Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX"

Transcript

1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 07 Μαΐου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 19 έως 23 Απριλίου 2010 για τα μη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδομαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρμόδιες αρχές κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως μη ασφαλή, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η διάθεσή τους στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή τους από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής τους στην αγορά μπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωμα που τα καθιστά μη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (Γ.Γ.Κ) έχει καθιερώσει τη δημοσίευση των εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπ. Επιτροπής για μη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως μεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Κ προβαίνει στη Δημοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειμένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άμεση απόσυρσή τους και ταυτόχρονη ενημέρωση της εκάστοτε αρμόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αμέσως μετά από κάθε ειδοποίηση μέσω του συστήματος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Κ θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις με βάση το Νόμο 2251/94, σε όλους όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα /10 Ισπανία Κατηγορία: Αλυσίδα με φωτάκια Προϊόν: Αλυσίδα με φωτάκια Μάρκα: RICE LIGHT MULTI FUNCTION References: , , και Περιγραφή: Αλυσίδες με 100, 140, 160 και 180 λαμπτήρες. Η κάθε αλυσίδα είναι συσκευασμένη σε κουτί από χαρτόνι. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς η μηχανική αντίσταση των λαμπτήρων δεν είναι επαρκής. Επιπλέον, η περιοχή της εγκάρσιας τομής των πυκνωτών των καλωδίων είναι υπερβολικά μικρή. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης (LVD) και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου /10 Ιταλία Προϊόν: Γυναικεία υποδήματα Μάρκα: Jiada 887 μαύρου χρώματος, 887 καφέ χρώματος. Περιγραφή: Γυναικεία υποδήματα (μοκασίνια) από δερματίνη μαύρου ή καφέ χρώματος. Η σόλα των υποδημάτων είναι από πλαστικό. Τα υποδήματα είναι Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς τα σακουλάκια εμπεριέχουν διμεθυλοφουμαρικό εστέρα (DMF) σε αναλογία 0.35 mg/kg. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

3 συσκευασμένα σε κουτί από χαρτόνι ανοιχτού καφέ χρώματος. επιτρέπεται 2009/251/EC /10 Ολλανδία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Caravan - Rapido Caravan type Club Μάρκα: Rapido Στην ανάκληση εμπλέκονται τα οχήματα με αριθμό πλαισίου VFWCLC 17 ψηφία. Το ψηφίο 10 και 11 ή 12 αντιστοιχεί στη χρονιά παραγωγής. W=1998 X=1999 Y=2000 1=2001 2= =2003. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς το φύλλο του τζαμιού ενδέχεται να αποκολληθεί και να πέσει. Εθελούσια ανάκληση από τους καταναλωτές και διορθωτικές ενέργειες από τον κατασκευαστή. Περιγραφή: Στην ανάκληση εμπλέκονται τα οχήματα που κατασκευάστηκαν από το 1998 έως το Χώρα προέλευσης: Γαλλία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /10 Φιλανδία Προϊόν: Βρεφικές πιτζάμες Μάρκα: Vaavi Item no 39277, bar code Περιγραφή: Βρεφικές πιτζάμες που φέρουν απεικονίσεις βατράχων πράσινου Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών και κίνδυνος στραγγαλισμού. πρόκλησης τραυματισμών, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στο κάτω άκρο του ενδύματος. Επιπλέον, το προϊόν ενέχει κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμών, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιού Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

4 χρώματος. Το ένδυμα φέρει κορδόνι περίσφιξης στο κάτω άκρο του ενδύματος. Σύνθεση: 100% βαμβάκι. Μεγέθη cm. Χώρα προέλευσης: Ινδία περίσφιξης μήκους 80cm, το οποίο ενδέχεται να φθάσει μέχρι το κεφάλι του βρέφους /10 Κύπρος Προϊόν: Παιδικό φόρεμα Μάρκα: Jumbo Model: M, Barcode: Περιγραφή: Πολύχρωμο, εξώπλατο φόρεμα, το οποίο προορίζεται για κορίτσια έως 18 μηνών. Το φόρεμα φέρει δύο λειτουργικά κορδόνια με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Επιπλέον, το ένδυμα φέρει διακοσμητικά σχέδια με απεικονίσεις λουλουδιών και πεταλούδων. Το ένδυμα φέρει επικολλημένη ετικέτα με την επιγραφή: "JUMBO", τον κωδικό, το barcode, καθώς και τη χώρα κατασκευής του προϊόντος. στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις.

5 6 0702/10 Κύπρος Προϊόν: Παιδικό φόρεμα Μάρκα: Jumbo Model: M, Barcode: Περιγραφή: Αμάνικο φόρεμα πορτοκαλί χρώματος, το οποίο προορίζεται για κορίτσια έως 23 μηνών. Το φόρεμα φέρει δυο λειτουργικά κορδόνια που δένουν στο λαιμό και έχουν ελεύθερες απολήξεις. Επιπλέον, το ένδυμα φέρει ετικέτα με την επιγραφή: "JUMBO" και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν (κωδικός του προϊόντος, το barcode και τη χώρα κατασκευής του προϊόντος). στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις /10 Κύπρος Προϊόν: Παιδικό φόρεμα Μάρκα: Jumbo Model: 1125A, Barcode: Περιγραφή: Αμάνικο φόρεμα ροζ χρώματος, το οποίο προορίζεται για κορίτσια έως 8 ετών. Το φόρεμα φέρει δυο λειτουργικά κορδόνια που δένουν στο λαιμό και έχουν ελεύθερες απολήξεις. Επιπλέον, το ένδυμα φέρει ετικέτα με την επιγραφή: στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις.

6 "JUMBO" και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν (κωδικός του προϊόντος, το barcode και τη χώρα κατασκευής του προϊόντος) /10 Κύπρος Προϊόν: Μπλούζα για κορίτσια Μάρκα: Jumbo Model: 9707, Barcode: Περιγραφή: Μπλούζα ροζ χρώματος, η οποία προορίζεται για κορίτσια 23 μηνών και δένει στο λαιμό με λειτουργικά κορδόνια που έχουν ελεύθερες απολήξεις. Στο μπροστινό μέρος του ενδύματος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο με την απεικόνιση μιας πεταλούδας και την επιγραφή "free like a butterfly". Επιπλέον, το ένδυμα φέρει ετικέτα με την επιγραφή: "JUMBO" και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν (κωδικός του προϊόντος, το barcode και τη χώρα κατασκευής του προϊόντος). στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις.

7 9 0705/10 Κύπρος Προϊόν: Παιδικό φόρεμα Μάρκα: Jumbo Model: Y, Barcode: Περιγραφή: Φόρεμα λευκού και ροζ χρώματος, το οποίο προορίζεται για κορίτσια έως 2 ετών και φέρει δύο λειτουργικά κορδόνια που δένουν στο λαιμό και διαθέτουν ελεύθερες απολήξεις. Στο μπροστινό μέρος του ενδύματος υπάρχει διακοσμητικό σχέδιο με την απεικόνιση τριών γοργόνων και την επιγραφή "I love the sea, I love the sunshine, I love the seaside". στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις /10 Κύπρος Προϊόν: Μπλούζα για κορίτσια Μάρκα: Disney Model: 3109, Barcode: Περιγραφή: Μπλούζα ροζ στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται

8 χρώματος, η οποία προορίζεται για κορίτσια 4 ετών και φέρει λειτουργικά κορδόνια με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού και στην περιοχή του στήθους. Στο μπροστινό μέρος του ενδύματος υπάρχει η απεικόνιση της ηρωίδας κινουμένων σχεδίων Minnie Mouse και την επιγραφή "Minnie's secret garden". στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις /10 Κύπρος Προϊόν: Μπλούζα για κορίτσια Μάρκα: Jumbo Model: SLG02, Barcode: Περιγραφή: Αμάνικη μπλούζα λευκού και κόκκινου χρώματος, η οποία προορίζεται για παιδιά έως 4 ετών και φέρει διακοσμητικό σχέδιο με σχήμα αστεριού και λειτουργικά κορδόνια με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις.

9 /10 Κύπρος Προϊόν: Παιδικό φόρεμα Μάρκα: Jumbo Model: Y, Barcode: Περιγραφή: Αμάνικο φόρεμα ροζ χρώματος, το οποίο προορίζεται για κορίτσια έως 4 ετών. Το φόρεμα φέρει δύο λειτουργικά κορδόνια με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις /10 Κύπρος Προϊόν: Μπλούζα για κορίτσια Μάρκα: Jumbo Model: 1120, Barcode: Περιγραφή: Μπλούζα κόκκινου και ροζ χρώματος, η οποία προορίζεται για κορίτσια 4 ετών και φέρει την επιγραφή "CUTE". Η μπλούζα δένει στο λαιμό με λειτουργικά κορδόνια που έχουν ελεύθερες απολήξεις. στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών με ελεύθερες απολήξεις στην περιοχή του λαιμού. Τα προϊόντα, διανομέα αυτών στην Ελλάδα, διατίθενται στην αγορά μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις.

10 /10 Βουλγαρία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Πλαστικές φιγούρες και κάρτες GORMITI Μάρκα: Nuova serie model: III Serie, Art.No NCR99850, Barcode: Περιγραφή: Κάρτες και πλαστικές φιγούρες ηρώων από την παιδική σειρά GORMITI (ύψος 62 mm). Η συσκευασία είναι κόκκινου χρώματος και φέρει ετικέτα με την επιγραφή GORMITI. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς: Το παιχνίδι μπλε, καφέ και μοβ χρώματος εμπεριέχει: - Δι-νι-όκτυλο φθαλικό εστέρα (DNOP) σε αναλογία 1.44 % της συνολικής μάζας του προϊόντος. - Διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 2.34 % της συνολικής μάζας του προϊόντος. - Δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία % της συνολικής μάζας του προϊόντος. Απαγόρευση πωλήσεων με Η ανάκληση, διανομέα των GORMITI στη χώρα μας, δεν αφορά προϊόντα, που έχουν εισαχθεί από τον επίσημο αντιπρόσωπο. Το παιχνίδι γκρι και μπλε χρώματος εμπεριέχει: - Δι-νι-όκτυλο φθαλικό εστέρα (DNOP) σε αναλογία 2.33 % της συνολικής μάζας του προϊόντος. - Διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 3.67 % της συνολικής μάζας του προϊόντος. - Δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία % της συνολικής μάζας του προϊόντος. Το παιχνίδι ανοιχτού μπλε και πράσινου χρώματος: - Δι-νι-όκτυλο φθαλικό εστέρα (DNOP) σε αναλογία 1.27 % της συνολικής μάζας του

11 προϊόντος. - Διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 3.21 % της συνολικής μάζας του προϊόντος. - Δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 8.39 % της συνολικής μάζας του προϊόντος. Σύμφωνα με τον Κανονισμό REACH έχει απαγορευτεί η χρήση των ακόλουθων φθαλικών εστέρων στα παιχνίδια: o δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικός εστέρας (DEHP), o διβουτυλος φθαλικός εστέρας (DBP) και ο βενζυλο-βούτυλο φθαλικός εστέρας (BBP), ενώ ο διισοεννεάνος φθαλικός εστέρας (DINP), ο δι-ισοδέκυλος φθαλικός εστέρας (DIDP) και ο δινι-όκτυλος φθαλικός εστέρας (DNOP) απαγορεύονται μόνο όταν το παιχνίδι τοποθετηθεί στο στόμα του παιδιού /10 Βουλγαρία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Πλαστικές φιγούρες - The Invincible Lords of Nature Μάρκα: GORMITI Barcode: Περιγραφή: Τέσσερις πλαστικές φιγούρες ύψους 62 mm και κάρτες GORMITI. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εμπεριέχουν: - Δι-νι-όκτυλο φθαλικό εστέρα (DNOP) σε αναλογία 0.46% - Διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 1.81% - Δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 5.3%. Σύμφωνα με τον Κανονισμό REACH έχει απαγορευτεί η χρήση των ακόλουθων φθαλικών εστέρων στα παιχνίδια: o δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικός εστέρας (DEHP), o Απαγόρευση πωλήσεων και απόσυρση από Η ανάκληση, διανομέα των GORMITI στη χώρα μας, δεν αφορά προϊόντα, που έχουν εισαχθεί από τον επίσημο αντιπρόσωπο.

12 διβουτυλος φθαλικός εστέρας (DBP) και ο βενζυλο-βούτυλο φθαλικός εστέρας (BBP), ενώ ο διισοεννεάνος φθαλικός εστέρας (DINP), ο δι-ισοδέκυλος φθαλικός εστέρας (DIDP) και ο δινι-όκτυλος φθαλικός εστέρας (DNOP) απαγορεύονται μόνο όταν το παιχνίδι τοποθετηθεί στο στόμα του παιδιού /10 Βουλγαρία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Βρεφικά παιχνίδια μικρού μεγέθους - 1. Baby Bunny, 2. Ella Elephant, 3. Louie Lion Μάρκα: Tiny Love batch number: TL 0603, Barcode: , κωδικός παρτίδας: TL 0612, Barcode: , κωδικός παρτίδας: TL 0613, Barcode: Περιγραφή: Μικροσκοπικά παιχνίδια σε σχήμα ζώων (κουνέλι, ελέφαντας και λιοντάρι) τα οποία εκπέμπουν ήχους. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς φέρει αιχμηρά μεταλλικά κομμάτια. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το Πρότυπο EN 71. Ένα ατύχημα έχει αναφερθεί. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του διανομέα. Χώρα προέλευσης: Ισραήλ /10 Γαλλία Κατηγορία: Εξοπλισμός φωτισμού Προϊόν: Φωτιστικό για ενυδρείο - SF Aqua Qube Light Μάρκα: Aquadistri Serial number: Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς το νερό ενδέχεται να διεισδύσει στα ενεργά κομμάτια του προϊόντος. συμμορφώνεται με την Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του μικροπωλητή.

13 Περιγραφή: Φορητό φωτιστικό ενυδρείου, φέρει ρυθμιστή στο κεντρικό τροφοδοτικό καλώδιο, διακόπτη, πρίζα και φθορίζον λαμπτήρα. Οδηγία Χαμηλής Τάσης (LVD) και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /10 Γερμανία Προϊόν: Γυναικείες μπότες Μάρκα: L'emotion Αριθμός είδους Περιγραφή: Γυναικείες μπότες με επίπεδη λεπτή σόλα. Ύψος 38 cm, μαύρη σόλα, καφέγκρι μπότα, πορτοκαλί επένδυση. Κίνδυνος χημικών χημικών, διότι περιέχει απαγορευμένα αζωχρώματα. Από την επένδυση απελευθερώνονται 107 mg/kg αμινο-4- αζωβενζόλιο. ν Κανονισμό REACH. Εθελούσια παύση πωλήσεων. Χώρα προέλευσης: Γαλλία /10 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Περιστρεφόμενη μπάλα LED MAGIC και αγελάδα που λειτουργεί με Κίνδυνος τραυματισμού, εγκαυμάτων και πνιγμού. Η περιστρεφόμενη μπάλα Απόρριψη εισαγωγής από τις τελωνειακές αρχές.

14 μπαταρίες Μάρκα: TOP OBSEQUIO - Περιστρεφόμενη μπάλα: 8168A1 - Αγελάδα: 1442 Περιγραφή: - Περιστρεφόμενη μπάλα: παιχνίδι με περιστρεφόμενες μπάλες - Αγελάδα: παιχνίδι αγελάδα που λειτουργεί με μπαταρίες. ενέχει κίνδυνο τραυματισμού και πνιγμού, διότι δεν διαθέτει επαρκή μηχανική αντοχή και είναι πιθανό να σπάσει προκαλώντας τη δημιουργία αιχμηρών άκρων ή μικρών κομματιών. Η αγελάδα που λειτουργεί με μπαταρία ενέχει κίνδυνο εγκαυμάτων, διότι προσβάσιμα μεταλλικά μέρη μπορεί να υπερθερμανθούν εξαιτίας κάποιου βραχυκυκλώματος. Επιπλέον ενέχει κίνδυνο τραυματισμού και πνιγμού, διότι δεν διαθέτει επαρκή μηχανική αντοχή και είναι πιθανό να σπάσει προκαλώντας τη δημιουργία αιχμηρών άκρων ή μικρών κομματιών. συμμορφώνεται με την Οδηγία για τα παιχνίδια και το Πρότυπο EN /10 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Καροτσάκι για κούκλες Μάρκα: Doll Carrier Τύπος: N314P - Μοντέλο: 0881 Γραμμοκώδικας: Περιγραφή: Καροτσάκι για κούκλες με ροζ πλαστικό πλαίσιο. Το κάθισμα και η πλάτη φέρουν τυπωμένες φωτογραφίες. Το προϊόν πωλείται διπλωμένο σε μια πλαστική σακούλα με ετικέτα που φέρει τις λέξεις «Doll Carrier» και τον αριθμό μοντέλου. Κίνδυνος τραυματισμού τραυματισμού, διότι δεν διαθέτει επαρκή μηχανική αντοχή. Σε περίπτωση κατάρρευσης κατά τη διάρκεια της χρήσης τα δάχτυλα θα μπορούσαν να παγιδευτούν. συμμορφώνεται με την Οδηγία για τα παιχνίδια και το Πρότυπο EN 71. Απόρριψη εισαγωγής από τις τελωνειακές αρχές.

15 /10 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Όχημα παντός εδάφους - Grizzly 550 Μάρκα: Yamaha YFM550FWA. Η ανάκληση αφορά ATVs με ημερομηνία παραγωγής έως τον Απρίλιο 2010, με αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) από AJ39W έως AJ39W Περιγραφή: Όχημα παντός εδάφους (ATV) Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία Κίνδυνος τραυματισμού, καθώς υπάρχει πιθανότητα κάτω από ακραίες συνθήκες οδήγησης, η βάση στήριξης της κολώνας του τιμονιού να σπάσει. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, έγγραφη διανομέα της Yamaha στη χώρα μας, αφορά 1 όχημα, το οποίο θα επισκευασθεί πριν την παράδοσή του στον τελικό ιδιοκτήτη /10 Γαλλία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο /βαν - Expert Μάρκα: Peugeot 2.0 L HDI ημερομηνία παραγωγής μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2007 και 9 Ιουλίου 2008, με αριθμούς πλαισίου στη περιοχή από έως 9Z Περιγραφή: Επιβατικό αυτοκίνητο/βαν Χώρα προέλευσης: Γαλλία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. Κίνδυνος πυρκαγιάς πυρκαγιάς, διότι υπάρχει η πιθανότητα επαφής του σωλήνα καυσίμου με το κάλυμμα του κινητήρα γεγονός το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο σωλήνα καυσίμου και να οδηγήσει σε διαρροή καυσίμου. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, έγγραφη διανομέα της Peugeot στη χώρα μας, αφορά 34 οχήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικών επιστολών.

16 /10 Κύπρος Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κουδουνίστρες - Infant Gift Set Baby's Fun Music Μάρκα: Childjoy Γραμμοκώδικας , Μοντέλο XT-25010A Κίνδυνος πνιγμού και βλάβης της ακοής πνιγμού, διότι υπάρχουν μικρά αποσπώμενα κομμάτια και κίνδυνο βλάβης της ακοής, διότι το επίπεδο της έντασης του ήχου είναι πολύ υψηλό. Περιγραφή: Σετ από έξι διαφορετικές κουδουνίστρες κατασκευασμένο από σκληρό πολύχρωμο πλαστικό. Η συσκευασία είναι ένα κουτί από χαρτόνι με διαφανές πλαστικό παράθυρο. συμμορφώνεται με την Οδηγία για τα παιχνίδια και το Πρότυπο EN /10 Γαλλία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο- 307 Break και 307 SW 1.6 L Bioflex Μάρκα: Peugeot Ημερομηνίες παραγωγής μεταξύ 14 Μαρτίου 2007 και 7 Μαΐου 2008, αριθμοί αναγνώρισης οχήματος (VIN) VF3****** έως VF3****** Περιγραφή: Επιβατικό αυτοκίνητο Κίνδυνος πυρκαγιάς πυρκαγιάς, λόγω της πιθανότητας διαρροής καυσίμου στο φίλτρο καυσίμου το οποίο είναι ανεπαρκώς προστατευμένο από βλάβη που μπορεί να προκληθεί από πρόσκρουση χαλικιού. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, διανομέα της Peugeot στη χώρα μας, δεν αφορά οχήματα, που έχουν εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία. Χώρα προέλευσης: Γαλλία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /10 Βουλγαρία Προϊόν: Παιδικό σύνολο στραγγαλισμού εξαιτίας της παρουσίας τιραντών

17 Μάρκα: Cikoby αριθμός είδους 2125 Περιγραφή: Παιδικό σύνολο αποτελούμενο από δύο μέρη. Το πάνω μέρος έχει τιράντες και από μπροστά την επιγραφή: TRIBO baby. Μέγεθος: μηνών/80-86cm. Το προϊόν πωλείται χωρίς συσκευασία. μεγάλου μήκους με ελεύθερα άκρα. Χώρα προέλευσης: Τουρκία /10 Βουλγαρία Προϊόν: Φόρεμα κοριτσιού Μάρκα: Unsea Άγνωστος Κίνδυνος τραυματισμού τραυματισμού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της μέσης, τα οποία είναι πολύ μακριά. Περιγραφή: Φόρεμα κοριτσιού με αμάνικη ζακέτα, τιράντες και κορδόνια περίσφιξης. Μέγεθος: 104 cm. Πωλείται χωρίς συσκευασία. Χώρα προέλευσης: Τουρκία /10 Βουλγαρία Προϊόν: Φόρεμα κοριτσιού στραγγαλισμού εξαιτίας

18 Μάρκα: Unsea Άγνωστος Περιγραφή: Φόρεμα κοριτσιού με τιράντες και κορδόνια στην περιοχή του λαιμού το οποίο προορίζεται για κορίτσια έως 7 ετών, μέγεθος: 110 cm. Πωλείται χωρίς συσκευασία. της παρουσίας διακοσμητικών κορδονιών στην περιοχή του λαιμού. Χώρα προέλευσης: Τουρκία /10 Γαλλία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο/βαν - Expert Μάρκα: Peugeot HDI 1.6 L. Ημερομηνίες παραγωγής μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2007 και 7 Ιουλίου 2009, Αριθμός πλαισίου μεταξύ VF3 XS9HUC και VF3 XS9HUC 9Z Περιγραφή: Επιβατικό αυτοκίνητο/βαν Κίνδυνος πυρκαγιάς πυρκαγιάς, διότι υπάρχει η πιθανότητα επαφής του σωλήνα καυσίμου με το κάλυμμα του κινητήρα γεγονός το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στο σωλήνα καυσίμου και να οδηγήσει σε διαρροή καυσίμου. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, διανομέα της Peugeot στη χώρα μας, δεν αφορά οχήματα, που έχουν εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία. Χώρα προέλευσης: Γαλλία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /10 Πολωνία Κατηγορία: Αναπτήρες Προϊόν: Αναπτήρας Μάρκα: Zhilide EAN Περιγραφή: Σετ που αποτελείται από ένα τασάκι, Κίνδυνος εγκαυμάτων και πυρκαγιάς εγκαυμάτων και πυρκαγιάς, διότι είναι ελκυστικό για τα παιδιά, ιδίως για παιδιά ηλικίας κάτω των 51 μηνών. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά από τον διανομέα.

19 ένα κρεμαστό κόσμημα και έναν φαντεζί αναπτήρα σε σχήμα πιστολιού με ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Οι διαστάσεις του αναπτήρα είναι περίπου 150 x 70 mm (με το μαχαίρι) και 105 x 70 mm (χωρίς το μαχαίρι). Επιπλέον δεν διαθέτει μηχανισμό αντίστασης στα παιδιά. συμμορφώνεται με την απόφαση της επιτροπής 2006/502/EΚ, σύμφωνα με την οποία τα Κράτη Μέλη θα πρέπει να εξασφαλίζουν πως μόνο οι αναπτήρες που διαθέτουν μηχανισμό προστασίας για τα παιδιά διατίθενται στην αγορά /10 Σουηδία Κατηγορία: Αντικείμενα παιδικής φροντίδας και παιδικός εξοπλισμός Προϊόν: Combined Pram/Pushchair - Diva Μάρκα: Crescent Type/αριθμός μοντέλου: Αριθ. είδους: , , , , , (τα δύο τελευταία ψηφία είναι ο κωδικός του χρώματος). Αριθμός παρτίδας: TS042GP , TS042GP Κίνδυνος τραυματισμού τραυματισμού, διότι από το μηχανισμό αναδίπλωσης λείπει μια δεύτερη διάταξη ασφάλισης και τα δάχτυλα θα μπορούσαν να παγιδευτούν. Πρότυπο EN Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές από τον διανομέα. EAN κωδικός: , , , , , (τα δύο τελευταία ψηφία είναι ο κωδικός του χρώματος) Περιγραφή: Καροτσάκι - κρεβάτι για μωρά με πλαίσιο αλουμινίου, ρυθμιζόμενο ύψος και αντιστρέψιμη χειρολαβή/μπάρα ώθησης. Το κάθισμα είναι επίσης αντιστρέψιμο. Έχει δύο φουσκωμένες ρόδες στο πίσω μέρος και δύο

20 περιστρεφόμενες ρόδες μπροστά /10 Αυστρία Κατηγορία: Αντικείμενα παιδικής φροντίδας και παιδικός εξοπλισμός Προϊόν: Περπατούρες βρέφους - Funny Baby and Tom Μάρκα: Haberkorn - Αριθ. είδους: (Funny) EAN: Αριθ. είδους: (Tom) Περιγραφή: "Funny" (χρώμα: πράσινο) και "Tom" εξάτροχη περπατούρα. Κίνδυνος τραυματισμού τραυματισμού, διότι όταν ωθείται σε μια άκρη δεν σταματά. Επιπλέον το προϊόν δεν είναι εξοπλισμένο με κάποιο μηχανισμό, ο οποίος θα εμπόδιζε μια πτώση προς τα κάτω, στα σκαλιά. Πρότυπο EN Εθελούσια απόσυρση από την αγορά /10 Βουλγαρία Προϊόν: Παιδική ζακέτα Μάρκα: Bestido Μεγέθη: μέγεθος: 3-98 cm, μέγεθος: cm Περιγραφή: Παιδική ζακέτα, μέρος ενός συνόλου το οποίο αποτελείται από τρία μέρη τραυματισμού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στη κουκούλα της ζακέτας.

21 ζακέτα, μπλούζα και παντελόνι και προορίζεται για παιδιά έως 7 ετών. Η ζακέτα έχει μια κουκούλα με λειτουργικά κορδόνια, τα άκρα των οποίων είναι δεμένα σε κόμπο. Η ζακέτα κλείνει με φερμουάρ, ενώ υπάρχουν και δύο τσέπες με φερμουάρ. Το προϊόν πωλείται χωρίς συσκευασία. Χώρα προέλευσης: Τουρκία /10 Πορτογαλία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο - Land Cruiser Prado Μάρκα: Toyota KDJ150. Έτος: Περιγραφή: Επιβατικό αυτοκίνητο. Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. Κίνδυνος τραυματισμού τραυματισμού, διότι εάν το όχημα μπει σε μια απότομη στροφή με μεγάλη ταχύτητα, σε συγκεκριμένες συνθήκες υψηλής ταχύτητας, τα πίσω ελαστικά θα μπορούσαν να γλιστρήσουν έτσι ώστε το όχημα να βρεθεί, λόγω της ολίσθησης, σε πλάγια κατεύθυνση, οδηγώντας σε οδικό ατύχημα. Το πρόβλημα ανακύπτει ως αποτέλεσμα του προγραμματισμού του συστήματος ελέγχου της σταθερότητας του οχήματος. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον κατασκευαστή. Η ανάκληση, έγγραφη διανομέα της Toyota στη χώρα μας, αφορά 25 οχήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικών επιστολών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (Υ.Α.&Π.Κ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 01 Απριλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Απριλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 Τηλ: + 357 22867377 Φαξ: + 357 22375120 e mail: atheodorou@mcit.gov.cy 10 Ιανουαρίου 2014 Διευθυντή Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX)

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα 15-2009 Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 21 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 26 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Ιουλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 24 Ιουνίου 20 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 1 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 23 εκεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 23 εκεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 23 εκεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 04 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 22 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 εκεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, Αυγούστου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Σεπτεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Σεπτεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 26 Σεπτεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 03 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 03 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 03 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 02 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 02 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τετάρτη, 02 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 23 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 23 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 23 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 Report 15-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0334/11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κρέμα χέννας "Kone Henna Κρέμα" Μάρκα: Bajwa

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 7 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 20 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 03 Μαΐου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 13 Σεπτεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα