Τριήμερο Ενημέρωσης 3-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Αισθητική προσέγγιση: είναι συμβατή η τέχνη με την επιστήμη;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τριήμερο Ενημέρωσης 3-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010. Αισθητική προσέγγιση: είναι συμβατή η τέχνη με την επιστήμη;"

Transcript

1 Σας προσκαλούμε στο: 3ο Τριήμερο Ενημέρωσης 3-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 HOLIDAY INN ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Ομιλητές Dr. Georg Bayer - MDT. Stephan Adler Άμεση ακίνητη αποκατάσταση σε νωδούς ασθενείς. Dr. Franziska Beer Lasers - ένα καινοτόμο εργαλείο στη σύγχρονη Οδοντιατρική. Dr. Stefen Koubi Αισθητική προσέγγιση: είναι συμβατή η τέχνη με την επιστήμη; Dr. Ευγενία Μιχαηλίδου Dr. Νίκος Κρόμπας Ολοκεραμικές στεφάνες: Από την επιλογή του συστήματος, έως και την τελική συγκόλληση. Άμεσα φορτιζόμενες μεταβατικές αποκαταστάσεις επί εμφυτευμάτων, σε ολικά νωδούς ασθενείς. Συγκόλληση ή Κοχλίωση των επιεμφυτευματικών προσθετικών αποκαταστάσεων; Παρουσίαση εναλλακτικής προσέγγισης. Dr. Roberto Rossi Νέες στρατηγικές στην καθοδηγούμενη ιστική και οστική ανάπλαση σε πρόσθιες αισθητικές περιοχές. Έκθεση προϊόντων Θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τη μεγάλη έκθεση των προϊόντων μας και να ενημερωθείτε από επιστημονικούς συνεργάτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεσογείων 348, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Τηλ.: , Fax:

2 Βιογραφικά σημειώματα Dr. Georg Bayer 1952 Γεννήθηκε στο Kemnath της Βαυαρίας (Γερμανία) Σπούδασε Οδοντιατρική στο FU του Βερολίνου Αποκτά το πτυχίο του οδοντιάτρου Εργάστηκε σαν βοηθός στο Bayreuth και το Tutzing Ίδρυσε το ιδιωτικό του ιατρείο στο Landsberg am Lech Ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στον τομέα της Εμφυτευματολογίας Κύριο πεδίο των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων: Εμφυτευματολογία Ενεργό μέλος της DGZI Κοινό ιατρείο με τον Dr. Frank Kistler Κοινό ιατρείο με τον Dr. Steffen Kistler Αντιπρόεδρος του DGOI, Πρέσβυς του 1COI. MDT. Stephan Adler Γεννήθηκε το Ολοκλήρωσε επιτυχώς την 3χρονη εκπαίδευσή του ως οδοντοτεχνίτης Διευθυντής του μεγαλύτερου οδοντοτεχνικού εργαστηρίου στο Μόναχο, πρώτη εμπειρία στην Εμφυτευματολογία Αρχή της κλειστής συνεργασίας με το ιατρείο των Dr. Bayer και Drs. Kistler στο Landsberg Διευθυντής του οδοντεχνικού εργαστηρίου Impladental που εργάζεται αποκλειστικά με το ιατρείο των Dr. Bayer και Drs. Kistler. Dr. Franziska Beer MD, DMD, DDS Η Dr. Franziska Beer είναι Assistant Professor στην Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Βιέννης (Department of Conservative Dentistry με επικεφαλής τον Prof. DDr. A. Moritz). Δημοσιεύσεις/Συντακτικές δραστηριότητες Έχει 39 δημοσιεύσεις σε διεθνείς και εγχώριες εφημερίδες με θέματα που αφορούν την Τραυματιολογία, τη Γναθοπροσωπική Χειρουργική και την Οδοντιατρική με laser. Έχει δώσει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια. Αποτέλεσε μέλος της συντακτικής ομάδας του Zahn&Arzt από Αποτέλεσε διευθύντρια σύνταξης του JOLA από Μεταπτυχιακή εκπαίδευση Εκπαίδευση σαν Γενική Ιατρός (Wilhelminenspital, Βιέννη) Εκπαίδευση σαν Γενικός Χειρουργός σε διάφορες κλινικές της Βιέννης Εκπαίδευση σαν Γναθοπροσωπικός Χειρουργός (AÖ KH St. Pölten) Οδοντιατρική σχολή Πανεπιστημίου Βιέννης, Πτυχίο Σεπτέμβριος Ανώτερος Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, AÖ KH St. Pölten. Ειδικοί τίτλοι/επαγγελματικοί σύλλογοι Μέλος των: Austrian Society of Surgery, Austrian Society of maxillofacial surgery, SOLA Executive Board (Γεν. Γραμματέας από ). Επικεφαλής του SOLA Αcademy από Πρόεδρος του IALE από 10/2009

3 Βιογραφικά σημειώματα Dr. Stefen Koubi 1998 Αποφοίτηση από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασσαλίας Κλινικός βοηθός στο Νοσοκομείο Louis Mourier (Νοσοκομείο Παρισιού) στο Τμήμα Στοματολογίας, με επικεφαλής τον καθηγητή POIDATZ. Βοηθός ερευνών στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού στην Οδοντιατρική Σχολή της Montrouge Δίπλωμα ΑΕΑ (κλινικής εκπαίδευσης). Δίπλωμα DEA (μεταπτυχιακό πρόγραμμα) στο Τμήμα με επικεφαλής τον καθηγητή de Lumley στο Hopital Nord. Ντοκτορά στην Οδοντική Χειρουργική. Βοηθός στο Τμήμα Συντηρητικής Οδοντιατρικής με επικεφαλής τον καθηγητή KOUBI. Πανεπιστημιακή Κλινική Μασσαλίας Ιδιωτικό οδοντιατρείο 2004 Πανεπιστημιακό δίπλωμα στη Στοματική Εμφυτευματολογία, 38 δημοσιεύσεις, 4 από αυτές σε διεθνή περιοδικά. Συγγραφέας 168 άρθρων, 47 από αυτά σε διεθνή και 121 σε γαλλικά επιστημονικά έντυπα Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Συντηρητικής Οδοντιατρικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασσαλίας. Dr. Νίκος Κρόμπας Ο Νίκος Κρόμπας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το Εργάζεται σαν οδοντίατρος τα τελευταία 25 χρόνια στο Περιστέρι και στη Νέα Ερυθραία, με ειδική έμφαση στη Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία, την Ακίνητη Προσθετική με ολοκεραμικές και χρυσοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες καθώς και την αισθητική αποκατάσταση με όψεις πορσελάνης. Εκπαιδεύει οδοντιάτρους και πραγματοποιεί σεμινάρια με θέματα: 1) Προηγμένης Αισθητικής Οδοντιατρικής με ολοκεραμικές στεφάνες και όψεις 2) Προσθετικής Εμφυτευματολογίας με έμφαση στην άμεση φόρτιση 3) Κλινική διαχείριση της σύγκλεισης στην Επανορθωτική Οδοντιατρική. Δίνει διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ασχολείται με την έρευνα για τη διατήρηση του περιεμφυτευματικού οστού σε διάφορα συστήματα εμφυτευμάτων, όπως επίσης με την άμεση φόρτιση των οδοντικών εμφυτευμάτων και την οδοντική προσθετική με τη βοήθεια του μικροσκοπίου. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στην εξάλειψη του πόνου, του φόβου και την ταχύτατη, μέσα σε ώρες, οδοντική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων.

4 Βιογραφικά σημειώματα Dr. Ευγενία Μιχαηλίδου Η κυρία Ευγενία Α. Μιχαηλίδου τελείωσε την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην Οδοντική Προσθετική στο Πανεπιστήμιο MARQUETTE των Η.Π.Α. απ όπου πήρε το πτυχίο της Προσθετικής και το Μaster of Science πάνω στη Μετρική Ακρίβεια της Αξονικής Τομογραφίας για τη Διάγνωση Θέσεων Οδοντικών Εμφυτευμάτων. Στη συνέχεια αποτέλεσε Ιατρικό Προσωπικό του Κέντρου Οδοντικών Εμφυτευμάτων του Πανεπιστημίου του PITTSBURGH των Η.Π.Α. όπου εκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική Οδοντικών Εμφυτευμάτων, στις Τεχνικές Οστικής Αναγέννησης, Μοσχευμάτων και Ανόρθωσης των Ιγμορείων και πήρε το Πτυχίο Σπουδών στην Οδοντική Εμφυτευματολογία. Αποτέλεσε για 2 χρόνια διδακτικό προσωπικό του Ιδιωτικού Ινστιτούτου Οδοντικών Εμφυτευμάτων, MISCH IMPLANT INSTITUTE στο Detroit των Η.Π.Α. όπου εκπαιδεύονται οδοντίατροι από όλο τον κόσμο στην Εμφυτευματολογία. Έχει κάνει παρουσιάσεις σε συνέδρια για Οδοντικά Εμφυτεύματα κυρίως στην Αμερική και στην Ελλάδα όπου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο εξειδικευμένο στα εμφυτεύματα από το 1993 με ιστότοπο (www.athensimplant.gr). Είναι μέλος της American Academy of Osseointegration και του American College of Prosthodontics καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Οστεοενσωμάτωσης. Dr. Roberto Rossi Ο Dr. Roberto Rossi, μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο της Genoa το 1987, ξεκίνησε την καριέρα του ως Περιοδοντολόγος στο Boston University Goldman School of Dental Medicine, το Το 1991 πήρε την ειδίκευση στην Περιοδοντολογία και το 1992 πήρε το Master of Science επίσης στην Περιοδοντολογία. Μέχρι να ολοκληρώσει το Master, διορίστηκε υπεύθυνος του τμήματος Περιοδοντολογίας του Dental Health Center of Boston University Main Campus. Με την επιστροφή του στην Ιταλία, θήτευσε ως Καθηγητής Περιοδοντολογίας σε διάφορες οδοντιατρικές σχολές (Genoa , Padova ) και από το 2004 είναι Καθηγητής στο πρόγραμμα Master στην Περιοδοντολογία, του Πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης. Από το 1994 έχει συνεργαστεί με διάφορα διεθνή Πανεπιστήμια σε ερευνητικά προγράμματα για την περιοδοντική ανάπλαση. Είναι διεθνές μέλος των: American Academy of Periodontology, Academy of Osseointegration, Italian Society of Periodontology, Italian Society of Osseointegration και American College of Oral Implantology. Είναι συγγραφέας και συν-συγγραφέας πολλών άρθρων που δημοσιεύτηκαν σε διεθνή οδοντιατρικά έντυπα. Δίνει διαλέξεις παγκοσμίως για τις αισθητικές απόψεις της περιοδοντικής και εμφυτευματικής θεραπείας.

5 Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010 H έκθεση των προϊόντων μας θα είναι ανοικτή 09:00-18:00. 10:00-11:30 Dr. Stefen Koubi Αισθητική προσέγγιση: είναι συμβατή η τέχνη με την επιστήμη; 11:30-12:00 Διάλειμμα για καφέ 12:00-13:30 Dr. Stefen Koubi Συνέχεια του θέματος. 13:30-14:30 Ελαφρύ γεύμα 14:30-16:30 Dr. Νίκος Κρόμπας Ολοκεραμικές στεφάνες: Επιλογή του συστήματος, παρασκευές, αποτύπωση, μεταβατικές αποκαταστάσεις, τελική συγκόλληση. Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010 H έκθεση των προϊόντων μας θα είναι ανοικτή 09:00-18:00. Ά μ ε σ ε ς α κ ί ν η τ ε ς α π ο κ α τ α σ τ ά σ ε ι ς γ ι α ν ω δ ο ύ ς α σ θ ε ν ε ί ς 09:00-10:30 Dr. Georg Bayer Επιταχυμένο σχέδιο θεραπείας για νωδούς MDT. Stephan Adler ασθενείς: πέντε χρόνια κλινικής εμπειρίας. 10:30-11:00 Διάλειμμα για καφέ 11:00-12:00 Dr. Georg Bayer MDT. Stephan Adler Συνέχεια του θέματος. 12:00-12:15 Σύντομο διάλειμμα 12:15-13:00 Dr. Ευγενία Μιχαηλίδου Άμεσα φορτιζόμενες μεταβατικές αποκαταστάσεις επί εμφυτευμάτων, σε ολικά νωδούς ασθενείς. Ένας καθολικός οδηγός για την τελική αποκατάσταση. 13:00-14:00 Ελαφρύ γεύμα 14:00-16:00 Πρακτική επίδειξη άμεσων ακίνητων αποκαταστάσεων για νωδούς ασθενείς, σε φάντομ: Dr. Georg Bayer MDT. Stephan Adler 16:00-16:30 Διάλειμμα για καφέ Χειρουργικό μέρος Κατσσκευή άμεσης ακίνητης μεταβατικής αποκατάστασης. 16:30-17:30 Dr. Ευγενία Μιχαηλίδου Συγκόλληση ή Κοχλίωση των επιεμφυτευματικών προσθετικών αποκαταστάσεων; Παρουσίαση εναλλακτικής προσέγγισης.

6 Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010 H έκθεση των προϊόντων μας θα είναι ανοικτή 09:00-15:00. 09:30-11:00 Dr. Roberto Rossi Νέες στρατηγικές στην καθοδηγούμενη ιστική και οστική ανάπλαση, σε πρόσθιες αισθητικές περιοχές. 11:00-11:30 Διάλειμμα για καφέ 11:30-12:30 Dr. Roberto Rossi Συνέχεια του θέματος. 12:30-13:00 Διάλειμμα για καφέ 13:00-15:00 Dr. Franziska Beer Lasers - ένα καινοτόμο εργαλείο στη σύγχρονη Οδοντιατρική. Γενικές Πληροφορίες Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένης χωρητικότητας των αιθουσών των ομιλιών Η συμμετοχή των Οδοντιάτρων είναι ΔΩΡΕΑΝ Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες δείγματα των προϊόντων μας και ορισμένα δώρα Επίσης, εξασφαλίσαμε ειδικές τιμές διαμονής για τους συνέδρους, στο Holiday Inn Αττικής Οδού: Δίκλινο: 149,00, Μονόκλινο: 139,00 Για δηλώσεις συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: Μιλτιάδης Βιτσαρόπουλος Α.Ε. Τηλ.: , Fax:

για τον γενικό οδοντίατρο

για τον γενικό οδοντίατρο Συνέδριο «Ξεκινώντας τα Εμφυτεύματα» για τον γενικό οδοντίατρο Αθήνα, 6-7 Μαρτίου 2009 Ξενοδοχείο, Athens Imperial π ρ ό γ ρ α μ μ α Editorial Ηραγδαία εισδοχή της εμφυτευματολογίας στην Οδοντιατριακή

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014 ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Short-Term Advanced Education Courses. Διοργάνωση. in affiliation with

2013-2014 ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Short-Term Advanced Education Courses. Διοργάνωση. in affiliation with 2013-2014 Short-Term Advanced Education Courses ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Διοργάνωση in affiliation with Organising institutions New York University College of Dentistry Continuing Dental Education Programs 345 East

Διαβάστε περισσότερα

Οι εταιρείες. σας προσκαλούν στο: SKY Expert Meeting. 19-20 Ιουνίου 2015

Οι εταιρείες. σας προσκαλούν στο: SKY Expert Meeting. 19-20 Ιουνίου 2015 Οι εταιρείες & 1ο σας προσκαλούν στο: SKY Expert Meeting 19-20 Ιουνίου 2015 ΟΜΙΛΗΤΕΣ Hakan Ozyuvaci Αχιλλέας Κατσούπας Πελοπίδας Ι. Λομβαρδάς Κλεάνθης Μανωλάκης Αλέξανδρος Μανωλάκης Αίθουσα σεμιναρίων

Διαβάστε περισσότερα

Νέες εξελίξεις στη Σύγχρονη Χειρουργική και μη Χειρουργική Οδοντιατρική

Νέες εξελίξεις στη Σύγχρονη Χειρουργική και μη Χειρουργική Οδοντιατρική Implantology Νέες εξελίξεις στη Σύγχρονη Χειρουργική και μη Χειρουργική Οδοντιατρική Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 PARK HOTEL Δεληγιώργη 2, Βόλος Botox & Dermal Filler Aesthetic Dentistry Εκτεταμένες συντηρητικές

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 Implantology Νέες εξελίξεις στη Σύγχρονη Χειρουργική και μη Χειρουργική Οδοντιατρική Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 ELPIDA Resort & Spa HOTEL Κοιλάδα Αγ. Αναργύρων, Σέρρες Botox & Dermal Filler Aesthetic Dentistry

Διαβάστε περισσότερα

Prosthodontic Crossroads:

Prosthodontic Crossroads: Tufts Prosthodontic Alumni Charitable Organization Inc. (Greek Chapter) Prosthodontic H Προσθετική σε σταυροδρόμι: Εκεί όπου το Παλιό Μονοπάτι συναντά το Νέο Δρόμο Ѳεσσαλονίκη 24-25 Ιανουαρίου 2015 Porto

Διαβάστε περισσότερα

8th Group. 5-Days. Masterclass. Dentistry. in Aesthetic. 21-22-23 Ιουνίου 6-7 Σεπτεμβρίου. πιστοποιούμενες διδακτικές ώρες

8th Group. 5-Days. Masterclass. Dentistry. in Aesthetic. 21-22-23 Ιουνίου 6-7 Σεπτεμβρίου. πιστοποιούμενες διδακτικές ώρες 5-Days Masterclass in Aesthetic Dentistry 21-22-23 Ιουνίου 6-7 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο Πρόγραμμα Πανεπιστημίου του Εξωτερικού που γίνεται στην Ελληνική γλώσσα, με και 33 πιστοποιούμενες διδακτικές ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Εμφυτευματολογίας & Αισθητικής Οδοντιατρικής

Εμφυτευματολογίας & Αισθητικής Οδοντιατρικής Θεσσαλονίκη 24-26 Σεπτεμβρίου 2009 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CAPSIS, Μοναστηρίου 18 ΧΟΡΗΓΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι Με χαρά σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οι μέθοδοι δισδιάστατης

Οι μέθοδοι δισδιάστατης 18 Σύγχρονη Τεχνολογία Εφαρμογές υπολογιστικής τομογραφίας κωνικής δέσμης (ΥΤΚΔ) στο οδοντιατρείο Βιβλιογραφική ανασκόπηση M. A. Alshehri H. M. Alamri M. A. Alshahoob Οι μέθοδοι δισδιάστατης απεικόνισης

Διαβάστε περισσότερα

Eνδοδοντικοί προβληµατισµοί - Προτεινόµενες λύσεις

Eνδοδοντικοί προβληµατισµοί - Προτεινόµενες λύσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HELLENIC SOCIETY of ENDODONTICS 6o Περιφερειακό Συνέδριο Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας Eνδοδοντικοί προβληµατισµοί - Προτεινόµενες λύσεις Λουτράκι, 19, 20 και 21 Σεπτεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

KΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ: Εµφυτεύµατα για το γενικό οδοντίατρο IOIKHTIKO ΣYMBOYΛIO OΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

KΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ: Εµφυτεύµατα για το γενικό οδοντίατρο IOIKHTIKO ΣYMBOYΛIO OΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ KΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ: Εµφυτεύµατα για το γενικό οδοντίατρο IOIKHTIKO ΣYMBOYΛIO ΠPOE POΣ: Φιλίππου Nίκος A ANTIΠPOE POΣ: Ρωµάνος Γιώργος B ANTIΠPOE POΣ: Πετράς Nίκος ΓEN. ΓPAMMATEAΣ: Tζαγκαρουλάκη Έλενα EI. ΓPAMMATEAΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Dental 2012-13. Υπό την Αιγίδα:

Dental 2012-13. Υπό την Αιγίδα: Dental RoadShow 2012-13 Υπό την Αιγίδα: Dental 2012-13 Δράμα Θεσσαλονίκη Ιωάννινα Λάρισα Πάτρα Αθήνα Ηράκλειο Πίνακας Σεμιναρίων Dental RoadShow 2012-2013 ΠΟΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

5-Days. Masterclass. Dentistry. in Aesthetic. 23-24-25 Μαΐου 27-28 Ιουνίου. πιστοποιούμενες διδακτικές ώρες

5-Days. Masterclass. Dentistry. in Aesthetic. 23-24-25 Μαΐου 27-28 Ιουνίου. πιστοποιούμενες διδακτικές ώρες 5-Days Masterclass in Aesthetic Dentistry 23-24-25 Μαΐου 27-28 Ιουνίου 2015 2015 Το μόνο Πρόγραμμα Πανεπιστημίου του Εξωτερικού που γίνεται στην Ελληνική γλώσσα, με και 33 πιστοποιούμενες διδακτικές ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία

Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 13 o ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Μετά τη θεραπεία» Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία Το Θεωρητικό μέρος του Συνεδρίου θα μοριοδοτηθεί

Διαβάστε περισσότερα

DENTIST EDUCATION INSTITUTE. www.dentistedu.com

DENTIST EDUCATION INSTITUTE. www.dentistedu.com DENTIST EDUCATION INSTITUTE www.dentistedu.com Αναγνωρισμένα προγράμματα Κλινική εκπαίδευση Υψηλή τεχνολογία Καινοτομίες Matrix CGF CD34 IPG DentistEdu Technique Βλαστοκύτταρα CD34 Έρευνα Μάρκετινγκ Επιστημονικές

Διαβάστε περισσότερα

!"#$%&' ()%&*+", -".$/0"12'.0/% 3*,%0"40+"12 27-29 M!"#$ 2011. Hotel Hyatt Regency, Θεσσαλονίκη. www.eaao.gr

!#$%&' ()%&*+, -.$/012'.0/% 3*,%040+12 27-29 M!#$ 2011. Hotel Hyatt Regency, Θεσσαλονίκη. www.eaao.gr , 8!"#$%&' ()%&*+", -".$/0"12'.0/% 3*,%0"40+"12 27-29 M!"#$ 2011 Hotel Hyatt Regency, Θεσσαλονίκη www.eaao.gr %&&'()*' +*+,'-)+ +)./'0)*'. 1,1(0)+02)*'. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με µεγάλη χαρά και ικανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ. 17 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ. 17 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 17 η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Αργοστόλι, Ξενοδοχείο Méditerranée 29-31 Μαΐου 2015 Διοικητικό Συμβούλιο Επτανησιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ 9 Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής στην Οδοντιατρική 11-12 Μαϊου 2012 Ξενοδοχείο Ηyatt Regency, Θεσσαλονίκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ... ΜΟΝΙΜΕΣ NEW OUTLINE Το ακρυλικό των καλύτερων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΣѲΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ. 24-25 Απριλίου 2015 ΔΙΕѲΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Makedonia Palace Ѳεσσαλονίκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΑΙΣѲΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ. 24-25 Απριλίου 2015 ΔΙΕѲΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Makedonia Palace Ѳεσσαλονίκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑ ΗΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ο 24-25 Απριλίου 2015 Makedonia Palace Ѳεσσαλονίκη ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ OMIΛΗΤΕΣ Dr. Wael Att, Germany Dr. Antonio Cerutti, Italy Dr. Camillo D' Arcangelo, Italy Dr.

Διαβάστε περισσότερα

2O ΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ

2O ΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ 2O ΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ 2ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΙΟΣ 28&29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Σύγχρονες τάσεις στην Κλινική Οδοντιατρική συνδιοργάνωση: OΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

20o Σεμινάριο Συνεχούς Επιμόρφωσης Σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών

20o Σεμινάριο Συνεχούς Επιμόρφωσης Σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών 20o Σεμινάριο Σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών Αντιμετώπιση εκτεταμένων οδοντικών βλαβών Σύγχρονες ενδοδοντικές τεχνικές και αισθητικές στεφάνες νεογιλών δοντιών 15 & 16 Μαρτίου 2014 Οδοντιατρική

Διαβάστε περισσότερα

Θηλωματώδες ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα της σκληρής υπερώας. Αναφορά περίπτωσης στη στοματική κοιλότητα. P.P.Sedghizadeh, DDS, MS

Θηλωματώδες ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα της σκληρής υπερώας. Αναφορά περίπτωσης στη στοματική κοιλότητα. P.P.Sedghizadeh, DDS, MS 18 Παθολογία Στόματος De n t a l Tr i b u n e Greek Edition Θηλωματώδες ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα της σκληρής υπερώας Αναφορά περίπτωσης στη στοματική κοιλότητα P.C.Lee, BA J.Olsen, BS J.Adcox, BS Φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

2η Διεθνής Σύνοδος της Ακαδημίας Ψηφιακής Οδοντιαρικής 27-28 Μαρτίου 2015, Πάρμα

2η Διεθνής Σύνοδος της Ακαδημίας Ψηφιακής Οδοντιαρικής 27-28 Μαρτίου 2015, Πάρμα De n t a l tr i b u n e Greek Edition Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις 33 2η Διεθνής Σύνοδος της Ακαδημίας Ψηφιακής Οδοντιαρικής 27-28 Μαρτίου 2015, Πάρμα Η Ακαδημία Ψηφιακής Οδοντιατρικής (DDA) είναι μια επιστημονική

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Οδοντιατρική Ελάχιστης Παρέµβασης. Επιστηµονικό πρόγραµµα. Geneva. 19-20 Οκτωβρίου 2012 Ο ΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Αισθητική Οδοντιατρική Ελάχιστης Παρέµβασης. Επιστηµονικό πρόγραµµα. Geneva. 19-20 Οκτωβρίου 2012 Ο ΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ 18 ο Συµπόσιο Αισθητική Οδοντιατρική Ελάχιστης Παρέµβασης The Geneva Concept 19-20 Οκτωβρίου 2012 Αµφιθέατρο Ιδρύµατος Ευγενίδου Επιστηµονικό πρόγραµµα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ÛÊ Ï ÛÔ Ó ÙËÓ ÂappleÈÙ ÈÔÚÁ ÓˆÛË Ù ÙË ÂappleÈÛÙËÌÔÓÈÎ ÂΠψÛË Î È Û appleâúèì ÓÔ ÌÂ Ó Ì ÙÈÌ ÛÂÙ Ì ÙËÓ Î Ì ÚÔ ÙÔ.. ÙË ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ù ÈÚÂ Ú ÙË

ÛÊ Ï ÛÔ Ó ÙËÓ ÂappleÈÙ ÈÔÚÁ ÓˆÛË Ù ÙË ÂappleÈÛÙËÌÔÓÈÎ ÂΠψÛË Î È Û appleâúèì ÓÔ ÌÂ Ó Ì ÙÈÌ ÛÂÙ Ì ÙËÓ Î Ì ÚÔ ÙÔ.. ÙË ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ù ÈÚÂ Ú ÙË Á appleëùô Û Ó ÂÏÊÔÈ, ªÂ Ú Û apple ÚÔ ÛÈ Ô Ì ÙÔ appleúfiáú ÌÌ ÙË 21Ë ÁÎÚ ÙÈ ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ófi Ô ÙË ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ù ÈÚÂ Ú ÙË appleô ı appleú ÁÌ ÙÔappleÔÈËı ÛÙÔ ÍÂÓÔ Ô Â Ô Atlantis, ÛÙÔ Î ÓÙÚÔ ÙÔ Ú ÎÏ Ô,

Διαβάστε περισσότερα

18η Παγκρήτια Στοµατολογική Σύνοδο 7 έως 9 Μαΐου 2010 Tζωρµπατζάκης Aντώνης

18η Παγκρήτια Στοµατολογική Σύνοδο 7 έως 9 Μαΐου 2010 Tζωρµπατζάκης Aντώνης Αγαπητοί συνάδελφοι, Είναι γεγονός ότι σε εποχές δύσκολες όπως η σηµερινή, όπου γίνεται ένας επαναπροσδιορισµός των αξιών και των πλαισίων στα οποία κινούµαστε, ένας σταθερός φάρος πλεύσης στην οδοντιατρική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Προβληματισμοί κατά την Οδοντιατρική Πράξη Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Μαΐου 2015 Mediterranean Beach Hotel - Λεμεσός - Κύπρος Μόρια Επιμόρφωσης (ΜΕ): 7 ΜΕ για το

Διαβάστε περισσότερα

ÁÂÓ ÏÈÔ ÎË. Úfi ÚÔ ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ù ÈÚÂ Ú ÙË

ÁÂÓ ÏÈÔ ÎË. Úfi ÚÔ ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ù ÈÚÂ Ú ÙË Á appleëùô Û Ó ÂÏÊÔÈ, Ë ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ Ù ÈÚÂ Ú ÙË Û Î ÏÔÛˆÚ ÂÈ ÛÙËÓ 19Ë ÁÎÚ ÙÈ ÙÔÌ ÙÔÏÔÁÈÎ ÓÔ Ô. º ÙÔ appleôê Û Û ÌÂ Ó È ÌÔÚÊÒÛÔ Ì ÙÔ Î Ù ı Ófi- ÌÂÓÔ ÚfiÁÚ ÌÌ ÙË Ófi Ô, appleúôûâáá ÔÓÙ ÙËÓ Ô Ô- ÓÙÈ ÙÚÈÎ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 12 o Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο Αθήνα Ίδρυμα Ευγενίδου 28/9/2012 Προσυνεδριακό σεμινάριο Prof. Junji Sugawara 30/9/2012 Μετασυνεδριακό σεμινάριο Ass. Prof. Vittorio Cacciafesta 28-30 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ και ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΩΝ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ και ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΩΝ Σ ΥΛ Λ Ο Γ Ο Σ Λ Ε Υ Κ ΩΣ Ι Κ Ο Σ Ι ΑΤ Ρ -Κ ΥΡ Η Ν Ε Ι ΑΣ Ο Ο ΝΤ 1968 Ι ΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ και ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΩΝ KΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα