Άριστη ανάπτυξη με έναν ασφαλή και απλό τρόπο. Για πρόωρα, νεογγέννητα μωρά και βρέφη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Άριστη ανάπτυξη με έναν ασφαλή και απλό τρόπο. Για πρόωρα, νεογγέννητα μωρά και βρέφη."

Transcript

1 Άριστη ανάπτυξη με έναν ασφαλή και απλό τρόπο. Για πρόωρα, νεογγέννητα μωρά και βρέφη.

2 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ KANMED BABYWARMER. Για τα τελευταία 20 χρόνια περισσότερα από ένα εκατομμύριο μικρά και πρόωρα μωρά θερμαίνονταν αποτελεσματικά στο Στρώμα Νερού Kanmed. Το Kanmed BabyWarmer έχει σχεδιαστεί για να κρατά τα πρόωρα, νεογέννητα μωρά και βρέφη τέλεια ζεστά και έχει ερευνηθεί διεξοδικά. Σαν αποτέλεσμα, έχει αποδειχθεί ότι τα μωρά αποχωρούν από την θερμοκοιτίδα γρηγορότερα, χαλαρώνουν, κοιμούνται καλύτερα και αναπτύσσονται άριστα. Το απαλό ζεστό Στρώμα Νερού Kanmed και οι Φωλιές Μωρών Kanmed παρέχουν παρόμοια θέρμανση και άνεση όπως το δέρμα στην φροντίδα με δέρμα Kangaroo (Καγκουρώ). Το Kanmed BabyWarmer θα μπορούσε να οδηγήσει σε γρηγορότερο εξητήριο από το νοσοκομείο και ως εκ τούτου σε μείωση των νοσηλείων. Το Kanmed BabyWarmer είναι εύκολο και ασφαλές στη χρήση και αρέσει πολύ στα μωρά, στους γονείς και στο προσωπικό του νοσοκομείου. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ KANMED Το ζεστό νερό περιέχει πολύ ενέργεια. Ως εκ τούτου το μωρό δεν μπορεί να δροσίσει το νερό, έτσι η θερμοκρασία του δέρματος του μωρού προσεγγίζει τη θερμοκρασία του νερού καθιστώντας το Στρώμα Νερού τον αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο τρόπο για να διατηρείται ένα μωρό στους 37 C. Το Στρώμα Νερού Kanmed δημιουργεί μια θερμική ισορροπία με το νερό, έτσι ώστε το μωρό να μπορεί να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του σε ό,τι είναι σημαντικό την βέλτιστη ανάπτυξη, αντί να χρησιμοποιεί την ενέργεια προσπαθώντας να κρατηθεί ζεστό. Ένα άλλο πλεονέκτημα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος το Στρώμα Νερού θα κρατήσει το μωρό ζεστό με ασφάλεια έως δύο ώρες, καθώς το νερό κρυώνει αργά. Μόνο ένα ζεστό, απαλό Στρώμα Νερού μπορεί να αντικαταστήσει την αποτελεσματικότητα της θέρμανσης μιας σύγχρονης θερμοκοιτίδας.

3 ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΩΡΟΥ KANMED Το σύστημα Θέρμανσης Μωρού Kanmed είναι πολύ ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Όλα τα τμήματά του είναι ύψιστης ποιότητας και εξασφαλίζουν μακρά και χωρίς προβλήματα διάρκεια ζωής. Εάν χρησιμοποιείται σωστά, εξασφαλίζει την βέλτιστη θέρμανση του μωρού σας. ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΩΡΟΥ Στρώμα νερού: Όλα τα μωρά από 800 g 1 Στρώμα γέλης: Βρέφη από 1500 g 2 ΤΟ ΝΕΟ KANMED BABYWARMER Εμπειρία 20 χρόνων βρίκεται πίσω από το νέο σύστημα Kanmed BabyWarmer που φέρει σήμανση Ce. Το νέο BabyWarmer έχει 3 δυνατότητες θέρμανσης κάτω από το σώμα χρησιμοποιώντας την ίδια Μονάδα Ελάγχου και Επιφάνεια θέρμανσης. 1 Το απαλό, ζεστό Στρώμα Νερού Kanmed. 2 Ένα θερμό, μαλακό, ειδικό Στρώμα γέλης. Στρώμα αφρού: Για την άνετη θέρμανση των μωρών 3 3 Ένα θερμό Στρώμα αφρού. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έναν πρότυπο αισθητήρα δέρματος YSI για να ελέγχετε την θερμοκρασία του μωρού.

4 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ Temp Ώρες (h) 500 ml φιάλη νερού Στρώμα Νερού Kanmed Στρώμα Γέλης Kanmed Στρώμα Αφρού Kanmed Για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα θέρμανσης τοποθετήθηκε μια πλαστική φιάλη με 500 ml νερό σε κάθε τύπο στρώματος όταν ήταν σε σταθερή κατάσταση σε 37 C. Η φιάλη καλύφθηκε με ένα διπλό στρώμα βαμβακερής πετσέτας. Στη συνέχεια καταγράφηκε η αύξηση της θερμοκρασίας στο νερό. Όπως φαίνεται ανωτέρω στο Στρώμα Νερού έχει την υψηλότερη μεταφορά ενέργειας και γι αυτό είναι το αποτελεσματικότερο σύστημα θέρμανσης. Η αποτελεσματικότητα του στρώματος νερού τεκμηριώθηκε σε πολλές δημοσιευμένες μελέτες. Μπορείτε να αρχίσετε να θερμαίνετε ένα πρόωρο μωρό στο σύστημα θέρμανσης Kanmed BabyWarmer από τη στιγμή που το μωρό είναι σταθερό, αλλά χρειάζεται ακόμη ελάχιστη κλινική παρέμβαση, όπως ελαφρά αναπνευστική υποστήριξη! Επιλέξτε έναν τύπο στρώματος που είναι κατάλληλος για τις ανάγκες του μωρού. Τοποθετήστε την Επιφάνεια θέρμανσης στη θήκη κάτω από το στρώμα. Τοποθετήστε το στρώμα στη Φωλιά Μωρού Kanmed BabyNest. Πιέστε έναρξη και ρυθμίστε την θερμοκρασία. Όταν γίνει πράσινο το χαμόγελο στην Μονάδα Ελέγχου, η θερμοκρασία του στρώματος είναι εντάξει για το μωρό. Οι αναφορές περιλαμβάνουν: Ph Gray και άλλοι, Πανεπιστήμιο Queensland, Αυστραλίας. Κούνια νοσηλείας χρησιμοποιώντας στρώμα γεμισμένο με θερμό νερό (2004). Acta Paediatrica 93: Πρόληψη των βλαβών από το κρύο σε πρόωρα βρέφη. Ragnar Tunell. Ass. Ομότιμος καθηγητής στην Στοκχόλμη. ΟΦΕΛΗ Προτρέπει την βέλτιστη ανάπτυξη Εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό για το προσωπικό Σημαντική μείωση του κόστους σε σύγκριση με τη χρήση μιας θερμοκοιτίδας Ελέγχετε πάντα στην ιστοσελίδα για τις τελευταίες ενημερώσεις και για λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα και τον εξοπλισμό.

5 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΩΡΟΥ KANMED Τα διαφορετικά μεγέθη φωλιών, οι αναλώσιμες φωλιές, τα στρώματα νερού, κλπ. κάνουν εύκολη την προσαρμογή της χρήσης του συστήματος Θέρμανσης Μωρού στις ανάγκες του μωρού και στην ρουτίνα του νοσοκομείου. ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ KANMED BW3-001 ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ: BW3-020 Μονάδα Ελέγχου BW Στρώμα Νερού BW μία φιάλη αντιαλγικού BW3-003 Επιφάνεια θέρμανσης χαμηλής τάσης BW Φωλιές Μωρού (2τεμ) Καλώδιο Ρεύματος BW3-0xx Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Παραγγήλτε προαιρετικά Στρώμα Γέλης ή Αφρού. ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ BW3-020 Νέα σχεδίαση με εύκολη στην ανάγνωση οθόνη ενδείξεων. Το νέο σύστημα θέρμανσης νερού σας προσφέρει 3 μεθόδους θέρμανσης κάτω από το σώμα χρησιμοποιώντας την ίδια Μονάδα Ελέγχου και Επιφάνεια θέρμανσης. 1. Το απαλό, ζεστό Στρώμα Νερού Kanmed 2. Ένα θερμό, μαλακό, ειδικό Στρώμα Γέλης 3. Ένα θερμό Στρώμα Αφρού Προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έναν πρότυπο αισθητήρα δέρματος YSI για να ελέγχετε τη θερμοκρασία του μωρού. Μπορεί να σταθεί μόνη της, να κρεμαστεί με τη λαβή της ή να τοποθετηθεί σε ορθοστάτη. Τροφοδοτείται από V AC ή V DC. Έχει βάρος 1,5 kg, διάμετρο 14 cm, ύψος 21 cm. Μέση κατανάλωση ισχύος 15W. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ BW3-003 Χαμηλής τάσης 24 V DC, 50W, υδατοστεγές και εύκολο στον καθαρισμό. Δεν έχει πιθανά επιβλαβή μαγνητικά ή ηλεκτρικά πεδία ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των Kanmed. Τέσσερις ολοκληρωμένοι αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς την απόδοση του συστήματος και τις θερμοκρασίες. Μήκος: 58 cm, Πλάτος: 25 cm, Πάχος: 2 mm ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗ BW Για να τοποθετήσετε την Μονάδα Ελέγχου BW3 σε έναν κάθετο ή οριζόντιο ορθοστάτη.

6 WATER MATTRESSES, GENERAL INFORMATION Όλα τα Στρώματα Νερού Kanmed είναι κατασκευασμένα από γερό, μαλακό EVA πλαστικό. Είναι κατασκευασμένα με τοιχώματα απόσβεσης που μειώνουν τις κινήσεις του νερού, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν ευέλικτα αρκετά για να ανταποκρίνονται στην κίνηση του μωρού. Περιλαμβάνεται μια φιάλη αντιαλγικού, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί το νερό καθαρό για έως ένα έτος. ΣΤΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ BW Αυτό είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο Στρώμα Νερού. Όταν γεμίσει ως την ένδειξη στάθμης στο στρώμα, περιέχει περίπου 4 4,5 λίτρα νερού. Μήκος: 60 cm, Πλάτος: 27 cm ΣΤΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ BW Ειδικό Στρώμα Νερού για δίδυμα και μεγαλύτερα μωρά. Μπορεί να διατηρείται ζεστό χρησιμοποιώντας μόνο μία Επιφάνεια θέρμανσης. Όταν γεμίσει ως την ένδειξη στάθμης στο στρώμα, περιέχει περίπου 10 λίτρα νερού. Μήκος: 60 cm, Πλάτος: 60 cm GE ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΕΛΗΣ ΜΕ ΘΗΚΗ Η Επιφάνεια γέλης Kanmed είναι ειδικά κατασκευασμένη για το σύστημα θέρμανσης μωρού BW3. Η Επιφάνεια γέλης έχει μια πολύ καλή κοκκώδη αίσθηση που την κάνει απαλή και άνετη για να ξαπλώνει το μωρό. Έχει μια θήκη για να τοποθετείται η Επιφάνεια θέρμανσης. Εάν για κάποιον λόγο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται το Στρώμα Νερού, η Επιφάνεια γέλης Kanmed είναι μια ιδιανική επιλογή. Ταιριάζει στις Φωλιές Μωρού BW x 28 x 1,5 cm ΣΤΡΩΜΑ ΑΦΡΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ BW3-203 Αυτό το πολύ μαλακό και εύκολο στον καθαρισμό Στρώμα Αφρού προορίζεται για σχεδόν τελειόμηνα βρέφη και για άνετη θέρμανση. Δεν είναι σχεδιασμένο για την προώθηση της ανάπτυξης στα πρόωρα μωρά. Έχει μια θήκη για την τοποθέτηση της Επιφάνειας θέρμανσης. 60 x 28 cm BW WATER MATTRESS FOR KANMED BABYBED special Water Mattress that covers most of the bed surface of the Kanmed BabyBed (BB-1 or BB-3) it can be kept warm using only one heating Pad. When filled to the level mark on the mattress it contains about 9 litres of water. lenght: 60 cm, Width: 40 cm ΑΝΤΙΑΛΓΙΚΟ BW Συνιστάται να χρησιμοποιείται με τα Στρώματα Νερού ως κλινικά αποδεδειγμένο για την πρόληψη του σχηματισμού άλγης και βακτηρίων μέσα στο Στρώμα Νερού. Διατηρεί το νερό καθαρό για ένα έτος. Πρέπει να προστίθεται κάθε φορά που αλλάζει ή συμπληρώνεται το νερό. Συσκευασία των 20 φιαλών. ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ YSI BW3-099 Ο αισθητήρας θερμοκρασίας του δέρματος συνδέεται στο εμπρός τμήμα της Μονάδας Ελέγχου. Η μετρούμενη θερμοκρασία εμφανίζεται αυτόματα με υψηλά και χαμηλά προειδοποιητικά σήματα. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας δεν ελέγχει την θέρμανση του μωρού. Ελέγχετε πάντα στην ιστοσελίδα για τις τελευταίες ενημερώσεις και για λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα και τον εξοπλισμό.

7 ΦΩΛΙΕΣ ΜΩΡΩΝ BW ΚΑΙ BW XL KANMED Η Φωλιά Μωρού Kanmed είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη φωλιά ενός τεμαχίου. Απλώς σύρετε το επιλεγμένο Στρώμα και την Επιφάνεια Θέρμανσης μέσα στη θήκη. Η Φωλιά Μωρού προορίζεται για να διευκολύνει στην διόρθωση της φυσιολογικής θέσης και για να παρέχει ένα ζεστό περιβάλλον γύρω από το Μωρό. Θερμοκρασία πλύσης: 60 C. Υλικό Καλύμματος: Βαμβάκι, Γέμιση: Ίνες από Πολυεστέρα Μήκος Φωλιάς Μωρού: 65 cm, Πλάτος: 35 cm, Ύψος: 6 cm, Εσωτερικό τμήμα: 40 cm BW Φωλιά Μωρού μπλε BW P Φωλιά Μωρού ροζ BW y Φωλιά Μωρού κίτρινη ΦΩΛΙΑ ΜΩΡΟΥ BW XL Η Φωλιά Μωρού Kanmed Xl είναι για μεγαλύτερα μωρά έως 4500 g, Μήκος Φωλιάς: 65 cm, Πλάτος: 35 cm, Ύψος: 6 cm, Εσωτερική Διάμετρος: 60 cm ΦΩΛΙΑ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ BW Φωλιά για να ταιριάζει το Στρώμα Νερού για Δίδυμα, αρ. είδους: BW3-015, ή για δύο πρότυπα Στρώματα Νερού. Μήκος: 65 cm, Πλάτος: 55 cm, Ύψος: 5 cm. (Μόνο σε μπλε χρώμα) BW ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΦΩΛΙΑΣ ΜΩΡΟΥ Πολύ ωραίο και μαλακό, μη υφασμένο υλικό που μορφοποιείται εύκολα μέσα στη Φωλιά Μωρού. Έχει μια υδατοστεγή κάτω πλευρά. Προορίζεται για να προστατεύει είτε την αναλώσιμη φωλιά ή τις επαναχρησιμοποιούμενες φωλιές. Μήκος: 60 cm, Πλάτος: 85 cm. Κουτί των 100 τεμ. ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ΦΩΛΙΑ ΜΩΡΟΥ BW Κατασκευασμένη από μη υφασμένο υλικό. Μήκος: 65 cm, Πλάτος: 35 cm, Εσωτερικό τμήμα: 40 cm. Κουτί των 10 τεμ. ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BW3-007 Για να συνδέετε την Μονάδα Ελέγχου σε μια μπαταρία αυτοκινήτου ή ένα παρόμοιο τροφοδοτικό 12 V DC. Εξοπλισμένο με ένα γενικό βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου για χρήση σε οχήματα μεταφοράς.

8 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το σύστημα Θέρμανσης Μωρού Kanmed BabyWarmer και Kanmed BabyBed σας επιτρέπει να μετακινείτε ένα πρόωρο μωρό από την θερμοκοιτίδα σε ένα πρώιμο στάδιο και να ξεκινάτε το πολύ σημαντικό δέσιμο μητέρας παιδιού χρησιμοποιώντας δέρμα Kangaroo (Καγκουρώ) στην φροντίδα του δέρματος. Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: Sigma Medical Co. Ιπποκράτους Σπάτα Αττικής Τηλ Fax Sigma Medical Co. Ιπποκράτους Σπάτα Αττικής Τηλ Fax Photos by Micke Wiberg

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΩΡΟΥ Kanmed BW3 Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης, Αρ. είδους BW3-082/3 203-08-27 043 Προσοχή Η λανθασμένη χρήση του εξοπλισμού θέρμανσης των ασθενών μπορεί να προκαλέσει

Διαβάστε περισσότερα

BLISSTOOL BLISSTOOL LTC64X. Οδηγός χρήσης. Αυτόματη μετάφραση της ελληνικής γλώσσας

BLISSTOOL BLISSTOOL LTC64X. Οδηγός χρήσης. Αυτόματη μετάφραση της ελληνικής γλώσσας BLISSTOOL BLISSTOOL LTC64X Οδηγός χρήσης εκδοχή GR201505131231 Αυτόματη μετάφραση της ελληνικής γλώσσας Αυτός ο οδηγός χρήσης π εριλαμβάνει μια αυτόματη μετάφραση της ελληνικής γλώσσας και μπ ορεί να π

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαία τεχνολογία για άψογο αποτέλεσμα!

Κορυφαία τεχνολογία για άψογο αποτέλεσμα! Κορυφαία τεχνολογία για άψογο αποτέλεσμα! ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΩΝ 2 3 Εξαιρετικά αποτελεσματική φροντίδα των ρούχων Τεχνολογία αισθητήρα SensorIQ Η τέλεια φροντίδα των ρούχων απαιτεί τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες της νέας σας συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήστη και φυλάξτε τις σε ευπρόσιτο μέρος για μελλοντική αναφορά. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη

Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη για νεόδμητες Το Daikin Altherma προσφέρει δύο συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών τα οποία παρέχουν και τα δύο θέρμανση και ψύξη και τα οποία περιλαμβάνουν σύστημα ζεστού

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση. όλες τις εποχές. Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση

Άνεση. όλες τις εποχές. Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση Άνεση όλες τις εποχές Κατάλογος 2011 Ηλεκτρική θέρμανση Εδώ και 35 χρόνια παρέχουμε ένα άνετο περιβάλλον Οι πελάτες μας απολαμβάνουν πάντα το καλύτερο περιβάλλον. Γι' αυτό το λόγο, η ELNUR σχεδιάζει και

Διαβάστε περισσότερα

DAF XF105. Το νέο πρότυπο

DAF XF105. Το νέο πρότυπο DAF XF105 Το νέο πρότυπο XF105: άνεση, ισχύς και απόδοση Κατασκευασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων Χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερη ικανοποίηση του οδηγού και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας: τα

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και απόδοση συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία. Μια πλατιά γκάμα προϊόντων στα οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Υποδεχθείτε τα νέας γενιάς ενεργειακά παράθυρα στέγης

Υποδεχθείτε τα νέας γενιάς ενεργειακά παράθυρα στέγης Υποδεχθείτε τα νέας γενιάς ενεργειακά παράθυρα στέγης Βασικός κατάλογος 2014 www.velux.com Νέα γενιά! Μονώστε τη στέγη σας απολαμβάνοντας φυσικό φως και καθαρό αέρα Περισσότερο φυσικό φως Το φυσικό φως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΖΥΓΑΡΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜ:3751 Επιβλέπων: Διπλ. Φυσ. (M.Sc.) Φραγκιαδάκης Νικόλαος Καθηγητής Χανιά, Μάιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε έξυπνη θέρμανση Αρχίστε μια καλύτερη ζωή με το ecodan

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε έξυπνη θέρμανση Αρχίστε μια καλύτερη ζωή με το ecodan για ένα πιο πράσινο αύριο Συστήματα αντλιών θερμότητας αέρανερού Ήρθε η ώρα να αλλάξετε σε έξυπνη θέρμανση Αρχίστε μια καλύτερη ζωή με το ecodan Συνεχίζοντας την εξέλιξη! uto daptation ΣΥΣΤΗΜΑ ECODN Το

Διαβάστε περισσότερα

MW512 Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσορίσατε

MW512 Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσορίσατε MW512 Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη Καλωσορίσατε Πίνακας Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια... 3 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά του προβολέα... 7 Περιεχόμενα της συσκευασίας... 8 Εξωτερική όψη προβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Leica A60 F Εγχειρίδιο

Leica A60 F Εγχειρίδιο Leica A60 F Εγχειρίδιο Πίνακας περιεχομένων Το μικροσκόπιο Leica A60 F 12 Συγχαρητήρια! 13 Επισκόπηση του μικροσκοπίου Leica A60 F 14 Συναρμολόγηση του μικροσκοπίου Leica A60 F 15 Σφιγκτήρας τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές ποιότητας

Προδιαγραφές ποιότητας Οι επαγγελματικές συσκευές παραγωγής ζεστού νερού χρήσης Rinnai Infinity Condensing είναι προϊόντα πιστοποιημένα με το σήμα CE, από τον ευρωπαίκό οργανισμό πιστοποίησης Technigas. Rinnai Infinity 32 Εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ GR ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αγοράζοντας αυτό το στεγνωτήριο. Το νέο σας στεγνωτήριο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

[ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε] ΜΑΣΚΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! [Κράνη συγκόλλησης. Αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους.

[ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε] ΜΑΣΚΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! [Κράνη συγκόλλησης. Αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους. [ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε] ΜΑΣΚΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! [Κράνη συγκόλλησης. Αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για την τεχνολογία των κρανών συγκόλλησης.

Διαβάστε περισσότερα

Liko OriginalSling, Mod 10, 11 TeddySling Original, Mod 10

Liko OriginalSling, Mod 10, 11 TeddySling Original, Mod 10 Liko OriginalSling, Mod 10, 11 TeddySling Original, Mod 10 Εγχειρίδιο οδηγιών Ελληνικά 7EL160165-04 Σάκος OriginalSling Σάκος TeddySling Original Ο σάκος Liko OriginalSling είναι ένα βασικό μοντέλο που

Διαβάστε περισσότερα

Panther 24 KTV / 24 KOV / 28 KTV

Panther 24 KTV / 24 KOV / 28 KTV Panther 24 KTV / 24 KOV / 28 KTV O αύξον αριθμός του λέβητα φαίνεται στη πλακέτα που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του πίνακα ελέγχου. Ο πίνακας ελέγχου είναι προσβάσιμος εφόσον αφαιρεθεί το μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με την αγορά της συσκευής μας. Σας ευχόμαστε να βρείτε πολύ ικανοποιητική τη χρήση της.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με την αγορά της συσκευής μας. Σας ευχόμαστε να βρείτε πολύ ικανοποιητική τη χρήση της. Καταψύκτης EL Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει με την αγορά της συσκευής μας. Σας ευχόμαστε να βρείτε πολύ ικανοποιητική τη χρήση της. Ο καταψύκτης προορίζεται για οικιακή χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-E1004 7017788

Εγχειρίδιο χρήσης PSP-E1004 7017788 EL Εγχειρίδιο χρήσης PSP-E1004 7017788 Πίνακας περιεχομένων Προειδοποίηση και προφύλαξη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 4 Προφυλάξεις 6 Χρήση του συστήματος PSP Ονόματα και λειτουργίες μερών του συστήματος 10 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη E 1

Εγχειρίδιο Χρήστη E 1 E1 by AMI ITALIA. S.r.l. Αυτές οι οδηγίες δεν μπορούν, χωρίς την συγκατάθεσή μας, να αναπαραχθούν, μεταφρασθούν ή αποθηκευθούν σε άλλη γλώσσα ή σε ηλεκτρονική μορφή για υπολογιστές. Οι παραβάσεις ενάντια

Διαβάστε περισσότερα

GP10 Υπερελαφρύς βιντεοπροβολέας LED Εγχειρίδιο χρήσης

GP10 Υπερελαφρύς βιντεοπροβολέας LED Εγχειρίδιο χρήσης GP10 Υπερελαφρύς βιντεοπροβολέας LED Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας... 3 Εισαγωγή... 6 Χαρακτηριστικά του βιντεοπροβολέα... 6 Περιεχόμενα συσκευασίας... 7 Εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Δαπέδου - Οροφής Floor - Ceiling Unit

Μονάδα Δαπέδου - Οροφής Floor - Ceiling Unit Μονάδα Δαπέδου - Οροφής Floor - Ceiling Unit Your-conditions Περιεχόμενα 1. Ελληνικά / Greek...3 2. Αγγλικα / English...32 Οδηγίες Χρήσεως 1. Ονόματα και λειτουργίες των μερών του κλιματιστικού...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!

Ο ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!! Ο ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!! Ο απόλυτος ρυθμιστής ρεύματος! Το μοναδικό με εσωτερική οθόνη Και δυνατότητα ρυθμίσεων εντός οχήματος Μετέτρεψε το αυτοκίνητο σου

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση & ζεστό νερό χρήσης. Ιδανικό για νακαινίσεις. Σύστημα Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών

Θέρμανση & ζεστό νερό χρήσης. Ιδανικό για νακαινίσεις. Σύστημα Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών Θέρμανση & ζεστό νερό χρήσης Ιδανικό για νακαινίσεις Σύστημα Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών 31 32 Για να αντικαταστήσετε τους παραδοσιακούς λέβητες Το σύστημα Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών σάς

Διαβάστε περισσότερα

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης

Thermomix Tm31 instruction manual Guide d utilisation manual de instrucciones Οδηγίες Χρηςης Thermomix TM31 Instruction Manual Retain for future reference! Guide d utilisation A conserver pour consultation ultérieure! Manual de Instrucciones Consérvelo para futuras consultas! Οδηγίες Χρήσης Κρατήστε

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP

Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP Το νέο μέτρο σύγκρισης GENUS PREMIUM ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ INFO TOP Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Ariston, πρωταθλητής στην άνεση και στην απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AS-09UR4SVNNK3 AS-1UR4SVGNK3 AS-18UR4SFVNK3 AS-09UR4SVGNK AS-1UR4SVGNK4 AS-18UR4SFVNK4 AS-4UR4SLJNK3 Περιεχόμενα Προετοιμασία πριν τη χρήση ------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα