Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα,"

Transcript

1 From: Stamatis Vrettos Sent: Wednesday, October 12, :33 PM To: Subject: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ROTA 2017 Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα, Σας στέλνω ενημερωτικό υλικό για τις εκθέσεις του 2017 οι οποίες αφορούν τις επιχειρήσεις μέλη του επιμελητηρίου. Παρακαλώ για την δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου & για την ενημέρωση των μελών σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία & παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

2 Περιγραφή έκθεσης Η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 400 εκθέτες. Η ένδυση, η υπόδηση, τα αξεσουάρ και τα μπιζού μαζί στην κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic Shoe Fair και του τμήματος αξεσουάρ και μπιζού της Δωρέκθεσης της διοργανώτριας εταιρείας ROTA AE, κάτω από την ομπρέλα της Athens fashion trade show στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο παρουσιάζοντας συλλογές από εκατοντάδες κατασκευαστές, εισαγωγείς και σχεδιαστές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, μπιζού, εσωρούχων, μαγιό και παιδικής μόδας. Επόμενες διοργανώσεις: Ιανουαρίου 2017, Metropolitan Expo, Αθήνα Σεπτεμβρίου 2017,Metropolitan Expo, Αθήνα Ποιοι συμμετέχουν Στην Athens Fashion Trade Show εκθέτουν βιοτεχνίες, κατασκευαστές, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι σε Γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία και ανδρικά υποδήματα, Νεανική μόδα, Αξεσουάρ, Μπιζού, Καλοκαιρινή μόδα Μαγιώ, Eσώρουχα Homewear, Παιδική ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ, Εξοπλισμός καταστημάτων, Δέρμα και γούνα. Οι πιο δυνατές εταιρείες μόδας και οι πολλά υποσχόμενοι νέοι σχεδιαστές, αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κλάδου, την εμπιστεύονται σταθερά πετυχαίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ποιοι την επισκέπτονται Οι επισκέπτες της έκθεσης Athens Fashion Trade Show είναι: Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, εσωρούχων, μπιζού, αξεσουάρ, αντιπρόσωποι, στυλίστες, πολυκαταστήματα, επαγγελματίες του χώρου της μόδας από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

3 Οφέλη συμμετοχής Είναι η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα που προσελκύει σταθερά εμπορικούς επισκέπτες, καταστήματα από όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Παρουσιάζει έντονο εμπορικό ενδιαφέρον καθώς αποτελεί την θεσμοθετημένη έκθεση για την ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Αποτυπώνει πλήρως τις τάσεις της μόδας και παρουσιάζει τη μόδα στο σύνολο της δημιουργώντας ένα ενιαίο χώρο συνάντησης για όλη την αγορά. Ενισχύεται με μεγάλη διαφημιστική καμπάνια προσέλκυσης επισκεπτών. Προβολή της έκθεσης Με βασικό στόχο την ενημέρωση όλης της αγοράς η έκθεση υλοποιεί ένα μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα προσέλκυσης επισκεπτών που περιλαμβάνει: Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα σε τηλεόραση Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κορυφαία κλαδικά και επιχειρηματικά έντυπα Ταχυδρομική αποστολή προσκλήσεων Αποστολή ενημερωτικών newsletters σε καταστήματα Αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων σε καταστήματα Ειδικές Συνεργασίες με Κλαδικούς Φορείς Οι διοργανωτές Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων Α.Ε., ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 12 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας, τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Η Fashion News AE, αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς οργανωτές εκθέσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία 25 ετών στο εκθεσιακό προσκήνιο. Οι εκθέσεις της εστιάζονται κυρίως στο χώρο της μόδας. Επικοινωνία : RΟΤΑ ΑΕ Λ. Ανθούσας 4, Τ.Κ Παλλήνη Τηλέφωνο : Fax: info@rota.gr URL:

4 Περιγραφή έκθεσης Η ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο. Στόχος της παραμένει η ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και η δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης και συνάντησης όλης της αγοράς. Για τον λόγο αυτό και για το 2017 η DOMOTEC θα διοργανωθεί παράλληλα με τις εκθέσεις BUILDING GREEN και ELECTROTEC δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για την ελληνική αγορά! Αξιολογώντας την αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών και ιδιωτών επισκεπτών σε συνδυασμό με το απροσδόκητα μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και τις συμφωνίες που κλείστηκαν, η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 με 9 Απριλίου 2017 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. Ποιοι συμμετέχουν Η έκθεση παρουσιάζει σε βάθος όλες τις κατηγορίες δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς όπως: Δομικά υλικά και μηχανήματα επεξεργασίας τους, Μονωτικά υλικά, Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, Κουφώματα, Προκατασκευασμένες οικίες, Είδη υγιεινής, Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, Ηλιακοί συλλέκτες, Εργαλεία, Αυτοματισμοί, Οικιακά φωτοβολταϊκά, Τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες, Ηλεκτρολογικό υλικό, Φωτισμός Led, Τηλεπικοινωνιακό και ηλεκτρονικό υλικό, Εσωτερικός εξωτερικός φωτισμός Ποιοι την επισκέπτονται Η έκθεση δημιουργεί τον ιδανικό χώρο συνάντησης της αγοράς δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσελκύει σταθερά τους επαγγελματίες του κλάδου και διεθνείς αποστολές. Έμποροι δομικών υλικών και εξοπλισμού κτηρίων, Τεχνικές εταιρείες, Εργολάβοι, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Καταστήματα, Ξενοδοχεία, Γραφεία μελετών, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Εγκαταστάτες δικτύων (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, ψυκτικοί, ειδικοί καυστήρων, συστημάτων ασφαλείας και ανελκυστήρων), Επαγγελματίες και τεχνίτες πέτρας, μαρμάρου, ξύλου, αλουμίνιου και γυαλιού, Οικοδόμοι, Τοπικές αρχές, Ενεργειακοί επιθεωρητές, Ελαιοχρωματιστές, Ιδιώτες

5 Οφέλη συμμετοχής Αποτελεί την ολοκληρωμένη έκθεση στο χώρο των κατασκευών με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα Συγκεντρώνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας με την ταυτόχρονη διοργάνωσή της με συναφείς εκθέσεις Επωφελείται από την υψηλή επισκεψιμότητα, την ποιότητα και τη συνάφεια των επισκεπτών της κοινής διοργάνωσης Υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ Προβολή της έκθεσης Διαφημιστικό πρόγραμμα στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας Καταχωρήσεις και ένθετα στα κλαδικά περιοδικά Αποστολή έντυπων και ηλεκτρονικών προσκλήσεων Αποστολές δελτίων τύπου, ηλεκτρονικών newsletters με τα νέα της έκθεσης και SMS Προβολή και προώθηση της έκθεσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media) Οι διοργανωτές Η T EXPO Α.Ε. είναι η σημαντικότερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων με μακρόχρονη εμπειρία ειδικότερα στο χώρο των τεχνικών - κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα. Μέσω των 5 καταξιωμένων διοργανώσεων της (DOMOTEC, ELECTROTEC, ECOTEC, METEC, FETEC) έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στην εκθεσιακή αγορά της χώρας. Επικοινωνία : T.Expo Α.Ε. Λ. Ανθούσας 4, 15351Παλλήνη Αθήνα Τηλέφωνο : Fax: c.karamanos@texpo.gr URL:

6 Περιγραφή έκθεσης H Mostra Rota & Δωρέκθεση αποτελεί μια μεγάλη εμπορική έκθεση - σταθμό για την ελληνική αγορά που παρουσιάζει τις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες ειδών δώρου, εποχικών, ειδών σπιτιού και διακόσμησης. Η Mostra Rota & Δωρέκθεση διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο, κάθε Σεπτέμβριο και Ιανουάριο στο Εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo και έχει δημιουργήσει μία έκθεση στα πρότυπα ευρωπαϊκών εκθέσεων με μεγάλη εμπορική δυναμική προς όφελος εκθετών και επισκεπτών. Επόμενες διοργανώσεις: Ιανουαρίου 2017, Metropolitan Expo, Αθήνα Σεπτεμβρίου 2017,Metropolitan Expo, Αθήνα Ποιοι συμμετέχουν Οι σημαντικότερες εταιρείες με: Είδη δώρων Εποχικά Παιχνίδια Αξεσουάρ / Μπιζού Καλλυντικά Είδη Οικιακής Χρήσεως Έπιπλα Υαλικά Φωτιστικά Διακοσμητικά Συσκευασίες Ποιοι την επισκέπτονται Την επισκέπτονται χιλιάδες καταστήματα από όλη την Ελλάδα και Κύπρο με: Είδη δώρων Υαλικά Είδη Οικιακής χρήσεως Έπιπλα σπιτιού Εποχικά Φωτιστικά Super Market Παιχνίδια Βιβλιοπωλεία Αξεσουάρ Μόδας / Μπιζού Πολυκαταστήματα Ρολόγια Κοσμήματα Καλλυντικά Κάβες Ζαχαροπλαστεία Καταστήματα Ψιλικών Ξενοδοχεία Βαπτιστικά Νυφικά Λευκά Είδη Υφάσματα Χαλιά Ανθοπωλεία Διακοσμητές Αρχιτέκτονες Γκαλερί Έργων Τέχνης Οικολογικά προϊόντα

7 Οφέλη συμμετοχής Δηλώνετε παρών στην πληρέστερη έκθεση του είδους της με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα. Παρουσιάζετε με τον πιο ολοκληρωμένο και άμεσο τρόπο τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. Διευρύνετε τις συνεργασίες σας, εμπλουτίζετε την ατζέντα σας και επικοινωνείτε άμεσα με εμπορικές επιχειρήσεις, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς. Αυξάνετε το πελατολόγιο σας και βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Προβολή της έκθεσης Με βασικό στόχο την ενημέρωση όλης της αγοράς η έκθεση υλοποιεί ένα μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα προσέλκυσης επισκεπτών που περιλαμβάνει: Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα σε Τηλεόραση Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κορυφαία κλαδικά και επιχειρηματικά έντυπα Ταχυδρομική αποστολή προσκλήσεων Αποστολή ενημερωτικών newsletters σε καταστήματα Αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων σε καταστήματα Οι διοργανωτές Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων Α.Ε., ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 12 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας, τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, προσήλωση στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Επικοινωνία : RΟΤΑ ΑΕ Λ. Ανθούσας 4, Τ.Κ Παλλήνη Τηλέφωνο : Fax: info@rota.gr URL:

8 Περιγραφή της έκθεσης Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο έρχεται με την 6 η διοργάνωση της από 20 έως 22 Οκτωβρίου 2017 να παρουσιάσει για ακόμα μια χρονιά την αγορά λιανικής πώλησης τροφίμων, ζαχαρωδών, καπνικών, ποτών, προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και non-food, στην Ελλάδα. Μέσα από τις 5 προηγούμενες διοργανώσεις της η έκθεση έχει δημιουργήσει ένα βασικό πυρήνα επισκεπτών, που αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό super market, mini market, περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών και άλλων σημείων λιανικής αλλά και από ένα μεγάλο αριθμό διανομέων από όλη την Ελλάδα, που επισκέπτονται σταθερά την εξειδικευμένη έκθεση για τον κλάδο τους. Ποιοι συμμετέχουν Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εισαγωγή και διανομή προϊόντων όπως: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά/Τυροκομικά, Παραδοσιακά προϊόντα, Ποτά Αναψυκτικά, Ζαχαρώδη, Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs), Καπνικά, Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, Συστήματα και λύσεις πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες, Τύπος, Άλλα. Ποιοι την επισκέπτονται Την έκθεση προσελκύει σταθερά χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σημείων πώλησης, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων από όλη την οργανωμένη & μικρή λιανική το χονδρεμπόριο κλπ. Αναλυτικά οι κατηγορίες των επισκεπτών είναι: Super Market, Mini Market, Χονδρέμποροι/Διανομείς, Αλυσίδες Super Market, Πολυκαταστήματα, Περίπτερα, Παντοπωλεία, Καταστήματα Ψιλικών / Καπνού / Τύπου, Κάβες, Βιολογικά - Οικολογικά Προϊόντα, Καταστήματα Delicatessen, Πρατήρια καυσίμων, Κυλικεία, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Καταστήματα Τουριστικών Δώρων, Ξενοδοχεία, Cash & Carry, Προμηθευτικές Εταιρείες. Ανάλυση επισκεπτών % 6% Mini Market- Παντοπωλεία Ψιλικα 12% 33% Περίπτερα Χονρέμποροι/Διανομείς 19% 22% Super Market / Πολυκαταστήματα Φουρνοι/Κάβες /Κυλικεία Λεωφ. Ανθούσας 4, 15351, Παλλήνη. Τηλ

9 Οφέλη συμμετοχής Αποτελεί την πύλη εισόδου στα super market, mini market, τα καταστήματα ψιλικών και άλλων σημείων λιανικής. Την επισκέπτονται διανομείς και αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα με κύριο λόγο επίσκεψης τη σύναψη νέων συνεργασιών. Αποφέρει εμπορικά αποτελέσματα καθώς το 46% των σημείων προχωρεί σε παραγγελία μέσα στην έκθεση, ενώ ταυτόχρονα 45% των επισκεπτών έρχονται από περιοχές εκτός Αττικής. Η έκθεση απευθύνεται σε όλη την αγορά λιανικής που εστιάζει στην πώληση τροφίμων, γαλακτοκομικών, αναψυκτικών, ζαχαρωδών, καπνικών, ποτών με μεγάλη δυναμική και έντονο εμπορικό ενδιαφέρον. Προώθηση της έκθεσης Με βασικό στόχο την ενημέρωση όλης της αγοράς λιανικής και τους διανομείς, η έκθεση υλοποιεί ένα μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα προσέλκυσης επισκεπτών που περιλαμβάνει: Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα σε Τηλεόραση & Ραδιόφωνο Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κορυφαία κλαδικά και επιχειρηματικά έντυπα Διαφήμιση μέσω Google και μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ταχυδρομική αποστολή προσκλήσεων Διανομή προσκλήσεων πόρτα πόρτα σε σημεία λιανικής Ένθεση προσκλήσεων σε κλαδικά περιοδικά Αποστολές τηλεφωνικών μηνυμάτων σε ιδιοκτήτες σημείων λιανικής Ειδικές Συνεργασίες με Κλαδικούς Φορείς Οι Διοργανωτές Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων Α.Ε., ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 12 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας, τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, προσήλωση στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Επικοινωνία : RΟΤΑ ΑΕ Λ. Ανθούσας 4, Τ.Κ Παλλήνη Τηλέφωνο : Fax: info@rota.gr URL: Λεωφ. Ανθούσας 4, 15351, Παλλήνη. Τηλ

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 ΜΙΑ ΕΚΘΕΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ www.minimarket-periptero.gr minimarket.periptero minimarketexpo 3-4-5 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

20-22/10/2017. Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική

20-22/10/2017. Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική 20-22/10/2017 Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική Ακόµα πιο δυναµικά το 2017 Με την µεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του 2016 η έκθεση πέτυχε αναµφισβήτητα ένα σηµαντικό αποτέλεσµα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ω ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ε Ω ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ε Ω ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης & εξοικονόμησης ενέργειας 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Παράλληλη έκθεση ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2 ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC & BUILDING

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Και είναι µόνο η αρχή! Με την πρώτη κιόλας διοργάνωση της Athens Fashion Trade Show τον Ιανουάριο του 2015 η έκθεση πέτυχε τους στόχους της, απέφερε εµπορικά αποτελέσµατα προς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET, MINI MARKET ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ FMCGs Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο έρχεται µε την 4η

ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET, MINI MARKET ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ FMCGs Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο έρχεται µε την 4η ΕΚΘΕΣΗ SUPER MARKET, MINI MARKET ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ FMCGs Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο έρχεται µε την 4η διοργάνωση της 23-25 Οκτωβρίου 2015 να αποτυπώσει για ακόµα µια

Διαβάστε περισσότερα

FEMMINA_CASUAL_HELLENIC SHOE FAIR_FRESH_ACCESSORIES_BIJOUX_LINGERIE_KIDS

FEMMINA_CASUAL_HELLENIC SHOE FAIR_FRESH_ACCESSORIES_BIJOUX_LINGERIE_KIDS FEMMINA_CASUAL_HELLENIC SHOE FAIR_FRESH_ACCESSORIES_BIJOUX_LINGERIE_KIDS FEMMINA_CASUAL_HELLENIC SHOE FAIR_FRESH_ACCESSORIES_BIJOUX_LINGERIE_KIDS Η Athens fashion trade show έρχεται νωρίτερα τον Σεπτέμβρη

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail MEDIA KIT 2015 Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail Το περιοδικό MARKET TODAY ξεκινά την εκδοτική του πορεία, με στόχο να φέρει πιο κοντά τον κλάδο της μικρής και της οργανωμένης λιανικής, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 9-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 9-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑ ΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 9-11 NΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Ε Κ Θ Ε Σ Ι Α Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ι Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Tηλ.: 2111801801,

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ DOMIKA FURNITEC DECOR & ACCESSORIES KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY www.idanikikatoikia.net ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Έτος: 2011 Α/Α Έκθεση Κλάδος Ημερομηνίες Χώρος Επικοινωνία

Έτος: 2011 Α/Α Έκθεση Κλάδος Ημερομηνίες Χώρος Επικοινωνία ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Έτος: 2011 Α/Α Έκθεση Κλάδος Ημερομηνίες Χώρος Επικοινωνία 1 PROPERTY 2 FURNIMA 3 FURNIDEC BUSINESS Διαχείριση & Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας 21-23/01/2011 Μηχανήματα,

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN. Expo - Conference - Technical Seminars. 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική

BUILDING GREEN. Expo - Conference - Technical Seminars. 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική ΔΟΜΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ BUILDING GREEN Expo - Conference - Technical Seminars 5-7 Οκτωβρίου 2012, M.E.C. Expo Center, Αττική 5 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο και τον Αστικό Χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑ 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Τ.κ. 50200 Ελλάδα Τηλ : 24630 27265 http://www.espt.gr Πτολεμαΐδα 7 Μαΐου 2009 ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά "Αll Pack Hellas"

Γενικά Αll Pack Hellas Γενικά "Αll Pack Hellas" Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ

27-30.09.2013 Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόµιο Ελλληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος) 27-30.09.2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ε Ξ Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ 2 η Έκθεση για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, και

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης. Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες

Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης. Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες Bargain Card η 1 η ΔΩΡΕΑΝ εκπτωτική κάρτα της πόλης Κέρδος για Καταναλωτές και Επαγγελματίες Για τον Επαγγελματία Μεγαλώνει το πελατολόγιό του. Έχει πιθανούς πελάτες που θα δουν ΑΜΕΣΑ τις προσφορές του

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr Η Έκθεση Τρόφιμα - Ποτά - Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός

Διαβάστε περισσότερα

Marketing manager. Web:

Marketing manager. Web: From: Greek Weekend Ivan Ostojić [mailto:ivan.greekweekend@gmail.com] Sent: Wednesday, April 05, 2017 3:12 PM To: evep@pcci.gr Subject: Greek Weekend / Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι 2017 Καλησπέρα

Διαβάστε περισσότερα

23/5/2017 Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

23/5/2017 Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ 23/5/2017 Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ Η Μικρή Λιανική σε νούμερα Mini Market: >10.000 Περίπτερα στην Ελλάδα: 8.000 Φούρνοι στην Ελλάδα: 2.500 Πρατήρια καυσίμων: 6.500 Πρατήρια ψωμιού στην Ελλάδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ BUILDING GREEN 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ 7 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Μάιος 2009

Εταιρική Παρουσίαση. Μάιος 2009 Εταιρική Παρουσίαση Μάιος 2009 Metropolitan Expo Μετοχικό σχήμα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 30% 5% 11,67% 11,67% 30% 11,67% 3 Ιστορικό 1 2 3 4 5 6 7 8 9 2006 Κατοχύρωση με διεθνή διαγωνισμό στην Athens Metropolitan

Διαβάστε περισσότερα

Epo xδιεθνησ. Σχεδιαγράμματα & Πίνακες Χρεώσεων. 2015 13-17 Μαϊου 2015 Χώρος Κρατικής Έκθεσης. εκθεση κυπρου CYPRUS. www.expocyprus.com.

Epo xδιεθνησ. Σχεδιαγράμματα & Πίνακες Χρεώσεων. 2015 13-17 Μαϊου 2015 Χώρος Κρατικής Έκθεσης. εκθεση κυπρου CYPRUS. www.expocyprus.com. Epo xδιεθνησ CYPRUS Σχεδιαγράμματα & Πίνακες Χρεώσεων εμπορικη εκθεση κυπρου 0 - Μαϊου 0 Χώρος Κρατικής Έκθεσης Περίπτερo EXPO HOME ANOIKTOI XΩΡΟΙ EXPO GARDEN EXPO AGRO ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ & EXPO MOTOR ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden

MY PLANT & GARDEN Myplant & Garden Φεβρουαρίου Myplant & Garden 22 February 2018 MY PLANT & GARDEN 22 Φεβρουαρίου, 2018 Στη μεγαλύτερη εμπορική έδρα της Ευρώπης, στην Ιταλία, η σημαντικότερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση για την κηπουρική, το τοπίο και τον κήπο διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 13 ΘΕΜΑ: Ε-LADI - OINOS 2013 K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 59/142 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Eco Building Conference 2012

Eco Building Conference 2012 Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 MEC EXPO CENTER Eco Building Conference 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το

Διαβάστε περισσότερα

Έτος: 2011 Α/Α Έκθεση Κλάδος Ημερομηνίες Χώρος Επικοινωνία

Έτος: 2011 Α/Α Έκθεση Κλάδος Ημερομηνίες Χώρος Επικοινωνία ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Έτος: 2011 Α/Α Έκθεση Κλάδος Ημερομηνίες Χώρος Επικοινωνία 1 PROPERTY 2 FURNIDEC BUSINESS Διαχείριση & Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας 21-23/01/2011 Επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Τι είναι η Η Expogroup είναι μία μεγάλη διεθνής εταιρεία διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 1-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201 Μ.E.C. Νέα Εποχή! Νέα Έκθεση! Η νέα μεγάλη έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

26-29/2/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

26-29/2/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 26-29/2/2016 ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α.

22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας. Η μεγάλη καινοτομία της 5ης Διεθνούς Έκθεσης ENVIROTECH '09 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ο.Τ.Α. Η Έκθεση 22-25 Οκτωβρίου 2009 - MEC Παιανίας Η συνάντηση των Ειδικών του Περιβάλλοντος Η 5η Διεθνής Έκθεση «ENVIROTECH 2009» είναι η εκθεσιακή πρόταση των εταιριών LEADEREXPO- LEADERTECH, οι οποίες επί

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BEAUTY FESTIVAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 20 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1 Προφίλ Έκθεσης Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 22 η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Tel: 2310 552166 - Fax: 2310 552068 - email:info@4-e.gr

Tel: 2310 552166 - Fax: 2310 552068 - email:info@4-e.gr ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΗΤΑ ΕΜΠΡΙΥ ι επιλέξιμες κατηγορίες επιχειρηματικών δραστηριοτήτων παρουσιάζονται παρακάτω. ΕΠΙΛΕΞΙΜΙ ΚΩΔΙΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΤΗΤΑΣ (νέοι Κωδικοί ΚΑΔ του 2008), είναι οι παρακάτω 4ψήφιοι κωδικοί με την

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση: Line Εxecutive

Διοργάνωση: Line Εxecutive 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης, κλπ.) Διοργάνωση: Line Εxecutive ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 5η Δ.Ε. ΟENOTELIA από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo. ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδοχος:

Ανάδοχος: www.karditsaexpo.gr Οργάνωση: Επιµελητήριο Καρδίτσας Ηρώων Πολυτεχνείου 3 TK 43100, Καρδίτσα τ: 24410 22301, φ: 24410 22238 email: info@karditsaexpo.gr Ανάδοχος: 16 xρόνια διοργάνωση! χρόνια επιτυχίας!

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα

2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ. 4-6 Μαΐου. Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2η ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙ ΙΩΝ & ΙΑΚΟΠΩΝ 4-6 Μαΐου Ηelexpo Maroussi - Αθήνα 2018 2 Περιεχόµενα 4-6 Μαΐου 2018 διακοπές για όλους 02 όλη η Ελλάδα στο Μαρούσι 03 παράλληλες εκδηλώσεις 05 επισκέπτες 05 πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 2.300 Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Greek Exports

Διαβάστε περισσότερα

κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ

κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ κλειστό κολυμβητήριο «Σπύρος Λούης» στο ΟΑΚΑ 15.000 Προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου (Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Κάβες, Παντοπωλεία, Κρεοπωλεία, S/Μ, Μ/Μ, Καπνοπωλεία, Είδη δώρων και λαϊκής τέχνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 2230 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Η ΔΕΘ HELEXPO αποτελεί έναν εκ τους σημαντικότερους φορείς διοργάνωσης εκθεσιακών, συνεδριακών και λοιπών δράσεων τόσο στην ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 10/2016

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 10/2016 5 ο ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Α. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Κατά την 31 η Οκτωβρίου 216, οι ενεργές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ και Αριθμοί Έκθεσης

Προφίλ και Αριθμοί Έκθεσης ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOOD EXPO

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Η ΔΕΘ HELEXPO αποτελεί έναν εκ τους σημαντικότερους φορείς διοργάνωσης εκθεσιακών, συνεδριακών και λοιπών δράσεων τόσο στην ευρύτερη περιοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 12/2016

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 12/2016 7 ο ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Α. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Κατά την 31 η Δεκεμβρίου 216, οι ενεργές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΡΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. όποιος φθάσει πρώτος, πετυχαίνει τα μέγιστα!

ΑΦΡΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. όποιος φθάσει πρώτος, πετυχαίνει τα μέγιστα! ΑΦΡΙΚΗ: ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ όποιος φθάσει πρώτος, πετυχαίνει τα μέγιστα! Πώς μπορείς να δραστηριοποιηθείς στην αγορά της Κέ νυας των 50 εκατομμυρίων κατοίκων 1 ος τρόπος - Να πραγματοποιήσεις διερευνητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ INTERNATIONALE GRUENE WOCHE BERLIN ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ GREEK AGORA Η παγκόσμια σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα των γεωργικών επιχειρήσεων Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία GREAT Trade Exhibitions

Διαβάστε περισσότερα

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 17-20 ΝΟΕ 2 0 1 7 MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 170 + 2.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΈΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο του Beauty Festival βρίσκεται στην 23η συνεχή φορά διοργάνωσης του και κάθε φορά αυξάνεται αισθητά η επισκεψιμότητα και η φήμη του. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11/2016

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 11/2016 6 ο ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 0 Α. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. Κατά την 30 η Νοεμβρίου 2016, οι ενεργές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων Τμηματοποίηση της αγοράς ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τιμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 22-23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ TO KΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

15η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Καπναποθήκες Καρδίτσας. Οργάνωση: Επιµελητήριο Καρδίτσας

15η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Καπναποθήκες Καρδίτσας.  Οργάνωση: Επιµελητήριο Καρδίτσας www.karditsaexpo.gr 15η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Οργάνωση: Επιµελητήριο Καρδίτσας Με τη στήριξη: Περιφέρεια Θεσσαλίας 13-17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Καπναποθήκες Καρδίτσας Δήµος Καρδίτσας Yπό την αιγίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά «Αll Pack Hellas»

Γενικά «Αll Pack Hellas» Γενικά «Αll Pack Hellas» Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Η PREMIUM ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ DESIGN, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, OPERATION ΚΑΙ DIGITAL ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Η PREMIUM ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ DESIGN, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, OPERATION ΚΑΙ DIGITAL ΠΩΛΗΣΕΙΣ Ι5 Ι8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2ΟΙ9 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 2018 Review Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show ΣΥΝΟΛΟ: 3Ο.Ι84 Αύξηση επισκεψιµότητας 21% σε σχέση µε το 2017! ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη διοργάνωση της Athens Half Marathon Expo και ωστόσο, κάθε φορά που πλησιάζει η επόμενη, την περιμένουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website: ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στη πολύχρονη πορεία του, το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έχει φιλοξενήσει σε εκατοντάδες δίωρες εκδηλώσεις και στις διαλέξεις του Ελεύθερου Βήματος, σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012

5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012 5-6-7 & 8 Οκτωβρίου 2012 Ολυμπιακό ακίνητο TAE KWON DO Παλαιού Φαλήρου Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας, Line Εxecutive, μετά την επιτυχία της έκθεσης με θέμα την Χονδρική της Μικρής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑ Α: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ... 4 2. ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EXECUTIVE ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη Δ.Ε. PLMA World of Private Label, από τις 21 έως τις

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο δίκτυο ανταλλαγής Πιστωτικών Δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Το πρώτο δίκτυο ανταλλαγής Πιστωτικών Δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα Το πρώτο δίκτυο ανταλλαγής Πιστωτικών Δεδομένων μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα Τι γνωρίζουμε Στην πλειοψηφία των επιχειρήσεων σημειώνονται τα ακόλουθα ερωτήματα: Θα πληρωθω εγκαιρα από τους πελάτες μου;

Διαβάστε περισσότερα

Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος 2017 Αφιέρωμα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Απόψεις Καταναλωτών Νομός Θεσσαλονίκης Καταναλωτές Εσείς προσωπικά, πραγματοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα