Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX"

Transcript

1 Δελτίο Τύπου Αθήνα, 21 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 4 έως 8 Μαΐου 2009 για τα μη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδομαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρμόδιες αρχές κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως μη ασφαλή, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η διάθεσή τους στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή τους από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής τους στην αγορά μπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωμα που τα καθιστά μη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η (Γ.Γ.Κ) έχει καθιερώσει τη δημοσίευση των εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπ. Επιτροπής για μη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως μεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Κ προβαίνει στη Δημοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειμένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άμεση απόσυρσή τους και ταυτόχρονη ενημέρωση της εκάστοτε αρμόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αμέσως μετά από κάθε ειδοποίηση μέσω του συστήματος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Κ θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις με βάση το Νόμο 2251/94, σε όλους όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε) Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την κοινοποιούσα χώρα /09 Γερμανία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Τοστιέρα Μάρκα: Superior KT-600G, αριθμός αντικειμένου: , αριθμοί παραγγελιών: και Περιγραφή: Τοστιέρα μπλε χρώματος με δύο θέσεις για την τοποθέτηση του ψωμιού. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει πλαστικό περίβλημα, ρυθμιστής του βαθμού ψησίματος, τρία κουμπιά για το ξεπάγωμα, το ζέσταμα του τοστ, καθώς και για τον τερματισμό της λειτουργίας της τοστιέρας. Το κάθε κουμπί είναι συνδεδεμένο με προειδοποιητικό λαμπάκι. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς η σύνδεση όλων των ακροδεκτών δεν λειτουργεί σωστά και τα καλώδια ελέγχου της συσκευής δεν είναι ορθά συνδεδεμένα. Τα δύο παραπάνω σφάλματα σε συνδυασμό ενδέχεται να κάνουν το περίβλημα της συσκευής ενεργό. Ένα περιστατικό έχει αναφερθεί. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα EN και EN Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του εισαγωγέα.

3 2 0614/09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γυναικεία χαμηλά μποτάκια από σουέτ μαύρου χρώματος. Μάρκα: 1 TO 3 Όνομα: χαμηλά μποτάκια από σουέτ μαύρου χρώματος. Κίνδυνος χημικών χημικών εξαιτίας της παρουσίας διμεθυλοφουμαρικού εστέρα (DMF) στα υποδήματα και στα σακουλάκια που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών. Μοντέλο STYLE V6297, κωδικός , χρώμα: μαύρο Περιγραφή: Γυναικεία χαμηλά μποτάκια από σουέτ μαύρου χρώματος. Το προϊόν συσκευάζεται σε κουτί από χαρτόνι και συμπεριλαμβάνει σακουλάκια που φέρουν ακόλουθη σήμανση: "MOULDPROOF AGENT DO NOT EAT" Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται /09 Γερμανία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: προστατευτικά καλύμματα για πρίζες - Steckdosen-Sicherung Μάρκα: Άγνωστη Αριθμός αντικειμένου: 11208, αριθμός EAN Περιγραφή: Μπλίστερ πακέτο που εμπεριέχει 9 Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς ύστερα από παρατεταμένη χρήση οι προστατευτικές πλάκες του ρευματοδότη (πρίζα) δεν κλείνουν. Κατά συνέπεια, η συσκευή δεν είναι πια ασφαλής για τα παιδιά, καθώς τα τελευταία ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με τα Εθελούσια παύση πωλήσεων.

4 προστατευτικά καλύμματα για πρίζες. ενεργά κομμάτια του προϊόντος. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδι μουσικό όργανο από πλαστικό - Maraca Μάρκα: Tupperware Shape O-Maraca Bolín 93, κωδικός CN: Περιγραφή: Ένα παιχνίδι μουσικό όργανο (maraca) σε σχήμα σφαίρας μπλε και κόκκινου χρώματος με χειρολαβή κίτρινου χρώματος. Κίνδυνος ασφυξίας ασφυξίας, καθώς η διάμετρος της χειρολαβής του παιχνιδιού είναι υπερβολικά μικρή. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 71. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του κατασκευαστή. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της TUPPERWARE στη χώρα μας, δεν αφορά προϊόντα, που έχουν εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία /09 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ παιχνιδιών - πόνι Μάρκα: Sweet Pony αριθμός EAN , MK Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς το πόνι μπλε χρώματος εμπεριέχει δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 31% (κεφάλι) Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

5 Περιγραφή: Σετ από δύο πόνι κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό. Το μεγαλύτερο σε μέγεθος από τα δύο πόνι είναι ανοιχτού γαλάζιου χρώματος και το μικρότερο είναι λευκού χρώματος. Τα πόνι έχουν χαίτη και ουρά μπλε και ροζ χρώματος αντίστοιχα. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί από χαρτόνι ροζ χρώματος που φέρει ετικέτα με το σήμα CE, εικονογράφημα σχετικά με τον ηλικιακό περιορισμό για παιδιά ηλικίας 0-3 ετών, το όνομα και τη διεύθυνση του εισαγωγέα, καθώς και την προειδοποιητική σήμανση: «Το προϊόν είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών». και 26% (κορμός) του συνολικού βάρους του προϊόντος, ενώ το πόνι λευκού χρώματος εμπεριέχει τον ίδιο φθαλικό εστέρα σε αναλογία 31% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδι κινητό τηλέφωνο Μάρκα: Baby phone αριθμός EAN ; No 6213; HS56978/79 Περιγραφή: Ένα παιχνίδι κινητό τηλέφωνο που φέρει διακοσμητικό σχέδιο με την απεικόνιση ενός σκύλου καρτούν και την επιγραφή Hello. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από Κίνδυνος πρόκλησης βλάβης της ακοής και κίνδυνος πνιγμού. πρόκλησης βλάβης της ακοής, καθώς εκπέμπει ακουστική πίεση είναι 99dB, ενώ το όριο της ακουστικής πίεσης για παιχνίδι που χρησιμοποιούνται πολύ κοντά στο αυτί είναι 80 db. πνιγμού, καθώς Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

6 πλαστικό κίτρινου χρώματος και διαθέτει πέντε κουμπιά πράσινου, σκούρου μπλε, ανοιχτού κίτρινου και πορτοκαλί χρώματος. Το παιχνίδι τίθεται σε λειτουργία με 2 μπαταρίες, τύπου AA. Σε περίπτωση που πατηθεί οποιοδήποτε κουμπί, προκαλείται εκπομπή ήχου και φωτός. Το αυτοκόλλητο και η συσκευασία φέρουν τις ακόλουθες προειδοποιήσεις και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν στην πολωνική γλώσσα: το όνομα και τη διεύθυνση του εισαγωγέα, το σήμα CE και την επιγραφή: Made in China. Επιπλέον, το όνομα του προϊόντος, τον αριθμό EAN, εικονογράφημα σχετικά με τον ηλικιακό περιορισμό για παιδιά 0-3, καθώς και την προειδοποίηση: «Κίνδυνος πνιγμού, εξαιτίας της ύπαρξης μικροσκοπικών κομματιών». εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία ενδέχεται να αποκολληθούν και χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71.

7 6 0635/09 Φιλανδία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Φουλάρι Μάρκα: Accessories Art. No. VGL1047, Pikkukukka Περιγραφή: Λινό φουλάρι πράσινου χρώματος με λουλούδια κίτρινου και μπλε χρώματος και μέγεθος 180 x 60 cm. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εμπεριέχει απαγορευμένες αζωχρωστικές ουσίες. Από τις ουσίες αυτές, η αζωχρωστική μπλε χρώματος απελευθερώνει 3,3 -διμεθοβεζιδίνη σε αναλογία 45 mg/kg, η οποία υπερβαίνει το όριο των 30 mg/kg. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδική μπλούζα Μάρκα: FOX BABY Barcode , С- 20, item no. BS Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της κουκούλας και του λαιμού. Απαγόρευση πωλήσεων με εντολή των αρχών. Περιγραφή: Παιδική μπλούζα με ρίγες μαύρου και λευκού χρώματος. Η μπλούζα φέρει κουκούλα με κορδόνια. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει ετικέτα με τις ακόλουθες πληροφορίες: σύνθεση - 100% βαμβάκι, «Κατασκευάζεται στην Κίνα», καθώς και τους αριθμούς μοντέλων: r και ; RN ; CA Επιπλέον, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN

8 με τις ακόλουθες πληροφορίες: "FOX BABY", "Boys street", item no. BS , barcode , С-20, καθώς και τις τιμές των αντίστοιχων χωρών, οι οποίες έχουν προσδιοριστεί με τα ακόλουθα σύμβολα: IL, BG, CN, CA, HR, PH, P.Rico, RO, RU, PA, S, MD. Οι παραπάνω πληροφορίες αναγράφονται και σε μια ετικέτα, η οποία είναι προσκολλημένη πάνω στο πακέτο. Το προϊόν διατίθεται στην αγορά μέσα σε διαφανή τσάντα από πολυαιθυλένιο /09 Ισπανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Μαλακά παιχνίδια Μάρκα: Disney Άγνωστη Περιγραφή: Ποικιλία / γκάμα από μαλακά παιχνίδια, μήκους 17 cm. Τα παιχνίδια διαθέτουν μικρές βεντούζες ειδικά για το κρέμασμα των παιχνιδιών. Τα παιχνίδια αναπαριστούν χαρακτήρες από τα κινούμενα σχέδια του Disney (Mickey Mouse, Piglet και Pooh) και διατίθενται στην αγορά χωρίς Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία ενδέχεται να αποκολληθούν και χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

9 συσκευασία, αλλά μέσα σε ογκώδη κουτιά από χαρτόνι με διαστάσεις 1 m 3. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ /09 Γερμανία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Πιστολέτο ψεκασμού Μάρκα: Wagner Wagner W650, Wagner W660 με αύξοντες αριθμούς: , , , , , , Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς το περίβλημα του διακόπτη δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις σχετικά με τη δύναμη εξώθησης. Επιπροσθέτως, τα ενεργά κομμάτια του προϊόντος είναι προσβάσιμα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

10 , , , Περιγραφή: Ηλεκτρικό σύστημα ψεκασμού για την εφαρμογή στοιχείων, μπογιάς, βερνικιού, καθώς και προϊόντων για την προστασία του ξύλου και των φυτών /09 Λιθουανία Κατηγορία: Προστατευτικός εξοπλισμός Προϊόν: Γιλέκο Μάρκα: Racing TYPE R μοντέλο DN32009, barcode: Περιγραφή: Γιλέκο ασφαλείας κατασκευασμένο από κίτρινο φθορίζον ύφασμα με δύο οριζόντιες λωρίδες αντικατοπτρισμού. Σήμανση: σήμα CE, EN 471. Σύνθεση υφάσματος % POLYESTER. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς, τα χαρακτηριστικά του αντανακλαστικού υλικού δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις. Εντούτοις, το γιλέκο, το οποίο έχει δηλωθεί ως προστατευτικός εξοπλισμός, δεν διασφαλίζει την ασφάλεια του χρήστη στο σκοτάδι. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 471. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

11 /09 Δανία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Προσαρμογέας ταξιδίου - All-in-one adaptor Μάρκα: Active travel Art nr , αριθμός EAN nr Περιγραφή: Προσαρμογέας ταξιδίου, A, 250 V, max W, 110~250 V, mrk: EUROPE. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας: - Οι επαφές του προσαρμογέα ενδέχεται να είναι προσβάσιμοι πριν ή κατά τη διάρκεια της χρήσης του προϊόντος. - Οι επαφές του ρευματολήπτη υπάρχει περίπτωση να είναι προσβάσιμες. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

12 /09 Δανία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν:Διεθνής προσαρμογέας ταξιδίου Μάρκα: Elworks αριθμός EAN nr Περιγραφή: Προσαρμογέας ταξιδίου, 10A, 250 V~ UVA- 19 Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας: - Οι επαφές του προσαρμογέα ενδέχεται να είναι προσβάσιμοι πριν ή κατά τη διάρκεια της χρήσης του προϊόντος. - Οι επαφές του ρευματολήπτη υπάρχει περίπτωση να είναι προσβάσιμες. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα /09 Γαλλία Κατηγορία: Διάφορα Προϊόν: Θερμαντικό μαξιλάρι με κουκούτσια από κεράσι - Bouillotte cerises Μάρκα: Nature et découvertes μοντέλο: Hittepit reference: Κίνδυνος φωτιάς πρόκλησης φωτιάς καθώς, σε περίπτωση που θερμανθεί για υπερβολικά μεγάλο διάστημα (π.χ. 8 minutes στα 700w ή 5 minutes Εθελούσια απόσυρση από την αγορά.

13 Περιγραφή: Το προϊόν είναι θερμαντικό μαξιλάρι με κουκούτσια από κεράσι τα οποία γίνονται αισθητά με την αφή πάνω από το ύφασμα. στα 1000w), τα κουκούτσια ενδέχεται να πιάσουν φωτιά. Ένα περιστατικό έχει αναφερθεί. Διαστάσεις: 34 x 19 cm. Χώρα προέλευσης: Πολωνία /09 Μάλτα Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Σετ σαπουνιών με άρωμα σοκολάτας Μάρκα: Amelia Item Περιγραφή: Εννέα μπάρες σαπουνιού με άρωμα σοκολάτας. Το προϊόν διατίθεται την αγορά σε συσκευασία δώρου. Η κάθε μπάρα σαπουνιού έχει διαστάσεις 40mm x 35mm x 20mm. Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς εξαιτίας της χαρακτηριστικής μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους, το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο. Κατά συνέπεια τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα τους και να το καταπιούν. Επιπλέον, το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και ενδέχεται να φράξουν τον πεπτικό σωλήνα. Εθελούσια απαγόρευση πωλήσεων. συμμορφώνεται με την Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική τους μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την

14 υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών /09 Ιταλία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γυναικεία υποδήματα Μάρκα: Magie di Fata B 8033-A05 GREY. Περιγραφή: Γυναικεία μοκασίνια με χαμηλά τακούνια, τα οποία είναι συσκευασμένα σε κουτί μοβ χρώματος που φέρει τη σήμανση Magie di fata. Η συσκευασία δεν φέρει καμία ένδειξη από τον κατασκευαστή. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς τα σακουλάκια που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία εμπεριέχουν διμεθυλοφουμαρικό εστέρα (DMF) σε αναλογία 300 mg/kg και τα υποδήματα εμπεριέχουν 35 mg/kg του συνολικού βάρους του προϊόντος. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται. Εθελούσια απόσυρση από τη αγορά /09 Φιλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Κούκλα Μάρκα: Elaine Art no Περιγραφή: Κούκλα μήκους 30 cm. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς το πλαστικών υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το πρόσωπο της κούκλας εμπεριέχει δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 27% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου. Σύμφωνα με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών

15 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Ισπανία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Σετ επέκτασης καλωδίου - Vivanco Μάρκα: Vivanco REF Περιγραφή: Σετ επέκτασης καλωδίου με διακόπτη, καλώδιο 1.4 m και τρεις πρίζες. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε πακέτο που φέρει επικολλημένη ετικέτα με τις ακόλουθες σημάνσεις: "EDS 3S, EDB-Nr VIVANCO CE. Made in China. ME 63". Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο. Απόσυρση από την αγορά από τις αρχές του τελωνείου. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με το από 21/5/2009 Δελτίο Τύπου /09 Ιταλία Κατηγορία: Καλλυντικά Προϊόν: Ταλκ σε μορφή σκόνης - Spring fresh line / Wild Orchid perfume Μάρκα: BURTON UP-6273Z Περιγραφή: Αρωματικό ταλκ σε μορφή σκόνης, το οποίο είναι συσκευασμένο σε ψηλό δοχείο. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εμπεριέχει αρσενικό σε επίπεδο 15.2 ± 3.2 mg/kg. Κατά συνέπεια, η εν λόγω ουσία ενδέχεται να απορροφηθεί από τον οργανισμό, προκαλώντας δερματικά προβλήματα, προβλήματα στη λειτουργία της καρδιάς, του ανοσοποιητικού συστήματος και του Εθελούσια από την αγορά μέσω του εισαγωγέα και κατάσχεση των προϊόντων με εντολή των αρχών.

16 Χώρα προέλευσης: Καναδά εγκεφάλου. Επιπροσθέτως, το αρσενικό έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί καρκινογενέσεις (στο δέρμα, στους πνεύμονες, στο συκώτι, στην κύστη και στους λεμφαδένες) και μεταλλάξεις του DNA. Το αρσενικό έχει απαγορευτεί στα καλλυντικά και στα είδη προσωπικής υγιεινής σύμφωνα με την Οδηγία Καλλυντικών 76/768/EEC /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικά αυτοκίνητα - πεντάλ φρένου Μάρκα: MITSUBISHI Outlander, Lancer Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα CW5W, CX3A, CX4A, CY2A, CY3A, CY4A. (A/T, SST, CVT), τα οποία κατασκευάστηκαν πριν από το Δεκέμβριο του Σημείωση: στην ανάκληση δεν περιλαμβάνονται οχήματα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς, ενδεχομένως το πεντάλ του φρένου αρχικά να είναι πολύ σκληρό, όταν πατηθεί σε αργή οδήγηση (π.χ. μανούβρες για να ξεπαρκάρισμα), ενώ στο επόμενο πάτημα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με το από 4/5/2009 Δελτίο Τύπου. Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικά αυτοκίνητα - λογισμικό μονάδας ελέγχου των υαλοκαθαριστήρων Μάρκα: VOLVO Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς, χρειάζεται να γίνει αναβάθμιση στο Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του

17 V70, XC70, S80. Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν κατά το έτος 2007 και ορισμένα από αυτά που κατασκευάστηκαν το 2008 και διαθέτουν συναγερμό. λογισμικό της μονάδας ελέγχου των υαλοκαθαριστήρων, για να αποφευχθεί τυχόν δυσλειτουργία τους διανομέα της VOLVO στη χώρα μας, αφορά 25 οχήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικών επιστολών. Χώρα προέλευσης: Σουηδία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Γαλλία Κατηγορία: Έπιπλα Προϊόν: Ξαπλωτή πολυθρόνα (Σαιζ λονγκ) Μάρκα: Soltera SOLTERA KENT: REFERENCE , SOLTERA HARMONY: REFERENCE Περιγραφή: Ξαπλωτή πολυθρόνα (Σαιζ λονγκ) Χώρα προέλευσης: Βιετνάμ Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς, οι μηχανισμοί κλειδώματος, οι οποίοι θα έπρεπε να συγκρατούν τα πόδια της καρέκλας, είναι συναρμολογημένοι με λάθος τρόπο. Διάφορα περιστατικά έχουν αναφερθεί. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

18 /09 Φιλανδία Κατηγορία: Κοσμήματα Προϊόν: Σκουλαρίκια Μάρκα: New Fashion CT-A1 Περιγραφή: Σκουλαρίκια κυκλικού σχήματος από πλαστικό κόκκινου χρώματος, με διάμετρο 5 cm. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς απελευθερώνει νικέλιο σε αναλογία µg/ cm²/ ανά εβδομάδα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου /09 Φιλανδία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Φουλάρι Μάρκα: Accessories Art. No. VGL1047, Pikkukukka Περιγραφή: Λινό φουλάρι πράσινου χρώματος με λουλούδια κίτρινου και μπλε χρώματος και μέγεθος 180 x 60 cm. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εμπεριέχει απαγορευμένες αζωχρωστικές ουσίες. Από τις ουσίες αυτές, η αζωχρωστική μπλε χρώματος απελευθερώνει 3,3 -διμεθοβεζιδίνη σε αναλογία 45 mg/kg, η οποία υπερβαίνει το όριο των 30 mg/kg. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου /09 Φιλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιδική χειράμαξα Μάρκα: Άγνωστη Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

19 - Item No , KBM-004, - Item No , KBM-009. Περιγραφή: - Μεταλλική χειράμαξα κόκκινου και πορτοκαλί χρώματος. - Μεταλλικό καροτσάκι πράσινου χρώματος. εμπεριέχει διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) και δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία που υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο που είναι 0.1%: - Οι χειρολαβές από πλαστικό κόκκινου χρώματος απελευθερώνουν δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 22% του συνολικού βάρους του προϊόντος. - Οι χειρολαβές από πλαστικό μαύρου χρώματος απελευθερώνουν δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 12% του συνολικού βάρους του προϊόντος και διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP) σε αναλογία 1.9% του συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Ολλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδι - σετ διακοσμητικών κοσμημάτων Μάρκα: Free & Easy 588, αριθμός EAN: Περιγραφή: Σετ Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς το πλαστικό κορδόνι κόκκινου χρώματος εμπεριέχει δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 33.0% του Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του προμηθευτή.

20 διακοσμητικών κοσμημάτων, το οποίο είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό. Οι χάντρες είναι μπλε, κίτρινου, ροζ, πορτοκαλί και μοβ χρώματος και είναι κατασκευασμένες από μαλακό υλικό. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει ένα πλαστικό κορδόνι κόκκινου χρώματος. συνολικού βάρους του προϊόντος. Σύμφωνα με την Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Καροτσάκι για κούκλες Μάρκα: TOYS αριθμός EAN: Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών και κίνδυνος πνιγμού πρόκλησης τραυματισμών, καθώς ενδέχεται να σπάσει. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά μέσω του εισαγωγέα. Περιγραφή: Το παιχνίδι είναι

21 ένα κοροτσάκι για κούκλες, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μεταλλικούς αγωγούς. Η χειρολαβή έχει πλαστική επικάλυψη. Το κάθισμα, το σκίαστρο και το «καλάθι» που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα είναι κατασκευασμένα από ύφασμα μπλε και λευκού χρώματος. Επιπλέον το καρότσι διαθέτει μηχανισμό ασφαλείας από τη μία πλευρά. πνιγμού, καθώς η πλαστική τσάντα της συσκευασίας έχει πάχος μικρότερο από mm. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε πλαστική τσάντα που φέρει τις ακόλουθες σημάνσεις και πληροφορίες: το σήμα CE, τον αριθμό EAN number, το όνομα και τη διεύθυνση του εισαγωγέα. Επιπλέον, η συσκευασία φέρει τις επιγραφές: «Κατασκευάζεται στην Κίνα», «Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα», «Ακατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω από 3 ετών», «Προσοχή! Κίνδυνος πνιγμού - το προϊόν εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια», «Το παιχνίδι θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών», «Η συσκευασία θα πρέπει να φυλάσσεται για περαιτέρω αναφορά, καθώς εμπεριέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν».

22 /09 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: παιχνίδι κινητό τηλέφωνο - Telefon figurka Μάρκα: TOYS αριθμός EAN ; 4/TS 713; No 821 Περιγραφή: Παιχνίδι κινητό τηλέφωνο σε σχήμα χελώνας Νίντζα. Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό μπλε, καφέ, πράσινου και χρυσού χρώματος. Τα μάτια του παιχνιδιού είναι δίοδοι. Το παιχνίδι τίθεται σε λειτουργία με 2 μπαταρίες, τύπου AA και σε περίπτωση που πατηθεί οποιοδήποτε κουμπί εκπέμπεται ήχος και φως. Πάνω στο αυτοκόλλητο και στη συσκευασία υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το προϊόν: όνομα και η διεύθυνση του εισαγωγέα, σήμα CE, αριθμός του προϊόντος, αριθμός EAN, εικονογράφημα σχετικά με τον ηλικιακό περιορισμό για παιδιά 0-3 ετών. Επιπλέον, Κίνδυνος πρόκλησης βλάβης της ακοής πρόκλησης βλάβης της ακοής, καθώς εκπέμπει ακουστική πίεση είναι 99dB, ενώ το όριο της ακουστικής πίεσης για παιχνίδι που χρησιμοποιούνται πολύ κοντά στο αυτί είναι 80 db. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

23 το προϊόν φέρει τις ακόλουθες προειδοποιητικές σημάνσεις: «Κίνδυνος πνιγμού, εξαιτίας της ύπαρξης μικροσκοπικών κομματιών», «Προσοχή! Κίνδυνος εξαιτίας της τοποθέτησης των μπαταριών στο στόμα του βρέφους», «Η συσκευασία δεν είναι παιχνίδι», «Βάρος - 48 g». φέρει πληροφορίες σχετικά με την άδεια και κατ επέκταση το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί μη αυθεντικό. 28 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον

24 0640/09 σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικό παντελόνι Μάρκα: JUMBO Item No: , bar code: Περιγραφή: Παιδικό παντελόνι ανοιχτού καφέ χρώματος με υφασμάτινη ζώνη ροζ χρώματος στην περιοχή της μέσης, δύο τσέπες και διακοσμητικό σχέδιο με απεικονίζει λουλούδια. Επιπλέον, το προϊόν φέρει κοκαλάκια για τα μαλλιά σε διάφορα χρώματα (πράσινο, χρυσό, μπλε και κίτρινο), τα οποία είναι προσκολλημένα σε μία από τις τσέπες. Στο εσωτερικό του ενδύματος υπάρχει ραμμένη, υφασμάτινη ετικέτα με την επιγραφή: JUMBO, 12 MONTHS. Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει επικολλημένη ετικέτα με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τη διεύθυνση του εισαγωγέα και τη χώρα προέλευσης του προϊόντος. Μέγεθος: 12 μήνες. πρόκλησης τραυματισμών εξαιτίας της παρουσίας υφασμάτινης ζώνης (στην περιοχή της μέσης0 με μήκος άνω των 360 mm. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο στα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά ηλικίας από 0 έως 6 ετών και για παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών, οι ζώνες ή οι φαρδιές ζώνες που προορίζονται να δεθούν στο μπροστινό μέρος του ενδύματος δεν θα πρέπει να προεξέχουν περισσότερο από 360 mm από το σημείο που προορίζονται να δεθούν. εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πειραιώς /09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γυναικείες μπότες Μάρκα: Latinas by Tooc Κίνδυνος χημικών χημικών εξαιτίας της παρουσίας διμεθυλοφουμαρικού εστέρα (DMF) στα Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

25 Μοντέλο Περιγραφή: Γυναικείες μπότες συσκευασμένες σε κουτί από χαρτόνι μαύρου χρώματος που φέρει επιγραφή με το όνομα του προϊόντος "LATINAS BY TOOC". υποδήματα και στα σακουλάκια που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται /09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Υποδήματα Μάρκα: Golden Mouse, Sprandl and Kaxilu, Μοντέλα: 5077, και 872 αντίστοιχα Κίνδυνος χημικών χημικών εξαιτίας της παρουσίας διμεθυλοφουμαρικού εστέρα (DMF) στα υποδήματα και στα σακουλάκια (3.6 mg/kg) που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών. Περιγραφή: Αντρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα. Το άνω μέρος και οι σόλες των υποδημάτων είναι από συνθετικό υλικό. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί από χαρτόνι που φέρει ετικέτα με τη μάρκα και το μοντέλο του προϊόντος. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται.

26 /09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γυναικεία σανδάλια Μάρκα: Bubble Bobble Μοντέλο: 1247 Περιγραφή: Το άνω μέρος και οι σόλες των σανδαλιών είναι από συνθετικό υλικό. Τα σανδάλια διαθέτουν λουράκια στο μπροστινό μέρος που φέρουν διάφορα διακοσμητικά σχέδια σε σχήμα λουλουδιών και πεταλούδων που εμπεριέχουν πούλιες. Λουράκια υπάρχουν και στο πίσω μέρος του υποδήματος. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, εξαιτίας της ύπαρξης μικροσκοπικών κομματιών τα οποία μπορούν να αποσπαστούν με ευκολία και τα οποία χωράνε με ευκολία στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

27 /09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γυναικεία υποδήματα Μάρκα: Lola Rico Moντέλο: SP5124 Περιγραφή: Γυναικεία υποδήματα μοβ χρώματος με διακοσμητικές αγκράφες στο πάνω μέρος. Οι σόλες και το άνω μέρος τρων υποδημάτων είναι από συνθετικό υλικό. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί πορτοκαλί χρώματος που φέρει διακοσμητικό σχέδιο με απεικονίσεις λουλουδιών και το καπάκι του κουτιού φέρει την επωνυμία του προϊόντος. Επιπλέον, στη συσκευασία αναγράφεται το μοντέλο και το χρώμα (μοβ) Κίνδυνος χημικών χημικών εξαιτίας της παρουσίας διμεθυλοφουμαρικού εστέρα (DMF) στα υποδήματα (87.35 mg/kg) και στα σακουλάκια ( mg/ kg), που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

28 του προϊόντος. Το κουτί εμπεριέχει σακουλάκια με αντιμυκητιακή δράση που φέρουν την προειδοποιητική σήμανση: "Mouldproof Agent Do Not Eat" /09 Γαλλία Κατηγορία: Προστατευτικός εξοπλισμός Προϊόν: Προστατευτικό γιλέκο ιππασίας Μάρκα: EURORIDING REF Περιγραφή: Προστατευτικό γιλέκο ιππασίας μαύρου χρώματος Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς δεν συμμορφώνεται με τα σχετικά πρότυπα και οι σημάνσεις και πληροφορίες που αναγράφονται είναι ανεπαρκείς. Εθελούσια καταστροφή των προϊόντων. Χώρα προέλευσης: Πακιστάν συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN

29 /09 Ισπανία Κατηγορία: Αξεσουάρ κουζίνας / μαγειρέματος Προϊόν: Toστιέρα Μάρκα: Orbit Moντέλο OPT-401 serial number Περιγραφή: Τοστιέρα δύο θέσεων, η οποία είναι συσκευασμένη σε κουτί από χαρτόνι. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς: - Δεν υπάρχει επαρκής προστασία από τα ενεργά κομμάτια του προϊόντος. - Το μεταλλικό τμήμα του δίσκου που συλλέγει τα ψίχουλα δεν έχει γείωση. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών. - Η μόνωση του καλωδίου ενδέχεται να υποστεί βλάβη σε περίπτωση που το καλώδιο τυλιχτεί γύρω από την τοστιέρα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Κύπρος Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδια και γλυκίσματα Μάρκα: Biaoda 1. Αεροπλάνο με περιστρεφόμενη ομπρέλα, Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς τα προϊόντα εμπεριέχουν μικροσκοπικά κομμάτια, τα οποία μπορούν να αποκολληθούν με ευκολία και τα οποία Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

30 μoντέλο: NO.671, YWA-271, Barcode: Βάτραχος, μοντέλο: NO.8856, YWA-422, Barcode: Ψάρι,μοντέλο: NO.119, YWA-469, Barcode: χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. συμμορφώνεται με την Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Λαγός, μοντέλο: NO.978C, YWA-477 Barcode: Ελικόπτερο (ελέφαντας), μοντέλο: NO.186, YWA-423 Barcode: Χελώνα, μοντέλο: NO.5398, YWA-478, Barcode: Δεινόσαυρος, μοντέλο: NO288, YWA-429, Barcode: Περιγραφή: Τα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από σκληρό πλαστικό και έχουν το σχήμα αεροπλάνου, βατράχου, ψαριού, λαγού, ελικοπτέρου, ελέφαντα, χελώνα και δεινοσαύρου. Η κάθε φιγούρα είναι προσκολλημένη σε διαφανή, πλαστικό σωληνάριο γεμάτο με καραμέλες. Τα παιχνίδια φέρουν ετικέτα με το barcode, το μοντέλο, τη χώρα παραγωγής (Κίνα), τα συστατικά που υπάρχουν στις καραμέλες, καθώς και την προειδοποιητική σήμανση: «Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Κίνδυνος πνιγμού, καθώς εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια.» το κάθε παιχνίδι φέρει ανάγλυφη ετικέτα με μάρκα του προϊόντος

31 BIAODA.

32 /09 Ελλάδα Κατηγορία: Σκάφη αναψυχής Προϊόν: Μηχανές για σκάφη αναψυχής Σωλήνας καυσίμου Μάρκα: VOLVO PENTA Μοντέλα Penta 3.0GXi και 3.0GXiC Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα Volvo Penta 3.0GXi και 3.0GXiC 3.0 litre βενζινοκινήρων, με αύξοντες αριθμούς που κυμαίνονται από έως Χώρα προέλευσης: Σουηδία Κίνδυνος φωτιάς φωτιάς, εξαιτίας ενός σφάλματος στη σύνδεση του σωλήνα καυσίμων υψηλής πίεσης, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει διαρροή καυσίμων και κατ επέκταση φωτιά. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της VOLVO PENTA στη χώρα μας, αφορά 2 βενζινοκινητήρες, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικών επιστολών.

33 /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Διεθνής προσαρμογέας ταξιδίου. Μάρκα: Wonplug Moντέλο No. WP-931L Περιγραφή: Διεθνής προσαρμογέας ταξιδίου. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας: - Ορισμένα ενεργά κομμάτια του προσαρμογέα ενδέχεται να είναι προσβάσιμα όταν ο προσαρμογέας είναι στην πρίζα έτοιμος για χρήση. - Ο προσαρμογέας είναι δυνατόν να τοποθετηθεί στην πρίζα ενώ οι υπόλοιποι ακροδέκτες είναι εκτεθειμένοι. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά, ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα και κατάσχεση των προϊόντων με εντολή των αρχών. - Τα καλύμματα μπορούν να τεθούν σε λειτουργία με έναν μόνο ακροδέκτη. - Ο προσαρμογέας δεν έχει πρόβλεψη για γείωση. - Οι ακροδέκτες του προσαρμογέα δεν συμμορφώνονται με τα σχετικά πρότυπα. - Ο προσαρμογέας δεν έχει ασφάλεια. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο 38 Μάλτα Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας Απόσυρση από την αγορά και ανάκληση

34 0650/09 Προϊόν: Διεθνής προσαρμογέας ταξιδίου Μάρκα: Άγνωστη Moντέλο No Περιγραφή: Διεθνής προσαρμογέας ταξιδίου, ο οποίος αποτελείται από μια μονάδα με 4 προσαμογείς. ηλεκτροπληξίας, καθώς όταν ένα βύσμα με τρεις ακροδέκτες τοποθετηθεί στην πρίζα, ένα σετ από επίπεδους ακροδέκτες μένει εκτεθειμένο και συνεπώς είναι προσβάσιμο για όση ώρα η συσκευή ηλεκτροδοτείται. από τους καταναλωτές με εντολή των αρχών /09 Πολωνία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Πρέσα για τα μαλλιά (σίδερο μαλλιών) - Ionic Marcel Iron Μάρκα: DSH Single DSH-588 Περιγραφή: Πρέσα για τα μαλλιά (σίδερο μαλλιών) από πλαστικό σκούρου μπλε χρώματος, το οποίο είναι συσκευασμένο σε κουτί από χαρτόνι ροζ χρώματος που φέρει διακοσμητικό σχέδιο με την απεικόνιση του προϊόντος. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς η ακατάλληλη κατασκευή του ρευματολήπτη (βύσμα) ενδέχεται να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και ηλεκτροπληξία. συμμορφώνεται με την Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

35 /09 Ιταλία Κατηγορία: Χημικά Προϊόν: Αρωματικοί δίσκοι (σε μορφή τζελ) - Duck Fresh Discs Μάρκα: S.C. Johnson Άγνωστος Περιγραφή: Αρωματικοί δίσκοι (σε μορφή τζελ) και ειδικό εργαλείο για την τοποθέτηση των αρωματικών δίσκων στη λεκάνη της τουαλέτας. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε πακέτο από χαρτόνι. Χώρα προέλευσης: Μεξικό Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς η συσκευασία δεν φέρει προειδοποιητική σήμανση σχετικά με το γεγονός ότι το προϊόν ενδέχεται να είναι ελκυστικό για τα παιδιά και συνεπώς μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως παιχνίδι και θα έπρεπε να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Διάφορα περιστατικά έχουν αναφερθεί. Εθελούσια απόσυρση από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα. Σύμφωνα με έγγραφη δήλωση του διανομέα της S.C. JOHNSON στη χώρα μας, τα εν λόγω προϊόντα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά από τον Ιούλιο 2009, με την πρέπουσα επισήμανση πάνω στις ετικέτες τους.

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX)

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα 15-2009 Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 1 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ 2012 Report 48-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1788/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σαπούνι Μάρκα: Montclaire Όνομα: Round

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 01 Απριλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες

Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες 1 Ανακοίνωση Προϊόντα που περιέχουν Επικίνδυνες Χημικές Ουσίες Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (Υ.Α.&Π.Κ.)

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 Τηλ: + 357 22867377 Φαξ: + 357 22375120 e mail: atheodorou@mcit.gov.cy 10 Ιανουαρίου 2014 Διευθυντή Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι.

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 43-44-45 / 2012 Report 43-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1592/12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα σώματος Μάρκα: Gigi Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 18 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012 Report 22-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0825/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 07 Μαΐου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 20 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Σεπτεµβρίου 2006 ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX H κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 17 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 02 Νοεµβρίου 2015 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 3 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 Αναφορά 19-2018 No. Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα A12/0660 Κρέμα χεριών Mάρκα: Aromat Όνομα: Крем-бальзам

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Ιουλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 7 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 22 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 Report 15-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0334/11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κρέμα χέννας "Kone Henna Κρέμα" Μάρκα: Bajwa

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 02/ 2013 Report 02-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0047/13 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μικροβιολογικός Τζελ για μασάζ Μάρκα: Nuru

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012 Report 05-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0148/12 Πορτογαλία Προϊόν λεύκανσης δέρματος με βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 26-27-28/ 2012 Report 26-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0985/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : /Barcode: 1024 4944, 852 1024 4937,

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 29 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 20-22-24-25-27-28 (εβδομάδα)/2014

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 20-22-24-25-27-28 (εβδομάδα)/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 20-22-24-25-27-28 (εβδομάδα)/20 Report 20-20 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 7 A12/0701/ ΑΥΣΤΡΙΑ Σαμπουάν Μάρκα:Dr Sacher's

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα