Κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννα Σίμου, Δομένικος Σαγκινέτος Σαγκινέτος και Παύλος Χρυσαφίδης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννα Σίμου, Δομένικος Σαγκινέτος Σαγκινέτος και Παύλος Χρυσαφίδης"

Transcript

1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 16/12/2015 με αριθμ. 30 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 577 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ : ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ : ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙO ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Συνεδρίασε σήμερα , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Πλατεία Μιαούλη, α' όροφος), μετά από την υπ αριθ. πρωτ / πρόσκληση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που επιδόθηκε σύμφωνα με το νόμο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης η Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 Δημοτικών Συμβούλων ήταν: Παρόντες 17 ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ, ΘΩΜΑΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ, ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΛΟΓΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΡΑΝΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΪΛΗΣ. Απόντες 10 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ,ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ, ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΦΩΤΙΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ και ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ, απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μαραγκός. ΘΕΜΑ 4ο: Καθορισμός τελών: α) Διαφήμισης, β) Χρήσεως πεζοδρομίων πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων, γ) Διαμονής παρεπιδημούντων και επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων, δ) Σφαγείου, ε) τελών ακίνητης περιουσίας και στ) φόρου ηλεκτροδοτουμένων χώρων, για το έτος 2016 Κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννα Σίμου, Δομένικος Σαγκινέτος Σαγκινέτος και Παύλος Χρυσαφίδης Αφού έλαβε υπόψη: 1. την προφορική εισήγηση της Προέδρου, η οποία θέτει υπόψη του σώματος: Το με αριθ. πρωτ / έγγραφο του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, με το οποίο μας διαβιβάζει την αριθ. 332/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία έχει ως εξής: «ΘΕΜΑ 4ο: Διατήρηση χωρίς μεταβολή των τελών: α)διαφήμισης, β)χρήσεως Πεζοδρομιών - Πλατειών και λοιπών Κοινοχρήστων Χώρων, γ)διαμονής Παρεπιδημούντων και επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων, δ)σφαγείου, ε)τελών ακίνητης περιουσίας και στ)φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2016.

2 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Η Οικονομική Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη: 1.Την προφορική εισήγηση του Προέδρου, ο οποίος θέτει υπόψη του Σώματος το με αρ. πρωτ / έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: I)Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ.72 του Ν.3852/2010 «1. Η οικονομική επιτροπή είναι όργανο παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του δήμου. Ειδικότερα, έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες... ζ) εισηγείται προς το δημοτικό συμβούλιο την επιβολή τελών, δικαιωμάτων και εισφορών.» Η εισήγηση της υπηρεσίας μας για την επιβολή δημοτικών τελών, δικαιωμάτων και εισφορών έτους 2016 έχει ως εξής: 1. Τέλος Διαφήμισης Τέλος χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Τέλος Διαμονής Παρεπιδημούντων - Τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτά καθορίζονται με την 394/2014 (ΑΔΑ 6ΡΕ4ΩΗΟ-Β7Ι) Ωστόσο, σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρ.13 του Β.Δ.24.9/ (ΦΕΚ 171/Α/58), τα τμήματα των κοινόχρηστων χώρων, των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης, καθορίζονται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα βρίσκονται σε ισχύ προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμούπολης που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον έξι στον αριθμό, ενώ δεν υπάρχουν αντίστοιχες σχετικές αποφάσεις των πρώην Δήμων Άνω Σύρου και Ποσειδωνίας. Η οικονομική υπηρεσία προτείνει την επανεξέταση των κείμενων αποφάσεων και τη λήψη νέας, όπου θα συμπεριλαμβάνονται και θα ανακαθορίζονται τα τμήματα κοινοχρήστων χώρων, των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης. Παράλληλα, προτείνεται η εκπόνηση μελέτης για τη σύνταξη νέου κανονισμού χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, με τον καθορισμό όρων και ζωνών ανάλογων με την εμπορική αξία των ακινήτων, που υφίστανται στην περιοχή εκάστης ζώνης και σύμφωνα με τον συντελεστή εμπορικότητας (Σ.Ε.) όπου αυτός ισχύει, για οδούς και πλατείες εκάστης περιοχής του Δήμου. 2. Τέλος Ακίνητης Περιουσίας χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτό καθορίζεται με την 397/2014 (ΑΔΑ ΨΥΚ0ΩΗΟ-ΗΙ4) 3. Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτός καθορίζεται με την 398/2014 (ΑΔΑ 69Λ4ΩΗΟ-5ΥΦ) 4. Τέλη και Δικαιώματα Δημοτικού Σφαγείου χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτά καθορίζονται με την 395/2014 (ΑΔΑ 618ΛΩΗΟ-ΣΒΕ) 5. Τέλη και Δικαιώματα Δημοτικού Κοιμητηρίου αναπροσαρμογή των Τελών και Δικαιωμάτων Δημοτικού Κοιμητηρίου, (395/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου-Ερμούπολης - ΑΔΑ 618ΛΩΗΟ-ΣΒΕ), όπως προτείνεται στην επισυναπτόμενη εισήγηση της υπηρεσίας μας για «Αναπροσαρμογή Τελών και Δικαιωμάτων Δημοτικού Κοιμητηρίου»

3 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης 6. Τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού αναπροσαρμογή των Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού, (396/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου-Ερμούπολης - ΑΔΑ 7ΑΡΝΩΗΟ-07Ν), όπως προτείνεται στην επισυναπτόμενη εισήγηση της υπηρεσίας μας για «Αναπροσαρμογή Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού» 7. Δυνητικά Τέλη αναπροσαρμογή των Δυνητικών Τελών, (399/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου-Ερμούπολης - ΑΔΑ ΩΔΑ8ΩΗΟ-ΒΡ9), όπως προτείνεται στην επισυναπτόμενη εισήγηση της υπηρεσίας μας για «Αναπροσαρμογή Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού» 2.Το με αρ. πρωτ. 6576/ (ΑΔΑ ΩΓ2ΜΟΡ1Ι-14Ο) έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με θέμα Επικύρωση προϋπολογισμού και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης Δήμου Σύρου -Ερμούπολης ο.ε Τη γενόμενη διαλογική συζήτηση, όπως αυτή αναγράφεται στο ταυτάριθμο πρακτικό της συνεδρίασης 4.Την πρόταση του Προέδρου, όπως το Σώμα εγκρίνει την διατήρηση χωρίς μεταβολή των τελών: α)διαφήμισης, β)χρήσεως Πεζοδρομιών - Πλατειών και λοιπών Κοινοχρήστων Χώρων, γ)διαμονής Παρεπιδημούντων και επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων, δ)σφαγείου, ε)τελών ακίνητης περιουσίας και στ)φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2016, σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών 5. Τις διατάξεις των άρθρων 72 και 267 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης» 6.Τη σύμφωνη γνώμη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την διατήρηση χωρίς μεταβολή των κάτωθι τελών για το έτος 2016: 1. Τέλος Διαφήμισης Τέλος χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Τέλος Διαμονής Παρεπιδημούντων - Τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτά καθορίζονται με την 394/2014 (ΑΔΑ 6ΡΕ4ΩΗΟ-Β7Ι) Ωστόσο, σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρ.13 του Β.Δ.24.9/ (ΦΕΚ 171/Α/58), τα τμήματα των κοινόχρηστων χώρων, των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης, καθορίζονται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα βρίσκονται σε ισχύ προηγούμενες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμούπολης που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον έξι στον αριθμό, ενώ δεν υπάρχουν αντίστοιχες σχετικές αποφάσεις των πρώην Δήμων Άνω Σύρου και Ποσειδωνίας. Η οικονομική υπηρεσία προτείνει την επανεξέταση των κείμενων αποφάσεων και τη λήψη νέας, όπου θα συμπεριλαμβάνονται και θα ανακαθορίζονται τα τμήματα κοινοχρήστων χώρων, των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης. Παράλληλα, προτείνεται η εκπόνηση μελέτης για τη σύνταξη νέου κανονισμού χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων, με τον καθορισμό όρων και ζωνών ανάλογων με την εμπορική αξία των ακινήτων, που υφίστανται στην περιοχή εκάστης ζώνης και σύμφωνα με τον συντελεστή εμπορικότητας (Σ.Ε.) όπου αυτός ισχύει, για οδούς και πλατείες εκάστης περιοχής του Δήμου.

4 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης 2. Τέλος Ακίνητης Περιουσίας χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτό καθορίζεται με την 397/2014 (ΑΔΑ ΨΥΚ0ΩΗΟ-ΗΙ4) 3. Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτός καθορίζεται με την 398/2014 (ΑΔΑ 69Λ4ΩΗΟ-5ΥΦ) 4. Τέλη και Δικαιώματα Δημοτικού Σφαγείου χωρίς αναπροσαρμογή, όπως αυτά καθορίζονται με την 395/2014 (ΑΔΑ 618ΛΩΗΟ-ΣΒΕ)» 2.- Τη γενομένη διαλογική συζήτηση η οποία αναγράφεται στο ταυτάριθμο πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Την πρόταση της Προέδρου όπως το σώμα εγκρίνει τον καθορισμό των δυνητικών τελών Δήμου Σύρου- Ερμούπολης για το έτος 2016, βάσει της υπ αριθ. 333/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. 4.- Τη γενόμενη ψηφοφορία κατά την οποία την πρόταση της Προέδρου ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μ. Καζαντζάκη, Δ. Κοσμάς, Γ. Παπαμανώλης, Ιωαν. Σίμου, Εμ. Αρμακόλας, Μ. Βουτσίνος, Δ. Σαγκινέτος, Θ. Μενδρινού, Α. Ρουσσουνέλος, Αλ. Αθανασίου, Φρ. Βακόνδιος, Γ. Πρίντεζης, Μ. Πρίντεζης, Γ. Δούναβης, Ανδ. Γιαλόγλου, Ιωάν. Κεράνης, Μ. Ζουλουφός, Π. Χρυσαφίδης και Κ. Στρογγύλης, σύνολο δέκα εννέα (19) ψήφοι Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Καϊλης διότι όπως δήλωσε *Βασικό κριτήριο για μας, το ζήτημα των τοπικών και δημοτικών τελών είναι ουσιαστικά η οικονομική επιφάνεια του καθενός από μας. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε τα ίδια δημοτικά τέλη για όλους αλλά θα πρέπει αυτά να υπολογίζονται αναλογικά με την οικονομική επιφάνεια του καθενός. Δηλαδή ουσιαστικά πιστεύουμε ότι πρέπει να αυξηθούν τα τέλη για τους έχοντες και συγχρόνως να γίνει κλιμακούμενη μείωση για τους μη έχοντες. Παλεύουμε ως παράταξη για: - Κατάργηση του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας με ταυτόχρονη φορολογία της μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, - Κατάργηση του τέλους 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων και παράλληλα να παραμείνει το τέλος 5% για τα νυχτερινά κέντρα, κέντρα διασκέδασης, κέντρα πολυτελείας κ.λ.π. - Κατάργηση του τέλους παρεπιδημούντων στις μικρές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και διατηρησή του στις μεγάλες - Κατάργηση των δυνητικών τελών και δικαιωμάτων αποκλειστικής αρμοδιότητας του Δήμου, όπως τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, τέλη για τον πολιτισμό κ.λ.π. - Κατάργηση των ανταποδοτικών τελών καθ/τας και φωτισμού για κοινωνικούς φορείς και για κατηγορίες πληθυσμού (ανέργους, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ) και μείωση σε όλους τους υπόλοιπους γιατί καταλαβαίνουμε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να καταργηθούν τελείως, γιατί στο πλαίσιο που λειτουργεί ο Δήμος θα υπάρξει προφανώς πρόβλημα ρευστότητας - Μείωση των τελών κοινόχρηστων χώρων για την φορολογική ανακούφιση των μικρών μαγαζατόρων γιατί αν αυξηθούν θα επηρεάσουν και μας τους ίδιους τους καταναλωτές - Αύξηση τελών και φόρων είτε από το Δήμο είτε από το κεντρικό κράτος, όπως είναι α) τα τέλη καθαριότητας για τις τράπεζες, τα εμπορικά κέντρα, τα σούπερ μάρκετ και γενικά τους μεγάλους επιχειρηματικούς Ομίλους, β) το τέλος διαφήμισης, το τέλος εκμετάλλευσης λατομείων, το Φ.Η.Χ. σε εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους*, μία (1) ψήφος 5. - Τις διατάξεις: α) των άρθρων 79 έως 102 του Ν. 3463/2006, β) των άρθρων 65,67,69,94 του Ν. 3852/2010, γ) της παρ. 14 του άρθρου 25 του Ν.1828/89, δ) άρθρο 3, 13, του Β.Δ. 24.9/ , ε) άρθρου 3, 6, 7, 10 του Ν. 1080/1980, στ) άρθρο 5, 26 του Ν. 1900/1990, ζ) του Ν. 2946/2001, η) άρθρο 9 παρ. 6 του Ν. 2880/2001, θ) άρθρο 56 του Ν.

5 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης 2725/1999, ι) άρθρο 54 και 57 του Ν. 1416/1984, ια) άρθρο 16 του Ν. 3254/2004, ιβ) άρθρο 1 του Ν. 339/1976, ιγ) άρθρο 23 του Ν. 3756/2009, ιδ) άρθρο 2, 24 του Ν. 2130/1993, ιε) άρθρο 20 του Ν. 2539/1997, ιστ) την με αριθ. 8752/ απόφαση ΥΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Μειοψηφούντος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ν. Καϊλη Α. Εγκρίνει τον καθορισμό των τελών: α) Διαφήμισης, β) Χρήσεως πεζοδρομίων πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων, γ) Διαμονής παρεπιδημούντων και επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων, δ) Σφαγείου, ε) τελών ακίνητης περιουσίας και στ) φόρου ηλεκτροδοτουμένων χώρων Δήμου Σύρου Ερμούπολης, για το έτος 2016, ως εξής: 1. Τέλος Διαφήμισης Τέλος χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων Τέλος Διαμονής Παρεπιδημούντων - Τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων (χωρίς αναπροσαρμογή όπως αυτά είχαν καθορισθεί με την αριθ. 394/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) και συγκεκριμένα: 1.1)Τέλη Διαφήμισης Κατηγορία Α : 1 /τμ / εβδομαδιαίως Κατηγορία Β : 50 /έτησίως.λαμβάνονται υπόψη οι απαγορεύσεις της σχετικής νομοθεσίας και των κατ εξουσιοδότησή του εκδιδομένων κανονιστικών πράξεων Κατηγορία Γ : 6 /τμ / μηνιαίως Κατηγορία Δ: Δαπάνη διαφήμισης επί 2% Ειδικό τέλος καθαριότητας 2 /τμ / εβδομαδιαίως Για την έκδοση των σχετικών αδειοδοτήσεων, την επιβολή των τελών και των προστίμων διαφήμισης λαμβάνονται υπόψη: Η με αριθ. 160/13/06/2012 απόφαση Δ.Σ Σύρου Ερμούπολης Καθορισμός χώρων υπαίθριας διαφήμισης Η ΚΥΑ 52138/ 2003 (ΦΕΚ 1788/ ) Καθορισμός όρων προϋποθέσεων προδιαγραφών και διαδικασίας τοποθέτησης ειδικά διαμορφωμένων πλαισίων για την προβολή υπαίθριας εμπορικής διαφήμισης, κατά τις διατάξεις του Ν.2946/2001 όπως ισχύουν. Οι διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Ν. 2696/1999, (Φ.Ε.Κ. 57/Α ), όπως ισχύει, που αφορούν στο θέμα. Διοικητικές κυρώσεις: Στους διαφημιστές, καθώς και σε όσους μισθώνουν και εκμεταλλεύονται χώρους υπαίθριας διαφ/σης, επιβάλλεται πρόστιμο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ.1-5, άρθρου 8 του Ν.2946/2001,σε περίπτωση παράβασης του Νόμου αυτού, καθώς και των κατ εξουσιοδότησή του εκδιδομένων κανονιστικών πράξεων. Το πρόστιμο επιβάλλεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εισπράττεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε. Επίσης πρόστιμο επιβάλλεται και σε βάρος των διαφημιζομένων, στις περιπτώσεις που προβάλλεται υπαίθρια διαφήμιση, εκτός των χώρων που έχουν καθοριστεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Νόμου,για την προβολή της. Το ύψος του προστίμου ανέρχεται από 1.467,35 μέχρι ,03 και επιβάλλεται αναλόγως των περιστάσεων. Με απόφαση Δημάρχου, θα αφαιρούνται οι παράνομες διαφημίσεις και επιγραφές και σύμφωνα πάντα, με όσα αναφέρονται αναλυτικά στις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν.2946/2001 και της ΚΥΑ 52138/ 2003 (ΦΕΚ 1788/ ) όπως ισχύουν. Όπου δεν αναφέρεται διαφορετικά τα τέλη ισχύουν για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου. 1.2)Τέλη χρήσεως πεζοδρομιών -πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων. 1. Για κατάληψη πεζοδρομίων ή κοινόχρηστων χώρων, για την έκθεση εμπορευμάτων, ειδών καταστημάτων κλπ. και για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων: Α ΖΩΝΗ ΔΚ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Σε 12 ανά μ2 ετησίως B ΖΩΝΗ ΔΚ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗ: Σε 12 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως

6 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΝΑ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως Όταν οι παραπάνω χώροι χρησιμοποιούνται ως προθήκη καταστήματος το τέλος ορίζεται στο διπλάσιο (αρ.13 παρ. 3 Β.Δ 24/9 20/10/1958 όπως αντικαταστάθηκε από το αρ. 3 του Ν. 1080/80) 2. α) Για τους κοιν/στους χώρους, που καταλαμβάνουν τα περίπτερα, οι δικαιούχοι αυτών (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη κατέχουν άδειες) υπόκεινται σε υποχρέωση καταβολής τέλους για τον κοινόχρηστο χώρο που καταλαμβάνει η κατασκευή του περιπτέρου, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. στ.2, του Ν. 4093/12, (ΦΕΚ-222 Α/ ) στο οποίο ορίζεται ότι «οι διατάξεις των άρθρων 2 και 3 του ν. 3919/2011 (Α 32) εφαρμόζονται και για την παραχώρηση, έναντι ανταλλάγματος, του δικαιώματος χρήσης των περιπτέρων του Ν. 1044/1971, καθώς και των κυλικείων, καφενείων και κουρείων εντός κτιρίων του δημοσίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των Ν.Π.Δ.Δ.» Α ΖΩΝΗ ΔΚ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Σε 12 ανά μ2 ετησίως B ΖΩΝΗ ΔΚ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗ: Σε 12 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΝΑ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως β)για τη χρήση κοινόχρηστου χώρου εκτός του κυρίως χώρου των περιπτέρων*, για τοποθέτηση ψυγείων παγωτών, αναψυκτικών κλπ. προτείνεται ο ακόλουθος καθορισμός των συντελεστών β.1.) από 1 έως 7 τ.μ. ως εξής: Α ΖΩΝΗ ΔΚ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Σε 12 ανά μ2 ετησίως B ΖΩΝΗ ΔΚ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΠΕΡΙΞ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗ: Σε 12 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΝΑ: Σε 10 ανά μ2 ετησίως β.2.) από 7 τ.μ. έως και 20 τ.μ. το παραπάνω τέλος προσαυξάνεται κατά 50%. Ο τύπος και οι διαστάσεις του σώματος του περιπτέρου καθορίζονται από την Κ.Υ.Α. Φ /24/300030/1969 (ΦΕΚ 588 Β ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από την Κ.Υ.Α. Φ.900/12/158489/ (ΦΕΚ 424 Β ). Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου καθορίζονται οι θέσεις των περιπτέρων και αποτυπώνονται σε σχετικά τοπογραφικά διαγράμματα αρμόζουσας κλίμακας, στα οποία απεικονίζεται και ο κοινόχρηστος περιβάλλων χώρος. Η ανωτέρω απόφαση εκδίδεται μετά από γνώμη της οικείας δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου αυτή λειτουργεί. Για την έκδοση της ανωτέρω απόφασης απαιτείται γνώμη της οικείας αστυνομικής αρχής, η οποία εξετάζει την καταλληλότητα του χώρου από πλευράς ασφάλειας της κυκλοφορίας πεζών και των οχημάτων, μη επιτρεπόμενου του καθορισμού θέσεων περιπτέρων σε περίπτωση αρνητικής γνώμης 3.α) Για κατάληψη πεζοδρομίων και κοιν/στων χώρων, για τοποθέτηση πάγκων, προς πώληση διαφόρων ειδών, από μικροπωλητές, σε θρησκευτικές πανηγύρεις και εορτές, το τέλος ορίζεται, ανά μέτρο μήκους πεζοδρομίου, σε 10 το τρέχον μέτρο εβδομαδιαίως. β) Για κατάληψη, από μηχανικά παιχνίδια, λούνα πάρκ κ.λ.π, το τέλος ορίζεται σε 15 ανά μ2 εβδομαδιαίως. Επίσης επιβάλλεται παράβολο έκδοσης αδείας 3,00, για όλες τις πανηγύρεις του Δήμου. γ) Για τις εορταστικές εκδηλώσεις του καρναβαλιού και επί των οδών όπου γίνεται τοποθέτηση πάγκων, προς πώληση εποχιακών εμπορευμάτων, το τέλος ορίζεται σε 10, ανά μ εβδομαδιαίως. 4. Για κατάληψη κοιν/στων χώρων, υπαίθριου εμπορίου και στις λαϊκές αγορές που πραγματοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου, από παραγωγούς-πωλητές εποχιακών φρούτων, λαχανικών και λοιπών ειδών: α) Για κατάληψη κοιν/στων χώρων, υπαίθριου εμπορίου, από στάσιμους ή πλανόδιους παραγωγούς-πωλητές εποχιακών φρούτων, λαχανικών και λοιπών ειδών, το τέλος ορίζεται σε 15, ανά μ2 ετησίως, ανεξαρτήτως από την χρονική διάρκεια της κατάληψης. β) Για κατάληψη κοιν/στων χώρων, υπαίθριου εμπορίου, από στάσιμους ή πλανόδιους πωλητές κουλουριών, μαλλί της γριάς, κάστανα και λοιπά είδη, το τέλος ορίζεται σε 15, ανά μ2 μηνιαίως.

7 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης 5. Για κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, από «Καντίνες», το τέλος ορίζεται σε 50,00, ανά μ2 ετησίως. 6. Για κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, από «Λούνα Πάρκ», μηχανικά παιχνίδια και λοιπές εγκαταστάσεις ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, το τέλος ορίζεται σε 12, ανά μ2 ετησίως. 7. α)για κατάληψη πεζοδρομίων, με οικοδομικά υλικά, από αυτούς που εκτελούν οποιασδήποτε φύσεως τεχνοοικοδομικές εργασίες σε 7 ανά μ2 μηνιαίως β) Για κατάληψη -κλείσιμο δρόμου με μηχανήματα τεχνοοικοδομικών εργασιών (πρέσες μπετόν κλπ). Σύμφωνα με την 345/2011 απόφαση του ΔΣ., σε περιπτώσεις που απαιτείται η κατάληψη συγκεκριμένων θέσεων στάθμευσης, εκτός των περιπτώσεων της παρ. 1 ανωτέρω, (όπως για οικοδομικές εργασίες, μετακομίσεις ή άλλου είδους δραστηριότητες), αυτή θα γίνεται με ευθύνη του ενδιαφερόμενου, μόνο κατόπιν έγκαιρης αίτησής του και αδειοδότησης από την αρμόδια υπηρεσία. Το ποσό αυτό ανέρχεται σε 5 ανά ημέρα κατάληψης και ανά θέση. Σε περίπτωση που η κατάληψη έχει διάρκεια μικρότερη της μίας ημέρας, τότε το ανωτέρω αντίτιμο θα ανέρχεται σε 5 ανά θέση. 8. α)το τέλος, στην περίπτωση χρήσης υπεδάφους κοιν/στων χώρων, ορίζεται με βάση τον όγκο του καταλαμβανόμενου χώρου ανά κυβικό μέτρο και το υπέδαφος που χρησιμοποιείται, πρέπει να ευρίσκεται κάτωθεν κοιν/στων χώρων, που έχουν τεθεί σε κοινή χρήση και επιβάλλεται σε αυτούς που χρησιμοποιούν το έδαφος ή το υπέδαφος, για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών τους αναγκών. Οι χρήστες όπως είναι η Δ.Ε.Η Α.Ε, ο Ο.Τ.Ε Α.Ε οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και άλλοι, έχουν την δυνατότητα με την εγκατάσταση καλωδίων, σωληνώσεων, οπτικών ινών, δεξαμενών καυσίμων κλπ, να αποκομίζουν και να καρπούνται ειδική ωφέλεια, από τον περιορισμό υπέρ αυτών, του παραχωρούμενου ή ήδη χρησιμοποιούμενου κοιν/στου χώρου του υπεδάφους ή εδάφους. Με δεδομένη την ωφέλεια που αποκομίζουν οι χρήστες και που έχει μόνιμο χαρακτήρα, δημιουργείται αντίστοιχη επιβάρυνση του Δήμου. Επομένως με το τέλος υπεδάφους, πρέπει να επιβαρύνονται όλες οι κοινωφελείς επιχ/σεις ή ιδιώτες, που κάνουν χρήση του υπεδάφους, εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως (αλλά εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου), εφ όσον έχουν τεθεί σε κοινή χρήση.* Σχετικά: 3374/ Γνωμοδότηση της ΚΕΔΕ, απόφαση 2599/11 του ΣΤΕ (Γ τμήματος) Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου και 889 /13 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Για την χρήση υπεδάφους, το τέλος ορίζεται σε 100,00, ανά μ3 ετησίως.και υπολογίζεται από τον εξής μαθηματικό τύπο : Εμβαδόν δικτύου (σε km) X μέση αντικειμενική αξία ακινήτων (σε ανά km) X 0,175 X 1Έτος. Τα τέλη διέλευσης καθορίζονται με την 194/14 απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου σύρου Ερμούπολης, η οποία ισχύει έως την τροποποίηση ή κατάργηση της. β) Τέλος χρήσης κοινοχρήστου χώρου, για την τοποθέτηση από κοινωφελείς επιχ/σεις, οργανισμούς και ιδιώτες τηλεφωνικών θαλάμων, υποσταθμών Δ.Ε.Η, ΑΤΜ τραπεζών, στύλων, κυτίων ΕΛΤΑ κλπ, σε όλους τους κοιν/στους χώρους του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, αλλά και στους εκτός σχεδίου, που ευρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Οι προτεινόμενοι συντελεστές και για μία ζώνη είναι : α) Το ποσό των 200,00 ανά μ2 ετησίως, για κάθε τηλεφωνικό θάλαμο και υποσταθμό της Δ.Ε.Η. β) Το ποσόν των 3.000,00 ανά μ2 ετησίως, για αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές (ΑΤΜ) τραπεζών και 60,00 ανά μ2 ετησίως για ταχυδρομικά κιτία των ΕΛΤΑ γ) Το ποσόν των 30,00, για κάθε στύλο (ΔΕΗ, ΗΛΠΑΠ ΟΤΕ κ.λ.π.) ετησίως 9. Για την κατάληψη κοιν/στων χώρων, για εκδηλώσεις προσωρινού χαρακτήρα (μουσικές εκδηλώσεις-προβολή προϊόντων κλπ), το τέλος ορίζεται, κατά περίπτωση, ύστερα από εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, ποσό έως 1.500,00 και με διάρκεια κατ ανώτατο όριο, τις 5 ημέρες. 10. Για τις περιπτώσεις παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου στους δημόσιους φορείς ή πολιτικά κόμματα με εκπαιδευτικό, πολιτιστικό ή ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς και για πολιτιστικά δρώμενα, η παραχώρηση θα γίνεται ατελώς. Διοικητικές Κυρώσεις: «Σε περίπτωση αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, των οποίων η παραχώρηση της χρήσης έχει επιτραπεί με την απόφαση της παραγράφου 2 του παρόντος άρθρου επιβάλλεται σε βάρος του παραβάτη, με απόφαση του δημάρχου, εκτός από το αναλογούν τέλος και ισόποσο πρόστιμο, ανεξάρτητα από το διάστημα της αυθαίρετης χρήσης. Με όμοια απόφαση επιβάλλεται πρόστιμο, σε βάρος εκείνου που προβαίνει σε αυθαίρετη χρήση χώρου του οποίου η

8 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης παραχώρηση της χρήσης δεν έχει επιτραπεί, ίσο με το διπλάσιο του μεγαλύτερου κατά τετραγωνικό μέτρο ποσού που καθορίστηκε με την απόφαση της παραγράφου 3 για τους χώρους για τους οποίους έχει επιτραπεί η παραχώρηση για όμοια χρήση. Η αυθαίρετη χρήση διαπιστώνεται από το δήμο ή τις αστυνομικές αρχές. Σε περίπτωση που γίνεται αυθαίρετη χρήση του χώρου καθ υποτροπήν, τα ανωτέρω πρόστιμα επιβάλλονται μέχρι και δύο φορές και αν διαπιστωθεί για τρίτη φορά αυθαίρετη χρήση, ο δήμος με συνεργείο του προβαίνει στην αφαίρεση κάθε είδους αντικειμένων, δυνάμενος να ζητήσει για το σκοπό αυτόν τη συνδρομή της οικείας αστυνομικής αρχής. Τα αντικείμενα καταγράφονται σε ειδική κατάσταση που υπογράφεται από τον επικεφαλής του συνεργείου και δεν επιστρέφονται εάν δεν καταβληθεί, ειδικό πρόστιμο για τα έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης, το οποίο καθορίζεται με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αναφέρεται στην παράγραφο 3 του άρθρου αυτού. Αν το ανωτέρω ειδικό πρόστιμο δεν εξοφληθεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) μηνών από την ημέρα της αφαίρεσης, τα είδη κατάσχονται και δύναται να διατίθενται, να εκποιούνται ή να καταστρέφονται από το δήμο κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 199 του ν. 463/2006.» (άρθρο 50 του Ν.4257/14(ΦΕΚ 93Α) Για τη χρήση όλων των αναφερόμενων στην παρούσα χώρων, απαιτείται η προηγούμενη έκδοση σχετικής άδειας. Η άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου ανακαλείται από το Δήμαρχο μέσα σε δέκα ημέρες με σχετική απόφασή του από την έγγραφη ειδοποίηση της αστυνομικής αρχής όταν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας της κυκλοφορίας πεζών ή οχημάτων (αρ.13 παρ.7 ΒΔ 24-9/ ). Γενικές Διατάξεις: Το τέλος για τα είδη της χρήσης που δεν προβλέπονται για τις παραπάνω περιπτώσεις θα ορίζεται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ύψος που προσεγγίζει το καθοριζόμενο για την πλησιέστερη κατηγορία χρήσης, χωρίς να μπορεί να είναι χαμηλότερο ή υψηλότερο από την κατώτερη ή ανώτερη τιμή που προβλέπει η παρούσα απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Με το άρθρο 50 του Ν.4257/14 (ΦΕΚ 93 Α ),στο τέλος της περίπτωσης γ της παρ. 3 του άρθρου 13 του από βασιλικού διατάγματος, όπως το άρθρο αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 του ν. 1080/1980 και όπως η περίπτωση γ τροποποιήθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 16 του ν. 3254/2004, προστίθενται εδάφια ως εξής:«με όμοια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να προβλέπεται η καταβολή του αναλογούντος τέλους εντός του έτους σε ισόποσες δόσεις χωρίς να απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής, εφόσον καταβληθεί από τον υπόχρεο, προ της παράδοσης της άδειας μέρος του τέλους. Με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου καθορίζεται το ποσοστό του ετήσιου τέλους που πρέπει να καταβληθεί προ της χορήγησης της άδειας, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερο από το τριάντα τοις εκατό (30%) της οφειλής και ο αριθμός των δόσεων για την εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού. Η άδεια χορηγείται υπό την αίρεση εξόφλησης όλων των δόσεων εντός των τασσόμενων προθεσμιών, αναγραφομένης επί αυτής του αριθμού του γραμματίου είσπραξης που αντιστοιχεί στο ποσό που καταβλήθηκε προ της χορήγησής της, του αριθμού των δόσεων που απομένουν προς εξόφληση και των προθεσμιών καταβολής τους. Η εκπρόθεσμη καταβολή ή μη καταβολή έστω και μίας εκ των δόσεων συνεπάγεται αυτοδίκαια και χωρίς να απαιτείται άλλη διατύπωση ανάκληση της άδειας και αυθαίρετη χρήση του κοινόχρηστου χώρου εκ μέρους του υπόχρεου. Τυχόν ήδη καταβληθείσες δόσεις δεν επιστρέφονται. Για την πιστοποίηση της καταβολής των δόσεων ως ανωτέρω, η άδεια θεωρείται από το δήμο, αναγραφομένων επί αυτής των αριθμών των σχετικών γραμματίων είσπραξης.» Όπου δεν αναφέρεται διαφορετικά τα τέλη ισχύουν για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου. 1.3) Τέλη Διαμονής Παρεπιδημούντων και Τέλη επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων. Α) Τέλος διαμονής παρεπιδημούντων, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1 ν 339/1976 όπως τροποποιείται και ισχύει, σε ποσοστό 0,5% σύμφωνα µε τη διάταξη του άρθρου 23 του Ν 3756/2009 στις απαριθμούμενες στο νόμο κατηγορίες Β) Τέλος επί των ακαθάριστων εσόδων καταστημάτων σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1 ν άρθρο 1 ν 339/1976 όπως τροποποιείται και ισχύει, σε ποσοστό 0,5% σύμφωνα µε τη διάταξη του άρθρου 23 του Ν 3756/2009 1) Σε ποσοστό 0,5% στα ακαθάριστα έσοδα :

9 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κάθε είδους, μορφή και ονομασίας καταστημάτων, στα οποία πωλούνται για κατανάλωση εντός του καταστήματος ή σε πακέτο, φαγητά, ποτά, καφές, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και γλυκίσματα, εφόσον κατά την άδεια που έχει εκδοθεί διαθέτουν πάγκους ή τραπεζοκαθίσματα εντός ή και εκτός του καταστήματος, ζυθοπωλείων και μπαρ ανεξαρτήτως ιδιαίτερης ονομασίας και κατηγορίας, καντινών κέντρων διασκέδασης και καταστημάτων που υπάγονται στις ανωτέρω περιπτώσεις και λειτουργούν μέσα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κάθε λειτουργικής μορφής και κατηγορίας, είτε λειτουργούν ως τμήμα αυτών είτε αποτελούν ανεξάρτητοι επιχείρηση με διαφορετική επωνυμία και Α.Φ.Μ. οργανωμένων τμημάτων SUPER MARKETS στα οποία πωλούνται έτοιμα φαγητά. 2)Σε ποσοστό 5% στα ακαθάριστα έσοδα : για νυκτερινά κέντρα, αίθουσες χορού και άλλα καταστήματα με ποτά και θεάματα καφωδεία κέντρα διασκέδασης (καμπαρέ, νάιτ κλαμπ, κοσμικές ταβέρνες, μπουάτ, μπαρ) χορευτικά κέντρα με μουσική ζωντανή ή μη Επίσης σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν.2539/97 και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες παροχών εργασιών και έργων, που προκύπτουν από την τουριστική κίνηση στο νησί τις περιόδους αιχμής, και οι οποίες αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση δημοτών και επισκεπτών, Επίσης ορίζεται η επιβολή του τέλους και στις παρακάτω κατηγορίες: -Ενοικιάσεις, αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων -Ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής τοπικού χαρακτήρα, θαλάσσιων ποδηλάτων, ιστιοσανίδων,ειδών χρησιμοποιούμενων στην παραλία -Ειδών που χρησιμοποιούνται στην θάλασσα από τους λουόμενους, -Ειδών σπορ, σκι και ορειβασίας -Σχολών εκμάθησης θαλάσσιων σπορ. Όπου δεν αναφέρεται διαφορετικά τα τέλη ισχύουν για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου. 2. Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (χωρίς αναπροσαρμογή όπως αυτά είχαν καθορισθεί με την αριθ. 397/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) και συγκεκριμένα: α) του συντελεστή επί της αντικειμενικής αξίας, σε ποσοστό μηδέν κόμμα τριάντα τοις χιλίοις (0,30%ο): ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ 0,30 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ β) των εκτός οικισμού, τιμή ζώνης ακινήτων, τιμή οικοπέδου (Τ.Ο) και συντελεστή οικοπέδου (Σ.Ο) ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ (ΚΤΙΣΜΑ) 700,00 ΤΙΜΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ (Τ.Ο.) 100,00 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ (Σ.Ο). 0,30 3. Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (χωρίς αναπροσαρμογή όπως αυτά είχαν καθορισθεί με την αριθ. 398/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) και συγκεκριμένα: α) Ο συντελεστής του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.), ορίζεται: α.1.) για τους στεγασµένους χώρους 0,16 /Μ2 επιφάνειας και α.2.) για τους µη στεγασµένους χώρους 0,08 /Μ2 επιφάνειας (δηλαδή στο µισό του συντελεστή των στεγασµένων χώρων ) Φ. Η. Χ. Στεγασμένοι / τ.μ. Μη στεγασμένοι / τ.μ. Συντελεστής 0,16 0,08

10 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης β) αναπροσαρμόζεται με προσαύξηση κατά 25% για την ενίσχυση των κονδυλίων των λειτουργικών δαπανών και της συντήρησης των σχολείων για το οικονομικό έτος Η παραπάνω αύξηση του φόρου κρίνεται αναγκαία επειδή η συνεχιζόμενη μείωση των κρατικών χρηματοδοτήσεων, και τα αυξανόμενα κόστη, έχουν ως αποτέλεσμα την περιορισμένη δυνατότητα κάλυψης των λειτουργικών αναγκών τους από τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Ο συντελεστής ο οποίος θα κοινοποιηθεί στη.ε.η. για την είσπραξη του δημοτικού φόρου είναι: 0,20 /Μ2. 4. Τέλη και Δικαιώματα Δημοτικού Σφαγείου (χωρίς αναπροσαρμογή όπως αυτά είχαν καθορισθεί με την αριθ. 395/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) και συγκεκριμένα: Βοοειδή Πρόβατα Χοίροι Μόσχοι Αίγες Χοιρίδια 25,34 /τεμάχιο 2,37 /τεμάχιο 12,90 /τεμάχιο 25,34 /τεμάχιο 2,37 /τεμάχιο 6,76 /τεμάχιο Το τέλος χρήσης και φύλαξης, για την περίπτωση που τα σφάγια τοποθετούνται στο ψυγείο του Σφαγείου σε 10 /κτηνοτρόφο/ημέρα Β. Η απόφαση αυτή θα ισχύει από την και μέχρι την κατάργηση ή την τροποποίησή της. Γ. Σύμφωνα με το άρθρο 227 του Ν. 3852/2010, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσφύγει ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε ημερών. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ ΘΩΜΑΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΡΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ

11 Σελ της 577/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΪΛΗΣ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποχώρησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Βρούτσης, Μ. Ρούσσος και Κ. Στρογγύλης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποχώρησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Βρούτσης, Μ. Ρούσσος και Κ. Στρογγύλης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 16/2/2015 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 50 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 26

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 26 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 01/02/2016 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 26 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: Γ. Παπαμανώλης, Δ. Σαγκινέτος, και Ν. Καϊλης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: Γ. Παπαμανώλης, Δ. Σαγκινέτος, και Ν. Καϊλης. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 18/5/2015 με αριθμ. 11 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 229 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων χρεώσεων Δημοτικών Τελών, ΤΑΠ, Δημοτικού Φόρου

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων χρεώσεων Δημοτικών Τελών, ΤΑΠ, Δημοτικού Φόρου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 6/11/2015 με αριθμ. 26 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 500 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 591

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 591 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 30/12/2015 με αριθμ. 31 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 591 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 27/6/2016 με αριθμ. 24 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 266 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 19. Απόντες 8

Παρόντες 19. Απόντες 8 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/04/2016 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 137 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 300

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 300 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 1/7/2015 με αριθμ. 15 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 300 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 392

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 392 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 24/8/2015 με αριθμ. 18 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 392 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 448

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 448 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/10/2015 με αριθμ. 23 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 448 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 398

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 398 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/12/2014 με αριθμ. 31 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 398 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση ή μη εκ νέου χωροθέτησης δύο δημοτικών περιπτέρων στην ανατολική πλευρά της Πλατείας Μιαούλη

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση ή μη εκ νέου χωροθέτησης δύο δημοτικών περιπτέρων στην ανατολική πλευρά της Πλατείας Μιαούλη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 533 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 7. Λόγω απουσίας του Δημάρχου χρέη εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Αθανασίου.

Απόντες 7. Λόγω απουσίας του Δημάρχου χρέη εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Αθανασίου. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/04/2016 με αριθμ. 13 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 121 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 20. Απόντες 7

Παρόντες 20. Απόντες 7 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/5/2016 με αριθμ. 17 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 169

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 521

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 521 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 20/11/2015 με αριθμ. 27 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 521 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 17. Απόντες 10

Παρόντες 17. Απόντες 10 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 20/9/2017 με αριθμ. 24 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 378 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 19. Απόντες 8

Παρόντες 19. Απόντες 8 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 28/8/2017 με αριθμ. 23 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 360 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 512 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1. Παρόντες 24

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1. Παρόντες 24 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/01/2016 με αριθμ. 1 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 258

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 258 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/09/2014 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 258 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Βουτσίνος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Βουτσίνος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 25/5/2015 με αριθμ. 12 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 241 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/2/2017 με αριθμ. 4 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 43 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/2/2017 με αριθμ. 4 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 42 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 379

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 379 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 24/8/2015 με αριθμ. 18 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 379 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 418

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 418 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/12/2014 με αριθμ. 31 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 418 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/8/2016 με αριθμ. 30 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 358 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 511 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 8. ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ή μη λύσης σύμβασης μίσθωσης δημοτικού περιπτέρου επί της Πλατείας Μιαούλη

Απόντες 8. ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση ή μη λύσης σύμβασης μίσθωσης δημοτικού περιπτέρου επί της Πλατείας Μιαούλη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/04/2016 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 144 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό τη 23/08/2016 με αριθμ. 30 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολη ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 360 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Δήμαρχος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ. Δημαρχεύων ήταν ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Δήμαρχος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ. Δημαρχεύων ήταν ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 4/5/2015 με αριθμ. 10 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 189 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 391

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 391 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 24/8/2015 με αριθμ. 18 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 391 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου Βάρης»

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου Βάρης» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 05-07-2017 με αριθμ. 19 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 282 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 18ο: '' Έγκριση υπογραφής συμφωνητικού με Εθνική Λυρική Σκηνή για το πρόγραμμα Η Λυρική στη Μεγάλη Οθόνη ''

ΘΕΜΑ: 18ο: '' Έγκριση υπογραφής συμφωνητικού με Εθνική Λυρική Σκηνή για το πρόγραμμα Η Λυρική στη Μεγάλη Οθόνη '' ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 16/2/2015 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 62 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έλαβε υπόψη: 1.την προφορική εισήγηση της Προέδρου, η οποία θέτει υπόψη του σώματος τα εξής:

Αφού έλαβε υπόψη: 1.την προφορική εισήγηση της Προέδρου, η οποία θέτει υπόψη του σώματος τα εξής: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛ Από το Πρακτικό της 30/9/2015 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 438 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ή μη μείωσης μηνιαίου μισθώματος δημοτικού ακινήτου

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ή μη μείωσης μηνιαίου μισθώματος δημοτικού ακινήτου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/03/2017 με αριθμ. 8 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 97 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 4. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ, ΦΩΤΙΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ, και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΪΛΗΣ απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα.

Απόντες 4. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ, ΦΩΤΙΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ, και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΪΛΗΣ απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/03/2017 με αριθμ. 7 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 68 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 537 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 Ορθή επανάληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/6/2016 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 241

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 18. Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρης Κορφιάτης.

Παρόντες 18. Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρης Κορφιάτης. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 29/7/2016 με αριθμ. 28 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 321 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Σίμου και Ν. Καϊλης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Σίμου και Ν. Καϊλης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 18/12/2014 με αριθμ. 32 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 436 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 473

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 473 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/10/2015 με αριθμ. 25 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 473 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΩΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 20/11/2015 με αριθμ. 27 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 527 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 8 ο : Καθορισμός έκτασης και ύψους μισθώματος των παραλιών που θα παραχωρηθούν για απλή χρήση σε ιδιώτες με δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση

ΘΕΜΑ 8 ο : Καθορισμός έκτασης και ύψους μισθώματος των παραλιών που θα παραχωρηθούν για απλή χρήση σε ιδιώτες με δημοπρασία ή απευθείας ανάθεση ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 24/4/2015 με αριθμ. 9 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 186 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 85

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 85 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 30/03/2016 με αριθμ. 11 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 85 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 17. Απόντες 10

Παρόντες 17. Απόντες 10 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/5/2017 με αριθμ. 12 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 170

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/02/2017 με αριθμ. 4 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Παπαμανώλης, Σ. Γουσγουνέλης, Δ. Σαγκινέτος και Μ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Παπαμανώλης, Σ. Γουσγουνέλης, Δ. Σαγκινέτος και Μ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 6/11/2015 με αριθμ. 26 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 493 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

«ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη δαπανών που προέκυψαν από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν

«ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη δαπανών που προέκυψαν από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 1/7/2015 με αριθμ. 15 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 305 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 3ο: «Έγκριση ή μη καθορισμού χώρων υπαίθριας διαφήμισης»

ΘΕΜΑ 3ο: «Έγκριση ή μη καθορισμού χώρων υπαίθριας διαφήμισης» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/8/2016 με αριθμ. 30 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 350 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/6/2016 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 242 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ή μη πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ή μη πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 10/4/2017 με αριθμ. 10 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 123 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 17. Απόντες 10

Παρόντες 17. Απόντες 10 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 5/7/2017 με αριθμ. 19 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 268 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Σαγκινέτος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Σαγκινέτος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 7/4/2015 με αριθμ. 8 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 151 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 5. ΘΕΜΑ ΕΗΔ 7ο: Έγκριση ή μη εκτός έδρας μετακίνησης Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ

Απόντες 5. ΘΕΜΑ ΕΗΔ 7ο: Έγκριση ή μη εκτός έδρας μετακίνησης Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/03/2017 με αριθμ. 8 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 94 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 17. Απόντες 10

Παρόντες 17. Απόντες 10 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/5/2017 με αριθμ. 12 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 173 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1 4 1

Α Π Ο Φ Α Σ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1 4 1 ΑΠΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛ Από το Πρακτικό της 26/3/2015 με αριθμ. 7 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης Α Π Ο Φ Α Σ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1 4 1 ΔΗΜΑΡΧ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 403

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 403 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/9/2015 με αριθμ. 20 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 403 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 394

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 394 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/12/2014 με αριθμ. 31 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 394 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος προσήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάν. Βρούτσης

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος προσήλθε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάν. Βρούτσης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 3/12/2015 με αριθμ. 28 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 551 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 20. Απόντες 7

Παρόντες 20. Απόντες 7 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/7/2016 με αριθμ. 25 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 299 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 20. Απόντες 7

Παρόντες 20. Απόντες 7 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 19/7/2017 με αριθμ. 21 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 318 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 322

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 322 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 1/7/2015 με αριθμ. 15 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 322 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 15ο: Καθορισμός αριθμού και θέσης βραχυχρόνιων αδειών υπαίθριου εμπορίου

ΘΕΜΑ 15ο: Καθορισμός αριθμού και θέσης βραχυχρόνιων αδειών υπαίθριου εμπορίου ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 18/5/2015 με αριθμ. 11 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 216 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 489

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 489 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 6/11/2015 με αριθμ. 26 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 489 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 320

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 320 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 1/7/2015 με αριθμ. 15 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 320 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Λόγω απουσίας του Δημάρχου χρέη εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Αθανασίου.

Λόγω απουσίας του Δημάρχου χρέη εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Αθανασίου. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 01/02/2017 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 15 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 187

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 187 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22-05-2017 με αριθμ. 13 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 187 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 20. Απόντες 7

Παρόντες 20. Απόντες 7 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 19/7/2017 με αριθμ. 21 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 297 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Παπαμανώλης Δ. Σαγκινέτος και Ι. Κεράνης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Παπαμανώλης Δ. Σαγκινέτος και Ι. Κεράνης ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 7/4/2015 με αριθμ. 8 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 155

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 23. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Ζουλουφός απέχει από τη συζήτηση του θέματος λόγω κωλύματος

Παρόντες 23. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Ζουλουφός απέχει από τη συζήτηση του θέματος λόγω κωλύματος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 3/6/2015 με αριθμ. 13 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 261 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 5. ΘΕΜΑ ΕΗΔ 6ο: Έγκριση ή μη βράβευσης πολιτιστικών θεατρικών συλλόγων στο πλαίσιο των 40 χρόνων από την ίδρυσή τους

Απόντες 5. ΘΕΜΑ ΕΗΔ 6ο: Έγκριση ή μη βράβευσης πολιτιστικών θεατρικών συλλόγων στο πλαίσιο των 40 χρόνων από την ίδρυσή τους ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/03/2017 με αριθμ. 8 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 93 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1 2 9

Α Π Ο Φ Α Σ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1 2 9 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 26/3/2015 με αριθμ. 7 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης Α Π Ο Φ Α Σ Η Μ Ε Α Ρ Ι Θ Μ Ο 1 2 9

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 255

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 255 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/09/2014 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 255 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 7. Κατά τη συζήτηση του 1ου Ε.Η.Δ. θέματος προσήλθε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Θ. Μενδρινού.

Απόντες 7. Κατά τη συζήτηση του 1ου Ε.Η.Δ. θέματος προσήλθε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Θ. Μενδρινού. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 20/05/2016 με αριθμ. 18 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 205 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Σελ.- 2 - της 388/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

Σελ.- 2 - της 388/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Σελ.- 2 - της 388/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Τα κέντρα Παραθερισμού και Διακοπών Αλλοδαπών, τα οποία διέπονται από τις διατάξεις του Ν.3185/55 και ιδρύονται με άδεια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 262 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 262 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/6/2015 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 262 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 326

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 326 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/7/2015 με αριθμ. 16 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 326 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση τροποποίησης μελέτης, 3ου Α.Π.Ε. και χορήγησης παράτασης για το έργο: Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Λυκείου Ελληνίδων Σύρου''

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση τροποποίησης μελέτης, 3ου Α.Π.Ε. και χορήγησης παράτασης για το έργο: Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Λυκείου Ελληνίδων Σύρου'' ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 18/12/2014 με αριθμ. 32 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 426 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 75

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 75 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/03/2016 με αριθμ. 9 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 75 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 311

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 311 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/10/2014 με αριθμ. 25 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 311 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Λόγω απουσίας του Γραμματέα κ. Π. Χρυσαφίδη χρέη Γραμματέα εκτελεί ο κ. Μ. Ζουλουφός

Λόγω απουσίας του Γραμματέα κ. Π. Χρυσαφίδη χρέη Γραμματέα εκτελεί ο κ. Μ. Ζουλουφός ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 3/6/2015 με αριθμ. 13 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 254 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 8. Λόγω απουσίας του Δημοτικού Συμβούλου κ. Π. Χρυσαφίδη, χρέη γραμματέα εκτελεί ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Ζουλουφός.

Απόντες 8. Λόγω απουσίας του Δημοτικού Συμβούλου κ. Π. Χρυσαφίδη, χρέη γραμματέα εκτελεί ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Ζουλουφός. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 05/09/2016 με αριθμ. 32 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 376 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 6. Κατά τη συζήτηση του θέματος εξήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δ. Σαγκινέτος, Μ. Πρίντεζης, Ι. Σίμου, Ι. Κεράνης, και Κ. Στρογγύλης.

Απόντες 6. Κατά τη συζήτηση του θέματος εξήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δ. Σαγκινέτος, Μ. Πρίντεζης, Ι. Σίμου, Ι. Κεράνης, και Κ. Στρογγύλης. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/06/2016 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 246 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 6. ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση ή μη δαπανών που προέκυψαν από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν

Απόντες 6. ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση ή μη δαπανών που προέκυψαν από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/06/2016 με αριθμ. 22 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 244 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Λόγω απουσίας του Δημάρχου χρέη εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Αθανασίου.

Λόγω απουσίας του Δημάρχου χρέη εκτελεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Αθανασίου. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 1/2/2017 με αριθμ. 3 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 17 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 411

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 411 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/9/2015 με αριθμ. 20 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 411 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 18. Απόντες 9

Παρόντες 18. Απόντες 9 Ορθή Επανάληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/1/2017 με αριθμ. 1 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 2 ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 17/02/2016 με αριθμ. 4 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη σχεδίου τουριστικού πλάνου Δήμου Σύρου Ερμούπολης για το έτος 2016.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση ή μη σχεδίου τουριστικού πλάνου Δήμου Σύρου Ερμούπολης για το έτος 2016. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/10/2015 με αριθμ. 23 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 451 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 19: «Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων»

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 19: «Έγκριση ή μη παραχώρησης χώρων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 20-09-2017 με αριθμ. 24 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 392 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 21. Απόντες 6

Παρόντες 21. Απόντες 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 29/5/2017 με αριθμ. 15 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 194 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 479

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 479 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 23/10/2015 με αριθμ. 25 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 479 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 306

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 306 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 9/10/2014 με αριθμ. 25 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 306 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 4. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ, ΦΩΤΙΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ, και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΪΛΗΣ απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα.

Απόντες 4. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: ΜΙΧΑΗΛ ΖΟΥΛΟΥΦΟΣ, ΦΩΤΙΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ, και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΪΛΗΣ απουσίαζαν αν και κλήθηκαν νόμιμα. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 13/3/2017 με αριθμ. 7 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 76 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ή μη παραχώρησης Θεάτρου Απόλλων για την μετάδοση παραστάσεων της METROPOLITAN OPERA

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση ή μη παραχώρησης Θεάτρου Απόλλων για την μετάδοση παραστάσεων της METROPOLITAN OPERA ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 02/11/2016 με αριθμ. 37 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 434 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Στη συζήτηση του θέματος ήταν παρών και ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μαραγκός.

Στη συζήτηση του θέματος ήταν παρών και ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Μαραγκός. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/9/2015 με αριθμ. 20 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 404 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 15/6/2015 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 15/6/2015 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 15/6/2015 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 289 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 7. Κατά τη συζήτηση του θέματος εξήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δ. Σαγκινέτος, Μ. Πρίντεζης, και Εμ. Αρμακόλας.

Απόντες 7. Κατά τη συζήτηση του θέματος εξήλθαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δ. Σαγκινέτος, Μ. Πρίντεζης, και Εμ. Αρμακόλας. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/07/2016 με αριθμ. 25 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 296 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Διαπιστώθηκε πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση ονομαστικά οι:

Διαπιστώθηκε πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση ονομαστικά οι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 43 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 233 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 5/12/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:15, η Οικονομική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν T.Θ. 222 ΤΚ 84100 Σύρος - τηλ. 6932 736682 6985 786604 / fax : 2281085286-2281082422 Email : symmhk@gmail.com www.symmhk.gr

Διαβάστε περισσότερα