ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013"

Transcript

1 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

2 -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων) ως μηχανικό της ατμόσφαιρας. Το αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων όσων ασχολούνται με τη διαμόρφωση χώρων (μηχανικοί, διακοσμητές, έμποροι, κατασκευαστές, φίλοι της διακόσμησης) στο να δώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, και με ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, στο χώρο που σχεδιάζουν ή συνθέτουν. Στόχος επομένως αυτού του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις και στα στυλ διακόσμησης, μέσω της κατάλληλης επιλογής επίπλων, μοτίβων, υλικών και χρωμάτων κατευθύνοντας τον μαθητή σε μια σωστή mix & match επιλογή στοιχείων ενός επαγγελματικού χώρου ή μιας κατοικίας. Γενικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία στη σκέψη, όπως και την εφαρμογή ιδεών βασισμένων στην προσωπική έκφραση, στην ιδιαίτερη ταυτότητα, στη γνώση των σύγχρονων τάσεων και των κανόνων χρωματολογίας, χωρίς να αγνοούμε την lower budget λογική των ημερών μας. Το σεμινάριο αυτό αποτελείται από τις εξής 3 κύριες ενότητες: - Interior Styling - Στυλ διακόσμησης και σύγχρονες τάσεις -8 μαθήματα, - Αρχές Χρωματολογίας (από την πρόταση στην παραγγελία χρωμάτων -4 μαθήματα, - Αρχές Εργονομίας Χώρου-2 μαθήματα. -Κλασικά Στυλ (Baroque Rococo Gustavian Νεοκλασικό). Τάσεις VINTAGE. Σχεδιαστές και κύριοι εκπρόσωποι του στυλ αυτού σήμερα. Στυλ Country, Ethnic, Rustique. -Μοντέρνο Κίνημα. Σχεδιαστές και κύριες εκφράσεις του μοντέρνου στυλ σήμερα. Τάσεις RETRO. Οι διαφορετικές εκφράσεις των δεκαετιών σήμερα. -Σύγχρονες τάσεις διακόσμησης. Ποιοι τις καθορίζουν και πως τις εφαρμόζουμε σε τοπικό επίπεδο. -Αναγνώριση των χρωμάτων με τη μέθοδο NCS. Κανόνες συνδυασμών χρωμάτων και υλικών. Ψυχολογία χρωμάτων και μόδα. Αντιστοιχία χρωματικών συνδυασμών και τάσεων/στυλ διακόσμησης. -Αρχές Εργονομίας. Βασικές λειτουργίες χώρου. (κατοικία επαγγελματικός χώρος). Έναρξη: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 Διάρκεια: 4/10/12 26/1/ /13 Ώρες: Σύνολο μαθημάτων: 14, Σύνολο ωρών: 35 Κόστος: 220 Eυρώ (200 Ευρώ για τους παλιούς μαθητές μας και για 2 ή παραπάνω εγγραφές και 120 Ευρώ για την παρακολούθηση 1 ενότητας του προγράμματος).

3 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Design Retail και Κατάστημα Σεμινάριο για επαγγελματίες στον τομέα του Retail και την εσωτερική διαμόρφωση εμπορικών χώρων. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και σωστό πλαίσιο γνώσεωνν σχετικά με τις τεχνικές προβολής αλλά και τη διαμόρφωση εμπορικών χώρων με την επιλογή του σωστού εξοπλισμού, υλικών αλλά και μεθόδων επικοινωνίας (banners). Ένας άλλος στόχος είναι να αναπτύξει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα του μαθητή σε τρόπους και τεχνικές προβολής αντικειμένων και υπηρεσιών, έτσι ώστε με απλά υλικά να δώσει πρωτότυπες και σωστές λύσεις αναδεικνύοντας τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, την ποιότητα και το κατάλληλο ύφος των προϊόντων. Το σεμινάριο αυτό είναι θεωρητικό και πρακτικό, εστιάζοντας από την λειτουργία και την εργονομία του εμπορικού χώρου στις λεπτομέρειες προβολής προϊόντων και ανάδειξής τους με τη βοήθεια του σωστού styling, της γραφιστικής και του φωτισμού. Το σεμινάριο αυτό συνδυάζει γνώσεις από τους τομείς interior design (διακόσμηση/διαμόρφωση καταστημάτων), space planning (εργονομία χώρου καταστήματος), visual merchandising (οπτική επικοινωνία) και visual communication (εφαρμογή γραφιστικής στον εμπορικό χώρο). -Λειτουργικές και εμπορικές ανάγκες ενός εμπορικού χώρου. Από την εταιρική ταυτότητα στην εσωτερική διαμόρφωση του χώρου. -Αρχιτεκτονικό πλάνο και εμπορικό πλάνο καταστήματος. Ομαδοποίηση των προϊόντων στο χώρο. -Εξοπλισμός χώρου, χρήση της γραφιστικής και του φωτισμού. -Εργονομία χώρου, σημεία προβολής προϊόντων μέσα στο χώρο και τεχνικές προβολής. -Εμπορικός χώρος και interior styling. Η σωστή προσαρμογή των προϊόντων στο χώρο με την επιλογή του κατάλληλου εξολισμού, χρωμάτων, υλικών και προϊόντων επικοινωνίας (banners). -Η ένταξη ενός καταστήματος στα δεδομένα της μόδας και της ψυχολογίας της κάθε εποχής. -Άσκηση σχεδιασμού ενός καταστήματος από το πλάνο στην λεπτομέρεια.. Έναρξη: Τετάρτη 10 Οκτωβρίου Ωρες: μμ Διάρκεια: 10/10/12-17/1/ /13 Σύνολο μαθημάτων: 12, Σύνολο ωρών: 30 Κόστος: 180 Eυρώ (160 Ευρώ για τους παλιούς μαθητές μας και για 2 ή παραπάνω εγγραφές).

4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας (ταχύρυθμο κατάλληλο για άτομα από επαρχία) Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων) ως μηχανικό της ατμόσφαιρας. Το αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των γνώσεων όσων ασχολούνται με τη διαμόρφωση χώρων (μηχανικοί, διακοσμητές, έμποροι, κατασκευαστές, φίλοι της διακόσμησης) στο να δώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, και με ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, στο χώρο που σχεδιάζουν ή συνθέτουν. Στόχος επομένως αυτού του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις και στα στυλ διακόσμησης, μέσω της κατάλληλης επιλογής επίπλων, μοτίβων, υλικών και χρωμάτων κατευθύνοντας τον μαθητή σε μια σωστή mix & match επιλογή στοιχείων ενός επαγγελματικού χώρου ή μιας κατοικίας. Γενικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία στη σκέψη, όπως και την εφαρμογή ιδεών βασισμένων στην προσωπική έκφραση, στην ιδιαίτερη ταυτότητα, στη γνώση των σύγχρονων τάσεων και των κανόνων χρωματολογίας, χωρίς να αγνοούμε την lower budget λογική των ημερών μας. -Ο ρόλος του Interior Stylist. Πηγές ενημέρωσης και έμπνευσης (Περιοδικά - ιστοσελίδες). -Κλασικά Στυλ (Baroque Rococo Gustavian Νεοκλασικό). Τάσεις VINTAGE. Στυλ Country, Ethnic, Rustique. -Τάσεις RETRO. Οι διαφορετικές εκφράσεις των δεκαετιών σήμερα. -Σύγχρονες τάσεις διακόσμησης. Ποιοι τις καθορίζουν και πως τις εφαρμόζουμε σε τοπικό επίπεδο. -Αναγνώριση των χρωμάτων με τη μέθοδο NCS. Κανόνες συνδυασμών χρωμάτων και υλικών. Ψυχολογία χρωμάτων και μόδα. Αντιστοιχία χρωματικών συνδυασμών και τάσεων/στυλ διακόσμησης. Έναρξη: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Διάρκεια: 21/9/12-23/9/12 Σύνολο ημερών: 3, Σύνολοο ωρών: 16 21/9/ μμ 22/9/ πμ-5.00μμμ 23/9/ πμ-5.00μμμ Κόστος: 120 Eυρώ (100 Ευρώ για τους παλιούς μαθητές μας και για 2 και παραπάνω εγγραφές).

5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Iστορία του design, των εφαρμοσμένων τεχνών στην Ελλάδα και στη υπόλοιπη Ευρώπη. Το σεμινάριο αυτό είναι κυρίως θεωρητικό και στόχος του είναι να παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με την εξέλιξη της διακόσμησης και των εφαρμοσμένων τεχνών (χώρος, έπιπλο, ύφασμα, βιομηχανικός σχεδιασμός) στην Ευρώπη του 19ου και 20ου αιώνα. Το σεμινάριο αυτό μεταφέρει τον μαθητή σε διαφορετικά σκηνικά εποχών με αποτέλεσμα στο τέλος των μαθημάτων να μπορεί να διακρίνει την οπτική ταυτότητα διαφορετικών εποχών και περιοχών, αλλά και να μπορεί να αναγνωρίσει και να συλλέξει στοιχεία που τις χαρακτηρίζουν. Το ταξίδι αυτό στο χρόνο εστιάζει σε στοιχεία και αντικείμενα (από πόστερ, έπιπλα και υφάσματα σε αρχιτεκτονικά στοιχεία και αντικείμενα) που χαρακτήρισαν την καθημερινότητα και πραγματικότητα διαφορετικών εποχών αλλά και την ταυτότητα διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας και της Ευρώπης. -Το κίνημα του Ρομαντισμού στην Ευρώπη και η επιρροή του στις εφαρμοσμένες τέχνες. Νέο-ρομαντικές τάσεις του σήμερα. -Ο Ρομαντισμός και η ταυτότητα του Νεοελληνικού κράτους στα τέλη του 19ου αιώνα. -Επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στο μουσείο της πόλης. -Η Βιομηχανική επανάσταση και η αρχή μια νέας αισθητικής. - Ο Μοντερνισμός στο σχεδιασμό, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη μοντέρνα εποχή και η έκφρασή του σε διαφορετικά μέρη της Ευρώπης. -Η διαφορετικότητα της Μεσογειακής ταυτότητας. Η εξέλιξη του παραδοσιακού στο design του 20 ου αιώνα. -Από την ουτοπία του 60 στην ανατρεπτική αντίληψη στο design του 80, στην Ελλάδα και την Ευρώπη... Έναρξη: Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 Διάρκεια: 9/10/12-11/12/ /12 Σύνολο μαθημάτων: 8, Σύνολο ωρών: 16 Ώρα: μμ Κόστος: 100 Eυρώ (80 Ευρώ για τους παλιούς μαθητές μας και για 2 ή παραπάνω εγγραφές).

6 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Εφημερίδα Design Το σεμινάριο αυτό είναι κυρίως ενημερωτικό, με μια σειρά θεμάτων που αφορούν την εξέλιξη στους τομείς του design και της διακόσμησης σήμερα. Επομένως το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί σαν ένα live περιοδικό διακόσμησης, συνοδευόμενο με συζήτηση πάνω σε επίκαιρα θέματα, άρθρα από περιοδικά, διεθνείς εκθέσεις design, νέα προϊόντα και νέες τάσεις διακόσμησης. Αναφέρεται σε όλους και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερώνονται τακτικά για τις εξελίξεις στον τομέα του design του interior styling και του display. Οι συναντήσεις θα γίνονται μια φορά ανά δύο εβδομάδες και στη διάρκεια 5 μηνών, σε μια ανάλαφρη και φιλική ατμόσφαιρα, με στόχο την ενημέρωση, τη συζήτηση και την έμπνευση. -Οι νέες τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012/13, στη διακόσμηση, στο έπιπλο, στα αξεσουάρ διακόσμησης και στο ύφασμα. -Θεματικά display με θέμα το Φθινόπωρο, από τη διακόσμηση εκδηλώσεων σε προτάσεις βιτρίνας και styling χώρων. -Διεθνής έκθεση interieur ανάλυση των νέων προϊόντων, προτάσεων και τρόπων προβολής των εταιρειών που συμμετέχουν. -Ελληνικό design. Ανακαλύπτοντας τις νέες προτάσεις και κατευθύνσεις εταιρειών και δημιουργών στην Ελλάδα. -Θεματικά display με θέμα τον Χειμώνα και τα Χριστούγεννα, από τη διακόσμηση εκδηλώσεων σε προτάσεις βιτρίνας και styling χώρων. -Interior styling και fashion styling. Τα κοινά σημεία και οι διαφορές. -Οι νέες τάσεις για την Άνοιξη Έναρξη: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 Συναντήσεις στις: 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12,11/1, 25/1, 8/2, 22/ /2. Ώρα: μμ Σύνολο μαθημάτων: 10, Σύνολο ωρών: 20 Κόστος: 80 Eυρώ

7 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση και πάρτυ) Στολισμός χώρου και κατασκευή αντικειμένου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διοργανωτές εκδηλώσεων (γάμων βαπτίσεων πάρτυ), σε διακοσμητές, γραφίστες, στυλίστες, υπεύθυνους catering και χώρων εκδηλώσεων, όπως και σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο χώρο αυτό ή να δώσουν έναν προσωπικό χαρακτήρα σε κάποια εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσουν. Εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, το σεμινάριο περιέχει και πρακτικές ασκήσεις τόσο με τη μορφή mood boards ιδεών, όσο και με την κατασκευή αντικειμένων. Στο τέλος ο μαθητής καλείται να δημιουργήσει μια δική του πρόταση/σύνθεση, με το στολισμό τραπεζιού και την κατασκευή αντικειμένων που συνθέτουν την πρότασή του. Το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία μιας πρότασης διακόσμησης και στολισμού με ιδιαίτερο χαρακτήρα που να αρμόζει στο ύφος και τις προτιμήσεις του πελάτη, αλλά και να είναι ενημερωμένη και σωστά διαμορφωμένη στυλιστικά και χρωματικά. Το σεμινάριο επίσης φέρνει τον μαθητή κοντά σε πολλές διαφορετικές μεθόδους κατασκευής, όπως scrapbooking, decoupage και χρήση ρητίνης. Δίνονται σημειώσεις και πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με προμηθευτές και ιστοσελίδες. -Διαφορετικοί τύποι και στυλ πελατών, διοργανωτών και εκδηλώσεων. -Υλικά, χρώματα και αντικείμενα που συνθέτουν το ύφος και την ατμόσφαιρα διαφορετικών προτάσεων στολισμού και διακόσμησης εκδηλώσεων. -Ενημέρωση για τις νέες τάσεις και στυλ της διακόσμησης. -Σύνθεση και συνδυασμοί στο τραπέζι και στο χώρο με τη σωστή επιλογή υλικών, χρωμάτων και αντικειμένων. -Λίστα προμηθευτών και χρήσιμων ιστοσελίδων. Πώς να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό τραπέζι, όχι απαραίτητα με πολλά χρήματα. -Μοτίβα, υλικά, μέθοδοι υλοποίησης μιας ιδέας, από το στολισμό του τραπεζιού στη διακόσμηση του χώρου. -Scrapbooking και κατασκευές από χαρτί (προσκλήσεις, καρτελάκια, κουτάκια). -Χρήση της τεχνικής decoupage και της ρητίνης. -Τρόποι παρουσίασης μιας ιδέας στον πελάτη. -Παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης στολισμού... Έναρξη: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 Διάρκεια: 1/10/12-17/12/12 Ώρα: μμ Σύνολο μαθημάτων: 12, Σύνολο ωρών: 30 Κόστος: 200 Eυρώ (170 Ευρώ για τους παλιούς μαθητές μας και για 2 ή παραπάνω εγγραφές).

8 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση και πάρτυ) Στολισμός χώρου και κατασκευή αντικειμένου (ταχύρυθμο, κατάλληλο για άτομα από επαρχία). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διοργανωτές εκδηλώσεων (γάμων βαπτίσεων πάρτυ), σε διακοσμητές, γραφίστες, στυλίστες, υπεύθυνους catering και χώρων εκδηλώσεων, όπως και σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στο χώρο αυτό ή να δώσουν έναν προσωπικό χαρακτήρα σε κάποια εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσουν. Εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, το σεμινάριο περιέχει και πρακτικές ασκήσεις κατασκευής αντικειμένων (κουτάκι μπομπονιέρα/ενθύμιο) αλλά και συμμετοχής στη σύνθεση διαφορετικών προτάσεων στολισμού τραπεζιού. Το σεμινάριο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία μιας πρότασης διακόσμησης και στολισμού με ιδιαίτερο χαρακτήρα που να αρμόζει στο ύφος και τις προτιμήσεις του πελάτη, αλλά και να είναι ενημερωμένη και σωστά διαμορφωμένη στυλιστικά και χρωματικά. -Υλικά, χρώματα και αντικείμενα που συνθέτουν το ύφος και την ατμόσφαιρα διαφορετικών προτάσεων στολισμού και διακόσμησης εκδηλώσεων. -Ενημέρωση για τις νέες τάσεις και στυλ της διακόσμησης. -Σύνθεση και συνδυασμοί στο τραπέζι και στο χώρο με τη σωστή επιλογή υλικών, χρωμάτων και αντικειμένων. -Μοτίβα, υλικά, μέθοδοι υλοποίησης μιας ιδέας, από το στολισμό του τραπεζιού στη διακόσμηση του χώρου. -Scrapbooking και κατασκευές από χαρτί (προσκλήσεις, καρτελάκια, κουτάκια). -Παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης στολισμού... Έναρξη: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 Διάρκεια: 20/10-21/10/2012 Ώρα: Σάββατο 3.30μμ μμ, Κυριακή μμ Σύνολο ημερών: 2, Σύνολο ωρών: 12 Κόστος: 100 Eυρώ (80 Ευρώ για τους παλιούς μαθητές μας και για 2 ή παραπάνω εγγραφές). Δίνονται σημειώσεις και πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με προμηθευτές και ιστοσελίδες.

9 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Scrapbooking/Papercraft Χρήση χαρτιού και κοπτικών για τη δημιουργία 2D/3D δημιουργικών προτάσεων. (μονοήμερο, κατάλληλο για άτομα από επαρχία) Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εύκολων, οικονομικών και καλόγουστων προτάσεων (κάρτες, καρτέλες, άλμπουμ, αλλά και 3D κατασκευών) με τη χρήση χαρτιών και διαφορετικών κοπτικών μηχανημάτων (ταμπλέτες τύπου sizzix & περφορατέρ). Εκτός από το κατασκευαστικό μέρος εφαρμογής των τεχνικών scrapbooking, το σεμινάριο δίνει έμφαση σε κανόνες σύνθεσης, χρωματολογίας και σωστών στυλιστικά συνδυασμών, έχοντας σαν στόχο τη δημιουργία σύγχρονων και καλαίσθητων προτάσεων. Το πρόγραμμα του μαθήματος περιέχει δισδιάστατη (κατασκευή κάρτας) και μια σερβιρίσματος). δύο ασκήσεις κατασκευών, μια τρισδιάστατη (κατασκευή πιατέλας Δίνονται σημειώσεις και τα κύρια υλικά κατασκευών (χαρτιά & χρήση κοπτικών μηχανημάτων). -Κανόνες χρωματικών συνδυασμών και σύνθεσης γραμμών και χρωμάτων. -Ενημέρωση για τις νέες τάσεις και στυλ στη γραφιστική και στην εφαρμοσμένη τέχνη. -Εργαλεία και τεχνικές scrapbooking. -Δισδιάστατη κατασκευή (κατασκευή κάρτας). -Τρισδιάστατη κατασκευή (κατασκευή πιατέλας σερβιρίσματος)... Ημερομηνία: Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, 4 Νοεμβρίου, 2 Δεκεμβρίου (στο σεμινάριο του Δεκεμβρίου οι κατασκευές θα έχουν θέμα τα Χριστούγεννα ). Διάρκεια: μονοήμερο σεμινάριο Ώρα: 11.00πμ μμ Σύνολο ωρών: 7 Κόστος: 50 Ευρώ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2014. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών χώρων)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διακόσμηση & Styling Εκδηλώσεων (γάμος, βάπτιση & πάρτυ) Περιγραφή: Το επάγγελμα του διακοσμητή εκδηλώσεων συνδέεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2014/15 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου (σύστημα NCS & τάσεις 2015/16) Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ in-design SEMINARS ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΗ 2015 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου (σύστημα NCS & τάσεις 2015/16) Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS

ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Κατάστημα. Ιδέες και προτάσεις προβολής προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένες στις τάσεις διακόσμησης 2012/13

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Αρχές Χρωματολογίας (σύστημα NCS). Επιλογή Χρωμάτων για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους σύμφωνα με τις τάσεις Interior Styling. Περιγραφή:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗ 2016»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗ 2016» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΟΙΞΗ 2016» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling & Χρωματολογία (τάσεις 2016/17) για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Περιγραφή: Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε περισσότερα

Interior Styling για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους

Interior Styling για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους Interior Styling για Κατοικίες & Επαγγελματικούς Χώρους ΕΝΟΤΗΤΑ Α. Interior Styling & Ψυχολογία Χώρου, ΕΝΟΤΗΤΑ Β. Χρωματολογία Χώρου & Tάσεις 2019/20, ΕΝΟΤΗΤΑ Γ. Decoration Workshop Η διακόσμηση στη λεπτομέρεια

Διαβάστε περισσότερα

Τα χρώματα του προγράμματος μας 2017/18 είναι εμπνευσμένα από την τάση Beyond της Colour Hive (MIX). Φωτογράφιση Σ. Τζανουδάκη.

Τα χρώματα του προγράμματος μας 2017/18 είναι εμπνευσμένα από την τάση Beyond της Colour Hive (MIX). Φωτογράφιση Σ. Τζανουδάκη. Τα χρώματα του προγράμματος μας 2017/18 είναι εμπνευσμένα από την τάση Beyond της Colour Hive (MIX). Φωτογράφιση Σ. Τζανουδάκη. Φέτος συμπληρώνουμε 10 Χρόνια από την ίδρυση του IN-Design Seminars! Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός τίτλος σπουδών:

Τελικός τίτλος σπουδών: Επωνυμία προγράμματος: Τελικός τίτλος σπουδών: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΠΤΥΧΙΟ) Πτυχίο Ο γραφίστας ασχολείται με τη μελέτη, τη διαμόρφωση και γενικότερα την αισθητική επιμέλεια κάθε είδους εκτυπωτικής εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Branding

Περιεχόμενα. Branding Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ. Ελένη Γκλίνου Κατερίνα Αντωνάκη

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ. Ελένη Γκλίνου Κατερίνα Αντωνάκη Ελένη Γκλίνου Κατερίνα Αντωνάκη 1 1. ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 2. ΛΟΓΟΤΥΠΟ / ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ 4. ΛΟΓΟΤΥΠΟ #1 ΛΟΓΟΤΥΠΟ #2 5. ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ 6. ΜΟΤΙΒΑ 7. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 2 1. ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Γ' Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ( Εικαστική και Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση Η αισθητική αντίληψη είναι το μεγαλύτερο προσόν για την ειδικότητα του τομέα καλλιτεχνικών εφα Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση - Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (INTERIOR ARCHITECTURE)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (INTERIOR ARCHITECTURE) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (INTERIOR ARCHITECTURE) Μήνυμα Διευθυντή Η Εσωτερική Αρχιτεκτονική είναι διεθνώς ένας νέος όρος ο οποίος προσπαθεί να ορίσει τη δράση της επιστήμης που αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΣΧΕΔΙΟ (Ελεύθερο και Προοπτικό) και που ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων Οι πελάτες μας Η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η φροντίδα για τη λεπτομέρεια, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επιχειρήσεις. Σε κάθε εργασία αφιερώνουμε χρόνο στο να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προώθηση

Περιεχόμενα. Προώθηση Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας. Κλάδοι και ειδικότητες

Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας. Κλάδοι και ειδικότητες Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας Κλάδοι και ειδικότητες Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου, Λάρνακας ΚΛΑΔΟΙ και ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 1. Κλάδος μηχανολογίας 2. Κλάδος δομικών έργων και κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

[ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ] www.hdseminars.gr

[ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ] www.hdseminars.gr [ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ] HDseminars - 2014 1 η Ημέρα: Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 Tίτλος Σεμιναρίου: HDSLR Video Shooting Εισηγητής: Διαμαντής Τάσσης DigiDV Productions Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί

Διαβάστε περισσότερα

όλγα ακτσελή αρχιτέκτων μηχανικός α.π.θ. msc αρχιτεκτων τοπίου α.π.θ.

όλγα ακτσελή αρχιτέκτων μηχανικός α.π.θ. msc αρχιτεκτων τοπίου α.π.θ. όλγα ακτσελή αρχιτέκτων μηχανικός α.π.θ. msc αρχιτεκτων τοπίου α.π.θ. α ρ χ ι τ ε κ τ ο ν ι κ ό γραφείο με εξειδίκευση σ τ ι ς μ ο ν ά δ ε ς α γ ρ ο τ ο υ ρ ι σ μ ο υ 16.10.13 Η ατομική επιχείρηση, θα

Διαβάστε περισσότερα

Υ Υ ,5. Σύνολο

Υ Υ ,5. Σύνολο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ ΤΜΗΜΑ: Σχεδιασμού & Παραγωγής Ενδυμάτων A/A Πρώτο εξάμηνο σπουδών 1. Ιστορία της Τέχνης Υ 3 1 4 10 6 2. 3. 4. 5. 6. Βασικές αρχές σχεδίου / χρωματολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Οι σπουδές στη σχολή Διακόσμησης & Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων της ZER-FAM, οδηγούν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον τομέα του Ιnterior Design.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ο σχεδιασμός προϊόντων συνήθως απαιτεί σημαντική έρευνα, σκέψη και ανάλυση δεδομένων, δημιουργία πιθανών λύσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Διακοσμητικής. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε θα πρέπει να είναι άρτια κατασκευασμένο.

Εργαστήριο Διακοσμητικής. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε θα πρέπει να είναι άρτια κατασκευασμένο. Εργαστήριο Διακοσμητικής Διδάσκων: e-mail: Φίλιππος Καλαμάρας fil.kal@gmail.com Κατά την διάρκεια του εξαμήνου καλείστε να υλοποιήσετε 2 από τα παρακάτω projects. Μπορείτε να παρουσιάσετε εργασίες που

Διαβάστε περισσότερα

review 2ΑΥΡΑ Olbinski

review 2ΑΥΡΑ Olbinski review ΤΕΥΧΟΣ 5 / ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005 Eνημερωτική έκδοση της Garamond design. Κασομούλη 85, 117 44 Αθήνα, Τ. 210 9012795, 210 9012798, F. 210 9013771, E-Μail: garamond@ath.forthnet.gr, Website: www.garamond.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος:

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: 2D-3D Σχεδίαση με τη χρήση του AutoCAD B Επίπεδο Σύντομο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 12 ωρών 2016-2017 ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

CACHAREL LEONARDO COLLECTION

CACHAREL LEONARDO COLLECTION Table of Contents 02. - Cacharel Leonardo 08. - Indian 12. - Jamaica 16. - Leone 20. - Platinum 24. - Prisma 28. - Regina 32. - Riva 34. - Zoya 36. - Natura 38. - Star Kitchen CACHAREL LEONARDO COLLECTION

Διαβάστε περισσότερα

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R

Tip 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R 0505-G80Y 2040-B80G 1030-Y10R Aνακαινίστε το χώρο σας, αναπαλαιώνοντας τα παλιά σας έπιπλα μεν, προσθέτοντας δε μια μοντερνιστική πινελιά ανανέωσης στους τοίχους σας, δημιουργώντας μια mix & match διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ 2011-12 ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος

Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος Ονειρεμένος φθινοπωρινός γάμος Αποφασίσατε να παντρευτείτε και επιλέξατε αυτή η ιδιαίτερη για εσάς μέρα να λάβει χώρα μία φθινοπωρινή μέρα. H επιλογή σας θα σας δικαιώσει, διότι το φθινόπωρο θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. Εισαγωγή στα συστήματα σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή computer aided design and manufacture (cad/cam)

Κεφάλαιο 1. Εισαγωγή στα συστήματα σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή computer aided design and manufacture (cad/cam) Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στα συστήματα σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή computer aided design and manufacture (cad/cam) 1.1 Ορισμός σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή CAD (Computer

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Στο πλαίσιο της Πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3 η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

Συνήγορος του Καταναλωτή Ανεξάρτητη Αρχή. Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας. 3 συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις

Συνήγορος του Καταναλωτή Ανεξάρτητη Αρχή. Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας. 3 συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις Συνήγορος του Καταναλωτή Ανεξάρτητη Αρχή Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας 3 συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις 3 συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις Τη Δευτέρα 11.1.2016 αρχίζει η περίοδος των

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 4 η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Και είναι µόνο η αρχή! Με την πρώτη κιόλας διοργάνωση της Athens Fashion Trade Show τον Ιανουάριο του 2015 η έκθεση πέτυχε τους στόχους της, απέφερε εµπορικά αποτελέσµατα προς

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Σκοπός του σεμιναρίου Το σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογιστικής Σκέψης

Υπολογιστικής Σκέψης Απόκτηση και καλλιέργεια Υπολογιστικής Σκέψης Διακριτά Μαθηματικά Εισαγωγή στους Αλγόριθμους Αλγοριθμικά Θέματα Ασύρματων Δικτύων Υπολογιστική Επιστήμη και Πολιτισμός Τι είναι η υπολογιστική σκέψη; Οι

Διαβάστε περισσότερα

SICAM 2011: Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ και η έκθεση Medwood συμμετείχαν στο διεθνές event του κλάδου της βιομηχανίας του επίπλου και των ημιέτοιμων προϊόντων

SICAM 2011: Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ και η έκθεση Medwood συμμετείχαν στο διεθνές event του κλάδου της βιομηχανίας του επίπλου και των ημιέτοιμων προϊόντων SICAM 2011: Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ και η έκθεση Medwood συμμετείχαν στο διεθνές event του κλάδου της βιομηχανίας του επίπλου και των ημιέτοιμων προϊόντων Αποστολή Μαριάντζελα Τσότα Στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων

Διαβάστε περισσότερα

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4

Το εξεταστικό δοκίµιο αποτελείται από 2 µέρη (Α και Β), 5 σελίδες Α4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2007 ΣΧΕ ΙΟ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΣΧΕ ΙΟ ΜΟ ΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα.

Κυκλοφορία. Κυκλοφορία & Διανομή Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα. Media Kit Χειροτεχνίες, Κατασκευές & Δημιουργίες Με: Χαρτί, Ύφασμα, Felt, Νήματα, Κλωστές, Ραπτομηχανή, Πολυμερή πηλό, Κεραμεικά, Washi tapes, Χρώματα, Στάμπες & Σφραγίδες, Δέρμα, Ξύλο, Γυαλί, Ανακυκλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Χειμερινές Δραστηριότητες στις Παιδικές - Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων

Χειμερινές Δραστηριότητες στις Παιδικές - Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων Χειμερινές Δραστηριότητες στις Παιδικές - Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων (Τελευταία Ενημέρωση: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012) Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Stylist PORTFOLIO

Stylist PORTFOLIO Stylist PORTFOLIO 2013-2014 Χαιρετισμός από τον ιδρυτή της σχολής Αγαπητέ Στυλίστα και Επαγγελματία της Μόδας, σε καλωσορίζω στο AthensFashionClub, την μοναδική επιχείρηση Μόδας στην Ελλάδα που συνδυάζει

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Α Τάξη 2 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Μάθηµα: «Τεχνική Ανάλυση Οργάνωση Συλλογής». Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 4 η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προώθηση

Περιεχόμενα. Προώθηση Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη της «ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο μέσω σχεδιασμού μεθόδων και υλικών κατασκευών».

Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη της «ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο μέσω σχεδιασμού μεθόδων και υλικών κατασκευών». Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη της «ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο μέσω σχεδιασμού μεθόδων και υλικών κατασκευών». που εφαρμόζεται ευρύτερα στην οίκησε και δόμηση του χώρου, ως εφαρμοσμένη επιστήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΛΥΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση επιχείρησης

Παρουσίαση επιχείρησης L'Orangerie Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αυτού του επιχειρηματικού σχεδίου είναι η ίδρυση μιας επιχείρησης η οποία θα δραστηριοποιείται στο χώρο της διακόσμησης και του interior design. Ο χώρος της λιανικής

Διαβάστε περισσότερα

«Σύγχρονες προσεγγίσεις και πειράματα στη Διδασκαλία της Φυσικής και της Χημείας στη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση».

«Σύγχρονες προσεγγίσεις και πειράματα στη Διδασκαλία της Φυσικής και της Χημείας στη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση». ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Σύγχρονες προσεγγίσεις και πειράµατα στη Διδασκαλία της Φυσικής και της Χηµείας στη Δευτεροβάθµια και Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση» http://diaviou.auth.gr/physics_and_chemistry_edu

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος. Α Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα. Αθήνα, Απρίλιος 2001

Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος. Α Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα. Αθήνα, Απρίλιος 2001 Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Α Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 2 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Σελίδα 1 από 8 Μάθηµα: «Ιστορία Ενδυµασίας Ι». Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Το µάθηµα

Διαβάστε περισσότερα

Stylist PORTFOLIO

Stylist PORTFOLIO Stylist PORTFOLIO 2014-2015 Χαιρετισμός από τον ιδρυτή της σχολής Αγαπητέ Στυλίστα και Επαγγελματία της Μόδας, σε καλωσορίζω στο AthensFashionClub, την μοναδική επιχείρηση Μόδας στην Ελλάδα που συνδυάζει

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ Ε.Α.Δ.Σ.Α. Μάθημα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δ2

Τ.Ε.Ι. ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ Ε.Α.Δ.Σ.Α. Μάθημα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δ2 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ _ ΤΜΗΜΑ Ε.Α.Δ.Σ.Α. _ Μάθημα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δ2 ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Θεωρητικό + Εργαστηριακό ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 Μάθημα: ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ (358) Ημερομηνία: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 Ώρα εξέτασης: 11.00

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕ12: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΘΕ12: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΕ12: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ulrich K.T. and Eppinger Steven D., Product Design and Development, 2nd Edition, Irwin McGraw-Hill, 2000 1 Τι είναι ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός; Σύμφωνα με την Ένωση Βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

«Αλλά ζω το δωμάτιο μου»

«Αλλά ζω το δωμάτιο μου» Α ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Έκθεση Ερευνητικής εργασίας «Αλλά ζω το δωμάτιο μου» Επιμέλεια: Μαυρίδη Ελεάννα, Ξενόφου Νεφέλη, Πετρογιάννη Ιουλία, Ράλλη Άννα, Σαπαλίδη Σύλια Επιβλέπουσα καθηγήτρια: Σόφη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016 User-Pc Θ έ μ ι δ ο ς 9, Π α λ α ι ό Φ ά λ η ρ ο e - m a i l : b o r g i a s - @ o t e n e t. g r w w w. b o r g i a s - a r t. g r w w w. f a c e b o o k. c o m / b o r g i a s a r

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή της καθοδηγούμενης διερευνητικής μεθόδου: πλεονεκτήματα, δυσκολίες και τρόποι αντιμετώπισης. Σαλούστρου Πόπη Γαζίου

Εφαρμογή της καθοδηγούμενης διερευνητικής μεθόδου: πλεονεκτήματα, δυσκολίες και τρόποι αντιμετώπισης. Σαλούστρου Πόπη Γαζίου Εφαρμογή της καθοδηγούμενης διερευνητικής μεθόδου: πλεονεκτήματα, δυσκολίες και τρόποι αντιμετώπισης Σαλούστρου Πόπη Γαζίου ΓΕΛ Τι είναι η Διερευνητική Μάθηση Μία διδακτική προσέγγιση που έχει στόχο να

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Μονάδες μέτρησης του χρόνου. Ενότητα 8. β τεύχος

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Μονάδες μέτρησης του χρόνου. Ενότητα 8. β τεύχος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 52 Μονάδες μέτρησης του χρόνου Ενότητα 8 β τεύχος Μονάδες μέτρησης του χρόνου 52 η Άσκηση Να συμπληρώσεις τις ισότητες: 5 20 ώρες =... ημέρες 60 ώρες =... ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Κατασκευή Κήπων

Σχεδιασμός και Κατασκευή Κήπων Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κήπων είναι μια σχετικά νέα δραστηριότητα στην Ελλάδα αλλά σε χώρες με παράδοση, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί σημαντικό επαγγελματικό τομέα. Η κατασκευή ενός κήπου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα κοινό μας σπίτι»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα κοινό μας σπίτι» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE «Μεσογειακή φώκια και Αλιεία: Αντιμετωπίζοντας τη σχέση ανταγωνισμού και αλληλεπίδρασης στις ελληνικές θάλασσες» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα

Διαβάστε περισσότερα

(Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του Joomla CMS)

(Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του Joomla CMS) Σεμινάριο Ε-shop (Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την χρήση του Joomla CMS) Σκοπός του προγράμματος: Το σεμινάριο έχει ως σκοπό την εκμάθηση του HikaShop (component του Joomla CMS) για τη δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγί ες γία την παρα δοση καί παρουσί αση της α σκησης του εργαστηρί ου Αρχίτεκτονίκη Εσωτ. Χωρων: Χωροί Γραφεί ων & Φωτίσμο ς.

Οδηγί ες γία την παρα δοση καί παρουσί αση της α σκησης του εργαστηρί ου Αρχίτεκτονίκη Εσωτ. Χωρων: Χωροί Γραφεί ων & Φωτίσμο ς. Οδηγί ες γία την παρα δοση καί παρουσί αση της α σκησης του εργαστηρί ου Αρχίτεκτονίκη Εσωτ. Χωρων: Χωροί Γραφεί ων & Φωτίσμο ς. (αφορά στα τμήματα Γ3 & Γ5) Τα παρακάτω αφορούν στην παράδοση του εργαστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2006 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα κτήρια λένε την ιστορία τους. 48o Γυμνάσιο Αθηνών ΔΑΝΣΜ. Διεύθυνση Αναστήλωσης Νεότερων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού

Τα κτήρια λένε την ιστορία τους. 48o Γυμνάσιο Αθηνών ΔΑΝΣΜ. Διεύθυνση Αναστήλωσης Νεότερων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού Διεύθυνση Αναστήλωσης Νεότερων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού ΔΑΝΣΜ 48o Γυμνάσιο Αθηνών Τα κτήρια λένε την ιστορία τους 1 Συμμετέχοντες Σχολείο: 48 ο Γυμνάσιο Αθηνών Τάξη / Τμήμα: Γ Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

Με τα μάτια του παππού και της γιαγιάς. 63o Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας- Θράκης

Με τα μάτια του παππού και της γιαγιάς. 63o Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας- Θράκης Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας- Θράκης 63o Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Με τα μάτια του παππού και της γιαγιάς 1 Σχολείο: 63 ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Συμμετέχοντες Τάξη / Τμήμα: ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ: Wedding PHOTOGRAPHY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ: «ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ» Πώς εκτιμάτε αυτήν τη στιγμή την κατάσταση της Φωτογραφίας Γάμου στην Ελλάδα; Η φωτογράφιση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984 Εισαγωγικό σημείωμα Τα Φροντιστήρια Πανελλαδικών Εξετάσεων ΠΗΓΑΣΟΣ ιδρύθηκαν το 1984 από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και εδρεύουν στα Βόρεια προάστια επί της οδού Θέμιδος 1 στην πλατεία του ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Βιωματικό, Επιμορφωτικό Σεμινάριο. Αθήνα. Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2018

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Βιωματικό, Επιμορφωτικό Σεμινάριο. Αθήνα. Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2018 1 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Βιωματικό, Επιμορφωτικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής και Ψυχοκινητικής Αγωγής Αθήνα Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2018 Επιστημονική υπεύθυνη : Μπουρνέλλη Νίτσα, Καθηγήτρια

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 04 ΚΑΙ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 04 ΚΑΙ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 4 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 04-05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3 η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (Ιουλ. 2012) ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (http://www.greece-cyprus.eu)

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 Α εξάμηνο (χειμερινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 2 η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Στο πλαίσιο της Πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης»,

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα