ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: 611108 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ"

Transcript

1 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 1 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πρόκειται για την προµήθεια λιγνίτη, µε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην τεχνική προδιαγραφή, για τις ανάγκες της Μονάδας του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ. Το υλικό θα παραδίδεται ελεύθερο στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ µε ευθύνη και µέσα του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. 1. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ Η συνολική προς προµήθεια ποσότητα ανέρχεται σε ΜΤ σε Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη kcal/kg ή αθροιστικά ισοδύναµη θερµιδικά ποσότητα στην Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη αναφοράς του / των µειοδότη /µειοδοτών Οι ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ θα δηλώσουν τόσο στην τεχνική τους προσφορά (επιπρόσθετα των τεχνικών στοιχείων που απαιτούνται από την «Τεχνική Προδιαγραφή») όσο και στην οικονοµική τους προσφορά τα εξής στοιχεία: Την προσφερόµενη ποσότητα υλικού σε µετρικούς τόννους (ΜΤ) στην κατώτερη θερµογόνο δύναµη αναφοράς. Την Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη αναφοράς σε Kcal/Kg και βάση «ως έχει» του προσφερόµενου φυσικού λιγνίτη, η οποία στο εξής θα αναφέρεται ως «H 0». Τη µέγιστη επί τοις εκατό (%) περιεκτικότητα του προσφερόµενου φυσικού λιγνίτη σε θείο, σε βάση «ως έχει», η οποία στο εξής θα αναφέρεται ως «S 0». Τα ως άνω στοιχεία «H 0» και «S 0» θα έχουν τη µορφή µιας και µοναδικής αριθµητικής τιµής και όχι εύρους τιµών και θα δηλώνονται από τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ρητά και µονοσήµαντα προκειµένου να χρησιµοποιηθούν για την οικονοµική αξιολόγηση των προσφορών τους, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παρούσα παράγραφο. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε ή οποιαδήποτε από τα πιο πάνω στοιχεία, όπως δηλώνονται στην τεχνική προσφορά του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ δεν είναι ταυτόσηµα µε τα δηλούµενα στην οικονοµική του προσφορά, για την οικονοµική αξιολόγηση των προσφορών θα λαµβάνονται υπόψη τα στοιχεία που δηλώνονται στην τεχνική προσφορά του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ.

2 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 2 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1.3. Η τιµή, την οποία θα προσφέρει κάθε διαγωνιζόµενος, θα αναφέρεται υποχρεωτικά σε ΕΥΡΩ ( ) ανά Μετρικό Τόνο (ΜΤ) λιγνίτη µε την Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη αναφοράς H o και τη µέγιστη περιεκτικότητα σε θείο S 0, την οποία θα δηλώσει ο διαγωνιζόµενος, σύµφωνα µε τα ως άνω προβλεπόµενα στην παράγραφο 1.2 των «Ειδικών Όρων», σε διαφορετική περίπτωση η προσφορά θα απορριφθεί αµετάκλητα Η ως άνω προσφερόµενη τιµή προµήθειας θα είναι καθαρή για τη ΕΗ και θα περιλαµβάνει το σύνολο των δαπανών και νόµιµων επιβαρύνσεων για την προµήθεια, µεταφορά και παράδοση του λιγνίτη στην αυλή του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται οι δαπάνες και επιβαρύνσεις για την προµήθεια, φόρτωση, µεταφορά, εκφόρτωση και διευθέτηση του υλικού στο χώρο απόληψης του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, εκτελωνισµού, τυχόν απαιτούµενης ενδιάµεσης αποθήκευσης / µεταφόρτωσης του υλικού, ασφάλιστρα κ.λ.π., συµπεριλαµβανοµένων όλων των πάσης φύσεως δασµών και φόρων στην Ελλάδα ή / και την αλλοδαπή) εκτός από τον ΦΠΑ υπέρ του Ελληνικού ηµοσίου, ο οποίος θα βαρύνει τη ΕΗ σύµφωνα µε τις διατάξεις που θα ισχύουν κατά την παράδοση του υλικού Η πιο πάνω τιµή θα πρέπει να καθορίζεται στις οικονοµικές προσφορές των διαγωνιζοµένων µε απόλυτη σαφήνεια και σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στις προηγούµενες παραγράφους, άλλως οι προσφορές δε θα γίνουν δεκτές και δε θα αξιολογηθούν Η πιο πάνω τιµή µονάδας θα αναγραφεί στην αντίστοιχη στήλη της Συνοπτικής Προσφοράς (έντυπο 32-3Θ), η οποία θα πρέπει να είναι πλήρως συµπληρωµένη H µε οποιοδήποτε τρόπο εξάρτηση της προσφερόµενης τιµής από την ισοτιµία του ΕΥΡΩ µε οποιοδήποτε άλλο νόµισµα, δε γίνεται αποδεκτή. Οποιεσδήποτε προσφορές περιλαµβάνουν τέτοια εξάρτηση θα απορριφθούν Οι ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ δύνανται να καταθέσουν προσφορά είτε για τη συνολική ποσότητα του υλικού όπως προσδιορίζεται στην παράγραφο 1.1 του ιαγωνισµού, είτε για τµήµα αυτής Υποβολή βέλτιστων τελικών οικονοµικών προσφορών Μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής και οικονοµικής αξιολόγησης των αρχικών

3 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 3 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ κατατεθεισών προσφορών, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παράγραφο 2, θα κληθούν όλοι οι συµµετέχοντες να υποβάλουν βέλτιστη τελική οικονοµική προσφορά ίση ή χαµηλότερη από την αρχική τους. Το αποτέλεσµα της διαδικασίας υποβολής βέλτιστων και τελικών οικονοµικών προσφορών θα καθορίσει τους µειοδότες του διαγωνισµού. Για την υποβολή των βέλτιστων τελικών οικονοµικών προσφορών που θα γίνει σε σφραγισµένο φάκελο, θα οριστεί συγκεκριµένη καταληκτική ηµεροµηνία και ώρα που θα γνωστοποιηθεί εγγράφως στους έχοντες δικαίωµα συµµετοχής στο εν λόγω στάδιο. Η αποσφράγιση των βέλτιστων τελικών οικονοµικών προσφορών θα γίνει την καταληκτική ηµεροµηνία και ώρα υποβολής των προσφορών, παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζοµένων. 2. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Η αξιολόγηση των προσφορών και η ανάθεση της προµήθειας θα γίνει µε βάση το χαµηλότερο συγκριτικό τίµηµα για προµήθεια, µεταφορά και παράδοση του υλικού στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ. Σε περίπτωση που η προσφερόµενη από τον πρώτο µειοδότη ποσότητα, ανηγµένη σε ΚΘ kcal/kg, δεν επαρκεί για την κάλυψη του συνόλου της προς προµήθεια ποσότητας θα ανατεθεί το υπόλοιπο της ποσότητας κατά σειρά στους επόµενους µειοδότες έως την κάλυψη του συνόλου των ΜΤ Για κάθε προσφορά το συγκριτικό τίµηµα σε ΕΥΡΩ ανά Μετρικό Τόννο ( /ΜΤ) υλικού µε Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη Kcal/Kg, θα υπολογιστεί µε βάση τον ακόλουθο τύπο: όπου: P c = H 0 ( P+ 1,0 / ΜΤ* S ) 0 P c : η τιµή σύγκρισης της προσφοράς του διαγωνιζοµένου (ΕΥΡΩ/ΜΤ)

4 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 4 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ P H 0 S 0 : η προσφερόµενη από το διαγωνιζόµενο, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην ως άνω παράγραφο 1.3 των Ειδικών Όρων, τιµή ανά µετρικό τόννο υλικού µε την Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη αναφοράς «H 0» και τη µέγιστη περιεκτικότητα σε θείο S 0 που θα δηλώσει ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ. : η Κατώτερη Θερµογόνος ύναµη αναφοράς σε Kcal/Kg φυσικού λιγνίτη σε βάση «ως έχει», όπως δηλώνεται στην προσφορά κάθε διαγωνιζόµενου, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην ως άνω παράγραφο 1.2. : η µέγιστη επί τοις εκατό (%) περιεκτικότητα S 0 του προσφερόµενου φυσικού λιγνίτη σε θείο σε βάση «ως έχει», όπως δηλώνεται στην προσφορά κάθε διαγωνιζόµενου, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην ως άνω παράγραφο ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Οι προσφορές θα ισχύουν για εκατόν είκοσι (120) ηµερολογιακές ηµέρες από την ηµεροµηνία διεξαγωγής του ιαγωνισµού. Με κάθε προσφορά θα πρέπει να υποβληθεί συµπληρωµένο και υπογεγραµµένο το συνηµµένο ΕΝΤΥΠΟ Σε περίπτωση αλλαγής της ηµεροµηνίας διεξαγωγής του διαγωνισµού, οι προσφορές που έχουν ήδη υποβληθεί, µπορούν να επιστραφούν στους προµηθευτές. Αν δεν ζητηθεί η επιστροφή τους και παραµείνουν στο αρµόδιο Γραφείο, θα ισχύουν, ως έχουν, για 120 ηµερολογιακές ηµέρες από τη νέα ηµεροµηνία διεξαγωγής του ιαγωνισµού, εκτός αν οι διαγωνιζόµενοι µε δήλωσή τους, που πρέπει να υποβληθεί µέχρι τη νέα ηµεροµηνία / ώρα αποσφράγισης, τροποποιήσουν, συµπληρώσουν ή αποσύρουν την προσφορά τους. 4. ΕΙ ΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 57 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Με ποινή την ακυρότητα των αντιστοίχων προσφορών, οι Έλληνες προµηθευτές θα επισυνάψουν στις προσφορές τους υπεύθυνη δήλωση του Ν /86, γραµµένη σύµφωνα µε το συνηµµένο υπόδειγµα 21.15, για το ότι στις επιχειρήσεις τους δεν µετέχει βουλευτής µε τις ιδιότητες που αναφέρονται στο υπόψη υπόδειγµα.

5 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 5 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 5. ΕΙ ΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 3414/2005 (Πιστοποιητικό µη συνδροµής ασυµβιβάστων ιδιοτήτων ΕΣΡ) Ειδικός όρος για την εφαρµογή του Ν. 3310/2005 (ΦΕΚ/Α/30) όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του από το Ν.3414/2005 (ΦΕΚ/Α/279) Ο υποψήφιος Ανάδοχος οφείλει να προσκοµίζει πριν την υπογραφή της Σύµβασης, δια των νοµίµων εκπροσώπων του, σχετική υπεύθυνη δήλωση του Άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, όπως ισχύει, επικυρωµένη κατά νόµο από την αρµόδια αρχή, υπογεγραµµένη από το νόµιµο εκπρόσωπό του ή από νοµίµως εξουσιοδοτηµένο πρόσωπο ειδικά για το σκοπό αυτό από το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρίας (προσκοµίζοντας επικυρωµένο αντίγραφο του οικείου πρακτικού), µε την οποία θα δηλώνει ότι δεν έχει εκδοθεί καταδικαστική απόφαση κατά την έννοια του Άρθρου 3 του Ν. 3310/2005, όπως ισχύει κατόπιν της τροποποίησής του µε το Ν. 3414/2005, η οποία αφορά στα πρόσωπα της εταιρίας (όπως αυτά αναφέρονται στο πιο πάνω Άρθρο του Νόµου) και ότι δεσµεύεται να γνωστοποιεί αµελλητί προς τη ΕΗ Α.Ε. µέχρι την ολοκλήρωση της σχετικής Σύµβασης, τυχόν έκδοση σχετικής καταδικαστικής απόφασης µε ισχύ δεδικασµένου σχετικά µε τη συνδροµή των ασυµβίβαστων ιδιοτήτων και απαγορεύσεων των πιο πάνω Άρθρων του Νόµου και κατ εφαρµογή των παραγράφων 4 και 5 του τίτλου ΙΙ της ΚΥΑ 20977/ΦΕΚ/Β/ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΠΑΡΑΓΡ. 5 ΤΟΥ Ν.3310/2005 ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΠΑΡΑΓΡ. 3 ΤΟΥ Ν. 3414/2005) Εάν στην οικεία χώρα δεν εκδίδεται η ανωτέρω υπεύθυνη δήλωση, αντικαθίσταται από ένορκη βεβαίωση των νοµίµων εκπροσώπων των επιχειρήσεων ενώπιον Συµβολαιογράφου ή ικαστικής Αρχής ή, σε περίπτωση που δεν προβλέπεται από το δίκαιο της οικείας χώρας ένορκη βεβαίωση, από υπεύθυνη δήλωση των ως άνω εκπροσώπων, φέρουσα βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από Συµβολαιογράφο, ικαστική ή ιοικητική Αρχή.

6 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 6 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 5.2. Ειδικός όρος για την εφαρµογή της παρ. 4 του Άρθρου 4 του Ν. 3310/2005 (ΦΕΚ/Α/30) όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του από το Ν.3414/2005 (ΦΕΚ/Α/279) όσον αφορά τις εξωχώριες εταιρίες. Η συµµετοχή του υποψηφίου ελέγχεται κατά τη διαγωνιστική διαδικασία επί ποινή απαραδέκτου της συµµετοχής αυτού στο διαγωνισµό ως προς την απαγόρευση του άρθρου 4, παράγρ. 4 του N. 3310/2005, όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του από το N. 3414/2005 (εξωχώριες εταιρείες). Για το σκοπό αυτό, οι υποψήφιοι στο διαγωνισµό, προσκοµίζουν σχετική Υπεύθυνη ήλωση του άρθρου 8 του Ν / 1986, όπως ισχύει, επικυρωµένη κατά νόµο από αρµόδια αρχή, υπογεγραµµένη από το νόµιµο εκπρόσωπο των επιχειρήσεων αυτών ή από νοµίµως εξουσιοδοτηµένο ειδικά για το σκοπό αυτό από το διοικητικό συµβούλιο αυτών (προσκοµίζοντας επικυρωµένο αντίγραφο του οικείου πρακτικού), µε την οποία θα δηλώνουν ότι η εταιρεία τους δεν εµπίπτει στην απαγόρευση του άρθρου 4, παράγρ. 4 του N. 3310/2005, όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του από το N. 3414/2005, σχετικά µε τις εξωχώριες εταιρείες Ειδικός όρος για την εφαρµογή της παραγράφου 1 του Άρθρου 8 του Ν. 3310/2005 (ΦΕΚ/Α/30) όπως ισχύει µετά την τροποποίησή του από το Άρθρο 8 του Ν.3414/2005 (ΦΕΚ/Α/279) ονοµαστικοποίηση των µετοχών Οι µετοχές των ανωνύµων εταιρειών που συµµετέχουν στο διαγωνισµό, αυτοτελώς ή σε κοινοπραξία ή ένωση προσώπων ή σε οποιαδήποτε άλλη µορφή πρέπει να είναι ονοµαστικές. Εφόσον µέτοχος σε ανώνυµη εταιρεία που συµµετέχει στο διαγωνισµό είναι άλλη ανώνυµη εταιρεία µε ποσοστό συµµετοχής στο µετοχικό κεφάλαιο τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%), οι µετοχές της εταιρείας αυτής είναι υποχρεωτικά ονοµαστικές στο σύνολό τους µέχρι φυσικού προσώπου. Σε περίπτωση συµµετοχής εταιρειών άλλης νοµικής µορφής, πλην των ανωνύµων, στις οποίες συµµετέχουν ή κατέχουν εταιρικά µερίδια ανώνυµες εταιρείες, µε ποσοστό συµµετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%), οι µετοχές τους είναι υποχρεωτικά ονοµαστικές µέχρι και του τελευταίου φυσικού προσώπου. Οι αλλοδαπές ανώνυµες εταιρείες και εφόσον στο δίκαιο της χώρας, στην οποία έχουν την έδρα τους, δεν προβλέπεται, για το σύνολο της δραστηριότητάς τους ή για συγκεκριµένη δραστηριότητα, η

7 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 7 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ονοµαστικοποίηση των µετοχών τους στο σύνολό τους µέχρι φυσικού προσώπου, πρέπει να προσκοµίσουν µε τα τυπικά στοιχεία έγκυρη και ενηµερωµένη κατάσταση των µετόχων τους που κατέχουν τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%) των µετοχών ή δικαιωµάτων ψήφου της ανώνυµης εταιρείας. Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν τηρεί ενηµερωµένη κατάσταση µετόχων, υποχρεούται να προσκοµίσει σχετική κατάσταση µετόχων που κατέχουν τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%) των µετοχών ή δικαιωµάτων ψήφου, σύµφωνα µε την τελευταία Γενική Συνέλευση, εφόσον οι µέτοχοι αυτοί είναι γνωστοί στην εταιρεία. Σε αντίθετη περίπτωση, η εταιρεία οφείλει να αιτιολογήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι γνωστοί οι ως άνω µέτοχοι, η ΕΗ Α.Ε. δεν διαθέτει διακριτική ευχέρεια κατά την κρίση της αιτιολογίας αυτής. Εναπόκειται στη ΕΗ ΑΕ. να αποδείξει τη δυνατότητα της εταιρείας να υποβάλει την προαναφερόµενη κατάσταση των µετόχων της, διαφορετικά η µη υποβολή της σχετικής κατάστασης δεν επιφέρει έννοµες συνέπειες σε βάρος της εταιρείας. Όλα τα ανωτέρω έγγραφα πρέπει να είναι επικυρωµένα από την κατά νόµο αρµόδια αρχή του κράτους της έδρας του διαγωνιζόµενου και να συνοδεύονται από επίσηµη µετάφραση στην ελληνική. Η υποχρέωση περαιτέρω ονοµαστικοποίησης µέχρι φυσικού προσώπου δεν ισχύει ως προς τις εισηγµένες στα Χρηµατιστήρια κρατών - µελών της Ευρωπαϊκής ένωσης ή του Οργανισµού Οικονοµικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) εταιρείες. Για να καταστεί εφικτός ο έλεγχος των παραπάνω οι ανώνυµες εταιρείες πρέπει να προσκοµίζουν, επί ποινή απορρίψεως της προσφοράς τους, µαζί µε τα λοιπά τυπικά στοιχεία και τα ακόλουθα δικαιολογητικά : Α. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ α) Πιστοποιητικό της αρµόδιας αρχής, που εποπτεύει σύµφωνα µε τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 την Εταιρεία, από το οποίο προκύπτει ότι οι µετοχές της, µε βάση το ισχύον καταστατικό της, είναι ονοµαστικές. Προκειµένου περί Εταιρείας της οποίας οι µετοχές ήταν στο παρελθόν, βάσει του Καταστατικού, ανώνυµες, πρέπει κατά την υποβολή της

8 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 8 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ προσφοράς να έχει ολοκληρωθεί η τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας, ώστε το σύνολο των µετοχών της Εταιρείας να έχει µετατραπεί σε ονοµαστικές, µε την καταχώρηση στο οικείο Μητρώο Ανωνύµων Εταιρειών της απόφασης της εποπτεύουσας αρχής για την έγκριση της τροποποίησης του Καταστατικού της Εταιρείας. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Εταιρείας πρέπει επίσης να έχει προσκαλέσει τους µετόχους της, κατόχους ανωνύµων µετοχών οποιασδήποτε κατηγορίας και µορφής (τίτλοι ανωνύµων µετοχών ή και ανώνυµα αποθετήρια έγγραφα) όπως προσέλθουν και καταθέσουν τις ανώνυµες µετοχές τους στην Εταιρεία, προκειµένου αυτή να καταρτίσει το µετοχολόγιο και να τις αντικαταστήσει µε ονοµαστικές. Η πρόσκληση πρέπει να αναφέρει επίσης και τις συνέπειες της µη συµµόρφωσης προς την ως άνω πρόσκληση, σύµφωνα µε την παράγρ. 3 του άρθρου 2 του Π.. 82/96. β) Αναλυτική κατάσταση µε τα στοιχεία των µετόχων της Εταιρείας και τον αριθµό των µετοχών κάθε µετόχου, όπως τα στοιχεία αυτά είναι καταχωρηµένα στο βιβλίο µετόχων της Εταιρείας, το πολύ τρεις εργάσιµες ηµέρες πριν από την ηµέρα υποβολής της προσφοράς. B. ΑΛΛΟ ΑΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ Ε ΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ Η ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ α) Πιστοποιητικό της αρµόδιας αρχής, κατά το δίκαιο του κράτους της έδρας της επιχείρησης, από το οποίο να προκύπτει ότι οι µετοχές της, µε βάση το ισχύον καταστατικό της, είναι ονοµαστικές. Προκειµένου περί επιχείρησης της οποίας οι µετοχές ήταν στο παρελθόν, βάσει του καταστατικού της, ανώνυµες, πρέπει κατά την υποβολή των δικαιολογητικών, να έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από την εποπτεύουσα αρχή, τροποποίηση καταστατικού της, ώστε το σύνολο των µετοχών της να έχει µετατραπεί σε ονοµαστικές. β) Αναλυτική κατάσταση µε τα στοιχεία των µετόχων της επιχείρησης και τον αριθµό των µετοχών κάθε µετόχου, όπως τα στοιχεία αυτά είναι καταχωρηµένα στο τηρούµενο βιβλίο µετόχων κατά το δίκαιο του κράτους

9 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 9 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ της έδρας της, µε ηµεροµηνία το αργότερο τριάντα (30) εργάσιµες ηµέρες πριν από την υποβολή των δικαιολογητικών. γ) Κάθε άλλο έγγραφο από το οποίο µπορεί να προκύπτει η ονοµαστικοποίηση µέχρι φυσικού προσώπου των µετοχών της επιχείρησης που έχει συντελεστεί το αργότερο τριάντα (30) εργάσιµες ηµέρες πριν από την υποβολή των δικαιολογητικών. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται ενηµερωµένα από την επιχείρηση. Από τα έγγραφα των εδαφίων α, β και γ της παρούσας παραγράφου πρέπει να προκύπτει ονοµαστικοποίηση µέχρι φυσικού προσώπου της επιχείρησης που έχει συντελεστεί το αργότερο τριάντα (30) εργάσιµες ηµέρες πριν από την υποβολή τους. Γ. ΑΛΛΟ ΑΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ Ε ΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ Η' ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ α) Σχετική βεβαίωση της αρµόδιας αρχής της χώρας, στην οποία έχουν την έδρα τους, ότι δεν επιβάλλεται υποχρέωση ονοµαστικοποίησης των µετοχών τους κατά το δίκαιο της χώρας τους, εφόσον υπάρχει σχετική πρόβλεψη, διαφορετικά προσκοµίζεται υπεύθυνη δήλωση της επιχείρησης, νοµίµως επικυρωµένη. β) Έγκυρη και ενηµερωµένη κατάσταση των µετόχων της, που κατέχουν τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%) των µετοχών ή δικαιωµάτων ψήφου της επιχείρησης. γ) Σχετική κατάσταση µετόχων, που κατέχουν τουλάχιστον ένα τοις εκατό (1%) των µετοχών ή δικαιωµάτων ψήφου της επιχείρησης, σύµφωνα µε την τελευταία γενική συνέλευση, σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν τηρεί

10 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 10 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ενηµερωµένη κατάσταση µετόχων και εφόσον οι µέτοχοι αυτοί είναι γνωστοί στην επιχείρηση. δ) Έγγραφη αιτιολογία σχετικά µε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι γνωστοί στην επιχείρηση οι µέτοχοί της.. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΡΑΤΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ή ΤΟΥ Ο.Ο.Σ.Α. α) Πιστοποιητικό του Χρηµατιστηρίου, µε το οποίο να βεβαιώνεται ότι η Εταιρεία είναι εισηγµένη στο Χρηµατιστήριο αυτό. β) Ενηµερωτικό δελτίο των µετόχων της Εταιρείας, σύµφωνα µε τις διατάξεις της οικείας νοµοθεσίας Σε περίπτωση συµµετοχής στο διαγωνισµό εταιρείας άλλης νοµικής µορφής εκτός ΑΕ., η εταιρεία υποχρεούται να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 περί µη συµµετοχής ανώνυµης εταιρείας στο εταιρικό κεφάλαιό της, άλλως για την κατέχουσα εταιρικά µερίδια ανώνυµη εταιρεία ισχύει η παραπάνω παρ Όλα τα έγγραφα των αλλοδαπών εταιρειών πρέπει να είναι επικυρωµένα και να συνοδεύονται από επίσηµη µετάφραση στην Ελληνική γλώσσα Οι καταστάσεις µετόχων ηµεδαπών και αλλοδαπών εταιρειών µπορούν να υποβάλλονται σε CD. 6. ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι διαγωνιζόµενοι που προσφέρουν το σύνολο της ποσότητας σε ΚΘ kcal/kg πρέπει να υποβάλουν Εγγυητική Επιστολή Συµµετοχής (Ε.Ε.Σ.) στο ιαγωνισµό, σύµφωνα µε την παράγραφο 9 των Γενικών Όρων ιαγωνισµού (ΕΝΤΥΠΟ 2/ ) για το ποσό των Σε περίπτωση που οι διαγωνιζόµενοι προσφέρουν µικρότερη της συνολικής ποσότητα το ποσό της Εγγυητικής Επιστολής Συµµετοχής (Ε.Ε.Σ.) θα

11 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 11 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ αναπροσαρµόζεται αναλογικά σύµφωνα µε τη σχέση: όπου: Q: η προσφερόµενη από το διαγωνιζόµενο ποσότητα σε µετρικούς τόννους (ΜΤ). H 0 : η Κατώτερη Θερµογόνος ύναµη αναφοράς σε Kcal/Kg φυσικού λιγνίτη σε βάση «ως έχει», όπως δηλώνεται στην προσφορά κάθε διαγωνιζόµενου Η Εγγυητική Επιστολή Συµµετοχής θα τεθεί στο φάκελο µε τα τεχνικά στοιχεία. 7. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. Κάθε ιαγωνιζόµενος εγγυάται ρητά και ανεπιφύλακτα: Τη διαθεσιµότητα του προσφερόµενου υλικού, µε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που περιλαµβάνονται στην Τεχνική Προδιαγραφή και σε ποσότητες επαρκείς για την παράδοση του υλικού µε τον εγγυηµένο ρυθµό που προβλέπεται στις παραγράφους 9.2 έως 9.5 των Ειδικών Όρων. Ότι το προσφερόµενο υλικό που θα παραδίδεται, θα ανταποκρίνεται πλήρως στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που περιλαµβάνονται στην τεχνική προδιαγραφή. Ότι διαθέτει τον απαιτούµενο εξοπλισµό όπως επίσης και τον απαιτούµενο αριθµό µεταφορικών µέσων, ιδιόκτητων ή τρίτων, για την παράδοση του υλικού µε τον τρόπο που αναλυτικά προδιαγράφεται στην παράγραφο 3.2 των Τεχνικών Προδιαγραφών και µε τους εγγυηµένους ρυθµούς που προβλέπονται στην παράγραφο 9 των Ειδικών Όρων. Ότι έχει λάβει επιτόπια γνώση των συνθηκών µεταφοράς και εκφόρτωσης, του υλικού στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, όπως επίσης και του διαθέσιµου από πλευράς ΕΗ Α.Ε. εξοπλισµού που θα χρησιµοποιηθεί για την ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του υλικού σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παράγραφο 10.3 των Ειδικών Όρων.

12 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 12 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Στο φάκελο µε τα τεχνικά στοιχεία των προσφορών θα πρέπει να συµπεριληφθεί δήλωση του προµηθευτή, ότι εγγυάται ρητώς τα παραπάνω. Σε περίπτωση παράλειψης η παροχή των ως άνω εγγυήσεων τεκµαίρεται από τη δήλωση ανεπιφύλακτης αποδοχής των Όρων του ιαγωνισµού που έχει υποβάλει ο Προµηθευτής. 8. ΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑ ΟΣΕΩΝ Η κάθε Σύµβαση που θα υπογραφεί θα ισχύει έως την ολοκλήρωση της παράδοσης της συµβατικής ποσότητας, όπως αυτή θα ορίζεται στην πρώτη σελίδα της (Συνηµµένο ΕΝΤΥΠΟ Σ-4/ ) Η έναρξη παραδόσεων του υλικού στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ θα γίνει το αργότερο τρεις (3) µήνες από την ηµεροµηνία της επίσηµης γνωστοποίησης της ανάθεσης από τη ΕΗ Α.Ε. στον ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. 9. ΑΝΑΓΚΕΣ ΡΥΘΜΟΣ ΠΑΡΑ ΟΣΕΩΝ Η συνολική ποσότητα ανάθεσης σε κάθε µειοδότη, στην ΚΘ αναφοράς της προσφοράς του, θα παραµένει σταθερή ανεξάρτητα από τυχόν διαφοροποίηση της Κ.Θ.. του παραδιδόµενου υλικού έναντι της ΚΘ αναφοράς Οι παραδόσεις του υλικού θα είναι τµηµατικές µε µέσο συνολικό ρυθµό παράδοσης ΜΤ/εβδοµάδα σε ΚΘ Kcal/Kg Σε περίπτωση που οι διαγωνιζόµενοι προσφέρουν µικρότερη της συνολικής ποσότητα ο µέσος ρυθµός παράδοσης θα αναπροσαρµόζεται αναλογικά σύµφωνα µε τη σχέση: όπου: Q: η προσφερόµενη από το διαγωνιζόµενο ποσότητα σε µετρικούς τόννους (ΜΤ). H 0 : η Κατώτερη Θερµογόνος ύναµη αναφοράς σε Kcal/Kg φυσικού λιγνίτη σε βάση «ως έχει», όπως δηλώνεται στην προσφορά κάθε διαγωνιζόµενου.

13 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 13 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 9.4. Σε κάθε περίπτωση οι προς παράδοση ποσότητες καθώς και η χρονική κατανοµή των παραδόσεων θα καθορίζονται σύµφωνα µε τις ανάγκες του ΑΗΣ Μελίτης, ο οποίος και θα ενηµερώνει σχετικά τον/τους προµηθευτή/ές Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ θα εγγυηθεί τη δυνατότητα συνεχούς παράδοσης του υλικού µε το µέσο εβδοµαδιαίο ρυθµό που προσδιορίζεται σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στις παραγράφους 9.2 και 9.3 των Ειδικών Όρων Τροποποίηση του προγράµµατος παραδόσεων του υλικού πέραν των όσων προσδιορίζονται στα προηγούµενα είναι δυνατή µόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης της ΕΗ Α.Ε. Στις περιπτώσεις αυτές ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειµένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ΕΗ Α.Ε Τα µέσα µεταφοράς που θα χρησιµοποιηθούν θα πρέπει να πληρούν όλες τις νόµιµες προϋποθέσεις για τη µεταφορά του υλικού έως τον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ Στην προσφορά του ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ θα πρέπει απαραίτητα να προσδιορίζει λεπτοµερώς το σχεδιασµό του σε ό,τι αφορά τη µεταφορά του υλικού µέχρι τον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ µε τον απαιτούµενο ως άνω ρυθµό. Τα παραπάνω θα τεθούν στο φάκελο µε τα τεχνικά στοιχεία. 10. ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Οι παραδόσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ και σύµφωνα µε τα προσδιοριζόµενα στην παράγραφο 3.1 του τεύχους «Τεχνική Προδιαγραφή» ως εξής: Εργάσιµες ηµέρες, στις ώρες 07:00 έως 15:00 και 19:00 έως 22:00. Σαββατοκύριακα από 07:00 έως 15:00. Παραδόσεις πέρα από τα πιο πάνω ωράρια όπως επίσης και σε αργίες θα γίνονται µόνο µε τη σύµφωνη γνώµη του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, χωρίς ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ να δικαιούται οποιαδήποτε επιπλέον αποζηµίωση γι αυτό το λόγο Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ, ο οποίος και έχει τον έλεγχο της φόρτωσης και

14 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 14 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ µεταφοράς του υλικού, θα ενηµερώνει καθηµερινά τον ΑΗΣ για τον προγραµµατισµό των εκφορτώσεων υλικού στον ΑΗΣ τουλάχιστο για την επόµενη ηµέρα. Για τη διασφάλιση της οµαλής και συνεχούς εκφόρτωσης των φορτηγών, ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ θα µεριµνά για την κατά το δυνατόν ισοκατανοµή των φορτίων στη διάρκεια του ηµερήσιου ωραρίου παραλαβής Η ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του υλικού θα γίνεται µε βάση τα προβλεπόµενα στις αντίστοιχες παραγράφους (3.2 και 3.3 αντίστοιχα) του τεύχους «Τεχνική Προδιαγραφή». Ειδικότερα: Η ποσοτική παραλαβή θα γίνεται από το προσωπικό του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, παρουσία του Προµηθευτή, ο οποίος θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον ορισµό εκπροσώπου του για το σκοπό αυτό. Ο ΑΗΣ θα παραδίδει αντίγραφα όλων των ζυγολογίων στον εκπρόσωπο του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ Η πιστοποίηση των παραλαµβανοµένων ποσοτήτων υλικού θα γίνεται από το προσωπικό του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ανά δεκαπενθήµερο παραδόσεων Ο ΑΗΣ το αργότερο µέσα σε τέσσερις (4) εργάσιµες ηµέρες από την τελευταία ηµεροµηνία παραδόσεων κάθε περιόδου πιστοποίησης θα αποστέλλει στον ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ συγκεντρωτικό πίνακα των ποσοτήτων που παρελήφθησαν στη διάρκεια της εν λόγω περιόδου πιστοποίησης, στον οποίο, για κάθε παραληφθέν φορτίο θα αναγράφονται ο αριθµός του ελτίου Αποστολής του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ, τα στοιχεία ταυτοποίησης του µεταφορικού µέσου και τα στοιχεία ποσοτικής παραλαβής (µικτό βάρος, απόβαρο, παραληφθέν καθαρό βάρος υλικού) Για κάθε περίοδο πιστοποίησης, όπως αυτή προσδιορίζεται στην παράγραφο , θα γίνεται από Ανεξάρτητο Γραφείο και σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παράγραφο 3.3 του τεύχους «Τεχνική Προδιαγραφή», η ποιοτική ανάλυση του υλικού της υπόψη περιόδου. Τα αποτελέσµατα των αναλύσεων του υλικού θα γνωστοποιούνται εγγράφως µέσω ταχυδροµείου επί αποδείξει από το Ανεξάρτητο Γραφείο τόσο στη ΕΗ Α.Ε. όσο και στον ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ εντός δέκα (10) εργασίµων ηµερών από την τελευταία ηµεροµηνία παραδόσεων κάθε περιόδου πιστοποίησης Κατά την έναρξη υλοποίησης της Σύµβασης θα συµφωνηθεί µεταξύ των αντισυµβαλλοµένων Μερών και σε συνεννόηση µε το Ανεξάρτητο Γραφείο ο κατάλογος των εργαστηρίων κοινής αποδοχής, µεταξύ των οποίων θα

15 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 15 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ επιλεγεί από το Ανεξάρτητο Γραφείο το εργαστήριο, στο οποίο θα πραγµατοποιούνται οι αναλύσεις ποιοτικής παραλαβής του υλικού. Αλλαγή του εργαστηρίου είναι δυνατή µόνο µετά την υποβολή σχετικού αιτήµατος οποιουδήποτε εκ των αντισυµβαλλοµένων Μερών και µόνο αφού έχει προηγηθεί διαιτησία. Η επιλογή του νέου εργαστηρίου θα γίνεται πάντοτε µέσα από τον κατάλογο των εργαστηρίων κοινής αποδοχής που έχουν καταρτίσει τα αντισυµβαλλόµενα Μέρη. Η αµοιβή του Ανεξάρτητου Γραφείου και του εργαστηρίου, στο οποίο θα πραγµατοποιούνται οι αναλύσεις ποιοτικής παραλαβής του υλικού, θα βαρύνει εξ ηµισείας τη ΕΗ Α.Ε. και τον Προµηθευτή Κάθε ένα από τα συµβαλλόµενα Μέρη θα έχει το δικαίωµα να ζητήσει διαιτησία για οποιεσδήποτε από τις αναλύσεις που περιλαµβάνονται στην ποιοτική παραλαβή του υλικού, όπως αυτές προσδιορίζονται στην παράγραφο 3.3 του τεύχους «Τεχνική Προδιαγραφή» Η άσκηση του πιο πάνω δικαιώµατος θα γίνεται εγγράφως µε επιστολή που θα αποστέλλεται επί αποδείξει από το Μέρος που ζητά τη διαιτησία τόσο στο Ανεξάρτητο Γραφείο όσο και στο αντισυµβαλλόµενο Μέρος µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δεκαπέντε (15) εργασίµων ηµερών από την ηµεροµηνία επίδοσης στο εν λόγω Μέρος των αποτελεσµάτων των αναλύσεων του υλικού, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παράγραφο του παρόντος τεύχους Τα αντισυµβαλλόµενα Μέρη θα συµφωνούν ως προς το Εργαστήριο κοινής αποδοχής, στο οποίο θα πραγµατοποιηθούν οι αναλύσεις της ιαιτησίας, και η ΕΗ Α.Ε. θα ενηµερώνει εγγράφως το Ανεξάρτητο Γραφείο σχετικά. Το Ανεξάρτητο Γραφείο θα αποστέλλει το σφραγισµένο δείγµα που φυλάσσει αποκλειστικά για το σκοπό αυτό στο Εργαστήριο κοινής αποδοχής και θα ενηµερώνει τα αντισυµβαλλόµενα Μέρη σχετικά µε την ακριβή ηµεροµηνία και ώρα διεξαγωγής των αναλύσεων διαιτησίας, προκειµένου να παρευρίσκονται µε εκπροσώπους τους, εφόσον το επιθυµούν Το αποτέλεσµα της διαιτησίας θα είναι δεσµευτικό και για τα δύο Μέρη. Το κόστος της διαιτησίας θα βαρύνει το Μέρος που δεν δικαιώθηκε, ήτοι το

16 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 16 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Μέρος, το οποίο, ως εκ του αποτελέσµατος της διαιτησίας, υποχρεούται στην καταβολή προς το άλλο Μέρος διαφοράς, σε σχέση µε το ποσό που είχε τιµολογηθεί στη βάση της αρχικής ανάλυσης του υλικού. 11. ΠΡΟΣ ΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ. Η τελική τιµή σε ΕΥΡΩ/ΜΤ, µε την οποία θα πληρώνεται κάθε παραδιδόµενος µετρικός τόννος λιγνίτη θα προσδιορίζεται µε βάση τα αποτελέσµατα των αναλύσεων ποιοτικής παραλαβής του υλικού σύµφωνα µε τα παρακάτω: Βασική τιµή ανά µετρικό τόννο παραδιδόµενου υλικού: Εφόσον όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του υλικού, όπως προέκυψαν από τις διαδικασίες ποιοτικής παραλαβής σύµφωνα µε την παράγραφο του παρόντος τεύχους και την παράγραφο 3.3 του τεύχους ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ», ευρίσκονται εντός των αντιστοίχων ορίων που καθορίζονται στην παράγραφο 2.1 του τεύχους «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ», η τιµή σε ΕΥΡΩ ανά Μετρικό Τόννο ( /ΜΤ) φυσικού λιγνίτη για τις ποσότητες της αντίστοιχης περιόδου πιστοποίησης θα προσδιορίζεται από τον τύπο: P f H H [ P 1,25 / ΜΤ* ( S )] = * S0 0 όπου: Ρ f : η τελική τιµή του υλικού για την περίοδο πιστοποίησης σε /ΜΤ P : η τιµή, όπως έχει δηλωθεί από τον ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ στην Προσφορά του µε βάση τα προβλεπόµενα στην παράγραφο 1.2 των Ειδικών Όρων H : Η Κατώτερη Θερµογόνος ύναµη σε Kcal/Kg του παραδιδόµενου υλικού σε βάση «ως έχει», όπως προσδιορίστηκε κατά τη διαδικασία ποιοτικής ανάλυσης και κατά µέγιστο Kcal/Kg. H o : Όπως καθορίζεται στην παράγραφο 1.1 των Ειδικών Όρων. S : Η επί τοις εκατό (%) περιεκτικότητα του φυσικού λιγνίτη σε θείο σε βάση «ως έχει», όπως προσδιορίστηκε κατά τη διαδικασία ποιοτικής παραλαβής

17 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 17 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ του υλικού. S 0 : Όπως καθορίζεται στην παράγραφο 1.1 των Ειδικών Όρων. Συµφωνείται ότι: Στην περίπτωση που ισχύει S < S0, ο όρος S S0 θα θεωρείται ίσος µε µηδέν Προσαρµογή τιµής µονάδας στην περίπτωση αποκλίσεων από τα συµβατικά ποιοτικά χαρακτηριστικά: Εφόσον από τη διαδικασία ποιοτικής παραλαβής του λιγνίτη σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παράγραφο των «Ειδικών Όρων» και στην παράγραφο 3.3 του τεύχους «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ» προκύψουν αποκλίσεις σε σχέση µε τα όρια που καθορίζονται στην παράγραφο 2.1 του τεύχους «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ», θα ισχύουν οι ακόλουθες προσαρµογές της τιµής: Α. Για Κατώτερη Θερµογόνο ύναµη σε βάση «ως έχει» µικρότερη από Kcal/Kg: Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου των Kcal/Kg από -1 έως -200 Kcal/Kg θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 1,50 /ΜΤ υλικού για κάθε 100 Kcal/Kg απόκλισης. Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου των Kcal/Kg από -201 έως -400 Kcal/Kg θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 3,00 /ΜΤ υλικού για κάθε 100 Kcal/Kg. Για το πέραν των -400 Kcal/Kg τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά προβλεπόµενου ελαχίστου των Kcal/Kg, θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 10,00 /ΜΤ υλικού για κάθε 100 Kcal/Kg. Β. Για περιεκτικότητα σε τέφρα σε βάση «επί ξηρού» µεγαλύτερη από 35%: Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου µεγίστου (35%) από +0,01 έως +2,00 εκατοστιαίες µονάδες θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 2,00 /ΜΤ υλικού για κάθε εκατοστιαία

18 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 18 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ µονάδα απόκλισης. Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου µεγίστου (35%) από +2,01 έως +4,00 εκατοστιαίες µονάδες θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 5,00 /ΜΤ υλικού για κάθε εκατοστιαία µονάδα απόκλισης. Για το πέραν των +4,00 ποσοστιαίων µονάδων τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου µεγίστου (35%) θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 10,00 /ΜΤ υλικού για κάθε εκατοστιαία µονάδα απόκλισης. Γ. Για περιεκτικότητα σε πτητικά σε βάση «ως έχει» µικρότερη από 26%: Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου (26%) από -0,01 έως -2,00 εκατοστιαίες µονάδες θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 1,00 /ΜΤ υλικού για κάθε εκατοστιαία µονάδα απόκλισης. Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου (26%) από -2,01 έως -4,00 εκατοστιαίες µονάδες θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 2,00 /ΜΤ υλικού για κάθε εκατοστιαία µονάδα απόκλισης. Για το πέραν των -4,00 ποσοστιαίων µονάδων τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου (26%) θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 10,00 /ΜΤ υλικού για κάθε εκατοστιαία µονάδα απόκλισης.. Για περιεκτικότητα σε ολικό θείο µεγαλύτερη από 2,00% σε βάση «ως έχει»: Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου µεγίστου (2,00%) από +0,01 έως +0,50 εκατοστιαίες µονάδες θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 4,00 /ΜΤ για κάθε ποσοστιαία µονάδα απόκλισης. Για το πέραν των +0,50 ποσοστιαίων µονάδων τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου µεγίστου (2,00%) θα επιβάλλεται, µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 10,00 /ΜΤ για κάθε ποσοστιαία µονάδα απόκλισης.

19 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 19 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε. Για δείκτη ευθρυπτότητας κατά Hardgrove µικρότερο από 42: Για απόκλιση έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου (42) κατά -1 θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας ίση µε 1,00 /ΜΤ. Για το πέραν των -2 µονάδων τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελαχίστου (42) θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας που θα αναλογεί σε 10,00 /ΜΤ υλικού για κάθε µονάδα απόκλισης. ΣΤ. Για σηµείο αρχικής παραµόρφωσης τέφρας µικρότερο από το ελάχιστο συµβατικά προβλεπόµενο: Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελάχιστου σηµείου αρχικής παραµόρφωσης τέφρας των C από -1 έως-30 C θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας ίση µε 0,10 /ΜΤ υλικού για κάθε βαθµό Κελσίου απόκλισης. Για το τµήµα της απόκλισης έναντι του συµβατικά επιτρεπόµενου ελάχιστου σηµείου αρχικής παραµόρφωσης τέφρας των C από -31 C και πέραν θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας ίση µε 2,00 /ΜΤ υλικού για κάθε βαθµό Κελσίου απόκλισης. Ζ. Για κοκκοµετρία µεγαλύτερη των 100 mm: ε θα επιβάλλεται µείωση τιµής µονάδας αλλά θα αφαιρούνται κατά τη δειγµατοληψία τα κοµµάτια που θα είναι µεγαλύτερα των 100 mm. Η. Το σύνολο των µειώσεων λόγω αποκλίσεων του υλικού από τα συµβατικά ποιοτικά χαρακτηριστικά δεν µπορεί να υπερβαίνει το 100% της βασικής τιµής µονάδας όπως προσδιορίζεται βάσει της παρ Ποινικές ρήτρες για καθυστέρηση παραδόσεων. Εφόσον ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ δεν παραδώσει στη διάρκεια δύο διαδοχικών εβδοµάδων τις προβλεπόµενες στην παράγραφο 9.2 των ΕΙ ΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ποσότητες υλικού, θα επιβάλλεται ποινική ρήτρα ίση µε το 5% της αξίας της ποσότητας υλικού που έπρεπε να παραδοθεί και δεν παραδόθηκε στη ΕΗ Α.Ε.

20 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 20 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 12. ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η τιµολόγηση θα γίνεται τµηµατικά για τις ποσότητες κάθε περιόδου πιστοποίησης µετά την ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του υλικού και στη βάση των αποτελεσµάτων των αναλύσεων στα πλαίσια της διαδικασίας ποιοτικής παραλαβής του υλικού Η πληρωµή των τιµολογίων θα γίνεται σε προθεσµία τριάντα (30) ηµερολογιακών ηµερών από την ηµεροµηνία κατάθεσης στα γραφεία της ιεύθυνσης Υλικού, Καυσίµων, Προµηθειών και Μεταφορών της ΕΗ Α.Ε. όλων των παραστατικών που προβλέπονται από τους Γενικούς Όρους της Σύµβασης για το σκοπό αυτό Τυχόν προσφυγή οιουδήποτε των συµβαλλοµένων Μερών σε διαιτησία ως προς τα αποτελέσµατα των αναλύσεων δεν αναστέλλει τη διαδικασία έκδοσης και πληρωµής των τιµολογίων βάσει των αποτελεσµάτων της διαδικασίας ποιοτικής παραλαβής του υλικού, όπως αυτή περιγράφεται στην παράγραφο 10.3 των Ειδικών Όρων Σε περίπτωση προσφυγής στη διαιτησία οιουδήποτε των συµβαλλοµένων Μερών, θα εκδίδονται βάσει του αποτελέσµατος της διαιτησίας από τον ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ τα αναγκαία παραστατικά (Τιµολόγιο ή Πιστωτικό σηµείωµα) µέσα σε προθεσµία πέντε (5) εργασίµων ηµερών από την επίσηµη ανακοίνωσή του από το Ανεξάρτητο Γραφείο στους συµβαλλοµένους Η πληρωµή του τιµήµατος θα γίνεται αποκλειστικά σε ΕΥΡΩ ( ) ε γίνονται δεκτοί όροι πληρωµής µε προκαταβολή σε καµία περίπτωση. Σε περίπτωση υποβολής προσφοράς µε αίτηµα χορήγησης προκαταβολής, το αίτηµα δεν θα λαµβάνεται υπόψη. 13. ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΩΝ. Η τιµή Μονάδας, όπως καθορίζεται στην παράγραφο 11.1 των Ειδικών Όρων, θα αναπροσαρµόζεται κατά τη διάρκεια της Σύµβασης σύµφωνα µε τον τύπο: όπου: Ρ Α : η τελική αναπροσαρµοσµένη τιµή του υλικού για την περίοδο πιστοποίησης σε /ΜΤ. Ρ f : η τελική τιµή του υλικού για την περίοδο πιστοποίησης σε /ΜΤ

21 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 21 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ D: η µέση µηνιαία τιµή Hi FOB PLATTS σε USD/MT του ULSD 10 ppm όπως αυτή αναφέρεται στο European Marketscan για το µήνα στον οποίο αντιστοιχεί η περίοδος πιστοποίησης. D 0 : η µέση µηνιαία τιµή Hi FOB PLATTS σε USD/MT του ULSD 10 ppm όπως αυτή αναφέρεται στο European Marketscan για το µήνα Απρίλιο ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Επιπρόσθετα των αναφεροµένων στην παράγραφο 13 των Γενικών Όρων Σύµβασης (Έντυπο Σ2/ ) και ανεξάρτητα από την επιβολή των προβλεπόµενων από το άρθρο 11 των Ειδικών Όρων ποινικών ρητρών, η ΕΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωµα καταγγελίας της Σύµβασης µε όλες τις προβλεπόµενες από αυτή συνέπειες σε βάρος του Προµηθευτή στις παρακάτω περιπτώσεις: Εφόσον κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της Σύµβασης διαπιστωθούν στα αποτελέσµατα των αναλύσεων τεσσάρων (4) µέσων εβδοµαδιαίων δειγµάτων, έστω και µη διαδοχικών, οποιεσδήποτε αποκλίσεις από τις οριακές τιµές των βασικών ποιοτικών χαρακτηριστικών του υλικού που προβλέπονται στην παράγραφο 2.1. του τεύχους «Τεχνική Προδιαγραφή». Εφόσον κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της Σύµβασης ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ δεν τηρήσει το πρόγραµµα παραδόσεων, όπως αυτό καθορίζεται στην παράγραφο 9 των Ειδικών Όρων για οκτώ (8) εβδοµάδες, έστω και µη συνεχόµενες. Εφόσον το απόθεµα στο χώρο απόθεσης του υλικού µηδενιστεί µε ευθύνη του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ για χρονικό διάστηµα µεγαλύτερο των δύο εβδοµάδων. Εφόσον προκληθεί βλάβη στον εξοπλισµό οποιασδήποτε Μονάδας του ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ εξαιτίας των αποκλίσεων των ποιοτικών χαρακτηριστικών του υλικού από τα συµβατικά προβλεπόµενα όρια. 15. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Ο ακόλουθος όρος θα περιλαµβάνεται στις Συµβάσεις που θα υπογραφούν: «Η σύµβαση τίθεται σε ισχύ από την ηµεροµηνία που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της, η οποία θεωρείται ως ηµεροµηνία υπογραφής της ή την ηµεροµηνία της πρώτης

22 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 22 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ τµηµατικής παράδοσης λιγνίτη στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ µετά την επίσηµη γνωστοποίηση της ανάθεσης από τη ΕΗ Α.Ε. στον ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ, όποιο από τα δύο συµβεί πρώτο» και παραµένει σε ισχύ ως την εξάντληση του συνόλου της συµβατικής ποσότητας που θα αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της σύµβασης µε την επιφύλαξη της παραγράφου ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ Η τελική ποσότητα που θα παραδοθεί µπορεί να έχει απόκλιση ± 5% από τη συµβατική ποσότητα που θα αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της σύµβασης, χωρίς προηγούµενη έγκριση της ΕΗ Α.Ε Η ΕΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωµα να αυξοµειώσει την συµβατική ποσότητα µέχρι και 50% χωρίς να έχει ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ το δικαίωµα να αυξήσει τις τιµές µονάδας ή να ζητήσει άλλες παροχές εκτός των προβλεποµένων από τους όρους της σύµβασης. ιευκρινίζεται ότι η εν λόγω αυξοµείωση δεν συναρτάται µε οποιαδήποτε αυξοµείωση του ρυθµού παραδόσεων, ο οποίος θα καθορίζεται πάντοτε σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στην παράγραφο 9 του παρόντος Η ειδοποίηση του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ για την περίπτωση της αύξησης της συµβατικής ποσότητας, θα πρέπει να γίνει το αργότερο ένα µήνα πριν την εκτιµώµενη ηµεροµηνία ολοκλήρωσης της παράδοσης της αρχικής συµβατικής ποσότητας, θα µπορεί όµως να επεκταθεί και µέχρι την ηµεροµηνία ολοκλήρωσης της παράδοσης της αρχικής συµβατικής ποσότητας, εφόσον τούτο αποδέχεται ο Προµηθευτής Στην περίπτωση της µείωσης της ενδεικτικής συµβατικής ποσότητας η ειδοποίηση του προµηθευτή θα πρέπει να γίνει το αργότερο ένα µήνα πριν από την προσδιοριζόµενη στην ειδοποίηση ηµεροµηνία διακοπής της σύµβασης. 17. ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΕΚΕ). Σύµφωνα µε την παράγραφο 14 των Γενικών Όρων της Σύµβασης (ΕΝΤΥΠΟ Σ2/ ). Σε κάθε περίπτωση η Ε.Ε.Κ.Ε. θα επιστραφεί το αργότερο έξι (6) µήνες µετά την τελευταία τµηµατική παράδοση, εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι ολικής ή µερικής κατάπτωσής της.

23 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 23 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 18. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Κάθε Οικονοµικός Φορέας ενδιαφερόµενος για σύναψη σύµβασης µε τη ΕΗ Α.Ε., δικαιούται να προσβάλει µε προσφυγή κάθε εκτελεστή πράξη της Επιχείρησης, που σχετίζεται µε τη διαδικασία επιλογής, την οποία θεωρεί ότι θίγει, µη νόµιµα, τα συµφέροντά του. Η προσφυγή αυτή ασκείται σύµφωνα µε τις προϋποθέσεις που προβλέπει η εκάστοτε ισχύουσα νοµοθεσία για την παροχή έννοµης προστασίας στο στάδιο που προηγείται της σύναψης της σύµβασης. Οι προθεσµίες για την άσκηση προσφυγής και τυχόν επακόλουθων ασφαλιστικών µέτρων συνεπάγονται τα ανασταλτικά αποτελέσµατα και µόνο, που ο Νόµος προβλέπει. Κάθε, κατά τα ανωτέρω, προσφυγή απευθύνεται στη ΕΗ και εξετάζεται από τα αρµόδια όργανα της ΕΗ, τα οποία εκδίδουν αιτιολογηµένη απόφαση γι αυτήν σε προθεσµία δέκα (10) ηµερών από την υποβολή της και την γνωστοποιούν εγγράφως στον οικείο προσφέροντα. Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσµία των δέκα ηµερών, τεκµαίρεται η απόρριψη της προσφυγής. Σηµειώνεται ότι τα αναφερόµενα στην παράγραφο 12 των Γενικών Όρων του ιαγωνισµού δεν τυγχάνουν εφαρµογής στην παρούσα διακήρυξη. 19. NΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΛΩΣΕΙΣ Προσφορές οι οποίες δεν θα περιλαµβάνουν στο Φάκελο Α αυτής (τεχνικά στοιχεία) έγγραφα δηλώσεις των παραγράφων 2.2.1, και του Άρθρου 2 (Κατάρτιση Προσφορών) των Γενικών Όρων του ιαγωνισµού και της παραγράφου 5.3 των Ειδικών Όρων αυτού, θα απορρίπτονται ως τυπικά απαράδεκτες κατά το Α' στάδιο του διαγωνισµού. Η υποβολή εκ των υστέρων των πιο πάνω στοιχείων µε τυχόν προσφυγές δεν είναι αποδεκτή. Γίνεται αποδεκτή όµως η υποβολή, µε τυχόν προσφυγή κατά της τυπικής απόρριψης προσφοράς λόγω µη συµφωνίας των παραπάνω τυπικών στοιχείων µε τους όρους και τις απαιτήσεις της διακήρυξης, συµπληρωµατικών στοιχείων επί των υποβληθέντων µαζί µε την προσφορά εγγράφων, εφόσον ο προσφέρων µε τις συµπληρώσεις και διευκρινίσεις αυτές συµµορφώνεται πλήρως µε τους όρους και τις απαιτήσεις της διακήρυξης. Ειδικότερα για την Εγγυητική Επιστολή Συµµετοχής γίνεται αποδεκτή συµπλήρωσή της

24 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 24 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ µόνον προς πλήρη συµµόρφωση µε το συµπεριλαµβανόµενο στη διακήρυξη υπόδειγµα αυτής. Οι εκ των υστέρων σχετικές συµπληρώσεις / διευκρινίσεις δεν αναπληρώνουν τα βασικά στοιχεία αυτής τα οποία ο µετέχων οφείλει να υποβάλει µε την προσφορά του (εκδούσα αρχή, υπέρ ου η εγγύηση, ποσό, αριθµός, υπογραφή, στοιχεία διαγωνισµού). Όσον αφορά τα υπόλοιπα τυπικά στοιχεία του φακέλου Α είναι αποδεκτή η υποβολή αυτών και εκ των υστέρων, µε τυχόν προσφυγή κατά της τυπικής απόρριψης προσφοράς λόγω έλλειψης αυτών από την κατατεθείσα προσφορά, εφόσον ο προσφέρων µε την προσφυγή του συµµορφώνεται πλήρως µε τους όρους και τις απαιτήσεις της ιακήρυξης. Για όσες εταιρείες γίνουν δεκτές οι προσφορές µετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκδίκαση τυχόν προσφυγών επί του Φακέλου Α, ακολουθεί η αποσφράγιση του φακέλου Β (οικονοµικά στοιχεία). Η αποσφράγιση των Φακέλων Β (οικονοµικές προσφορές) των προσφορών των διαγωνιζοµένων που έχουν γίνει δεκτές θα γίνει παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζοµένων. Οι διαγωνιζόµενοι θα ενηµερωθούν έγκαιρα για τον τόπο και το χρόνο της αποσφράγισης. Για όσες εταιρείες απορριφθούν κατά την αξιολόγηση του φακέλου Α, θα χωρίς να ανοιχθεί ο φάκελος Β, που περιέχει την οικονοµική προσφορά. επιστραφεί Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές. Εάν υποβληθούν απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Σε κάθε περίπτωση που κατά τη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών συµµετοχής προκύψουν απορρίψεις προσφορών για οποιονδήποτε λόγο, η αρµόδια επιτροπή συντάσσει πρακτικό, στο οποίο τεκµηριώνει την απόρριψη. 20. ΚATAKYΡΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Η ιαδικασία ολοκληρώνεται µε την έγκριση του αποτελέσµατός της από τα εξουσιοδοτηµένα όργανα της Επιχείρησης. Η εγκριτική απόφαση περιλαµβάνει και τυχόν βελτιώσεις της προσφοράς που γίνονται δεκτές από το µειοδότη Η κατακύρωση ανάθεσης του ιαγωνισµού γνωστοποιείται στον Πωλητή µε

25 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο: ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55-ΑΘΗΝΑ ΣΕΛΙ Α Νο 25 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ επιστολή µε την οποία καλείται, εντός ευλόγου χρονικού διαστήµατος, να προσκοµίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πιστοποιητικά που προβλέπονται από την κείµενη νοµοθεσία για την υπογραφή Σύµβασης αναλόγου ύψους. Ταυτόχρονα η ως άνω ανάθεση της Σύµβασης αναγγέλλεται και στους λοιπούς Προσφέροντες οι οποίοι υπέβαλαν αποδεκτές προσφορές Σε περίπτωση σύµπραξης Επιχειρήσεων, η κατακύρωση θα γίνει στο όνοµα όλων των µελών της σύµπραξης και θα τεθεί διάταξη στο Συµφωνητικό σύµφωνα µε την οποία τα µέλη της σύµπραξης ενέχονται και ευθύνονται έναντι της ΕΗ ενιαία, αδιαίρετα, αλληλέγγυα και σε ολόκληρο το καθένα χωριστά, θα εκπροσωπούνται από κοινό εκπρόσωπο και ότι θα ελέγχεται από τη ΕΗ η ουσιαστική συµµετοχή στη σύµπραξη όλων των µελών της σε όλη τη διάρκεια ισχύος της Σύµβασης Σε περίπτωση Οµίλου Επιχειρήσεων η Προσφορά του Πωλητή πρέπει να είναι διαµορφωµένη κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η χωριστή τιµολόγηση από τα µέλη του Οµίλου σύµφωνα µε την ελληνική φορολογική νοµοθεσία και πρακτική. Στην αντίθετη περίπτωση όπου η Προσφορά του Πωλητή δεν πληροί την ανωτέρω προϋπόθεση, ο Πωλητής υποχρεούται πριν την υπογραφή της Σύµβασης να περιβληθεί νοµικό τύπο που θα επιτρέπει την από κοινού τιµολόγηση και τότε για την υπογραφή της Σύµβασης απαιτείται επιπλέον η κατάθεση επικυρωµένου αντιγράφου του εγγράφου που θα αποδεικνύει ότι ικανοποιείται η προαναφερθείσα απαίτηση Η ΕΗ ΑΕ διατηρεί το δικαίωµα να µαταιώσει τη ιαδικασία επιλογής Προµηθευτή στο σύνολο ή σε µέρος αυτής, εφόσον κρίνει ότι: α. Η ιαδικασία διεξήχθη χωρίς τήρηση των προβλεποµένων κανόνων, µε συνέπεια τον επηρεασµό του αποτελέσµατος β. Το αποτέλεσµα της ιαδικασίας είναι µη ικανοποιητικό για την Επιχείρηση γ. Ο ανταγωνισµός υπήρξε ανεπαρκής δ. Μεταβλήθηκαν οι ανάγκες της Επιχείρησης. 21. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Οι Γενικοί Όροι που ισχύουν για τον παρόντα διαγωνισµό περιλαµβάνονται στο συνηµµένο ΕΝΤΥΠΟ 2/ και οι Γενικοί Όροι που ισχύουν για τη σύµβαση περιλαµβάνονται

26 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΥΚΠΜ / ΣΕΛΙ Α Νο 26 ΑΠΟ 26 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ στο συνηµµένο ΕΝΤΥΠΟ Σ2/ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ Σε περίπτωση διάστασης ανάµεσα στους Ειδικούς Όρους και τους Γενικούς Όρους της παρούσας ιακήρυξης, οι Ειδικοί Όροι θα υπερισχύουν Τα συνηµµένα στην παρούσα ιακήρυξη έγγραφα και προδιαγραφές αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτής. 23. ΜΕΡΗ TOY ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η παρούσα ιακήρυξη αποτελείται από τα ακόλουθα µέρη : 1. ΕΝΤΥΠΟ- 3/ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ 3. ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 4. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΕΝΤΥΠΟ- 2/ ) 5. ΕΝΤΥΠΟ Σ4/ ΤΥΠΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 6. ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΕΝΤΥΠΟ-Σ2/ )

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνηµµένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης µε σαφή

Διαβάστε περισσότερα

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης.

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης. Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνημμένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης με σαφή

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη. 1.2. Επισηµαίνεται ότι µετά την αποσφράγιση

Διαβάστε περισσότερα

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SF6

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SF6 Σελίδα 1 από 5 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 25.000,00 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 ΑΡΙΘ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 4 0 8 5 0 9 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΗΜΑΝΣΕΩΝ (SER)

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 ΑΡΙΘ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 4 0 8 5 0 9 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΗΜΑΝΣΕΩΝ (SER) Σελίδα 1 από 5 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 15.000,00 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική προδιαγραφή. 1.2. Επισηµαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ (OTDR) & ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ (FUSION SPLICER)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ (OTDR) & ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ (FUSION SPLICER) 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Σελίδα 1 από 5 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη. 1.2. Επισημαίνεται ότι μετά την αποσφράγιση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ ΕΡΓΟ :

ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ ΕΡΓΟ : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ-41209 ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΩΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη, και η συνημμένη Τεχνική Προδιαγραφή. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Λιβαδειάς Σοφοκλέους & Φιλολάου, 321 00, Λιβαδειά Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6/2015 Περιοχή Λιβαδειάς ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00.-

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00.- Σελίδα 1 από 5 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 10.000,00.- 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη. Σελίδα 1 από 5 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα θα παραδοθούν με εγκατεστημένο λειτουργικό Σύστημα WINDOWS 10 Pro 64 bit, ενώ τα DESKTOPS θα παραδοθούν χωρίς να είναι εγκατεστημένα τα λειτουργικά συστήματα WINDOWS. Τα DESKTOPS

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών AΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ :

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών AΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : Σελίδα 1 από 6 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ :ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00 Σελίδα 1 από 5 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 58.700,00 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Σελίδα 1 από 8 1. ΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ικαίωµα υποβολής προσφοράς έχουν φυσικά ή νοµικά πρόσωπα οποιασδήποτε νοµικής µορφής, εκτός από εξωχώριες εταιρείες. 2. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1 Οι διαγωνιζόµενοι

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00 Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 24.700,00 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

1.4. Στις προσφορές θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά, το συνολικό βάρος και ο όγκος των προσφερόμενων καλαθοφόρων.

1.4. Στις προσφορές θα πρέπει να αναγράφεται αναλυτικά, το συνολικό βάρος και ο όγκος των προσφερόμενων καλαθοφόρων. Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη, και η συνημμένη Τεχνική Προδιαγραφή. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 1. ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ 408334 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Το αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00

1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : ,00 Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 67.920,00 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Ένυδρη άσβεστος 2015/S 128-236180. Προκήρυξη σύμβασης Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Προμήθειες

Ελλάδα-Αθήνα: Ένυδρη άσβεστος 2015/S 128-236180. Προκήρυξη σύμβασης Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:236180-2015:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Ένυδρη άσβεστος 2015/S 128-236180 Προκήρυξη σύμβασης Επιχειρήσεις κοινής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ιακήρυξη : ΣΣΜ 840050 Ηµεροµηνία: 05/02/18 Αντικείµενο : ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΕΥΧΟΣ 4 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231 004000 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς ιακήρυξη : ΣΣΜ 840190 Ηµεροµηνία: 07/09/18 Αντικείµενο : Συσκευές µέτρησης ΤΕΥΧΟΣ 4 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών AΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ :

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών AΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : Σελίδα 1 από 6 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ :ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 20 ΘΕΣΕΩΝ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών Διακήρυξη : ΔΑΠΜ 407708 Ημερομηνία: 01.09.2017 Αντικείμενο : Συσκευή ανίχνευσης καθαρότητας SF6 και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί όροι της διακήρυξης.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί όροι της διακήρυξης. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ, ΑΘΗΝΑ 104 43 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών αν και όσο δεν

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών

Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών 1. ANTIKEIMENO: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ 408701 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Mεταφορά 15 containers 20 με φορτίο στροφεία αγωγού φάσης από FOB NINGBO, Κίνα μέχρι Free Out

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «Ηλεκτρολογική ανέγερση υποσταθμών και εξοπλισμού ταινιοδρόμων Ορυχείου Νοτίου Πεδίου/ Τομέας 7 Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας»

ΕΡΓΟ : «Ηλεκτρολογική ανέγερση υποσταθμών και εξοπλισμού ταινιοδρόμων Ορυχείου Νοτίου Πεδίου/ Τομέας 7 Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας» ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΜΑΟΡ-157 ΕΡΓΟ : «Ηλεκτρολογική ανέγερση υποσταθμών και εξοπλισμού ταινιοδρόμων Ορυχείου Νοτίου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ (1) ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ 40/50MVA, 150/15,75 21kV, ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑΣ Dyn1, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ELECTROPUTERE ΤΟΥ Υ/Σ ΛΗΤΗΣ» ΤΕΥΧΟΣ Α'

«ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ (1) ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ 40/50MVA, 150/15,75 21kV, ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑΣ Dyn1, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ELECTROPUTERE ΤΟΥ Υ/Σ ΛΗΤΗΣ» ΤΕΥΧΟΣ Α' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο Διακήρυξη Δημοπρασίας με αριθμό ΔΕΕΔ - 16 Σύμβαση: Παροχή Υπηρεσιών: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ (1) ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ 40/50MVA, 150/15,75 21kV,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ / 60002

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ / 60002 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 10, Τ.Κ. 117 43 ΑΘΗΝΑ Αρμόδιος:

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.»

«Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.» Προκήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισµού µε κριτήριο ανάθεσης την οικονοµικότερη προσφορά για το Έργο «Ανάδειξη Μειοδότη για την φύλαξη του κτιρίου του Ο.ΕΠ.ΕΚ.» Ο.ΕΠ.ΕΚ. 1-8 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ A ΜΕΡΟΣ : ΓΕΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 6

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 6 Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ 1.1. Στις προσφορές θα αναγραφούν υποχρεωτικά, µε ποινή ακυρότητας, τιµές σε ευρώ για παράδοση του υλικού Ελεύθερο στην 410 αποθήκη της Α Υ/Α ΜΗΕ, υρραχίου 89 & Κηφισού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Σελίδα 1 από 6 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική προδιαγραφή. 1.2. Επισηµαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς/ΚΛΠΝΕ/ΠΤΠ&ΔΕ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς/ΚΛΠΝΕ/ΠΤΠ&ΔΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς/ΚΛΠΝΕ/ΠΤΠ&ΔΕ Διακήρυξη : ΔΣΣΜ 940420 Ημερομηνία: 13-3-2019 Αντικείμενο : Συσκευές ΤΕΥΧΟΣ 4 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:455294-2016:text:el:html Ελλάδα-: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S 248-455294 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑ 20tnM

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑ 20tnM Σελίδα 1 από 8 1. ΥΠOΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Στον παρόντα διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε μορφής, εκτός από εξωχώριες εταιρείες. 1.2 Οι προσφέροντες θα πρέπει να υποβάλουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Άρθρο 1 Προϋπολογισμός

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Άρθρο 1 Προϋπολογισμός Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Κοζάνης Βερμίου 26, 50100, Κοζάνη Διακήρυξη : 2014.11/ΚΟΖ/ΔΠΜ-Θ Αντικείμενο : Καθαρισμός των χώρων του κτιρίου στην οδό Εθνικής Αντίστασης 2, Τ.Κ. 50001,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ/50034

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ/50034 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 49, 117 43 ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΣΔΜ/50034

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102014 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102014 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 322.055,00 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΜΜ ΕΡΓΟ :

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΜΜ ΕΡΓΟ : ιεύθυνση Προµηθειών, Αποθηκών & Μεταφορών ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΜΜ-41107 ΕΡΓΟ : «ΜΕΛΕΤΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΩΝ ΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 32.000,00.- 2. ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Το Σύστηµα Συναγερµού θα εγκατασταθεί εντός του οικοπέδου του Υποσταθµού (Υ/Σ) 150 kv Αλεξανδρούπολης (χώρος 2) και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) Ερώτημα 1 ο : Σύμφωνα με το π.δ. 82/1996 και το νόμο 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το νόμο 3414/2005, η υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη. Σελίδα 1 από 8 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη. 1.2. Επισημαίνεται ότι μετά την αποσφράγιση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 37697 ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 213 2025902-907 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ15/102015

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ15/102015 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩ ΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ15/102015 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 88.155,90 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΤΑ/ Πακέτα 10 ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ :Z ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 6.500,00 ΕΥΡΩ

ΤΗΤΑ/ Πακέτα 10 ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ :Z ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 6.500,00 ΕΥΡΩ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ : Z260 5002419 ΔΠΠ-Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 113 25100 ΑΙΓΙΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 19/10/2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ Πληροφορίες : Α.Τζαβέλλα Τηλέφωνο : 26910-22401 Ζητούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 39 Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2005 Αρ.πρ. 17α/05/171/ΦΝ438

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 39 Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2005 Αρ.πρ. 17α/05/171/ΦΝ438 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΧΩ Ε ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΜ. ΗΜ. ΕΡΓΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓ/ΤΟΣ /ΝΣΗ ΝΟΜ.ΣΥΝΤ/ΣΜΟΥ & ΚΩ /ΣΗΣ Τμήμα : α' Ταχ. /νση: Χαρ.Τρικούττη 182 Ταχ: 101 78 Αθήνα ΠΡΟΣ Τηλ: 210 6429185 Ρ3χ:

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Ηράκλειο, Αρμόδιος: Φραγκάκης Εμμανουήλ

Διεύθυνση: Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Ηράκλειο, Αρμόδιος: Φραγκάκης Εμμανουήλ Διεύθυνση: Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Ηράκλειο, 21.05.2018 Αρμόδιος: Φραγκάκης Εμμανουήλ Αρ.Πρωτ.: Τηλ.: 2810 338112 Σχετ.: Fax.: 2810 226110 E-mail: protokollo@portheraklion.gr ΘΕΜΑ: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διακήρυξη ΔKYΟΡ-181 Αντικείμενο: «Μελέτη, προμήθεια, κατασκευή, εγκατάσταση, δοκιμές και θέση σε λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: 26 Ιανουαρίου 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.: 1045/ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Θεσσαλονίκη: 26 Ιανουαρίου 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.: 1045/ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.Γ.Ε.ΜΗ:58231004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θεσσαλονίκη: 26 Ιανουαρίου 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.: 1045/29.1.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ06/102012 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 11.378,00

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥOY ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ -189

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥOY ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ -189 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥOY ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ -189 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΛΩ ΙΩΝ ΙΣΧΥΟΣ, ΤΑΣΕΩΣ 20 kv, ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ XLPE ΣΤΙΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΕΙΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΘ ΑΕ, ΕΤΟΥΣ 2016

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΘ ΑΕ, ΕΤΟΥΣ 2016 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. ιακήρυξης 4 ιακήρυξη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκποίηση, πώληση και αποµάκρυνση παλαιών µηχανηµάτων

Αρ. ιακήρυξης 4 ιακήρυξη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκποίηση, πώληση και αποµάκρυνση παλαιών µηχανηµάτων Αρ. ιακήρυξης 4 ιακήρυξη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκποίηση, πώληση και αποµάκρυνση παλαιών µηχανηµάτων 1.- O Oργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης Α.Ε (Ο.Λ.Θ Α.Ε) διενεργεί πλειοδοτικό διαγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419

Αθήνα, Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419 Αθήνα, 16.04.2019 Α/Α: EA4/2019 Α.Π.: ΚΥ/2019/419 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς επιστολών-δεμάτων για την κάλυψη των αναγκών του ΚΕΘΕΑ σε όλη την επικράτεια

Διαβάστε περισσότερα

παρελθόν βάσει του Καταστατικού, ανώνυμες, πρέπει κατά την υποβολή της προσφοράς να έχει ολοκληρωθεί η τροποποίηση του Κατασταστικού της Εταιρείας να

παρελθόν βάσει του Καταστατικού, ανώνυμες, πρέπει κατά την υποβολή της προσφοράς να έχει ολοκληρωθεί η τροποποίηση του Κατασταστικού της Εταιρείας να Π.Δ. 82/96 (ΦΕΚ Α' 66) : Ονομαστικοποίηση των μετοχών Ελληνικών Ανωνύμων Εταιρειών που μετέχουν στις διαδικασίες ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου ή των Νομικών Προσώπων του ευρύτερου δημόσιου τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ 1. Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Σ Η & Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν 1.1 Με ποινή να µη γίνει αποδεκτή η προσφορά, υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κύθνος, 08 / 11 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και του σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ - 20035 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο 3 - Συμβατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Ζάκυνθος, 06/07/2018 Αρ. Πρωτ: 1463 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2018». Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 673 Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια Νέου Καπέλου Λυκοπούλου της Προσκοπικής Στολής Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικοί όροι διενέργειας του Διαγωνισμού 1. Υποχρεωτικοί Όροι Όλοι οι περιεχόμενοι στην Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών και στα σχετικά Παραρτήματα όροι και απαιτήσεις είναι υποχρεωτικοί για τους

Διαβάστε περισσότερα

Η παράδοση της συνολικής µελέτης θα γίνει σε µία φάση. Σε περίπτωση που ζητηθούν συµπληρωµατικά στοιχεία, µελέτες ή εγκρίσεις, ο Ανάδοχος είναι υποχρε

Η παράδοση της συνολικής µελέτης θα γίνει σε µία φάση. Σε περίπτωση που ζητηθούν συµπληρωµατικά στοιχεία, µελέτες ή εγκρίσεις, ο Ανάδοχος είναι υποχρε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Α : ΩΚΕ346907Ο-ΡΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Α ΑΜ : 16PROC005134678 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Μυτιλήνη: 23-9-2016 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αρ.Πρωτ.: 15567 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Καρδίτσας Τεμπονέρα Καρδίτσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Καρδίτσας Τεμπονέρα Καρδίτσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ : 04 /2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Καρδίτσας Τεμπονέρα 32 43100 Καρδίτσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :07.9.2015 Πληροφορίες : Κ.ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕ Α4

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Διαχείρισης Προμηθειών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Διαχείρισης Προμηθειών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Διαχείρισης Προμηθειών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας Διακήρυξη : ΔΔΠΕΑ - 408808 Ημερομηνία: 30.5.2018 Αντικείμενο : Συσκευή Διηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Αριθ.Πρωτ:921 Αθήνα, 11 Ιουλίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αρ. Πρωτ.:588 Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta Το Σώµα Ελλήνων Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 642 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών της Νέας Προσκοπικής Στολής Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Κείµενα και στοιχεία που συνοδεύουν την σύµβαση 2 Άρθρο 2 - Είδη- ποσότητα-τιµές 3 Άρθρο 3 - Προέλευση των ειδών Προδιαγραφές 3 Άρθρο 4 Προθεσµίες 3 Άρθρο 5 - Ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθ.: ΔΟΛ 600001/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθ.: ΔΟΛ 600001/2015 Διεύθυνση Οικονομικών Λειτουργιών Λεωφ. Συγγρού 49 117 43 Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθ.: ΔΟΛ 600001/2015 Έργο : «Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Αρχειοθέτησης και Ηλεκτρονικής Ανταλλαγής Δομημένης Πληροφορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «Επέκταση με επαύξηση του Υ/Σ Ζακύνθου- Έργα Πολιτικού Μηχανικού, Προμήθεια και Εγκατάσταση Η/Μ Εξοπλισμού» ΤΕΥΧΟΣ Α

ΕΡΓΟ : «Επέκταση με επαύξηση του Υ/Σ Ζακύνθου- Έργα Πολιτικού Μηχανικού, Προμήθεια και Εγκατάσταση Η/Μ Εξοπλισμού» ΤΕΥΧΟΣ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ-27 ΣΥΜΒΑΣΗ :... ΕΡΓΟ : «Επέκταση με επαύξηση του Υ/Σ Ζακύνθου- Έργα Πολιτικού Μηχανικού,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΠΑ Αρ. 654 /10 /ΔΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2010-2011 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Περιγραφή Υλικών. Είδος α/α. Ποσότητα. Μέτρησης. τεμ. 5

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Περιγραφή Υλικών. Είδος α/α. Ποσότητα. Μέτρησης. τεμ. 5 Διεύθυνση Υλικών, Προμηθειών & Μεταφορών Λεωφόρος Συγγρού 98-100 117 41 Αθήνα Αρ. Διακήρυξης: 5 1 4 6 0 1 Ημερομηνία: 3.2.2016 Αντικείμενο: Φωτοαντιγραφικά ξηρογραφικά ψηφιακά μηχανήματα Ενδεικτική προϋπολογισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ. ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ 24/6 (Δυνατότητα συρραφής έως 40 φύλλων)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ. ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ 24/6 (Δυνατότητα συρραφής έως 40 φύλλων) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΟΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘ.ΔΕΗ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ Τεμ./ Κουτ. Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Υ Λ Ι Κ Ο Υ Υ Λ Ι Κ Α Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Υ 1. 181 ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ 2. 144 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ 24/6 (Δυνατότητα συρραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έργο : «Προμήθεια πάγκων, πλαστικών καθισμάτων, ατομικών φοριαμών και επίπλου αποδυτηρίου» Προϋπολογισμός : 41.000,00 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήμαρχος Ρεθύμνης

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.: 258 Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για την προµήθεια ειδών της Προσκοπικής Στολής Το Σώµα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.) προκηρύσσει ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΣΣΜ/907

Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΣΣΜ/907 Γ Ε Ν Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΣΣΜ/907 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. Η Διεξαγωγή του διαγωνισμού διέπεται από τον κανονισμό Προμηθειών του ΑΔΜΗΕ. 2. Οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ανεπιφύλακτα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΓΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΓΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε.» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 22.01.2019 Αρ. Πρωτ.: 390/2019 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, , Ηράκλειο Κρήτης. Ηράκλειο, Αρ. Πρωτ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 23.01.2018 Αρ. Πρωτ.: 382 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : 615104

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : 615104 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. Οικονομικές Υπηρεσίες ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Δ/ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΟΔΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 55 ΑΡΙΘΜΟΣ : 615104 Τ.Κ. 104 32 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 7 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001772755 2013-12-10

13PROC001772755 2013-12-10 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο Αθήνα, 10-12-2013 Α.Π: 5843 13PROC001772755 2013-12-10 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ) διενεργεί επαναληπτικό πρόχειρο

Διαβάστε περισσότερα

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

«ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 78/16 Φ.600/78/Σ.78/16 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΜΑΟΡ - 147 ΕΡΓΟ : «ΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΟΝΠ ΣΤΟ ΛΚΔΜ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα