ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Προϋπ.: ,91 (µε ΦΠΑ 23%) ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Προϋπ.: ,91 (µε ΦΠΑ 23%) ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ: ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» Προϋπ.: ,91 (µε ΦΠΑ 23%) ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Έχοντας υπόψη: Την απόφαση του Υπ. Εσωτερικών 11389/93 περί ενιαίου κανονισµού προµηθειών των Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΚΠΟΤΑ ΦΕΚ 185/τ.Α /1993). Τις διατάξεις του Ν.2286/95 περί προµηθειών του ηµοσίου Τοµέα και ρυθµίσεων συναφών θεµάτων (ΦΕΚ19Α) όπως τροποποιήθηκε µε τον Ν.2503/97 «ιοίκηση, οργάνωση, στελέχωση της Περιφέρειας, ρύθµιση θεµάτων για την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλες διατάξεις» Το Π..166/2003 «Προσαρµογή της ελληνικής νοµοθεσίας στην Οδηγία 2000/35 της 29/6/2000 για την καταπολέµηση των καθυστερήσεων πληρωµών στις εµπορικές συναλλαγές» (ΦΕΚ 138/τ.Α /2003). Τις διατάξεις του Ν.3463/2006 του εν ισχύει Κώδικα ήµων και Κοινοτήτων, (ειδικότερα του αρ.209, παρ.1). (ΦΕΚ 114/τ.Α /2006). Τις διατάξεις του Ν.3548/2007 «Καταχώρηση δηµοσιεύσεων των φορέων του ηµοσίου στο νοµαρχιακό και τοπικό Τύπο και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 68/τ.Α /2007). Τις διατάξεις του Ν.3852 (ΦΕΚ 87/τ.Α / ) «Νέα Αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωµένης διοίκησης-πρόγραµµα Καλλικράτης. Το Π..113/2010 «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους ιατάκτες» (ΦΕΚ 194/τ.Α /2010) Το Ν.4281/2014, «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονοµίας, οργανωτικά θέµατα Υπουργείου Οικονοµικών και άλλες διατάξεις», άρθρο 157 και 201, περί εγγυήσεων (ΦΕΚ 160/τ.Α /2014). Τις διατάξεις του Ν.3861 (ΦΕΚ 11/τ.Α / ) «Ενίσχυση της διαφάνειας µε την υποχρεωτική ανάρτηση νόµων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραµµα ιαύγεια» και άλλες διατάξεις. Την µε αριθµό Π1/433/03 κοινή απόφαση των Υφυπουργών Ανάπτυξης περί εξαίρεσης προµηθειών από την ένταξή τους στο Ενιαίο Πρόγραµµα Προµηθειών.

2 Επιπροσθέτως: Την ανάγκη των υπηρεσιών του ήµου για την προµήθεια ειδών χρωµατοπωλείου, όπως αναλυτικά αναφέρεται και περιγράφεται στις Τεχνικές προδιαγραφές της υπ αριθµ.19/2015 µελέτης του Τµήµατος Συνεργείων οµηµένων και Υπαίθρων Χώρων της ιεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Το γεγονός ότι η σχετική πίστωση περιλαµβάνεται στον εγκεκριµένο προϋπολογισµό του ήµου Αµαρουσίου, έτους Τη µε αριθµό 28413/2015 απόφαση ηµάρχου περί έγκρισης διενέργειας της εν λόγω προµήθειας µε πρόχειρο διαγωνισµό. Την υπ αριθµόν 209/2015 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής περί δέσµευσης πίστωσης για την εν λόγω προµήθεια. Tην υπ αριθµ. 243/2015 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτισης των όρων διακήρυξης Προκηρύσσει ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ µε σφραγισµένες προσφορές για την προµήθεια ειδών χρωµατοπωλείου για τη συντήρηση και αποκατάσταση παντός είδους επιφανειών, κτιριακών εγκαταστάσεων του ήµου (π.χ. ηµοτικά κτίρια, παιδικές χαρές, πλατείες, άλλοι κοινόχρηστοι χώροι), για την εκτέλεση των έργων αυτεπιστασίας, µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή συνολικού προϋπολογισµού ,91 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 23%) για τα ζητούµενα είδη. 1. Αντικείµενο του διαγωνισµού Αντικείµενο του διαγωνισµού είναι η προµήθεια ειδών χρωµατοπωλείου που θα χρησιµοποιηθούν από τα συνεργεία του ήµου Αµαρουσίου, για το έτος Ενδεικτικός προϋπολογισµός Τα ζητούµενα προς προµήθεια είδη, αναφέρονται αναλυτικά στην υπ αρ. 19/2015 µελέτη του Τµήµατος Συνεργείων οµηµένων και Υπαίθρων Χώρων της /νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. Κάθε υποψήφιος ανάδοχος δύναται να καταθέσει µόνο µία προσφορά, για τα είδη που περιλαµβάνονται στη σχετική µελέτη και αναφέρονται στον ενδεικτικό προϋπολογισµό. Τα ποσά του ενδεικτικού προϋπολογισµού είναι τα υψηλότερα που µπορούν να γίνουν αποδεκτά στον διαγωνισµό. Η δαπάνη για την προµήθεια έχει προϋπολογιστεί ενδεικτικά στο ποσό των ,20 (πλέον 23% ΦΠΑ, σύνολο ,91 ), θα βαρύνει τον προϋπολογισµό του ήµου οικονοµικού έτους 2015 και συγκεκριµένα τον κωδικό Κ.Α και θα καλυφθεί από πόρους του ήµου Αµαρουσίου. 3. Τρόπος, τόπος και χρόνος διεξαγωγής Ο διαγωνισµός θα είναι πρόχειρος µε σφραγισµένες προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή, όπως αυτές προσδιορίζονται στον ενδεικτικό προϋπολογισµό. Ο διαγωνισµός θα διεξαχθεί στο ηµοτικό Κατάστηµα του ήµου Αµαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & ηµ.μόσχα), την 27 η του µηνός Ιουλίου ηµέρα ευτέρα µε ώρα έναρξης κατάθεσης των προσφορών την 09.00π.µ. και ώρα λήξης 09.30π.µ., ενώπιον της αρµόδιας επιτροπής διενέργειας διαγωνισµού, η οποία συγκροτήθηκε σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 72, παρ. ε του Ν. 3852/2010, του άρθρου 26 του Ν.4024/2011 και της αρ. /ΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21508/ απόφασης του Υπουργού ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ιακυβέρνησης.

3 4. ηµοσίευση περιληπτικής διακήρυξης Περίληψη της παρούσας διακήρυξης θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στο πρόγραµµα «ΙΑΥΓΕΙΑ», σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.3861/2010 και θα δηµοσιευθεί σε µία (1) ηµερήσια ή εβδοµαδιαία τοπική εφηµερίδα. Επιπροσθέτως, περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος Αµαρουσίου καθώς και στην ιστοσελίδα maroussi.gr. Τέλος, η διακήρυξη θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο ηµοσίων Συµβάσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδοµών, Μεταφορών και ικτύων, κατά τα προβλεπόµενα στην ΚΥΑ Π1/2380/ (ΦΕΚ:Β/3400/2012). Οι δαπάνες δηµοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης αυτής, τα λοιπά έξοδα του διαγωνισµού αρχικού και ενδεχόµενα του επαναληπτικού, βαρύνουν τον ανάδοχο (Ν.3801/2009, άρ.46). 5. Ισχύουσες διατάξεις Η διενέργεια του διαγωνισµού και η εκτέλεση της προµήθειας θα γίνουν σύµφωνα µε τις προαναφερόµενες διατάξεις. 6. Συµβατικά στοιχεία Τα στοιχεία της σύµβασης που θα προσαρτηθούν σ αυτή κατά σειρά ισχύος είναι: α. Η παρούσα διακήρυξη β. Η µε αριθµό 19/2015 µελέτη του Τµήµατος Συνεργείων οµηµένων και Υπαίθρων Χώρων της /νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής γ. Η προσφορά του αναδόχου 7. ικαιούµενοι συµµετοχής Στον διαγωνισµό µπορούν να συµµετάσχουν: α. Φυσικά πρόσωπα β. Νοµικά πρόσωπα γ. Ενώσεις προµηθευτών (εάν πληρούν τους όρους του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ) δ. Συνεταιρισµοί 8. ικαιολογητικά συµµετοχής Κάθε προµηθευτής, φυσικό ή νοµικό πρόσωπο, που λαµβάνει µέρος στο διαγωνισµό οφείλει να προσκοµίσει, µαζί µε την προσφορά του, επί ποινή αποκλεισµού, τα παρακάτω αναφερόµενα δικαιολογητικά. Όλα τα δικαιολογητικά θα είναι εις διπλούν και θα είναι γραµµένα στην Ελληνική γλώσσα. Ξενόγλωσσα έγραφα πρέπει να συνοδεύονται από επίσηµη µετάφραση στα Ελληνικά εκτός από τα επισυναπτόµενα τεχνικά φυλλάδια της εταιρείας. α. Πιστοποιητικά όλων των οργανισµών κοινωνικής ασφάλισης (ασφαλιστικές ενηµερότητες), από τα οποία να προκύπτουν ότι είναι ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν την καταβολή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης σε αυτούς τους οργανισµούς κατά την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού. Σε περίπτωση ατοµικών επιχειρήσεων, αφορά και όσους είναι ασφαλισµένοι ως εργοδότες ή ελεύθεροι επαγγελµατίες σε ασφαλιστικούς οργανισµούς.

4 Σε περίπτωση εταιρειών (νοµικών προσώπων) αφορά την ίδια την εταιρεία (το νοµικό πρόσωπο) και όχι τα φυσικά πρόσωπα που την διοικούν ή την εκπροσωπούν εκτός αν αυτά έχουν εργασιακή σχέση µε την εταιρεία. β. Πιστοποιητικό που εκδίδεται από αρµόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήµεροι ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (φορολογική ενηµερότητα για κάθε νόµιµη χρήση), το οποίο χρειάζεται να είναι σε ισχύ τουλάχιστον ως και την καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής των προσφορών. γ. Πιστοποιητικό του οικείου Επιµελητηρίου µε το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή τους σ αυτό και το ειδικό επάγγελµά τους ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλµατος από αρµόδια δηµόσια αρχή, που θα έχουν εκδοθεί το πολύ έξι (6) µήνες πριν από την διενέργεια του διαγωνισµού. δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, µε την οποία να δηλώνεται ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκηµα σχετικό µε την επαγγελµατική τους δραστηριότητα, ότι δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση ή ανάλογη κατάσταση και δεν τελούν σε διαδικασία κήρυξης ανάλογης κατάστασης. ε. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 µε την οποία να δηλώνεται ότι έλαβαν γνώση των όρων του πρόχειρου διαγωνισµού και αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα. στ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 µε την οποία να δηλώνεται ότι σε περίπτωση που αναβληθεί ο διαγωνισµός (σε οποιοδήποτε στάδιο του διαγωνισµού), οι διαγωνιζόµενοι δεν θα έχουν καµιά χρηµατική ή άλλη απαίτηση από τον ήµο Αµαρουσίου. Μαζί µε τα προαναφερόµενα δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκοµίζονται τα απαραίτητα νοµιµοποιητικά έγγραφα εκπροσώπησης, µε ποινή αποκλεισµού σε αντίθετη περίπτωση. Εφόσον ο διαγωνιζόµενος έχει τη µορφή νοµικού προσώπου (εταιρείας), στα δικαιολογητικά συµπεριλαµβάνονται και τα κάτωθι: - Τα φύλλα των εφηµερίδων της κυβέρνησης (ΦΕΚ) στα οποία δηµοσιεύθηκαν το ιδρυτικό καταστατικό και οι τυχόν τροποποιήσεις του ή το τελευταίο κωδικοποιηµένο καταστατικό, εάν πρόκειται για ΑΕ και ΕΠΕ. - Το τελευταίο καταστατικό θεωρηµένο από το πρωτοδικείο ή νόµιµα επικυρωµένο καθώς και οι τυχόν τροποποιήσεις του θεωρηµένες ή επικυρωµένες κατά τον ίδιο τρόπο, εάν πρόκειται για ΟΕ και ΕΕ. Εάν η προσφορά υπογράφεται από πρόσωπο που δεν προκύπτει από τα ανωτέρω έγγραφα ότι έχει την ιδιότητα του νοµίµου εκπροσώπου της εταιρείας, πρέπει να υποβληθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει νοµίµως εξουσιοδοτηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Εάν από τα ανωτέρω καταστατικά και τα λοιπά στοιχεία δεν προκύπτουν ευθέως τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την εταιρεία και τη δεσµεύουν µε την υπογραφή τους, πρέπει να προσκοµίζονται τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη νόµιµη εκπροσώπηση της εταιρείας στο διαγωνισµό. Εάν οι προµηθευτές συµµετέχουν στο διαγωνισµό µε αντιπρόσωπό τους, υποβάλλουν, µαζί µε την προσφορά, συµβολαιογραφικό πληρεξούσιο ή έγγραφη εξουσιοδότηση, θεωρηµένη για το γνήσιο της υπογραφής του αντιπροσωπευοµένου από οποιαδήποτε αρµόδια αρχή. Τα νοµιµοποιητικά έγγραφα εκπροσώπησης θα συνοδεύονται, µε ποινή αποκλεισµού σε αντίθετη περίπτωση, µε πιστοποιητικό περί µη τροποποίησης, το οποίο θα έχει εκδοθεί το πολύ ένα (1) µήνα πριν από την διενέργεια του διαγωνισµού, ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν έχει πραγµατοποιηθεί άλλη µεταβολή στην εταιρική κατάσταση ύστερα από το τελευταίο καταστατικό ή Φ.Ε.Κ. που έχει κατατεθεί. Σε περίπτωση αλλοδαπών νοµικών προσώπων τα ανωτέρω δικαιολογητικά και στοιχεία έχουν την µορφή και τον τύπο που προβλέπεται από την νοµοθεσία από την οποία διέπονται.

5 ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΗΛΩΣΕΙΣ (οι οποίες χρειάζεται να τηρούνται από τους υποψήφιους προµηθευτές, µε ποινή αποκλεισµού σε αντίθετη περίπτωση) Οι υπεύθυνες δηλώσεις που υπογράφονται µόνο από τον ίδιο τον υποψήφιο προµηθευτή ως φυσικό πρόσωπο χρειάζεται να φέρουν µόνο το γνήσιο της υπογραφής. Όταν ο υποψήφιος προµηθευτής είναι νοµικό πρόσωπο (Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε. ή Ε.Ε.) και ο υπογράφων τις υπεύθυνες δηλώσεις ενεργεί ως νόµιµος εκπρόσωπος της εταιρείας, θα υπογράφει οπωσδήποτε κάτω από την εταιρική επωνυµία (σφραγίδα εταιρείας και υπογραφή). Οι δηλώσεις χρειάζεται οπωσδήποτε να έχουν τα πλήρη στοιχεία του υπογράφοντος (ονοµατεπώνυµο, ονοµατεπώνυµα πατέρα και µητέρας, ηµεροµηνία και τόπο γέννησης, αριθµό δελτίου ταυτότητας, τηλέφωνο, τόπο και διεύθυνση κατοικίας κλπ), ώστε να είναι σωστές και πλήρεις σε στοιχεία υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/1986. ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ: Τα δικαιολογητικά που απαιτεί η διακήρυξη υποβάλλονται στην πρωτότυπη µορφή τους ή απλά σε ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα και γίνονται δεκτά εφόσον έχουν κατά τις διατάξεις του Κώδικα ιοικητικής ιαδικασίας (παρ. 2 του αρ.11 Ν.2690/99 όπως έχει αντικατασταθεί µε την παρ.2 αρ.1 του Ν.4250/2014), την αποδεικτική ισχύ του πρωτοτύπου. Απλά έγγραφα που δεν εµπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.2690/99, όπως είναι τα ιδιωτικά, τα δικαστικά και τα αλλοδαπά έγγραφα θα επικυρώνονται από δικηγόρους κατά τις διατάξεις του άρθρου 36 του Κώδικα ικηγόρων (N.4194/2013) και θα προσκοµίζεται ευκρινές φωτοαντίγραφο των πρωτοτύπων που θα βρίσκονται στην διάθεση της υπηρεσίας όποτε ζητηθούν. Για τα αντίγραφα των αποδεικτικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενηµερότητας ισχύουν οι ειδικές για τα αποδεικτικά αυτά διατάξεις. Τα αντίγραφα των φύλλων της εφηµερίδας της κυβέρνησης δεν χρειάζονται επικύρωση. Εάν σε κάποια χώρα (συµπεριλαµβανοµένης της Ελλάδας) δεν εκδίδονται τα παραπάνω πιστοποιητικά ή έγγραφα ή αν αυτά που εκδίδονται δεν καλύπτουν όλες τις αναφερόµενες περιπτώσεις, µπορεί να αντικατασταθούν από ένορκη δήλωση (βεβαίωση) του προµηθευτή που γίνεται ενώπιον δικαστικής ή διοικητικής αρχής ή συµβολαιογράφου. Αν στη χώρα του προµηθευτή δεν προβλέπεται από το νόµο η ένορκη δήλωση, µπορεί αντί αυτής να υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής του δηλούντος από αρµόδια δικαστική ή διοικητική αρχή ή συµβολαιογράφο. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, µαζί µε την ένορκη βεβαίωση ή την υπεύθυνη δήλωση προσκοµίζεται και το έγγραφο της δικαστικής ή διοικητικής αρχής που βεβαιώνει την αδυναµία έκδοσης του αντίστοιχου πιστοποιητικού ή εγγράφου. Οι ένορκες βεβαιώσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί µέσα στο χρόνο που προβλέπεται για τα πιστοποιητικά, αντί των οποίων υποβάλλονται. 9. Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύµβασης Μετά την κατακύρωση του αποτελέσµατος, κατά την υπογραφή της σύµβασης µε τον µειοδότη του διαγωνισµού, κατατίθεται υποχρεωτικά εγγυητική επιστολή για την καλή εκτέλεση των όρων της σύµβασης, ύψους 5% επί της συνολικής συµβατικής αξίας των ειδών που περιλαµβάνει η σύµβαση, χωρίς τον ΦΠΑ. Η λήξη της εγγυητικής επιστολής θα είναι τουλάχιστον δύο (2) µήνες µετά τη λήξη της σύµβασης. Στην περίπτωση που ο χρόνος της σύµβασης παραταθεί, αντίστοιχα θα ανανεωθεί και ο χρόνος ισχύος της εγγυητικής επιστολής.

6 Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης επιστρέφεται στον ανάδοχο της προµήθειας µετά την λήξη της σύµβασης, εφόσον αυτή έχει εκτελεστεί καλώς. Το περιεχόµενο της εγγύησης διαµορφώνεται κατά τον τρόπο που ορίζει η παρ.2 του άρθρου 26 του ΕΚΠΟΤΑ. Όλες οι εγγυήσεις εκδίδονται από πιστωτικά ιδρύµατα ή άλλα νοµικά πρόσωπα που λειτουργούν νόµιµα στα κράτη µέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν σύµφωνα µε τα ισχύοντα το δικαίωµα αυτό. Τα αντίστοιχα έγγραφα των εγγυήσεων, αν δεν είναι διατυπωµένα στην Ελληνική, θα συνοδεύονται από επίσηµη µετάφραση. 10. Προσφορές γενικά Ο κάθε υποψήφιος ανάδοχος µπορεί να καταθέσει µόνο µία προσφορά. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται αποδεκτές. Η προσφορά πρέπει να καλύπτει υποχρεωτικά όλα τα ζητούµενα είδη. Προσφορές που δεν θα περιλαµβάνουν όλα τα είδη, θα απορρίπτονται. Σε κάθε περίπτωση το περιεχόµενο της προσφοράς θα είναι σύµφωνο µε τα αναφερόµενα στους όρους διακήρυξης και τα προβλεπόµενα στις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Προσφορές που είναι αόριστες ή ανεπίδεκτες εκτίµησης ή παρουσιάζουν, κατά την κρίση της Επιτροπής, ουσιώδεις αποκλίσεις από τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισµού, ή παρουσιάζουν µή προφανή λάθη στα ποσά, απορρίπτονται ως απαράδεκτες µε απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ύστερα από γνωµοδότηση της αρµόδιας Επιτροπής ιενέργειας και Αξιολόγησης του ιαγωνισµού. 11. οµή και σύνταξη προσφορών Η προσφορά υποβάλλεται µέσα σε κυρίως φάκελο καλά σφραγισµένο ο οποίος θα φέρει τις παρακάτω ενδείξεις (βλ.σχετικό υπόδειγµα) Τη λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» µε κεφαλαία γράµµατα. Την αναθέτουσα αρχή: ήµος Αµαρουσίου. Τον αριθµό της διακήρυξης και τον πλήρη τίτλο. Την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού. Τα πλήρη στοιχεία του προσφέροντας. Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι δακτυλογραφηµένα, χωρίς σβησίµατα, ξυσίµατα, προσθήκες ή διορθώσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι τέτοιο, πρέπει να είναι καθαρογραµµένο και να συνοδεύεται από σφραγίδα της εταιρίας και υπογραφή του νοµίµου εκπροσώπου. Μέσα στον κυρίως φάκελο της προσφοράς πρέπει να είναι τοποθετηµένα: 1. Όλα τα ζητούµενα από τη διακήρυξη δικαιολογητικά, εις διπλούν. Ένα από τα δύο σετ πρέπει να είναι µονογραµµένο σε κάθε φύλλο του από το νόµιµο εκπρόσωπο της προσφέρουσας. 2. Η τεχνική προσφορά εις διπλούν. Ένα από τα δύο σετ πρέπει να είναι µονογραµµένο σε κάθε φύλλο του από το νόµιµο εκπρόσωπο της προσφέρουσας. 3. Ο σφραγισµένος φάκελος της οικονοµικής προσφοράς. Ένα από τα δύο σετ πρέπει να είναι µονογραµµένο σε κάθε φύλλο του από το νόµιµο εκπρόσωπο της προσφέρουσας. Προσφορές που υποβάλλονται σε ανοιχτούς φακέλους ή σε φακέλους που δύνανται να ανοιχτούν και να ξανακλείσουν, ή που δεν περιέχουν σε ξεχωριστό σφραγισµένο υποφάκελο την οικονοµική προσφορά, δεν γίνονται αποδεκτές (απορρίπτονται). Επί ποινή αποκλεισµού, κανένα από τα

7 ζητούµενα δικαιολογητικά συµµετοχής στον διαγωνισµό, ούτε οι προσφορές δεν είναι δυνατόν να αποσταλούν µε τηλεοµοιοτυπία (FAX) εν όψει της διασφάλισης συνθηκών ισότιµου συναγωνισµού (αποφυγή διαρροής πληροφοριών). Τεχνική Προσφορά Η τεχνική προσφορά πρέπει να είναι συντεταγµένη ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές των υλικών µε την ίδια σειρά και αρίθµηση, όπως αναλυτικότερα αναφέρονται στις τεχνικές προδιαγραφές της υπ αρ.19/2015 µελέτης της /νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Γίνονται δεκτές προσφορές µόνο µε το σύνολο των ειδών επί ποινή αποκλεισµού. Τα προσφερόµενα είδη πρέπει να πληρούν τις Τεχνικές Προδιαγραφές. Ο ήµος διατηρεί το δικαίωµα να πραγµατοποιήσει οποιανδήποτε έρευνα ώστε να διασφαλίσει την ικανοποίηση των προδιαγραφών από τα προσφερόµενα υλικά. Κάθε προµηθευτής πρέπει να παραθέσει πλήρη στοιχεία του κατασκευαστή του υλικού, καθώς και τις όποιες τεχνικές προδιαγραφές, όπου θα δίδεται σαφής περιγραφή για τα προσφερόµενα είδη και εγχειρίδια τεχνικών στοιχείων του οίκου κατασκευής. Οι τεχνικές προδιαγραφές των προσφερόµενων υλικών οι οποίες θα πρέπει να είναι συµβατές µε όσα περιγράφονται στη µελέτη, θα συνοδεύονται από το τυχόν υποστηρικτικό υλικό (τεχνικά φυλλάδια, πιστοποιήσεις και ότι είναι απαραίτητο για την αξιολόγηση της). Όποια προσφορά δε συνοδεύεται από το τεύχος αυτό ή συνοδεύεται από το τεύχος µε ασαφείς ή ελλιπείς τεχνικές περιγραφές µπορεί να απορριφθεί, ανάλογα µε τις ελλείψεις ή ασάφειες. Τα προσφερόµενα είδη θα πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίστοιχα prospectus φυλλάδια, στα οποία θα φαίνονται οι τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων και ειδικά για τα είδη: (1). ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ (100%) ΛΕΥΚΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ και (2). ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, να προσκοµιστεί υποχρεωτικά πιστοποιητικό συστήµατος διαχείρισης για την Ποιότητα και για το Περιβάλλον, σύµφωνα µε τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001/EMAS αντίστοιχα, τα οποία θα έχουν εκδοθεί από τους αρµόδιους φορείς, οργανισµούς ή πιστοποιηµένα εργαστήρια σύµφωνα µε τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα. Οικονοµική Προσφορά Ο υποφάκελος της οικονοµικής προσφοράς θα είναι καλά σφραγισµένος και θα φέρει τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου µε τη διαφορά ότι αντί για «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» θα αναγράφει «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». Μέσα στον φάκελο θα βρίσκεται η οικονοµική προσφορά ακολουθώντας κατά γράµµα και επί ποινή αποκλεισµού τη σειρά που αναφέρεται στον ενδεικτικό προϋπολογισµό (βλ. σχετικό υπόδειγµα). Η οικονοµική προσφορά θα είναι εις διπλούν. Ένα από τα δύο σετ θα είναι πρωτότυπο και πρέπει να είναι µονογραµµένο σε κάθε φύλλο του από το νόµιµο εκπρόσωπο της προσφέρουσας. Η προσφορά πρέπει να αναφέρει διάρκεια ισχύος τουλάχιστον τριών (3) µηνών από την επόµενη της ηµέρας διενέργειας του διαγωνισµού. Στην οικονοµική προσφορά πρέπει να φαίνονται αναλυτικά οι τιµές για τα προσφερόµενα είδη (για µία ή/και για τις δύο οµάδες των υλικών). Το συνολικό ποσό πρέπει να αναγράφεται και ολογράφως µαζί µε τον αναλογούντα ΦΠΑ. Προσφορές µε συνολική τιµή υπερβαίνουσα τον ενδεικτικό προϋπολογισµό, απορρίπτονται. Στις προσφερόµενες τιµές περιλαµβάνονται οι τυχόν κρατήσεις υπέρ τρίτων ως και κάθε άλλη επιβάρυνση που θα ισχύει κατά την ηµέρα της δηµοπράτησης, εκτός από τον αναλογούντα ΦΠΑ που θα βαρύνει τον ήµο Αµαρουσίου. Περιλαµβάνεται επίσης η µεταφορά και παράδοση των ειδών στον τόπο και µε τον τρόπο που προβλέπεται στην παρούσα διακήρυξη ή που θα υποδείξει η αρµόδια υπηρεσία του ήµου.

8 Όλες οι τιµές θα είναι σε Ευρώ και πρέπει να είναι σαφείς και ορισµένες. Προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρµογής τιµής, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Αντιπροσφορές ή εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται αποδεκτές. Εφόσον από την προσφορά δεν προκύπτει µε σαφήνεια η προσφερόµενη τιµή, ή δεν δίνεται ενιαία τιµή για όλα τα τεµάχια κάποιου από τα είδη της διακήρυξης, η προσφορά απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Προσφορές που υποβάλλονται σε ανοιχτούς φακέλους ή σε φακέλους που δύνανται να ανοιχτούν και να ξανακλείσουν, ή που δεν περιέχουν σε ξεχωριστό σφραγισµένο υποφάκελο την οικονοµική προσφορά, δεν γίνονται αποδεκτές (απορρίπτονται). 12. Υποβολή προσφορών Οι προσφορές υποβάλλονται στο ηµοτικό Κατάστηµα του ήµου Αµαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & ηµ.μόσχα, τκ:15124, Μαρούσι), στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Η προθεσµία υποβολής των προσφορών είναι µέχρι την ηµέρα και ώρα της διενέργειας του διαγωνισµού, όπως αυτή αναφέρεται στη σχετική παράγραφο της διακήρυξης ή/και στην περιληπτική διακήρυξη. Οι προσφορές µπορεί να υποβληθούν και ταχυδροµικά. Σε περίπτωση ταχυδροµικής αποστολής, ο φάκελος της προσφοράς πρέπει να έχει παραληφθεί από τον ήµο το αργότερο µέχρι την προηγούµενη µέρα από τη µέρα διενέργειας του διαγωνισµού, µε ευθύνη των προσφερόντων. Οι εκπρόθεσµες προσφορές επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν. 13. ιαδικασία διενέργειας διαγωνισµού Η επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισµού, ξεκινά την αποσφράγιση των προσφορών σε δηµόσια συνεδρίαση, την ηµέρα και ώρα που ορίζεται στην περιληπτική διακήρυξη. Στην αποσφράγιση µπορούν να παρίστανται οι νόµιµοι (ή οι εξουσιοδοτηµένοι) εκπρόσωποι των προσφερόντων. Αφού γίνει η καταγραφή των δικαιολογητικών, ο παρευρισκόµενοι αποχωρούν, προκειµένου η επιτροπή να ελέγξει την πληρότητα καθώς και την νοµιµότητα των δικαιολογητικών των προσφορών που κατατέθηκαν. Η αποσφράγιση γίνεται κατά την παρακάτω διαδικασία σε τρεις διακριτές φάσεις: Α. Αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συµµετοχής. Αποσφραγίζεται µόνον ο κυρίως φάκελος της προσφοράς και µονογράφονται από τα µέλη της Επιτροπής τα δικαιολογητικά συµµετοχής. Ο σφραγισµένος υποφάκελος της οικονοµικής προσφοράς µονογράφεται επίσης από τα µέλη της Επιτροπής αλλά δεν αποσφραγίζεται σε αυτή τη φάση. Εξετάζονται από τα µέλη της αρµόδιας Επιτροπής ιενέργειας ιαγωνισµού, τα δικαιολογητικά συµµετοχής των προσφερόντων και καταχωρούνται οι συµµετέχοντες και η πληρότητα/ορθότητα ή µή των δικαιολογητικών που υπέβαλαν. Β. Αξιολόγηση των τεχνικών στοιχείων της προσφοράς. Μονογράφονται από τα µέλη της Επιτροπής και στη συνέχεια αξιολογούνται, µόνον οι τεχνικά στοιχεία των προσφορών των εταιριών που πέρασαν επιτυχώς τη φάση ελέγχου των δικαιολογητικών. Γ. Αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονοµικών προσφορών. Αποσφραγίζονται µόνο οι οικονοµικές προσφορές των εταιριών που πέρασαν επιτυχώς και από τη φάση ελέγχου των τεχνικών προσφορών. Τα µέλη της επιτροπής µονογράφουν κάθε φύλλο των οικονοµικών προσφορών. Στη συνέχεια αξιολογούν συγκριτικά τις προσφορές και σε σχέση µε τον ενδεικτικό προϋπολογισµό του διαγωνισµού.

9 Σε περίπτωση που δύο προµηθευτές προσφέρουν την ίδια ακριβώς συνολική τιµή και εφόσον αυτή η τιµή µειοψηφήσει στο διαγωνισµό, διενεργείται δηµόσια κλήρωση παρουσία των ενδιαφεροµένων µερών. 14. Ενστάσεις Ένσταση κατά της διακήρυξης του διαγωνισµού ή της νοµιµότητας διενέργειάς του, ή της συµµετοχής προµηθευτή σ' αυτόν, υποβάλλεται εγγράφως ως εξής: Α. Κατά της διακήρυξης του διαγωνισµού, από όποιον έχει έννοµο συµφέρον, µέσα στο πρώτο µισό του χρονικού διαστήµατος από τη δηµοσίευση της διακήρυξης µέχρι την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού. Αν προκύπτει κλάσµα θεωρείται ολόκληρη ηµέρα. Β. Κατά της νοµιµότητας της διενέργειας του διαγωνισµού ή της συµµετοχής προµηθευτή σ' αυτόν, µόνο από προµηθευτή που συµµετέχει στο διαγωνισµό ή αποκλείστηκε απ' αυτόν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας του και για λόγους που ανακύπτουν κατά το αντίστοιχο στάδιο, στην αρµόδια για την διενέργεια του διαγωνισµού Επιτροπή κατά την διάρκεια του διαγωνισµού, µέχρι και την επόµενη εργάσιµη ηµέρα από την ανακοίνωση του αποτελέσµατος του αντίστοιχου σταδίου. Γ. Ενστάσεις που υποβάλλονται για οσουσδήποτε άλλους από τους προαναφερόµενους λόγους, µετά την οριστική κατακύρωση των αποτελεσµάτων του διαγωνισµού δεν γίνονται αποδεκτές.. Κατά της κατακυρωτικής απόφασης µπορεί να υποβληθεί ενδικοφανής προσφυγή ή να ασκηθεί προσφυγή στον αρµόδιο υπουργό, κατά τα προβλεπόµενα στα άρθρα του Ν.3463/ Κατακύρωση αποτελεσµάτων διαγωνισµού Η κατακύρωση τελικά γίνεται στον προµηθευτή του οποίου η προσφορά είναι αποδεκτή µε βάση τους καθοριζόµενους στις τεχνικές προδιαγραφές και την διακήρυξη ουσιώδεις όρους, που προσφέρει την χαµηλότερη τιµή. Προσφορές που παρουσιάζουν κατά την κρίση της επιτροπής του διαγωνισµού ουσιώδεις αποκλίσεις από τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Αντίθετα δεν απορρίπτονται προσφορές εάν οι παρουσιαζόµενες αποκλίσεις κρίνονται ως επουσιώδεις. Σε κάθε περίπτωση για την κατακύρωση αποφασίζει η Οικονοµική Επιτροπή, ύστερα από γνωµοδότηση της Επιτροπής ιενέργειας και Αξιολόγησης του ιαγωνισµού. Η δε σχετική απόφαση υποβάλλεται στον Περιφερειάρχη για έλεγχο νοµιµότητας. 16. Σύµβαση - ιάρκεια εκτέλεσης Μετά την κατακύρωση και δηµοσίευση των αποτελεσµάτων του διαγωνισµού, το αρµόδιο τµήµα του ήµου αποστέλλει έγγραφη ειδοποίηση στον ανάδοχο να προσέλθει για την υπογραφή της σύµβασης. Ο ανάδοχος της προµήθειας, µετά την έγγραφη ειδοποίηση, υποχρεούται να προσέλθει στην αρµόδια υπηρεσία του ήµου Αµαρουσίου σε χρόνο όχι µεγαλύτερο των δέκα (10) εργάσιµων ηµερών για την υπογραφή της σχετικής σύµβασης. Η σύµβαση συντάσσεται από το αρµόδιο τµήµα του ήµου, περιλαµβάνει όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 25 του ΕΚΠΟΤΑ και υπογράφεται από τα δύο µέρη µετά από την κατάθεση της εγγύησης καλής εκτέλεσης από τον ανάδοχο. Η διάρκεια της σύµβασης ορίζεται για ένα έτος από την ηµεροµηνία υπογραφής της, µε δυνατότητα επιµήκυνσης της χρονικής διάρκειας κατόπιν συµφωνίας των δύο µερών και ύστερα από γνωµοδότηση του αρµοδίου οργάνου.

10 17. Φόροι, τέλη, κρατήσεις, έξοδα δηµοσίευσης Ο ανάδοχος επιβαρύνεται µε όλους τους φόρους, τέλη, κρατήσεις που ισχύουν κατά την ηµέρα διενέργειας του διαγωνισµού, εκτός από τον Φ.Π.Α. που βαρύνει το ήµο. Τα ποσά των κρατήσεων έχουν περιληφθεί στην προσφερόµενη από τον προµηθευτή τιµή και καµία αµφισβήτηση δεν είναι δυνατό να προκύψει ή ενδεχόµενη απαίτηση από τον προµηθευτή για επιπλέον καταβολή αποζηµίωσης σ αυτόν για τις παραπάνω δαπάνες. Επίσης, ο ανάδοχος επιβαρύνεται µε τις δαπάνες για τη δηµοσίευση της περίληψης της διακήρυξης του διαγωνισµού, του αρχικού και ενδεχοµένως και του επαναληπτικού, σύµφωνα µε το άρθρο 46 του Ν.3801/2009, το οποίο αναφέρει ότι: «οι δαπάνες δηµοσίευσης της διακήρυξης, τα κηρύκεια και τα λοιπά έξοδα δηµοσίευσης, αρχικής και επαναληπτικής, θα καταβάλλονται σε κάθε περίπτωση από τον εργολάβο ή τον προµηθευτή που ανακηρύχθηκε ανάδοχος µε τη διαδικασία, µε την προσκόµιση των νόµιµων παραστατικών». 18. Παραγγελία και παραλαβή των ειδών Ο ανάδοχος, µε δική του µέριµνα και έξοδα, οφείλει να παραδώσει τα είδη στον ήµου Αµαρουσίου, σε χρόνο και στους χώρους που θα υποδειχτούν από την αρµόδια υπηρεσία, συνοδευόµενα από τα νόµιµα παραστατικά. Τα υπό προµήθεια είδη θα παραδίδονται τµηµατικά και σύµφωνα µε τις υποδείξεις των αρµόδιων υπηρεσιών του ήµου Αµαρουσίου και όχι πέραν της διάρκειας της σύµβασης. Η παράδοση θα γίνει επί της αποθήκης στην οδό Αµαρουσίου-Χαλανδρίου ή όπου αλλού ορίσει η υπηρεσία εντός των ορίων του ήµου Αµαρουσίου µε έξοδα και δαπάνες του ΑΝΑ ΟΧΟΥ (άρθρο 39 του ΕΚΠΟΤΑ). Ανάλογα µε τις ανάγκες του ήµου θα γίνεται παραγγελία και ο προµηθευτής είναι υποχρεωµένος µέσα σε 48 ώρες να έχει διαθέσιµο προς προµήθεια, στο σηµείο που θα του υποδειχθεί, το ζητούµενο υλικό. Η παράδοση θα γίνεται κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Η παραλαβή των ειδών της εν λόγω προµήθειας θα γίνει από την επιτροπή παραλαβής του ήµου Αµαρουσίου, κατόπιν ελέγχου, σύµφωνα µε τα άρθρα του ΕΚΠΟΤΑ. Η Επιτροπή δύναται να πραγµατοποιήσει την παραλαβή των υλικών µετά από µακροσκοπικό έλεγχο ή και εργαστηριακή εξέταση σύµφωνα µε τις ισχύουσες προδιαγραφές. Τα έξοδα για την εργαστηριακή εξέταση βαρύνουν τον ανάδοχο προµηθευτή. Εάν, έως την παραλαβή, διαπιστωθεί απόκλιση από τις τεχνικές προδιαγραφές, η επιτροπή παραλαβής µπορεί να δώσει στον ανάδοχο ρητή προθεσµία για να συµµορφωθεί προς τις υποδείξεις. Σε περίπτωση µη συµµόρφωσης, η επιτροπή παραλαβής προτείνει την τέλεια απόρριψη των παραλαµβανοµένων ειδών από τον ανάδοχο και εφαρµόζονται οι διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Ο ήµος δικαιούται να ενεργήσει την τακτοποίηση αυτών σε βάρος και για λογαριασµό του αναδόχου και κατά τον προσφορότερο για τις ανάγκες και τα συµφέροντά του τρόπο. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης υπέρβασης και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, ο ήµος δύναται να επιβάλει ποινικές ρήτρες ή/και να κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο σύµφωνα µε τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. 19. Τρόπος πληρωµής Η πληρωµή θα γίνεται τµηµατικά ανάλογα µε την πρόοδο της παράδοσης των υλικών και µετά την κατάθεση όλων των απαραίτητων παραστατικών που απαιτούνται για την έκδοση του Χρηµατικού Εντάλµατος Πληρωµής. Οι τιµές δεν δύνανται αναπροσαρµογής για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία, αλλά παραµένουν σταθερές και αµετάβλητες σε όλη την διάρκεια της σύµβασης και έως την τελική εξόφληση.

11 20. Ανωτέρα βία Ως ανωτέρα βία θεωρείται κάθε απρόβλεπτο και τυχαίο γεγονός που είναι αδύνατο να προβλεφθεί έστω και εάν για την πρόβλεψη και αποτροπή της επέλευσής του καταβλήθηκε η πρέπουσα επιµέλεια και επιδείχθηκε η ανάλογη σύνεση. Ενδεικτικά γεγονότα ανωτέρας βίας είναι: εξαιρετικά και απρόβλεπτα φυσικά γεγονότα, πυρκαγιά που οφείλεται σε φυσικό γεγονός ή σε περιστάσεις για τις οποίες ο εντολοδόχος ή ο εντολέας είναι ανυπαίτιοι, αιφνιδιαστική απεργία προσωπικού, πόλεµος, ατύχηµα, αιφνίδια ασθένεια του προσωπικού του εντολοδόχου κ.ά. Στην περίπτωση κατά την οποία υπάρξει λόγος ανωτέρας βίας ο εντολοδόχος οφείλει να ειδοποιήσει αµελλητί τον εντολέα και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία µε το άλλο µέρος για να υπερβεί τις συνέπειες και τα προβλήµατα που ανέκυψαν λόγω της ανωτέρας βίας. Ο όρος περί ανωτέρας βίας εφαρµόζεται και για τον εντολέα προσαρµοζόµενος ανάλογα. 21. Ποινικές ρήτρες - έκπτωση αναδόχου - Επίλυση διαφορών Εφ' όσον υπάρξει αδικαιολόγητη υπέρβαση της συµβατικής προθεσµίας εκτέλεσης της προµήθειας θα επιβληθούν ποινικές ρήτρες σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 27 και 33 του ΕΚΠΟΤΑ. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναφερόµενα της σύµβασης και τα άρθρα του ΕΚΠΟΤΑ. Εάν, κατά την παραλαβή, διαπιστωθεί απόκλιση από τις τεχνικές προδιαγραφές, η επιτροπή παραλαβής µπορεί να απορρίψει τα προς παραλαβή είδη από τον ανάδοχο. Εφ' όσον ο ανάδοχος δεν συµµορφωθεί µε τις προτάσεις της Επιτροπής, εντός της από την ίδια οριζόµενης προθεσµίας, ο ήµος δικαιούται να ενεργήσει την τακτοποίηση αυτών σε βάρος και για λογαριασµό του αναδόχου και κατά τον προσφορότερο µε τις ανάγκες και τα συµφέροντά του, τρόπο. Για την κάλυψη των σχετικών δαπανών χρησιµοποιείται η εγγύηση του αναδόχου. Για την επίλυση κάθε διαφοράς ή διαφωνίας που τυχόν προκύψει κατά την εκτέλεση της προµήθειας και σε εφαρµογή της σύµβασης, ισχύουν οι ρητές διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. ικαστήρια αρµόδια επίλυσης τυχόν διαφορών ορίζονται τα των Αθηνών. i. Πληροφορίες για τον ιαγωνισµό Πληροφορίες για τον διαγωνισµό παρέχονται όλες τις εργάσιµες µέρες και ώρες: Για θέµατα διαδικαστικά του διαγωνισµού, θέµατα δικαιολογητικών, κλπ: Τµ. Προµηθειών, τηλ: ή 099. Για τεχνικά θέµατα, προδιαγραφές των ειδών, κλπ: Τµήµα Συνεργείων οµηµένων και Υπαίθριων Χώρων, τηλ.: Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙ ΩΝ

12 Παράρτηµα 1: Υπόδειγµα Οικονοµικής Προσφοράς Στοιχεία προσφέρουσας Εταιρίας (επωνυµία, διεύθυνση, κλπ) Προς τον ήµο Αµαρουσίου Ηµεροµηνία: / /2015 Οικονοµική προσφορά για τον διαγωνισµό: Προµήθεια ειδών χρωµατοπωλείου του ήµου Αµαρουσίου, έτους 2015 Βρισκόµαστε στην ευχάριστη θέση να υποβάλουµε την οικονοµική προσφορά µας για το διαγωνισµό «Προµήθεια ειδών χρωµατοπωλείου του ήµου Αµαρουσίου», έτους 2015 που έχει προκηρύξει ο ήµος σας. Η προσφορά µας ισχύει και δεσµεύει την εταιρία µας µέχρι την / /2015 Σηµείωση προς προµηθευτές: τουλάχιστον τρεις µήνες από την επόµενη ηµέρα της διενέργειας του διαγωνισµού. Η οικονοµική προσφορά µας εµφανίζεται στον παρακάτω πίνακα: ΜΟΝΑ Α Α/Α ΕΙ ΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙ Α) ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΑΣ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Σ) ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 23% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ (ολογράφως) ΑΠΑΝΗ Σηµείωση προς προµηθευτές: Στον παραπάνω πίνακα, συµπληρώστε µόνο τις στήλες «Τιµή Μονάδας» και «απάνη». Όλες οι υπόλοιπες στήλες καθώς και η σειρά των ειδών πρέπει να παραµείνουν αναλλοίωτες. Συµπληρώστε και την τελευταία γραµµή του πίνακα µε τη συνολική τιµή της προσφοράς σας (καθαρό ποσό, ΦΠΑ, γενικό σύνολο µε ΦΠΑ). Όλες οι τιµές σε ευρώ και µε ακρίβεια δύο δεκαδικών. Η συνολική τιµή της προφοράς µας ανέρχεται στα (να αναγραφεί ολογράφως το σύνολο µε ΦΠΑ που εµφανίζεται στον παραπάνω πίνακα) ευρώ, συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ 23%. Για την (εταιρία), Με εκτίµηση, (ονοµατεπώνυµο, ιδιότητα, σφραγίδα, υπογραφή)

13 Παράρτηµα 2: Υπόδειγµα εξωφύλλου φακέλου προσφοράς Στοιχεία προσφέροντος: Επωνυµία: Νοµική µορφή: ΑΦΜ: Ταχ. ιεύθυνση: Τηλέφωνα: Φαξ: Νόµιµος εκπρ/πος: Θέση σφραγίδας: ΠΡΟΣΦΟΡΑ Αναθέτουσα αρχή: ήµος Αµαρουσίου Αριθµός διακήρυξης: Τίτλος διακήρυξης: Ηµερ/νία διενέργειας:.. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ / /2015 Σηµειώσεις προς προµηθευτές: Το παρόν αποτελεί υπόδειγµα εξωφύλλου φακέλου προσφοράς Για το φάκελο της οικονοµικής προσφοράς, αντικαταστήστε τη λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» µε τις λέξεις «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ». Ως αριθµό διακήρυξης συµπληρώστε τον αριθµό πρωτοκόλλου της διακήρυξης. ήµος Αµαρουσίου Τµήµα Προµηθειών Βασ.Σοφίας 9 & ηµ.μόσχα Μαρούσι

14 Παράρτηµα 3: Μελέτη προµήθειας ειδών χρωµατοπωλείου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 19/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙ ΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,20 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. 23% (40.642, ,71 ΦΠΑ = ,91 ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 3. ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 5. ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

15 MΑΪΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με τη παρούσα µελέτη προβλέπεται η προµήθεια χρωµάτων που θα χρησιµοποιηθούν στα έργα αυτεπιστασίας που θα εκτελέσει ο ήµος και συγκεκριµένα για τους χρωµατισµούς κτιρίων τα οποία συντηρεί ο ήµος (σχολεία, δηµοτικά κτίρια κλπ). Τα απαιτούµενα είδη και οι ποσότητες των χρωµάτων, χρωστικών ουσιών, µονωτικών και λοιπών παρεµφερή υλικών καθώς και τα σύνεργα (πινέλα κλπ.) που θα χρησιµοποιηθούν από τα συνεργεία του ήµου Αµαρουσίου, αναγράφονται στον ενδεικτικό προϋπολογισµό της παρούσας µελέτης. Οι τιµές του τιµολογίου είναι από το ελεύθερο εµπόριο. Στην τιµή µονάδος των υλικών περιλαµβάνεται η προµήθεια και η µεταφορά τους σε σηµείο του ήµου Αµαρουσίου που θα υποδείξει η υπηρεσία. Η προµήθεια µπορεί να είναι µαζική ή τµηµατική χωρίς καµία πρόσθετη επιβάρυνση. Η δαπάνη της προµήθειας ανέρχεται στο ποσό των ,91 συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α. Για το σκοπό αυτό έχει εγγραφεί πίστωση στον προϋπολογισµό του ήµου έτους 2015 µε Κ.Α ποσού , το οποίο προβλέπεται να µειωθεί σο ποσό των ,00 στην προσεχή αναµόρφωση (σχετ.: αρ.πρωτ..υ.146/ έγγραφό µας) Μαρούσι Η Συντάξασα O Προϊστάµενος Η Προϊσταµένη /νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ειρήνη Αθανασοπούλου Νικόλαος Τσόλκας Μαρία Σεραφετινίδου Μηχ/γος Μηχανικός Τ.Ε. Γεωπόνος Αρχιτέκτων Μηχανικός

16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΜΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/Α ΕΙ ΟΣ CPV ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑ ΑΣ (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ) ΑΠΑΝΗ 1 ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ (100%) ΛΕΥΚΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ lt 80 52, ,00 2 ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ lt , ,00 3 ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ml 300 6, ,00 4 ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (σε διάφορες αποχρώσεις) ml 250 9, , ΑΛΚΥ ΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΙΑΛΥΤΟΥ (ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑ) ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (σε διάφορες αποχρώσεις) ΝΤΟΥΚΟ ΝΤΟΥΚΟΧΡΩΜΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (σε διάφορες αποχρωσεις) ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ 100% (σε διάφορες αποχρωσεις) ΧΡΩΜΑ ΥΠΟΞΕΙ ΙΚΟ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (απόχρωσης ανοιχτό µπλε) ml 50 7,00 350, ml 180 7, , lt , , kg 10 38,00 380,00 9 ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ lt 12 45,00 540,00 10 ΜΙΝΙΟ kg 5 5,00 25,00 11 ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ lt 3 42,00 126,00 12 ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ lt 5 13,00 65,00

17 13 ΛΑ Ι ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ml 4 12,00 48,00 14 ΣΠΡΕΥ ΣΕ ΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ τεµ 15 3,50 52,50 15 ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ,5lt 3 26,00 78,00 16 ΒΕΡΝΙΚΙ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ml 30 8,00 240,00 17 ΙΑΛΥΤΙΚΟ ΝΙΤΡΟΥ lt 18 16,00 288,00 18 WHITE SPIRIT lt 18 13,00 234,00 19 ΑΣΕΤΟΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ lt 10 4,10 41,00 20 ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ kg 5 5,00 25,00 21 ΣΤΟΚΟΣ ΠΑΡΕΤΙΝΗ kg 3 9,00 27,00 22 ΣΠΡΕΥ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ τεµ 5 6,00 30,00 23 ΤΑΙΝΙΑ ΣΗΜΑΝΣΕΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΠΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ τεµ 200 4,00 800,00 24 ΛΑΒΗ ΡΟΛΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Νο τεµ 10 2,70 27,00 25 ΡΟΛΟ ΜΕ ΛΑΒΗ (ΣΕΤ) ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Νο τεµ 100 7,00 700,00 26 ΚΥΛΙΝ ΡΟΣ ΒΑΦΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ Νο τεµ 30 5,00 150,00 27 ΚΥΛΙΝ ΡΟΣ ΒΑΦΗΣ ΕΠΟΞΕΙ ΙΚΟΥ Νο τεµ 4 8,00 32,00 28 ΚΥΛΙΝ ΡΟΣ ΜΟΧΕΡ ΓΙΑ ΝΤΟΥΚΟ τεµ 15 2,00 30,00 29 ΛΑΒΗ ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑΣ ΜΕ ΡΟΛΟ (ΣΕΤ) 10cm τεµ 10 5,10 51,00 30 ΛΑΒΗ ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑΣ ΜΕ ΡΟΛΟ (ΣΕΤ) 7cm τεµ 7 4,50 31,50 31 ΚΥΛΙΝ ΡΟΣ (ΡΟΛΟ) ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑΣ 10cm τεµ 80 1,10 88,00 32 ΚΥΛΙΝ ΡΟΣ (ΡΟΛΟ) ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑΣ 6cm τεµ 25 0,80 20,00 33 ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 4cm τεµ 8 2,00 16,00 34 ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 8cm τεµ 8 2,70 21,60 35 ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 10cm τεµ 8 3,20 25,60 36 ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ Νο 60, 80, 10, 120, έως τεµ 50 0,50 25,00 37 ΚΟΝΤΑΡΙ 2Μ τεµ 6 4,20 25,20 38 ΚΟΝΤΑΡΙ 3Μ τεµ 6 4,80 28,80

18 39 ΚΟΝΤΑΡΙ 4Μ τεµ 3 13,00 39,00 40 ΚΟΝΤΑΡΙ 5Μ τεµ 3 17,00 51,00 41 ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙ 2 1/2'' τεµ 30 4,70 141,00 42 ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙ 3'' τεµ 35 5,40 189,00 43 ΣΤΡΑΒΟΠΙΝΕΛΟ 1,5" τεµ 5 3,00 15,00 44 ΠΙΝΕΛΟ ΒΑΦΗΣ Νο 1'' τεµ 40 2,00 80,00 45 ΠΙΝΕΛΟ ΒΑΦΗΣ Νο 2'' τεµ 40 3,40 136,00 46 ΠΙΝΕΛΟ ΒΑΦΗΣ Νο 3'' τεµ 40 5,20 208,00 47 ΧΕΙΡΟΒΟΥΡΤΣΑ τεµ 2 4,00 8,00 48 ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ ΞΥΛΙΝΗ Νο τεµ 2 7,00 14,00 49 ΣΚΑΦΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ τεµ 15 2,40 36,00 50 ΣΚΑΦΑΚΙ ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑΣ τεµ 15 2,00 30,00 51 ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΚΟΦΡΕ (ΟΝΤΟΥΛΕ) ρολό 45m 1 29,00 29,00 52 ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΙΑΦΑΝΗ τεµ 5 3,00 15,00 53 ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ τεµ 5 2,00 10,00 54 ΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ρολό 100m 1 300,00 300,00 ΣΥΝΟΛΟ 40642,20 ΦΠΑ 23% 9347,71 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 49989,91 (Σαράντα εννέα χιλιάδες εννιακόσια ογδόντα εννέα ευρώ και εννενήντα ένα λεπτά) Η Συντάξασα O Προϊστάµενος Η Προϊσταµένη /νσης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Μαρούσι Ειρήνη Αθανασοπούλου Νικόλαος Τσόλκας Μαρία Σεραφετινίδου Μηχ/γος Μηχανικός Τ.Ε. Γεωπόνος Αρχιτέκτων Μηχανικός

19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Άρθρο 1 : Αντικείµενο προµήθειας ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Αφορά την προµήθεια ειδών χρωµατοπωλείου που απαιτούνται για τη συντήρηση και αποκατάσταση παντός είδους επιφανειών, κτιριακών εγκαταστάσεων του ήµου (π.χ. ηµοτικά κτίρια, παιδικές χαρές, πλατείες, άλλοι κοινόχρηστοι χώροι), για την εκτέλεση των έργων αυτεπιστασίας. Άρθρο 2 : Γενικά Χαρακτηριστικά-Περιγραφή Όλα τα υλικά θα πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας, απαλλαγµένα από βλαπτικές ουσίες, ανθεκτικά στις καιρικές µεταβολές και σύµφωνα µε τις ισχύουσες προδιαγραφές (Εθνικές προδιαγραφές κατά ΕΛΟΤ, κλπ) και γενικά η κατασκευή και η λειτουργία τους θα ακολουθεί τα ευρωπαϊκά και διεθνώς αναγνωρισµένα πρότυπα. Όλα τα υλικά θα προέρχονται από αναγνωρισµένη κατασκευαστική εταιρεία και θα διαθέτουν σήµανση συµµόρφωσης CE σύµφωνα µε την 6690 απόφαση (ΦΕΚ 19/τ.Β / ). Τα υλικά θα παραδίδονται από τον ανάδοχο τµηµατικά και σε ποσότητες ανάλογα µε τις τρέχουσες ανάγκες του ήµου, και θα αποτίθενται στον τόπο των έργων και στις ακριβείς θέσεις που θα υποδεικνύονται εκ των προτέρων από την Υπηρεσία. Αντίστοιχη µε την παραλαβή θα είναι και η τιµολόγηση µε σταθερή τιµή (τιµή προσφοράς). Όλα τα υλικά θα ελέγχονται πριν την εγκατάσταση, ώστε να αποκλείεται η χρήση τους σε περίπτωση που αυτά παρουσιάζουν ελαττώµατα ή αποκλίσεις από τις αναγραφόµενες προδιαγραφές. Σε περίπτωση ελαττωµατικού προϊόντος, η επίδικη ποσότητα προϊόντος θα αντικαθίσταται άµεσα από τον ανάδοχο µε δικά του έξοδα και αχρεωστήτως για τον κύριο του έργου, ο οποίος διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να κηρύξει έκπτωτο τον ανάδοχο µε όλες τις νοµικές συνέπειες αυτής της πράξεως. Σηµειώνεται ότι ζητείται από τον κάθε ενδιαφερόµενο προµηθευτή µαζί µε την προσφορά του, για κάθε υλικό που προφέρει, να αναφέρει τον οίκο παραγωγής του (τη µάρκα του). Παρακάτω αναγράφονται τα οικολογικά κριτήρια: 1. Εσωτερικοί χώροι σύµφωνα µε την EE C (2008) 4453 Υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση Ελάχιστη ρύπανση σε όλο τον κύκλο ζωής τους Χαµηλά ποσοστά Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (VOC) εν περιέχουν καρκινογόνες ή τοξικές ουσίες ή βαρέα µέταλλα και δεν φέρουν φράσεις κινδύνου στην ετικέτα τους Μεγάλες αντοχές στο συχνό πλύσιµο 2. Εξωτερικοί χώροι σύµφωνα µε την EE C (2008) 4452 Υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση Ελάχιστη ρύπανση σε όλο τον κύκλο ζωής τους Χαµηλά ποσοστά Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (VOC)

20 εν περιέχουν καρκινογόνες ή τοξικές ουσίες ή βαρέα µέταλλα και δεν φέρουν φράσεις κινδύνου στην ετικέτα τους Υψηλή πρόσφυση, αντοχή στο νερό και στις αλκαλικές επιφάνειες Αντοχή στις καιρικές συνθήκες χωρίς προβλήµατα κιµωλίασης, ξεφλουδίσµατος, φλύκταινων, σκασιµάτων Ισχυρισµοί για ικανοποίηση ιδιοτήτων όπως αδιαβροχοποίηση, αναπνοή, ελαστικότητα και γεφύρωση ρωγµών, αντιµουχλική δράση επαληθεύονται από ανεξάρτητο φορέα/εργαστήριο. Αναφέρουν αναλυτικές πληροφορίες στην ετικέτα για την χρήση του προϊόντος, τον καθαρισµό των εργαλείων, την διαχείριση αποβλήτων κ.τ.λ. Η συσκευασία κάθε προϊόντος θα αναφέρει την κατηγορία στην οποία ανήκει το προϊόν, τα όρια επιτρεπόµενης περιεκτικότητας, τη µέγιστη περιεκτικότητα του προϊόντος σε Π.Ο.Ε. (συνολικά για το σύνολο των αποχρώσεων) σε g/lt και κάποια αναγνωρισµένη οικολογική σήµανση. Οι ειδικότερες τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος είναι οι ακόλουθες: 1. ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ (100%) ΛΕΥΚΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Ακρυλικό χρώµα 100%, εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, για βαφή και προστασία εξωτερικής τοιχοποιϊας, κατάλληλο για βαφή καινούριων ή ξαναβαµµένων τοίχων, σοβάδων, µπετόν, µε εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή στα αλκάλια και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις δυσµενείς καιρικές συνθήκες. Η σύνθεσή του θα εξασφαλίζει την καλή αναπνοή και πολύ καλή αδιαβροχοποίηση στις επιφάνειες όπου εφαρµόζεται. Λευκής απόχρωσης, για χρήση µε ρολό ή πινέλο σε συσκευασία 10lt. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ρητίνη: Ακρυλικής ιασποράς Πυκνότητα: 1,30-1,55 gr/ml ρη: 7,5-9,5 Ελάχιστη θερµοκρασία εφαρµογής: 10 C Π.Ο.Ε. (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις): Να ανήκει στην κατηγορία Α/γ Ποιοτικά χαρακτηριστικά λευκότητας: >85-90 είκτης κιτρινίσµατος: <0,5 Αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες και ακτινοβολία UV: Εξαιρετική Αντοχή σε πλύσιµο-τρίψιµο: >7.500 παλινδροµήσεις Απόδοση: 8-11m²/lt για πλήρη κάλυψη (2 στρώσεις), ανάλογα µε την απορροφητικότητα της επιφάνειας και την απόχρωση. 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Πιστοποιηµένο οικολογικό πλαστικό χρώµα άριστης ποιότητας κατάλληλο για εσωτερικές επιφάνειες από σοβά, µπετόν, σπατουλαρισµένες επιφάνειες κ.λπ. Το υπό προµήθεια είδος πρέπει να προστατεύει το χρήστη και το περιβάλλον κατά την εφαρµογή. Να µην περιέχει στη σύνθεσή του βαρέα µέταλλα, επικίνδυνες ουσίες, αµµωνία, φορµαλδεΰδη και αρωµατικούς υδρογονάνθρακες. Να χαρακτηρίζεται από µεγάλη ευκολία εφαρµογής, υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση, άριστες αντοχές στις διεργασίες καθαρισµού (πλύσιµο-καθάρισµα), και αντοχή σε κλιµατολογικές καταπονήσεις. Να είναι κατάλληλο για βαφή παιδικών σταθµών και σχολείων. Να είναι άοσµο, φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Απόχρωσης: χρώµατος λευκού, σε συσκευασία των 10lt. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Πλαστικό χρώµα υδατικής διασποράς Πυκνότητα: 1,30-1,50 gr/ml pη: 7,5-9,5 Ελάχιστη θερµοκρασία εφαρµογής: 10 C Αντοχή στην έκπλυση: > παλινδροµήσεις 20

21 Π.Ο.Ε. (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις): Να ανήκει στις κατηγορίες Α/α και Α/γ [Οριακή Τιµή ΠΟΕ Ευρωπαϊκής Ένωσης: 75gr/lt (2007) και 30gr/lt (2010)] Ποιοτικά χαρακτηριστικά: είκτης λευκότητας: >80 είκτης κιτρινίσµατος: <1,5 Αντοχή σε πλύσιµο-τρίψιµο: >9.000 κινήσεις Αντοχή σε επιταχυνόµενη γήρανση: 10/10 (1 µήνας, 50 C) Ικανότητα επαναχρωµατισµού: Να µην παρατηρείται καµιά αλλοίωση της αρχικής στρώσης Πρόσφυση (Pull Off): > 2Nt/mm Απόδοση: 8,5-10,5 m²/lt για πλήρη κάλυψη (2 στρώσεις). 3. ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Πλαστικό χρώµα µατ, εσωτερικής χρήσης, εξαιρετικής ποιότητας, για το χρωµατισµό των πλαστικών και ακρυλικών χρωµάτων, για τη βαφή νέων επιφανειών ή την επαναβαφή τοίχων, σοβάδων, γυψοσανίδων και σπατουλαριστών. Απόχρωσης σύµφωνα µε τις απαιτήσεις της υπηρεσίας (κίτρινο, κόκκινο, µπλε, ώχρα, κεραµιδί, καφέ, µαύρο, πράσινο κλπ) και καλυπτικότητας τουλάχιστον 10m²/lt ανά στρώση για χρήση µε ρολό ή πινέλο, µε αντοχές στα αλκάλια και στο συχνό πλύσιµο. Συσκευασία 750ml. Τεχνικά χαρακτηριστικά Ρητίνη: ιασπορά µε βάση ακρυλικές ρητίνες Πυκνότητα: >1,20 gr/ml, ανάλογα µε την απόχρωση PΗ: 7,0-9,5 Αντοχή στην έκπλυση: > παλινδροµήσεις Καλυπτική ικανότητα: >CR 95 Ποιοτικά χαρακτηριστικά Τα ειδικά πιγµέντα που χρησιµοποιούνται να έχουν µεγάλη αντοχή στα αλκάλια. Να ενσωµατώνονται εύκολα σε όλα τα πλαστικά και ακρυλικά χρώµατα και χαρακτηρίζονται από µεγάλη χρωστική δύναµη. Οι αποχρώσεις που προκύπτουν να έχουν µεγάλες αντοχές στην ηλιακή ακτινοβολία και τον χρόνο. 4. ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (σε διάφορες αποχρώσεις) Κατάλληλο για τη βαφή επιφανειών ξύλου, τοίχου, γυψοσανίδας, αλουµινίου, χαλκού, γαλβανιζέ, πολυεστέρα, ασταρωµένου µετάλλου, σκληρού P.V.C και γυαλιού, σε διάφορες αποχρώσεις κατόπιν επιλογής από την Υπηρεσία, σε συσκευασία 750ml. Τεχνικά χαρακτηριστικά Εµφάνιση: Σατινέ υφή PH: 8,5-8,9 Καλυπτική ικανότητα Λευκό: CR >98 Καλυπτική ικανότητα Βάσεις: CR>95 Αντοχή στην έκπλυση: > παλινδροµήσεις Ελάχιστη θερµοκρασία εφαρµογής: 10 C Π.Ο.Ε. (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις): Να ανήκει στις κατηγορίες Α/α και Α/γ Ποιοτικά χαρακτηριστικά Να έχει πολύ καλή πρόσφυση σε παλιά βερνικοχρώµατα διαλύτου. Να µην κιτρινίζει µε το πέρασµα του χρόνου ακόµα και σε κλειστούς χώρους. Να παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στο πλύσιµο µε απορρυπαντικά και στην κιµωλίαση. Στην εφαρµογή της να έχει µαλακό οµοιόµορφο άπλωµα και εύκολο δούλεµα. 5. ΑΛΚΥ ΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΙΑΛΥΤΟΥ (ΛΑ ΟΜΠΟΓΙΑ) ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (σε διάφορες αποχρώσεις) ΝΤΟΥΚΟ 21

22 Αστάρι µετάλλου υψηλής ποιότητας (ντουκόχρωµα) νέας γενιάς, εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης µε χαµηλή περιεκτικότητα VOC και ενισχυµένες αντισκωριακές ιδιότητες. Ιδανικό για κάθε µεταλλική επιφάνεια, όπου είναι επιθυµητά το εξαιρετικό φινίρισµα, η αυξηµένη σκληρότητα και οι µηχανικές αντοχές. Το υλικό θα έχει καλή πρόσφυση και αντοχή στο νερό, θα είναι κατάλληλο για εφαρµογή µε πινέλο, ρολό ή πιστόλι, διαφόρων αποχρώσεων µε βάση τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας, σε συσκευασία 750ml. Τεχνικά χαρακτηριστικά Εµφάνιση: Σατινέ υφή Θεωρητική απόδοση (m²/lt): Ελάχιστη θερµοκρασία εφαρµογής: 5 C Αντοχή στο πλύσιµο: Το υπόστρωµα να µην αποκαλύπτεται τουλάχιστον µετά από 750 κύκλους Π.Ο.Ε. (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις): Να ανήκει στις κατηγορίες Α/α και Α/γ Ποιοτικά χαρακτηριστικά Να σχηµατίζει ένα ελαστικό και παράλληλα σκληρό φιλµ, µε υψηλές αντοχές στην τριβή καθώς και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση. Να διατηρεί την ελαστικότητα, τον βαθµό στιλπνότητας και την φωτεινότητά του ακόµα και µε την πάροδο του χρόνου. Να παρουσιάζει αυξηµένη αντοχή στο κιτρίνισµα. Να προσφέρει µεγάλη καλυπτικότητα, να έχει µαλακό δούλεµα και καλό άπλωµα. Να µην περιέχει µόλυβδο και χρωµικά. 6. ΝΤΟΥΚΟΧΡΩΜΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ (σε διάφορες αποχρώσεις) Ντουκόχρωµα σφυρήλατο κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές µεταλλικές επιφάνειες, για τη βαφή και διακόσµηση µεταλλικών επιφανειών µε ένα µόνο προϊόν (χωρίς αντισκωριακό), µε υψηλή αντισκωριακή προστασία. Το χρώµα θα έχει ισχυρή πρόσφυση, πολύ καλό άπλωµα και γρήγορο στέγνωµα. Εφαρµογή µε πινέλο, ρολό ή πιστόλι µε χρήση διαλυτικού για µέταλλα νεφτιού και απόδοσης τουλάχιστον 8m²/lt ανά στρώση. Απόχρωση σύµφωνα µε τις ανάγκες της Υπηρεσίας (χρυσαφί, πράσινο, καφέ κλπ) σε συσκευασία 750ml. 7. ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ 100% (σε διάφορες αποχρώσεις) Οικολογικό τσιµεντόχρωµα, 100% ακρυλικό χρώµα υδατικής διασποράς κατάλληλο για εσωτερική αλλά κυρίως για εξωτερική χρήση, ικανό να χρησιµοποιηθεί για τη βαφή επιφανειών από σοβά, εµφανές µπετόν, κλπ, δηλαδή υποστρωµάτων έντονα αλκαλικών, αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιµασία. Σε διάφορες αποχρώσεις κατόπιν επιλογής από την Υπηρεσία (λευκό, γκρι, ώχρα, κεραµιδί), σε συσκευασία των 10lt. Τεχνικά χαρακτηριστικά Εµφάνιση: Βελουτέ µατ µε στιλπνότητα Απόδοση: 9-11m² ανά στρώση τουλάχιστον, ανάλογα µε την επιφάνεια Αντοχή στην έκπλυση: >7.500 παλινδροµήσεις Αντοχή στην τριβή: Να µην αποκαλύπτεται το υπόστρωµα έως κύκλους Στέγνωµα: Στεγνό στην αφή 1-2 ώρες Ποιοτικά χαρακτηριστικά: Να έχει εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, (αλκάλια, νερό, υπεριώδη ακτινοβολία). Να παρουσιάζει πολύ µεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση. Να απλώνει και να δουλεύεται εύκολα. Να είναι προϊόν χαµηλών πτητικών ενώσεων (Π.Ο.Ε.) 8. ΧΡΩΜΑ ΥΠΟΞΕΙ ΙΚΟ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (απόχρωσης ανοιχτό µπλε) Εποξειδικό χρώµα διαλύτου δύο συστατικών, κατάλληλο για χρήση σε τσιµεντένια δάπεδα. πισίνες και συντριβάνια. Θα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε χηµικά, νερό, θαλασσινό νερό και αντηλιακά λάδια, µε ειδικής µορφής σύνθεση και µεγάλες αντοχές στα χηµικά χλωρίωσης, όπου θα το καθιστούν ιδανικό χρώµα για πισίνες, σε απόχρωση ανοιχτό µπλε και σε συσκευασία 4kg. 22

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 22 / 08 / 2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Προκ.: ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 22 / 08 / 2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Προκ.: ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 22 / 08 / 2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Προκ.: 134899 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ για το έργο αυτεπιστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μυτιλήνη 27/04/2016

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μυτιλήνη 27/04/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μυτιλήνη 27/04/2016 ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ 92/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012-2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΑΝΗΣ : 24.394,10 + ΦΠΑ 23% 5.610,64 ΠΕ.ΚΑ.ΠΡΑ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ» Ο Δήμαρχος Λαρισαίων διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 02/04/2013 Αρ. πρωτ. : 756 ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια πλαστικών σωλήνων ύδρευσης και εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * * Αριθ. Πρωτ.9492 Α Π Ο Φ Α Σ Η : 631 /16 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν. 3463/06 Κώδικας ήµων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Περαία, 27/01/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2070 ΑΡ.ΑΠΟΦ:22.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Περαία, 27/01/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2070 ΑΡ.ΑΠΟΦ:22. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Περαία, 27/01/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2070 ΑΡ.ΑΠΟΦ:22 Τίτλος: «Προµήθεια ασφάλτου για αποκατάσταση ασφαλτικών φθορών του.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΕΡΑΙΑ: 23-7-2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 17760 ΑΡ.ΑΠΟΦ: 316 ΤΙΤΛΟΣ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αριθµ.Πρωτ.: 78528 / 31.12.2014 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Μεταξύ του ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και της Ατοµικής Επιχείρησης ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ Με διακριτικό τίτλο «PANTOPOLIO»

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απ:48 Αριθ.πρωτ:3507

Αριθ. Απ:48 Αριθ.πρωτ:3507 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Περαία, 07.02.2014 Αριθ. Απ:48 Αριθ.πρωτ:3507 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Επαναπροκυρησσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΜΑΡΟΥΣΙ: 10-2-2015 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 6516 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ «Εργασίες ηχογράφησης και απομαγνητοφώνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων. Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Εργασία : Προμήθεια υδραυλικών υλικών αρδεύσεων Aριθμ. Μελέτης: 20/2015 K.A. 25.7135.002 Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 15PROC003357671 2015-11-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Νάξος, 23 /11/2015 Αριθ. Πρωτ.: 24065 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νέα Σμύρνη, 30.03.2016 Αρ. Πρωτ.: 10617 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 16 Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη Πληροφορίες: Α. ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 37697 ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 213 2025902-907 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 1 και 10, 4 παρ. 6 και 23 παρ. 4,5 & 6 της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2013 K.A.: 10.7134.0002 ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ήµος Νέας Σµύρνης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ημερομηνία: 6-7-2016 Αρ.Πρωτ.:11965 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ TMHMA ΜΕΛΕΤΩΝ, ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ Ταχ. /νση: Κλεάνθους 18 Ταχ. Κώδικας: 54642 ΕΡΓΟ: Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

13REQ

13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 13REQ001611193 2013-09-10 ΕΡΓΟ: Προµήθεια κηπευτικού χώµατος Κ.Α. 35.66990055 Κ.Μ. : Π 88/2013 ΠΡΟΫΠ: 14.991,24 (µε Φ.Π.Α. 23%)) 1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Αριθ. Πρωτ. 8706 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Αντιδήμαρχος Δελφών Έχοντας υπόψη: 1. Την αριθ. 25669/15.9.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α..

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 08-08-2012 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. /νση:πλατεία Καλλεργών Προµήθεια Ηλεκτροµηχανολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Κ.Α , Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΠΟΡΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ» Κ.Α. 35.6692.002, Προϋπολογισμός Μελέτης : 9.997,53 με

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του ήµου για το έτος 2014. ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έργο : «Προμήθεια πάγκων, πλαστικών καθισμάτων, ατομικών φοριαμών και επίπλου αποδυτηρίου» Προϋπολογισμός : 41.000,00 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήμαρχος Ρεθύμνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α. 20-6673.005 για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισµού και Σήµανσης Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ήµαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά,12 Nοεμβρίου 2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. :22882

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά,12 Nοεμβρίου 2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. :22882 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά,12 Nοεμβρίου 2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. :22882 Θέμα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 22/05/2013 Αρ. πρωτ. : 1244 ΤΙΤΛΟΣ : Επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης Αρ. μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α.

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΟ: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.755,72 Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ Ε ΑΦΟΥΣ» Α.Μ. 68/15 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ: 7.423,05 (µε Φ.Π.Α.)

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟΥ Ε ΑΦΟΥΣ» Α.Μ. 68/15 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΝΗ: 7.423,05 (µε Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΝΙΚΟΛ Ταχ. /νση: Παράδροµος Αττικής Οδού Τ.Κ. 15234 Τηλ. 210 6891463 Email:tmima.prasinou@halandri.gr ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ / ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ν.3361/2005 ) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 75539 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νοµού ωδ/σου ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήµαρχος του Τυρνάβου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη, 31-4-2015 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθμ. πρωτ. 16226/1-04-2015 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ν. 3361/2005) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 26/08/2015 Αρ.πρωτ προκήρυξης :113923

Ηράκλειο, 26/08/2015 Αρ.πρωτ προκήρυξης :113923 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες: /νση: Ανδρόγεω αρ. 2, 4ος όροφος Τηλ: 2813 409185 6 9 403 Φαξ:2810 229207 email: prom@heraklion.gr Προµήθεια µεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100%

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100% ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2.911,02 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: ΓΡ. ΜΑΡΑΣΛΗ 1 Ταχ. Κωδ.: 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πληροφορίες Μ. Μερέτη Τηλ.: 2531-023175 FAX: 2531-081983 Κοµοτηνή 22/10/2012 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 15/09/2015 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 38328 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Έχοντας λάβει

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει διενέργεια εργασίας για την επιλογή αναδόχου με ` ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ Δ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ e-mail : vags@alexpolis.gr ΕΡΓΑΣΙΑ :ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου

Έχοντας λάβει υπόψη: 2). Τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν.3463/2006 περί αρµοδιοτήτων ηµάρχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος, 5/ 12/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 38750 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Απόφ. ηµάρχου: 2892 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. Μαραθώνος 29 & Α. ιάκου Τ.Κ. 14565, Άγιος Στέφανος Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3.ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 17/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 17/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 17/05/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 13488 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ενδιαφερόμενους ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 08/07/2016 Αρ. πρωτ.: 1243 ΤΙΤΛΟΣ: «Προμήθεια πλαστικών σωλήνων ύδρευσης και αποχέτευσης και εξαρτημάτων»

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ταχ. /νση: ΑΓ.ΤΙΤΟΥ 1 Τ.Κ: 71202 Αρµόδιος : Τζανιδακης Βασίλης Τηλ.: 2810-399185 Fax: 2810-229207 E-mail : v-tzanidakis@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax:

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι 1 Οκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.πρωτ.:21283 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας 6-361 00 Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,25 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: ,00 ΦΠΑ 23%: 2.800,25 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,25 Π.Α.Υ.: 451/ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Μελέτη ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,25 - Κ.Α ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ: ,00 ΦΠΑ 23%: 2.800,25 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,25 Π.Α.Υ.: 451/ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Αρµόδιος: Ταχ. /νση ΤΚ : 15234 Τηλέφωνο : 210 6856410 ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Χαράλαµπος Παπανικολάου : Λ. Πεντέλης 146 Χαλάνδρι Φαξ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29751 ΑΔΑ: 7610ΩΚ3-6ΓΨ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025905 Έχοντας υπόψη ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:128274 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. 2. Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ. Εσωτ /93).

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. 2. Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ. Εσωτ /93). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια και τοποθέτηση ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ξύλινου δαπέδου και συστήµατος ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ υπερυψωµένου ρυθµιζόµενου /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ δαπέδου» ΤΜΗΜΑ Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΗ, 31-03-2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1172 Τηλ.: 2246360422 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 17PROC006006350 2017-03-31 Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια χρωμάτων Κ.Μ: Π05 / 2014 ΠΡΟΫΠ: 29.999,95 με Φ. Π. Α.

Προμήθεια χρωμάτων Κ.Μ: Π05 / 2014 ΠΡΟΫΠ: 29.999,95 με Φ. Π. Α. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια χρωμάτων και υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την συντήρηση των ημοτικών και Σχολικών κτιρίων του ήμου, σε Κ/Χ χώρους, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ 2016

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ -ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤ. ΕΛΛΑ ΑΣ ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 19973/5-4-2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών Ο.Τ.Α Υπουργική απόφαση 11389/ Φ.Ε.Κ. 185/ Τ.Β.

Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών Ο.Τ.Α Υπουργική απόφαση 11389/ Φ.Ε.Κ. 185/ Τ.Β. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. :20-6699.002 KA 35-6699.001 ΙΑΚΗΡΥΞΗ 0 ήµαρχος Ηρακλείου Κρήτης απoφασίζει και διακηρύσσει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Συντήρηση, καθαρισμός, έλεγχος λειτουργίας σιντριβανιών

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. :20-6699.002 ΙΑΚΗΡΥΞΗ 0 ήµαρχος Ηρακλείου Κρήτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 80/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 80/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α.Μ. 80/2015 ΠΡΟΥΠ: 25.000,00 (με Φ.Π.Α) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με την παρούσα προβλέπετε να γίνει η προμήθεια σε χρώματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή Υποχρεώσεων

Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµός Μελέτης: 9 Προµήθεια Καυσίµων & Ελαιολιπαντικών Συγγραφή Υποχρεώσεων Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια ΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 909 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Προµήθεια ΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 909 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια ΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 909 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην

Διαβάστε περισσότερα

Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008

Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο.. / 0 /2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 662 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 662 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σπάτα 25/10/2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ: 42161 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ: Α. ΣΩΤΗΡΙΟΥ Τηλ: 210 6632200 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων Κ.Μ. : Π 92 /2014 ΠΡΟΥΠ: 14.981,40 (με ΦΠΑ) K.A: 6654.0003 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 15-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 12471 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ Αρ. Μελέτης: 48 /2013 Αρ. Πρωτ.: 61561 ΕΡΓΟ: Συντήρηση επισκευή γεωτρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.- ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. Πρωτ.:. /. -. - 2016 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μελέτη: ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Προ ϋπ. : 73.265,00 µε ΦΠΑ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Χρήση 2015 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προµήθεια εξοπλισµού παιδικών χαρών και ελαστικών δαπέδων ασφαλείας ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ηράκλειο, Αρ.πρωτ προκήρυξης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ηράκλειο, Αρ.πρωτ προκήρυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Προµήθεια µεταλλικών σταυρών & µεταλλικών κιβωτίων οστεοφυλακίου µονά διπλά για τάφους τριετούς χρήσεως των ηµοτικών Κοιµητηρίων Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ημερομηνία:29/10/2015 Αριθμ. Πρωτ:27171 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Α ΟΜΑΔΑ: TONER ΜΕΛΑΝΙΩΝ Κ.Λ.Π. Β ΟΜΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη: 27/6/2012 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. : 22568 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 415 / 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη: 27/6/2012 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. : 22568 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 415 / 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη: 27/6/2012 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. : 22568 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 415 / 2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. K.Μ. : Π 47/ 2014 ΠΡΟΫΠ. : 5.000,00 ( με Φ.Π.Α.) K.A. : 15.6261.0002 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισμού και Σήμανσης Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών για την συντήρηση δικτύων Δημοτικού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΙΑΥΓΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Γραφείο Προµηθειών ΤΗΛ. 2132025902-7 Νέα Σµύρνη: 10-6-2014 Αριθ.Πρωτ. : 28598 ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Έχοντας υπόψη 1. Τις

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Διονύσου & Μυρσίνης 2, Κηφισιά Τηλ.: 213.2007.108 Αρ. Μελέτης: 83/2014 Τίτλος Μελέτης - Προμήθειας: CPV: Κηφισιά, 29-12-2014 Αρ. Πρωτ.: 61226

Διαβάστε περισσότερα

α) Τη διενέργεια Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου της προµήθειας «Προµήθεια γάλακτος ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Τη διενέργεια Πρόχειρου ιαγωνισµού για την επιλογή αναδόχου της προµήθειας «Προµήθεια γάλακτος ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ ΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίαση 28η ΘΕΜΑ: 5 ο ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.: 258/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της 22-12-2011 συνεδρίασης των

Διαβάστε περισσότερα

Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά 24/04/2012 ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 31501 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001070052 2013-05-21

13PROC001070052 2013-05-21 Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34 ΤΗΛ.: 210-82.03.292 82.11.124 FAX: 210-82.15.909 http://www.aueb.gr Έχοντας υπόψη: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 112/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα