Ημερήσια ιαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού ΓΕΑ Πτεράρχου (Ι) Γεωργίου Αυλωνίτη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ημερήσια ιαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού ΓΕΑ Πτεράρχου (Ι) Γεωργίου Αυλωνίτη"

Transcript

1 Ημερήσια ιαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού ΓΕΑ Πτεράρχου (Ι) Γεωργίου Αυλωνίτη Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πολιτικό Προσωπικό και στρατευμένοι νέοι της Πολεμικής Αεροπορίας Σε εκτέλεση της σχετικής απόφασης του ΚΥΣΕΑ της 23ης Ιαν 2007, παραδίδω σήμερα τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΑ στον Αντιπτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο. Συγχρόνως, αυτές τις ώρες, γράφονται για μένα και οι τελευταίες λέξεις στο τελευταίο κεφάλαιο του δικού μου βιβλίου, του βιβλίου της ζωής μου στην Πολεμική Αεροπορία, καθώς, χωρίς υπερβολή, η μέχρι την ημέρα αυτή ζωή μου, υφαίνονταν σε συνάρτηση με τα δρώμενα στον ευγενή αυτό Κλάδο. Η είσοδός μου στη ΣΙ το 1969 υπήρξε μια φυσιολογική εξέλιξη των εφηβικών μου χρόνων αφού ως παιδί αξιωματικού, μεγάλωσα στα αεροδρόμια της Αεροπορίας και ανατράφηκα με τους ήχους των αεροσκαφών στο περιβάλλον. Έχοντας διδαχτεί την ηθική, την αξιοπρέπεια στις πράξεις και το σεβασμό στους ανθρώπους και στη φύση από τους γονείς και τους δασκάλους μου, είχα ήδη αποκτήσει τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για την έναρξη μιας πορείας καθολικά αφιερωμένης στα αεροπορικά ιδεώδη. Υπηρέτησα στην πρώτη γραμμή πετώντας για 17 συνεχή χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα 10 εκ των οποίων επιχειρώντας πάνω από τη θάλασσα και στον ουρανό του Αιγαίου. Ανδρώθηκα στις πολεμικές μοίρες αναχαίτισης, συμμετείχα σε τακτικές αποστολές, διδάχτηκα από ικανούς εκπαιδευτές και δίδαξα την τέχνη του ιπταμένου σε Έλληνες και συμμάχους αεροπόρους. Γεύτηκα τη μαγεία της πτήσης και βίωσα την εξέλιξη της αεροπορικής παιδείας σε όλες της τις εκφάνσεις. Αξιώθηκα να συσσωρεύσω ένα γενικό σύνολο από ώρες πτήσεως σε αεριωθούμενα αεροσκάφη και ευχαριστώ το Θεό και τον Αρχάγγελο που σήμερα αποχαιρετώ τα όπλα όρθιος, και υγιής. Στη συνέχεια της πορείας μου είχα την τιμή να υπηρετήσω ευδόκιμα σε θέσεις ιοίκησης και ιευθυντικές υψηλής ευθύνης σε όλους τους επιτελικούς σχηματισμούς στην Ελλάδα καθώς και στο ΝΑΤΟ. Οδηγός μου και αυτοσκοπός ήταν πάντα η προσπάθεια για την επιτυχία της αποστολής. Είχα διαρκώς την πεποίθηση ότι υπηρετούσα ένα υψηλό ιδεώδες και η ανάγκη για την επίτευξη της τελειότητας ήταν καθημερινό μου μέλημα. Ο ρυθμός εκτέλεσης της διαδικασίας των καθηκόντων μου ουδέποτε είχε όρια και ήταν μόνιμα εστιασμένος στις ανάγκες του πολυτιμότερου δομικού υλικού του κτίσματος των Ενόπλων υνάμεων : τον Άνθρωπο. Τον άνθρωπο ιπτάμενο, τον άνθρωπο τεχνικό, ελεγκτή αεράμυνας, επιτελή, υγειονομικό, στρατευμένο, αυτόν υπηρέτησα κατά προτεραιότητα στην πορεία μου.

2 Σε αυτόν τον παράγοντα αφοσιώθηκα, καθώς και στη σχέση του με τη διαχείριση της περιουσίας του ημοσίου, όπως αυτή αφορά στα οπλικά συστήματα και μέσα της ΠΑ, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα και ο άνθρωπος που τα χειρίζεται, καλά εκπαιδευμένος και έτοιμος για τη μάχη. Αυτό, πιστεύω, εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Από παντού αποκόμισα την εκτίμηση των υφισταμένων μου και αυτό μου πρόσθετε δυνάμεις ώστε να αντεπεξέρχομαι στις εκάστοτε προκλήσεις που δεν ήταν λίγες. Η πρόοδος της πορείας μου αυτής αναγνωρίστηκε από την Πολιτεία η οποία μου απένειμε τις διακρίσεις και με τίμησε με τις προαγωγές που μου αναλογούσαν. Η ύψιστη τιμή, και αναγνώριση προσφοράς ήρθε στο πρόσωπό μου την 13η Σεπτεμβρίου 2004, όταν η Κυβέρνηση μου εμπιστεύτηκε την αρχηγία της Αεροπορίας με την εντολή να την οδηγήσω ακόμη ψηλότερα. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα επιδόθηκα σε ένα αγώνα δύσκολο αλλά ωραίο. Επιστράτευσα όλες μου τις δυνάμεις, συγκέντρωσα όλες μου τις γνώσεις, προσευχήθηκα πολύ, αγνόησα το ρολόι και άρχισα να ενεργώ ως να επρόκειτο για μια θητεία ισόβια χωρίς να μου διαφεύγει ότι είμαι μόνο προσωρινός. Σκέφτηκα, ότι για να είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου θα έπρεπε το αξιόμαχο της Αεροπορίας που θα παραδώσω να είναι σε καλύτερη κατάσταση από εκείνο που παρέλαβα. Όπως πρέπει πάντα να συμβαίνει. Και άρχισα να οραματίζομαι για αυτό, πράγμα που μου υπαγόρευσε την εκτέλεση μίας σειράς ενεργειών που δεν ήταν πάντα σύμφωνη με τους συνήθεις βιορυθμούς του ανθρώπου. Η Αεροπορία στην Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς στον αέρα, γεγονός που σημαίνει ότι ο μηχανισμός λειτουργίας της είναι διαρκώς σε κίνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι ρυθμοί ήταν εξαντλητικοί και οι απαιτήσεις μου για αρτιότητα συνεχείς. Η αγάπη μου ωστόσο για την Αεροπορία ήταν και είναι αξεπέραστη και η επιμονή μου για την επιτυχία ιδιαίτερη. Εργάστηκα με πάθος και αυταπάρνηση. Μικρά και μεγάλα προβλήματα δεν υπήρχαν. Υπήρχαν προβλήματα που ήθελαν λύση. Οι λύσεις δίδονταν μετά από ανάλυση και σύνθεση. Σε αυτή τη διαδικασία είχε δικαίωμα συμμετοχής όλο το προσωπικό που ήταν σχετικό με το θέμα. εν παραγνωρίστηκαν προσωπικότητες. Οι αξίες διακρίθηκαν και αποδόθηκαν εύσημα, όπως αντίθετα δεν υπήρξε δισταγμός στην απόδοση των ευθυνών όπου ήταν αναγκαίο. Η Αεροπορία αυτή την περίοδο αποτελούσε μία ομάδα. Ήταν μια γροθιά σφιγμένη όπως αρμόζει στην Αεροπορία της χώρας μας. εν θα σας κουράσω με τον απολογισμό του έργου που επιτελέστηκε κατά τα 2 ½ τούτα χρόνια ούτε θα αναφερθώ σε επί μέρους επιτεύγματα.

3 Είναι εξ άλλου νωπές οι μνήμες από τα λόγια που εμπεριέχονται στο κείμενο της τελευταίας μου ιαταγής-μήνυμα που σας απηύθυνα λίγους μήνες πριν κατά την ημέρα εορτής του Προστάτη μας και άλλωστε εσείς βιώσατε και μοιραστήκατε μαζί μου στην πράξη το όραμα για μία καλύτερη αεροπορία. Αναβαθμίστηκε η εκπαίδευση, βελτιστοποιήθηκε το επίπεδο των επιχειρησιακών μας δυνατοτήτων, αυξήσαμε τις διαθεσιμότητες, φροντίσαμε για τη διαβίωση του προσωπικού. Μεριμνήσαμε για τα οικονομικά και εισηγηθήκαμε επί των εξοπλισμών αφού προϋπολογίσαμε τα κόστη με σύνεση. Υπήρξαμε καινοτόμοι, δοκιμάσαμε μεθόδους, τολμήσαμε και καταλήξαμε εσείς και εγώ να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Αυτό μου λέγατε όταν ήμουν κοντά σας στις Μονάδες, αυτό γράφατε στις αναφορές σας και το ίδιο εισέπραττα στο Γενικό Επιτελείο ως επιστροφή από το συνεχή μας αγώνα. Τούτο δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν είχα δίπλα μου, στιβαρή την υποστήριξη των ιοικητών σας και των Πτεράρχων μας, ως μέλη του Ανωτάτου Αεροπορικού Συμβουλίου. Το ΑΑΣ κατά το διάστημα αυτό έλαβε 1406 αποφάσεις για την εξέλιξη του Κλάδου, όλες ομόφωνα με πιο σημαντική εκείνη την τελευταία περί ανάγκης αναδιοργάνωσης της ΠΑ. Αυτό καταδεικνύει έμπρακτα το επίπεδο συντονισμού των ενεργειών και την ομοψυχία της Ηγεσίας. Για όλα αυτά καθώς και για όσα επιτεύχθηκαν που δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν, σας παρακαλώ να δεχθείτε τις θερμότατές μου ευχαριστίες. Η τιμή για μένα να ηγηθώ του εκλεκτού προσωπικού της ΠΑ ήταν εξαιρετική. Κύριε Υπουργέ, πριν λίγο καιρό, εδώ σε αυτό το χώρο σας είχα παρέξει τη ρητή διαβεβαίωση ότι η Πολεμική Αεροπορία είναι έτοιμη και ικανή να ανταποκριθεί στην υψηλή αποστολή της. Σήμερα παραδίδοντας τα καθήκοντά μου και αισθανόμενος απόλυτα την ευθύνη έναντι της ιστορίας, σας επαναλαμβάνω ακριβώς την ίδια φράση. Η Αεροπορία μας εξακολουθεί να είναι έτοιμη και ικανή να ανταποκριθεί στην αποστολή της. Τα οπλικά συστήματα και μέσα της ευρίσκονται σε υψηλή διαθεσιμότητα, το δε προσωπικό της που χαρακτηρίζεται από ακμαίο ηθικό, αφοσίωση στο καθήκον και με πλήρη τη συναίσθηση της ευθύνης του προς το Έθνος, είναι έτοιμο να θυσιαστεί, εφόσον το συμφέρον της Πατρίδας το απαιτήσει. Οι αεροπόροι μας ακούραστοι, και γενναίοι συνεχίζουν το έργο και τον αγώνα τους στον εναέριο χώρο του Αιγαίου. Συγχρόνως, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για το επίπεδο της συνεργασίας που είχαμε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η σχέση Υπουργού-Αρχηγού ήταν άριστη. Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλατε τις κινήσεις και πρωτοβουλίες μου, βοήθησε τα μέγιστα στην επιτυχία της αποστολής μου.

4 Τα ίδια λόγια θα ήθελα να απευθύνω προς τους 2 υφυπουργούς μας τον κύριο Βασίλειο Μιχαλολιάκο και τον κύριο Ιωάννη Λαμπρόπουλο. ιατηρώ τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι εισηγήσεις μας έτυχαν ευνοϊκότατης αντιμετώπισης και έτειναν όλες προς την προώθηση του έργου του Υπουργείου και της διασφάλισης της νομιμότητας. Κύριοι Υφυπουργοί, σας ευχαριστώ πολύ. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αποταθώ στον προηγούμενο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον κύριο Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος παρακολουθώντας την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, εισηγήθηκε στο ΚΥΣΕΑ της 13ης Σεπ 2004 τη δική μου επιλογή. Κύριε Υπουργέ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Όπως διαπιστώνετε, η αεροπορία οδηγήθηκε ακόμα ψηλότερα και παραδίδεται σε άνοδο. Η διαταγή εξετελέσθη. Ειλικρινείς ευχαριστίες αποτείνω προς το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Εκεί το επίπεδο συνεργασίας κατεγράφη ως ιστορικά μοναδικό. Οι δονήσεις από τις εξαιρετικές μεταξύ μας σχέσεις έφθαναν μέχρι και τους στρατευμένους νέους μας και εμπέδωναν το συναίσθημα εμπιστοσύνης που τρέφει ο λαός μας για τις Ένοπλες υνάμεις του. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί και με το νέο Αρχηγό Αεροπορίας. Κύριοι Αρχηγοί σας ευχαριστώ πολύ. Θερμά ευχαριστώ και τους αρχηγούς της Αστυνομίας του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος. Η άψογη συνεργασία με τα επιτελεία τους κατέδειξε το επίπεδο πολιτισμού στο οποίο πράγματι ευρίσκεται το σύνολο των ένστολων δυνάμεων στη χώρα μας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου και όσους στήριξαν το έργο μου. Για το τέλος άφησα την αναφορά σε ένα σπουδαίο πρόσωπο. Στον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου άοκνα, πίστεψε στη δύναμή μου, στήριξε την προσπάθεια χάρηκε με τη χαρά μου και λυπήθηκε με τη λύπη μου. Είναι η σύζυγός μου, η Έμυ Κροκίδη που σταλμένη από το Θεό, μοιράστηκε μαζί μου τις αγωνίες των ευθυνών μου και διατήρησε ισχυρούς τους δεσμούς της οικογένειάς τόσο της δικής μας με τα παιδιά μας δίπλα μας όσο και των πατρικών μας. Θεωρώ πως δεν θα μπορέσω ποτέ να την ευχαριστήσω αρκετά. Κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Ως Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας και μέλος του ΑΑΣ ήσουν από τους βασικότερους συντελεστές της καλής κοινής μας πορείας. Τώρα είσαι Αρχηγός όλων των αεροπόρων, ολόκληρης της αεροπορικής οικογένειας. Οι προσδοκίες όλων μας για μια ακόμα ισχυρότερη αεροπορία στρέφονται στο πρόσωπό σου. Γιάννη, ενώνω τις ευχές μου, με εκείνες άπαντος του προσωπικού της Αεροπορίας και σου εύχομαι εγκάρδια καλή επιτυχία. Παραδίδοντας την Ηγεσία του Όπλου, δηλώνω ότι σήμερα είναι η μέρα εκείνη που όπως έλεγα, με βρίσκει απόλυτα ευχαριστημένο, υπερήφανο, περιβεβλημένο με την εμπιστοσύνη της Πολιτείας, γεμάτο από συναισθήματα ικανοποίησης και άφατης τιμής, αφού περατώθηκε η αποστολή μου με την Αεροπορία μας να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο απόδοσης και αξιοπρέπειας.

5 Αποχωρώ από τις τάξεις της Αεροπορίας με ανεξίτηλες τις υπέροχες αναμνήσεις 38 ετών. Είμαι έτοιμος να συναντήσω τους συμμαθητές μου της 45ης Σειράς Σχολής Ικάρων που σήμερα με τιμούν με την παρουσία τους εδώ στον ίδιο χώρο που πρωτοσυναντηθήκαμε το 69. Άνδρες και Γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας, σας αποχαιρετώ. Να έχετε πίστη στο σκοπό. Να τηρείτε τις παραδόσεις. Να τιμάτε τους πεσόντες. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο έργο σας. Στους Ιπταμένους συναδέλφους εύχομαι όλοι να έχουν τη δική μου τύχη. Καλές Πτήσεις. Καλές Προσγειώσεις.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατεύσιμο και Πολιτικό Προσωπικό της Τακτικής Αεροπορίας, Σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του ΚΥΣΕΑ αναλαμβάνω σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ 3 ΝΟΕ Άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ 3 ΝΟΕ Άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων 1 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ 3 ΝΟΕ 2011 Άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων Παραδίδω σήμερα, σύμφωνα με σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, τα καθήκοντα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Διαβάστε περισσότερα

Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας.

Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Με επισημότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες το πρωί στην 110 Πτέρυγα Μάχης η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Τη διοίκηση παρέδωσε ο Λαρισαίος ταξίαρχος (Ι) Θεόδωρος Σύρμος

Διαβάστε περισσότερα

Αξιωµατικοί, Υπαξιωµατικοί, Σµηνίτες και Πολιτικό Προσωπικό του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας,

Αξιωµατικοί, Υπαξιωµατικοί, Σµηνίτες και Πολιτικό Προσωπικό του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Ηµερήσια ιαταγή Παραλαµβάνοντος Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου Αξιωµατικοί, Υπαξιωµατικοί, Σµηνίτες και Πολιτικό Προσωπικό του Αρχηγείου Τακτικής σύµφωνα µε σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, άνδρες και γυναίκες του. Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος της ζωής μου. και γυρίζω μια νέα σελίδα. Κατόπιν αποφάσεως του

Αγαπητοί συνάδελφοι, άνδρες και γυναίκες του. Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος της ζωής μου. και γυρίζω μια νέα σελίδα. Κατόπιν αποφάσεως του 1 Κύριε Υπουργέ, Αγαπητοί συνάδελφοι, άνδρες και γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, Κυρίες και κύριοι Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος της ζωής μου και γυρίζω μια νέα σελίδα. Κατόπιν αποφάσεως του ΚΥΣΕΑ,

Διαβάστε περισσότερα

To μήνυμα που απευθύνω στα στελέχη του Σώματος είναι ότι η αυταπάρνηση, η ανθρωπιά και η προσήλωση στις αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

To μήνυμα που απευθύνω στα στελέχη του Σώματος είναι ότι η αυταπάρνηση, η ανθρωπιά και η προσήλωση στις αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες. ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΣ Μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. Θεωρώ εξαίρετη την τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου και δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑ Ι ΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑ Ι ΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑ Ι ΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας. Παραδίδω σήμερα τα καθήκοντα του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας και του ιοικητού

Διαβάστε περισσότερα

Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, της 23/1/2017

Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, της 23/1/2017 Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, της 23/1/2017 Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Ίκαροι, Δόκιμοι, Σμηνίτες και Πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, Παραδίδω σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλαμβάνω σήμερα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ. θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό

Αναλαμβάνω σήμερα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ. θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό Αναλαμβάνω σήμερα την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ. θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας κύριο Αλέξη Τσίπρα, τον Υπουργό Εσωτερικών και

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλία Αρχηγού ΓΕΑ στους Nέους Ανθυποσµηναγούς, της 11ης Ιουλίου 2012

Οµιλία Αρχηγού ΓΕΑ στους Nέους Ανθυποσµηναγούς, της 11ης Ιουλίου 2012 Οµιλία Αρχηγού ΓΕΑ στους Nέους Ανθυποσµηναγούς, της 11ης Ιουλίου 2012 Κυρίες και Κύριοι Ανθυποσµηναγοί, Μετά τη σηµερινή σας ονοµασία αποµακρύνεστε πλέον από τον οικείο χώρο της Σχολής Ικάρων και εντάσσεστε

Διαβάστε περισσότερα

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, -1- Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Η παρουσία σας στην τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 71 ης Εκπαιδευτικής Σειράς Κανονικής Φοίτησης, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Σχολή Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΤΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΤΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΤΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Στρατιώτες, Εθνοφύλακες και Πολιτικό Προσωπικό του Στρατού μας, Παραδίδω σήμερα, μετά την αυτόβουλη παραίτηση μου,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 02 ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 02 ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 02 ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Άρθρο 0201: Ορισµός του Πολεµικού Ναυτικού 1. Ο όρος "Πολεµικό Ναυτικό", όπως χρησιµοποιείται στο κείµενο των ιατάξεων, δηλώνει το σύνολο των Ναυτικών και Αεροναυτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ Α/ΓΕΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ Α/ΓΕΑ -1- ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΙΑΤΑΓΗ Α/ΓΕΑ 8 ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 Αξιωµατικοί, Υπαξιωµατικοί, Πολιτικό Προσωπικό, Σµηνίτες. Η 8η Νοεµβρίου, είναι για την Πολεµική µας Αεροπορία ηµέρα χαρµόσυνη. Όλοι εµείς που την υπηρετούµε,

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014

Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014 Χαιρετισμός Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια κατά την παρουσίαση του απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου 2014 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεκινήσει κανείς μία ομιλία.

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου

Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Ομιλία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου Είναι γεγονός ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι ένα καταστροφικό φαινόμενο το οποίο τουλάχιστον για την περιοχή της Μεσογείου παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον ήλιο Θεό Με του αγέρα το νέκταρ µεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό.

Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον ήλιο Θεό Με του αγέρα το νέκταρ µεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό. Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον ήλιο Θεό Με του αγέρα το νέκταρ µεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό. Και χωρίς τα φτερά δεν φοβάµαι, το γαλάζιο ζεστή αγκαλιά Στα ψηλά τα βουνά να κοιµάµαι στο Αιγαίο

Διαβάστε περισσότερα

Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ

Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ P T Y P Q R S Mirage 2000-5Mk.2 Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ P T Y Η ένταξη σε υπηρεσία στην ΠΑ Πραγµατοποιήθηκε στις 23 Νοεµβρίου, ηµέρα Παρασκευή στο αεροδρόµιο της Τανάγρας όπου εδρεύει η 114 Πτέρυγα

Διαβάστε περισσότερα

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια ζωής της Αεροπορίας Στρατού.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια ζωής της Αεροπορίας Στρατού. Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώνουμε τη σημερινή εκδήλωση, για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια ζωής της Αεροπορίας Στρατού. Όταν το 1912 δειλά συγκροτείτο ο πρώτος αεροπορικός στόλος

Διαβάστε περισσότερα

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών.

Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά της, προστίθενται στην υπάρχουσα εμπειρία και βοηθούν στην οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων αντιπυρικών. Κυρίες και Κύριοι Κάθε χρόνο το τέλος του Οκτώβρη, σημαίνει για εμάς τους Πυροσβέστες, ότι άλλη μια αντιπυρική περίοδος έφτασε στο τέλος της και άλλη μια αποτίμηση της ξεκινάει. Μια αποτίμηση που τα συμπεράσματά

Διαβάστε περισσότερα

Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Πτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση. της 23/1/2017

Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Πτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση. της 23/1/2017 Ημερήσια Διαταγή Παραδίδοντος Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Πτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση της 23/1/2017 Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Ίκαροι, Δόκιμοι, Σμηνίτες και Πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής

Διαβάστε περισσότερα

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι Κυριε Γενικέ Πρόξενε Αγαπητες φιλες και φιλοι Όταν πριν από πολλα χρονια, περιπου στην ηλικια των 7 χρονων, ο πατερας μου Ζαχαριας Δουλαμης αποφασισε να μας στειλει, εμενα και την αδερφη μου, να μαθουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ : Γρ. ΥΕΘΑ Αλμυρός 2 Ιουν 2016 ΣΑΣΙ- ΕΣΜΑ- ΣΑΣΣΑΣ ΣΑΣΝ ΕΑΑΣ ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ

ΚΟΙΝ : Γρ. ΥΕΘΑ Αλμυρός 2 Ιουν 2016 ΣΑΣΙ- ΕΣΜΑ- ΣΑΣΣΑΣ ΣΑΣΝ ΕΑΑΣ ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ ΠΡΟΣ : ΓΕΕΘΑ/ΕΓΑ ΓΕΣ/ΕΓΑ - ΓΕΝ/ΕΓΑ ΓΕΑ/ΕΓΑ - ΑΟΟΑ/ Σ ΠΡΟΣ: Ως οι υπογράφοντες Μέλη του ΑΟΟΑ ΚΟΙΝ : Γρ. ΥΕΘΑ Αλμυρός 2 Ιουν 2016 ΣΑΣΙ- ΕΣΜΑ- ΣΑΣΣΑΣ ΣΑΣΝ ΕΑΑΣ ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ ΘΕΜΑ : Οργάνωση και Λειτουργία ΑΟΟΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Κυρίες και κύριοι, Σε μία τόσο σημαντική στιγμή στην ζωή νέων ανθρώπων

Διαβάστε περισσότερα

Αφ ενός στην ανάγκη περιορισμού και ελέγχου των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και η ιδία ως περιοχή.

Αφ ενός στην ανάγκη περιορισμού και ελέγχου των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και η ιδία ως περιοχή. Ομιλία Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γ. Βασιλείου στην ανοικτή σύσκεψη-παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 2020+ Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου 25-5-2015 Σας καλωσορίζουμε σε μια ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ Α/Τ ΒΕΛΟΣ 2017 Κύριε Εκπρόσωπε της Κυβέρνησης - Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, Κυρία Εκπρόσωπε της Βουλής των Ελλήνων [Μαρία Τριανταφύλλου],

ΤΕΛΕΤΗ Α/Τ ΒΕΛΟΣ 2017 Κύριε Εκπρόσωπε της Κυβέρνησης - Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, Κυρία Εκπρόσωπε της Βουλής των Ελλήνων [Μαρία Τριανταφύλλου], ΤΕΛΕΤΗ Α/Τ ΒΕΛΟΣ 2017 Κύριε Εκπρόσωπε της Κυβέρνησης - Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, Κυρία Εκπρόσωπε της Βουλής των Ελλήνων [Μαρία Τριανταφύλλου], Κύριοι Αρχηγοί & Εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΟ 14Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ATHENS HILTON

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΟ 14Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ATHENS HILTON ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΦΕΕ ΣΤΟ 14Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ATHENS HILTON 1 Κυρίες και κύριοι, Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και για τον Σύνδεσμο

Διαβάστε περισσότερα

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης

Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Παπαγεωργίου Σοφία & Μαυρουδής Μιχάλης Η κρίση άγγιξε και εμάς με τη σύζυγο άνεργη, εμένα με μείωση αποδοχών 65% και δύο κόρες στο Δημοτικό. Ψάχναμε εναλλακτικούς τρόπους να ενισχύσουμε το εισόδημά μας

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ 1 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Τρίτη, 1 η Σεπτεμβρίου, 2015 και ώρα 15.00, Αμφιθέατρο

Διαβάστε περισσότερα

Το μέλλον που ανήκει στους Έλληνες είναι συνδεδεμένο άμεσα με το παρελθόν τους

Το μέλλον που ανήκει στους Έλληνες είναι συνδεδεμένο άμεσα με το παρελθόν τους 1 Το μέλλον που ανήκει στους Έλληνες είναι συνδεδεμένο άμεσα με το παρελθόν τους Αν θέλουμε να βρούμε ξανά τις δυνάμεις της συλλογικής μας διανοίας και τα γόνιμα εδάφη της Ελληνικής μας ευφυΐας, χρειαζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2015) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 86 ΜΕΡΟΣ Ε ΝΟΜΟΣ 4307/2014

Άρθρο 86 ΜΕΡΟΣ Ε ΝΟΜΟΣ 4307/2014 Άρθρο 86 ΜΕΡΟΣ Ε ΝΟΜΟΣ 4307/2014 1. Οι διατάξεις των περιπτώσεων 31, 32 και 33 της υποπαραγράφου Γ.1 της παραγράφου Γ` του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 (Α` 222) καταργούνται από τότε που ίσχυσαν. Με

Διαβάστε περισσότερα

MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS

MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS COUNCIL MEETINGS Education, Youth, Culture and Sport Council (EYCS) 26.11.2012-27.11.2012 Location: Council of the European Union (Justus Lipsius building), Brussels MINISTER PRESS CONFERENCE STATEMENTS

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση και Αυτοαξιολόγηση Εκπαιδευομένων- Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού

Αξιολόγηση και Αυτοαξιολόγηση Εκπαιδευομένων- Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Αξιολόγηση και Αυτοαξιολόγηση Εκπαιδευομένων- Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Σεντελέ Αικατερίνη, Εκπαιδευτικός Β/θμιας Εκπαίδευσης ΠΡΟΛΟΓΟΣ Αξιολόγησα τους μαθητές μου θεωρώντας την αξιολόγηση σαν μια διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Ηγεσία. 12 ο Κεφάλαιο

Ηγεσία. 12 ο Κεφάλαιο Ηγεσία 12 ο Κεφάλαιο Μαθησιακοί στόχοι (1) Μετά τη μελέτη του κεφαλαίου, θα είστε σε θέση να: 1. Κατανοήσετε τι σημαίνει να είσαι ηγέτης. 2. Συνοψίσετε τι θέλουν οι άνθρωποι και τι χρειάζονται οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο. το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας

Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο. το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας 27-07-2016: Παρουσία Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας. Αθήνα 27-07-2016 Την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητή κυρία Μαντουλίδου και αξιότιµοι καθηγητές, Αγαπητές µητέρες και πατεράδες αλλά και παππούδες και γιαγιάδες των αποφοίτων µας

Αγαπητή κυρία Μαντουλίδου και αξιότιµοι καθηγητές, Αγαπητές µητέρες και πατεράδες αλλά και παππούδες και γιαγιάδες των αποφοίτων µας ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙ Η Αγαπητή κυρία Μαντουλίδου και αξιότιµοι καθηγητές, Υψηλοί προσκεκληµένοι Αγαπητές µητέρες και πατεράδες αλλά και παππούδες και γιαγιάδες των αποφοίτων µας Πρωταγωνιστές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 03 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 03 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ Άρθρο 0301: Στρατιωτική εξουσία ΚΕΦΑΛΑΙΟ 03 ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ 1. Η άσκηση ιοικήσεως στηρίζεται πάντοτε στην ανάθεση αντιστοίχου και συµφώνου προς τους νόµους στρατιωτικής εξουσίας. 2. Η στρατιωτική

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αγιορείτης προστάτης της πολεμικής μας αεροπορίας!

Ο Αγιορείτης προστάτης της πολεμικής μας αεροπορίας! Ο Αγιορείτης προστάτης της πολεμικής μας αεροπορίας! (Ο ερημίτης μοναχός Ιωσήφ) Ο μοναχός Ιωσήφ (κατά κόσμον Χρήστος Μπαίρακτάρης) είναι μόλις 48 ετών. Κατάγεται από το χωριό Άγιος Βασίλειος της Κορινθίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 Κύριε Διοικητά, Κύριοι Διευθυντές των σχολών, Εκπαιδευτικοί, αγαπητοί Συνάδελφοι και Απόφοιτοι της Σχολής, Κυρίες και Κύριοι, Έχω

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Γιατί η κοινή

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάπτυξη της κουλτούρας και του κλίματος του σχολείου

Η ανάπτυξη της κουλτούρας και του κλίματος του σχολείου Η ανάπτυξη της κουλτούρας και του κλίματος του σχολείου Δρ Ανδρέας Κυθραιώτης Δρ Δημήτρης Δημητρίου Δρ Παναγιώτης Αντωνίου Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Νεοπροαχθέντων. Διευθυντών Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η συγκεκριμένη έκδοση γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να καταγραφούν και να προβληθούν, έστω συνοπτικά, τα κυρίως θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα καταδεικνύει πως η επαφή, η επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ομιλία του.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την ομιλία του. ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις 8 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών (αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης»), πραγματοποιήθηκε η παράδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Διαβάστε περισσότερα

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Φιλιππάκος, παρέστη στην κοπή. Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής

: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής. Φιλιππάκος, παρέστη στην κοπή. Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής 17-01-2015: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος, παρέστη στην κοπή πίτας του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, στο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Επιθεώρηση Χρυσολόγου ΕΘΝΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Επιθεώρηση Χρυσολόγου Τεύχος 30 ο Iούλιος Σεπτέμβριος 2014 0.01 Πριν λίγους μήνες ο Mπαϊρακτάρης Γιώργος Προήχθη σε unit manager. Mας παραθέτει τις Απόψεις του για το επάγγελμα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου. Δρ. Δημήτρη Κοντίδη. στην Τελετή Αποφοίτησης. Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Χαιρετισμός Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου. Δρ. Δημήτρη Κοντίδη. στην Τελετή Αποφοίτησης. Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χαιρετισμός Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Δρ. Δημήτρη Κοντίδη στην Τελετή Αποφοίτησης Τετάρτη και Πέμπτη, 19-20 Ιουνίου 2013, Λεμεσός Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, Έντιμε κύριε

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2016) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 07 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Σεβασμιότατε, κύριοι βουλευτές, αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Με την παρουσία σας απόψε, τιμάτε όλους

Διαβάστε περισσότερα

: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού

: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού 26-10-2016: Εκπαιδευτική επίσκεψη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην έδρα του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου. Αθήνα, 26 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου 20-10-2015: Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και Προστάτη

Διαβάστε περισσότερα

100 Γενικές δαπάνες 100 790 απάνες για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. 790 990 Εξόφληση ληξιπρόθεσµων οφειλών του ν.

100 Γενικές δαπάνες 100 790 απάνες για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. 790 990 Εξόφληση ληξιπρόθεσµων οφειλών του ν. Α. Τακτικός προϋπολογισµός 1. αριθµοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο Νέοι 01 ΠΡΟΕ ΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

:Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα. του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

:Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα. του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης 13-04- 2016:Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο. Αθήνα, 13 Απριλίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απονομή τιμητικής

Διαβάστε περισσότερα

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Φθινόπωρο

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Φθινόπωρο Πριν προλάβει καν ο «Σμηνίας Υπηρεσίας» να αναγγείλει «Προετοιμασία Εξόδου» για τις καλοκαιρινές διακοπές μας, ο «ΙΚΑΡΟΣ» κατόρθωσε, με χρονική προ-πορεία της τελευταίας στιγμής, να προλάβει κάποιους,

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Φώτιου ΝΑΣΙΑΚΟΥ. ΘΕΜΑ:«Παρουσίαση Στρατηγικής Ολυμπιακής Ασφάλειας» Αθήνα,

ΟΜΙΛΙΑ. Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Φώτιου ΝΑΣΙΑΚΟΥ. ΘΕΜΑ:«Παρουσίαση Στρατηγικής Ολυμπιακής Ασφάλειας» Αθήνα, ΟΜΙΛΙΑ Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Φώτιου ΝΑΣΙΑΚΟΥ ΘΕΜΑ:«Παρουσίαση Στρατηγικής Ολυμπιακής Ασφάλειας» Αθήνα, 16-10-2003 Αναλαμβάνοντας ως Χώρα τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσιάστηκε σήμερα ο νέος ιστότοπος του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας

Παρουσιάστηκε σήμερα ο νέος ιστότοπος του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας 08-06-2016 : Παρουσία Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτου ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ στην παρουσίαση του νέου ιστότοπου «www.kiath.gr» του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΝ Τελετή Εορτασμού του Αγίου Νικολάου και της Επετείου των Νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΝ Τελετή Εορτασμού του Αγίου Νικολάου και της Επετείου των Νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΝ Τελετή Εορτασμού του Αγίου Νικολάου και της Επετείου των Νικηφόρων Ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13 Η σημερινή μέρα αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή για την ναυτική οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΑΣΟΠΟΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΣΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΟΠΟΝΙΑΣ

ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΑΣΟΠΟΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΣΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΑΣΟΠΟΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΣΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΟΠΟΝΙΑΣ Ο Σύνδεσµος ασοπόνων Αποφοίτων ασικού Κολεγίου Κύπρου σε τιµητική εκδήλωση έχει τιµήσει

Διαβάστε περισσότερα

1) Μες τους κάμπους τ αγγελούδια ύμνους ουράνιους σκορπούν κι από τα γλυκά τραγούδια όλα τριγύρω αχολογούν. Gloria in excelsis Deo!

1) Μες τους κάμπους τ αγγελούδια ύμνους ουράνιους σκορπούν κι από τα γλυκά τραγούδια όλα τριγύρω αχολογούν. Gloria in excelsis Deo! Σε παρακαλούμε, Κύριε, χάρη στη μεσιτεία της Αειπαρθένου Θεοτόκου Μαρίας και του Αγίου Ιωσήφ, να διατηρείς σταθερά τις οικογένειές μας στην αγάπη και στην ειρήνη σου. Από αγνή Παρθένο, μια νύχτα μυστική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε εννέα ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας Στόχος είναι να ενισχυθεί η επιχειρησιακή ανταπόκριση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

1 Η δημιουργία ενός Πιλότου-Ηγέτη

1 Η δημιουργία ενός Πιλότου-Ηγέτη Περιεχόμενα Ευχαριστίες... 15 Εισαγωγή... 17 1 Η δημιουργία ενός Πιλότου-Ηγέτη... 23 2 Η Ματιά του Πιλότου... 33 3 Η επίγνωση της κατάστασης... 43 4 Η δύναμη του σχεδιασμού... 59 5 Στο απόγειο της τεχνολογίας...

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο για Μαθητές Σχετικά με την Επιχειρηματικότητα

Ερωτηματολόγιο για Μαθητές Σχετικά με την Επιχειρηματικότητα Ερωτηματολόγιο για Μαθητές Σχετικά με την Επιχειρηματικότητα. *Obrigatório 1. 1. Ηλικία: * 15 16 17 18 19 + 2. 2. Σχολική τάξη: * 1η επαγγελματικού λυκείου 2η επαγγελματικού λυκείου 3η επαγγελματικού λυκείου

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017)

Α. Τακτικός προϋπολογισμός. 1.Κωδικοί αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017) Α. Τακτικός προϋπολογισμός 1. αριθμοί Φορέων - Ειδικών Φορέων κατά Υπουργείο (από 01/01/2017) Νέοι 01 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 01 03 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 03 05 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ νέο 150

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Τελετής λήξης της σχολικής χρονιάς του 22 ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Ομιλία Τελετής λήξης της σχολικής χρονιάς του 22 ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Ομιλία Τελετής λήξης της σχολικής χρονιάς του 22 ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Αξιότιμη κα Αντιδήμαρχε Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου Αξιότιμη κα Σχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Κ.Ε.Μ.Ε

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Κ.Ε.Μ.Ε ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Κ.Ε.Μ.Ε.Α) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΨΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Παρασκευή 2

Διαβάστε περισσότερα

Σχέσεις καθηγητών και μαθητών

Σχέσεις καθηγητών και μαθητών ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2017-18 Σχέσεις καθηγητών και μαθητών Επιμέλεια παρουσίασης: Αθηνά Φωτάκη Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δανίκα Ε. Το σχολικό περιβάλλον διαμορφώνεται από τις σχέσεις που αναπτύσσονται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Σχολή Πάφου. «Τι μπορεί να γίνει», όχι απλώς «Τι υπάρχει» «Οι δυσκολίες αποτελούν χρυσές ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση» Σκεφτόμαστε...

Τεχνική Σχολή Πάφου. «Τι μπορεί να γίνει», όχι απλώς «Τι υπάρχει» «Οι δυσκολίες αποτελούν χρυσές ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση» Σκεφτόμαστε... Τεχνική Σχολή Πάφου Σεπτέμβριος 2018 Σκεφτόμαστε... «Τι μπορεί να γίνει», όχι απλώς «Τι υπάρχει» Γνωρίζουμε επίσης ότι... «Οι δυσκολίες αποτελούν χρυσές ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση» Οργάνωση Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας,

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, 1 Μακαριώτατε, Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Σεβαστοί πατέρες Κύριοι βουλευτές Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, Κύριοι σύμβουλοι, αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Πένυ Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο δεν επηρεάζονται από την κρίση» ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Πένυ Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο δεν επηρεάζονται από την κρίση» ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Πένυ Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο δεν επηρεάζονται από την κρίση» ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ Η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη σε μια εποικοδομητική συνέντευξη στο

Διαβάστε περισσότερα

10. ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

10. ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ 10. ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Σύμφωνα με την παράγραφο (ι) του Διατάγματος του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 20 Ιουλίου 2011, με το οποίο διορίστηκα, εμπίπτει στους όρους εντολής μου η υποβολή «εισηγήσεων για τον

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην. «Η Αντισεισμική Θωράκιση της Πόλης» Ένα στιγμιαίο φυσικό φαινόμενο αποτέλεσμα του οποίου,

Εισήγηση Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην. «Η Αντισεισμική Θωράκιση της Πόλης» Ένα στιγμιαίο φυσικό φαινόμενο αποτέλεσμα του οποίου, Εισήγηση Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας στην Ημερίδα του Δήμου Πατρέων με τίτλο: «Η Αντισεισμική Θωράκιση της Πόλης» Εγκέλαδος. Ένα στιγμιαίο φυσικό φαινόμενο αποτέλεσμα του οποίου, πολλές φορές, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Αγαπητοί μου μεταπτυχιακοί απόφοιτοι,

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Απόψε στη σεμνή αυτή τελετή αποχαιρετούμε τους νέους απόφοιτους της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ κ. Α/ΓΕΕΘΑ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως Πυλώνας Ανάπτυξης της Οικονομίας

ΟΜΙΛΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ κ. Α/ΓΕΕΘΑ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως Πυλώνας Ανάπτυξης της Οικονομίας ΟΜΙΛΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ κ. Α/ΓΕΕΘΑ Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως Πυλώνας Ανάπτυξης της Οικονομίας 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Κύριε Πρύτανη, Αγαπητοί Συνάδελφοι Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των Παραγωγικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», η Εύη Σταθάτου μιλά στο Mothersblog, για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα!

«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων», η Εύη Σταθάτου μιλά στο Mothersblog, για το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα! Ημερομηνία 14/02/2017 Μέσο Συντάκτης Link www.mothersblog.gr Κατερίνα Ηλιάκη http://www.mothersblog.gr/synenteyxeis/item/43377-o-ksexoristos-kosmos-tondidymon--i-eyi-stathatou-mila-sto-mothersblog--gia-to-proto-tis-syggrafikoegxeirima

Διαβάστε περισσότερα

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επεσήμανε τα παρακάτω:

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επεσήμανε τα παρακάτω: Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επεσήμανε τα παρακάτω: *Μόνο έτσι με έναν αντικειμενικό ρεαλιστικό απολογισμό μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις Ιανουάριος Ιούνιος 2010 VPRC / MONTHLY REVIEW Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Σκοπός : Η διερεύνηση των απόψεων του ειδικού πληθυσμού των αξιωματικών των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 80 χρόνια από τη σύστασή της

ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 80 χρόνια από τη σύστασή της ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 80 χρόνια από τη σύστασή της Του Υπoπτεράρχου (Ι) ε.α. Παναγιώτη Βαρδή Παπαδάκη Η εφετινή επέτειος των 80 χρόνων της ενιαίας ΠΑ, οδηγεί τη σκέψη μας στους παράγοντες της δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Παντελή, Β1 Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, Διδάσκουσα: Γεωργία Τσιάρτα

Μαρία Παντελή, Β1 Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, Διδάσκουσα: Γεωργία Τσιάρτα Μαρία Παντελή, Β1 Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, 2013-2014 Διδάσκουσα: Γεωργία Τσιάρτα Ο Ρίτσαρντ Ντέιβιντ Μπαχ γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1936, στο Oak Park, του Illinois. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Long Beach

Διαβάστε περισσότερα

Η μεταφορά της Δραματικής Σχολής σε μεγαλύτερο κτίριο με σύγχρονες προδιαγραφές και δυνατότητες.

Η μεταφορά της Δραματικής Σχολής σε μεγαλύτερο κτίριο με σύγχρονες προδιαγραφές και δυνατότητες. ΕΠΙΛΟΓΟΣ Έγιναν όλα σωστά αυτά τα έξι χρόνια; Φυσικά όχι. Και λάθη έγιναν, και παραλείψεις. Όμως πάντα μέλημά μας ήταν να προλαβαίνουμε, ώστε οι επιπτώσεις των λαθών να είναι ελεγχόμενες και αναστρέψιμες

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου.

Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου. Όροι και συντελεστές της παράστασης Ι: Αυτοσχεδιασμός και επινόηση κειμένου. Ενότητα 1: Το σπασμένο μπισκότο. Γιάννα Ροϊλού. Τμήμα: Θεατρικών Σπουδών. Σελίδα 1 1 Σκοποί ενότητας..3 2 Περιεχόμενα ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ: Wedding PHOTOGRAPHY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ: «ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ» Πώς εκτιμάτε αυτήν τη στιγμή την κατάσταση της Φωτογραφίας Γάμου στην Ελλάδα; Η φωτογράφιση

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλία Αρχηγού ΓΕΑ στο 3ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, της 6ης Φεβρουαρίου 2015

Οµιλία Αρχηγού ΓΕΑ στο 3ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, της 6ης Φεβρουαρίου 2015 Οµιλία Αρχηγού ΓΕΑ στο 3ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, της 6ης Φεβρουαρίου 2015 Κύριοι επίτιµοι Αρχηγοί, κύριε Aρχηγέ του Στόλου, Αξιωµατικοί των συµµάχων και φίλων χωρών, κύριοι Καθηγητές, αγαπητοί προσκεκληµένοι

Διαβάστε περισσότερα

Όταν προκαλούν, μας εκπαιδεύουν! Τρίτη, 10 Ιούλιος :16

Όταν προκαλούν, μας εκπαιδεύουν! Τρίτη, 10 Ιούλιος :16 Καθημερινά οι γονείς παλεύουν να κατανοήσουν καταστάσεις, γεγονότα και συμπεριφορές που προκλήθηκαν από τα παιδιά τους και αδυνατούν. Τις πιο πολλές φορές θεωρούν ότι ευθύνονται τα παιδιά τους γι αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Αθηένου - 3 Μαΐου 2019 Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας Πανιερώτατε Μητροπολίτη Πάφου Σεβαστό Ιερατείο

Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Αθηένου - 3 Μαΐου 2019 Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας Πανιερώτατε Μητροπολίτη Πάφου Σεβαστό Ιερατείο Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Αθηένου - 3 Μαΐου 2019 Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας Πανιερώτατε Μητροπολίτη Πάφου Σεβαστό Ιερατείο Έντιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Αντιπροσώπων Έντιμε

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 23 Μαρτίου 2011

Αθήνα 23 Μαρτίου 2011 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΥΣΜΕΔ) ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΕΑΑΝ) ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΑ: ΑΘ6- ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Β' ΚΛΑΔΟΣ/Β (ΔΕΚΠ) ΤΜΗΜΑ ΕΘΝ. ΣΤΡ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΣΕΘΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΘΑ (62 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΣΕΘΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΘΑ (62 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ) 30 Μαϊ. 2012 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΣΕΘΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΘΑ (62 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ) Κύριε Αρχηγέ, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Αξιότιμοι προσκεκλημένοι Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΔ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΔ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΔ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Ένας στρατηγός είναι τόσο καλός ή τόσο κακός όσο τον κάνουν τα στρατιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1 ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017) Χαίρομαι ειλικρινά που αυτή η πρωτοβουλία της Γραμματείας

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 07 ΚΟΙΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΙΟΙΚΗΤΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 07 ΚΟΙΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 07 ΚΟΙΝΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΙΟΙΚΗΤΕΣ Άρθρο 0701: Ισχύς των διατάξεων του Κεφαλαίου Οι διατάξεις που αναπτύσσονται στο κεφάλαιο αυτό αναφέρονται κυρίως στον Αρχηγό

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 1

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 1 1 a) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

, . , , , , . , , , , , , » , , .

,  .  ,    ,    ,     ,  . ,     ,    ,      ,    ,   ,   »    ,     , . - 1 - Αποτελεί µεγάλη ευχαρίστηση για µένα να βρίσκοµαι εδώ σήµερα, ανάµεσα σας. Αναζήτησα αυτή την ευκαιρία να σας συναντήσω και να έρθω σε επαφή µαζί σας. Εδώ, σε αυτό το χώρο, αυτή τη στιγµή, αισθάνοµαι

Διαβάστε περισσότερα