ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΣ ΑΠΕ ΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Π.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΣ ΑΠΕ ΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Π."

Transcript

1 ΓΕΝ/ 2-Ι Σεπ 09 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΣ ΑΠΕ ΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ ΚΑΙ ΝΚ 1. ΣΚΠΣ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝ 1.1. Η παρούσα αφορά σε εργολαβία εργασιών και έχει σκοπό να καθορίσει τις απαιτήσεις της υπηρεσίας από τον Ιδιωτικό Φορέα / µόνιµο εργολάβο και να κοστολογήσει τις εργασίες εφαρµογής των υλικών / συστηµάτων δαπέδων που προβλέπονται από τα σχέδια επιστρώσεων των πλοίων και πλωτών µέσων του ΠΝ (Deck Covering Plans, κατά το διάστηµα που αυτά ελλιµενίζονται στους Ναύσταθµους Σαλαµίνος(ΝΣ και Κρήτης(ΝΚ ι επιστρώσεις που χρησιµοποιούνται στα πλοία και πλωτά µέσα του ΠΝ σύµφωνα µε τα σχέδια επιστρώσεων, περιγράφονται στους πίνακες Α1-Α9 του Παραρτήµατος «Α» Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωµα σε κάθε περίπτωση (είτε πρόκειται για αρχική τοποθέτηση, ολική αντικατάσταση ή επισκευαζόµενη περιοχή ακόµη και εάν δεν προβλέπεται από τα σχέδια επιστρώσεων των πλοίων, να αποφασίζει / επιλέγει το πακέτο υλικών / συστηµάτων από τα εφαρµοζόµενα σε άλλο τύπο πλοίου του ΠΝ, ως πίνακες Παραρτήµατος «Α» και µε την αντίστοιχη χρέωση ι εν λόγω εργασίες εκτελούνται στους εξής χώρους πλοίων και πλωτών µέσων: εσωτερικών και εξωτερικών καταστρωµάτων ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Επιστρώνονται: Κύρια και οηθητικά καταστρώµατα, Καταστρώµατα γύρω από φορείς εκτοξεύσεως βληµάτων/πυροβόλα, Ελικοδρόµια ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Τύπου «Α» (Υπόστρωµα µε τελική επικάλυψη µοκέτας: Επιστρώνονται τα δάπεδα καθιστικών Κυβερνήτη ιοικητού και τα δάπεδα µεσόδοµου / τραπεζαρίας Αξιωµατικών Τύπου (Υπόστρωµα χωρίς τελική επικάλυψη ή µε επικάλυψη πλαστικών πλακιδίων ή µε επικάλυψη µε πλαστικό δάπεδο: Επιστρώνονται όλοι οι χώροι ενδιαιτήσεων - διάδροµοι - χώροι κοινόχρηστοι χώροι Τύπου «Γ» (Υπόστρωµα µε επικάλυψη κεραµικά πλακίδια: Επιστρώνονται µαγειρεία, πινακοπλυντήρια, διανοµεία και χώροι υγιεινής Τύπου (Υπόστρωµα µε επικάλυψη ελαστικού τάπητα. Επιστρώνονται ο χώρος πηδαλίου, ο χώρος περί το πηδάλιο οι χώροι συσσωρευτών, καθώς και χώροι / διαµερίσµατα όπως Sonar, Gyro, Radar room Τύπου «Ε» (Υπόστρωµα πυρασφάλειας Α-60 Επιστρώνονται οι χώροι άνωθεν µηχανοστασίων, λεβητοστασίων και οι χώροι άνωθεν δεξαµενών πετρελαίου/jp ΡΙΣΜΙ 2.1. Προδιαγραφή: Η παρούσα προδιαγραφή µε ότι αυτή περιέχει Ιδιωτικός Φορέας (ΙΦ ή Εργολάβος: φορέας ο οποίος θα εκτελέσει τις επισκευές και τοποθετήσεις των επιστρώσεων Επισκευή ή τοποθέτηση επιστρώσεων. Το σύνολο των υποχρεώσεων του εργολάβου, ήτοι επίβλεψης-εκτέλεσης εργασιών, επιθεωρήσεων, ελέγχων,

2 αποξηλώσεων, επανατοποθετήσεων και όλες οι υπόλοιπες βοηθητικές εργασίες που περιγράφονται από την παρούσα προδιαγραφή : Το σύνολο των υλικών τα οποία θα χρησιµοποιηθούν για τις επισκευές και τοποθετήσεις των επιστρώσεων Σύστηµα (πακέτο υλικών : Το σύνολο των υλικών που απαιτείται για την ολική τοποθέτηση ενός ξεκινώντας από καθαρή (γυµνή επιφάνεια δαπέδου Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής: Η επιτροπή που θα καθορισθεί από το Π.Ν. για την παρακολούθηση και παραλαβή των εργασιών. 3. ΝΜΘΕΤΙΚ ΠΛΑΙΣΙ- ΙΑΤΑΞΕΙΣ 3.1. ι διατάξεις και οι κάτωθι αποφάσεις όπως έχουν τροποποιηθεί / συµπληρωθεί και ισχύουν: Ν.2286/95 «Προµήθειες του δηµοσίου τοµέα και ρυθµίσεις συναφών θεµάτων» Π 118/07 ΦΕΚ 150 /10 Ιουλ 07 «Κανονισµός ιαγωνισµών ηµοσίου» Π 60/07 «Προσαρµογή της Ελληνικής Νοµοθεσίας στις κοινοτικές διατάξεις» Π 42/03 «Προστασία υγείας εργαζοµένων εκτιθεµένων σε εκρηκτικές ατµόσφαιρες» Π 89/99 ΦΕΚ Α 94/13 Μαϊ 99 «Χρησιµοποίηση εξοπλισµού» Ν 1568/1985 «Υγιεινή και ασφάλεια εργαζοµένων» Π 70/90 ΦΕΚ 31/Α/ «Υγιεινή και ασφάλειας των εργαζοµένων σε ναυπηγικές εργασίες» Υ.Α /2727/03 ΦΕΚ 1909/22 εκ 2003 «Μέτρα και όροι ιαχείρισης στερεών αποβλήτων» δηγία 96/98/ΕΚ «σχετικά µε τον εξοπλισµό πλοίων», όπως τροποποιήθηκε µε τις δηγίες 2002/75/ΕΚ και 2008/67/ΕΚ, οι οποίες ενσωµατώθηκαν στο εθνικό δίκαιο µε Π 347/1998 (Α 231, 158/1999 (Α 156, 137/2002 (Α 112 και 294/2003(Α Υ.Α. 265/2002 (ΦΕΚ 1214// «Ταξινόµηση, συσκευασία και επισήµανση επικίνδυνων παρασκευασµάτων σε εναρµόνιση προς την οδηγία 1999/45/ΕΚ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συµβουλίου και της δηγίας 2001/60/ΕΚ της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κοινότητας», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Υ.Α. 378/94 (ΦΕΚ 705// «Επικίνδυνες ουσίες, ταξινόµηση, συσκευασία και επισήµανση αυτών σε συµµόρφωση προς 67την δηγία του Συµβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 67/548/ΕΚ» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει Κανονισµός αριθ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ και του Συµβουλίου της 18ης εκεµβρίου 2006 για την καταχώριση, την αξιολόγηση, την δανειοδότηση και τους περιορισµούς των χηµικών προϊόντων (RECH και για την ίδρυση του Ευρωπαϊκού ργανισµού Χηµικών Προϊόντων καθώς και για την τροποποίηση της οδηγίας 1999/45/EΚ και για την κατάργηση του κανονισµού (ΕΚ αριθ. 793/93 του Συµβουλίου και του κανονισµού (ΕΚ αριθ. 1488/94 της Επιτροπής καθώς και της οδηγίας 76/769/ΕΚ του Συµβουλίου και των οδηγιών της Επιτροπής 91/155/ΕΚ, 93/67/ΕΚ, 93/105/ΕΚ και 2000/21/ΕΚ.

3 3.2. ΠΡΤΥΠΑ- ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΑ-ΗΘΗΜΑΤΑ ISO 1716 (2002 Reaction to fire tests for buildings products- Determination of the heat combustion ISO 8501 Preparation of steel substrates before application of paints and related products-visual assessment of surface cleanliness (Parts 1, 2, ISO 8502 Preparation of steel substrates before application of paints and related products-tests for the assessment of surface cleanliness (Parts 3, 4, 6, ISO 8503 Preparation of steel substrates before application of paints and related products-surface roughness characteristics of blast-cleaned steel substrates (Parts 1, 2, 3, 4, ISO 8504 Preparation of steel substrates before application of paints and related products-surface preparation methods (Parts 1, 2, ISO Quality management Systems ISO Metallic Blast- Cleaning brasives ISO Non Metallic Blast- Cleaning brasives NES-753: Deck Coating Requirements for Preservation of Flight and Weather Decks 3.3. ΑΠΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΙ IMO IMO MSC.61(67 International code for pplication of Fire Test Procedures FTP IMO MSC. 653(16 Recommendation on Improved fire Test procedures for Surface Flammability of Bulkhead, Ceiling and Deck Finish Materials IMO MCS/Circ 1120 Unified Interpretations of SOLS Chapter II-2, the FFS Code, FTP Code and related Fire Test Procedures. 4. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΥΝΑΜΙΚΤΗΤΑ-ΑΠ ΤΙΚΤΗΤΑ 4.1. Για την αξιολόγηση του εργολάβου και προκειµένου διαπιστωθούν η παραγωγική και εµπορική ικανότητα της επιχείρησης του και η ικανότητά του για την καλή εκτέλεση της σύµβασης, απαιτείται κατά το διαγωνισµό µε την τεχνική προσφορά να προσκοµίζεται κατάλογος πελατών (Ένοπλες υνάµεις, Εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό µε πλήρη στοιχεία (εταιρεία- διευθύνσεις - τηλέφωνα, στον οποίο να αναφέρονται οι κυριότερες αντίστοιχες εκτελεσθείσες εργασίες των τριών (3 τελευταίων ετών (Άρθρο 8 2γ Π 118/07 καθώς και τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία (τιµολόγια πρωτόκολλα κ.λ.π. (ι παροχές υπηρεσιών αποδεικνύονται, εάν µεν ο αποδέκτης είναι η υπηρεσία, µε πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί ή θεωρηθεί από την αρµόδια αρχή, ενώ εάν ο αποδέκτης είναι ιδιωτικός φορέας, µε τα αντίστοιχα παραστατικά. Σε περίπτωση κοινοπραξίας, τα παραπάνω στοιχεία πρέπει να υποβάλλονται ξεχωριστά για κάθε µέλος της Για την επίτευξη των όρων και των απαιτήσεων της Τεχνικής Προδιαγραφής και την καλή εκτέλεση της σύµβασης, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν / εξασφαλίζουν : Κατάλληλο, επαρκή και συγχρόνου τεχνολογίας εξοπλισµό / τεχνικά µέσα (µηχανήµατα, συσκευές αµµοβολής-υδροβολής, γερανούς, σκαλωσιές, αναβατώρια, κτλ ργανωµένο και στελεχωµένο τεχνικό τµήµα µε κατάλληλα εκπαιδευµένο και επαρκές προσωπικό στις περιοχές ΝΣ και ΝΚ, το οποίο θα παρέχει ταχεία και αποτελεσµατική τεχνική εξυπηρέτηση Για την επιβεβαίωση των ανωτέρω απαιτήσεων οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκοµίσουν κατά το διαγωνισµό µε την τεχνική προσφορά κατά ελάχιστον τα κάτωθι:

4 Κατάσταση του απασχολούµενου προσωπικού, κατά ειδικότητα, ανεξάρτητα από τη συµβατική σχέση τους µε την επιχείρηση, θεωρηµένη από αρµόδια αρχή Έγγραφη δήλωση µε την περιγραφή της οργάνωσης, του τεχνικού εξοπλισµού και των εγκαταστάσεων που διαθέτει για την εκτέλεση της σύµβασης και των µέτρων που λαµβάνει την εξασφάλιση της ποιότητας Έγγραφη δήλωση, η οποία περιέχει ειδική αναφορά στο προσωπικό, στις τεχνικές του υπηρεσίες, και ειδικότερα στους υπεύθυνους για τον έλεγχο της ποιότητας, είτε ανήκουν απευθείας στην επιχείρηση του προσφέροντος είτε όχι Κατάλληλα στοιχεία, που να αποδεικνύουν τον βαθµό, τη συχνότητα και τον τρόπο εκπαίδευσης του υφιστάµενου ειδικευµένου τεχνικού τους προσωπικού που θα ασχοληθεί µε την εργολαβία Έγγραφη δήλωση ότι ο προσφέρων θα είναι σε θέση να υποστηρίζει τεχνικά, για τουλάχιστον πέντε (5 έτη, τις εργασίες του Αναφορά του τµήµατος της σύµβασης το οποίο ο προµηθευτής προτίθεται, ενδεχοµένως, να αναθέσει σε τρίτους υπό µορφή υπεργολαβίας. Σε περίπτωση που ο προµηθευτής προτίθεται να εκτελέσει τη σύµβαση στηριζόµενος στις τεχνικές δυνατότητες και άλλων επιχειρήσεων, πρέπει να προσκοµίζει µε την τεχνική προσφορά του έγγραφη δέσµευση των επιχειρήσεων αυτών ότι θα θέσουν στη διάθεσή του τα αναγκαία προς τούτο µέσα και θα εκτελέσουν κάθε απαιτούµενη εργασία προσφέρων µαζί µε την προσφορά του θα υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που θα δηλώνεται ρητά και µε σαφήνεια ότι: « Έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης ανάληψης συνολικά των παρακάτω αναφερόµενων εργασιών σε τουλάχιστον δύο (2 διαφορετικά πλοία για ΝΣ και ένα (1 για ΝΚ ιαθέτει ή µπορεί να εξασφαλίσει (κατοχή ή εκµίσθωση την απαιτούµενη υποδοµή / δυναµικότητα (εξοπλισµό, τεχνικά µέσα, ειδικευµένο προσωπικό, κ.λ.π. για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις παραγωγικότητας, υγιεινής-ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος που προδιαγράφονται στην παρούσα προδιαγραφή, την καλή εκτέλεση της σύµβασης καθώς και για την µετέπειτα συντήρηση και την εν γένει τεχνική υποστήριξη του. Συγκεκριµένα να έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια υλοποίησης της σύµβασης της ταυτόχρονης ανάληψης όλων των παρακάτω εργασιών : επιφανειών : 200 τ.µ./ηµέρα για τις εξωτερικές επιφάνειες ή 150 τ.µ./ηµέρα για τις εσωτερικές αφή επιφανειών: 200 τ.µ./ηµέρα/στρώση για τις εξωτερικές επιφάνειες ή 150 τ.µ./ηµέρα/στρώση για τις εσωτερικές : 200 τ.µ./ηµέρα/στρώση για τις εξωτερικές επιφάνειες ή 150 τ.µ./ηµέρα/στρώση για τις εσωτερικές Έχει τη δυνατότητα εκτελέσεως αµµοβολής κλειστού κυκλώµατος / κενού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διαθέτοντας ή εξασφαλίζοντας τις κάτωθι συσκευές : ύο (2 συσκευές αµµοβολής για εκτέλεση S 2 ½ υπό κενόν (κλειστού ύο (2 αφυγραντήρες εσωτερικών χώρων, µε δυνατότητα επιτυχίας σχετικής υγρασίας των χώρων αυτών τουλάχιστον 50%, ανεξαρτήτως εξωτερικών συνθηκών Τέσσερις (4 συσκευές αερισµού εξαερισµού εσωτερικών χώρων αντιεκρηκτικού.

5 Τέσσερις (4 αεροσυµπιεστές µε δυνατότητα συνολικής παροχής τουλάχιστον CFM ιαθέτει ή µπορεί να εξασφαλίσει κατάλληλο αριθµό µέσων, µηχανηµάτων και υλικών που θα απαιτηθούν για την εκτέλεση λοιπών βοηθητικών εργασιών Αναδευτήρες υλικών χρωµάτων (µίξερ ΤΕΜ Συσκευές χρωµατισµού (σπρέι ΤΕΜ Αεροµατσάκονα TΕΜ Αερόβουρτσες ΤΕΜ Αεροτροχούς ΤΕΜ Κατά τη διάρκεια της εργολαβίας θα διαθέτει τεχνικό τµήµα και στις δύο περιοχές (ΝΣ-ΝΚ και θα δύναται να ανταποκριθεί ανά πάσα στιγµή στις εκάστοτε ανακύπτουσες ανάγκες της υπηρεσίας.» Η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωµα απροειδοποίητα να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις των συµµετεχόντων κατά τη διάρκεια της εργολαβίας, ώστε να βεβαιωθεί για τη δυνατότητα αυτών να ανταποκριθούν σε όσα ζητούνται µε την προδιαγραφή εργολάβος πρέπει να δύναται να αναλάβει όλες τις εργασίες επί πολεµικών πλοίων και πλωτών µέσων που θα του αναθέτει η Υπηρεσία σύµφωνα µε ανωτέρω παρα 4.4. χρόνος ανταπόκρισης του εργολάβου σε πρόσκληση του Π.Ν. πρέπει να είναι άµεση για οποιοδήποτε θέµα. Άρνηση του εργολάβου για ανάληψη εργασιών δίνει το δικαίωµα στην Υπηρεσία µετά την παρέλευση τριάντα (30 ηµερολογιακών ηµερών από την έγγραφη ειδοποίηση και χωρίς άλλη υπενθύµιση να αναθέσει την εργασία σε άλλη εταιρεία και το κόστος δαπάνης θα επιβαρύνει τον εργολάβο. εργολάβος παραιτείται του δικαιώµατος προσφυγής ή κατά οποιοδήποτε τρόπο αµφισβήτησης της υποχρέωσης καταβολής της δαπάνης επισκευής εργολάβος δύναται να κηρυχθεί έκπτωτος σε περίπτωση αδυναµίας καλύψεως έστω και τµήµατος των απαιτήσεων ανωτέρω παραγράφων κατά τη διάρκεια της εργολαβίας σύµφωνα µε τα αναφερόµενα στο Π 118/08 (Κανονισµός Προµηθειών ηµοσίου. 5. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ-ΡΙ ΑΠ ΧΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 5.1. εργολάβος θα εφαρµόζει υλικά που αναφέρονται στους πινάκες του Παραρτήµατος Α και τα οποία θα του παρέχονται προ ενάρξεως της µε µέριµνα της υπηρεσίας και στις απαιτούµενες ποσότητες σύµφωνα µε την έκταση της που ανατίθεται Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωµα σε κάθε περίπτωση (είτε πρόκειται για αρχική τοποθέτηση, ολική αντικατάσταση ή επισκευαζόµενη περιοχή ακόµη και εάν δεν προβλέπεται από τα σχέδια επιστρώσεων των πλοίων (DECK COVERING PLNS, να αποφασίζει / επιλέγει το πακέτο υλικών / συστηµάτων από τα εφαρµοζόµενα σε άλλο τύπο πλοίου του ΠΝ, ως πίνακες Παραρτήµατος «Α» και µε την αντίστοιχη χρέωση Προ ενάρξεως κάθε ο εργολάβος θα υποβάλλει στην επιτροπή παρακολούθησης παραλαβής εργασιών σχέδιο ποιότητας για έγκριση Η απαιτούµενη προετοιµασία της επιφάνειας πριν την εφαρµογή του είναι αµµοβολή κλειστού σε βαθµό καθαρότητας Sa 2 ½ ή προετοιµασία µε σε βαθµό καθαρότητας St 3 µε βάση το πρότυπο (STNDRD ISO 8501 (SS Της προετοιµασίας θα προηγείται η αφαίρεση της παλαιάς και των σαθρών επιχρισµάτων µε

6 5.6. Εφόσον απαιτηθεί, θα εκτελείται καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό και καθαρά ράκη για αφαίρεση γράσων, λαδιών και εν γένει λιπαρών ουσιών Ειδικά για τις περιπτώσεις που το υλικό των υποκείµενων επιφανειών είναι GRP, η προετοιµασία της τά την αφαίρεση της παλαιάς περιλαµβάνει πλύσιµο µε διάλυµα 5% απορρυπαντικού γενικής χρήσεως και µετά αγρίεµα της αδιάβροχο γυαλόχαρτο καρβιδίου του πυριτίου βαθµού (GRDE 120 κατά BS 871, ακολουθούµενο από ξέπλυµα και στέγνωµα Πριν την εφαρµογή του επιστρώµατος πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες συγκόλλησης ή άρµοσης εξαρτηµάτων, τυχόν διατρήσεις κ.λ.π. οι οποίες θα εκτελούνται µε µέριµνα της υπηρεσίας Κατά την εφαρµογή των επιστρώσεων θα γίνεται επιπεδοποίηση αν απαιτείται. Εσωκοιλώµατα και εξογκώµατα θα καλύπτονται. Τυχόν εξογκώµατα από συγκολλήσεις αιχµές κ.λ.π. πρέπει προηγούµενα να τροχίζονται επιµελώς, για αποφυγή τοπικών υπερβολικών φθορών (οµαλές διογκώσεις συγκολλήσεων κ.λ.π. 0, mm ι εργασίες θα παρακολουθούνται σε όλα τα στάδια τους από επιτροπή παρακολουθήσεως της Υπηρεσίας, οι υποδείξεις της οποίας είναι υποχρεωτικές για τον εργολάβο Λαµβάνοντας υπόψη ότι απαιτούνται ειδικές συνθήκες περιβάλλοντος κατά την εκτέλεση εργασιών επιστρώσεων δαπέδων εξωτερικών χώρων, οι εργασίες θα εκτελούνται σύµφωνα µε τις οδηγίες / απαιτήσεις του κατασκευαστή των υλικών και την επίβλεψη αρµόδιου προσωπικού τµηµάτων ποιοτικού ελέγχου ΝΣ & ΝΚ. ι εργασίες δύνανται να παρακολουθούνται και από εκπρόσωπο του προµηθευτή υλικών / συστηµάτων, οι υποδείξεις του οποίου είναι επίσης υποχρεωτικές ι απαιτούµενοι ποιοτικοί έλεγχοι (συνθήκες βαφής, καθαρότητα επιφανειών, παχυµέτρηση χρωµάτων, επιστρώσεων κ.λ.π. εκτελούνται µε µέριµνα και έξοδα του εργολάβου και τα αποτελέσµατα αξιολογούνται και επαληθεύονται από την επιτροπή παρακολούθησης της Υπηρεσίας. Για το σκοπό αυτό ο εργολάβος υποχρεούται να διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευµένο και πιστοποιηµένο επιθεωρητή χρωµατισµών (τουλάχιστον Level II CIP (Coating Inspector Program κατά NCE, ή ισοσύναµο και συσκευές ποιοτικού ελέγχου. επιθεωρητής χρωµάτων υποχρεούται να εκτελέσει έλεγχο της προετοιµασµένης προς βαφή επιφάνειας για ύπαρξη αλάτων (Bresle Test παρουσία προσωπικού του ΠΝ. Η περιεκτικότητα της µεταλλικής επιφάνειας σε άλατα πριν από την εφαρµογή χρώµατος δεν πρέπει να ξεπερνά την µέγιστη επιτρεπτή, ανάλογα µε τον τύπο χρώµατος που θα χρησιµοποιηθεί. επιθεωρητής χρωµάτων υποχρεούται να γνωστοποιήσει εγγράφως στο προσωπικό του Π.Ν. τη µέγιστη επιτρεπόµενη ποσότητα αλάτων επί της επιφάνειας πριν από τη µέτρηση περιεκτικότητα αλάτων (Bresle Test Εφόσον διαπιστωθεί από την επιτροπή παρακολουθήσεως της Υπηρεσίας κακή ποιότητα των εργασιών ή µη συµµόρφωση µε τις υποδείξεις της, θα ειδοποιείται εγγράφως ο εργολάβος ώστε να προβεί στις απαιτούµενες διορθωτικές ενέργειες βάση των παραγράφων του παρόντος άρθρου Επίσης θα διακόπτονται άµεσα οι εργασίες σε περίπτωση που οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Συγκεκριµένα, σύµφωνα µε NES-753: Deck Coating Requirements for Preservation of Flight and Weather Decks, η θερµοκρασία στην επιφάνεια βαφής πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 o C πάνω από το σηµείο δρόσου, εναλλακτικά η σχετική υγρασία του αέρα να είναι κάτω του 70% Για όλες τις εργασίες αµµοβολής η χρησιµοποιούµενη άµµος αµµοβολής θα διατίθεται από τον εργολάβο χωρίς επιβάρυνση της Υπηρεσίας και θα καλύπτει τις απαιτήσεις της Τεχνικής Προδιαγραφής Ν.1316 Ν. ΕΚ ΣΗ ΙΥΝΙΣ 1991, η οποία ενδεικτικά επισυνάπτεται, ως Παράρτηµα. Απαιτούµενα πιστοποιητικά/δηλώσεις συµµόρφωσης και έγγραφα για το υλικό της αµµοβολής θα παραδίδονται στην επιτροπή

7 παρακολούθησης/ παραλαβής εργασιών από τον εργολάβο προ της ενάρξεως της εκάστοτε. Η Επιτροπή παρακολουθήσεως και παραλαβής δύναται να προβαίνει στην εκτέλεση δοκιµών κατά τη διαµόρφωση του µίγµατος, µε την συνδροµή του Τµήµατος Ποιοτικού Ελέγχου των ΝΣ και ΝΚ, που να αποδεικνύουν ότι καλύπτονται οι απαιτήσεις των µηχανικών ιδιοτήτων του προσφερόµενου υλικού. ιευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται κατάθεσης δείγµατος άµµου κατά το διαγωνισµό. 6. ΠΙΤΙΚΣ ΕΛΕΓΧΣ ΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΤΗΤΣ 6.1. εργολάβος θα πρέπει να έχει Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας (Σ Π κατά το εν ισχύ πρότυπο ISO 9001, για τις εργασίες προετοιµασίας επιφανειών (αµµοβολή, κ.λ.π. και εφαρµογής συστηµάτων προστασίας επιφανειών (βαφή, επίστρωση. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσκοµίσει µε την τεχνική προσφορά τους επικυρωµένα (κατά τα προβλεπόµενα του Ν. 2690/99 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν. 3345/05 αντίγραφα έγκυρων και εν ισχύ πιστοποιητικών Σ Π κατά το εν ισχύ πρότυπο ΙSO 9001 σύµφωνα µε το αντικείµενο της παρούσης εργολαβίας Το ανωτέρω πιστοποιητικό, πρέπει να είναι σε ισχύ τόσο κατά την ηµεροµηνία υποβολής της προσφοράς όσο και κατά τη διάρκεια της σύµβασης, χωρίς απαραίτητα η ισχύς κατά την ηµέρα διεξαγωγής του διαγωνισµού να καλύπτει το σύνολο της χρονικής διάρκειας της εργολαβίας. Σε διαφορετική περίπτωση ο υποψήφιος εργολάβος θα δεσµευτεί µε Υπεύθυνη ήλωση του Ν. 1599/86 ότι εφόσον λήγει η ισχύς του πιστοποιητικού εντός της διάρκειας της εργολαβίας, θα αναλάβει την υποχρέωση έγκαιρης ανανέωσης, η οποία αν δεν γίνει θα κηρύσσεται έκπτωτος Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωµα να εκτελεί µε πιστοποιηµένους επιθεωρητές την επιθεώρηση επαλήθευσης του Σ Π (β µέρους στον εργολάβο προκειµένου να ελέγχει την ορθή λειτουργία του. εργολάβος δύναται να κηρυχθεί έκπτωτος εφόσον οι παρατηρήσεις (µη συµµορφώσεις δεν αποκαθίστανται εντός των χρονικών ορίων που θα τίθενται εγγράφως από τους επιθεωρητές Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα συµπληρώνεται και θα υποβάλλεται συνηµµένα µε τα πρωτόκολλα της επιτροπής της Υπηρεσίας, το έντυπο ποιοτικού ελέγχου Παραρτήµατος Γ. 7. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 7.1. εργολάβος, εγγυάται την καλή ποιότητα εργασιών των επιστρώσεων καθώς και την καλή πρόσφυση λόγω προετοιµασίας κάθε υλικού για: Πέντε (5 έτη για επιφάνειες των οποίων η προετοιµασία έγινε µε αµµοβολή κλειστού S 2 1/2 και Τρία (3 έτη για επιφάνειες µε προετοιµασία βαθµού καθαρότητας ST 7.2. προσφέρων µαζί µε την προσφορά του θα υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που θα δηλώνεται ρητά και µε σαφήνεια ότι: «χρόνος εγγύησης των εργασιών επιστρώσεων, είναι πέντε (5 έτη χρόνια για επιφάνειες των οποίων η προετοιµασία έγινε µε αµµοβολή κλειστού S 2 1/2 και τρία (3 χρόνια για επιφάνειες µε προετοιµασία βαθµού καθαρότητας ST 3, από την ηµεροµηνία οριστικής παραλαβής των εργασιών.» Μέσα στις ανωτέρω περιόδους, ο εργολάβος θα ευθύνεται για την αποκατάσταση οποιωνδήποτε ελαττωµάτων η βλαβών, που οφείλονται σε εκτέλεση κακής ποιότητας και µε δική του δαπάνη (υλικά, εργατικά, µεταφορικά κλπ.. Συγκεκριµένα δε θεωρούνται παραδεκτά τα παρακάτω όρια: Για το ήµισυ του χρόνου εγγύησης ποσοστό αλλοιώσεως άνω του 2% επί της συνολικής επιφάνειας της εκτελεσθείσας Για το σύνολο του χρόνο εγγύησης ποσοστό αλλοιώσεως άνω του 5% επί της συνολικής επιφάνειας της εκτελεσθείσας.

8 7.4. Σε περίπτωση αστοχίας του που θα οφείλεται αποδεδειγµένα στην εφαρµογή των υλικών, ειδοποιείται εγγράφως ο εργολάβος και οπωσδήποτε µέσα στο χρόνο ισχύος της εγγύησης. Η γραπτή αυτή ειδοποίηση θα περιλαµβάνει περιγραφή του ελαττώµατος ή βλάβης και την έκταση της ζηµιάς που προκλήθηκε. εργολάβος µετά την λήψη της παραπάνω ειδοποίησης υποχρεούται να αποκαταστήσει µέσα στο συντοµότερο δυνατό χρόνο µε δική του δαπάνη, όλα τα ελαττώµατα ή βλάβες που καλύπτονται από την εγγύηση βάση του παρόντος άρθρου και σε τέτοια έκταση που η προκύπτουσα επιφάνεια να συνεργάζεται απόλυτα µε την παλαιά και να είναι οπτικά αποδεκτή (να µην κάνει µπαλώµατα. Για την αποκατάσταση των παραπάνω ελαττωµάτων ή βλαβών η Υπηρεσία µπορεί να καλέσει το εργολάβο να αποκαταστήσει τα ελαττώµατα ή βλάβες τόσο στο ΝΣ όσο και στο ΝΚ, ανεξάρτητα από το Ναύσταθµο όπου είχε ανατεθεί η εργασία. Μετά την αποκατάσταση, θα υπογράφεται σχετικό πρωτόκολλο για την παράδοση της. συνολικός χρόνος εγγύησης διακόπτεται από την ηµεροµηνία της έγγραφης ειδοποίησης για την αστοχία, µέχρι και την ηµέρα υπογραφής του πρωτοκόλλου για την αποκατάστασή της. Στον υπολογισµό δεν προσµετρώνται οι ηµέρες αργίας Εφόσον διαπιστωθεί υπέρβαση των ορίων ανωτέρω παραγράφου και σε πέντε (5 διαφορετικές περιπτώσεις θα ακολουθηθούν οι προβλεπόµενες διαδικασίες του Π 118/08 (Κανονισµός Προµηθειών ηµοσίου για κήρυξη του εργολάβου έκπτωτου. 8. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 8.1. Στις υποχρεώσεις του εργολάβου καθώς και του προσωπικού του έναντι της υπηρεσίας συµπεριλαµβάνονται όσα καθορίζονται στο Π.. υπ. Αριθ. 70/1990 ΦΕΚ 31/Α/ «Υγιεινή και ασφάλειας των εργαζοµένων σε ναυπηγικές εργασίες» εργολάβος υποχρεούται να λαµβάνει όλα τα απαραίτητα µέτρα και διατάξεις ασφαλείας για την εκτέλεση των εργασιών καθώς και κάθε πρόσθετη υπόδειξη της Υπηρεσίας για το σκοπό αυτό ι περιοχές του εργολάβου είναι ως επί το πλείστον χαρακτηρισµένες ως περιοχές που είναι δυνατόν να δηµιουργηθούν «Εκρηκτικές ατµόσφαιρες» και κατά συνέπεια οφείλει να τηρεί τις δεσµεύσεις του Π υπ αριθµ. 42/2003 «Προστασία υγείας εργαζοµένων εκτιθεµένων σε εκρηκτικές ατµόσφαιρες» µε έµφαση στην καθοδήγηση και τον ατοµικό εξοπλισµό του προσωπικού του καθώς και τον εξοπλισµό (συσκευές συστήµατα που προορίζονται σε εκρηκτικές ατµόσφαιρες υποβάλλοντας ανάλογα πιστοποιητικά λοιπός εξοπλισµός εκτός των αναφεροµένων «εκρηκτικών περιοχών» πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως καθορίζονται στο Π υπ.αριθµ. 89/1999 «Χρησιµοποίηση εξοπλισµού» εργολάβος προ ενάρξεως των εργασιών θα ορίζει τεχνικό σύµβουλο ο οποίος θα φέρει άµεσα ευθύνη για θέµατα ασφαλείας και θα συνεργάζεται µε τον αντίστοιχο τεχνικό ασφαλείας του Ναυστάθµου σύµφωνα µε Π υπ. Αριθµ. 1568/1985 «Υγιεινή και ασφάλεια εργαζοµένων» Η αποκοµιδή των καταλοίπων παντός είδους, που θα δηµιουργηθούν κατά την διάρκεια των εργασιών και ο καθαρισµός των χώρων που εκτελούνται οι εργασίες και γύρω από αυτούς, αποτελεί υποχρέωση του εργολάβου και θα εκτελείται τουλάχιστον µία (1 φορά εβδοµαδιαίως ή εκτός αν αλλιώς του υποδειχθεί από την επιτροπή παρακολουθήσεως της Υπηρεσίας. Μετά το πέρας των εργασιών θα εκτελείται καθαρισµός της περιοχής µε προβολή ύδατος. Η διαχείριση των αποβλήτων θα γίνεται σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στο άρθρο 11 της Υ.Α /2727/03 ΦΕΚ 1909/22 εκ 2003 (Μέτρα και όροι ιαχείρισης στερεών αποβλήτων ι εργασίες θα παρακολουθούνται σε όλα τα στάδια τους από επιτροπή παρακολουθήσεως της Υπηρεσίας και τα τµήµατα ποιοτικού ελέγχου των Ναυστάθµων,

9 οι υποδείξεις των οποίων είναι υποχρεωτικές για τον εργολάβο. Σε περίπτωση που ο εργολάβος αµελεί να εφαρµόζει τα απαιτούµενα µέτρα ασφαλείας, ή τα εφαρµόζει αντίθετα προς τους κανόνες τηρήσεώς τους, τότε η επιτροπή παρακολουθήσεως και παραλαβής εργασιών έχει το δικαίωµα να διακόψει ή να αναστείλει τις εργασίες. 9. ΕΙ ΙΚΙ ΡΙ- ΙΑΦΡΑ 9.1. Η Υπηρεσία δύναται να παρέξει µε χρέωση µόνο ηλεκτρική τροφοδότηση και νερό από τις υφιστάµενες προς τούτο λήψεις. Σε περίπτωση που οι εργασίες απαιτηθεί να γίνουν µακράν των λήψεων ή υπάρχει διακοπή ρεύµατος ή/και νερού, ο εργολάβος υποχρεούται να αντιµετωπίσει την κατάσταση µε δικά του µέσα Σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν εγκρίσεως της Υπηρεσίας δύναται χρησιµοποιηθεί από τον εργολάβο, εάν είναι διαθέσιµος, συνεργειακός εξοπλισµός της Υπηρεσίας µε χρέωση. Όλες οι παροχές της υπηρεσίας θα κοστολογούνται και θα χρεώνονται βάσει των ισχυόντων κανονισµών αυτής περί Παροχής Υπηρεσιών σε Τρίτους Εργασίες δύναται να εκτελούνται και απογευµατινές ώρες ανάλογα µε τις απαιτήσεις προγραµµατισµού λοιπών εργασιών για κάλυψη των εκτάκτων αναγκών της Υπηρεσίας. Στη περίπτωση αυτή το ωράριο του εργολάβου θα καθορίζεται κατόπιν εγκρίσεως της Υπηρεσίας Στο ΝΚ και για τις εργασίες που εκτελούνται επί των δεξαµενών (Π/ Νο 1 και Π/ Νο 3 ο εργολάβος δύναται να χρησιµοποιεί χωρίς χρέωση πλωτά µέσα της Υπηρεσίας (πλην πλωτού γερανού άπαξ εβδοµαδιαίως για δύο (2 δροµολόγια για κάθε δεξαµενιζόµενο πλοίο και για όσο διάστηµα αυτό παραµένει στην δεξαµενή Σε εξαιρετικές περιπτώσεις εφόσον προκύψει απαίτηση για διαφορετικό τρόπο εκτέλεσης σε σχέση µε τα αναφερόµενα στην προδιαγραφή, θα υποβάλλεται ενυπόγραφη πρόταση από τον εργολάβο προς το Π.Ν. Το Π.Ν. θα αποφασίζει σχετικά µε τον τρόπο υλοποίησης της σε κάθε περίπτωση τιδήποτε δεν αναφέρεται αναλυτικά στην παρούσα προδιαγραφή, νοείται ότι θα γίνει µε τους ισχύοντες κανόνες της ορθής τεχνικής και σύµφωνα µε τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας Η αποκατάσταση οποιασδήποτε ασυµφωνίας, κατά την εκτέλεση των εργασιών, προς την προδιαγραφή, τους κανονισµούς ή τις απαιτήσεις νηογνωµόνων, θα εκτελείται µε µέριµνα και έξοδα του εργολάβου ι εκτιµώµενες ποσότητες όλων των πινάκων του Παραρτήµατος «Α» είναι ενδεικτικές και έχουν προσδιοριστεί κατ εκτίµηση των αναγκών για διάστηµα δύο (2 ετών, µε βάση τα απολογιστικά στοιχεία από τις αναθέσεις προηγουµένων ετών και τον τριετή προγραµµατισµό επισκευών των πλοίων του ΠΝ ι επιµέρους ποσότητες δεν θα είναι δεσµευτικές ούτε θα αποτελούν περιορισµό κατά τη διάρκεια της εργολαβίας. Περιορισµό θα αποτελεί το συνολικό κόστος που προϋπολογίζεται και το οποίο θα αποτελεί συµβατικό όριο δυνατότητας ανάθεσης εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας Η υπηρεσία δεν έχει την υποχρέωση να εξαντλήσει τις ποσότητες αυτές ή τον προϋπολογισµό, εφόσον τούτο δεν επιβάλλεται από τις ανάγκες της, όπως αυτές θα διαµορφωθούν στη διάρκεια της σύµβασης Κατά την υλοποίηση της εργολαβίας εκτός από τις κυρώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 34 του Π.. 118/2007, ο εργολάβος ευθύνεται και για κάθε άµεση ή έµµεση ζηµία που τυχόν θα προκληθεί / προκύψει εις βάρος της υπηρεσίας από τη µη εκτέλεση ή την κακή εκτέλεση της σύµβασης. Όλα τα σχετικά έξοδα βαρύνουν τον εργολάβο.

10 10. ΠΕΡΙΕΧΜΕΝ ΦΑΚΕΛΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΣΦΡΩΝ Στο φάκελο της τεχνικής προσφοράς πρέπει να περιλαµβάνονται τα παρακάτω: Φύλλο συµµόρφωσης σύµφωνα µε συνηµµένο Παράρτηµα, στο οποίο θα υπάρχει αντιστοιχία µε την παρούσα προδιαγραφή. Προσφορά χωρίς ή µε ελλιπές φύλλο συµµόρφωσης θα απορρίπτεται Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο διαγωνιζόµενος θα δηλώνει ρητά ότι αποδέχεται πλήρως όλους τους όρους της προδιαγραφής. έως Στοιχεία, δηλώσεις και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα παραγράφου Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 παραγράφου Πιστοποιητικό παράγραφο (τουλάχιστον Level II CIP κατά NCE, ή ισοδύναµο Πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO σύµφωνα µε παράγραφο 6.1. και εφόσον απαιτείται Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 παραγράφου Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 παραγράφου 7.2. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη υποβολή έστω και µιας / ενός εκ των ανωτέρω δηλώσεων / δικαιολογητικών συνεπάγεται τον αποκλεισµό του διαγωνιζοµένου και τη µη περαιτέρω αξιολόγηση της προσφοράς του. 11. ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΛΓΗΣΗ ΤΙΜΗ Με βάση τη συµφωνία µε την Τεχνική Προδιαγραφή, η τελική αξιολόγηση πραγµατοποιείται µε το άνοιγµα των οικονοµικών προσφορών για την ανάδειξη του µειοδότη ο οποίος αναδεικνύεται µε κριτήριο την χαµηλότερη τιµή, η οποία προκύπτει από τον παρακάτω τύπο:. Συνολική τιµή = Σ(Χ ΝΣi *w ΝΣi +Χ NKi *w NKi όπου Χ ΝΣi οι συνολικές τιµές προσφοράς στα πεδία των πινάκων Α1-Α9 του παραρτήµατος «Α» για ΝΣ, Χ NKi οι αντίστοιχες τιµές για ΝΚ και w NΣi, w NKi οι εκτιµώµενες επιφάνειες που δίδονται για την συγκεκριµένη εργασία για ΝΣ & ΝΚ Η στήλη των εκτιµώµενων ποσοτήτων θα χρησιµοποιηθεί για την οικονοµική αξιολόγηση των προσφορών. Από τον πολλαπλασιασµό της στήλης των εκτιµώµενων ποσοτήτων µε τις εκτιµώµενες επιφάνειες των πινάκων Α1-Α9 του παραρτήµατος «Α» θα προκύψει ο επιµέρους προϋπολογισµός των πινάκων για ΝΣ και για ΝΚ (όπου υφίσταται που θα χρησιµοποιηθεί για την οικονοµική αξιολόγηση των προσφορών ι τιµές πρέπει να δίνονται ανά µονάδα επιφάνειας (τετραγωνικό µέτρο, σύµφωνα µε τους Πίνακες Α1-Α9 του παραρτήµατος «Α» Επίσης προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρµογής, απορρίπτεται ως απαράδεκτη Στην οικονοµική προσφορά, θα δίνεται υποχρεωτικά τιµή εργασιών για ΝΣ και ΝΚ (όπου είναι µη µηδενική η εκτιµώµενη επιφάνεια στους πίνακες Α1-Α9 του παραρτήµατος «Α», ειδάλλως οι προσφορές απορρίπτονται και αποκλείονται από την οικονοµική αξιολόγηση του διαγωνισµού Όλοι οι όροι της τεχνικής προδιαγραφής είναι απαράβατοι και µη κάλυψη έστω και ενός ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΣΦΡΑΣ.

11 11.8. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή έχει εκδοθεί από ΓΕΝ/ 2-I τον Σεπτέµβριο 2009, αποτελεί αναθεώρηση της προγενέστερης της προδιαγραφής επιστρώσεων εκδόσεως ΓΕΝ/ 2 ΙΥΛΙΣ 2008, εκπονήθηκε κατόπιν βάσει της Απόφασης Α Φ /6/08/Σ.2308/27/05/09/ΚΕΦΝ και σύµφωνα µε ΝΑΑ Ζ ΣΕΠ 09 /ΓΕΝ Για τις τροποποιήσεις Πλωτάρχης(Μ ασίλειος Νίκου ΠΝ ΓΕΝ/ 2-Ι ελέγξας Πλοίαρχος (Μ Αριστείδης Αλεξόπουλος ΠΝ ΓΕΝ/ 2 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Αρχιπλοίαρχος (Μ Κ. Αγιατζίδης Π.Ν. ιευθυντής Κλάδου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» «Γ» ΤΥΠΙ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΠΥ ΧΡΗΣΙΜΠΙΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΙΑ ΠΝ (ΠΙΝΑΚΕΣ Α1-Α9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΜΜΥ ΑΜΜΛΗΣ ΕΝΤΥΠ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΦΥΛΛ ΣΥΜΜΡΦΩΣΗΣ ΠΡΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΙΩΝ ΤΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ & ΝΚ ΓΕΝ/ 2-Ι Σεπ 09 ΤΥΠΙ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΠΥ ΧΡΗΣΙΜΠΙΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΙΑ ΠΝ (ΠΙΝΑΚΕΣ Α1-Α9 1. ι εργασίες επιστρώσεων εκτελούνται στους εξής χώρους εσωτερικών και εξωτερικών καταστρωµάτων πλοίων και πλωτών µέσων του ΠΝ. α. ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Επιστρώνονται Κύρια και οηθητικά καταστρώµατα, Καταστρώµατα γύρω από φορείς εκτοξεύσεως βληµάτων/πυροβόλα, Ελικοδρόµια. β. ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ (1 Τύπου «Α» (Υπόστρωµα µε τελική επικάλυψη µοκέτας: Επιστρώνονται τα δάπεδα καθιστικών Κυβερνήτη ιοικητού και τα δάπεδα µεσόδοµου / τραπεζαρίας Αξιωµατικών. (2 Τύπου (Υπόστρωµα χωρίς τελική επικάλυψη ή µε επικάλυψη πλαστικών πλακιδίων ή µε επικάλυψη µε πλαστικό δάπεδο: Επιστρώνονται όλοι οι χώροι ενδιαιτήσεων - διάδροµοι - χώροι κοινόχρηστοι χώροι. (3 Τύπου «Γ» (Υπόστρωµα µε επικάλυψη κεραµικά πλακίδια: Επιστρώνονται µαγειρεία, πινακοπλυντήρια, διανοµεία και χώροι υγιεινής. (4 Τύπου (Υπόστρωµα µε επικάλυψη ελαστικού τάπητα. Επιστρώνονται ο χώρος πηδαλίου, ο χώρος περί το πηδάλιο οι χώροι συσσωρευτών, καθώς και χώροι / διαµερίσµατα όπως Sonar, Gyro, Radar room. (5 Τύπου «Ε» (Υπόστρωµα πυρασφάλειας Α-60 Επιστρώνονται οι χώροι άνωθεν µηχανοστασίων, λεβητοστασίων και οι χώροι άνωθεν δεξαµενών πετρελαίου/jp ι επιστρώσεις που χρησιµοποιούνται στα πλοία και πλωτά µέσα του ΠΝ σύµφωνα µε τα σχέδια επιστρώσεων των πλοίων και πλωτών µέσων του ΠΝ, περιγράφονται στους πίνακες Α1-Α9 του παρόντος Παραρτήµατος. Όσον αφορά τα πλοία ΕΥΡΩΠΗ που είναι κατασκευασµένα µε υλικό GRP, ληφθεί υπόψη πίνακας Α7. ΠΡΣΘΗΚΕΣ «1» ΠΙΝΑΚΑΣ Α1. Φ/Γ ΤΥΠΥ ΕΛΛΗ «2» ΠΙΝΑΚΑΣ Α2. Φ/Γ ΤΥΠΥ Υ ΡΑ «3» ΠΙΝΑΚΑΣ Α3. /Γ ΤΥΠΥ ΣΑΜΣ «4» ΠΙΝΑΚΑΣ Α4. ΠΓΥ ΤΥΠΥ ΠΡΜΗΘΕΥΣ «5» ΠΙΝΑΚΑΣ Α5. Κ/Φ ΤΥΠΥ ΜΑΧΗΤΗΣ «6» ΠΙΝΑΚΑΣ Α6. ΤΠΚ ΤΥΠΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙ ΗΣ «7» ΠΙΝΑΚΑΣ Α7. ΝΘΗ ΤΥΠΥ ΕΥΡΩΠΗ (GRP «8» ΠΙΝΑΚΑΣ Α8. ΝΘΗ ΤΥΠΥ ΚΑΛΥΨΩ «9» ΠΙΝΑΚΑΣ Α9. ΛΙΠΑ ΠΛΙΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΤΥ ΠΝ Για την ακρίβεια Πλωτάρχης(Μ ασίλειος Νίκου ΠΝ Τµηµατάρχης 2-Ι

13 ΠΡΣΘΗΚΗ «1» ΣΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΙΩΝ ΤΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ & ΝΚ ΠΙΝΑΚΑΣ Α1. Φ/Γ ΕΛΛΗ ΓΕΝ/ 2-Ι Σεπ Επιστρώσεις Εξωτερικών Καταστρωµάτων (α Κύρια καταστρώµατα νεια (τ.µ. ια (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 154,00 108,00 (2 αντιολισθητικού µε. 191,00 124,00 (3 αλκυδικών χρωµάτων µε 185,00 108,00 (4 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 191,00 154,00 (5 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 62,00 46,00 (6 αθµός καθαρότητας St 3. 93,00 62,00 (7 (α Στρώση προπαρασκευαστικο ύ HYPOX /C PRIMER µm 154,00 108,00 (β Στρώση πρώτου στρώµατος HYPOX COMPOUN D 1,5-2mm 154,00 108,00 HYPOX (γ Τελική στρώση NTISLIP PINT gr/ m2 315,00 216,00

14 (β οηθητικά καταστρώµατα νεια (τ.µ. ια (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 93,00 77,00 (2 αντιολισθητικού µε. 210,00 173,00 (3 αλκυδικών χρωµάτων µε 185,00 139,00 (4 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 303,00 278,00 (5 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 37,00 28,00 (6 αθµός καθαρότητας St ,00 93,00 (7 (α Στρώση προπαρασκευαστικο ύ HYPOX /C PRIMER µm 93,00 77,00 (β Στρώση πρώτου στρώµατος HYPOX COMPOUND 1,5-2mm 93,00 77,00 HYPOX (γ Τελική στρώση NTISLIP PINT gr/ m2 333,00 293,00 (γ Καταστρώµατα γύρω από φορείς εκτοξεύσεως βληµάτων /πυροβόλα ι νεια (τ.µ. α (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 31,00 15,00 (2 31,00 15,00

15 ι νεια (τ.µ. α (τ.µ. Α+ αντιολισθητικού µε. (3 αλκυδικών χρωµάτων µε 31,00 15,00 (4 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 93,00 15,00 (5 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 37,00 28,00 (6 αθµός καθαρότητας St 3. 62,00 46,00 (7 (7α Στρώση προπαρασκευαστικο ύ HYPOX /C PRIMER µm 31,00 15,00 (7β Στρώση πρώτου HYPOX COMPOUND 1,5-2mm 31,00 15,00 HYPOX (7γ Τελική στρώση NTISLIP PINT gr/ m2 93,00 46,00 (δ Ελικοδρόµια ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 154,00 92,63 (2 αντιολισθητικού µε. 185,00 185,25 (3 αλκυδικών χρωµάτων µε 154,00 92,63 (4 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο 154,00 277,88

16 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων (5 αµµοβολή κενού σε 154,00 92,63 βαθµό καθαρότητας S 2,5 (6 340,00 277,88 αθµός καθαρότητας St 3. (7 (α Στρώση προπαρασκευαστικ ού (β Στρώση πρώτου (γ Στρώση δευτέρου (δ Στρώση τριτου (ε Τελική στρώση (α. HYPOX /C PRIMER µm 154,00 92,63 (β SOLVOLN S RUBBER 154,00 92,63 MORTR 6-15mm (γ SOLVOLN SELF- LEVELLING 154,00 92,63 FLOORCOV ERING 1,5-2,5mm (δ HYPOX PU NTI- SLIP PINT 340,00 277,88 FR gr/m2 (ε SOLVOLN MTTFINIS 340,00 277,88 H 0,15-0,25 kg/m2/layer 2. Επιστρώσεις Εσωτερικών Καταστρωµάτων (α Τύπου Α (Υπόστρωµα µε τελική επικάλυψη µοκέτας ν εια (τ.µ. Εκτ.Επιφ άνεια (τ.µ. (1 παλαιάς µε 62,00 26,00 Α+

17 ν εια (τ.µ. Εκτ.Επιφ άνεια (τ.µ. Α+ (2 µοκέτας 62,00 9,00 (3 (4 (5 (6 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 62,00 35,00 αµµοβολή κενού σε βαθµό 62,00 5,00 καθαρότητας S 2,5 62,00 35,00 αθµός καθαρότητας St 3. µοκέτας (α. HYPOX (6α Στρώση /C προπαρασκευαστι PRIMER 40- κού 70 µm 62,00 26,00 (6β Στρώση (β. HYPOX πρώτου COMPOUN D 1,5-2mm 62,00 26,00 (6γ Τελική (γ. στρώση ΜΚΕΤΑ 124,00 9,00 (β Τύπου (Υπόστρωµα χωρίς τελική επικάλυψη ή µε επικάλυψη πλαστικών πλακιδίων -εφ όσον προυπάρχουν- ή µε επικάλυψη µε πλαστικό δάπεδο ν εια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 62,00 15,00 (2 πλαστικού δαπέδου πλαστικών πλακιδίων ή 62,00 15,00 (3 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση 62,00 15,00

18 ν εια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ τυχόν λιπαρών και άλλων (4 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 62,00 15,00 (5 αθµός καθαρότητας St 3. 62,00 15,00 (6 πλαστικού δαπέδου πλαστικών πλακιδίων ή (6α Στρώση προπαρασκευαστι κού (α. HYPOX /C PRIMER µm 62,00 15,00 (6β Στρώση πρώτου (β. HYPOX COMPOUND 1,5-2mm 62,00 15,00 (γ (6γ Τελική στρώση ΠΛΑΣΤΙΚ ΑΠΕ Η( ΙΑΖ ΠΛΑΚΙ Ι 62,00 15,00 (γ Τύπου Γ (Υπόστρωµα µε επικάλυψη κεραµικά πλακίδια ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 62,00 26,00 (2 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων 62,00 9,00 (3 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 62,00 35,00

19 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (4 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 62,00 5,00 (5 αθµός καθαρότητας St 3. 62,00 35,00 (6 κεραµικών πλακιδίων (6α Στρώση προπαρασκευαστι κού (α. HYPOX /C PRIMER µm 62,00 26,00 (6β Στρώση πρώτου (β. HYPOX COMPOUND 1,5-2mm 62,00 26,00 (6γ Τελική στρώση (γ ΠΛΑΚΙ ΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ 62,00 9,00 (δ Τύπου (Υπόστρωµα µε επικάλυψη ελαστικού τάπητα ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (1 παλαιάς µε 12,00 9,00 (2 ελαστικού τάπητα 19,00 14,00 (3 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 31,00 23,00 (4 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 6,00 5,00 (5 31,00 23,00

20 ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ µηχανικά µέσα. αθµός καθαρότητας St 3. (6 (W=10 Εφαρµογή ελαστικού τάπητα (6α Στρώση (α. HYPOX προπαρασκευαστι /C PRIMER 12,00 9,00 κού µm (6β Στρώση (β. HYPOX πρώτου COMPOUND 12,00 9,00 1,5-2mm (6γ στρώση Τελική (γ ΕΛΑΣΤΙΚΣ ΤΑΠΗΤΑΣ 19,00 14,00 (ε Τύπου Α-60 ΓΕΝΙΚ Φ/Γ τ. ΕΛΛΗ ΓΕΝΙΚ ΓΕΝΙΚ ΓΕΝΙΚ Α+ Για την ακρίβεια Πλωτάρχης(Μ ασίλειος Νίκου ΠΝ Τµηµατάρχης 2-Ι

21 ΓΕΝ/ 2-Ι Σεπ 09 ΠΡΣΘΗΚΗ «2» ΣΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΙΩΝ ΤΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ & ΝΚ ΠΙΝΑΚΑΣ Α2. Φ/Γ Υ ΡΑ 1. Επιστρώσεις Εξωτερικών Καταστρωµάτων (α Κύρια καταστρώµατα ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (8 παλαιάς µε 93,00 0,00 (9 αντιολισθητικού µε 111,00 0,00 (10 αλκυδικών χρωµάτων µε 124,00 0,00 (11 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 327,00 0,00 (12 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 31,00 0,00 (13 αθµός καθαρότητας St ,00 0,00 (14 (7α Στρώση προπαρασκευαστι κού (α NTORIT 200 ZINKMENNI GE 40µm 93,00 0,00 (7β Στρώση πρώτου (β NTORIT 400 EG 100µm 185,00 0,00 (γ WEDOX- (7γ Στρώση δευτέρου DECKSBES CHICHTUNG EP x 250 µm 204,00 0,00

22 ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (δ (7δ Στρώση τριτου SILICIUMC RBIDE 0,5-1 mm 204,00 0,00 (ε WEDCRYL- (7ε Τελική στρώση VERSIEGEL UNG PUR 255 (RL µm 204,00 0,00 (β οηθητικά καταστρώµατα ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (7 παλαιάς µε 62,00 0,00 (8 αντιολισθητικού µε. 93,00 0,00 (9 αλκυδικών χρωµάτων µε 93,00 0,00 (10 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 228,00 0,00 (11 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 1 (12 αθµός καθαρότητας St 3. 62,00 0,00 (7 (7α Στρώση προπαρασκευαστι κού (α NTORIT 200 ZINKMENNI GE 40µm 62,00 0,00

23 ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (7β Στρώση πρώτου (β NTORIT 400 EG 100µm 62,00 0,00 (γ WEDOX- (7γ Στρώση δευτέρου DECKSBES CHICHTUNG EP x 250 µm 228,00 0,00 (δ (7δ Στρώση τριτου SILICIUMC RBIDE 0,5-1 mm 154,00 0,00 (ε WEDCRYL- (7ε Τελική στρώση VERSIEGEL UNG PUR 255 (RL µm 154,00 0,00 (γ Καταστρώµατα γύρω από φορείς εκτοξεύσεως βληµάτων /πυροβόλα ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (7 παλαιάς µε 31,00 0,00 (8 αντιολισθητικού µε. 31,00 0,00 (9 αλκυδικών χρωµάτων µε 31,00 0,00 (10 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 31,00 0,00 (11 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 1 (12 αθµός καθαρότητας St 3. 31,00 0,00

24 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (7 (α (7α Στρώση προπαρασκευαστι κού NTORIT 200 ZINKMENNI GE 40µm 31,00 0,00 (7β Στρώση πρώτου (β NTORIT 400 EG 100µm 31,00 0,00 (γ WEDOX- (7γ Στρώση δευτέρου DECKSBES CHICHTUN G EP x 250 µm 31,00 0,00 (δ (7δ Στρώση τριτου SILICIUMC RBIDE 0,5-1 mm 31,00 0,00 (ε WEDCRYL - (7ε Τελική στρώση VERSIEGEL UNG PUR 255 (RL µm 31,00 0,00 (δ Ελικοδρόµια ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (7 παλαιάς µε 93,00 0,00 (8 αντιολισθητικού µε. 154,00 0,00 (9 αλκυδικών χρωµάτων µε 93,00 0,00 (10 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 154,00 0,00

25 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (11 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 93,00 0,00 (12 αθµός καθαρότητας St 3. 93,00 0,00 (7 (α (7α Στρώση προπαρασκευαστι κού TEFROPOX EP ZINC RED LED 2x50µm 93,00 0,00 (β TEFROPOX- EP- (7β Στρώση πρώτου MICCEOU S IRON OXIDE SILVER GREY 2x 50µm 93,00 0,00 (γ TEFROK (7γ Στρώση δευτέρου HLS DECK COVERING 1,2 mm / coat 7-9 mm total thickness 93,00 0,00 (7δ Στρώση τριτου (δ EDEL CORUND 0,5-1 mm 93,00 0,00 (ε (7ε Τελική στρώση TEFROK HLS-DECK SELER 50 µm 93,00 0,00 2. Επιστρώσεις Εσωτερικών Καταστρωµάτων (α Τύπου Α (Υπόστρωµα µε τελική επικάλυψη µοκέτας ι α (τ.µ. Α+ (6 παλαιάς µε

26 ι α (τ.µ. Α+ (7 µοκέτας 6,00 0,00 (8 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση 23,00 0,00 τυχόν λιπαρών και άλλων (9 αµµοβολή κενού σε βαθµό 3,00 0,00 καθαρότητας S 2,5 (10 23,00 0,00 αθµός καθαρότητας St 3. (6 µοκέτας (α NTORIT (6α Στρώση 200 προπαρασκευαστι ZINKMENNI κού GE 40 µm (β WEDOX- (6β Στρώση TRGERSC πρώτου HICHT PUR στρώµατος mm (γ WEDCRYL (6γ Στρώση - δευτέρου LCKFRB στρώµατος E PUR µm 6,00 0,00 (6δ Τελική στρώση (δ ΜΚΕΤΑ 6,00 0,00 (β Τύπου (Υπόστρωµα χωρίς τελική επικάλυψη ή µε επικάλυψη πλαστικών πλακιδίων -εφ όσον προυπάρχουν- ή µε επικάλυψη µε πλαστικό δάπεδο ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (6 παλαιάς

27 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ µε (7 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων 12,00 0,00 (8 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 30,00 0,00 (9 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 20,00 0,00 (10 αθµός καθαρότητας St 3. (6 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων (α (6α Στρώση προπαρασκευαστι κού NTORIT 200 ZINKMENNI GE 40 µm (β (6β Στρώση πρώτου WEDOX- TRGERSC HICHT PUR mm (γ (6γ Στρώση δευτέρου WEDCRYL - LCKFRB E PUR µm 12,00 0,00 (δ (6δ Τελική στρώση ΠΛΑΣΤΙΚ ΑΠΕ Η( ΙΑΖ ΠΛΑΚΙ Ι 6,00 0,00

28 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (γ Τύπου Γ (Υπόστρωµα µε επικάλυψη κεραµικά πλακίδια (7 παλαιάς µε (8 (9 (3 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων (10 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 (11 αθµός καθαρότητας St 3. κεραµικών πλακιδίων (6α Στρώση προπαρασκευ αστικού (6β Στρώση πρώτου στρώµατος (6γ Στρώση δευτέρου στρώµατος (α NTORIT 200 ZINKMENNI GE 40 µm (β WEDOX- TRGERSC HICHT PUR mm (γ (12 WEDCRYL- LCKFRBE ια (τ.µ. 6,00 0,00 23,00 0,00 3,00 0,00 12,00 0,00 νεια (τ.µ. 6,00 0,00 Α+

29 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ PUR µm (6δ Τελική στρώση (δ CERMIC TILES 100x100x9m m 1 (δ Τύπου (Υπόστρωµα µε επικάλυψη ελαστικού τάπητα ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (7 παλαιάς µε 6,00 0,00 (8 ελαστικού τάπητα (9 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 15,00 0,00 (10 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 3,00 0,00 (11 αθµός καθαρότητας St 3. 15,00 0,00 (12 Εφαρµογή ελαστικού τάπητα (α NTORIT (6α Στρώση προπαρασκευ αστικού 200 ZINKMENNI GE 40 µm 6,00 0,00 (6β Στρώση πρώτου στρώµατος (β WEDOX- TRGERSC HICHT PUR 253 6,00 0,00

30 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ 2 mm (γ (6γ Στρώση WEDCRYLδευτέρου LCKFRBE 0,00 0,00 στρώµατος PUR µm (δ Rubber runner (6δ Τελική covering στρώση broad 12,00 0,00 4,5mm thick (ε Τύπου Ε (Υπόστρωµα πυρασφάλειας Α-60 ΓΕΝΙΚ Φ/Γ τ. Υ ΡΑ ΓΕΝΙΚ ΓΕΝΙΚ ΓΕΝΙΚ Α+ Για την ακρίβεια Πλωτάρχης(Μ ασίλειος Νίκου ΠΝ Τµηµατάρχης 2-Ι

31 ΓΕΝ/ 2-Ι Σεπ 09 ΠΡΣΘΗΚΗ «3» ΣΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΙΩΝ ΤΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ & ΝΚ ΠΙΝΑΚΑΣ Α3./Γ ΣΑΜΣ 1. Επιστρώσεις Εξωτερικών Καταστρωµάτων (α Κύρια καταστρώµατα ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (15 παλαιάς µε 247,00 371,00 (16 αντιολισθητικο ύ µε µηχανικά µέσα 185,00 278,00 (17 αλκυδικών χρωµάτων µε 185,00 278,00 (18 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 371,00 556,00 (19 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 185,00 278,00 (20 αθµός καθαρότητας St ,00 556,00 (21 (α (7α Στρώση προπαρασκευ αστικού HEMPDUR PRIMER 1530 RED µm 247,00 371,00 (7β Στρώση πρώτου στρώµατος (β HEMPDUR 4514 GREY 247,00 371,00

32 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α µm (γhempth NE LEVEL (7γ Στρώση δευτέρου στρώµατος COT mm + ΠΥΡΙΤΙΚ τ. ΧΑΛΑΖΙΑ mm 309,00 463,00 (δ HEMPTEX (7δ Τελική στρώση ENMEL 5636 GREY µm 309,00 463,00 (β οηθητικά καταστρώµατα ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (13 (14 (15 (16 (17 (18 παλαιάς µε αντιολισθητικο ύ µε µηχανικά µέσα. αλκυδικών χρωµάτων µε Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 αθµός καθαρότητας 185,00 278,00 185,00 278,00 185,00 278,00 371,00 556,00 371,00 556,00 371,00 556,00

33 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ St 3. (7 (α (7α Στρώση προπαρασκευ αστικού HEMPDUR PRIMER 1530 RED µm 185,00 278,00 (7β Στρώση πρώτου (β HEMPDUR 4514 GREY µm 185,00 278,00 (γhempth NE LEVEL (7γ Στρώση δευτέρου COT mm + ΠΥΡΙΤΙΚ τ. ΧΑΛΑΖΙΑ mm 371,00 556,00 (δ HEMPTEX (7δ Τελική στρώση ENMEL 5636 GREY µm 371,00 556,00 (γ Καταστρώµατα γύρω από φορείς εκτοξεύσεως βληµάτων /πυροβόλα ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (13 παλαιάς µε 19,00 28,00 (14 αντιολισθητικο ύ µε µηχανικά µέσα. 9,00 13,00 (15 αλκυδικών χρωµάτων µε 9,00 13,00 (16 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 1,00 2,00

34 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (17 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 19,00 28,00 (18 αθµός καθαρότητας St 3. 17,00 25,00 (7 (α (7α Στρώση προπαρασκευ αστικού HEMPDUR PRIMER 1530 RED µm 19,00 28,00 (7β Στρώση πρώτου στρώµατος (β HEMPDUR 4514 GREY µm 19,00 28,00 (γhempth NE LEVEL (7γ Στρώση δευτέρου στρώµατος COT mm + ΠΥΡΙΤΙΚ τ. ΧΑΛΑΖΙΑ mm 27,00 41,00 (δ HEMPTEX (7δ Τελική στρώση ENMEL 5636 GREY µm 27,00 41,00 (δ Ελικοδρόµια ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (13 παλαιάς µε 185,00 278,00 (14 93,00 139,00

35 ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ αντιολισθητικο ύ µε µηχανικά µέσα. (15 αλκυδικών χρωµάτων µε 93,00 139,00 (16 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 185,00 278,00 (17 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 124,00 185,00 (18 αθµός καθαρότητας St ,00 278,00 (7 (7α Στρώση προπαρασκευ αστικού (αhempd UR µm 185,00 278,00 (β HEMPDUR SPRY (7β Στρώση πρώτου GURD HEMPEL BLST PRIMER 3-4 mm 185,00 278,00 (γ HEMPDUR (7γ Στρώση δευτέρου POLYMIDE DDUCT CURED EPOXY PINT 70 µm 185,00 278,00 (7δ Τελική στρώση (δ HEMPTEX 216,00 324,00

36 ι α (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ 2. Επιστρώσεις Εσωτερικών Καταστρωµάτων (α Τύπου Α (Υπόστρωµα µε τελική επικάλυψη µοκέτας ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (11 (12 (13 (14 (15 (6 ENMEL HEMPEL FINISHING COT BSED ON CRYLIC RESIN ND NON- CHLORINT ED PLSTICIZE R 50 µm παλαιάς µε µοκέτας Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 αθµός καθαρότητας St 3. 31,00 46,00 6,00 9,00 37,00 56,00 6,00 9,00 31,00 46,00

37 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ µοκέτας (6α Στρώση προπαρασκευ αστικού (6β Στρώση πρώτου (6γ Στρώση δευτέρου (6δ Τελική στρώση (α HEMPDUR ZINC ,00 46, µm (β HEMPTH NE levelcoat 31,00 46, mm (γhempth NE TOPCOT 37,00 56, µm (δ ΜΚΕΤΑ 37,00 56,00 (β Τύπου (Υπόστρωµα χωρίς τελική επικάλυψη ή µε επικάλυψη πλαστικών πλακιδίων -εφ όσον προυπάρχουν- ή µε επικάλυψη µε πλαστικό δάπεδο ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ (11 παλαιάς µε 17,00 26,00 (12 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων 6,00 9,00 (13 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 23,00 35,00 (14 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 6,00 9,00 (15 17,00 26,00

38 ια (τ.µ. νεια (τ.µ. Α+ αθµός καθαρότητας St 3. (6 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων (α (6α Στρώση προπαρασκευ αστικού HEMPDUR ZINC µm 17,00 26,00 (β (6β Στρώση πρώτου HEMPTH NE levelcoat mm 17,00 26,00 (γhempth (6γ Στρώση δευτέρου NE TOPCOT µm 23,00 35,00 (δ (6δ Τελική στρώση ΠΛΑΣΤΙΚ ΑΠΕ Η( ΙΑΖ ΠΛΑΚΙ Ι 23,00 35,00 (γ Τύπου Γ (Υπόστρωµα µε επικάλυψη κεραµικά πλακίδια ν Εκτ.Επιφ εια (τ.µ. άνεια Α+ (Ευρώ/τ. (Ευρώ/τ. (τ.µ. µ µ (13 παλαιάς µε 17,00 26,00 (14 πλαστικού δαπέδου ή πλαστικών πλακιδίων 3,00 5,00 (15 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών 20,00 31,00

39 ν Εκτ.Επιφ εια (τ.µ. άνεια Α+ (Ευρώ/τ. (Ευρώ/τ. (τ.µ. (16 (17 (18 και άλλων αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 µηχανικά µέσα. αθµός καθαρότητας St 3. κεραµικών πλακιδίων (6α Στρώση προπαρασκευ αστικού (6β Στρώση πρώτου (6γ Στρώση δευτέρου (6δ Τελική στρώση (α HEMPDUR ZINC µm (β HEMPTH NE levelcoat mm (γhempt HNE TOPCOT µm (δ CERMIC TILES 100x100x9m m Ε (Υπόα πυρασφάλειας Α-60 ΓΕΝΙΚ /Γ ΣΑΜΣ µ µ 20,00 31,00 17,00 25,00 17,00 26,00 17,00 26,00 20,00 31,00 20,00 31,00 ΓΕΝΙΚ ΓΕΝΙΚ ΓΕΝΙΚ Α+ Για την ακρίβεια Πλωτάρχης(Μ ασίλειος Νίκου ΠΝ Τµηµατάρχης 2-Ι

40 ΠΡΣΘΗΚΗ «4» ΣΤ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΙΩΝ ΤΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ & ΝΚ ΓΕΝ/ 2-Ι Σεπ 09 ΠΙΝΑΚΑΣ Α4. ΠΓΥ ΤΥΠΥ ΠΡΜΗΘΕΥΣ 1. Επιστρώσεις Εξωτερικών Καταστρωµάτων (α Κύρια καταστρώµατα ν νεια (τ.µ. εια (τ.µ. Α+ (22 παλαιάς µε 31,00 0,00 (23 αντιολισθητικού µε 31,00 0,00 (24 αλκυδικών χρωµάτων µε 31,00 0,00 (25 Καθαρισµός και πλύσιµο µε κατάλληλο διαλυτικό για αποµάκρυνση τυχόν λιπαρών και άλλων 62,00 0,00 (26 αµµοβολή κενού σε βαθµό καθαρότητας S 2,5 25,00 0,00 (27 αθµός καθαρότητας St 3. 31,00 0,00 (28 (α (7α Στρώση προπαρασκευαστι κού HEMPDUR *80 µm 31,00 0,00 (β HEMPTH (7β Στρώση πρώτου στρώµατος NE LEVEL COT (2,5 3,0 mm 31,00 0,00

ΠΡΟΣΘΗΚΗ «9» ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ Π.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ «9» ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ Π. ΝΣ/ΔΤ ΦΕ 2013 ΠΡΟΣΘΗΚΗ «9» ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ν ΓΙΑ ΝΣ & ΝΚ ΠΙΝΑΚΑΣ Α9. ΛΟΙΠΑ ΠΛΟΙΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΝ 1. Επιστρώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Φ. 600/03/1235/Σ.610/27 Ιουλ 16 / ΚΕΝΑΠ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Φ. 600/03/1235/Σ.610/27 Ιουλ 16 / ΚΕΝΑΠ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στη Διακήρυξη /16 ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ Φ. 600/03/1235/Σ.610/27 Ιουλ 16 / ΚΕΝΑΠ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Δ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Δ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Δ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ 1. Πεδίο Εφαρμογής 1.1 Η παρούσα Τεχνική Προδιαγραφή (ΤΠ) καθορίζει τις τεχνικές απαιτήσεις για την ανάδειξη εργολάβου εκτέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ 6/16 ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ. α. Το Π.. 118/07 (Φ.Ε.Κ. 150 /Α/07) «Κανονισµός Προµηθειών του ηµοσίου»,

Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ 6/16 ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ. α. Το Π.. 118/07 (Φ.Ε.Κ. 150 /Α/07) «Κανονισµός Προµηθειών του ηµοσίου», Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόµενο A Α: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Τηλ.28210-82296 ΚΟΙΝ: ΜΝ Φ. 604/6/16 Σ. 48 Σούδα, 28 Ιανουαρίου 2016 Συνηµµένα: Όπως το κείµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΣΤΟΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΣΤΟΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΣ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΣΤΟΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΝΣ Σκοπός της παρούσας προδιαγραφής είναι να συνάψει το ΠΝ σύμβαση ορισμένου έργου, με εργολάβο στον οποίο θα ανατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

2.- Οι εργασίες θα γίνουν υποχρεωτικά σε Ναυπηγείο του Κόλπου της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τους παρόντες όρους.

2.- Οι εργασίες θα γίνουν υποχρεωτικά σε Ναυπηγείο του Κόλπου της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τους παρόντες όρους. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 ΓΕ.ΜΗ. 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧ/ΚΟΥ & ΠΛ.ΜΕΣΩΝ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ / ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Α. ΝΑΑ 290609Ζ ΜΑΥ 15 / ΝΚ (ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/Σ ΗΣ (3) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/Σ ΗΣ (3) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4) ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.604/ 33/135222 Σ.59 Σαλαμίνα. 23-02-2017 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΑΡΙΘ ΕΝΤ ΟΛ (1) ΝΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑ ΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Συνολικό εκτιμώμεν ο κόστος (άνευ ΦΠΑ) Τιμή μονάδας (άνευ ΦΠΑ) Ποσότ ητα. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ ΣΥΝΟΛΟ: 5.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Συνολικό εκτιμώμεν ο κόστος (άνευ ΦΠΑ) Τιμή μονάδας (άνευ ΦΠΑ) Ποσότ ητα. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ ΣΥΝΟΛΟ: 5. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ Νο 18/17 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π/Υ 5.700,00, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ / ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Α. ΗΒΗ/ΝΑΑ 101203Ζ ΙΟΥΛ 14 / ΝΚ (ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ (Π.. 28/80) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΜΕΛΕΤΗ (Π.. 28/80) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: «Επιστηµονικός και Τεχνικός Σύµβουλος Παρακολούθησης και Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ SWAB PROTEIN TEST ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΙ (6) ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ /ΝΣΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ SWAB PROTEIN TEST ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΙ (6) ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ /ΝΣΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ Χαλάνδρι, Ιουλίου 2016 Α.Π: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ /νση: Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20 Τηλ: 210 6017054, 2106017056 Φαξ: 210 6017091 Email: prosxolag@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤON ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΡΑΝΩΝ ΑΝΑΘΕΤΩΝ ΦΟΡΕΑΣ Ηµεροµηνία Υποβολής Προσφορών. Ώρα 15.00

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤON ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΕΡΑΝΩΝ ΑΝΑΘΕΤΩΝ ΦΟΡΕΑΣ Ηµεροµηνία Υποβολής Προσφορών. Ώρα 15.00 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ, ΓΕΜΗ 58231.004000 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤON ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης.

1.4 Τα στοιχεία της 1.3 θα εξετάζονται από την τεχνική Υπηρεσία και οι ελλείψεις θα αναγράφονται στην τεχνική κρίση σαν λόγοι απόρριψης. Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνημμένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης με σαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 905 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2015-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 5/2015 ΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 169.674,81 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙ ΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών

-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙ ΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής Προσφορών -ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 49/17 Φ.600/49/Σ.49/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «ΓΕΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΕΙ ΙΚΟΙ» ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ 1 Χρόνος και Τρόπος Υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΧΡΗΣΗ : 2010 Δ/ΝΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κωδ. αριθμ. : ΤΜΗΜΑ : Η/Μ Εξοπλισμού ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΧΡΗΣΗ : 2010 Δ/ΝΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κωδ. αριθμ. : ΤΜΗΜΑ : Η/Μ Εξοπλισμού ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΧΡΗΣΗ : 2010 Δ/ΝΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κωδ. αριθμ. : 62.07.07 ΤΜΗΜΑ : Η/Μ Εξοπλισμού ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της ζητουμένης δαπάνης για εργασίες καθαρισμού, υδροβολής και χρωματισμού όλων

Διαβάστε περισσότερα

Κ. Μ. : Π220/2016. ΠΡΟΫΠ.: 3.493,08 με το Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κ. Μ. : Π220/2016. ΠΡΟΫΠ.: 3.493,08 με το Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Ετήσια συντήρηση σιντριβανιού στην πλατεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην ετήσια συντήρηση του σιντριβανιού

Διαβάστε περισσότερα

των εργασιών σύµφωνα µε την κείµενηνοµοθεσία, καθώς και να συµµορφώνεται σε κάθε πρόσθετη υπόδειξη της Υπηρεσίας για το σκοπό αυτό.

των εργασιών σύµφωνα µε την κείµενηνοµοθεσία, καθώς και να συµµορφώνεται σε κάθε πρόσθετη υπόδειξη της Υπηρεσίας για το σκοπό αυτό. ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΓΕΝ (ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ/ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ Ω ΕΚΑ (12) ΜΗΝΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3.ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

13REQ

13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 13REQ001611193 2013-09-10 ΕΡΓΟ: Προµήθεια κηπευτικού χώµατος Κ.Α. 35.66990055 Κ.Μ. : Π 88/2013 ΠΡΟΫΠ: 14.991,24 (µε Φ.Π.Α. 23%)) 1

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Κ.Α ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΥΑΛ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΕΥΑΛ Κ.Α. 62.03.002.00

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές θα πρέπει να περιέχουν όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις συνηµµένες Τεχνικές Προδιαγραφές και τις τεχνικές παρατηρήσεις της διακήρυξης µε σαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC Δ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail Ελληνική 16PROC005323502 2016-11-01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πλ. Νίκης 1 501 31 Γεωργιάδου Μαρία 24613-50344

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ : Συµβάσεις ιαγωνισµοί ( ιαχείριση Ιατρικών Αποβλήτων)

ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ : Συµβάσεις ιαγωνισµοί ( ιαχείριση Ιατρικών Αποβλήτων) ΠΡΟΣ: 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΕΩΣ Τµ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ.: 2310 381080 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Φ. 460.2/64/14050 Σ. 4098 ΚΟΙΝ: Θεσσαλονίκη, 03 Σεπ 2014 Συν. ΘΕΜΑ : Συµβάσεις ιαγωνισµοί ( ιαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1 ο. ΑΡΘΡΟ 2 ο. ΑΡΘΡΟ 3 ο

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1 ο. ΑΡΘΡΟ 2 ο. ΑΡΘΡΟ 3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ Γ. Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2 Τ.Κ. : 413 34 ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Τηλ. : 2410 621.205, 2410 623.615 Τηλ./Fax. : 2410 621.204 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Προμήθεια & εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑ ΩΝ ΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 44170000-2: Πλάκες, φύλλα, ταινίες και λεπτά φύλλα σε σχέση µε κατασκευαστικά υλικά

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV 44170000-2: Πλάκες, φύλλα, ταινίες και λεπτά φύλλα σε σχέση µε κατασκευαστικά υλικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τµήµα Κίνησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχηµάτων και Μηχανηµάτων (ΤΚΕΣΟΜ) Λ. Πεντέλης & Πάροδος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15235 Χαλάνδρι Πληρ.: Β.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Σελίδα 1 από 5 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη και η τεχνική προδιαγραφή. 1.2. Επισηµαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες : Κ. Πελεκάνου Τηλέφωνο Fax : Ε-mail: Ημερομηνία Λήξης: 8/3/2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πληροφορίες : Κ. Πελεκάνου Τηλέφωνο Fax : Ε-mail: Ημερομηνία Λήξης: 8/3/2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝOΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ταχ. Δ/νση: Θηβών 196-198 Τ.Κ. : 182 33 Πειραιάς Ημερ. :5-3-2019

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 5PROC006 05--6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Πύργος, 6-- 05 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 9709/789 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ TΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟ 10/17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΝΑ, Π/Υ 12

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟ 10/17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΝΑ, Π/Υ 12 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟ 10/17 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΝΑ, Π/Υ 12.900,00 ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΦΠΑ, ΚΑΕ:1111 Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες εταιρείες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Tίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ- ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στο κτίριο όπου στεγάζεται το Γυµνάσιο Λύκειο Αγρού έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΕΜΙΣΜΑ-ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΑΛΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝ- ΚΥ ΝΑΞΟΥ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΕΜΙΣΜΑ-ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΑΛΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝ- ΚΥ ΝΑΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ Χώρα Νάξου Τ.Κ. 84300 ΑΦΜ 997558878 Δ.Ο.Υ. Νάξου Γραφείο Αν. Διοικητή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρυστος : 29-05-2012 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Αριθ. Μελέτης: 4 / 2012 Τμήμα Τεχνικών Έργων, Προμηθειών Αριθ. Πρωτ: 6836 & διενέργειας Διαγωνισμών ΜΕΛΕΤΗ: Προμήθεια Ανταλλακτικών και Εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Πράσινο Ταμείο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» για το έτος 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια δύο (2) οικολογικών βυθιζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Δ Η Μ Ο Σ Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο Υ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ

Δ Η Μ Ο Σ Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο Υ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ ------------------------------------------ Δ Η Μ Ο Σ Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο Υ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ ΜΕΛΕΤΗ για την ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4.805,00 ΦΠΑ 24% 1.153,20 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 5.958,20 Κ.Α. 20-6634.001 CPV 19640000-4 1 ---------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV:34300000-0 Μέρη και εξαρτήµατα για αυτοκίνητα οχήµατα και για τους κινητήρες τους Η παρούσα µελέτη αυτή αφορά την προµήθεια και τοποθέτηση νέου βενζινοκινητήρα για το µηχάνηµα ρίψης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ανακοινώνει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ανακοινώνει Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 34 Ταχ. Κώδικας: 62122, Σέρρες Τηλ: 23210 68900, 23210 68910 Fax: 23210 68909 e-mail: kediser@gmail.com Σέρρες,09/05/2016 Αριθ. Πρωτ:1208 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ NUTS 3 GR241 Τεύχη όρων & προδιαγραφών για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ MΕΛΕΤΗΣ 170 / 11-11-2016 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία: Ηµέρα: Πέµπτη Ώρα: 13:00 µ.µ

Ηµεροµηνία: Ηµέρα: Πέµπτη Ώρα: 13:00 µ.µ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθη 19-01-2015 4η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ /νση ιοικητικής - Οικονοµικής Υπηρεσίας Υποδ/νση ιοικητικού Οικονοµικού Τµήµα Οικονοµικό Ταχ. /νση : Νεάπολη, Τ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕ ΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕ ΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕ ΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ Κ.Μ. : Π 44/ 2014 ΠΡΟΫΠ : 15.000,00 ( µε Φ.Π.Α.) Κ.Α. : 15.6261.0003 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για να αντιµετωπιστούν αποτελεσµατικά τα προβλήµατα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες Για τις ανάγκες της Διευθύνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης και προκειμένου να εξασφαλιστούν οι βασικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Κ. Μ. : Π220/2016 (τροποποιημένη) ΠΡΟΫΠ.: 6.497,60 με το Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Κ. Μ. : Π220/2016 (τροποποιημένη) ΠΡΟΫΠ.: 6.497,60 με το Φ. Π. Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Ετήσια συντήρηση σιντριβανιού στην πλατεία Κ. Μ. : Π220/2016 (τροποποιημένη) ΠΡΟΫΠ.: 6.497,60 με το Φ. Π. Α. ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004736455 2016-07-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Πύργος, 07-07- 2016 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 179275/5482 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

CPV: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ Κ.Χ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

CPV: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ Κ.Χ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 15/05-03-2018 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Κεντρική Διεύθυνση (ΚΔ) Θεσσαλονίκη, 12-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000145 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2013 K.A.: 10.7134.0002 ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ήµος Νέας Σµύρνης

Διαβάστε περισσότερα

KA : )

KA : ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ: Μίσθωση χηµικών τουαλετών Η Μ Ο Σ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α έτους 2015-2016 KA : 30.6236.01 /ΝΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ Προϋπολογισµός: 9.600,00 πλέον Φ.Π.Α & ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Συµφωνούνται, συνοµολογούνται και γίνονται αµοιβαίως δεκτά τα εξής:

ΣΥΜΒΑΣΗ. Συµφωνούνται, συνοµολογούνται και γίνονται αµοιβαίως δεκτά τα εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 11 η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ.: 2088 Βέροια 20-07-2011 Ταχ. /νση : Αντ. Καµάρα 3 59100 Βέροια Τηλ : 23310 29737

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ»

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «Προµήθεια τριών (3) εκτυπωτών αυτοκόλλητων ετικετών για τις ανάγκες του Τµήµατος Γραµµατείας του ΜΤΠΥ» ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ»

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ» ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ» Α.Μ: 61/16 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.999,99 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 2.999,99 (με Φ.Π.Α. 24%) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

098/11-2-15 ΤΗΛ. 2410-685231 FAX. 2410-617116

098/11-2-15 ΤΗΛ. 2410-685231 FAX. 2410-617116 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα: Ε.Κ.Α.Β. ΛΑΡΙΣΑΣ Ηµεροµηνία: 12-2-2015 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΗ ΣΕ ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΧΑΡΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: Φ.Π.Α. 24% : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 8.063,45 ΕΥΡΩ 1.935,23 ΕΥΡΩ 9.998,68 ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

για τους γραφειακούς χώρους του κτηρίου επί της οδού Π. Π. Γερµανού 3-5 στην Αθήνα,

για τους γραφειακούς χώρους του κτηρίου επί της οδού Π. Π. Γερµανού 3-5 στην Αθήνα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16.11.2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & Αρ. Πρωτ. 387729 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ Ε.Τ.Α.Α. ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΒΡΟΓΧΟΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝ Η ΑΞΙΑ ( ) ΑΝΑ ΥΛΙΚΟ 1 BUDESONIDE

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΒΡΟΓΧΟΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝ Η ΑΞΙΑ ( ) ΑΝΑ ΥΛΙΚΟ 1 BUDESONIDE ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟ 20/17 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ BUDESONIDE, VALSARTAN, ROCHL, IRBESARTAN, CARVEDILOL ΚΑΙ DEXAMETHASONE

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Χαρτιού, υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για φωτοτυπικά µηχανήµατα και τηλεοµοιοτυπικά για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 969,00. πλέον ΦΠΑ(23%) ήτοι 1191,87. Αρ.πρωτ 74434.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 969,00. πλέον ΦΠΑ(23%) ήτοι 1191,87. Αρ.πρωτ 74434. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ.πρωτ 74434. Ηµεροµ 10/06/2015.. Μ Ε Λ Ε Τ Η «Προµήθεια φιαλών υγραερίου, για τις ανάγκες των δέκα (10) Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωµένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ: ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ημερομηνία:14/12/2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 562/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ: ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ημερομηνία:14/12/2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 562/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ: - 12911- ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Ημερομηνία:14/12/2018 Α Π Ο Φ Α Σ Η 562/2018 ΘΕΜΑ: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΛΟΣ: 8-5-2015 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.:41682 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών πλακόστρωσης (κυβόλιθοι) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» Γάζι, 22 Ιανουαρίου 2014 Αρ. Πρωτ. : 29 Έχοντας λάβει υπόψη: ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 4900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :7ΞΜ06-ΨΟΔ ΕΠ Φ. 604/263/135868 Σ.372//6-6-17 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

Διαβάστε περισσότερα

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SF6

ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών Σελίδα 1 από 5 ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SF6 Σελίδα 1 από 5 1. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ : 25.000,00 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 2.1. Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαµβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ Οι κάτωθι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές εκπονήθηκαν από το Τμήμα Ελέγχου Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αγαθών της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ 1400cc, diesel Σελίδα 1 από 5 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1.1 Οι προσφορές πρέπει να είναι πλήρεις και να περιλαμβάνουν όλα τα τυπικά και τεχνικά στοιχεία που απαιτεί η διακήρυξη, και η συνημμένη Τεχνική Προδιαγραφή. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76, ΑΘΗΝΑ 10434, ΤΗΛ. 210-8203911, FAX: 210-8226204, http://www.aueb.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 92/2012 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4)

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (4) ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.604/31/135206 Σ. 67 Σαλαμίνα. 21/02/2017 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛ. (1) ΝΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. 2. Κριτήριο κατακύρωσης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. 2. Κριτήριο κατακύρωσης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ Φ.:600/002/048/19 Σ.:20 Τηλέφ. 210.55.32.076 Ελευσίνα, 22 Ιανουαρίου 2019 Συνημμένα: Φύλλα δύο (2) ΘΕΜΑ: Εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:11573/764263 ΧΑΙΔΑΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 74/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 74/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΝΤΙΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονοµικού ΓΡΑΦΕΙΟ: Προµηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 898395 FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 1 και 10, 4 παρ. 6 και 23 παρ. 4,5 & 6 της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ: 58231004000 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 14.470,85 ΕΎΡΩ ΣΥΜΠ/ΝΟΥ Φ.Π.Α. ΔΕΙΓΜΑ ΟΧΙ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 14.470,85 ΕΎΡΩ ΣΥΜΠ/ΝΟΥ Φ.Π.Α. ΔΕΙΓΜΑ ΟΧΙ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 9475/730345 ΧΑΙΔΑΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ NUTS 3 GR241 Τεύχη όρων & προδιαγραφών για την ΑΡΙΘΜΟΣ MΕΛΕΤΗΣ 169/ 10-11-2016 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 24.180,00 ΜΕ ΦΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017 ΚΑ 35.7131.0010 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 8.680,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 1177 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003149909 2015-10-12

15PROC003149909 2015-10-12 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 12.10.2015 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αρίθ. Πρωτ. 5724 (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Προσωπικού Οικονομικού Τμήμα Προμηθειών & Περιουσίας Ταχ. Δ/νση: 3 ο Χλμ Π.Ε.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Στέρεα Απόβλητα Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 1. ΦΕΚ 179/Α/2001, Νόµος Υπ Αριθ. 2939 Ανακύκλωση συσκευασιών και άλλων προϊόντων (µπαταρίες, ηλεκτρονικά απόβλητα) 2. ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή 0000158516 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :Ακτή Κουντουριώτη 7 Ταχ. Κώδικας :85300 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :ΩΔΛ56-ΞΑΖ ΑΔΑΜ:16PROC004970817 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.600/14/136277 Σ.256//5-8-16 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοµοτηνή, 02 / 03 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ Αρ. πρωτ. : 6856 ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΙ ΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΕΝΤΥΠΩΝ- ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧ/ΣΗΣ & ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ε Ξ Ω Φ Υ Λ Λ Ο. ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ.. /..(έτος) για την Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης. (µήνας) 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ε Ξ Ω Φ Υ Λ Λ Ο. ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ.. /..(έτος) για την Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης. (µήνας) 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ε Ξ Ω Φ Υ Λ Λ Ο ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ.. /..(έτος) για την Παροχή Υπηρεσιών Σίτισης (µήνας) 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΟΣ Α Εισαγωγή.. ΑΡΘΡΟ 1. Ορισµοί.. ΑΡΘΡΟ 2. Τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ σελ. 1 από 11

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ σελ. 1 από 11 Προµήθεια: «Πλαστικών σάκων αποκοµιδής απορριµµάτων» ΜΕΛΕΤΗ Πλαστικών σάκων αποκοµιδής απορριµµάτων ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 14.956,80 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ -Τεχνική Έκθεση -Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων -Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015

ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Καθαρισμός Συντήρηση των αποκριάτικων στολών για το έτος 2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ: «Αποξήλωση και ιαχείριση Αµιαντούχων Υλικών» ΕΝ. ΠΡΟΥΠ.: ,00. I.ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑ: «Αποξήλωση και ιαχείριση Αµιαντούχων Υλικών» ΕΝ. ΠΡΟΥΠ.: ,00. I.ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ KAI ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ CPV: 98390000-3(=Λοιπές Υπηρεσίες) ΕΡΓΑΣΙΑ: «Αποξήλωση και ιαχείριση Αµιαντούχων

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρατίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ AΡ. 159 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ AΡ. 159 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Γ.Ν. ΛΙΒΑ ΕΙΑΣ Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΛΙΒΑ ΕΙΑ Γ.Ν. Λιβαδειάς ΤΜΗΜΑ: Οικονοµικό ΓΡΑΦΕΙΟ: Προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΓΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΑΓΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε.» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 22.01.2019 Αρ. Πρωτ.: 390/2019 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017 NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 17.112 µε Φ.Π.Α. - 13.800 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΣ : - 1 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 08-03-2016 Αρ. Πρωτ. 55740/1599 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα