ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS"

Transcript

1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Κατάστημα. Ιδέες και προτάσεις προβολής προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένες στις τάσεις διακόσμησης 2012/13 (ταχύρυθμο - κατάλληλο για άτομα από επαρχία) HM/ΝΙΑ Παρασκευή 8 Ιουνίου Σάββατο 9 Ιουνίου Κυριακή 10 Ιουνίου ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ * Ιδέες και προτάσεις προβολής προϊόντων & υπηρεσιών * Kανόνες χρωματικών συνδυασμών με έμφαση στις τάσεις 2012/13. * Interior Styling. Γνωριμία με τα σύγχρονα στυλ διακόσμησης και προσαρμογή/εφαρμογή διαφορετικών στυλ στους χώρους προβολής (μέσα και έξω από το κατάστημα), λαμβάνοντας υπόψη την εταιρική ταυτότητα, την εποχικότητα και την ψυχολογία του χώρου. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ * Η δημιουργία μιας πρότασης κατάλληλου ύφους διακόσμησης (interior styling) με τη χρήση των σωστών υλικών, χρωμάτων, props και εξοπλισμού. * Οργάνωση εργασιών μμ μμ ΑΣΚΗΣΗ * Άσκηση εφαρμογής βασισμένη σε μια τάση, επιλέγοντας τα κατάλληλα, υλικά, χρώματα, props και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα αρμόζει στο στυλ και το χαρακτήρα των προϊόντων. 2.30μμ Το Interior Styling, η εύρεση επομένως της κατάλληλης ατμόσφαιρας μέσω των υλικών, χρωμάτων, μορφών αλλά και της σωστής επιλογής προϊόντων και συνδυασμού αυτών με τα ανάλογα props και στοιχεία εξοπλισμού, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στη διακόσμηση μιας βιτρίνας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες στο χώρο της δημιουργίας μιας βιτρίνας και στην προβολή προϊόντων (designers, αρχιτέκτονες, στυλίστες, υπεύθυνους πωλήσεων και marketing, διαφημιστές). Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα εκπαιδεύοντάς το μαθητή στην ερμηνεία των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης και στην εφαρμογή μιας τάσης/ενός στυλ σε μια πρόταση βιτρίνας. Το σεμινάριο επομένως δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε κανόνες οπτικής επικοινωνίας μιας βιτρίνας/προβολής με τον πελάτη, βασισμένων στη σύνθεση του κατάλληλου διακοσμητικού ικού ύφους. Τα μαθήματα είναι και θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Η πρακτική εφαρμογή των ιδεών του κάθε μαθητή δίνεται την τελευταία ημέρα, όπου ο μαθητής καλείται να δημιουργήσει μια βιτρίνα/προβολή προϊόντος βασισμένη σε μια τάση/ύφος διακόσμησης. -Διάρκεια: 12 ώρες, σε 3 συνεχόμενες ημέρες 8/6, 9/6 και 10/6 -Κόστος συμμετοχής: 120E (100E, για όσους έχουν παρακολουθήσει ήδη κάποιο σεμινάριο).

3 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση Εκδηλώσεων (γάμος βάπτιση και πάρτυ) και δημιουργία αντικειμένων στολισμού με απλά υλικά. (ταχύρυθμο κατάλληλο για άτομα από επαρχία) Σάββατο 19/5 Κυριακή 20/5 *Χρωματολογία - Κανόνες συνδυασμών χρωμάτων και υλικών. *Ενημέρωση στις νέες τάσεις και στυλ της διακόσμησης (2012/2013). *Δημιουργίες από χαρτί. Χρήση χρωματιστών χαρτιών και άλλων απλών υλικών (κουμπιά, κορδέλες, βάζα, μπουκάλια), κοπτικών μηχανημάτων και ρητίνης. * Άσκηση: κατασκευή διακοσμητικού αντικειμένου με βάση τους κανόνες συνδυασμού στυλ & χρωματολογίας και με τη χρήση απλών υλικών. *Διαφορετικοί τύποι πελατών και χώρων διοργάνωσης διαφορετικά στυλ διακόσμησης εκδηλώσεων. Σύνθεση και προτάσεις για το τραπέζι και το χώρο με τη σωστή επιλογή υλικών, χρωμάτων, υφών και αντικειμένων. *Λίστα προμηθευτών και χρήσιμων ιστοσελίδων *Τρόποι παρουσίασης μιας ιδέας στον πελάτη πμ 2.00 μμ Μεσημεριανό μμ 8 ώρες πμ-4.00μμ Μεσημεριανό 3.30πμ-7.30μμ 6 ώρες Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διοργανωτές εκδηλώσεων (γάμων βαπτίσεων πάρτυ), σε διακοσμητές, γραφίστες, στυλίστες, υπεύθυνους catering και χώρων εκδηλώσεων, όπως και σε όσους θέλουν να δώσουν έναν προσωπικό χαρακτήρα σε κάποια εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσουν. Επίσης, το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους μέσω της αισθητικής (κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς και κατάλληλες επιλογές στυλ και τάσεων διακόσμησης) θέλουν να μάθουν πως με απλά υλικά μπορούν να δημιουργήσουν μια πρόταση στολισμού με ιδιαίτερο και φιλικός προς τον πελάτη ύφος. Το σεμινάριο είναι θεωρητικό αλλά και πρακτικό, με εφαρμογές στις οποίες ο μαθητής καλείται να δημιουργήσει μια δική του πρόταση/σύνθεση στολισμού με αντικείμενα στολισμού που συνθέτουν το χώρο, εμπνευσμένοι από ένα θέμα, μια τάση διακόσμησης αλλά και πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς. Δίνονται σημειώσεις και πολλές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το οργανωτικό μέρος του επαγγέλματος. -Διάρκεια: 20 ώρες, σε 3 συνεχόμενες ημέρες, 19, 20 και 21 Μαΐου -Κόστος: 160 Ευρώ (120 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο). -Τοποθεσία: Χαλάνδρι - Αττικής Δευτέρα 21/5 *Τελική άσκηση παρουσίασης βασισμένη σε ένα θέμα πμ-4.00μμ 6 ώρες

4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Χρωματολογία, Στυλ & τάσεις διακόσμησης 2012/13 Συνδυασμοί Χρωμάτων, μοτίβων & επίπλων στο χώρο. Ανάλυση των τάσεων διακόσμησης 2012/13 (ταχύρυθμο κατάλληλο για άτομα από επαρχία) Σάββατο 26/5 Κυριακή 27/5 Δευτέρα 28/5 *Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες) *Βασικές κατηγορίες των Στυλ διακόσμησης (από το κλασικό στυλ στο country, μοντέρνο, ρετρό - vintage και στο βιομηχανικό - εναλλακτικό στυλ), με παραδείγματα από χώρους, έπιπλα, υφάσματα, βιομηχανικά αντικείμενα και μόδα. *Σύγχρονες τάσεις διακόσμησης (Άνοιξη Άνοιξη 2013) *Κανόνες συνδυασμών χρωμάτων και μοτίβων στην επιφάνεια και στο χώρο. *Μέθοδος αναγνώρισης χρωμάτων και δημιουργίας χρωματικών συνδυασμών NCS. *Τρόποι επικοινωνίας των ιδεών και προτάσεών μας *Η χρήση του mood board (πίνακας ιδεών και προτάσεων) Άσκηση: Πρόταση συνδυασμού μοτίβων, χρωμάτων και διακοσμητικών αντικειμένων με βάση κάποιο στυλ ή τάση διακόσμησης. 5 ώρες πμ 4.00 μμ 5 ώρες πμ μμ 5 ώρες πμ 3.00 μμ Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων) ως μηχανικό της ατμόσφαιρας. Το αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το χώρο (μηχανικοί, διακοσμητές, έμποροι, κατασκευαστές, φίλοι της διακόσμησης) στο να δώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο που σχεδιάζουν ή συνθέτουν. Στόχος επομένως αυτού του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις και στα στυλ διακόσμησης, μέσω της κατάλληλης επιλογής και συνδυασμού επίπλων, μοτίβων, υλικών και χρωμάτων, όπως και η δημιουργία ενός χώρου με χαρακτήρα. Το σεμινάριο είναι συνδυασμός ανάλυσης των κύριων στυλ διακόσμησης και τάσεων αλλά και εκπαίδευσης στους κανόνες χρωματολογίας και τη σχέση των χρωμάτων με τα στυλ και τις τάσεις. Γενικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία στη σκέψη, όπως και την εφαρμογή ιδεών βασισμένων στην προσωπική έκφραση, στη γνώση των σύγχρονων τάσεων του design, χωρίς να αγνοούμε την lower budget λογική των ημερών μας. - Το πρόγραμμα είναι κατά μεγάλο μέρος θεωρητικό, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη δημιουργία προτάσεων μέσω mood boards -Διάρκεια: 15 ώρες, /5, σε 3 συνεχόμενες ημέρες. -Κόστος: 120 Ευρώ (100 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο)

5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling έμφαση στις τάσεις διακόσμησης 2012/13 και στις έννοιες vintage, retro, rustique και βιομηχανικό στυλ. VINTAGE: Στυλ, ύφος και τάσεις στη διακόσμηση επηρεασμένες από μια αναβίωση του κλασσικού στυλ, όπως 8/5 και των τάσεων ethnic και country. VINTAGE: σχεδιαστές και κύριοι εκπρόσωποι του στυλ αυτού 15/5 στη βιομηχανία. ΜΟΝΤΕΡΝΟ: Στυλ, ύφος και τάσεις στη διακόσμηση επηρεασμένες από τα κινήματα Bauhaus, De Stjl, 22/5 Constructivism, Futurism. ΜΟΝΤΕΡΝΟ: Σχεδιαστές και κύριοι σύγχρονοι εκπρόσωποι 29/5 στην αναβίωση των στυλ αυτών. RETRO: Στυλ, ύφος και τάσεις στη διακόσμηση επηρεασμένες από μια αναβίωση των τάσεων των δεκαετιών 5/6 50, 60, 70 και 80. RETRO: Σχεδιαστές και κύριοι σύγχρονοι εκπρόσωποι στην 12/6 αναβίωση των στυλ αυτών. 19/6 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ 2012/2013 Δημιουργία μιας σύνθεσης, βασισμένη σε μια επιλεγμένη τάση/στυλ, σε πραγματικές διαστάσεις, με την επιλογή χρωμάτων, υφασμάτων και αντικειμένων. Φωτογράφιση της 26/6 σύνθεσης Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων) ως μηχανικό της ατμόσφαιρας. Το αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το χώρο (μηχανικοί, διακοσμητές, έμποροι, κατασκευαστές, φίλοι της διακόσμησης) στο να δώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο που σχεδιάζουν ή συνθέτουν. Στόχος επομένως αυτού του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις και στα στυλ διακόσμησης, μέσω της κατάλληλης επιλογής και συνδυασμού επίπλων, μοτίβων, υλικών και χρωμάτων, όπως και η δημιουργία ενός χώρου με χαρακτήρα. Το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση των εννοιών vintage, retro, rustique και βιομηχανικό στυλ. Η κατανόηση των στυλ αυτών και των στοιχείων που τα συνθέτουν βοηθούν στη δημιουργία πιο σωστών στυλιστικά και εναρμονισμένων προτάσεων. Γενικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία στη σκέψη, όπως και την εφαρμογή ιδεών βασισμένων στην προσωπική έκφραση, στη γνώση των σύγχρονων τάσεων του design, χωρίς να αγνοούμε την lower budget λογική των ημερών μας. Το πρόγραμμα είναι κατά μεγάλο μέρος θεωρητικό, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη δημιουργία προτάσεων μέσω mood boards,, αλλά και 3-διάστατων συνθέσεων. -Διάρκεια: 24 ώρες, από 8/5 έως 26/6 σε 8 εβδομάδες. -Κόστος: 150 Ευρώ (120 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο)

6 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Χρωματολογία (Βήμα - βήμα από την πρόταση στην εφαρμογή χρήση της μεθόδου NCS) Σωστή ανάγνωση και ανάλυση χρωμάτων. Ασκήσεις με βάση 7/5 τη μέθοδο NCS (Natural Colour System). 14/5 Κανόνες συνδυασμών χρωμάτων. Αντιστοιχία χρωματικών συνδυασμών και τάσεων/στυλ διακόσμησης. Ψυχολογία χρωμάτων και μόδα. Ποια χρώματα/ποιους χρωματικούς συνδυασμούς ευνοούν οι 21/5 τάσεις. Χρήση της χρωματολογίας στο μοτίβο, στο έπιπλο, στην 28/5 προβολή, στην επιφάνεια και στο χώρο 11/6 Τελική άσκηση εφαρμογής Το σεμινάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει συνέχεια του σεμιναρίου Interior Styling, ή μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα. Το πρόγραμμα ακολουθεί τη μέθοδο εκπαίδευσης NCS (Natural Colour System) στην αναγνώριση και σωστή επιλογή χρωμάτων, όπως και την έρευνα της Global Colour στη δημιουργία χρωματικών συνδυασμών βασιζόμενων στις σύγχρονες τάσεις (τάσεις 2012/13). Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι οι μαθητές να αναγνωρίσουν τις έννοιες χρώμα και συνδυασμός στη διακόσμηση και στο τέλος να προτείνουν έναν δικό τους συνδυασμό χρωμάτων, για μια συγκεκριμένη εφαρμογή (π.χ. έπιπλο, χώρος). Ο κάθε μαθητής θα έχει την ευκαιρία εφαρμογής χρώματος σε ένα ή περισσότερα αντικείμενα (ή αντικείμενο και φόντο). Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες διακοσμητές, αρχιτέκτονες, στυλίστες, γραφίστες, σε υπεύθυνους διαμόρφωσης χώρων, όπως και σε όσους αναζητούν τη γνώση στη σύνθεση χρωματικών συνδυασμών και στην εφαρμογή σύγχρονων τάσεων. -Διάρκεια: 15 ώρες, από 7/5 έως 11/6 σε 5 εβδομάδες. -Κόστος: 120 Ευρώ (90 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο)

7 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Εργονομία Κατοικία και Εξοχική κατοικία. 18/6 25/6 Βασικές λειτουργίες χώρου και ιδέες styling για την κατοικία Εφαρμογή μια πρότασης σε μακέτα Βασικές λειτουργίες χώρου και ιδέες styling για την εξοχική κατοικία 4 ώρες 4 ώρες Το σεμινάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει συνέχεια του σεμιναρίου Interior Styling, ή μπορεί να παρακολουθηθεί ανεξάρτητα. Το πρόγραμμα εστιάζει στις κύριες λειτουργίες και δραστηριότητες των χώρων μιας κατοικίας και μιας εξοχικής κατοικίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σαλόνι, την τραπεζαρία και το υπνοδωμάτιο. Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι οι μαθητές να αναγνωρίσουν τις διαφορετικές ανάγκες που μπορούν να εξυπηρετούν οι χώροι μιας κατοικίας, ξεφεύγοντας από τις στερεότυπες λύσεις και δίνοντας σημασία σε προτάσεις που αντανακλούν τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σε θέματα interior styling των πελατών. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες διακοσμητές, αρχιτέκτονες, σε υπεύθυνους διαμόρφωσης χώρων, όπως και σε όσους αναζητούν προτάσεις και μεθοδολογία στη σωστή εργονομία και λειτουργία των χώρων μιας κατοικίας και μιας εξοχικής κατοικίας. -Διάρκεια: 8 ώρες, 18/6 και 25/6, Δευτέρες, μμ. -Κόστος: 80 Ευρώ (60 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο)

8 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Παιδικό δωμάτιο 2/5 Ψυχολογία παιδιού στις διαφορετικές ηλικίες και η σχέση του µε το χώρο. Εργονοµία του παιδικού δωµατίου/χώρου (κύριες ανάγκες και λειτουργίες) στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης ενός παιδιού από 0 14 ετών. 9/5 Interior Styling του παιδικού δωµατίου βασισµένο σε συνδυασµούς χρωµάτων, επίπλων και υλικών. 16/5 Οι ήρωες των παιδιών. Ταπετσαρίες, υφάσµατα και γραφιστική επηρεασµένα από αγαπηµένους ήρωες/σύµβολα/πρότυπα. Η προσαρµογή σχεδίων στο χώρο. 23/5 Άσκηση. Σχεδιασμός ενός παιδικού χώρου. Το σεμινάριο είναι συνδυασμός αναγνώρισης των κύριων δραστηριοτήτων και αναγκών στο χώρο του παιδικού δωματίου σε διαφορετικές ηλικίες, αλλά και εκπαίδευσης στους κανόνες χρωματολογίας και σύγχρονων τάσεων (στη διακόσμηση και στο παιδικό παιχνίδι και έπιπλο) που αρμόζουν στη παιδική ψυχολογία. Στόχος επομένως αυτού του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση πάνω στην εργονομία στις τάσεις, στα στυλ διακόσμησης και χρωματολογία, μέσω της κατάλληλης επιλογής και συνδυασμού επίπλων, μοτίβων, υλικών και χρωμάτων για τη δημιουργία ενός παιδικού δωματίου. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες διακοσμητές, αρχιτέκτονες, σε υπεύθυνους διαμόρφωσης παιδικών χώρων, όπως και σε εμπόρους στο χώρο του παιδικού επίπλου, υφάσματος, παιχνιδιών και ειδών διακόσμησης. -Διάρκεια: 12 ώρες, από 2 Μαΐου έως 23 Μαΐου, Τετάρτες πρωί. -Κόστος: 100 Ευρώ (80 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο)

9 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Mediterranean Interior Styling Σύγχρονες ιδέες και προτάσεις επηρεασμένες από την εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση της Μεσογείου. 30/5 Στυλ και χρωµατικοί συνδυασµοί επηρεασµένοι από την Ελληνική παραδοσιακή τέχνη και διακόσµηση. 6/6 Στυλ και χρωµατικοί συνδυασµοί επηρεασµένοι από την Ιταλική και Γαλλική επαρχία. 13/6 Στυλ και χρωµατικοί συνδυασµοί επηρεασµένοι από την Ιβηρική Χερσόνησο και τις ακτές της Β. Αφρικής. Στόχος επομένως αυτού του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις και στα στυλ διακόσμησης, επηρεασμένα από τη διακόσμηση και την τέχνη διαφορετικών χωρών της Μεσογείου, εστιάζοντας σε χρωματικούς συνδυασμούς, υλικά, υφές, έπιπλα, υφάσματα και διακοσμητικά υλικά. Το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση των εννοιών rustique, ethnic, provenciale,, αλλά και παραδοσιακών στυλ που διατηρούνται και αναβιώνουν σήμερα στη διακόσμηση χώρων κατοικίας και επαγγελματικών χώρων. Το πρόγραμμα είναι κατά μεγάλο μέρος θεωρητικό, ενθαρρύνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη δημιουργία προτάσεων μέσω mood boards. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες διακοσμητές, αρχιτέκτονες, στυλίστες, γραφίστες, σε υπεύθυνους διαμόρφωσης χώρων, όπως και σε όσους αναζητούν τη γνώση στα στυλ διακόσμησης του σήμερα με τη στυλιστική ταυτότητα της Μεσογείου. -Διάρκεια: 9 ώρες, από 30 Μαΐου έως 13 Ιουνίου, Τετάρτες πρωί. -Κόστος: 90 Ευρώ (70 Ευρώ, για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο).

10 Summer Seminars/Καλοκαιρινά Σεµινάρια Seminars in Kardamyli (Messinia), July-August Σεµινάρια στην Καρδαµύλη (Μεσσηνία) Ιούλιος - Αύγουστος /HRS / SUMMARY OF COURSES PRICE/ΤΙΜΗ 8 hrs 4 days Interior Styling. Styles and contemporary trends (such as rustic, ethnic, country and traditional ) with a focus on the interior design of the Mediterranean countryside. (English and Greek) 60E 6hrs 3days Στυλ και σύγχρονες τάσεις, µε έµφαση στη Μεσογειακή διακόσµηση και εφαρµοσµένη τέχνη. (ανάλυση των εννοιών ρουστίκ, έθνικ, country και του παραδοσιακού). Colour theory and trends (trends 2012/13) for interiors and design objects. (English and Greek) 50E 6hrs 3days Κανόνες χρωµατικών συνδυασµών και τάσεων 2012/13 στη διακόσµηση και στις εφαρµοσµένες τέχνες. Creating a theme for a party or an event with a focus on rustic, vintage and retro trends. (English and Greek) 40E 6hrs 3days ηµιουργία ενός θέµατος διακόσµησης για ένα πάρτυ ή µια εκδήλωση. Εστίαση στα στυλ ρουστικ, ρετρό και vintage. Creating decorative objects with simple materials. Ideas and techniques such as scrapbooking, decoupage and the use of epoxy resin. (English and Greek) ηµιουργία διακοσµητικών αντικειµένων µε απλά υλικά. Ιδέες και τεχνικές, όπως scrapbooking, decoupage και η 50E Location: High Street, Kardamili, Messinia. Χώρος διεξαγωγής: Κεντρικός δρόµος Καρδαµύλης (Μεσσηνία).

11 χρήση χαρτιών και ρητίνης. 8hrs 4days 4hrs 2days 4hrs 2days The art of display. Key theories and techniques in the display of products and objects. (English and Greek) Η τέχνη στην προβολή προϊόντων και υπηρεσιών. (τεχνικές βιτρίνας και προβολής) Interior design of Greece. A historical review of interior design styles and trends (traditional and modern) in Greece from the mid 19 th century until today. (English and Greek) Ιστορική αναδροµή στην ελληνική διακόσµηση και εφαρµοσµένη τέχνη από τα µέσα του 19 ου αιώνα µέχρι σήµερα. Jewellery with personal styling. Creating jewellery with the use of paper and resin, beads, buttons and fimo. (English and Greek). Κόσµηµα µε προσωπικό χαρακτήρα και τη χρήση υλικών, όπως κουµπιά, χάντρες, ρητίνη, fimo. 60E 30E 30E

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση & Styling Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση & πάρτυ) Περιγραφή: Το επάγγελμα του διακοσμητή εκδηλώσεων συνδέεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου (σύστημα NCS & τάσεις 2015/16) Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου (σύστημα NCS & τάσεις 2015/16) Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗ 2016»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗ 2016» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗ 2016» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Αρχές Χρωματολογίας (σύστημα NCS). Επιλογή Χρωμάτων για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους σύμφωνα με τις τάσεις Interior Styling. Περιγραφή:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

Τα χρώματα του προγράμματος μας 2017/18 είναι εμπνευσμένα από την τάση Beyond της Colour Hive (MIX). Φωτογράφιση Σ. Τζανουδάκη.

Τα χρώματα του προγράμματος μας 2017/18 είναι εμπνευσμένα από την τάση Beyond της Colour Hive (MIX). Φωτογράφιση Σ. Τζανουδάκη. Τα χρώματα του προγράμματος μας 2017/18 είναι εμπνευσμένα από την τάση Beyond της Colour Hive (MIX). Φωτογράφιση Σ. Τζανουδάκη. Φέτος συμπληρώνουμε 10 Χρόνια από την ίδρυση του IN-Design Seminars! Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Interior Styling για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους

Interior Styling για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Interior Styling για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους ΕΝΟΤΗΤΑ Α. Interior Styling & Ψυχολογία Χώρου, ΕΝΟΤΗΤΑ Β. Χρωματολογία Χώρου & Tάσεις 2019/20, ΕΝΟΤΗΤΑ Γ. Decoration Workshop Η διακόσμηση στη λεπτομέρεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Γ' Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ( Εικαστική και Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ. Ελένη Γκλίνου Κατερίνα Αντωνάκη

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ. Ελένη Γκλίνου Κατερίνα Αντωνάκη Ελένη Γκλίνου Κατερίνα Αντωνάκη 1 1. ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 2. ΛΟΓΟΤΥΠΟ / ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ 4. ΛΟΓΟΤΥΠΟ #1 ΛΟΓΟΤΥΠΟ #2 5. ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ 6. ΜΟΤΙΒΑ 7. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 2 1. ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕ12: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΘΕ12: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΕ12: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ulrich K.T. and Eppinger Steven D., Product Design and Development, 2nd Edition, Irwin McGraw-Hill, 2000 1 Τι είναι ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός; Σύμφωνα με την Ένωση Βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (INTERIOR ARCHITECTURE)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (INTERIOR ARCHITECTURE) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (INTERIOR ARCHITECTURE) Μήνυμα Διευθυντή Η Εσωτερική Αρχιτεκτονική είναι διεθνώς ένας νέος όρος ο οποίος προσπαθεί να ορίσει τη δράση της επιστήμης που αφορά

Διαβάστε περισσότερα

«Αλλά ζω το δωμάτιο μου»

«Αλλά ζω το δωμάτιο μου» Α ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Έκθεση Ερευνητικής εργασίας «Αλλά ζω το δωμάτιο μου» Επιμέλεια: Μαυρίδη Ελεάννα, Ξενόφου Νεφέλη, Πετρογιάννη Ιουλία, Ράλλη Άννα, Σαπαλίδη Σύλια Επιβλέπουσα καθηγήτρια: Σόφη

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Κατασκευή Κήπων

Σχεδιασμός και Κατασκευή Κήπων Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κήπων είναι μια σχετικά νέα δραστηριότητα στην Ελλάδα αλλά σε χώρες με παράδοση, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί σημαντικό επαγγελματικό τομέα. Η κατασκευή ενός κήπου είναι

Διαβάστε περισσότερα

του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Προδιαγραφές Concept Σχεδιασμού του Ξενοδοχείου

του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Προδιαγραφές Concept Σχεδιασμού του Ξενοδοχείου BOUTIQUE HOTEL του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Προδιαγραφές Cncept Σχεδιασμού του Ξενοδοχείου Αθήνα 25/5/2017 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ BOUTIQUE HOTEL. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Τίτλος: Ιστορίες δωματίων Βαθμίδα: 2 Τάξη: Ε Διάρκεια: 6 Χ 80 Περιγραφή Ενότητας Οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα από διάφορες δραστηριότητες που αφορούν στο δωμάτιό τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ 2011-12 ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

(Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του Joomla CMS)

(Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του Joomla CMS) Σεμινάριο Ε-shop (Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του Joomla CMS) Σκοπός του προγράμματος: Το σεμινάριο έχει ως σκοπό την εκμάθηση του HikaShop (component του Joomla CMS) για τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (INDUSTRIAL DESIGN) ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ Διαφάνειες Διαλέξεων Ulrich K.T. and Eppinger Steven D., Product Design and Development, 2nd Edition, Irwin

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός τίτλος σπουδών:

Τελικός τίτλος σπουδών: Επωνυμία προγράμματος: Τελικός τίτλος σπουδών: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΠΤΥΧΙΟ) Πτυχίο Ο γραφίστας ασχολείται με τη μελέτη, τη διαμόρφωση και γενικότερα την αισθητική επιμέλεια κάθε είδους εκτυπωτικής εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας. Κλάδοι και ειδικότητες

Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας. Κλάδοι και ειδικότητες Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας Κλάδοι και ειδικότητες Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας ΚΛΑΔΟΙ και ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 1. Κλάδος μηχανολογίας 2. Κλάδος δομικών έργων και κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών 5 ο Σ.Ε.Κ. Γ Αθήνας Χατζηγιαννάκη Β., εκπαιδευτικός ΠΕ1801 Ρόκου Χ., εκπαιδευτικός ΠΕ1801 Εφαρμοσμένες Τέχνες Το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου συναντώνται

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Α Τάξη 2 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Μάθηµα: «Τεχνική Ανάλυση Οργάνωση Συλλογής». Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για την προδιαγραφή έργων αναλλοίωτων στο χρόνο, χώρων και αντικειµένων µοναδικής έκφρασης.

Για την προδιαγραφή έργων αναλλοίωτων στο χρόνο, χώρων και αντικειµένων µοναδικής έκφρασης. HPL SURFACE COLORS Η ELTOP διατηρεί πλούσιο, µόνιµο στοκ και σας προµηθεύει σε σύντοµους χρόνους την πλήρη συλλογή των FORMICA COLLECTION SURFACE COLOURS, των decorative laminates της FORMICA, µίας από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΣΧΕ ΙΟ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕ ΙΟ ΜΟ ΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και κατασκευή κήπων e-school by agronomist.gr

Σχεδιασμός και κατασκευή κήπων e-school by agronomist.gr Σχεδιασμός και κατασκευή κήπων e-school by agronomist.gr 20/1/2013 Η διαμόρφωση πράσινων τοπίων στο αστικό περιβάλλον είναι μια δραστηριότητα ελκυστική για μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων. Όσο αυξάνεται η πίεση

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Δελτίο Τύπου 26/5/15 Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Τέσσερεις κύκλοι εργαστηρίων-σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, με

Διαβάστε περισσότερα

Η προσεγγιση της. Αρχιτεκτονικης Συνθεσης. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΡΑΦΑΚΟΥ Καθηγητρια της Σχολης Αρχιτεκτονων Ε.Μ.Π.

Η προσεγγιση της. Αρχιτεκτονικης Συνθεσης. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΡΑΦΑΚΟΥ Καθηγητρια της Σχολης Αρχιτεκτονων Ε.Μ.Π. 1ο χειμ. Εξαμηνο, 2013-2014 Η προσεγγιση της Αρχιτεκτονικης Συνθεσης Εισαγωγη στην Αρχιτεκτονικη Συνθεση Θεμα 1ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΡΑΦΑΚΟΥ Καθηγητρια της Σχολης Αρχιτεκτονων Ε.Μ.Π. Εικονογραφηση υπομνηση του

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Τίτλος μαθήματος ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Επιλογής / Ενότητα Τεχνών (ΤΕ) ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΚΤ1121 ΜΟΝΑΔΕΣ ECTS:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 Μάθημα: ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ (358) Ημερομηνία: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 Ώρα εξέτασης: 11.00

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία μοντέλου αισθητικών κριτηρίων για αποτελεσματικό οπτικό σχεδιασμό εκπαιδευτικών ιστότοπων

Δημιουργία μοντέλου αισθητικών κριτηρίων για αποτελεσματικό οπτικό σχεδιασμό εκπαιδευτικών ιστότοπων 8 ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» Σύρος, 26-28 Ιουνίου 2015 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών 5 ο Σ.Ε.Κ. Γ Αθήνας Εφαρμοσμένες Τέχνες Το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου συναντώνται οι τομείς: των καλών τεχνών (εικαστικός), του σχεδιασμού, της

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το δωμάτιό τους σε... Disneyland!

Μετατρέψτε το δωμάτιό τους σε... Disneyland! Μετατρέψτε το δωμάτιό τους σε... Disneyland! Ήρωες όπως οι Winnie the Pooh, Princess, Mickey, Cars, Planes, Fairies και άλλοι πολλοί πρωταγωνιστούν στα αγαπημένα χαλιά των μικρών παιδιών Θέλετε να μετατρέψετε

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος A Τάξη 2 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 5 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Μάθηµα: «Σχεδιασµός Ετοίµων Ενδυµάτων ΙI». Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016 User-Pc Θ έ μ ι δ ο ς 9, Π α λ α ι ό Φ ά λ η ρ ο e - m a i l : b o r g i a s - @ o t e n e t. g r w w w. b o r g i a s - a r t. g r w w w. f a c e b o o k. c o m / b o r g i a s a r

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος. Α Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα. Αθήνα, Απρίλιος 2001

Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος. Α Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα. Αθήνα, Απρίλιος 2001 Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Α Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Σελίδα 1 από 8 Μάθηµα: «Ιστορία Ενδυµασίας Ι». Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Το µάθηµα

Διαβάστε περισσότερα

Τailor made. Αισθητική στα δικά μας μέτρα. Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας. Tαξίδι στη Λισαβόνα. Στην εποχή του μετάλλου

Τailor made. Αισθητική στα δικά μας μέτρα. Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας. Tαξίδι στη Λισαβόνα. Στην εποχή του μετάλλου δεκembριοσ 2013 Tαξίδι στη Λισαβόνα Η νέα cool πρωτεύουσα της Ευρώπης Στην εποχή του μετάλλου Το αγαπημένο υλικό των designers Θέα 360 μοιρών Σε ένα penthouse στο κέντρο της Αθήνας ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα.

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα. Media Kit Χειροτεχνίες, Κατασκευές & Δημιουργίες Με: Χαρτί, Ύφασμα, Felt, Νήματα, Κλωστές, Ραπτομηχανή, Πολυμερή πηλό, Κεραμεικά, Washi tapes, Χρώματα, Στάμπες & Σφραγίδες, Δέρμα, Ξύλο, Γυαλί, Ανακυκλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση Η αισθητική αντίληψη είναι το μεγαλύτερο προσόν για την ειδικότητα του τομέα καλλιτεχνικών εφα Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση - Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ο σχεδιασμός προϊόντων συνήθως απαιτεί σημαντική έρευνα, σκέψη και ανάλυση δεδομένων, δημιουργία πιθανών λύσεων,

Διαβάστε περισσότερα

185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων

185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων 185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων Το Τμήμα Επιστημών της Τέχνης αποτελεί ανεξάρτητο Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2000-01. Το Τμήμα ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012 ΜαΪοσ 2012 50 casaviva Μαϊοσ 2012 Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης Στοκχόλμη Design Week 2012 Ανταπόκριση από το Μιλάνο των Σκανδιναβών Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ Positive

Διαβάστε περισσότερα

CO-CREATE ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

CO-CREATE ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ CO-CREATE ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δραστηριοποιείστε σε κλάδο της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας; Υποβάλλετε αίτηση προτείνοντας την

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη. [Αξιολόγηση των 5 πιλοτικών τμημάτων]

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη. [Αξιολόγηση των 5 πιλοτικών τμημάτων] Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη [Αξιολόγηση των 5 πιλοτικών τμημάτων] 1. Είστε ικανοποιημένος/η από το Πρόγραμμα; Μ. Ο. απαντήσεων: 4,7 Ικανοποιήθηκαν σε απόλυτο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηµατική. Μοντελοποίηση

Μαθηµατική. Μοντελοποίηση Μαθηµατική Μοντελοποίηση Μοντελοποίηση Απαιτητική οικονοµία και αγορά εργασίας Σύνθετες και περίπλοκες προβληµατικές καταστάσεις Μαθηµατικές και τεχνολογικές δεξιότητες Επίλυση σύνθετων προβληµάτων Μαθηµατικοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Φάση Δι.Με.Π.Α. 3ο μάθημα: Σχολικός χώρος και Μέθοδοι Παρατήρησης της διδασκαλίας

Α Φάση Δι.Με.Π.Α. 3ο μάθημα: Σχολικός χώρος και Μέθοδοι Παρατήρησης της διδασκαλίας Α Φάση Δι.Με.Π.Α 3ο μάθημα: Σχολικός χώρος και Μέθοδοι Παρατήρησης της διδασκαλίας ΧΩΡΟΣ : Α) Τεχνοκρατική προσέγγιση (γεωμετρικά χαρακτηριστικά: εμβαδόν, διαστάσεις, ανοίγματα κ.λπ.) Β) Ανθρωποκεντρική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: 2D-3D Σχεδίαση με τη χρήση του AutoCAD B Επίπεδο Σύντομο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 12 ωρών 2016-2017 ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 5. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ

Β. ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 5. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ Β. ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 5. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ Ο ρυθμός είναι μια έννοια που ξεκινάει από την επαναλαμβανόμενη αλλαγή κατά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιας χαρακτηριστικής κατάστασης. Στη μουσική

Διαβάστε περισσότερα

designlab@thessaloniki

designlab@thessaloniki designlab@thessaloniki Το concept Μετά τις δυο πρώτες διοργανώσεις του (2009 και 2010), καθώς και την απολύτως επιτυχημένη, θεματική εμφάνισή του στην 42η xenia, το Design Lab, το σύγχρονο show για το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Branding

Περιεχόμενα. Branding Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CAD ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CAD ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CAD ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Δρ. Αριστομένης Αντωνιάδης Δρ. Νικόλαος Μπιλάλης Δρ. Παύλος Κουλουριδάκης ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ ΑΙΜΙΛΙΑ Τρισδιάστατη μοντελοποίηση Είδη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Α Τάξη 2 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Σελίδα 1 από 6 Σελίδα 2 από 6 Μάθηµα: «Εφαρµογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Διαβάστε περισσότερα

Aluminium doors. www.linea-atro.gr

Aluminium doors. www.linea-atro.gr Aluminium doors www.linea-atro.gr 3 2 Κουζίνες Βιτρίνες αλουμινίου Swallow από την ATRO. Δίνουν την λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε κουζίνα ώστε να δείχνει μοναδική. Με τα 2 προφίλ για πορτάκι και συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Για την σχολική χρονιά 2014-2015 πραγματοποιούνται τα κάτωθι προγράμματα : Α) ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Γερμανικού και Μυλλέρου Μεταξουργείο Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

media kit Για μικ ρά & μεγά λα παιδιά Ένα νέο περιοδικό γεμάτο χειροτεχνίες κατασκευές και ιδέες για δημιουργικές στιγμές! Από την εκδοτική εταιρία

media kit Για μικ ρά & μεγά λα παιδιά Ένα νέο περιοδικό γεμάτο χειροτεχνίες κατασκευές και ιδέες για δημιουργικές στιγμές! Από την εκδοτική εταιρία media kit Ένα νέο περιοδικό γεμάτο χειροτεχνίες κατασκευές και ιδέες για δημιουργικές στιγμές! Για μικ ρά & μεγά λα παιδιά Από την εκδοτική εταιρία Σας καλωσορίζουμε στην περιοδική έκδοση Παίζω & Κατασκευάζω

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΣΧΕΔΙΟ (Ελεύθερο και Προοπτικό) και που ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για την Επαγγελματική Κατάσταση Διπλωματούχων Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων

Έρευνα για την Επαγγελματική Κατάσταση Διπλωματούχων Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Έρευνα για την Επαγγελματική Κατάσταση Διπλωματούχων Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων - 2012 Η έρευνα διεξήχθη από το Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

όλγα ακτσελή αρχιτέκτων μηχανικός α.π.θ. msc αρχιτεκτων τοπίου α.π.θ.

όλγα ακτσελή αρχιτέκτων μηχανικός α.π.θ. msc αρχιτεκτων τοπίου α.π.θ. όλγα ακτσελή αρχιτέκτων μηχανικός α.π.θ. msc αρχιτεκτων τοπίου α.π.θ. α ρ χ ι τ ε κ τ ο ν ι κ ό γραφείο με εξειδίκευση σ τ ι ς μ ο ν ά δ ε ς α γ ρ ο τ ο υ ρ ι σ μ ο υ 16.10.13 Η ατομική επιχείρηση, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ. Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ντίνος Τσέλεπος Φεβρουάριος 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ. Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ντίνος Τσέλεπος Φεβρουάριος 2019 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Ντίνος Τσέλεπος Φεβρουάριος 019 ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η επιλογή των μαθημάτων έχει ως βασικό κριτήριο την επιθυμία του μαθητή για περαιτέρω σπουδές. Τα επιλεγόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Τίτλος: Φιλαράκος - Το δικό μου μαλακό υφασμάτινο παιχνίδι Βαθμίδα: 1 Τάξη: Β Διάρκεια: 4 Χ 80 Περιγραφή Ενότητας στη συνέχεια για έκφραση. Οι μαθητές/τριες ανακαλούν εμπειρίες

Διαβάστε περισσότερα

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων Οι πελάτες μας Η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η φροντίδα για τη λεπτομέρεια, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επιχειρήσεις. Σε κάθε εργασία αφιερώνουμε χρόνο στο να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

01. Διακόσμηση δωματίου σε στύλ Art Deco στο οποίο υπερισχύουν τα γεωμετρικά σχήματα. 02. Τραπεζάκι του Pierre Charau

01. Διακόσμηση δωματίου σε στύλ Art Deco στο οποίο υπερισχύουν τα γεωμετρικά σχήματα. 02. Τραπεζάκι του Pierre Charau 01 Art Deco Art Deco ή αλλιώς η τέχνη της διακόσμησης Η διεθνούς βεληνεκούς τεχνοτροπία Art Deco επηρέασε κατά κύριο λόγο τις τέχνες που έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση όπως αρχιτεκτονική, εσωτερικό και

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη της «ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο μέσω σχεδιασμού μεθόδων και υλικών κατασκευών».

Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη της «ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο μέσω σχεδιασμού μεθόδων και υλικών κατασκευών». Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη της «ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο μέσω σχεδιασμού μεθόδων και υλικών κατασκευών». που εφαρμόζεται ευρύτερα στην οίκησε και δόμηση του χώρου, ως εφαρμοσμένη επιστήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο Ημερ/νία Γεννήσεως Οικ. Κατάσταση Διεύθυνση Τηλέφωνο E-mail Ναυσικά Γ. Γεωργακοπούλου 23 / 07 / 1976 Άγαμη Γριμπόβου 7-9 Πολύγωνο 113 62 Αθήνα +30 210

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

Mediterranean arts, crafts and design

Mediterranean arts, crafts and design Mediterranean cultural network to promote creativity in the arts, crafts and design for communities regeneration in historical cities / MEDNETA ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Αθήνα, 4 Ιουνίου 2014 Πορίσματα από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού Εργαστήριο C. www.c3.teiwm.gr. Βιομηχ χανικός σχεδι 14/12/20112011

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού Εργαστήριο C. www.c3.teiwm.gr. Βιομηχ χανικός σχεδι 14/12/20112011 Βιομηχανικός σχεδιασμός συσκευασίας και ετικέτας παραδοσιακών προϊόντων ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού Εργαστήριο C 3 www.c3.teiwm.gr C 3 LAB www.c3.teiwm.gr 1 Περιεχόμενα Παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος του Interiors from Greece!

Γίνε μέλος του Interiors from Greece! 2018 1 Το σημαντικότερο market place εταιριών και προϊόντων επίπλου, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης To INTERIORS FROM GREECE, είναι μια διεθνής σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα, η οποία προωθεί παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ Ε.Α.Δ.Σ.Α. Μάθημα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δ2

Τ.Ε.Ι. ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ Ε.Α.Δ.Σ.Α. Μάθημα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δ2 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ _ ΤΜΗΜΑ Ε.Α.Δ.Σ.Α. _ Μάθημα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δ2 ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Θεωρητικό + Εργαστηριακό ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Is είναι βιώσιμη η επιχείρηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Is είναι βιώσιμη η επιχείρηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Is είναι βιώσιμη η επιχείρηση Ent-teach κεφαλαιο 3 - Ανάλυση Αγοράς Περιγραφή της εκπαιδευτικής δραστηριότητας Αυτή η εκπαιδευτική δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές από όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η Αναβάθμιση της Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Η Αναβάθμιση αφορά τους πιο κάτω άξονες Άξονας 1: Αναθεώρηση και Περιορισμός των Μαθημάτων Εξέτασης για Πρόσβαση των Μαθητών/τριών Μέσης Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση: από το 1985 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Mουσειοσκευή «Ζωγραφίζω το δέντρο» Το µάθηµα των εικαστικών ως µέσο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

Mουσειοσκευή «Ζωγραφίζω το δέντρο» Το µάθηµα των εικαστικών ως µέσο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Mουσειοσκευή «Ζωγραφίζω το δέντρο» Το µάθηµα των εικαστικών ως µέσο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Ελένη - Φαίη Σταµάτη ιευθύντρια Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης email: contact@childrensartmuseum.gr ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συνδημιουργώντας και εφαρμόζοντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα: Το Ευρωπαϊκό Έργο

Συνδημιουργώντας και εφαρμόζοντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα: Το Ευρωπαϊκό Έργο Συνδημιουργώντας και εφαρμόζοντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα: Το Ευρωπαϊκό Έργο Ελένη Χελιώτη, Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/ JA Greece Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT Τι είναι το VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT; Το marketing outsourcing αφορά την ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη των ενεργειών marketing μίας εταιρίας. Δεν πρόκειται για ανάθεση μεμονωμένων πρακτικών π.χ. μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Ευρωπαϊκά έπιπλα ποιότητας ΝΑ850 539 Σετ 3θέσεος&2θέσεος καναπές NΑ500 589 Σετ 3θέσεος&2θέσεος καναπές Μεγάλη συλλογή υφασμάτων. Επιλέγετε το ύφασμα της προτίμησης σας Ns950 389

Διαβάστε περισσότερα