Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX"

Transcript

1 Δελτίο Τύπου Αθήνα, 7 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 16 έως 20 Μαρτίου 2009 για τα μη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδομαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρμόδιες αρχές κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως μη ασφαλή, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η διάθεσή στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που μπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή από την αγορά και καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων». Η απαγόρευση διάθεσής στην αγορά μπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωμα που τα καθιστά μη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η (Γ.Γ.Κ) έχει καθιερώσει τη δημοσίευση των εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπ. Επιτροπής για μη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως μεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Η Γ.Γ.Κ προβαίνει στη Δημοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειμένου αφενός να υπάρχει δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού και αφετέρου οι τυχόν διακινητές των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά να προβαίνουν σε άμεση απόσυρσή και ταυτόχρονη ενημέρωση της εκάστοτε αρμόδιας αρχής για την επιτήρηση της αγοράς, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία υπάγεται το προϊόν. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές οι οποίες ενεργοποιούνται αμέσως μετά από κάθε ειδοποίηση μέσω του συστήματος RAPEX ή ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών ότι τα προϊόντα αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η Γ.Γ.Κ θα επιβάλλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις με βάση το Νόμο 2251/94, σε όλους όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησής των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά.

2 Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη μεγεθύνετε) Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την κοινοποιούσα χώρα /09 Γερμανία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Συρόμενο παιχνίδι - τηλέφωνο Μάρκα: Learn&Fun My First Phone, Art. No , αριθμός EAN Περιγραφή: Πολύχρωμο (μπλε, κόκκινο, κίτρινο) πλαστικό τηλέφωνο σε σχήμα αυτοκινήτου. Το παιχνίδι τηλέφωνο διαθέτει τροχούς και το ακουστικό χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του παιχνιδιού. Όταν το παιχνίδι κινείται παράγει διαπεραστικό ήχο και το καπό ανοίγει και κλείνει μηχανικά (χωρίς μπαταρίες). Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς η επικολλημένη μεμβράνη που υπάρχει πάνω στο τηλέφωνο μπορεί να αποκολληθεί με μικρή δύναμη και να καταποθεί. Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Οι παρτίδες του τηλεφώνου που έχουν κατασκευαστεί μετά τον Ιούνιο του 2008 διαθέτουν αυτοκόλλητα που συμμορφώνονται με το πρότυπο. Ο αριθμός παρτίδας είναι ένας τετραψήφιος κωδικός (XX/XX), ο οποίος αναγράφεται δίπλα στον αριθμό EAN. Εθελούσια την αγορά, καταναλωτές και καταστροφή των προϊόντων.

3 2 0382/09 Γαλλία Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Μπαταρίες για φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD. Μάρκα: φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD μάρκας GRANDIN (CONFORAMA), Μπαταρίες: DOKOCOM Κωδικός διανομέα: PX206, Κωδικός κατασκευαστή: PDVD 102HD, Κωδικός μπαταρίας: DK- YH-102 Κίνδυνος φωτιάς και εγκαυμάτων φωτιάς και εγκαυμάτων, καθώς ενδέχεται να προκληθεί ανάφλεξη στην μπαταρία της συσκευής αναπαραγωγής DVD. Δύο περιστατικά έχουν αναφερθεί. Εθελούσια την αγορά και καταναλωτές Περιγραφή: Φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD με οθόνη, γκρι χρώματος.

4 3 0383/09 Ισπανία Κατηγορία: Αντικείμενα παιδικής φροντίδας και παιδικός εξοπλισμός Προϊόν: Θήκη πιπίλας Μάρκα: Bella tunno Binker Περιγραφή: Πολύχρωμο (πράσινο, κόκκινο και ροζ), υφασμάτινο κορδόνι το οποίο προσαρμόζεται πάνω στην πιπίλα και φέρει τη διατύπωση: "Made in USA", καθώς και οδηγίες πλυσίματος. Χώρα προέλευση: Ηνωμένες Πολιτείες Κίνδυνος εγκοπών και πρόκλησης τραυματισμών. εγκοπών, καθώς το κλιπ για τη στερέωση της αλυσίδας στα ενδύματα διαθέτει προσβάσιμες αιχμηρές απολήξεις, οι οποίες ενδέχεται να τραυματίσουν το παιδί. - Το προϊόν ενέχει κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμών, καθώς το κλιπ στερέωσης της πιπίλας στα ενδύματα έχει ένα προσβάσιμο άνοιγμα με διάμετρο μεγαλύτερη από 5.5 mm και μικρότερη από 12 mm, το οποίο είναι πιθανό να προκαλέσει εγκλωβισμό του δαχτύλου. Απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές με εντολή των αρχών. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Ισπανία Κατηγορία: Αλυσίδες με φωτάκια Προϊόν: Σωλήνας με φωτάκια Μάρκα: DUE ESSE Ref , Barcode: Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς τα χαρακτηριστικά του καλωδίου της αλυσίδας δεν συμμορφώνονται με το πρότυπο. Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

5 Περιγραφή: Πολύχρωμος σωλήνας με φωτάκια για χρήση σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ο σωλήνας έχει μήκος 6 μέτρα και διαθέτει μηχανισμό που ρυθμίζει τη λειτουργία των φώτων. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί από χαρτόνι και φέρει ετικέτα με το όνομα και τη διεύθυνση του εισαγωγέα, το σήμα CE, καθώς και την επιγραφή: «Κατασκευάζεται στην Κίνα». Οδηγία Χαμηλής Τάσης και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Γυναικεία σανδάλια Μάρκα: Tanis herrero Μοντέλο Περιγραφή: Γυναικεία σανδάλια μαύρου και χρυσού χρώματος τα οποία είναι συσκευάζονται σε κουτί από χαρτόνι που φέρει τη σήμανση "Tanis Herrero model ". Χώρα προέλευση: Ινδία Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς εξαιτίας της παρουσίας διμεθυλοφουμαρικού εστέρα σε αναλογία 0.5 ppm στα υποδήματα και στα αρωματικά σακουλάκια που εμπεριέχονται στη συσκευασία. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται. Απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές με εντολή των αρχών. 6 Ισπανία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, Κίνδυνος χημικών Απόσυρση από

6 0386/09 υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδικά υποδήματα Μάρκα: BACHE Μοντέλο Bar Code: Περιγραφή: Παιδικά υποδήματα με κούμπωμα velcro. Τα υποδήματα συσκευάζονται σε κουτί από χαρτόνι το οποίο εμπεριέχει αρωματικά σακουλάκια που φέρουν τη σήμανση: "mouldproof". χημικών, καθώς εξαιτίας της παρουσίας διμεθυλοφουμαρικού εστέρα στα υποδήματα και στα αρωματικά σακουλάκια που εμπεριέχονται στη συσκευασία. Ο διμεθυλοφουμαρικός εστέρας είναι μια ουσία η οποία θεωρείται επιβλαβής, ερεθιστική για τα μάτια και για το δέρμα και η χρήση της ως μικροβιοκτόνο δεν επιτρέπεται. την αγορά με εντολή των αρχών /09 Ολλανδία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Φορητός φούρνος Μάρκα: Plein Air PL2009 Περιγραφή: Φορητός φούρνος για χρήση σε κατασκήνωση. Ο φούρνος λειτουργεί με φιάλη βουτανίου. Χώρα προέλευση: Ιταλία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. Κίνδυνος εγκαυμάτων εγκαυμάτων, καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις ασφαλείας που αφορούν την ανοδική κίνηση της φλόγας στη μέγιστη πίεση. Οδηγία Συσκευών Υγραερίου και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 521. Απαγόρευση πωλήσεων και την αγορά με εντολή των αρχών /09 Ολλανδία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Φωτιστικό για κατασκήνωση Κίνδυνος εγκαυμάτων εγκαυμάτων, καθώς δεν είναι δυνατή η Απαγόρευση πωλήσεων και την αγορά με εντολή των

7 Μάρκα: Eurocamping 1090 Piezo Περιγραφή: Φορητό φωτιστικό για χρήση σε κατασκήνωση. Το φωτιστικό λειτουργεί με φιάλη βουτανίου. Χώρα προέλευση: Ιταλία πραγματοποίηση ανάφλεξης όταν η συσκευή είναι κρύα. Το γεγονός αυτό υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει στην απελευθέρωση υγραερίου. Κατ επέκταση, ενδέχεται να προκληθεί έκρηξη φλόγας κατά τη διάρκεια της ανάφλεξης. Επιπλέον, το προϊόν ενέχει κίνδυνο εγκαυμάτων, καθώς ο καταναλωτής ενδέχεται να τοποθετήσει τη φιάλη με λάθος τρόπο στη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, το φυσίγγιο είναι αδύνατον να απομακρυνθεί χωρίς να υπάρχει κίνδυνος διάτρησης του φυσιγγίου και ανάφλεξης του υγραερίου. αρχών. Οδηγία Συσκευών Υγραερίου και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Ολλανδία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Φορητός φούρνος για χρήση σε κατασκήνωση. Μάρκα: Eurocamping 1091 Περιγραφή: Φορητός φούρνος για χρήση σε κατασκήνωση. Ο φούρνος λειτουργεί με φιάλη βουτανίου. Χώρα προέλευση: Ιταλία Κίνδυνος εγκαυμάτων εγκαυμάτων, καθώς ο καταναλωτής ενδέχεται να τοποθετήσει τη φιάλη με λάθος τρόπο στη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, η φιάλη είναι αδύνατον να απομακρυνθεί χωρίς να υπάρχει κίνδυνος διάτρησης του φυσιγγίου και ανάφλεξης του υγραερίου. Απαγόρευση πωλήσεων και την αγορά με εντολή των αρχών.

8 Οδηγία Συσκευών Υγραερίου και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Πολωνία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδι πιστόλι με βέλη "Force Pistol Army&police" Μάρκα: Άγνωστη αριθμός EAN ; 1808; No Περιγραφή: Το σετ αποτελείται από ένα όπλο από ασημί πλαστικό και 3 βέλη από μαύρο πλαστικό που καταλήγουν σε πορτοκαλί βεντούζες. Η συσκευασία φέρει το σήμα CE, το όνομα και τη διεύθυνση του εισαγωγέα και το όνομα και τη διεύθυνση του διανομέα. Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει τις ακόλουθες πληροφορίες: «Κατασκευάζεται στην Κίνα», αριθμός EAN, εικονογράφημα σχετικά με τον ηλικιακό περιορισμό για παιδιά 0-3 ετών. Υπάρχει επιπλέον η προειδοποίηση: «Το προϊόν ενέχει κίνδυνο πνιγμού, καθώς εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία ενδέχεται να καταποθούν». Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς οι βεντούζες μικρού μεγέθους ενδέχεται να αποσπαστούν. Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Εθελούσια την αγορά /09 Γαλλία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα. Κίνδυνος πνιγμού Απαγόρευση πωλήσεων,

9 Προϊόν: Υφάσματα για πετσέτες Μάρκα: Άγνωστη - Cream swiss roll (7380a), τύπος: , - Green tea cake roll (7377p), τύπος: , - Cocoa swiss roll (7381y), τύπος: , - Sweet love (7375t) τύπος: , - Mini moka (7378m) τύπος Περιγραφή: Διακοσμητικά σχέδια σε σχήμα πλαστικών φρούτων (κεράσι, φράουλα, μήλο ή φέτα από λεμόνι ), τα οποία είναι τοποθετημένα πάνω σε πετσέτες σχήμα γλυκίσματος. πνιγμού, καθώς τα διακοσμητικά σχέδια που βρίσκονται πάνω στις πετσέτες και έχουν σχήμα κεράσι, φράουλα, μήλο ή φέτα από λεμόνι μπορούν να αποσπαστούν μα ευκολία και χωράνε εξ ολοκλήρου στον κύλινδρο απομίμησης φάρυγγα. Τα εν λόγω αντικείμενα μπορεί να θεωρηθούν εσφαλμένα ως τρόφιμα εξαιτίας της χαρακτηριστικής μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους. Κατά συνέπεια τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα και να το καταπιούν. Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών. την αγορά και καταναλωτές με εντολή των αρχών /09 Ολλανδία Κατηγορία: Συσκευές υγραερίου Προϊόν: Καυστήρας υγραερίου - Nefit Topline, Buderus Logamax plus GB 162, Buderus Logano plus GB202 Μάρκα: Nefit, Buderus see attachment Περιγραφή: Καυστήρας υγραερίου Κίνδυνος φωτιάς φωτιάς, καθώς το πώμα του καυστήρα αερίου υπερθερμαίνεται με αποτέλεσμα να προκαλείται διαρροή ανάμεσα στο περίβλημα του καυστήρα και τον εναλλάκτη θερμότητας. Κατ επέκταση, ενδέχεται να περάσουν αέρια από τον καπναγωγό μέσα στη Εθελούσια παύση πωλήσεων και διορθωτικές ενέργειες.

10 Χώρα προέλευση: Ολλανδία συσκευή. Με την πάροδο του χρόνου τα αέρια αυτά υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν φωτιά στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό της συσκευής. Οδηγία Συσκευών Υγραερίου /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Παγκόσμιος μετασχηματιστής ταξιδίου Μάρκα: Travel Log Item number 078/345 Περιγραφή: Παγκόσμιος μετασχηματιστής ταξιδίου συσκευασμένος σε πλαστικό πακέτο το οποίο είναι ερμητικά κλειστό και φέρει τις ακόλουθες σημάνσεις στα αγγλικά: For worldwide traveller's." "For instant use in most countries. Στο πίσω μέρος αναγράφεται ο κατάλογος με τις χώρες στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο μετασχηματιστής. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας, καθώς όταν ένας ρευματολήπτης (πρίζα) με 3 φις χρησιμοποιηθεί σε υποδοχέα του Ηνωμένου Βασιλείου (UK), ένα σετ από επίπεδα φις μένουν εκτεθειμένα και προσβάσιμα. Εθελούσια την αγορά και καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα /09 Σλοβενία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Πλαστική κουδουνίστρα - Baby Bath Time Fun Μάρκα: My Play Fun Κίνδυνος χημικών και κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών. Το προϊόν ενέχει Εθελούσια καταναλωτές μέσω του

11 Art 66123A-F Περιγραφή: Πλαστικές φιγούρες με κουδουνίστρες που είναι συσκευασμένες σε κουτί με σήμανση που αφορά τον ηλικιακό περιορισμό για παιδιά μικρότερα από 6 μηνών. Επιπροσθέτως, το προϊόν φέρει την ακόλουθη προειδοποίηση: «Το προϊόν είναι ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών, καθώς εμπεριέχει μικροσκοπικά κομμάτια τα οποία ενδέχεται να καταποθούν». κίνδυνο: - Το προϊόν ενέχει κίνδυνο χημικών, καθώς οι πλαστικές φιγούρες εμπεριέχουν δι(2- εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία που κυμαίνεται από 35% έως 36% του συνολικού βάρος του προϊόντος. Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, σύμφωνα με την οποία ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια. διανομέα. - Το προϊόν ενέχει κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμών, εξαιτίας της ύπαρξης προσβάσιμων αιχμηρών απολήξεων. Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Βρεφικό καπέλο Μάρκα: Pescatore / Pesci kids M7430, M74301, M74302, M74303 Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, καθώς το κορδόνι σχηματίζει μια κλειστή θηλιά. Εθελούσια καταναλωτές. Περιγραφή: Βρεφικό, βαμβακερό καπέλο λευκού χρώματος με επικολλημένο κορδόνι, υφασμάτινη ετικέτα. Το πάνω μέρος του καπέλου είναι

12 ελαστικό. Επιπλέον το καπέλο διαθέτει ετικέτα από χαρτόνι /09 Ηνωμένο Βασίλειο Κατηγορία: Έπιπλα Προϊόν: Σκαμπό με δυνατότητα αναδίπλωσης Μάρκα: Eurotrade/bm Κωδικός προϊόντος FST9014, barcode Περιγραφή: Σκαμπό μικρού μεγέθους και λευκού χρώματος, το οποίο φέρει αυτοκόλλητο με έγχρωμες απεικονίσεις διαφορετικών χρήσεων του σκαμπό. Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε πλαστική τσάντα με αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφονται διαφορετικές τιμές. Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς δεν κατάφερε να περάσει τη δοκιμασία κάθετου φορτίου. Επιπλέον, το πάνω μέρος του προϊόντος καταστρέφεται ολοσχερώς σε περίπτωση που ασκηθεί δύναμη N, ενώ θα έπρεπε να αντέχει δύναμη N. Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Εθελούσια την αγορά και καταναλωτές μέσω εισαγωγέα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο Πίσω φρένα Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του

13 Μάρκα: FORD Μοντέλο Ka Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά ορισμένα μοντέλα τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τις 26 Μαΐου έως τις 30 Ιανουαρίου του 2009 (κωδικός ανάκλησης: 9U220) Χώρα προέλευση: Πολωνία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. πρόκλησης τραυματισμών, καθώς ενδέχεται οι βίδες στερέωσης της κιθάρας των πίσω φρένων να μην έχουν σφιχτεί στη σωστή προδιαγραφή. Εάν η βίδα της κιθάρας είναι χαλαρή, μπορεί να πέσει μέσα στο ταμπούρο του φρένου και να προκαλέσει ζημιά στο θερμουί, με κίνδυνο το κλείδωμα του πίσω τροχού. εισαγωγέα. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με το από 13/3/2009 Δελτίο Τύπου /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Μοτοσικλέτες Σύστημα τροφοδοσίας Μάρκα: YAMAHA μοντέλο YZF-R125, κωδικός μοντέλου 5D71, 72 Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά ορισμένα μοντέλα του 2009 και οι αριθμοί πλαισίου κυμαίνονται από VG5RE (από το ξεκίνημα της παραγωγής) έως VG5RE Χώρα προέλευση: Γαλλία Κίνδυνος φωτιάς φωτιάς, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να ραγίσει η βάση στήριξης της αντλίας καυσίμου και να σημειωθεί διαρροή καυσίμου. Το ράγισμα της βάσης είναι αποτέλεσμα του φορτίου που δέχεται κατά την σύσφιξη της σε συνδυασμό με την φθορά που το λιπαντικό συναρμολόγησης δημιουργεί στο υλικό της. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του εισαγωγέα. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με το από 17/3/2009 Δελτίο Τύπου. Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο Φώτα Στοπ Μάρκα: MITSUBISHI Outlander (CW0W), Grandis (NA0W) Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά ορισμένα μοντέλα του 2008, τα Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς ενδεχομένως τα φώτα Στοπ να μην ανάβουν λόγω ανεπαρκούς αγωγιμότητας (υψηλής αντίστασης) που προκαλείται από την Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του εισαγωγέα. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του

14 οποία έχουν κατασκευαστεί από τις 26 Νοεμβρίου του 2007 έως τις 14 Απριλίου του Χώρα προέλευση: Ιαπωνία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα. εισχώρηση μονωτικού υλικού στο εσωτερικό του διακόπτη των φώτων Στοπ. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι επίσης πιθανόν ο μοχλός των ταχυτήτων να μην μπορεί να μετακινηθεί από την θέση «P». καταναλωτικού κοινού με το από 20/3/2009 Δελτίο Τύπου /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Βρεφικό μπουφάν Μάρκα: JUMBO Item No: 70408, bar code: Περιγραφή: Βρεφικό μπουφάν ροζ χρώματος με δύο τσέπες, φερμουάρ και κουκούλα που φέρει υφασμάτινα κορδόνια περίσφιξης. Στο εσωτερικό υπάρχει ραμμένη υφασμάτινη ετικέτα, με την ακόλουθη επιγραφή στα αγγλικά: JUMBO, 12 MONTHS, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν (σύνθεση και χώρα προέλευσης του προϊόντος). Επιπροσθέτως, υπάρχει επικολλημένη ετικέτα με την επιγραφή: Jumbo, 12 months και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, όπως τη διεύθυνση του εισαγωγέα, τη χώρα προέλευσης και τη σύνθεση του προϊόντος (80% βαμβάκι, 20% πολυαμίδιο). Τα μεγέθη προορίζονται για παιδιά ηλικίας 12, 18 και 24 μηνών, καθώς και 04 και 06 ετών. Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού, εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού (μεγέθη 02, 04 και 06). συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14682, σύμφωνα με το οποίο τα ενδύματα που προορίζονται για παιδιά από 0 7 ετών δεν θα πρέπει να σχεδιάζονται, να κατασκευάζονται ή να εφοδιάζονται με κορδόνια περίσφιξης, λειτουργικά κορδόνια ή διακοσμητικά κορδόνια στην περιοχή της κουκούλας ή του λαιμού. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον εισαγωγέα μετά από εντολή της διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας και του Νοτίου Τομέα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών.

15 /09 Φιλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιχνίδι όπλο MP5 Μάρκα: Police action team T Περιγραφή: Παιχνίδι όπλο μαύρου χρώματος Κίνδυνος βλάβης της ακοής βλάβης της ακοής, καθώς εκπέμπει ήχο db, ενώ η μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή της ακουστικής πίεσης είναι 110 db. Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου /09 Φιλανδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Μαλακή μπάλα - Activity & Sport Μάρκα: LiHong Art. V3228/A Περιγραφή: Η συσκευασία εμπεριέχει 3 μαλακές μπάλες σε διάφορα χρώματα. Κίνδυνος χημικών χημικών, καθώς το υλικό λευκού χρώματος από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι μπάλες (απομίμηση δέρματος) εμπεριέχει δι(2-εθυλεξυλ) φθαλικό εστέρα (DEHP) σε αναλογία 19% της συνολικής μάζας του προϊόντος. Η εισαγωγή απορρίφθηκε από τις αρχές του τελωνείου.

16 Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC, σύμφωνα με την οποία ορισμένοι φθαλικοί εστέρες έχουν απαγορευτεί στα παιχνίδια /09 Γερμανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο - C4 Picasso Μάρκα: Citroen Vehicle type U*****, EC typeapproval e1*2001*116*0345 Περιγραφή: Τα οχήματα που εμπλέκονται στην ανάκληση έχουν κατασκευαστεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 28 Ιουνίου του 2007 και οι αριθμοί πλαισίου κυμαίνονται από VF7UA6FYC έως VF7UDRHJH Χώρα προέλευση: Γαλλία Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς το διακοσμητικό της πανοραμικής οροφής (μεταξύ παρμπρίζ και ουρανού), μπορεί να μην είναι καλά κολλημένο και να αποκολληθεί. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της CITROEN στη χώρα μας, αφορά 17 οχήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικών επιστολών. Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Γερμανία Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο Κάθισμα αυτοκινήτου, που διατίθεται ως αξεσουάρ Μάρκα: RECARO RECARO Ergomed Περιγραφή: Τα καθίσματα που εμπλέκονται στην ανάκληση έχουν κατασκευαστεί από τον Απρίλιο του 2008 έως τον Ιανουάριο του Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς το στήριγμα μεταξύ της βάσης και της πλάτης του καθίσματος δεν πληροί τις προϋποθέσεις και ενδέχεται να σπάσει. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του παραγωγού.

17 Χώρα προέλευση: Γερμανία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο - Fiat 500 Μάρκα: Fiat μοντέλο 500 (όλοι οι τύποι εκτός από V) (Ανάκληση 5371) Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά Fiat 500 (όλοι οι τύποι εκτός από V) με πίσω δισκόφρενα και αριθμούς πλαισίου που κυμαίνονται από έως Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς ενδέχεται οι βίδες που στερεώνουν τη βάση στήριξης των σιαγόνων των πίσω τροχών λόγω κατασκευαστικής ατέλειας να χαλαρώσουν και να μπλοκάρουν οι πίσω τροχοί. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του εισαγωγέα. Έχει γίνει σχετική δημοσίευση στον Τύπο για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με το από 13/3/2009 Δελτίο Τύπου. Χώρα προέλευση: Πολωνία Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Ελλάδα Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Βρεφικό ένδυμα Μάρκα: Burberry Μοντέλα N7 LEBA και KG7 PAULA Περιγραφή: 1. N7 LEBA: Βρεφικό σε ενδυμάτων το οποίο αποτελείται από ένα πουλόβερ λευκού χρώματος, μια φόρμα ανοιχτού μπλε χρώματος, ένα καπέλο και υποδήματα στο ίδιο χρώμα. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού, καθώς: - Τα κλιπ και οι εσωτερικές ραφές του προϊόντος ενδέχεται αποκολληθούν (N7 LEBA). - Επιπλέον, τα φερμουάρ υπάρχει περίπτωση να αποκολληθούν από το ένδυμα (KG7 PAULA). Εθελούσια την αγορά και καταναλωτές μέσω εισαγωγέα. 2. KG7 PAULA: Παιδικό παλτό λευκού χρώματος με κουκούλα και φερμουάρ. Στο μπροστινό μέρος του ενδύματος υπάρχει

18 διακοσμητικό σχέδιο με το λογότυπο του προϊόντος. Χώρα προέλευση: Πορτογαλία /09 Ελλάδα Κατηγορία: Μηχανοκίνητα οχήματα Προϊόν: Επιβατικό αυτοκίνητο Μηχανισμός ζωνών ασφαλείας Μάρκα: HONDA Επιβατικό αυτοκίνητο, μοντέλο Jazz (κωδικοί μοντέλων: GG2 and GG3) Περιγραφή: Η ανάκληση αφορά ορισμένα μοντέλα του 2009, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τις 22 Αυγούστου του 2008 έως τις 19 Φεβρουαρίου του 2009 και οι αριθμοί πλαισίου κυμαίνονται: - Από LUCGG2xxx έως LUCGG2xxx (για τα μοντέλα 1.2 λίτρων) Κίνδυνος πρόκλησης τραυματισμών πρόκλησης τραυματισμών, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο μια από τις 4 βίδες συγκράτησης του μηχανισμού ζωνών ασφαλείας να μην έχει τοποθετηθεί στην γραμμή παραγωγής. Σύμφωνα με τον Κατασκευαστή, αυτό μπορεί σε ειδικές συνθήκες να επηρεάσει την ορθή λειτουργία του εν λόγω μηχανισμού. Εθελούσιες διορθωτικές ενέργειες έχουν ληφθεί μέσω του εισαγωγέα. Η ανάκληση, σύμφωνα με δήλωση του διανομέα της HONDA στη χώρα μας, αφορά 237 οχήματα, τα οποία θα επισκευασθούν πριν την παράδοσή σ τελικούς ιδιοκτήτες. - Από LUCGG3xxx έως LUCGG3xxx (για τα μοντέλα 1.4 λίτρων) Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα /09 Βουλγαρία Κατηγορία: Είδη ένδυσης, υφάσματα και αντικείμενα σχετικά με τη μόδα Προϊόν: Παιδική αθλητική ενδυμασία Κίνδυνος στραγγαλισμού στραγγαλισμού εξαιτίας της παρουσίας Απόσυρση από την αγορά με εντολή των αρχών.

19 Μάρκα: SUNPARTY HAPPY KIDS N 6604 Περιγραφή: Παιδική αθλητική ενδυμασία που αποτελείται από δύο κομμάτια (μπλούζα και παντελόνι) ροζ χρώματος. H μπλούζα διαθέτει κουκούλα με κορδόνια περίσφιξης. Το προϊόν φέρει τις ακόλουθες σημάνσεις: SUNPARTY HAPPY KIDS, N 6604, "Colour", "Fresh Taste". κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της κουκούλας. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN /09 Λετονία Κατηγορία: Χημικά προϊόντα Προϊόντα: Σπρέι βαφής - ABRO-20 Μάρκα: ABRO Industries Τύπος/αριθμός μοντέλου: Αριθμός παρτίδας: Περιγραφή: Λευκό ματ σπρέι βαφής που στεγνώνει γρήγορα για εσωτερική εξωτερική χρήση. Το σπρέι χρησιμοποιείται για βάψιμο ξύλινων ή μεταλλικών ντουλαπιών, επίπλων εξωτερικού χώρου, κλπ. Χημικός κίνδυνος χημικών γιατί περιέχει 5.0±1.0% τολουόλιο. Το τολουόλιο δε θα πρέπει να διατίθεται στην αγορά ή να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ή συστατικό σε συγκεντρώσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 0.1% κατά βάρος, σε προϊόντα και σπρέι βαφής που διατίθενται στο ευρύ κοινό. Απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές μετά από εντολή των αρχών. Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC.

20 /09 Λετονία Κατηγορία: Χημικά προϊόντα Προϊόντα: Σπρέι βαφής - SVP Feesto Μάρκα: BAVs Enterprise INC Τύπος/αριθμός μοντέλου: Ημερομηνία παραγωγής: Περιγραφή: Μαύρο σπρέι βαφής για εσωτερική εξωτερική χρήση. Το σπρέι προορίζεται για όλες τις χρήσεις συμπεριλαμβανομένων ξύλινων ή μεταλλικών ντουλαπιών, επίπλων εξωτερικού χώρου κλπ. Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Χημικός κίνδυνος χημικών γιατί περιέχει 15.5±3.1%, 17.5±3.5% και 18.0±3.6% τολουόλιο. Το τολουόλιο δε θα πρέπει να διατίθεται στην αγορά ή να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ή συστατικό σε συγκεντρώσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 0.1% κατά βάρος, σε προϊόντα και σπρέι βαφής που διατίθενται στο ευρύ κοινό. Απόσυρση από την αγορά, καταναλωτές και καταστροφή των προϊόντων μετά από εντολή των αρχών. Οδηγία Χημικών Περιορισμών 76/769/EEC /09 Δανία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Αρωματικά κεριά Κίνδυνος πνιγμού Εθελούσια την αγορά μέσω

21 Μάρκα: KSD Τύπος/αριθμός μοντέλου: Frugtlys KSD Περιγραφή: Το κερί μοιάζει με επιδόρπιο σε ποτήρι με χτυπημένη κρέμα και κομμάτια φρούτων στην κορυφή. Η μυρωδιά του είναι παρεμφερής με αυτή του φρούτου. Οι διαστάσεις του κατά προσέγγιση είναι: 64 mm ύψος και 65 mm πλάτος. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη πνιγμού γιατί λόγω της χαρακτηριστικής του μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος, του μεγέθους και οσμής μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο (επιδόρπιο). Κατά συνέπεια τα παιδιά ή τυφλά άτομα να το βάλουν στο στόμα, να το δαγκώσουν και να καταπιούν κομμάτια, το οποίο συνεπάγεται κίνδυνο ασφυξίας ή φράξιμο του πεπτικού σωλήνα. του εισαγωγέα. Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών /09 Δανία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Κεριά Κερί σε μορφή παγωτού Μάρκα: Άγνωστη Τύπος/αριθμός μοντέλου: Περιγραφή: Το κερί μοιάζει με τέσσερις μπάλες παγωτού σοκολάτας με σιρόπι σοκολάτας. Το κερί είναι τοποθετημένο σε γυάλινο μπολ και μυρίζει σαν σοκολάτα. Οι διαστάσεις του κεριού στο μπολ κατά προσέγγιση είναι: 70 mm ύψος και 90 mm πλάτος. Κάθε κουταλάκι/μπάλα σοκολάτας έχει διάμετρο 36 mm. Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού γιατί λόγω της χαρακτηριστικής του μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος, του μεγέθους και οσμής μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο (παγωτό σοκολάτας). Κατά συνέπεια τα παιδιά ή τυφλά άτομα να το βάλουν στο στόμα, να το δαγκώσουν και να καταπιούν κομμάτια, το οποίο συνεπάγεται κίνδυνο ασφυξίας ή φράξιμο του πεπτικού σωλήνα. Εθελούσια την αγορά μέσω του εισαγωγέα.

22 Χώρα προέλευσης: Κίνα Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών /09 Δανία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Αρωματικά κεριά Μάρκα: KSD Τύπος/αριθμός μοντέλου: Kagelys KSD Περιγραφή: Κερί που θυμίζει κέικ σοκολάτας με ροζ γκλασάρισμα και 4 μικρά κομμάτια γλυκού στην κορυφή. Το κερί μυρίζει σαν σοκολάτα. Οι διαστάσεις του κεριού κατά προσέγγιση είναι: 64 mm ύψος και 75 mm πλάτος. Χώρα προέλευσης: Κίνα Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού γιατί λόγω της χαρακτηριστικής του μορφής, της εμφάνισης, του χρώματος, του μεγέθους και οσμής μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τρόφιμο (κέικ σοκολάτας). Κατά συνέπεια τα παιδιά ή τυφλά άτομα μπορεί να το βάλουν στο στόμα, να το δαγκώσουν και να καταπιούν κομμάτια, το οποίο συνεπάγεται κίνδυνο ασφυξίας ή φράξιμο του πεπτικού σωλήνα. Εθελούσια την αγορά μέσω του εισαγωγέα. Οδηγία 87/357/EEC για προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών. 34 Δημοκρατία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Παιδική κουδουνίστρα Κίνδυνος ατυχημάτων Απαγόρευση πωλήσεων με

23 0414/09 της Τσεχίας Μάρκα: Bao Bei Zhiyue Τύπος/αριθμός μοντέλου: bar code Περιγραφή: Το προϊόν είναι μία κουδουνίστρα με περιστρεφόμενες ρόδες. Λόγω της μορφής του το παιχνίδι προορίζεται για παιδιά ηλικίας άνω των 36 μηνών. Επιπλέον σύμφωνα με τις ενδείξεις δεν προορίζεται για παιδιά ηλικίας κάτω των 36 μηνών. Η συσκευασία είναι μια πλαστική σακούλα. ατυχημάτων γιατί υπάρχει πιθανότητα τα δάχτυλα των παιδιών να παγιδευτούν ανάμεσα σ τροχούς και την κορυφή ή μπορεί να τραυματιστεί η γλώσσα εάν το παιδί βάλει το παιχνίδι στο στόμα του. Οδηγία Παιχνιδιών και το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. εντολή των αρχών. Χώρα προέλευσης: Κίνα /09 Δανία Κατηγορία: Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν: Αρωματικά κεριά - Love life Love chocolate Μάρκα: Άγνωστη Τύπος/αριθμός μοντέλου: Άγνωστη Περιγραφή: Οκτώ κεριά συσκευασμένα σε χάρτινο κουτί καλυμμένα με διάφανη πλαστική μεμβράνη. Κάθε κερί μοιάζει και μυρίζει σαν σοκολάτα. Το χάρτινο κουτί περιέχει επίσης ένα μπολ κατασκευασμένο από πορσελάνη. Οι διαστάσεις του κεριού κατά προσέγγιση είναι: Κίνδυνος πνιγμού πνιγμού γιατί λόγω της εμφάνισης και της μυρωδιάς τα κεριά είναι πραγματικές απομιμήσεις σοκολάτας ή κουλουριών σοκολάτας. Κατά συνέπεια τα παιδιά μπορεί να το βάλουν στο στόμα και να καταπιούν κομμάτια του κεριού. Οδηγία 87/357/EEC για Εθελούσια την αγορά μέσω του εισαγωγέα.

24 47 mm x 42 mm x 36 mm. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη προϊόντα που δεν εμφανίζονται υπό την πραγματική μορφή θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών /09 Δημοκρατία της Τσεχίας Κατηγορία: Ηλεκτρικές συσκευές Προϊόν: Προσαρμογέας (αντάπτορας) ταξιδιού Μάρκα: ZeXt/PMS Τύπος/αριθμός μοντέλου: /9168, AD 75, EAN Περιγραφή: Προσαρμογέας (αντάπτορας) ταξιδιού 230V/50Hz για εντοιχιζόμενη πρίζα. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ηλεκτροπληξίας γιατί δεν υπάρχει συνεχής γείωση. Σε περίπτωση αποτυχίας από τη βασική μόνωση είναι πιθανή η πρόσβαση στα ενεργά μέρη του προϊόντος. Απαγόρευση πωλήσεων με εντολή των αρχών. Χώρα προέλευσης: Κίνα /09 Σλοβενία Κατηγορία: Καλλυντικά Προϊόν: Βερνίκι νυχιών Σετ στυλό για σχέδια και βερνίκι με βουρτσάκι Μάρκα: Stargazer Τύπος/αριθμός μοντέλου: Κίνδυνος χημικών χημικών γιατί σύμφωνα με τη λίστα συστατικών του περιέχει διβουτυλο φθαλικό εστέρα (DBP) ο οποίος απαγορεύεται στα Απόσυρση από την αγορά και καταναλωτές μετά από εντολή των αρχών.

25 Περιγραφή: Βερνίκι νυχιών που αποτελείται από ένα σετ με στυλό για σχέδια και βερνίκι με βουρτσάκι. Στυλό για σχέδια 10ml. καλλυντικά σύμφωνα με την Οδηγία Καλλυντικών 76/768/EEC. Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες /09 Σουηδία Κατηγορία: Παιχνίδια Προϊόν: Σετ οικιακής χρήσης για κούνιες Μάρκα: Park αριθμός EΑΝ: , αριθμός προϊόντος: SM-01 and SM-02. Περιγραφή: Σετ για κούνιες το οποίο αποτελείται από ξύλινη κατασκευή από εγκάρσιους δοκούς (οι κούνιες δεν συμπεριλαμβάνονται). Η κατασκευή προορίζεται για χρήση σε εξωτερικό χώρο σπιτιού. SM-01: Μονή κούνια και τσουλήθρα. SM-02: Διπλή κούνια Κίνδυνος εγκοπών και πρόκλησης τραυματισμών. τραυματισμών, καθώς η εγκάρσια κατασκευή είναι ασταθής ειδικά στα πλαϊνά τμήματα και συνεπώς οι βίδες ενδέχεται να καταστρέψουν το ξύλο των δοκών. Κατ επέκταση, υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η σταθερότητα της ολόκληρης της κατασκευής θέτοντας τα παιδιά που κάνουν κούνια και παρευρισκόμενους σε σοβαρό κίνδυνο Εθελούσια την αγορά και καταναλωτές μέσω του εισαγωγέα.

26 Χώρα προέλευση: Λετονία τραυματισμού. συμμορφώνεται με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 71. Ένα ατύχημα έχει αναφερθεί.

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX)

Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) Σύστηµα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίµων (RAPEX) - Εβδοµαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων µέσω RAPEX - Εβδοµάδα 1-2007 No. Κοινοποιούντα κράτη- µέλη Προϊόν (κάντε κλικ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 29 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 31-34/ 2011 Report 31-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0461/11. ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα λεύκανσης δέρματος "Faimess cream"

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 15 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 27 Μαΐου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 4 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX)

Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) Σύστημα ταχείας ανταλλαγής πληροφοριών για ασφάλεια προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) - Εβδομαδιαία επισκόπηση κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομάδα 15-2009 Νo. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν (κάντε κλικ στη φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 09-10-11-12/ 2012 Report 09-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0337/12 ΓΑΛΛΙΑ Προϊόντα περιποίησης μαλλιών "Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 02 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Δημοσίευση ανακοίνωσης που αφορά επικίνδυνα προϊόντα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 Τηλ: + 357 22867377 Φαξ: + 357 22375120 e mail: atheodorou@mcit.gov.cy 10 Ιανουαρίου 2014 Διευθυντή Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 05 Δεκεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 23 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX

Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Εβδομαδιαία αναφορά κοινοποιήσεων μέσω RAPEX Αναφορά 19 Σημείωση: H αναφορά A12/0325/13 από την 10η εβδομάδα του 2013 έχει αποσυρθεί οριστικά ύστερα από αποσαφήνιση του κινδύνου από τις αρχές κοινοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 22-23-24/ 2012 Report 22-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0825/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Προϊόντα που θυμίζουν τρόφιμα Προϊόν:

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 46,48,51,52 / 2011 Report 46-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 1296/11 ΕΣΘΟΝΙΑ Πακέτο με καλλυντικά "CoCo`s Brazilian

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 08 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 32-34-38 / 2012 Report 32-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1173/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Προϊόν περιποίησης νυχιών Μάρκα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 48-49/ 2012 Report 48-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1788/12 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Σαπούνι Μάρκα: Montclaire Όνομα: Round

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 2014-15 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS (αναφορά) 42-43-44-45/ 20-15 Αναφορά 42-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την 37 A12/1637/ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Κραγιόν Μάρκα: Baolishi Όνομα: ΑΓΝΩΣΤΟ Τύπος/αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 21 Μαΐου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 07 Μαΐου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 1 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 15 23 / 2011 Report 15-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0334/11 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κρέμα χέννας "Kone Henna Κρέμα" Μάρκα: Bajwa

Διαβάστε περισσότερα

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι.

Χημικός. Αριθμός παρτίδας/ Barcode: 9H20B 811. Περιγραφή: Καταπραϋντική κρέμα σε πλαστικό σωληνάριο σε κουτί από χαρτόνι. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 43-44-45 / 2012 Report 43-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/1592/12 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κρέμα σώματος Μάρκα: Gigi Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα Gras-Rapex Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών (Υ.Α.&Π.Κ.)

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Αθήνα, 01 Απριλίου 2010. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 01 Απριλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 01-02-04/ 2012 Report 01-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0019/12 ΡΟΥΜΑΝΙΑ Eyeliner Μάρκα: Ruby Rose Τύπος / αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 21 εκεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12

Τύπος / αριθμός μοντέλου: Nuru Platinum. Αριθμός παρτίδας: SBK01245L MFG24JUL12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 02/ 2013 Report 02-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0047/13 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Μικροβιολογικός Τζελ για μασάζ Μάρκα: Nuru

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέμα: Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 31 Μαΐου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2009 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Μαρτίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Αυγούστου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 37-38-40-41-43-45/ 2011 Report 37-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0921/11 Πορτογαλία Προϊόν: Κρέμα λεύκανσης δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 19, 21, 22 (αναφορά) 2018 Αναφορά 19-2018 No. Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα A12/0660 Κρέμα χεριών Mάρκα: Aromat Όνομα: Крем-бальзам

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 3 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX ελτίο Τύπου Αθήνα, 25 Σεπτεµβρίου 2006 ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX H κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΕΕΒΤ: Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΥΕΕΒΤ: Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 20 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 05 Μαΐου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 26-27-28/ 2012 Report 26-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα A12/0985/12 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : /Barcode: 1024 4944, 852 1024 4937,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 4 Μαρτίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 29 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 30 Ιουλίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 22 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012. No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 05-07-08/ 2012 Report 05-2012 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0148/12 Πορτογαλία Προϊόν λεύκανσης δέρματος με βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 20 Μαρτίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 17 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: ευτέρα, 11 Απριλίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27 Απριλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 14 Αυγούστου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, Αυγούστου 20 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΥΕΕΒΤ: 8.13.06.11 14 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υγεία και Ασφάλεια Καταναλωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Τρίτη, 22 Νοεµβρίου 2011 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟ ΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηµεροµηνία: Πέµπτη, 01 Νοεµβρίου 2012 Θέµα: ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 18 Ιουνίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Δελτίο Τύπου Αθήνα, 28 Ιουλίου 2009 Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010 Δελτίο Τύπου Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις

Διαβάστε περισσότερα