ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ» CPV: Σχετ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ» CPV: Σχετ:"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Διοικητικού ΤΜΗΜΑ: Οικονομικό Τρίπολη, 26/ 10 / 2016 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Τέρμα Ερυθρού Σταυρού Αριθ. Πρωτ: ΤΚ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γραφείο Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : FAX : pcy.promithion@gmail.com ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ» CPV: Σχετ: 1. Το υπ αριθ. 2891/ έγγραφο της ΕΠΥ σχετικά με υποχρεωτική διαδικασία σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων για όλους τους δημόσιους φορείς υγείας. (απόσπασμα πρακτικού 65/ / (θέμα 1 ο ) Συνεδρίαση της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας. 2. Το υπ αριθ 234 / έγγραφο της ΕΠΥ σχετικά με οδηγία για αιτιολόγηση σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών. 3. Την υπ αριθ. 3964/ ανακοίνωση για σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών του διαγωνισμού για προμήθεια «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ». 4. Τις με αριθ. Πρωτ / υποβληθείσες τεχνικές προδιαγραφές της επιτροπής του Νοσοκομείου, η οποία ορίστηκε με την υπ αριθ. 40/ (ΘΕΜΑ 1 ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ). Στο πλαίσιο της κατάρτισης τεχνικών προδιαγραφών του διαγωνισμού για προμήθεια «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ» το Νοσοκομείο προβαίνει στην παρούσα Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών της επιτροπής Αξιολόγησης : 1. Με την παρούσα πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση, η Υπηρεσία μας καταθέτει τις συνημμένες Τεχνικές Προδιαγραφές με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη ενδεχομένων παρατηρήσεωνσχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψήφιων προμηθευτών. 2. Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησής της στον ιστότοπο του Νοσοκομείου ( ) ήτοι από την Τετάρτη 26 / 10 / 2016 ως και την Παρασκευή 04/ 11 / Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τεκμηριωμένες παρατηρήσεις και να επισημάνουν τους όρους των προδιαγραφών που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τον διαγωνισμό και να δημιουργήσουν ενστάσεις η ερωτήματα κατά την χρονική περίοδο από την δημοσίευση ως την αποσφράγιση των προσφορών. 4. To Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις οι οποίες αντιβαίνουν στις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού.

2 5. Ευελπιστούμε για την συμμετοχή σας στην υπόψη διαδικασία, συνδράμοντας στην προσπάθεια διαμόρφωσης συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και βελτιστοποίησης των τεχνικών προδιαγραφών. Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Στην Τρίπολη σήμερα , ημέρα Τρίτη και ώρα στα γραφεία του Νοσοκομείου συνεδρίασε η επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών που ορίστηκε με την υπ αριθ. 45/ (ΘΕΜΑ 6ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) Απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου και αποτελείται από τους: 1. ΑΡΓΕΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ-ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΥ. 2. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. 3. ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. 4. ΜΠΑΡΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΕ ΜΑΙΩΝ 5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ Η Επιτροπή συνεδρίασε προκειμένου να αξιολογήσει τις υποβαλλόμενες από τις εταιρείες τεχνικές προδιαγραφές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ» λαμβάνοντας υπόψη: 1. Το υπ αριθμ. 68/ (θέμα 6 ο ) απόφαση της έγγραφο της ΕΠΥ (ΑΔΑ:Ω9ΗΘ465ΦΥΟ-41Ι). 2. Το υπ αριθ. 241/ έγγραφο της ΕΠΥ σχετικά με <<Οδηγία για την αιτιολογία των τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων, την επίσπευση εκπόνησής τους και την δημοσιότητά τους>>(αδα:ψβ4ζ465φυο-γ23) 3. Την υπ αριθ. 45/ (ΘΕΜΑ 6ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) Απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου. 4. Την υπ αριθ. 5682/ ενημέρωση επιτροπής αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές των εταιρειών που κατατέθηκαν στο τμήμα προμηθειών του Νοσοκομείου που αφορούν σε ανακοίνωση για τον διαγωνισμό <<ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ>>. 5. Την υπ αριθ. 2891/ ενημέρωση της επιτροπής προμηθειών υγείας. 6. Την υπ αριθ. 234/ ενημέρωση της επιτροπής προμηθειών υγείας. 7. Την υπ αριθ. 3964/ ανακοίνωση του ΓΠΝ Τρίπολης περί σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων για την προμήθεια καθετήρων. Η σύνταξη και η τελική απόφαση των τεχνικών προδιαγραφών διαλαμβάνει τα εξής στοιχεία: - το υλικό των καθετήρων του Νοσ/μείου Τρίπολης. - τις εν γένει διεθνείς παραδεδεγμένες τεχνικές προδιαγραφές και πρότυπα. - τις παραδοχές της επιστήμης - την εμπειρία - τις τυχόν κοινωνικές απαιτήσεις -τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Νοσοκομείου που αφορούν συγκεκριμένα υλικά σε συγκεκριμένες ανάγκες. -την ποιότητα - την οικονομία - την ασφάλεια - την ασφάλεια -την γενική περιγραφή ώστε να αποφεύγεται ο περιορισμός του ανταγωνισμού μέσω τεχνικών προδιαγραφών και προτύπων που ευνοούν έναν συγκεκριμένο προμηθευτή. -την αξιολόγηση των υποβαλλόμενων τεχνικών προδιαγραφών από τις εταιρείες.

3 Για όλους τους ανωτέρω επάλληλους λόγους,η επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών αποφασίζει ομόφωνα, μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ τους, και ενόψει του ιδιαίτερου δημοσίου συμφέροντος, την αποδοχή και έγκριση των κάτωθι τεχνικών προδιαγραφών των ειδών του διαγωνισμού για την προμήθεια καθετήρων.

4 1. ΠΩΜΑΤΑ ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Πώματα φλεβοκαθετήρων πλαστικά σκληρά βιδωτά, λευκά με περιφερικές ραβδώσεις, μιας χρήσης, αποστειρωμένα σε συσκευασία του ενός. 2 ΠΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Να διαθέτουν ενσωματωμένο διάφραγμα σιλικόνης που να λειτουργεί ως αντιμικροβιακό στρώμα σχεδιασμένο για την ελαχιστοποίηση αποικισμού μικροοργανισμών, ιών και μικροβίων διαμέσου των ενδοφλέβιων συνδέσεων. Η παλινδρόμηση αίματος να είναι μηδενική (0,02cc) ώστε να αποτρέπει ενδοαυλικούς θρομβωτικούς αποκλεισμούς. Ο ρυθμό ροής να είναι 165cc/min, ο οποίος να επιτρέπει τη χρήση με κάθε τύπο ενδοφλέβιας θεραπείας, χορήγησης αίματος ή δειγματοληψίας. Η συχνότητα χρήσης να είναι τουλάχιστον 600 φορές ή 7 ημέρες, με άριστη ανταπόκριση. Να φέρει βαλβίδα διπλής κατεύθυνσης (2 way) που να επιτρέπει διαδικασίες και έγχυσης και αναρρόφησης. Να είναι Latex free, MRI συμβατότητα, συμβατότητα με αντινεοπλαστικά φάρμακα DEHP free. Χωρίς μεταλλικά μέρη, με επίπεδη, πλενόμενη επιφάνεια. Ο ελάχιστος νεκρός χώρος να είναι 0,04cc. Να έχει απόλυτα ασφαλές αυτόματο κλείσιμο και άνοιγμα της βαλβίδας σε κάθε χρήση. Να είναι σε ατομική αποστειρωμένη συσκευασία, μιας χρήσης, ελεύθερο latex. Να προσφέρονται για χρήση με κάθε κεντρικό, περιφερικό ή αρτηριακό καθετήρα, με όλα τα κρυσταλλοειδή,αίμα και παράγωγά του, με κάθε ενδοφλέβια κλπ θεραπεία, χορήγηση λιπιδίων, κυτταροστατικών,αντιβιοτικών, παρεντερικής, κλπ. 3 ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ FOLLEY Πώμα καθετήρων, αρίστης ποιότητας, Να είναι αποστειρωμένο ανά τεμάχιο με Ε/Ο, μιας χρήσης, απυρογενές. Η διάρκεια αποστείρωσης να είναι 5 έτη. Να είναι κωνικού σχήματος, με σκάλες, να κλείνει υποδοχές καθετήρων από 6ch έως 35ch. Να έχει μήκος περίπου 5,5 εκ. Να έχει πρόσθετη, εργονομική δακτυλολαβή για εύκολο πιάσιμο και άνετη εφαρμογή/ αφαίρεση. Να είναι κατασκευασμένο από PVC. Latex-free. DEHP-free. 4 ΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ LEVINE Πώμα καθετήρων, αρίστης ποιότητας, Να είναι αποστειρωμένο ανά τεμάχιο με Ε/Ο, μιας χρήσης, απυρογενές. Η διάρκεια αποστείρωσης να είναι 5 έτη. Να είναι κωνικού σχήματος, με σκάλες, να κλείνει υποδοχές καθετήρων από 6ch έως 35ch. Να έχει μήκος περίπου 5,5 εκ. Να έχει πρόσθετη, εργονομική δακτυλολαβή για εύκολο πιάσιμο και άνετη εφαρμογή/ αφαίρεση. Να είναι κατασκευασμένο από PVC. Latex-free. DEHP-free.

5 5 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΒΡΟΓΧΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ, 14FR Να έχουν μήκος περίπου 50εκ., αρίθμηση ανά εκατοστό στρογγυλό ατραυματικό ανοιχτό άκρο με 2 πλευρικές οπές, διαφανή βαλβίδα κενού, με χρωματικά κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Να είναι μιας χρήσης αποστειρωμένοι,latex-free, Dehp-free, ατραυματικοί, λείοι. 6 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 53CM CH8 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Να έχουν μήκος 53εκ., αρίθμηση ανά εκατοστό στρογγυλό ατραυματικό ανοιχτό άκρο με 2 πλευρικές οπές, διαφανή βαλβίδα κενού, με χρωματικά κωδικοποίηση ανά μέγεθος.. Να είναι μ.χ. αποστειρωμένοι,latex-free,dehp-free.>> 7 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 53CM CH10 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Να έχουν μήκος περίπου 50εκ., αρίθμηση ανά εκατοστό στρογγυλό ατραυματικό ανοιχτό άκρο με 2 πλευρικές οπές, διαφανή βαλβίδα κενού, με χρωματικά κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Να είναι μιας χρήσης αποστειρωμένοι,latex-free, Dehp-free, ατραυματικοί, λείοι. 8 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 53CM CH12 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Να έχουν μήκος περίπου 50εκ., αρίθμηση ανά εκατοστό στρογγυλό ατραυματικό ανοιχτό άκρο με 2 πλευρικές οπές, διαφανή βαλβίδα κενού, με χρωματικά κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Να είναι μιας χρήσης αποστειρωμένοι,latex-free, Dehp-free, ατραυματικοί, λείοι. 9 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 53CM CH14 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Να έχουν μήκος περίπου 50εκ., αρίθμηση ανά εκατοστό στρογγυλό ατραυματικό ανοιχτό άκρο με 2 πλευρικές οπές, διαφανή βαλβίδα κενού, με χρωματικά κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Να είναι μιας χρήσης αποστειρωμένοι,latex-free, Dehp-free, ατραυματικοί, λείοι. 10 ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΕΥΘΥ ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Συνδετικό ψαράκι-βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης, με οπή κενού & καπάκι, μιας χρήσης, αρίστης ποιότητας. Να είναι αποστειρωμένο ανά τεμάχιο με Ε/Ο, απυρογενές. Να έχει διάρκεια αποστείρωσης 5 έτη. Να είναι διαφανές, ώστε να επιτρέπει οπτική επιθεώρηση των εκκρίσεων. Να φέρει σκάλες σύνδεσης, και να αποδέχεται συνδέσεις από 4ch έως 18ch. Να διαθέτει οπή κενού & καπάκι. Να έχει μήκος περίπου5,2εκ. Να είναι κατασκευασμένο από PVC/PC. Latex-free. DEHP-free. 11 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΓΓΕΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ: 3FRX40CM & 3FRX80CM, 4FRX40CM & 4FRX80CM Καθετήρες εμβολεκτομής κατασκευασμένοι από ειδική σύνθεση για αντοχή σε μεγάλες πιέσεις. Αποστειρωμένοι. Οι καθετήρες να έχουν διαβάθμιση και να είναι χρωματισμένοι ανάλογα με το μέγεθός τους. Να προσφέρονται σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παρακάτω πίνακα

6 ΧΡΩΜΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΜΗΚΟΣ (cm) ΚΑΘΕΤΗΡΑ Μέγιστη διάμετρος μπαλονιού σε mm Μέγιστη διάμετρος μπαλονιού σε 0,9% NaCl (ml) Πράσινο Κόκκινο Πράσινο Κόκκινο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΓΓΕΙΩΝ ΧΟΛΗΔΟΧΟΥ ΠΟΡΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ: 5FRX23CM & 6FRX23CM Καθετήρας απόφραξης αγγείων χοληδόχου πόρου. Μιας χρήσης. Αποστειρωμένοι. Διαστάσεων 5fr x 23cm. Και 6fr x23cm..καθετήρες εμβολεκτομής κατασκευασμένοι από ειδική σύνθεση για αντοχή σε μεγάλες πιέσεις. Οι καθετήρες να έχουν διαβάθμιση και να είναι χρωματισμένοι ανάλογα με το μέγεθός τους. 13 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΕΣΩ & ΕΞΩ ΣΦΑΓΙΤΙΔΙΚΗΣ ΥΠΟΚΛΕΙΔΙΑΣ & ΜΗΡΙΑΙΑΣ ΦΛΕΒΑΣ Οι εσω σφαγιτιδικής μόνιμοι Kαθετήρες κεντρικών φλεβών δύο αυλών.να προσφερθούν σε σετ τεχνικής Seldinger που να περιέχει :Καθετήρα πολυουρεθάνης 8fr με δύο αυλούς 14G,για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, μήκους 15cmή 20cm,ακτινοσκιεροί,βαθμονομημένοι ανά εκατοστό.βελοόνα παρακέντησης 18G, φλεβοκαθετήρα 18G,συρμάτινο οδηγό J,διαστολέα,πώματα και πτερύγια συρραφής.να είναι LATEX free και DEHP free ( για αποφυγή αλλεργιών),μ.χ,αποστειρωμένοι. Kαθετήρες κεντρικών φλεβών τριών αυλών ασφαλείας.να προσφερθούν σε σετ τεχνικής Seldinger που να περιέχει : Καθετήρα πολυουρεθάνης 7,5fr με ένα αυλό 14G,για μεγάλους όγκους χορηγήσεων, μήκους 15cm ή 20cm,ακτινοσκιεροί,βαθμονομημένοι ανά εκατοστό. Βελόνα παρακέντησης με αιμοστατική βαλβίδα ασφαλείας (B.L.S),που αποτρέπει διαρροή αίματος και εμβολή αέρα, φλεβοκαθετήρα 18G,συρμάτινο οδηγό J,διαστολέα,πώματα και πτερύγια συρραφής.να είναι LATEX free και DEHP free ( για αποφυγή αλλεργιών),μ.χ,αποστειρωμένοι.>> 14 ΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΚΟΥΣ

7 15 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ 2ΟΥ ΑΥΛΟΥ 20CM Υποκλείδιοι, μηριαίοι, σφαγιτιδικοί καθετήρες διπλού αυλού υδρόφιλοι, 11F και 12F, κατάλληλοι για αιμοκάθαρση, μήκους 20cm, από πολυουρεθάνη, με τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτησή τους, σε πλήρες σετ που φέρει σήμανση CE. Οι καθετήρες αυτοί φέρουν ειδική χημική λιπόφοβη επίστρωση ώστε να μην επικολλώνται τα λιπίδια και έτσι να διαρκούν περισσότερο (υδρόφιλοι-λιπόφοβοι). Κάθε σετ Double lumen dialysis kit καθετήρα περιέχει: 1) Ένα καθετήρα διπλού αυλού από πολυουρεθάνη μήκους 20 cm (οι σφαγιτιδικοί καθετήρες έχουν κεκαμένα άκρα) 2) Συρμάτινο οδηγό 70 cm ευθύ στο ένα άκρο και σε σχήμα "J" στο άλλο 3) Δύο πλαστικούς διαστολείς 10F και 12F 4) Βελόνα παρακέντησης 18G 5) Διακόπτες ροής αίματος στους δύο σωλήνες σύνδεσης 6) Σωληνάκι οδηγό για την ασφαλή εισαγωγή του σύρματος στις περιπτώσεις αντικατάστασης του καθετήρα από άλλον Το σετ Double lumen dialysis kit καθετήρων αιμοκάθαρσης να διαθέτει πιστοποιητικό CE. Η εταιρεία να διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 & ISO Η εταιρεία να διαθέτει βεβαίωση από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (ΕΚΑΠΤΥ) εφαρμογής Υπ. Απόφ. ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348/2004 για την Διακίνηση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων η οποία είναι υποχρεωτική για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Η βεβαίωση αυτή είναι το «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» που απαιτείται για τους διανομείς Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. 16 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ 2ΟΥ ΑΥΛΟΥ 15C - ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΕ ΣΕΤ Υποκλείδιοι, μηριαίοι, σφαγιτιδικοί καθετήρες διπλού αυλού υδρόφιλοι, 11F και 12F, κατάλληλοι για αιμοκάθαρση, μήκους 15cm, από πολυουρεθάνη, με τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση τους, σε πλήρες σετ που φέρει σήμανση CE. Οι καθετήρες αυτοί φέρουν ειδική χημική λιπόφοβη επίστρωση ώστε να μην επικολλώνται τα λιπίδια και έτσι να διαρκούν περισσότερο (υδρόφιλοι-λιπόφοβοι). Κάθε σετ Double lumen dialysis kit καθετήρα περιέχει: 1) Ένα καθετήρα διπλού αυλού από πολυουρεθάνη μήκους 15 cm (οι σφαγιτιδικοί καθετήρες έχουν κεκαμένα άκρα) 2) Συρμάτινο οδηγό 70 cm ευθύ στο ένα άκρο και σε σχήμα "J" στο άλλο 3) Δύο πλαστικούς διαστολείς 10F και 12F

8 4) Βελόνα παρακέντησης 18G 5) Διακόπτες ροής αίματος στους δύο σωλήνες σύνδεσης 6) Σωληνάκι οδηγό για την ασφαλή εισαγωγή του σύρματος στις περιπτώσεις αντικατάστασης του καθετήρα από άλλον Το σετ Double lumen dialysis kit καθετήρων αιμοκάθαρσης να διαθέτει πιστοποιητικό CE. Η εταιρεία ναδιαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 & ISO Η εταιρεία να διαθέτει βεβαίωση από το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (ΕΚΑΠΤΥ) εφαρμογής Υπ. Απόφ. ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ/1348/2004 για την Διακίνηση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων η οποία είναι υποχρεωτική για την διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Η βεβαίωση αυτή είναι το «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» που απαιτείται για τους διανομείς Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. 17 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ LEVIN ΡΙΝΟΔΩΔΕΚΑΔΑΚΤΥΛΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ PVC MEDICAL GRADE ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΓΓΥΛEΜΕΝΟ ΑΚΡΟ ΜΗΚΟΥΣ CM ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΜΕΓΕΘΩΝ CH6, 8, 10, 12 Καθετήρες LEVIN από P.V.C. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με 4 πλάγιες οπές, διαφανείς, βαθμονομημένοι. Να προσφερθούν σε μεγέθη: 6,8 και 10 Fr,12Fr με καπάκι για το κλείσιμο του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ αποστειρωμένοι. 18 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ LEVIN ΡΙΝΟΔΩΔΕΚΑΔΑΚΤΥΛΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ PVCMEDICALGRADE ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΓΓΥΛEΜΕΝΟ ΑΚΡΟ ΜΗΚΟΥΣ CM ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ ΜΕΓΕΘΩΝ CH14 Καθετήρες LEVIN από P.V.C. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με 4 πλάγιες οπές, διαφανείς, βαθμονομημένοι, και να έχουν μήκος cm. Να προσφερθούν σε μεγέθη: 14 Fr με καπάκι για το κλείσιμο του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ αποστειρωμένοι. 19 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ LEVIN ΡΙΝΟΔΩΔΕΚΑΔΑΚΤΥΛΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ PVC MEDICAL GRADE ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΓΓΥΛEΜΕΝΟ ΑΚΡΟ ΜΗΚΟΥΣ CM ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ ΜΕΓΕΘΩΝ CH16. Καθετήρες LEVIN από P.V.C. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με 4 πλάγιες οπές, διαφανείς, βαθμονομημένοι, και να έχουν μήκος cm. Να προσφερθούν σε μεγέθη: 16 Fr με καπάκι για το κλείσιμο του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ αποστειρωμένοι. 20 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ LEVIN ΡΙΝΟΔΩΔΕΚΑΔΑΚΤΥΛΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ PVC MEDICAL GRADE ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΟΓΓΥΛEΜΕΝΟ ΑΚΡΟ ΜΗΚΟΥΣ CM ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ ΜΕΓΕΘΩΝ CH18,20 Καθετήρες LEVIN από P.V.C. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί με 4 πλάγιες οπές, διαφανείς, βαθμονομημένοι, και να έχουν μήκος cm. Να προσφερθούν σε μεγέθη: 18 και 20 Fr με καπάκι για το κλείσιμο του καθετήρα. Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ αποστειρωμένοι. 21 ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΝΟ 14 ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΟ 20 Βελόνα διπλοκωνικού άκρου για ανώδυνη και χωρίς παραμορφώσεις εισαγωγή. Καθετήρας 14-20G, ομοιόμορφα ακτινοσκιερός, κατασκευασμένος από TEFLON-FEP (φθόρο-αιθυλο-προπυλένιο), υλικό που ελαχιστοποιεί τη δημιουργία ενδοαγγειακών ερεθισμών. Δακτυλολαβή για εύκολη προώθηση του καθετήρα και επιστόμιο με υποδοχή για σύνδεση ασφαλείας luer lock. Επιστόμιο με χρωματικό κώδικα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για άμεση αναγνώριση του διαμετρήματος μετά την εισαγωγή του. Εσωτερική βελόνα σιλικοναρισμένη διπλής λοξότμησης για απαλή εισαγωγή και προώθηση του καθετήρα. Διαφανή υποθάλαμο για άμεση πιστοποίηση της παλινδρόμησης του αίματος χωρίς διαρροές χάρη στο αδιάβροχο αεραγωγό φίλτρο που διαθέτει. Διάρκεια παραμονής 72H, να αποδεικνύεται από τις ένθετες οδηγίες χρήσης (insert) ή να αναφέρεται στη συσκευασία.

9 22. ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΝΟ 22 ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΟ 26 Να διαθέτει: Βελόνα διπλοκωνικού άκρου για ανώδυνη και χωρίς παραμορφώσεις εισαγωγή. Καθετήρας 22-26G, ομοιόμορφα ακτινοσκιερός, κατασκευασμένος από TEFLON-FEP (φθόρο-αιθυλο-προπυλένιο), υλικό που ελαχιστοποιεί τη δημιουργία ενδοαγγειακών ερεθισμών. Δακτυλολαβή για εύκολη προώθηση του καθετήρα και επιστόμιο με υποδοχή για σύνδεση ασφαλείας luer lock. 4. Επιστόμιο με χρωματικό κώδικα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για άμεση αναγνώριση του διαμετρήματος μετά την εισαγωγή του. 5. Εσωτερική βελόνα σιλικοναρισμένη διπλής λοξότμησης για απαλή εισαγωγή και προώθηση του καθετήρα. 6. Διαφανή υποθάλαμο για άμεση πιστοποίηση της παλινδρόμησης του αίματος χωρίς διαρροές χάρη στο αδιάβροχο αεραγωγό φίλτρο που διαθέτει. 7. Διάρκεια παραμονής 72H, να αποδεικνύεται από τις ένθετες οδηγίες χρήσης (insert) ή να αναφέρεται στη συσκευασία. 23 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΣΙΤΙΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ PVC ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΗΚΟΥΣ 40CM ΝΟ 4-6 ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΟΠΗ Καθετήρες σιτίσεως αποστειρωμένοι από pvc ακτινοσκιεροί ατραυματικοί μιας χρήσεως μήκους 40cm Νο 4-6 με πλάγια οπή, ακτινοσκιεροί, αρίθμηση ανά εκ., ατραυματικό, στρογγυλεμένο κλειστό άκρο, 2 πλευρικές οπές, με τάπα κλεισίματος του άκρου σύνδεσης, χρωματικά κωδικοποιημένοι ανά μέγεθος, LATEX free, DEHP-FREE. 24 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΩΝ ΝΟ Να είναι επαρκώς σκληροί, να μην τσακίζουν, με ατραυματικό στρογγυλεμένο κλειστό άκρο, 2 πλευρικές λείες οπές, μήκους 40εκ., με χρωματική κωδικοποίηση ανά μέγεθος, σε αποστειρωμένη συσκευασία χαρτί-πλαστικό. Ακτινοσκιεροί, Να είναι LATEX Free και DEHP free, μ.χ αποστειρωμένοι. 25 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ KEHR T SILKOLATEX ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3MM, 3,5MM, 4MM, 4,5MM, 5MM, 5,5MM & 6MM ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ 1). Υποχρεωτική αναφορά του εργοστασιακού κωδικού παραγωγής κάθε προσφερόμενου είδους. 2). Οι αναφερόμενες ενδείξεις να είναι γραμμένες και στην Ελληνική γλώσσα. 3). Τα προσφερόμενα είδη να είναι πιστοποιημένα (σήμανση CΕ ). 4). Να αναφέρονται ευκρινώς στην συσκευασία τα στοιχεία που αφορούν το είδος, το μήκος, τη διάμετρο εφόσον αφορά καθετήρες. 5). Πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία η ημερομηνία αποστείρωσης καθώς η ημερομηνία λήξης της αποστείρωσης. 6). Η συσκευασία του υλικού να είναι τέτοια, ώστε να μην καταστρέφεται εύκολα κατά την μεταφορά και αποθήκευση. 7). α). Πριν από την τελική κατακύρωση η υπηρεσία έχει την δυνατότητα να προβεί σε έλεγχο από διαπιστευμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου ή αναγνωρισμένο εργαστήριο του Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. β). Η επιτροπή παραλαβής των νοσοκομείων μπορεί επίσης να προβεί σε έλεγχο δειγμάτων. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον προμηθευτή. 8). Οι προμηθευτές των καθετήρων πρέπει να συμμορφώνονται με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/ΓΠ1348/2004 (ΦΕΚ 32/Β/2004) «Αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής διανομής Ιατροτεχνολογικών προϊόντων», όπως ισχύει αυτή με τις τροποποιήσεις της. 9) Τα προσφερόμενα είδη να είναι σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΥ7/οικ2480/94(ΦΕΚ 679/Β/1994)ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

10 26 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ ΡΙΝΟΡΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΙΟΠΙΣΘΙΟ ΠΩΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΠΛΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ Καθετήρας επίσχεσης ρινορραγίας με δύο μπαλονάκια με προσθοπίσθιο πωματισμό. 27 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ NELATON ΑΠΟ PVC ΜΗΚΟΥΣ 40CM. ΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40CM, ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΟΑΝΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, CH 8-24 Καθετήρας Nelaton από pvc μήκους 40cm. Οι καθετήρες διαθέτουν κυλινδρική κεφαλή, είναι αποστειρωμένοι μιας χρήσεως, μήκους περίπου 40cm, με δύο οπές στο ένα άκρο και χοάνη στο άλλο, ch Με χρωματική κωδικοποίηση ανά μέγεθος. Να είναι LATEX free και DEHP free, διαφανείς. 28 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΕΠΙΠΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΡΙΝΟΣ ΜΕ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ 7,5CM RAPID RHINO Να είναι έτοιμο προς χρήση. Κατασκευασμένο από διογκούμενο σπόγγο επικαλυμμένο ή μη με αιμοστατική γάζα κυτταρίνης και κορδόνι αφαίρεσης με βακτηριοστατική δράση, η δομή του σπόγγου να διασφαλίζει άριστες αιμοστατικές ιδιότητες ανατομική προσαρμογή στην ρινική κοιλότητα ενώ δεν θα προσκολλάται στους ρινικούς ιστούς αποτρέποντας τον κίνδυνο πιθανών επιπλοκών όπως θρόμβωση ή αιμορραγία. Να είναι ασφαλές στην χρήση, και εύκολο, να έχει ανώδυνη τοποθέτηση και αφαίρεση. Να έχουν σήμανση CE. 29 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOLLEY ΤΡΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟ PVC ΤΥΠΟΥ COUVELAIRE ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ 75 ML, CH18, 20, 22, 24 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOLLEY ΤΡΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ,ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟ PVC ΤΥΠΟΥ COUVELAIRE ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ 75 ML, CH18, 20, 22, 24 ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ 30 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOLLEY ΤΡΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΥ DUFOUR ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ ML, ΑΠΟ SILKOLATEX CH18, 20, 22, 24 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOLLEY ΤΡΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΙΛΙΚΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΥ DUFOUR ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ ML, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ,ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ SILKOLATEX CH18, 20, 22, 24 ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ 31 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ TIEMANN ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40CM, ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΟΑΝΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, CH 8-20 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ TIEMANN ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40CM, ΜΕ ΔΥΟ ΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΧΟΑΝΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, CH 8-20 ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ 32 ΡΙΝΟΓΑΣΤΡΙΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ 12F ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΟΔΗΓΟ 33 ΚΟΙΛΙΑΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ Κοιλιακός καθετήρας με οδηγό.

11 34 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ NELATON ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΗΚΟΥΣ 15-20CM, CH 14, 16 Καθετήρες κύστης τύπου NELATON από PVC γυναικών. Να είναι ακτινοσκιεροί, ατραυματικοί, διαφανείς, κλειστού άκρου με δύο πλαινές οπές και να έχουν κυλινδική κεφαλή. Να προσφερθούν σε μεγέθη 6,8,10,12,14 και 16Fr μήκους 18cm. Να είναι LATEX free και DEHP free μ.χ αποστειρωμένοι. 35 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ (FOLLEY) ΑΠΟ LATEX CH 6, 8, 10, 12 ΜΕ ΟΔΗΓΟ (ΠΑΙΔ/ΚΟΣ) Καθετήρες ουρολογικοί (folley) δυο δρόμων (2way) ατομικά συσκευασμένοι και αποστειρωμένοι. Κατασκευασμένοι από latex. Να φέρουν 2 δυο ευρείες πλευρικές οπές στο άκρο τους. Το μήκος τους είναι 40 εκ. και ο υδροθάλαμος είναι χωρητικότητας 10 ml. Να διαθέτουν ασφαλή hard βαλβίδα σε διάφορα χρώματα τα οποία προσδιορίζουν το μέγεθος του καθετήρα (χρωματική κωδικοποίηση). CH 6, 8, 10, ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ (FOLLEY) ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ CH 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 Καθετήρες ουρολογικοί (folley) δυο δρόμων (2way) ατομικά συσκευασμένοι και αποστειρωμένοι. Κατασκευασμένοι από σιλικόνη. Να φέρουν 2 δυο ευρείες πλευρικές οπές στο άκρο τους. Το μήκος τους είναι 40 εκ. και ο υδροθάλαμος είναι χωρητικότητας 10 ml. Να διαθέτουν ασφαλή hard βαλβίδα σε διάφορα χρώματα τα οποία προσδιορίζουν το μέγεθος του καθετήρα (χρωματική κωδικοποίηση). CH 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24., 37 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ (FOLLEY) ΑΠΟ LATEX CH 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Καθετήρες ουρολογικοί (folley) δυο δρόμων (2way) ατομικά συσκευασμένοι και αποστειρωμένοι. Κατασκευασμένοι από latex. Να φέρουν 2 δυο ευρείες πλευρικές οπές στο άκρο τους. Το μήκος τους είναι 40 εκ. και ο υδροθάλαμος είναι χωρητικότητας 10 ml. Να διαθέτουν ασφαλή hard βαλβίδα σε διάφορα χρώματα τα οποία προσδιορίζουν το μέγεθος του καθετήρα (χρωματική κωδικοποίηση). CH 12, 14, 16, 18, 20, 22, ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ PIG TAIL ΑΠΌ PVC Ή VORTEK ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ, ΠΡΟΩΘΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ OPEN TIP ΜΗΚΟΥΣ 30CM 4FR, 5FR, 6FR, 7FR, 8FR ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ CE Mark. ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΙ PIG TAIL ΑΠΌ PVC Ή VORTEK ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ, ΠΡΟΩΘΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ OPEN TIP ΜΗΚΟΥΣ 30CM 4FR, 5FR, 6FR, 7FR, 8FR 39 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΑΚΡΟΥ 4, 5, 6, 7, 8 FR ΜΗΚΟΥΣ 70CM ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΤΗΤΑΣ Να διαθέτουν CE Mark. ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΟΥΡΗΤΗΡΙΚΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΑΚΡΟΥ 4, 5, 6, 7, 8 FR ΜΗΚΟΥΣ 70CM ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΤΗΤΑΣ 40 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ 2 & 3 ΑΥΛΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 7FR, 16-20CM Το σετ να είναι πλήρες και να αποτελείται από: - Καθετήρα ακτινοσκιερό από βιοσυμβατή πολυουρεθάνη με ατραυματικό εύκαμπτο άκρο, με εξωτερική διάμετρο 7 Fr και μήκος 20mm. - Ο καθετήρας να είναι επικαλυμμένος από μινοκυκλίνη και ριφαμπικίνη εσωτερικά και εξωτερικά - Ο καθετήρας να διαθέτει διαγραμμίσεις βάθους ανά εκατοστό - Βελόνα εισαγωγής 18G - Σύριγγα 5cc - Οδηγό σύρμα διπλού άκρου straight soft/j Tip - Διαστολέα - Νυστέρι - Στηρικτικό καθετήρα/δέρματος - Πώματα χορήγησης ανά αυλό - Αναλώσιμα (γάντια, πεδίο, ράμματα κλπ)

12 41 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΚΙΡΣΩΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ CH (SENGSTAGEN-BLAKENMORE) ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΚΙΡΣΩΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ CH (SENGSTAGEN-BLAKENMORE) ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΜΗΚΟΥΣ 115 CM ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΣ (ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ) 42 ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ 3 WAY ΑΠΛΑ Συνδετικά τριών οδών, 3-way stop-cock ασφαλείας κατασκευασμένα από υλικό polycarbonate-polyethylene ώστε να αντέχουν έγχυση λιπιδίων, κυταροστατικών, χημειοθεραπευτικών, χωρίς διαρροές, με διαφανές σώμα, και με γραμμική ευθεία ροή των χορηγουμένων υγρών, με λευκό άξονα εργονομικά σχεδιασμένο, περιστρεφόμενο με κλικ ασφαλείας κάθε 45 μοίρες, αισθανόμενο από τον χρήστη, με δύο διαφανή θηλυκά άκρα με λευκό πώμα στο καθένα. Να έχουν ένα διαφανές αρσενικό άκρο luer-lock ασφαλείας που να επιτρέπει την περιστροφή του 3-way χωρίς να αποσυνδέεται από τον καθετήρα. Να είναι LATEX free & DEHP free, μιας χρήσης αποστειρωμένο. 43 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ <<Ηλεκτρόδια προσωρινής βηματοδότησης, τύπου Swan-Ganz, μεγέθους 5F με μπαλόνι χωρητ/τας 1,4ml και με εισαγωγέα 12G διπολικά, μήκους 110cm, βαθμονομημένα ανά 5cm με απόσταση ηλεκτροδίων 15mm το ένα από το άλλο, ακτινοσκιερά, με μπαλόνι latex συμμετρικό, με φλεβοκαθετήρα εισαγωγέα από teflon και σύριγγα για το φούσκωμα του μπαλονιού. Να είναι μ.χ. αποστειρωμένα. Ηλεκτρόδιο διπολικό προσωρινής βηματοδότησης ακτινοσκιερό, βαθμονομημένο μήκους 110cm, από πολυαιθυλένιο με απόσταση ηλεκτροδίων 15mm το ένα από το άλλο, χωρίς μπαλόνι, μεγέθους 5 και 6 F.Να είναι μ.χ. αποστειρωμένα.>> 44 ΘΗΚΑΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ 4-11FR ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΜΕΧΡΙ CM (KONTO) Πλήρες set αποτελούμενο από: βελόνη παρακέντησης της φλέβας μήκους 70 mm, σύρμα οδηγό J μήκους 45 cm, διαστολέα, καθετήρα θηκάρι παραμονής στην φλέβα πολυαιθυλενίου ακτινοσκιερό, μήκους 10 cm με αιμοστατική βαλβίδα και πλάγια προέκταση για χορήγηση φαρμάκου και προστατευτικό κάλυμμα (φυσούνα) μήκους 80 cm για την προστασία του εισαγόμενου καθετήρα με τέλεια εφαρμογή χωρίς διαρροές.latex free & dehp free. Όλες τις διαστάσεις και μεγέθη με τα ανάλογα διακριτικά χρώματα. 45 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ SWAN-GANZ CCO/SVO2 7,5FR, 110CM 1)Εdwards-Καθετήρες πνευμονικής κυκλοφορίας Swan-Ganz με δυνατότητα συνεχούς μέτρησης καρδιακής παροχής (CCO) με ταυτόχρονη μέτρηση του κορεσμού του μικτού φλεβικού αίματος (SVO2). 2)Εdwards-Καθετήρες πνευμονικής κυκλοφορίας Swan-Ganz με δυνατότητα συνεχούς μέτρησης καρδιακής παροχής (CCO), κλάσματος εξωθήσεως δεξιάς κοιλίας (RVEF) του κορεσμού του μικτού φλεβικού αίματος (SVO2) και συνεχή μέτρηση του τελοδιαστολικού όγκου της δεξιάς κοιλίας (CEDV). 46 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ MULTI - PORT ΓΙΑ ΕΓΧΥΣΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΒΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙ Η ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Καθετήρας MULTI PORT 7,5FR & 9FR από πολυουρεθάνη με βιδωτό κλείδωμα με ελάχιστο νεκρό όγκο. Να είναι υψηλών πιέσεων 300Psi (5,2ml/sec) συμβατό με MRI. Το τύμπανο τιτανίου να διαθέτει αυτοσφραγιζόμενη μεμβράνη σιλικόνης ανθεκτική για τουλάχιστον προσβάσεις. Καθετήρες να είναι σε σετ αποτελούμενο από: α) ένα εμφυτεύσιμο τύμπανο τιτανίου, ύψους 11mm με 4 τρύπες για την στερέωση του. β) ένα ακτινοσκιερό φλεβικό καθετήρα σιλικόνης αποσπώμενο μήκους 60cm, μεγέθους 9,6 Fr ή 8,4 Fr ή 6,6 Fr, βαθμονομημένο ανά εκατοστό γ) ένα βοηθητικό εξάρτημα για εισαγωγή του καθετήρα στη φλέβα δ) ένα συνδετικό για την έκπλυση των αποσπώμενων καθετήρων

13 ε) μία ευθεία βελόνη με λοξοτόμηση Huber (22G x 25mm) στ) μια γωνιακή βελόνη παρακέντησης Hubsite (22G x 20mm) με λοξοτόμηση και προέκταση πολυουρεθάνης για έγχυση ζ) ένα εισαγωγέα-θηκάρι σχιστό εξερχόμενο, μια σύριγγα 10ml η) μία βελόνη (τροκαρ) για τούνελ θ) σύρμα οδηγό από Nitinol για την αποφυγή τσακίσματος ι) μία ηχογενή βελόνα παρακέντησης Να είναι ΜRI συμβατoί και με δυνατότητα δυναμικής έγχυσης στα 350psi (24 bar). Να είναι Latex-free και DEHP-free. 47 ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΝΟ 21 Πεταλούδες φλεβοκέντησης (scalp-vein). Να έχουν βελόνα σιλικοναρισμένη, ατραυματική, λεπτών τοιχωμάτων. Να φέρουν προέκταση μήκους 30 cm με χρωματική κωδικοποίηση και πώμα κάλυμμα luer-lock. Να είναι LΑΤΕΧ-free & DEHP-free και μ.χ. αποστειρωμένες. 48 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FOLLEY TIEMANN ΝΟ12, 14, 16 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FOLLEY TIEMANN ΝΟ12, 14, 16. ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ 2WAY.ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΜΕ ΥΔΡΟΘΑΛΑΜΟ 15ΜΛ. 49 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΚΥΣΤΕΩΣ COUVELAIRE ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΝΟ 20, 22 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΚΥΣΤΕΩΣ COUVELAIRE ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΝΟ 20, 22. ΛΑΤΕΧ 3WAY ΜΕ 80 ML ΥΔΡΟΘΑΛΑΜΟ.ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ. 50 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΜΕ TROCAR NO 8, 10, 12,16 ΜΗΚΟΥΣ 20CM ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ Καθετήρες θώρακα με τροκάρ. Οι καθετήρες να είναι εύκαμπτοι, να μην τσακίζουν, ακτινοσκιεροί σε όλο το μήκος τους, με εναλλάξ μεγάλες πλευρικές οπές, λειασμένο, ατραυματικό άκρο που εφάπτεται ακριβώς στο τροκάρ, με διαγράμμιση και αρίθμηση, με αναγραφή του μεγέθους στο σώμα τους και ενσωματωμένο συνδετικό-ψαράκι ευρείας διαμέτρου. Αποστειρωμένοι, ελεύθεροι DEHP. 51 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΘΩΡΑΚΟΣ ΜΕ TROCAR ΝΟ 20, 24, 28, 32 ΜΗΚΟΥΣ 40CM ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΟΙ Καθετήρες θώρακα με τροκάρ. Οι καθετήρες να είναι εύκαμπτοι, να μην τσακίζουν, ακτινοσκιεροί σε όλο το μήκος τους, με εναλλάξ μεγάλες πλευρικές οπές, λειασμένο, ατραυματικό άκρο που εφάπτεται ακριβώς στο τροκάρ διαγράμμιση και αρίθμηση, με αναγραφή του μεγέθους στο σώμα τους και ενσωματωμένο συνδετικό-ψαράκι ευρείας διαμέτρου. Αποστειρωμένοι, ελεύθεροι DEHP. 52 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ PEZZER SILKOLATEX CH 22, 24, 26, 28, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ PEZZER SILKOLATEX CH 22, 24, 26, 28, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ.ΜΗΚΟΣ 40 CM. 53 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ PEZZER SILKOLATEX CH 30, 32 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ PEZZER SILKOLATEX CH 30, 32 ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ. ΜΗΚΟΣ 40 CM. 54 ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ 5FR/110CM Ηλεκτρόδια προσωρινής βηματοδότησης, τύπου Swan-Ganz, μεγέθους 5F με μπαλόνι χωρητ/τας 1,4ml και με εισαγωγέα 12G διπολικά, μήκους 110cm, βαθμονομημένα ανά 5cm με απόσταση ηλεκτροδίων 15mm το ένα από το άλλο, ακτινοσκιερά, με μπαλόνι latex συμμετρικό, με φλεβοκαθετήρα εισαγωγέα από teflon και σύριγγα για το φούσκωμα του μπαλονιού. Να είναι μ.χ. αποστειρωμένα.>>

14 55 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOLLEY ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ CH 8, 10, 12, 14, 16, 18 ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOLLEY ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ CH 8, 10, 12, 14, 16, 18 ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 56 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΗΨΕΩΣ ΒΛΕΝΝΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ MUCUS EXTRACTOR ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ CH 10 ΜΗΚΟΥΣ 40CM ΜΕ ΠΑΓΙΔΑ 25ML ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΩΜΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ Συσκευές αναρρόφησης πτυέλων και βλεννών βρεφών με ποτηράκι. Φιαλίδιο 25ml Καπάκι ασφαλείας Δεύτερο καπάκι Ετικέτα ασθενούς 2 καθετήρες αναρρόφησης 6 και 10Fr Αποστειρωμένο Ελεύθερο DEHP. Να είναι LATEX free και DEHP free μ.χ. αποστειρωμένες 57 ΣΕΤ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Σετ παρακέντησης κοιλίας, υψηλής ποιότητας, από νοσοκομειακό, ατοξικό, PVC νοσοκομειακού τύπου, αποστειρωμένο, μιας χρήσης, σε συσκευασία τεμαχίου. Για την παροχέτευση υγρών της θωρακικής/ υπεζωκοτικής κοιλότητας. Πλήρως κλειστό σύστημα που να αποτελείται από: Βελόνα παρακέντησης 16G, βαλβίδα ασφαλείας- ελέγχου, δυο δρόμων, για την αποφυγή πνευμοθώρακα, σύριγγα 60cc, με άκρο luer-lock, συνδεδεμένη με προέκταση 30εκ., σάκκο συλλογής 2000 ml, με πλήρη διαγράμμιση και αρίθμηση, με σωλήνα σύνδεσης με αντοχή στο τσάκισμα, μήκους 90εκ. Να είναι αποστειρωμένο ανά τεμάχιο με Ε/Ο, απυρογενές. Να έχει διάρκεια αποστείρωσης 5 έτη. Latex-free. DEHP-free. 58 ΣΕΤ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΘΩΡΑΚΑ (PLEUROCAN) Καθετήρες παροχέτευσης πλευριτικού υγρού. Να είναι αποστειρωμένοι, μίας χρήσης, ακτινοσκιεροί σε όλο το μήκος τους, κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο και να παρέχουν την δυνατότητα τοποθέτησης και παραμονής στο ημιθωράκιο κατάλληλοι για πνευμοθώρακα, εμφύσημα, αιμοθώρακα κλπ. Να προσφέρονται σε συσκευασία σετ που να περιλαμβάνει τον καθετήρα THORACATH, με προστατευτικό κάλυμμα, βελόνη παρακέντησης, στρόφιγγα 3way stopcock, συνδετικό male luer lock/conus και προαιρετικά με μηχανισμό ασφαλείας και σάκο συλλογής υγρών 2 lt. Να διατίθενται σε μεγέθη 6, 8 FR και να προσφέρονται σε μήκη 30, 40 cm. Πλήρες σετ, με σάκο συλλογής 2 lt με βαλβίδα κενού ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΞΩΤ. ΔΙΑΜ. ΠΛΕΥΡΙΚΕΣ ΟΠΕΣ ΜΗΚΟΣ ΒΕΛΟΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 6Fr 2.0mm 4 στα 3εκ. 30εκ. 13G (2.42x57mm) 8Fr 2.7mm 5 στα 4εκ. 40εκ. 10G (3.32x77mm)

15 59. ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΙ Να διαθέτει: 1. Βελόνα διπλοκωνικού άκρου για ανώδυνη και χωρίς παραμορφώσεις εισαγωγή. 2. Καθετήρας 22-26G, ομοιόμορφα ακτινοσκιερός, κατασκευασμένος από TEFLON-FEP (φθόρο-αιθυλο-προπυλένιο), υλικό που ελαχιστοποιεί τη δημιουργία ενδοαγγειακών ερεθισμών. 3. Δακτυλολαβή για εύκολη προώθηση του καθετήρα και επιστόμιο με υποδοχή για σύνδεση ασφαλείας luer lock. 4. Επιστόμιο με χρωματικό κώδικα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για άμεση αναγνώριση του διαμετρήματος μετά την εισαγωγή του. 5. Εσωτερική βελόνα σιλικοναρισμένη διπλής λοξότμησης για απαλή εισαγωγή και προώθηση του καθετήρα. 6. Διαφανή υποθάλαμο για άμεση πιστοποίηση της παλινδρόμησης του αίματος χωρίς διαρροές χάρη στο αδιάβροχο αεραγωγό φίλτρο που διαθέτει. 7. Διάρκεια παραμονής 72H, να αποδεικνύεται από τις ένθετες οδηγίες χρήσης (insert) ή να αναφέρεται στη συσκευασία. 8. Latex-free. 9. DEHP-free. Η Επιτροπή σύνταξης προδιαγραφών ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ: 1. ΑΡΓΕΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ-ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΥ. 2. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ. 3. ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. 4. ΜΠΑΡΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΕ ΜΑΙΩΝ 5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ.

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ,01 /06/ 2017 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 8993 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ "ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ" Posted by MEDI-SUP A.E Dec :09

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Posted by MEDI-SUP A.E Dec :09 ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ "ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ" Posted by MEDI-SUP A.E. - 13 Dec 2016 13:09 Η εταιρεία μας προτείνει τις εξής τεχνικές προδιαγραφές: ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ Α/Α 1 έως 4. ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΠΛΟΙ No 16-18-20-22 ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210 7288170-137

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚ. 12343/2010

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚ. 12343/2010 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΚ. 12343/2010 ΜΟΝΑΔΑ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOGARTY 1 ΧΟΛΗΔΟΧΟΥ ΠΟΡΟΥ ΤΕΜ 30 Ν.,5F,,ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ M.X. ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ FOGARTY 2 ΧΟΛΗΔΟΧΟΥ ΠΟΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ α/α Ονομασία Υλικού 1. Pig Tail 2. Pig Tail 3. Pig Tail 4. Pig Tail 5. Pig Tail 6. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Περιγραφή - Προδιαγραφή Set ενδοπροσθέσεων pigtail ανοιχτού άκρου από ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ 1. ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ(με το μέτρο) Να είναι από καλής ποιότητας σιλικόνη με διάμετρο 6x15mm και 8x15mm, και να δύνανται να κλιβανιστούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 18-09-2015 ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : 18-09-2015 ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πτολεμαΐδα ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πτολεμαΐδα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πτολεμαΐδα 30-9-2014 ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αριθμ.Πρωτ. 9771 3 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ - ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΦΟΡΕΑΣ: Γ.Ν ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1.4 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1.4 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1.4 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1.4 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1.4 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1.4 ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ 1 21043570006 34920 2 21043570005 34920 3 21043570002 34920 ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟΙ ΦΛΕΒΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ (Α1) Περιφερικός φλεβικός καθετήρας ασφαλείας με πτερύγια και θυρα εγχυσης, με κλιπ διπλης ασφάλειας απο πολυμερές

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 29/ Οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προµηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

ιακήρυξη 29/ Οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προµηθειών του 401 ΓΣΝΑ. ιακήρυξη 29/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/105/177894/Σ.468/10 Απρ 2014/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προµήθειας υλικών (Συλλέκτες και Σάκοι Συλλογής Παροχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟ ΛΟΓΙΚΑ Α.Ε ΣΤΑΥΡΙ ΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ STERILE HELLAS ENVIVO Α.Ε

ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟ ΛΟΓΙΚΑ Α.Ε ΣΤΑΥΡΙ ΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ STERILE HELLAS ENVIVO Α.Ε ΚΗ S ΛΟΓΙΚΑ 6,8,10 ch 1,5-3ml, 2 /ΤΕΜ 20 TEM No10ch *2 10ch 9,50 /τεµ + 23% No 14-22 1,45 /τεµ + 23% 23.5.2.3 15ml 2,73 /τεµ + 23% 1,45 10ch 5ml 2.30 / τεµ+ 23% 10ml 1.78 / τεµ 1 01-07-01-0016 εως 11-07-01-21

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ 700600010000 1 700600010000 2 70060002000 70060002000 4 700600020004 5 7000010000 6 700601010000 7 700601010000 8 SWAN GANZ SWAN-GANZ απλοί, δύο αυλών 6 fr SWAN-GANZ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ (CPV: ).

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ (CPV: ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έδεσσα η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Π.: 9991/ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έδεσσα η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Π.: 9991/ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έδεσσα 10.11.2017 3 η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Π.: 9991/09.11.2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ραπτοπούλου Ανθούλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. Σελίδα 1

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. Σελίδα 1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ 1 Φλεβικός καθετήρας, για τοποθέτηση σε περιφερική φλέβα. να είναι από πολυουρεθάνη με επικάλυψη σιλικόνης να μην διαστέλλεται με τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας Ημ/νία: 31/8/2015 Αρ. πρωτ.: 883/ΔΣ/15 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικό Τμήμα Ταχ. Δ/νση... 33100 Άμφισσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ANNOUNCEMENT

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ANNOUNCEMENT ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα , , , , ,000

Σελίδα , , , , ,000 1 Φλεβικός καθετήρας, για τοποθέτηση σε περιφερική φλέβα. να είναι από πολυουρεθάνη με επικάλυψη σιλικόνης να μην διαστέλλεται με τη θερμοκρασία του σώματος μεγέθη 14, 16, 18, 20, 22 G σε αποστειρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ΗΣ Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ A. ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΣΠΑΡΤΗΣ & ΜΟΛΑΩΝ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ A. ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΣΠΑΡΤΗΣ & ΜΟΛΑΩΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ Ημερομηνία : 29/05/2018 Αρ. Πρωτοκ : Δ.Υ. Αρ. Προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Areteion Medicals A.E.

Areteion Medicals A.E. Areteion Medicals A.E. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 16 & ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ, ΤΚ 115 28 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ: 210-7701101, 210-7702001, FAX: 210-7700115 ΑΦΜ: 998283495, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 65608/01/B/08/143,

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» Βόλος 21/ 06 /2016 Αρ. Πρωτ. 13690 Ταχ. Δ/νση: Πολυμέρη 134, 38222 Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:Β8ΩΣ4690ΒΜ-ΧΟΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 27-11-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:Β8ΩΣ4690ΒΜ-ΧΟΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 27-11-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:Β8ΩΣ4690ΒΜ-ΧΟΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 27-11-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: Β/27808 5 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Γρεβενά 21-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 3018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Γρεβενά 21-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 3018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Γρεβενά 21-05-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 3018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ 3η Υ.ΠΕ. (MAKEΔΟΝΙΑΣ) ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210 7288170-137

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΕΩΣ (ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΕΩΣ (ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΕΩΣ (ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ) A/ A Είδος CPV Π/Τ. 1 2 3 4 5 6 Ογκομετρικές συσκευές χορήγησης μικροποσοτήτων υγρών διαλυμάτων υπό μορφή

Διαβάστε περισσότερα

α/α 5 (cpv ) πώμα

α/α 5 (cpv ) πώμα α/α 5 (cpv 33194100-7) Α/Α 14 15 16 Περιγραφή Είδους Βαλβίδες ασφαλείας για τη λήψη και τη χορήγηση φαρμάκων με αντιμικροβιακό Συνδετικό αρτηριακής γραμμής 10εκ. (Τpiece) Συνδετικό αρτηριακής γραμμής 10cm.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Λαµία, 25 /10/2013 5η Υγειονοµική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Β/26331 Ταχ. /νση: Παπασιοπούλου τέρµα,35100,

Διαβάστε περισσότερα

Συνημμένα: Tεχνικές Προδιαγραφές

Συνημμένα: Tεχνικές Προδιαγραφές ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Γραφείο Προμηθειών Πληροφορίες :Μιχέλη Ουρανία Τηλ.: 22543-50129

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Ενδεικτική τιμή. Κωδικός Τεχνικές προδιαγραφές ΜΜ 18531 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ 6F

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Ενδεικτική τιμή. Κωδικός Τεχνικές προδιαγραφές ΜΜ 18531 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ 6F Κωδικός Είδους Περιγραφή Τεχνικές προδιαγραφές ΜΜ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Ενδεικτική τιμή Συνολική Αξία Χωρίς ΦΠΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:ΒΕΛΟΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ, ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ, ΔΙΑΣΤΟΛΕΑ ΘΗΚΑΡΙ (ΜΕΘΟΔΟΣ SELDINGER),

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Αποτελέσµατα ηµόσιας ιαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών»

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Αποτελέσµατα ηµόσιας ιαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Μ. Κουτσιλιέρη Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ () : 03-04-2014 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΑΥΤΉ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 09-05-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:5376 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL : nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» (CPV 33190000-8)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» (CPV 33190000-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΕΙΔΗ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (ΠΠΥΥ 2015) 1 Προϋπ/σα Δαπάνη κατ' είδος πλέον ΦΠΑ Προϋπ/σα Δαπάνη κατ' είδος συμπ. ΦΠΑ (24%)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ιοικητικού ΤΜΗΜΑ : Οικονομικό Προς Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Κόκκαλη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ιοικητικού ΤΜΗΜΑ : Οικονομικό Προς Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Κόκκαλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 11.04.2013 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 7003 ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ιοικητικού ΤΜΗΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 81/ Χρόνος παράδοσης των υπό προµήθεια υλικών εντός δέκα (10) ηµερών από την υπογραφή των αντίστοιχων συµβάσεων.

ιακήρυξη 81/ Χρόνος παράδοσης των υπό προµήθεια υλικών εντός δέκα (10) ηµερών από την υπογραφή των αντίστοιχων συµβάσεων. ιακήρυξη 81/2013 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/248/180539/Σ.864/31 Μαϊ 2013/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο Γρ. τη διενέργεια προµήθειας αναλωσίµων υλικών εξαρτηµάτων παροχέτευσης,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 06-09-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:9563 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL : nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

1 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 16 Ch. 2 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 18 Ch

1 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 16 Ch. 2 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 18 Ch 1 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 16 Ch 2 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 18 Ch 1. Να είναι από σιλικόνη 100% 2. Να έχει ειδική επικάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χανιά 20/05/2016 Αριθμ. Πρωτ. 8744 Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Πληροφορίες :ΣΥΜΝΙΑΝΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ (έγγραφο)

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αθήνα, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 21-02-2019 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αριθ. Πρωτ.:2255 Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 76 Πληροφορίες :κ. Προκόπη Νίκη Τηλέφωνο : 210-7286411. FAX : 210-7211007 E-MAIL : nprokopi@aretaieio.uoa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Αγρίνιο, 10 Ιουλίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 12545 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τμήμα :Οικονομικό ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη: 30/3/2016. Το Νοσοκομείο μας στο πλαίσιο κατάρτισης τεχνικών προδιαγραφών για την ανάδειξη αναδόχων για τις συντηρήσεις των: ΚΑΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τρίπολη: 30/3/2016. Το Νοσοκομείο μας στο πλαίσιο κατάρτισης τεχνικών προδιαγραφών για την ανάδειξη αναδόχων για τις συντηρήσεις των: ΚΑΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τρίπολη: 30/3/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

16/05/ /05/ /05/ /05/ /05/2012

16/05/ /05/ /05/ /05/ /05/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ημερομηνία: 10/05/2012 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞ ΗΣ Ν14 08/02/2012 Ν15 13/02/2012 Ν21 16/02/2012 Ν22 16/02/2012 Ν23 20/02/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 29 Nov :20

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 29 Nov :20 ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Posted by ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - 29 Nov 2016 11:20 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, προκειμένου να συντάξει τεχνικές προδιαγραφές για προμήθεια Καθετήρων και σε εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ AΡΓΟΣ, 07-07-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 4729 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Γενικό Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

1 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 16 Ch. 2 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 18 Ch

1 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 16 Ch. 2 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 18 Ch 1 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 16 Ch 2 Καθετήρας τύπου Foley σιλικόνης με μετρητή θερμοκρασίας Μέγεθος 18 Ch 1. Να είναι από σιλικόνη 100% 2. Να έχει ειδική επικάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 2100 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 12/02/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 92/2013 4. Χρόνος παράδοσης των υπό προµήθεια υλικών εντός δεκαπέντε (15) ηµερών από την υπογραφή των αντίστοιχων συµβάσεων.

ιακήρυξη 92/2013 4. Χρόνος παράδοσης των υπό προµήθεια υλικών εντός δεκαπέντε (15) ηµερών από την υπογραφή των αντίστοιχων συµβάσεων. ιακήρυξη 92/2013 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/352/182270/Σ.1112/18 Ιουλ 2013/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2, τη διενέργεια προµήθειας υλικών για Αρτηριακές Βελόνες (CPV 33141322-3),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ.19/2015 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Καθετήρες cpv

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ.19/2015 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Καθετήρες cpv ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα :...:Οικονομικό Πληροφορίες:.. : Αικ.Τσεκούρα

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛ.ΥΛΙΚΟΥ ΑΙΜΟ ΥΝΑΜΙΚΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛ.ΥΛΙΚΟΥ ΑΙΜΟ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟ ΟΣ: 17-03-2015 2 η ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡ. ΠΕΙΡ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6577 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ ΟΥ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακοίνωση Πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης»

«Ανακοίνωση Πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 02.02.2018 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 52/17

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 52/17 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΓΓΕΛΗ ΑΘ.,ΜΑΝΤΑ Φ. ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Να είναι αποστειρωμένες και ελεύθερες πυρετογόνων. Να είναι διαφανείς λείες και απαλλαγμένες από ξένα σώματα.

Να είναι αποστειρωμένες και ελεύθερες πυρετογόνων. Να είναι διαφανείς λείες και απαλλαγμένες από ξένα σώματα. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1) ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΡΩΝ. Να είναι αποστειρωμένες και ελεύθερες πυρετογόνων. Να είναι διαφανείς λείες και απαλλαγμένες από ξένα σώματα. Το ρύγχος διάτρησης

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών (πρώην Γ.Ν Θηβών) ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με διαπραγμάτευση. Ημερομηνία:23/1/2019

Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών (πρώην Γ.Ν Θηβών) ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με διαπραγμάτευση. Ημερομηνία:23/1/2019 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών Νοσοκομειακή Μονάδα Θήβας Ταχ. Δ/νση: Θέση Κουμέρκι, Τ. Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ με CPV /04/16

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ με CPV /04/16 Προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ Υπόψη: Γραφείου Προμηθειών Επιτροπή Διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για τον διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια «Ιατρικών αναλωσίμων» με CPV33140000-3

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΑΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 20650003 20830229 1 2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΟΥΣ Συσκευές έγχυσης υγρών μεγαλοσταγόνων, με ενσωματωμένο αεραγωγό με βαλβίδα και υποδοχή LUER LOCK 1. Με ρύγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Α Θ Η Ν Ω Ν ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Α Θ Η Ν Ω Ν ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Α Θ Η Ν Ω Ν ΑΘΗΝΑ 23-06-2017 ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ Ε.Ε.Σ. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ.14542 ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ 2 Τ.Κ.: 11526 ΤΗΛ.: 213 2068917-18 FAX : 213

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Α/Α ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ 1 ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΕΙΣ ΒΛΕΝΝΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ ΑΠΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ PVC ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΜΗΚΟΥΣ 40CM ΠΑΧΟΥΣ 10CH ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ,ΜΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΜΕΝΟ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ηράκλειο: Καθετήρες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ηράκλειο: Καθετήρες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 18 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:238190-2017:text:el:html Ελλάδα-Ηράκλειο: Καθετήρες 2017/S 118-238190 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα: 18-12-2014 Αριθμ. Πρωτ.: 42941

Αθήνα: 18-12-2014 Αριθμ. Πρωτ.: 42941 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 18-12-2014 Αριθμ. Πρωτ.: 42941 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (α/α / 46/15)

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (α/α / 46/15) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ:Β. ΣΟΦΙΑΣ 80 115 28 ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:Ειρ.Σιγάλα Τηλ.Fax:210 3381138

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 55 /2015 ΘΕΜΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Νο 55 /2015 ΘΕΜΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Δ Α Ν Ε Ι Ο ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.:6687 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Β. Μαλαμή Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 86/2014. 2. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

Διακήρυξη 86/2014. 2. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ. Διακήρυξη 86/14 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/191/179407/Σ.661/30 Μαϊ. 14/ΑΣΔΥΣ/ΔΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προμήθειας υλικών (Βελόνες Βιοψίας, CPV: 33141323-0) όπως φαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α

Α/Α Α/Α 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ΥΛΙΚΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μπαλόνια χαμηλού προφίλ για ολικές αποφράξεις.να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SARSTEDT ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SARSTEDT ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SARSTEDT ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Είδος και σύντομη περιγραφή του Παραπομπή ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΒΕΛΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΩΝ Με σκοπό την προστασία των εργαζομένων από κινδύνους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΝΑΙ

ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 Οι προσφερόμενες ογκομετρικές συσκευές τύπου soluse 150 ml πρέπει να είναι συσκευή ελεγχόμενης επακριβώς χορήγησης υγρών διαλυμάτων σε μικροσταγόνες

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ης ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ» CPV:

Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ης ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ» CPV: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Γ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Γ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α/Α TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Γ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ 1 ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΕΙΣ ΒΛΕΝΝΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ ΑΠΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ PVC ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΜΗΚΟΥΣ 40CM ΠΑΧΟΥΣ 10CH ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΑΤΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας) ,27

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας (Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας) ,27 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2018.11.05 08:33:13 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Ω28Ψ4690ΒΦ-Μ4Θ Αρ. Πρωτ.: 19865 Καλαµάτα, 02/11/2018 Καλαµάτα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΡΟ ΟΣ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ»

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΡΟ ΟΣ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟ ΟΣ: 10/03/2015 2 η ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡ. ΠΕΙΡ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6031 «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΡΟ ΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βελόνες αποστειρωμένες, μη τοξικές, μιας χρήσεως, 21G

Βελόνες αποστειρωμένες, μη τοξικές, μιας χρήσεως, 21G ΘΕΜΑ: Κατάθεση τεχνικών προδιαγραφών για προµήθεια Ιατρικών Βελόνων Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ 1 ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ Πεταλούδες, 21 G Το υλικό κατασκευής της βελόνας να είναι ανοξείδωτο No 21 ατσάλι, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,61. (Περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α') Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,61. (Περιγράφεται αναλυτικά στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α') Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ Αθήνα, 15/01/2018 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Αρ.πρωτ.:547 Δ/νση Διοικητικού-Oικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σχόλια Όνομα ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚ Α ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΑ Α.Ε. Email magiras@magiras.gr Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ" Ημ/νία 23/05/20 18 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΥΛΙΚΑ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ» CPV:

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΥΛΙΚΑ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ» CPV: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΤΡΙΠΟΛΗ: 20/01/2016

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26/04/2017 Αρ. Πρωτ.: 598. ΠΡΟΣ: 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Αθήνα, 26/04/2017 Αρ. Πρωτ.: 598. ΠΡΟΣ: 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 26/04/2017 Αρ. Πρωτ.: 598 ΠΡΟΣ: 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΟΨΙΝ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Email: promithies@asklepieio.gr Κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Υποχρεωτική αναφορά του εργοστασιακού κωδικού παραγωγής κάθε προσφερόμενου είδους. 2. Οι αναγραφόμενες ενδείξεις να παρατίθενται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα (ΔΥΑ /

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση :Αγ.Κήρυκος,Ικαρία Ταχ. Κώδικας: Κάθε ενδιαφερόμενο Τηλέφ : Φαξ: Ε-mail:

ΠΡΟΣ: Ταχ. Δ/νση :Αγ.Κήρυκος,Ικαρία Ταχ. Κώδικας: Κάθε ενδιαφερόμενο Τηλέφ : Φαξ: Ε-mail: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ικαρία, 09-02-2017 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝOΜΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 587 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Γ. Ν.- K.Y. ΙΚΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ MEDITRANS ΗΛΙΑΔΗΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2310326725 FAX: 2310328585 Email: iliadisp@otenet.gr ΜΙΧΑΗΛ ΨΕΛΛΟΥ 11Α ΤΚ.542 50 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Προς 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών (πρώην Γ.Ν Θηβών) ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με διαπραγμάτευση. Ημερομηνία:6/12/2017

Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών (πρώην Γ.Ν Θηβών) ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με διαπραγμάτευση. Ημερομηνία:6/12/2017 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5 η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ.Ν Λιβαδειάς Γ.Ν Θηβών Νοσοκομειακή Μονάδα Θήβας Ταχ. Δ/νση: Θέση Κουμέρκι, Τ. Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο Κοιν.: Γραμματεία ΔΣ / ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115

Διαβάστε περισσότερα

31/05/ /05/2012

31/05/ /05/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ημερομηνία: 25/05/2012 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ν59 14-05-2012 Ν60 14-05-2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Γάζες εγκαυμάτων διαστάσεων 100Χ100mm Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ Γενικοί Όροι 1. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό πρέπει να δηλώσουν, κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" -Γ.Ν.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ" ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ».

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ «ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Τρίπολη: 14/07/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. Θέµα: <Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προσφοράς για την προµήθεια «Φλεβικών Καθετήρων» του Γ.Ν. Λαµίας.

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. Θέµα: <Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προσφοράς για την προµήθεια «Φλεβικών Καθετήρων» του Γ.Ν. Λαµίας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:ΒΛΞΧ4690ΒΜ-Φ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Λαµία, 01/11/2013 5η Υγειονοµική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Β/26848 Ταχ. /νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το πλαστικό των ασκών να είναι άριστης ποιότητας και υψηλής διαπερατότητας, διαφανές, κατ' ουσία άχρωμο, (δεν θα πρέπει να είναι χρωματισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 2951 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 26-02 - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΛ:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 12 Απριλίου Προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» Στ. Κυριακίδη 1, , Θεσσαλονίκη Γραφείο Προμηθειών

Αθήνα, 12 Απριλίου Προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» Στ. Κυριακίδη 1, , Θεσσαλονίκη Γραφείο Προμηθειών 1 Αθήνα, 12 Απριλίου 2016 Προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» Στ. Κυριακίδη 1, 546 36, Θεσσαλονίκη Γραφείο Προμηθειών Θ Ε Μ Α : Πρόταση της εταιρείας Teleflex στη διαβούλευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝAΓΙΩΤΗ & ΑΓΛΑΊΆΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝAΓΙΩΤΗ & ΑΓΛΑΊΆΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝAΓΙΩΤΗ & ΑΓΛΑΊΆΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αθήνα 22-04-2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Πρωτ 0271 Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α/Α 1 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ Νο 30 & 31 (6ΜΜ, 8ΜΜ) ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 191, Τ.Κ: 21231 ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΣ: 05-02-2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 977 ΠΡΟΣ : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν "ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣ ΗΣ"

Άρθρο ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣ ΗΣ Σχόλια Όνομα AKAHAI Γ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛ ΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ Email nlazana@akaha i.gr Άρθρο ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν "ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣ ΗΣ" Ημ/νία 09/05/20 18 Αξιότιμες κυρίες, κύριοι θα θέλαμε να σας προτείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ (CPV )

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ (CPV ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ν. Κηφισιά Αριθ.πρωτ.:197/08-01-2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Νουφάρων και Τιμίου Σταυρού 14

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΑΝΣΕΡ.

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΑΝΣΕΡ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 1 Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2015 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ Υπόψη : Τμήμα Προμηθειών Υπόψη κας Κουπελόγλου Θ Ε Μ Α : Πρόταση της εταιρείας Teleflex στη διαβούλευση των τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ -ΘΩΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ -ΘΩΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η Υ.ΠΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 5-04-2012 Αριθ. Πρωτ. 11638 Γραφείο : Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Λ. Στ. Νιάρχου :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ > ΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡ. ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα