ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ"

Transcript

1 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ TRAVEL & TOURS

2 LIBERTY STATUE AND ELLIS ISLAND ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ELLIS PLUTON TRAVEL & TOURS T: Έναρξη: - Διάρκεια: 7 ώρες ή Ισπανικά Συνάντηση με τον τοπικό μας συνεργάτη και οδηγό σας στο Castle Clinton, ένα παλιό φρούριο που βρίσκεται στο πάρκο Battery. Αμέσως μετά θα επιβιβαστείτε στο πλοίο για να επισκεφτούμε το νησί της Ελευθερίας. Με σειρά προτεραιότητας θα περάσουμε αμέσως στην ξενάγηση χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε στην ουρά για ώρες, για να μάθουμε την ιστορία που βρίσκεται πίσω από το Άγαλμα της Ελευθερίας αλλά και την πηγή έμπνευσης που αποτέλεσαν τα εκατομμύρια των μεταναστών. Αποβίβαση στο νησί της ελευθερίας, και ξεκινάει η περιοδεία θαυμάζοντας την θέα της Νέας Υόρκης με τους μαγευτικούς ουρανοξύστες. Θα μπούμε μέσα στο βάθρο του αγάλματος που βρίσκεται το μουσείο και θα περιηγηθούμε μαθαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε το άγαλμα. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο μας και θα αναχωρήσουμε για το νησί Ellis και ο οδηγός μας θα μοιραστεί μαζί μας τις ιστορίες των εκατομμυρίων μεταναστών που πέρασαν καθώς θα περπατούμε τριγύρω στο νησί αλλά και μέσα στο μουσείο. Στο τέλος της περιήγησης μπορείτε να μείνετε στο νησί για να απολαύσετε το γεύμα σας και την θέα προτού γυρίσετε πίσω στην πόλη.

3 ROCKFELLER CENTER TOP OF THE ROCKS PLUTON TRAVEL & TOURS T: Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: - Σίγουρα στην επίσκεψη σας στην Νέα Υόρκη δεν πρέπει να παραλείψετε το παρατηρητήριο Top of the rocks. Κανένα άλλο σημείο της πόλης δεν προφέρει αυτή την ανεμπόδιστη θέα που αποτελεί πηγή έμπνευσης, πάνω από το Rockfeller Center. Δραματικά πανοράματα που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού εκτός από το Top of The Rock που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης. Από τον 70ο όροφο του Rockfeller Center, η θέα είναι εντυπωσιακή και μπορείτε να δείτε τα πάντα σε 360ο, να απλώνονται στα πόδια σας σε όλες τις κατευθύνσεις. Από εδώ θα απολαύσετε την υπέροχη θέα προς το Central Park αλλά και την βόρεια περιοχή του Μανχάταν. Από το σημείο αυτό έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε και πολλά άλλα διάσημα αξιοθέατα και κτίρια της πόλης όπως είναι το Chrysler, η Times Square, o ποταμός Hudson, ο ποταμός East River, η γέφυρα του Μπρούκλιν και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Ο ενθουσιασμός σε αυτή την περιήγηση αρχίσει από το ισόγειο με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο που απαρτίζεται από κρύσταλλα Swarovski αλλά και την παρουσίαση της πλούσιας ιστορίας, τεχνών και αρχιτεκτονικής αυτού του εμβληματικού κτιρίου με την χρήση πολυμέσων. Στη συνέχεια θα μπούμε στο γυάλινο ασανσέρ και θα απολαύσουμε μέχρι να ανέβουμε την θέα των φωτεινών ορόφων από την εξωτερική πλευρά του παρατηρητηρίου. Εκτός όμως από την θέα, το Top of the Rocks προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να εκτιμήσουν την αρχιτεκτονική του Rockfeller Center καθώς επίσης την σημασία του για την ανάπτυξη της πόλης της Νέας Υόρκης. Είτε μέρα είτε νύχτα, είναι μια μοναδική ευκαιρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ώρας έτσι ώστε να μην περιμένετε ώρες στις ατελείωτες ουρές που σχηματίζονται.

4 EMPIRE STATE BUILDING EMPIRE STATE BUILDING PLUTON TRAVEL & TOURS T: Aπό τα πιο γνωστά κτίρια της Νέας Υόρκης είναι ο ουρανοξύστης του Empire State Building και βρίσκεται στην Πέμπτη Λεωφόρο. Όταν χτίστηκε, στις αρχές της δεκαετίας του 1930, έσπασε όλα τα ρεκόρ και ονομάστηκε «το 8o θαύμα του κόσμου». Επισκεφθείτε το 86ο υπαίθριο κατάστρωμα παρατήρησης και φωτογραφηθείτε με φόντο τη μαγευτική θέα. Ως το πιο διάσημο παρατηρητήριο στον κόσμο, ο 86ος όροφος ήταν η ρύθμιση των δεκάδων ταινιών και τηλεοπτικών σκηνών, καθώς και δεκάδες εκατομμύρια αξέχαστες προσωπικές στιγμές. Το κατάστρωμα παρατήρησης τυλίγεται γύρω από κωδωνοστάσιο του κτηρίου, προσφέροντας θέα 360 μοιρών της Νέας Υόρκης και πέρα. Από εδώ θα έχετε μια μοναδική θέα στο Central Park, στον ποταμό Hudson και το Ιστ Ρίβερ, στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, Times Square, το Άγαλμα της Ελευθερίας, και πολλά άλλα. Μαζί σας θα έχετε τη συσκευή πολυμέσων που θα σας ενημερώνει για όλα όσα βλέπετε προς κάθε κατεύθυνση. Επωφεληθείτε από τα υψηλής ισχύος κιάλια μας για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά.

5 BROOKLYN TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ PLUTON TRAVEL & TOURS T: Έναρξη: - Διάρκεια: 7 ώρες Μια περιοχή με έντονη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά καθώς έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Νέας Υόρκης αλλά και ολόκληρου του έθνους. Το μέρος όπου ένας στους επτά Αμερικανούς ψάχνει χώρο για να εγκατασταθεί, είναι φυσικό να αποτελεί τον πιο πυκνοκατοικημένο από τους πέντε δήμους. Η περιοχή του Μπρούκλιν σφύζει από ζωή ενώ είναι γεμάτη από θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Μια περιοχή που κατέχει πολλές πρωτιές αφού είναι η γενέτειρα των προκρίτων στις τέχνες, τον αθλητισμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις. Μια περιήγηση που πρόκειται να σας μεταφέρει σε μέρη που συνδέονται με αυτά τα σημαντικά γεγονότα στην ιστορία, με τις εικόνες και τους ήχους αυτού του πανέμορφου δήμου. Κατά την κατασκευή της μεγαλύτερης κρεμαστής γέφυρας στον κόσμο το 1993, δημιουργήθηκε ταυτόχρονα και μια πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, όπως Walt Whitman και Γεωργία O Keefe. Κατά την διάρκεια της περιήγηση σας θα δείτε μερικά ακόμη θαύματα της περιοχής όπως τη μεγαλύτερη από τις αψίδες θριάμβου, το σπίτι μίας από τις μεγαλύτερες συλλογές Αιγυπτιολογίας του κόσμου αλλά και σημαντικά σημεία που συνδέονται με γεγονότα της αμερικανικής Επανάστασης και τη γέννηση του έθνους. Επισημάνουμε επίσης ότι θα είναι αξιοσημείωτα πολιτιστικά ιδρύματα, εντυπωσιακά σπίτια της λατρείας και τα κομψά αρχοντικά που επίσης αποτελούν μια από τις πιο συναρπαστικές και ποικίλες δήμους της Νέας Υόρκης. Επιπλέον, αυτή η περιοδεία σας προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κέντρο της πόλης το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε εικονικά ορόσημα της Νέας Υόρκης, όπως το Empire State Building και το Ground Zero.

6 BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ TIMES SQUARE PLUTON TRAVEL & TOURS T: Έναρξη: 11:00 Διάρκεια: 2 ώρες Νιώστε τον παλμό που επικρατεί στο Broadway, τον προορισμό του ονείρου για όσους είναι λάτρεις του θεάτρου. Με αυτή την αποκλειστική ξενάγηση θα είστε σε θέση να περιπλανηθείτε στους δρόμους που έχουν γίνει μάρτυρες της ανόδου των πολλών διακεκριμένων αστέρων. Μάθετε την απίστευτη ιστορία της γειτονιάς, και μεταφερθείτε στην εποχή όπου μια ομάδα νεαρών οραματιστών αποφάσισε να μεταμορφώσει την περιοχή με τους στάβλους των αλόγων στη παγκοσμίου φήμης Times Square και την περιοχή του θεάτρου. Μπείτε στα παπούτσια του αυθεντικού Yankee Doodle Dandy και μεταφερθείτε από την μια θρυλική αίθουσα στην άλλη. Εξερευνήστε τα πιο μυθικά θέατρα όπως είναι το New Amsterdam, το πανέμορφο Imperial και το Gracious Palace. Ακολουθήστε τα βήματα πολλών από τους αγαπημένους σας τραγουδιστές και χορευτές καθώς κάνετε την βόλτα σας κάτω στο Shubert Alley, και μείνετε έκπληκτοι καθώς θα ανακαλύπτετε την ιστορία που βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα θέατρα και μιουσικαλ που έλαβαν χώρα στην Times Square. Η περιήγηση αυτή είναι ο καλύτερος και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Broadway. Μια περιήγηση που θα σας κάνει να νιώσετε σαν star.

7 WASHINGTON DC ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ PLUTON TRAVEL & TOURS T: Τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον είναι και τα αστέρια αυτής της περιοδείας στην πρωτεύουσα του έθνους. Μια εκδρομή στο Καπιτώλιο και τον Λευκό Οίκο ενώ το μουσείο Smithsonian, και το μουσείο του Β Παγκόσμιου Πόλεμου αποτελούν ορόσημα της πόλης. Το κτίριο του Καπιτωλίου είναι πανέμορφο. Μια από τις εικόνες της Αμερικής, χτισμένο σε νεοκλασικό στυλ, μεγάλο, κομψό και ισορροπημένο. Με την επίσκεψη μας θα μπορέσετε να δείτε την κεντρική ροτόντα που βρίσκεται κάτω από το θόλο του και που είναι η φυσική αλλά και συμβολική καρδιά του κτιρίου. Αφήνοντας πίσω μας το Καπιτώλιο θα κάνουμε μια βόλτα στα γκαζόν του σπιτιού και του γραφείου του προέδρου των ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος θα σας μάθει περισσότερα για το παρελθόν και το παρόν των προέδρων. Στη συνέχεια, προτείνουμε να περάσετε το χρόνο σας στο Smithsonian, ένα μεγαθήριο που αποτελείται από 9 παγκόσμιας κλάσης μουσεία, έναν ζωολογικό κήπο συν 9 ερευνητικά κέντρα. Το μουσείο του Β Παγκόσμιου Πόλεμου Memorial έχει σειρά για να δείτε το αφιέρωμα στο Greatest Generation που αποτελείται από 56 κίονες και ένα ζευγάρι των μικρών αψίδων θριάμβου γύρω από μια πλατεία και το σιντριβάνι, αυτό είναι ένα εντυπωσιακό μνημείο. Μπορείτε επίσης να σταματήσετε στο μνημόσυνο του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, που αποτίνει φόρο τιμής στο φημισμένο ακτιβιστή των πολιτικών δικαιωμάτων. Καθ όλη τη διαδρομή θα δείτε πολλά από τα ωραιότερα μνημεία και οι δομές της DC, συμπεριλαμβανομένων: Κτίριο FBI, Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, τον Οβελίσκο, το μνημείο της Ουάσιγκτον, τη Βουλή και το κτίριο της Γερουσίας, την Εθνική Πινακοθήκη, και το Grand Memorial. Απολαύστε ένα γεύμα στον ελεύθερο χρόνο σας σε μία από τις στάσεις.

8 NIAGARA FALLS 2 DAYS WITH BUS ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ PLUTON TRAVEL & TOURS T: Ημέρα 1: Νέα Υόρκη, Finger Lakes, Καταρράκτες του Νιαγάρα Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το «Μεγάλο Μήλο» με κατεύθυνση βόρεια, περνώντας από το πανέμορφο Delaware Gap στο Watkins Glen State Park που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής των Finger Lakes. Περπατήστε μέσα από το Watking Glen Canyon για να επισκεφτείτε τους πανέμορφους καταρράκτες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τους καταρράκτες του Νιαγάρα και θα περάσουμε από την λίμνη Seneca, στους καταρράκτες Νιαγάρα φτάνουμε αργά το απόγευμα. Θα ξεναγηθούμε στην Αμερικάνικη πλευρά των καταρρακτών ενώ στην περιήγηση μας θα δούμε τους καταρράκτες American, το Goat Island και το Sister Island. Στη βραδινή μας περιήγηση θα εκτιμήσετε την ομορφιά των φωτισμένων καταρρακτών. (Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται γεύματα) Ημέρα 2: Καταρράκτες του Νιαγάρα, Ψώνια στα Outlet, Νέα Υόρκη Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας ακούγοντας το νερό των καταρρακτών να πέφτει κάνοντας δυνατούς ήχους που μοιάζουν με βροντές. Δείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα από κοντά ανεβαίνοντας στο Horse Shoe και ζήστε την δύναμη τους καθώς πραγματοποιήσετε κρουαζιέρα με το Maid of the Mist. (Η κρουαζιέρα είναι ιδανική τους μήνες Μάιο Οκτώβριο). Κατά την διάρκεια του χειμώνα μέχρι τον Απρίλιο, όταν το Maid of the Mist δεν πραγματοποιεί κρουαζιέρα, γίνεται περιήγηση στα πανέμορφα Tunnels. Το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Στη διαδρομή μας προς την επιστροφή θα απολαύσουμε τα ψώνια μας σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα outlet προκειμένου να βρείτε τις δικές σας επώνυμες μάρκες στις καλύτερες τιμές. Επιστροφή στη Νέα Υόρκη.

9 NIAGARA FALLS 2 DAYS WITH BUS ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ PLUTON TRAVEL & TOURS T: Ημέρα 1: Νέα Υόρκη Finger Lakes Καταρράκτες Νιαγάρα Αναχώρηση από το Μεγάλο μήλο με κατεύθυνση βόρεια, περνώντας από το πανέμορφο Delaware Gap στο Watkins Glen State Park που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής των Finger Lakes. Περπατήστε μέσα από το Watking Glen Canyon για να επισκεφτείτε τους πανέμορφους καταρράκτες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τους καταρράκτες του Νιαγάρα και θα περάσουμε από την λίμνη Seneca, στους καταρράκτες Νιαγάρα φτάνουμε αργά το απόγευμα. Θα ξεναγηθούμε στην Αμερικάνικη πλευρά των καταρρακτών ενώ στην περιήγηση μας θα δούμε τους καταρράκτες American, το Goat Island και το Sister Island. Στη βραδινή μας περιήγηση θα εκτιμήσετε την ομορφιά των φωτισμένων καταρρακτών. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ημέρα 2: Καταρράκτες Νιαγάρα Τορόντο 1000 islands Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας ακούγοντας το νερό των καταρρακτών να πέφτει κάνοντας δυνατούς ήχους που μοιάζουν με βροντές. Δείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα από κοντά ανεβαίνοντας στο Horse Show και ζήστε την δύναμη τους καθώς πραγματοποιήσετε κρουαζιέρα με το Maid of the Mist. (Η κρουαζιέρα είναι ιδανική τους μήνες Μάιο Οκτώβριο). Κατά την διάρκεια του χειμώνα μέχρι τον Απρίλιο, όταν το Maid of the Mist δεν πραγματοποιεί κρουαζιέρα, γίνεται περιήγηση στα πανέμορφα Tunnels. Το απόγευμα αναχώρηση και επίσκεψη στο χωριό των καταρρακτών, στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη, στη μεγαλύτερη χώρα ολόκληρου του κόσμου. Θα δούμε το Δημαρχείο, τη Βουλή και το κέντρο Eaton. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στην διασημότερη λίμνη του κόσμου την λίμνη του Οντάριο, για μια επίσκεψη στη περιοχή των 1000 νησιών. Ημέρα 3: 1000 Islands Νέα Υόρκη Η μέρα αρχίζει με μια κρουαζιέρα μέσα από τα 1000 νησιά και τον ποταμό St.Laurence, όπου θα δούμε τα σπίτια των διάσημων που έκτισαν στα ιδιωτικά νησιά τους. Το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Στη διαδρομή μας προς την επιστροφή θα απολαύσουμε τα ψώνια μας σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα outlet προκειμένου να βρείτε τις δικές σας επώνυμες μάρκες στις καλύτερες τιμές. Επιστροφή στη Νέα Υόρκη.

10 ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο Περιήγηση με ελικόπτερο San Francisco Freestyle Κρουαζιέρα από Γέφυρα σε Γέφυρα Downtown and Chinatown GoCar Tour Aquarium of the Bay The San Francisco Dungeon TRAVEL & TOURS

11 V I S T A G R A N D E Ή V I S T A T O U R ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ P L U T O N T R A V E L & T O U R S T : Διάρκεια: Vista Grande Tour: 30 λεπτά / Vista Tour: 20 λεπτά Σε αυτή την περιοδεία με το ελικόπτερο στο Σαν Φρανσίσκο, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο. Μια περιήγηση με ελικόπτερο είναι ο απόλυτος τρόπος για να θαυμάσετε το όμορφο Σαν Φρανσίσκο. Θα σας παραλάβουν από ένα κεντρικό σημείο συνάντησης του Σαν Φρανσίσκο και θα σας μεταφέρουν στο ελικοδρόμιο να επιβιβαστείτε σε ένα ελικόπτερο Bell Jet για απογείωση. Πάρτε τους ουρανούς για μια συναρπαστική βόλτα πάνω από την όμορφη αυτή πόλη σε μια από αυτές τις καταπληκτικές εκδρομές: 1. Vista Tour :. Αυτή η πτήση 37 μιλίων, διαρκεί για λεπτά σε ένα ελικόπτερο Bell Jet, και περνά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο. Θα δείτε το κτίριο Ferry, το νησί Αλκατράζ, στον ορίζοντα της πόλης, το Golden Gate Bridge, Bay Bridge και πολλά άλλα! 2. Vista Grande Tour: Σε αυτή την πτήση του ελικοπτέρου 55 μίλια διάρκειας λεπτά, θα δείτε πολλά από τα γνωστά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο από τον αέρα, όπως το κτίριο Ferry, Alcatraz Island, το Bay Bridge, Ψαράς της Wharf και φυσικά, το Golden Gate Bridge. Στη συνέχεια πετάτε βόρεια για να πάτε στο ακρωτήρι Marin. Θα δείτε, επίσης, την πόλη των καλλιτεχνών της Sausalito, τη κοιμισμένη πόλη της Tiburon, και τον πρώην σταθμό της μετανάστευσης από τον Angel Island. Η εκδρομή περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το κέντρο και Ψαράς της Wharf στο ελικοδρόμιο.

12 Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ε Ι Δ Η Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ SAN FRANCISCO FREESTYLE P L U T O N T R A V E L & T O U R S T : Διάρκεια: Downtown Tour: 9 5, Golden Gate & Sausalito: 10 5, Night Tour:6μ.μ. και Park Loop: 10π.μ., 12π.μ. and 2μ.μ. Αυτό το απόλυτο πακέτο Σαν Φρανσίσκο περιλαμβάνει 4 σε 1 περιηγήσεις Hop on Hop Off και ισχύει για 72 ώρες συν μία επιλογή από 3 δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης που έχει να προσφέρει. Δείτε το Σαν Φρανσίσκο με όλα τα μεγάλα sites με αυτή τη φανταστική Freestyle περιοδεία, η οποία σας επιτρέπει να δείτε την πόλη με την άνεσή σας και στο δικό σας ρυθμό! Η Hop On Hop Off Tours θα σας πάρει γύρω από το Σαν Φρανσίσκο, όπως εσείς επιθυμείτε. Για Downtown Σαν Φρανσίσκο, θα είστε σε θέση να πάτε στο Union Square, στο κύριο εμπορικό κέντρο της πόλης, στο σπίτι στο Macy, στο Tiffany και άλλα μεγάλα καταστήματα! Ένα άλλο λεωφορείο θα σας μεταφέρει σε όλη την περίφημη γέφυρα Golden Gate, το οποίο ήταν κάποτε η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο, και στο Sausalito, όπου θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε τις πολλές γκαλερί και εστιατόρια εκεί. Άλλες εκδρομές με λεωφορείο θα σας μεταφέρει στο Golden Gate Park, το οποίο θα σας δείξει γύρω από τα πολλά μνημεία γύρω από το πάρκο, και επίσης να σας δώσει μια περιήγηση της πόλης την νύχτα, όπου θα είστε σε θέση να πάρετε μια διαφορετική αίσθηση της πόλης, όπως λάμπει από το φως της λάμπας. Τότε θα είστε σε θέση να επιλέξουν τρία από τα παρακάτω αξιοθέατα: Muir Woods & Sausalito Tour, San Francisco Bay Cruise, Ενυδρείο του Κόλπου στο Pier 39, 3 ώρες Ενοικίαση ποδηλάτου, 1 ώρα GPS GoCar Tour, Disney Family Museum Walt, Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας, Rocket Boat, Άγγελος Island Ferry, Sausalito ή Tiburon Ferry! Οι ώρες λειτουργίας για τα αξιοθέατα ποικίλουν, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε με τον προμηθευτή τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

13 Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ Κ Ρ Ο Υ Α Ζ Ι Ε Ρ Ε Σ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ P L U T O N T R A V E L & T O U R S T : Διάρκεια: 90 λεπτά Πλεύστε κάτω από την Golden Gate Bridge και το κολοσσιαίο του Σαν Φρανσίσκο Oakland Bay Bridge σε μια θεαματική κρουαζιέρα κατά μήκος ολόκληρου του αστικού ορίζοντα του Σαν Φρανσίσκο. Στην πορεία, θα δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο όπως το Αλκατράζ, Coit Tower, το κτίριο Ferry, Transamerica Pyramid, το Παλάτι των Καλών Τεχνών, και πολλά άλλα. Θα μάθετε τα πάντα για τη μοναδική φυσική ιστορία αυτής της πόλης, την αρχιτεκτονική, και αυθεντική αμερικανική κουλτούρα. Εξερευνήστε την ιστορία του Σαν Φρανσίσκο και ορόσημα, καθώς και τη μοναδική αρχιτεκτονική, φυσική ιστορία, και Native αμερικανική κουλτούρα σε αυτό το συναρπαστικό 90 λεπτά κρουαζιέρα. Θα βρείτε, επίσης, για την οικοδόμηση των δύο γεφυρών, τη γεωλογία του San Francisco Bay και τους σεισμούς που συγκλόνισαν την περιοχή του κόλπου. Θα πλεύσουμε κατά μήκος του Σαν Φρανσίσκο, γύρω από το Αλκατράζ, AT & T Park, και γύρω από το νησί Treasure. Αυτή η μοναδική κρουαζιέρα είναι μια μεγάλη add on για κάθε περιοδεία και σας επιτρέπει να δείτε την προκυμαία του Σαν Φρανσίσκο. Όλα τα σκάφη κρουαζιέρας προσφέρουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθιστικού, τουαλέτες, και εποχιακή υπηρεσία σνακ μπαρ. Τα σκάφη λειτουργούν με biodiesel, που είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας Ώρα έναρξης: Άνοιξη: 00:30, 14:15 και 16:15. Καλοκαίρι:: 00:30, 14:15, 16:00 και 17:45. Φθινόπωρο: 00:30, 14:15 και 16:15. Χειμώνας: 00:00 και 16:15.

14 Μ Ι Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Τ Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η DOWN TOWN AND CHINA TOWN GOCAR TOUR P L U T O N T R A V E L & T O U R S T : Διάρκεια: 1 ώρα Μια εκδρομή του Downtown και Chinatown θα σας φέρει σε όλα τα κορυφαία μνημεία και αξιοθέατα στην καρδιά της. Θα επισκεφθείτε την πολυσύχναστη πλατεία Union, την Financial District, το πάρκο μπάλα, την προκυμαία Embarcadero, το θαλάσσιο λιοντάρι κόμβο του Pier 39, το θρυλικό Chinatown, τον πρώην κόμβο Beatnik του North Beach, Ψαράς της Wharf και τη γραμμή τραμ της Hyde Street.Μια εκδρομή του Downtown και Chinatown θα σας φέρει σε όλα τα κορυφαία μνημεία και αξιοθέατα στην καρδιά της. Θα επισκεφθείτε την πολυσύχναστη πλατεία Union, την Financial District, το πάρκο μπάλα, την προκυμαία Embarcadero, το θαλάσσιο λιοντάρι κόμβο του Pier 39, το θρυλικό Chinatown, τον πρώην κόμβο Beatnik του North Beach, Ψαράς της Wharf και τη γραμμή τραμ της Hyde Street. Η περιοχή πλατεία Union Square είναι το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, με μια μυριάδα των καταστημάτων, μπαρ, εστιατόρια και hotspots ψυχαγωγίας. Η Financial District είναι όπου οι περισσότεροι από τους ουρανοξύστες της πόλης βρίσκονται, το πιο διάσημο από τα οποία είναι η εμβληματική Transamerica Pyramid. Κατά μήκος της προκυμαίας είναι Pier 39, ένα εμπορικό κέντρο που έχει ένα τουριστικό αξιοθέατο από το 1989, όταν εκατοντάδες θαλάσσια λιοντάρια αποφάσισαν να προβούν στις αποβάθρες στέκι τους. Chinatown της πόλης είναι το πιο διάσημο στον κόσμο και ο μεγαλύτερος έξω από την Ασία. Η ξενάγηση διαρκεί περίπου μία ώρα το χρόνο οδήγησης και έχει αρκετά διασκεδαστικό και ενημερωτικό παρακάμψεις.

15 Θ Α Λ Α Σ Σ Ι Ο Σ Κ Ο Σ Μ Ο Σ AQUARIUM OF THE BAY P L U T O N T R A V E L & T O U R S T : Διάρκεια: Ανοικτό Καθημερινά Δεν είναι μόνο το Ενυδρείο του Σαν Φρανσίσκο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και εγκαταστάσεων, αλλά στοχεύει στην παρότρυνση της διατήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να απολαύσετε ένα φανταστικό μαγικό show και μια 3D ταινία. Στο ίδιο το ενυδρείο θα βρείτε πλάσματα της θάλασσας που σας περιμένουν. Ελάτε να δείτε ένα Sevengill καρχαρία, να γοητευθείτε από τα moon jellies, αγγίξτε το φτερό ενός ray string και περπατήσετε μέσα από τα κρυστάλλινα νερά μέσω τούνελ. Το Σαν Φρανσίσκο Magic on the Bay είναι μια ενεργητική, παγκόσμιας κλάσης, ξεκαρδιστικά μαγικής παράστασης για όλες τις ηλικίες, στο όμορφο ανακαινισμένο Bay Theatre. Στη συνέχεια, πηγαίνετε ακόμα πιο βαθιά μέσα στον υποθαλάσσιο κόσμο για μια 3D ταινία. Ανακαλύψτε τον κόσμο των καρχαριών ή την όραση της χελώνας σε 3D.The World of Sharks 3D παίρνει μια μοναδική ματιά σε μια ποικιλία ειδών καρχαριών από την Ερυθρά Θάλασσα προς τον Ειρηνικό Ωκεανό. Στο Turtle Vision θα ενταχθούν τα Sammy και τους φίλους του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από τα ζεστά νερά των τροπικών στην παγωμένη Ανταρκτική. Τυλίξτε το δρόμο σας γύρω από θεαματικές κοραλλιογενείς υφάλους και απολαύστε μια άγρια βόλτα με ένα χταπόδι. Και οι δύο ταινίες παρουσιάζονται όλη την ημέρα.

16 Μ Α Θ Α Ι Ν Ο Ν Τ Α Σ Τ Η Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α THE SAN FRANCISCO DUNGEON P L U T O N T R A V E L & T O U R S T : Διάρκεια: 1 ώρα Το Σαν Φρανσίσκο Dungeon φέρνει μαζί του ένα εκπληκτικό καστ με ηθοποιούς, ειδικά εφέ, στάδια, σκηνές και βόλτες σε μια πραγματικά μοναδική και συναρπαστική εμπειρία περιδιάβαση που σας βλέπει, ακούει, αγγίζει, μυρίζεται και αισθάνεται. Είναι ξεκαρδιστικό και διασκεδαστικό και μερικές φορές λίγο τρομακτικό. Το αγαπάμε. Γνωρίζουμε ότι θα σας αρέσει πάρα πολύ. Εδώ είναι γιατί: Ένα τεράστιο μπουντρούμι στην αποβάθρα του ψαρά, ανάμεσα στο νέο μουσείο της Madame Tussauds και το Rainforest Café, 200 χρόνια ιστορίας, 9 ζωντανοί ηθοποιοί που σας δείχνουν τα πάντα. Φέρνουμε στη ζωή τις αυθεντικές ιστορίες της παλιάς πόλης του Σαν Φρανσίσκο σε ένα πρωτότυπο, φοβερό αστείο. Το San Francisco Dungeon είναι ένας ολοκαίνουργιος πόλος έλξης επισκεπτών στην περιοχή Σαν Φρανσίσκο, από τα φημισμένα αξιοθέατα Dungeons στην Ευρώπη, όπως το The London Dungeon, του Amsterdam Dungeon, και το Berlin Dungeon. Είναι 60 λεπτά με 200 χρόνια αυθεντικό παρελθόν του Σαν Φρανσίσκο. Εσείς και οι σύντροφοί σας θα περπατήσετε μέσα από το μπουντρούμι, όπου μετακινείστε από show σε show, καθοδηγείστε από την επαγγελματική μας ηθοποιό. Δείτε ένα χάρτη της περιοδείας του Σαν Φρανσίσκο Dungeon. Οι παραστάσεις βασίζονται σε πραγματική ιστορία και τους θρύλους του Σαν Φρανσίσκο (μείον τα βαρετά μέρη!). Θα πάρετε από κοντά και προσωπικά με το απειλητικό χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων της Μις Piggott, τον ιδιοκτήτη σαλούν της Άγριας Δύσης, και το περίφημο crimper, Σαγκάη Kelly. Αυτό σημαίνει σύνολα 360 μοιρών, συνολικής αυθεντικότητα και θεατρική αφήγηση. Στο ταξίδι σας, θα περάσετε μέσα από τα Μεταλλεία, όπου ο χρυσός ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά και το Αλκατράζ, το νησί στρατιωτική φυλακή! Πιστέψτε μας, είναι καλύτερο από ότι ένα λεωφορείο στα αξιοθέατα ή μια βαρετή περιοδεία σε μουσείο του Σαν Φρανσίσκο.

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο Περιήγηση με ελικόπτερο San Francisco Freestyle Κρουαζιέρα από Γέφυρα σε Γέφυρα Downtown and Chinatown GoCar Tour Aquarium of the Bay The San Francisco

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν Washington DC in a Day Segway Guided Tour DC Monuments by Moonlight Madame Tussauds Washington D.C. Odyssey Cruises TRAVEL & TOURS Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 9 ώρες Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ NEW YORK CITY PASS THE TOUR TOP OF THE ROCK STATUE OF LIBERTY AND ELLIS ISLAND TOUR BROOKLYN TOUR EMPIRE STATE TOUR SHOPPING AT WOODBURY PREMIOUM OUTLETS BROADWAY THEATRE DISTRICT

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής 200 ανά άτομο Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ NEW YORK CITY PASS ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ HOP ON - HOP OFF ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ELLIS ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ WOODBURY - PREMIUM OUTLETS

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Mε Έλληνα έμπειρο αρχηγό & όχι τοπικό Ελληνόφωνα Πρωινό καθημερινά & ξενοδοχεία: The Lexington Autograph Collection By Marriott 4* / Sheraton Times Square 4* - Niagara Falls Niagara Falls Marriott Gateway

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

PLUTONTRAVEL&TOURS ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τουριστικός Οδηγός

PLUTONTRAVEL&TOURS ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τουριστικός Οδηγός Τουριστικός Οδηγός ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Specializes in honeymoons & dream trips! 24 821 777 Ταξίδι, το μοναδικό αγαθό που σας κάνει πλουσιότερους Pluton Travel & Tours Visit us at www.plutontravel.com.cy or call

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καναδάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ο Καναδάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ Ο Καναδάς, δεύτερη σε μέγεθος χώρα του κόσμου μετά τη Ρωσία, είναι μια αχανής χώρα και συνάμα από τις πιο αραιοκατοικημένες. Η εκπληκτική του φύση, με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου να αποτυπώνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E!

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! City Tour City Tour and Biscayne Bay Cruise Everglades Airboat Adventure Tour Key West Day Trip Jungle Island Seaquarium Seaquarium Dolphin Encounter Interaction Zoo Miami TRAVEL

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΡΑΣ ΑΛ ΧΕΙΜΑ ΦΟΥΤΖΕΙΡΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) (Τιμή X 3) Δώρο είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν ü Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Φεβρουάριος 3, 17 Μάρτιος 04 Στο Mela Times Square 4* Μάρτιος 31(Μ. Εβδομάδα) Στο Mela Times Square

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 1209

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 1209 Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο 15 Δεκεμβρίου 16 Δεκεμβρίου 22 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 29 Δεκεμβρίου 30 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ από 200 μόνο με 75!!

Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ από 200 μόνο με 75!! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν 11 174 161 154

Διαβάστε περισσότερα

Happy Traveller Νέα Υόρκη

Happy Traveller Νέα Υόρκη Happy Traveller Νέα Υόρκη Το ταξίδι μας στην Αμερική ήταν ένα από τα πιο μακρινά που έχουμε κάνει για χάρη τω Happy Traveller γυρισμάτων. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε και σε φωτογραφική μορφή αυτό το ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 15 Δεκεμβρίου 16 Δεκεμβρίου 22 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 29 Δεκεμβρίου 30 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην

Διαβάστε περισσότερα

Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο - Κάστρο Γουίντσορ με British Airways

Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο - Κάστρο Γουίντσορ με British Airways Λονδίνο Βρετανικό Μουσείο Κάστρο Γουίντσορ με British Airways 4, 5 μέρες Λονδίνο Κάστρο Γουίντσορ Madame Tussaud s Βρετανικό Μουσείο Κόβεντ Γκάρντεν. Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* & 4* με πλουσιοπάροχο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν Οκτώβριος 5, 15, 24 Νοέμβριος 2, 9 Οκτώβριος 5, 15,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, Το γραφείο µας σε συνεργασία µε την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και µε τη στήριξη των ήµων Τρίπολης, Γορτυνίας και του Επιµελητήριο Αρκαδίας σας προσκαλούν να συµµετέχετε

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4)

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο Τρίκλινο/ατομο (Τιμή Χ3) Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια Φιλοδωρήματα Αχθοφορικά Πρωινό Επιβάρυνση μονοκλίνου Δύο ξεναγήσεις στο Μανχάτταν με πούλμαν

Διαβάστε περισσότερα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα

Κατηφορίζοντας μέσω της παραλίας Giardini Naxos (οι κήποι της Νάξου), κατευθυνθήκαμε προς την Ταορμίνα, τη γραφικότερη και με κοσμοπολίτικο αέρα Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος "Σικελία:Δώρο-Αντίδωρο", ομάδα μαθητριών της Γ γυμνασίου πραγματοποίησε ταξίδι στη Σικελία, το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, από τις 5 έως τις 9 Απριλίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο Όταν φτάνει η Άνοιξη, η Ιαπωνία αλλάζει κεφάλαιο και αφιερώνει μερικές μέρες στην εκδήλωση της λατρείας της στα άνθη, με την τελετή Hanami (σ.σ. hana σημαίνει «λουλούδι» στα ιαπωνικά). Η τελετή χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται

Ουγγαρία. Βουδαπέστη. Αναχώρηση κάθε Δευτέρα,Παρασκευή,Κυριακή. Δεν περιλαμβάνονται. Περιλαμβάνονται Ουγγαρία Στη χώρα όπου η Ευρώπη παραδίδεται στα θέλγητρα της Ασίας και αναμειγνύεται με την πιπεράτη νοστιμιά της πάπρικας την τσιγγάνικη μουσική το μεθυστικό κρασί της και το τρελό κέφι που εκπέμπουν

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) (Τιμή X 3) Δώρο είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής 200 ανά άτομο Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα