ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο"

Transcript

1 ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο Περιήγηση με ελικόπτερο San Francisco Freestyle Κρουαζιέρα από Γέφυρα σε Γέφυρα Downtown and Chinatown GoCar Tour Aquarium of the Bay The San Francisco Dungeon TRAVEL & TOURS

2 V I S T A G R A N D E Ή V I S T A T O U R ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Διάρκεια: Vista Grande Tour: 30 λεπτά / Vista Tour: 20 λεπτά Σε αυτή την περιοδεία με το ελικόπτερο στο Σαν Φρανσίσκο, ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο. Μια περιήγηση με ελικόπτερο είναι ο απόλυτος τρόπος για να θαυμάσετε το όμορφο Σαν Φρανσίσκο. Θα σας παραλάβουν από ένα κεντρικό σημείο συνάντησης του Σαν Φρανσίσκο και θα σας μεταφέρουν στο ελικοδρόμιο να επιβιβαστείτε σε ένα ελικόπτερο Bell Jet για απογείωση. Πάρτε τους ουρανούς για μια συναρπαστική βόλτα πάνω από την όμορφη αυτή πόλη σε μια από αυτές τις καταπληκτικές εκδρομές: 1. Vista Tour :. Αυτή η πτήση 37 μιλίων, διαρκεί για λεπτά σε ένα ελικόπτερο Bell Jet, και περνά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο. Θα δείτε το κτίριο Ferry, το νησί Αλκατράζ, στον ορίζοντα της πόλης, το Golden Gate Bridge, Bay Bridge και πολλά άλλα! 2. Vista Grande Tour: Σε αυτή την πτήση του ελικοπτέρου 55 μίλια διάρκειας λεπτά, θα δείτε πολλά από τα γνωστά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο από τον αέρα, όπως το κτίριο Ferry, Alcatraz Island, το Bay Bridge, Ψαράς της Wharf και φυσικά, το Golden Gate Bridge. Στη συνέχεια πετάτε βόρεια για να πάτε στο ακρωτήρι Marin. Θα δείτε, επίσης, την πόλη των καλλιτεχνών της Sausalito, τη κοιμισμένη πόλη της Tiburon, και τον πρώην σταθμό της μετανάστευσης από τον Angel Island. Η εκδρομή περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το κέντρο και Ψαράς της Wharf στο ελικοδρόμιο.

3 Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α Ε Ι Δ Η Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ SAN FRANCISCO FREESTYLE Διάρκεια: Downtown Tour: 9 5, Golden Gate & Sausalito: 10 5, Night Tour:6μ.μ. και Park Loop: 10π.μ., 12π.μ. and 2μ.μ. Αυτό το απόλυτο πακέτο Σαν Φρανσίσκο περιλαμβάνει 4 σε 1 περιηγήσεις Hop on Hop Off και ισχύει για 72 ώρες συν μία επιλογή από 3 δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης που έχει να προσφέρει. Δείτε το Σαν Φρανσίσκο με όλα τα μεγάλα sites με αυτή τη φανταστική Freestyle περιοδεία, η οποία σας επιτρέπει να δείτε την πόλη με την άνεσή σας και στο δικό σας ρυθμό! Η Hop On Hop Off Tours θα σας πάρει γύρω από το Σαν Φρανσίσκο, όπως εσείς επιθυμείτε. Για Downtown Σαν Φρανσίσκο, θα είστε σε θέση να πάτε στο Union Square, στο κύριο εμπορικό κέντρο της πόλης, στο σπίτι στο Macy, στο Tiffany και άλλα μεγάλα καταστήματα! Ένα άλλο λεωφορείο θα σας μεταφέρει σε όλη την περίφημη γέφυρα Golden Gate, το οποίο ήταν κάποτε η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο, και στο Sausalito, όπου θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε τις πολλές γκαλερί και εστιατόρια εκεί. Άλλες εκδρομές με λεωφορείο θα σας μεταφέρει στο Golden Gate Park, το οποίο θα σας δείξει γύρω από τα πολλά μνημεία γύρω από το πάρκο, και επίσης να σας δώσει μια περιήγηση της πόλης την νύχτα, όπου θα είστε σε θέση να πάρετε μια διαφορετική αίσθηση της πόλης, όπως λάμπει από το φως της λάμπας. Τότε θα είστε σε θέση να επιλέξουν τρία από τα παρακάτω αξιοθέατα: Muir Woods & Sausalito Tour, San Francisco Bay Cruise, Ενυδρείο του Κόλπου στο Pier 39, 3 ώρες Ενοικίαση ποδηλάτου, 1 ώρα GPS GoCar Tour, Disney Family Museum Walt, Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνιας, Rocket Boat, Άγγελος Island Ferry, Sausalito ή Tiburon Ferry! Οι ώρες λειτουργίας για τα αξιοθέατα ποικίλουν, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε με τον προμηθευτή τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

4 Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ε Σ Κ Ρ Ο Υ Α Ζ Ι Ε Ρ Ε Σ Διάρκεια: 90 λεπτά Πλεύστε κάτω από την Golden Gate Bridge και το κολοσσιαίο του Σαν Φρανσίσκο Oakland Bay Bridge σε μια θεαματική κρουαζιέρα κατά μήκος ολόκληρου του αστικού ορίζοντα του Σαν Φρανσίσκο. ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ Στην πορεία, θα δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του Σαν Φρανσίσκο όπως το Αλκατράζ, Coit Tower, το κτίριο Ferry, Transamerica Pyramid, το Παλάτι των Καλών Τεχνών, και πολλά άλλα. Θα μάθετε τα πάντα για τη μοναδική φυσική ιστορία αυτής της πόλης, την αρχιτεκτονική, και αυθεντική αμερικανική κουλτούρα. Εξερευνήστε την ιστορία του Σαν Φρανσίσκο και ορόσημα, καθώς και τη μοναδική αρχιτεκτονική, φυσική ιστορία, και Native αμερικανική κουλτούρα σε αυτό το συναρπαστικό 90 λεπτά κρουαζιέρα. Θα βρείτε, επίσης, για την οικοδόμηση των δύο γεφυρών, τη γεωλογία του San Francisco Bay και τους σεισμούς που συγκλόνισαν την περιοχή του κόλπου. Θα πλεύσουμε κατά μήκος του Σαν Φρανσίσκο, γύρω από το Αλκατράζ, AT & T Park, και γύρω από το νησί Treasure. Αυτή η μοναδική κρουαζιέρα είναι μια μεγάλη add on για κάθε περιοδεία και σας επιτρέπει να δείτε την προκυμαία του Σαν Φρανσίσκο. Όλα τα σκάφη κρουαζιέρας προσφέρουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθιστικού, τουαλέτες, και εποχιακή υπηρεσία σνακ μπαρ. Τα σκάφη λειτουργούν με biodiesel, που είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας Ώρα έναρξης: Άνοιξη: 00:30, 14:15 και 16:15. Καλοκαίρι:: 00:30, 14:15, 16:00 και 17:45. Φθινόπωρο: 00:30, 14:15 και 16:15. Χειμώνας: 00:00 και 16:15.

5 Μ Ι Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Τ Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η DOWN TOWN AND CHINA TOWN GOCAR TOUR Διάρκεια: 1 ώρα Μια εκδρομή του Downtown και Chinatown θα σας φέρει σε όλα τα κορυφαία μνημεία και αξιοθέατα στην καρδιά της. Θα επισκεφθείτε την πολυσύχναστη πλατεία Union, την Financial District, το πάρκο μπάλα, την προκυμαία Embarcadero, το θαλάσσιο λιοντάρι κόμβο του Pier 39, το θρυλικό Chinatown, τον πρώην κόμβο Beatnik του North Beach, Ψαράς της Wharf και τη γραμμή τραμ της Hyde Street.Μια εκδρομή του Downtown και Chinatown θα σας φέρει σε όλα τα κορυφαία μνημεία και αξιοθέατα στην καρδιά της. Θα επισκεφθείτε την πολυσύχναστη πλατεία Union, την Financial District, το πάρκο μπάλα, την προκυμαία Embarcadero, το θαλάσσιο λιοντάρι κόμβο του Pier 39, το θρυλικό Chinatown, τον πρώην κόμβο Beatnik του North Beach, Ψαράς της Wharf και τη γραμμή τραμ της Hyde Street. Η περιοχή πλατεία Union Square είναι το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, με μια μυριάδα των καταστημάτων, μπαρ, εστιατόρια και hotspots ψυχαγωγίας. Η Financial District είναι όπου οι περισσότεροι από τους ουρανοξύστες της πόλης βρίσκονται, το πιο διάσημο από τα οποία είναι η εμβληματική Transamerica Pyramid. Κατά μήκος της προκυμαίας είναι Pier 39, ένα εμπορικό κέντρο που έχει ένα τουριστικό αξιοθέατο από το 1989, όταν εκατοντάδες θαλάσσια λιοντάρια αποφάσισαν να προβούν στις αποβάθρες στέκι τους. Chinatown της πόλης είναι το πιο διάσημο στον κόσμο και ο μεγαλύτερος έξω από την Ασία. Η ξενάγηση διαρκεί περίπου μία ώρα το χρόνο οδήγησης και έχει αρκετά διασκεδαστικό και ενημερωτικό παρακάμψεις.

6 Θ Α Λ Α Σ Σ Ι Ο Σ Κ Ο Σ Μ Ο Σ AQUARIUM OF THE BAY Διάρκεια: Ανοικτό Καθημερινά Δεν είναι μόνο το Ενυδρείο του Σαν Φρανσίσκο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και εγκαταστάσεων, αλλά στοχεύει στην παρότρυνση της διατήρησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να απολαύσετε ένα φανταστικό μαγικό show και μια 3D ταινία. Στο ίδιο το ενυδρείο θα βρείτε πλάσματα της θάλασσας που σας περιμένουν. Ελάτε να δείτε ένα Sevengill καρχαρία, να γοητευθείτε από τα moon jellies, αγγίξτε το φτερό ενός ray string και περπατήσετε μέσα από τα κρυστάλλινα νερά μέσω τούνελ. Το Σαν Φρανσίσκο Magic on the Bay είναι μια ενεργητική, παγκόσμιας κλάσης, ξεκαρδιστικά μαγικής παράστασης για όλες τις ηλικίες, στο όμορφο ανακαινισμένο Bay Theatre. Στη συνέχεια, πηγαίνετε ακόμα πιο βαθιά μέσα στον υποθαλάσσιο κόσμο για μια 3D ταινία. Ανακαλύψτε τον κόσμο των καρχαριών ή την όραση της χελώνας σε 3D.The World of Sharks 3D παίρνει μια μοναδική ματιά σε μια ποικιλία ειδών καρχαριών από την Ερυθρά Θάλασσα προς τον Ειρηνικό Ωκεανό. Στο Turtle Vision θα ενταχθούν τα Sammy και τους φίλους του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από τα ζεστά νερά των τροπικών στην παγωμένη Ανταρκτική. Τυλίξτε το δρόμο σας γύρω από θεαματικές κοραλλιογενείς υφάλους και απολαύστε μια άγρια βόλτα με ένα χταπόδι. Και οι δύο ταινίες παρουσιάζονται όλη την ημέρα.

7 Μ Α Θ Α Ι Ν Ο Ν Τ Α Σ Τ Η Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α THE SAN FRANCISCO DUNGEON Διάρκεια: 1 ώρα Το Σαν Φρανσίσκο Dungeon φέρνει μαζί του ένα εκπληκτικό καστ με ηθοποιούς, ειδικά εφέ, στάδια, σκηνές και βόλτες σε μια πραγματικά μοναδική και συναρπαστική εμπειρία περιδιάβαση που σας βλέπει, ακούει, αγγίζει, μυρίζεται και αισθάνεται. Είναι ξεκαρδιστικό και διασκεδαστικό και μερικές φορές λίγο τρομακτικό. Το αγαπάμε. Γνωρίζουμε ότι θα σας αρέσει πάρα πολύ. Εδώ είναι γιατί: Ένα τεράστιο μπουντρούμι στην αποβάθρα του ψαρά, ανάμεσα στο νέο μουσείο της Madame Tussauds και το Rainforest Café, 200 χρόνια ιστορίας, 9 ζωντανοί ηθοποιοί που σας δείχνουν τα πάντα. Φέρνουμε στη ζωή τις αυθεντικές ιστορίες της παλιάς πόλης του Σαν Φρανσίσκο σε ένα πρωτότυπο, φοβερό αστείο. Το San Francisco Dungeon είναι ένας ολοκαίνουργιος πόλος έλξης επισκεπτών στην περιοχή Σαν Φρανσίσκο, από τα φημισμένα αξιοθέατα Dungeons στην Ευρώπη, όπως το The London Dungeon, του Amsterdam Dungeon, και το Berlin Dungeon. Είναι 60 λεπτά με 200 χρόνια αυθεντικό παρελθόν του Σαν Φρανσίσκο. Εσείς και οι σύντροφοί σας θα περπατήσετε μέσα από το μπουντρούμι, όπου μετακινείστε από show σε show, καθοδηγείστε από την επαγγελματική μας ηθοποιό. Δείτε ένα χάρτη της περιοδείας του Σαν Φρανσίσκο Dungeon. Οι παραστάσεις βασίζονται σε πραγματική ιστορία και τους θρύλους του Σαν Φρανσίσκο (μείον τα βαρετά μέρη!). Θα πάρετε από κοντά και προσωπικά με το απειλητικό χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων της Μις Piggott, τον ιδιοκτήτη σαλούν της Άγριας Δύσης, και το περίφημο crimper, Σαγκάη Kelly. Αυτό σημαίνει σύνολα 360 μοιρών, συνολικής αυθεντικότητα και θεατρική αφήγηση. Στο ταξίδι σας, θα περάσετε μέσα από τα Μεταλλεία, όπου ο χρυσός ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά και το Αλκατράζ, το νησί στρατιωτική φυλακή! Πιστέψτε μας, είναι καλύτερο από ότι ένα λεωφορείο στα αξιοθέατα ή μια βαρετή περιοδεία σε μουσείο του Σαν Φρανσίσκο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E!

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! City Tour City Tour and Biscayne Bay Cruise Everglades Airboat Adventure Tour Key West Day Trip Jungle Island Seaquarium Seaquarium Dolphin Encounter Interaction Zoo Miami TRAVEL

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΛΑΝΤΟ Τ Ο Ο Ρ Λ Α Ν Τ Ο Μ Ε Κ Α Ν Ε Ι Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ω!

ΟΡΛΑΝΤΟ Τ Ο Ο Ρ Λ Α Ν Τ Ο Μ Ε Κ Α Ν Ε Ι Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ω! ΟΡΛΑΝΤΟ Τ Ο Ο Ρ Λ Α Ν Τ Ο Μ Ε Κ Α Ν Ε Ι Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ω! Disneyland Universal Orlando Resort SeaWorld Legoland Florida Orlando Eye Kennedy Space Center Wildlife Park Safari VIP Orlando city tour WonderWorks

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος... μία διαφορετική ματιά!

Μύκονος... μία διαφορετική ματιά! Μύκονος... μία διαφορετική ματιά! Η Μύκονος είναι ταυτόσημη του ξέφρενου ξεφαντώματος σε beach bars και clubs. Στέκι επωνύμων και σημείο αναφοράς για σελεμπριτογκοσιπο φαρφαρολογία. Η αλήθεια είναι όμως

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: AMSTERDAM TOURNAMENT

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: AMSTERDAM TOURNAMENT AMSTERDAM TOURNAMENT ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M-O/7 M35/7 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 13-16 Μαΐου 2016 Amsterdam Tournament Διοργάνωση: Roda 23 - Eurosportring Περιοχή: Άμστερνταμ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

LOS ANGELES Η Π Ο Λ Η Τ Ω Ν Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν. Disneyland Ζωολογικός κήπος San Diego Hollywood and Movie Stars' Homes Tour SeaWorld TRAVEL & TOURS

LOS ANGELES Η Π Ο Λ Η Τ Ω Ν Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν. Disneyland Ζωολογικός κήπος San Diego Hollywood and Movie Stars' Homes Tour SeaWorld TRAVEL & TOURS LOS ANGELES Η Π Ο Λ Η Τ Ω Ν Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν Disneyland Ζωολογικός κήπος San Diego Hollywood and Movie Stars' Homes Tour SeaWorld TRAVEL & TOURS Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε στο Disneyland Resort! Ελάτε σε

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ PEARL HARBOUR ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ TRAVEL & TOURS 24821777 WET N WILD WITH TRANSPORT - DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΡΑΣ ΑΛ ΧΕΙΜΑ ΦΟΥΤΖΕΙΡΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ 2014 - ΛΟΝ ΙΝΟ

Προσφορά ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ 2014 - ΛΟΝ ΙΝΟ 1η Ηµέρα Λονδίνο- Προσφορά ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ 2014 - ΛΟΝ ΙΝΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Ηρακλείου και αναχώρηση για Λονδίνο. Άφιξη στο Λονδίνο, µεταφορά στο ξενοδοχείο.μια πρώτη γνωριµία

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

Σαν Φρανσίσκο. Πολύχρωμο και εκκεντρικό

Σαν Φρανσίσκο. Πολύχρωμο και εκκεντρικό Σαν Φρανσίσκο Πολύχρωμο και εκκεντρικό Η αμερικανική μεγαλούπολη της δυτικής ακτής προσφέρει στον επισκέπτη αντιφατικές εικόνες. Οι... αναρίθμητοι ουρανοξύστες οριοθετούν το κοσμοπολίτικο κέντρο και η

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

3 νησιά σε 3 μέρες! Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες

3 νησιά σε 3 μέρες! Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες 3 νησιά σε 3 μέρες! Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες Ημέρες Ταξιδιού 3 Τόσο κοντά από την Αθήνα, 3 μικρά νησάκια, ιδανικές μονοήμερες αποδράσεις! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Πόρος Για την

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Πρόγραμμα Ημ. Ξενοδοχεία Ξενάγηση Πόλης με γεύμα στο ξενοδοχείο Qamardeen Επισκεψη στο Σουκ Μadinat Jumeirah Σαφάρι με δείπνο και χορό της κοιλιάς -Αμπου Ντάμπι Ξενάγηση Πόλης με γεύμα στο ξενοδοχείο Qamardeen

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

HOLLAND CUP. Holland Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: HOLLAND CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ / ΑΛΜΕΡΕ Απριλίου 2017

HOLLAND CUP. Holland Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ: HOLLAND CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ / ΑΛΜΕΡΕ Απριλίου 2017 HOLLAND CUP ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U16 U15 U14 U13 U12 U11 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ / ΑΛΜΕΡΕ 14-17 Απριλίου 2017 U10 U9 ΚΟΡΙΤΣΙΑ G17 G15 G13 Holland Cup Διοργάνωση: FC Almere, ASC Waterwijk & AS'80

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας Πληροφορίες επισκεπτών - FAQs

Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας Πληροφορίες επισκεπτών - FAQs Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας Πληροφορίες επισκεπτών - FAQs Γενικές Τι είδους καιρό να περιμένω στη Μυτιλήνη; Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά (Αθήνα) στη Μυτιλήνη; Που μπορώ να ενημερωθώ

Διαβάστε περισσότερα

Σαν Φρανσίσκο Feel the magic!

Σαν Φρανσίσκο Feel the magic! Σαν Φρανσίσκο Feel the magic! Αναχωρήσεις: 07.02, 21.02, 10.03, 23.03, 08.04 9 Ημέρες Η κομψότητα και η αίγλη δεν τα πήγαιναν ποτέ τόσο καλά με το ατίθασο πνεύμα. Η πατίνα του χρόνου χρωματίζει με στιλ

Διαβάστε περισσότερα

Κινηματογράφος - Θέατρο

Κινηματογράφος - Θέατρο Η Πάτρα ως πρωτεύουσα του Νομού Αχαΐας διαθέτει μεγάλο αριθμό θεατρικών σκηνών και κινηματογραφικών αιθουσών, εκ των οποίων κάποιες αριθμούν πολλά χρόνια ιστορίας και πολιτιστικής προσφοράς στους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/)

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη έλαβε μέρος στον 29ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Νεαρούς Επιστήμονες (29th European Union Contest for Young Scientists-

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ- ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Με επίσκεψη στην Παναγία της ΛούρδηςΒαρκελώνη-Παμπλόνα-Μπιλμπάο- Σαν Σεμπαστιάν-Μπιαρίτζ- Λούρδη- Τουλούζη- Καρκασόν Αναχωρήσεις: 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια και Οικουμενικό Πατριαρχείο 4, 5 μέρες αεροπορικώς Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιποννήσια - Οικουμενικό Πατριαρχείο. Διαμονή στο κεντρικό Eresin

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/12 26/12 26/12 29/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/12 23/12 22/12 26/12 29/12 02/01 02/12 06/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΈΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

4 μέρες Σαντορίνη. Ημέρες Ταξιδιού 4. Από: Christina Koraki

4 μέρες Σαντορίνη. Ημέρες Ταξιδιού 4. Από: Christina Koraki 4 μέρες Σαντορίνη Ημέρες Ταξιδιού 4 Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Φηρά 2. Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Υπαπαντής Πολιτισμός/Εκκλησίες & Μοναστήρια 3. Μουσείο Προϊστορικής Θήρας

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Βασικοί Άξονες του Προγράµµατος Το πρόγραµµα athenspotlighted στοχεύει στη προώθηση της Αθήνας προσφέροντας στους επισκέπτες της ένα συνολικό πακέτο εκπτώσεων και προσφορών µε

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 EGYPT Δώστε ραντεβού με την Ιστορία. Ταξιδέψτε στη μοναδική Αίγυπτο για να δείτε τα αρχαία μνημεία, να χαθείτε στα παζάρια, να διασχίσετε το

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο - Κάστρο Γουίντσορ με British Airways

Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο - Κάστρο Γουίντσορ με British Airways Λονδίνο Βρετανικό Μουσείο Κάστρο Γουίντσορ με British Airways 4, 5 μέρες Λονδίνο Κάστρο Γουίντσορ Madame Tussaud s Βρετανικό Μουσείο Κόβεντ Γκάρντεν. Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3* & 4* με πλουσιοπάροχο

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η μουσική..............................................11 ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΧΟΡΔΟ Η αρχοντοπούλα κι ο ταξιδευτής........................15 ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ 13 ΜΗΛΟΣ Σελ 1619 4ΗΜ ΑΝΝΑ ΖISIMOS 265 199 279 199 339 199 ΜΙΜΟΖΑ 275 135 315 359 CHRONIS ROOMS 285 329 379 MELTEMI 289 339 379 289 199 339 199 385 199 295 345 389 LIOGERMA 305 359 415 ΑPOLLON ΠΟΛΛΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΑΡΚΟ DISNEY LAND ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟ HOP ON - HOP OFF ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 2 Nights / 2 Days free. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 2 Nights / 2 Days free. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 2 Nights / 2 Days free Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 Αφίξεις από 01 Νοεμβρίου 2015 εώς και 18 Δεκεμβρίου 2015 & Αφίξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : CTA March KF. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : CTA March KF. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : CTA March -15 + KF Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 Περιορισμοί Προσφοράς : Οι κρατήσεις σας θα πρέπει να γίνουν από 06 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : BTL September 1N/1D Free. Αφίξεις από 23 Οκτωβρίου 2015 έως και 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : BTL September 1N/1D Free. Αφίξεις από 23 Οκτωβρίου 2015 έως και 31 Οκτωβρίου 2015 Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Οι βάρκες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των Ελληνικών Λιμενικών αρχών και είναι αναγνωρισμένες με ISO 9001.

Οι βάρκες μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των Ελληνικών Λιμενικών αρχών και είναι αναγνωρισμένες με ISO 9001. Κάντε τις διακοπές σας ονειρεμένες με την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα σκάφη Βlue Bay. Η ενοικίαση ενός σκάφους σίγουρα θα αποτελέσει την πιο συναρπαστική ανάμνηση των διακοπών σας. Ανακαλύψτε

Διαβάστε περισσότερα

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA Το 18 ο Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017 Που θα γίνει το συνέδριό µας Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισµού,

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

Καπελιάρη Ιωάννα Καραγιάννη Λίδα Βασιλείου Αθηνά

Καπελιάρη Ιωάννα Καραγιάννη Λίδα Βασιλείου Αθηνά ΣΚΩΤΙΑ ΟΥΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ Καπελιάρη Ιωάννα Καραγιάννη Λίδα Βασιλείου Αθηνά Ι σ τ ο ρ ί α ημάδια ανθρώπινης δραστηριότητας στην Αγγλία υπάρχουν για παραπάνω από 500.000 χρόνια πριν. 4 ο αι. μ.χ 450 μ.χ. Επιθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν Washington DC in a Day Segway Guided Tour DC Monuments by Moonlight Madame Tussauds Washington D.C. Odyssey Cruises TRAVEL & TOURS Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 9 ώρες Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξορυκτική Δραστηριότητα & Τουρισμός: Μπορούν να συνυπάρξουν;

Εξορυκτική Δραστηριότητα & Τουρισμός: Μπορούν να συνυπάρξουν; Εξορυκτική Δραστηριότητα & Τουρισμός: Μπορούν να συνυπάρξουν; 4 th International Forum Mineral Resources in Greece: A Driving Force for Economic Development Ομιλητής: Γεράσιμος Δαμουλάκης Δήμαρχος Μήλου

Διαβάστε περισσότερα

Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014

Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014 Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014 Η Λέσβ ος εκτός από ένα μαγικ ό ελλην ικό νησί είναι ένας ιδανι κός προορ ισμός για όλους μας. Από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο. Το νησί έχει υπέροχες παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ Α Ξ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ε Σ Π Ω Λ Η Σ Ε Ι Σ Κ Α Ι Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Δ Ι Α Ν Ο Μ Η Σ Δ Ι Δ Α Σ Κ Ω Ν : Δ

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου. στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates

Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου. στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates Όνομα - Επώνυμο : ΓΕΩΡΓΙΑ Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Email: envm410021@env.aegean.gr Ίδρυμα που πήγα (δώσε και ιστοσελίδα): Technical University

Διαβάστε περισσότερα

EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ

EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ EARLY BIRD - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΩΤΑ 2018-19 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018-2019 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΧ. 21,22,23,24/12/18 ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ALOFT CITY CENTER DEIRA New Hotel 4* SUP. 695 790 685 210 CARLTON HOTEL 5*

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Περιγραφή Τομέας Προτεραιότητας : Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 49.39.2 5 Μεταφορές επιβατών με τελεφερίκ και ανελκυστήρες χιονοδρομικών κέντρων 6. Τουρισμός Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 49.39.20 6 Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 20% Για αφίξεις από 03 Απριλίου 2014 εως και 24 Αυγούστου 2014 &

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 20% Για αφίξεις από 03 Απριλίου 2014 εως και 24 Αυγούστου 2014 & ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS 03 Απριλίου 2014-12 Νοεμβρίου 2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 20% Για αφίξεις από 03 Απριλίου 2014 εως και 24 Αυγούστου 2014 & Από 29 Αυγούστου 2014 εως και 12 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΒΡΑΔΙΝΌ SHOW FANTASEA ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΛΠΟ PHANG

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην κόκκινη γέφυρα της Χρυσής Πύλης. Γεώργιος Νικ. Σχορετσανίτης

Περπατώντας στην κόκκινη γέφυρα της Χρυσής Πύλης. Γεώργιος Νικ. Σχορετσανίτης Περπατώντας στην κόκκινη γέφυρα της Χρυσής Πύλης Γεώργιος Νικ. Σχορετσανίτης 2 Περπατώντας στην κόκκινη γέφυρα της Χρυσής Πύλης "The coldest winter I ever saw, was the summer I spent in San Francisco."

Διαβάστε περισσότερα