηση προσφορών Η αξιολόγηση των προσφορών (συμφωνία ή όχι της τεχνικής περιγραφής της προσφοράς με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης) και η εισήγηση για την ανάθεση της προμήθειας θα γίνει από τριμελή επιτροπή του άρθρου 46 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Άρθρο 7 Τόπος παράδοσης Η παράδοση των ειδών θα γίνει σε χώρο που θα υποδείξει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου. Άρθρο 8 Παραλαβή Η παραλαβή των ειδών θα γίνει από τριμελή επιτροπή του άρθρου 28 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. αφού ελεγχθούν από τους αρμόδιους υπάλληλους. Άρθρο 9 Πλημμελής κατασκευή Εάν κατά την παραλαβή και τη λειτουργία του Υγειονομικού και Φαρμακευτικού Υλικού δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές τις μελέτης και την προσφορά του

23 προμηθευτή τότε ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαταστήσει ή αποκαταστήσει τα είδη σύμφωνα με τις διατάξεις που αναφέρονται στο άρθρο 33 & 35 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. Άρθρο 10 Φόροι, Τέλη, Κρατήσεις Ο ανάδοχος υπόκειται σε όλους τους, βάσει των κείμενων διατάξεων, φόρους, τέλη, κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την ημέρα της διενέργειας της προμήθειας. Ο Φ.Π.Α. βαρύνει τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ηράκλειο 27/11/2015 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ομαδα 1. Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Προμήθεια: Υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 14/04/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Κ.Α.: 10-7135.007 Τ.Κ.: 712.02 Τηλ.: 300.100 300.090

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 76523 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝ. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ Εργασίες ελέγχου ισολογισµού και οικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ. ΑΡΘΡΟ 1ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΑΡΘΡΟ 2ο ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΘΡΟ 3 ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ. ΑΡΘΡΟ 1ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΑΡΘΡΟ 2ο ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΘΡΟ 3 ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ενεργειακή Επιθεώρηση σχολείων του ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ήµου Έκδοση πιστοποιητικών ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ /ΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ K.A. 30.6117.34 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ιατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α. Του ηµοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006). β. Του Π 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Άρθρο 1 Διατάξεις. Η εκτέλεση της μίσθωσης διέπεται από τις διατάξεις: 1. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (N. 3463/2006).

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Άρθρο 1 Διατάξεις. Η εκτέλεση της μίσθωσης διέπεται από τις διατάξεις: 1. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (N. 3463/2006). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ ΘΕΜΑ: «Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟY ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟY»

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Διατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006). β. Του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΥΝΣ Νεάπολη 16/3/2016 Αρ. πρωτ.: 839 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Για την πραγματοποίηση του 24 ου Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Δαμιανάκη Κατερίνα Μακαρώνας Μανώλης, Τηλ.: 2813 409185-6-9

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: ΑΝΔΡΟΓΕΩ 2 Τ.Κ: 71202 ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Στυλιανή Κορνάρου Τηλ.: 2810-399-403 Fax: 2810-229-207 E-mail : prom@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για το Δήμο Φαιστού και την

Προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για το Δήμο Φαιστού και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Aριθμ. Μελέτης : 03/2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια φαρμάκων και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για το Δήμο Φαιστού και την Κοινωφελή Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας < ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΩΝ> με τη συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Α. Μελέτης: 142/2015 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης: /2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Π.Δ. 28/80 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» Προϋπολογισμού: ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3.ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29751 ΑΔΑ: 7610ΩΚ3-6ΓΨ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025905 Έχοντας υπόψη ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Έκδ.1 αναθ.2 ηµ/νία έγκρ. 3/1/2011 ΠΡΟ-ΠΣΠ 023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρµόδιος : Τζανιδάκης Βασίλης Ηράκλειο / /2013 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Προµήθεια ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Έγκριση δαπάνης που αφορά αγορά φαρµακευτικού

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Έγκριση δαπάνης που αφορά αγορά φαρµακευτικού ΕΛΛΝΙΚ ΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚ /ΝΣ ΙΟΙΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΡΕΣΙΩΝ /ΝΣ ΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΡΕΣΙΩΝ Πειραιάς 26/4/2013 Ταχ. /νση : ρ. Πολυτεχνείου 19 Ταχ Κώδικας! 185 32 fax 2131601880 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26.05.2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 17366 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025903-907 FAX : 213 2025906 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Χαρτιού, υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για φωτοτυπικά µηχανήµατα και τηλεοµοιοτυπικά για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο της παρούσας µελέτης. ΑΡΘΡΟ 2ο Ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ Προϋπολογισµός-Χρηµατοδότηση της εργασίας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο της παρούσας µελέτης. ΑΡΘΡΟ 2ο Ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ Προϋπολογισµός-Χρηµατοδότηση της εργασίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΑΡΧ/ΚΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧ/ΚΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.125,00 πλέον Φ.Π.Α Κ.Α 10.6414.02 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη συντάσσεται έπειτα από εντολή του Προέδρου του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ.Ε: ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Προμήθεια σκυροδέματος ΔΗΜΟΣ ΤΡΙ ΦΥΛΙΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: 10.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Εργασία: «Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για κτίρια του Δήμου (με χρήση κατοικίας και όλων των άλλων χρήσεων εκτός της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρυστος : 29-05-2012 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Αριθ. Μελέτης: 4 / 2012 Τμήμα Τεχνικών Έργων, Προμηθειών Αριθ. Πρωτ: 6836 & διενέργειας Διαγωνισμών ΜΕΛΕΤΗ: Προμήθεια Ανταλλακτικών και Εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ σελ. 1 από 11

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ σελ. 1 από 11 Προµήθεια: «Πλαστικών σάκων αποκοµιδής απορριµµάτων» ΜΕΛΕΤΗ Πλαστικών σάκων αποκοµιδής απορριµµάτων ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 14.956,80 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ -Τεχνική Έκθεση -Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων -Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. πρωτ. 894/06-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. πρωτ. 894/06-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ Αρ. πρωτ. 894/06-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

1 DEPON SYR 58 2,26 131,08 2 PONSTAN SYR 39 1,69 65,91

1 DEPON SYR 58 2,26 131,08 2 PONSTAN SYR 39 1,69 65,91 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 28/09/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρμόδιος ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. Διακήρυξη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 28/09/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρμόδιος ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. Διακήρυξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 28/09/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρμόδιος ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Διακήρυξη ΑΡ.ΠΡΩΤ.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ:129505 Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αποφασίζει και διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ήµος Γρεβενών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προµήθεια φρέσκου γάλακτος (έτος 2012) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 36.681,43 Ευρώ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ -Τεχνική Έκθεση -Τεχνικές Προδιαγραφές -Τιµολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ειδών Καθαριότητας & ευπρεπισμού Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας & Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:128274 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20 Ταχ. Κώδικας: 15238 Πάτημα Χαλανδρίου Τηλέφωνο: 210 6017054,210 6017056 Φαξ: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ των Υπηρεσιών του Δήμου. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Τμήμα: Διαχείρισης Υλικών - Αποθήκη Δ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 30/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 30/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 30/10/2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτοκ:2/133394 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 31 / 10 / 2013 Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αριθ. Πρωτ ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Ηράκλειο, 31 / 10 / 2013 Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αριθ. Πρωτ ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ηράκλειο, 31 / 10 / 2013 Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. 188869 ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων

ενημερωτικές πινακίδες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προμήθεια αυτοκόλλητων ανακλαστικών λωρίδων σήμανσης & Διακριτικών γνωρισμάτων των Οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου & ενημερωτικές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2017 (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ) ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 171.360,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 28 / 08 / 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια αλουµινίων» ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Συντήρηση δηµοτικών κτιρίων»

Ηράκλειο, 28 / 08 / 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια αλουµινίων» ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Συντήρηση δηµοτικών κτιρίων» Ηράκλειο, 28 / 08 / 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια αλουµινίων» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Συντήρηση δηµοτικών κτιρίων» /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & Κ.Α. : 30-7331.047 ΤΜΗΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Δ/ΝΣΗ Τ.Υ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλαμπάκας & προμήθεια των ανταλλακτικών για το έτος 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

γ) Ν.3852/7-610 ( ΦΕΚ 87/ )

γ) Ν.3852/7-610 ( ΦΕΚ 87/ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Μ Ο Σ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Παροχή υπηρεσίας: Αµοιβή για την επιµέλεια επίβλεψη & σχεδιασµού των συλλογών, Τσακίρη, Λαζάρου, και λοιπών που βρίσκονται στη ηµοτική Πινακοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

«Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης»

«Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προμήθεια Ηλεκτρολογικών Υλικών» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης» ΤΜΗΜΑ : Συντήρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 2-2-2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1826 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Σχέδιο Διακήρυξης 5. Παράρτημα (Έντυπο Προσφοράς)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Σχέδιο Διακήρυξης 5. Παράρτημα (Έντυπο Προσφοράς) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΣΦΥΡΑ ΑΡ. ΜΕΛ. : 2 / 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 6/10/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 19999 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 6/10/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 19999 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια 6/10/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ 19999 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας < λιπασμάτων για χώρους > με τη συνοπτική διαδικασία της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 3/11/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 22180/4-11-2015 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 3/11/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 22180/4-11-2015 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Ν. Φιλ/φεια: 3/11/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 22180/4-11-2015 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας διαφόρων εργαλείων πρασίνου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ /ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ:«ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 4 ου & 50 ου ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 161/2016

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 161/2016 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΥΝΣ ΣΥΚΙΕΣ 22/01/2016 «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ». ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 161/2016 Η παρούσα τεχνική έκθεση συντάσσεται μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» Γάζι, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ. : 29 Έχοντας λάβει υπόψη: ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 14/ 5/ 2014 ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Αρ. Πρωτ.: 24798 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ Τηλ.: 2132042716 FAX: 2132042714 e-mail :dperiouspromhth@gmail.com 14SYMV002054088

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΤΙΕΔΑ ΑΕ ΑΦΜ 997712721, Δ.Ο.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Αλεξανδρούπολη, 13/07/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 866 Ταχ/κή Δ/νση : Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 9/6/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 11659 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 9/6/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 11659 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 9/6/2015 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 11659 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την < ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ>

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ/κή Δ/νση : Πλατεία Κύπρου Αλεξ/πολη Τηλέφωνο : FAX : : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Ταχ/κή Δ/νση : Πλατεία Κύπρου Αλεξ/πολη Τηλέφωνο : FAX : : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Ταχ/κή Δ/νση : Πλατεία Κύπρου 68132 Αλεξ/πολη Τηλέφωνο : 25510 88340 FAX : 25510 88342 E-mail : tourismaxd@hotmail.com Αλεξανδρούπολη, 23/03/2016 Αριθμ. Πρωτ.:125 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «Προμήθεια Υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Τ.Δ.ΦΥΛΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αρ. Πράξης: 437 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ Της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Νέα Ιωνία, σήµερα ΤΡΙΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Πληροφορίες : Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: 2810 399-185 Fax: 2810 229-207 e-mail : prom@heraklion. gr web site: Heraklion.gr ΗΡΑΚΛΕΙΟ,.../.../2011

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/03/2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 13/03/2012 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. Δ/νση:Πλατεία Καλλεργών και Ανδρόγεω Τ.Κ:71202 Πληροφορίες:Γιάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Αρίθμ. Μελέτης: 3/2015 Ημερομηνία : 20-1-2015

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Αρίθμ. Μελέτης: 3/2015 Ημερομηνία : 20-1-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρίθμ. Μελέτης: 3/2015 Ημερομηνία : 20-1-2015 Προμήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής και ευπρεπισμού για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Μουδανιά 26-02-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: 5148/26-02-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Ταχ. Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 26 Πληροφορίες: Γρηγόρης Θεοφανίδης Τηλέφωνο: 2373350258 Fax: 2373065791

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 15/4/2016 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7589 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 15/4/2016 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7589 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 15/4/2016 NΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7589 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας " ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, εποπτικού υλικού παιδικών σταθμών &

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Αθήνα, 06/ 03/2015 -------------------------------------------------------------- Aριθµ. Πρωτ.: 31892 ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Προϋπολογισμός: 58.020,33 ΕΥΡΩ Ηράκλειο, 13-11 2013

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Άγιος Νικόλαος 24-05-2016 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 7593 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Ή Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ώ Σ Ε Ω Ν

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Ή Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ώ Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Α. Μελέτης: 101/ 2016 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ KΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,16 (με Φ.Π.Α.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,16 (με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 5/ 12/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 38750 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Απόφ. ηµάρχου: 2892 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 & Α. ιάκου Τ.Κ. 14565, Άγιος Στέφανος Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ.: Σιώμπου Αγλαΐα Κυδωνίας 29, Χάνια Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213-41760, Φαξ 28213-41763 www.chania.gr, email: g-promitheies@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Δ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail Ελληνική 16PROC005323502 2016-11-01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πλ. Νίκης 1 501 31 Γεωργιάδου Μαρία 24613-50344

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια φαρμάκων και κυτίων πρώτων βοηθειών»

«Προμήθεια φαρμάκων και κυτίων πρώτων βοηθειών» Προϋπ/σμός δαπάνης 5.999,66 συμπ/νου του ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφ.: Τηλ.: 24313-51213 Ε Ν Ι Α Ι Α Μ Ε Λ Ε Τ Η «Προμήθεια φαρμάκων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ /φαξ: 2242022044 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: A.M. : ΠΡΟΫΠ: ΤΕΧΝΙΚH EKΘΕΣΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: A.M. : ΠΡΟΫΠ: ΤΕΧΝΙΚH EKΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚH EKΘΕΣΗ Η μελέτη αυτή αφορά την προμήθεια πετρελαίου για τη θέρμανση των δημοτικών κτιρίων και των σχολείων για ένα (1) έτος. Η μελέτη συντάχτηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 της αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ..81/2016 ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ταχ. /νση: ΑΓ.ΤΙΤΟΥ 1 Τ.Κ: 71202 Αρµόδιος : Τζανιδακης Βασίλης Τηλ.: 2810-399185 Fax: 2810-229207 E-mail : v-tzanidakis@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ: 6.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 10 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΡΑΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ: 6.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 10 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΡΑΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ Δ.Ε: ΑΥΛΩΝΟΣ Δ Η Μ Ο Σ ΤΡΙΦΥ Λ Ι ΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: Ι.Π ΠΙΣΤΩΣΗ: 6.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 10 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΡΑΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.868,80 Φ.Π.Α. 23%: 1.119,82 ΣΥΝΟΛΟ: 5.988,62

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ " ΑΠ17740 Αρ. Μελέτης: 07/2014 Δ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ : Προϋπολογισμός προμήθειας : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την προμήθεια :

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ : Προϋπολογισμός προμήθειας : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την προμήθεια : - 1 - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ : Προϋπολογισμός προμήθειας : ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: Ω8Δ4ΩΚ3-ΗΞΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Γραφείο Προμηθειών ΤΗΛ Νέα Σμύρνη: Αριθ.Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: Ω8Δ4ΩΚ3-ΗΞΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Γραφείο Προμηθειών ΤΗΛ Νέα Σμύρνη: Αριθ.Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: Ω8Δ4ΩΚ3-ΗΞΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Γραφείο Προμηθειών ΤΗΛ. 2132025902-7 Νέα Σμύρνη: 10.06.2015 Αριθ.Πρωτ. : 20173 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Έχοντας υπόψη 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ /φαξ: 2242022044 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου 1631,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ 51271 Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις: του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα